Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x53 - Mici lecummantotta Papit

2016. október 19. 07:17 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-19_5_39_54.png

Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon. A bulizás alkohollal fűtött gőzmozdonya megállt Veretés falván, Bánat földén és Szopatás szántón.

Imádom ezt a hangulatot! - mondja Mici a kihalt nappaliban, majd a felcsendülő nótára elkezd az instant beállított sztripper rúd körül násztáncot járni. Eközben a sufni mellé száműzött gyászhuszárokaat megbassza a bánat. Evelin üvegből issza a rozét, de ez se segít, mert széjjelvágná Ginát, amiért az Somával próbál vonaglani. Több se kell, a fürdőben meg is beszéli a villa Petőfijébe oltott több mint testőr Dartanyannal, hogy jól gondolja meg ezt a Ginás dolgot, mert elpusztítja, ha olyat csinál. Szorozza fel a Zserbót százzal, aztán kijön az Evigeddon végeredménye, geci. Az önjáró bulifűnyíró eközben elment a falig: Vivien érkezik nagy elánnal Dávid felé, hogy akkor majd az este végeztével smaciznak. Dávid arcán leolvasható a "Na, az büdös kurva isten, hogy nem.", de Attila szó szerint rácuppan a témára, és már mennek is be a sufniba. Mármint Vivcsivel, nem Dáviddel. Mr. Katrina megmutatja, hogy mitől döglik, döglik a faszt, tömegesen pusztulnak a legyek. Vivi is elnveti magát a nyelvorkántól. De nem csak a villa csillámlámájának kellett kiélnie orális fixációját: miután Krisztián megmondta Micinek, hogy tisztességgel viselje ezt a lila kendőt, lámpaoltás után már meg is kapta a lánytól a hőn áhított lufizást, a paplan alatt rendezett kerületi furulyaverseny Nagytétényi úti selejtezőjét.

kepernyofoto_2016-10-19_5_49_29.png

MÁSNAP. A lenti galáriában látható páré utáni csendéletek felidézik bennem az egyetemista éveket, amikor egy jobb kedd este után ugyanígy nézett ki a pécsi albérlet, amiben 50 négyzetméteren laktunk öten. (Összelomizott bútorokkal, a lehajtható ajtós bárszekrény íróasztalnak használva.) Csak ott és akkor a nagytakarítást megelőzte a legemberibb formát öltő haverunk mekibe vagy a sarki boltba kenyérért, olajban tocsogó burekért és országos kenőmájasért való lemenetele, amit követően lakomát csaptunk, megnéztünk valami szar filmet, majd estére valahogy rend lett. Itt most Somának kell steril környezetet varázsolnia a disznó ólból, mivel ő lett a villamájszter. Egyből rátestálná Krisztiánra a takarítást, de a Papi max kipakolja a raktárat, de mást nem. Végül sikerül megdumálni, hogy azért segítsen be itt-ott, ha épp nem bassza szét a sok tennivaló a napirendjét. Attila is megmondaná a véleményét az egészről, de sajnos pont akkor jön ki hozzájuk a teraszra pöffeszkedni az emlegetett kétajtós szekrény, így sajnos nem tudjuk meg, hogy mivel lehet tele Ati fasza, az 52 napja termelődő nyányón kívül.

LÖEVÖÉÉÉÉÉL!!! Kezdetét veszi az ECO hét. Az meg mi a faszom? - fogalmazódott meg Vivienben a tűpontos kérdés. Dávid nem lepődött meg, úgyhogy felvilágosította, hogy ez nem az, mint a bio, nyugodjon le a picsába. A Csillámpóni attól retteg, hogy majd összeesik a szervója a kis kólácskája meg a gumicuki nélkül. A hűtőt ki kell rámolni, úgyhogy Dávid menti a menthető, nem éhes ugyan, de púposra zabálja magát, mert tudja, hogy itt most bebaszik az eddigi jólétnek. A főűszerek is repülnek, így majd csak ízetlen csirkemellet lehet zabálni első körben. Az ECO hét másik nagy hozománya az áramtermelő bicikli, amiből rögtön kettő is van. Egy szerre cak egy helyiséget lehet áram alá helyezni, azt is csak akkor, ha két biciklit egyszerre és adott sebesség fölött tekerik. Minden napra meglesz a két áramfelelős. Vivi Ginával kerül össze, ami nem tetszik a lánynak. Vagyis az nem tetszik, hogy Zsolti Dáviddal akar tekerni. Le is művel egy olyan hisztit, amit kisgyerekek szoktak az oviban, ha egy társuk elveszi tőlük a kedvenc játékát. Az adás utolsó szegmensében Gina arról próbálja győzködni Tivyt, hogy nem kellene elhinnie azt, amit mások mondanak róla. A youtuber kicsit hajthatatlan, mert nem bízik a lányban, aki nagyon be van feszülve, nem nyit a többiek felé és így tovább. Erre Gina sírva fakad és elárul egy titkot, de megesketi a fiút, hogy nem mondhatja el senkinek: a beköltőzései előtti hetekben halt meg az anyukája. A drámai pillanatban Vivi és Zsolti rondít bele, amint megérkeznek a dohányzó kuckóba. Gina el is vonul, megigazítja a sminkjét a fürdőben. Tivy meg pont elárulja a titkot Evelinnek, aki szentül állítja, hogy ő amúgy sose volt faszparaszt a lánnyal, ha szólt hozzá, akkor is kedves, mint a halál, csak a háta mögött akarja szétgyalázni.

kepernyofoto_2016-10-19_6_19_33.png

Ennyi volt mára, szevasztok!

Címkék: való világ vv8
852 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.19. 07:31:15

Numero uno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))

Haboskakaos 2016.10.19. 07:35:52

Kettes! Vagyis Másodikk! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.19. 07:42:05

Na megint dobogón, remek. Mint a posztcsi. :-:-)

2016.10.19. 07:43:08

Köszi a posztot, jó lett. :)) Szóval furulyaverseny is volt, amin Mici indult is. :) :D XD

Mermancs 2016.10.19. 07:54:08

@ALOKSAKTRHEE: szerintem meg is nyerte, bár küzdenie kellett a fejére nehezedő tenyérrel, a takaró adta oxigénhiánnyal stb... :DD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 07:54:34

Gézukám, mehetsz korrepetálni Brutit, valahogy így kell jót írni. Azért egy helyes sírás ln őrzőt futtass máskor, mert arra pl. kíváncsi lennék, hogy tekernek két helységre való áramot, amikor nehezen fog összejönni az egy helyiség is.

Más: Thomas begőzölve üzeni a népnek, hogy Krisztián ellenőr szerint Mici nagyon hasznos mozdony volt! Még a szemafor is elpirult!

KapitányG 2016.10.19. 08:05:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: megoldja vajon ezt a helység-helyiség problémát a helyesírás-ellenőrző?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 08:10:54

@KapitányG: A visszaolvasás is része a csekkolásnak. De maga a poszt feledteti velem ezt a kis malőrt, habkönnyű, olvasmányos szösszenet lett.

Krétagarbó 2016.10.19. 08:17:22

Nem nagyon szoktam véleményezni, de ez a poszt most nagyon tetszett Gézu!

KapitányG 2016.10.19. 08:24:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Értem már, a "helyes sírás ln őrző" futtatásán a visszaolvasást (vagy: a visszaolvasást is) értetted :)
Előfordulhat, hogy ezen (mármint az általad példának hozott hibán) a visszaolvasás sem segít. Nagyon sokan használják helytelenül. Hogy Gézuval mi a helyzet, azt persze nem tudom.

hereverő heverő 2016.10.19. 08:28:01

Jóreggelt regelt és regeletlen olvasók!

2016.10.19. 08:29:33

@Mermancs: Meg azzal, hogy tele volt a szája. XD

2016.10.19. 08:30:35

Jóóó Reggelit !

Ettől az epizódtól kiégtek az optikai szenzorjaim, a biomechanikus alkatrészeim pedig zárlatosak lettek. Még egy-két ilyen adás és szögre akasztom a fénykardot.
Tegnap délelőtt írtam Somára hogy MiniHitler, erre nem ő lett a VellaMaister ?!?
Megyek veszek egy tucat kápárós sorsjegyet :)))

Darth Plagueis-re mondom, hogy a BV-ben ez a Brigi csaj, valójában Brigi srác !
Ugyan láttam a pornóját (valljuk be még lepedőakrobatának is nulla a csaj/srác), ott minden berendezése a gyárinak szánt helyen volt, de ugye mind láttunk már falon pókot ! :)))

ficekence 2016.10.19. 08:30:45

A poszt minden szava arany!! Nagyon jó lett, köszi! Még a nehezményezett hiba is belefér!! Utálom amikor tanárosdit játszanak a neten!

"Evigeddon".... hatalmas. :D

BAZINGA2 2016.10.19. 08:31:29

Ma este valami olyasmi fog történni, amit még egyetlen VV-ben sem láttunk...csak nem kizavarnak mindenkit a villából? Az, hogy Győzi meg Aurelio egyszerre lesz a BV-ben, az maga a borzalom.

Cérnahuszár 2016.10.19. 08:34:04

ez a cím...lefejeltem a billentyűt, hozom a kávém és művelődöm :D
valamivel le kell köpni a monitort is

virlane 2016.10.19. 08:37:04

A szőr feláll a hátamon ettől a sittes Krisztiántól. Mi az, hogy ő nem takarít, mert ő nem dobálja szét a csokipapírt? Hát port attól még törölhet és porszívózni is illene legalább, hiszen ő is a padlón jár, vagy nem? Eddig nem vettem észre, hogy ő a föld felett repül pár centivel. Szerintem a Wc-t is használja. Benne sem szívódik fel a tápanyag, úgyhogy azt is illene kitakarítani. Utálom, azt, ahogy nyíltan cselédnek használja a nőket. Utálom, ahogy Micit ötéves gyerekként igazgatja. Aztán este a nő szophat, mert ami neki kijön az vitamin, de a nő pinája büdös és egyébként is fogszuvasodása lesz.
Hányingerem van az ilyen alakoktól. Semmihez nem ért, csak a székben ülni és esetleg feladatokat osztogatni. Aztán, ha tele a zsákja, akkor jöhet a húsos pina és könnyíthet rajta....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 08:37:07

@ficekence: Az elütések sosem zavarnak, de a helység-helyiség és az egyelőre-egyenlőre azért alap egy tollnoknál. Pláne annál, aki így tud írni.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 08:37:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nagy nagy pacsi a thomasos cameoért :):)
a hasznoskodásról nekem is az jutott eszembe. Mici melyik mozdony lenne? Molly?
zsótti a kövér ellenőr az biztos. evelin meg Gordon vagy Dizel.. azok egy elég nagy szarrágók a mesében is.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 08:37:58

Mici azért aranyosan aggódott, hogy mit szól anyuci, de szerintem egy megértő szülő ignorál és inkább azon aggódik, hogy jól meg lett-e büfiztetve szopás után?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 08:40:29

@virlane: Akarsz beszélni róla? Inkább azon döbbenj meg, hogy még ő az egyik legemberibb figura bent.

Haboskakaos 2016.10.19. 08:42:27

@mentolos lecsó: Soma felkeményedett a villamesterség hatására. De Evit nem merné így utasítgatni! :D Olyankor bepapucsosodik. :D
Nekem az is tetszett mikor Ati szidta Krisztiánt, meg, hogy ő a szemébe mondja ha baja van vele. Erre mikor kiment Krisztián csak annyit mondott: "Vigyázz, épp jön ki!" :D

Krétagarbó 2016.10.19. 08:44:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na neked sem lányod van:) én azért besírnék, ha a lányomat ilyen szituban nézhetné bárki a tvben...

BAZINGA2 2016.10.19. 08:46:24

A Vivi smárolása Atival...pfujjj! Majdnem elhánytam magam. Az biztos, Mici szavatartó csaj, az ígéretét betartotta. =D Az Evelin műhisztije szánalmas volt. Állandóan azt leste, hogy veszi-e a kamera? Tivy nem tudom mire akarta tanítani Zserit, mert olyan buta, hogy sír a föld alatta amerre jár. Tivyre érdemes titkot is rábízni, mert kerek 5 percig magában tudja tartani. - BV-ben a Brigi volt...az fix, hogy srác. Egy nőnek nincs ádámcsutkája, neki pedig le-fel járt ahogy beszélt. Tisztán látszott... lehet, hogy nővé operáltatta magát!?

hereverő heverő 2016.10.19. 08:47:03

@Krétagarbó: Mondjuk Miciről senki sem tudta eddig, mi a foglalkozása... Erre is nyilván büszkék a szülei.

hereverő heverő 2016.10.19. 08:47:50

@BAZINGA2: Sokat masszíroztatta a torkát, azért dagadt meg belül

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 08:48:52

@virlane: én birom Krisztiánt főleg a többiekhez képest de ami zavar téged az igazából engem is.
ez a csendőrpertus orális szex ez gáz. meg nem jön be a szilikoncsöcs. ez olyan felszínes.
Más tekintetben azért szurkolok nekik. érezzék jól egymást.

Cérnahuszár 2016.10.19. 08:49:43

röhécselek:

"a fürdőben meg is beszéli a villa Petőfijébe oltott több mint testőr Dartanyannal, hogy jól gondolja meg ezt a Ginás dolgot, mert elpusztítja, ha olyat csinál. "

"Dávid menti a menthető, nem éhes ugyan, de púposra zabálja magát, mert tudja, hogy itt most bebaszik az eddigi jólétnek. "

É2I 2016.10.19. 08:50:08

Jó lett Géza! :D

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ez meg törpéletes, besírtam. :D

virlane 2016.10.19. 08:52:39

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: attól, hogy nem minden harmadik szava a csicskageci, még nem lesz kiváló ember. Cselédnek használja a nőket, mit már számtalanszor ki is mondott. Nekem ne mond azt, hogy valakinek az az életcélja és legfőbb ismérve, hogy játssza a pasát és pöffeszkedik. Ehhez még tapsolni is kéne, hogy micsoda jóembör?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 08:55:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ne keress intelligenciát és érzelmi mélységet ott, ahol szellemi mélység van. Krisztián amúgy korrekt, saját normái szerint élő ember, akinek végesek a normái, meg vitathatók is, de ettől még tartja magát azokhoz. Nem árul puttonybamacskát. Kiszámítható.

virlane 2016.10.19. 08:57:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: Szexuális téren (is) analfabéta. De azt tegyük hozzá, hogy a többiek sem különbek. Nem is tudom, hogy melyik páros a leggázabb.
A másik, ami nem tetszik Krisztiánban, hogy egészen addig hangoztatta a kinti barátnőt, amíg tele nem lett a zsák. Most meg már el van felejtve? Vagy még a többieknél ez hiba, nála ez is erény?
Most akkor van barátnő vagy nincs, vagy csak akkor van, mikor neki éppen az az érdeke?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 08:58:25

@virlane: Nem kell rávetítened a saját frusztrációidat, szerintem senkire sem erőszakol semmit. Mivel csökönyösen ragaszkodik hülye dolgokhoz, azokat rá kell hagyni, helyette mást kell várni tőle és megteszi. Helyén kell kezelni. Nem érdekel, hogy milyen ember, az érdekel, hogy milyen villalakó.

2016.10.19. 08:58:55

@BAZINGA2:
Vivi-Ati: nem minősítem (korán van még trágárkodni)
Mici-Krisz: dettó
Tivy: nem érdemel még egy billenytűleütést sem

De az az ádámcsutka !!!! :O Ugye-ugye ???

É2I 2016.10.19. 08:59:42

@Krétagarbó: Akkor kéne besírni, amikor kijelenti, hogy megy a következő vv-be. Mert akkor már tudhatod: Tuti elbasztál valamit. ;P

Viszont az sajnálatos, hogy láthatóan a csajok is bele vannak törődve a sorsukba. Ha smárolni kell, hát smárolnak, ha szopni kell, hát szopnak. Mindegy hol és ki előtt teszi; ezt mondta az ember, hát csiNYÁLjuk. Sekélyek.

Még csak az előzetesben láttam a csillámfaszláma meg a nyelvlatrina smárt - majd nem dobtam a taccsot. Aka a két leggusztustalanabb ösztönlény egymásra(mert más nem állna meg nekik)találása.

ördi ke 2016.10.19. 09:00:33

@virlane: azonos az àllàs pontunk.Nem sokban tér el prim-tivitől.Szerintem nem sok nőnek okozott maradandó élményt,a lényeg neki jó legyen.Mikor bement azt mondta komoly kapcsolata van oda kint,most akkor mivan?Ha nem lenne öko hét simàn elvenném tőle a főt ételt főzön magának,megnézném takarit e?Szegény Dzsina nem jó embernek àrulta el.Ő mondta Somànak làsson ne csak nézzen.Remélem ha Evelinke ezzel fogja szurkàlni,akkor felfogja,hogy Primtivitöl tudhassa és elyti,nem csicskul be neki mint zseri.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 09:01:02

@Krétagarbó: reggelt! nekem az egyik lány (holnap lesz egy éves) <3
nos eleve nem fog ilyen szituációba keveredni. nem azért mert mindent megtiltunk neki hanem egyszerűen olyan értékeke igyekszünk neki adni hogy ha visszatekint saját életére semmi miatt ne kelljen szégyenkeznie. de ezt az itt kommentelőknek nyilván nem is kell magyarázni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:01:20

@virlane: Amit bent szex terén művelnek, az a kamerák kereszttüzében értelmezhető. Mindegyik megúszósan csinálja eddig. Pont ezért kellene ezt elengedniük. Csak hát a hormonok...

Szerintem nincs barátnő, szimpla hárítás volt.

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:01:23

@virlane: mindegyiknek van valami defektje, ő legalább határozottan csinálja
összességében nézve talán tényleg a legelviselhetőbb karakter

BAZINGA2 2016.10.19. 09:02:04

Miciék csúcsot döntöttek. =D - Itt majd 8 percig tart....míg Tivy 2 perc alatt elment. =D

www.borsonline.hu/aktualis/nem-birnak-magukkal-mici-oralisan-kenyeztette-krisztiant-a-villaban-18/120821

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:02:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem ám, ezek evidens dolgok. Csak rá ne jöjjenek mit művelünk az anyjukkal olykor...

BAZINGA2 2016.10.19. 09:04:36

@mentolos lecsó:
A múltkor nem láttam jól, de most sokáig mutatta. Férfi volt, lehet ma is az! Tivy úgysem tudja megkülönböztetni a lyukakat, Zserinél sem tudta. =D

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:06:59

@Cseszlovák Gyurmafilm: Off: Van amikor nem dönthetsz helyette :(
Saját bőrömön tudom hogy nem elég a nevelés. Ugyanazt a nevelést kaptam mint a tesóim, és csináltam ordas baromságot ennek ellenére, amíg a tesóim pl sosem.

mobilos perpetuum 2016.10.19. 09:09:01

@BAZINGA2: Brigi nem csak Dorothy, de White Angel művésznéven is megtalálható a neten, többek között Rocco-filmekben is.
Nem valami szépség, de harmincon túl sok nő minden báját elveszti, sokan elhíznak, legalább ő nem ez a kategória.

virlane 2016.10.19. 09:10:12

@Cérnahuszár: Nekem volt az ismerői körömben egy ilyen pasas. Ezek hót komolyan gondolják, hogy az ő személyi számuk 1-essel kezdődik. Ő a felsőbbrendű és kész. A 2-es meg hozzá igazítsa az egész életét. Nem ért semmihez, de mindent jobban tud. A jóisten őrizzen meg minden nőt attól, hogy egy ilyen mellett kelljen élni.

Akasa27 2016.10.19. 09:12:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rájöttem! te azt várod, hogy valaki tényszerűen leírja, hogy mi történt az összefoglalóban, nekem viszont fontosabb, hogy leessek a székről miközben olvasok. szerintem bruti és sixx viszi a pálmát. naja, ízlések és pofonok.....napesze nem lehet mindenkinek olyan kifinomult humorérzéke, mint nekem.:))))))))))))))))

2016.10.19. 09:13:04

@BAZINGA2: mondjuk a pornójában, vmi pin@szerű szervet dolgoznak meg rajta
amúgy kellemes hídpillér alakja van a „leányzónak”, gondolom azért csináltatta meg a csöcsit is, hogy legyen ami kilóg a síkból…

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:13:25

@mentolos lecsó: hát ati-vivi liezön hátborzongató volt, eltakartam a szememet XD
ez megtörtént még párszor a tegnapi adás alatt, és a bv-nél is :D
megvalósult rémálom, és valóban megtörténik, kegyetlen jó XD

BAZINGA2 2016.10.19. 09:13:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Láttuk...hallottuk. Eltévedt a 2 lyuk között. =D

@mobilos perpetuum: lehet, csakhát Ő nem nő...hanem férfi! (volt) Esetleg most is az.

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:14:50

@virlane: nekem meg volt ilyen pasasom :D
ma már csak mulatok rajta és örülök hogy magára hagytam az útján, eszegeti amit főzött és mondja hogy nem ízlik neki annyira

ördi ke 2016.10.19. 09:15:28

Nekem nagyon teccik Brigitta bennem van a hiba?Amugy nagyon sok comment huszàr és sok nő is a bent lévő lànyok külselyéröl ledegraràlóan komentel.Megnézném itt a töbséget,hogy néz ki.

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:16:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szerencsére nincs rá szükségem, de értékelem hogy megosztod a tapasztalatod :)

BAZINGA2 2016.10.19. 09:16:41

@mentolos lecsó:
Mindenesetre nem szimpatikus, és esze is csak annyi, mint Tivynek. Egy biztos, töke van a menyasszonynak!!! A szilikontól sem lett nő.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:18:16

@ördi ke: Szerintem nem a külsőről, hanem a megjelenésről szól itt a fáma. Nem vettem észre, hogy valaki is szimplán a külsőt degradálná, inkább ők degradálják a sajátjukat (meg a saját lyukat, de most ez csak horizontális probléma).

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:20:37

@BAZINGA2: Szilikontól még senki nem lett az. Pláne azért nem, mert ha kicsomagolod, akkor általában lehangolóbb mint egy valódi, de parizeres nejlon szatyor.

rearwindow 2016.10.19. 09:21:20

csak én vagyok kiakadva azon, hogy az rtl beküld a villába egy olyan embert, aki 7 napja vesztette el az anyukáját?? Azt értem, hogy a csatornánál nem létezik olyan, hogy "emberi érzés", meg etika, de arra is gondolhattak volna, hogy ilyen helyzetben az ember nagyon instabil, akár pár nap után is szólhatott volna, hogy na ő inkább mégis kimenne.. Ginát nem lett volna szabad beengedni, akkor sem ha ő kéri, mert szerintem egy ilyen friss traumával ő maga sem tudja hogy mit akar

2016.10.19. 09:21:33

@BAZINGA2:
Egyébként rohadtul álszent vagyok (a Sötét Oldal már csak ilyen) ! Van egy 33 éves transzszexuális ismerősöm. (Fontos: ne keverjük a transzvesztita és a transzszexuális fogalmakat! ) És baromi jó csaj. Róla teljesen elhiszem, hogy rossz testbe született. Annyira nőies, és még szép is, hogy sok biocica (biológiai nő) vehetne tőle leckéket.

BAZINGA2 2016.10.19. 09:22:03

@ördi ke:
Akkor hajrá! Most már szabad a srác. (nő) Amúgy miért vagy kíváncsi arra, hogy az itt kommentelők, hogy néznek ki??? Ez nem társkereső oldal! =D

mobilos perpetuum 2016.10.19. 09:22:54

@BAZINGA2: Zserike lelkileg fiús, nyilatkozta, hogy sosem lányokkal barátkozott.
Nekem Brigi esetében nem az a kérdés, nő-e, hanem, hogy egy ilyen ronda, nyomorék Tivyt hogy szedett össze magának.

rearwindow 2016.10.19. 09:23:05

@Cérnahuszár: ati vivi nyálcserekor én is félrenéztem, csak sajnos a fülemet elfelejtettem befogni :-/

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:24:15

@ördi ke: huszárként ettől elhatárolódok, szerencsére megtehetem mert én nem ekéztem a kinézetet, egyedül dina körmein akadtam fel.
a körmömet meg merem mutatni :)
a férfiak kinézetét szoktam ekézni, az számít?

2016.10.19. 09:28:54

@virlane: régi vicc:
- a nők személyi száma jövőre 3-sal fog kezdődni
- a 2-est megkapják a delfinek

Bocsánatot kérek a hölgyektől !

BAZINGA2 2016.10.19. 09:29:18

@mentolos lecsó:
Csak itt másról van szó! 3 hét ismeretség után a csaj? már esküvőt tervez. Azután látja, hogy Tivy minden este megpocsíkolja Zserit, és ezek után még leakar ülni megbeszélni a dolgokat Tivyvel, amikor az kijön a villából. Miről hadovál???? Síkhülye....

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:31:30

@BAZINGA2: ő sem tud veszteni
a női hiúság kifogyhatatlan tárház

Plüsscukor 2016.10.19. 09:31:45

Köszi Gézu, jó poszt.

Evett milyen bájos és nőies volt, ahogy üvegből itta a bort (nem). És ez a fenyegetőzés az Evigedonnal, pfuj. Túl sokat gondol magáról, azt hiszi aranyból van a bulája, pedig. És számomra az a döbbenetes, hogy ez nem is tattika nála, hanem meggyőződésből mond és tesz ilyen dolgokat.

Krisztián pedig érdekes ezzel a takarítási mizériával. Én értem, hogy miért nem csinálja meg, egészen egyszerűen mindig is ezt látta otthon is: a nők dolga a főzés és a takarítás. Cserébe kipakolja a raktárat. Tudom, ez nevetségesen hangzik, de hát bent a villában elég szűkösek az elérhető feladatok. Fogadom, ha fát kéne vágni, hogy legyen fűtésük, ez a gyerek képes lenne tisztességgel egész nap kint fát hasogatni - mert az a férfi munka, erre lett nevelve egész életében. Pl. szó nélkül pattant is fel a bringára is tekerni, és komolyan is veszi.
Nyilván, ez nem menti fel őt az alól, hogy ezen a téren is be kell illeszkednie egy közösségbe, de a takarítás az ő szubkultúrájában bizony női feladat. Ez neki olyan, mintha egy nő mondjuk kőművesként dolgozna.
Tényleg érdekes volt látni ezt a megnyilvánulását - ez egészen egyszerűen most a kulturális eltérésből (és mielőtt lenáciztok, ezt most tényleg nem a sztereotíp "eltérő kultúra"-ként értem, hanem antropológiai értelemben írom, a cigány kultúrára) adódó probléma, és nem az ő lustaságát jelzi. A cigányoknál egészen egyszerűen ez így működik, ez női feladat. Szerintem pont az ilyen berögzült magatartásformák miatt van az is, hogy náluk pl. sokkal erősebbek a családi kötelékek is - és most tekintsünk el a "kiscsalád" és hasonló sztereotípiáktól.
Ennél érdekesebb, ahogy eddig a többiek viszonyultak ehhez. Tolerálták, valamiért elfogadták, hogy ő nem takarít. Ha már az elején mindenki egy emberként kiáll és tiltakozik az ő nem-takarítása ellen, akkor lehet más lenne a helyzet, de ennyi idő után ezen változtatni elég érdekes lesz, és persze kétséges.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:32:46

Szerintem Brigire már éppen elég szót vesztegettetek, nincs benne ennyi. Most pedig zene:

youtu.be/O52jAYa4Pm8

#VV&ZF

hereverő heverő 2016.10.19. 09:32:48

@ördi ke: Rólam találsz képet a neten, csak keresd meg :) Nem fotoshop, valódi !

BAZINGA2 2016.10.19. 09:35:04

@mobilos perpetuum:
Fiús...nem fiús...szerintem mindenképpen ostoba. Nem gondolkodik, lehet nincs mivel. Fogalma sincs, hogy miért esett ki? Mindent ugyanígy csinálna. Ja, még szégyenérzete sincs. Ez baj.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:36:30

Na, én dolgomra, átadom a stafétát. Búcsúzóul: youtu.be/ejorQVy3m8E #VV&ZF

hereverő heverő 2016.10.19. 09:36:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Esélye sincs rá. Rá kellett guglizzak mi a pöcsöm az az Xhamster :)

2016.10.19. 09:37:35

@ördi ke: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
nem lehetne hogy ezt a "ledegradál" szót kitöröljük a szótárunkból ?!?
a víz lever akárhol meglátom, meghallom...

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:40:33

@BAZINGA2: adj neki egy kis időt, aztán nézd meg mit mond akkor ha leülepedtek benne a dolgok és végig nézte a részeket amit adtak róluk.
a kettő teljesen más, amit mi láttunk és amit ők bent megéltek

BAZINGA2 2016.10.19. 09:42:09

@hereverő heverő:
Tényleg jó a képed... és a piros szín is olyan vidám hangulatot áraszt. Nagyon menő vagy. =D Nem vagy olyan szürke mint a villa falai most (Tivy szerint)!

Plüsscukor 2016.10.19. 09:42:45

@KapitányG: Ne felejtsük el az "egy szerre"-t sem :) tényleg tele van gépelési hibákkal ez a poszt, de a tartalma ettől még elvitathatatlan.

hereverő heverő 2016.10.19. 09:43:20

@BAZINGA2: És nem is rágom le a húsodat :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 09:43:58

@mentolos lecsó: Nincs is olyan szó, hogy ledegradál, csak szimplán degradál. Na, pá!

Madam. 2016.10.19. 09:44:16

tűpontos. max. a "lehajtható ajtós bárszekrény íróasztalnak használva" - nem fordítva volt...?

2016.10.19. 09:46:32

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
hivatalosan is leakadtam a Brigi témárol, csak jól eset egy kis reggeli agymenés... :)
majd találok mást akit piszkálhatok :)))

BAZINGA2 2016.10.19. 09:46:36

@Cérnahuszár:
Már volt aki szembesítette a dolgokkal, és nagyon furcsa nyilatkozatokat tett. Majd megkeresem a cikket, ahol kérdésekre válaszolt. Most sajnos mennem kell! További jó szórakozást MKI-nek!

BAZINGA2 2016.10.19. 09:48:02

@hereverő heverő: .........OK! =D =D Végtelenül örülök....

2016.10.19. 09:51:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
bocsi ha félreérhető voltam, elsősorban "ördi ke"-nek írtam, csak te is idézted
nekem az nem számít hogy igekötővel (be, ki, le, fel, meg, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza) írjuk, nekem az számítana hogy ne használjuk sehogyan

Mermancs 2016.10.19. 09:52:48

@hereverő heverő: ugyan erre gondoltam, csak én nem mertem leírni :DDD

Cérnahuszár 2016.10.19. 09:55:58

@hereverő heverő: höhö, ez a tesóm kedvenc vonala, a halloweennel együtt

ezt betettem volna evelin őrjöngése alá

www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI

2016.10.19. 09:58:36

Mi is ejtsünk egy könnycseppet Tivy-ért, mielőtt rerágják a falak a húsát a kicsi kis testiről :)))

www.youtube.com/watch?v=c2_k5GFn8to

#VV&ZF

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 09:59:01

@mentolos lecsó: jaja az pont olyan szar mint a lereagál :)

Cérnahuszár 2016.10.19. 10:00:23

@hereverő heverő: nem is, inkább ezt tettem volna be evelin örjöngése alá :D

www.youtube.com/watch?v=KmzFDEu2RoA

Madam. 2016.10.19. 10:01:52

@mentolos lecsó: mehet a megreformál, a beintegrállal együtt. Meg a multifunkcionálissal. de sztem ne helyesbítsünk, mert lehet, h tiltja a szabájjzat. Vagy szabájzatt.

KapitányG 2016.10.19. 10:02:29

@Plüsscukor: Sőt, az "egyet ért" - "egyetért" párost se felejtsük el (és ez most nem a posztról jutott eszembe, a hozzászólásokban olvasom igen gyakran).
Azt viszont nem értem, miért nekem címezted, és nem Velőtrázónak.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 10:02:43

@mentolos lecsó: masszívöttekk ! :) #tesóságrajságfajinság

ráadásul el sem búcsúztak rendesen. #kieselfelrúglak :):)
www.youtube.com/watch?v=ZWmrfgj0MZI

#VV&ZF

2016.10.19. 10:05:19

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Madam.: @KapitányG:

juhhúúúú, beindult az igazi nyelvkatrina !!!! :D

miciur 2016.10.19. 10:06:52

Sajnálom szegény Dzsinát, hogy meghalt az édesanyja, DE MI A FASZT KERES OTT BENT egy héttel az anyja halála után?! Sőt, ha elkülönítették a beköltözés előtt, akkor az azt jelenti, hogy anyuka halála utáni pár napban őt bevitték egy szállodába, ahol minden külső inger nélkül kellett átvészelnie a villa előtti időt? Itt valami nem stimmel nekem. De legalább sírás közben egész jól néz ki a csaj, az is valami, amúgy elég Okis a dolog

Mermancs 2016.10.19. 10:10:16

@Plüsscukor: na most ha tivy idegbeteg kiborulásait tolerálták és nem fogtak össze ellene, akkor Krisztián nemtakarításán meg miért kéne ennyire fennakadni? Főleg ahogy írtad is, minden mást, ha kell, megcsinál

KapitányG 2016.10.19. 10:11:02

@mentolos lecsó: Ha egyszer beindították... :)

Cérnahuszár 2016.10.19. 10:12:40

@miciur: sztem nem akart elmenni a lehetőség mellett, de most 2 lovat kell megülnie egy seggel, nagy az esély hogy összeroppan
car az ha nem adunk időt magunknak hogy megemésszünk dolgokat

2016.10.19. 10:13:07

@miciur:
Én úgy értelmeztem a szavaiból (bár kissé butusan adta elő), hogy beköltözés előtt 2 héttel halt meg a mamája, és beköltözés előtt 1 héttel volt a temetés.
Egyébként simán el tudom képzelni hogy, előre menekül a helyzetből.
Édesapám halálát én csak kb. 1 év múlva tudtam felfogni teljes súlyával és akkor tudtam csak igazán meggyászolni.

hereverő heverő 2016.10.19. 10:13:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: natessék, amikor én linkelek nektek maszivattakkot akkor mindenki kushad. Szégyelljétek magatokat, mocskos beltenyésztett banda :))))

Csak hogy a basszer vonalnak is adjunk valamit...
~~~~~ SZERKIK: Valamelyik legyen már ébresztő a lemmingeknél holnap reggel !!! Én ezek közül nem tudok választani, rátok bízom.

www.youtube.com/watch?v=W4P_OofC3xM
www.youtube.com/watch?v=aYDfwUJzYQg

ficekence 2016.10.19. 10:17:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Én pont azért nem szóltam volna, mert egy tollnokról van szó. Ezt vagy érted, vagy nem. Nem akarom bővebben magyarázni. A leírt szavakhoz még a muszáj is befigyel, valamint a rubrika. Ezeket is sokan " eltévesztik".

Cérnahuszár 2016.10.19. 10:23:34

@hereverő heverő: inkább ez legyen az ébresztés :D

www.youtube.com/watch?v=67bTpVQfB6U

csinálhatna egy appot a csati hogy szavazzanak a nézők, melyik legyen egy hétig XDDDD

rearwindow 2016.10.19. 10:25:49

@mentolos lecsó: ez az rtl felelőtlensége, hogy beköltöztették. Nem lett volna szabad

rearwindow 2016.10.19. 10:26:58

a zenei vonalnak nem lehetne egy külön fórumot nyitni?

hereverő heverő 2016.10.19. 10:27:20

@Mermancs: Szívem szerint én is, de félek hogy kiharapnák a verőerüket egy ilyentől.
@Cseszlovák Gyurmafilm: :))) ittenvane: www.youtube.com/watch?v=FKtz5AZieWY

etikette 2016.10.19. 10:27:36

ach nekem továbbra sem szimpatikus a Dávid...túlságosan magára erőlteti a "jófiú" karaktert aminek látszani szeretne.pedig nagyon nem az :P

2016.10.19. 10:28:28

@ördi ke: Nekem pl. Evcsi külseLYével töBnyire seMi baLYom. Ö teCik, csaKK mÓcskos a száLYa.

rearwindow 2016.10.19. 10:29:13

@mentolos lecsó: én úgy értettem (mert ezt mondta), hogy beköltözés előtt 1 héttel halt meg az anyukája, és aztán hogy két hete (mához képest) temették. Mondjuk teljesen mindegy, mert sehogy se lett volna szabad beköltöztetni

hereverő heverő 2016.10.19. 10:31:40

@Cérnahuszár: Hogy te mekkora egy szadista vagy :)))))))) Öribari ! :)))))))

@rearwindow: Ne haragudj ránk. Valamikor múlt héten alakult ki, amikor nem volt poszt, és a közönség saját magát szórakoztatta amíg várni kellett az előadásra. Aztán megmaradt, és ezért is szoktuk #VV&ZF hashtaggel jelölni.

2016.10.19. 10:33:19

@hereverő heverő: az első mehet ébresztőnek !

@Cseszlovák Gyurmafilm: a Masszívot-én sem láttam :( Lehet hogy csak bepárásodott a bili a fejemen :)))

Cérnahuszár 2016.10.19. 10:34:43

@rearwindow: zenét nem lehet kapcsolni a vv-hez?

2016.10.19. 10:34:56

@Cérnahuszár: jaj...., egy kis MegaHalál... :))) Sííímogassa a lelkemet :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 10:35:12

@hereverő heverő: EKG :)
alltime fav
www.youtube.com/watch?v=g45PgMJMqLY arra az elegáns depresszióra ki lehet könyökölni. chris cunningham aki a klipet rendezte meg egy zseni.

#VV&ZF

2016.10.19. 10:35:14

@rearwindow: Én voltam hasonló helyzetben már (sajnos), és szerintem Dzsinának jobb társaságban, akármilyen társaság is. Meg ez neki egy lehetőség is, ha tud vele élni és nem járatja le magát. Jól tette, hogy bement.
Mindenki máshogy dolgozza fel a gyászt, emebere válogatja. Azt is megértem, hogy te máshogy tennél, vagy máshogy tettél.

Cérnahuszár 2016.10.19. 10:35:51

@hereverő heverő: höhö, akkor kérem a szadista térdszalagrendet, régóta vágyom rá

hereverő heverő 2016.10.19. 10:37:32

@rearwindow: Teljesen mindegy. Én simán el tudom képzelni azt is hogy Gina előre menekül, azért kapott az alkalmon, hogy egy teljesen más környezetben, más emberek között gyászolhasson, felejthessen, ahol senki és semmi nem emlékezteti az édesanyjára. Az RTL meg magasrol szarik az emberek érzéseire, ezt tudjuk. Amúgy pedig nem tudjuk milyen volt a kapcsolata az anyukájával, én ismerek olyat akit elhagyott az anyja (elváltak), és pár év múlva amikor az anyuka meghalt az illetőt nem nagyon viselte meg.

ascii 2016.10.19. 10:39:14

nem szeretek összehasonlítgatni posztírókat, de ez most olyan feeling volt, mint a régebbi fekveröhögős sixx posztok :)

2016.10.19. 10:40:04

@rearwindow:
VV&ZF = Való Világ nézök igényes Zenei Fóruma

ascii 2016.10.19. 10:40:54

@Cseszlovák Gyurmafilm: én vettem anno az orszoknál egy dvd-t cunningham alkotásokból :)

hereverő heverő 2016.10.19. 10:41:55

@Cseszlovák Gyurmafilm: Erről a klipről nekem mindig is Alfred Bester Tigris! Tigris! c. könyve jut eszembe.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 10:49:05

@ascii: :)
@hereverő heverő: na erre ránézek.
ajánló hannu rajaniemi trilógiája (kvantumtolvaj, fraktálherceg, a kauzalitás angyala) a szerző elméleti matematikus. minden amit ír áll. mint egy jövőkutató.

ON: hajrá dzsina.

Magentax 2016.10.19. 10:51:00

@mentolos lecsó: ki az a Brigi, akiről beszélgettek?

2016.10.19. 10:51:02

@Spitzbauer: Ávelinke még így fostömlőre hízva is tud csinos lenni. Igaz csak másodpercekig tart… és csak akkor ha közben meg sem szólal !

Plüsscukor 2016.10.19. 10:51:34

@KapitányG: Bocsi, lehet mellényomtam. Még az ébredés utáni kávém közben írtam. Mea culpa :)

Magentax 2016.10.19. 10:52:35

Vivi-Ati smár - még Bencénk is beszólt, hogy felfordult tőle a gyomra...

2016.10.19. 10:52:41

@Magentax: Tivy ex, pause csaja… Tegnap benne volt a BV-ben.

2016.10.19. 10:54:31

@mentolos lecsó: Már soxor gondoltam, hogy lehet, hogy Dinka helyett Ávcsit kellett volna betenni a kezdőbe... Akkor milyen terror lenne már... Persze lehet, hogy ugyanúgy kibaxták volna, mint Dinkát.

Magentax 2016.10.19. 10:55:25

@mentolos lecsó: jaj, persze. Köszi, köszi, nekem még korán van, nem kapcsoltam. :DD

hereverő heverő 2016.10.19. 10:55:25

#VV&ZF
Egy újabb nóta, ébresztőnek. A klip picit korhatáros, Atti ne nézze meg.
www.youtube.com/watch?v=7DA47MeVWLA

Ezt pedig Krisztiánnak és Micinek küldeném
www.youtube.com/watch?v=uknE1ad3ZRs

Ginának minden idők egyik legszebb rockballadáját:
www.youtube.com/watch?v=EqFoqtpUFY8

És ezennel elbúcsúzom tőletek pajtások.

2016.10.19. 11:01:50

@mentolos lecsó: @Magentax: Primi(tyv)vel a beköltözés előtt 3 héttel jöttek össze. És ezt az életreszóló kapcsolatott tette tönkre (de már a tegnapi BV után úgy tűnik, hogy csak sodorta veszélybe) Zsernyák. Meg is értem, hogy Brigi el van keseredve, nehéz új életet kezdenie, ismerkednie egy ilyen hosszú kapcsolat után. Talán a pornós múltjából bevethet 1-2 trükköt, és legalább szexpartnert talál. Remélem....
De most inkább úgy látszik, hogy nem tudja feledni a Primi(tyv)vel töltött boldog örökkévalóságnak tűnő időket, és megvárja, hogy hősünk kijöjjön a vellából. De szép is ez.....

2016.10.19. 11:07:56

@Spitzbauer: Szívemből szóltál tessa ! Már be is készítettem a 100-as zsepit, mert nem bírom a drámát :D

rearwindow 2016.10.19. 11:08:23

úgy látom a mai fiatalok egész más sebességen pörögnek mint én, Zseraldinnak tegnaptól már új kapcsolata van....

ascii 2016.10.19. 11:08:23

@BAZINGA2: falumbéli a jány, hidd el nem férfi, de már mondottam neked, meg linkoltam hajdanán poreszt is róla, ott szemügyre veheted, de persze ettől még pubertásban kifejlődhetett neki az ádámcsutkája

Magentax 2016.10.19. 11:09:37

@Spitzbauer: nem értem, mit tudhat ez a Primitivy, hogy így ragadnak rá a nők és nem tudnak elszakadni tőle, bármekkora ostoba gyökér is legyen.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 11:09:38

@Spitzbauer: megugye ott nem gond hogy melyik lyuk, mert AZ a szakma hozza magával hogy esetenként egybenyitott mint egy amerikaikonyhás nappali.

Magentax 2016.10.19. 11:13:00

@rearwindow: ez a régi pasija? Vagy valami új hódítás? Nekem nem derült ki...

mézescsók 2016.10.19. 11:14:24

@virlane: Egyetértek Krisztiánnal kapcsolatos véleményeddel.
Ragozom: hímsoviniszta, nárcisztikus majom. És még síkhülye is.
És abszolút nem érdekel, milyen kulturkörből jött. Akklimatizálódhatott volna.

Plüsscukor 2016.10.19. 11:14:25

@rearwindow: Ebben nem (csak) az a fura, hogy máris összejött valakivel, hanem az, hogy ezt azonnal ki is posztolták. Hiába na, fb nélkül nem élet az élet.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:15:10

@hereverő heverő: Ébresztőnek ilyet kell betenni: youtu.be/2NNjWV7EPs4

Átszabták a Youtube-ot kinézetileg!

genevieve 2016.10.19. 11:15:28

@rearwindow: Tivi meg gyászolja:) tuti azt hiszi, hogy zseni várja őt kint:)

genevieve 2016.10.19. 11:18:59

@mézescsók: szia:)

Àltalában egyet szoktam érteni Veled, de most nem

Krisztián elmondta, hogy AZÉRT nem takarít, mert mindenki szét hagyja maga után a szemetet, ő pedig mindig vigyáz a rendre. Szívesen segít bármi másban, de nem takarít azért mert a többiek leszarjak a rendet.

rearwindow 2016.10.19. 11:19:09

@Plüsscukor: Nézd, ha ebben a kultúrkörben 21 nap után már gyereket terveznek, mégis meddig várjanak a face-bejelentéssel?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:20:56

@hereverő heverő: De a hashtag csak az igényesnek jár, ami nem az, számomra csak poén. Szerintem a zenét a legkönnyebb ugrani, látod, hogy youtube és kihagyod. Aláírom, nem egy idevaló dolog, de lehet, hogy ilyesmik nélkül már több agysejtem halt volna el a VV miatt. De számtalan jó zenébe futottam már bele itt csak emiatt, ezért én támogatom, hogy legyen.

yoga girl 2016.10.19. 11:21:09

Volt már arról szó hogy tegnap óta Zseri kapcsolatban van? Egyébként megkerestem facebook-on és egyáltalán nem tűnik annyira fiúsnak, olyan nőcis képei vannak, hogy csak néztem. Mondjuk én eddig se tartottam rondának, csak szimplán kicsit lelkisérültnek (Tivy).

yoga girl 2016.10.19. 11:21:42

@Plüsscukor: aaah pont most írtam le :D akkor igen, volt már erről szó :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:22:29

@ascii: Szeretnék már egy olyan sixx hogyvoltot régóta. :-(

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:23:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: Erről az jut eszembe, hogy ha valaki benyögné nekik, hogy ma tematikus hét kezdődik, Vivi kijelentené, hogy jó volt matekból.

Cérnahuszár 2016.10.19. 11:25:31

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: és még nem láttad hogy írok ha össze van pillanatragasztózva a billentyűm

sod akkor jó, ha katonahét van, és korábban már megkínálták őket a fentiekkel, és azt hiszik már túl vannak rajta
azután jöhet a fokozás :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:25:59

@rearwindow: A mi időnkben a Westel 900 volt a kapcsolat...

Magentax 2016.10.19. 11:27:32

@rearwindow: Az igen! Gondolom, a fiú meg akarja lovagolni Zseri 5 perces hírnevét.

Cérnahuszár 2016.10.19. 11:27:53

@Plüsscukor: lehet hogy ő a pajti akiről beszélt, hogy a beköltözés előtt ismerkedési fázisban voltak?
most szintet léptek

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:30:57

Ebédre felmelegített mákos tészta vagy plázás dürüm legyen? Ma igénytelen vagyok.

ascii 2016.10.19. 11:34:11

@Mermancs: nem tudok oroszul, csak a z betűs szavakat tanultam meg, zsevanyij, zvozdicska, zubocsiszka etc. :) haraso, az jó, de az ocseny?

dero80 2016.10.19. 11:35:44

@hereverő heverő: A pi***ba, nem elég, hogy állandóan el vagyok maradva az olvasással, most már zenét is kell hallgatnom :))) Velőtrázónak is köszönet :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:39:16

@Magentax: Ühüm, dürüm, ündülük üs ü plüzübü.

rearwindow 2016.10.19. 11:39:24

@ascii: a zsevanyij és a zvozdicska szerinted mit jelent?

ascii 2016.10.19. 11:40:30

@rearwindow: rágó, és csillagocska :)

Cérnahuszár 2016.10.19. 11:41:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: pláza
höhö höhö
ez most beavis és batthed

2016.10.19. 11:41:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
a mákos tészta nem igénytelenség, hanem isten ajándéka ! :)
van benne egy kis opiát is szükség esetére :) márpediv VV-nézés közben eljön a szükség :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:42:15

Gúszi, gúszú, gá-gá-gá,
jeszt hátyítye? Dá-dá-dá,
nu letyítye!
Ó-ó-ó, vüszakó!
Szérüj volk pádgároj,
nye puszkájet ná zdámoj.
Nu letyítye!
Ó-ó-ó vüszakó!

(Első oroszkönyvem, 4. osztály)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.19. 11:43:01

@Cérnahuszár: Utólag sokkal ütősebb lett volna azt a címet adni, hogy Mici beszopta a faszt, de szó szerint. Viszon nem akartam alpári lenni.
Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat. Amikor megírtam, csak gyors iélesítettem, lezuhanyoztam, aztán olvastam csak át és javítottam az olyan nyelvtani hibákat, mint furujaverseny. A helység már át se ment ezen a végtelenül finom, precíziós rostán, ami az agyamba van. Bocsesz.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:44:23

@Chat Géza: Se a helység, se a helyiség ne suhanjon át azon a rostán, fájna az agyad.

rearwindow 2016.10.19. 11:44:28

@ascii: zsevacska: rágó, zvjozdocska: csillagocska :-)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.19. 11:44:30

@ascii: leszel a barátom? ezt most kinyomtatom és kiplakátolom a falra.

2016.10.19. 11:48:16

ma lesz egyáltalán KIVÁLASZTÁS ? és ha nem, miért nem ?

ascii 2016.10.19. 11:49:42

@Chat Géza: persze, megengedem, h bejelölj fészen ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:50:26

@mentolos lecsó: Elhomályosítaná a dalpremier sötétségét.

Mermancs 2016.10.19. 11:50:33

@ascii: a rágó az a zs(е)vacska-жвачка. De ha nagyon bele akarnék kötni, akkor- жевательная резинка :D

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ez zseniális :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:51:42

@Mermancs: A múlt heti stadionavatón emlegettük pont ezt a dalocskát.

ascii 2016.10.19. 11:52:12

@rearwindow: jó, hát még nem tökéletes, én már nem az a generáció vagyok, ahol suliban tanitották, egy a lényeg, h odakinn megértették :)

ascii 2016.10.19. 11:53:53

@Mermancs: жевание, akkor ez meg a rágás?

Mermancs 2016.10.19. 11:55:21

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: de az hogy most így leírtad...:) milyen aranyos gyermek mondóka :)

ascii 2016.10.19. 11:57:01

@Magentax: pont úgy mint fózer bridzsi, az is mindig híres akart lenni, ezért kezdte az alsópályán a filmezést, aztán meg hirtelen összejött tivadarral, amikor megtudta, h megy be a villába.
most meg jár be a bvv-ba, képernyőn van, veri magát a drámán, aztán hátha megdugja debillió is, vagy talán egy bennfentes, és máris megszerzett magának egy pixelt a teletexen.

rearwindow 2016.10.19. 11:57:17

@ascii: miről beszélgettél ahol előjött a csillagocska szó? én életem során szerintem még sose használtam ezt a szót

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 11:58:11

@Mermancs: Az egyetlen mondóka amit megjegyeztem, bár az elejéhez kellett segítség, a második fele azonban álmomból felébresztve is megy. Sőt, anno még el is játszottuk ezt a suliban!

Mermancs 2016.10.19. 11:58:39

@ascii: igen :) pl. жевать жвачку rágót rágni

Mermancs 2016.10.19. 12:00:00

@rearwindow: hát tivy is használta a szót ..mikor felnéz az égre Zseri siratás közben,tudod :D

rearwindow 2016.10.19. 12:02:19

@Mermancs: de ő se a kicsinyítő formát használta, ezért lepődtem meg :)

ascii 2016.10.19. 12:06:27

@rearwindow: lövésem sincs h kerülhetett szóba, talán éppúgy mint itt, e szó használatával bárkivel szóba elegyedhettem :)

malevil2050 2016.10.19. 12:07:26

Nénnye!!! Hát ez codálatosz , ez a győzelem amit arattál a verejtékes studióban. Nahh de ez a pipálás , mint tavasszal a pontyok , a paplany alatt , ez nemvolt szip. Másko vigyázzá ám , mer ottan dupla levegőhiány van ám , mer a zorrodon sem megy befelé , aszád ugyi,,hát az meg,,, hihi

Mermancs 2016.10.19. 12:07:59

@rearwindow: lénni ném érténi jól mádjár nyjélv

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 12:08:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: :D:D:D gólyabál vetélkedő szeged szote klub 2001. Ez volt az időjárásjelentés szövege amit egy Nagymagyarországtérképen mutogattam :D hejj de torz buli volt

Magentax 2016.10.19. 12:14:51

@ascii: ez így igaz. :D
Amúgy, ha meghallom ezt a Brigi nevet, nekem elsőre mindig MIndenkibrigije ugrik be.
Nagyon mély benyomást tett rám. :DD

2016.10.19. 12:38:22

Na, azt hiszem most pattant meg egy ér az agyamban.

HA…

Zsoltiról írok, akkor: langyizok…
Viviről írok, akkor: hülye picsázok…
Atiról írok, akkor: undorítózók…
Somárol írok, akkor: csicskázok…
Miciről írok, akkor: dagadtozok…
Krisztiánról írok, akkor: bunkózok…
Ávelinről írok, akkor: cigányozok… (sicc!)
Gináról írok, akkor: sajnálkozok…
Tivyről írok, akkor: idiótázok…
Dávidról írok, akkor: … … (az kiaz?)

Ötletek esetleg ?

Plüsscukor 2016.10.19. 12:43:45

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nekem is van egy ilyen megjegyzett mondókám:
agyin dva tri csitiri pjáty, vűset zájcsik páguljáty

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 12:48:19

@mentolos lecsó: troll ON keverd őssze. akkor polkorrekt tahónak fogsz tűnni :D legyen Zsolti a czigány és tivy a langyi, dávid a csicska éstaöbbi. troll OFF

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 12:49:11

@Plüsscukor: az mit jelent? számok vannak benne annyit látok. (nem voltam oroszos egyátalán)

rearwindow 2016.10.19. 12:50:28

@Plüsscukor: helytelenül jegyezted meg :) első szó ráz, és múlt időben ment ki a nyuszi sétálni, tehát vűsel

Plüsscukor 2016.10.19. 12:56:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: Magvas gondolatokat tartalmaz: 1,2,3,4,5, kiment a nyúl sétálni.

Plüsscukor 2016.10.19. 12:58:52

@rearwindow: Oh, köszönöm! Most egy kb 30 éves hibámat javítottad ezzel :))
És 5 évnyi orosz tanulás (khmm, inkább tanítottak, mint tanultunk) mindössze ennyi maradt meg.

Plüsscukor 2016.10.19. 13:02:45

@Plüsscukor: Ja, nem is. Még az is megvan, hogy
buszvidá búgyet szonce, buszvidá búgyet nyéba.....

2016.10.19. 13:08:59

@mentolos lecsó: Dávid az a mi DÁVIDUNK. Nagyon jellemző nevű szőr, nem szerepel ebben a filmben :-DDDD
Tegnap sem mutatták, de az, akit te hülye p*csázol, azt mondta tegnap róla, hogy (Dávidunk) mindig ott ül a cigis kanapén, sunyin néz, és taktikázik. Tehát, írhatod:

Dávidról írok, akkor: taktikusozom

Szívesen :-))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 13:09:49

@Plüsscukor: Nekem meg 7 év volt kb. ugyanerre elég. Valami oj kak intyereszna v leszú is rémlik.

Szolgálati közlemény: a quesadilla győzött a dürüm felett, de megbántam

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 13:12:09

@Spitzbauer: A Gyalog-galoppért pacsi, amúgy meg a botanizálok vagy a fotoszintetizálok amit ajánlok, jobb híján.

szmoti 2016.10.19. 13:12:45

Megnéztem én is Zseri fb oldalát, a fitói alapján tényleg egy csini belevaló csajszi, így utólag azt gondolom a tivy sem viseli majd meg túlzottan. Illetve szerintem tényleg azert is kattant ennyire rá, mert a baráti társaságában tivyke youtube videói menőnek számítanak. Legalábbis erre utal egy júlisusban megosztott fotóbegy tálca piáról "ostorezazital" hashtaggel. :)

2016.10.19. 13:12:58

@mentolos lecsó: de azt is írhatod, hogy

Dávidról írok, akkor: nyertesezem

Ne bántsd mert ő sokunk zöldellő, sudár tujafája. Azt a tujafáját. :-DDD

kamilla123 2016.10.19. 13:20:13

Én nem csodálkozom Ginán, h bement a villába. Nekem ilyen esetekben a munkaterápia segített, neki meg ez végül is az. Megpróbál tenni a műsorvezetői karrierért.
Tivy mennyit kutyázta Zserit, h kikotyogta a szexet, ő meg kb 2 percig bírta megtartani a titkot. Valszeg Ginából csak úgy kiszakadt ez az infó, mert ha meggondolja a dolgot, tuti nem Tivynek mondja el. Evetke meg alig bírta kiszűrni a foga közül h "szegény". Fájt neki még kimondani is, de a fején ott volt a véleménye, h most még jobban utálja, mert van egy ilyen szimpátia adu-ásza a csajnak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 13:20:28

No, témára fel, hogy ne csak offoljak. Azért számomra lehangoló, hogy mennyire ingerszegény környezetben léteznek ezek bent. Értem én, hogy a költségvetés a nullához korrelál és talán csak a gyakornokok dolgoznak a VV8-on, de akkor is... Ezek a piálós bulik is annyira nullák már, nekik sincsen kedvük csinálni semmit. Ugye a Shore nem lesz ilyen szar?

Plüsscukor 2016.10.19. 13:26:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a quesadilla jó! Örülök, hogy az nyert.
És beugrott még a nagy gondolkozásban ez is, a homályos múltból, ez biztos, hogy meglesz neked is :) (Rearwindow kolléga majd kijavít, ha rosszul írtam volna le ezt is)
Ey ukhnem, ey ukhnem
Yeshche razik, yeshche raz
Ey ukhnem, ey ukhnem
Yeshche razik, yeshche raz
Razovyem my berezu
Razovyem my kudryavu
Ay da da ay da
Ay da da ay da
Razovyem my kudryavu.

2016.10.19. 13:27:17

Jellemzően „szőr” nevű Dávidot én csak fantasztikus természetfilmekben láttam, vagy olvastam tőle.
Volt is egy könyve: „Családom és egyéb állatfajták”
Csak nem Ávelinékről írta ?!?! (powered by Dark Side) :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 13:27:38

@Plüsscukor: bevallom, erre azért nem számítottam :D

2016.10.19. 13:27:57

@Spitzbauer: Jellemzően „szőr” nevű Dávidot én csak fantasztikus természetfilmekben láttam, vagy olvastam tőle.
Volt is egy könyve: „Családom és egyéb állatfajták”
Csak nem Ávelinékről írta ?!?! (powered by Dark Side) :)))

hereverő heverő 2016.10.19. 13:29:30

@Plüsscukor: Tán voltál a Volgán is, hogy megtanultad ?

hereverő heverő 2016.10.19. 13:32:45

Jaj, és most jutott eszembe csak, hogy Micinek az ÖSSZES Massive Attack passzol. #maszivattak

2016.10.19. 13:34:11

@Spitzbauer:
Nah, belekeveredtem, mint majom a házicérnába…
A nem Dávid volt hanem Durell…
Bocsi…

Plüsscukor 2016.10.19. 13:35:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: Lol, rám is a meglepetés erejével hatott, amikor kiszótáraztam anno :)))

ascii 2016.10.19. 13:36:25

@szmoti: fotói alapján... hát láttuk, nem igazán kamerakompatibilis slampossága... amúgy felesleges vkit adatlap alapján megítélni, egy tucat nőt ismerek, aki a fotói alapján szuperság, de élőben meg óriási csalódás.
gondoljunk csak bele, az instából élő csajok órákig képesek szenvedni, mire megszületik a tökéletesen beállított, megfelelő szögű, harmonikus fényviszonyú fotóik.

Magentax 2016.10.19. 13:36:41

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: látod-látod? Így jár az, aki mexikózik töröközés helyett. :)

Plüsscukor 2016.10.19. 13:36:49

@hereverő heverő: Hát kb a hajdani oroszórákon úgy éreztük magunkat, mint a hajóvontatók, szinte még az ostor is éreztük a hátunkon :))

ascii 2016.10.19. 13:38:31

@Magentax: mindenkibrigi? farm? nem néztem

hereverő heverő 2016.10.19. 13:40:52

@Plüsscukor: Erre EKG :) Mondjuk én annyira nem utáltam az oroszt, a tanárnőnek akkora mellei voltak mint egy-egy szalmakazal

Magentax 2016.10.19. 13:42:10

@Plüsscukor: na de írta, hogy megbánta a quesadillát. Kóstoltam már jó pár helyen, de eddig egyik sem ízlett igazán. Olyan magyaroschra készítik és hiába picit hasonló ízvilág, azért mégis más kéne legyen.

Magentax 2016.10.19. 13:42:52

@ascii: igen, farm.
Volt benne azért egy-két ütős jelenet. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 13:46:01

@Plüsscukor: én egy ilyen szlávos hangzású mondatot tudok:
ne bacati u vatru ne puniti! mivel bacati meg puniti is van benne akár a belevaló világba is passzolna de igazából olyasmit jelent, hogy nem tölthető ne dobja tűzbe! varta elemeken volt.

Plüsscukor 2016.10.19. 13:48:47

@Magentax: én itthon egyetlen helyen ettem csak quesadillát, de az konkrétan nem is az volt, csak a szerint e Kertész utcai etetőhely szerint. Konkrétan köze nem volt hozzá.
Pedig nem nehéz elkészíteni, pár perc alatt megvan otthon is. Mégis a pincér leállt velem vitatkozni erről - pont jókor, egy héttel előtte jöttem haza Mexikóból, ahol ez is egy alapkaja.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 13:57:44

A villamester dönt kiválasztásnál szavazategyenlőség esetén? Akkor legyen Evelinnek és Ginának azonos szavazata. Nehéz lesz elkerülni egy Evelin-Gina párbajt, utóbbi fölényes győzelmével, bármennyire is pasinak kéne már kihullania: youtu.be/d2XdmyBtCRQ #VV&ZF

mézescsók 2016.10.19. 14:07:11

@genevieve: Szia!
Nem nézem rendszeresen a Vv-t, ennek ellenére többször hallottam olyan szurkálódó, pikirt megjegyzéseket Krisztiántól, mint aki a nőket legfeljebb a tűzhely mellett vagy az ágyban tudja elképzelni. .
Nekem ő úgy jön le, mint aki pokolian jó és erős macsónak tartja magát, amin erősen ront, amikor az izmait megfeszítve parádézik a tükör előtt. Határozottan szimpatikus volt, amikor kiosztotta Tivadart, és határozottan antipatikus, amikor azzal hencegett, hogy milyen parádésan jól néz ki. És nemcsak azért, mert szerintem nem jó pasi, hanem, mert egy öntelt majomnak látszott rögtön. Most is megtorpan minden tükör előtt. Amúgy rosszul lát. Lehet, hogy frankón kidolgozott a felsőteste, de ehhez csirkelábai vannak, gyúrhatna oda is. A csodás izmait pedig eltakarják a tetkói. Alázza ő a csajokat rendesen (az más tészta, hogy talán nem is érdemelnek jobbat, mert kritikán aluliak), mint pl. tegnap este Micit, amikor a húsos .. öhmm altesti adottságait részletezte. Csoda, hogy nem süllyedt el a nő. A nagy nyalási szakértő!!! Mert a férfi sperma olyan, mint a manna, mi??? És ápolatlan férfi nincs is, csak nő!!!
Vagy amikor parádézott a mosással kapcsolatban. Hát, b.... meg, ha ennyire igényes,, hogy az alsógatyájához rakja a mocskos és büdös zokniját, akkor ne mással mosasson. És kettőjük diskurzusában nem az volt a visszatetsző, hogy nem tudta, mi a mosózsák.

Ahol ennyi ember él együtt, ott előfordul a kupi. Pláne, ha alapból trehány a társaság. És pláne, ha még ráadásul matt részegre itta magát mindenki. (egy buli utáni állapotokat emlegette). Igaza volt. Más mocskát nekem sem lenne kedvem feltakarítani, tán meg sem tenném. De most nem arról volt szó, hogy egy buli utáni sz....-t kell felpucolnia, hanem arról, hogy ki, mikor és mit takarít. Egy hétköznapi élethelyzet - takarítás - megoldásáról, munkamegosztásról, stb. Ez azért más.

rearwindow 2016.10.19. 14:11:24

@Plüsscukor: ezért nem beszélnek ebben az országban idegen nyelveket, mert a nyelvórákon ilyen baromságokat tanítanak.. nem csak annó az oroszt de utána az angolt, németet is így tolta az iskolai nyelvoktatás. és ezt most komolyan gondolom

2016.10.19. 14:19:21

Megvilágosodtam !!!

Ez a humán szereplős valóságshow már nem kell a népeknek. Azért is beszélünk a fórumon már minden másról. Tudom, hogy nem írjuk le a foglalkozásunkat, de ez a témába vág, innen is az ötlet. Én robotokkal és vezérléstechnológiával foglalkozom.

Ötlet: RoboVilág

Össze kell fogdosni pár Honda Asimo és Boston Dynamics robotot, eltérő viselkedésmintákat beprogramozni és kész az új reality.

Aztán majd azon fogunk csámcsogni, hogy Asimo1 bedugta az USB dugóját éjszaka (töltés közben) Asimo2 USB portjába. Sajnos Asimo3 és Boston Dynamics2 nem kompatibilis, mert az egyiknek USB a másiknak FireWire portja van. Mellettük vívhatna csatát pár sakk számítógép is egymással, beszédszintetizátorral kiegészítve.

Bruti példáját követve, azt hiszem némi etanolos (C2H5OH), gyümölcsből párolt, ízesített folyadékot kell magamhoz vennem.

www.youtube.com/watch?v=cQe9eK_4U0U

#VV&ZF

Plüsscukor 2016.10.19. 14:25:18

@rearwindow: Egyetértek. Látod, sok évnyi orosz tanulás után kb ilyenekre vagyok csak képes oroszból én is, szomorú. Pedig milyen jó lenne ma, ha beszélném rendesen ezt a nyelvet.
A többivel szerencsém volt, nálunk a gimiben elég jó volt a nyelvoktatás, még érettségi előtt ez egyik nyelvből nekem is meglett a nyelvvizsga, pedig akkoriban ez még nem volt elvárás. A másikból csak azért nem, mert nekem kötelező volt latint tanulni, abból meg annyira nem vágytam vizsgázni.

rearwindow 2016.10.19. 14:29:52

@Plüsscukor: akkor coming-outolok: anyukám orosz. ettől függetlenül be kellett járnom általánosban az oroszórákra, képzelheted.. az nagyon megmaradt bennem, amikor az orosztanárnőt lefagyasztottam az "arbuz" = görögdinnye szóval, amit ő még életében nem hallott. Ennyit az iskolai nyelvtanárok színvonaláról. Öt nyelven beszélek (plusz magyar) de mindegyiken ismerem a görögdinnye szót.

Magentax 2016.10.19. 14:32:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem most ez a kedvencem, ha netán nem szereted a csellót, azért csak bírd ki az elejét :D

www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk

2016.10.19. 14:32:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
csak nemkem tűnik úgy hogy, ez egy C64 Kommandó feldolgozás ?!? :D

KissEnikő 2016.10.19. 14:32:32

Udv hv-lakok!

Azert az se volt semmi, amikor Mici a szopas elott nem tudta levetkozni kinti onmagat es ezt mondta: "Sokba fog ez kerulni" :D :D :D
Nyuszi, Svajcban nincs az alapban a naturfrancia? :D

Ami pedig a Gina-s dolgot illeti: Nyilvan ilyen sulyu dologgal nem viccel az ember, de ha lenne eszuk a bekoltozo jatekosoknak (akar az alapcsapatnak, akar a kesobb bekoltozoknek), akkor siman kitalalhatnanak barmit (ami amugy nem igaz), amivel maguk melle allithatnanak emberek es/vagy megkavarhatnak kicsit a benti allovizet.

A szerkiknek pedig ismet uzennek: Amikor paros feladat van, akkor ne ugyanazok a parok legyenek mar allandoan (Zsolti-Vivi, Krisz-Nyuszi, stb). Igenis tessek csak osszerakni parba Evetket es Ginat, Vivit es Davidot.. Egyreszt hatha lesz feszko, masreszt hatha epul egy kicsit a kozosseg, ami kesobb akar tattikazashoz is vezethet.

Mivel boritekolhato hogy lesz katonai het es iskolahet is, en javasolnek egy "masik jatekos kezet kell fogni 0-24" hetet is, akar osszevonva egy "Szep magyar nyelvunk" hettel, amikor is a karomkodasokat szankcionalhatnak(kaja-bulika-cigi-haloszoba megvonassal).

Magentax 2016.10.19. 14:34:05

@Plüsscukor: én nem voltam még Mexikóban, de nálam jártak mexikói ismerősök és közkívánatra készítettek pár autentikus kaját, azért tudom, milyennek kéne lennie.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 14:34:08

@Magentax: Ja, biztos nem szeretem a csellót, a múltkor Apocalypticát posztoltam. :-)

rearwindow 2016.10.19. 14:35:03

@Kis Pank: a párosok szétrobbantásával én is egyetértek. nagyon unalmas hogy mindig ugyanaz a két ember beszélget egymásal

ascii 2016.10.19. 14:37:38

@rearwindow: az szép, nekem még a magyaron kivül egy nyelv sem megy tökéletesen, németet tanitottak képregényujságból (fertig..los!), meg angolt tanuok autodidakta, ill. voltam pár tanfolyamon.

2016.10.19. 14:38:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jaj de tesó vagy tessa ! :D Köszi-köszi-köszi... :D

Magentax 2016.10.19. 14:39:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na jó, hát mindenre én sem emlékezhetek :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 14:40:54

@rearwindow: ez nagyon klassz. pont olyan kivanatos dolog nekem,mint a gyorsolvasas, vagy a fejben sakkozás. respekt

Plüsscukor 2016.10.19. 14:41:25

@mentolos lecsó: Jobb ötletem van. Vegyesen beküldeni őket, együtt az agyhalottakkal :)
Mondjuk egy jó kis futóversenyt rendezni nekik terepen, BD robotokkal... :)))
Esetleg bulika közben Mici egyensúlyérzékét próbára tenni, melyik nyeri vissza előbb a stabilitását egy oldalba lökés után? :)

2016.10.19. 14:41:42

@Magentax:
ha ilyeneket küldesz, kérlek írd a komment végére hogy: #VV&ZF
amúgy üdv a klubban ! :D

2016.10.19. 14:45:15

@Plüsscukor: támogatom maximálisan !
Humans vs. Machines !!!

www.youtube.com/watch?v=aX6vPWW8n-I

#VV&ZF

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.19. 14:47:43

@Krétagarbó: Én még a fiamat is, pedig mint tudjuk ő valamennyivel idősebb már, mint a te lányod. :-)

2016.10.19. 14:49:35

@Plüsscukor: az nem oldalba lökés, hanem teli talppal oldalba rúgás...
Nem lenne fair. Mici nénje anélkül is felburol, mint a böde bogár... :)))

Plüsscukor 2016.10.19. 14:51:11

@rearwindow: Ó, teljesen meg tudlak érteni. Én is coming outolok kicsit :) Nálunk a család egy része német anyanyelvű. Az enyém ugyan magyar, de gyerekkoromban sokszor hallottam, ahogy a többiek németül beszéltek, ha úgy jött össze a család, és azért ragadt rám is valami. Gimiben pedig meg akartak húzni belőle, mert nem voltam hajlandó a sok hülye mondókát bemagolni.
Barátnőm fiának pedig angol az anyanyelve, de jól beszél magyarul is. Itthon két évet járt gimibe, ahol neki is végig kellett ülnie az angolórákat. Egy kínszenvedés volt neki is :) Ráadásul volt, hogy kijavította az angoltanárt, ami miatt a nő rendszeresen kiakadt, mondván ő a tanár, őt hogy meri felülbírálni egy diák?

rearwindow 2016.10.19. 14:53:28

@Plüsscukor: mondjuk attól hogy valakinek az az anyanyelve ami, nem feltétlenül beszéli helyesen, elég csak a VV-k ápoltjaira gondolni :-D

Funk You 2016.10.19. 14:55:29

@Kis Pank: igen, ezzel egyetértek, tök jogos: ne ugyanazok a párok legyenek már minden játékban. szét kellene szedni őket legalább a páros játékok idejére.
a másik meg a nyugiszoba (póvered báy bb: sufni). soha nem lehetett oda csak úgy beköltözni, most se lehessen már egy párnak állandóra bevackolnia magát és kivonni magát a játékból.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.19. 14:56:20

Gézu ez a poén nagyon tetszett: " a paplan alatt rendezett kerületi furulyaverseny Nagytétényi úti selejtezője " :-D Lájk! :-)

Plüsscukor 2016.10.19. 14:57:57

@mentolos lecsó: Ó, Boston Dynamics és Queen? Te vagy az én emberem! :)

É2I 2016.10.19. 14:58:17

@mentolos lecsó: Vagy inkább az elejére, hogy lapozhassunk. :D :P

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 14:58:24

@VV Erőlegény: Kevesen tudják sajnos, hogy miért Nagytétényi út. :-)

Magentax 2016.10.19. 14:59:21

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: wow! Mennyi kincset talál itt az ember :)

2016.10.19. 15:00:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nesze...
ezt úgy megküldtem most, hogy rezegnek a csetreszek a vitrinnyóban.... :D

www.youtube.com/watch?v=QD4Ks_EMQBY

#VV&ZF

Plüsscukor 2016.10.19. 15:00:58

@rearwindow: Haha igaz :)) "Közel áll tőlük" a nyelvhelyesség.

2016.10.19. 15:01:20

@mézescsók: +1
Nem igazán kedvelem Krisztiánt, többek között ezek miatt.
A műsorm amit tol, jó, döntős lesz, de remélem nem nyeri meg.

2016.10.19. 15:04:17

@Magentax: ezt is de rég hallottam... köszi !

Plüsscukor 2016.10.19. 15:07:01

@VV Erőlegény: ez nálam is elvitte ma az első díjat :))

Magentax 2016.10.19. 15:12:34

@mentolos lecsó: nálunk sűrűn szól a zenéjük - you are welcome :)

2016.10.19. 15:17:35

@Plüsscukor: már 5 éves koromban kiütközött a "kifordult" gondolkodásom... :D

hereverő heverő 2016.10.19. 15:26:36

@mentolos lecsó: Nos igen, a natúr szöveg ez a dal lenne, de a hátsó szándék és a kép egy egész más kontextust próbál feltételezni.

2016.10.19. 15:29:06

@hereverő heverő: ok, értem... a hátsó szándék is átjött...
a link pedig reflexből volt...

BumbleBeeBee 2016.10.19. 15:43:31

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hmmmm... hiányoznak a pókmajmos ÉH hogyvótok! :(

12zahra12 2016.10.19. 16:00:58

@mézescsók: Sokszor én sem értem ezt a nagy Krisztián így a legemberibb meg úgy. Nem papagájkutyázza a nőket, de csicskának nézi ő is őket, csak nem azt a szót használja. De a végeredmény ugyanaz.
Mirci nyuszit sem értem. Másfél hete, amikor a kinek ki hiányzik kör volt az asztalnál, krokodilkönnyeket hullajtott, hogy neki mennyire hiányzik a Manó, akitől a Cayenne-t kapta és hogy mennyire sajnálja, hogy milyen csúnyán viselkedett vele néhanapján. Eltelt két hét. Manó már az októberi köd homályába vész és most azt a palit szopja, aki házicselédnek és spermanyelőgépnek nézi a nőket.

2016.10.19. 16:14:34

Zsolti drukker leszek…
A hatalmas egója ellenére, neki van a legtöbb zsigeri, őszinte megmozdulása (még akkor is, ha néha félreérti a helyzetet). Pontosan azért kezdtem el kedvelni, mert ezek reflexszerű őszinte hozzá- illetve beszólások. Szeretem az őszinte embereket nnaaa...
És számomra tök mellékes hogy hetero, homo, bi, transz beállítottságú. Ember legyen bassza meg, őszinte érzelmekkel és nemi intelligenciával fűszerezve.

hereverő heverő 2016.10.19. 16:17:22

@mentolos lecsó: nemi vagy némi intelligencia ? Nem mindegy hogy szárnyalás vagy szarnyalas

2016.10.19. 16:22:26

@hereverő heverő: "némi" akart lenni... csak az ostorlábú ujjaim előrébb járnak mint az agyam :)

hereverő heverő 2016.10.19. 16:25:09

@mentolos lecsó: De egyébiránt egyet vagyok értve veled, mellőzvén a drukkolás részt. Zsoltit a sok (túl sok) manírja ellenére is szerethető karakternek tartom. Vannak szellemes pillanatai, amik az én intellektusomhoz közel állnak. Mint ahogy Micit sem a külseje miatt nem szeretem (sőt, még akár a nőt is fel lehet benne fedezni), úgy Zsoltit sem azért kedvelem mert meleg. És engem még Vivi sem idegesít, de lehet hogy ez rögtön megváltozna ha mellém költözne az én villámba.

2016.10.19. 16:29:38

@mentolos lecsó: Drukkolj inkább Dávidunknak. Lehet, hogy ő is homi :-))))

hereverő heverő 2016.10.19. 16:32:37

@Spitzbauer: Csak mondj még ilyeneket, aztán majd jön Peni és kifordít, MacákékIcukája pedig megsüt nyárson :)))

2016.10.19. 16:36:32

@mentolos lecsó: Nézd meg a Gyalog Galoppot (magyar szinkronnal), elég csak a szereplők bemutatásáig... :-)

kamilla123 2016.10.19. 16:38:08

én sajnálom, h Evetke megtudta Gina sztoriját. Sztem így nem meri majd kihívni. És vissza fog venni, ami nem az emberség jele lesz nála, hanem tudja, h a nézőknek nem tetszene, h őrjöng.

2016.10.19. 16:40:05

@hereverő heverő: Nem, mert én vagyok a legnagyobb Dávidunk-fan. Komolyan.
Csak árnyalom a képet. Próbálom őt (még ennél is) érdekesebbé tenni...:-DDDDD

De most full komolyan, ha nem csinál valami baromságot, akkor tényleg ő az egyetlen, akinek odaadnám a főnyereményt. Mondhatjátok, hogy tuja, meg selejt, de a többiek még nagyobb selejtek.

Hajrá Dávidunk!!!!! :-))))))

Brandy9 2016.10.19. 16:42:05

@mentolos lecsó: én bambázok, szerencsétlenezek, nyomizok, önteltezek, tujázok. Választhatsz belőle. A biztosítékot az nagyon kiverte nálam mikor a rúdtáncos bulin kijilentette h ő fogja megnyerni a játékot... Engem valami belülről jövő utálkozás fog el, mikor meglátom (egyelőre nem tudok rá máshogy gondolni, evvan)

kamilla123 2016.10.19. 16:43:17

@Spitzbauer: teljesen fel vagy pörögve :-D mi van Veled? amúgy egyetértek, csak nem szoktál ilyen lelkes lenni.

2016.10.19. 16:44:46

@kamilla123: csak hogy szegény Dávidunk ki ne essen a köztudatból...

Mermancs 2016.10.19. 16:44:53

@hereverő heverő: akkor té lénni kapni őtös csillágos ;) :DD

hereverő heverő 2016.10.19. 16:45:28

@Spitzbauer: Én (eddig) Ginának is odaadnám, sőt inkább neki mint Dávidotoknak csak mert jobb ránézni :)

2016.10.19. 16:46:02

nah... mentem robotot javítani...
addig rágódjatok ezen:

www.youtube.com/watch?v=JSWhzsGY3hA

#VV&ZF

2016.10.19. 16:46:43

@hereverő heverő: OK. Eddig ő is jó. Majd látjuk.

2016.10.19. 16:49:02

@nem kéne...: A ciccának sicc! :-))))))))))))))))

Latinul: sic

Brandy9 2016.10.19. 16:50:24

@Plüsscukor: én erre emlékszem :) így van: ágyin dvá tri csitíri pjátty, vűsel zájcsik páguljá, dru ávódnyik vübi gájet, vűsel zájcsiká sztyirájet. Piff pájj ojjojj ojj, vübi gájet zájcsik ojj :D

kamilla123 2016.10.19. 16:51:26

@Spitzbauer: ja ja, villanthatna kicsit több felsőtestet, akkor jobban benne maradna. kár, h jön a tél..

hereverő heverő 2016.10.19. 16:54:07

@kamilla123: Én télen is szoktam zuhanyozni.

kamilla123 2016.10.19. 16:54:43

@hereverő heverő: ja, de ahhoz BV-t kéne néznem. annyit nem ér az egész :)

Magentax 2016.10.19. 16:57:12

@kamilla123: de ha Gina lenne a kiválasztott, ő lehet hogy mégis Evetkét hívná ki. Kire tennék a lakók perpill a jelet szerintetek? Micire nem lehet, Evetke most inkább meglapul, esetleg Ati?

hereverő heverő 2016.10.19. 16:57:21

@kamilla123: SEMMILYEN dávid nem ér annyit :))

2016.10.19. 17:01:15

@Magentax: Ilyenkor teljesen normális szokott lennin, hogy az újgyerek kapja a jeleket. Nem haragból, tesó, érted, tesó, nem rosszból, vágod tesó, csak mert a bentiek már többet szívtak a nyereményért. Ez egyébként jogos (lenne most is).

kamilla123 2016.10.19. 17:02:11

@Magentax: hát igen, sajna most Evi vissza fog venni valszeg. Sztem esélyes, h Krisz vagy Vivi, attól függően, h lesz-e balhé a bicaj tekerés/takarítás miatt a héten. Ha sokan nem tudnak fürdeni, főzni, mert Vivi szokás szerint szarik a feladatra, akkor elképzelhető, h kap jeleket. Sztem Ati nem kiválasztott lesz, hanem kihívott, ha végre valaki felismeri, hogy ő nem egy erős tényező. Amúgy meg igen, Gina is esélyes, mert az egy érthető álláspont lenne, hogy őt még nem tudták megszeretni ennyi idő alatt. De az is lehet,h egy sima kis heti balhé dönt majd mindenről. Gina és Mici gondolom Evire tesz majd ettől függetlenül.

2016.10.19. 17:09:36

@nem kéne...: @Spitzbauer:
mea culpa, mea maxima culpa
legközelebb helyesen használom, hogy cigány... jah, nem (sic!) :D

nem kéne... 2016.10.19. 17:11:28

@Spitzbauer:

hát azért.
mindenki menőzik itt, hogy orosz meg német meg angol.
nekem meg latin az anyanyelvem aztán ezek mindig fájnak.
:)))

2016.10.19. 17:11:58

@mentolos lecsó: nekem a sicc jobban tetszik.
Szavazzunk! :-)))

hereverő heverő 2016.10.19. 17:12:25

@Magentax: Én biztosra veszem Gina párbaját. Evetke és 'A Bajusz Aki Alá Egy Soma Nőtt' biztosan rá fogják tenni. Atti úszik az árral, és ő is ráteszi, ez elég is.

Mermancs 2016.10.19. 17:13:17

Rohadt éhes vagyok dikk...piliményit fogok enni! Gecc

hereverő heverő 2016.10.19. 17:13:45

@Spitzbauer: Mi szívunk legtöbbet tesó, mert nekünk kell végignézni ezeket a gyökereket, és mégis ők kapják a vastag zsozsót.

Magentax 2016.10.19. 17:14:14

@Spitzbauer: @kamilla123: akkor elvileg összejöhet a várvavárt Gina-Evelin párbaj.
Azzal nem értek teljesen egyet, hogy "szívnak" a nyereményért, hiszen nem kell dolgozniuk, ingyen kapnak enni, inni, cigizni, nem kell albérletet fizetni - és ha minden igaz, még fizetést is kapnak érte.

2016.10.19. 17:14:35

@nem kéne...: OFF: Julius Caesar csak egy epizódja a román történelemnek. (Csak onnan jutott eszembe, hogy őneki is latin volt az anyanyelve).

Mermancs 2016.10.19. 17:14:54

@nem kéne...: nekem az orosz, német angol és most tanulom a latint.....na, csak hogy menőzzek...utána majd a magyarnak is nekikezdek eskű, dikk

nem kéne... 2016.10.19. 17:17:53

@Magentax:

csak az egyik.

@Spitzbauer:

ja, az volt az anyanyelve, meg is halt.
nem tudom, van-e a kettő közt összefüggés.
vagy ez ilyen koincidencia, ha már.
:)))

2016.10.19. 17:18:59

@Magentax: hát azért ha be kéne mennem a villába, nagy szívás lenne anyagilag.... Mondjuk nagy részük pultos, azok sem keresnek rosszul.
OK, amelyik meg KMK, pl. SomLaJOS, Vivi, Primi(tyv)ke, azoknak elhiszem, hogy ez már Hawaii, vagy Miami, vagy mi a ma(nó)?

hereverő heverő 2016.10.19. 17:20:58

@kamilla123: Gina így is úgy is párbajozik a héten. Ha a Evi lesz a kiválasztott akkor is Ginát viszi ki, amivel elegánsan szólva házhoz megy a lófaszért. Kíváncsi vagyok, vajon meg merik-e pakolni Dávidot megint, hiszen már van 2 győztes párbaja (nem elefelejteni, Istenes megmutatta nekik is a százalékokat). Vivi és Zsolti közösülni fognak valakin, erre Tivi is esélyes és Soma is - előbbi Zsoltinak mászik az idegeire, második pedig NEM mászik Vivi bájaira.

2016.10.19. 17:22:27

@hereverő heverő: Biztos, hogy istentelen megmutatta a százalékokat? Nemekem úgy rémlik, hogy direkt nem.
Szavazzunk! :-)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 17:22:35

@virlane: én sem szedtem össze a csikkeket az udvaron,mert nem én dobáltam el.

hereverő heverő 2016.10.19. 17:24:40

@Spitzbauer: Tudja fene - tudod mit ? Meggyőztél :))))))

Magentax 2016.10.19. 17:25:35

@nem kéne...: mire érted, hogy csak az egyik?

Magentax 2016.10.19. 17:26:35

@Spitzbauer: én is úgy emlékszem, hogy csak a nézők látták

hereverő heverő 2016.10.19. 17:29:03

@PeniValdes: nem menő, de néha kifizetődő.

2016.10.19. 17:30:22

@mentolos lecsó: nem akarok nyelvészkedni, meg újságíróskodni, de ide sehogy sem illik a (sic!), ami ugye azt jelenti, hogy "így". May. a czigány után, kb. így czigány (sic!).

A többit elfogadom, leülhatsz, négyes. :-)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 17:30:39

@hereverő heverő: ami kifizetődő az a menő. lehetek én akármilyen izgalmas karakter ha korán kiszavaznak....

Magentax 2016.10.19. 17:38:00

@nem kéne...: elég szűkszavú vagy, nehéz kitalálni, pontosan mire gondolsz.
Az eddigi VV-kben a játékosok havi apanázst kaptak addig, amíg bent voltak a villában, nem emlékszem pontosan, úgy 50-60 ezer forintot.
Ez tény.
Te esetleg másképp tudod?

hereverő heverő 2016.10.19. 17:38:23

@PeniValdes: Neeeem. Micinek is kifizetődő "szakmája" van, mégsem menő.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 17:38:41

egyébként Dávidnak csak egy ruhája van?

hereverő heverő 2016.10.19. 17:39:40

@PeniValdes: a többit már Zsolti hordja. Néha szagolgatni is szokta.

nem kéne... 2016.10.19. 17:40:54

nagyszerű.
ebből egy vidéki albérletet nem lehet kifizetni, tök megéri, akárhogyan is nézzük.
:)))

Magentax 2016.10.19. 17:41:25

@PeniValdes: visznek be egyáltalán saját göncöt vagy csak a szponzorcuccokat hordják vajon?
Amikor kiesnek, az övék marad.
Azért gyanús, mert időnként tök egyforma felsőben, gatyában vannak -hogy a dzsekikről már ne is beszéljünk - max. a színe más.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 17:41:26

@hereverő heverő: tök más, Dávid tujasága menő. és én is menő tuja voltam anno.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 17:42:42

@Magentax: időnként hülyén néznek ki az alsógatya télikabátban

Magentax 2016.10.19. 17:43:24

@nem kéne...: annak, aki nem dolgozik, csak lébecol, mindenképp megéri, nem kell kajáról, piáról, cigiről és a lakhatásról gondoskodni addig sem.

Magentax 2016.10.19. 17:44:54

@PeniValdes: nekem a meztelen felsőtest-dzseki kombó tetszik. :)
Azon is mélázom néha, miért kell a vellában dzsekiben és sapiban ücsörögni. Tán nincs fűtés?

nem kéne... 2016.10.19. 17:46:08

@Magentax:

ha innen nézzük, végül is igaz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 17:47:46

@Magentax: azt még érteném ha alul felül nagybunda, de hogy alul semmi, felül nagybunda...
bár lent melegebb van mint a hegyekben,tehát elvileg világos

hereverő heverő 2016.10.19. 18:00:36

@PeniValdes: Értelek én, nyugi. Én nem értékelem Dávid tujaságát, még akkor sem ha kifizetődő. Pedig ahogy most állnak a dolgok, Dávid esélyes a 36 milkára. De ezt már kifejtettem: nem a tujasága miatt (Robin effektus) hanem mert vele még tud majd valamit kezdeni a csatorna. Atti is tuja (tujább, legtujább) mégis ő csak pofozózsáknak lesz jó, az első párbaján kinn marad.

hereverő heverő 2016.10.19. 18:01:19

@PeniValdes: Az én időmben ez fordítva volt. Alul hordtunk nagy bundát. Aztán a borotvált lett a divat

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 18:01:52

@hereverő heverő: te nem én vagy. én a tujákkal vagyok,mert tuja voltam én is,aztán mégis nekem volt a legnagyobb hatalmam

hereverő heverő 2016.10.19. 18:05:43

@PeniValdes: Engem nem érdekel a hatalom. Mentem (és megyek) az utamon, aki akar jöhet velem. Akit szeretek vagy fontos nekem, annak meghallgatom a véleményét és megfogadom a tanácsait. Tuja... ha innét nézzük akkor én is tuja voltam, mert sosem akartam a társaság középpontja lenni. Ha onnét nézem, hogy azokat csináltam és csinálom amiket én szeretek, akkor nem voltam tuja. De sosem gázoltam át másik embereken, vagy szabályokon.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 18:14:34

@hereverő heverő: ha átgázolsz nem vagy tuja. de alkoss saját szabályokat

hereverő heverő 2016.10.19. 18:22:47

@PeniValdes: Ez nagyon OFF, de pont ezt mondom. Én mentem és megyek a saját utamon, aki akar jöhet velem.
Nem akarok saját szabályokat alkotni ha jók azok a normatívák amiket a társadalom alkotott. Márpedig általában jók. Ha viszont kevesek, akkor a saját szabályaim szerint játszom és nem az alacsonyabb szerint. Ez valami Oravecz Nóra fasság lehet ez az alkoss saját szabályokat ?
Mindazonáltal saját korlátaimat szoktam feszegetni, fizikai és szellemi értelemben is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.19. 18:30:28

@hereverő heverő: ki a fasz az Oravecz Nóra?
én egyébként érzek kis ellentmondást az írásodban,de ez tényleg nagy off lenne

2016.10.19. 18:32:27

@Spitzbauer: köszönöm tanár úr ! jó nekem a négyes is ! :D

hereverő heverő 2016.10.19. 18:38:26

@PeniValdes: ellentmondásos személyiség vagyok. Vagy nem.

virlane 2016.10.19. 18:39:27

@PeniValdes: Én sem arról beszéltem, hogy másnak a hányását mossa fel. DE!! Egy közösségben él, ahol ő is használja a szőnyeget, a toalettet és a vágódeszkát. Az nem úgy működik, hogy ő kinevezi magát pasának és a többi pucoljon utána (is) mindent. A hierarchia hétnek vége és neki sem esik le az ujjáról a börtönlakat kulcsa, ha egy felmosórongyot vesz a kezébe.

2016.10.19. 18:42:27

Holnapig viszlát....
esti ritmusok:

www.youtube.com/watch?v=sGTWPojAfXE

#VV&ZF

hereverő heverő 2016.10.19. 18:55:45

Kedves barátaim, barátnőim, elvtársak ! A mai nappal népgazdaságunk jeles férfiújától kell búcsúznunk. Hősies helytállása, mindenre kiterjedő gondos figyelme nem kerülhette el a végzetet. Fájdalomtól megtört szívvel vegyetek hát búcsút tőlem, a jelenkor nagy gondolatban ébresztőjétől, a múltkor félrebeszélőjétől.
Ég önökkel mára.

hereverő heverő 2016.10.19. 18:57:40

Még adós vagyok, linkelek a zeneklubnak:
www.youtube.com/watch?v=WMsqOV7ZmeA

#VV&ZF

BAZINGA2 2016.10.19. 19:17:10

Már a reklámban is felhívták a figyelmet, hogy milyen rendkívüli lesz a mai adás. A BV-ben pedig együtt lesz Armando és Károly is. Lehet, hogy most kapja meg a videó üzenetet Vivi és Zsolti, amit a nézők szavaztak meg nekik a cirkuszi előadás után. Zsolti beájul, ha meglátja Patrikot. Szegényke. =D - Még kirongyol a villából....

Burgermeister 2016.10.19. 19:27:21

Mire felállt a fasza a fejéből kiment a viiir...az a fej amit vágott...mint egy horror film, micus meg ráboázott...lenyelte..joéccakát. Kufert majd holnap televágja. Win-win.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:00:31

@virlane: Szakadj már le a témáról, kérlek. Már nem tudom hányszor leírtad. Három Chimay Rouge után kevésbé tolerálom.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:02:18

Amúgy Vivi amennyire mamlasz, annyira jól lát meg dolgokat. Dávidnak valóban van egy sunyi nézése, ami nagyon beszédes.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:08:11

Kerestem a szabályzatban, de nem látom, hogy 1 liternyi 7%-os belga sör után szabad-e hozzászólni? Elmentem egy forró fürdőt venni, hogy még jobban üssön. Addig zene (stílszerűen Belgiumból):

youtu.be/6EA-MIYY1bg

#VV&ZF

virlane 2016.10.19. 21:13:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Miért, én nem írhatom le a véleményemet? Akár ötször is? Te beteheted az ananászos hülyeségedet 28-szor is? Vagy a fórumon te vagy itt a góré, aki megmondja, hogy ki mit mikor és hányszor írhat le? Én beszóltam neked valaha is, hogy miről szakadjál le? Nem. Akkor?

Avanivi 2016.10.19. 21:17:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A Vivike a múltkor a Dávid járását emlegette, tegnap a nézését.

Haladás mutatkozik.

Egy nagy baja van csak Dáviddal mégpedig az, hogy nem smacizik vele.

kamilla123 2016.10.19. 21:20:23

@Avanivi: Vivi tart DÁvidtól, mert látja, hogy van agya. Zsoltinak is van agya, de ő "Vivivel van" mondhatni. Sztem ez zavarja Vivikét, h nem tudja befolyásolni vagy lekövetni teljesen DÁvidot.

virlane 2016.10.19. 21:24:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Le kéne szakadni az italról és akkor lehet, hogy tisztábban látnád a dolgokat. :) Mint Micike, mióta a sittes idomítja.

Mók_Ica 2016.10.19. 21:32:47

szép jó estét komment társak :)))

@kamilla123: ebben van igazság :)))

@Avanivi: hamarabb fog Zsóóótival mármint Dávid :)))) (na jó, nem.... csak vicceltem :))) )

Haboskakaos 2016.10.19. 21:34:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Nekem az egyik kedvenc zeném. Sopranos-ban volt, mikor Tony visszaemlékezett a gyerekkorára.

m.youtube.com/watch?v=0FZU4JVOmro

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:34:28

@virlane: Én csupán kértelek. Fel vagy pörögve egész nap. Tán csak nem Manó úrhoz van szerencsénk?

Mók_Ica 2016.10.19. 21:37:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó estét :)))
úgy látom Heverő kolléga lelépett ma estére.... remélem a kezdésre összegyűlik az esti műszak :)))

Mók_Ica 2016.10.19. 21:38:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: koccintok veled :))) a mai nap után és a mai öfi+bv-hez jól fog jönni :)))

Magentax 2016.10.19. 21:38:47

@Avanivi: most majd a csípőjének a ringása jön :)

kamilla123 2016.10.19. 21:39:13

@Mók_Ica: szia Mókuska, olyan kár, h én esténként nem tudok Veletek tartani általában, csak napközben, így sokakkal nem "talizom" :(

Madam. 2016.10.19. 21:39:56

@Mók_Ica: Ms. Havas után szabadon: szijjatok! És szimpadi csók az éjszakásoknak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:40:26

@Magentax: azt r-t f-nek olvastam, de tudjuk be a söröknek.

Avanivi 2016.10.19. 21:41:51

@kamilla123: és még a végén taktikázni fog Dávid és Zsolti, hát mit képzelnek ezek?

Mók_Ica 2016.10.19. 21:43:03

@kamilla123: én szívesen lennék napközben is.... de akkor munka van nagyon :(((

@Madam.: szimpadi tsók neked is :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért vért nem kívánok ... maradok a rose-nál :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:46:30

Bekészítve a mozzarella és a töpörtyű, pár pörc és kezdhetünk!

Mók_Ica 2016.10.19. 21:46:56

@Avanivi: egyébként nem értem, hogy miért nem ők ketten klikkesedtek....

kamilla123 2016.10.19. 21:47:33

@Avanivi: igen, számomra teljesen úgy tűnik, h ettől tart Vivike. És akkor ő hamar ki lenne túrva a hármasból, főleg, h Dávid nem is nagyon bírja

Avanivi 2016.10.19. 21:48:18

@Magentax: csak ezt énekelték eddig mást nem is tudnak.

nem kéne... 2016.10.19. 21:49:40

@Mók_Ica:
filmes vazz, F_I_L_M_E_S, nem érted?
:))))

Mirocska 2016.10.19. 21:49:48

@Mók_Ica: Sziasztok!
Próbálok még ébren maradni de sanszos, hogy nem fog sikerülni.:)

Madam. 2016.10.19. 21:52:17

@Mirocska: jobban jársz, ha bealudol

Avanivi 2016.10.19. 21:56:07

@Mók_Ica: Lehet Dávid megijedt, mert Zsóti túltolta a bizalmaskodást. Én azt látom, hogy Zsolti nem találta meg a helyét, csak lóg a levegőben, ide-oda csapong.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 21:58:01

Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék, hogy az NDK turmixgép, a leszedhető ajtajú, megérkezett-e már?

Madam. 2016.10.19. 21:59:04

@Avanivi: lóg, mer léktornász

Plüsscukor 2016.10.19. 22:00:02

Hali, mindenki aláírta a jelenléti ívet? Kezdődik a C műszak :)

Magentax 2016.10.19. 22:00:46

@Avanivi: hát nehéz is elhinni, hogy valaki pont Vivivel akarjon spanolni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.19. 22:01:08

@Magentax: Vicces jelenet volt, nevettem rajta. Karikatúraszerű volt az egész.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:01:38

@nem kéne...: én kérek elnézést :))))))

@Mirocska: Cicuska, megértelek.... múlt héten kb. 3x csukott szemmel néztem én is...

@Avanivi: azért elég jól csapong :)))) arra azért kíváncsi vagyok, hogy meddig fogja bírni vivit....már látom a "repedéseket" a kapcsijukon.....

nem kéne... 2016.10.19. 22:01:42

@Madam.:
azok légtornászoznak, ugye?

Madam. 2016.10.19. 22:03:11

@nem kéne...: igen... és csillámfaszpóni a barátja

Magentax 2016.10.19. 22:03:19

Az egészséges táplálkozásba beletartozik vajon a pia és a cigi is?

Mók_Ica 2016.10.19. 22:03:39

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rohadj le a kivehető ajtóddal együtt :))) én Weiner elvtársra várok :)))

@Madam.: lékben inkább horgásszon, ne tornásszon :)))

Nimi 2016.10.19. 22:03:59

Sziasztok! :-) kezdunk! Aniko visszatert de neki nem jar az uj studio?

Madam. 2016.10.19. 22:04:07

HÁROM ALTERNATÍVA BZMG. Már tanultam vmit.

tjunior 2016.10.19. 22:04:13

Bakker ki ez a nő aki ide teleportált a 80as évekből?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:04:15

Na, a várépítés ötletet is lenyúlták...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 22:04:59

@Cseszlovák Gyurmafilm: ó hogy szarna sünt a kocsog windows phone. elszallt amit irtam es mar tul faradt vagyok hogy olyan szellemesen újraírjam...

Mók_Ica 2016.10.19. 22:05:17

@Madam.: építsenek várat..... höhöhö.... sz@rból.... :)))

nem kéne... 2016.10.19. 22:05:35

@Mók_Ica:

na jó, de érted, klasszikusokat csak pontosan, szépen, ahogy csiga megy a stégen.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:06:03

@Mók_Ica: Weiner elvtárs értekezleten van, de kérdezteti, hogy milyen számon tudja önt visszahívni!

Mók_Ica 2016.10.19. 22:07:01

@Nimi: szia :)))

alakul a létszám :)))) no, aki hányni szeretne az öfi közben, vegye igénybe az erre a célra szépen kitakarított medencét :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:08:27

Zsolti mit művel azzal a fazékkal?

Mók_Ica 2016.10.19. 22:08:40

@nem kéne...: pontosan.... aztán nehogy jöjjön a nyugger csoport összegyűjteni a csigát :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: bááááármelyiken :)))))

@Madam.: mire szavazzunk?? :)))

Madam. 2016.10.19. 22:09:07

Ujjtársak! Hogyan értsük Ms. Havas Kajenke esetében a "popsi" kifejezést?

Schlomo Goldberg 2016.10.19. 22:09:21

ha így kell melegvizet is csinálni, hidegvízben lesz pinamosás

Mermancs 2016.10.19. 22:09:35

Mici helyett igazán rápattanhatna valaki a bicajra...legalább 10 percre. Vagy nem?

Magentax 2016.10.19. 22:09:41

Milyen köcsög kis pöcs ez a Soma. Krisztiánnal együtt tekernek, egyforma tempóval, de csak Micinek szólogat be folyamatosan.
A többiek dettó.
Kíváncsi leszek, Zsótika most pampog, ő hogy fog 5 perc után nyafogni.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:10:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: próbál főzni a krisz és mici által generált működő tűzhelyen :)))) jó pár óráig tekerhetnek csórikáim...... krisz idegállapotba is került :)))))

nem kéne... 2016.10.19. 22:10:32

@Madam.:
na akkor aztat ösmerem.
nokedlivel szoktuk enni.

Madam. 2016.10.19. 22:10:38

@Mók_Ica: istnm, mi is a három alternatíva?

ewita 2016.10.19. 22:10:44

mi a szarért húslevest főznek? azt minimum 4 óráig kell főzni?látszik hogy agyuk semmi! és ha valaelyik kitalálja hogy szaunázni akar??

Magentax 2016.10.19. 22:11:31

@Mermancs: nem tekert lassabban, mint Krisz - sőt, néha gyorsabban is csinálta, direkt figyeltem

Plüsscukor 2016.10.19. 22:11:44

Még jó, hogy nem körömpörköltet főznek. Vagy sóletet. Ehh.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:12:13

@Madam.: autó, hangszer és vár

@Cseszlovák Gyurmafilm: léCCCCi ......

nem kéne... 2016.10.19. 22:12:40

@Mók_Ica:

jöhetnek, megsütjük azokat is, bár kicsit tovább kell a tűz fölött tartani mert rágósabb a húsuk.
(vidéken: hUsuk)

Mók_Ica 2016.10.19. 22:13:18

óóóóó jajjjjjj... tivy még mindig szenved.... picsog....
no, dzsina megmondta a tuttttttit .... igaza van

Nimi 2016.10.19. 22:13:39

Hjaj ez a Tivadar..

Mermancs 2016.10.19. 22:13:46

@Magentax: a poppoló miatt is, hogy kicsit pihenjen...egyszerűen egy kis empátia kell ide.

Magentax 2016.10.19. 22:14:17

Micsoda picsogós faszikat válogattak ide be! Előbb Lóri bömbölt egy hetet, most a tivyt kell néznünk? Menjen ki ő is a ...csába. Hogy koppanna, Zserikének már új faszija van. Hihi.. :D

Wednesday7 2016.10.19. 22:14:21

óó de jó is lenne, ha ez a két idióta tényleg önként távozna :D

ewita 2016.10.19. 22:14:30

most meg mind haza akar menni? baszki kik ezek?

Mók_Ica 2016.10.19. 22:14:31

@nem kéne...: keveset fognak gyűjteni.... mire lehajolnak, a csiga husssss.... elrohan :))))

evetke is.... pffff....

Mirocska 2016.10.19. 22:15:05

Ezek nem tudják, hogy szépen sorban mindig kiesik valaki, és csak egy nyer??? :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:15:07

Menjetek! Most! ZÖLDET! Vagy napalmot!

Nimi 2016.10.19. 22:15:29

Kimegy tivy meg evelin akkor 2 uj jatekos?

Madam. 2016.10.19. 22:15:38

@Mók_Ica: sőt, gyna jeleli közben az észosztást

Mók_Ica 2016.10.19. 22:15:54

tivyke, meNNYél te a fenébe..... fikázós kisfiú.... pffffff

FrNo90 2016.10.19. 22:15:56

Bazmeg, én voltam vak, vagy a Zseri tényleg a társaság közepe volt? Kábé mindenki kutyázta, most meg bőgnek.

Schlomo Goldberg 2016.10.19. 22:16:19

Szerda van. Zseri hiánya. Faszom.

Plüsscukor 2016.10.19. 22:16:43

@Mók_Ica: Jajj, hát lékben horgászni mindenki tud, de tornázni?? :)

Mók_Ica 2016.10.19. 22:16:45

@Madam.: krisznek vagy micinek??? :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:16:47

Napokkal ezelőtt belengeti, hogy na, majd vasárnap. Kurva hiteles.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.19. 22:17:48

@Nimi: @tjunior: Szerintem nagyon jól néz ki Anikó ebben a nyolcvanas évekbeli stílusú cuccban.

hereverő heverő 2016.10.19. 22:17:50

Na,most már csak egy sört kérnék. De ugyse mennek ki mert hősök. Te Tiv Tivy vagy viselkedj is úgy vagy miafranc...broáf

Plüsscukor 2016.10.19. 22:17:54

@FrNo90: Ja, és ő két ember helyett takarított.
De azért a "mindenki"-t túlzásnak érzem, csak Tivi meg Evett haldoklik

Mók_Ica 2016.10.19. 22:18:06

@FrNo90: mindenkinek volt vele baja......

@Plüsscukor: asztat csak zsóóóóti tuGGYa :))))

Madam. 2016.10.19. 22:18:18

Evinnyó: "zsery is azt mondta, ne mutassuk ki, ha rosszul vaunk". Ehh. Készül becsicskulni vki mögé. Papagájköntösben.

Moltobene 2016.10.19. 22:18:28

Az a baj, hogy nagyon jómódú népek vagyunk mi...rongyos 36 millió már senkit sem motivál. Kirepült a papagáj, erre a majmok is mennének utána..

Plüsscukor 2016.10.19. 22:18:50

Jézusúristen, mi a franc rongy van Anikón, tényleg?

Mók_Ica 2016.10.19. 22:19:22

@hereverő heverő: használd a mödansziét ..... ezért van :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:19:26

Persze Zsoltikám, ki baszott fel egy kondér levest?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.19. 22:19:28

@Mók_Ica: @Nimi: @Schlomo Goldberg: Tivadar két szék között a padlóra eset egy böszme nagyot.

Magentax 2016.10.19. 22:19:33

Ezek tényleg agyhalottak.
Evetke ugyanazt mantrázza, mint a Lóri Dinka kiesése után - bosszú, vaze bosszú.
Ezek nem vették észre, hogy a nagy terv nem működött?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:20:49

Zsolti PR beszéd pipa, Dávid PR beszéd pipa, hányunk egyet?

Madam. 2016.10.19. 22:21:13

Éreccségizett villamester, gecó

Plüsscukor 2016.10.19. 22:21:15

Lol, megromlott a húsleves, mert hátőjük sincs? :)
Miért nem rendelnek akkor legalább pár zsák jeget?
Juteszembe, be van csukva a nem működő hűtőjük ajtaja? Penetra büdös lesz így a hét végére... :)))

hereverő heverő 2016.10.19. 22:21:30

@Peter_Cs: meg is kellene taposni ott. Bulldózerrel.

xukxuk 2016.10.19. 22:21:49

De kib@szott vontatott langyi ez az egész.

Nimi 2016.10.19. 22:21:58

Korpával szorjak wgymæst? :-D :-D :-D

alsophila grahami 2016.10.19. 22:22:27

@Magentax: ekg basszus... de ezt elhisszük, hogy most megint ezt a kibebaxott rinyázást kell néznünk??? nem volt elég a Lóri-féle dinarinya, amivel jelzem, épp csak annyit ért el, hogy haza lett zavarva, erre most ezek a félkegyelműek is EZT gondolják a nyerő taktikának? nebazz, ezek síkhülyék, ha nem a pénzért jöttek, mégis mi a lóizét keresnek ezek itt?

Plüsscukor 2016.10.19. 22:22:37

Jujj de primitívek... Dávid is.
Örihari, meg nem beszélhetsz vele... bmeg.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:23:03

A növénnyel mi rosszat tett Gina? Patkány.

Madam. 2016.10.19. 22:23:06

Dávidinnyó eddig se szólt tyvynnyóhoz, de most ebből visszavesz. Baszki, némafilmet fogunk nézni.

Mermancs 2016.10.19. 22:23:15

Jajj Dávid, jajj Tivy...nee

Moltobene 2016.10.19. 22:23:17

Dávidot miért zavarja vajon, hogy Tivy Ginázik?

FrNo90 2016.10.19. 22:23:34

Anikó úgy néz ki, mint valami háttértáncos egy Sandra-klipben.

Schlomo Goldberg 2016.10.19. 22:24:08

Szőrös pina és hónalj is dukál ehhez a cucchoz Anikó

Madam. 2016.10.19. 22:24:26

@Plüsscukor: az ilyesmi rongy pénzbe kerül? Lehet a háda a szponzor.

Nimi 2016.10.19. 22:24:29

Elèg unalmas rèsznek nèz ki ez a mai

Mók_Ica 2016.10.19. 22:24:33

@Peter_Cs: így járt....

@hereverő heverő: hiányoztunk??? (jó, hogy visszajöttél :)))) )

hereverő heverő 2016.10.19. 22:24:34

Atomot nekik! Most, azonnal!

alsophila grahami 2016.10.19. 22:25:18

Anikó meg hogy néz kiii? mifene ez a nyolcvanasévekbeli hacuka rajta, honnan kotorhatták elő, és miért nem b*ccák ki az ilyen béna sztájlisztot..?

Madam. 2016.10.19. 22:25:25

@FrNo90: sztem meg valamelyik csaj (!) a Modern Talkingból

Magentax 2016.10.19. 22:25:27

Ha Dávidka is beáll a Ginát indok nélkül utálók táborába, búcsút inthet a 36 millának.
Zsoltika is mehet a búsba, szerintetek milyen jóindulatú, meg rendes - aha.
Ugyanolyan rosszindulatú szarházi, mint a többség - mi az, hogy tetves a Gina és nem viccből vagy viccesen mondta...

Plüsscukor 2016.10.19. 22:25:54

@alsophila.grahami: Mit vársz tőlük? Ennyire rövidtávú a memóriájuk.
A nevüket is csak azért nem felejtik el, mert hetente van kiválasztás, és akkor látják felírva a táblára a fényképük alatt.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:26:32

@alsophila.grahami: eddig is ennyi volt a taTTikai érzékük..... nem gondolkodtak el.....

@Madam.: felröhögtem :))))

Madam. 2016.10.19. 22:26:49

@alsophila.grahami: hidratálj, magnézium. Btw igazad van, tessa!

Plüsscukor 2016.10.19. 22:27:09

@alsophila.grahami: A fejéről hiányzik még egy frottír pánt. Olyan Jane Fonda-s. Úgy lenne az igazi.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:27:40

@Madam.: thomas anders-re gondolsz? :))))

@hereverő heverő: :*

Madam. 2016.10.19. 22:28:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: vivynnyó meghalt, mert az agyát is bringáról működtetik és lusták tekerni

ewita 2016.10.19. 22:28:34

@Magentax: azt mondja kibasszuk aki kivitte! nem esik le nekik hogy a kihívó esett ki eddig mindig és hogy kurvára nem ők döntenek, csak a jelrakással tudnak tattikázni!? Taktikázni áhh ezek totál hülyék, kaparom a falat ! Anyám!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:28:57

Vasárnap adják oda Ginának a lét, oszt eresszék szélnek ezt a bagázst.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:29:18

@Madam.: @alsophila.grahami: vagy hányjunk együtt :))))
a reklám után lehet még némi fellendülés a mai eseményekben......

alsophila grahami 2016.10.19. 22:29:43

@Plüsscukor: egyre gázabb, de basszus, Zsolti is, ritkanagy köcsög - és most itt nem a nembéli preferenciáira célzok - , ő az egyik legnagyobb csalódás nekem, pontosabban a második, rögtön a Lákátus lány után...

alsophila grahami 2016.10.19. 22:30:24

@Mók_Ica: okkéé, vödröt ide, jóó nagyot! xDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.19. 22:30:29

@Plüsscukor: @FrNo90: 80's rulez! Egyébként Anikó úgy néz ki, mint egy modell a 80-s évekből ebben a cuccban. Tetszik.

Madam. 2016.10.19. 22:30:38

@Mók_Ica: hányjuk csillámpónikat (cigánykereket nem merek írni a szabályzat miatt)

Mók_Ica 2016.10.19. 22:30:51

@Madam.: szép lány volt :)))) és néha nora-nak hívta magát :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: miért pont neki???

alsophila grahami 2016.10.19. 22:31:28

@Madam.: ááááááááá, kész! xDDDD

Magentax 2016.10.19. 22:31:31

@ewita: Komolyan nem értem, hogy lehetett ennyi idiótát összeválogatni.

Plüsscukor 2016.10.19. 22:32:02

És a puffos felsőhöz még ez a répanadrág is Anikón. Ez finoman szólva sem vágykeltő :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:32:42

Na, robotok... Ma beszélt erről a kolléga.

Plüsscukor 2016.10.19. 22:32:47

Napfénytető vagy napkollektor, Viviennél egyre megy :)))

hereverő heverő 2016.10.19. 22:33:02

@Mók_Ica: Én nem fogadnék nagy összegben erre az altrnatívára a háromból. Kapnak egy utolsó esélyt.

annnya 2016.10.19. 22:33:28

ez a vivi hányszor bukott meg az oviban?

Magentax 2016.10.19. 22:33:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: kellett neked hiányolni ezt a csillámpónirózsaszín agyalágyult hülyegyereket :)

Plüsscukor 2016.10.19. 22:34:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Már csak oldalba kell őket rúgni, mint a Boston Dynamics modelljeit :)))

Magentax 2016.10.19. 22:34:34

@Madam.: dehogyis :) A tattikázó észlényekre odabent.

hereverő heverő 2016.10.19. 22:34:38

@Plüsscukor: de igen. Felgyújtani vágyat kelt.

FrNo90 2016.10.19. 22:35:02

Ezek az ötlettelen feladatok... rém unalom.

ewita 2016.10.19. 22:35:11

Somának nem kéne több barnítót adni,űgy néz ki ma riportban mindig mint egy mandarin! :D

Madam. 2016.10.19. 22:35:42

@annnya: most van a záróvizsgája

Plüsscukor 2016.10.19. 22:35:58

Wow, láttátok?? Dávidrobot hátán a metán KÉPLETE felírva! :)
Azért meglátszik ezen a gyereken, hogy nem csak melegedni járt be az egyetemre.

hereverő heverő 2016.10.19. 22:36:42

@ewita: csak hasonul Evettkéhez. Beleolvad a környezetbe.

Madam. 2016.10.19. 22:36:43

Megvan. Dávidinnyó: "szerves hulladékok újrahasznosítása". Élet a villa után.

Moltobene 2016.10.19. 22:37:43

"Fingorászok"? Ma is tanultam valamit...

Plüsscukor 2016.10.19. 22:37:48

Hahahahah, Evettrobot szíve a jobb oldalon van

alsophila grahami 2016.10.19. 22:37:48

@Mirocska: idióta, de télleg, minden irónia nélkül; de ez most vajon valóban ezzel a félkegyelmű imidzzsel szándékszik végigtolni a játékot? noooormáális?! há' broáááfff

Madam. 2016.10.19. 22:37:57

@Plüsscukor: cserébe atinnyó akadémikus fingolászik, hisz az nem káros.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:39:16

@alsophila.grahami: tessék csak tessék :))) vegye, vigye kedveském... :))))

@Madam.: www.youtube.com/watch?v=7UWEv-3wHtI :))))

Madam. 2016.10.19. 22:39:18

Szopórobot nem lesz? Esetleg ujjbáb-robot?

Plüsscukor 2016.10.19. 22:39:27

Zsoltinak volt csak annyi esze, hogy ne egy teljes 2 méteres dobozt húzzon magára, hanem félbevágta.

csodalámpa 2016.10.19. 22:39:39

@Plüsscukor: és eddig csak ő és Zsolti volt képes értelmes mondatokat kiejteni a száján ebben a feladatban....

FrNo90 2016.10.19. 22:39:43

Lemaradtam, mi a baja Zsoltinak?

alsophila grahami 2016.10.19. 22:39:56

különben én megmár csak azt várom, hogy mikor fogja a két gyászhuszár balfék naponta kétszer a kamerákba sírni, hogy "Zsernyóóóókaaaaa!!"

Plüsscukor 2016.10.19. 22:40:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jó, de te nem is mentél be a vv villába :) Itt ez már egyetemi szint.

Madam. 2016.10.19. 22:40:45

Zsoltinnyó mit hisztizik? Nem használt condom volt, nem?

Mirocska 2016.10.19. 22:40:45

@Madam.: Igazad volt! Tényleg inkább aludnom kellett volna, ez marha unalmas!

Schlomo Goldberg 2016.10.19. 22:40:50

@FrNo90: a beszéde alatt csicskagecisoma odadobott elé a padlóra egy kotont.

Plüsscukor 2016.10.19. 22:41:22

@csodalámpa: ÉS Krisztián is értelmes koncepciót talált ki a dohányzással. Ez tetszett.

Madam. 2016.10.19. 22:41:29

@Mirocska: csak amiatt írtam, mer aludnÁk magam is, ha tudnÁk

hereverő heverő 2016.10.19. 22:42:07

@alsophila.grahami: egészen addig, amíg Tivi rá nem ránt egyet, és az egész Zseraldinnnyóó lefolyik a csatornába

Moltobene 2016.10.19. 22:42:36

Elég nehéz komolyan venni Zsolti felháborodását, mikor úgy néz ki, mint egy óriási, széttaposott doboz Raffaello..

alsophila grahami 2016.10.19. 22:42:44

@Mók_Ica: xDD csak ön után, drááágááám ;)))

Mók_Ica 2016.10.19. 22:43:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hát mondjuk nekünk :)))))

@Moltobene: atti csak újrahasznosítja a régi vvjátékosokat..... a fingorászós cristofel volt.... aurélió ordított és helikopterezett...

Plüsscukor 2016.10.19. 22:43:11

@Madam.: Nem használt, de eben igaza volt, ez gyerekes és közönséges volt egyszerre. Krisztiánt biztos nem kezdte volna el kotonnal dobálni Soma.

FrNo90 2016.10.19. 22:43:25

@Schlomo Goldberg: Köszi. Zsolti úgy beszél, mintha az ENSZ klímaügyi konferenciáján szólalt volna fel.

Madam. 2016.10.19. 22:43:52

Thomas anders for president!

Plüsscukor 2016.10.19. 22:44:02

Valaki írta fentebb Anikó kapcsán a Modern Talkingot. Baszki, tényleg olyan Thomas Anders-es most a csaj :))))

ewita 2016.10.19. 22:44:10

kiestek négyen, és felezőbuli?

FrNo90 2016.10.19. 22:44:25

@Mók_Ica: amúgy durva, de fizimiskára a két játékos ötvözete. :D De ez a felvett szerep kevés lesz.

ewita 2016.10.19. 22:45:00

AMúgy mindenhol ég a villany :P pezsgő stb! :P

Mók_Ica 2016.10.19. 22:45:03

@Madam.: ha már az aids ellen kampányol a robotja.....

@alsophila.grahami: óóóó... én már kezdtem .... :)))

felező buli???? ki termeli az áramot a bulikára???????????????????? óóóóóó

Madam. 2016.10.19. 22:45:05

@Plüsscukor: de hisz gyerekesek és közönségesek. Beleillik a képbe

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:45:52

Vivi húzz el a macarontól! Enyim!

Madam. 2016.10.19. 22:46:06

Szólni kellett nekik, hogy miben is vannak, mer közben elfeledték. FELEZŐBULIIIIII

Madam. 2016.10.19. 22:46:45

Mondom, h némafilm lesz.

Plüsscukor 2016.10.19. 22:46:48

Jajj ez a süket buli, teeee.
Most viccen kívül, általánosban volt egy siketnéma testvérosztályunk. A velük közösen tartott klubdélután nézett úgy ki, mint amit most ezek előadnak :)

Krétagarbó 2016.10.19. 22:46:54

Evelin igazán közönséges.

Nimi 2016.10.19. 22:47:05

Soma Ginázik :-D

hereverő heverő 2016.10.19. 22:47:28

Reggelre meg fog telni az a medence. Répa is lesz benne, az mindig van.

Plüsscukor 2016.10.19. 22:47:43

Gina mit pörög már a hátán, unalmas és gyomorforgató ez az állandó Ginázás már. Legközelebb dobjuk ki őt a villából, lécci lécci.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:47:49

milyen szar így nézni a bulit.....
evetke ki van bukva..... lassan minden lányra...... na jó, vivire nem :)))

Magentax 2016.10.19. 22:47:59

Evetkének csak ez az egy hálóinge van, amit a bulira megint felvett?

Schlomo Goldberg 2016.10.19. 22:49:03

@Magentax: igen, de egyre kevésbe fér bele

Plüsscukor 2016.10.19. 22:49:41

@Plüsscukor: Mármint Evett mit pörög a hátán.

alsophila grahami 2016.10.19. 22:50:15

@hereverő heverő: na de érted, mi a jóistenért erőltet egy olyan taktikát, amivel már egyszer valakinek sikerült kiesnie..? Lórira célzok, ki másra - neki se jött be ez a gyászolós-vernyogós stratégia, akk hogy nem látják ezek itt ketten, hogy ez csak a kiesésre jó..? én ezt képtelen vagyok megérteni, ennyire ostoba emberek márpedig nem léteznek! vagy de? (Ávelin "aranyos"? wtf?!)

Mók_Ica 2016.10.19. 22:50:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szereted??? :)))) finom.... én is kérek, én is szeretem

@Krétagarbó: az bizony.....

@Nimi: tivy is.... :))))

@hereverő heverő: ez így szokott lenni... mindig :)))

Krétagarbó 2016.10.19. 22:50:21

Jajj az a ciciigazítás.

Nimi 2016.10.19. 22:51:09

:-D :-D barbie girl

Plüsscukor 2016.10.19. 22:51:12

Evett: Egyszer megbeszélTÜK, elmondtAM, hogy mit csinálsz. Pfujj.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:51:17

@Magentax: ez a beköltözős ruhája :))))

Madam. 2016.10.19. 22:51:33

Miafasz ez, sztárökedemy záró?!

Mermancs 2016.10.19. 22:51:44

Evi megtiltott Somának mindent :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:52:05

Na, erre az Evelinre takarítson a Krisztián?

hereverő heverő 2016.10.19. 22:52:07

@Krétagarbó: és utána a kamera, jól látszott?

Mók_Ica 2016.10.19. 22:52:09

borzalmas ez a fenyegetőzés..... zsarolás..... soma, menekülj!!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2016.10.19. 22:52:23

Soma kijön, megszurkálják a tezsvírek a stúdió bejáratánál.

Krétagarbó 2016.10.19. 22:53:07

Szarok rá hogy mit csinálsz, de ha táncolsz vele szájbabaszlak./evett

Mók_Ica 2016.10.19. 22:53:37

holnap már lesz egy kis zaj a villában.... pedig zseri már nincs bent :)))) ugye tivyke???

extra bv.....

OriginalBlackMamba 2016.10.19. 22:54:04

Mikor kapja meg vajon Vivi és Zsolti a videóüzenetet?

Mirocska 2016.10.19. 22:54:04

Tivy miért közlekedik nagyterpeszben?

Madam. 2016.10.19. 22:54:04

mi az, ami irreálisabb kívánság a 36 millánál?

"Mici, legyen má eszed" by melany

Plüsscukor 2016.10.19. 22:54:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ez a Soma komolyan autista jegyeket hordoz, ha ennyire nem ismeri fel az emberi reakciókat. Egy fröcsögő dühöngő bulát aranyosnak látni?

Az előzetesben miért szólnak be Micinek? Tök logikus, hogy ott szárítja a haját, ahol egyébként is van áram.

Magentax 2016.10.19. 22:54:26

Tivy már jól van, megint kutyázik :)

Plüsscukor 2016.10.19. 22:54:51

@Mirocska: Azért, mert ő a dinnyét ott hordja, nem a karja alatt, mint a gyúrós HMCS-k.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:54:55

@hereverő heverő: ettől mindig különösen hiteles..... ja, nem :)))

@Krétagarbó: mindenki ilyen barátnőre vágyik.....pfffff

alsophila grahami 2016.10.19. 22:54:59

azt az ótvar mocskosszájú lakatost meg takarítsák már ki onnan, könyörgööööm! mert most, hogy gyak már csak ő maradt bent a tágár csajok bandájából, még visszatetszőbb és viszolyogtatóbb, ahogy beszél... én szégyellem magam helyette - már a női nem nevében, pffff...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 22:55:10

Ha nem emlegetnék, nekem fel sem tűnne Zseri hiánya.

Madam. 2016.10.19. 22:55:39

@Plüsscukor: tán két szót ismer, ha emberi vonásokat akar kifejezni: aranyos és geci. Ezekkel operál.

hereverő heverő 2016.10.19. 22:55:53

Hát szerintem ezt kár volt megvárni. Mi mindannyian vagyunk a szupercsapat. McGyver bekaphatja, ebből a szarból ő se tud várat építeni.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:55:54

@Mirocska: helloween-re növeszti a tököt ott :))))

Krétagarbó 2016.10.19. 22:56:07

@Plüsscukor: csak tegye el onnan a kaját előtte.

Mók_Ica 2016.10.19. 22:57:58

@hereverő heverő: hangszert vajon tudna? :)))) mondom, hogy mi érdemeljük a 36 millát

alsophila grahami 2016.10.19. 22:58:37

@Magentax: najóóvan, akk megnyugodtam, mégse kéri be a böröndkéjét (báázzzzmehh!) xDD

Mirocska 2016.10.19. 22:59:40

@hereverő heverő: Most én is hősnek érzem magam, hogy nem aludtam be ezen a szaron... Mindig a leguncsibb részeket tudom megnézni.

Madam. 2016.10.19. 22:59:55

Remélem győzit nem dieter bohlennek maszkírozzák

hereverő heverő 2016.10.19. 23:00:51

@Mirocska: ugyehogyugye? Mindig reménykedünk és mindig csalódás...

Magentax 2016.10.19. 23:00:51

@Mirocska: a szükség nagy úr és Dávidka egyelőre nem hagyja magát, hát leteperte a síró-rívó Tivtivyt. :)

Nimi 2016.10.19. 23:01:05

Mi leaz ma mi ez a giga mega adas?

Mermancs 2016.10.19. 23:01:21

Úristen...xd mi ez a cucc?

Mirocska 2016.10.19. 23:01:33

több tízezer telefonhívás!!!! :)))

Mók_Ica 2016.10.19. 23:01:48

bv - szuperhősök.... két hülye egy pár.....

Madam. 2016.10.19. 23:02:01

Egyperces néma csenddel adózzunk.

mobilos perpetuum 2016.10.19. 23:02:18

@Plüsscukor: Dávidrobotot Evelin beprogramozta, hogy neki is utálni kell Ginát.

Plüsscukor 2016.10.19. 23:02:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Hát már hogyne lenne. Elég sokszor megfordultam a Cházár András iskolában, ami a siketek és a siketnémák fejlesztőintézete.

Krétagarbó 2016.10.19. 23:03:14

@Madam.: rosszabb. Mijez bakker? Kár, hogy rájöttem a gyerekzár kombinációjára.

ewita 2016.10.19. 23:03:15

na én most kapcsoltam e! jóccakát!

Nimi 2016.10.19. 23:03:23

Na kik szexeltek akkorát? :-D :-D mici krisz?

Mirocska 2016.10.19. 23:03:34

Nekem nagyon nehéz hetem volt, igazi agyzsibbasztásra vágytam, hát itt van... :)))

Madam. 2016.10.19. 23:03:36

@Mirocska: és igen. Megnéztem: egyórányi szenvedést rótt ránk még az Úr

Nimi 2016.10.19. 23:03:44

Lori the joker :-D :-D :-D :-D :-D

Reszelő29 2016.10.19. 23:03:53

Atya ég ez a bv... :') ez már az alja...

Mók_Ica 2016.10.19. 23:04:12

@Mirocska: remélem inkább kifaragják :)))

győzi: jöjjön pókerember..... lórit jokernek sminkelték......

Magentax 2016.10.19. 23:04:17

@alsophila.grahami: pedig becsomagolhatná a mocskospofájú lakatost a bőröndjébe és kitakarodhatnának.
Hihetetlen szar volt ez a merítés, válogatottan agyhalott idiótákat zártak össze, a játéknak még a látszata is távol áll tőlük.

Madam. 2016.10.19. 23:04:27

Pókerember, baszod. Juj de zorán.

Nimi 2016.10.19. 23:04:56

Tenyleg jo a Lori sminkje. A mai öfi szar volt de a bv jonak igerkezik

Mirocska 2016.10.19. 23:06:41

@Mók_Ica: Ezen a pókemberen hangosan röhögök :))

Madam. 2016.10.19. 23:06:50

Mi az hogy latin lever?
Baszógép! by Csoki in Üvegtigris

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:07:14

@Mók_Ica: Na, az halloween, a Helloween a zenekar.

Krétagarbó 2016.10.19. 23:09:03

Én is inkább alszom, ez nekem sokk.

Mók_Ica 2016.10.19. 23:10:05

@Mirocska: ezt mondta tényleg :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ma bocsánatkérős napom van.... halloween tök van tivy lába között :))))

vivike az ökohéten eszi a chips-et?????? óóóóó

hereverő heverő 2016.10.19. 23:10:38

Inkább a párnám, ez rémes. Pótember, az...

Sziasztok, jóéjt.

Plüsscukor 2016.10.19. 23:11:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jó, ezt a cikket megmutatom majd a volt sógoromnak is, aki siketnéma volt. És úgy is nevezte meg magát. Ő biztos nem tudott erről, hogy ez rájuk nézve sértő :)
Peace.

Mók_Ica 2016.10.19. 23:11:47

lóri és dina is ugyanolyan vakon van, mint bent..... még itt kint sem tudnak disztingválni....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:13:47

@Plüsscukor: Én rengeteg siketet ismerek, ezért tudom, hogy sértő számukra.

Plüsscukor 2016.10.19. 23:14:48

@Mirocska: Én még maradok egy kicsit, bár Heverőt és Krétát pótolni lehetetlen, tudom :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:15:37

Most akkor mégis azt mondta Krisztián?

Plüsscukor 2016.10.19. 23:16:08

Oh, ezek még kint is ordítoznak egymással? Borzalom.

Mók_Ica 2016.10.19. 23:17:22

ezt nem értem... kiestek... és még most is úgy veszekednek, mintha bent lennének.. már NEM nyerhetitek meg a 36 millát, halllóóóóóóóóóóóóóóóóóó.... pfff

Mirocska 2016.10.19. 23:17:37

@Plüsscukor: Az.... Ez az egész bv az....

Mirocska 2016.10.19. 23:18:37

Krisztián is defektes kissé, nem?

Plüsscukor 2016.10.19. 23:18:45

Fú Viki milyen rettenetre lett sminkelve, szegény.

Plüsscukor 2016.10.19. 23:20:16

@Mirocska: Igen. Mi pedig igazi mazochisták vagyunk, hogy nézzük :)))

Mók_Ica 2016.10.19. 23:21:28

@Mirocska: nem kicsit.....

@Plüsscukor: van rajta smink?? :)))))

Mirocska 2016.10.19. 23:23:01

Már megint ez a barátkozás..

Mók_Ica 2016.10.19. 23:23:08

krisz szemei a sötétben olyan ijesztőek..... mintha az egész szeme fekete lenne.....

Plüsscukor 2016.10.19. 23:23:12

Na már Mici is ezzel a "barátok vagyunk" dologgal jön. Barátin hasznoskodott a kicsi szájával Krisztiánon??

Mók_Ica 2016.10.19. 23:24:04

@Mirocska: ja.... a barátok nem dugnak, csak kézzel segítenek egymás "feszültségén" :))))

Mók_Ica 2016.10.19. 23:25:04

ez a hülye reklám, hogy mindig ordít..... pffff

Plüsscukor 2016.10.19. 23:25:35

Dina és Lóri milyen messze állnak egymástól (fizikailag). Sokat elárul Dina testbeszéde is a Lórihoz fűződő viszonyáról, na meg arról is, hogy mennyire akar szerepelni ebben a BV-bohózatban.

Mók_Ica 2016.10.19. 23:27:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ők vajon mit tesznek meg egymásnak / sal????????????

Mók_Ica 2016.10.19. 23:29:04

@Plüsscukor: amikor kiesett lóri és odament lóri, pont azt írtam, hogy a testbeszédük nem a szeretetről árulkodik.....

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: bármi is legyen az, menjen :))))

Akasa27 2016.10.19. 23:30:31

csokoládét zabálok, dohányzom és belevalót nézek.....és még kemény se legyek?
fel is hívom az összes fiúbarátomat, hogy mici hatására revidiáltam a nézeteimet és szívesen boldoggá teszem őket orálissssan.
pusztul a világ!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:30:53

Szegény Gossen ha ezt megérhette volna!

I. tv.: "Egy adott élvezet nagysága csökken, ha ezt az élvezetet megszakítás nélkül, folyamatosan elégítjük ki addig, amíg telítettség nem lép fel."

II. tv.: "Egy embernek, aki több élvezet közül választhat, viszont nincs elegendő ideje, hogy mindet kielégítse, annak érdekében, hogy élvezeteinek összessége a lehető legnagyobb legyen, ahelyett, hogy csak a legnagyobb élvezetet elégítené ki, célszerű mindet csak részben kielégítenie, méghozzá olyan arányban, hogy abban a pillanatban, amikor a rendelkezésére álló idő lejár, minden egyes élvezetének nagysága azonos legyen."

Akasa27 2016.10.19. 23:31:26

vikilány be van drogozva?????

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.19. 23:36:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na #hardreset a magát összefosó telefonon es 400 komment atolvasása után itt vagyok, de minek. termeltetek drága tezsvéreim.minden ek lett mondva. holnap jövök jóéjt mindenkinek!

Plüsscukor 2016.10.19. 23:36:28

Viki ne lopd a mozdulataimat - Dina.
Bahh.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:37:05

Ez a Viki egy szemernyit se lett kevésbé szánalmas.

Plüsscukor 2016.10.19. 23:37:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Gossen törvényei, tényleg? Szakadok :)))))))))))))))
Ez jó volt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:40:29

Eskü, Au nem volt rossz! Győzi igen.

alsophila grahami 2016.10.19. 23:40:32

Aut hirtelen a Komixos Lalának néztem... xD nagyon beteg ez az adás, nem hiszem el,hogy nézem, bakkkeer xDDD

Mirocska 2016.10.19. 23:41:37

@alsophila.grahami: én is pont ezt mondogatom magamnak... :))

alsophila grahami 2016.10.19. 23:42:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: és most képzeljük el, hogy ez már a feljavított változat volt.... xDD

Plüsscukor 2016.10.19. 23:42:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Igen, de azért Zseri véleménye igaz: Nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:44:49

@Plüsscukor: Majdnem elfelejtettem, pedig már délután az eszemben volt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:45:24

Tivy: "Ha tanítottam volna!"

A nő azé, aki megműveli?

Mirocska 2016.10.19. 23:46:07

Ó, de megható pillanatok! (nem) :))

alsophila grahami 2016.10.19. 23:46:58

és akkor majd most a papagájkutyázást is.beadják majd? csak a teljesség jegyébén, ééérted, tessó! :PP

mobilos perpetuum 2016.10.19. 23:47:46

Tivy kérjen be egy guminőt, az ürítésre jó, csak nem pofáz neki vissza.

Mirocska 2016.10.19. 23:48:38

Aut most bírom! :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:48:45

Na, tehát igen, Zseri már Tivy fanként ment be, valóban.

Madam. 2016.10.19. 23:49:02

Au epic. Ölelgeti a katatón vóryt.

alsophila grahami 2016.10.19. 23:49:40

.... várom, hogy ráengedjék Zserire a Brigit ;) má csak az hiányzik ma innen xD

Plüsscukor 2016.10.19. 23:50:08

Lol, tesószámláló. Épp a napokban vetettük ezt is fel, hogy meg kéne számolni hányszor mondják.

Mermancs 2016.10.19. 23:50:26

@Akasa27: csak ráivott a rivotlilra

Akasa27 2016.10.19. 23:52:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: namácsak egy bíró ica idézett hiányzott a ma esti őrületből.:)))))))))))

alsophila grahami 2016.10.19. 23:52:26

csóri Viki naggyon gáz, gázabb - ha lehet - mint bent volt

Mirocska 2016.10.19. 23:52:34

győzike mennyire koncentrál, hogy mindent megértsen

Akasa27 2016.10.19. 23:52:46

@Mermancs: ez szép volt! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Akasa27 2016.10.19. 23:53:53

@alsophila.grahami: olyan, mint a horror! borzalmas, de nem bírom elkapcsolni!

alsophila grahami 2016.10.19. 23:53:55

Zsiráf meg most is csak kárál és kárál és kárál...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.19. 23:53:58

Dina óriási volt: "Viki szerintem engedd el azt a piros lapot."

Mirocska 2016.10.19. 23:54:44

Dina meg Lóri egymásra sem néztek

Akasa27 2016.10.19. 23:55:51

@Mirocska: céltalan erőlködés.....

mobilos perpetuum 2016.10.19. 23:56:56

@Mirocska: Brazil szappanoperákon felnőtteknek megjátszott lamúr kell.

Plüsscukor 2016.10.19. 23:57:06

Azt hiszem a katatón állapothoz közel kerültem ezután a V után. Most megyek és _elhunyok_.

Akasa27 2016.10.19. 23:58:41

@Mirocska: persze, hogy nem! nincs 36milla, nincs borabora....
csak "ora et labora"!
(gyenge latinosoknak: az óra a laborban vala.)

Madam. 2016.10.19. 23:59:06

@Plüsscukor: rip. Álmodjunk székeket. Cső, tesók (36x)

alsophila grahami 2016.10.19. 23:59:21

@Akasa27: dettó ugyanez, egyre csak várom, hogy hátha lesz valami - érted, VALAMI -, amire azt mondhatom, hogy nna ez, ez kiba' jó volt.... xDD de hiába - na jó, Au azé vicces volt, szakadtam rajta, amit akkor müvelt, miközben a többiek a monitorra tapadva tanulmányozták az orbitális/nak mondott/ "kárszeg" esetét Mitzi asszonysággal... xDDD

alsophila grahami 2016.10.20. 00:00:05

@Plüsscukor: én a Házon kívülre vártam...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 00:00:14

Au kellemes csalódás, ezt már eddig is tapasztaltam, korábbi Belevalóknál (nagyobb kisiklásokkal tarkítva), megérdemli, hogy kapjon egy pacsit. Ebben a számban meg konkrétan feltörölte a padlót Győzivel.

A négy delikvensből csak Dina hiányzik bentről, a többiek nagyon nem.

alsophila grahami 2016.10.20. 00:02:42

@Akasa27: csapolj bele tesó! xDD nálad az összes pontom ezért ;))

Akasa27 2016.10.20. 00:02:58

@alsophila.grahami: én agyon tudnám verni egy péklapáttal őt is meg a győzőt is!

Akasa27 2016.10.20. 00:04:52

@alsophila.grahami: pontok helyett nem lehetne inkább az összes kp-d nálam? :P

alsophila grahami 2016.10.20. 00:06:34

@Madam.: cső36 ;) @Mirocska: én is, bár most legyünk igazságosak, Gyeűzi se bakizta szét - annyira - a műsort, Auval együtt egész tűrhető ő is, mondhatni. :)

alsophila grahami 2016.10.20. 00:09:30

@Akasa27: máskor ált én is, de most nem :PP a kápém akarod? hánnemistudom, egy kájennel megdobsz? esetleg akkor... (se) :P xDD

alsophila grahami 2016.10.20. 00:11:05

@alsophila.grahami: de "a füledet esetleg megcsinálhatom" cserébe (jelentsen ez bármit...) ;)

alsophila grahami 2016.10.20. 00:15:28

@Mirocska: naa, dehogynem, még beszéltek is egymáshoz, sőt, rekiszünet után egy darabig belekarolva kapaszkodott belé a Dina, fel is figyeltem rá, hogy na, mivanitt? ;)

Cimili 2016.10.20. 00:23:33

Széééééép, látom pont a maiakról maradtam le. Lécci valaki, hol tudom megnézni a BV-t?

Akasa27 2016.10.20. 00:25:08

@alsophila.grahami: kapsz e zacskó cayenne borsot.:) lásd kivel van dolgod.
űnaakómost: semmi cicó, ide a pénzt! nálam van a slukker! :))))))))))))))))

mobilos perpetuum 2016.10.20. 00:30:12

@alsophila.grahami: Vikit párbajra küldték Tivy, Dávid, Evelin is, összesen heten. Zseri akkor még friss beköltözött volt lila kendővel, neki valószínűleg nem kellett jelet rakni senkire.
rtl.hu/rtl2/valovilag/viki-erot-kapott-a-zold-kendotol

alsophila grahami 2016.10.20. 00:45:00

@Akasa27: ahhaha, vudielen-klasszik xDDD bors nemkell, igazi kájen kell (és a fülmegcsinálás? nem érdekel a díl? szomi vaok akkor :P)

alsophila grahami 2016.10.20. 00:49:48

@mobilos perpetuum: na várj, ezt most mire írtad, mert nemtok visszalapozni, vagyis tudok, de ez a mobilos lapmegjelenítés nem engedi a permalinket rendeltetésszerűen működni, ha másik lapra esik a megválaszolt komment... egyszerűen nem ugrik oda a nyavalyás. :s

kamilla123 2016.10.20. 01:01:18

most néztem meg az öfit. Dávidnak mi a fene baja van? Annyira imádta Zserit? de ez még hagyján, de Ginának mi köze van Zseri kieséséhez, miért nem lehet hozzá szólni? Ha Dávid is elhülyül, esküszöm Atinak fogok drukkolni. Végülis ha mindenki lenullázza magát és Ati ezzel a zérus mentalitással bejut a döntőbe, akkor egy kib..tt zseni!! :D

mobilos perpetuum 2016.10.20. 01:27:20

@alsophila.grahami: "csóri Viki naggyon gáz, gázabb - ha lehet - mint bent volt ". Erre írtam, hogy tulajdonképpen nem szerették, azért hét jelet kapni, az jelez valamit.

KOKSZITÖRP 2016.10.20. 07:14:51

Sziasztok!
Véletlen csöppentem ide,egy pár héttel ezelőtt.Nagyon jó ez a fórum.Csak azért regisztráltam,hogy tudjak reagálni egy-két nagyon vicces hozzászólásra.
Szürreálisan intellignes,mókás,néha horrorisztikus egy egy irás.
Jó "itt"-:)

Haboskakaos 2016.10.20. 07:36:27

@kamilla123: Ugyanerre gondoltam! Az a megnyílvánulása nagyon gáz volt! Azért mert Zseri utálta Ginát, mindenkinek utálnia kell. Pedig Tivy abban a jelenetben normális is volt, ez pedig nagy szó! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 07:47:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Neked hiányzik, nekem nem, akkor már inkább Zsófi.

2016.10.20. 08:02:44

@kamilla123: @KOKSZITÖRP: @Haboskakaos:
Ezért írtam soxor, hogy addig jó Dávidunknak, ameddig tujul. Bízzunk benne, hogy visszanyeri a józan eszét, mivel nyilvánvaló, hogy eddig uralkodott magán, mármint hogy a sok f@szságot egész fapofával tűrte. Még azt a gyökér Vórit is.

Nekem azt érdekes nézni, hogy Papi erősen megborult. Hiába cumizza le Micinénje, asszem nála (is) most szakad el a cérna. Majd figyeljetek.

Micinénje meg kivirágzott: végre azt csinálhatja, amihez ért. És még rátesz egy lapáttal, hogy Papi optikailag egyfajta str1c1ként funkcionál számára. Elérkeztünk Mici komfortzónájába...

Cérnahuszár 2016.10.20. 08:03:53

@VV Erőlegény: ja, dina még mindig olyan erőszakos mint volt. folyamatosan meg akarja mondani mindenkinek hogy mit csinálhat..

Cérnahuszár 2016.10.20. 08:05:40

Papi ugy feküdt az ágyban mint egy bagoly :D a hasznoskodás közben, semmi átszellemült arc :)
viszont tényleg meg van áldva :PPP

Plüsscukor 2016.10.20. 09:15:11

Hol késik a mai posztunk? Már megittam a kávémat is :(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 09:26:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szép szimfonik triphop #tesóság
@Plüsscukor: afterkávé szintén. de mindjárt iszok mégegyet. #mibajomlehet

és akkor hazai:
www.youtube.com/watch?v=XZWsu2K5pS8 én ilyen koszos garázsfunkot/afrobeat-et még az életben. #VV&ZF #fuckin'#zseni

MacákékIcukája 2016.10.20. 09:40:57

Reggelt!
Lemaradtam a tegnapirol, de atfutottam a kommenteket...
Davidunk egette magat? Hat gratulalok neki, ha mar ilyen hulye >:-(

Haboskakaos 2016.10.20. 09:42:56

@Spitzbauer: Na a másik Krisztián. Én bírom amúgy, de van benne valami ami miatt nem tudnám neki adni a főnyereményt. Nem a múltja miatt hozzáteszem! Alapból van a személyiségében valami zavaró.
Dávid meg hiába értelmes, intelligens, de benne is meg van az óvodás. Ez a beszéltél Ginával, akkor én meg veled nem fogok hozzáállás.
Nem is tudom, ki érdemelné meg igazán a 36 misit???

2016.10.20. 09:53:15

@Haboskakaos: Még mindig Dávidunk, szerintem.
Most visszanéztem az ominózus nembeszélek veled. As inkább szólt Zseri mellett, mint Dzsina ellen. Meg eleve Dávidban van egy féltékenység: ha már ő nem csajozik (a villában, jó teszi!), akkor dögöljön meg a másik tehene is!

mézescsók 2016.10.20. 09:58:53

@Spitzbauer: Én is a döntőben látom. Nem azért, mert ne akadna, aki kihívás esetén kint hagyhatná (Dávid, Zsolti, Samu, Vivi, talán még Tyvi is), hanem mert szerintem nem merik kihívni és ügyel rá, hogy nagyon ne húzza ki senkinél a gyufát.
@12zahra12: Krisztián kiválóságáról a tirádákat én sem értettem, bár amikor bejött, a normálisabbak közé számoltam. Komolyabbnak tünt, nem káromkodott folyton. Az is eszembe jutott, hogy hamak kiszavazzák majd, mert a maga 38 évével majdnem őskövület a többiekhez képest. Az én megitélésemnek nem tett jót, hogy jobban megmutatta magát.

Mici? Nőből van az istenadta. Változékony. Néha már a múltja sem látható előre.

2016.10.20. 10:05:45

@mézescsók: Krisztián 26 v. 28 éves, szerintem

2016.10.20. 10:07:18

Bassus most nézem a Belevalót. Jose Armando alias Győzike tiszta szó szerinti csicskapapagáj!!!! :D XD Hogy vehet fel vki ilyet???????

2016.10.20. 10:08:47

Jóóóó Reggelit... ! (ja, már nem)

Lehet gyártani a konteókat:
- tegnapelőtt reggel Somáról komment, hogy MiniHitler -> este VV-ben ő lett a VellaMaister
- tegnap napközben komment robotokról -> este VV-ben robotos feladat a csíráknak

Tudom-tudom, hogy ezek egy nappal korábbi felvételek, csak kicsit-nagyon furcsálom...

És ha ma azt írjuk, hogy az oroszok GPS hiba miatt kazettás bombákkal lerombolták a Vijját ?!?

Haboskakaos 2016.10.20. 10:10:00

@Spitzbauer: Hát igen... Igazad van, Dávid az aki még megérdemelné.
Ő talán jól is használna fel a milliókat, okosan kezelné. De a többi? Vivi pl mit kezdene ennyi pénzzel? Elképzelni sem merem!

Haboskakaos 2016.10.20. 10:10:57

@Spitzbauer: 26!! A vellában ünnepelték pár hete a szülinapját.

2016.10.20. 10:13:42

@mentolos lecsó: XDD Na akkor készüljünk. Jönnek a ruszkik. :D @Haboskakaos: Én igen. :)) Elmenne egy világkörüli útra, és minden országban lefeküdne egy helybeli macsóval. Erről pdig egy blogot is vezetne, majd kiadná a saját könyvét. ;) :D

Madam. 2016.10.20. 10:16:46

@Haboskakaos: @ALOKSAKTRHEE: ööö, vivinnyó bolygókutató lenne végre és a helyszínen tanulmányozná azokat. Bár nagy valószínűséggel egyik bolygót elfelejtené, a másikat meg esetleg elveszítené. Minden esetre csillámfaszpónikkal betelepítené, azt vigyázna rá mint a kis herceg a rózsájára.

2016.10.20. 10:18:56

Én szakadok ahogy a Krisztián okítja Micit. :D

2016.10.20. 10:19:52

@Madam.: Ez is jó. :D Nagyon jó. XD

2016.10.20. 10:26:46

@Haboskakaos: Vivi lefizetné Somát, hogy megdugja. Soma meg odaadná a pénzt Ávcsinek...

2016.10.20. 10:30:13

@ALOKSAKTRHEE: Jó volt a BV. Annyit röhögtem (én is reggel néztem vissza, mert tegnap csak háttértévézés volt), Au olyan volt mint Pumukli. A háttérben (láthatatlanul) mutogatott, mikor DJ Őzike, és a kiszcapat Papi f@szát bámulta a monitoron. Megint Bödőcs ugrott be: amikor az apjáék nézik az új kannyulakat, hogy melyik b@ssza meg előbb :-DDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 10:31:24

@Madam.: :):) a harmadikat meg elrontaná.
@mentolos lecsó: lehet h vivi a robot közülük. ha így van akkor lehet hogy elég jól leprogramozták.
amikor mered a semmibe valószínüleg akkor szinkronizál a skynettel. a nyitott száj meg a hűtés miatt van. meg a vetkőzés is. ha egyszer kijön a füst belőle akkor nem is működik tovább. :)

Haboskakaos 2016.10.20. 10:32:10

@Madam.: @ALOKSAKTRHEE: :DDDDDD
Akkor összefoglalva: Miután a világkörüli útján minden országból összeszedett egy macsót, blogot vezet, könyvet ír, közben bolygókutatónak tanul, viszi a csillámfaszpónikat a bolygókra, közben írja a blogot tovább, és kiadja a Kisherceg újabb valtozatát. :D

Madam. 2016.10.20. 10:33:54

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Haboskakaos: igen ám, de hogyan közelíti meg a bolygókat? Hát léktornászkodva.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 10:35:53

Szar napom van, már reggel felidegeltek, így asztalt kell borogatnom délután.

Haboskakaos 2016.10.20. 10:37:19

@Madam.: Elvégre OKLEVELE is van belőle!

2016.10.20. 10:41:17

@Haboskakaos: Így így!! ;) Jól összefoglaltad. :D @Madam.: Itt a csattanó. XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 10:43:36

@Haboskakaos: Exupéry meg úgy forog a sírjában hogy ha rákötnének egy generátort ellátná a villát árammal egy évig

2016.10.20. 10:44:50

@Spitzbauer: Én is szét röhögtem magam. A sok idióta ott is egymást kutyázta. :D Arra amit írtál, Vivi mit csinálna a pénzzel, sajnos látok benne realitást, már hgy Vivi lefizeti Somát, az meg a Lakatos családnak adja a lét. Az életéért, mert hogy időközben megprütykölte Evelint, és nem akarszik el venni szíve választottját. XD

yoga girl 2016.10.20. 10:45:58

Most nézem vissza kivételesen a Belevalót... Komolyan felidegesít, hogy Zseri arról beszél de csalódott Krisztiánban hogy azt mondta neki mikor búcsúzkodott hogy "kinn maradtál Zseri".
Direkt visszanéztem mert én nem ezt hallottam már aznap se. "KITARTÁST ZSERI!" ezt ordította.... csak hülye Győzi félreértette, aztán most mindenki szerencsétlen srácra van megsértődve de ANNYI ESZÜK NINCS hogy visszanézzék...
Hölgyeim és Uraim élő példáját láthatjuk hogy terjed a pletyka :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 10:50:54

Ha valakinek van valamilyen ráhatása arra a pici emberkére, aki egy apró kalapáccsal püföli a fejem tetejét belülről, akkor legyen szíves jelezni neki, hogy nem esik jól. Köszönöm!

youtu.be/Ulk80QI4EIo

Madam. 2016.10.20. 10:52:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: sírok, elképzeltem

2016.10.20. 10:52:32

@yoga girl: De jó hogy írtad. Már olvastam ezt itt korábban. Remélhetőleg vki felvilágosítja majd, vagy saját maga rájön, ha vissza nézi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.20. 10:52:41

Megtaláltam archív felvételen bolygókutató Vivit: youtu.be/Tl7NZ-AdsJI

2016.10.20. 10:52:46

@ALOKSAKTRHEE: Szerintem, Soma annyira csicskageci, hogy a Lákátosz cálád se biztos, hogy igényt tart rá. Pénz nélkül, a két szép szeméért biztos nem. Akkor csak kiherélik, és megetetik vele a saját golyóit.

Madam. 2016.10.20. 10:54:43

@ALOKSAKTRHEE: a bv láttán nem tudtam röhögni...és a kifejezést sem találtam arra, amit éreztem...armandó...rélió és a többiek.... gonosz, gonosz tréfa, emberkísérlet: velük és velünk.

2016.10.20. 10:55:25

@yoga girl: Így van. És különben is, ha azt mondta volna se lenne sértő. Főleg nem ebben a közegben, ahol a büdösQrvaanyázás dícséret.

2016.10.20. 10:57:45

@Madam.: Félre érted. Nem olyan jó poénok voltak, és ezért nevettem. Én konkrétan a Győzin röhögtem. Azt hiszi milyen menő, közben meg nem. Aut meg ki nem állhatom alapból. Egyszerűen nem szimpatikus.

yoga girl 2016.10.20. 10:57:57

@Spitzbauer: Csak felb*sz hogy ennyire képes a "műsorvezető". Ő szajkózta a kiesés napján "juj hallottad mit ordított neked Krisztián, hogy dejó hogy kiestél, hát ez nem volt szép tőle"

Most én kedvelem Krisztiánt, valaki biztos nem, ezzel sincs baj de eléggé elképzelhetetlennek tartom hogy valaha is bárkinek, akár az ellenfelének azt kiabálja ki hogy kiestél bibibi azért ő ennél higgadtabb. Na mindegy :D

2016.10.20. 10:59:12

@Spitzbauer: Hááát ha Evelint mondjuk sikerrel áldott állapotba hozza, akkor ott nem lesz az ami a másik lánnyal volt még a bekötözése előtt. Ott pengetni kell neki a lét, ha már elvenni nem akarja. :D

Haboskakaos 2016.10.20. 11:02:04

@ALOKSAKTRHEE: Főleg ha még lagzi is lenne, minimum 600 fővel! :D

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.20. 11:03:54

@Haboskakaos: Ne is mond!!!!! Olyan felvágós, gazdag roma lagzi. Somának inge gatyája rámenne, nem csak a 36 milla. XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 11:05:15

@ALOKSAKTRHEE: mert már volt rendes pocsikolás?
én még ott tartok hogy csak ilyen ordenáré verbál, manuál, mutuál, manuperál volt.

Madam. 2016.10.20. 11:06:35

@ALOKSAKTRHEE: persze, e miatt írtam, hogy elhagytak a szavak azzal kapcsolatban, mit is láttam bv-ben. Tényleg hót röhejesek, aztán a másik pillanatban eszembe jut (hova?!), h úristn, ezek úgy amúgy léteznek a mindennapokban

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.20. 11:07:30

Most lépnem kell dógozni. További jó kommentelést. :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.20. 11:09:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem, nem. Elméleti síkon mozgunk. Ha vissza olvasol megérted. Onnan indítottunk, Vivi mire költené a nyereményt. Lefizetné Somát, hogy végre rendesen dugja meg. Soma meg oda adná Evelinnek. :D Innen jutottunk el a lagziig. XD

Plüsscukor 2016.10.20. 11:10:39

Lassan ebédidő, és még mindig nincs új poszt. Affene.

hereverő heverő 2016.10.20. 11:20:14

Sziasztok hogyvoltlakók :)

hereverő heverő 2016.10.20. 11:38:28

na végigolvastam az esti kommenteket. Úgy tűnik nem sokat vesztettem, viszont nyertem 2 óra alvást :)
És akkor barangoljunk vissza az időben amíg jön az új poszt.

www.youtube.com/watch?v=ww5GXbk58R0

#VV&ZF

kacsa1991 2016.10.20. 11:39:42

Hol van a mai hogy volt? Lesz 8X54? Köszi

hannamontanna 2016.10.20. 11:43:17

Helló... ezek szerint jól láttam, hogy nem látom. Tudja valaki mi volt az óriási durranás a tegnapi BV-ban?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 11:47:15

@hannamontanna:

több volt az egy négyzetméterre eső balfaszok száma. kb ennyi. úgy skubizták Krisz cerkáját mintha legalábbis a következő évi költségvetést tervezték volna.

kamilla123 2016.10.20. 11:49:04

@Spitzbauer: igen, Krisztián népszerűségének az tett volna jót, ha Mici kimegy. Érdekes, h ilyeneken is múlik valaki villa karrierje, hogy jó időben potyogjanak ki mellőle bizonyos emberek. Ha Tivy pl most Ginával elkezdene normális lenni, szembemenve Evetkéékkel, még valamit szépíthetne a dolgon.
Krisz olyan szempontból is bukik ezen a helyzeten, hogy teljesen elszeparálódik Micivel, ahogy Vivi Zsoltival is. Ez utóbbiak szerintem egymás miatt szürkülnek be lassan. Vivike azért esz ilyen kétségbeesett lépéseket, mint Atival csókolózás, hogy legalább kapjon egy két perc öfi időt. Sajnos egyre kevesebb ötlete van a képernyőre jutáshoz.

Cérnahuszár 2016.10.20. 11:49:47

@hannamontanna: csak annyi hogy beöltöztek jelmezekbe, lóri joker volt, dina talán a gonosz banya a hófehérkéből (de a cucc jól állt neki) zseri focijelmezben volt, viki nemtommi, győzike valami csiricsáré csíkos ruha, -talán bohóc akart lenni? - aurélió meg batman jelmez-baseball sapka kombó

lehangoló volt, egyfolytában csak ekézték egymást, megegyeztek hogy még mindig utálják egymást

Cérnahuszár 2016.10.20. 11:54:08

@hannamontanna: ja és akit kicseréltek az elején, nem jut eszembe a neve, remek ritmusérzékkel nem jelent meg betegségre hivatkozva, ő volt az ügy nyertese mert nem kellett skubiznia papi dákóját ahogy mici kezelgeti :)

hannamontanna 2016.10.20. 12:01:41

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Cérnahuszár: :-) köszi! Zseri gondolom egyfolytában dumált, mint akit bekapcsolva hagytak. Hú az kemény lehet amikor győzi és Au is egyszerre szerepelni akar. Majd azért visszanézem mert mazochista típus vagyok :-) Mutatták Papper dákóját?? Na akkor nem vega est volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 12:08:49

@Plüsscukor: Ne nyugtalankodj, szerintem Dzsudibí már dolgozik rajta... Biztos, hogy jó lesz!

Cérnahuszár 2016.10.20. 12:10:03

@hannamontanna: mindegyik csaj egyfolytában kerepelt, lóri időnként kilépve a félszegségből kérdezett, amivel ismét elindította a kereplést, a 2 idióta műsorvezető meg szinkronban röhögött rajtuk

2016.10.20. 12:11:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jó meglátás, lehet hogy Vivi a beépített robotnő :))) Nagyjából jól is van leprogramozva.
De hardver hibás szegénykém. A külső váz még úgy-ahogy rendben van. Azonban biztos, hogy a memóriája regiszter hibás, az adattárolója pedig bad-sectoros. És hát a központi processzora is vmi elavultabb darab lehet.
Csak nehogy egyszer végtelen ciklusba kerüljön. :)))

2016.10.20. 12:13:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: nah, ezen most nyerítettem fel !!! :D:D:D
Ott a pont !

2016.10.20. 12:17:35

Az oroszok régebben kísérleteztek (para)pszichológiai hadviseléssel. Nem kellett volna annyi pénzt, fáradtságot beleölni. Elég lett volna a tegnapi BV-t ledobni az USA-ra, és már nyerték is volna a hidegháborút.

ascii 2016.10.20. 12:25:58

@hannamontanna: dehogynem, győzi zakója vitte a pálmát! :)

hereverő heverő 2016.10.20. 12:28:59

@mentolos lecsó: Havi egy ciklus is elég, nem kell végtelen. Már láttuk az eredményt.

2016.10.20. 12:35:20

Ez az egész katyvasz VV8 már annyira lapos és érdektelen, hogy kellene nyomni a szerkiknek rajta egy RESET gombot. Most már mindegyik ápoltat ki lehetne zárni a VellaSzabályzat ilyen vagy olyan pontjának megsértése miatt.

Ééssssssssss azután…

Dobpergés… … …

Vasárnap: BEKÖLTÖZŐ SHOW !!!

2016.10.20. 12:36:07

@hereverő heverő: pontosan erre gondoltam én is !!! :) egy rugóra jár az agyunk Tessa !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.20. 12:38:34

@kamilla123: Alapvetően EKG, amiben másképp látom az csak az, hogy ennek a játéknak van egy dinamikája és arra kell egy ügyes játékosnak a legjobban ráéreznie, valamint, hogy a legkilátástalanabb helyzetbeől is van visszaút, mivel a nézők hamar felejtenek, azonban nem árt egy nagy adag szerencse sem.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.20. 12:40:43

dologidő. távozom. szevasztok este jöszök!

mézescsók 2016.10.20. 13:30:45

@Spitzbauer: Kösz, biztos igazad van, de azért nem nézem meg az adatlapját. Nyugodtan hozzáhazudhat még 10 évet, elhiszik neki. Tuti, nem tőle kérnek személyit a romiban.
süti beállítások módosítása