Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x69 - Egyszer volt kutyán budavásár (18+)

2016. november 04. 17:25 - Dzsudibí

Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó. 

0_4.jpg

Papi és Mici matekoznak, azaz Mici felolvas, míg Papi nadrágon keresztül ujjazza szerelmét, merthogy neki már amúgyis megy ez a természetes számok halmaza dolog. Komoly filozofikus eszmefuttatás indul az iskolában tanultak valódi hasznáról, Gina - helyesen - megállapítja, hogy könyvelőknek meg ILYENEKNEK ezt jó tudni, de nekik... Befejezem helyette is a félbehagyott mondatot, nekik csicskagyökereknek, akik abban bíznak, hogy akkor most kitárul majd a mennyek országa, és a kiesés után egy héttel már ÉNB sztárok lesznek szles Szellő Antónia és Erős Pista könyörögnek majd nekik, hogy vezessék ők az RTL híradót helyettük, na NEKIK tényleg tök felesleges és elpazarolt idő volt az a 12> év. Tivi rábasz még egy tüzes lapáttal, és kijelenti, hogy neki egyetlen ÜZLETI PARTNERÉT sem érdekelte, hogy mi az a racionális szám. Ritkán mondom, mert Hank Moody sem szerette, de most muszáj: EL.O.EL. 

"Ez MAX alapműveltség, de az meg nem kell Tesó." (Youtube Ostoros Tivadar)

1_11.png

Az elegancia nagymestere, Dávid

2_11.png

Jön a tesióra, ott mondjuk én is elakadtam egy pillanatra, hogy mi a faszom az a sánta róka, legtöbbször óra elején választhattunk, hogy foci, kosár vagy röpi, oszt jónapot. Zsolti előadja a hattyú halálát, ő nem tud bukfencezni, mert hányni fog, meg fáj, meg forog a világ. Nekem úgy tűnik, inkább csak a haját félti, amit alátámasztani látszik, hogy 13 és fél másodperccel később már úgy tigrisbukfencezik, mintha nem lenne holnap. Mici saját bevallása szerint amikor még sukár, fiatal lány volt, és nem volt rajta ennyi hájCI (mondjuk ki, nem voltál ilyen terebélyes seggű lusta tohonya dagadék, anyukám, aki kájennel jár szarni is), akkor sokkal jobban kente vágta a tigrisugrást is. Krisztián féltékeny, ha szívlapáttal basznak agyon sem értem, hogy miért és kire. 

3_11.png

Valószínűleg a matektanárnőnek is megmutatták a szerkik óra előtt, hogyan készült Mici és Papi az órára, mert még le sem ül, de máris hívja Papit a táblához felelni. A riportban aztán elmondja, hogy ő nagyon fél a matektól, mert nem érti a halmazokat, mert ott SZÁMOLNI kell, és meg kell tornáztatni az agyi logikai szintet. A feleltetés egyébként olyan jól megy, a harmadik kérdés könyékén a tancsi feladja, és inkább a többieket kérdezi, Krisztiánnak még így is nehezére esik a táblára vésni a jó válaszokat, hogy a többiek egymást túlordítva mondják neki. Megismerjük az ismétlődő tizedes tört fogalmát, a tanárnő kettesre értékeli az elhangzottakat, amit Papi egy tiszteletteljes KÖSZI-vel honorál. Tivi felel következőként, a háttérben közben továbbgyűrűznek a Papi kontra Mici féltékenységi drámájának szarpocsolyájába dobott kavics hullámai. 

5_11.png

Hála a feliratozó bácsi/néni áldozatos munkájának, végre nekem is leesik, hogy Papi arra az egyetlen kanra féltékeny, aki akkor sem dugná meg Micit, ha ingyen parfüm lenne a jutalma, mégpedig Zsoltira. Sőt, Papi továbbmegy, szerinte a fasztapera nem egyszeri alkalom volt, hanem régóta húzódik Mici és Zsolti között ez az affér, mi több matekból is megtáltosodik hirtelen a féltékenységtől, mert biztosra tudja, hogy ez ezer százalék. Következő órán a nevezetes azonosságok jönnek, kicsit nagy ugrás talán a halmazosdi után, de nekem sem ment soha a matek, úgyhogy amúgy fingom sincs, minek kéne jönnie. Egyébként Tivi karót kapot, ha ez bárkit érdekel / kételkedett volna abban, hogy képes-e jobbra. 

6_8.png

7_12.png

8_12.png

9_11.png

10_11.png

VERSEK. Zsolti mindenkiről írt, mert ugye ő a Dalai CsilLáma, és mindenkit szeret. Vivi Somáról versel, a költemény annyi rímet tartalmaz, mint ahány racionális számot Papi fejből tud. Mici Papinak szaval, Papi meg Micinek, Zsolti csendben zokog az első padban. Hamar eljutottunk egyébként a száraz faszveréstől az örökkön-örökké-ig, már ami Micit meg Papit illeti, de mind tudjuk, hogy a villa csodafalain belül valahogy mindig felgyorsulnak a barátság, testvériség és szerelem katalizátorok.

Tivi: - Te miért írsz ilyen szépeket Tesó?

Papi: - Meghatódtál, mi?

Tivi: - Meg geci.

11_11.png

12_11.png

Törióra következik, abból is a cifrább fajta, mert a kis gyökereknek képek alapján kell megmondani, hogy ki kicsoda, és mit csinált. Sajnos mivel egyik képen sem facebook/youtube/pornhub sztárok képei fognak szerepelni, ezért előre készülök a veretes faszságokra, de azt is tudom, hogy erre készülni nem lehet, mert úgyis fényévekkel nagyobb baromságokat fognak mondani, mint amit az összes hogyvoltíró egy hetes intenzív brainstorming után ki tudna találni. Na de haladjunk sorjában.

5_11.png

Soma hölgynek nézi Mátyás királyt. De ha nem nő, akkor a Finkle az Einhorn!!!!, kiáltja Soma arca, nem lehet más, mint Mátyás király, akinek leghíresebb és a magyar történelem szempontjából legjelentősebb cselekedete, hogy megalkotta az "Egyszer volt Budán kutyavásár" szólásmondást.

13_11.png

Rákóczi. Kölcsey. Széchenyi. Batthyány. (Keresztnevek?)Több közterület nem jut eszébe egyiknek sem. 

14_10.png

Sissy KIRÁLYNŐ.

15_11.png

Sajnos a többi kép elemzését már nem mutatják, pedig van itt minden, egy kép még Anti bácsiról is becsusszan, egyem meg a drága szívét. A diákok tanítás után összeállnak, hogy kiszenvedjék magukból a házit. Dávid Attilát és Zsoltit korrepetálja, Mici Papival az exnyugiba vonul.

"De nem értem. Hát most, olyan mintha te nem értesz valamit." (Krisztián)

Közbevetés: imádom Papi sportkocsis tolltartóját. 

17_7.png

Természetesen nem matekoznak, hanem tovább lovagolnak a féltékenység lipicaiján, melynek kapcsán kiderül, hogy Papi szerint Mici nem a barátnője, csak foglalkozik vele. No de. Jön a népszavazás, hogy ki a villa legszexibb diáklánya, amit természetesen nem lehet máshogy eldönteni, mint meztelenkedéssel, csöcstapsoltatással, és banánszopással. Soma örül, mert végre egy feladat, amit Mici is komolyan vesz. Mici egyébként érezte már a "feladat" közben, hogy Krisztián FELÉ elvetette a sulykot. Dzsina is vonaglik valamit, de azért nagyon nem ad bele apait-anyait. Nem úgy Vivi, akinek bruttó 3 és fél másodpercbe telik eljutni a melltartó levételéig, hogy aztán Soma arcába dörgölje a melleit, ezzel új szintre emelve a szexuális zaklatás fogalmát. 

18_7.png

21_4.png

22_2.png

20_5.png

A versenyt Mici nyeri, előre vetíthető, hogy holnap azért még hallunk a produkciójáról Krisztián szemszögéből is, de arról már TÉNYLEG nem én fogok írni. 

És akkor legyen tánc!

Címkék: való világ 18+ vv8
540 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2016.11.05. 07:46:24

És jóreggelt a bloglakóknak, ki kér kávét? Most főzök

Avanivi 2016.11.05. 07:58:15

@hereverő heverő: én kérek tejjel, köszi :)

Nem láttam tegnap az öfit és azt olvasom, hogy a Tivadarunk el akar hagyni minket?
Mi történt? Remélem nem beszélik le a döntéséről!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.05. 08:12:00

Dzsudibí: "Szellő Antónia és Erős Pista " LOL

Cérnahuszár 2016.11.05. 08:18:23

@Biriksz_Krokiksz!: az a helyzet hogy érzelmileg el vagy kötelezve tagának, mi meg nem
mi nem ismertük korábbról, nem volt ami tompítsa a gorombaságát
ha tovább folytatta volna elérte volna azt a célt hogy a hv nem elemez (meg nem gúnyolódik időnként a lakókon)
de azt nem érte volna el hogy ne nézzük, csak nem írtunk volna róla
részemről ez a téma lezárva

Pittabácsi 2016.11.05. 08:19:20

@hereverő heverő: Egy duplát, kevés cukorral. Köszönöm. :))

Cérnahuszár 2016.11.05. 08:21:33

@MacákékIcukája: na végre, jobbulást, mikor engednek haza? Lesz valami kis rehab, torna vagy ilyesmi hogy használd? vagy szélnek eresztenek isten hírével?

Plüsscukor 2016.11.05. 08:36:48

@hereverő heverő: Jó reggelt, én kérek, köszi. Hosszút, mogyorós tejszínnel, cukor nélkül :)

hereverő heverő 2016.11.05. 08:37:24

@Pittabácsi: @Avanivi: c(_) kávésbögre, balkezeseknek.

Igen, a végén belengették ahogy Dr.Elme Tivadar gyakorolja a feladom szöveget. De legyek kicsi roggyant fonott karosszék ha valóban kimegy.

hereverő heverő 2016.11.05. 08:38:18

@Plüsscukor: oh bocsánat, hozom neked is c(_)

Pittabácsi 2016.11.05. 08:44:09

@hereverő heverő: Most néztem vissza a tegnap estit. Málna fiú a legnagyobb bajtijával, Somával zörrent össze. De ahogy írtad, nem hiszem én sem, hogy feladná. Most kap 24 óra gondolkodási időt, vagyis kapott és utána még egyszer nyilatkoznia kell. Kizárt dolognak tartom, hogy kimenne. Megjegyzem, legnagyobb sajnálatomra.

Plüsscukor 2016.11.05. 08:49:05

@hereverő heverő: Pár óra alvás után ez most jól esik. Köszcsi.

Pittabácsi 2016.11.05. 08:52:23

@hereverő heverő: Kösziiiii. :) Most magamhoz tértem.

Plüsscukor 2016.11.05. 08:52:29

@Pittabácsi: Igen, valszeg csak belengetnek nekünk a szerkik egy ilyen kis ijesztgetést - vagy reménykeltést, kinek ízlése szerint. Lesz még ám ebből dráma, legjobbbari Soma tippem szerint könyörögni fog neki, tesó, érted, mi tarCSunk össze, már se Zseri, se Evi, nekünk kell végigharcolni a küldetést. Ha te feladod, én is. Primitivi: na jó tesa, ha te is a szakadékba ugranál utánam, akkor én mégsenem. De csak miattad. Oszt mostantó csicskulsz nekem, papagájtesó.

Plüsscukor 2016.11.05. 08:53:47

Macákékicukája, örülünk. Gyere, csüccs le közénk, óvatosan, úúgy.. széttolunk itt neked pár széket, és fel tudod tenni a lábikódat.
Esetleg Kanapé kolléga megengedi, hogy eldőlj rajta :)

Avanivi 2016.11.05. 08:55:34

@hereverő heverő: balkezes vagyok :) köszi :)

Nem akar megbukni és nem szeretne párbajozni, becart?!
@Pittabácsi: Somával összezörrent .... ezt meg kell néznem.

Avanivi 2016.11.05. 09:03:13

@Plüsscukor: A málnácskáit is hiába kérte nem küldtek vissza senki ,hát hol lehetnek a málnácskák?

hereverő heverő 2016.11.05. 09:03:19

@Plüsscukor: bármikor eldőlhet, a lábát is rám teheti. Nekem is úgy van összecsavarozva a lábam, ez a minimum :)
@Pittabácsi: Senki nem hiszi a blogon, hogy valóban kimegy. Ha mégis, akkor abban vastagon benne lesz a szerkik keze szvsz.
@Avanivi: nem volt az olyan késhegyre menő vita, de az ostoros egysejtűek érzelmi világához nem értek. A világon minden máshoz persze igen :)

Pittabácsi 2016.11.05. 09:04:11

@Plüsscukor: Akkor lepődnék meg, ha nem így lenne. Azért megnézném az arcát, ha Soma nem csicskulna be, hanem a sarkára állna, és azt mondaná, na akkor menj. A te döntésed. Nekem mindegy. Tivy meg gondolkodhatna, most mit tegyen. Milyen okot találjon, hogy mégis maradjon. Vagy legyen "tökös" és mint Lóri feladja.

hereverő heverő 2016.11.05. 09:04:26

@Avanivi: már mind lefolyt a csatornában.

Plüsscukor 2016.11.05. 09:04:37

@Avanivi: Fingból akart ostort fonni, és most rájött, hogy az nem csattan így, csak puffan. Pont olyan hangja van, mint egy kiadós pofáraesésnek.

hereverő heverő 2016.11.05. 09:07:57

@Pittabácsi: igenigen, ezt látni akarom ! Valószínűleg az első olyan "maraggyál" mondatra ugrana amibe lehet kapaszkodni, csak hogy erős maradhasson aki kitart a végsőkig

Cimili 2016.11.05. 09:09:19

@Biriksz_Krokiksz!: @MacákékIcukája: Jöttem örcsizni(Kroki szavaival élve) :)))))
Icuka, fájt utána, hogy vagy? Kiengedtek, vagy ott kell még maradnod?
Előbb olvastam valahol, h tivcsi hatalmas rajongó tábora most nagyon szurkol, h nehogy télleg feladja. A hatalmas rajongó táboron csak pilláztam, aszittem, már rég kiábrándultak belőle. Szijjasztok tesóóóóók, megyek főzni.

Cimili 2016.11.05. 09:12:18

@Cseszlovák Gyurmafilm: Lebuktam(pirulós szmájli) , de ne áruld el lécci senkinek, ez maradjon kettőnk között! :)

Cimili 2016.11.05. 09:14:23

@hereverő heverő: Finom lesz remélem. Savanyú káposztán sült hurka lesz a menű, amit én csak nézhetek messziről, különben fuccs a 8 hónapos fogyikúrámnak. :)

Plüsscukor 2016.11.05. 09:19:40

@Cimili: Én is pont ilyen savanyúkápis projektet tolok éppen, csak kolbival :)

etikette 2016.11.05. 09:22:50

Jó reggelt mindenkinek :) izgulok mi lesz Tivivel. Esetleg nem lakik valaki a Campona közelében? Odamehetne kicsit ordibálni, hogy: Tivi gyereeeeee kiiiiiii! :P

etikette 2016.11.05. 09:24:29

@Plüsscukor: az finom lesz. nem is emlékszem mikor ettem ilyet utoljára... @Cimili: reggelire?? :D

2016.11.05. 09:36:36

Jóóóóóóóóó Regggggelit !

@MacákékIcukája: Juhéééé ! De jó mindjárt jó hírrel kezdeni a napot ! Mielőbbi teljes felépülést kívánok ! Remélem vmi gyors procit szereltek be, hogy ostorok legyenek azok a lábak :))
Az örömhírre pihenőnapot rendeltem el a Birodalomban az alávaló, alantas kis leigázott népek számára...

@hereverő heverő: Egy balkezes bögrére feliratkoznék, a jobbal sajnos minden összeroppantok…

@Pittabácsi: @Plüsscukor: @Avanivi: Szeretnék hinni abban a konteóban, hogy a csatorna nem meri megkockáztatni az élő adást ezzel az ipari tülökkel. Ők többet látnak a bent folyó dolgokból és sanszosnak tartok PrimiTivynek egy Kiválasztást / Kihívást. Megegyeznek vmi kis szponzori szerződésben, akármiben… Én is jobban szeretném, ha ez a retardált egy párbajon esne ki, de lássuk be erre egyre kevesebb az esély.

hereverő heverő 2016.11.05. 09:38:23

@Cimili: oh, az nagyon ígéretes menü :) majd én megeszem helyetted, nehogy kísértésbe ess.

@etikette: Nem lakom ott, sőt eléggé messzi tőle. De ha ezen múlna, bevágnám magam a kocsiba és mennék óbégatni. Eskü.

Cimili 2016.11.05. 09:40:41

@etikette: Commodore szok arra járni, neki szólj!

Cimili 2016.11.05. 09:43:06

@hereverő heverő: Ok, viheted! Cserébe csak egy kis Milkát kérek, mert megérdemlem. :D

hereverő heverő 2016.11.05. 09:43:38

@mentolos lecsó: c(_) Nagyúr, parancsolj.

Primitivyt illetőleg alighanem mellélősz. A csatorna majd jól 20mp-es késleltetéssel adja az élő párbajt, aztán majd kisípolják a ... mindent amit ez a tenyészfasz mondani fog. Valószínűleg az adásidőt is lerövidítik ha kell, Tivi legemlékezetesebb pillanatai stb.
Bár én is létok sanszot abban, hogy kihozzák, de ezt megtehetnék egy büntetéssel, a berendezés rongálása, mással erőszakoskodás stb. a nézők meg persze arra szavaznak, hogy menjen a ..csába a villából. És akkor nincs szponzori szerződés.

2016.11.05. 09:43:57

@hereverő heverő: ha már te is voltál szektás, nem lehetne az egyik forgó kamera helyére egy PKT géppuskát beszerelni ? :)))

És lehetne mondjuk az aPPLIkációból működtetni....

hereverő heverő 2016.11.05. 09:44:10

@Cimili: Nagy-nagy milkát kapsz. 36 milkát :))

Cimili 2016.11.05. 09:45:48

@hereverő heverő: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Olyan jószívű vagy, köszi is! :)

hereverő heverő 2016.11.05. 09:47:48

@mentolos lecsó: nálunk PKMSZ volt, fel lehetett szerelni tankra is. Akkor kamera helyére bármikor :) Szerencsére nekem mint híradósnak kevés dolgom volt ezekkel, de a harckocsisok szívtak velük rendesen.

2016.11.05. 09:48:51

@hereverő heverő: köszönöm a bögrét... :)

mondjuk valóban nem lenne jó, ha az én verzióm valósulna meg, de az RTL útjai kifürkészhetetlenek…

2016.11.05. 09:51:38

@hereverő heverő: a PKT a PKMSZ elektromos elsütésű változata...
én egy BMP-1 -ben nyomtam az ipart a toronyban, és nagyon sokat lövöldöztem ágyúval, géppuskával... :)))

hereverő heverő 2016.11.05. 09:58:29

Én szerencsére ezekkel nem. Alapból ugye nem volt a tankokon plusz géppuska, nem tudom kinek az ötlete volt, hogy akkor még ilyet is hefteljünk rá. Én a kiképzés után csak rádiós kocsival szaladgálam mellettük, jó kis fűtött(nem) ZIL ben :)
Így sok-sok év messzeségből jó élménynek tűnik, de azért vannak dolgok amiket inkább elfelejtenék ha tudnék. Amit írtam tegnap Krokinak is.. az borzasztó volt.

Cérnahuszár 2016.11.05. 09:59:25

@mentolos lecsó: fú én azért nem adok ennek esélyt, mert tivy kiszámíthatalan, és ha van megegyezés közte és a csatorna között, bármikor elpofázhatja
idegember, az ilyet hagyni kell elvérezni egy párbjon

Pittabácsi 2016.11.05. 10:04:31

@mentolos lecsó: A BMP-1-től azért elég messze jutottál. :) Halálcsillag. :D Megemelem a kalapom előtted. ;)

2016.11.05. 10:06:39

@Cérnahuszár: akkor véreztessük ki !!!! a falak rágják le a húsát a stúdióban ! :)))

Mók_Ica 2016.11.05. 10:07:45

sziasztok :))) Icukánk végre terminátor lett, hurrá és várjuk sok szeretettel :)))kávét kérnék én is, szigorúan balkezes bögrében (még soha nem ittam olyanból hihihihihi :))))) tejszínnel és cukorral, pls :))))

tivy pöcsfej a feladáshoz is... itt én is mást érzek a háttérben...... én azért várok egy tivy párbajt....

ez már volt? (ha igen bocsi...)
rtl.hu/rtl2/valovilag/a-valovilag-powered-by-big-brother-bemutatja-a-villa-koltemenyek-verses-kotetet

és még van itt egy "evetke mentegeti magát" cikk: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sajat-batyja-ejtette-ki-evelint/63z9ndz

2016.11.05. 10:08:12

@Pittabácsi: háááát.. valahol el kellett kezdeni a fém kasznikkal való foglalatoskodást :))

2016.11.05. 10:11:04

@Mók_Ica: "és még van itt egy "evetke mentegeti magát" cikk: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sajat-batyja-ejtette-ki-evelint/63z9ndz"

ééééééédesanyám.... ez mennyire szánalmas !!!

Mók_Ica 2016.11.05. 10:11:52

@mentolos lecsó: az bizony :))) ezért osztottam meg :)))

Pittabácsi 2016.11.05. 10:28:48

@hereverő heverő: Én úgy emlékeztem, a ZIL-ekben nem heverő volt rendszeresítve. :D

hereverő heverő 2016.11.05. 10:29:38

@Mók_Ica: c(_) parancsolj, ez már friss főzés. Van jobbkezes is, |_D de az olyan hülyén néz ki..

hereverő heverő 2016.11.05. 10:30:01

@Pittabácsi: hát nagyon nem, akurvaéletbe :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 10:32:42

@Cimili: Van a városomban egy mellszobor rólam mintázva. 'Diszkréció' a címe. A titoktartás nemzetkozi éve alkalmából adományoztam. Úgyhogy biztonságban vagy :))

hereverő heverő 2016.11.05. 10:34:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: Arról a szoborról mintázta a jelvényét a Rolling Stones :)

Cérnahuszár 2016.11.05. 10:34:16

@mentolos lecsó: ok előveszem az ork rucimat aztán elcsattogok a stúdióba ha mégis lesz tivy párbaj

www.youtube.com/watch?v=dY4V3UUY95A

hereverő heverő 2016.11.05. 10:38:01

@Mók_Ica: Jézusom, ez a verseskötet, hát ez odab@sz :))
(aki nem ismeri: www.youtube.com/watch?v=nxJeEE3uy8M)

Micinek mondják már meg, hogy nem Krisztián szeme meredt rá, hanem egészen más része.

Mók_Ica 2016.11.05. 10:40:40

@hereverő heverő: köszcsi :))) a jobbkezest nem tudom használni, mert balkezes vagyok :DDDD
örülök, hogy a verses kötet tetszett :))) a mai napi kult kipipálva :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 10:40:55

@mentolos lecsó: üdv! kész az akvárium. kuldok kepet holnap addig mobilrol vagyok. Addigis hozd a Bénát!
@MacákékIcukája: ÉJJen! #gyógyulási. Az integralt usb-den keresztul masolok Par MB szeretetet. jót tesz a csontosodásnak.

@hereverő heverő: Szia! Nálad van #kávéosztási? lehet egy dupla espressot konyakkal?:)))

hereverő heverő 2016.11.05. 10:43:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: Majd te összeöntöd. \_/ konyak, c(_) kávé. Parancsolj.

Avanivi 2016.11.05. 10:47:09

@mentolos lecsó: gyáva kis pöts mint a Lóli , kimegy....és bejön egy normális nő végre.

hereverő heverő 2016.11.05. 10:47:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Bakker, nem utalták a royaltit ? Ez a hülye Jagger mindent elfelejt ha be van állva. Majd megfenyegetem őket, hogy rájuk küldöm a Való Villa nagy haverjait, Acélember Ostorlábat és Pinabajusz Kefehajat ha nem fizetnek

hereverő heverő 2016.11.05. 10:48:20

@Avanivi: Költözzön be a tornatanárnéni :) Naaaaa léccilécci

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 11:04:25

@hereverő heverő: koltozzon be Pándi András. hamar oldódna a hangukat :))))

hereverő heverő 2016.11.05. 11:22:42

Most gyors #bucsuzási mindenkitől, vendégeket várunk és kell még sör :)

www.youtube.com/watch?v=0W3MpOU3OUU
#VV&ZF

2016.11.05. 11:46:08

@Cérnahuszár: ahogy nézem a részletet, a mi Málnánkat castingolták a filmbe ??? :D

2016.11.05. 11:50:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: ezeknek a félkegyelműeknek nem a Béna kell, hanem pár keményen bepipázott nigger.... feszítővassal, hegesztőpisztollyal... :)

2016.11.05. 11:54:35

@Avanivi: szerinted ismeri a "gyáva" szót és a jelentését is ?!? kötve hiszem...

Eljött a Gózeri Gózer, a Halálhozó, Golbus-Zildroar, az Utazó! Tivadar válassz halált....!

2016.11.05. 11:56:51

@hereverő heverő: +1 +1 +1 !!! :D
domina, tornatancsinőcit a Vijjába rögvest !!!

2016.11.05. 12:03:17

ez a SavanyúLófaszbaHaraptamaRiportSzobában SOMA egyre jobban felb@ssza az agyam...

Fojtogathatom egy kicsit, távolról az Erővel ??? Naaaaa, lécci, lécci...

2016.11.05. 12:13:04

ahogy nézem az első képet, szegény Anikónak nem csak a humora, hanem a segge is lapos.... :(

csibike81 2016.11.05. 12:13:28

@mentolos lecsó: Felőlem mehet, de nem tudsz egyszerre többet is?

2016.11.05. 12:16:31

@csibike81: menjünk sorjában... ha csak egyre koncentrálok, úgy hatásosabb :)))

csibike81 2016.11.05. 12:19:41

@mentolos lecsó: Hát persze, meg amúgy sem szabad mohónak lenni!

2016.11.05. 12:24:28

@csibike81: ha mégse sikerülne, kint olyant leb@szok neki, hogy az Endor-ig repül...

csibike81 2016.11.05. 12:32:06

@mentolos lecsó: egy-két #OSTORcsapás, esetleg?

Pittabácsi 2016.11.05. 12:35:01

@mentolos lecsó: Ennek Atti örülne talán a legjobban, Zsolti meg a legkevésbé. :D

Pittabácsi 2016.11.05. 12:38:19

@mentolos lecsó: Részemről minden további nélkül mehet. :)) De azért csak "finoman". :)

Pittabácsi 2016.11.05. 12:46:50

@Mirocska: Sajnos Attila kihagyott egy személyt, vagyis többeket. A HV VV8 kommentelőit. :))

ascii 2016.11.05. 12:51:39

krisztián melyik dalnak a dalszövegét írta le?

ewita 2016.11.05. 13:02:59

@MacákékIcukája: na végre! gyors felépülést kívánok!!! :)

ewita 2016.11.05. 13:04:13

@ascii: www.youtube.com/watch?v=-UF2COJrQeY
valami tipik roma zenekar lehet mert én pl. sose hallottam

Mók_Ica 2016.11.05. 13:10:10

@ewita: nem túl híres.... a megtekintők száma 2883 ..... nekem nem teCCik :(

Cérnahuszár 2016.11.05. 13:10:31

@Mirocska: én Ginára szavaztam
ő az aki még nem csinált olyat amin elborzadtam.

Mirocska 2016.11.05. 13:28:32

@Cérnahuszár: Én meg nyomtam egyet Micire! :))

ewita 2016.11.05. 13:47:05

Hogy röhögött a primitív papagály amikor Ginára pakolták a gyáva jeleket, de ahogy rákerült 2-3 kétszínűségi , mindjárt nem röhögött és elkezdett pofázni a csicskakutya
eddig tartott a nagy vellabariság, fosoma spicliskedése szét is cseszte?? Somát amúgy indokolatlanul sokat nyomják, tegnap szinte csak róla szólt az öfi

kamilla123 2016.11.05. 14:23:10

Most nézem a tegnapi öfit. Hát azért Micikének egy nagy mínusz pont, hogy amikor Gina külsejét kritizálja Tivy, ami eleve undorító dolog, akkor Mici a háttérben jól mulat. Ha már nem áll ki a barátnője mellett, legalább ne biztatná röhögéssel Tivyt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 14:31:45

@mentolos lecsó: klasszik star wars parody megvan? "-jónapoz kedves buzik! bemutatom az új korzeti orvost dr darth vadert. kerem hagyjak abba az asztal alatt a recskazast es keszitsek elo a TB kartyajukat az ingyenes orvosi ellatas vegett...":)

Madam. 2016.11.05. 14:50:41

Nincs posz? Vagy mindenki kiment a villából?

pomac 2016.11.05. 15:13:39

@Madam.: ez egy ilyen baszó hét :)

ascii 2016.11.05. 18:34:52

@ewita: köszke, vmi kritikán aluli szerzemény

www.cigarettatoltogep.com · http://www.cigarettatoltogep.com/ 2016.11.07. 15:43:32

Összejöttek egy kis együttlétre... mi ezzel a baj? Nem is értelek Titeket :D
süti beállítások módosítása