Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x53 - Mici lecummantotta Papit

2016. október 19. 07:17 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-19_5_39_54.png

Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon. A bulizás alkohollal fűtött gőzmozdonya megállt Veretés falván, Bánat földén és Szopatás szántón.

Imádom ezt a hangulatot! - mondja Mici a kihalt nappaliban, majd a felcsendülő nótára elkezd az instant beállított sztripper rúd körül násztáncot járni. Eközben a sufni mellé száműzött gyászhuszárokaat megbassza a bánat. Evelin üvegből issza a rozét, de ez se segít, mert széjjelvágná Ginát, amiért az Somával próbál vonaglani. Több se kell, a fürdőben meg is beszéli a villa Petőfijébe oltott több mint testőr Dartanyannal, hogy jól gondolja meg ezt a Ginás dolgot, mert elpusztítja, ha olyat csinál. Szorozza fel a Zserbót százzal, aztán kijön az Evigeddon végeredménye, geci. Az önjáró bulifűnyíró eközben elment a falig: Vivien érkezik nagy elánnal Dávid felé, hogy akkor majd az este végeztével smaciznak. Dávid arcán leolvasható a "Na, az büdös kurva isten, hogy nem.", de Attila szó szerint rácuppan a témára, és már mennek is be a sufniba. Mármint Vivcsivel, nem Dáviddel. Mr. Katrina megmutatja, hogy mitől döglik, döglik a faszt, tömegesen pusztulnak a legyek. Vivi is elnveti magát a nyelvorkántól. De nem csak a villa csillámlámájának kellett kiélnie orális fixációját: miután Krisztián megmondta Micinek, hogy tisztességgel viselje ezt a lila kendőt, lámpaoltás után már meg is kapta a lánytól a hőn áhított lufizást, a paplan alatt rendezett kerületi furulyaverseny Nagytétényi úti selejtezőjét.

kepernyofoto_2016-10-19_5_49_29.png

MÁSNAP. A lenti galáriában látható páré utáni csendéletek felidézik bennem az egyetemista éveket, amikor egy jobb kedd este után ugyanígy nézett ki a pécsi albérlet, amiben 50 négyzetméteren laktunk öten. (Összelomizott bútorokkal, a lehajtható ajtós bárszekrény íróasztalnak használva.) Csak ott és akkor a nagytakarítást megelőzte a legemberibb formát öltő haverunk mekibe vagy a sarki boltba kenyérért, olajban tocsogó burekért és országos kenőmájasért való lemenetele, amit követően lakomát csaptunk, megnéztünk valami szar filmet, majd estére valahogy rend lett. Itt most Somának kell steril környezetet varázsolnia a disznó ólból, mivel ő lett a villamájszter. Egyből rátestálná Krisztiánra a takarítást, de a Papi max kipakolja a raktárat, de mást nem. Végül sikerül megdumálni, hogy azért segítsen be itt-ott, ha épp nem bassza szét a sok tennivaló a napirendjét. Attila is megmondaná a véleményét az egészről, de sajnos pont akkor jön ki hozzájuk a teraszra pöffeszkedni az emlegetett kétajtós szekrény, így sajnos nem tudjuk meg, hogy mivel lehet tele Ati fasza, az 52 napja termelődő nyányón kívül.

LÖEVÖÉÉÉÉÉL!!! Kezdetét veszi az ECO hét. Az meg mi a faszom? - fogalmazódott meg Vivienben a tűpontos kérdés. Dávid nem lepődött meg, úgyhogy felvilágosította, hogy ez nem az, mint a bio, nyugodjon le a picsába. A Csillámpóni attól retteg, hogy majd összeesik a szervója a kis kólácskája meg a gumicuki nélkül. A hűtőt ki kell rámolni, úgyhogy Dávid menti a menthető, nem éhes ugyan, de púposra zabálja magát, mert tudja, hogy itt most bebaszik az eddigi jólétnek. A főűszerek is repülnek, így majd csak ízetlen csirkemellet lehet zabálni első körben. Az ECO hét másik nagy hozománya az áramtermelő bicikli, amiből rögtön kettő is van. Egy szerre cak egy helyiséget lehet áram alá helyezni, azt is csak akkor, ha két biciklit egyszerre és adott sebesség fölött tekerik. Minden napra meglesz a két áramfelelős. Vivi Ginával kerül össze, ami nem tetszik a lánynak. Vagyis az nem tetszik, hogy Zsolti Dáviddal akar tekerni. Le is művel egy olyan hisztit, amit kisgyerekek szoktak az oviban, ha egy társuk elveszi tőlük a kedvenc játékát. Az adás utolsó szegmensében Gina arról próbálja győzködni Tivyt, hogy nem kellene elhinnie azt, amit mások mondanak róla. A youtuber kicsit hajthatatlan, mert nem bízik a lányban, aki nagyon be van feszülve, nem nyit a többiek felé és így tovább. Erre Gina sírva fakad és elárul egy titkot, de megesketi a fiút, hogy nem mondhatja el senkinek: a beköltőzései előtti hetekben halt meg az anyukája. A drámai pillanatban Vivi és Zsolti rondít bele, amint megérkeznek a dohányzó kuckóba. Gina el is vonul, megigazítja a sminkjét a fürdőben. Tivy meg pont elárulja a titkot Evelinnek, aki szentül állítja, hogy ő amúgy sose volt faszparaszt a lánnyal, ha szólt hozzá, akkor is kedves, mint a halál, csak a háta mögött akarja szétgyalázni.

kepernyofoto_2016-10-19_6_19_33.png

Ennyi volt mára, szevasztok!

Címkék: való világ vv8
852 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alsophila grahami 2016.10.20. 00:06:34

@Madam.: cső36 ;) @Mirocska: én is, bár most legyünk igazságosak, Gyeűzi se bakizta szét - annyira - a műsort, Auval együtt egész tűrhető ő is, mondhatni. :)

alsophila grahami 2016.10.20. 00:09:30

@Akasa27: máskor ált én is, de most nem :PP a kápém akarod? hánnemistudom, egy kájennel megdobsz? esetleg akkor... (se) :P xDD

alsophila grahami 2016.10.20. 00:11:05

@alsophila.grahami: de "a füledet esetleg megcsinálhatom" cserébe (jelentsen ez bármit...) ;)

alsophila grahami 2016.10.20. 00:15:28

@Mirocska: naa, dehogynem, még beszéltek is egymáshoz, sőt, rekiszünet után egy darabig belekarolva kapaszkodott belé a Dina, fel is figyeltem rá, hogy na, mivanitt? ;)

Cimili 2016.10.20. 00:23:33

Széééééép, látom pont a maiakról maradtam le. Lécci valaki, hol tudom megnézni a BV-t?

Akasa27 2016.10.20. 00:25:08

@alsophila.grahami: kapsz e zacskó cayenne borsot.:) lásd kivel van dolgod.
űnaakómost: semmi cicó, ide a pénzt! nálam van a slukker! :))))))))))))))))

mobilos perpetuum 2016.10.20. 00:30:12

@alsophila.grahami: Vikit párbajra küldték Tivy, Dávid, Evelin is, összesen heten. Zseri akkor még friss beköltözött volt lila kendővel, neki valószínűleg nem kellett jelet rakni senkire.
rtl.hu/rtl2/valovilag/viki-erot-kapott-a-zold-kendotol

alsophila grahami 2016.10.20. 00:45:00

@Akasa27: ahhaha, vudielen-klasszik xDDD bors nemkell, igazi kájen kell (és a fülmegcsinálás? nem érdekel a díl? szomi vaok akkor :P)

alsophila grahami 2016.10.20. 00:49:48

@mobilos perpetuum: na várj, ezt most mire írtad, mert nemtok visszalapozni, vagyis tudok, de ez a mobilos lapmegjelenítés nem engedi a permalinket rendeltetésszerűen működni, ha másik lapra esik a megválaszolt komment... egyszerűen nem ugrik oda a nyavalyás. :s

kamilla123 2016.10.20. 01:01:18

most néztem meg az öfit. Dávidnak mi a fene baja van? Annyira imádta Zserit? de ez még hagyján, de Ginának mi köze van Zseri kieséséhez, miért nem lehet hozzá szólni? Ha Dávid is elhülyül, esküszöm Atinak fogok drukkolni. Végülis ha mindenki lenullázza magát és Ati ezzel a zérus mentalitással bejut a döntőbe, akkor egy kib..tt zseni!! :D

mobilos perpetuum 2016.10.20. 01:27:20

@alsophila.grahami: "csóri Viki naggyon gáz, gázabb - ha lehet - mint bent volt ". Erre írtam, hogy tulajdonképpen nem szerették, azért hét jelet kapni, az jelez valamit.

KOKSZITÖRP 2016.10.20. 07:14:51

Sziasztok!
Véletlen csöppentem ide,egy pár héttel ezelőtt.Nagyon jó ez a fórum.Csak azért regisztráltam,hogy tudjak reagálni egy-két nagyon vicces hozzászólásra.
Szürreálisan intellignes,mókás,néha horrorisztikus egy egy irás.
Jó "itt"-:)

Haboskakaos 2016.10.20. 07:36:27

@kamilla123: Ugyanerre gondoltam! Az a megnyílvánulása nagyon gáz volt! Azért mert Zseri utálta Ginát, mindenkinek utálnia kell. Pedig Tivy abban a jelenetben normális is volt, ez pedig nagy szó! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 07:47:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Neked hiányzik, nekem nem, akkor már inkább Zsófi.

2016.10.20. 08:02:44

@kamilla123: @KOKSZITÖRP: @Haboskakaos:
Ezért írtam soxor, hogy addig jó Dávidunknak, ameddig tujul. Bízzunk benne, hogy visszanyeri a józan eszét, mivel nyilvánvaló, hogy eddig uralkodott magán, mármint hogy a sok f@szságot egész fapofával tűrte. Még azt a gyökér Vórit is.

Nekem azt érdekes nézni, hogy Papi erősen megborult. Hiába cumizza le Micinénje, asszem nála (is) most szakad el a cérna. Majd figyeljetek.

Micinénje meg kivirágzott: végre azt csinálhatja, amihez ért. És még rátesz egy lapáttal, hogy Papi optikailag egyfajta str1c1ként funkcionál számára. Elérkeztünk Mici komfortzónájába...

Cérnahuszár 2016.10.20. 08:03:53

@VV Erőlegény: ja, dina még mindig olyan erőszakos mint volt. folyamatosan meg akarja mondani mindenkinek hogy mit csinálhat..

Cérnahuszár 2016.10.20. 08:05:40

Papi ugy feküdt az ágyban mint egy bagoly :D a hasznoskodás közben, semmi átszellemült arc :)
viszont tényleg meg van áldva :PPP

Plüsscukor 2016.10.20. 09:15:11

Hol késik a mai posztunk? Már megittam a kávémat is :(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 09:26:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szép szimfonik triphop #tesóság
@Plüsscukor: afterkávé szintén. de mindjárt iszok mégegyet. #mibajomlehet

és akkor hazai:
www.youtube.com/watch?v=XZWsu2K5pS8 én ilyen koszos garázsfunkot/afrobeat-et még az életben. #VV&ZF #fuckin'#zseni

MacákékIcukája 2016.10.20. 09:40:57

Reggelt!
Lemaradtam a tegnapirol, de atfutottam a kommenteket...
Davidunk egette magat? Hat gratulalok neki, ha mar ilyen hulye >:-(

Haboskakaos 2016.10.20. 09:42:56

@Spitzbauer: Na a másik Krisztián. Én bírom amúgy, de van benne valami ami miatt nem tudnám neki adni a főnyereményt. Nem a múltja miatt hozzáteszem! Alapból van a személyiségében valami zavaró.
Dávid meg hiába értelmes, intelligens, de benne is meg van az óvodás. Ez a beszéltél Ginával, akkor én meg veled nem fogok hozzáállás.
Nem is tudom, ki érdemelné meg igazán a 36 misit???

2016.10.20. 09:53:15

@Haboskakaos: Még mindig Dávidunk, szerintem.
Most visszanéztem az ominózus nembeszélek veled. As inkább szólt Zseri mellett, mint Dzsina ellen. Meg eleve Dávidban van egy féltékenység: ha már ő nem csajozik (a villában, jó teszi!), akkor dögöljön meg a másik tehene is!

mézescsók 2016.10.20. 09:58:53

@Spitzbauer: Én is a döntőben látom. Nem azért, mert ne akadna, aki kihívás esetén kint hagyhatná (Dávid, Zsolti, Samu, Vivi, talán még Tyvi is), hanem mert szerintem nem merik kihívni és ügyel rá, hogy nagyon ne húzza ki senkinél a gyufát.
@12zahra12: Krisztián kiválóságáról a tirádákat én sem értettem, bár amikor bejött, a normálisabbak közé számoltam. Komolyabbnak tünt, nem káromkodott folyton. Az is eszembe jutott, hogy hamak kiszavazzák majd, mert a maga 38 évével majdnem őskövület a többiekhez képest. Az én megitélésemnek nem tett jót, hogy jobban megmutatta magát.

Mici? Nőből van az istenadta. Változékony. Néha már a múltja sem látható előre.

2016.10.20. 10:05:45

@mézescsók: Krisztián 26 v. 28 éves, szerintem

2016.10.20. 10:07:18

Bassus most nézem a Belevalót. Jose Armando alias Győzike tiszta szó szerinti csicskapapagáj!!!! :D XD Hogy vehet fel vki ilyet???????

2016.10.20. 10:08:47

Jóóóó Reggelit... ! (ja, már nem)

Lehet gyártani a konteókat:
- tegnapelőtt reggel Somáról komment, hogy MiniHitler -> este VV-ben ő lett a VellaMaister
- tegnap napközben komment robotokról -> este VV-ben robotos feladat a csíráknak

Tudom-tudom, hogy ezek egy nappal korábbi felvételek, csak kicsit-nagyon furcsálom...

És ha ma azt írjuk, hogy az oroszok GPS hiba miatt kazettás bombákkal lerombolták a Vijját ?!?

Haboskakaos 2016.10.20. 10:10:00

@Spitzbauer: Hát igen... Igazad van, Dávid az aki még megérdemelné.
Ő talán jól is használna fel a milliókat, okosan kezelné. De a többi? Vivi pl mit kezdene ennyi pénzzel? Elképzelni sem merem!

Haboskakaos 2016.10.20. 10:10:57

@Spitzbauer: 26!! A vellában ünnepelték pár hete a szülinapját.

2016.10.20. 10:13:42

@mentolos lecsó: XDD Na akkor készüljünk. Jönnek a ruszkik. :D @Haboskakaos: Én igen. :)) Elmenne egy világkörüli útra, és minden országban lefeküdne egy helybeli macsóval. Erről pdig egy blogot is vezetne, majd kiadná a saját könyvét. ;) :D

Madam. 2016.10.20. 10:16:46

@Haboskakaos: @ALOKSAKTRHEE: ööö, vivinnyó bolygókutató lenne végre és a helyszínen tanulmányozná azokat. Bár nagy valószínűséggel egyik bolygót elfelejtené, a másikat meg esetleg elveszítené. Minden esetre csillámfaszpónikkal betelepítené, azt vigyázna rá mint a kis herceg a rózsájára.

2016.10.20. 10:18:56

Én szakadok ahogy a Krisztián okítja Micit. :D

2016.10.20. 10:19:52

@Madam.: Ez is jó. :D Nagyon jó. XD

2016.10.20. 10:26:46

@Haboskakaos: Vivi lefizetné Somát, hogy megdugja. Soma meg odaadná a pénzt Ávcsinek...

2016.10.20. 10:30:13

@ALOKSAKTRHEE: Jó volt a BV. Annyit röhögtem (én is reggel néztem vissza, mert tegnap csak háttértévézés volt), Au olyan volt mint Pumukli. A háttérben (láthatatlanul) mutogatott, mikor DJ Őzike, és a kiszcapat Papi f@szát bámulta a monitoron. Megint Bödőcs ugrott be: amikor az apjáék nézik az új kannyulakat, hogy melyik b@ssza meg előbb :-DDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 10:31:24

@Madam.: :):) a harmadikat meg elrontaná.
@mentolos lecsó: lehet h vivi a robot közülük. ha így van akkor lehet hogy elég jól leprogramozták.
amikor mered a semmibe valószínüleg akkor szinkronizál a skynettel. a nyitott száj meg a hűtés miatt van. meg a vetkőzés is. ha egyszer kijön a füst belőle akkor nem is működik tovább. :)

Haboskakaos 2016.10.20. 10:32:10

@Madam.: @ALOKSAKTRHEE: :DDDDDD
Akkor összefoglalva: Miután a világkörüli útján minden országból összeszedett egy macsót, blogot vezet, könyvet ír, közben bolygókutatónak tanul, viszi a csillámfaszpónikat a bolygókra, közben írja a blogot tovább, és kiadja a Kisherceg újabb valtozatát. :D

Madam. 2016.10.20. 10:33:54

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Haboskakaos: igen ám, de hogyan közelíti meg a bolygókat? Hát léktornászkodva.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 10:35:53

Szar napom van, már reggel felidegeltek, így asztalt kell borogatnom délután.

Haboskakaos 2016.10.20. 10:37:19

@Madam.: Elvégre OKLEVELE is van belőle!

2016.10.20. 10:41:17

@Haboskakaos: Így így!! ;) Jól összefoglaltad. :D @Madam.: Itt a csattanó. XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 10:43:36

@Haboskakaos: Exupéry meg úgy forog a sírjában hogy ha rákötnének egy generátort ellátná a villát árammal egy évig

2016.10.20. 10:44:50

@Spitzbauer: Én is szét röhögtem magam. A sok idióta ott is egymást kutyázta. :D Arra amit írtál, Vivi mit csinálna a pénzzel, sajnos látok benne realitást, már hgy Vivi lefizeti Somát, az meg a Lakatos családnak adja a lét. Az életéért, mert hogy időközben megprütykölte Evelint, és nem akarszik el venni szíve választottját. XD

yoga girl 2016.10.20. 10:45:58

Most nézem vissza kivételesen a Belevalót... Komolyan felidegesít, hogy Zseri arról beszél de csalódott Krisztiánban hogy azt mondta neki mikor búcsúzkodott hogy "kinn maradtál Zseri".
Direkt visszanéztem mert én nem ezt hallottam már aznap se. "KITARTÁST ZSERI!" ezt ordította.... csak hülye Győzi félreértette, aztán most mindenki szerencsétlen srácra van megsértődve de ANNYI ESZÜK NINCS hogy visszanézzék...
Hölgyeim és Uraim élő példáját láthatjuk hogy terjed a pletyka :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 10:50:54

Ha valakinek van valamilyen ráhatása arra a pici emberkére, aki egy apró kalapáccsal püföli a fejem tetejét belülről, akkor legyen szíves jelezni neki, hogy nem esik jól. Köszönöm!

youtu.be/Ulk80QI4EIo

Madam. 2016.10.20. 10:52:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: sírok, elképzeltem

2016.10.20. 10:52:32

@yoga girl: De jó hogy írtad. Már olvastam ezt itt korábban. Remélhetőleg vki felvilágosítja majd, vagy saját maga rájön, ha vissza nézi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 10:52:41

Megtaláltam archív felvételen bolygókutató Vivit: youtu.be/Tl7NZ-AdsJI

2016.10.20. 10:52:46

@ALOKSAKTRHEE: Szerintem, Soma annyira csicskageci, hogy a Lákátosz cálád se biztos, hogy igényt tart rá. Pénz nélkül, a két szép szeméért biztos nem. Akkor csak kiherélik, és megetetik vele a saját golyóit.

Madam. 2016.10.20. 10:54:43

@ALOKSAKTRHEE: a bv láttán nem tudtam röhögni...és a kifejezést sem találtam arra, amit éreztem...armandó...rélió és a többiek.... gonosz, gonosz tréfa, emberkísérlet: velük és velünk.

2016.10.20. 10:55:25

@yoga girl: Így van. És különben is, ha azt mondta volna se lenne sértő. Főleg nem ebben a közegben, ahol a büdösQrvaanyázás dícséret.

2016.10.20. 10:57:45

@Madam.: Félre érted. Nem olyan jó poénok voltak, és ezért nevettem. Én konkrétan a Győzin röhögtem. Azt hiszi milyen menő, közben meg nem. Aut meg ki nem állhatom alapból. Egyszerűen nem szimpatikus.

yoga girl 2016.10.20. 10:57:57

@Spitzbauer: Csak felb*sz hogy ennyire képes a "műsorvezető". Ő szajkózta a kiesés napján "juj hallottad mit ordított neked Krisztián, hogy dejó hogy kiestél, hát ez nem volt szép tőle"

Most én kedvelem Krisztiánt, valaki biztos nem, ezzel sincs baj de eléggé elképzelhetetlennek tartom hogy valaha is bárkinek, akár az ellenfelének azt kiabálja ki hogy kiestél bibibi azért ő ennél higgadtabb. Na mindegy :D

2016.10.20. 10:59:12

@Spitzbauer: Hááát ha Evelint mondjuk sikerrel áldott állapotba hozza, akkor ott nem lesz az ami a másik lánnyal volt még a bekötözése előtt. Ott pengetni kell neki a lét, ha már elvenni nem akarja. :D

Haboskakaos 2016.10.20. 11:02:04

@ALOKSAKTRHEE: Főleg ha még lagzi is lenne, minimum 600 fővel! :D

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.20. 11:03:54

@Haboskakaos: Ne is mond!!!!! Olyan felvágós, gazdag roma lagzi. Somának inge gatyája rámenne, nem csak a 36 milla. XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 11:05:15

@ALOKSAKTRHEE: mert már volt rendes pocsikolás?
én még ott tartok hogy csak ilyen ordenáré verbál, manuál, mutuál, manuperál volt.

Madam. 2016.10.20. 11:06:35

@ALOKSAKTRHEE: persze, e miatt írtam, hogy elhagytak a szavak azzal kapcsolatban, mit is láttam bv-ben. Tényleg hót röhejesek, aztán a másik pillanatban eszembe jut (hova?!), h úristn, ezek úgy amúgy léteznek a mindennapokban

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.20. 11:07:30

Most lépnem kell dógozni. További jó kommentelést. :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.20. 11:09:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem, nem. Elméleti síkon mozgunk. Ha vissza olvasol megérted. Onnan indítottunk, Vivi mire költené a nyereményt. Lefizetné Somát, hogy végre rendesen dugja meg. Soma meg oda adná Evelinnek. :D Innen jutottunk el a lagziig. XD

Plüsscukor 2016.10.20. 11:10:39

Lassan ebédidő, és még mindig nincs új poszt. Affene.

hereverő heverő 2016.10.20. 11:20:14

Sziasztok hogyvoltlakók :)

hereverő heverő 2016.10.20. 11:38:28

na végigolvastam az esti kommenteket. Úgy tűnik nem sokat vesztettem, viszont nyertem 2 óra alvást :)
És akkor barangoljunk vissza az időben amíg jön az új poszt.

www.youtube.com/watch?v=ww5GXbk58R0

#VV&ZF

kacsa1991 2016.10.20. 11:39:42

Hol van a mai hogy volt? Lesz 8X54? Köszi

hannamontanna 2016.10.20. 11:43:17

Helló... ezek szerint jól láttam, hogy nem látom. Tudja valaki mi volt az óriási durranás a tegnapi BV-ban?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 11:47:15

@hannamontanna:

több volt az egy négyzetméterre eső balfaszok száma. kb ennyi. úgy skubizták Krisz cerkáját mintha legalábbis a következő évi költségvetést tervezték volna.

kamilla123 2016.10.20. 11:49:04

@Spitzbauer: igen, Krisztián népszerűségének az tett volna jót, ha Mici kimegy. Érdekes, h ilyeneken is múlik valaki villa karrierje, hogy jó időben potyogjanak ki mellőle bizonyos emberek. Ha Tivy pl most Ginával elkezdene normális lenni, szembemenve Evetkéékkel, még valamit szépíthetne a dolgon.
Krisz olyan szempontból is bukik ezen a helyzeten, hogy teljesen elszeparálódik Micivel, ahogy Vivi Zsoltival is. Ez utóbbiak szerintem egymás miatt szürkülnek be lassan. Vivike azért esz ilyen kétségbeesett lépéseket, mint Atival csókolózás, hogy legalább kapjon egy két perc öfi időt. Sajnos egyre kevesebb ötlete van a képernyőre jutáshoz.

Cérnahuszár 2016.10.20. 11:49:47

@hannamontanna: csak annyi hogy beöltöztek jelmezekbe, lóri joker volt, dina talán a gonosz banya a hófehérkéből (de a cucc jól állt neki) zseri focijelmezben volt, viki nemtommi, győzike valami csiricsáré csíkos ruha, -talán bohóc akart lenni? - aurélió meg batman jelmez-baseball sapka kombó

lehangoló volt, egyfolytában csak ekézték egymást, megegyeztek hogy még mindig utálják egymást

Cérnahuszár 2016.10.20. 11:54:08

@hannamontanna: ja és akit kicseréltek az elején, nem jut eszembe a neve, remek ritmusérzékkel nem jelent meg betegségre hivatkozva, ő volt az ügy nyertese mert nem kellett skubiznia papi dákóját ahogy mici kezelgeti :)

hannamontanna 2016.10.20. 12:01:41

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Cérnahuszár: :-) köszi! Zseri gondolom egyfolytában dumált, mint akit bekapcsolva hagytak. Hú az kemény lehet amikor győzi és Au is egyszerre szerepelni akar. Majd azért visszanézem mert mazochista típus vagyok :-) Mutatták Papper dákóját?? Na akkor nem vega est volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 12:08:49

@Plüsscukor: Ne nyugtalankodj, szerintem Dzsudibí már dolgozik rajta... Biztos, hogy jó lesz!

Cérnahuszár 2016.10.20. 12:10:03

@hannamontanna: mindegyik csaj egyfolytában kerepelt, lóri időnként kilépve a félszegségből kérdezett, amivel ismét elindította a kereplést, a 2 idióta műsorvezető meg szinkronban röhögött rajtuk

2016.10.20. 12:11:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jó meglátás, lehet hogy Vivi a beépített robotnő :))) Nagyjából jól is van leprogramozva.
De hardver hibás szegénykém. A külső váz még úgy-ahogy rendben van. Azonban biztos, hogy a memóriája regiszter hibás, az adattárolója pedig bad-sectoros. És hát a központi processzora is vmi elavultabb darab lehet.
Csak nehogy egyszer végtelen ciklusba kerüljön. :)))

2016.10.20. 12:13:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: nah, ezen most nyerítettem fel !!! :D:D:D
Ott a pont !

2016.10.20. 12:17:35

Az oroszok régebben kísérleteztek (para)pszichológiai hadviseléssel. Nem kellett volna annyi pénzt, fáradtságot beleölni. Elég lett volna a tegnapi BV-t ledobni az USA-ra, és már nyerték is volna a hidegháborút.

ascii 2016.10.20. 12:25:58

@hannamontanna: dehogynem, győzi zakója vitte a pálmát! :)

hereverő heverő 2016.10.20. 12:28:59

@mentolos lecsó: Havi egy ciklus is elég, nem kell végtelen. Már láttuk az eredményt.

2016.10.20. 12:35:20

Ez az egész katyvasz VV8 már annyira lapos és érdektelen, hogy kellene nyomni a szerkiknek rajta egy RESET gombot. Most már mindegyik ápoltat ki lehetne zárni a VellaSzabályzat ilyen vagy olyan pontjának megsértése miatt.

Ééssssssssss azután…

Dobpergés… … …

Vasárnap: BEKÖLTÖZŐ SHOW !!!

2016.10.20. 12:36:07

@hereverő heverő: pontosan erre gondoltam én is !!! :) egy rugóra jár az agyunk Tessa !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 12:38:34

@kamilla123: Alapvetően EKG, amiben másképp látom az csak az, hogy ennek a játéknak van egy dinamikája és arra kell egy ügyes játékosnak a legjobban ráéreznie, valamint, hogy a legkilátástalanabb helyzetbeől is van visszaút, mivel a nézők hamar felejtenek, azonban nem árt egy nagy adag szerencse sem.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 12:40:43

dologidő. távozom. szevasztok este jöszök!

mézescsók 2016.10.20. 13:30:45

@Spitzbauer: Kösz, biztos igazad van, de azért nem nézem meg az adatlapját. Nyugodtan hozzáhazudhat még 10 évet, elhiszik neki. Tuti, nem tőle kérnek személyit a romiban.
süti beállítások módosítása