Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x28 - A vidéki koksztól büdöset fingik az ember

2016. április 22. 10:00 - Chat Géza

Anikó feltehetőleg mesemondót reggelizett, hogy ilyen negédes hangon vezeti fel a mai cselekményt, de annyi baj legyen, mert hálistennek az adás felét kitöltő barkácsoló szegmenst látva majd mindenki sírva röhögve fogja felidézni az általános iskolás technika órákat. De előtte még Norbinak döntenie kell, hogy kit állít szopó ágra.

kepernyofoto_2016-04-22_7_45_16.png

Norbi kimegy a slepjével a kecskéhez. Még a brigád holdkóros Tonyója is vágja, hogy nem az állatok lemeózása miatt mennek ki a szabadba ezek, hanem azért, hogy megbeszéljék, hogy kit lenne jó párbajra küldeni. Norbi szebb monológot ad elő, mint bárki, aki elsőnek jelentkezik a színművészetire és remegő lábakkal megjelenik a ponyvaregényes Ezékiel 25, 17-tel, de a többiek, Brigi, Gergő és Dóri nem tudnak mást csinálni, csak néznek, mint hal a szatyorban, mint Gábor a kinyalt kondér aljára. Na, jó'van, ezt jól megbeszeszéltük. Gergő, a legnagyobb néma Levente még erre se mond semmit, mert fejben már biztos Kongó kutyájával kergetőzik a rőzsaszirmokkal teleszórt réteken. Norbi megkongatja a harangot, felvezeti, hogy Attilát azért nem küldi párbajra, mert ez nekik kettőjüknek kell leboxolniuk, Sanyára is van valami kifogása, ellenben Heni most is belepofázik, hogy jól van, jól van, kössed már. És Norbi rábassza a kendőt, majd lusta dagadt disznónak nevezi az egyéb apró sértések mellett. (Nem egyedi eset, hogy az ilyen típusú reality-ben a dagadtozás az egyik legstabilabb slapja a kurvaanyázásnak. Mondjuk erről még nincs esettanulmány, pedig hiánypótló lenne.)

A kendőzéstől megmenekülve Sanya gyermeki lekesedéssel issza a malac tápszert. Igen. Ezek mennek, meg a bárányfelhők. De nyugalom, Gábor tudományos alapokra helyezi a vidéki kokszozást.

Az kell a malacoknak, meg a csecsemőknek is, hogy minél több fehérjéhez jussanak. Nem tudom, lehet vitamin is van benne. A mi kis malackánk is többszörösére nőtt. Biztos hasznos az állatnak és az embernek is. Max hasmenést okoz.

Sanyán szét is robban a póló, rendesen kipattant ettől a cucctól, de azért fosik és fingik is tőle. Lehetne még pár mondatot írni a vödörrel való bicepszezés és vállazás margójára, de a tápszer zabálás okozta izomnövekedésnél és öblös fingásnál tényleg nincs tovább. Gondolom azt nem sejtették, hogy az enyhén fosató faktort tartalmazó dara kása volt betervezve ebédre. Merthogy most épp ezt lapátolják befele. Közben meg arról megy a galuskás értekezés, hogy Heni kit vigyen ki. Pro és kontra érvek garmadája mellett Gábor csak annyit mond, hogy 

Hát nem szellemi feladatok lesznek, hogy az piros-e vagy zöld.

Bárcsak ez lenne a feladat!!! A többiek már kaffognak is, hogy attól még logikai feladat az lehet. Mindenki azt javasolj Heninek, hogy olyan embert válasszon, aki ellen fix, hogy vissza fog jönni, mert Sanya lenyeli keresztbe, de hosszába is,  ha úgy tartja kedve. És innen megint Norbi és Heni óbégatnak.

Mindenki dolgozik, te meg Hawaii dj-be nyomod? - Norbi

kepernyofoto_2016-04-22_7_50_23.png

Gondolom dizsi akart az lenni, de Henivel már azon megy a veszett nagy kurvaanyázás, hogy ez a munka hőse show-e vagy a Farm. Egymás (minden kreatívitástól, de még kultúrbarbározástól is mentes) szénné fikázásán túl az ég világon semmi nem történik, így Anikó inkább felkonfolja a fuxos boltos érkezését, aki 7 kiló kecskesajttal rövidíti meg a farmereket. Attila éhenkolbászként mered az árura, pedig több mint 2 millió farm pengőt kapnak érte cserébe. Attila leszarja, elmajszolgatta volna azt a hegynyi sajtot egy kis kolbásszal, némi kenyérrel meg paradicsommal. ÉS akkor csak egy dolog maradt hátra, hogy a kecskéknek egy "ipari" fejő folyosót eszkábáljanak. Attila felvázolja a frankót, Gábor is megjelenik, akinek egy kicsit más víziója van, szóval külön-külön kezdenek el halált megvető bátorsággal szögelni, fűrészelni. Egyik sem egy EU-szabvány, de a barkácsoláson túl a jószágokkal is akadnak gondok, mert

ezek a kecskék olyan rafináltak, hogy kiemeli a lábát, meg rugdos...

ahogy Gábor is mondja. Egy tesztre beküldi az egy jószágot, mire az majdnem túlszalad, de Gabi észnél van, megállítja, annyit mond, hogy Stop, ejtsd: sztápp, és az állat kővé dermed, hogy mi a faszt hallott az imént, sztápp? Lehet, hogy ez vidék, nade nem ennyire!!! Attila nem akarja lefikázni a másik munkáját, de persze megteszi, mivel a másiké egy kalap pitty-putty. Nem tudom most minek finomkodik, simán megmondhatta volna, hogy még a tűzre se dobná rá, akkora egy szarhadék lett. Gáborban inkább a gyermeki lelkesedést lehet szeretni, mintsem a megfontolt következetességet. Na, nem mintha Attilá fejő állomása tökéletesre sikeredett volna, de az legalább képes ellátni a funkcióját.

kepernyofoto_2016-04-22_7_50_39.png

kepernyofoto_2016-04-22_7_51_06.png

Rettentő izgalmak várnak ránk a továbbiakban is: kiderül kit hív ki párbajra Heni.

Címkék: a farm
361 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 21:20:40

@alkalmi nyúl: nothing impossibble ahogy a dánok mondják

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 21:28:36

@aloksak: a pasik a kigyúrtak, a nők a cicamodellek..

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 21:30:03

@Cimili: Van már előzetes az első három játékosról.

aloksak 2016.04.22. 21:32:13

@Pácsó Ármándó: Köszi :D Ideje Cimili megnézni a felhozatalt. :))

aloksak 2016.04.22. 21:35:08

@PeniValdes: Ez sem lesz más mint Mr. és Ms Tökély. Plusz mindent látni lehet.

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 21:35:14

@aloksak: Mutatják a szigetet is, hát nem rossz hely :-)

aloksak 2016.04.22. 21:42:16

@Pácsó Ármándó: Az szép. Már a sziget. @PeniValdes: Nekem se. Annyira elrugaszkodik a valóságtól, mintha mindenki így nézne ki az életben, közben meg dehogy is. Pont ellenkezőleg. Szóval nem hiszem hogy én nézője leszek.

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 21:49:06

@aloksak: Ez egy másik helyszín ahol forgatták már ezt a sorozatot, kicsit jó hely :-)
www.youtube.com/watch?v=zrwp5SappnU

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 22:00:26

Vajon Sanyát azért rehabilitálták hogy méltósággal köszönhessen el a játéktól és ne trógerként emlékezzünk rá ?

aloksak 2016.04.22. 22:01:14

@Pácsó Ármándó: Ez is nagyon szép hely. És érdekes módon ebben normális pasik és nők vannak. És ezt a kinézetükre értem. Milyen érdekes. Csak nálunk van mindenkinek kocka hasa és tökéletes teste? :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 22:04:09

@aloksak: hát azért pár csaj kép alapjám messze a tökéletestől..ott figyelnek a bőrhibák:)

aloksak 2016.04.22. 22:08:14

@PeniValdes: A női szem előtt nincsenek titkok. Erre már rájöttem. :) Én csak belekukkantottam, nem néztem végig. Nem az én vikágom az. :D

Chuck Νorris 2016.04.22. 22:18:03

@PeniValdes: sztem arra gondolt hogy a csajok közt nem volt egy mücsöcs mühaj ribitetkos plázaliba, és a fiuk sem voltak ilyen tetkos gyurros jauzsik mint nálunk az első 3 bemutatott közt.

Chuck Νorris 2016.04.22. 22:20:35

@Chuck Νorris: bár én azt gondolom külföldön a naturista életmód sokkal elfogadottabb mint itthon, nálunk az ilyen meztelen müsorokba csak leendő pornosztárok és magamutogató izomfiuk jelentkeznek többségében

Puncylla 2016.04.22. 22:39:45

@Schlomo Goldberg: én csak trógerként fogok emlékezni rá. és remélem, hamar elfelejtem

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 22:47:10

@Puncylla: igen, késő fényezni már azt a bizonyos népszerűségi indexet. Mehet vissza a balettbe ugrálni

Cérnahuszár 2016.04.23. 01:24:19

no de most hogy elvitték akecskéket, miből fognak sajtot csinálni, miből lesz lóvé?

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 05:43:08

@alkalmi nyúl: nm tudták volna megszokni ilyen hamar, tehát megggyőződésem, h valahol van vmi angol wc is, amire még személyzet is van, h takarítson. Magamból kiindulva nekem csak és KIZÁRÓLAG a budival lett volna bajom, úgy, h rengeteg időt töltöttem falun, és akár budira is kellett járni. Na, ma sem járok akárhová :D Én a riportszobás mondataim felét a budi miatti károgással töltöttem volna el, így nem hiszem, h ebből senkinek nem lett volna baja. És a takarításon kívül a modellliba ment be az elején a műsornak, és semmi más.

lac64 2016.04.23. 06:36:03

@Cérnahuszár: Miből-miből? Hirtelen lesz három kiló vajuk, amiért kapnak 3 millát :)

lac64 2016.04.23. 06:41:12

@alkalmi nyúl: Miért lennének büdösek a pasik? Azért mert nincs fürdőszoba, a tisztálkodás még megoldható. A borotvakérdésről: Igazi borotvájuk van,RTL-en van fenn videó, amiben Norbi borotválta Brigi hónalját, illetve Dórinak és Briginek megmutatta, hogyan tudják vele borotválni a lábukat. A férfiakat meg Dia borotválja, valamelyik nap lehetett, látni, hogy amikor a boltos megérkezett, Dia éppen Sanyát borotválta, jót röhögtem, mert ott is hagyta habosan, mert a boltos és a várható lóvé érdekesebb volt :)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:07:16

Nekem mindegy Heni vagy Sanya, Sanya vagy Heni, csak Gábort ne szelektálják ki egyhamar, mert gyűjtöm az aranyköpéseit:) Pl. tollaslabda helyett kedvesség a szülinapra.
Attila sem volt semmi a szülinapos faültetéssel. Utána úgy beszélt a cserjéhez, mint gyászoló özvegyek elhunyt szerettük sírjához:) Amúgy ostoba volt, hogy kimutatta, hogy mennyire meg lehet őt gyengíteni egy bűzrúd megvonásával.

Cérnahuszár 2016.04.23. 07:08:24

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: a stábnak van szerintem, lehet hogy az is budi szerű, csak nem deszkából.
Mintha lejjebb távolabb lenne még egy épület úgy rémlik, lehet hogy ott laknak, valahol nekik is kell, gondolom nem sátoroznak

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:08:50

@Sanda.Ipse: azért azt a 16 éves srácot is megnézném, aki tollast vár el a szülinapjára.

Puncylla 2016.04.23. 07:18:07

@Sanda.Ipse: nekem nem mindegy. Sanyával szemben az ördögnek is drukkolnék. az idegeimre megy, ócska pozőr

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:21:28

@Puncylla: engem legalább annyira idegesít Heni. Nem furmányosan konfliktusgerjesztő, hanem házsártos hárpia módra kötekedik és mantrázza ugyanazokat a mondatokat, amiket az elejétől már hallottunk tőle. Egyik sem hiányozna igazán. Csak a Gábor:)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:23:53

@Puncylla: off topic: tetszik a masnicskád az avatárodon. LOL

Puncylla 2016.04.23. 07:41:32

@Sanda.Ipse: óhh, köszönöm. akkor volt értelme, hogy ma is felkötöttem

Cérnahuszár 2016.04.23. 07:41:34

Nekem kezd tetszeni Heni :)
Meg Attila.
Ja meg Dia, lehet visszavonom a hajlik a gerinc megjegyzésem
ahogy haladok az adások pótlásával, de azért van még videó amit nem láttam
Attila qva sokat tesz a farmért, többiek kényelméért, azok meg észre sem veszik

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 07:49:43

@Cérnahuszár: a stabnak perszehogy. De a lakoknak is. Regi realitys vagyok én ahhoz, h ezeket elhiggyem.

Cérnahuszár 2016.04.23. 07:59:31

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: hát nekem a trágyába mászok kulcsért hajmeresztőbb volt
bár hosszútávon biztos nehezen tűrném azt a budit, biztos akarnék valahogy javítani rajta, lefesteni az ülődeszkát vagy valami
hejj nyáron milyen lesz az, jó kis meleg meg legyek, volt már ilyennel tapasztalatom

Berborosz 2016.04.23. 07:59:52

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Én még azt se hiszem el, hogy minden reggel tejbedara a menü.
Bár az puhítja a székletet...

Cérnahuszár 2016.04.23. 08:05:39

@Berber Oroszlán: régen a paraszatok kásán éltek, de vitték az oldal szalyonnát is a napszámba
a tejbegríztől nagyon hamar meg lehet éhezni ha melózol, az is biztos, bár a cukros kávé segít a dolgon az elveszi az étvágyat, lehet ezzel trükközni

Cérnahuszár 2016.04.23. 08:08:33

majd figyelem Henit, ő jó husikában van, ha kezd apadni a gömbölyűség akkor tényleg kásáznak

Puncylla 2016.04.23. 08:27:03

@Sanda.Ipse: te most udvarolsz?
ha akarsz valamit, mondd meg nyíltan
szimpi vagy nekem, küldhetnél egy avatárt

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:01:30

@PeniValdes: hamarabb leszel éhes, gyorsabban átmegy a szervezeten

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 09:04:12

@Cérnahuszár: na ez igaz, bár én ezt eddig inkább a zabkásánál éreztem. Felszálltam az Ecserinél,és a Corvinnál már simán megettem volna a velem szembe ülő duci kisgyereket

aloksak 2016.04.23. 09:17:57

@Cérnahuszár: A munkához energia, erő kell. Azt meg szalonnából lehet nyerni. Nagyapámmal mikor mentünk ki a földekre dolgozni, mindig szalonnát vitt. Mindig. Nem is értettem hogy tud azt enni állandóan. Aztán mikor hatvanéves kora ellenére lekörözött a nap során, megértettem.

Gia 2016.04.23. 09:20:59

@PeniValdes: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 09:26:54

@Gia: akkor áttértem a tojásra,meg a húsra.azóta nem akarok megenni duci gyereket.)

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:29:44

@aloksak: jaja
sztem ezért is koccolt le olyan hamar az a hogyishívják, modell srác, olyan volt mint a ropi alapból, nem volt semmi tartaléka amit mozgósíthatott volna, a kajahiányt ezért se bírta
pálcika kezek egy faszinak...

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:30:58

@PeniValdes: azért csak írd le merre jársz, hogy ne küldjem arra a kölköt
jobb az elővigyázatosság ha ilyen eretnek gondolatok már egyszer befészkelték magukat a fejedbe

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:34:22

@PeniValdes: igen, ránézésre is falánknak tűnsz

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 09:35:57

@Cérnahuszár: jön úgyis a zombivilág, nem? :D

@Berber Oroszlán: én sem hiszem el.

nyáron már ők sehol sem lesznek :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 09:36:31

@Cérnahuszár: neked szántam, csak béna vagyok.

Szóval nyyáron ezek már sehol sem lesznek :D

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:38:55

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: ez nem 3 hónapos lejtmenet?
mondjuk minden héten van párbaj akkor, jaj számolnom kell

aloksak 2016.04.23. 09:41:59

@Cérnahuszár: Így így. :) Ezért nem gond ha van az emberen egy kis felesleg, mert akkor van miből energiát szerezni a szervezetnek. :) ;) Ugyanis is mit sem ér ha tiszta izom, mert ha nincs zsír rajta, akkor a szervezet az izmot fogja lebontani. Szóval kárba veszett a sok fitnesz óra. :D :D
@PeniValdes: A kis kannibál. :)) Vagy is ex kannibál. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 09:44:55

@aloksak: nagyon alacsony testzsírszázalékon nem lehet élni. persze,mert az izom fenntartása a szervezet számára pluszmunka,és a szervezet efy lusta vmi,ha nem hajtod:)

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:54:40

@aloksak: sztem az a modell csávó sosem gyúrt, izma sem volt, a csontjai elég rendesen álltak ki a pólója alól

Cérnahuszár 2016.04.23. 10:00:48

a Dani volt még ilyen rémes, amikor befeküdt az ágyba nyomulni a csajra, a farmer alatt látszott a pipaszár láb, semmi izom fenék, brrrr

D.Leery 2016.04.23. 10:11:37

@Cérnahuszár: úgy-úgy, hiába a nagy farok, ha nincs, ami tolja

2016.04.23. 10:26:38

@D.Leery: +1 :DD ès Hajrà Heni!! :)))

aloksak 2016.04.23. 11:10:34

@PeniValdes: Igen. Jól mondod. @Cérnahuszár: Az már biztos. D És Giezllával kapcsolatban is osztom a véleményed. :D Gereblye volt a srác. :D@D.Leery: Na ez a nagy igazság. :DDDDDD

D.Leery 2016.04.23. 11:40:22

@paranyuszi: Heninél szintén: egy hárpiára minek nagy csöcsöket?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 11:41:30

@D.Leery: szerintem nincs rosszabb annál,mint amikor vkinek nagy

aloksak 2016.04.23. 12:03:45

@PeniValdes: Már mi? :D Bocsi, ez magas labda volt. ;) Inkább megyek is, mert kifogsz osztani. ;)

2016.04.23. 12:47:30

@D.Leery: Nem hárpia! Full jófej csaj. :) csak most at RTL azt szeretné, hogy kollektíven utáljuk, majd biztos kiderül, hogy miért.

2016.04.23. 13:15:36

@PeniValdes: szerintem teljesen jofej! Es szerintem kettonk kozul en ismerem jobban. De termeszetesen elfogadom ha mashogy gondolod. Csak nem erdekel. :DDD

Chuck Νorris 2016.04.23. 13:25:21

Hennek jászai dijat kéne kapnia akkora szinész, emberek tizezreivel hiteti el hogy ellenszenves hárpia :)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 13:33:36

Pedig tényleg az:)
De azért köszönhetünk neki is valamit. Egy új szót, ami emberi tulajdonságot hivatott kifejezni. Megtudtuk, hogy kétféle ember létezik: aki farmkompatibilis és aki nem az.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 13:33:39

@paranyuszi: ha személyesen ismered,akkor elfogadom. egyébként nem:DD

Sanda.Ipse 2016.04.23. 13:40:19

@PeniValdes: Ja! Arra a lányra használta sűrűn, hogy nem farmkompatibilis, akit párbajon kiejtett. (Már nem emlékszem a nevére)

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 13:44:50

@Sanda.Ipse: Szerintem Gábor a legfarmkompatibilisabb. Eszi a malactápot, eregeti a "galambokat" és annyi esze van, mint egy szamárnak :-)

@Chuck Νorris: Nemtom, nekem Norbi is ellenszenves az erőlködésével, Attila gyakran tapló és Brigi mondandóját inkább feliratoznák, mert a hangja! Brrrr! Nekik is kellene valamilyen díj, mert az életben biztos álomtermészetük van :-)

2016.04.23. 13:48:50

@PeniValdes: akkor fogadd el! ;) :DD

2016.04.23. 13:50:19

@Pácsó Ármándó: engem is igazabol mindenki masban idegesit valami.... :/ kivetel Gabor mert ö mar annyira sotet, hogy mar faj, de jo ertelemben. :DDDDD

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 13:55:27

@paranyuszi: Őt még adás után is bent kellene hagyni, a következő évadig ellenne sámlikészítéssel és gyúrással :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 13:56:36

@paranyuszi: ha ismered személyesen,akkor elfogadom,de különben nem!!!!!!!

paranyuszi (törölt) 2016.04.23. 14:07:31

@Pácsó Ármándó: elbibelodne a kecskekifutoval... :)))))

paranyuszi (törölt) 2016.04.23. 14:09:28

@PeniValdes: ismerem. Lazitsal!

paranyuszi (törölt) 2016.04.23. 14:25:50

@PeniValdes: így van. Élőben. Mondom, hogy lazitsal!

aloksak 2016.04.23. 14:40:58

@Pácsó Ármándó: A nap legjobb kommentje eddig. :D Gábor a farmkompatibilis. :DD

aloksak 2016.04.23. 15:19:37

@Pácsó Ármándó: Tudom. :) Azért mondtam. :)) Nálam is kezd favorit lenni Gabika. :D
süti beállítások módosítása