Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7975-7976. rész

2016. július 16. 12:00 - Gillotte

Tóbiás már attól sík ideg, hogy Bence megint kiütéses lett a tápszertől, pedig még azt sem tudja, hogy Zsófi visszatért. Csak a kórházba érve szembesül ezzel, ahol Zsófi beismeri, hogy nem Ádám hibája a kiütés a tápszertől, hanem az övé, ő etette meg Bencét. Ekkor csattan rajta minden, ami az utóbbi hónapokban összegyűlt Tóbiásban, mindez drámai zene kíséretében. Ádám próbál Zsófi mellett kiállni, hisz ő Bence anyja, joga van látni, de Tóbiás kussra inti, majd hazaviszi Bencét. Miután lefekteti Ádám próbál bocsánatot kérni tettéért, de Tóbiás nem tudja elfelejteni, hogy barátja a háta mögött szervezkedett Zsófival. Tóbiás áthívja Kristófot megvitatni az este drámai eseményeit, akivel amúgy újra szent a béke.

bk_julius5_1.png

Rudi picit megszorongatja Ágit amiért teledumálta Alíz fejét azzal, hogy megcsalta, holott akkor jó volt Rudi, mikor Lizának kellett alibi. ,,Hiába a szépséged, egy szörnyeteg vagy” – veti oda kegyetlenül Rudi, s hozzáteszi, hogy ő Alízt vissza fogja szerezni, viszont Ági a lányát soha. Ez úgy tűnik, hat, ugyanis Ági lemegy Alízhoz, és bocsánatot kér, amiért keverte a szart. Beismeri, hogy ő találta ki a történetet a megcsalásról, mert idegesítette, hogy ők is ott laknak Zsoltnál. Alíz értékeli a gesztust, de ekkora hülyeséget senki nem találhat ki – szerinte – úgyhogy nem kér a meséből. Alíznak más baja is van, ugyanis rajtakapja Bözsit ahogy jópofáskodik Irmával, és mivel nagyon zavarja, hogy Bözsi utódot keres maga helyett, ráereszti Vili bácsit, hátha az ő szavára hallgat az öreglány. Az öreg így is tesz, beszél Bözsivel, aki állítja, hogy a betegsége nem gyógyítható, így bármikor magatehetetlenné válhat, nem árt helyette egy Bözsi-pótlék, és Irma tökéletes erre. Vili nem osztja a véleményét. Nem sokkal később mennie kell, ugyanis megkezdi napi házmesteri tevékenységét. Felmegy Irmáékhoz, hisz minden lakásban ellenőriznie kell a csöveket. Irma teával kínálja, s kedélyesen elbeszélgetnek.

bk_julius5_2.png

Rudi megy még egy kört Alíznál, de a lány nem békül, ugyanis szerinte a férfi sosem veszi figyelembe a véleményét, nem figyel rá, sosem mond el neki semmit, így például azt sem, hogy honnan volt a pénz, amiből a Kanári-szigetekre mentek. Innen nehéz újraépíteni egy kapcsolatot. Rudi összetérve tér haza, Zsolt épp kajál, és az öccsét keresi. Nem örül a hírnek, hogy Krisztián nem jött haza. Rudi átad Zsoltnak egy papírt Krisztián címével, de ennyi, a srác lángost süt a tengerparton, van egy csaja, néha balhézik a helyiekkel, és így boldog. Zsoltot ez megnyugtatja, így isznak Krisztián egészségére. Rudi rendesen bekarcol, felveri a Kertész lakást, Alíz nem győzi csillapítani. Rudi fogadni akar Alízzal, hogy visszaszerzi, s Alíz belemegy csak hogy megszabaduljon a részeg katonától.

bk_julius5_3.png

Reggel Zsófi próbálkozik Tóbiásnál, kéri a bocsánatát, de Tóbiás hajthatatlan, nagyon be van rágva. Megérti, hogy Zsófinak hiányzik a fia, de Zsófinak is meg kell értenie őt: cserben hagyta, és most már nem tudja helyrehozni amit tett. Zsófi Nórához megy jogi tanácsért, ugyanis nem lát más kiutat, mert Tóbiás nem engedi, hogy lássa a fiát. Nóra azt javasolja, hogy egyezzenek meg valahogy a felek, mert egy gyermek elhelyezési per, amiben Zsófi gondolkodik többet árt, mint használ.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása