Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x69 - Egyszer volt kutyán budavásár (18+)

2016. november 04. 17:25 - Dzsudibí

Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó. 

0_4.jpg

Papi és Mici matekoznak, azaz Mici felolvas, míg Papi nadrágon keresztül ujjazza szerelmét, merthogy neki már amúgyis megy ez a természetes számok halmaza dolog. Komoly filozofikus eszmefuttatás indul az iskolában tanultak valódi hasznáról, Gina - helyesen - megállapítja, hogy könyvelőknek meg ILYENEKNEK ezt jó tudni, de nekik... Befejezem helyette is a félbehagyott mondatot, nekik csicskagyökereknek, akik abban bíznak, hogy akkor most kitárul majd a mennyek országa, és a kiesés után egy héttel már ÉNB sztárok lesznek szles Szellő Antónia és Erős Pista könyörögnek majd nekik, hogy vezessék ők az RTL híradót helyettük, na NEKIK tényleg tök felesleges és elpazarolt idő volt az a 12> év. Tivi rábasz még egy tüzes lapáttal, és kijelenti, hogy neki egyetlen ÜZLETI PARTNERÉT sem érdekelte, hogy mi az a racionális szám. Ritkán mondom, mert Hank Moody sem szerette, de most muszáj: EL.O.EL. 

"Ez MAX alapműveltség, de az meg nem kell Tesó." (Youtube Ostoros Tivadar)

1_11.png

Az elegancia nagymestere, Dávid

2_11.png

Jön a tesióra, ott mondjuk én is elakadtam egy pillanatra, hogy mi a faszom az a sánta róka, legtöbbször óra elején választhattunk, hogy foci, kosár vagy röpi, oszt jónapot. Zsolti előadja a hattyú halálát, ő nem tud bukfencezni, mert hányni fog, meg fáj, meg forog a világ. Nekem úgy tűnik, inkább csak a haját félti, amit alátámasztani látszik, hogy 13 és fél másodperccel később már úgy tigrisbukfencezik, mintha nem lenne holnap. Mici saját bevallása szerint amikor még sukár, fiatal lány volt, és nem volt rajta ennyi hájCI (mondjuk ki, nem voltál ilyen terebélyes seggű lusta tohonya dagadék, anyukám, aki kájennel jár szarni is), akkor sokkal jobban kente vágta a tigrisugrást is. Krisztián féltékeny, ha szívlapáttal basznak agyon sem értem, hogy miért és kire. 

3_11.png

Valószínűleg a matektanárnőnek is megmutatták a szerkik óra előtt, hogyan készült Mici és Papi az órára, mert még le sem ül, de máris hívja Papit a táblához felelni. A riportban aztán elmondja, hogy ő nagyon fél a matektól, mert nem érti a halmazokat, mert ott SZÁMOLNI kell, és meg kell tornáztatni az agyi logikai szintet. A feleltetés egyébként olyan jól megy, a harmadik kérdés könyékén a tancsi feladja, és inkább a többieket kérdezi, Krisztiánnak még így is nehezére esik a táblára vésni a jó válaszokat, hogy a többiek egymást túlordítva mondják neki. Megismerjük az ismétlődő tizedes tört fogalmát, a tanárnő kettesre értékeli az elhangzottakat, amit Papi egy tiszteletteljes KÖSZI-vel honorál. Tivi felel következőként, a háttérben közben továbbgyűrűznek a Papi kontra Mici féltékenységi drámájának szarpocsolyájába dobott kavics hullámai. 

5_11.png

Hála a feliratozó bácsi/néni áldozatos munkájának, végre nekem is leesik, hogy Papi arra az egyetlen kanra féltékeny, aki akkor sem dugná meg Micit, ha ingyen parfüm lenne a jutalma, mégpedig Zsoltira. Sőt, Papi továbbmegy, szerinte a fasztapera nem egyszeri alkalom volt, hanem régóta húzódik Mici és Zsolti között ez az affér, mi több matekból is megtáltosodik hirtelen a féltékenységtől, mert biztosra tudja, hogy ez ezer százalék. Következő órán a nevezetes azonosságok jönnek, kicsit nagy ugrás talán a halmazosdi után, de nekem sem ment soha a matek, úgyhogy amúgy fingom sincs, minek kéne jönnie. Egyébként Tivi karót kapot, ha ez bárkit érdekel / kételkedett volna abban, hogy képes-e jobbra. 

6_8.png

7_12.png

8_12.png

9_11.png

10_11.png

VERSEK. Zsolti mindenkiről írt, mert ugye ő a Dalai CsilLáma, és mindenkit szeret. Vivi Somáról versel, a költemény annyi rímet tartalmaz, mint ahány racionális számot Papi fejből tud. Mici Papinak szaval, Papi meg Micinek, Zsolti csendben zokog az első padban. Hamar eljutottunk egyébként a száraz faszveréstől az örökkön-örökké-ig, már ami Micit meg Papit illeti, de mind tudjuk, hogy a villa csodafalain belül valahogy mindig felgyorsulnak a barátság, testvériség és szerelem katalizátorok.

Tivi: - Te miért írsz ilyen szépeket Tesó?

Papi: - Meghatódtál, mi?

Tivi: - Meg geci.

11_11.png

12_11.png

Törióra következik, abból is a cifrább fajta, mert a kis gyökereknek képek alapján kell megmondani, hogy ki kicsoda, és mit csinált. Sajnos mivel egyik képen sem facebook/youtube/pornhub sztárok képei fognak szerepelni, ezért előre készülök a veretes faszságokra, de azt is tudom, hogy erre készülni nem lehet, mert úgyis fényévekkel nagyobb baromságokat fognak mondani, mint amit az összes hogyvoltíró egy hetes intenzív brainstorming után ki tudna találni. Na de haladjunk sorjában.

5_11.png

Soma hölgynek nézi Mátyás királyt. De ha nem nő, akkor a Finkle az Einhorn!!!!, kiáltja Soma arca, nem lehet más, mint Mátyás király, akinek leghíresebb és a magyar történelem szempontjából legjelentősebb cselekedete, hogy megalkotta az "Egyszer volt Budán kutyavásár" szólásmondást.

13_11.png

Rákóczi. Kölcsey. Széchenyi. Batthyány. (Keresztnevek?)Több közterület nem jut eszébe egyiknek sem. 

14_10.png

Sissy KIRÁLYNŐ.

15_11.png

Sajnos a többi kép elemzését már nem mutatják, pedig van itt minden, egy kép még Anti bácsiról is becsusszan, egyem meg a drága szívét. A diákok tanítás után összeállnak, hogy kiszenvedjék magukból a házit. Dávid Attilát és Zsoltit korrepetálja, Mici Papival az exnyugiba vonul.

"De nem értem. Hát most, olyan mintha te nem értesz valamit." (Krisztián)

Közbevetés: imádom Papi sportkocsis tolltartóját. 

17_7.png

Természetesen nem matekoznak, hanem tovább lovagolnak a féltékenység lipicaiján, melynek kapcsán kiderül, hogy Papi szerint Mici nem a barátnője, csak foglalkozik vele. No de. Jön a népszavazás, hogy ki a villa legszexibb diáklánya, amit természetesen nem lehet máshogy eldönteni, mint meztelenkedéssel, csöcstapsoltatással, és banánszopással. Soma örül, mert végre egy feladat, amit Mici is komolyan vesz. Mici egyébként érezte már a "feladat" közben, hogy Krisztián FELÉ elvetette a sulykot. Dzsina is vonaglik valamit, de azért nagyon nem ad bele apait-anyait. Nem úgy Vivi, akinek bruttó 3 és fél másodpercbe telik eljutni a melltartó levételéig, hogy aztán Soma arcába dörgölje a melleit, ezzel új szintre emelve a szexuális zaklatás fogalmát. 

18_7.png

21_4.png

22_2.png

20_5.png

A versenyt Mici nyeri, előre vetíthető, hogy holnap azért még hallunk a produkciójáról Krisztián szemszögéből is, de arról már TÉNYLEG nem én fogok írni. 

És akkor legyen tánc!

Címkék: való világ 18+ vv8
540 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.04. 17:36:40

koszi, dzsu! elso bekezdest felolvasnam anikonak, de en egy dög vagyok!

2016.11.04. 17:39:34

@Biriksz_Krokiksz!: jah, és megint tele van sziporkával poszt, aktuális kedvencem a dalai csilláma.

hereverő heverő 2016.11.04. 17:58:53

fos9. Dzsudi, megérte erre várni, granulálok !

csakolvasok82 2016.11.04. 18:00:38

Megérte várni rá! Köszi! :)

2016.11.04. 18:04:50

a mici-krisz feszkobol egyedul az volt ertekelheto, h normal hangfekvesben adtak elo, nem volt anyazas-suvoltozes, es az lassan mar pluszpontnak szamit...

hereverő heverő 2016.11.04. 18:11:34

Magyarázza már meg valaki, hogy tud a Soma állandóan ugyanolyan kicsi pelyhes bajusszal szaladgálni már hónapok óta ? Csak eddig nőtt, aztán meglátta hogy kire nőtt rá és hova került és visszamaradt a fejlődésben ?

Ay Mama, Que paso 2016.11.04. 18:14:24

@hereverő heverő: valamire nincs magyarázat

Egyébként amerikai források szerint Tyvy kapta a Sötétség Fejedelme újra lecsap c. film főszerepét. A rendező elmondta, hogy azért is kihívás mert Tyvy megvilágításához két Paks II. kellene.

2bullfighter2 2016.11.04. 18:15:39

Szép jó estét!
Egy lényeges momentum szerintem kimaradt a hogyvoltból. Papi mindig kioktatja ostoros málnás Tivadart, hogy hogyan illik és hogyan nem illik beszélni egy nővel. Namármost Papi tegnap egy olyan dugulj el-t ordított Mircire, hogy szerencsétlen lány köpni nyelni nem tudott.
Nekem teljesen olyan, mintha Krisztián a futtatója lennek Mircinek. Pont úgy viselkedik vele. Csak mivel most nincs kuncsaft, Mirci rajta teljesíti a napi feladatát. Ha meg valamit rosszul csinál, nem úgy viselkedik, ahogy Papi azt elképzelte, akkor Papi dühbe gurul és meneküljön ki merre lát.

Pittabácsi 2016.11.04. 18:18:26

@hereverő heverő: De felnevettem. :D Szegény kis bajusz. Az élet nem habostorta. Megszoksz vagy megszöksz. :)
A poszt remek. Erre megérte várni. Köszi Dzsudibí. :)

2016.11.04. 18:22:15

@2bullfighter2: akkor a 'dugulj el'-nél pont nem figyuszolhattam, a lebohócozást láttam, meg a sufnis párbeszédet.

Cimili 2016.11.04. 18:22:46

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, ez nekem is feltűnt, h milyen kultúráltan féltékenykedett Krisz és Mici is tök normi hangnemben válaszolt.

patburnsred 2016.11.04. 18:24:53

áá baszki, azért reméltem kifényképezed azt is, amikor Tivadar berakta magának órán a műfogsort. az eddigi 2 hónap alatt az egyetlen poénos pillanata volt a nagy mókacsászárnak-

Gigabyte 2016.11.04. 18:25:57

@2bullfighter2: Jó estét!

Inkább azon háborodnál fel ahogy Primitivy beszél....

2bullfighter2 2016.11.04. 18:34:03

@NAGYKÁRSZEG: Engem az élet más területein zajló dolgok háborítanak fel. Ezen nem idegesítem magam. Egyik agyhalotton sem. Csak leírtam a véleményemet. Mert nekem úgy jön le, hogy Papi Tivadar ellenpontjaként akarja feltüntetni magát, holott ez nincs így. Teljesen hasonlóan viszonyulnak a nőkhöz ostoros Tivadar barátunkkal, csak az egyik mindent kiad magából és repülnek a fasszopók, míg a másik "négyszemközt" teszi helyre a lánykát. Igaz, hogy nem a fassszopó vagy a papagájkutya kifejezéseket használja, de fel tudja ő is emelni a hangját. A bohóc jelző már elhangozott Mirci felé. A bohóctól pedig nagyon könnyen el lehet jutni a papagájig.
Én így látom.

2016.11.04. 18:34:49

@Cimili: mondjuk jó uncsi is volt a mantrázásuk, de biztos mondtam már, h dőg vagyok ;)
XD
na de amugy viccin kivul, nekem bejott, h higgadtak maradtak, es mondjuk viszonyitasi alapkent egy evy-tyvy-zsery szintu hasonlo szitut kepzeljunk el...

Cérnahuszár 2016.11.04. 18:34:51

Anti bácsi trollkodása nekem is bejött, ahogy becsempészte a saját fényképét hogy mit is hoznak ki belőle a lemmingek

tivy fogán én is elröhögtem magam, amikor azzal jelentett hetesként
végre villantott valami spontán humoreszket és nem az unalomig ismételt vicceskedései voltak

2016.11.04. 18:39:14

@Cérnahuszár: anti bá't én is nagyon bírom :)

csakolvasok82 2016.11.04. 18:39:27

Vivi feje a képeken (meg úgy általában is) priceless. :D

Cérnahuszár 2016.11.04. 18:42:31

@Biriksz_Krokiksz!: kíváncsi vagyok fogja-e valaha használni a bikacsököt a lemmingek ellen, mint zorró
nagyon előrelátó :)

Gigabyte 2016.11.04. 18:44:53

@2bullfighter2: Szerintem Papi sz@rik Tivyre én meg úgy látom. Persze különbözőek vagyunk és mindenki azt lát bele a dolgokba amit akar. Tivy száját ha csak az hagyná el,hogy papagáj,akkor senki nem lenne felháborodva rajta.A fasszopózását nem lehet egy bohóc vagy dugulj el kijelentéssel összevetni....

2016.11.04. 18:46:31

@Cérnahuszár: :)))))))) paszmekk, asszem nem véletlenül alapítottad meg pont te a szadista térdszalagrendet!! ;)

hereverő heverő 2016.11.04. 18:46:43

@Cérnahuszár: remélem fogja. Szájba veri vele Tivadart, majd elnézést kér: Jaj bocsánat, azt hittem az műfogsor...

hereverő heverő 2016.11.04. 18:47:48

@Biriksz_Krokiksz!: Ó Kroki, már vándorkupa lett belőle ! Most Krétagarbó és csakolvasok82 osztoznak rajta, nem emlékszem kinél van.

Cérnahuszár 2016.11.04. 18:50:01

@Biriksz_Krokiksz!: hú hát ha megtenné, mondjuk vizsgakor álarcban levívná a bikacsökkel aki nem tud válaszolni, mozgalmat indítanék hogy ő kapja meg a 36 millát :)

2016.11.04. 18:50:31

@csakolvasok82: én kezdem sajnizni a csajt időnként, sokszor annyira kínos nézni/hallgatni. vmi nagyon nincs rendben ott a toronyban...:/

Cimili 2016.11.04. 18:51:32

A tesitancinéni új, vagy ő már szerepelt az előző vv-kben? Valahogy nem tűnik ismerősnek.

2016.11.04. 18:52:10

@Cérnahuszár: ne tetézd, baszki, ne tetézd!

Cérnahuszár 2016.11.04. 18:54:52

na jó ha elegánsan levagdosná az ingekről a gombokat egy karddal, azzal is kiegyeznék, mondjuk mici esetében ez veszélyes mutatvány, mert a légzsákok kipattannak és még megfojtanak valakit, ok, mégsem várok ilyet kár lenne anti bácsiért

csakolvasok82 2016.11.04. 18:55:13

@Biriksz_Krokiksz!: ez bennem is megfogalmazódott mar, de a mostani szexiskedő feladatnál a családja jutott eszembe, azért ehhez nem lehet hozzászokni, szerintem.

ficekence 2016.11.04. 18:59:20

Köszi a posztot, nagyon jó volt. :)

Plüsscukor 2016.11.04. 19:01:07

Dzsudibí, remek poszt lett, mint mindig, köszönjük! :)

2016.11.04. 19:01:42

@csakolvasok82: nemtom milyen a családja, talán majd ha kiválasztós veszélyzónába kerül vyv, megszólalnak...

Cérnahuszár 2016.11.04. 19:04:29

@Biriksz_Krokiksz!: még az elején szerepelt az anyukája a bv? ben, olyan rémlik hogy elkezdte mondani hogy kéri az összes nudistát vagy vetkőzni szerető embert hogy álljanak ki az ügy mellett vagy valami ilyesmi
nekik ez ok

csakolvasok82 2016.11.04. 19:11:09

@Cérnahuszár: ezt nem láttam, de akkor én kérek elnézést. :) Az édesapja küldött üzenetet az egyik adásban, inkább tartózkodónak tűnt, de nem gondoltam volna/gondolnám, hogy ezt ők természetesnek élik meg.

etikette 2016.11.04. 19:18:27

@Cérnahuszár: jaja minden anya szereti a gyerekét :P bár gondolom régen azért nem az volt az álma hogy a kislánya egyszer majd munkanélküliként benevez egy C(?) kategóriás realitybe és ha kell ha nem levedli magáról a textilt...de hát evvan ;)

etikette 2016.11.04. 19:20:18

kíváncsi leszek milyen hetek jönnek még... :) lassan kifogynak a témákból...boltos hét mondjuk még nem volt, az is vicces amikor seftelni kell mindennel

2016.11.04. 19:24:54

@etikette: csak éneklős hét NE legyen, attól kipusztulok!

Cérnahuszár 2016.11.04. 19:25:54

@etikette: hát lehet hogy csak védő reflex volt
ezekkel a dolgokkal nem sok mindent lehet kezdeni, ha elmegy és kiáll érte, akkor azért kapja az ívet, ha nem megy mint pl evetke anyukája, akkor meg azért, hogy nem áll ki érte pedig egy szülőnek azt kell csinálni

etikette 2016.11.04. 19:26:21

@Biriksz_Krokiksz!: Zsolti miatt tuti lesz! Meg ugye Mici múltja...plusz szegről végről Tivi is énekes vagymi :D :D

csakolvasok82 2016.11.04. 19:27:30

Egyszer volt Budán kutyavásár mondáját vajon Somsom ismeri?

etikette 2016.11.04. 19:28:18

@Cérnahuszár: jogos.semmi sem jó a népnek :D

etikette 2016.11.04. 19:29:16

@csakolvasok82: kétlem hogy bárki is ismerné a villából. max egy két kameraman/operatőr...az idősebb korosztály ;)

csakolvasok82 2016.11.04. 19:38:13

@etikette: :D igazad van, már megint naiv voltam

Madam. 2016.11.04. 19:39:13

Negyvennyolcadikk! Az racionális szám?

csakolvasok82 2016.11.04. 19:39:20

Munkáshét legyen, az kiverné a biztosítékot a sok naplopónál. :)

csakolvasok82 2016.11.04. 19:40:12

@Madam.: :D kérdezzük meg Krisztiánt

Madam. 2016.11.04. 19:42:17

@csakolvasok82: csak nehogy el kelljen dugulnom

kamilla123 2016.11.04. 19:45:22

Szerintem Tivy már többször is megmutatta, h van humorérzéke. Ezzel a műfoggal egy az egyben Schobert Norbi volt. Kár, h ilyen gyökér módon viselkedett anno Zserivel, meg úgy egyáltalán, mert ha ezt a mostani image-t vesszük, nem olyan rossz. (Jó persze, mihez képest) Oké h a málnázás nem vicces, de amúgy Soma meg ő csinálják a műsort, és ez kb az egész VV8-ra igaz.
Amúgy én Somát mondanám a VV8 főszereplőjének. Attól függetlenül,h szeretjük-e vagy nem (én Evetke előtt bírtam és megint jobb formáját mutatja), kb minden adásnak ő a főszereplője.
Dávid sokáig a kedvencem volt, most is bírom, de semmit nem tesz hozzá a műsorhoz abszolúte. Amúgy jelenleg úgy látom, h mindenki megérdemelné azt a lóvét valamiért. Még ez a hülye Vivike is. Ez a tánc!!!

Madam. 2016.11.04. 19:46:12

@csakolvasok82: jó, akkor kifejezem magam tizedestörtben

csakolvasok82 2016.11.04. 19:54:12

@Madam.: de csak szakaszosan ismétlődőben

Cérnahuszár 2016.11.04. 19:58:52

@kamilla123: nekem soma olyan mint aurélió
semmi plusz nincs benne amiért felfigyelnék rá, csak egy átlag fiatal

etikette 2016.11.04. 20:02:06

Ati is hogy el van tünve a parbaj ota...sztem kar volt visszaküldeniük

etikette 2016.11.04. 20:03:47

@csakolvasok82: munkashet jol hangzik de olyan ketkezi munka vmi epitkezesen vagy nincsen most felujitani valo urburkolat a campona kozeleben?

2016.11.04. 20:04:20

@etikette: nemnemnem, az a párbi >itt< arról szólt, h evy menjen ki a dógára.

kamilla123 2016.11.04. 20:05:36

@Cérnahuszár: plusz, az tényleg nincs benne, de igazából a többiek sem kifejezetten egyedi személyiségek. Tipikus valóságshow-hősök. Amúgy Soma sztem jobb arc, mint Au. Nagyobb szíve van, meg tényleg egy jóindulatú srácnak tűnik. Bár én ebben a szériában nem is láttam kifejezetten rosszindulatú, "gonosz" karaktert. Max olyat, aki nem szimpi.

hereverő heverő 2016.11.04. 20:16:13

Jóestét ..nem is tudom.. Hölgyeim ? Jól látom, hogy én vagyok most az egyetlen hím a blogon ?
Csak bekukkantottam kicsit, de nem maradok sokat

2016.11.04. 20:18:13

@kamilla123: +1!
(monnyuk sztem az osszehasonlitasdihoz meg kicsit koran van, a maga vv-jeben au is nagyjabol egy joindulatu bar kisse hisztis bohocnak tunt, aztan mive fajult el....)

hereverő heverő 2016.11.04. 20:20:34

@kamilla123: Aurélió is jószívű, a véleményem szerint Soma csak azért tűnik nekünk jobb fejnek, mert viszonylag csendes. Nem üvölt, nem kiabál senkivel. Nekem az kifejezetten tetszett, ahogy Viven elől menekült, gondosan vigyázva hogy nehogy megsértse valamivel a csillámpónit. Ám ez a kisfiús bája egyből eltűnt amint Evelin betoppant az aurájába.

csakolvasok82 2016.11.04. 20:21:48

@etikette: :D de azt szerintem 36 milláért sem vállalnák el, főleg Krisz, mert ott is kukás dzsekiben kellene lennie, azt meg tiltja a vallása :)

csakolvasok82 2016.11.04. 20:22:21

@hereverő heverő: ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 20:30:43

úgyám jöttömre drámai módon felforrósodott a hangulat. :)

kamilla123 2016.11.04. 20:31:21

@Biriksz_Krokiksz!: igazából nem én akartam összevetni őket, csak reagáltam Heverőnek a Soma- Au összehasonlítására. De igen, bárki átváltozhat bármivé. Lásd pl Mici. Most tök szimpi mindenkinek (nekem is), pár hete meg senki ellen nem ment volna vissza.

kamilla123 2016.11.04. 20:32:52

@hereverő heverő: hát ja, Evetke mindenkiből kihozta a sötétebb oldalát :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 20:37:48

@kamilla123: igen, Evettke egy mérgező személyiség. De attól még Fosoma egy pöcsköszörű

hereverő heverő 2016.11.04. 20:38:48

@kamilla123: Az @Cérnahuszár: volt. Mici nekem már nem szimpi, de azt elismerem, hogy a párbajra jól összekapta magát és azóta is tartja a színvonalat. Krisztiánnal jó páros, de nem adnám nekik a 36 misit. Hogy kinek adnám, nem tudom.

@Cseszlovák Gyurmafilm: Üdv tesó, menekülnek a lányok :)

csakolvasok82 2016.11.04. 20:39:05

@kamilla123: mondta a riportban anno Mici, amikor változott, hogy eleinte nem érezte jól magát odabent, nem érezte otthon magát, (talán nem találta a helyét) valószínű ezért is viselkedett kicsit kevésbé szimpatikusabban, mint most. Én nem érzem, hogy most csak megjátszaná magát, mert eléggé konstansnak tűnik a viselkedése azóta.

csakolvasok82 2016.11.04. 20:40:13

@hereverő heverő: nem oszthatnánk mi el a 36 millát inkább magunk között?

2016.11.04. 20:41:23

@kamilla123: igen, azért is tettem magam zárójelbe és új bekezdésbe ;)

semmiextra 2016.11.04. 20:42:02

Azért innen is gratulálok Tivinek aki arra veri a nyálát, hogy havi 1300 fontot megkeres Londonban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 20:45:39

@hereverő heverő: nem tudom nekem most 6 misi elég lenne belóle. (mesterképzés, gyerekszoba a kisebb leszármazottnak, konyha 2.0, és egy fasza asztali laptop meg két krk rokit 6, studiómonitor.

komolyra fordítva a kommenttársak a puszta jelenlétükkel többet tettek le az asztalra mint Hőseink eddig. ez alapján mi kapjuk.

hereverő heverő 2016.11.04. 20:50:19

@csakolvasok82: Nagyon nehéz kérdés :) Tudnék vicceset és komolyat is írni rá, már egy csomószor visszatöröltem amit elkezdtem. Nem tudnám igazságosan elosztani sem itt, sem ott. És ha igazán őszinte akarok lenni, úgy érzem valaki más (pl az öfik írói) sokkal jobban megérdemelnék mint én.

hereverő heverő 2016.11.04. 20:51:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: Igen, engem jobban elszórakoztattok ti mint a lemmingek.

2016.11.04. 20:56:23

@csakolvasok82: @hereverő heverő: pedig tök egyszerű: súlyozott átlaggal kiszámolni, oszt' kalap.

Bejni 2016.11.04. 20:56:55

Dzsudibí az új kedvencem!!!! Sixx rajongó voltam (éden hoteles posztjait imádtam), de most meg van a méltó ellenfél :D Köszönjük ezt a szuper posztot!!!

csakolvasok82 2016.11.04. 21:00:50

@hereverő heverő: Komolyan: Abban teljesen egyetértünk, hogy az öfi írok jobban megérdemelnénk (illetve ők megérdemelnék), mint mi, kommentelők. Félkomolyan: persze, mi meg jobban megérdemeljük, mint a villalakók. És kiszámoltathatnánk mondjuk projekt munka keretében Tivyvel, Krisztiánnal és Vivivel, hogy kommentek számával arányosan melyik kommentelő, mennyit kapjon, de a reagált kommenteket súlyozva kérjük beszámítani, stb. :)

csakolvasok82 2016.11.04. 21:01:47

@Biriksz_Krokiksz!: egyet gondoltunk, csak lassabban gépelek (jóval lassabban, ahogy látom :D )

hereverő heverő 2016.11.04. 21:02:58

@Biriksz_Krokiksz!: Jááj Kroki, matematikailag el tudom osztani, ne küldjél már vissza a sulihétbe te :) Kérdés, hogy pl az én sok zenelinkem ér-e annyit, mint Kamilla123 elemzései, Móki vagy Commodore közvetítései vagy pl. taga20 gyalázkodó kommentjei. Márpedig matematikailag igen.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:04:29

@Biriksz_Krokiksz!: súlyozott átlag az MAX alapműveltség, de amúgy meg nem fontos ;):)
azon tűnödtem hogy mi az a bölcsesség, az az emberiség által összegyűjtött egyetemes kultúra, az a végtelen tudás enciklopédikus keresztmetszete, amit Tivadarunk ÁT AKART ADNI zserinek. (emiatt kesergett hogy nem taníthatta ugye, mikor amaz kiesett a picsába Miciasszony helyett)

csakolvasok82 2016.11.04. 21:06:59

@Cseszlovák Gyurmafilm: :D ezen jót nevettem, mostantól ha valakinek rosszat akarok kívánni, akkor azt mondom: Tanítson téged a Tivadar! :)

etikette 2016.11.04. 21:08:42

@semmiextra: ma lattam az egyik bvben amint kikaparja a fulzsirjat es megeszi.a kis gourmet

hereverő heverő 2016.11.04. 21:08:58

@csakolvasok82:
Tanítson téged Tivadar!
Kinek lába ostor,
nyála mint a zivatar.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:11:14

@hereverő heverő: na AZT át. képletesen és gyakorlatilag is.
@csakolvasok82: jujj ez elég erős. #ostorezazalapműveltség :)

csakolvasok82 2016.11.04. 21:11:14

@etikette: ezt kár volt elolvasnom, hányingerem lett
@hereverő heverő: :D látom Tyvi megihletett, micsoda múzsa...

hereverő heverő 2016.11.04. 21:13:40

@csakolvasok82: nem, csak már fáradt vagyok, és kontroll nélkül idebököm ami eszembe jut.

csakolvasok82 2016.11.04. 21:14:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: ostorezazalapműveltség -ez k. jó :D :D :D, de attól tartok, ha kijön a villából és visszaolvassa ezeket, azt hiszi, hogy tényleg menő lett idekint (úgy értem, persze jobban, mint a villa előtt volt)

csakolvasok82 2016.11.04. 21:16:28

@hereverő heverő: :) üdv a klubban, én is hulla vagyok, de túljutottam a holtponton (sajnos), ilyenkor nehéz aludni, várom, h leessen a fejem, és reggelig meg se találjam, addig meg visítva nevetek rajtatok, őő, akarom mondani Veletek :)

kamilla123 2016.11.04. 21:16:32

@csakolvasok82: én sem gondolom,h megjátssza magát, csak változott. Ennyi. Arra akartam egy példát felhozni, amit Boszi is mondott, hogy néha szeretünk vkit, meg szimpinek tartjuk, pár héttel/évvel később pedig nem. Vagy fordítva.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:17:27

@hereverő heverő:
Volt egy sráci úgy hivták Tivadar
Szájából mocsok, mint Zivatar
Tört elő; zubogott a gheci!
Te csicskapapagáj! leheli
A Villából nem baszták ki hamar.

(az utolsó sort szótagszámilag beáldoztam a gondolatritmusért)

2016.11.04. 21:17:28

@csakolvasok82: nem lassabban, csak bő lére eresztetted - azaz te kifejtetted, én meg csak idebombáztam két szóban ;)
@hereverő heverő: tagát már megint mi a pélónak kellett idekeverni??? mindenkitől bocsit kért, amikor elköszönt, nem tudsz lapozni? pár faszaságos zenelinkje meg neki is vót, ahogy rajtad kívül még pár embernek...(nem nekem, én ált csak troll zenéket linkeltem)
@Cseszlovák Gyurmafilm: erről lemaradtam, ha fejtegette volna, biztos pisiltem.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:18:28

jahj nem sráci (mulatási) hanem srác. simán. #ostorezabillentyűzet

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:19:58

@Biriksz_Krokiksz!: akkor mondta, mikor azt is taglalta hogy "minden feketefehér lesz és a falak a falak gheci! rágják le a húsod hát nem érted?"

2016.11.04. 21:20:59

@csakolvasok82: @kamilla123: sok plusz, én is így látom.

2016.11.04. 21:22:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez tegnap volt? mer' akkor tök kimaradt.

hereverő heverő 2016.11.04. 21:24:10

@Biriksz_Krokiksz!: Mint péda hoztam elő, a negatív kommentekre példaként. Saját zenelinkjeimet is felhoztam mint negatív kommenteket. Ehh...

kamilla123 2016.11.04. 21:25:40

@hereverő heverő: oh, köszönöm, h megemlítettél a pénzosztásnál :-) De komolyan mondom,h szerintem mindenki megérdemli a 36 millát, aki bemegy egy ilyen műsorba és nem adja fel. Az ő életük már nem lesz oylan, mint előtte volt, a többség állatira lejáratja magát, és szerintem bent lenni sem egy leányálom. Én még akkor sem vállalnám ezt, ha tutira megkapnám a végén a 36 millát, nem csak talán akkor, ha kint elég érdekes, bent meg elég szerethető vagyok. És sztem durva szerződést írathatnak velük alá.Meg a bezártság is őrjítő lehet. Szóval aki nem egy végsőkig gonosz valakai (mint mondjuk egy-két figura előző szériákból), akkor sztem megérdemli a lóvét, ha már hónapokig szórakoztat minket és hozza a pénzt a csatornának.

csakolvasok82 2016.11.04. 21:26:02

@kamilla123: tudom, és egyetértek teljesen, én csak a mondandód Micis részét erősítettem meg a fejtegetésemmel.

2016.11.04. 21:27:10

@hereverő heverő: az álszentség, mindenki dicsérte a zenelinkjeidet, szóval nem ér.

(és akkor hoztam egy mámmaimat, mert rég hallgattam, és eszembe jutott)
www.youtube.com/watch?v=2sOHAOvMEIY

kamilla123 2016.11.04. 21:28:13

@Biriksz_Krokiksz!: ja most látom,h én Boszinak hívtalak :) eddig így olvastam a neved, mint valami aranyos boszinév :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:29:32

@Biriksz_Krokiksz!: neeeem mikor zeraldinnyó kiesett. csak azért emlegettem föl mert látva az egyébként nem meglepő siralmas teljesítményét Tivy profnak, akkor gondolkodtam el lásd fent.

hereverő heverő 2016.11.04. 21:34:27

@kamilla123: Ezzel többé-kevésbé egyetértek. Én sem ahogy te sem, semmi pénzért nem mennék be. Csakhogy szerintem ők sem csak a nyeremény miatt vannak benn, hanem a jövőbeni állás reményéért is. Nézd meg Auréliót vagy Anikót, ők most dolgoznak, lett egy elég jól fizető állásuk és talmi ismertségük. A lemmingeknek ez elég is lenne, csak hát egy Tivi sosem lesz műsorvezető, akármekkora stáb (édesfaszom...mekkora stáb?) dolgozik is körülötte. Aki ezekből esélyes továbbra is a csatornánál maradni az a Gina és a Dávid. Zsoltinak van fix állása mint Melanie, és az itt szerzett hírnevet (mindegy hogy jó vagy rossz) simán fogja kamatoztatni odakinn is. Evetke...nagyon határeset, de talán őt is beveszik Őzike mellé. A többiek mennek a levesbe.

2016.11.04. 21:35:15

@kamilla123: :) sejtettem, h rám gondolhatsz, nálunk anyukám neve a boszi, mindenki úgy szólítja, picit még el is bambultam, h ismerjük-e egymást (tesó-unokatesó-nagynéni vagy-e?)
eskü!
XD

2016.11.04. 21:37:24

@hereverő heverő: tyvynek is lesz helye -lefogadom-, ilyen édesélet színtű műsorokban pl.

csakolvasok82 2016.11.04. 21:38:42

@kamilla123: Egyik nap ilyesmiről beszélgettem egy pszichológus barátnőmmel, hogy alapjáraton az embert mennyi inger éri, tömeg mindenhol, információk tömkelege ömlik ránk, minden zsizseg körülöttünk, és egyszer csak a villába lépéssel minden egyszerre megszűnik, se tévé, se könyv, se telefon/internet, se információ, se ismerős emberek, se napi rutin, csak x db idegen és szabályok. Nem könnyű pszichés terhelés ez, mert minden biztos pont egyszerre szűnik meg, és újakat kell létrehozni. Ezért is élik meg erősebben a villabarátságokat, stb. 

kamilla123 2016.11.04. 21:39:17

@Biriksz_Krokiksz!: komolyan?? hűű, akkor lehet, h én vagyok a boszi, h ezt megéreztem? :D

hereverő heverő 2016.11.04. 21:42:17

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj, az mindennek a legalja az a műsor ! Na oda igen, oda mehetne, csak ahoz kellene tudni beszélni, vagy legalább valamelyest megtanulni a szöveget, amihez pedig olvasni kellene tudni.. ördögi kör ez tivikém, az a kurva alapműveltség ugye...

redgrape 2016.11.04. 21:42:45

@2bullfighter2: Nem csípem Micit, de sokszor megsajnálom, mióta összejött Krisztiánnal.. Nagyon messziről elkerülöm az ilyen embereket

2016.11.04. 21:43:29

@kamilla123: áááááá helló anyu! (vasárnap megyünk!) csók <3

(dehogy, tesó vagy :*)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:43:39

@Biriksz_Krokiksz!: "tivtivy feleséget keres" műsorvezető Evettke

csakolvasok82 2016.11.04. 21:43:59

@hereverő heverő: Kámingáutolok: nekem lenne az a pénz, amiért bemennék. :) De csak fix pénzért "Talán nyereményért" biztosan nem, a műsorvezetés, a könyvírás és a lemezszerződés belengetése sem motiválna, mivel szeretem a munkám, és egy ilyen Mici vagy Vivi féle tánc után kétlem, hogy visszavennének. :) Pedig elég openminded a főnököm.

kamilla123 2016.11.04. 21:44:32

@hereverő heverő: igen, egyetértek. Bizonyos fokig ezért nem bánom, ha nem egy Dávid nyeri, mert ő biztos, h ezt tudja majd kamatoztatni, sztem Zsolti is simán. Egy Somának viszont inkább a lóvé lenne jó. Bár megjegyzem, hogy nekem Somának a munkához való hozzáállása nagyon szimpatikus. (lásd megnyerte a babás hetet, a szállodás hetet, a cirkusz héten is nagyon jól szerepelt, most a sulisban is igyekszik.) Szóval sztem ő sem egy elveszett figura, bár nem a képernyőn marad majd gondolom. (egyébként Ati és Tivy is nagyon rendesen dolgoztak minden "melós héten", azt néztem)

hereverő heverő 2016.11.04. 21:45:30

@csakolvasok82: Én már átéltem ezt egyszer amikor beszippantott egy szekta. Ott napi rutin volt, de inger semmi, idegenek voltak és mind hótt primitív és be is voltunk zárva. Rádiót se hallgathattunk, viszont ültem harckocsiban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 21:46:01

@csakolvasok82: Bridget Jones megvan "Ja és nálunk a Talpra Angliánál senkit sem rúgnak ki azért mert dug a főnökkel, ez nálunk elvi kérdés" :D

csakolvasok82 2016.11.04. 21:46:48

@csakolvasok82: logikai bukfenc: "a műsorvezetés, a könyvírás és a lemezszerződés belengetése sem motiválna, mivel szeretem a munkám" nem ezért nem motiválna, hanem azért mert mindegyikben antitálentum vagyok.

redgrape 2016.11.04. 21:47:04

keddi (?) öfi végén mutatták, hogy volt vmi halloween buli. Tényleg kimaradt azóta az öfikből vagy csak én siklottam el rajta?
BTW Gina haja úgy néz ki, mintha vagy odaragasztották volna vagy csak odafestették volna neki

kamilla123 2016.11.04. 21:50:32

@csakolvasok82: igen, ez így van. Én pár napos elvonuláson voltam, összezárva emberekkel kis helyen. Nem voltak köztük Tivyk meg Evetkék és pár nap volt, de azt hittem, h megőrülök. Faltól falig járkáltam kb. Pl. a mozgáshiány is kikészített. És hiába gondoltam,h majd minden nap edzek (normál életben napi 2-3 óra edzés megvan), a második napon már nem ment. Egyszerűen nem volt alkalmas a környezet. Szóval azért ez kemény menet lehet nagyon a VV-ben. És még disztingválj is, mert vesznek a kamerák.

hereverő heverő 2016.11.04. 21:51:49

@csakolvasok82: na ja, de ha annyit adnának, hogy sosem kellene dolgoznod utána ? nyamvadt 500 milka már egészen jól tudna kamatozni, nem beszélve ha befekteted. De én még ennyiért se vállalnám, főleg ha ilyen Tivadar félékkel lennék összezárva.

csakolvasok82 2016.11.04. 21:52:36

@hereverő heverő: huh, ezek szerint kijutottál onnan (felteszem nem a szekta világiasodott el, és enged netezni). Sosem ismertem senkit, aki szektás lett volna...kismillió kérdésem lenne, mert bár, biztos nem egyszerű időszak volt, de biztosan sokat tanultál belőle (vagy rosszul gondolom?)

2016.11.04. 21:53:53

@hereverő heverő: ezen a gyakorlatozás dolgon én is gondolkodtam anno, minden nagybátyám volt katona, és tök klassz volt őket hazavárni, meg hallgatni így e *-* a hogyvótozásaikat, és akartam én is menni. nekem challengeday jutott, és nagyon bírtam. és nem kérek elnézést.

hereverő heverő 2016.11.04. 21:55:06

@csakolvasok82: :))) Az utolsó félmondat volt a kulcs, bocsánatot kérek: ez a kötelező sorkatonai szolgálat volt. Kérdezz nyugodtan, tényleg sokat lehet belőle tanulni annak aki nyitott szemmel vonul be. Egy év után elengedtek :))

etikette 2016.11.04. 21:56:02

@redgrape: a bvben benne volt! Bevallom 2x neztem meg gyozoke miatt

csakolvasok82 2016.11.04. 21:56:05

@hereverő heverő: persze, azért írtam, hogy csak fix pénzért mennék be. Úgy nem, hogy vagy nyerek pénzt vagy nem, és mehetek vissza dolgozni. Persze, ha egy rakat pénzt fizetnének, amiből életem végéig megélnék, akkor is dolgoznék, csak akkor mondjuk nem 8 órában, de ugyanúgy rendszeresen, mint most.

etikette 2016.11.04. 21:57:16

@csakolvasok82: ugy tudom mindenki kap havidijat bent mintha kb "dolgoznanak" szoval nekik nem minuszos a tortenet

csakolvasok82 2016.11.04. 21:58:04

@kamilla123: egyébként lehet, pont ezért jutnak be inkább a kevésbé értelmes emberek, mert kisebbek az "értelmes" (vagy szellemi) igényeik.

hereverő heverő 2016.11.04. 21:58:50

@Biriksz_Krokiksz!: Nem kell elnézést kérni, ugyan miért ? Marha sok olyan dolgora megtanít a katonaság amúgy amit egyébként nem csinálnál. És ami egyébként izgalmas, de csak békeidőben. Amikor viszont téged vezényelnek ki a srác hulláját behozni, aki az éjjel saját fejét lőtte darabokra.. az nem olyan fasza érzés.

csakolvasok82 2016.11.04. 21:58:59

@hereverő heverő: igen, most visszaolvasva már leesett. Te voltál még katona? :P :)

Commodore 2016.11.04. 22:00:38

Kész a házid? Kezdődik! Még gyorsan lemásolhatom?!

kamilla123 2016.11.04. 22:00:40

@csakolvasok82: egyrészt igen, másrészt meg nem lenne akkora nézettség, ha pár értelmes ember társalogna bent hónapokig. Nyilván ott is lennének konfliktusok, de sztem én sem nézném, mert elég uncsi lenne. :-)

csakolvasok82 2016.11.04. 22:01:16

@etikette: igen, igen, én is így tudom, de azért nem hiszem, hogy akkora összeget fizetnének, amiből ki lehet bekkelni, míg elfelejtik az emberek a nevüket.

Plüsscukor 2016.11.04. 22:02:43

Jó estét, Anikó bokáján furán áll a nadrág, és furán zörög a mikrofonja. Nem lájk.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 22:02:58

@csakolvasok82: merugye.filmzene jön.
"- Katonák Voltatok?
- Nem hálistennek...
- Miért hogy jön ez ide?
- Na majd rájöttök.
- Mire?
- Mire hármat számolok.
www.youtube.com/watch?v=PRAHjUdyrjU&list=PLrriz5RHyRnLeVz4Zv6nSCmJhFYaR_3H1
VV&ZF

Cimili 2016.11.04. 22:04:36

Szijjasztok is! :)
@Plüsscukor: Mert csont és bőr Ancsa, ergo minden szarul áll rajta.

Plüsscukor 2016.11.04. 22:06:09

Tivi máris kiakasztotta a tes -o-meterem.
Hogy a toszba lehet ezt a szót ennyiszer használni?

Cimili 2016.11.04. 22:06:20

Soma, a művelt, jó testű, érecccségizett, nem veszi észre Tivin, h retardált?

Commodore 2016.11.04. 22:06:27

Tivike szétdrogozta magát.

2016.11.04. 22:06:29

@hereverő heverő: igen ilyen is volt, alkalmassági??? és nyilván nem az ilyen esetekre gondoltam, de persze fordíts csak ki megint a sarkaimból, mint múltkor.

Krétagarbó 2016.11.04. 22:06:30

Átlátok a sorok mögött! - mondta a málnafiú.

Cimili 2016.11.04. 22:07:48

Soma milyen kis eminems, míg a többiek a hálóban, ő tanul.

Cimili 2016.11.04. 22:09:02

Hová dugták el Soma ágyát? Épp nem figyeltem.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:09:38

sziasztok :) tegnap olyan szépen bealudtam, hogy csukott szemmel néztem az öfit..... a posztcsi viszont kárpótolt :))))))

ugye tivi meg fog bukni?????? léCCCCI

Mók_Ica 2016.11.04. 22:10:08

@Cimili: felállították a szekrény elé :)))

2016.11.04. 22:10:30

@Mók_Ica: épp írtam, h hun vagy, mert már tegnap se láttalak! helló bébi!

Cimili 2016.11.04. 22:10:41

@Mók_Ica: Jé, én is, már du.5-kor bealudtam. :)

Plüsscukor 2016.11.04. 22:11:58

Lemaradtam valamiről, Viviék be lettek parancsolva a hálóba végre?

Cimili 2016.11.04. 22:11:59

@Mók_Ica: Köszi!
Télleg, tudtok valamit MacákéIcukáról?

2016.11.04. 22:12:29

én tutti nem mennék be, halálom ha nem hagynak aludni. vyvynek adok kis igazat.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:12:56

ancsi milyen pátoszosan konferálja fel a földrajz órát..... és milyen kis csillogós kabátka van rajta.... :))))

vivi lógni akar az első óráról tivivel..... nem tud aludni a hálóban..... hát vivikém, ilyen ez a vv.... nem ám a sufniban kell aludni kettecskén......

vivi tényleg lóóóóóóg....ill csak késik..... mingyá beírja a tancinéni az e-naplóba :)))))

Cimili 2016.11.04. 22:12:56

@Plüsscukor: Ott most tanulószoba lett kialakítva az eminemseknek.

2016.11.04. 22:14:06

@Cimili: eminemsen pusztulok, fogok is hallgatni ma majd :)

tvbuzi 2016.11.04. 22:14:14

Ez a matektanárnő odabasz

Mók_Ica 2016.11.04. 22:14:44

@etikette: Macákék Icukájának van boka törése :))) az én lábam jól van köszi :))))

@Biriksz_Krokiksz!: hali Kroki :))))) pussssz neked :))))

@Cimili: kell is az néha :))))

Mók_Ica 2016.11.04. 22:15:28

@Cimili: szivi :))

tegnap azt olvastam, hogy ha ma sem műtik, akkor beolvas a dokinak.....

2016.11.04. 22:15:55

@tvbuzi: :))))))))) nagyon hejes!

Cimili 2016.11.04. 22:16:03

Zsóti nem kicsit irigy, Nyállapátot emleget Soma kapcsán.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:16:13

@Biriksz_Krokiksz!: de te nem is költözöl be a vv villába!!! ő önként ment be....

tvbuzi 2016.11.04. 22:16:40

Fehér Ház :DDDDDDDDDDD

Cimili 2016.11.04. 22:16:42

@Mók_Ica: Biztos megműtötték, azé nem jött ma.

2016.11.04. 22:17:19

@Cimili: de így igazán olyan csajos! ;)

Mók_Ica 2016.11.04. 22:17:45

@etikette: :)))))

zsóti megint túltolja.....

@tvbuzi: washington d c...... :))))

Mók_Ica 2016.11.04. 22:18:15

pilzai ferdetorony.....

tvbuzi 2016.11.04. 22:18:22

Dr. Kárszeghy vajon járt iskolába?

Cimili 2016.11.04. 22:18:50

Föcitanci a kedvencem, olyan szexis a hangja. :)

Mók_Ica 2016.11.04. 22:19:10

@Cimili: reméljük és azt is hogy most már gyógyulgat :))))

@tvbuzi: faiskolába? :)))

2016.11.04. 22:19:30

ne hari, de én zsótin röhögök (ma is)
XD

(am' dávid feje egy tanulmány időnként, ahhoz nézi/hallgatja a társakat)

Cimili 2016.11.04. 22:20:41

Zsótikám, ne panaszkodj, inkább örülj, h a villa bikái foglalkoznak veled!

2016.11.04. 22:21:12

@Mók_Ica: én bírom most (zsótit) bocsi

Mók_Ica 2016.11.04. 22:21:25

@Cimili: pláne, hogy tollat dugtak a seggébe..... :))))

csodalámpa 2016.11.04. 22:21:57

@Biriksz_Krokiksz!: Dávid lassan már sírásküszöbön van, hát én is ott lennék kb.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:22:00

@Biriksz_Krokiksz!: amikor verte a fejét a padba a dávid szobornál? :))))

2016.11.04. 22:22:26

@etikette: csajosan féltékeny ha más a tanár kedvence, meg kritizál.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:22:58

anikó drága.... ne erőltesd ezt a vicceskedést, mert nem megy ez neked...... :(((

tvbuzi 2016.11.04. 22:23:09

Anikót basszák már ki az RTL-től

2016.11.04. 22:23:23

trump-ékat kurva fontos volt ám idekeverni...(nem ancsa hibája)

Mók_Ica 2016.11.04. 22:24:10

@Cimili: @Plüsscukor: ezt zsóti maga mondta a riportba' :))))

na, dzsina tolltartójába bekerült a majonéz...... minden évben vkinek eszébe jut ez a szakállas vicc...

Commodore 2016.11.04. 22:25:04

@Biriksz_Krokiksz!: CC-n most ment a Trump roast...

Mók_Ica 2016.11.04. 22:25:26

@Biriksz_Krokiksz!: ez nem.... de ettől még nem túl jól vezeti az öfit.... :((((

etikette 2016.11.04. 22:25:36

@Biriksz_Krokiksz!: szegenyt sajnalom hogy ennyire nem tudja jol erezni magat ha nem ot ajnarozzak vagy nem o van a kozeppontban

tvbuzi 2016.11.04. 22:25:43

@Mók_Ica: még kiderülhet, hogy nem majonéz és Tivy csinálta két hónap után

Cérnahuszár 2016.11.04. 22:25:51

zsóti a tipikus esete a bagoly mondja verébnek...somával kapcsolatban

hereverő heverő 2016.11.04. 22:28:28

@Biriksz_Krokiksz!: én mivel fordítottalak ki Kroki ? Bakker..

Mók_Ica 2016.11.04. 22:28:51

@tvbuzi: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... (felröhögtem) :))))

Cimili 2016.11.04. 22:29:16

@Cérnahuszár: Igen, és osztom Etikette véleményét, az a fő problémája, h nem ő van a középpontban, nem őt ajnározzák.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:30:12

@tvbuzi: ráadásul atti volt..... a kis humor herold.....

2016.11.04. 22:31:48

@Mók_Ica: konkrétan elég szarul, és emiatt is hiteltelen. modorosch nagyon.

@etikette: nem akarok pszichózni, mert nem szakmám, de gondolom van rá magyarázat. (jó, a többieknél is)

Mók_Ica 2016.11.04. 22:32:04

fosoma egy kis vamzer.....

Cimili 2016.11.04. 22:32:49

Soma mekkora nyaller. Már a bejáratnál várja a tanárt és árulkodik Zsótira.

tvbuzi 2016.11.04. 22:33:19

Elkezdtek úgymondozni

Cimili 2016.11.04. 22:34:22

@tvbuzi: Látták az előző vévéket.

Madam. 2016.11.04. 22:34:44

Gynán látszik, milyen károkat okozhat egy közösség, rövid idő alatt, úgymond

Mók_Ica 2016.11.04. 22:34:50

bakker..... mosogatószivacsot használnak a tábla törléséhez :))))) a dörzsis résszel a kemény szavakat kell törölni??? :))))

2016.11.04. 22:35:54

most kinek van igaza? somának vs zsótinak?

Mók_Ica 2016.11.04. 22:36:18

most zsótinak igaza volt..... Anti bácsi ezt pöcsül oldotta meg..... pfffff

2016.11.04. 22:36:40

@Mók_Ica: azt már tegnap is kifigyuszoltam :)))))

Mók_Ica 2016.11.04. 22:37:35

fosoma mosómacis párnáját kérem!!! cuki!!!! :)))))))

2016.11.04. 22:38:16

ati imádja a gonosz nőket!
XDXDXDXDXDXDXD

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.04. 22:38:19

Atinak most megtudtuk a fétisét

tvbuzi 2016.11.04. 22:38:47

Krisztián beverte a faszát

Cimili 2016.11.04. 22:38:57

Ati eszi a tesitancinéni szavait, mint kacsa a nokedlit. De az a fej, ahogy mondta, én megijednék tőle, ő meg azt hiszi, milyen szexis.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:39:04

@Biriksz_Krokiksz!: @FájAzÉletÉsAVilágIs: ESZI a szavait, mint kacsa a nokedlit :)))) höhöhö

plüssnyuszi 2016.11.04. 22:39:27

Jó estéket :-)

Mici gimnáziumbaaaaaaaaa?
Somát valaki bassza már tarkón egy szívlapáttal!!

Mók_Ica 2016.11.04. 22:39:41

@tvbuzi: mici majd ad rá gyógypuszit és meggyógyul..... :))))

Madam. 2016.11.04. 22:39:47

@Biriksz_Krokiksz!: @FájAzÉletÉsAVilágIs: akkor bejön neki a matektanci, sőt antibá is. Nomen est omen. Anti-tanár

Mók_Ica 2016.11.04. 22:40:21

@plüssnyuszi: hali nyusssszi :)))) és tivi meg bukjon meg!!!!

Commodore 2016.11.04. 22:40:55

Thermódzsekit dobod LE! TE!

redgrape 2016.11.04. 22:41:08

@etikette: elkezdtem nézni az általad említett belevalót, ez volt életem második legnagyobb hibája.
A 2. percben Tivy nyúlkált a fülébe, utána megszagolta az ujját. Vagy megnyalta. Az RTL llogó miatt nem volt teljesen tiszta a kép.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:41:19

vivike elég lelakottan néz most ki a riportban.....

2016.11.04. 22:41:44

szavaznak!!!!!!!!! óje!

Madam. 2016.11.04. 22:42:19

Elhatároztam, maffiát indítok

Commodore 2016.11.04. 22:42:32

@plüssnyuszi: szvlapáát? Faszt! 1 kurvanagy medicinlabdával!!!

tvbuzi 2016.11.04. 22:42:53

Tivy kajakra olyan mint egy csimpánz

2016.11.04. 22:42:59

@Madam.: matektanci és antibá nem túl nőies, lássuk be, he.

Silverstonia 2016.11.04. 22:43:07

Úgy látszik anikó nem ismeri a "eszi mint kacsa a nokedlit" kifejezest...
Vissza az irodalomórára...

Madam. 2016.11.04. 22:44:44

@Biriksz_Krokiksz!: oppardon, nem tudtam, h feltétel a nőség atinnyónak, úgymond

Mók_Ica 2016.11.04. 22:45:22

volt egy riport somával, még a beköltözés előtt, és ott azt mondta, hogy a vv után az énb-ben akar szerepelni ................csak emiatt felesleges volt a villába beköltöznie.........
de azért ez mekkora életcél, ugye mindenki így látja??? höhöhöö

tvbuzi 2016.11.04. 22:45:25

Visszahallotta más füléből

2016.11.04. 22:45:40

tyvy: dzsina olyan stílust enged meg magának, ami nem oda való - mondja tyvy :)
XD
nabzdmg

Cimili 2016.11.04. 22:45:55

Ati Mások FÜLÉBŐL hallotta vissza Gina megjegyzéseit. :DDDDDDDDDDD

plüssnyuszi 2016.11.04. 22:46:05

@Commodore: Mit sajnálsz tőle egy kellően kemény és dudoros tárgyat?!
@Mók_Ica: hiányoltunk tegnap!

Tivi a stílusról beszélsz... khm ... kábé mintha a teknősbéka beszélne Ben Jonhsonról. Tivinek is kiuatlok egy szívlapátot

szmoti 2016.11.04. 22:46:07

Ati mások füléből hall vissza dolgokat :D

Brandy9 2016.11.04. 22:46:14

Ezek megint tök debilek, ehhh. Nem retardot szavazták meg a legelviselhetetlenebbnek...

Madam. 2016.11.04. 22:46:34

Asszem tyvy udvarol, ha jól hallom a füléből. Este már csattogás is lehet belőle

Mók_Ica 2016.11.04. 22:46:46

@Silverstonia: atti csak ott "nyúlt mellé", hogy a szavakat "isszák" és nem eszik :))))

Plüsscukor 2016.11.04. 22:46:58

Valaki üsse már le Primitivit. Katasztrofális, amit művel.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:47:33

@plüssnyuszi: csukott szemmel néztem az öfit..... bealudtam :))))

etikette 2016.11.04. 22:47:50

@Mók_Ica: nana! Aniko is igy kezdte...Soma is osszejohet meg egy csinos rtl-essel es meg egy babat is bevallalhat. Ez az un Anikoing...terjed

Madam. 2016.11.04. 22:47:52

@Plüsscukor: ugyan, neki a tökének is van hegye!

Cimili 2016.11.04. 22:48:16

@Madam.: Naja, ez az ő stilje. :D

Mók_Ica 2016.11.04. 22:48:17

@Plüsscukor: mondjuk menjen egy párbajra..... és mi meg jól kiszavazzuk :))))

csodalámpa 2016.11.04. 22:48:50

Kár, hogy Tivit nem fogják párbajra engedni :(

Mók_Ica 2016.11.04. 22:49:21

@etikette: téLLeg :))) tutti babát fog szülni :)))) erre nem gondoltam, igazad van :))))

Plüsscukor 2016.11.04. 22:49:23

@Mók_Ica: A szavakat isszák, a nokedlit meg nyelni szokás, ergo "nyeli a szavait" :))

2016.11.04. 22:49:38

@Mók_Ica: anikó is így folytatta vv után. tarkóig felemelt szemöldök, ezt nem mondod komolyan?!" kb mindenre ez volt a reakciója, tudom - néztem, volt róla hogyvolt is, kommentáltam is :)))))))))))))))))))))))))
illetve
mivel
szörnyen szégyellem magam:
:((((((((((((((((((
(dehogy!)

plüssnyuszi 2016.11.04. 22:49:39

Primitivinek alapvető bajai vannak egyszerű fogalmakkal és rendkívül bunkó. Egyáltalán nem vicces, ellenben szánalmas és ... és... még keresem a megfelelő jelzőt. :-))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 22:49:51

@Brandy9: merthogy körüllengi a málnagurut egy transzcentens áhitat, gyk fosnak tőle mint a vízipisztoly. majdcsak kipukkan ez a buborék. ha máskor nem hát akkor mikor egyszer Zsótti tivi mögé áll. kortárs értelemben.

Cimili 2016.11.04. 22:49:58

Zsóti megint a Krisz barinőjén lovagol. Mi a túró köze van hozzá.

Brandy9 2016.11.04. 22:51:39

Óooo jeeee hallottátok????

Plüsscukor 2016.11.04. 22:51:42

Ááááá, áááááá, köszi!! Tivadar feladja és kiköltözik? :)))))

hereverő heverő 2016.11.04. 22:51:47

@plüssnyuszi: és akkora fasz, hogy két kézzel kell verni.

Cérnahuszár 2016.11.04. 22:51:48

JEEEEEEEE
BÁRCSAK NE KAMU LENNE EZ TIVYTŐ

plüssnyuszi 2016.11.04. 22:51:51

@Mók_Ica: egyáltalán nem csodálkozom. Komolyan inkább már bosszant a műsor, mintsem szórakoztat.
@Plüsscukor: "stét rokon :-))))

Tivtivi feladaj????? Legyen így , istenem, mondd, hogy tényleg!!!!

Mók_Ica 2016.11.04. 22:51:52

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.... de kár hogy ez nem lesz valódi..... tivi fel akarja adni a játékot a holnapi öfiben

tvbuzi 2016.11.04. 22:51:58

Dr Retardot remélem kiengedik

Cimili 2016.11.04. 22:52:04

Nna előzetes, tivi a reportben, szeretné feladni a játékot. :)

Madam. 2016.11.04. 22:52:08

Hoppáhoppá, retekcsel?

csodalámpa 2016.11.04. 22:52:10

úgysem fogja feladni, sajnos :(

2016.11.04. 22:52:50

@Biriksz_Krokiksz!: jelzőnek mármint!!!! jááááj!

csibike81 2016.11.04. 22:52:59

@Cérnahuszár: Áh, ilyen mázlink úgyse nincs!!!!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 22:53:20

@Mók_Ica: majd megvígasztalják hogy ah, tesó maradj meg kell nyerned te tiv tivy vagy.

Madam. 2016.11.04. 22:53:21

Lesz külön vv8,5 - csak tyvyvel

Cimili 2016.11.04. 22:53:31

@Mók_Ica: És előtte hogy bemutatkozott, h ő a tivtivi, mintha a szerkik nem ismernék.

Commodore 2016.11.04. 22:53:57

@Mók_Ica: '1 biztos! Élőbe, nem mehet a drogos!

hereverő heverő 2016.11.04. 22:54:14

Tivi hangember. Adja fel, végre egyszer fejezzen be valamit rendesen, igaz Zseri?

Brandy9 2016.11.04. 22:54:37

Mondjuk jobban szeretném ha egy párbajon esne ki 2%-al. HA feladja meg lesz győződve arról továbbra is h ő milyen király csávó

Mók_Ica 2016.11.04. 22:54:46

@Plüsscukor: össze-visszakeverte atti a fogalmakat.... a szezont a fazonnal :)))

@Biriksz_Krokiksz!: :))))) :*

Cimili 2016.11.04. 22:54:47

@Commodore: Vagy előtte leszedálják.

Cérnahuszár 2016.11.04. 22:55:01

@csodalámpa: nem hát, de attól most megyek vonyítani a holdat :D
hullámozzunk meg minden

etikette 2016.11.04. 22:55:08

@csodalámpa: de mi volt? Ki bantotta?? Kiolvadt az utolso csomag melyfagyasztott szamoca?!

Plüsscukor 2016.11.04. 22:55:16

@Cimili: És ez anév is, Tiv Tivy.
Mintha lenne értelme... pl. Zso Zsolty, Kat Katy, So Shoma.... :)))

csibike81 2016.11.04. 22:55:19

@Madam.: Lécci ne adj nekik tippeket!

Madam. 2016.11.04. 22:55:26

Anykot fogja pótolni az azbesztkabátka alatt, azonnali hatállyal

2016.11.04. 22:55:29

@Cimili: @csodalámpa: @csibike81: ha valóban feladná, nem lengették volna be az előzetesbe --sztem.
hisztikézik, és így vágták be.

Silverstonia 2016.11.04. 22:55:51

@Mók_Ica: Lehet... De ez ebben az esetben említesre se melto az atlatok a sorok mögé szintű kifejezesek utan....
Lehet atti betűtésztára gondolt.

Cimili 2016.11.04. 22:55:57

@Brandy9: Igen, ebben van valami, még hősnek képzelné magát, h ő ezt is meg merte lépni.

Plüsscukor 2016.11.04. 22:56:08

@etikette: Soma vamzerkodott szerinte, mert megmondta az igazat róla a tanárnak :)

Cérnahuszár 2016.11.04. 22:56:22

@Madam.: ha lesz 8,5, akkor elásom a tévém :D

2016.11.04. 22:56:44

@Commodore: au meg igen? ne diszkriminációzzál.

tvbuzi 2016.11.04. 22:56:56

@etikette: Soma felnyomta a tornatanárnőnél, hogy nem csinált valamiből 70et

Cimili 2016.11.04. 22:57:29

@Cérnahuszár: Én megnézném, hogy nyírja ki magát. :)

Plüsscukor 2016.11.04. 22:57:35

@Brandy9: Boldogok a lelki szegények... :)

csakolvasok82 2016.11.04. 22:57:37

@Plüsscukor: szerintem gyerekkorában dadogott és így mondta ki a nevét, és rajta maradt. De nem biztos.

Mók_Ica 2016.11.04. 22:57:38

úgy látom, teljes az összhang, egyetértünk abban, hogy tivi kamuzik..... vajon soma (a legjobb barát) viselkedése miatt hozott ilyen súlyos döntést???
vagy, amit @Commodore: kartárs ír, a szerkik erősen javasolták neki, mert nem merik élő adásba engedni???

@Brandy9: ennek mi is örülnénk, sőt így is szavaznánk... ellene..... bárkivel szemben....

Madam. 2016.11.04. 22:57:54

@Cérnahuszár: alap. Ja tyvy nem a riportban volt, hanem a mosógépes szaroldávan és csak gyakorolt. A tükörképének mutatkozott be

etikette 2016.11.04. 22:59:14

@tvbuzi: @Plüsscukor: a legjobb baratja??a tesoja?a masik ostorlaba?a malnabokra vessszeje??jezusom!skandallum

Vtec 2016.11.04. 23:00:16

Szerintem a másnapi döntés véglegesítéskor fogja azt mondani, hogy marad .

Cimili 2016.11.04. 23:00:21

@Mók_Ica: Nem fog szökni a málna, csak fut pár kört.

Plüsscukor 2016.11.04. 23:00:38

@Madam.: Ez a mosógépes szarolda úgy hangzott, mint valami rabszolganő neve egy brazil szappanoperában :))

csakolvasok82 2016.11.04. 23:01:14

Szerintem Tivadar erősen skizoid vonásokat mutat, mely együtt jár a valóságérzésének megbomlásával. Szerintem ő tényleg elhiszi magáról, hogy az, amit mond, az igaz, mert a saját beteg világában ő úgy élte meg, ezért borul ki,ha valaki ellentmond neki, és folytatja a hazugságait konzekvensen, úgy, hogy a szeme se rebben.

Madam. 2016.11.04. 23:01:55

Odakint upgradelik tivinnyót, aztán jön vissza. Esetleg SEO

2016.11.04. 23:02:00

@Brandy9: +1000000000000 én is pont ezt mondom! és hogy olyannal szemben essen ki, akit a leggyengébbnek hisznek (dzsini pl)

csibike81 2016.11.04. 23:02:35

Audiovizuális támadás levél 10000+

ewita 2016.11.04. 23:02:56

@Plüsscukor: és mások füléből hallja baszki

Commodore 2016.11.04. 23:03:48

@Mók_Ica: Vannak vicces drogos filmek, (most jön a Trainspotting 2) A valóság más, Tivike üzlettársai, sok szeméttel etették meg, rapid agypusztulás. :-(

2016.11.04. 23:03:53

@csibike81: nahát! :) goni, de röhögök, bár keveslem az ipszilonokat (hysztyvy)

Madam. 2016.11.04. 23:04:03

@Plüsscukor: télleg! Hozé Ármándó csaja, úgymond

tvbuzi 2016.11.04. 23:04:15

Anikó és Győző unokatesvírek?

Mók_Ica 2016.11.04. 23:04:36

győző, győző...... még mindig nem tudol beszélni..... hmmmmm

etikette 2016.11.04. 23:05:46

@hereverő heverő: fekete pentek.orszagos gyasznapot hirdetek.unokaink is emlegetni fogjak:amikor tivtivit lekutyasitotta a papagajember

Mók_Ica 2016.11.04. 23:05:57

totál arcon fújja a büdi barnító spray-vel soma tivy-t..... sztem ez is megölte a lézengő agysejtek többségét.....

csibike81 2016.11.04. 23:07:15

@Biriksz_Krokiksz!: Úgy még jobb! a kis ipszilonyos, ahogy drága mamikám mondaná...

etikette 2016.11.04. 23:07:17

@ewita: de legalabb a sajatjabol eszi.borzasztoan undi lenne ha masok fulebol...

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:08:29

újrabútolt a rencerem amikor megláttam győzikét
paprikajancsi :))

Cimili 2016.11.04. 23:08:39

@Commodore: Most komolyan kérdem, szerinted ez a drog hatása? Attól lesz valaki ilyen?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 23:09:42

@etikette: azt majd a vv9-ben. csak mindent sorjában. :)

csibike81 2016.11.04. 23:09:46

@Cérnahuszár: Vagy papagájancsi, hogy stílszerűen legyünk...

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.04. 23:10:04

Hallottuk Győzike éneklését az elején? "Riszi riszi jájá ee riszi riszi mármálád"

Mók_Ica 2016.11.04. 23:10:34

@Madam.: az, mint mindig :))))

na szegény miciék verseket hallgathatnak...... hát nem őszinte a mosolyuk.....

Mók_Ica 2016.11.04. 23:11:21

@FájAzÉletÉsAVilágIs: hát ezek szerint angolul is perfektül beszél :))))

2016.11.04. 23:11:45

@Mók_Ica: a barnaságukon pont tegnap méláztam, h ezt így hogy? a nyárinak már rég le kellett volna kopnia, a kenőcsök stb meg hogyan működnek pl somsomnál és a szakállánál.

hereverő heverő 2016.11.04. 23:12:04

@etikette: vendégzsír a jó egészség és a csábos terpeszjárás titka

Cimili 2016.11.04. 23:13:01

@Mók_Ica: Ez valami jutalom volt nekik, mert a többiek nem jöhettek ki a hálóból?

tvbuzi 2016.11.04. 23:14:14

Két napja folymatosan minden este

Plüsscukor 2016.11.04. 23:14:18

@Cimili: Igen, az volt az igazi jutalom, nem a tv-zés :))

hereverő heverő 2016.11.04. 23:14:24

@Cimili: dehogyis, ez hosszú évek kemény munkával elért hülyesége. Tenyészfasz.

Cimili 2016.11.04. 23:14:35

@etikette: Ti még a zsíron rugóztok? :DDDDDDDDD

2016.11.04. 23:14:44

@Cérnahuszár: @Biriksz_Krokiksz!: hállló, nem veled beszéltük a bajuszkötő-projektet???
XD

etikette 2016.11.04. 23:14:57

@hereverő heverő: tenyleg a terpeszjaras! Azt szabadalmaztatnia kellene...

Mók_Ica 2016.11.04. 23:15:01

@Biriksz_Krokiksz!: az elejétől használják ezt a foscsi spray-t..... vivi is befújta magát annó és hátrafelé futva szárította magát.... meztelenül...... akkor mondta, hogy így szárítja magát / vagy így fut az unikornis...... :))))))

tvbuzi 2016.11.04. 23:15:55

Evelin! Kamera megvan még??

Mók_Ica 2016.11.04. 23:16:06

@Cimili: mici nyereménye volt, mert ő lett a legszexibb iskolás lányka :)))

Mók_Ica 2016.11.04. 23:17:03

@tvbuzi: hehehe.... nem is evelin...... :))))

Cimili 2016.11.04. 23:17:28

Hozé félre tárcsázott, Evetke helyett más csajt hívott. :DDDDDDDDDD

Madam. 2016.11.04. 23:18:09

@Cimili: persze, a zsebós inge miatt

Plüsscukor 2016.11.04. 23:18:25

@Cimili: És hosszú ideig fel sem tűnt neki :))

Mók_Ica 2016.11.04. 23:18:38

tivi elég alpári....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 23:18:52

@etikette: nézökkel szavaztatnak: melyik testnedvet/váladékot/hámsejtet egye (a random retardált Játékos).
és majd itt tárgyaljuk :) Slájm let b+, én a pikkelysömörre nyomtam egyet, Gyá, de jó lett volna egy csipa-hét

2016.11.04. 23:19:32

@Mók_Ica: most h mondod, rémlik, h mintha olvastam róla itt, erről a futás közben szárítkozásról :)
(aszt' hajszárítóval nem lett volna gyorsabb, vajon)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.04. 23:19:50

Azért egy picit reménykedtem abban, hogy a csaj ne nézze a VV-t. Úgy még érdekesebb lett volna a beszélgetés. De gondoljatok csak bele, negyed 12 van készülsz aludni, csöng a telefon, felveszed és Gáspár Győző szól bele. Én ott kifutottam volna az országból.

Commodore 2016.11.04. 23:20:03

@Cimili: Sajnos, designer drugs. Nem egy füves , peace and love, reggae music , arc.

Mók_Ica 2016.11.04. 23:20:21

@Madam.: @Plüsscukor: @Cimili: persze, mert össze-vissza nyomkodja a gombokat :))))) mondjuk amikor megszólalt a lány, egyértelmű volt, hogy nem evetke..... de milyen jól megvezette győzit :))))

Mók_Ica 2016.11.04. 23:21:35

@Biriksz_Krokiksz!: annyi agya nem volt :)))) meg így meztelenkedhetett :))))

Cimili 2016.11.04. 23:22:53

@Commodore: Huh, ebben a percben csináltam magamnak kakukkfüves teát, mondom elolvasom már a használati utasítást. Szó szerint az van ráírva a zacskóra, h egy teáskanál droghoz adjunk 2 dl vizet. :)))))))))))

Madam. 2016.11.04. 23:24:25

@Mók_Ica: @Cseszlovák Gyurmafilm: már azt hittem, kaptak vmi levelet, h feltétlenül kell vmi testnyílásban turkálniuk (saját v kölcsön)

Mók_Ica 2016.11.04. 23:24:25

@Cimili: vigyázz, ne az agysejtjeidet add neki, hanem a köhögős bacijaidat :)))

redgrape 2016.11.04. 23:24:33

A málnalekvár sok ember számára nem ehető, de a fülzsír az igen, ugye, Tivtivy??!!444! éés előtte 10 másodperccel még az orrát is túrta. A csávót pofánb*sznám, leszíjaznám, végignézetném vele az összes youtube-os videóját, az összes VV részt, és megkérdezném tőle, hogy most már érti-e ugye, hogy mi vele a porbléma. Mondjuk fogadnék egy havi fizumban (nem sok), hogy nem.

etikette 2016.11.04. 23:24:41

@FájAzÉletÉsAVilágIs: ennel mar csak az lehet ijesztobb mikor alszol es belesuttog a fuledbe hogy dicsak more.atolel es kellemes hagymaskolbasz illat lengi be a szobat

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:24:44

most már nem csak vonyítom a holdat
meg fogom enni
kínomban

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 23:24:51

@Mók_Ica: Az bizony :))))) és biztos vagyok benne hogy még mindig van/lesz lejjebb pl majd a belevalóban a kimaradt részek... pl. kinek van a legnagyobb heresérve-o-meter :D

tvbuzi 2016.11.04. 23:26:44

@etikette: :DDDDDDDDD Buksi kiszökött

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.04. 23:27:51

@etikette: hülye :D:D:D
@Madam.: nem, csak bejelentkeztek a szerkik: heló villalakók a levelet tivy velemalyik testnyílásába helyeztük el v.ö. a undi-guszti társasjáték reklámjával (m2-n megy) "kacagtató turka móka kicsiknek és nagyoknak" úh. a retek is az m2 kottájából jáCCik

Cimili 2016.11.04. 23:29:00

Na további jó szórakozást nektek, megiszom a füves drog teámat és hunyok egy jót!

Plüsscukor 2016.11.04. 23:29:50

@Cimili: Ráfüggtél a kakukkfűre, valld be nyugodtan :))

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:30:31

@redgrape: azért eszi mert azt hiszi hogy bean boozled kihíváson van
nosztalgiázik
vagy kondiban akarja tartani magát
az orrát is fullra túrta amikor felkeltek
a jutuber...
kellene egy ilyen tivy legszebb majszolásai videót készíteni, hadd szóljon

Madam. 2016.11.04. 23:31:14

Nem akarom, h más füléből halljátok, de jó eight to all

hereverő heverő 2016.11.04. 23:32:19

@Cérnahuszár: vajon a rajongói mit esznek rajta ?

hereverő heverő 2016.11.04. 23:33:04

@Madam.: jóccakát, bajszos angyalokat

etikette 2016.11.04. 23:33:11

Ha tivi tenyleg kimegy es a csaladjanak nem sikerul visszatuszkolni a keritesnel akkor valakit megint visszakuldenek helYette? Az egyik random kommentelot a hogyvolt blog oldalrol?

hereverő heverő 2016.11.04. 23:36:39

@etikette: én bemegyek. Kedvenc tárgyam, amit beviszek a szívlapát.

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:37:18

@etikette: én most lettem a láthatatlan ember :)

Brandy9 2016.11.04. 23:37:38

@Biriksz_Krokiksz!: most olvasok vissza, és a hsz-ednél tartok épp. Bocsi h rákérdezek, de én lemaradtam taga bocsánatkéréséről. Pont őmiatta nem jártam itt napok óta, de ma "bemerészkedtem". Szóval itthagyott minket? És melyik posztnál búcsúzott? Nem emlékszel? Elolvasnám :) (Tényleg nem akarlak ezzel piszkálni, ne érts félre :))

hereverő heverő 2016.11.04. 23:38:07

@Plüsscukor: hát a rengeteg rajongója a jutubon, akiket tanít és a stáb...

redgrape 2016.11.04. 23:38:22

@Cérnahuszár: biztos örülne neki, amikor azt nézhetné vissza youtube-on klasszisokkal több megtekintéssel, mint az ostor-málna szarjait

Commodore 2016.11.04. 23:38:30

Rajongóik voltak az EDDA- nak.

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:42:05

@etikette: nem, nekem nincs rózsaszín bugyikám
már

hereverő heverő 2016.11.04. 23:42:17

@etikette: vagy beviszem Lucille-t magammal, kölcsönkérem.

2016.11.04. 23:44:54

@Brandy9: 8x65 rész, 2016 11 01 9:23

etikette 2016.11.04. 23:45:05

@hereverő heverő: tudod hogy a zombiknak az agyuk a target.na most a lakoknal hova celoznal?

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:45:23

@etikette: nem mert én
nem
most dolgom van

Mók_Ica 2016.11.04. 23:46:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: mindig van lejjebb..... élőben heresérv mérés..... neeeee.... vizuális típus vagyok :))))))))))))))))))))) höhöhöhöhö

etikette 2016.11.04. 23:47:34

Joejt mindenkinek! Remenykedjunk benne hogy tivi holnapra elfelejt kimenni

Cérnahuszár 2016.11.04. 23:49:11

@etikette: nehéz lesz ebben reménykedni, túl őszinte volt az ováció

hereverő heverő 2016.11.04. 23:52:52

Én is bealvási pályára térek. Szép álmokat mindenkinek, és ne egyetek mosatlan fülzsírt.

2016.11.04. 23:56:11

@Brandy9: uhhh viszont ebbe most jól belekérdeztél, így visszaolvasva azokat a komikat. pedig már kezdtem megbocsátani (#nemtagának), de mivel ma megint belém gyalogolt, ezért hagyom a kommunikációt vele a 'csába.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 00:03:17

uff . ma is holnap van. jóéjt mindenkinek!

2016.11.05. 00:15:38

@Brandy9: am' tök nem értem azóta sem, h miért vettétek magatokra, ill miért tűntetek el. agyhalottak vagytok? nem hát! akkor? mi itt komoly elemző munkát folytatunk, mindenki tudja a másikról h sem nem hüje, sem nem agyhalott, eskü nem értem h miért kellett tagát ennyire komolyan venni, mikor nyilvánvalóan trollalázni jött át ide, és simán egy-két mondattal le lehetett szerelni.
és örülök, h visszajössz :)

Brandy9 2016.11.05. 00:29:34

@Biriksz_Krokiksz!: na most értem ide, mobilról elég körülményes ez az ide oda ugrálós olvasás. Amúgy nekem nem szólt be, és én sem szóltam hozzá. Engem konkrétan idegesített a pali. Szórakozni jönnék ide, és mikor megláttam a dumáit felment bennem a pumpa...Nincs időm trollokat kerülgetni, ezért nem jöttem napokig. Ennyi :) Most megyek, Jó éjt a még fent levőknek!

MacákékIcukája 2016.11.05. 02:09:39

Terminator vagyok.

Hasta la vista, baby

2016.11.05. 02:10:59

@MacákékIcukája: bakkeróó megvolt a műtét??

2016.11.05. 02:13:21

@MacákékIcukája: jó de melyik fajta, a mimetikus polialoid? *-*

2016.11.05. 02:15:09

@MacákékIcukája: reggel örcsizni fognak a többiek, én meg tök elsőként! mivót, jól vagy?!

Pittabácsi 2016.11.05. 07:10:58

Jó reggelt! @redgrape: Kis szadista. :)@etikette: Nagyon szadista. :)) @hereverő heverő: Egyenesen szadista á.....t. :D De utóbbit támogatom. :DD

Pittabácsi 2016.11.05. 07:12:07

@MacákékIcukája: Akkor megvolt. Jobbulást kívánok. :)

Sanda.Ipse 2016.11.05. 07:39:02

@2bullfighter2: Touché!
Amennyit (keveset) láttam ebből a sorozatból, számomra pontosan ugyanez jött le. A legtalálóbb komment, ever!

hereverő heverő 2016.11.05. 07:42:49

@MacákékIcukája: Na végre ! Most már rohamosan fogsz gyógyulni, jaj örülök ! Mielőbbi lábraállást és kitartást. Mi fémlábuak tartsunk össze :)

hereverő heverő 2016.11.05. 07:46:24

És jóreggelt a bloglakóknak, ki kér kávét? Most főzök

Avanivi 2016.11.05. 07:58:15

@hereverő heverő: én kérek tejjel, köszi :)

Nem láttam tegnap az öfit és azt olvasom, hogy a Tivadarunk el akar hagyni minket?
Mi történt? Remélem nem beszélik le a döntéséről!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.05. 08:12:00

Dzsudibí: "Szellő Antónia és Erős Pista " LOL

Cérnahuszár 2016.11.05. 08:18:23

@Biriksz_Krokiksz!: az a helyzet hogy érzelmileg el vagy kötelezve tagának, mi meg nem
mi nem ismertük korábbról, nem volt ami tompítsa a gorombaságát
ha tovább folytatta volna elérte volna azt a célt hogy a hv nem elemez (meg nem gúnyolódik időnként a lakókon)
de azt nem érte volna el hogy ne nézzük, csak nem írtunk volna róla
részemről ez a téma lezárva

Pittabácsi 2016.11.05. 08:19:20

@hereverő heverő: Egy duplát, kevés cukorral. Köszönöm. :))

Cérnahuszár 2016.11.05. 08:21:33

@MacákékIcukája: na végre, jobbulást, mikor engednek haza? Lesz valami kis rehab, torna vagy ilyesmi hogy használd? vagy szélnek eresztenek isten hírével?

Plüsscukor 2016.11.05. 08:36:48

@hereverő heverő: Jó reggelt, én kérek, köszi. Hosszút, mogyorós tejszínnel, cukor nélkül :)

hereverő heverő 2016.11.05. 08:37:24

@Pittabácsi: @Avanivi: c(_) kávésbögre, balkezeseknek.

Igen, a végén belengették ahogy Dr.Elme Tivadar gyakorolja a feladom szöveget. De legyek kicsi roggyant fonott karosszék ha valóban kimegy.

hereverő heverő 2016.11.05. 08:38:18

@Plüsscukor: oh bocsánat, hozom neked is c(_)

Pittabácsi 2016.11.05. 08:44:09

@hereverő heverő: Most néztem vissza a tegnap estit. Málna fiú a legnagyobb bajtijával, Somával zörrent össze. De ahogy írtad, nem hiszem én sem, hogy feladná. Most kap 24 óra gondolkodási időt, vagyis kapott és utána még egyszer nyilatkoznia kell. Kizárt dolognak tartom, hogy kimenne. Megjegyzem, legnagyobb sajnálatomra.

Plüsscukor 2016.11.05. 08:49:05

@hereverő heverő: Pár óra alvás után ez most jól esik. Köszcsi.

Pittabácsi 2016.11.05. 08:52:23

@hereverő heverő: Kösziiiii. :) Most magamhoz tértem.

Plüsscukor 2016.11.05. 08:52:29

@Pittabácsi: Igen, valszeg csak belengetnek nekünk a szerkik egy ilyen kis ijesztgetést - vagy reménykeltést, kinek ízlése szerint. Lesz még ám ebből dráma, legjobbbari Soma tippem szerint könyörögni fog neki, tesó, érted, mi tarCSunk össze, már se Zseri, se Evi, nekünk kell végigharcolni a küldetést. Ha te feladod, én is. Primitivi: na jó tesa, ha te is a szakadékba ugranál utánam, akkor én mégsenem. De csak miattad. Oszt mostantó csicskulsz nekem, papagájtesó.

Plüsscukor 2016.11.05. 08:53:47

Macákékicukája, örülünk. Gyere, csüccs le közénk, óvatosan, úúgy.. széttolunk itt neked pár széket, és fel tudod tenni a lábikódat.
Esetleg Kanapé kolléga megengedi, hogy eldőlj rajta :)

Avanivi 2016.11.05. 08:55:34

@hereverő heverő: balkezes vagyok :) köszi :)

Nem akar megbukni és nem szeretne párbajozni, becart?!
@Pittabácsi: Somával összezörrent .... ezt meg kell néznem.

Avanivi 2016.11.05. 09:03:13

@Plüsscukor: A málnácskáit is hiába kérte nem küldtek vissza senki ,hát hol lehetnek a málnácskák?

hereverő heverő 2016.11.05. 09:03:19

@Plüsscukor: bármikor eldőlhet, a lábát is rám teheti. Nekem is úgy van összecsavarozva a lábam, ez a minimum :)
@Pittabácsi: Senki nem hiszi a blogon, hogy valóban kimegy. Ha mégis, akkor abban vastagon benne lesz a szerkik keze szvsz.
@Avanivi: nem volt az olyan késhegyre menő vita, de az ostoros egysejtűek érzelmi világához nem értek. A világon minden máshoz persze igen :)

Pittabácsi 2016.11.05. 09:04:11

@Plüsscukor: Akkor lepődnék meg, ha nem így lenne. Azért megnézném az arcát, ha Soma nem csicskulna be, hanem a sarkára állna, és azt mondaná, na akkor menj. A te döntésed. Nekem mindegy. Tivy meg gondolkodhatna, most mit tegyen. Milyen okot találjon, hogy mégis maradjon. Vagy legyen "tökös" és mint Lóri feladja.

hereverő heverő 2016.11.05. 09:04:26

@Avanivi: már mind lefolyt a csatornában.

Plüsscukor 2016.11.05. 09:04:37

@Avanivi: Fingból akart ostort fonni, és most rájött, hogy az nem csattan így, csak puffan. Pont olyan hangja van, mint egy kiadós pofáraesésnek.

hereverő heverő 2016.11.05. 09:07:57

@Pittabácsi: igenigen, ezt látni akarom ! Valószínűleg az első olyan "maraggyál" mondatra ugrana amibe lehet kapaszkodni, csak hogy erős maradhasson aki kitart a végsőkig

Cimili 2016.11.05. 09:09:19

@Biriksz_Krokiksz!: @MacákékIcukája: Jöttem örcsizni(Kroki szavaival élve) :)))))
Icuka, fájt utána, hogy vagy? Kiengedtek, vagy ott kell még maradnod?
Előbb olvastam valahol, h tivcsi hatalmas rajongó tábora most nagyon szurkol, h nehogy télleg feladja. A hatalmas rajongó táboron csak pilláztam, aszittem, már rég kiábrándultak belőle. Szijjasztok tesóóóóók, megyek főzni.

Cimili 2016.11.05. 09:12:18

@Cseszlovák Gyurmafilm: Lebuktam(pirulós szmájli) , de ne áruld el lécci senkinek, ez maradjon kettőnk között! :)

Cimili 2016.11.05. 09:14:23

@hereverő heverő: Finom lesz remélem. Savanyú káposztán sült hurka lesz a menű, amit én csak nézhetek messziről, különben fuccs a 8 hónapos fogyikúrámnak. :)

Plüsscukor 2016.11.05. 09:19:40

@Cimili: Én is pont ilyen savanyúkápis projektet tolok éppen, csak kolbival :)

etikette 2016.11.05. 09:22:50

Jó reggelt mindenkinek :) izgulok mi lesz Tivivel. Esetleg nem lakik valaki a Campona közelében? Odamehetne kicsit ordibálni, hogy: Tivi gyereeeeee kiiiiiii! :P

etikette 2016.11.05. 09:24:29

@Plüsscukor: az finom lesz. nem is emlékszem mikor ettem ilyet utoljára... @Cimili: reggelire?? :D

2016.11.05. 09:36:36

Jóóóóóóóóó Regggggelit !

@MacákékIcukája: Juhéééé ! De jó mindjárt jó hírrel kezdeni a napot ! Mielőbbi teljes felépülést kívánok ! Remélem vmi gyors procit szereltek be, hogy ostorok legyenek azok a lábak :))
Az örömhírre pihenőnapot rendeltem el a Birodalomban az alávaló, alantas kis leigázott népek számára...

@hereverő heverő: Egy balkezes bögrére feliratkoznék, a jobbal sajnos minden összeroppantok…

@Pittabácsi: @Plüsscukor: @Avanivi: Szeretnék hinni abban a konteóban, hogy a csatorna nem meri megkockáztatni az élő adást ezzel az ipari tülökkel. Ők többet látnak a bent folyó dolgokból és sanszosnak tartok PrimiTivynek egy Kiválasztást / Kihívást. Megegyeznek vmi kis szponzori szerződésben, akármiben… Én is jobban szeretném, ha ez a retardált egy párbajon esne ki, de lássuk be erre egyre kevesebb az esély.

hereverő heverő 2016.11.05. 09:38:23

@Cimili: oh, az nagyon ígéretes menü :) majd én megeszem helyetted, nehogy kísértésbe ess.

@etikette: Nem lakom ott, sőt eléggé messzi tőle. De ha ezen múlna, bevágnám magam a kocsiba és mennék óbégatni. Eskü.

Cimili 2016.11.05. 09:40:41

@etikette: Commodore szok arra járni, neki szólj!

Cimili 2016.11.05. 09:43:06

@hereverő heverő: Ok, viheted! Cserébe csak egy kis Milkát kérek, mert megérdemlem. :D

hereverő heverő 2016.11.05. 09:43:38

@mentolos lecsó: c(_) Nagyúr, parancsolj.

Primitivyt illetőleg alighanem mellélősz. A csatorna majd jól 20mp-es késleltetéssel adja az élő párbajt, aztán majd kisípolják a ... mindent amit ez a tenyészfasz mondani fog. Valószínűleg az adásidőt is lerövidítik ha kell, Tivi legemlékezetesebb pillanatai stb.
Bár én is létok sanszot abban, hogy kihozzák, de ezt megtehetnék egy büntetéssel, a berendezés rongálása, mással erőszakoskodás stb. a nézők meg persze arra szavaznak, hogy menjen a ..csába a villából. És akkor nincs szponzori szerződés.

2016.11.05. 09:43:57

@hereverő heverő: ha már te is voltál szektás, nem lehetne az egyik forgó kamera helyére egy PKT géppuskát beszerelni ? :)))

És lehetne mondjuk az aPPLIkációból működtetni....

hereverő heverő 2016.11.05. 09:44:10

@Cimili: Nagy-nagy milkát kapsz. 36 milkát :))

Cimili 2016.11.05. 09:45:48

@hereverő heverő: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Olyan jószívű vagy, köszi is! :)

hereverő heverő 2016.11.05. 09:47:48

@mentolos lecsó: nálunk PKMSZ volt, fel lehetett szerelni tankra is. Akkor kamera helyére bármikor :) Szerencsére nekem mint híradósnak kevés dolgom volt ezekkel, de a harckocsisok szívtak velük rendesen.

2016.11.05. 09:48:51

@hereverő heverő: köszönöm a bögrét... :)

mondjuk valóban nem lenne jó, ha az én verzióm valósulna meg, de az RTL útjai kifürkészhetetlenek…

2016.11.05. 09:51:38

@hereverő heverő: a PKT a PKMSZ elektromos elsütésű változata...
én egy BMP-1 -ben nyomtam az ipart a toronyban, és nagyon sokat lövöldöztem ágyúval, géppuskával... :)))

hereverő heverő 2016.11.05. 09:58:29

Én szerencsére ezekkel nem. Alapból ugye nem volt a tankokon plusz géppuska, nem tudom kinek az ötlete volt, hogy akkor még ilyet is hefteljünk rá. Én a kiképzés után csak rádiós kocsival szaladgálam mellettük, jó kis fűtött(nem) ZIL ben :)
Így sok-sok év messzeségből jó élménynek tűnik, de azért vannak dolgok amiket inkább elfelejtenék ha tudnék. Amit írtam tegnap Krokinak is.. az borzasztó volt.

Cérnahuszár 2016.11.05. 09:59:25

@mentolos lecsó: fú én azért nem adok ennek esélyt, mert tivy kiszámíthatalan, és ha van megegyezés közte és a csatorna között, bármikor elpofázhatja
idegember, az ilyet hagyni kell elvérezni egy párbjon

Pittabácsi 2016.11.05. 10:04:31

@mentolos lecsó: A BMP-1-től azért elég messze jutottál. :) Halálcsillag. :D Megemelem a kalapom előtted. ;)

2016.11.05. 10:06:39

@Cérnahuszár: akkor véreztessük ki !!!! a falak rágják le a húsát a stúdióban ! :)))

Mók_Ica 2016.11.05. 10:07:45

sziasztok :))) Icukánk végre terminátor lett, hurrá és várjuk sok szeretettel :)))kávét kérnék én is, szigorúan balkezes bögrében (még soha nem ittam olyanból hihihihihi :))))) tejszínnel és cukorral, pls :))))

tivy pöcsfej a feladáshoz is... itt én is mást érzek a háttérben...... én azért várok egy tivy párbajt....

ez már volt? (ha igen bocsi...)
rtl.hu/rtl2/valovilag/a-valovilag-powered-by-big-brother-bemutatja-a-villa-koltemenyek-verses-kotetet

és még van itt egy "evetke mentegeti magát" cikk: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sajat-batyja-ejtette-ki-evelint/63z9ndz

2016.11.05. 10:08:12

@Pittabácsi: háááát.. valahol el kellett kezdeni a fém kasznikkal való foglalatoskodást :))

2016.11.05. 10:11:04

@Mók_Ica: "és még van itt egy "evetke mentegeti magát" cikk: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sajat-batyja-ejtette-ki-evelint/63z9ndz"

ééééééédesanyám.... ez mennyire szánalmas !!!

Mók_Ica 2016.11.05. 10:11:52

@mentolos lecsó: az bizony :))) ezért osztottam meg :)))

Pittabácsi 2016.11.05. 10:28:48

@hereverő heverő: Én úgy emlékeztem, a ZIL-ekben nem heverő volt rendszeresítve. :D

hereverő heverő 2016.11.05. 10:29:38

@Mók_Ica: c(_) parancsolj, ez már friss főzés. Van jobbkezes is, |_D de az olyan hülyén néz ki..

hereverő heverő 2016.11.05. 10:30:01

@Pittabácsi: hát nagyon nem, akurvaéletbe :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 10:32:42

@Cimili: Van a városomban egy mellszobor rólam mintázva. 'Diszkréció' a címe. A titoktartás nemzetkozi éve alkalmából adományoztam. Úgyhogy biztonságban vagy :))

hereverő heverő 2016.11.05. 10:34:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: Arról a szoborról mintázta a jelvényét a Rolling Stones :)

Cérnahuszár 2016.11.05. 10:34:16

@mentolos lecsó: ok előveszem az ork rucimat aztán elcsattogok a stúdióba ha mégis lesz tivy párbaj

www.youtube.com/watch?v=dY4V3UUY95A

hereverő heverő 2016.11.05. 10:38:01

@Mók_Ica: Jézusom, ez a verseskötet, hát ez odab@sz :))
(aki nem ismeri: www.youtube.com/watch?v=nxJeEE3uy8M)

Micinek mondják már meg, hogy nem Krisztián szeme meredt rá, hanem egészen más része.

Mók_Ica 2016.11.05. 10:40:40

@hereverő heverő: köszcsi :))) a jobbkezest nem tudom használni, mert balkezes vagyok :DDDD
örülök, hogy a verses kötet tetszett :))) a mai napi kult kipipálva :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 10:40:55

@mentolos lecsó: üdv! kész az akvárium. kuldok kepet holnap addig mobilrol vagyok. Addigis hozd a Bénát!
@MacákékIcukája: ÉJJen! #gyógyulási. Az integralt usb-den keresztul masolok Par MB szeretetet. jót tesz a csontosodásnak.

@hereverő heverő: Szia! Nálad van #kávéosztási? lehet egy dupla espressot konyakkal?:)))

hereverő heverő 2016.11.05. 10:43:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: Majd te összeöntöd. \_/ konyak, c(_) kávé. Parancsolj.

Avanivi 2016.11.05. 10:47:09

@mentolos lecsó: gyáva kis pöts mint a Lóli , kimegy....és bejön egy normális nő végre.

hereverő heverő 2016.11.05. 10:47:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Bakker, nem utalták a royaltit ? Ez a hülye Jagger mindent elfelejt ha be van állva. Majd megfenyegetem őket, hogy rájuk küldöm a Való Villa nagy haverjait, Acélember Ostorlábat és Pinabajusz Kefehajat ha nem fizetnek

hereverő heverő 2016.11.05. 10:48:20

@Avanivi: Költözzön be a tornatanárnéni :) Naaaaa léccilécci

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 11:04:25

@hereverő heverő: koltozzon be Pándi András. hamar oldódna a hangukat :))))

hereverő heverő 2016.11.05. 11:22:42

Most gyors #bucsuzási mindenkitől, vendégeket várunk és kell még sör :)

www.youtube.com/watch?v=0W3MpOU3OUU
#VV&ZF

2016.11.05. 11:46:08

@Cérnahuszár: ahogy nézem a részletet, a mi Málnánkat castingolták a filmbe ??? :D

2016.11.05. 11:50:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: ezeknek a félkegyelműeknek nem a Béna kell, hanem pár keményen bepipázott nigger.... feszítővassal, hegesztőpisztollyal... :)

2016.11.05. 11:54:35

@Avanivi: szerinted ismeri a "gyáva" szót és a jelentését is ?!? kötve hiszem...

Eljött a Gózeri Gózer, a Halálhozó, Golbus-Zildroar, az Utazó! Tivadar válassz halált....!

2016.11.05. 11:56:51

@hereverő heverő: +1 +1 +1 !!! :D
domina, tornatancsinőcit a Vijjába rögvest !!!

2016.11.05. 12:03:17

ez a SavanyúLófaszbaHaraptamaRiportSzobában SOMA egyre jobban felb@ssza az agyam...

Fojtogathatom egy kicsit, távolról az Erővel ??? Naaaaa, lécci, lécci...

2016.11.05. 12:13:04

ahogy nézem az első képet, szegény Anikónak nem csak a humora, hanem a segge is lapos.... :(

csibike81 2016.11.05. 12:13:28

@mentolos lecsó: Felőlem mehet, de nem tudsz egyszerre többet is?

2016.11.05. 12:16:31

@csibike81: menjünk sorjában... ha csak egyre koncentrálok, úgy hatásosabb :)))

csibike81 2016.11.05. 12:19:41

@mentolos lecsó: Hát persze, meg amúgy sem szabad mohónak lenni!

2016.11.05. 12:24:28

@csibike81: ha mégse sikerülne, kint olyant leb@szok neki, hogy az Endor-ig repül...

csibike81 2016.11.05. 12:32:06

@mentolos lecsó: egy-két #OSTORcsapás, esetleg?

Pittabácsi 2016.11.05. 12:35:01

@mentolos lecsó: Ennek Atti örülne talán a legjobban, Zsolti meg a legkevésbé. :D

Pittabácsi 2016.11.05. 12:38:19

@mentolos lecsó: Részemről minden további nélkül mehet. :)) De azért csak "finoman". :)

Pittabácsi 2016.11.05. 12:46:50

@Mirocska: Sajnos Attila kihagyott egy személyt, vagyis többeket. A HV VV8 kommentelőit. :))

ascii 2016.11.05. 12:51:39

krisztián melyik dalnak a dalszövegét írta le?

ewita 2016.11.05. 13:02:59

@MacákékIcukája: na végre! gyors felépülést kívánok!!! :)

ewita 2016.11.05. 13:04:13

@ascii: www.youtube.com/watch?v=-UF2COJrQeY
valami tipik roma zenekar lehet mert én pl. sose hallottam

Mók_Ica 2016.11.05. 13:10:10

@ewita: nem túl híres.... a megtekintők száma 2883 ..... nekem nem teCCik :(

Cérnahuszár 2016.11.05. 13:10:31

@Mirocska: én Ginára szavaztam
ő az aki még nem csinált olyat amin elborzadtam.

Mirocska 2016.11.05. 13:28:32

@Cérnahuszár: Én meg nyomtam egyet Micire! :))

ewita 2016.11.05. 13:47:05

Hogy röhögött a primitív papagály amikor Ginára pakolták a gyáva jeleket, de ahogy rákerült 2-3 kétszínűségi , mindjárt nem röhögött és elkezdett pofázni a csicskakutya
eddig tartott a nagy vellabariság, fosoma spicliskedése szét is cseszte?? Somát amúgy indokolatlanul sokat nyomják, tegnap szinte csak róla szólt az öfi

kamilla123 2016.11.05. 14:23:10

Most nézem a tegnapi öfit. Hát azért Micikének egy nagy mínusz pont, hogy amikor Gina külsejét kritizálja Tivy, ami eleve undorító dolog, akkor Mici a háttérben jól mulat. Ha már nem áll ki a barátnője mellett, legalább ne biztatná röhögéssel Tivyt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 14:31:45

@mentolos lecsó: klasszik star wars parody megvan? "-jónapoz kedves buzik! bemutatom az új korzeti orvost dr darth vadert. kerem hagyjak abba az asztal alatt a recskazast es keszitsek elo a TB kartyajukat az ingyenes orvosi ellatas vegett...":)

Madam. 2016.11.05. 14:50:41

Nincs posz? Vagy mindenki kiment a villából?

pomac 2016.11.05. 15:13:39

@Madam.: ez egy ilyen baszó hét :)

ascii 2016.11.05. 18:34:52

@ewita: köszke, vmi kritikán aluli szerzemény

www.cigarettatoltogep.com · http://www.cigarettatoltogep.com/ 2016.11.07. 15:43:32

Összejöttek egy kis együttlétre... mi ezzel a baj? Nem is értelek Titeket :D
süti beállítások módosítása