Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x08 - A csalás

2016. október 23. 12:37 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Ralston beszámol Cornellnek a bordélyban történtekről, legalábbis azokról, amelyeket Danny és Eric generált. Két lövés, semmi halott, üres ház. Tök uncsi lenne, ha nem lehetne ezt is összekötni a dicső céggel és Kate repülésével. Így viszont zsaruink kénytelenek körbeszaglászni a ribik nélkül szomorú és kihalt helyszínen, ahol Andrea tíz másodperc alatt megleli a legfontosabb bizonyítékot, a rejtett kamerát. Hú, ha az mesélni tudna! És hopp, tud is, méghozzá egy FTP szerveren keresztül, ahová diszkréten feltöltődnek a helyi politikusok és hatósági személyek édeshármasozós, kecskehere-ingerlős videói. Cornell totál lázba jön, amikor úgy tűnik, hogy mindezt hamarosan popcornnal a kezében nézegetheti, de a hátrahagyott kütyüről sajnos már mindent eltüntettek. Ennyit a szombat estéről. És persze nem kérdés az sem, hogy a minden bizonnyal súlyos OCD-ben szenvedő Melanie törölgetett már megint. Valaki segítsen már azon a szegény nőn!

bscap0000_4.jpg

Neal a maga laza tárgyilagosságával világít rá, hogy a család és az önzetlenség gránitszilárdságú alapjain álló szentvállalat lassan belefullad a tetemes mennyiségű fekáliába, Eric meg búsan bólogat, majd olyan hülyeségeken kezd lovagolni, mint a teljes igazság. Amit Neal még nem árult el, de talán most már tényleg. Na jó, törődik bele a cimbora, és dalolni kezd Carlyról, aki oly’ szolid és emberszerű volt, hogy el merte vinni az ominózus buliba, hátha nem ordít róla egy kilométerről a foglalkozása. Lehet, hogy így lett volna, de ugye ott volt a csaj főnöke, Melanie is, aki úgy zavarta el a mulató fehérgallérosok közül, mint szépségverseny-zsűri a hatvankilós teheneket. Neal is akkor szembesült vele, hogy miket művel ez a jóravaló asszony. A kölcsönös információcsere folyamán abba is beavatja Ericet, hogy miről diskurált Patrickkel, amikor nemrégiben rajtakapta őket az irodában. Nagyjából arról, hogy az öcsinek be kéne vallania a felesége dolgait, mert Eric azt hiszi, Neal ölte meg Kate-et, és az nem frankó spanok közt. Na, meg böribe sem kíván menni azért, mert Melanie-nak titkai vannak. Jogos. Eric apuhoz rohanna, de Neal szerint nem jó ötlet, mert rákos, és belehalna az igazságba. Biztos hazugságközpont-daganata van szegénynek. Eric mégis kockáztat.

bscap0001_5.jpg

Kiderül, hogy a mókatanyát az erkölcsrendészet is figyeli, de ők kívülről. Eric kirúgja Patricket, a belépőkártyáját meg egy nagy darab biztonsági őrrel veteti el, miközben az épület összes éppen nem klotyón ülő dolgozója bámulja. Ej, de elegáns! Patrick csalódott arccal száll be a liftbe, biztos a dugi piát is a fiókjában felejtette. Eric pár perc múlva már Johnnal és Neallel együtt hallgatja a múltkor is baromi derűlátó ügyvédet, akinek a mondandóján ezúttal sem fogják magukat elröhögni. Meglepő módon hiba volt Ericnek a bankba és a kupiba kirándulgatnia, mert ezekkel az akciókkal csak azt sugallta, hogy mindenben vastagon benne van. Uááááááá, mondja John, amikor megtudja, hogy rokonai örömlányokat futtatnak, Neal pedig azon rökönyödik meg, hogy Carly talán áldozat, akit kényszerítettek a csúnyaságokra. Ha pedig a szexrabszolgák kemény munkájából fizették a hitelt, az már pénzmosás. A vidám jogász szerint a vezetőket jól meghurcolják majd, de ha valaki prezentálni tudná a lányok és a kuncsaftok neveit, megúszhatná a vezetőláncos valóságshow-t. A többiek viszont akkor is mehetnek a hűvösre, fejenként háromszáz évre.

bscap0002_5.jpg

Andrea és Ralston meglátogatja a ribifigyelő kollégát, Feliciát, akit Cornell rögtön szembe is fintorog ahogy kell. Mert miért nem szólt, hogy a piroslámpás ingatlan kapcsolatban van a Warner-céggel? Meg amúgy is, miért van olyan szép haja? A huncut Ralston bája megteszi a hatását, Felicia átadja a felvételeket, amelyeken ott figyel Danny és Eric. Már megint ezek, gondolhatja Cornell, aki rövid vitába keveredik Feliciával arról, hogy a kifolyt agyú gazdag feleségek, vagy a kiskorú, terhes kurvák a sajnálatra méltóbbak. Azért nem marad el a kooperáció, valakit meg fognak figyelni. Ügyvéd úr valószínűleg öngyilkosságba szeretné kergetni Ericet, mert továbbra sem kíméli meg lehangoló jóslataitól. Éppen ott tart, hogy a cég utolsó takarítónője is meg fogja bánni, hogy a világra jött amikor Eric rákérdez, hogy nem tudná-e mégis ő megoldani a dolgot. Hát, volna itt valami, de elég drasztikus lépés lenne. Hamarosan meg is tudjuk, hogy ez pontosan micsoda, Eric ugyanis nagy rakás aktával sétál be a bamba ábrázata láttán felderülő Cornellhez. Nem titkolja azt sem, hogy a cégénél felfedezett csaló, aka Patrick Warner talán éppen maga a gyilkos. A nyomozók enyhén ledöbbennek, hogy így felnyomta a tesót.

bscap0003_5.jpg

Közben jelezget a nyomkövető, de mivel Eric még mindig nem vizsgázott le alapfokú hackerségből, kénytelen a mosodázó Dannyhez fordulni. Egy érzelmes flashback során megtudjuk, hogy utóbbi túl szépnek tartotta a kis Rachelt a sportolói pályához, és adott neki egy pisztolygolyót, apu felirattal. A többi gyerek ugyanis beijesztette, hogy minden rendőrnek kijár egy lövedék, és Danny ezt találta ki, hogy megnyugtassa. A nyakában hordta hogy a rosszak ne találhassák meg, de amikor megszökött, már nem vitte magával. Eric annyira meghatódik, hogy rá is tér a saját problémájára, aminek lényege, hogy Patrickéket gyanúsítja a zsarolással (a gyilkosság, a közel-keleti konfliktus és a borús időjárás mellett) és szeretné kideríteni, hogy igaza van-e. Csak az a fránya kód nincs meg, amivel követhetné az e a percben is új kalandok felé vándorló zsét.

bscap0004_5.jpg

Patrick meglátogatja kómás anyut, akinek elhüppögi, hogy mindent elcseszett, apja büszkeségét és tiszteletét sem a csalással, sem Madam Melanie-val nem tudta kivívni. És akkor még csak most jön az a rész, amikor felbukkan a háta mögött Cornell és Ralston, mint alien a medencében, és már viszik is szaporán. Eközben Danny és Felicia rátapad Melanie-ra. Patrick az őrsön értesül arról, hogy már Kate halálát  is rávernék, ráadásul a bátyja által előadott bizonyítékok alapján. Tagad, majd ügyvédért nyekereg. Mandy és John arról érdeklődik Ericnél, hogy ezt most így hogy. Beviteti a saját öccsét? Megölte Kate-et, sziszegi Eric, aki az előző epizódban és az azelőttiben még másról hitte ezt, de most tuti nem téved. A partin Patrick be volt állva, dühöngött és indítéka is akadt. Johnék furcsállják, hogy Eric a már azt is el tudja képzelni a fivéréről, hogy csecsemőket eszik, de nem tudják jobb belátásra bírni.

bscap0006_5.jpg

A kihallgatás során Cornell először finoman céloz arra, hogy a leégett Patrickéknek zsililárdos ügyvédje van, majd kicsap az asztalra egy régi letartóztatási fotót, amin Melanie virít. Hogy mi az összefüggés? Hát az, hogy a madamsághoz alul kell kezdeni, és bizony nem teszkós árufeltöltéssel, hanem callgirlködéssel, eszkorttal, egyszóval kurválkodással. Aki pedig ilyenre adja a fejét, az talán, de csak talán az ügyvédnek sem ortodox módon fizet, hanem… Patrick nem akarja elhinni. Az ő Melanie-ja? Jó, hát kerít, meg minden, de OLYAT nem tenne. Andrea kénytelen még pár közös képet mutatni az emlegetett személyekről, így mire a menőmanó befut a kis táskájával meg a „kihallgatásnak vége” szöveggel, Patrick bekattan, és a teljesen új értelmet nyert „egyeztettem a nejével” vezérszavak hatására lecsapja az őszes védőt. Ez egy gyönyörű barátság vége.

bscap0007_3.jpg

A jógázó Melanie-t lefelé néző kutya pózban tartóztatják le. Még jó, hogy van ügyvédismerőse, veti oda a szellemes Cornell. John bent járt Patricknél, hogy azt hazudja neki, támogatják és szeretik, meg hogy majd küldenek kis hazait, ha el nem felejtik, fia azonban nem fogadta. Eric továbbra is tényként emlegeti a nem bizonyított vádjait, köztük a zsarolást, ami szintén csak a sátáni Patrick lehetett. A levélke érintése kézremegéses összecsuklást vált ki Johnból. Jól vagyok, csak fáj a rákom, akarom mondani, megszédültem. Eric elmélete szerint az apja azért nem adta át a javítós papírt, mert nem találta. John atyai szívére hivatkozva mentegeti Patricket, de akkor Eric, mintha megnyomtak volna rajta egy gombot, megint rákezd az „otthagytál bennünket az őrjöngő anyánkkal” szövegre. Kapunk megrázó visszatekintést is szipogó, szekrényben bujkáló gyermekekkel. John sír egy sort, és az örök szeretetről prédikál.

bscap0008_2.jpg

A fivérek is konfrontálódnak. Patrick szomcsi, mert elárulták, Melanie szajha és a hosszú börtönéveket sem várja kifejezetten. Ericet a cég összeomlása és a csalódás bántja, hiszen a saját vére fordult a család ellen, szipp. Pedig Patrick csak rá akart hasonlítani. Tipikus Fredo Corleone szitu, csak ő még elgondolkodhat az életén, mert nem zavarja a golyó a fejében. Felicia faggatja Melanie-t, aki semmit sem bán, szerinte a prostitúció remek buli, uralkodni lehet a pasikon, miközben dől a lé. Lefagy a mosoly az arcáról, amikor Felicia meglóbálja előtte a csini, kettő az egyben nyakláncát, ami pendrive-üzemmódban tárolja azokat a bizonyos videókat. Hát nem beárulta az a köcsög Patrick, amikor ő még saját (és mások) testét is eladta érte? Melanie alkut ajánl Cornellnek, mondván, tudja, ki végzett Kate-tel. Danny ismije feltörte a laptopot, a jelszó Eric volt, de valahogy rejtjelezve, így annyira nem ciki, hogy nem jött rá. Kis nyálas emlékezés a szerelmet valló asszonyra, majd Eric húzhat is, hogy kövesse a jeladót, ami annak ellenére működik, hogy Melanie-t és Patricket leültették. Dannyvel erednek a jel nyomába, majd a zsaroló el is húz mellettük a kocsijával. John az. Drámai zene, függöny.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása