Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x34 - Nem mindenki Bharat, aki Joshi

2016. szeptember 30. 08:52 - Hoppancs

Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval...

Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit rendeltek. Most Dávidot hívatnák magukhoz, de az ismét csicskapapagáj szerepbe kényszerült Tivy agya komótosan dolgozza fel az angol nyelvként is ismert kódot. A főnök szerencsére nélküle is előkerül, hogy rögzítse a balatoni tekerésben megfáradt srácok kívánságait: egyikük vacsi után azonnal edzene, a másiknak meg – ahogy a telepata Dávid rögtön kitalálja - egy masszázs esne jól. A következő pillanatokban párhuzamosan láthatjuk, ahogy Zseri nyomkod, Krisztián pedig Soma segítségével nem jön rá, hogy az „other side” másik oldalt, vagy új gyakorlatot jelent. De legalább nem is képes alkalmazni azt, amit nem tanult meg. Az ennek ellenére (vagy éppen ezért) remek hangulatú tornát Krisztián valami nagyon morpheusos szöveggel szeretné zárni, ezért az „engedd szabadjára a szellemedet” fordulat tolmácsolását kéri.

„Let your ghost!”

teljesíti a parancsot Soma.

v_1.jpg

Evelint teljesen ledöntötte a lábáról valami, ami egyforma eséllyel lehet zombifertőzés, influenza és lustaság, a mosogatást mindenesetre lehetetlenné teszi. Hát izé, vannak ilyen szabályok, próbálkozik Dávid erőtlenül, amivel csak annyit ér el, hogy a hálóba tévedő Soma magára vegye a kritikát. A rejtélyes kór másik áldozatával, Micivel az igazgatóhelyettes beszélget el, de elsősorban nem a munkamorálról – ami a nő kifejezéstelen tekintetéből ítélve mission impossible lenne – hanem Dávidról, aki hiába hiszi, hogy ők mostantól öribarik. Lórit hidegen hagyja az ősellenség taktikázása, nem úgy a milliók, amelyekért idejött. Vonzerejük csak Dináéval vetekszik, amióta Lórival megtörtént a villában még sosem tapasztalt csoda, a szerelem.

v3_1.jpg

v2_1.jpg

Mici szerint azért nehéz a reggeli ébredés, mert „össze-vissza alszanak egész nap”. "Do Not Disturb!" kártya hiányában a vendégek is kénytelenek felpattanni Soma bársonyos hangjára, hogy cserébe olyan mesés juharszirupos bundás kenyeret kapjanak, amilyenhez eddig még nem juthattak hazánkban. A szakácssipkás Ati csak úgy fürdik a bókokban. A fiúk lassan továbbállnak, de előtte még szívesen vennének pár jó kis tippet Budapest legmenőbb helyeiről. Miután Soma többször is megmutatta a térképen, hogy éppen hol vannak, a személyzet a Hősök terét ajánlja, mert ott lenni locc of híróz. Kiderül, hogy a villából a 33-as busz visz a legközelebbi metróállomásig, ahol át lehet ugrani (!) a 4-es metróra, ami csak az ő kedvükért megáll a Deákon, aztán irány a kisföldalatti. Mindeközben Soma hihetetlen profizmussal leplezi, hogy „a térkép nagysága veszélyezteti a tudását”.

v4_1.jpg

A már-már túlinformált külföldiek kilépnek a mágikus ajtón, csupán néhány szép szót és egy szolidan összecsipszezett ágyat hagyva maguk után. Vivien nem látott még sejkek által elhagyott, vécében felejtett kakival megspékelt londoni hotelszobát, ezért nyafog egy sort, hogy milyen dolog ez. Biztos azért szemeteltek, mert ő nem szólt hozzájuk, de egyébként csak rájuk kellett pillantania, és tudta, hogy retkesek (bizonyára az űrlények súgták meg, hiszen kizárt, hogy ő ilyen ítélkezős típus legyen). Talán a két indiai haver, Vikas és Joshi feledteti majd a sokkot.

v5_1.jpg

A kényes szobalány amúgy már előléptetésben gondolkodik, mert - máig tiszteletteljes rémülettel emlegetett – villamesteri uralma bölccsé tette, így már nem csak a rá illő "men in black-es" szerkó miatt lenne marha jó igazgatóhelyettes. Ha kell, keményen kimolesztálja Dávidból  a kinevezést, vagy addig pörgeti a székében, amíg két hányás közt meg nem világosodik. Lóri morcosan szólítja fel a kényelmesen üldögélő és cigizgető Micit és Vivit, hogy inkább a mosoda előtt várják haptákban az újakat, majd rövid, de annál mélyenszántóbb vita bontakozik ki arról, hogy ki hol szeret állni.

v6_1.jpg

Ugrunk a jövevényekre, akiknek legizgalmasabb tulajdonsága, hogy nem beszélnek angolul. Az ebben rejlő humorforrás viszonylag hamar kiapad, miután Ati tisztázta, hogy nem minden Joshi Bharat is egyben. A sorselemzés így elmarad, a névrokon ehelyett a „víz” szót ismételgeti hindiül és mutogatja nemzetközibb módon, miközben Krisztián elégedetten szemléli a kibontakozó káoszt. Nem titkolja afelett érzett örömét, hogy a messzi Pandzsáb fiaival nem csak ő képtelen a kommunikációra. Utóbbi eleinte az indiai fogások (chicken tikka masala, chicken tandoori), valamint a chili és a tojás köré szerveződik, de a komoly erőfeszítések ellenére sem jutnak sokkal közelebb a vendégek étkezési igényeihez.

v7.jpg

E bonyodalmak közepette még Zsoltit is totál cserben hagyja híres elméje, ritkán látni olyan kétségbeesettnek, mint most, amikor jelnyelvre kéne fordítani a sex on the beach koktél összetevőit. Evelin szerint viszont mókás, hogy Joshiék csak „hinduul” tudnak. A zenegépként is kiválóan funkcionáló Krisztián gyorsan avanzsál vakok közti félszeművé, majd miután felbujtotta Joshit Mici megtáncoltatására, fekvőtámaszpárbajban nyomja le a páros aktívabbik felét. A csapat erejét megfeszítve igyekszik kideríteni, mire vágynak a kliensek („Dinner? Éhes? Kaja? Chicken? Kotkot?”), de tulajdonképpen tök mindegy, Ati úgyis tojást készít.

v8.jpg

A jó kedélyű Joshi arca csak akkor borul el, amikor szembesül a csajok által összesminkelt asztallal, aminek letörlését az „animal” felkiáltással szorgalmazza. Vivire mindkét ifjú úgy beindul, mint még senki a villában, majd bónuszként Krisztián az összes többi lányt is odacsődíti, egy kis kaja közbeni kényeztetésre. A vendégek nem is sejtik, hogy Vivi már lefoglalta magának a maradékot.

A nézők szavazatai alapján Bence kihirdeti, hogy a következő feladat tradicionális magyar népi est szervezése lesz, és ha az előzetes nem csal, hamarosan újra láthatjuk, ahogy Zseri és Tivy ordibál egymással.

Címkék: vv8
664 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2016.09.30. 09:10:45

:))))

Amikor David porgott a szeken es panaszkodott, hogy menten rosszul lesz, bevillant a vv7-es szeriabol Robin, ahogy arconhanyta magat :D

MacákékIcukája 2016.09.30. 09:11:04

Harmadick es negyedick, csak hogy en se maradjak ki :D

panamcat 2016.09.30. 09:12:50

10-kor szépen elhelyezkedtem a szokásos gyógyteámmal a tévé előtt... hát nem lemaradtam róla??? :D:D:D

Cérnahuszár 2016.09.30. 09:13:14

jaj ez nagyon jó skicc volt, jobb mint az adás :D
vivi és ati meg krisztián tök jól el van találva :D
én mostantól hoppancs rajongó lettem

Cérnahuszár 2016.09.30. 09:14:16

@MacákékIcukája: te igérted tegnap a dinás infót?
nem néztem meg, de aztán senki nem írt róla, lapos volt?

MacákékIcukája 2016.09.30. 09:18:23

@Cérnahuszár: nem, MokIca igerte :D egyebkent nem volt semmi extra, telefonon beszeltek Joseval de sz*r volt a vonal szal a felet kb nem lehetett hallani. Dina hajtogatta a szokasosat, hogy mennyire hianyzik neki lori es hogy szereti es elerzekenyult es lori bosszulja meg hogy o kiesett blabla. Meg bejatszottak egy jelenetet, hogy lori naponta ketszer bocsanatot ker a kameraba.
Ezentul viszont be lehet telefonalni josearmandonak vagy aunak elo adasba, de nem szabad csunyan beszelni es "fikazodni a musorvezetesre" :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 09:20:43

fikázódni a műsorvezetésre. aham. -melyiket roncsolnád szét- szarjon csilis süncsaládot farfekvéssel

Cérnahuszár 2016.09.30. 09:23:58

piszkáljuk fel simont hogy telózzon már be :D kaváncsi vagyok mit kezdenének vele :D
na jó nem kínzom simont

Krétagarbó 2016.09.30. 09:24:53

Fos9

Posztcsi nagyon jó, minden kiderül belőle, a fele szöveget sosem értem, mert vagy suttognak, vagy motyognak.

MacákékIcukája 2016.09.30. 09:25:52

@Cseszlovák Gyurmafilm: ugyanmar, ne bantsuk gyoziket, o csak egy jolelku tisztaszivu adocsalo :D

@Cérnahuszár: jaja. szegeny simon :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 09:33:29

@MacákékIcukája: Jááj maa Mácakékicukajá, raagjám meg áz életedet :D

2016.09.30. 09:44:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: Igen, nekem is az a problémám, hogy érdekel egy műsor, a VV8, és az arcomba nyomják ezt a hyperostoba őstahót (ld. DJ Őzike). Egyszerűen annyira primitív és buta, és mellesleg egyátalán nem szórakoztató, hogy teljesen értetlenül állok (ülők, fexem) a tevékenysége előtt. Bár nem vagyok igazán a célközönségbe sorolható (ld. tini+lány), de nem tudom elképzelni, hogy hozé(ntróger)armandó meg tudja őket érdembe szólítani. Én vagyok zavarban, ha néznem kell, hogy ő mennyire zavarban van, vagy zavart. Nem-e lehetne-e egyszer és mindenkorra megszabadulni-e tőle-e?

Berborosz 2016.09.30. 09:53:02

Köszönet a tegnapi infókért (nCore, stb) az illetékeseknek!

MacákékIcukája 2016.09.30. 10:07:56

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDD improvizalo, hogy tudsz gyozikeul!

yoga girl 2016.09.30. 10:14:08

Krisztián jelenleg a legszimpatikusabb számomra. Az elején csalódott voltam hogy egyáltalán nem az a kemény fiú akit a bemutatkozó kisfilmjében láttam, mert úgy találtam nagyon izgalmas karakternek hogy biztos ő lesz a "jani" a házban. De így sokkal jobb. Ha mosolyog, rendesen egy édes embernek tűnik, nem rosszindulatú, de ha úgy van igenis beáll egy konfliktusba és higgadtan elmondja a véleményét. Most kezd kibontakozni van humora is, ez nekem szimpatikus. Kíváncsi leszek fejlődik-e még tovább. De jelenleg tényleg ő az egyetlen akiben nem zavar semmi.
A lányok ezzel szemben... mindegyik lusta, rosszindulatú, alpári és semmi alázat nincs bennük. Néha már a fejemet fogom. Ha valaki rád szól aki a "főnököd" hogy munkaidőben ne tespedj a kanapén unott arccal akkor nem visszapofázol hanem megteszed amit kér a való életben is ezt kell csinálni, és ez egy feladat. De ezek csak visszapofázni tudnak meg hőzsörtösködni, borzalom. Vannak szerethető pillanataik de egyiket se kedvelem különösebben.

MacákékIcukája 2016.09.30. 10:35:26

@yoga girl: erre ekg. Viszont nekem David is szimpi, tok rendes srac. Mindenki ki akarja rakni a villabol es o gondolom latja ezt, ugyhogy drukkolok neki, hogy jol jatsszon :)

yoga girl 2016.09.30. 10:37:51

@MacákékIcukája: Nekem is szimpatikus Dávid, ő is jó gyerek :) Ha másnak az hogy valaki normális unalmas, ám legyen de inkább érdemelje meg a nyereményt egy normális srác aki eleve önfenntartó és rendes ember, mint egy óbégató barom. Én anno Robintól se sajnáltam a pénzt és VV Milo-tól se. Nem hiszem hogy a trógerságot kéne díjazni..
Egyébként a srácokkal nincs bajom, Soma is jó gyerek pl. Negativy-t nem nem bírom a viselkedése miatt egyedül.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 10:39:29

@MacákékIcukája: ekg én is. Krisztián, Dávid a 2 legjobb. Tök jó arc mindkettő

2016.09.30. 10:40:29

Én ezt untam. Az ötlet jónak indult de félek füstbe ment terv lesz ez a hét is.

2016.09.30. 10:47:55

@pávör dragonfruit: Már a vége felé járunk, és eddig jó volt. Talán, Som(a) Lajost kissé túlexponálták.

2016.09.30. 10:52:08

@Spitzbauer: Nem nagyon élik bele magukat a szerepeikbe, nekem emiatt sem lett meggyőző a hét. Soma nekem sok volt, nem szimpatizálok vele. Krisztiánt is túltolták, bár ő a többiek szerencsétlenkedéséhez képest elég jól elvolt. Hiányoltam a direktőrök aktívabb szereplését. Meg úgy általában a lányok nullák voltak a héten.

MacákékIcukája 2016.09.30. 10:52:09

@yoga girl: @PeniValdes: pontosan. Nem adnam a penzt meg egy olyan idiotanak, mint Alekosz vagy Au... Milo szerintem erettebb volt, mint Soma annak ellenere, hogy fiatalabb volt a jatek idejen. Soma tok aranyos, de van benne valami ami nem tetszik es (egyelore) nem tudom megmondani, hogy mi az.
Azon gondolkodom par napja, hogy ha most lenne a donto Kriszre vagy Davidra szavaznek-e. Krisz egy tok jolelku srac, nem idiota, magat adja es a villaban is mindenki szereti. David egy ertelmes, normalis srac es o meg tattikazik is anelkul, hogy lemenne alpariba.

Veresné 2016.09.30. 10:52:24

@Spitzbauer: Minden szavaddal egyetértek! Gáspár Győzőt ki kéne tenni a műsorból!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 10:55:01

@MacákékIcukája: nekem Alerkosszal nem volt gondom...figura volt

MacákékIcukája 2016.09.30. 10:56:32

@PeniValdes: en eluntam a vegere, hianyzott onnan Oliver (o volt a kedvencem). Masreszt az utoelete miatt mar nem szimpi egyaltalan.

MacákékIcukája 2016.09.30. 10:57:19

@PeniValdes: persze ez nem zarja ki azt, hogy ne erdemelte volna meg maximalisan a nyeremenyt abbol a szeriabol, orulok, hogy o nyerte.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 11:01:54

@MacákékIcukája: jó az utóélete az valóban,de ő szórakoztató volt

2016.09.30. 11:02:59

@MacákékIcukája: Nálam az aki inkább csináltat magáról pucér fotót a gay magazinnak ahelyett hogy elmenne kétkezi munkával dolgozni, már nem lehet nyerő arc. (Soma)
Egyébként egyetértünk én sem adnék még egy félkegyelműnek a kezébe nyereményt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 11:03:47

@PeniValdes: Én Alekinnyót nem követtem, a vv hogyvoltokat is csak mostantól ettől a széríától,
ám az utóéletét azt hellyel közzel. pl mikor youtube szakáccsá kíván válni.
"hogy elkészítésre kerüljön egy igazi hagyományos, rangos, marhalábszárpörkölt"...."az előkészületek, megkezdődtek. a hagyma felvágva. 10(!) fej...paprika, paradicsom. a tűz, melegszik(!)
felállva tapsoltam.
aztán persze odaégette a bográcsban az egészet az isten barma, de nagyon szórakoztató volt. :D

2016.09.30. 11:07:07

@MacákékIcukája: @PeniValdes: Én Alekosz miatt regisztáltam ide, még anno. Illetve asszem, hogy a Béla verte ki nálam a biztosítékot, és ezért kezdtem el Alek mellett "kampányolni". Örültem, hogy nyert. 2 hete volt a TV2-s Játék Határok Nélkül-ben (vö. Ezek Megőrültek), és ott is messze vitte a prímet, feküdni lehetett a röhögéstől.
Nekem is Olivér volt a kedvencem, amíg a szerkik rá nem jöttek, hogy a beépített emberük sokkal népszerűbb, mint a "rendes" játékosok, és ki nem baxták szegényt.

ascii 2016.09.30. 11:12:42

nekem is a nyertesek között debilió volt az egyedüli kakukktojás, oké, h vki a szefoság határán végigtáncolja a szériát, mi meg szörnyölködünk, dehogy nyereményt nem érdemel az héccencség, ezzel további hamis magabiztosságot sugallni neki, h amit csinál az jó, és felesleges a változás útjára lépni. sajnos ez eredményeképpen versengnek, az alpáriság ranglétráján minél feljebb kerülni győzivel a bvban.

a benti kölkök közül kb senkivel nincs nagy gond, kivéve tivy verbális primitivségével, lori szociopata hajlamaival, ati meg egyszerű, mint a kettes lego.

MacákékIcukája 2016.09.30. 11:14:57

@PeniValdes: valszeg amiatt nem kedvelem mar... Meg annyira nyomattak es olyan sokaig, hogy egesz egyszeruen tul sok lett.

@pávör dragonfruit: ez komoly? Errol nem tudtam.

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDD ma sziporkazol

@Spitzbauer: Becieket en is ruhelltem, pfejj. VV7-ben mondjuk rendes volt a srac (nem tudom emlekszel-e, hogy bekuldtek oket GasparLacival egyutt egy kornyikalos hetre), de ott nem jatszott. Akkor hagytam abba a vv4 nezeset egyebkent, amikor Oli kiesett. Sejtheto volt, hogy ezert raktak ki :( Anno Z+ idejen Balazzsal es Liluval kollegak voltak, valami rockos musort vezetett.

MacákékIcukája 2016.09.30. 11:27:06

@ascii: hatos szeria fosch6-os volt, nem csoda, hogy Au nyerte. Tenyleg kakukktojas, en sem csiptem (de onnan senkit sem).

yoga girl 2016.09.30. 11:29:31

Egyébként Ti már gondolkodtatok rajta ki kire tesz jelet vasárnap? Én legszívesebben Tivyt küldeném párbajozni, de rá maximum Zseri rakna jelet szerintem. Mici és Lóri Dávidra rakna de ő védett, és jelenleg nem tudom ki másra tennének ha csak nem egymásra. Dávid talán Lórira...
Mert úgy egyébként azt látom hogy a banda kedveli egymást akkor is ha vannak konfliktusok elég nagy köztük az összetartás, tehát Zserin és Tivyn kívül nincs hatalmas, viharos. köpködős konfliktus senkik között.

Magentax 2016.09.30. 11:31:06

Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, önmagában a hoteles játék nem viszi el a sót. :)
Én kifejezetten untam a tegnapi részt. Volt benne egy-két vicces jelenet, oszt jónapot.
Krisztián viszont egyre szimpatikusabb számomra.

Volt a hét elején egy szavazósdi, hogy mivel szórakoztassák a vendégeket és emlékeim szerint a hastánc győzött.
Ez volt vagy csak én maradtam le róla?
Azért merült fel bennem, mert tegnap megint hasonlóban kellett szavazni - most a magyar népi est győzött.

yoga girl 2016.09.30. 11:33:01

@Magentax: szerintem a hastánc a maiban lesz, még fél napot nem mutattak az indiai látogatásból :)

Magentax 2016.09.30. 11:33:16

@yoga girl: tegnap már filóztunk rajta, többen is Tivyt szeretnék, de sztem az nem fog összejönni.
Mici és Lóri valami olyasmit motyogtak, hogy Lóri kivinné Evetkét, tehát elképzelhető, Lóri magára rakatja a spanjaival a jelet.
Bár, hogy tudjukki kiesett, lehet hogy nem merné meglépni.
Szerintem Zseri esélyes.

Magentax 2016.09.30. 11:33:55

@yoga girl: de Bence azt mondta, ma a népi est lesz

MacákékIcukája 2016.09.30. 11:36:48

@Magentax: a hastanc a mai adasban lesz :) tegnapelott szavaztunk, tegnap kaptak meg a feladatot...

@yoga girl: uhh jo kerdes, lehet hogy tivy krisztol es vivitol is kapna jelet a viselkedese miatt.

yoga girl 2016.09.30. 11:36:49

@Magentax: szerintem az a következő látogatóknál esedékes, azt kell megcsinálniuk ma, tehát majd holnap mutatják. szerintem, de már megzavarodtam kicsit :D

Hmm.... Lóriból nem nézem ki hogy ezt meglépné, de bár megtenné, menjen csak :D

MacákékIcukája 2016.09.30. 11:39:55

@yoga girl: szerintem Lori kell oda meg egy darabig, negativ tattikusnak. Ha kimegy, akkor nem lesz Davidnak ellenpolusa. Olyan lenne, mintha anno Robinnak Laci nelkul kellett volna jatszania. Raadasul nem is alpari, maradjon meg. Ati es Tivy nem hianyozna senkinek.

Magentax 2016.09.30. 11:40:17

@MacákékIcukája: igazából jelenleg nekem is Dávid és Krisztián a két kedvencem.
Dávid egyáltalán nem illik az agyhalottak közé, értelmes, rendes, nem balhés - ezért tujázzák, neki nem ebbe a műsorba kellett volna jönnie.
Krisztián meg egy tündibündi macsócska :)

Magentax 2016.09.30. 11:41:36

@MacákékIcukája: @yoga girl: Köszi, akkor kiváncsian várom. :)
Szerintetek ki lesz a főszereplő? Mici? :D

2016.09.30. 11:41:51

@Magentax: Nekem Krisz butácska.

2016.09.30. 11:46:14

@Magentax: Szerintem nemes bosszú lenne Vóritól, ha megkapná a jeleket és kivinné Evcsit. Természetesen kint is maradna, de legalább együtt lehetne a Tuggyukkivel. Bár nem biztos, hogy ezt akarja Vóri, mármint az eggyüt levést "Ővele".

A 36 millió is összejön: vegyük a minimálbért, 111 eFt/hó, szorozva 12 hónap, szorozva 27 évvel és már meg is van. Bár Dinka mellett 27 év... Hááááát?

Vóri tarts ki!!! A minimálbér folyamatosan emelkedik, plusz addig még lehet infláció is, szoval durván 20 év! És az is lhete, hogy magasabb fizut kapsz valahol, ha dolgozni akarsz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 11:46:50

@Magentax: krisz olyan egyszerű figura,nem egy MIT tag,de okés. Dávid meg még okésabb,én neki örülnék lehjobban

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 11:48:31

@Spitzbauer: ja, de nem bruttót kapsz kézhez hanem nettót:) de hajra

Magentax 2016.09.30. 11:49:06

@pávör dragonfruit: igen, de kedves és jólelkű a többiekkel ellentétben.

Magentax 2016.09.30. 11:51:28

@PeniValdes: legtöbbször a Dávidhoz hasonló figurák győztek - tehát a "nép" is ezt a típust kedveli, a többieken jókat szörnyűlködik és röhög.

MacákékIcukája 2016.09.30. 11:53:24

@Magentax: "tundibundi macsocska" :D ez cuki volt :DDD tejoeg, mici inkabb ne tancoljon!!

@pávör dragonfruit: de o egy tisztaszivu fiucska :))) @PeniValdes: es en is inkabb Davidhoz huzok, o okos es jatszik is, ez egy elony a vv-ben

Tenyleg, mennyit adoznak a 36 milla utan?

2016.09.30. 11:53:46

@MacákékIcukája: Bécivel is az volt a bajom, hogy tehetségtelennek éreztem úgy en bloc mindenhez, de ennek ellenére hatalmas volt az arca. Nálam már ott elszállt, amikor beüzemelte az indukciós főzőlapot (amit a többiek nem tudtak eladdig), és olyan büszke volt magára napokig, mint aki feltalálta a spanyol viaszt, közben meg kevés volt, mint fingban az oxigén

2016.09.30. 11:56:02

@PeniValdes: Biztos vagyok benne, hogy a VV nyeremény is bruttó. Szegény Vóri, ha tudná, hogy valójában ez max 29 nettó (szerintem kevesebb, de nem vagyok könyvelő. Még)

mobilos perpetuum 2016.09.30. 11:57:55

@Magentax: Dávid pár emberrel valami csapatot emlegetett az elején.
Vártam.
Átpártolt Evelinhez.
Vártam.
Győzött párbajon, visszament, vártam, hogy lendületbe jön.
Szállodaigazgatóként vihetett volna valami színt a játékába, ahogy elnézem, erre is hiába várok.
Ha a legértelmesebb, legkiegyensúlyozottabb, és még hozzá jóképű ember érdemli a fődíjat, akkor azt most adják oda neki, görögtűz, konfetti-eső, Istenes rekedtre ordíthatja magát.
A jó elnyerte méltó jutalmát, hurrá.
Szerintetek.

2016.09.30. 12:03:55

@mobilos perpetuum: Indítsunk mozgalmat: DINKÁT VISSZA A JÁTÉKBA! mert nem érdemelte meg a kiesést, punktum. És láthatóan, semmit sem fog fel ittkint sem, tehát nyugodtan visszakülhetik, mert nincs olyan infója, ami befolyásolná a játékot. Szokás szerint teljesen fogalmatlan.

Kedves kommentelők: csatlakozzatok e nemes mozgalomhoz! :-DDDD

Magentax 2016.09.30. 12:05:19

@mobilos perpetuum: veled még sohasem fordult elő, hogy első blikkre szimpi volt valaki, aztán egy-két nap után kiismerted és inkább hanyagoltad?
Ez volt Evelin.
Az elején tervezte hogy Lórival, Dinával és Somával klikkelnek, de Dina rögtön Micivel, Lóri Dinával, Soma meg Lórival és Dinával kibeszélték, kijátszották Dávidot.
Egy ilyen közösségben az ilyesmi 5 perc alatt kiderül, persze, hogy "ellenségek" lettek.

Nekem amúgy elég színes ez a szállodás játék, nem tudom, te mit vársz? Nagycirkuszi előadást?

Magentax 2016.09.30. 12:06:03

@Spitzbauer: Ki az a Dina? Izé...Dinka? :D

BAZINGA2 2016.09.30. 12:07:29

Az első szállodai nap jó volt, de a tegnapi már erőltetett. Jó volna, ha ma valami más feladatot kapnának! Vajon Lóri meddig lesz a villában? Ne már, hogy azt kelljen nézni amint naponta 2x bocsánatot kér, és az Istenhez fohászkodik! Jelenleg nálam, Dávid és Krisztián a nyerő!

2016.09.30. 12:08:51

@Magentax: Mégsem indíthatunk olyan mozgalmat, hogy TUGGYUKKIT VISSZA A JÁTÉKBA! :-)

Magentax 2016.09.30. 12:09:38

@PeniValdes: tudom ám én, csak itt megbeszéltük, hogy Tudjukkit elfelejtjük és nem is emlegetjük. :D

Magentax 2016.09.30. 12:11:02

@Spitzbauer: sztem még a szerkik is tudnák, ki az a Tuggyukki. :)

mobilos perpetuum 2016.09.30. 12:15:02

@PeniValdes: Ez csak egy rémálom volt, nem nyert semmit, remélem, nem is fog, mire lennék féltékeny?
Egyébként is Robin nyert, attól még írigylésre méltó?
VV5 Attila nyert, azóta is kutyájával kettesben él, szerencsétlen pszichopata volt, és maradt.
Alekosz nem érzi jól magát a bőrében, most próbált egy kis figyelmet magára irányítani, erre Fb-oldalát törölték, puff. Anno valaki kikereste milyen szindróma az, amiben szenved, nem cserélnék vele.
Valaki vegye már észre, hogy nem Dinkával foglalkozom, kiesett.

yoga girl 2016.09.30. 12:15:20

@Spitzbauer: az egyik barátnőm az RTL-nél dolgozik, és tök véletlenül jött egy beszélgetés erről, ő mondta hogy "ooooh, nem úgy van az.... az NETTÓ nyeremény plusz mindenféle adók." Akkor gondolkodtam el rajta, hogy jaah.. :D De biztos vagyok benne egyébként hogy a 36 millió bruttóval az RTL sokkal jobban járt mint 12 millió (szintén nettó) + kocsi + lakás (azok is az utolsó két évben milyenek voltak..)

yoga girl 2016.09.30. 12:16:43

@MacákékIcukája: én csak azt tudom hogy mikor 12 millió volt abból 6 millió körül kaptak ténylegesen kézhez, mindent levonva.

Magentax 2016.09.30. 12:21:05

@yoga girl: a lottónál legalább pontosan tudni, hogy a nyereményilleték levonása után lesz annyi az összeg.
Ezek szegények meg azt hiszik, 36 millát kapnak kézhez - ez valahol átverés.

2016.09.30. 12:25:53

@yoga girl: Szerintem, ők majd tényleg utalják az 1 milla/hót, de azt a delikvensnek majd fel kell tüntetni az adóbevallásában, és le kell adózni. Evvan. Szerintem.

mobilos perpetuum 2016.09.30. 12:32:48

A szállodás játék színes, egyvalakit kivéve. De azt tis is tudjátok ki.

Magentax 2016.09.30. 12:33:56

@Spitzbauer: ezek még életükben nem dolgoztak és nem is akarnak dolgozni, lehet hogy még a kifejezést sem hallották soha: adóbevallás. :)

ascii 2016.09.30. 12:40:01

mondták, h bruttó 36 milla, lehet már nettó. csak feltételezés. bár ha nem teszik elé, akkor nyilván bruttó, de teljesen mindegy odáig ígyse-úgyse tudnak elszámolni.

a kocsi+ház kombónál az utóbbinál volt még para, h el sem készült, vagy egyáltalán el em kezdték felépíteni, lacinak vagy kinek volt egy puszta közepére fel lett húzva egy tanya, v mivolt? :D

Magentax 2016.09.30. 12:46:01

@ascii: Dunavarsány szélén egy lakóparkot terveztek, ott az első ház épült Lacinak. Mire kész lett, sok idővel a villalét után, Laci már el is adta - valami ilyesmi volt a sztori.
De ezen kívül is volt hasonló - talán a Corvin sétányon volt a nyertes lakása, de még el sem kezdték akkor építeni.

2016.09.30. 12:49:05

@Magentax: Jól hangzik, de Dávid, Evcsi, Zsótti, Ati dolgoznak (mondjuk látszik is rajtuk néhanapján). Szerintem, Krisztián is dolgozott a böriben (ninimum az izmain), meg nagatííívy is volt már Angliában betanított munkás a hűtőházban. Mondjuk ez nála nem biztos, hogy azt jelenti, dolgozott, mert ugye mind a tanulás, mind a munka olyan fogalmak, amelyekre "ostor ez a láb".

2016.09.30. 12:51:39

@Magentax: Lehet de nálam annyira nem karakter.
@MacákékIcukája: öö :D

Berborosz 2016.09.30. 12:52:12

@mobilos perpetuum: Figyeled? Újra itt a DK! Nem bírnak már megszűnni. Egy napig úgy volt, hogy VK (Viviellenes Koalíció) lesz belőle, de nem.

Működik minden az nCore-on, kösz!

Magentax 2016.09.30. 12:54:38

@Spitzbauer: Tényleg, Dávidra emlékszem, meg Krisztián is valami közmunkafelügylő - vagy mi a pék. Tivy nem számít, kötve hinném, hogy Londonban ő adóbevallásokat töltött volna ki.
Sztem a többieké is max a NAV poháralátét program keretében készült.
Egyedül Dávidból nézem ki, hogy képes lenne adóbevallást készíteni. :)

2016.09.30. 12:59:30

@Magentax: Hát ezaz. Én is belátom, hogy Dávid nem túl vitriolos, de nem bazmegozik, nem rúg fel székeket, nem turbóujjaz meg senkit, nem szaladgál meztelen az udvaron. Ezért vannak ott a többiek, tehát műsor is van :-) Ja és tud angolul, és valószínűleg ki tudja tölteni az adóbevallását. Akkor nyerhet, nem?

Még előjöhet a humora is, (Robin sem volt egy Sziporka Norbert az elején,) meg el is baxhatja a renoméját valamive, hosszú még a hátralévő idő.

KapitányG 2016.09.30. 13:04:03

@Spitzbauer: Abba kellene már hagyni ezt a börtönözést.

introverted22 2016.09.30. 13:06:41

@mobilos perpetuum: Jaj Nyusziiii! Foglalkozz inkább azzal, akit kedvelsz, és ne azt szajkózd, hogy te unod Dávidot :) Mesélj, neked ki a szimpi és kit szeretnél, hogy nyerjen? Sokkal érdekesebb lenne olvasni az írásod, ha néha nem csak azt mondanád el, hogy szerinted Dávid hülye looser tuja. Ezt már tudjuk.

Magentax 2016.09.30. 13:10:51

@Spitzbauer: Igen, most még túl hosszú az idő. Robin ügyesen evickélt a csoportok között, vele mindenki jóban volt (nyilván egy darabig), Dávidnak meg első perctől kezdve vannak ellenségei.
Ha most kivinné valaki, aki érdekes (nem Lóri), kinn is hagyná.

introverted22 2016.09.30. 13:12:56

@Spitzbauer: Most miért? Tivy az elmúlt két öfiben jobban odatette magát a munkában, mint a többiek... Máshol ez nem ment neki, mert ott nem vette a kamera, és így nem láthatta az anyukája, hogy dolgozik... Mert hogy a riportban még azt mondta, hogy azért is teszi oda magát annyira... Gondolom akkor máshol ezért nem :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.30. 13:13:23

@Krétagarbó: A poszt sztem nem kiemelkedő, de korrekt tény közlő, de tényleg el voltunk kényeztetve az elmúlt napokban a jobbnál jobb napi vitaindítókkal. Viszont azt hiszem, hogy előbb-utóbb át kell nyergelnünk más kedvencre, mert Lóri határozottan kezd visszaalakulni láthatlan emberbe. Se színe se szaga se humora.

introverted22 2016.09.30. 13:14:39

@Spitzbauer: Csak tájékoztatásul, a tegnap előtti öfiben felrúgott egy puffot a dohányzónál :D

Cérnahuszár 2016.09.30. 13:15:41

@mobilos perpetuum: azon még nem gondolkodtál hogy szemüveget cserélj, mert láthatóan bosszant ez a játék?
ki tudja, lehet megkedvelnéd dávidot is

yoga girl 2016.09.30. 13:15:45

@Spitzbauer: persze én csak azt mondtam ami a tényleges tiszta pénz ami megmarad :)

@Magentax: Szerintem elmondják nekik hogy adózniuk kell, más kérdés felfogja-e a másik :D Az átverés része a nézőknél van mert nyilván jobban hangzik hogy 36 milliós nyereményes játékba jelentkezz mint hogy netto fele Ft :D Őszintén szólva én se gondolkodtam el ezen csak az elmúlt pár évben hogy na de az netto vagy tán bruttó nyeremény. Egy átlag néző meg csak azt hallja hogy húúú sok pénz

Cérnahuszár 2016.09.30. 13:17:55

@mobilos perpetuum: módosítok, nem a játék bosszant téged, hanem az ha valaki bizonyos embereknek drukkol vagy épp nem és kiszavazza.
de hát ez mindenkinek szíve joga

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.30. 13:18:14

Azért ebből a szállodanapokból kihozhattak volna a játékosok Waczak Szálló hangulatot, vagy legalább törekedhettek volna rá!

Magentax 2016.09.30. 13:18:40

@windsor: Dávid? Lehet, hogy csak megbotlott benne. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.30. 13:19:43

@Magentax: az aktivitás- passzivitás görbéjével a legügyesebben Krisztián játszik, persze neki valahogy van egy olyan képessége (metakommunikációja), hogy mindig eseményközelben van, de megszólalás nélkül is képes a műsorban lenni. Nem hátrány...

Magentax 2016.09.30. 13:19:57

@Peter_Cs: te kinézed belőlük, hogy ismerik a Waczak szállót? :)
Némelyik olvasni sem tud, csak mekeg-makog, dadog.

yoga girl 2016.09.30. 13:20:06

@windsor: nekem a legemlékezetesebb pillanatom Dávidtól mikor az asztalra csapott a Mici-Soma vitában. Míg a többiek mint a birkák szenvedtek a saját nyomorukban 2 napig hogy arról a hülyeségről vitáztak hogy Mici kurva-e vagy sem meg milyen kocsija van, ő bizony odacsapott az asztalra és helyretette őket. Nekem az tetszett. Így nem nézem ki belőle hogy verekedne bárkivel is, de igenis van benne egy kis szenvedély. És csak annyit mondott "Elég legyen. A táblánál folytassátok." Nem kutyázott, meg hisztizett utána fél napig mint pl Tivy, mégis ugyanolyan hatásos volt.

introverted22 2016.09.30. 13:22:57

@yoga girl: Azért ha őszinte akarok lenni, én 20 millával is bőven kiegyeznék :) Szóval azért, amit csinálnak, még így is sokat kaszálnak... szerintem. Max ők többre számítottak, de attól még nem keveset kapnak :)

Cérnahuszár 2016.09.30. 13:23:15

@Peter_Cs: én úgy gondolkodok, hogy nézem ki mit hajlandó beletenni a játékba a nyereményért
ha valaki csak ül és azt gondolja engem ne csicskáztassanak, az ajándékba akarja a pénzt.
na arra nem szavaznék, ha szavaznék
ugyanez van ha valaki csak a balhét keresi folyton és kötekedik
az sem akar semmit tenni a pénzért, csak marakodik, ez kevés

Magentax 2016.09.30. 13:25:53

@VV Erőlegény: Ezt most nagyon jól megfogalmaztad.
Tényleg, Krisztián mindig ott van és sosem negatív értelemben.

yoga girl 2016.09.30. 13:26:32

@windsor: Egyetértek... meg azért ha valaki akár csak egy egyszerűbb lakást kap meg autót az baromi nagy segítség az életben, főleg huszonévesként. Más kérdés megéri-e - lásd POWERED BÁJ Big Brother Éva.

introverted22 2016.09.30. 13:26:45

@yoga girl: Én kedvelem Dávidot, engem nem kell meggyőznöd. Valóban nem rajta szoktunk röhögni, vagy megbotránkozni, ez tény. Viszont nekem az is tetszett, amikor Lórit szembesítették az Evelines dolgok miatt, mert ott Dávid igen keményen bekérdezett. Messze a legintelligensebb a villában, viszont valóban kicsit felpöröghetne, hogy tuti végig tudjon maradni.

Magentax 2016.09.30. 13:27:44

@windsor: régebben szó volt arról, hogy valami havi összeget is kaptak - végülis szereplők egy műsorban.
Vajon kapnak most is havi fizetést?

introverted22 2016.09.30. 13:31:20

@yoga girl: Ezért is fontos, hogy az ember ne járassa le magát még a pénzért se. Sosem lehet tudni, hogy mire fog ébredni a villán kívül. Gyorsan el lehet tapsolni azt a pénzt, aztán nem biztos, hogy az állásinterjút VV rajongók fogják tartani :)

introverted22 2016.09.30. 13:33:21

@Magentax: Nyilván kapnak annyit, hogy aztán kint el tudjanak tengődni a következő munkahelyig... Bár a fene se tudja :) Majd a kövibe jelentkezek, hogy kiderüljön.... Jah, nem, túlkoros vagyok... :D

patburnsred 2016.09.30. 13:40:02

10/10 eddig a hoteles szegmens, én imádom :D

Vivi és Soma mellé pedig nekem is egyre jobban jön fel Krisztián, mint kedvenc játékos, mindig hozzátesz valamit az adott részhez, amiben megjelenik, annyira jól áll neki, ahogy megjelenik mindenhol mindenkinél, mint egy security de a játék miatt kénytelen visszafogott mimózaként reagálni (vagy tényleg ilyen, nem tudom), de jó nézni.

MacákékIcukája 2016.09.30. 13:44:55

Szerintem a tegnapi ofi tulsagosan le volt roviditve a foci miatt. Ugyhogy a szerkik kihagytak a konfliktusokat-beszelgeteseket, es inkabb a hoteles jatekra koncentraltak. Nem baj ez, kell ilyen is, elmaradt a csicskagecikutyazas. Engem az elso vv-re es bb-re emlekeztetett a nyugis hangulat. Latszik, hogy hozzaszoktunk mar a trash realityhez, sokan untak a tegnapit :))

@mobilos perpetuum: hehe, barki irigykedhet a nyertesekre. Szerintem senki nem mondana itt nemet 36 millara, meg akkor sem, ha leszednek belole egy csomo adot. Ami VV5 Attilat illeti, baratno/feleseg nem jart a nyeremenyhez :))) es neki jo az utoelete, csak Alekosz viselkedik furan.

@yoga girl: az rengeteg (marmint a 12 milliobol 6), ettol fuggetlenul elfogadnam :)))

@Magentax: ja, Attilanak is egy csomot kellett varnia a lakasra, Aleknak is volt vmi balheja, meg tkp mindenkinek eddig

@pávör dragonfruit: na mondjad! mi ez az "öö"? :D

KapitányG 2016.09.30. 13:47:04

Még ha valóban börtönviselt lenne, akkor is bunkóság volna ezt állandóan felemlegetni, pláne ha a magatartásával folyamatosan rácáfol a börtönviseltekkel szembeni előítéletekre.
Amúgy azok a fogvatartottak, akik egy-két hetet töltenek előzetesben, biztos, hogy nem dolgoznak a "börtönben".

yoga girl 2016.09.30. 13:50:34

Nem tudom nekem is tetszik a hotel hét, tök jókat kacagok rajta :D Egyedül akkor untam kicsit mikor Mici Lórival beszélt Dávidról. De az is csak azért mert még mindig nem fogják fel hogy arról hogy Dina kiesett mindenki tehet csak Dávid nem. Őt ajánlották, Dina választotta, a nézők szavaztak. Mindegy, vasárnap a kiválasztás után legalább lesz új témájuk.

yoga girl 2016.09.30. 13:52:25

@pávör dragonfruit: ooooh :O VV Jerzynek is volt ilyen ügye.
Amúgy Soma minden egyes megszólalásában felemlegeti az érettségijét? :D Folyton ezzel dicsekszik, még az angol teszten is elmondta hogy neki biz' az van :D Nincs a sráccal bajom egyébként, csak feltűnt :D

2016.09.30. 13:52:57

@KapitányG: Igazad van, nem prioritásom egyébként a börizés, de ha már itt tartunk, és még mielőtt végképp elengedjük ezt a témát, szeretném mostmár tényleg megtudni, hogy volt-e börtönben, ha igen miért, és mennyit? Ha nem volt, akkor asszem nyugodtan lehetne börizni, mert vannak jó viccek vele, de akkor meg semmi értelme.
Bár gondolom, ha majd párbaj/döntő közelben lesz, akkor megírja a Blikk vagy valami egyéb szennylap.

Egyébként többen is sittesnek becézik itt, azokat is moderáltad?

MacákékIcukája 2016.09.30. 14:00:10

@Spitzbauer: @windsor: @Magentax: durciDavid puff-rugdosasa vicces volt meg aranyos is, nem erobol rugta, csak olyan... durcin :D vissza kell neznem az elso par reszt, mert az asztalracsapasos vita meg a Micis-Loris eseteket nem lattam

2016.09.30. 14:02:26

@yoga girl: Igen úgy tűnik senki sem szívesen áll be hambit sütni manapság...
Az érettségizés persze elég gyakran emlegeti, nem tudom rangra akarja-e magát a többiekhez képest emelni, vagy mi a célja vele, esetleg valós büszkeséget érez, mindenesetre persze szép dolog, hogy letette, de azért mégsem nagydoktori, hogy ennyit fel kelljen emlegetni.

MacákékIcukája 2016.09.30. 14:04:06

@yoga girl: ja, latom te irtad az asztalracsapast, na majd jol kikeresem es megnezem hetvegen. Sztem nem baj, hogy Lori es Mici tevkepzelegnek Dina parbaja miatt (bosszu stb), a nezok emlekeznek, hogy Lori ajanlgatta Davidot. Facebookon is mindenki ezen rohog az utobbi par napban, hadd egessek magukat :)))

KapitányG 2016.09.30. 14:09:20

@Spitzbauer: A Blikk már megírta:
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ket-hetig-ult-de-vegul-kiengedtek-a-zsaruk-a-vv8-nehezfiujat/q829715
Mondhatod, hogy nem igaz, de nincs rá bizonyítékod. Nekem sincs arra, hogy igaz, de egyelőre semmi okom kétségbe vonni. A papa egyébként a nemzetiségi önkormányzat elnöke, Krisztián is nemzetiségi önkormányzati képviselő, nehezen tudom elképzelni, hogy az anyuka megkockáztatná a hazugságot.
Nem a sittes szúrja a szemem, hanem az, hogy "dolgozott a böriben". Amúgy pedig nem olvasom el az összes hozzászólást.

2016.09.30. 14:16:26

@KapitányG: Szerintem a sittes sokkal csúnyább, mint a böri, és én sem olvasok el mindent, így azt sem tudtam, hogy 2 hétről volt szó. És miért ne hinném el???

Belátom butaságot írtam, 2 hét alatt, biztos nem állt neki dolgozni... a TUGGYUKHOL :-DDD

mobilos perpetuum 2016.09.30. 14:18:39

@windsor:
Sixx a párbaj utáni Hogyvoltban:
"4. rész, amiben Dina előveszi a diplomáját
Próbavita, üvöltözés, majd romantikus vacsora gyön, az előbbiben Dina és Dávid egymás arcába mászva osztja egymást, és egy bazdmeg sincs benne, de előjön a kibaszott csedársajt megint. Dina meglepően kultúrált, amikor Dávid előveszi az alpári kártyát, és azt mondja, hogy ő nem káromkodik, Dina nem azt válaszolja, amit teszem azt én, mondtam volna, hogy húzd már ki az a kibaszott karót a redvás picsádból, te szerencsétlen fostalicska, hanem azt, hogy
Oszt?
A vitából Dina jön ki jobban, de úgyis mindegy, a szavazást nem ez dönti el."
Javasolj sixx-nek új szemüveget.
Kedvetekért
Dávid nevét ezután nem írom le, minek is, új neve: Tuggyukhogyegysenki.

introverted22 2016.09.30. 14:45:05

@mobilos perpetuum: Most hogy jön ide sixx? Nem én javasoltam az új szemüveget, úgyhogy ezzel ne engem fárassz. Nem zavar, hogy nem kedveled, mert kb nem érdekel. Az se, hogy sixx nem szereti, sőt ha egyik hv író se szereti, akkor se fogok kiborulni. DE!! Az zavar, hogy semmi másról nem tudsz írni, mint arról a valakiről, aki szerinted egy tuja és szóra se érdemes. Ehhez képest a legtöbb sorod róla szól... Ezért kértem, hogy ugyan írj már olyanról, akit kedvelsz, hogy őt miért? Neked mi tetszik? Min szórakoztál jót? Mert így qrva unalmas és igazándiból érdektelen minden hozzászólásod, mert nincs más tartalma, mint hogy Dávidot nem kedveled, mert... De ezt mindig minden formában felhozod. Hát írj másról!

Büszke_troll 2016.09.30. 14:50:35

Ha a 36 millió bruttó akkor lejön belőle a 15% szja és esetleg az eho (450 ezer forint)
Akkor is több mint 30 millió marad

(ami még mindig kevesebb, mint régen a lakás, autó)

introverted22 2016.09.30. 14:53:26

@Büszke_troll: Azért szerintem én abból is tudnék venni autót is, meg lakást is, úgy, hogy még maradna benzinpénz is :) Aki okos, az ebből is el tud indulni, aki meg hülye, annak tök mindegy, hogy mit és mennyit adnak, úgyis eltapsolja.

Büszke_troll 2016.09.30. 14:54:32

@Büszke_troll:
Viszont, ha az rtl azt mondja, egy éven keresztül alkalmazza a nyertest, és a 36 millió munkabér, akkor 3 millió helyett kb havi 2 milliót kap (24 millió összesen)

Magentax 2016.09.30. 14:56:52

@Büszke_troll: az már túl sokba kerülne szerintem az rtl-nek.
Közismert, hogy egy munkavállaló után milyen extra magas munkáltatói terheket kell fizetni.

Cérnahuszár 2016.09.30. 14:57:59

@Büszke_troll: ja csak az rtl-nek nem 24 millába fájna, hanem duplája, az adó miatt amit be kéne fizetnie a munkavállaló után

Büszke_troll 2016.09.30. 14:59:11

@windsor: Új építésű lakás pesten 25 millió egy új autó, mondjuk kia 5 millió
Ezek azok a kategóriák, amiket az előző nyertesek kaptak.

MacákékIcukája 2016.09.30. 14:59:39

@Büszke_troll: nyeremenyado nincs? Nekem az a 15% tok kevesnek tunik ennyi penz utan. Norvegiaban kb 30-36%-a elmegy a normal fizunak az adora (minel tobb a brutto, annal tobbet kell belole adozni).

BAZINGA2 2016.09.30. 15:00:11

Most olvastam, hogy a VV 8-ban több újdonság is lesz!...Pld, hogy számtalan villán kívüli eseményre kiviszik Őket és nem csak a villában történteket nézhetjük. Ezenkívül ... live camera fogja közvetíteni 0 - 24 órában a villában történő eseményeket, csak 18 éven felülieknek! Úgy látszik az RTL. is rákapcsolt, és " elkezdenek játszani ... nekünk. " =D

Cérnahuszár 2016.09.30. 15:01:25

@BAZINGA2: hol olvastad? o.O eddig ennek semmi jele

mobilos perpetuum 2016.09.30. 15:06:00

@windsor: Neked válaszoltam, egyformán fújtattok ellenem. Nem érdekel, ki milyen nick alatt teszi ezt.
Annyiszor jövök ide, ahányszor tetszik, lehet lapozni, akinek nem tetszik.
Tuggyukhogyegysenki-ről lehet, hogy mégse írok semmit, mint ahogy a tuja bokrokról sem, felesleges.

MacákékIcukája 2016.09.30. 15:07:04

@windsor: persze, netto 30-bol siman osszejon a lakas + kocsi es meg marad is belole :)

@Büszke_troll: sztem a 6-7-es szeriakban mar sokkal kevesebbet szantak ra, kaptak egy max 40 nm-es felujitott lakast. Elozo szeriakban jart luxusnyaralas is, ill. a havi brutto 1 milla.

MacákékIcukája 2016.09.30. 15:07:57

@BAZINGA2: linket pls, de ne valami ubergagyi fake VV oldalrol

2016.09.30. 15:13:59

@windsor: Jó, hogy ilyen kultúráltan válaszoltál neki, mert majdnem beleírtam, hogy ne erölködjön, mert bexarik. Még szerencse, hogy nem tettem :-))))))

BAZINGA2 2016.09.30. 15:14:04

@Cérnahuszár:
Az előbb találtam ezt a cikket. Gondolom, hogy apránként akarják érdekessé tenni a villa létet, meg aztán meg is kell szervezni. Nem úgy van, hogy kiviszik Őket a vakvilágba. Meg aztán úgy vélik, hogy nem kényeztetik el nézőket egyszerre minden jóval! =D - Itt a link, egy pár sor...

www.maivalosag.com/szines/a-valovilag-8-hamarosan-elkezdodik-van-egy-ujitas-ami-eddig-nem-volt/

KapitányG 2016.09.30. 15:17:33

@MacákékIcukája: Itt is elment, amíg sávosan adóztunk. De most - mint bevétel - 15 százalékot adózik, ahogy minden más jövedelem.

Cérnahuszár 2016.09.30. 15:18:40

@BAZINGA2: a forgatókönyvük biztos megvan már az utolsó részig, nem menet közben találják ki mi legyen
hát ez egy cikk a semmiről úgy látom, mert 1 hónapja megy és egyedül ez a hoteles dolog ami új

MacákékIcukája 2016.09.30. 15:19:41

@BAZINGA2: 2016 majusi cikk egy nem tudom milyen oldalrol... persze, van 0-24 live camera, de mi azt nem lathatjuk :D

@KapitányG: de fura, az nem tul keves? Bar Mo.-n ugyis elsikkasztjak :(

Büszke_troll 2016.09.30. 15:22:34

@MacákékIcukája: nálunk szerencsejáték után is az szja szabályai alkalmazandók.
És igen, nálunk egy kulcsos az szja, és igen, ilyen alacsony (15%) a mértéke
(más adókkal szopatnak minket, hogy az egyszerű proli ne lássa át)

MacákékIcukája 2016.09.30. 15:26:59

@Büszke_troll: aha, ertem. Koszi az infokat! :) Tok nem vagyok kepben...

BAZINGA2 2016.09.30. 15:27:55

@Cérnahuszár:
Persze, hogy megvan, de valóban nem lehet úgy csak kivinni Őket. Gondolom, hogy most a nézők ellesznek, a vasárnapi kiválasztással foglalkoznak, utána a kihívással, majd a párbajjal. Azután amikor kezd ellaposodni a műsor, akkor kiviszik Őket, mert ott van 1 hét, amikor nem történik semmi. A kinti eseményekkel, újra felrázzák a nézőket, mert biztos vicces lesz!

BAZINGA2 2016.09.30. 15:35:02

@MacákékIcukája:
Nem tudom, hogy mi lesz belőle, de volt már olyan VV . ahol kivitték Őket és ügyességi versenyt rendeztek. Majd meglátjuk, hogy mi igaz belőle? Valahonnan csak tudja, de az is lehet, hogy kiszopta a kisujjából! =D - Mindegy, én csak megosztottam, mivel nem vagyok önző. =D

BAZINGA2 2016.09.30. 15:37:21

@Cérnahuszár:
Biztosan...főleg ha az ügyességi versenyen, aki az első, kapna egy lila kendőt! :)

Cérnahuszár 2016.09.30. 15:39:03

@BAZINGA2: hirtelen mindenki megtáltosodna

Cérnahuszár 2016.09.30. 15:46:10

ki rakta ide ezt a bilit

MacákékIcukája 2016.09.30. 15:47:14

@BAZINGA2: altalaban szkeptikus vagyok az ilyen random hiroldalakkal szemben :) De a lila kendos verseny jo lenne, mint anno Arenaban... A szuperkepessegeket sem kellett volna megszuntetni, az is egy jo otlet volt.

BAZINGA2 2016.09.30. 15:49:24

@Cérnahuszár:
Ja, meg a nézők is! Képzeld el, hogy amikor nem ordibálni, káromkodni, heverészni, pletykálkodni kell, hanem versenyezni és megmutatni milyen is vagy valójában? Mindenki tekerne! =D

MacákékIcukája 2016.09.30. 15:50:08

@mobilos perpetuum: kotod az ebet a karohoz, kikerulted @windsor: kerdeseit. Most mar tudjuk, hogy Davidot nem szereted. Kit szeretsz es miert? Milyen a taktikaja? Mit kellene jobban/mashogy csinalnia? Mit kellene a musorkeszitoknek valtoztatni a jatekon? stb. Van egy csomo dolog amirol lehet irni.

BAZINGA2 2016.09.30. 15:51:18

@MacákékIcukája:
Szerintem is! Valami valóság tartalma csak van, nem hiszem, hogy kitalálta. Semmi érdeke.

Avanivi 2016.09.30. 16:07:14

@MacákékIcukája: Nálunk az 5 millás havi fizetésből és a minimálbérből is l5% a SZJA. Van gyermekek után járó adókedvezmény de csak annak akinek van is annyi adólevonása. Hiába van négy gyereked ha az adó összege csak havi 15 ezer akkor megizélhetik a kedvezményt. Nálunk sok ilyen van, egész nap lehetne írni. Meg van olyan is, hogy " gyere haza fiatal" vagy mi.

introverted22 2016.09.30. 16:25:27

@mobilos perpetuum: Én próbáltalak belevonni egy beszélgetésbe. Nem ellened fújtatok, hanem érdekelt volna, hogy mik a meglátásaid a dolgokról Dávidon kívül. Senki nem mondta, hogy ne gyere ide, vagy ne írj, csak jobb lenne ha olyan dologról írnál, amiről még eddig nem. De ha nem megy, akkor igazad van, hagyjuk rá. Akkor írjál negatív sorokat Dávidról, legalább addig te is vele foglalkozol :) Max innentől tényleg nem olvasom a te hozzászólásaidat sem, mert a jelek szerint veled nem lehet érdemben kommunikálni, akkor meg minek erőlködjön az ember lánya. Van, hogy el kell fogadni, hogy valami nem megy, jelen esetben a te bevonásod a társalgásba...

ewita 2016.09.30. 18:09:13

@windsor: sztem jót tenne neki ,ha néha kimenne levegőzni,szépen süt a nap,vagy elmenne mondjuk egy box edzésre, vagy futni-kondizni, levezetni a feszkót, mert borzasztó frusztrált szegény! én nem olvasom már napok óta, tovagörgetek, válaszolni meg egyáltalán nem látom értelmét! tedd ezt te is,majd szépen abbahagyja és elkullog, vagy nem! :D:D:D

introverted22 2016.09.30. 18:16:43

@ewita: ma valahogy úgy éreztem, hogy elönt a kedvesség, ezért tettem egy próbát, de elvesztegetett percek voltak :) Sebaj, a közvéleménykutatós telefonhívásnál a néni nagyon hálás volt, hogy jó napomon hívott :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 18:18:56

@ewita: á, itt fog megvénülni a hülyeségével együtt

introverted22 2016.09.30. 18:22:23

@PeniValdes: Naaa, ma megszállt a kedvesség szelleme. Nem tehetek róla, néha ilyen is van. Évente 2x, 3x. Nekem nem fáj, holnaptól meg max nem olvasom az irományát :D

ewita 2016.09.30. 18:30:59

@windsor: nem csak ma voltál , olvasgatlak benneteket amikor időm engedi és szerintem mindenki próbált normálisan hozzáállni,már aki vette a fáradtságot,hogy válaszoljon neki, de szerintem nincs értelme! én ignoráltam,a másikkal együtt! :)

2016.09.30. 18:33:32

szegény perpetoá, majd én beszélgetek veled ;)

2016.09.30. 18:37:24

@PeniValdes: jó is az, mindenki igényli a szeretetet, meg a törődést...meg h kibeszélhessék magukat. én a trollokat is szerizem.

WICKEDWITCH 2016.09.30. 18:49:10

@windsor: ne aggódj, a legjobb családokban is előfordul az ilyesmi. :D
@Biriksz_Krokiksz!: @ewita: @PeniValdes: nézzük a dolog jó oldalát Dávidunk szempontjából: akivel valaki ennyit foglalkozik, az hogy lenne már tuja? ;) :D

2016.09.30. 18:51:02

@windsor: Csak görgesd àt :)

2016.09.30. 18:53:04

@WICKEDWITCH: hiszen a tujarol nincs mit beszelni, mert csak ott van, ahova leteszed, es kesz. david =/= tuja (es meg pofas kis darab is raadasul)
;)

2016.09.30. 18:58:42

@pávör dragonfruit: nemtom, en pl mindig mindenkit el szok olvasni, mindenki elmondja mit gondol, sajat vermerseklete szerint, oszt' kalap...nem elferunk? ;) csak meg szinesebb a Spaletta XD

introverted22 2016.09.30. 19:01:56

@PeniValdes: Köszi, tényleg nagyon cuki volt :)

2016.09.30. 19:03:29

@Biriksz_Krokiksz!: Nekem mindenkire mar nincs idegrencerem :D
Posta elveszitette a csomagomat ugyhogy turelmem se sok lett igy estere :D

2016.09.30. 19:06:20

@pávör dragonfruit: mondjuk ezt is megertem.
(egy csomagelvesztesi idegallapotot meg plane)

moletty 2016.09.30. 19:08:16

@PeniValdes: Sírva menekültek a végén ? :)

2016.09.30. 19:09:59

amugy meg siman lehet, h csak #bosszantasibol ir, aztan vagy harapnak ra, vagy nem. van ilyen ;)

WICKEDWITCH 2016.09.30. 19:16:22

@Biriksz_Krokiksz!: hát igen, nem rossz, nem rossz. Bár én nem szeretem a tetkókat, de hát nem lehet minden tökéletes... ;)
@pávör dragonfruit: :( De azért legalább meggyógyultál/jobban vagy?

2016.09.30. 19:17:52

@WICKEDWITCH: Igen már 95%-os köszi szépen :D
Csak ez fránya csomag :DDD (sima küldemény külföldről... az ottani szerint kikézbesítették én meg nem kaptam meg... se cetli, se csomag a postán... akkor most ihatok rá hideg vizet?...)

2016.09.30. 19:20:17

@WICKEDWITCH: dévnek van tetkója? nem figyeltem még, mindig felöltözve láttam eddig, és csak az arcát néztem ;)

WICKEDWITCH 2016.09.30. 19:30:38

@Biriksz_Krokiksz!: van bizony. Szerintem vess egy pillantást a többi testrészére is, ha alkalmad adódik. ;)

2016.09.30. 19:30:59

@pávör dragonfruit: Legközelebb ajánlottan adják fel. Annak van nyoma. Ha pedig oda lesz, a Posta kártérítést fizet. Főleg ha értékes dologról van szó.

malevil2050 2016.09.30. 19:32:57

Úgy látom koncsita szelleme ébredezőben van. hihi

2016.09.30. 19:33:00

@ALOKSAKTRHEE: Nem gondoltam hogy ennyi gógyija van simán küldeni... Simáért is fizet kártérítést? Mert azt osztrák nyomokövetőben benne van a sima csomag is, miszerint kihozták és leadták a mi postánkon (de ott nincs és értesítőt sem kaptam). Holnap megyek reklamálni, ma csak simán hazaküldtek mert nem találták...

2016.09.30. 19:35:01

@pávör dragonfruit: Nem. Azért sajnos nem. Nem szabad így küldeni, mert lába kél.

2016.09.30. 19:37:14

@ALOKSAKTRHEE: Akkor szerintem élelmes volt a postás...

WICKEDWITCH 2016.09.30. 19:39:43

@ALOKSAKTRHEE: a karján és a mellkasán láttam, máshol nem tudhatom... :D

Cérnahuszár 2016.09.30. 19:39:58

ma 10-kor lesz a jelentés az ápoltakról? vagy ma is 8?

2016.09.30. 19:39:58

@pávör dragonfruit: Nem valószínű. Inkább a logisztikai központban dolgozó. De azért menj be és reklamálj.

2016.09.30. 19:40:57

@WICKEDWITCH: Aha persze. ;) Nem tudhatod. :D jó duma.

2016.09.30. 19:41:23

@ALOKSAKTRHEE: Holnap megpróbálom. Köszi :)

2016.09.30. 19:43:12

@pávör dragonfruit: Szívesen. Mint egykori postai dolgozó, rossz ilyet olvasni. Hogy eltűnnek dolgok. Elkeserítő. Hova lett a becsület?

2016.09.30. 19:43:42

@ALOKSAKTRHEE: igen, sztem is inkabb ok a nagy francok, nem a mezei kezbesito...

2016.09.30. 19:46:21

@WICKEDWITCH: nem rajongok, h osszefirkaljak magukat, nalam ezert pontlevonas jar. anikoe se tetszik, tothgabie pedig egyenesen ronda, pedig a csajt amugy birom.

2016.09.30. 19:48:11

@ALOKSAKTRHEE: Azért furcsa mert ez egy doboz azaz észre lehet venni ha valahol ott pihen. Máskor sima dolgokról is értesítettek, és csak átvettem másnap, nem volt belőle gond. Sőt Kínából ebayről minden sz ideért eddig sima küldeményént...

2016.09.30. 19:50:13

@pávör dragonfruit: Kitudja. Talán szerencséd lesz. Nem vette fel át vmi szomszéd esetleg?

WICKEDWITCH 2016.09.30. 19:51:38

@ALOKSAKTRHEE: úrihölgy ilyenekről nem beszél... ;) :D
@Biriksz_Krokiksz!: nálam is pontlevonás. Vannak persze szép tetkók, de csak mint képek tetszenek. Az emberi test meg úgy szép, ahogy van. Persze ez is ízlés dolga. :)

2016.09.30. 19:51:59

@pávör dragonfruit: Akkor holnap talán többet meg tudsz.

2016.09.30. 19:52:48

@WICKEDWITCH: Értem. És megértem
;) :D

2016.09.30. 19:52:52

@ALOKSAKTRHEE: Nem reménykedem, de köszi mégegyszer.
Bocs az offolásért.

,, 2016.09.30. 19:57:32

@pávör dragonfruit: milyen csomagcsi? ha rendeltél valahonnan írj löevélt nekik és visszakapod a pénzed (ha letelt 30 nap)

2016.09.30. 19:59:17

@szörnycsi: Nem, sajnos egy barátnőm küldte Ausztriából és dinnye volt, simán küldte, nem ajánlottan... :(

,, 2016.09.30. 20:00:01

@pávör dragonfruit: +a vámon nagyon el tudnak ülni rajta, van amikor hetekig

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.30. 20:01:29

@MacákékIcukája: A fene vigye el, hogy ilyen értelmes embereknek, mint te Norvégiáig kell vándorolniuk egy jobban fizezett és adózó munkáért.

2016.09.30. 20:03:42

@szörnycsi: Az osztrák csomagkereső szerint itt van. Itt meg nincs. :D Úgy tűnik így jártam...

busifa 2016.09.30. 20:04:41

Vivi ne legyél rüfke!

2016.09.30. 20:04:55

@pávör dragonfruit: aszittem dinnyet kuldott :)))))))

,, 2016.09.30. 20:06:04

@pávör dragonfruit: hát ez nagyon bosszantó, sajnálom!

2016.09.30. 20:07:33

@busifa: bakker, rohantam odakapcsolni, h ma is 8kor kezdik
XD

,, 2016.09.30. 20:07:37

@Biriksz_Krokiksz!: én is:O de gondoltam biztos nagyon szereti dragonfruit:O

2016.09.30. 20:11:37

@szörnycsi: meg a logisztikai kozpontosok is ezek szerint....:/
@pávör dragonfruit: meg ne add fel. mondanam h elkiserlek, nagyon tudok szigoruan nezni, becsattogsz a postara egy krokodillal. #sikersztori

2016.09.30. 20:14:56

@szörnycsi: Köszönöm az együttérzést :)
@Biriksz_Krokiksz!: Menő lennék :)

BAZINGA2 2016.09.30. 20:26:49

@Biriksz_Krokiksz!:

Dávidnak van tetkó a két karján, meg a mellén is. Egyszer láttam, azt hiszem öltözködés közben.

Cimili 2016.09.30. 20:29:12

@Biriksz_Krokiksz!: Baszki, én is aszittem. Kezdtem is irigykedni, mert imádom a dinnyét. :DDDDD

2016.09.30. 20:29:54

Igen jobb karja végig van tetoválva google-ben megtaláljátok.

2016.09.30. 20:30:30

@Cimili: Most már nem mosom le magamról a dinnyét soha :D

BAZINGA2 2016.09.30. 20:30:31

Ja, meg amikor bekenték magukat, és táncoltak a lányoknak. Azt nem mondták, hogy hanyadik lett. Azt tudom, hogy Krisztián lett az első. Ha jól emlékszem a hátán is van tetkó. De nem biztos.

2016.09.30. 20:30:49

@Cimili: jaj nagyon en is ;)

@BAZINGA2: nagyon fogok most mar koncentralni ra ma. ;)

2016.09.30. 20:33:36

@pávör dragonfruit: siman le is cserelheted az avidat, ha mar ekkora dinnyerajongo lettel
XD

ewita 2016.09.30. 20:37:05

@pávör dragonfruit: én tavaly küldtem Németo.-ba csomagot,több mint 20 napba telt odaérnie,ajánlva adtam fel, de csak annyit láttunk a követésen ,hogy az országból kiment! tök szívás volt mert karácsonyra küldtem benne pár dolgot, és szilveszter napján kapta meg! :P már é is azt hittem,hogy lenyúlták valhol,és amikor ár feladtam akkor csak odaért! remélem azért előkerül! :)

2016.09.30. 20:37:19

@pávör dragonfruit: na csak rakerestem. majd lekenjuk szinhazi alapozozoval, h ne latszodjon.

BAZINGA2 2016.09.30. 20:39:38

@pávör dragonfruit:
Azt láttam! Kicsit fentebb írtam, hogy a két karján, meg a mellén...a hátában nem vagyok biztos. A Goglee-ba fent az összes vv8- szereplő. Ott látszik a két karja meg a melle, Somával ülnek.

BAZINGA2 2016.09.30. 20:43:07

@Biriksz_Krokiksz!:
Jól nézett ki Dávid amikor bemutatót tartottak, csak a csajok direkt lepontozták. Ez még a kiválasztás előtt volt. Azt hiszem, hogy még Zsolti is több pontot kapott. Azt hitték, hogy Dávid nem jön vissza. Na, jól benézték! =D

Mirocska 2016.09.30. 20:43:37

@pávör dragonfruit: Én úgy tudom egy postás ismerőstől, hogy a logisztikai központban hegyekben állnak a csomagok, mert egy nap alatt közel 100-an mondtak fel.... Óriási a káosz állítólag, főleg a külföldi csomagokat nem dolgozzák fel...

2016.09.30. 20:44:09

azt kell mondjam, h felul kell biralnom a korabbi kommentemet, miszerint en mindenkit szeretek. nem igaz, dombovari istvant nem kedvelem :/
(busifa hsz-e miatt atrongyoltam a csatornara, ahol sóderklub megy)

2016.09.30. 20:44:24

@ewita: Ajánlva 20 nap durva... Szerencse, hogy végül megkapták. Én is gondoltam rá, hogy még lehet egyszer kihozza a postás de dolgozom, nem érek rá csomagot várni itthon szóval megpróbálom a központi postát mert azzal se leszünk előrébb, a végén visszaküldik (ha nem nyúlták még le).

@Biriksz_Krokiksz!: Gondolom nem örülne az alapozónak a fiú, ha már magára varratta. :D

2016.09.30. 20:48:21

@BAZINGA2: nem lattam azokat a reszeket. igen, igy az elejen a legrizikosabbak a kivalasztasok, egesz mas kepuk van egymasrol, es ilyenkor jonnek a legnagyobb meglepodesek. jo ez XD
mondjuk siman arra tippeltem en is, h diana fog visszamenni.

2016.09.30. 20:49:30

@BAZINGA2: Bocsi a melles kommenten nem akadt meg a szemem :)
@Mirocska: Hú ez már több info mint amit két posta tudott adni nekem egy délután alatt. Lehet, hogy várok a reklamáció előtt... Persze ki tudja mikor mondtak fel, az én csomagom tegnap du óta nem akar előkerülni..
@Biriksz_Krokiksz!: Jó, hogy szólsz, ma lesz Bödőcs Londonban 2. részt (azt hiszem).

Cimili 2016.09.30. 20:53:10

@pávör dragonfruit: Hú, az nagyon ciki lenne, ha visszaküldenék! Addigra megromlana a dinnye. :DDDDD (Bocs, de nem hagyhattam ki.)

2016.09.30. 20:55:24

@Cimili: sztem a lőrincnél van!

2016.09.30. 20:55:53

@Cimili: Meglevesedne :DDD (jó volt, tetszett) :DDD
@Mirocska: Egy rejtély van: nincs értesítő, amire azt mutatja a rendszer hogy van... valami porszem került a gépezetbe a tegnap dél és ma délután történt időszakban.

Bocs a posta-gate-ért amit indítottam...

2016.09.30. 20:56:30

@pávör dragonfruit: ma lesz 9kor, vesszuk is felfele kesobbi holnapi kibeszelesre ;)

2016.09.30. 20:58:19

@pávör dragonfruit: Nem lehet hogy vki megette? XD Bocsi. :D

2016.09.30. 20:59:49

@ALOKSAKTRHEE: :D de, most már minden előfordulhat
Micsoda rejtély, a 100 postással és eltűnt csomagokkal, különös hangsúllyal a dinnyékre :DDD

2016.09.30. 21:01:55

@pávör dragonfruit: A fene az édesszájú postai dolgozókba. :))

2016.09.30. 21:03:25

@pávör dragonfruit: ez lassan mar CS:I pávör hogyvolt lesz
XD

Cimili 2016.09.30. 21:03:45

@ALOKSAKTRHEE: Én nem ott dolgozok hálist.:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 21:03:50

@pávör dragonfruit: elnézést. szarakodik a netem.
vagy a telefonom.szóval kinek a dinnyéjét kell megenni?

,, 2016.09.30. 21:04:17

@pávör dragonfruit:
Lehetne belőle sori "Az eltűnt dinnye esete" Sherlock stílusban
Vagy CSI Posta

2016.09.30. 21:08:34

@Cimili: Tudom. A macskák amúgy sem szeretik a dinnyét. Ha jól tudom. :)@szörnycsi: A CSI Posta címre szavaznék. ;)

2016.09.30. 21:09:34

@ALOKSAKTRHEE: @Cimili: @Biriksz_Krokiksz!: @Cseszlovák Gyurmafilm: @szörnycsi: @Mirocska: Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy halálra röhöghettem magam eme szomorú esemény ellenére.
:DDD
CSI PostaPávörDinnyeGate megalakult.

Berborosz 2016.09.30. 21:10:42

@pávör dragonfruit: Te lány vagy?
(Csak ha nem titok.)

2016.09.30. 21:10:55

@szörnycsi: elkepzeltem ahogy a holmes fiverek egymast csipkedve es uberelve kilogikazzak az eset megoldasat ;)

2016.09.30. 21:15:09

@Biriksz_Krokiksz!: @szörnycsi: :DDD Csavart feltétlen szeretnék a történetbe.

2016.09.30. 21:15:58

@pávör dragonfruit: na, mar megerte ;)

@Hoppancstol pedig elnezest az offolasert. ;) a 12es karika nem valo ehhez a musorhoz, lassuk be.
a fiuknak is kell amugy ma hastancizni?

2016.09.30. 21:17:31

@pávör dragonfruit: megmentik a dinnyet! en szeretem a holivudi hepiendeket!

2016.09.30. 21:19:36

@Biriksz_Krokiksz!: Valahol épp a Zombieland megy, felrémlett bennem egy pillanatra a zombidinnye esete de a hírek már csak említettek volna egy eltűnt postást (bár fentebb már 100-ról is szóltak a hírek)...

BAZINGA2 2016.09.30. 21:20:10

@Biriksz_Krokiksz!: - @pávör dragonfruit: -

Itt egy link, megnézhetitek online a közvetítéseket az elejétől, mostanáig...bármely részt amit nem láttatok. Sok érdekes dolgot és videót találtam benne, érdemes átnézni!!!

www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=Val%C3%B3vil%C3%A1g%208%20online%20k%C3%B6zvet%C3%ADt%C3%A9s&tas=0.3357555593954549&ref=ss_see_more_link

Cimili 2016.09.30. 21:21:25

@ALOKSAKTRHEE: Akkor szerinted mitől zöld a nyelvem? He? :)

2016.09.30. 21:22:04

@Cimili: :))))))))))))))))))))))))) nagyon rohogok

2016.09.30. 21:23:40

@Cimili: Mit tudom én? A wasabitól? Talán? ;)

2016.09.30. 21:24:35

@BAZINGA2: eleg a hv meg a kommentek, max ha vmi pluszban erdekel, akkor a netrol visszanezem, de koszi <3

Cimili 2016.09.30. 21:25:40

@BAZINGA2: Nekem nem müxik. Jó a link?

Cimili 2016.09.30. 21:26:51

@ALOKSAKTRHEE: Fúúúú, olyat még sosenem ettem, de nem is fogok, mert nem teccik a neve. Egyébként tudom mi. :)

BAZINGA2 2016.09.30. 21:27:44

Az első link nem az igazi!!!! Az olyan mix...vegyes az előző VV- vel!!!
A 2 -ik link a jó, ott csak a VV8 -ról szól minden!!!

Cimili 2016.09.30. 21:29:30

@BAZINGA2: Köszcsi! :) Nekem kimaradt majdnem 2 hét.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 21:29:46

@pávör dragonfruit: akkor true detective stilusban kellene nyomni.tele fordulattal elcseszett eletekkel, nyomasztó zene egy lapukkant alfoldi tanyaban egy zoldre festett locan egy postassapka, kes villan reccsenes es egy pufok borostas arcon vegigcsurran a dinnyele... vagas, uldozes az m5-oson, utfelbontas, dugó. 3kocsi van a vadasz es a preda kozt es ott allnak 2 órahosszat. kozben hamgosbemondoval megerkezik a tollfelvasarlo, közvetlenül a family frost után...

2016.09.30. 21:30:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ez csodás, vitted az estét nálam :DDDD

BAZINGA2 2016.09.30. 21:31:16

További szépeket!....nemsokára kezd. Már hiányzik az üvöltözés.=D Ma lesz a hastánc!?

2016.09.30. 21:31:18

@Cseszlovák Gyurmafilm: ...és akkor felhangzott a szippantós kocsi tülkölése...

,, 2016.09.30. 21:33:28

@pávör dragonfruit: @Cseszlovák Gyurmafilm: és a végén legyen róla hogyvolt amit szimbolikusan hoppancs ír, és totál körbeértünk:)

2016.09.30. 21:33:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: ok, te irod a scriptet, erzek megvan hozza ;)
es kerek szerepet! (de ne a dinnye legyek, inkabb a badass figura)

2016.09.30. 21:35:22

@Biriksz_Krokiksz!: Csak én maradok a dinnye végül...
@szörnycsi: Hoppancs ha ezt elolvassa... :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 21:35:24

@pávör dragonfruit: ...a narrator fele kezd fujmi a szel. .'libatollat, kacsatollat hagyatektollakat.... tessenek szolni vagy lezzel inteni es az autonal atvetelre kerul a sor...aztan csak egy pottyos zomancos vajling folott svenkel a kamera ami tele van dinnyemaggal.

,, 2016.09.30. 21:35:54

várjatok, találtam hozzá soundtrackot! www.youtube.com/watch?v=WYekSotyFpA

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 21:36:29

@szörnycsi: igen en is hoppancsra vagy dzsudibire gondoltam elso korben :)

2016.09.30. 21:38:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: A szomorú kis dinnyemagok árván néznek a kamerába miközben a macska gonosz sideeye-t dob a detektívek irányában, miközben zöld! nyelvecskéjével megnyalja a szája szélét...
ekkor jön a @szörnycsi: soundtrack :D

Madam. 2016.09.30. 21:40:07

feldolgozatlan dinnyehalmok a postán

2016.09.30. 21:42:51

@Madam.: fogságban sinylodve. pinceben, csupasz villanykorte fenye inog baljos arnyekokat vetve a dohos falakra.

2016.09.30. 21:44:40

És ekkor egy fénycsóva rávetül a szigszalaggal bekötött szájú elosztóközpontos főnöknő kócos hajtól és izzadtságtól fénylő rémült, tágra nyílt szemeire...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 21:47:31

@pávör dragonfruit: gyönyörű:D
a szarfaszút el kell kapni mindenképp, de ez csak egy volt a sok közül. a szálak homályba veszve de kormányzati körökhöz es egy kimondottan dinnyeféléket, tököt, zukkinit nemesítő nógrádi apátsághoz vezetnek: dinnyusz dei.erős lapcsolódási pontokkal a KDNP-hez. Kurva Dinnye Nu Pagagyi! azt hiszem minden vilagossá vált :))

Madam. 2016.09.30. 21:47:46

@Biriksz_Krokiksz!: @pávör dragonfruit: "dinnye volt"! A barátnőm...! egészítette ki félénken - ekkor már késő volt

2016.09.30. 21:49:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: uhhhh, ez leszek en! a hatterbol a szalakat mozgato iranyito iluminati!!!!

2016.09.30. 21:50:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Madam.: Miután minden világossá vált és egyben késő is volt, egy halk nyöszörgés hallatszott a szigszalaggal lezárt ajkakból. Rémülete tapintható volt. A nagy KDNP szörny árnyéka vetült arcára... és ekkor...

2016.09.30. 21:52:25

@Biriksz_Krokiksz!: modositottam minden tudatot jogszabalyt alaptorvenyt, minden dinnye az enyem!
MUHAHAHA

2016.09.30. 21:53:05

@Biriksz_Krokiksz!: Mondta a szörny és elszaladt az éjszakába...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 21:53:39

@Biriksz_Krokiksz!: igen egy simulékony, hiperintelligens evil mastermind, akinek az a szerencsétlen dinnye mi sem ártott, némiképp a veletlen(?)rendezte így, de pontosan beleillett grandiózus, ám fölöttébb becstelen tervébe.

2016.09.30. 21:54:50

@pávör dragonfruit: jo, de buszken! tudataban onnon maga szent serthetelensegenek!!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 21:54:51

ha ez vigasztalja az áldozatokat,én eddig minden csomagot megkaptam bárhonnan küldték,egyszer oregonból jött

,, 2016.09.30. 21:55:47

@PeniValdes: jó, de dinnye volt benne?

2016.09.30. 21:56:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: hosszu evek aknamunkajanak learatva a dinnyegyumolcset.

2016.09.30. 21:56:31

@Biriksz_Krokiksz!: Természetesen!
@PeniValdes: Eddig én is...

Madam. 2016.09.30. 21:57:00

Külön "Elveszett Dinnyék Ügyosztálya". EDÜ

2016.09.30. 21:57:12

@PeniValdes: Javaslatokat kérjük a postaládában elhelyezni.
:D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 21:57:17

@szörnycsi: nem,fénykép volt benne,meg ilyenek,könyv,kabát

2016.09.30. 21:57:26

@szörnycsi: nem vót, csekkoltam, azért kapta meg!

,, 2016.09.30. 21:58:14

@Madam.: kell egy szexi borostás nyomozó is.

Madam. 2016.09.30. 21:59:23

@szörnycsi: lehetne Krisz papi a vellából. bocs az ON-ért

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 22:00:05

@szörnycsi: de politoxilomán legyen. zűrös magánélettel.

,, 2016.09.30. 22:00:11

@PeniValdes: gondolom nem a bélyeget:D

2016.09.30. 22:00:39

@PeniValdes: Itt állítólag (a rencer szerint) délben volt. De erre utaló nyomokat nem hagyott maga után. Minden ellentétes állítás hamis a posta részéről.

,, 2016.09.30. 22:01:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: jelentkezem a zűrös magánélete szerepére

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:02:24

Itt vagyok csak bebaszcsi, delutani dizsiben voltam :))) Jo estet mindenki :)))))

@VV Erőlegény: koszonom! Kedves toled, ez jol esett :)

,, 2016.09.30. 22:02:49

@Madam.: akkor nem leszek zűrös magánélet:)

Mók_Ica 2016.09.30. 22:03:02

jó estét :))))) Anikó is postás ruciba öltözött @pávör dragonfruit: kedvéért .... lehet nála van a dinnye??? :o

Mók_Ica 2016.09.30. 22:04:33

Vivi sírva fakadt a szári említésére.... a nagynénikéje miatt.... hmmmm

Mirocska 2016.09.30. 22:04:34

Mi van a nagynénivel????
Egy perce nézem, de már elvesztettem a fonalat... :D

2016.09.30. 22:05:03

@PeniValdes: Erre gondolni sem merek :D
@Mók_Ica: Én Micire gyanakszom...

Mók_Ica 2016.09.30. 22:05:04

@MacákékIcukája: a énikéje félig indiai :))))

Mók_Ica 2016.09.30. 22:05:49

@pávör dragonfruit: nála kettő van minimum.... :))))

Mók_Ica 2016.09.30. 22:06:33

tudjátok.... a többkezű..... aham.... félig indiai .... hmmmmm

2016.09.30. 22:06:36

@Mirocska: Van szárija. Gyűjti.
@PeniValdes: Megfogtál, nem néztem, milyen volt?

,, 2016.09.30. 22:06:56

@Madam.: nem az esetem, de egyik fiú sem a vellában

2016.09.30. 22:07:23

@Mók_Ica: Két nagyobbacskával szökött meg Mici. Ádideadidit volt a tegnapiban? Vmi ilyen klipet láttam neten.

introverted22 2016.09.30. 22:07:36

@PeniValdes: sajnos már jó pár éve meghalt :( Még Angliában fogadtam örökbe a tesójával együtt és aztán mind hazaköltöztünk :) 6-7 évet lehúztunk együtt :) Közép-Európa legszebb albínógörénye is lett :) Na jó, off vége :)

2016.09.30. 22:08:05

@PeniValdes: Beleköpött a ládámba...?

busifa 2016.09.30. 22:08:29

Igyunk Vivi nagynénjére, kezeljük le magunkat!

Mirocska 2016.09.30. 22:08:38

Zsoltinak kellene hastáncolni...

2016.09.30. 22:08:52

Atinak miért fáj hogy Vivi rázza a bulát?

2016.09.30. 22:09:24

@Mirocska: Lefoglalja szegényt a szekszondöbIccs

2016.09.30. 22:09:43

oszt ez mitől hastánc, amit éppen látok?

busifa 2016.09.30. 22:10:23

Vivi ne legyél rüfke!

2016.09.30. 22:10:43

@PeniValdes: Micsoda fantáziád van Peni.
:D

Mirocska 2016.09.30. 22:10:54

@pávör dragonfruit: vagy nem jönnek be neki az indiai fiúk

Mók_Ica 2016.09.30. 22:10:55

@pávör dragonfruit: mert a végére bedurvult.... még Zsoltinak is túl sok volt.... meg hát ott voltak a vendégek a lukszuri hotelben :))))) (by Mici)

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:10:57

Ha isztok VV elott akkor tok vicces az egesz, tudtatok? :D

Mók_Ica 2016.09.30. 22:12:16

Vivike melltartójában csak a melle nincs....

2016.09.30. 22:12:35

@Mirocska: Minden lehet. :D
@Mók_Ica: Lukszuri nekem is fület szúrt.

introverted22 2016.09.30. 22:12:41

Vivien ma is nagyon gáz sajnos... A szexhiány meg a pia szétcseszi teljesen. Ez eléggé ciki a vendégek előtt.

pomac 2016.09.30. 22:12:42

@MacákékIcukája: hátha még ők isznak akkor meg vége van mindennek :D

2016.09.30. 22:13:06

@MacákékIcukája: :))))))))) te milyen buliban voltál? :) már ha nem 'szigorúanbizalmas ha elmondod meg kell öljelek'
(azokat szeretem a legjobban)
XD

Rozsgyi 2016.09.30. 22:13:13

@MacákékIcukája: hát pia nélkül gyomorforgatóan kínos az biztos...

Mók_Ica 2016.09.30. 22:13:16

@Biriksz_Krokiksz!: mert asztat monTTák és kész .... :))))))))))))))))))))

@MacákékIcukája: mit ittál? szexondöbícset? :)))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 22:13:21

@pávör dragonfruit: szexi borostás nyomozónak ezt tudnám elképzelni:)
tudom,vannak ötleteim

2016.09.30. 22:14:05

A hosszú hajú indiai szigorúbb arcberendezésű.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:14:10

@pávör dragonfruit: csak mer szépen hangzott, ugye? :))))

Mirocska 2016.09.30. 22:14:29

Na, letakarták a retkes kanapét.

2016.09.30. 22:14:45

@PeniValdes: Nem merem leírni amire gondoltam.

2016.09.30. 22:15:09

@Mók_Ica: Felröhögtem.

Bokáig lógott a pinád.

Cimili 2016.09.30. 22:15:27

@MacákékIcukája: Nem. :) Mondjuk én nem szeretem az alkoholt.

rearwindow 2016.09.30. 22:15:52

Zsolti szerint a bárpultot a szobalánynak kell takarítania? :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.30. 22:15:56

@pávör dragonfruit: a helyedben én sem merném:)
de semmi olyan,ne légy olyan mint volt kiszemeltem...

Mók_Ica 2016.09.30. 22:16:02

@Cimili: pont előtte olvasgattam itt a dinnye-postás gate-et :))) biztos emiatt asszociáltam rá :)))

Zsolti szépen elmondta a véleményét Vivinek.....

Cimili 2016.09.30. 22:16:23

Vivivel kapcsolatban tökre igaza van Zsoltinak. Lassan totál megutáltatja magát Vivike.

2016.09.30. 22:16:29

@PeniValdes: több nunust láttam, mint hasat :) nunitánc volt ez így.

2016.09.30. 22:16:38

@pávör dragonfruit: Na egy csomag dinnye eltűnésétől meddig eljutottunk. XD

2016.09.30. 22:17:20

@PeniValdes: My name is láda.
Posta Láda.
:D
csak leírtam

2016.09.30. 22:17:35

@Mók_Ica: most nekik hiszel, vagy a szemednek? XD

Schlomo Goldberg 2016.09.30. 22:17:40

Soma nem nagyon beszéli az angolt; törten, én meg beszélem az angolt - Málnás

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:17:41

@pomac: ezert kell tartani a lepest veluk :D

@Biriksz_Krokiksz!: xD Out of Office a neve, havonta egyszer rendezik vmi fancy helyen. Rogton munka utan odamesz es 9-ig tart :) dizsibulikonfettitrancestroboszkop minden van es iszonyu jo!

@Rozsgyi: lsd pomacnak szolo valaszom :))))

@Mók_Ica: gintonicot :))) es kikerem magamnak a vivi mellmereterol szolo kommented, mer' az enyem is akkora :(

@Mirocska: hajrahajra :)

2016.09.30. 22:17:46

@ALOKSAKTRHEE: Minden szál ugyanoda vezet.
:D

Cimili 2016.09.30. 22:18:30

Huh, Fosch9-es konkrétan ma bányarém. Kiráz tőle a hideg is.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:18:58

@rearwindow: nincs másmilyen takarító.....

@pávör dragonfruit: azt nem tudom miért így mondta....

Anikó drága, kérlek ne beszélj ilyen magas lóról a lakókról.... elfelejted, hogy láttunk téged is a villában....

rearwindow 2016.09.30. 22:19:03

Szerintem nincs olyan indiai (aki el tud jutni Európába) aki ne beszélne angolul. Kizártnak tartom hogy a két srác ne beszéljen angolul

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:19:32

@busifa: nekem ez az elso alkalom, hihihi

@Cimili: jo neked, az ember csak rosszul van tole... egyre kevesebbet iszok en is, de szeretek bulikazni, szoval eloferdul :)

2016.09.30. 22:19:35

@pávör dragonfruit: Hova? Mert elvesztettem a fonalat. XD

rearwindow 2016.09.30. 22:20:00

@Mók_Ica: sztem a bárpultot a pultos tartja tisztán, jelen esetben zsóti

pomac 2016.09.30. 22:20:22

@MacákékIcukája: akkor ma te is formában leszel :)

2016.09.30. 22:20:27

@ALOKSAKTRHEE: Többen a nyalást emlegették a borostás nyomozóval kapcsolatban. :D

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:20:31

@rearwindow: tuti beszelnek, sot, sanszos h magyarul is :D okos orvostanhallgatok biztos

2016.09.30. 22:20:36

@PeniValdes: hát ha a részleteket beletolják az arcomba, eltakarva az egészet, akkor ja, hajlamos vagyok XD

Cimili 2016.09.30. 22:20:39

@Commodore: Késtél.:) Voltál Armandónál? :)

2016.09.30. 22:20:56

@Biriksz_Krokiksz!: Te legalább láttad. Ne panaszkodj. :D:P

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 22:21:21

@MacákékIcukája: ámátőr. ha fancy helyre mész es van nekik akkor nikka viszkit kell inni magában, az office kontojara. hadd tervezze csak ujra a ktsgveteset a ceg :))

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:21:30

@pomac: most jottem haza, innen csak lefele megy :)

Androido 2016.09.30. 22:21:40

Most kapcsoltam be az öfit, és Zsoltiból mi váltotta ki ezt a Somasavazást?

2016.09.30. 22:21:47

@Cimili: nem az ő színe ez a ruha.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:22:08

@Biriksz_Krokiksz!: na ja.... :)))) ;)))) a szemem most ölég homályosan lát....... sok volt a meghatottság ma.... na.

@MacákékIcukája: nem a mellméretére írtam :))) azzal nincs baj.... csak a melltartója lecsúszott és a cickók kikucskáltak felül.... remélem te nem így hordod ;)))) :PPP

@Commodore: hi :)

2016.09.30. 22:22:16

Zsolti és Soma miért veszekszenek?

Cimili 2016.09.30. 22:22:25

Hogy kinyílt a Soma csipája. Az bezzeg jó volt, amikor Zsoltika vigasztalta nagy bánataiban.

Cimili 2016.09.30. 22:23:10

@Commodore: Biztos jobban jártál. :)

Commodore 2016.09.30. 22:23:28

@Cimili: Lányával taliztam, a 'tarjáni mekiben.

2016.09.30. 22:23:30

@ALOKSAKTRHEE: nem panaszkodtam, engem nem zavar.

feszkó melanie és somsom között.

,, 2016.09.30. 22:23:41

@pávör dragonfruit: UST (Unresolved Sexual Tension)

2016.09.30. 22:23:48

Zsolti lesz megjelelve minden jel arra mutat.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:24:11

@rearwindow: nem vitatkozom.... sosem dolgoztam szállodában

2016.09.30. 22:24:35

@PeniValdes: Ő nem. Látta. Én igen. Nem láttam. Nincs igazság. :D

Cimili 2016.09.30. 22:25:31

@Commodore: Remélem nem várakoztatott meg nagyon. :D

genevieve 2016.09.30. 22:26:18

@Cimili: zsolti kötött bele, ő kezdte el oltogatni elég gusztustalanul

2016.09.30. 22:26:20

@PeniValdes: te most kötekszel velem?

Mók_Ica 2016.09.30. 22:26:25

@Biriksz_Krokiksz!: és ettől is jönnek a könnyek... :)))) <3 <3

@PeniValdes: nem méret probléma :) lecsúszott Vivi melltartója és felül kikukkantottak a bimbik

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:26:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: felreertetted, ez nem ceges buli volt :) guglizd ki h out of office oslo, van angolul is leiras. Viszkit nem szeretem es amugy is egy koszos gin tonik 4000 Ft korul van :(

pomac 2016.09.30. 22:26:58

hm tegnap szavaztak hogy milyen est legyen, ma meg már le is adják kicsit fura, bezzeg a hastáncra meg az indiaiak nem voltak ennyire gyorsak

Cimili 2016.09.30. 22:27:42

@genevieve: Akkor nem szóltam. Arról lemaradtam.

2016.09.30. 22:27:52

@Mók_Ica: mmkk megprivatizáljuk!

2016.09.30. 22:27:59

@pomac: Ilyen ez a random szavazás. Mindig azt hozzák ki amit már fel is vettek. :D

Androido 2016.09.30. 22:28:25

@genevieve: nekem ez most így nagyon random volt. lehetett ennek valami előzménye, amit nem láttunk? Az ember nem áll csak úgy bele valakibe ilyen stílusban, ok nélkül. (Lehet okkal se...) De ha igen, akkor most nagyot csalódtam.

2016.09.30. 22:28:37

@PeniValdes: Mutass. De itt? :D Nem vagy szégyenlős? ,;)

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:29:26

@Mók_Ica: jaaaa!!! :D sajnos errol lemaradtam, meg minden masrol is :D holnap ujra kell neznem az ofit, ma egyertelmuen nem megy hihihi :))))

,, 2016.09.30. 22:29:47

@pávör dragonfruit: :) na léptem
ps: nem bírom, muszáj küldenem neked egy szívecskét <3 (ne értsd félre, semmi buzulás, csak emlékeztecc vkire:))

genevieve 2016.09.30. 22:29:50

@Androido: igen, azt akartam még írni, hogy legalábbis nekünk onnantól mutatták

pomac 2016.09.30. 22:30:00

@MacákékIcukája: jobb is lefele mit felfele :D

Rémület 2016.09.30. 22:30:07

Zsolt miért ment át óvodásba? Ezt a dalolós csúfolódást nem nagyon értettem. Az előzményeket sem ártana leadni.

Funk You 2016.09.30. 22:30:57

Zsóti most jó nagy tahó volt.

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:31:24

@Androido: tuti volt vmi elozmeny. Ez kb ugyan az lehet mint amikor vv7-ben Laci bezarta Fannit 6 orara a szaunaba es egy csomo ideig azt hittuk h csak gecizik es utolag derult ki h Fanni es Dori megbeszeltek h direkt kiprovokaljak belole (de ezt akkor kihagytak az ofibol a szerkik, mert Fannit szandekosan bent akartak tartani)

2016.09.30. 22:31:31

@PeniValdes: Az nem lényeges. Te szeretnél mutatni vmit. Nem? ;)

2016.09.30. 22:31:35

na tyvy. úgy vártam.

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:32:27

Igen tivy, olyan hulye embereket kuldenek be mint pl TE

busifa 2016.09.30. 22:32:54

Bejössz és fölkèrdezel!!!

Androido 2016.09.30. 22:34:22

@MacákékIcukája: Arra annyira nem emlékszem, azt a szériát annyira nem követtem, nem igazán keltették fel az érdeklődésem a karakterek. :D
Lehet Zsocinak elege lett abból, hogy naponta legalább egyszer a síró somát kell abajgatnia, aztán meg a mi sománk előadja az önfényező macsódumát...

Jajj, Tivy micsoda tulok.

rearwindow 2016.09.30. 22:34:33

És tivivel valaki gyereket tervez... Elképzeltem apukának

2016.09.30. 22:34:38

@szörnycsi: még nem sakkoztuk ki, legyen a borostás szekszi nyomozó, mmkk találd ki majd legközelebbre!

2016.09.30. 22:36:38

@PeniValdes: Peny. Ne húzd az agyam. :D küld a címet és megyek ;) ha mered ;)

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:37:13

Kilog a lolab :))) ha tudja a honapok nevet akkor a tojast is tudja

2016.09.30. 22:37:32

@PeniValdes: lehet, aztán majd megszavazzuk, h melyik legyen.

Mirocska 2016.09.30. 22:37:51

ez most elég uncsi rész

Mók_Ica 2016.09.30. 22:38:31

most, hogy elmentek a Zindiai vendégek..... kiknek lesz a magyar est??? :))))
óóóó jönnek a nászutasok..... :))))))))))

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:38:39

@Androido: tuti, a lenyeg hogy biztos van vmi a hatterben amirol mi nem tudunk.

2016.09.30. 22:41:04

@PeniValdes: A te Urad. Én honnan tudjam? :)

2016.09.30. 22:41:04

@PeniValdes: nem, nem tudom, mert naponta változik, tudod ;)

Mók_Ica 2016.09.30. 22:41:10

Atti rámozdul mingyá a kismenyasszonyra..... hmmmmm.... jó keresztény....

busifa 2016.09.30. 22:41:38

Paula nem félvér nő, te ostoba!

Schlomo Goldberg 2016.09.30. 22:42:52

Mélykeresztény full retardba tolja

rearwindow 2016.09.30. 22:43:09

Áj szerving for jór fúd. Tivi hasznosan töltött 4 evet Angliában

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:43:54

Jesszus valaki tanitsa mar meg Krisznek az eredeti sziveget

2016.09.30. 22:46:07

Nem mert nyelvest kérni.

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:46:08

Davidnak reped az ing a bicepszen

busifa 2016.09.30. 22:46:37

Ez itt nem kocsma, kérem a szkandert befejezni!

Cimili 2016.09.30. 22:46:44

Ati de szánalmas. :D

Wednesday7 2016.09.30. 22:46:50

én érzem kínosan magam látva ati magánszámát

Cimili 2016.09.30. 22:47:26

Na Vivi megen tajrészeg lesz. :DDDDDDD

Mók_Ica 2016.09.30. 22:47:48

mennyi pálinka.... geccci .... éljen a magyaros népies ostoros szalonkás töpörtyűsös est :)))))

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:49:11

@Cimili: @Wednesday7: sztem az a legszanalmasabb, hogy nem tudnak angolul.

2016.09.30. 22:50:34

Ati szörnyű a bajusszal.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:50:48

nem érted?? TÖPÖRTYŰ... :))))))))))))

Wednesday7 2016.09.30. 22:50:50

@MacákékIcukája: de a vendégek se. honnan szedték ezeket egyáltalán? az aluljáróból?

Androido 2016.09.30. 22:50:55

@MacákékIcukája: Igen, engem is ez zavar a legjobban, hogy nyomorult mondatot nem kepesek kinyogni normalisan. Kinos.

Cimili 2016.09.30. 22:50:58

Négus hogy bírja a pályinkát.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:51:53

@Cimili: a pályinkát elég rendesen fogyasztották :)))))

@Commodore: mint állat ....

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:52:12

@Wednesday7: csak ugy csinalnak mintha. Beszeltek angolul, hallottam.

2016.09.30. 22:52:45

Csak ezt a nézését meg a járását tudják mint népdal?...

2016.09.30. 22:52:50

@MacákékIcukája: ezt én is beóvatoskodtam a hét elején, h bármennyire is vicces valahogy, de egyben nagyon száni is.

Cimili 2016.09.30. 22:52:53

@MacákékIcukája: Igen, a mai világban ez ciki. Egyébként én se tudok, mert orosz tagozatra jártam, második nyelv meg a francia volt.

Mók_Ica 2016.09.30. 22:52:57

a nézését meg a járását szép ősi magyar népdal..... hmmm.....

2016.09.30. 22:53:41

óóó már megint vége. óóóó.

MacákékIcukája 2016.09.30. 22:54:00

@Biriksz_Krokiksz!: sztem amikor maguk kozt vannak, akkor vicces. De kulfoldiekkel... ahh szornyu

pomac 2016.09.30. 22:54:21

volt tivy balhé csak lemaradtam róla

2016.09.30. 22:54:40

Jó kis részeg ordibálás lesz holnap.
Vajon pofon is lesz?

Wednesday7 2016.09.30. 22:54:44

eddig bírta krisztián is...

busifa 2016.09.30. 22:54:45

A népi hangvonalat Beyonce se tudja elénekelni!

Cimili 2016.09.30. 22:55:25

@Mók_Ica: Eskű, h most amikor hajókiránduláson voltam Görögországban, a sok görög dal közben ez is felcsendült. Aszittem rosszul hallok. :)

Mók_Ica 2016.09.30. 22:55:32

@pávör dragonfruit: ekg :))) pont ezt írtam :))))

holnap jönnek a kínaiak és Krisz kiabálni fog.... óóóóó ... vmiért elveszett a higgadt nyugodtság....

de ma még jön Győző... indiai bv-vel.... hmmmmm.....

genevieve 2016.09.30. 22:55:40

@Mók_Ica: egyébként tényleg régi magyar népdal:-), az eredeti

csak ez is lopva lett:-)

pomac 2016.09.30. 22:55:48

az a menés kemény volt krisznek :DD

introverted22 2016.09.30. 22:56:13

Egyre rövidebbnek tűnnek ezek az öfik. Mire belelendülök, már vége is. Azért a kis sárgák érkezése eléggé meglepi a brigádot :D Asszem Krisz rosszul viseli az alvás megvonást.

2016.09.30. 22:56:22

@Wednesday7: biztos zajongtak és nem hagyták aludni, én is pipa lennék. jó, nem ennyire ;)

Mók_Ica 2016.09.30. 22:56:33

@Cimili: nemááááá...... és kik énekelték????

@Schlomo Goldberg: el.... de vajon látjuk-e holnap???

genevieve 2016.09.30. 22:56:39

@Mók_Ica: azt hittem alami poénos előadást tartanak....aztán mégse

2016.09.30. 22:57:24

@Mók_Ica: Igen :)

Éjjel Lóri részegen hőzöng, hogy nő még sosem nyert, erre jött ki Krisz ordítva hogy duguljál el mert alszok... Vajon mi lesz ebből?..

2016.09.30. 22:58:26

@windsor: de ugye?? marha rövid, ahelyett h a bv vittorió műsorból csippentenének le adásidőt.

2016.09.30. 22:58:32

@PeniValdes: Na erről ennyit. Engedélyt kell kérned. :)) Hagyjuk inkább. Nem akarok kavarni köztetek. Maradj csak moletty mellett.

pomac 2016.09.30. 22:58:44

@Biriksz_Krokiksz!: azt senki sem szereti , főleg napokon keresztül ,én sem bírnám :D

Cimili 2016.09.30. 22:59:21

@Mók_Ica: Gondolom cd-ről ment a kisgrofós változat.

2016.09.30. 23:00:04

@Schlomo Goldberg: @Mók_Ica: @pomac: @windsor: @Biriksz_Krokiksz!:
Én már vártam ezt, mert ilyen nyugodt ember nincs, mint amilyen eddig Krisztián volt. Ezért kell, hogy 10-12 hétig tartson ez a játék, hogy mindenki megfelelően kibillenjen abból a szerepből, amivel bement,,,, Maradok Dávidnál. Szkanderezni is tud :-D

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:00:07

@pávör dragonfruit: miert hozong? Nonek erzi magat vagy meg mindig a nyomicsajt siratja?

Mók_Ica 2016.09.30. 23:00:28

@genevieve: rákerestem, mert kivi lettem:

A Grófo-sláger alapdallamául a Lovamat kötöttem című népdal szolgál. Több helyen is tévesen jelent meg a napokban, hogy a dallamot Bartók Béla jegyezte le 1914 és 1918 között. A zeneszerző ekkor keletkezett Tizenöt magyar parasztdal című gyűjtésében nem a Lovamat kötöttem, hanem a Megkötöm lovamat című, dallamában és szövegében is eltérő népdal szerepel.

A Grófo-féle Lovamat kötöttem egy virágének. A virágénekek a XVI–XVII. században keletkeztek, szerzőjük a népdalokéhoz hasonlóan ismeretlen, de nem a parasztság, hanem a diákság ajkáról származnak. A Lovamat kötöttem kezdetű strófa a Nem szoktam, nem szoktam kezdetű legnépszerűbb virágénekünk második versszaka. Szövege az Alföldy-féle 6. osztályos irodalomtankönyvben is szerepel. S most jön a java: a Grófo-slágerben hallható Az én babám kezdetű strófa a Hogyha nékem, hogyha nékem című, hasonló dallamú népdalból származik.

Ennek már több köze van Bartókhoz: a komponista 1908-as, Tíz könnyű zongoradarab című művében szerepel az Azt mondják, nem adnak című dal, amelyből – és ez a slusszpoén – a szlovák himnuszt is eredeztetik.

A Nézését meg a járását tehát nem más, mint népdaloknak és egy virágéneknek az ügyesen összeollózott, fröccsöntött feldolgozása.

2016.09.30. 23:01:01

@MacákékIcukája: Az nem derült még ki, de az egyik lányt oltogatta... részegen természetesen.

2016.09.30. 23:01:54

@pomac: uhhh, halálom. inkább kivinném tyvyt és hagyjon kinn a ~csába, csak aludhassak.

2016.09.30. 23:02:00

BV: na már megint ez a kretén...

Mók_Ica 2016.09.30. 23:02:43

@genevieve: hát mégse.... elég sz@rul hangzott Krisz kiabálása :(((

@Cimili: csak ezt ismerik......

@Spitzbauer: nem véletlenül ő a menedzser :))))

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:03:06

@Mók_Ica: bezzeg az Erik a szolo egyiknek se jut eszebe, pedig azt meg az olyan nepdal-analfabetak mint en is ismerik

@pávör dragonfruit: jaaa, ertem. Egesse csak magat, legalabb David gazdagabb lesz 36 millaval

Phantörpikus 2016.09.30. 23:03:22

@rearwindow: Én több milliót tudok, igaz már nem indiainak hívják őket:D

2016.09.30. 23:03:47

@MacákékIcukája: Lórit hol csípem, hol nem. Most épp nem. :D

2016.09.30. 23:04:20

@Spitzbauer: jó nyilván, de mert csak előtte krisztián kifárasztotta!
XD

ezkiez a csaj vittótió mögött?

Cimili 2016.09.30. 23:04:46

Elköszönök, mert hajnalban kell kelnem. :( Szóljatok, ha előkerül a dinnye! :))))))))

2016.09.30. 23:04:55

Mici add ide a didit klip a BV-be került ezek szerint.

2016.09.30. 23:05:32

@Cimili: Figyelni foglak kis zöld nyelvű :D
@Biriksz_Krokiksz!: DJ-nek mondta.

Nbl 2016.09.30. 23:05:54

Annyiban jó ez a hét, h teljesen felértékeltem magamban az angoltudásomat. :-)
Ati ultragáz, Krisztián hogy begerjedt a végén a holnapi ajánlóban :)

pomac 2016.09.30. 23:06:15

@Spitzbauer: van ilyen nyugodt ember ,csak az nem is jelentkezne ide :)

2016.09.30. 23:07:06

Mutatom artikulálva.

Cimili 2016.09.30. 23:07:19

@pávör dragonfruit: Én is figyelni fogom magamat. :DD Jóccakát mindenkinek!

Nbl 2016.09.30. 23:07:33

Papa Eszpánnyá, Mama italiano :D

Mók_Ica 2016.09.30. 23:07:55

@MacákékIcukája: az a szép, az a szép..... sem :))))

@Biriksz_Krokiksz!: klaudia, a bikinis dj..... (egyébként nem tudom)

@Cimili: jó éjt :)))

apám spanyol, anyám olasz, én gipsy .... hmmm..... szép családfa kedves VittorioJoseArmando :))))

2016.09.30. 23:08:29

Remélem, ez a Vikas mindjárt megszólal tökéltes magyarsággal

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:09:46

@Spitzbauer: tenyleg, pont veled targyaltuk asszem, hogy varjuk Krisz kirohanasat. Sajna nem tivynek orditotta le a fejet :( az lett volna az igazi!

Mók_Ica 2016.09.30. 23:10:02

mit bohóckodnak az indiaival, aki úgy tesz, mintha semmit nem értene... Győző meg úgy tesz, mintha tudna beszélni....

2016.09.30. 23:10:34

@Nbl: Nem ő az első czigány, aki vmiért azt hiszi, hogy olasz. Meg panyol (hogy Boncz Gézával éljek :-)))

introverted22 2016.09.30. 23:10:55

Én próbálom nézni ezt a BV-t, de qrvára idegesítő és semmi értelme nincs. Feladom.

2016.09.30. 23:11:51

@MacákékIcukája: Nekem az is tökéletes, ha Vórit ordítja le.

2016.09.30. 23:11:59

Győzike még ott tart, hogy "dolgozhatnÁk"...

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:12:11

@Mók_Ica: @windsor: faszkivan, kb pazaroljak a musoridot. Mire jo ez?

2016.09.30. 23:12:23

@Commodore: szörnyen előítéletes vagy, ugye tudod?! ezt a fasza bv műsort a legfaszább műsorvezetővel így kell eladni, ez ilyen #nézettségi dolog.
(nagy baj lehet amúgy a bv nézettségével)

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:12:57

@Spitzbauer: nekem elmaradt a szetiszfeksön :( Tivyt kellett volna :(((

2016.09.30. 23:13:46

@Mók_Ica: a toplessz dj csajt ismizem, meg a voksán virdzsit, meg még egyet, akinek nem jut eszembe a neve :)

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:14:15

Igazitsak mar meg a takaroooot

Commodore 2016.09.30. 23:16:17

Jajj! Ma is lehet telefonálni!?

2016.09.30. 23:17:47

@Commodore: fogsz?? mert akkor maradok!

introverted22 2016.09.30. 23:18:01

@MacákékIcukája: Ehelyett lehetne hosszabb az öfi. Biztos sikerülne ennél tartalmasabb műsort is összehozni.

WICKEDWITCH 2016.09.30. 23:19:35

@MacákékIcukája: ezek szerint becsiccsentve sem nézhető a bv? (józanul nem bírom, gondoltam, megérdeklődöm :) )

Jó éjszakát mindenkinek! :)

introverted22 2016.09.30. 23:19:50

Azért az pozitív ebben a szériában, hogy igyekeznek edzegetni. Talán ők annyira nem fognak meghízni, mint az előző szériák lakói.

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:20:18

@WICKEDWITCH: nem :( borzalom az egesz...
Joejt! :)

2016.09.30. 23:20:45

nem is mondok semmit, mert megint le leszek szólva, h elveszek a részletekben. egy hastánchéten! csak nunákot mutiznak!
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 23:21:20

@MacákékIcukája: megnéztem ahha ez olyan legál rave csak ujabb meg drágább meg szosölebb mint a kilencvenes években...4K egy gin tonikért? #Morgan Stanley kedveli ezt. :)

2016.09.30. 23:21:41

@Biriksz_Krokiksz!: És mellé Győzike kommentyei... Még nem indult a tréningje biztos.

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:21:47

Némmà a betelefonalo csajnak tetszik Ati meg a foztje is! :DD

2016.09.30. 23:23:19

@MacákékIcukája: Ennek gyózó is bejött..

2016.09.30. 23:24:06

@Commodore: figyifigyifigyi! és mi lenne, ha betelefonálás előtt összegyűjtenéd a kérdéseket, megjegyzéseket -már ha van- a komitársaktól innen, és leszel majd a szócsövünk?!
(te mondd h bankrablás, neked mélyebb a hangod)

MacákékIcukája 2016.09.30. 23:25:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: igen, olyasmi lehet, bar akkor en meg kicsi voltam, nem bulizhattam. Ja, egy sor pedig kb 2500-3000 korul van. Kocsmazas nem jellemzo itt, altalaban preparty kereteben valakinel osszegyulnek az emberek pentek/szombat estenkent 8 korul es bepiaznak, utana mennek csak ki (ejfel elott, mert 3kor bezarnak a szorakozohelyek). Igy olcsobb, mert egy uveg bor az allami piaboltban 4000.

2016.09.30. 23:26:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: az egyik csaj seggizom gyakszit végzett, tudod azt a térdeplős lábemelgetőst, sortban, és végig hátulról vette (nyilván) a kamera. jujjj :)

2016.09.30. 23:29:30

@pávör dragonfruit: jaja, igen, zseri vót, már lassan mindenkit jobban felismizek így hátulról :)))))

Commodore 2016.09.30. 23:30:11

@Biriksz_Krokiksz!: Igen! Ezt csinálom a Klub rádióban! Drága Bolgár György urat hívogatom , we have , a lot of fun!

2016.09.30. 23:33:34

@Commodore: ... ha esetleg unod már, és kitörnél, akkor csak mondom, h éppen szereplőt keresünk borostás oknyomozó szerepre, dinnyéket kell megmenteni, és én vagyok a badass.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.30. 23:37:10

no közben sikeresen be is aludtam. jóéjt mindenkinek!!!

Commodore 2016.09.30. 23:47:14

@Biriksz_Krokiksz!: A hevesi dinnyék közel állnak hozzám.

Mutyuer 2016.09.30. 23:47:45

Rajott mar valaki arra, hogy tivy miert utalja zserit? En meg nem tudtam kihamozni...amugy nem csodalom hogy tivy noje pornozik, ilyen f*szfejt csak egy lelkiserult agyonhasznalt sz*rra alazott pornos csaj tud elviselni...

2016.10.01. 00:10:42

@Commodore: a hevesi dinnyékkel akkor nem leszek badass, legyen ez egy nyom!

2016.10.01. 00:12:52

@Mutyuer: mert csak egy van belőle, nem többezer, mint a youtube-on. ezért kevés neki #visszaigazolásilag.

2016.10.01. 01:09:53

most h tudtam nézni a heti történéseket, azt kell mondjam, nekem nem tetszik vivi, butus arcberendezése van, ha láttam volna a szemét, akkor biztos átjött volna, h szerepet játszik, meg rafkós.
egyik csajt sem kedvelem, de a heti anyag alapján evelint tartom mind közül a legnormálisabbnak.
van baj, nagy.

2016.10.01. 01:46:09

@Cimili: Nem. Csak nem szeretem ha valaki A-t mond, de B-t akar.

Plüsscukor 2016.10.01. 02:43:36

@pávör dragonfruit: Menj, reklamálj, verd azt asztalt, és ragaszkodj hozzá, hogy márpedig ott van náluk a csomag! Nekem pár éve így akartak lenyúlni egy kb. 70.000 Ft-os motoros kesztyűt. Se értesítő, se csomag - holott online láttam Budapestig a nyomát. Az amerikai posta elküldte a csomag adatait - itt a reptéren átvette tőlük a Magyar Posta. A Zugló1 postán először le akartak rázni, aztán addig balhéztam, még láss csodát, előkerült. Egészen addig tagadták, hogy náluk volt, amíg feljelentéssel nem kezdtem fenyegetni őket. Szomorú sajnos, de ez van, simán megpróbálják ellopni még a nyomkövetett csomagokat is.

Phantörpikus 2016.10.01. 03:13:29

@Plüsscukor: Szintén Zugló. Folyamatosan baj van velük, folyamatosan. Már a csomagokat a Váci úti irodába kérjük,mert ott nem mer lopni a postás.

2016.10.01. 06:28:59

@Plüsscukor: Szép történet ez is, hogy van ehhez pofájuk?

BAZINGA2 2016.10.01. 07:21:11

@Cimili:

Ez még jobb!!!!! Itt van összes összefoglalónak a videója az első naptól, egészen tegnapig!!! Keresd ki, hogy melyik részeket nem láttad a 2 hét alatt, és itt megnézheted!!! Szerintem, mentsd le a linket a könyvjelződbe, hogyha megint úgy alakul,hogy nem tudod megnézni valamelyik részt, itt majd vissza keresheted!!!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.01. 09:52:06

Ezen az összefoglalós oldalon van egy szavazás, hogy ki nyeri:-))
Tivy 18%, Dina 10%, Zsolti 9%, a többiek ilyen 5-7% körül.
Bárkihez is kerül, hamar a seggére fog verni a zsének.

Mirocska 2016.10.01. 10:18:21

@Biriksz_Krokiksz!: Én is pont arra gondoltam tegnap, hogy egyik lányt biztos elviszik a döntőig, nehogy három fiú maradjon a végére.
Ebből a négyesből talán Evelin lesz, aki erre egyáltalán alkalmas.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.01. 10:35:26

@Mirocska: Ja lehet. De spec. nekem rengeteget esett a Somás paplanakció óta a szememben. Mivel szinte úgy kezdődött a VV8, hogy fogadott Lórival szexben. Megnéztem volna, mit csinál, ha Lóri fullos eksönt akart volna ott és akkor. Ezek után egy ilyen szöveget letolni, amit a Somás éjjel után tett.... Más bajom amúgy nincs Evcsivel.

Mirocska 2016.10.01. 10:46:43

@Majom1Parádé: Persze, igaz. De a négy rossz közül, talán még ő vállalható.

BAZINGA2 2016.10.01. 10:58:45

Egy biztos...amennyire kedveltem Vivit az elején, hogy olyan kis butácska, meg a légynek sem tud ártani, meg nem szereti senki, hát nagyot változott a véleményem. Ijesztő ahogy üldözi a fiúkat, mindenkire rámászik, hiába kérik, hogy fejezze be! Amit most művelt a vendégekkel egy hányinger volt. Azonkívül hazudik, és rafinált. Nem vagyok többet rá kíváncsi, kieshetne minél előbb!

BAZINGA2 2016.10.01. 11:02:14

@Majom1Parádé:
Igen, de ez már régi! - Amúgy Dávidnak is 9 % van, a Dina meg nem számít, kiesett! :)

malevil2050 2016.10.01. 11:35:46

Hej de inséges időket élünk , má kuki sincs (by evlinke)

2016.10.01. 11:48:13

@BAZINGA2: A 36 millióért bármit. Ha Lóri vagy bárki ráfanyalodna, ő örömmel venné.

2016.10.01. 11:52:05

@BAZINGA2: Nàlam is àtfordult a bolondosbòl negatííívba.

2016.10.01. 11:53:10

@pávör dragonfruit: Mi vaaaaann neeeeegaaaaastíííííív!!!!!! :D

BAZINGA2 2016.10.01. 12:56:45

@ALOKSAKTRHEE: - @pávör dragonfruit: Azelőtt Dávidot akarta lesmárolni, ott forgatta a széken. Ebben a nőben nincs egy csepp büszkeség sem. Mindegyik srác visszautasítja, és mégis rájuk mászik. Már gusztustalan amit művel, egyáltalán nem szórakoztató. Az elején még bírtam, meg sajnáltam is, hogy olyan együgyű. Pedig csak rafkós, de néha már kiesik a szerepéből.

BAZINGA2 2016.10.01. 12:59:06

@ALOKSAKTRHEE: !
Az majd ma lesz! Őrjöngeni fognak, még Krisztián is! =D - Be kell hozzák ezt a 2 napot, ami elmaradt a vendégek miatt!

Cérnahuszár 2016.10.01. 13:00:27

tivy aranyköpés: zseriről:
"falusztár"
"hogy milyen hülye embereket válogatnak be ide"
végül: 'zserinek van egy ki ha én nem stílusa, pont az ellentétem nekem "

szakadok

Funk You 2016.10.01. 13:02:00

sejthető volt azért, hogy Vivi nem tudja végigvinni ezt az amőbaszintű, egyszerű , szerethető kis lényt, amit kitalált magának.

Cérnahuszár 2016.10.01. 13:07:53

Ati aranyköpés: "a szívemből vágok egy szeletet és azt adom neked" a vega néger lánynak :D
a barátja meg is enné, hajrá ati, csak lazán mint davy jones :D

2016.10.01. 13:13:31

@ALOKSAKTRHEE: Mèg mindig negatííív (a CSI posta-gate eset)

2016.10.01. 13:14:18

@BAZINGA2: Szerintem is kiesett a szerepböl.

2016.10.01. 13:32:16

@Cérnahuszár: Utàna meg azt mondta, pont olyan mint ő. Hülye ez az önelégült fasz. :D

,, 2016.10.01. 13:35:32

@pávör dragonfruit: akkor szökik a dinnye:(
:)

2016.10.01. 13:58:45

@Cérnahuszár: Én speciel hiányoltam Attitól Nyelvkatrina beígérését a csajnak. XD

BAZINGA2 2016.10.01. 14:26:39

@pávör dragonfruit:
Kiesett. Nem is kicsit, nagyon! Nem tudom, valahogy Atit sem kedvelem, pedig lehet, hogy jó meg rendes is, de valahogy taszít. Lehet, hogy a nyakában lógó kereszt miatt, amit a hátára is vehetne akkora. Egy normális ember, nem hivalkodik a hitével. Na, meg a nászutas asszonykába egyből beleszeretett ahogy az belépett az ajtón, nekem kicsit sok. Most élveztek mind a ketten, mert Vivit megdögönyözhette. =D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.01. 15:10:21

@BAZINGA2: a hit szvsz teljesen más. ati egy álszent pszeudo vallásos fasz. azt csinálja a leresztény hittel, mint zsolti a melegek megítélésével ezzel a szivárványos nyomulós díva allűrjeivel.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.01. 15:12:49

@BAZINGA2: úgyhogy tkp ekg. vivit sajnalom hogy ilyen kibranditoan viselkedik. de kicsit meg kivarok.

MacákékIcukája 2016.10.01. 15:19:50

Napot! Miert beszel mindenki dinnyerol es postarol?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.01. 15:33:43

@MacákékIcukája: és? mi a terved a hétvégére? - Pénteken elugrom kicsit az out of Office partyra. -Aztán? -Aztán hétfő. :D

egyszó mint száz kimaradtál Dragonfruit meg nem érkezett csomag passiójáig. onnan csak egy lépés volt a dinnye és az illuminátusok...

2016.10.01. 15:38:08

@ALOKSAKTRHEE: Megbíztattak a postàn, hogy hètfön megnèzik hàtha...
@szörnycsi: Ne ijessz meg :D a vègèn àtkeresztelkedem negatííívra...
@BAZINGA2: Ati nekem szerencsètlen bolond de Vivi az a megjàtszòs buta p, kicsit mèg negatívabb, mint SzentAti.
@Cseszlovák Gyurmafilm: Szèp hv-t írtàl :)

MacákékIcukája 2016.10.01. 15:54:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDD naaa! De most komolyaaaan, dinnyet akartatok postan kuldeni es nem erkezett meg? Egyebkent ma koncertre megyek, nem leszek itt ofi alatt :(

2016.10.01. 16:24:22

Làttam a zsolti mükörmeit. Szökik a mai poszt?

2016.10.01. 16:31:00

@MacákékIcukája: XD mert szökött a dinnye!!!!

2016.10.01. 16:32:54

@pávör dragonfruit: Akkor várjuk ki a végét, akarom mondani, a hétfőt. ;)

Berborosz 2016.10.01. 16:37:24

Az semmi! Én homokot küldtem a Szaharába, és megérkezett. Akárki megnézheti.

2016.10.01. 16:40:56

@Berber Oroszlán: Postával? Vagy futárral. Nem mindegy!!! ;) :D

2016.10.01. 17:04:30

@pávör dragonfruit: Te aztán kompetens vagy ebben az ügyben. ;)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.01. 17:10:13

@ALOKSAKTRHEE: Csak sajnos nem kompatibilis :D

2016.10.01. 17:16:33

@pávör dragonfruit: Dinnye forever!!! XD Többiek? Keresik a dinnyédet? :))

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.01. 17:17:38

@ALOKSAKTRHEE: Àdide a dinydiny...

2016.10.01. 17:24:58

@pávör dragonfruit: XD a postán kellett volna ezt előadnod

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.01. 17:44:51

@ALOKSAKTRHEE: Hètföig van idöm gyakorolni :D

Berborosz 2016.10.01. 18:07:47

@ALOKSAKTRHEE: Csak rászóltam a homokra. Valahogy úgy, ahogy Tivy szokta elküldeni a népeket a gecibe.

2016.10.01. 18:09:47

@pávör dragonfruit: Majd írd meg, mekkora sikered volt. :D@Berber Oroszlán: Így? Tedd rám a jelet! Kiviszlek a gecibe és kint hagylak, te kutya!! XD

Cimili 2016.10.01. 18:37:49

@BAZINGA2: Köszi szépen, elmentettem!!!!!!!! :)

Cimili 2016.10.01. 18:42:25

Na ki ette meg a dinnyét? Valljatok! :DDDDDDD

2016.10.01. 20:11:42

@PeniValdes: Akkor cselekedj Peny. Az élet túl rövid, hogy csak várjunk. A végén azt veszed észre, elment melletted. Tudom miről beszélek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.01. 20:12:39

@ALOKSAKTRHEE: ok,beadom helyette a válópert. indulok is

2016.10.01. 20:22:28

@PeniValdes: Ez a szitu? Az szar ügy.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.01. 20:23:20

@ALOKSAKTRHEE: nekem mondod,így most a hasonmását keresem

2016.10.01. 20:25:23

@PeniValdes: Ne keresd. Úgy sem találod meg. Saját tapasztalat.

2016.10.01. 20:29:25

@PeniValdes: Most komolyan beszélünk vagy szívatsz? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.01. 20:34:37

@ALOKSAKTRHEE: komolyan,én a genetika alapján választok,na meg persze a lakás mérete alapján:)

2016.10.01. 20:38:29

@PeniValdes: Peny. Te szívatsz. Én hülye meg be is vettem. :( Tudod mit? Menj és keresd meg a party hostel manager amerikait, és szórakozz vele.

2016.10.02. 09:46:32

@PeniValdes: Peny. Őszinte leszek. Már nem igazodok ki rajtad. Hogy mikor mondasz igazat, vagy mikor bolondozol. Lehet nyers voltam este, sajnálom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.02. 09:50:35

@ALOKSAKTRHEE: legyen annyi elég,hogy én sem vagyok jobb a többi kortársnál

2016.10.02. 09:58:24

@PeniValdes: Ezt megint nem tudom, hogyan értsem. Nem vagy jobb? Kortársnál? Nem tudom mire célzol, de az itteni ténykedésed alapján egy művelt, okos, vicces nő vagy.

2016.10.02. 10:03:41

@PeniValdes: Majd kinövöd. Egy két negatív tapasztalat, és rájössz mi a fontos. Vagy találsz vkit, aki mind külsőleg, mind belsőleg tökéletes számodra. Kívánom hogy utóbbi valósuljon meg.

2016.10.02. 10:07:31

@PeniValdes: Akkor te vagy a kivétel. Vagy még nem találkoztál azzal, akit neked szántak.
süti beállítások módosítása