Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x02 - Vivi a szegény ember Kim Kardashianje (18+)

2016. augusztus 29. 08:02 - sixx

vlcsnap-00001_9.png

Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis túlzással többet volt pucér, mit nem, amit - legyen ez a jövőre nézve egy jótanács mindenkinek - AZ ALKOHOLFOGYASZTÁS IDÉZETT ELŐ. Mivel az idei VV egyelőre prűdebb, mint a Semjén Zsoltnak külön gyártott pinamagazinok, sehol nem lelek blőrözésmentes Vivit, nincs egy nyomorult 18+-os videó sem, hát mivé lesz ez az ország? A tegnapi műsorból sem derült ki, mi a póverdbáj, de nem adjuk fel. Anikó volt a porondmester, egyedül láthatóan jobban teljesít, az egyik kamerából a másikba fordulást majd megtanulja, egyenes, kiengedett hajjal és hosszúgatyában-pulcsiban meg nem látszik a soványsága, pacsi a sztájlisztnak, fog ez menni.

Soma és a nők

A villa ránézésre legfiatalabb beköltözője egy olyan, korábban önbizalomhiányos, az iskolában sokat (de láthatóan nem eleget) ütlegelt, a csajok által megvetett kiskamaszra emlékeztet, aki bosszúból kigyúrta magát, és amikor az első csajt leszopatta a homokózóban, ott is hagyta menten, letolt bugyival, és azt üvöltötte neki, hogy megérdemled bazmeg, minden nő kurva. A túlkompenzálás a hormonokkal és szerkesztői utasításokkal (eredj fiam, oszt varrd le mindet) megtámogatva veszélyes koktél, Soma minden nőre rámegy, és nem veszi észre, hogy elképesztően suta szövegei (csak akkor táncolunk, ha lesmárolsz) és az, hogy konkrétan tapizza Zsófit, nem aranyossá és ne adj isten, kívánatossá teszi, hanem undort vált ki a csajokban.

Dina volt az első, akire rápusztult, menten a beköltözés után, de az lepattintotta azzal, hogy 17 vagy gecó, kuss, és a hálóban Micivel ki is tárgyalták a gyereket, ez félmeztelenül jött be a stúdióba, mondja Mici, aki azért rámarkolna arra a kockahasra, és ha valaki le nem rendezi hamar, akkor rá is fog, de mindegy, Dina erre a szájához emeli műkarmos kezét, aztakurvanemár. A meglepően sokat affektáló Dina azonnal felejtős lett ahogy Zsófi bebillegett a villába a láthatóan kényelmetlen cipőjében, és az amnéziadivat erre a show-ra kinézett, oldalt megszaggatott bádijában, amiből neki a piros, Dinának a fehér jutott. Zsófi közelről sokkal ijesztőbb, mint gondoltam, a szeme üveges, a szája nagyon csúnyán lett feltöltve, a páviánok segge néz így ki, már elnézést, és pipaszár lábai vannak, de Soma nem ezt látja benne, hanem a két lábon járó csöcsöt.

vlcsnap-00049_2.png

Mondja is a riportban, hogy egyre közelebb jutott, ami konkrétan annyit jelentett, hogy amikor Zsófi lába között kipatentolódott a bádi, mert ezek szerint Zsófi annyira bebaszott, hogy hugyozás után nem tudta már visszapatentolni, mert elesés, mindegy, Zsófinak patentoló kell, Soma meg ugrott, hogy majd én, majd én, és patentolt, közben meg a bugyiba is benyúlt, legalábbis Zsófi ugrott egyet, mint akit áram ráz, vagy akit éppen engedély nélkül ujjaznak. Aztán a sztori lezárásaként Soma zuhanyzik, Zsófi meg bemegy fogat mosni, mire Soma a zuhany alól lóbálja a pöcsét, NÉZZED MÁR, VAN FASZOM, mondja, Zsófi meg röhögve mossa a fogát.

vlcsnap-00067_1.png

Vivi és az alkohol

Mondjuk Zsófi nehezen tudott volna istenesen (muhahaha) bebaszni, mert Vivi, aki a villabejáráson bemutatott kisfilmjében elmondta, hogy egy centesért le sem ül a pulthoz, menten három kell neki és dettó ő volt, aki már olyan rutinos alkesznek számít, hogy hányás közben is tud interjút adni, szóval Vivi a pezsgősüvegben ami volt, azt megitta, majd a sört is, a bort is, alig győzték a kollégák menteni a menthetőt. Aztán amikor az alkoholszint elérte azt a pontot, amin az eleve kikapcsolt gátlások maradéka is feladta, akkor kiment a kertbe, lehányta magáról a textilt, és irány a medence. Dina ezt úgy kommentálta, hogy:

Úgy dobta le magáról a ruhát, mintha ő lenne kimkardesien.

A faszik nem hittek a szemüknek, itt egy nő, akit nem kell kidumálni a bugyiból, mert mire azt mondod, rumkóla, már ott áll előtted egy szál pinában, ami egyébként elég szomorú, de az estének még nem volt vége. Mivel este nyolctól ment az adás, se csöcs, se pina nem volt, Vivit úgy kiblőrözték, hogy csak a feje meg a lábfeje látszott, de a Blikknek küldött félpucér fotót az RTL, benne a galeszben, tessék:

A vetkőzés-fürdés egyébként felvetett pár technikai kérdést is bennem, mert a következő szegmensben a buli egy másik pontján jártunk, ami viszont időrendben tuti a fürdés előtt volt, mert Vivin ugyanaz a ruha van, mint amiben beköltözött, de lehet én becsülöm alá a nőt, és visszavette a büdös bugyit magára. Oppardon, azt pont nem, mert a buliban - ami egyébként nagyjából annyiból állt, hogy a gárda kint cigizik az udvaron, Vivi meg odabent ténfereg és táncikál (amolyan Ozzy Osbourne-ra hajazón) - egy ponton felugrik az asztalra és csábosnak szánt táncot lejt, a pina meg kivillan, mert egy bugyit (hacsak nagyon nem véres) nemigen blőröznek a románok sem. Ja, és még ruha: rém kényelmetlenek lehetnek a szereplőköltözetétazamnéziadivatbiztosította cuccai, mert Dina, Vivi, Zsófi és az este végén beköltöző Viki (egyelőre semmi extra, nem ő lesz a buli lelke) is feszt igazgatta mellben.

Vivi pokoljárásának következő állomása Soma öle volt, egy kis grinding, szuggesztivnek szánt lapdance, kisujj a szájba, dögös nézés (ami egy részeg, üveges szemű, az arcizmait mozgatni képtelen, nyáladzó szájú csajnál, hát, hogy is mondjuk, annyira nem szexi, igen asszem ez lesz a legjobb), majd asztalra vissza, szóval Vivi VV6 szintű bulikát tolt, asszem ott itták magukat eszméletlenre az első este a delikvensek. A többiek meglepően visszafogottak voltak, Dávid le is fekteti a csajt, aki úgy könyörög a Dávid kezében levő sörért, mint egy vámpír egy korty vérért, bár ez a csakmégegykorty motyogás sokkal ijesztőbb. Kap egy kortyot a végén, utána vetkőzik, ahogy kell, pucérra, Dávid szemérmesen elnéz oldalra, NEM MINTHA NEM LÁTTA VOLNA MÁR A KERTBEN, de ezt értékelem benne, normális gyerek.

És ha azt hittük volna, hogy ezzel vége a Vivi-show-nak, hát nem, a kertben nyugodtan cigizgető társulat előtt egyszer csak megjelenik, surprise, motherfuckers, mondhatná, ha ő lenne Doakes hadnagy a Dexterben, de asszem ő sem lepte volna meg jobban a brigádot. Vivin rajta a mikroport, amit idén nem elég csak vállra akasztani, van egy deréknél megkötős része is, hogy ezt csontrészegen hogy vette fel, nem tudom. Ezen a ponton van a besokallás, Mici kiosztja, hogy képzeled már, hát ki a faszom vagy te, Vivi meg betántorog a villába. Most Lóri és Soma fekteti le, mert nekik is volt gyerekszobájuk, Vivi azt akarja, hogy Lóri aludjon vele, de Lóri elmenekül, Soma meg nem az a fajta, aki ezt kihasználja, mindenesetre kicsit simogatja Vivi egóját, nem kellett volna így lebaszni téged, ez nem volt szép dolog - szerintem pinabankot épít, ha Zsófi nem adja (nem fogja), majd jó lesz egy Vivi is.

Mici néni és a farkak

Mici szexuálisan túlfűtött, ezt mondta is korábban, így senki, de konkrétan senki nem csodálkozott, amikor bement a zuhanyzóba, és végignézte, ahogy Lóri és Dávid a farkát mossa. A két faszi nem zavartatta magát, Mici mozizott, majd azért ő is be volt baszva, mert éjjel nagyon szeretett volna Lóriba ülni, de Lóri hárított, így Mici a seggét vakarta egy kicsit, majd lefeküdt. Egy kérdés: a masni Mici fejire minek kell? És miért kell folyamatosan hordania? Ez valami szabadkőműves dolog?

És még

Két technikai jellegű megjegyzés a végére: a hang megint elképesztően fos, nem lehet hallani a játékosokat, ami rettenetesen idegesítő, más valóságshow-kban miért tudják ezt megoldani? De hogy simogassak is, az éjszakai felvételek sokkal jobbak, ha jól láttam, valami medzsiklámpa ég lámpaoltás után, ami sokat segít, ha ez már a poverdbáj hatása, akkor megérte.

Ja, Viki:

vlcsnap-00070_1.png

Címkék: 18+ vv8 tv 2016
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.08.29. 13:21:35

Csak el ne fogyjon a bölör amennyit használtak.

2016.08.29. 13:32:43

Nem lesz ez rossz. A nyitott könyv azért durván indított, de valahogy indítani kell.
Lamentálok maradjak-e pávör vagy jobb lenne-e póver, estig kitalálom.

Shoyu 2016.08.29. 13:56:26

@szepi79, első ezen a néven: és akkor melyik a jobb, pénzért szexelni, vagy meztelenül táncolni :) ?
No mindegy, szerintem nem oké az a Vivi lány, az rtl meg örül ha talál valakit aki teljesen retardált. Legközelebb már egyenesen a pszichiátrián lesz a casting.

megtürt személy 2016.08.29. 14:29:07

VV Anikót utálom mint a szart, de tegnap jobb volt szerintem mint eddig bármikor, és legalább eltakarta a ruha azt a girhes testét. Bár a tetovált karja most is hozza a piacos cigányasszony szintet.

Soma szövege pedig undort abban a nőstényben vált ki, akinek nem mondja. A manöken modell lány a szöveg után konkrétan megkérte, hogy ugyan kotorásszon már a szoknyája alatt a csunyájánál, Vivi is neki lejtett öltáncot és őt kérte meg hogy feküdjön mellé.

Escortkoca konkrétan visszataszító volt, ahogyan próbált Dávid(?) árbócára rákéredzkedni. (Mármint akkor is)

Az új lánynak szerintem gonosz tekintete van, és nekem kavarós ellenszenvesnek tűnik, ahogy a szlovákiai lyány is.

Vetkőzős lány csak magát égette, ennyi esze van.

A fiúk közül Dávid a szimpatikus, ez persze nem azt jelenti, hogy érdekes játékos is,
én azokat szeretem akiket tudok utálni valamiért, vagy csak simán megvetem őket a viselkedésükért.

megtürt személy 2016.08.29. 14:32:48

@Shoyu:
és akkor melyik a jobb, pénzért szexelni, vagy meztelenül táncolni :) ?

Mindkettőt csináltam meztelenül, a szex nekem pénz nélkül is jobban bejött, mint a tánc...
Ha még fizetne is érte valamelyik lány, életem legjobb élménye lenne.

Szóval én a szexre szavazok. :)

szepi79 2016.08.29. 14:34:33

@Shoyu: " és akkor melyik a jobb, pénzért szexelni, vagy meztelenül táncolni"

hogy érzésre melyik jobb, azt nem tudom, még egyiket se próbáltam, de feltétlenül értesítem a blog olvasótáborát, amint pótlom hiányosságaimat :D

ha erkölcsileg nézzük, akkor meg nagyon szubjektív az eldöntése, személy szerint nekem a publikus ingyenes meztelen tánc "morálisan ingoványosabb" terület, de gyanítom, hogy a társadalom nagyobb százaléka nem ért velem egyet (amit el tudok fogadni csont nélkül)

SzilajSzilard 2016.08.29. 14:38:47

Hol vannak a legendák?! Akiről tudod az első, sőt a mínusz első percben hogy legendák lesznek! :)

rtl.hu/rtl2/valovilag6/videok/377514

malevil2050 2016.08.29. 14:43:09

Újra felhangzik a hang az iccakában " hello itt a a bráder a bíg bráder" . Már kesztem aggódni , hogy nem tudok tovább hülyülni de hálistennek beindult a lamur. Jajj de jó kis műsor lecc ez. A kutyát majd lecserélem , mer csóró mint én. Kirakok majd egy nagyon faszányos kis ávátárt , de még nem tom kit. Tschilke gyere mááá elkeszdődött!!!! Nintschen sör egy nanolityi sem! Jahhh amúgy morgen mindenkinek!

HotDog 2016.08.29. 14:49:22

A Dina nagy szarkeverő lesz, ezért is birom. A többi karakter eddig unalmas, kivéve Vivi aki katasztrófa. 4 pasi van eddig bent a villában, mégis csak egynek tartottam észben a nevét. Soma. Látok egy kis Aureliót benne, mégis szerintem úgy végzi majd mint Gyúrós Józsi. Nehezen fogja birni bent. Ez megint egy olyan évad ahol a csajok csinálják a műsort, mégis őket utálják a nézők. A youtubeos fog nyerni, mivel már igy is van egy csomó rajongója. Tegnap idegesitő volt, ma meg észre se vettem, de ez csak az én véleményem.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2016.08.29. 15:33:57

horDávida
megolDávid
sixx te lusta dög, tehát ledaniztad, aztán "összes cseréje" gomb? ejnye

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2016.08.29. 16:02:05

"Az első esti buli mérlege: pucér nő, részeg nő, farkakat stírölő nő, félpucér faszi, melleket stírölő faszi, béna udvarlás, béna tánc, béna szponzorruha."

Én meg kurvára meglepődtem ezen.

Az meg van már, hogy idén kit kell utálni?

Berborosz 2016.08.29. 16:42:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Még nem is teljes a létszám.
Én amúgy is azt fogom utálni, akit mások szeretnek.

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.08.29. 16:42:59

Irtam egy kurvahosszu kupolosat neked sixx, erre ki voltam tiltva, tudjuk miert? Barhogy is, respect neked, nyaralunk, mobilnet 30 GB, foldkozi, csak a hogyvolt az egyetlen alternativa: szamitunk rad, ratok! :)

Túroscsusza 2016.08.29. 16:49:57

Ebből a műsorból csak Alek, és Attila tudna szórakoztató műsort csinálni....
Nem istenes, meg frigid Anikó...

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.08.29. 16:51:42

@Túroscsusza: Nem olyan frigid, csak azon sajnalkozik, hogy barna a nagyajka es masnak meg nem :)))

2016.08.29. 16:54:32

@mézescsók: Szia!! :) @Berber Oroszlán: Szia. Jó lett az új profilképed. :)

etikette 2016.08.29. 17:30:51

@megtürt személy: annyira röhögök az eszkortkocán :D de tényleg kikényszeríti a f*szt...

etikette 2016.08.29. 17:34:28

@Bekkara: én azért kíváncsi lennék, hogy mi történt. Sokkal izgibb mint minden ami eddig a villában történt ;)

SzilajSzilard 2016.08.29. 17:46:11

@Megdobbent, most erEDEti izzel: Ezt azóta tudjuk hogy anno elmesélte hogy szájon fingották, csak én nem láttam ezt az epizódot?

Berborosz 2016.08.29. 18:18:46

@ALOKSAKTRHEE: Köszi.
(És Aloksaktwo? Ő is kitiltatott?)

2016.08.29. 18:29:24

@Berber Oroszlán: Nem. Prózaibb oka van. :D Sajnos olyan ügyes voltam, hogy elfelejtettem a belépési adataimat. :DDD XDDD Egyszerűbb volt egy új regisztráció. :D

SzemFülEs 2016.08.29. 18:44:21

hm. ezt a szériát mindenképpen Dávid nyeri, ha valóban bejön az a gyanúm, hogy intellektuálisan alá mentek a castingok során - eddig nincs is nagyon riválisa. Dávid azonban ott elvesztheti a játékot, ha mondjuk "kijön belőle az állat" - bár ennél ő okosabb. Tehát egyelőre úgy néz ki a leosztás, hogy Dávid és a statiszták.

SzemFülEs 2016.08.29. 18:53:12

@Túroscsusza: Attilát anno a legelején ki lehetett volna ejteni, ha Csaba úgy dönt. De nem úgy döntött. Sajnos. :) és ez már a múlt. Éljen a VV8 :D powered by RTL :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.29. 19:27:28

@SzemFülEs: szerintem azért nem ő fogja, mert sose nyer két szériát egymás után két hasonló taktika, és Rubin is normális arc volt

2016.08.29. 20:07:24

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Tud valaki az RTL2-höz működő linket? TV-m nincs. Ha néha beleakarnék nézni, ahhoz jó lenne. Előre is köszi.

nohug 2016.08.29. 20:17:40

Nahat! Hogy ez a lofeju mit ossze nem lobalta azokat a szottyadt tejeszacsikat. Aztan zsupszi belepinaskodott a vizbe. Pfejj bazzeg, nincs az a klor ami az osszes kontinens korokozojat kiharapna a medencebol.
A masik meg hugyozas utan kijovel a budibol aszt csapassad szepfiu a pinamon a gombot. Pfejj mar ez is.
Az escortkoca (geniusz a nev!) az hova kisergette vajon a ferfiakat Svajcban? Pantomim eloadasokra? Mert beszelokere atomsotet, de hat biztosan nem baszodunnyha volt kint, nem hat! A fiukat nem birom megkulonboztetni.
Jo lesz ez, na!

Commodore 2016.08.29. 20:30:17

Sportos estét! Lesz ma vmj?!

Baresz83 2016.08.29. 20:40:04

@nohug: akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnik az össszes csávó egyformának... :D

SzemFülEs 2016.08.29. 20:47:38

@scal: ebben neked egyébként igazad is lenne, de azt gondolom, hogy Debil Simonság helyett nyerte meg a szériáját, Rubint meg igazából Réka :D

Cimili 2016.08.29. 21:08:04

@ALOKSAKTRHEE: Rötöel főoldalon ráklikk a VV-re és már ott is vagy. De nehogy fáradjál ilyesmivel: rtl.hu/rtl2/valovilag :P :)

Cimili 2016.08.29. 21:10:39

@Commodore: Üdv! :) 10-től újabb beköltöző. Hogy hányan mennek be, azt már nem tudom, csak reménykedek benne, hogy most jönnek majd a normálisabbak.

Commodore 2016.08.29. 21:19:57

@Cimili: Kösz! Üdv! Jól hangzik! Sok izgalomra számítok!

Berborosz 2016.08.29. 21:54:45

"Soma meg ugrott, hogy majd én, majd én, és patentolt, közben meg a bugyiba is benyúlt".
Ezt írja sixx.
Egy body alá még bugyi is kell? Most komolyan!

2016.08.29. 21:55:57

@Cimili: Köszi. Ez eszembe sem jutott.

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:04:50

Szárazpinájú Anikó nagyon szar. Ö Ö Ö Ö Öööööööööö

Cimili 2016.08.29. 22:06:16

Fos9-es anorexiás lett?

pomac 2016.08.29. 22:06:41

@Schlomo Goldberg: ezen csodálkozni kellene :D

Cimili 2016.08.29. 22:09:53

Jól van, Vivi a bentiek kedvence. :DDDDDDDD Alakul, lesz itt balhé.

megtürt személy 2016.08.29. 22:10:21

@etikette: Köszi de nem én találtam ki, hanem Zabkása hozzászólásából loptam.

Cimili 2016.08.29. 22:11:08

@Commodore: Ennél pontosabban én se tudtam volna megfogalmazni.

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:12:52

A lányok ismét bugyiban próbálnak pinát mosni, kiábrándító. Dina nevetése tiszta Iza.

megtürt személy 2016.08.29. 22:12:57

Fos9-nek annyi dolga lenne, hogy legalább a nevüket megtanulja

pomac 2016.08.29. 22:16:14

kezd már összeállni a kemény mag, vagy mégsem :D

megtürt személy 2016.08.29. 22:27:02

Mikor olvastam a Kurázsi mamát, pont úgy képzeltem el a markotányos nőt, ahogy Mici kinéz.

Berborosz 2016.08.29. 22:28:00

@Schlomo Goldberg: Úgy látszik, bugyi MMKK kell.

KupakJoliRablo 2016.08.29. 22:28:35

Nehéz eldönteni, hogy Anikónak a haja szarabb, vagy a "műsorvezetése".

Puncylla 2016.08.29. 22:32:55

@Berber Oroszlán: én még pizsama alá is veszek

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:34:34

de irritáló ez a suttyó soma gyerek

Cimili 2016.08.29. 22:35:23

@Puncylla: De zuhanyzásnál csak leveszed. :)

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:37:09

Ennek a "modell" Zsófinak nem olyan mintha nyúlszája lett volna, ami meg lett műtve?

Cimili 2016.08.29. 22:39:53

@Schlomo Goldberg: Jó neked, ha csak a Soma irritál. Engem szinte mindegyik, asszem sajnálni fogom az időt erre a foshalmazra. Mondom ezt úgy, h mindegyik VV-t láttam és szerettem nézni.

pomac 2016.08.29. 22:41:46

egy biztos ha pia van akkor buli is ,de mondjuk ez mindig is igy volt

megtürt személy 2016.08.29. 22:41:53

Fenét okoskodnak, letolnak mindenkit aki iszik. Drágáim, tudjátok ti milyen rendvezményen vagytok?!
Hát az a lényeg hogy igyatok és cikik legyetek!

Commodore 2016.08.29. 22:42:32

Ordítozó útszéli cafkákon vihogó stricik, tinik...

megtürt személy 2016.08.29. 22:43:01

Dina a teli szájjal pofázó falusi tahó osztja az észt...

pomac 2016.08.29. 22:43:02

mintha iza visszatért volna a villába :DD

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:46:32

Isteni ez az új csaj részegen. Dina meg a megmondóparaszt.

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:48:32

Már csirkefarháttal megvett nyugdíjassorfalra sem telik, csak belökik a delikvenseket a vellába.

tg0329 2016.08.29. 22:50:09

Nanee ,beküldenek egy KDNP-st? :D Az finom lesz :D

Schlomo Goldberg 2016.08.29. 22:50:18

Az új gyerek a katolikus értékrendet követ, az pedig ugye alap a villában.

rearwindow 2016.08.29. 22:51:18

Esküszöm nem tudom követni mi történik, és mi a fenén vesztek össze . Az lehet a baj hogy józan vagyok...?

pomac 2016.08.29. 22:51:51

akik az ilyen kisfilmeket csinálják...

Commodore 2016.08.29. 22:51:53

Mindig is vágytam 1 dipótáskára!

Commodore 2016.08.29. 22:53:41

Kamu gyerek, szakács kerüli a konfliktust! persze!

tg0329 2016.08.29. 22:54:37

De ki vannak nyalva mint szaros pista Jézus neve napján...

Túroscsusza 2016.08.29. 22:56:52

Már a holnapi adást is látni ma ?
De durva.....

2016.08.29. 22:57:23

Szasztok!!!
Még nemtom ki a kedvencem ebben a szériában, de már tudom ki nem: Dinka már ki is húzta nálam a gyufát. Legalább nem kell új nevet megjegyeznem a VV7-hez képest... :-/

Commodore 2016.08.29. 22:59:26

Eddig sehol-semmi... :-(

Túroscsusza 2016.08.29. 23:02:16

A szőke cica ma nem vetkőzött...
Kezd lapos lenni a műsor.....

Puncylla 2016.08.29. 23:03:16

@Túroscsusza: igen. a mai adást meg majd holnap is lehet látni

Puncylla 2016.08.29. 23:05:49

@Spitzbauer: nekem tetszett, ahogy vezette a cicaharcot. sőt, mint láttam, dávid is nagyon élvezte

Túroscsusza 2016.08.29. 23:06:55

Győzi műsort vezet....
Na,ez a hab a tortán....

Berborosz 2016.08.29. 23:08:17

@Cimili: A vellában más az etikett, tudod jól...

Puncylla 2016.08.29. 23:14:12

szia csuszika, üdv a csapatban
(remélem, tetszem neked)

HotDog 2016.08.29. 23:26:18

Mintha újra a hetest nézném. Ez a Dina-Viki konfliktus tiszta Reni-Zsu.

birka menet 2016.08.29. 23:59:29

Újra felragyogott a degenerált honfitársaink évedja! Sok gyökér legnagyobb örömére újra támadnak a nemzet újévados mélygyökerei, akik valahol az orangután és az előember evolúciója közötti szinten megragadva életcéljuknak tekintik, hogy világgá kürtöljék az emberré válás megakadását.

Még jó, hogy van egy pár millió magyar gyökér a TV másik oldalán, akinek pont ez a degenerált szint kell a saját degeneráltsági szintük táplálására.
Aztán megy a rájsz a pálcika nők homorú csöcsein meg seggein?

Well... 2016.08.30. 00:18:52

Szasz mindenki, lemaradtam a kezdesrol, most sasolom a bekoltozo show-t , Hollllllllllllllyyyyy Shiiiiiit :o)) nagyon jo, eddig.

Jóska Pista 2016.08.30. 00:20:11

@birka menet: én a te hozzászólásodra vertem ki.
Igaz kellett hozzá az "O patria mia" is aláfestőnek. (Anja Harteros előadásában)

Exike 2016.08.30. 00:39:26

ez a Dávid fejre is, hangra is olyan mint a VV6-os Dávid volt, csak kigyúrta magát

2016.08.30. 14:31:01

@Well...: Szia. Lassan mindenki befut. :D

alsophila grahami 2016.08.30. 16:48:23

pff, most nézem a tegnapi öfit - tegnap kihagytam -, totál tavalyelőtti flessem van, bejön újcsaj egymaga és máris beindul a zsu-effektus: össznépi falkatámadás újcsaj ellen, blőőe... majdnem elkapcsoltam, amikor a szlovákiai import nekiugrott, bár már a puffadt csajszi is kiakasztott, de ez az ádinautánzat szörnyen gáz volt; most komolyan megint ugyanaz lesz, mint ami a 7-es széria fő csapásvonala volt? a kipécézés-gyűlölködés ezerrel? csalódott vagyok.

alsophila grahami 2016.08.30. 16:50:26

azért a srácokban bízom, azok normális(abb)nak tűnnek, főként Dávid és Lóri...

alsophila grahami 2016.08.30. 16:58:20

újfiú bemutatkozó filmjén mondjuk, sírtam xD (gondolom, annál uncsibb lesz majd benn)

Gia 2016.08.30. 19:16:18

@ALOKSAKTRHEE: Szia-mia!Én csak sétáltam.. :-D

dr. sziszi 2016.09.05. 19:48:35

Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem szimpi a meleg srác...

csokidrazsé 2016.09.07. 14:25:18

Csak nekem tűnt fel, hogy Soma tiszta schobertnorbi?

Gia 2016.09.07. 19:17:13

@csokidrazsé: Esetleg egy kihypózott Sóher Norbi.Ha megnézed őket egymás mellett részleteikben,akkor látható,hogy más formájú a szemük,orruk,szájuk,stb..
kepfeltoltes.hu/160907/vvsoma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
süti beállítások módosítása