Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x28 - A vidéki koksztól büdöset fingik az ember

2016. április 22. 10:00 - Chat Géza

Anikó feltehetőleg mesemondót reggelizett, hogy ilyen negédes hangon vezeti fel a mai cselekményt, de annyi baj legyen, mert hálistennek az adás felét kitöltő barkácsoló szegmenst látva majd mindenki sírva röhögve fogja felidézni az általános iskolás technika órákat. De előtte még Norbinak döntenie kell, hogy kit állít szopó ágra.

kepernyofoto_2016-04-22_7_45_16.png

Norbi kimegy a slepjével a kecskéhez. Még a brigád holdkóros Tonyója is vágja, hogy nem az állatok lemeózása miatt mennek ki a szabadba ezek, hanem azért, hogy megbeszéljék, hogy kit lenne jó párbajra küldeni. Norbi szebb monológot ad elő, mint bárki, aki elsőnek jelentkezik a színművészetire és remegő lábakkal megjelenik a ponyvaregényes Ezékiel 25, 17-tel, de a többiek, Brigi, Gergő és Dóri nem tudnak mást csinálni, csak néznek, mint hal a szatyorban, mint Gábor a kinyalt kondér aljára. Na, jó'van, ezt jól megbeszeszéltük. Gergő, a legnagyobb néma Levente még erre se mond semmit, mert fejben már biztos Kongó kutyájával kergetőzik a rőzsaszirmokkal teleszórt réteken. Norbi megkongatja a harangot, felvezeti, hogy Attilát azért nem küldi párbajra, mert ez nekik kettőjüknek kell leboxolniuk, Sanyára is van valami kifogása, ellenben Heni most is belepofázik, hogy jól van, jól van, kössed már. És Norbi rábassza a kendőt, majd lusta dagadt disznónak nevezi az egyéb apró sértések mellett. (Nem egyedi eset, hogy az ilyen típusú reality-ben a dagadtozás az egyik legstabilabb slapja a kurvaanyázásnak. Mondjuk erről még nincs esettanulmány, pedig hiánypótló lenne.)

A kendőzéstől megmenekülve Sanya gyermeki lekesedéssel issza a malac tápszert. Igen. Ezek mennek, meg a bárányfelhők. De nyugalom, Gábor tudományos alapokra helyezi a vidéki kokszozást.

Az kell a malacoknak, meg a csecsemőknek is, hogy minél több fehérjéhez jussanak. Nem tudom, lehet vitamin is van benne. A mi kis malackánk is többszörösére nőtt. Biztos hasznos az állatnak és az embernek is. Max hasmenést okoz.

Sanyán szét is robban a póló, rendesen kipattant ettől a cucctól, de azért fosik és fingik is tőle. Lehetne még pár mondatot írni a vödörrel való bicepszezés és vállazás margójára, de a tápszer zabálás okozta izomnövekedésnél és öblös fingásnál tényleg nincs tovább. Gondolom azt nem sejtették, hogy az enyhén fosató faktort tartalmazó dara kása volt betervezve ebédre. Merthogy most épp ezt lapátolják befele. Közben meg arról megy a galuskás értekezés, hogy Heni kit vigyen ki. Pro és kontra érvek garmadája mellett Gábor csak annyit mond, hogy 

Hát nem szellemi feladatok lesznek, hogy az piros-e vagy zöld.

Bárcsak ez lenne a feladat!!! A többiek már kaffognak is, hogy attól még logikai feladat az lehet. Mindenki azt javasolj Heninek, hogy olyan embert válasszon, aki ellen fix, hogy vissza fog jönni, mert Sanya lenyeli keresztbe, de hosszába is,  ha úgy tartja kedve. És innen megint Norbi és Heni óbégatnak.

Mindenki dolgozik, te meg Hawaii dj-be nyomod? - Norbi

kepernyofoto_2016-04-22_7_50_23.png

Gondolom dizsi akart az lenni, de Henivel már azon megy a veszett nagy kurvaanyázás, hogy ez a munka hőse show-e vagy a Farm. Egymás (minden kreatívitástól, de még kultúrbarbározástól is mentes) szénné fikázásán túl az ég világon semmi nem történik, így Anikó inkább felkonfolja a fuxos boltos érkezését, aki 7 kiló kecskesajttal rövidíti meg a farmereket. Attila éhenkolbászként mered az árura, pedig több mint 2 millió farm pengőt kapnak érte cserébe. Attila leszarja, elmajszolgatta volna azt a hegynyi sajtot egy kis kolbásszal, némi kenyérrel meg paradicsommal. ÉS akkor csak egy dolog maradt hátra, hogy a kecskéknek egy "ipari" fejő folyosót eszkábáljanak. Attila felvázolja a frankót, Gábor is megjelenik, akinek egy kicsit más víziója van, szóval külön-külön kezdenek el halált megvető bátorsággal szögelni, fűrészelni. Egyik sem egy EU-szabvány, de a barkácsoláson túl a jószágokkal is akadnak gondok, mert

ezek a kecskék olyan rafináltak, hogy kiemeli a lábát, meg rugdos...

ahogy Gábor is mondja. Egy tesztre beküldi az egy jószágot, mire az majdnem túlszalad, de Gabi észnél van, megállítja, annyit mond, hogy Stop, ejtsd: sztápp, és az állat kővé dermed, hogy mi a faszt hallott az imént, sztápp? Lehet, hogy ez vidék, nade nem ennyire!!! Attila nem akarja lefikázni a másik munkáját, de persze megteszi, mivel a másiké egy kalap pitty-putty. Nem tudom most minek finomkodik, simán megmondhatta volna, hogy még a tűzre se dobná rá, akkora egy szarhadék lett. Gáborban inkább a gyermeki lelkesedést lehet szeretni, mintsem a megfontolt következetességet. Na, nem mintha Attilá fejő állomása tökéletesre sikeredett volna, de az legalább képes ellátni a funkcióját.

kepernyofoto_2016-04-22_7_50_39.png

kepernyofoto_2016-04-22_7_51_06.png

Rettentő izgalmak várnak ránk a továbbiakban is: kiderül kit hív ki párbajra Heni.

Címkék: a farm
361 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csincsilla72 2016.04.22. 10:06:07

Azon azért elgondolkodtam, hogy mostanában csak darán és tejen élnek? Hús nincs? Ott az a kakas is, ami igazából csak dísznek van, mert gondolom, kiscsirkéket nem fognak ültetni. Miért nem eszik meg? Lehet, hogy megtiltották nekik az állatállomány tovább csökkentését?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.04.22. 10:15:15

@csincsilla72: az első két hétben az volt a baj, hogy rengeteg állatot levágtak. Egyrészt a közösségen belül is volt ebből lázadás, meg szerintem a szerkesztők se voltak túl boldogok. Lehet, hogy meg lett nekik mondva, hogy nem csak hús van a világon, csináljanak sajtot, oszt zabálják azt, mintha nem lenne holnap. Heti egyszer, max kétszer lehet hús. Gondolom.
Amúgy még azzal játszanék, ha lehetne, hogy hétről hétre inflációval sújtanám a farm pengőt. Mert túlságosan belejöttek a gazdálkodásba. Vagy mondja azt a fuxos boltos, hogy jó, hogy csináltatok sajtot, de pont nincs rá szükségem, de ha nincs más, akkor féláron elviszem. Nincs meg ez a kufárkodás, piaci dumálgatás, pedig igény vóna rá.

Mirocska 2016.04.22. 10:17:28

Nagyon jól sikerült poszt! :)))))

lac64 2016.04.22. 10:19:06

@csincsilla72: " kiscsirkéket nem fognak ültetni." Reméljük :DDD

lac64 2016.04.22. 10:26:20

@Chat Géza: Ahogy látom beálltak a 2,5-3 milla/hét tarifára. Mintha ennyit kaptak volna a gyapjúért, a malacokért, most meg a sajttért. Szerintem kb. ennyi kell a fenntartásukhoz, ezért mindig úgy kapják az állatokat, illetve úgy állapítják meg az általuk előállított termékek árát, hogy ezt az összeget meg tudják keresni.

2016.04.22. 10:34:56

@Chat Géza: mert te okosgenya vagy :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.22. 10:35:19

Szóval, heninek megmondtuk, h mit érdemes csinálni, ezt valahol teszi is. Ha beszélnek róla, az már a médiában maradasra pont tökéletes, nyerni nem fog tudni. Más módon kell nyernie.

Sanda.Ipse 2016.04.22. 10:39:09

Akárki akármit mond, Gábor a legnagyobb fazon. Ritkán szól, de akkor nagyon hülyét:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.22. 10:39:11

A műsor utáni lehetőségek kihasználása meg csakis, mmkk rajta fog múlni.

Más kérdés, h van kedvesebb oldala is.

2016.04.22. 10:39:36

@Sanda.Ipse: nálam most nagyon kedvenc.

2016.04.22. 10:41:16

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: vele a zöldborsólevesemet osztom meg (gézuval) szeriből.

mézescsók 2016.04.22. 10:55:55

Kár volt bedobni a köztudatba ezt a malactápos cuccot, mert még akad idióta, aki kipróbálja, sőt, tovább fejleszti. Enyhébb esetben csak csibe- vagy nyúltáppal!
Borzasztóan kiváncsi vagyok a befőttes üveggel való vajköpülésre is. Igazán.

Norbi, a nagy gazda, leugatta múlt héten Brigit, hogy miért nem alkudozott. Na, ő - a kemény férfiember! - megpróbálta. Lepattant. A rosszmájamnak jól esett.

csincsilla72 2016.04.22. 10:57:35

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Hát tudod, okos ember a tehetségével és az eszével jut előre. Bevállalni egy cirkuszi bohóc-szerepet és kivívni ezzel ország-világ megvetését és utálatát az ismertségért cserébe, hááát.... az ostobák és tehetségtelenek eszköze. A Baukó Éváké. Nem hinném, hogy Heni vele egy kategória. De akkor miért kell magát így megaláznia és kiszolgáltatnia?

csincsilla72 2016.04.22. 10:59:18

@mézescsók: gondolod, hogy a testépítők mást isznak? Csak azt nem malactápnak hívják, de abban sincs más, mint protein, vitaminok és cukor.:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 11:11:30

@mézescsók: a befőttes üveg működik, szerepel abban a könyvemben amely a dinók kutatásáról szól

Chuck Νorris 2016.04.22. 11:19:10

ha nem esik ki, jövö héten, Heni összejöhetne Attilával,
Hétfő - egymás értélekeinek felismerése, bennünk sok közös van.
Kedd - Romantikus sétálgatás a csirkeol körül, ahol a kezük véletlen összeér, és egy félénk csók is elcsattan (persze a kamera veszi)
Szerda - a kiválasztáson egymás mellett ülnek egymás pillantását lesve, este ujabb csókcsata (már nemcsak a csirkeol mellett). a levegő eröteljesen izzik
Csütörtök - dugás a repcésben, mindent bele alapon, majd utána a disznóolnál is, Heni a strandpapucsával püföli Attila hasán a disznóóolban talált, fura, élénk illatu, üledékes halmazállapotu földdarabokat.
Péntek - Heni és Attila a Farm álompárja a riportszobában bevallják hogy ugy érzik végre megtalálták az igaz szerelmet,

2016.04.22. 11:21:36

@mézescsók: nem vagyok benne biztos, h ezt korábban valakik ne ültették volna már át a gyakorlatba. azt semmiképpen nem feltételezném, h maguktól találták volna ki egyik pillanatról a másikra.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.22. 11:39:15

@Biriksz_Krokiksz!: őt alap.

@csincsilla72: azért ez a média világa. Itt valahogy érvényesülni kell.

mézescsók 2016.04.22. 11:40:20

@csincsilla72: @Biriksz_Krokiksz!: Az nyilvánvaló, hogy protein, cukor, vitamin van ezekben a növekedést serkentő szerekben, de arányaiban talán nem mindegy, hogy mennyi. Pusztán erre gondoltam. És még arra is, hogy akadhat idióta néző, aki követendő példa gyanánt túlszalad a dolgon. Találékony nép vagyunk, pláne, ha spórolni lehet rajta. A nyúltáp árában nem (sem) vagyok profi, de talán olcsóbb, mint bármilyen ellenőrzött készítmény. Aztán jöjjön mondjuk a pétisó. Na jó, hülye példa, de példa mégiscsak.
Amúgy ihatnának tejsavót is, príma, ráadásul természetes fehérjeforrás. Ezért adnak pl. kismalacoknak is.
@PeniValdes: Kézműves vásáron láttam, hogy köpülnek vajat, nem befőttes üveggel.
Úgy is nagyon-nagyon macerás és fárasztó dolognak látszott. Kiváncsi csak azért vagyok, mert a fejéstől is megfájdult a hölgyek kicsi kacsója. Namármost az üveget rázhatják egy ideig. Azon most nem akadok fenn, hogy a múlt század eleji tanyára hogy kerül a csavaros tetejű befőttes üveg.

mézescsók 2016.04.22. 11:50:23

@PeniValdes: Nem kétlem, de lesz sopánkodás.
Azért én nem próbálom ki.

2016.04.22. 11:51:20

@mézescsók: nagyrészünknél a múltszázad az a XX. de az hogy XIX.nek reklámozták, az nagy bullshit, akárhonnan is nézzük.

lac64 2016.04.22. 11:58:41

@mézescsók: Lehet, hogy arányaiban is hasonló, inkább az érdekelne, hogy mennyire tisztább az embereknek szánt cucc.
A nyúltáp kicsit más, az gyakorlatilag préselt kukorica, lucerna darálék, olyan mint a zoo csemege, azt megnézném, amikor rágcsálják :)
Mintha valamelyik nő azt mondta volna, hogy van köpülő a raktárban

2016.04.22. 12:04:42

vmelyik komtárs (elnézést tőle, de nem ugrik be a nickneve), elég plasztikusan ecsetelte korábban , h városi üzemmódból váltottak vidéki gazdálkodósba, az ő meglátásai/tapasztalatai pl tök érdekesek voltak.

2016.04.22. 12:11:35

@lac64: én azt nem értem, h miért fordul meg a fejükben, h ilyen tömeg vagyhogyhívják növelő cuccokat egyenek, akár bent, akár kint. izmozzanak pusztán fizikai munka elvégzésével, osztkalap.

Perspektíva 2016.04.22. 12:12:03

Lássuk be, azért több sebből vérzik ez a Farm. Casting, világítás, konyhai eszközök, stb. Egyszer még valaki azt is mondta, hogy :"Nézzétek Kongót, azt hiszi hogy megint elmegyünk." Hova?

csincsilla72 2016.04.22. 12:16:55

@mézescsók: Elhízás-kutatással foglalkozom, hidd el, itt is megkóstolnak a kollégák mindenféle tápot. Vannak közöttük kifejezetten finomak. Naná, ez a céljuk, hogy az állat szívesen egye és sokat fogyasszon.:-)

csincsilla72 2016.04.22. 12:18:09

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: jó, de így? egy ilyen embert nem lehet komolyan venni. Mert ez nem más, mint önmaguk prostituálása.

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 12:20:17

@Perspektíva: Erre csak 18+ osat tudnék válaszolni és Brigit is benne lenne :-)

csincsilla72 2016.04.22. 12:22:48

@Perspektíva: miért, járhatnak egyet a birtok körül:-)

mézescsók 2016.04.22. 12:43:16

@Biriksz_Krokiksz!: Egyetértek.
@PeniValdes: Előbb felderítő expediciót kéne szerveznem, hogy hol találok a környéken igazi tejet, mert kiindulási alapnak nem ártana. Ennyire nem vagyok kalandvágyó, inkább elhiszem.
@lac64: Esetleg kérhetnének Kongótól is, igaz, hogy már nem növekedésben lévő kölyök, de mit lehet tudni?
Most, hogy így mondod, tényleg. Mintha Dóri említette volna a köpülőt.
@csincsilla72: Én inkább az állatokkal kóstoltatnám meg, hátha nem egyezik az ízlésünk!

lac64 2016.04.22. 12:58:51

@Biriksz_Krokiksz!: Vannak olyanok, akik akármennyit "izmozhatnak", nem lesznek látványos izmaik. A fiam ilyen genetikával rendelkezik, szerintem tök jól néz ki a szálkás izmaival, de ezek nem mutatnak annyira jól és ugye a csajok többségénél nem ez a nyerő :(
De szerintem a többség csak gyorsan, viszonylag kevés munkával akar szép izmokat, az meg enélkül nem megy.

csincsilla72 2016.04.22. 13:07:29

@lac64: Elárulok egy nagy titkot: a csajok többsége magasról és nagy ívben leszarja, mekkora kidolgozott izomzattal rendelkezik a pasi. Az úgy nagyjából 15 éves korig meghatározó, utána nem kruciális. Legalábbis a 100-as meghaladó IQ-jú hölgyeményeknél. És ezzel egy kategória a farokméregetés, a férfibüszkeség és más egyebek, amiket akkor kellene jól időzített tarkónveréssel "gyógyítani", amikor még nem késő.:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 13:07:58

@Biriksz_Krokiksz!: a fehérje hasznos,ha edzel,de nem pótolja a munkát.

csincsilla72 2016.04.22. 13:07:58

@mézescsók: ők szeretik. De mi ugye leteszteljük, mert a jó kutató alapos.:-))

csincsilla72 2016.04.22. 13:19:32

@PeniValdes: A külső valóban számít. De nem az izomzat köbcentije.

nosce 2016.04.22. 13:21:50

@Biriksz_Krokiksz!:
ahogy Ay mama mondta, kenyéren és vizen nem jutsz sehova

nosce 2016.04.22. 13:26:19

@lac64:
a tápokban simán lehet növekedési hormon, bár nem legális de ez van. Szal a sportolo tuti nem hugyozna tőle tisztát. A másik h könnyen lehet benne prion, ami aztán hosszú évek alatt megfekteti az agyat

2016.04.22. 13:29:08

@lac64: pedig a "munkával" és nem adalékokkal elért izom sokkal szebb és szekszibb. a csajok véleményére ne adjon most még (nemtom hány éves a fiad) mit is hozzak fel példaként...mondjuk pl akik kerékpárral mennek melóba per nap (pasim pl) olyan gyönyörű lándzsalába van, comb és vádli, ahhhhhh.
@PeniValdes: sok minden kell, nem csak a fehérje, a munka alatt minden edzésnemet értek, ami megdolgoz.

2016.04.22. 13:30:51

@nosce: mert ő sarkakatából indul ki :* (nem, amúgy valóban nem)

2016.04.22. 13:38:25

@PeniValdes: pedig igaza van csincsinek, meg neked is, persze h számít a külső, de ha csak az van, tartalom meg semmi, akkor nincs miről beszélni. ami érdekessé teszi ezt a témát (;)) h a két nem párkapcsiban hogy súlyozza a külső/belső értékarányt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 13:46:49

@Biriksz_Krokiksz!: ja,de a külső és belső arányban van egymásal. tapasztalatból mondom.

,, 2016.04.22. 13:48:21

@PeniValdes: és fordított v egyenes arányban?

nosce 2016.04.22. 13:50:41

@PeniValdes:
lásd Einsteint, olyan bordás hasizma volt h sajtot reszeltek rajta az egyetemen

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.22. 13:53:59

@Chat Géza: Hehe, hát igen, de amit láttunk az meg éppen az volt, hogy Norbi érezte magát alkupozícióban, milyen naív ... :-)

2016.04.22. 13:56:28

@PeniValdes: mármint fordítottan arányos? vagy hogy? mert ha így érted, ezzel nem értek egyet. igenis van aki igényes mindkettőre, attól h még nem találkoztál ilyennel, hidd el, h létezik, de nem akarlak meggyőzni, jogodban áll így gondolni.

nosce 2016.04.22. 13:57:42

@PeniValdes:
senki se normális ezt már Fraud megmondta, van egy tolerancia sáv amibe ha belesel akkor okés vagy. Abba beleesett, persze ha a 80-as IQ a normális akkor nem :)

,, 2016.04.22. 13:58:54

@PeniValdes: az a helyzet h nem tudom h erre most komolyan reagáljak-e v ez csak trollkodási:)

,, 2016.04.22. 14:00:18

@PeniValdes: de akkor játszásiból reagálok komolyan. és mi van akkor ha megismersz egy helyet pasit, aki külsőleg a topon van, belsőleg "normális", férjhez mész hozzá, eltelik 10-15 év és ne adjisten pocakot ereszt kicsit és a haja is megritkul, egyebek. Akkor mit teszel?

,, 2016.04.22. 14:00:55

@nosce: már késő, válaszoltam:S

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:02:20

@Biriksz_Krokiksz!: úgy értem,hogy aki jól néz ki, az normálisabb,mint az aki nem,ugyanis aki nem túl vonzó,az sokkal nehezebben viseli el,hogy elutasítják. és inkább anyázik..finoman szólva.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:02:30

@Biriksz_Krokiksz!: úgy értem,hogy aki jól néz ki, az normálisabb,mint az aki nem,ugyanis aki nem túl vonzó,az sokkal nehezebben viseli el,hogy elutasítják. és inkább anyázik..finoman szólva.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:03:57

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): az évek során változol..vele együtt,és közösen ritkul meg a hajatok. különben ilyen nincs

,, 2016.04.22. 14:05:09

@PeniValdes: amit a krokinak írtál, abból megértettem mire gondolsz. Miért nincs?

lac64 2016.04.22. 14:05:50

@nosce: Igen, az az egyik jó kérdés, hogy mit kevernek még hozzá, a másik pedig, hogy milyen higiéniás körülmények között gyártják egyiket és a másikat.

2016.04.22. 14:05:52

@PeniValdes: ja így értem, csak nem visszautasítási szempontból közelítettem meg a témát. de oks.

nosce 2016.04.22. 14:05:58

@PeniValdes:
ez szép logikus, és mi van azzal a logikával h aki szép az leszar mert lesz másik , aki meg nem, annak belülről meg kell szépülnie h mégis szeressék ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:08:33

@Biriksz_Krokiksz!: én viszont igen,mindig megsértődnek a jóravaló,csendes nem a külső számít emberek,ha nem kapják meg amit akarnak..

2016.04.22. 14:09:22

@PeniValdes: én csak azt nem vágom, h miért pont visszautasítási szempontból közelíted meg a témát.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:10:07

@nosce: de nem szépül meg belülről,csak bekamuzza hogy ő mennyire kedves emner,és megértő meg minden,és minden reggel kávét főz neked,és mikor mondod neki,hogy te inkább teát kérsz,akkor a jó k..anyád van..

nosce 2016.04.22. 14:13:36

@PeniValdes:
a jó pasinál meg nincs jo k.va anyád, hanem leszalad gyorsan és vesz még egy brillt is az ujjadra :) :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:15:14

@nosce: a brill az nem egy mosogatószer?:)
nem,ők képesek normálisan viselni ha mondod hogy nem vagy okés...szomorú ez,de ez van

lac64 2016.04.22. 14:15:21

@csincsilla72: "a csajok többsége magasról és nagy ívben leszarja, mekkora kidolgozott izomzattal rendelkezik a pasi". Ebben azért nem lennék annyira biztos.
@Biriksz_Krokiksz!: "pedig a "munkával" és nem adalékokkal elért izom sokkal szebb" Engem nem kell győzködnöd, mondtam, hogy a fiam nagyon szép szálkás izomzattal rendelkezik, de úgy látom, hogy a korosztályának a közízlése inkább a kigyúrtak felé mozdult.

,, 2016.04.22. 14:16:35

Most már össze vagyok zavarodva. Aki a példában teát kér az a szép, aki kávét főz az a csúnya? És mi van ha mindkettő csúnya? vagy mindkettő szép? akkor soha nem vesznek össze a kávén? Az mindegy hogy melyik a fiú melyik a lány?
Tolmácsot kérek!

nosce 2016.04.22. 14:16:42

@lac64:
Persze ha kebabot betonkeverőben keverik vajon miben keverik a malac tápot ? :)
Simán olyan bakteriális fertőzést kaphatsz h nyakig penicilinben kell áztatni 1 hónapig h kikúráljanak

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:20:15

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): én értem,ez elég.
arra utalok,hogy az aki nem nyert a külsőségi lottón az általában erőszakosabb még ha tagadja is,mint az akin nyert. persze kivétel erősíti a szabályt,de én ezt tapaszrtalom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:21:47

@nosce: hát engem ne áztassanak,mert megmurdelek

,, 2016.04.22. 14:23:03

@PeniValdes: nemtom, én azért találkoztam olyan pasikkal akik kissé el voltak szállva maguktól mert baromi jó pasinak tartották magukat külsőleg, és egész komolyan megsértődtek és átmentek bunkóba, hogy mi az hogy "nem", nehogymár

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:25:22

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): persze,de ők általában nem is jó pasik. csak hiszik,mert reggel felfújták magukat..aztán esére kipukkadnak,meg négyszögletű a fejük

Chuck Νorris 2016.04.22. 14:32:50

nem számit a külsö , csak legyen elég pia

,, 2016.04.22. 14:33:00

@PeniValdes: hát speciel nem ez a típus volt. ezért felesleges általánosítani. ugyanúgy tudok az ellenkező esetre is példát mondani, amikor egy csúnya pasinak olyan jó dumája van, h simán kidumálja a nála 20 évvel fiatalabb jócsajokat is a bugyijukból. Mert gondolom kamaszkorában rájött h ezzel tudja kompenzálni a genetikai adottságait.

2016.04.22. 14:36:47

@PeniValdes: nem erőszakosabb, csak érzékenyebben (agresszívebben?) reagál a visszautasításra, mint a genetikás lottonyertes, aki megvonja a vállát, osztkalap, mert van másik...XD
de nem erről kezdődött a beszélgetés, csak elvitted személyesbe ;)) :*

lac64 2016.04.22. 14:38:47

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ilyennel én is találkoztam. Bár azért a fickó elég kényszeres lehetett, mert duma közben állandóan játszott a merdzsós slusszkulcsával :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:41:56

@Biriksz_Krokiksz!: én a k..anyázást nem érzékenységnek neveznémXD

,, 2016.04.22. 14:42:20

@lac64: jah, van akinél a genetikai lottón a merdzsós slusszkulcs már egy hármast simán megér:)

2016.04.22. 14:42:41

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): személyére szabottan kell kommunikálni velük, akkor nincs gond.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:43:05

@lac64: még jó,hogy csak a slusszkulcsával játszott...

2016.04.22. 14:47:20

@PeniValdes: én sem, nyilván. de ha normálisan (rólad mmkk feltételezem h így volt) megfogalmazott elutasításban volt része, akkor az az anyázás nem is neked szólt, hanem magának annak a kudarcélménynek, h kurvaélet már megint nem jött össze - és innentől ez már nem személyes.

csincsilla72 2016.04.22. 14:47:27

@PeniValdes: Peni drága, látsz te még majd bőven ellenpéldát, csak győzd kivárni.
Hidd el, én már nem kevés tapasztalattal rendelkezem ezen a téren.
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nagyon egyetértünk. Jó szöveggel és természettel megáldott férfiakkal jobb az élet, mint az önimádó, nárcisztikus férfiszépségekkel.
@Chat Géza: Amit felvetettél, az nagyon jó ötlet lenne. A parasztok tényleg azt hiszik, hogy alkupozícióban vannak, pedig nem. A csati bármikor gondolhatna egyet és nyomást gyakorolhatna további őstermelői feladatok elsajátítására. Én nem bánnám.:-)

,, 2016.04.22. 14:48:11

@PeniValdes: mindenki kompenzál, valaki azzal h okos, valaki azzal h merdzsós kulcsa van, valaki azzal h szilikoncsöcst csináltat v kigyúrja magát, nincs tökéletes ember

,, 2016.04.22. 14:50:02

@csincsilla72: ez így van, de a példám pont egy feleséget megcsalós pasi volt, szal:) minden relatív, ahogy az a nem normális Einstein mondaná:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:52:42

@Biriksz_Krokiksz!: hát nem is tudom,én normálisan közöltem,hogy más az ízlésünk zenei téren,és máshogy szeretünk pihenni,és úgy gondolom, hogy nincs bennünk közös. Erre a válasz a szopd le apádat,büdös ribanc volt..pedig előtte úgy reklámozta magát,hogy ő milyen visszahúzodó,udvarias,kedves meg akármi..ja, én meg az angol királynő vagyok..

csincsilla72 2016.04.22. 14:56:35

@PeniValdes: Ez egy példa, ez alapján általánosítasz? ne már!

,, 2016.04.22. 14:57:10

@PeniValdes: ezt nem árt idejében kideríteni:) ki kéne dolgozni egy értékelési rendszert, a 100 pontból mondjuk 50 a megfelelő külső (ezeket lehet részekre is bontani, 10 pont a jó frizura, 10 a szép fogsor, stb), 25 a kulcs (autóval), 10 a belső megjelenés, a maradék meg nem is tudom..(csak viccelek)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 14:57:56

@csincsilla72: nem egy példa,eddig minden hasonló karakter így reagált..aztán csodálkozik,hogy nem jön neki össze.

,, 2016.04.22. 14:58:42

(én még mindig nem tudom h trollkodás áldozattya vagyok-e, de ma ráérek:))

2016.04.22. 14:59:45

@PeniValdes: hát baszki ezeket te hol a picsbe találod, de tényleg?? XDXD
de mindegy, azt továbbra is fenntartom, h ez nem személy szerint neked szólt, hanem a kudarcélményeinek, amikről elsősorban ő tehet.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 15:00:27

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): külső alapján kevés ember esik ki,tekintve hogy én sem vagyok egy szupermodell,és van önkritikám is. kocsim sajna nincs,pedig gyerekként a szülinapomra sportkocsit kaptam:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 15:02:23

@Biriksz_Krokiksz!: én minden hülyét megtalálok, vonzóm őket. :)

,, 2016.04.22. 15:02:34

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): kihagytam a "nagy farok" szempontot, át kell variálni

Cérnahuszár 2016.04.22. 15:03:23

17 éves autó még autónak számít? Ha igen kezdek izgatott lenni, gyűlik a pontocska.

csincsilla72 2016.04.22. 15:03:27

@PeniValdes: Rossz társaságban forogsz, hidd el.
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Az én környezetemben okos, értelmes emberek fordulnak elő mindenféle külsővel. Most elképzelem, ahogy pontozni kezdem őket.:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 15:04:42

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ezek nekem nem számítnak önmagukban..kit érdekel,hogy neki lakása van Buda elit helyén,meg neki hosszabb mint a Jóskának???

,, 2016.04.22. 15:05:13

@Cérnahuszár: ha kezdesz izgatott lenni, az plusz pontot ér (lásd fenn, új értékelési szempontot vezettem be:)

2016.04.22. 15:05:28

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): tavasz van, virágozzék minden virág!
troll semmiképpen nem, inkább szeret központi figura lenni, nincs ezzel baj.
meg amúgy is, legalább kitöltjük az időnket a párbajig, hö. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 15:06:08

@csincsilla72: a normális,kedves embereknek nem én vagyok a célcsoportja

,, 2016.04.22. 15:06:09

@PeniValdes: :DDD kit érdekel az a 25 cm, igazad van!:D

,, 2016.04.22. 15:08:03

@Biriksz_Krokiksz!: engem nem zavar, sőt szórakoztat:)

csincsilla72 2016.04.22. 15:08:16

@PeniValdes: te szegényke. Azéé sajnállak.

2016.04.22. 15:08:27

@csincsilla72: detto. viszont eszembe se jutna pontozni őket XD peni rossz helyen van, nem a megfelelő társaságban.
szabadítsuk ki penit.

2016.04.22. 15:11:13

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): én nagyon bírom. akarok is majd neki küldeni zenét. :)))

2016.04.22. 15:12:17

@Biriksz_Krokiksz!: a hv posztból peni blog lett :))))))))))))) XDXDXDXD

,, 2016.04.22. 15:14:12

@Biriksz_Krokiksz!: régen volt már ilyen jó kedvem:) Go Peni!:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.22. 15:16:25

@PeniValdes: dehogynem, csak még nem találkoztál normális, kedves emberrel :-)

,, 2016.04.22. 15:19:15

anymoooaaaaarrrrr

Chuck Νorris 2016.04.22. 15:22:32

ha a 25 centis legalább 10 pontot ér, akkor nekem is van már 4 pontom.

Cérnahuszár 2016.04.22. 15:24:13

@Chuck Νorris: lehet a malactáp segít ezen
aztán mi van ha virágnyelven erről beszélgettek ezek ottan a farmon?
mi meg asszisszük hogy a biceszrő

Cérnahuszár 2016.04.22. 15:26:49

ennek a végére kell járni
ki vállalja be a malactáp evést, aztán diagramon dokumentálja a változást?

alsophila grahami 2016.04.22. 15:28:18

@mézescsók: Én meg az "Azok a csodálatos Baker fiúk"-ban láttam, hogy Kitchen Aiddel is lehet vajat köpülni, kipróbáltam, és azóta is így csinálom, szimplán tökéletes. De hogy a befőttes üvegben mennyit kellhet rázogatni.... abba belegondolni is rossz, kíváncsi leszek rá én is, ha egyáltalán megmutatják nekünk. De lehet, hogy kapnak majd ehhez egy célszerszámot, ahogyan sajtprést is kaptak, ki tudja...

,, 2016.04.22. 15:28:31

nagyon röhögök:)

alsophila grahami 2016.04.22. 15:33:59

Éés a poszt nagyon szakadós lett, Gézu ismét a régi formáját hozza, thx God! ;)

Gia 2016.04.22. 15:44:56

@alsophila.grahami: Én kicsit hiányoltam,hogy Gábor szerint rossz helyen van a kecske tőgye.. :-))))))))))

2016.04.22. 15:45:39

peni, ment a zene.

@alsophila.grahami: gézut szeretjük, zombi-akupiszkulálásiban mondjuk ezerszer jobb.

2016.04.22. 16:00:07

@Gia: a fear-re gondoltam, azt írja :) a twd-ről már egy jóideje nincs hv. kérdezzük meg, jól!
@Chat Géza: kedves gézu <3 ha már offol a banda, érdeklődnénk, h miért nincs WTD hogyvolt.

2016.04.22. 16:01:01

@Gia: le fogja tépni a fejemet, de ne izgasson (engem se) XDXDXD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.22. 16:05:01

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Igen Peninél azért imitt-amott lehet érezni egy kis troll effektust, de meg kell hagyni aranyosan csinálja. Az utolsó két órát meg sikerült egy erős off topic sorozatra terelni, de érdekes a téma! :-)

Chuck Νorris 2016.04.22. 16:06:15

mindjárt főz vivike a tvben :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.22. 16:07:46

@Gia: Gézu sinus görbéje ismét felfelé ívelt a mai napon! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.22. 16:08:40

@alsophila.grahami: Gézu sinus görbéje ismét felfelé ívelt a mai napon! :-) Bocs az előbbit ide hivatkoztam.

Gia 2016.04.22. 16:26:34

@Biriksz_Krokiksz!: Miért fog harapni?Már emilkében is megkérdeztem,de még nem válaszolt.

2016.04.22. 16:50:05

@Gia: ez most kicsit már nem érdekel, tesómék karamboloztak. személyi sérülés nem történt, csak idegállapot van.

2016.04.22. 17:11:39

koccanás volt, karcolás sem. faszom már a drámákba.

alsophila grahami 2016.04.22. 17:11:50

@VV Erőlegény: Hát ja, valami történhetett vele az iccaka, vagymi ;))

Gia 2016.04.22. 17:30:54

@Biriksz_Krokiksz!: Jajj,ez nem jó hír... :-/

2016.04.22. 17:36:21

@Gia: mindenki okés, de tényleg :* és köszi

aloksak 2016.04.22. 17:50:52

Na hali. Jó lett a poszt. :) Köszi Gézu.
Elég volt titeket vissza olvasni. :) És milyen szépen elkanyarodott a téma. :D De ehhez most nem szólnék hozzá, talán annyit mégis, hogy akárki mond akármit, nem minden a külső. Az meg megint nem igaz, hogy aki jól néz ki az normális, aki nem néz ki jól az meg nem. Jól kinézők között is van bunkó, és a kevésbé jól kinézők is normális pali. Nem szabad egy vagy pár tapasztalatból általánosítani. Majd idővel úgy is össze fog találkozni mindenki azzal, akit neki szántak. Ennyi. :)
@Chuck Νorris: Fel a fejjel. Lehet tényleg ki kellene próbálni azt a malactápot. :DDD

2016.04.22. 18:43:09

mindenki tök okés, mondtam, és nehogy megöljem már a bulit. itt se voltam XDXDXD szinte.

aloksak 2016.04.22. 18:49:09

@Biriksz_Krokiksz!: Ennek örülünk. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom. :) Nyugi, majd lassan feléled hamvaiból a poszt, csak kezdődjön el az adás. :)

alsophila grahami 2016.04.22. 19:00:37

@Biriksz_Krokiksz!: Na hál'isten, ránkijesztettél ;) Kicsit ;) @Gia: Eh, igazad van, ezzel is hozta megint a szokásos, akadémikusi megállapítását Gábőrünk (ja bocs, az az Édenben volt), szal annyira alap lett ez már Gáborunknál, hogy Gézu simán elsiklott felette,,, és én is xD

Cimili 2016.04.22. 19:03:59

Na kiderül, Attis érző lélek.

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:04:36

Attila milyen kedvesen kért cigit a dsajok meg bunkoztak. szegény Ati

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:05:15

pedig az ati legalább 40 pontos férfi. és még a 25-st nem is tudjuk

aloksak 2016.04.22. 19:05:20

Attika besértődött. :DDDD Jajjjjjjj kicsiszívem. :D

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:06:43

Heni remek pszihologus. mélyen átérzi a dolgokat :d

aloksak 2016.04.22. 19:07:03

Attinál eltört a mécses? Mi van ezzel?

aloksak 2016.04.22. 19:11:48

Cinti kemény mint a vidia. :D Ki fogja készíteni Attist.

Infomaniac 2016.04.22. 19:12:52

Na, kezd gyűlni, hogy ki ellen lehet szavazni a végén...

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:13:23

na nézzük hogyan válassza ki Heni Brigit

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:14:26

a csajok meg egész nap itt csetelnek, jön az adás, eltünnek. fene se érti öket

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:18:07

Van fenn a honlapjukon egy uj Gábor video amiben a malackakikat vizsgálgatja, igazábol nem történik semmi, de abszolut nézhető. Azon gondolkodtam közbe hogy én simán tudnák nézni egy órán keresztül ilyen történéseket. ja és az egyik kismalac nagyon cuki rosszaság :)

Commodore 2016.04.22. 19:25:37

Mákot kéne ültetniük!

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 19:28:00

Na, most hogy elkészültek a fejőfolyósók már viszik is el a kecskéket

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:28:41

@Commodore: vagy igazi kulturnövényt mint pld az orgona

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 19:31:20

Trakotoron Sly nem húzta be a kéziféket, egyszercsak megindult dombnak lefele, 32 kecske a platón meg pár jóképességű. Sly sajnos jó reflexszel fut és berántja a féket.

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:33:36

hu akkor lehet mégse brigi lesz hanem sanya.

Rémület 2016.04.22. 19:33:57

Sanyát fogja választani. És Heni nyeri a párbajt.

aloksak 2016.04.22. 19:36:10

@Schlomo Goldberg: Nem a féket. Csak sebességbe rakta gyorsan, ha jól láttam. Mondjuk semmi kuplongolás, biztosan jót tett a sebességváltónak. De ennyi belefért.

alsophila grahami 2016.04.22. 19:40:28

@Rémület: Remélem, NEM. Mert Sanya legalább vicces, szórakoztató, ellentétben Henivel.

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 19:42:37

Malactáppal kóstoltatják Foskilencest. Volt már sokminden a szájában, de ilyen protein még nem.
Hiába, ilyen ez a tévésszakma.

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:43:58

sztem attól hogy valaki erös személyiség nem feltétlenül elviselhetetlen személyiség.

alsophila grahami 2016.04.22. 19:45:10

Gyönyörű ez a kettéágazó szemöldök, a felétől elválik a rajzolt és az eredeti, van köztük vagy fél centi, istenem.... xDD

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:46:09

hehe Gábor lenyulta a kendőt :)

aloksak 2016.04.22. 19:46:46

Na Sanyát hívta ki Heni. Felkötni a bugyugót.

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 19:47:38

ha harmadszorra is visszajösz, az nagy benyomást kelt majd a közéletnek, mondja Sanyának Gábor

alsophila grahami 2016.04.22. 19:49:18

Ez a féloldalas vicsorgó szájmozgás, ez is kész, nem tudom eldönteni, hogy Kiszel Tündére hasonlít-e jobban, avagy Morvai Krisztinára, amikor beszél. Remélem, kiesik végre, mert rettenetesen 'zavarja az aurámat' már.

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:49:28

lesznek még itt nagy benyomások a közéletbe :)

Commodore 2016.04.22. 19:50:47

Még ma este benyomok...

Rémület 2016.04.22. 19:51:27

@alsophila.grahami: Már mondom egy ideje, hogy Sanyának három győzelmet nem fognak engedni. Jöhet a szemöldökszedegető-verseny.

alsophila grahami 2016.04.22. 19:51:46

@Chuck Νorris: nem, de a bevilágított közegben annyira látszik, hogy nincs rendesen kiszedve a rajzolt alatt az eredeti, és amúgy se vagyok nagy barátja a rajzolt műszemöldököknek, brrr.

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:53:08

sanya milyen lelkes pozitiv figura lett :)

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 19:54:56

ez a kedvesség nagyobb ajándék nekik mintha vettél volna nekik egy tollaslabdát -Gábor

alsophila grahami 2016.04.22. 19:55:10

@Rémület: nemá, na! :P Baukónak is engedtek anno, többet is, pedig aztán... mindegy, ha már szemöldök, akkor legyen szemöldökdizájner-verseny, abban még Sanya is verné xDD

Chuck Νorris 2016.04.22. 19:57:34

én most ugy érzem Heni kiesik, kiválassza Hetigazdának Diát, a csajok Attilára raknak, Dia kiválassza Attilát párbajozni és Attila megküzd vmelyik erösebb fiuval, Norbival vagy Gergővel.

aloksak 2016.04.22. 19:57:41

Valamit tényleg szedni fognak. :D Az előzetesből legalább is.

lac64 2016.04.22. 20:00:21

@aloksak: Lehet, hogy most lesz a hamupipőkés feladat?

aloksak 2016.04.22. 20:00:57

@lac64: Az meg mi? :D Világosíts már fel.

xukxuk 2016.04.22. 20:02:59

Ez a választás hiba volt művésznő , áldozz fel egy kecskét az rtl istenének , mert csak ő segíthet.

lac64 2016.04.22. 20:03:02

@aloksak: Szlovák farmban volt, 4 féle magot összeöntöttek és szét kellett válogatni

,, 2016.04.22. 20:03:37

@xukxuk: hallod, női feladat lesz, nem kell feláldozni semmit...

aloksak 2016.04.22. 20:04:04

@lac64: Köszi. Na akkor Henit akarják bent tartani. Meglátjuk sikerül e.

lac64 2016.04.22. 20:06:23

@aloksak: Mérget azért ne vegyél arra, hogy tényleg az lesz a feladat :)

aloksak 2016.04.22. 20:07:53

@lac64: Nem, nem. De ez egy előjel. Persze majd holnap megtudjuk. Mondjuk jobban örülnék, ha Sanya repülne. Elég volt a fitesz és a malactápkoksz őrületből. :D

,, 2016.04.22. 20:11:30

@lac64: ha hamupipőznek és emiatt H bennmarad, akkor nálam a farm kasza, h stílszerű legyek, nekem ez már nézhetetlen kategória, én elhiszem h van aki szívesen nézi, de én sugárban tudnék már tőle hányni.
már csak 2 nap amúgy is és trónok harca...

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:16:36

@alsophila.grahami: a bal szemoldoke alatt van egy hosszu vekony heg, gondolom ezt latod szemoldoknek. Plusz, van ott 1-2 szorszal, de van ai

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:18:02

@alkalmi nyúl: folytatom. Van akinek nagyon keves mint pl nekem is. Igaz, nem szedem ilyen vekonyra. De azert nem mindenkinek jon be a bozontos Kiszel szemoldok na.

xukxuk 2016.04.22. 20:19:17

Azon gondolkodtam melyik szó lenne a legjobb erre a műsorra? De rájöttem még képeznem kell magam mert nem tudom.

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:19:47

A magvalogatas azert nem noi feladat. Egy majom is tud magot valogatni, tehat nyilvan Sanya is. :)

,, 2016.04.22. 20:20:49

@alkalmi nyúl: ja, és a kézméret tuti nem számít

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:23:21

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nanemar. Egy pasi nem tud felcsipni egy magot? Es egy no a mukormeivel igen?

Cimili 2016.04.22. 20:23:53

Kinek a szemöldöke a téma? :)

Chuck Νorris 2016.04.22. 20:24:27

az a legjobb szemöldök amibe bele lehet kapaszkodni

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:26:34

Akkor Brezsnyeve volt a legjobb.

,, 2016.04.22. 20:31:19

@alkalmi nyúl: de, biztos, és majd valaki vszinű elmagyarázza matematikailag és fizikailag is levezetve a hülyéknek, ha H győz.

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:37:49

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ha fekve nyomas lenne a feladat akkor a Heni drukkerek haborodnak fel. Ha magvalogatas akkor a Sanya oldal. Meg azt sem tudjuk mi a feladat. Lehet h gyomlalni fognak. A Dori Dani parbajban lattuk h egy pasi is lehet bena az ugyessegi feladatokban, tehat az sem egyenloen indul. Ezert teljesen felesleges a parbaj. Vagy belso v kulso szavazassal kellene donteni azt jovan. Abba nem nagyon lehetne belekotni.

alsophila grahami 2016.04.22. 20:44:30

@alkalmi nyúl: aha, köszi az infót, így a mai fura látványnak - miközben Anikó interjúvolta - megvan a magyarázata, de vmelyik nap pl. pont a jobb oldalán látszott erősen, hogy kétfelé válik a szemöldöke; mondjuk, nem kardinális kérdés, az igaz, de igen furán néz ki vele... sztem ilyen nomád körülmények közt nem kéne ezt a rajzolt cuccot erőltetni (de ez az én véleményem, sajnos nagyon vonzza a szemem, de most már igyekszem leszakadni róla, ígérem;)

Cimili 2016.04.22. 20:47:16

@Chuck Νorris: Kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni, teeeeee! :) Nem jön be egyébként, de a túl vékony se tetszik. Régebben eléggé kiszedtem az enyémet, alig tudtam visszadúsítani.

Cimili 2016.04.22. 20:49:37

@alsophila.grahami: Szerintem semmi köze a nomád körülményekhez. Valszeg régebb óta tetovált neki, nem ott a farmon rajzolgatja.

alkalmi nyúl 2016.04.22. 20:53:10

@alsophila.grahami: a musor elejen nem volt ilyen eros neki, lehet latni a kepeken, alig latszik. Gondolom hozzajutott valami cucchoz es befestette. Az teny h elut a boretol es a hajszonetol is. Az elagazast nem latom. Ennyiben ki is meritem Heni szemoldokenek titkat. :) mar ez is sok volt :)))

alsophila grahami 2016.04.22. 20:53:24

@Cimili: igen, de ha látszik alatta fél centivel az eredeti, mert nincs - vagy nincs jól - kiszedve, az úgy nevetségesen hat.

alsophila grahami 2016.04.22. 20:57:08

@alkalmi nyúl: én is erre gondoltam, és erre írtam, hogy ezt hanyagolni kéne ott, ahol nem tudja megfelelően kontrollálni, mert hát a körülmények, érted... erről jut eszembe, én már attól bekészülnék, hogy nem lehet megfelelően tisztálkodni, se zuhany, se semmi - bizonyos időszakokban az komoly hátrány, mert kétlem, hogy olyankor ajánlott közös lavórban, dézsában mosdani alulról... namindegy, ez egy pasinak nem különösebb gond, de egy csajszinak..? nem irigylem őket.

csincsilla72 2016.04.22. 20:57:38

A héten nem lehetett nem észrevenni, hogy rehabilitálták Sanyát és lehúzták a mocsárba Henit.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.22. 20:58:24

És mi van a Viasatos meztelen műsorral? .-)

Cimili 2016.04.22. 20:59:37

@csincsilla72: Lehet, h változott a véleményük Sanyáról, mert mintha sokkal többet dolgozna. Én legalább is így láttam.

csincsilla72 2016.04.22. 21:01:37

@alsophila.grahami: Nehéz úgy képernyőképesnek maradni, ha nincsenek hozzá eszközeid. A festett haj lennő, mosni-szárítani nem tudják rendesen, a szőrzet eltávolítása is nehéz. A pasinak még hagyján, legfeljebb Vadembör lesz mindegyik, de a lányoknak nagy szívás. És mindehhez fizikai munka, izzadás, nehezen mosható ruhák.... Nem kedvelem Henit, de semmiképpen nem bírálom a külsejét. Ott és ilyen körülmények között ezt lehet kihozni magukból.
Viszont szép napsütötte arcuk van már, amit nagyon irigylek tőlük:-)

Cimili 2016.04.22. 21:02:55

Függetlenül attól, h meztelenül fognak játszani ( az a része közömbös számomra), kíváncsi vagyok, h milyen lesz, milyen karakterek kerültek be a játékba, lesz-e köztük nekem szimpatikus.

csincsilla72 2016.04.22. 21:04:49

@Cimili: Igen, beleértve a csatit is. Lehet, hogy Henit azért engedik haza, mert láthatóan kikészült. Ideges, vitáknál remeg az egész nő, rossz idegállapotban van. Nemcsak ő egyébként, Attila is. A végén marad Gábor, Gergő és Kongó, utolsó képkocka, hogy néznek a tornácon bele a naplementébe...Gergő szakálla mellkasig ér...Gábor szája nyitva....Kongó ásít...
Mi meg megszavazzuk Kongónak a húsz millát.:-))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 21:06:42

@alsophila.grahami: a TRX edzések szerintem drágák,meg maga az eszköz is..

csincsilla72 2016.04.22. 21:07:31

@Cimili: Szőke vagyok, ha kiszedem a szemöldököm, olyan, mintha nem is lenne. Jobb, ha nem nyúlok hozzá:-) Ennek is van előnye.

Mirocska 2016.04.22. 21:09:23

Közben VV Dani anyuval főz Farm Vivi ellen! :D

alkalmi nyúl 2016.04.22. 21:10:50

@csincsilla72: borotvajuk van, legalabbis egyeseknek, volt erre valami elszolas korabban, meg hat egyik pasinak sincs meg ZZ top szakalla. Neha eszembe jut milyen budosek lehetnek, foleg a pasik. Es ott alszanak egy szobaban, pfujj. Meg a budi. Az egy dolog, h budi. De, ennyi embernek minden reggel sorban allas van? Es az ejszakai pisiles? @alsophila.grahami: igen, hat nem ezekhez a korulmenyekhez szoktunk. De azert van ilyen nyaralas alkalmaval is akar. En pl imadok hajozni, de azert ott is eleg nomad korulmenyek vannak neha. Vagy igazi satorozas? Na azt utalom...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 21:12:17

@alkalmi nyúl: szrintem kibírható ha x ideig nem tudott levágni a fülszőröd..

alkalmi nyúl 2016.04.22. 21:15:19

@PeniValdes: engem mar csak akkor szokott zavarni amikor kikunkorodik a fulembol mint egy szolo inda. Orrszor detto.

alkalmi nyúl 2016.04.22. 21:19:32

@PeniValdes: ah, csak par fekete szal,azt nem lehet befonni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 21:20:40

@alkalmi nyúl: nothing impossibble ahogy a dánok mondják

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 21:28:36

@aloksak: a pasik a kigyúrtak, a nők a cicamodellek..

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 21:30:03

@Cimili: Van már előzetes az első három játékosról.

aloksak 2016.04.22. 21:32:13

@Pácsó Ármándó: Köszi :D Ideje Cimili megnézni a felhozatalt. :))

aloksak 2016.04.22. 21:35:08

@PeniValdes: Ez sem lesz más mint Mr. és Ms Tökély. Plusz mindent látni lehet.

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 21:35:14

@aloksak: Mutatják a szigetet is, hát nem rossz hely :-)

aloksak 2016.04.22. 21:42:16

@Pácsó Ármándó: Az szép. Már a sziget. @PeniValdes: Nekem se. Annyira elrugaszkodik a valóságtól, mintha mindenki így nézne ki az életben, közben meg dehogy is. Pont ellenkezőleg. Szóval nem hiszem hogy én nézője leszek.

Pácsó Ármándó 2016.04.22. 21:49:06

@aloksak: Ez egy másik helyszín ahol forgatták már ezt a sorozatot, kicsit jó hely :-)
www.youtube.com/watch?v=zrwp5SappnU

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 22:00:26

Vajon Sanyát azért rehabilitálták hogy méltósággal köszönhessen el a játéktól és ne trógerként emlékezzünk rá ?

aloksak 2016.04.22. 22:01:14

@Pácsó Ármándó: Ez is nagyon szép hely. És érdekes módon ebben normális pasik és nők vannak. És ezt a kinézetükre értem. Milyen érdekes. Csak nálunk van mindenkinek kocka hasa és tökéletes teste? :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 22:04:09

@aloksak: hát azért pár csaj kép alapjám messze a tökéletestől..ott figyelnek a bőrhibák:)

aloksak 2016.04.22. 22:08:14

@PeniValdes: A női szem előtt nincsenek titkok. Erre már rájöttem. :) Én csak belekukkantottam, nem néztem végig. Nem az én vikágom az. :D

Chuck Νorris 2016.04.22. 22:18:03

@PeniValdes: sztem arra gondolt hogy a csajok közt nem volt egy mücsöcs mühaj ribitetkos plázaliba, és a fiuk sem voltak ilyen tetkos gyurros jauzsik mint nálunk az első 3 bemutatott közt.

Chuck Νorris 2016.04.22. 22:20:35

@Chuck Νorris: bár én azt gondolom külföldön a naturista életmód sokkal elfogadottabb mint itthon, nálunk az ilyen meztelen müsorokba csak leendő pornosztárok és magamutogató izomfiuk jelentkeznek többségében

Puncylla 2016.04.22. 22:39:45

@Schlomo Goldberg: én csak trógerként fogok emlékezni rá. és remélem, hamar elfelejtem

Schlomo Goldberg 2016.04.22. 22:47:10

@Puncylla: igen, késő fényezni már azt a bizonyos népszerűségi indexet. Mehet vissza a balettbe ugrálni

Cérnahuszár 2016.04.23. 01:24:19

no de most hogy elvitték akecskéket, miből fognak sajtot csinálni, miből lesz lóvé?

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 05:43:08

@alkalmi nyúl: nm tudták volna megszokni ilyen hamar, tehát megggyőződésem, h valahol van vmi angol wc is, amire még személyzet is van, h takarítson. Magamból kiindulva nekem csak és KIZÁRÓLAG a budival lett volna bajom, úgy, h rengeteg időt töltöttem falun, és akár budira is kellett járni. Na, ma sem járok akárhová :D Én a riportszobás mondataim felét a budi miatti károgással töltöttem volna el, így nem hiszem, h ebből senkinek nem lett volna baja. És a takarításon kívül a modellliba ment be az elején a műsornak, és semmi más.

lac64 2016.04.23. 06:36:03

@Cérnahuszár: Miből-miből? Hirtelen lesz három kiló vajuk, amiért kapnak 3 millát :)

lac64 2016.04.23. 06:41:12

@alkalmi nyúl: Miért lennének büdösek a pasik? Azért mert nincs fürdőszoba, a tisztálkodás még megoldható. A borotvakérdésről: Igazi borotvájuk van,RTL-en van fenn videó, amiben Norbi borotválta Brigi hónalját, illetve Dórinak és Briginek megmutatta, hogyan tudják vele borotválni a lábukat. A férfiakat meg Dia borotválja, valamelyik nap lehetett, látni, hogy amikor a boltos megérkezett, Dia éppen Sanyát borotválta, jót röhögtem, mert ott is hagyta habosan, mert a boltos és a várható lóvé érdekesebb volt :)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:07:16

Nekem mindegy Heni vagy Sanya, Sanya vagy Heni, csak Gábort ne szelektálják ki egyhamar, mert gyűjtöm az aranyköpéseit:) Pl. tollaslabda helyett kedvesség a szülinapra.
Attila sem volt semmi a szülinapos faültetéssel. Utána úgy beszélt a cserjéhez, mint gyászoló özvegyek elhunyt szerettük sírjához:) Amúgy ostoba volt, hogy kimutatta, hogy mennyire meg lehet őt gyengíteni egy bűzrúd megvonásával.

Cérnahuszár 2016.04.23. 07:08:24

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: a stábnak van szerintem, lehet hogy az is budi szerű, csak nem deszkából.
Mintha lejjebb távolabb lenne még egy épület úgy rémlik, lehet hogy ott laknak, valahol nekik is kell, gondolom nem sátoroznak

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:08:50

@Sanda.Ipse: azért azt a 16 éves srácot is megnézném, aki tollast vár el a szülinapjára.

Puncylla 2016.04.23. 07:18:07

@Sanda.Ipse: nekem nem mindegy. Sanyával szemben az ördögnek is drukkolnék. az idegeimre megy, ócska pozőr

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:21:28

@Puncylla: engem legalább annyira idegesít Heni. Nem furmányosan konfliktusgerjesztő, hanem házsártos hárpia módra kötekedik és mantrázza ugyanazokat a mondatokat, amiket az elejétől már hallottunk tőle. Egyik sem hiányozna igazán. Csak a Gábor:)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 07:23:53

@Puncylla: off topic: tetszik a masnicskád az avatárodon. LOL

Puncylla 2016.04.23. 07:41:32

@Sanda.Ipse: óhh, köszönöm. akkor volt értelme, hogy ma is felkötöttem

Cérnahuszár 2016.04.23. 07:41:34

Nekem kezd tetszeni Heni :)
Meg Attila.
Ja meg Dia, lehet visszavonom a hajlik a gerinc megjegyzésem
ahogy haladok az adások pótlásával, de azért van még videó amit nem láttam
Attila qva sokat tesz a farmért, többiek kényelméért, azok meg észre sem veszik

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 07:49:43

@Cérnahuszár: a stabnak perszehogy. De a lakoknak is. Regi realitys vagyok én ahhoz, h ezeket elhiggyem.

Cérnahuszár 2016.04.23. 07:59:31

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: hát nekem a trágyába mászok kulcsért hajmeresztőbb volt
bár hosszútávon biztos nehezen tűrném azt a budit, biztos akarnék valahogy javítani rajta, lefesteni az ülődeszkát vagy valami
hejj nyáron milyen lesz az, jó kis meleg meg legyek, volt már ilyennel tapasztalatom

Berborosz 2016.04.23. 07:59:52

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Én még azt se hiszem el, hogy minden reggel tejbedara a menü.
Bár az puhítja a székletet...

Cérnahuszár 2016.04.23. 08:05:39

@Berber Oroszlán: régen a paraszatok kásán éltek, de vitték az oldal szalyonnát is a napszámba
a tejbegríztől nagyon hamar meg lehet éhezni ha melózol, az is biztos, bár a cukros kávé segít a dolgon az elveszi az étvágyat, lehet ezzel trükközni

Cérnahuszár 2016.04.23. 08:08:33

majd figyelem Henit, ő jó husikában van, ha kezd apadni a gömbölyűség akkor tényleg kásáznak

Puncylla 2016.04.23. 08:27:03

@Sanda.Ipse: te most udvarolsz?
ha akarsz valamit, mondd meg nyíltan
szimpi vagy nekem, küldhetnél egy avatárt

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:01:30

@PeniValdes: hamarabb leszel éhes, gyorsabban átmegy a szervezeten

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 09:04:12

@Cérnahuszár: na ez igaz, bár én ezt eddig inkább a zabkásánál éreztem. Felszálltam az Ecserinél,és a Corvinnál már simán megettem volna a velem szembe ülő duci kisgyereket

aloksak 2016.04.23. 09:17:57

@Cérnahuszár: A munkához energia, erő kell. Azt meg szalonnából lehet nyerni. Nagyapámmal mikor mentünk ki a földekre dolgozni, mindig szalonnát vitt. Mindig. Nem is értettem hogy tud azt enni állandóan. Aztán mikor hatvanéves kora ellenére lekörözött a nap során, megértettem.

Gia 2016.04.23. 09:20:59

@PeniValdes: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 09:26:54

@Gia: akkor áttértem a tojásra,meg a húsra.azóta nem akarok megenni duci gyereket.)

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:29:44

@aloksak: jaja
sztem ezért is koccolt le olyan hamar az a hogyishívják, modell srác, olyan volt mint a ropi alapból, nem volt semmi tartaléka amit mozgósíthatott volna, a kajahiányt ezért se bírta
pálcika kezek egy faszinak...

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:30:58

@PeniValdes: azért csak írd le merre jársz, hogy ne küldjem arra a kölköt
jobb az elővigyázatosság ha ilyen eretnek gondolatok már egyszer befészkelték magukat a fejedbe

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:34:22

@PeniValdes: igen, ránézésre is falánknak tűnsz

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 09:35:57

@Cérnahuszár: jön úgyis a zombivilág, nem? :D

@Berber Oroszlán: én sem hiszem el.

nyáron már ők sehol sem lesznek :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.23. 09:36:31

@Cérnahuszár: neked szántam, csak béna vagyok.

Szóval nyyáron ezek már sehol sem lesznek :D

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:38:55

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: ez nem 3 hónapos lejtmenet?
mondjuk minden héten van párbaj akkor, jaj számolnom kell

aloksak 2016.04.23. 09:41:59

@Cérnahuszár: Így így. :) Ezért nem gond ha van az emberen egy kis felesleg, mert akkor van miből energiát szerezni a szervezetnek. :) ;) Ugyanis is mit sem ér ha tiszta izom, mert ha nincs zsír rajta, akkor a szervezet az izmot fogja lebontani. Szóval kárba veszett a sok fitnesz óra. :D :D
@PeniValdes: A kis kannibál. :)) Vagy is ex kannibál. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 09:44:55

@aloksak: nagyon alacsony testzsírszázalékon nem lehet élni. persze,mert az izom fenntartása a szervezet számára pluszmunka,és a szervezet efy lusta vmi,ha nem hajtod:)

Cérnahuszár 2016.04.23. 09:54:40

@aloksak: sztem az a modell csávó sosem gyúrt, izma sem volt, a csontjai elég rendesen álltak ki a pólója alól

Cérnahuszár 2016.04.23. 10:00:48

a Dani volt még ilyen rémes, amikor befeküdt az ágyba nyomulni a csajra, a farmer alatt látszott a pipaszár láb, semmi izom fenék, brrrr

D.Leery 2016.04.23. 10:11:37

@Cérnahuszár: úgy-úgy, hiába a nagy farok, ha nincs, ami tolja

2016.04.23. 10:26:38

@D.Leery: +1 :DD ès Hajrà Heni!! :)))

aloksak 2016.04.23. 11:10:34

@PeniValdes: Igen. Jól mondod. @Cérnahuszár: Az már biztos. D És Giezllával kapcsolatban is osztom a véleményed. :D Gereblye volt a srác. :D@D.Leery: Na ez a nagy igazság. :DDDDDD

D.Leery 2016.04.23. 11:40:22

@paranyuszi: Heninél szintén: egy hárpiára minek nagy csöcsöket?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 11:41:30

@D.Leery: szerintem nincs rosszabb annál,mint amikor vkinek nagy

aloksak 2016.04.23. 12:03:45

@PeniValdes: Már mi? :D Bocsi, ez magas labda volt. ;) Inkább megyek is, mert kifogsz osztani. ;)

2016.04.23. 12:47:30

@D.Leery: Nem hárpia! Full jófej csaj. :) csak most at RTL azt szeretné, hogy kollektíven utáljuk, majd biztos kiderül, hogy miért.

2016.04.23. 13:15:36

@PeniValdes: szerintem teljesen jofej! Es szerintem kettonk kozul en ismerem jobban. De termeszetesen elfogadom ha mashogy gondolod. Csak nem erdekel. :DDD

Chuck Νorris 2016.04.23. 13:25:21

Hennek jászai dijat kéne kapnia akkora szinész, emberek tizezreivel hiteti el hogy ellenszenves hárpia :)

Sanda.Ipse 2016.04.23. 13:33:36

Pedig tényleg az:)
De azért köszönhetünk neki is valamit. Egy új szót, ami emberi tulajdonságot hivatott kifejezni. Megtudtuk, hogy kétféle ember létezik: aki farmkompatibilis és aki nem az.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 13:33:39

@paranyuszi: ha személyesen ismered,akkor elfogadom. egyébként nem:DD

Sanda.Ipse 2016.04.23. 13:40:19

@PeniValdes: Ja! Arra a lányra használta sűrűn, hogy nem farmkompatibilis, akit párbajon kiejtett. (Már nem emlékszem a nevére)

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 13:44:50

@Sanda.Ipse: Szerintem Gábor a legfarmkompatibilisabb. Eszi a malactápot, eregeti a "galambokat" és annyi esze van, mint egy szamárnak :-)

@Chuck Νorris: Nemtom, nekem Norbi is ellenszenves az erőlködésével, Attila gyakran tapló és Brigi mondandóját inkább feliratoznák, mert a hangja! Brrrr! Nekik is kellene valamilyen díj, mert az életben biztos álomtermészetük van :-)

2016.04.23. 13:48:50

@PeniValdes: akkor fogadd el! ;) :DD

2016.04.23. 13:50:19

@Pácsó Ármándó: engem is igazabol mindenki masban idegesit valami.... :/ kivetel Gabor mert ö mar annyira sotet, hogy mar faj, de jo ertelemben. :DDDDD

Pácsó Ármándó 2016.04.23. 13:55:27

@paranyuszi: Őt még adás után is bent kellene hagyni, a következő évadig ellenne sámlikészítéssel és gyúrással :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.23. 13:56:36

@paranyuszi: ha ismered személyesen,akkor elfogadom,de különben nem!!!!!!!

paranyuszi (törölt) 2016.04.23. 14:07:31

@Pácsó Ármándó: elbibelodne a kecskekifutoval... :)))))

paranyuszi (törölt) 2016.04.23. 14:09:28

@PeniValdes: ismerem. Lazitsal!

paranyuszi (törölt) 2016.04.23. 14:25:50

@PeniValdes: így van. Élőben. Mondom, hogy lazitsal!

aloksak 2016.04.23. 14:40:58

@Pácsó Ármándó: A nap legjobb kommentje eddig. :D Gábor a farmkompatibilis. :DD

aloksak 2016.04.23. 15:19:37

@Pácsó Ármándó: Tudom. :) Azért mondtam. :)) Nálam is kezd favorit lenni Gabika. :D
süti beállítások módosítása