Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x06 - Megkampult egy tyúk, egy gyökér kiesett (18+)

2016. március 27. 10:53 - sixx

A valamiért sárgára sminkelt Anikó nyitja a műsort, aszongya, hogy a Gyökérválogatotton belül szerelmesedik a helyzet, pontosabban Dani, a cs.k. és Laura, a békaszájú modellnő között lenne valami, de Dani, a nyikhaj nm tudja,hogy érdemes-e hegyezni a cerkát, feleslegesen meg egyet sem ránt a bohócon, ugye, szóval Szintinek szól, a biszexualitás két lábon járó szobrának, aki a pinát _is_ szereti, hogy járjon közben, tiszta dedó bazdmeg. Laura és Szinti megkávézás alatt beszéli meg, hogy milyen fura már, hogy itt mindenütt kamerák vannak, jobb később, mint a műsor után, amikor szembesítik azzal, hogyan mosta a szaros seggétt egymillió néző előtt. Laura nem akar dugni, nagyjából ez a lényeg. Szinti és a kezében lámpával közlekedő Dani elmennek a magasleshez, ahová nem mennek fel, mert a stáb rájuk szólt, hogy anyátokba menjetek, de gyorsan, ne fel a lépcsőn.

screen_shot_2016-03-27_at_09_06_46.png

Dani egyébként úgy zihál a nagyjából 25 méter sétától, mint egyszeri 46 éves hogyvotozó, de továbbra is ütné a vasat Lauránál, és Szinti dolga lesz, hogy megfűzze a csajt. Ez a gyerek nőt felszedni is lusta, eszem megáll. Verd ki, oszt jó van. A házhoz visszaérve Dani az őszinte gyökeret adja Laurának,én ilyen vagyok, kell, nem kell, ez van, bejövöl, nem kell most dugni, DE ha nem dugol, akkor később már nem fogsz érdekelni. Ezt így, bele a csaj fejibe. Ha ezek után Laura nem szopja le, hát sose. A kamrában aszongya a kamerába, hogy próbál döntést hozni. Nem mondod.

Mi a faszt keres ott a kutyaszőr, ahol én pizsmában vagyok? Nem mosógépezünk itt, kézzel basszuk az anyánkat.

screen_shot_2016-03-27_at_09_44_17.png

A nap első konfliktusforrása gyön, Kongó. Mert Attilának nem tetszik, hogy a házban van. Attilának Gergő nem tetszik persze, a kutya csak eszköz ebben a harcban, mindenesetre a Gyökérválogatott hat tagja igent mond arra a kérdésre, hogy ha szavazás lesz, akkor kipaterolnák a kutyát a kunyhóból. Ez meglehetősen aljas húzás, de érthető, és persze nem véletlenül engedték meg Gergőnek a kutya behozatalát, mindenki tudta, hogy lesz belőle hiríg. A hat fő persze nem elég, kell még egy, Sanya, a fitnesszguru lesz az, aki a mérleg nyelvét eljátssza majd. A dolog jól halad, papíron megvan a hét voks, Attila összehívja a falugyűlést, és elmondja, amit el kell neki, Gergő az egészet némán hallgatja végig, az arcizmai viszont ránganak, kb. egy provokatív beszólásra van egy 5-8 évig terjedő szigorítottól. Vivi szegény nem a legélesebb kés a fiókban, a kamerába aszongya, hogy

Soha nem szavaznék az ellen, hogy egy kutya kint legyen tartva.

screen_shot_2016-03-27_at_10_06_17.png

Nem baj, mert ahogy minden közös megbeszélés, ez is heves kurvaanyázásba fullad, pedig normális esetben itt annyi történt volna, hogy Attila javasol valamit, amit Sándor, a heti gazda szavazásra bocsájt, oszt vagy így, vagy úgy szavaz a lakosság, a kutya meg vagy marad a házban, vagy nem. Ehelyett Attila és a másnapi párbaj miatt eleve feszült Dóra vagy öt percen át anyázza egymást, és még abban sem tudnak megegyezni, hogy mikor legyen szavazás a kutyáról. A vége meg az, hogy Attila ideges lesz, senkiházigecikurvázza Dórit, és helló, lapozzunk. Attila kilátásba helyezi, hogy majd ha ő lesz a főnök, akkor a kutya takarodik a gecibe. Dóri, Geri, Norbi, Sándor, Heni, meg egy, számomra ismeretlen nő, az emeleten megbeszélik, hogy a Gyökérválogatott tagjai elképesztően taplók. Megvan a két tábor, meglátjuk, ki gyengül elsőként, de mostantól simán lehet arra számítani, hogy a kijelölés pártvonalak mentén történik.

screen_shot_2016-03-27_at_09_51_45.png

A második napi botrányt nem Attila, hanem Dani robbantja, mert éhes. Húsra. Hús meg vagy a kecskéből, vagy a tehenekből, vagy a tikokbúl van, esetleg meg lehet próbálkozni azzal a fekete macskával, amit az egyik vágóképen mutatnak, bár elég fürgének tűnik nekem ahhoz, hogy ez a bagázs elkapja, Kongó meg szarik az ilyen dolgokra. A csirkevágást nem mellesleg a heti gazda Sándor veti fel elsőként még a hajnali ébredés idején Szintinek, hármat kéne vágni, mondja, mindezt azután, hogy Sly gazda tegnap kapott agyvérzést a lecsökkentett állatállomány láttán, ugye. Attila egyébként amellett, hogy egy tapló, az állatokkal kifejezetten jól bánik. A tyúkólnál dráma: egy tyúk megmurdelt az éjjel, a készséges vágó bejátssza a bűnbánó ábrázattal üldögélő Kongót, MEGVAN A GYILKOS.

Ez egy medve volt.

Nem, nem medve, hanem nyest, mindegy, a lényeg, hogy a tik halott, azt már lehet enni, csak fel kell dolgozni hamar, mert megbüdösödik. De nem merik, mert mi van, ha veszett medvenyest kapta el? Kongónak sem akarják odaadni. A kérdés persze az, hogyan jutott ki a bezárt tyúkólból a tik meghalni, Brigi, a medvelátó mondja is, hogy a jövőben alaposabban jár majd el a csirkekörletben. Úgy legyen. Sándor közben csak nyomja a vágjunkcsirkét-agendát, de a lakosság inkább spórolna, van lepény, kenünk rá fokhagymás zsírt, oszt jó, mondja Dóra, Sándor fejére nagyjából az van írva, hogy kend a hajadra a fokhagymást zsírt bazdmeg, HÚST AKAROK, de nem forszírozza a dolgot, mert tudja, hogy Dani elvégzi helyette a piszkos munkát. Dani felkel, lemegy, kijelenti, hogy négy napja nem evett, sík ideg, görcsöl a vádlija, de a reggeli csirkés szavazást kihagyta, így leszarja, mi lett az eredmény, és kimegy menten, levágni két tikot. Sándornak Norbi azt magyarázza, hogy ne hagyja már, hogy levágjon három csirkét ez a gyökér.

És ha én éhes leszek, akkor levágjuk a tehenet?

screen_shot_2016-03-27_at_10_05_59.png

Dani arénázik odabent, én vágom a csirkét szarok rátok. Dóri üvölt, hogy valaki fogja le a faszit, Sanya röhög, ki fog elé állni? Mert ugye ha lefogják, az erőszak. Dia a kamerába azt mondja, hogy megérti a faszikat, és támogatja a vágást, Dani meg kint cigizik, és Laurának aszongya, hogy ő vágni fog csirkét, ha tetszik, ha nem. Tessék kitalálni, vágott-e.

Nem hát.

Az egyik mellékszál jön, Márk saját külsejét teljesen lerobbantnak tartja, 10-ből 9,5, mondja, és mivel a csajok elgórták a fésüjét, fogja magát, és csinál magának egyet, fából. Ez egyébként tipikusan az a történetszál, amit a szerkesztők ötölnek ki, Márk annyira szerencsétlen, hogy soha nem merne fűrészhez nyúlni. Nem ő az egyetlen, aki barkácsol, Sanya csinál magának vécédeszkát kék vászonból, és még a farkának is hagy egy kis darabot, nehogy hozzáérjen a szerszám a budihoz. Márk fésűgyártása bebukik, kb. abban a percben, amikor elkezdi, hagyjuk is, majd akkor foglalkozunk a gyerekkel legközelebb, ha mentő hozza vissza a klinikáról, és visszavarták a lábát. Sanya fitnessztermet rendez be az egyik épületben, ez sem ér ennél többet.

screen_shot_2016-03-27_at_10_19_13.png

Na, párbaj végre. A feladat a Survivorból ismert Jail Break nevű, Dani és Dóra egy rács mögött áll, az zárva három lakattal, a kulcsok meg a rácson túl, karikákon. A rácson innen van pár fadarab és zsineg, tessen összekötni a fadarabokat, és lehalászni a kulcsot, majd ha megvan mindhárom, jöhet a második rész, állatokat kell egy karámból a másikba áthordani kézben.

Természetesen Dóri nyer, szarrá veri Danit, aki két fadarabot nem tud összekötni, és még mindig az első kulccsal kínlódik, amikor Dóri már szinte az összes állatot áthordta A-ból B-be. Nem tudom miért, de az RTL verziója egyáltalán nem volt feszült, sőt, miközben a fenti videóból nyilvánvaló, hogy meg lehet ezt faszán is csinálni.

Mindegy, kiesett a magyar realitytörténet egyik legnagyobb gyökere, mégis Dóri sírt utána, mert ez már csak ilyen játék. Attila is gratulál Dórinak, mert megérdemli, de Diának aszongya, hogy jövő héten pakolják rá a jeleket, mert bosszút áll.

Dani megy Anikóék pajtájába interjúzni, közben Laura nem nagyon van kiborulva, hogy elmegy, a többiek meg azon röhögnek, hogy Dani a buktát azzal indokolta, hogy nem tud kötözni. Laura egyébként kap egy kis combsimogatást Szintitől, aki szeretne jobban bemászni a szűk farmerbe persze, és elmesélik a csajnak, hogy a világ kegyetlen, ő meg naiv. Dani odakünn azt mondja Anikónak, hogy Attilát nevezte ki heti gazdának, mert szeretné, hogy megfingassa a népet (mert ez a kieső dolga ezek szerint). Na, meglátjuk mi lesz ebből.

És most: csöcsök.

Címkék: 18+ a farm
338 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.27. 11:35:49

Ez egy szuper leírás 10/10 és a didik a végén még plusz egyet hozzá tesznek.
Kíváncsi vagyok mikor lesz a kutyus ezzel a kutyás csávó (nem tudom a nevét) kitéve a pajtába.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.27. 11:48:09

Rohadt jó volt, nekem tetszett a Párbaj is. Survivort nem ismerem, inkább a VV5 Arénáját idézte nekem.

Dóri mint háromgyerekes anya gyakran köthetett cipőfűzőt, úgyhogy innen az előny. A Titokkamrás beszólását kár volt a hogyvoltból kihagyni, miszerint Dani csak tépőzáras cipőt hordott eddig ? :-)

Az új Gazdaságra meg Attila fog legjobban ráb***ni, szerintem. Az ilyen cselekvéskényszeres pszihók, nagyon rossz vezetők.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.27. 11:49:26

Én még ma fogom visszanézni, de az eredmény kircsi. .-)

aloksak 2016.03.27. 11:57:06

Szuper lett a poszt. :) Sok sok igazsággal, a legfőbbel a végén, "..kiesett a magyar realitytörténet egyik legnagyobb gyökere...". Minden szavával egyetértek. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.27. 12:03:08

Tudom, hogy elírás, de nagyon állat a "magsales" kifejezés. Vagyis piacra viszik a megtermelt búzát. :-)

Mók_Ica 2016.03.27. 12:05:34

@Majom1Parádé: neked ez jutott eszedbe??? sztem GyökérGizella másfajta magot adott volna.... :)

Schlomo Goldberg 2016.03.27. 12:19:31

Ahogy nézem a hölgyek a pinát csak mértékkel és tartózkodással mossák, a végbélnyilást és környékét pedig sehogy sem.

aloksak 2016.03.27. 12:20:04

Ha már így belelendültünk, én is találtam egy cikket. Kicsi, rövid de azt hiszem van benne igazság. Arról szól, amit már mi is észrevettünk, és nem örültünk neki.
port.hu/article/39595

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.27. 12:21:37

Szerintem is érdekes a műsor! Szúnyogcsődörért egyáltalán nem kár, lesz még konfliktus bőven azon kívül is, hogy konfliktusgenerátorok vannak a társaságban. Amúgy szegény Dani teljesen tévúton járt tattikailag. Egy ilyen konfliktusgenerátor attitűddel maximum egy kiszavazásos párbajban lehet sikere valakinek, vagy akkor ha kellő ügyességgel is párosul. Abszolút ügyetlen konfliktusgenerátor törvényszerűen erre a sorsra jut, ráadásul egy gyengébbnek tartott nőtől kapott ki (KO-val). Azért marha surmó módon van kialakítva a birtok gazdálkodása. Az élelmiszerkészletek 14 ember fogyasztásához mérten minimálisak (van vagy 20-25 tyúk, két tehén, amelyikből az egyik vemhes (tehát annak a teje javarészt a borjúé), két kecske, egy-két egyéb állatt és egy éléskamra, ami gyakorlatilag egy hét alatt kiürült. Tavasz eleje van, új termény hónapokon belül nem lesz még... Dóri hasznosabb, mint Dani, szerintem ezt előbb-utóbb egy-két fiatalabb versenyző is észre fogja venni, ha addig nem esik ki. A két-három fiatal csaj (Dia kivételével) és fésűs Márk az első párbaján ki fog zúgni, feltéve, ha nem egymással fognak párbajozni! Szerintem ezt a versenyt a favágó srácon és a Dián kívül, csak 35 plusszos játékos nyerheti!

aloksak 2016.03.27. 12:24:31

@VV Erőlegény: Köszönjük a szakszerű elemzést. :) Egyet értünk.

lac64 2016.03.27. 12:44:22

Azért a két tábor elég törékeny. A fiatalabbak nekem VV5 Péter féle "könyvesház fiúk" szintjét hozzák, ezek szerintem egyszerűen képtelenek bármilyen hosszútávú stratégia kialakítására. Ráadásul van közöttük egy-két olyan játékos, aki csak sodródik, Márkra bárki erősebben rászól szerintem abban a pillanatban összefossa magát.

A másik csapatot sem tudom, mi tartaná össze hosszú távon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.27. 12:48:53

@aloksak: Szívesen! :-) A fiatal csajoknak egy szerencséjük van, hogy az erősebb karakter férfiak között hamarosan "pártfogókat" fognak keresni. A Cintia nevű pl már elkezdte a kétkulacsos politikát a favágó Gergő irányába, a Laura nevű, meg az új lány is néhány napon belül fel ajánlja magát ágyi összebújásra. A párok, ideig óráig védelmet nyújthatnak a gyengébb tagoknak. Dóri és Heni, meg a harmadik idősebb nő, azt hiszem Brigi szerepét eddig nem láttam a játékban , Dóriról a párbaj és az azelőtti és utáni órák mutattak már valamit, a másik kettő helye és szerepe még mindig a "sötét ló" kategória. A tűzoltó is veszélyben van, mert nem látom, hogy igazából kivel tud szövetkezni, persze, ha ügyes a párbajokon, akkor sokáig túlélhet még...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.27. 12:53:32

@lac64: Márk egy kirívóan gyenge figurája a Daemlétnek még ebben a felhozatalban is, ha most kellene tippelnem rá fogadnék, mint következő kieső! Nem ő lesz a kiválasztott, viszont szerintem ő lesz a kihívott, és szúnyogcsődöri performansszal fogja követni a "tesót"

aloksak 2016.03.27. 13:33:30

@VV Erőlegény: Nagy az esély rá. Nem is tudom minek mondanám. :) Olyan semmilyen. Ha nem mutatnák, lehet nem is tűnne fel a hiánya.

Sanda.Ipse 2016.03.27. 13:34:56

@VV Erőlegény: Sajnos gyökértesója (Pszichopata Attila) nem őt fogja választani párbajra. Idegesítő figura,nem tom miért mutogatják. Milyen modell ez a szerencsétlen külsejű ifjú?

aloksak 2016.03.27. 13:43:32

@Sanda.Ipse: Attila egyenlőre biztosan nem fogja őt választani, hiszen Heti gazda lesz. Utána pedig minden valószínűség szerint tűzoltó Sándor, vagy Van Damme lesz a választása. Ha csak közben nem történik valami fordulat.

perszepolisz 2016.03.27. 13:43:52

Kiderült, hogy mit csináltak a tyúktetemmel? Elásták, megették, vagy mi?
Amúgy az "idősebb" nők szerepe tulajdonképpen a létfenntartás. Úgy látszik pl a Brigi nevű rendszeresen főz és a jelentekben soha nem ő játsza a főszerepet, de a háttérben mindig ott van és tesz-vesz. Plusz úgy látom nagyjából mindenkivel szokott kommunikálni. láttam már beszélni az új csajjal, a gyúrós vén faszingerrel, meg a Dórival is. Ezek ugye nem látványos dolgok, de szerintem az farmerek életébe fontos szerepet játszik.

Sanda.Ipse 2016.03.27. 13:51:43

Nagyon jó sixx összefoglalója, de a végén kihagyta a lényeget. Zé valószínű nem nézte végig a párbajt (talán a szemébe sütött a nap), mert a végén azt mondta szúnyocsődörnek, hogy "keményen harcoltál".

perszepolisz 2016.03.27. 13:52:49

Egyébként, kiderült már egy hét után hogy kinek mi a feladata? Mert ugye van egy tik felelős (Brigi, jé ezt is ő csinálja!), egy kecskepásztor, a tehén fejő gyerek. Meg a heti gazda. Ez összesen négy. A többieknek van külön feladatuk, vagy ők csinálják a többi semmit?

Sanda.Ipse 2016.03.27. 14:00:43

Sanya@perszepolisz: Sanya a vízhordó, merthogy ezzel is fejleszti a bicepszét:)
Dóra dagasztja a fokhagymás zsír alá valót, 3 nő és Van Damm ásogatta a kertet.
Pszicho mindenűtt ott volt, ha kellett, ha nem. (Szabadidejében DANI feliratú táblát kreált száraz kukoricacsutkából).

perszepolisz 2016.03.27. 14:03:21

@Sanda.Ipse: Köszönöm, bár ez így is csak 10 ember.

new_boy_on_the_block 2016.03.27. 14:05:48

WTF, miért kell mutatni a fürdését a "játékosoknak"? Annyira igénytelen ez...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.27. 14:11:07

@perszepolisz: Lehet, hogy igaza van, nem kell minden patront azonnal ellőni, az első néhány párbajt meg kell úszni (ez egy reality alapkövetelmény), utána már sokkal tisztább a kép, hogy ki mit tud....? A Szűnyogcsődör is lehet, hogy néhány hét alatt rájőtt volna, hogy az egyetlen esélye a párbajgyőzelemre pont a saját szövetségesei, a talán még nála is ügyetlenebb fésűs Márk, vagy a Cyntia/Laura, vagy az új lány stb ellen ellen lett volna. Egyébként jellemző generációs kortünet, hogy a két "barátnője" a fiatal Cyntia és a Laura abszolút képtelen volt felmérni, hogy valójában mit is tudhat, és hogy hogyan felültek a verbális nagyotmondás reprezentánsának... Az első heti tattikázása pedig végeredményben terített betlire sikeredett...

aloksak 2016.03.27. 14:11:53

@perszepolisz: Nos ott volt Gizella, aki konkrétan a kötekedő gyökér szerepét töltötte be. Neki volt két udvarhölgye, Laura és Cintia. Cintia próbálta rábeszélni Laurát Gizellára. Laura egyébként szokott a konyhában is segíteni, párszor láttam, például a koppasztásnál is ott volt. Amúgy pedig előszeretettl társalgott a másik csoportosulás embereivel, aztán meg ment leadni az infót az urának. :) Cintit ás Giellát láttam még ásni is. Puffogtak is mikor Sándor gazda nem őket nevezte meg, mint akik a legtöbbet ásták. Ja és Gizella volt a mészáros. A tyúkgyilkos.

Nem Penny hajója 2016.03.27. 14:12:57

Kár volt a fésűgyártó, meg a szarópaplanos részt olyan rövidre venni, mert szerintem azok voltak a legjobbak. Márkból én kinézem, hogy saját indíttatásból kezdett fésűt faragni. Van abban valami tiszteletreméltó, ahogy megpróbálkozik mindennel, amihez semmi affinitása nincsen. Mondjuk egy párbajnál nem kaphatna olyan feladatot, hogy ne essen ki. :)
Szóval az jó rész volt, amikor jött a tűzoltó: - Mit csinálsz? - Fésűt. - A kecskének? - Nem, magamnak. :D

aloksak 2016.03.27. 14:13:29

@new_boy_on_the_block: Mert ez egy VV-be oltott Farm. Inkább előbbire hajaz. Ott is mindent mutattak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.27. 14:18:19

@Nem Penny hajója: Én inkább Sixx-el értek egyet, szerintem ez a fésű gyártás RTL rendelésre született...

perszepolisz 2016.03.27. 14:19:18

@VV Erőlegény: Az "idősebb" hölgyekkel kapcsolatban igazából én arra akartam rávezetni magamat, hogy ez részükről nem csak taktika, hanem egyszerűen ők ilyenek. El tudom ,hogy képzelni, hogy egy három gyerekes egyedülálló anya természetesnek veszi, hogy mindenbe besegítsen és gy mindenkivel kapcsolatban kerüljön. (Na jó nem titkolom tovább - én Briginek szurkolok :D) Mint csja is bejön, meg mint asszony is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.27. 14:21:23

@perszepolisz: Szíved joga, :-) csak eddig a műsor szempontjából a három 35 plusszos csaj nagyon keveset mutatott!

aloksak 2016.03.27. 14:23:07

@Nem Penny hajója: Az a gyermeki meglepettség. :D Nem, magamnak. :D :D

exterminador 2016.03.27. 14:31:19

Szerepelhetnének többet a tyúkok és a libák, legyen már valami intelligencia is a műsorban. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.03.27. 15:12:59

Kiesett a lófogú csótány ???
Hurrá !!!!
De akkor se nézem :P

,, 2016.03.27. 15:21:57

@perszepolisz: @VV Erőlegény: Brigi, Dóri, Dia a lányok közül, akit láttam dógozni nemcsak kajálni mert körmöt reszelgetni. És Szintikének se büdös a munka, ha be van fogva. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogják tolerálni majd a többiek a maradék ellébecolását.

Sanda.Ipse 2016.03.27. 15:44:50

@VV Erőlegény: a helyes megfogalmazás: "a három 35 pluszos nőből keveset MUTATTAK"". Ez nem az ő hibájuk:)

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.27. 15:49:41

@VV Erőlegény: elégé egyet értek veled.

Igen kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen idegbeteg heti gazdával meddig bírják majd.

,, 2016.03.27. 15:56:40

@Sanda.Ipse: én nem értek egyet, ha vki se a főzésben, se a kerti munkában, se az állatok ellátásában nem vesz részt, az az ő hibája.

,, 2016.03.27. 15:57:41

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): vagy ott volt csak mi nem láttuk mert a goni Rtl kipixelezte. Ez is lehet.

Sanda.Ipse 2016.03.27. 16:31:22

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Honnan tudod, hogy nem vesznek részt a munkában, ha nem mutatják őket, mert fontosabb volt Lora és a szúnyogcsődör "szerelmi szála"?

Sanda.Ipse 2016.03.27. 16:34:16

Pl azt, hogy Dóra és a kiesett ember nem bírta egymást, csak onnan tudtuk, hogy Dóra jelölt, Szúnyog kiválasztott és mindketten hivatkoztak ezek kapcsán kölcsönös antipátiára. Ennek mi semmilyen megnyilvánulását nem láttuk, mert NEM MUTATTÁK.

zaphodbeebthe1st 2016.03.27. 16:44:31

Akárhogy is számolom, itt a kaja téma nem stimmel. 14-en voltak 6 napig az indulókajával amiről persze semmit sem tudunk és így is vágtak tyukot. Az a gyanúm, hogy 2 héten belül gond lesz, vagy nem reális az egész. A farm termelése közel zéró, termény - ahogy azt egy korábbi is írta - hónapokig nem várható. Éhezés lesz. Sajna nem emlékszem pontosan az évekkel ezelőtti Farm-ra de az rémlik, hogy ott konkrét éhezés volt, a nagydarab fickó 25-30 kilót fogyott. Ott nagyon komoly dilemma volt a tyúkvágás.
No majd meglássuk.

P.S. sixx! a flekk/elütés nem csökken ám.

,, 2016.03.27. 16:48:09

@Sanda.Ipse: ha végiggondolod h milyen melók vannak, azért lehetett látni kinek mi a feladata. De hogy fair legyek, mintha kimaradt pl a mosás, lehet hogy abban jeleskednek akik a többi melóban nem vesznek részt. És igen, lehet hogy remek frappáns beszélgetések és odamondások vannak amiket nem látunk, de én most kifejezetten a munkáról beszéltem.

,, 2016.03.27. 16:49:52

@zaphodbeebthe1st: igen, emlékszem, semmi kajájuk nem volt és látszott is rajtuk hogy fizikailag rosszul vannak.

,, 2016.03.27. 16:51:52

@zaphodbeebthe1st: csereberézhetnek is majd kaját vmilyen munkavégzésért cserébe.

Sanda.Ipse 2016.03.27. 17:17:11

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): én meg arról beszélek, hogy azt mutat a csatorna, amit akar, legyen szó munkáról, konfliktusról vagy bármiről.

,, 2016.03.27. 17:27:37

@Sanda.Ipse: oké, tegyük fel, hogy így van. És ezt hogy kell elképzelni, utasítják a riportban Juliskát hogy ne vegyen részt a főzésben pl.?

aloksak 2016.03.27. 17:58:57

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Végül is, akár. Simán eltudom képzelni, hogy kapnak "titkos" saját feladatot. Hogy ha mondjuk látják, túlságosan lapos a dolog, kellene egy kis feszültség, megmondják neki, ezt csinálja vagy azt ne csinálja. A csatornának is az az érdeke, legyen feszültség, ebből adódóan konfliktus, akár balhé, mert akkor van mit mutatni. És az embereknek a cirkusz kell. Ezt már korábban megbeszéltük. Sajnos ez a Farm, nagyon hajaz a VV-kre. Igazából eddig miről szólt? Nem arról, hogyan próbálnak "életben maradni", hanem a konfliktusokról, az alakuló kapcsolatokról. A gazdaság körüli munkák csak kiegészítő szerepet töltöttek eddig be.

,, 2016.03.27. 18:12:42

@aloksak: lehet. tutira vannak "titkos feladatok".
majd lehet lesz ilyen oldschool vv-s "mondjuk egymás szemébe hogy ki a leglustibb" feladat is:)

aloksak 2016.03.27. 18:18:04

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Sajnos. Azt gondoltam ez másról fog szólni, de eddig nagyon nem arról szól, mint amiről kellene neki. Lassan rá lehet fogni, hogy VV Tesco gazdaságos kivitelben. :) Mert itt aztán nem kell a csatornának költeni rájuk. Nincsenek luxus cikkek, kirakták őket egy tanyára, mert ez mondjuk ki, nem egy Farm. Ez egy Tanya. Nálunk legalább is így nevezik. Csak az elég hülyén hangzott volna, hogy "..A Tanya.." :D Már az is feldobná az egészet, ha mikor az éh halál szélén lesznek, egy repülőről légi úton ellátmányt dobnának le nekik. :D

,, 2016.03.27. 18:29:24

@aloksak: nálam most próbaidőn van a műsi még jövő héten egyelőre. nemtom hogy milyen körülmények lesznek, az egészségükben nyilván nem okozhat kárt a csatorna, azért ha vki majd nagyon szarul lesz, gondolom kap egy szendvicset a riportban titokban
a fogyás azért még belefér, sőt azért elég fura lenne (haha) ha mint a vv-ben lenne egy mérlegelés a vége előtt és kiderül h a nagy éhezésben híztak:D

aloksak 2016.03.27. 18:33:46

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Persze, még csak egy hét ment le. :) Nem kell még egyből temetni, kialakulhat még. egy pozitívum volt eddig, Gizella távozása. Most hogy a gyökér kiesett, talán mások is ki tudnak bontakozni. És másokról is több mindent megtudunk, mert eddig nagyrészt Gizellát mutatták. Most muszáj lesz a csatornának másoknak is több időt adni az összefoglalókban. Én megnéznék egy jó kis "parasztlázadást" Attila ellen is. :D

,, 2016.03.27. 18:37:30

@aloksak: na nála (Attila) pl kíváncsi vagyok h mennyi a nagyszínpad (esetleg instruált) a gyökérségből és mennyi a valóság.

,, 2016.03.27. 18:38:36

@aloksak: (most vissza kell térnem a dobozoláshoz, kicsit lazúttam csak)

aloksak 2016.03.27. 18:40:19

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nos ha tippelnem kell, akkor kevés a nagyszínpad. Ő szerintem ilyen, nem hiszem hogy megjátszaná magát. Anno mikor az X-Faktorban próbálkozott, ott is pont ilyen volt. Nem is jutott tovább. Szóval ő pont olyan, amit látunk.

Puncylla 2016.03.27. 19:10:48

@aloksak: már akartam is kérdezni, h mivel próbálkozott az X-faktorban?
énekelt?
(vagy ott csakis énekelni lehet? szégyen,de nem tudom)

aloksak 2016.03.27. 19:20:34

@Puncylla: Őszintén mondom, nem tudom. Egy cikkben olvastam róla. Utána kellene nézni.

aloksak 2016.03.27. 19:21:28

@Puncylla: Elvileg énekkel lehet indulni.

Pácsó Ármándó 2016.03.27. 19:50:50

@Puncylla: Ősember Attila énekelt az X-ben, még a selejtezőben az élő előtt, azt hiszem 1 fordulón tovább is jutott, ha minden igaz

aloksak 2016.03.27. 19:54:23

@lac64: Óóó! Nagyon szépen köszönöm! :)

Puncylla 2016.03.27. 20:06:06

@lac64: én is köszönöm
önbizalma mindenesetre van

Schlomo Goldberg 2016.03.27. 20:49:48

@lac64: hát ez bizony a jósiten akarata ellen való, én mondom néktek

Mók_Ica 2016.03.27. 21:19:34

@lac64: itt is egy önelégült p@cs volt....

csincsilla72 2016.03.27. 21:48:49

És akkor most reméljük, hogy a 35 plusszos csajokra is marad idő. Feltéve persze, hogy nem készül folytatásos szappanopera a Szinti-Laura-románcból.

Puncylla 2016.03.27. 22:00:52

@csincsilla72: őket is látni fogjuk a "fürdőszobában"?

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.27. 22:02:53

@csincsilla72: erre mennyi esélyt látsz? már a semmi és a nulla közöt

aloksak 2016.03.27. 22:50:48

@Puncylla: Remélem. :) Bocs hogy beleugatok. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.27. 23:00:38

Na, visszanéztem. Igen, valós időben megy a show, mert amikor Dani kiesése után a tornácon ülnek és Cinti simogatja Laura combját, ott van mellettük egy tábla, amin fent vannak a hónapok, napok és ki van húzva március 25-ig az összes nap és a naptár júniusban is tart még.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.27. 23:10:17

Az előzetes alapján Attila tényleg megfingatja a bandát.
Plusz Dórinak nincs védettsége a párbajgyőzelem miatt.
Ha jól láttam öfi holnap 18:50.

exbarátnő 2016.03.28. 02:00:10

Nem olyan szörnyű a kaja helyzet.
Fejenként jut kb 7dl tej, az kb 500 kalória, tele fehérje. 1 tyúk heti 5 tojást ad, szerintem az is kiad fejenként 1 tojást. Az is 60-70 kcal.
A zöldségekkel, gabonával kijön 1200 kalóriára, ami ugyan fogyókúra, de nem az éhenhalós.
És ha jól teljesítenének, kapnak ajándékot, pl. pulykák.

A tűzoltó rohadt szar hetigazda volt. Elveszett egy kecske, levágták a tyúkokat, mindenki szinte azt csinált amit akart. Csak tengett-lengett. Nem az a baj, hogy nem parancsolgatott, de nem láttam se a nap elején a pontos munkakiadást, aztán annak leellenőrzését, se a nap végén a teljesített feladatok megbeszélését.

Well... 2016.03.28. 05:55:37

na vegigizgultam a parbajt, nalam eddig ez beszelgetesek netovabbja a Tepozaras Gizella meg az idegbeteg kozott...
- "na b+ ezt rosszul csinaltad" - idegbeteg
- "hat b+ miert nem azt kiabaltad, hogy mit csinaljak ??" - T gizella
- "ja mondani ?!? " - idegbeteg aki csak most kapcsolt, hogy miert is nem ???

aszittem, hogy viceltek ,de nem, ez a kolok a H.E.T. mintapeldanya :o))

aloksak 2016.03.28. 06:24:26

Kezét csókolom a hölgyeknek, tiszteletem az uraknak. :) Előbbieknek sok locsolót, utóbbiaknak sok piros tojást kívánok a mai napra. :) Készültem verssel is. Felnézek az égre, a versemnek vége. Lóg a bika töke, locsolhatok e? :) Autentikus volt? :D
@Majom1Parádé: Igen, holnap öffi. :)
@exbarátnő: Na ugye, ezt magyarázom már napok óta. Olyan semmilyen heti gazda volt, mintha nem is lett volna. És a kaját is jól mondod, csak ezt még ők sem gondolták végig. Talán a heti gazdának kellett volna erre leginkább gondolnia. De hát ugye bár az már munka lett volna. :D

lobbantott tsilke 2016.03.28. 09:32:51

oléj! találtam sixx es hogyvótot.ölöm van.és most itt, velem megjelent a kellem, a báj, az önérzet és a józan ítélőképesség is és mindenkit üdvözöl a felületen.van SÖL és lántott tsilke, közkivánatra!

lobbantott tsilke 2016.03.28. 09:38:45

u.i. Kinek kell drukkolni? még mindig Balekosznak?

csincsilla72 2016.03.28. 10:33:47

@Puncylla: Egyik sem érdekel a fürdőszobában. Na jó, ez nem igaz. A kutyás csávót elnézegetném:-)
Ettől függetlenül nagyon örülnék neki, ha a VV-vonal szép lassan elhalna. Egy hét ebből a cirkuszból elég volt. Most már az érdekelne, hogy hogyan szerveződnek a napjaik. Mit és mennyit tudnak megtermelni, hogyan osztják be. Hogyan döntenek arról, mit főznek, hogyan végzik a mosást. Érdekelne, hogy ki az, aki egész nap melózik. Szóval minden más azon kívül, amivel eddig etettek minket.

malevil2050 2016.03.28. 10:41:39

@lobbantott tsilke: Hello. Jó komám! Éppen valamelyik napon gondótam, hol is lehet a tschült tschilke - én így emlékeztem rájad :) Nagyon komoly itten e légköl ám. Én pongónak v kongónak szurkolok , ő a kutya a legértelmesebb az egész bagázsban. :)

lobbantott tsilke 2016.03.28. 11:13:54

@malevil2050: ok, hajlá kongó!@Majom1Parádé: mindig ez volt, finoman utalva a szőrös, kopasz és ronda külső alatt megbúvó lelkivilágra.khm.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2016.03.28. 11:23:45

nem vagyok egy reality sorozat rajongó, de ami új abba belelesek.... hát nem bántam meg, mert már az első részben is akkora trollkodások voltak, hogy csak na! ;)))

Puncylla 2016.03.28. 16:12:51

@csincsilla72: nekem is a kutyás csávó, Kongóval együtt
és én is elhagynám a VV vonalat, de félő, h ezután is moslékkal leszünk etetve

aloksak 2016.03.28. 16:59:52

@csincsilla72: @Puncylla: Vajon miért nem lepődök meg a választásotokon. :)) Ma este újra öffi. Attila mint egy diktátor, oda csap az asztalra. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 17:14:27

Kiesertt Dani? Kár érte,egész megkedveltem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 17:15:41

egysébként meg a kutyának,főleg egy farmon kint van a helye!

aloksak 2016.03.28. 17:18:29

@PeniValdes: Ez van. Már meg mi lesz veled. Kinek fogsz így drukkolni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 17:21:34

@aloksak: majd találok valakit:)
Bár most újra fel kell vennem a ritmust

aloksak 2016.03.28. 17:24:00

@PeniValdes: Ajánlom figyelmedbe Attilát. Ha már a haverja kiesett.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 17:27:50

igen,ő a kőműves. túál nagy hangja van

aloksak 2016.03.28. 17:29:37

@PeniValdes: Nem tudom mi a szakmája. Vadember Attila. Aki nem barátkozni jött, hanem a pénzért. Csak tudnám akkor mi volt Gizellával az. Flörtöltek? Vagy mi a fenét csináltak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 17:31:01

@aloksak: Gizin nem Lauval kavart? vagy Atti hosszú haja megzavarta volna?
ez izgalmas:)

aloksak 2016.03.28. 17:32:40

@PeniValdes: Vele is. Meg Attival is. :) Ma már ez elfogadott dolog. Nem kell ezt szégyellni. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 17:34:31

@aloksak: én elfogadom,szerencsére Kecskével nem próbálkozott

aloksak 2016.03.28. 17:37:39

@PeniValdes: Engem sem zavar. Addig amíg nem engem akar befűzni. Mert akkor kiborul a bili, és nem állok jót magamért. :) Nem tudhatod. Láttad hogy nem? Nem. :)

aloksak 2016.03.28. 17:41:37

@PeniValdes: Így van. Majd ma meglátjuk mit produkált Attika mint rabszolga hajcsár. :) Remélem lesz lázadás is majd. Azt megnézném. :)

aloksak 2016.03.28. 17:46:15

@PeniValdes: Azt nem hiszem. Nincs sok tojás. Annyi eszük csak van hogy nem pazarolják. Vagy nem? :) Lehet ott mással is lázadni. Attin kívül van még négy férfi. Van Damme egyedül lefogja. Ha akarja.

aloksak 2016.03.28. 17:53:53

@PeniValdes: Gergő. A kutyás kaszkadőr. :)

Furore Carcosa 2016.03.28. 18:03:19

Kommentszűzként üdv mindenkinek!
Nem érdemes még temetni Vadember Attist. Ugyanúgy pörgeti a balhét, mint Gizella (mínusz csajozás), de vele ellentétben ő rátermett és leleményes, sok mindenhez ért, sőt még férfias is, bár nem túl cizellált stílben, ősbarom jelleggel. Továbbá szerintem több esze van, mint mutatja. A Gizella-féle Nagy Stratégiában ő és Dia képezték volna a proletariátust, akik dolgoznak a délig horpasztó új földesúrra meg a háremére. (Illetve Dia végső esetben jó lett volna még ágymelegítőnek.) A Vadembernek viszont az a taktikája, hogy beégeti és kiszórja a többi férfit (rombolja a tekintélyüket, idegileg kiborítja őket stb.), így nélkülözhetetlenné teszi magát. (Én is bírom pl. Brigit, de a favágás szerintem nem feküdne neki.) Gizellával meg a modellfiúval azért haverkodott, mert rajtuk rögtön látta, hogy ők beégetik magukat önerőből is, az ő rásegítése nélkül. Csak Gizikéről még ő sem gondolta volna, hogy ilyen hamar és ennyire durván.
Ami a megfingatást illeti, az őszintén szólva ráférne a csapatra, főleg a munkaszervezés terén. És a kopasz tűzoltó esete az intő példa, hogy szép szóval nem sokra megy velük a főnök. Ha a Vadember nem fog kivételezni a Gizella-brancs maradékával hetigazdaként, még jól is kijöhet ebből az egészből.
Egyébként ha beüt az éhkopp, a lányok jobban fogják bírni, mint a fiúk, a Vadember meg a Favágó pedig jobban, mint a többi férfi.

aloksak 2016.03.28. 18:03:54

@PeniValdes: Rá? :D Ne már. A nyugdíjas chippendale? :D Kicsit messze van az attól. :)

aloksak 2016.03.28. 18:06:23

@Furore Carcosa: Üdv itt. :) Egészen jól látod. :) Benne van, hogy jól fog kijönni belőle.

aloksak 2016.03.28. 18:09:22

@PeniValdes: Izom Sanya csak fel van fújva. Megnézném hogy a valódi kemény fizikai munkát hogy bírná. A vödör emelgetés nem igazi munka. Van Damme ellenben bírja, az nem mű izom. Ő nem is kérkedik vele.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 18:11:10

@aloksak: ez érdekes jelenség,anno az iskolában is az volt,hogy akik nyomták a fekvőket,meg a húzodkodásokat,azok nem bírták a túrákat a hegyekben

aloksak 2016.03.28. 18:16:25

@PeniValdes: Más az az izomzat, ami fizikai munka során alakult ki. És nem pár hónap alatt, mesterséges szerekkel elősegítve. És nem kell kigyúrtnak sem lenni, láttam már szikár de erős embert.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 18:17:17

@aloksak: a kérdés,hogy mit nevezrl nehéz fizikai munkának

Furore Carcosa 2016.03.28. 18:19:17

@aloksak: Van Damme-nak Kongót is etetnie kell a saját porciójából. Ahogy az éléskamra egyre üresebb lesz, ez napról napra nagyobb hátrányt jelent majd számára.

aloksak 2016.03.28. 18:22:44

@PeniValdes: Ásás, kapálás, favágás, és hasonlók. Próbálja ki valaki, hogy mondjuk 8 vagy 12 órán át kapál a tűző napon. És nem a légkondicionált teremben edz. Akkor rájön, az is kemény fizikai munka.
Tapasztalatból beszéltem.

aloksak 2016.03.28. 18:23:28

@Furore Carcosa: Igen de ezzel tisztában volt mikor vállalta.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 18:23:45

@aloksak: bocsi,de aki tűző napon kapál,főleg,ha ő osztja be az idejét,az nem erős,hanem hülye. az más,ha valaki dolgoztatja

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 18:24:32

@aloksak: igen,egyébként Sanyánál ez veszélyzóna,ő inkább metropolkondis

aloksak 2016.03.28. 18:29:17

@PeniValdes: Értelek. De a munkát el kell végezni. Az van mikor nem várhat. Persze pihenő van, és a 12-15 óra közötti legmelegebb időszakban én soha nem dolgoztam. Akkor volt a szieszta. És ezért kezdtem a munkát mindig kora reggel, a hűvösben.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 18:34:17

@aloksak: nézd,őreganyám igazi parasztnéni volt,ő hajnalban kapált a ketben,meg este, délelőtt bent dolgozott,meg kimnet a tyúkokhoz enni adni

,, 2016.03.28. 18:35:01

@aloksak: úgy van ahogy mondod. És sok esetben a sziesztát sem lehet betartani, mert annyira pörgés van h délután-estére már végezzenek (h szállítás stb meglegyen és másnap reggelre már friss áru kerüljön a polcra a boltokban).

aloksak 2016.03.28. 18:36:13

@PeniValdes: De ha nagy a terület amit meg kell csinálni, akkor nincs mit tenni. :) És még számtalan olyan munka van amit nem lehet csak ekkor vagy akkor csinálni. Menni kell és csinálni, izzadni. Ez így működik. :)

,, 2016.03.28. 18:38:03

@PeniValdes: szerintem ebben nincs tapasztalatod:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 18:39:10

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ok,mok,vagy szolgákat kell alkalmaznod,az is megoldás,vagy a robotok.

,, 2016.03.28. 18:40:27

@PeniValdes: nem. mindennek ára van. nyilván anyagilag megéri, de cserébe nehezebb körülményeket kell elviselni, mint az átlagnak.

aloksak 2016.03.28. 18:45:45

@PeniValdes: Pontosan. :) Szó szerint így van.

Mók_Ica 2016.03.28. 18:48:58

sziasztok :) nem úgy volt, hogy csak kedden lesz? most "riadtam" fel, hogy mingyá kezd :)
nézzük?

aloksak 2016.03.28. 18:50:26

@Mók_Ica: Naná. :) Én is úgy tudtam. De lám.

Cimili 2016.03.28. 18:50:45

Halihóóóó! Kivi vagyok milyen köcsögségeket talál ki az Attila.

Cimili 2016.03.28. 18:51:46

Aloksak, odaért a mélem? Válaszoltál? Mé nem? :DDDDDDDD

,, 2016.03.28. 18:52:42

Attila lopja a sót:)

Cimili 2016.03.28. 18:53:56

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még képtelen voltam megjegyezni a neveket.

Mók_Ica 2016.03.28. 18:54:32

párbaj utáni bulika volt.... lássuk

lac64 2016.03.28. 18:54:40

@Furore Carcosa: Attila
"Ugyanúgy pörgeti a balhét, mint Gizella (mínusz csajozás), de vele ellentétben ő rátermett és leleményes, sok mindenhez ért,"

Vagy úgy csinál. A kecske rossz állapota neki köszönhető, ahogy az is, hogy megszökött. A teheneket is megpróbálta túletetni, csak a favágó gyerek határozottságának köszönhető, hogy nem sikerült.
Az meg kiderül, hogy határozottan irányít, vagy csicskáztat, én a másodikat is kinézem belőle.

Mók_Ica 2016.03.28. 18:55:29

@Cimili: nem vagy egyedül... pláne, hogy nem is tudtam nézni múlt héten :)))))

Cimili 2016.03.28. 18:57:04

@Mók_Ica: Szijjja Icus! :) Szeri van. :)

,, 2016.03.28. 18:58:30

A favágóból kiábrándultam

Mók_Ica 2016.03.28. 18:59:08

@Cimili: még jó hogy :)))

wazze..... ez a favágó ritka "intellingens"..... remélem nem gondolja magáról, hogy vicces....

Chuck Νorris 2016.03.28. 18:59:26

norbika és dia elég jol összeillik. jo bénák de aranyosak :)

Cimili 2016.03.28. 18:59:29

Megkanollak. :DDDDDDD Ezt még sose hallottam.

Mók_Ica 2016.03.28. 19:00:35

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): full kreténben nyomja..... de a lányka mégis megkanolná....

Mók_Ica 2016.03.28. 19:01:25

@Chuck Νorris: aranyosak???????????????????? nemá'

,, 2016.03.28. 19:01:29

@Mók_Ica: remélem csak az alkohol miatt ilyen fura, mert egyébként szimpatikus lenne

,, 2016.03.28. 19:01:54

Anikómmal ki tette ezt és miért?:(

,, 2016.03.28. 19:03:22

@Mók_Ica: félek ebből Laci/Edina ismétlés lesz....

Mók_Ica 2016.03.28. 19:03:33

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nem láttam a héten.... de ez a mostani nem teCCett...

Cimili 2016.03.28. 19:04:14

@aloksak: Kár, mert fúrja az oldalamat a régi nicked.

Mók_Ica 2016.03.28. 19:04:49

Attilát nem bírom..... nagy a szája és tipikusan a "fogjuk meg és vigyétek" elvét követi.....

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 19:05:32

Én belenéztem az első, VIASATos ős-Farm topicjába és nézzétek csak ott ki esett ki elsőként :-)

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=25135964&t=9075807

,, 2016.03.28. 19:07:59

én röhögök:)

Cimili 2016.03.28. 19:08:33

@Sigismundus: Ugyanaz a Dani volt vajon?

Mók_Ica 2016.03.28. 19:09:24

@Sigismundus: és ki volt a második??? :)))))

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:10:55

mi ez a kubleráááááj???

Mók_Ica 2016.03.28. 19:10:56

@Cimili: komolyan, péklapátot érdemel ez a viselkedés......

Henikénk szemöldök ecsetet csinál.... Attila próbál fogást találni rajta.... nézzük :))))

Mók_Ica 2016.03.28. 19:12:00

sztem Attila nem tudja kivel kezdett.... hajrá Pinki!!!!

Schlomo Goldberg 2016.03.28. 19:12:38

Azért Pinki nyerte ezt a szópárbajt fölényesen

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:12:42

ez az Attila igazi Tsz elnök tipus

Cimili 2016.03.28. 19:12:44

Ostort Attila kezébe!

Mók_Ica 2016.03.28. 19:14:19

@Schlomo Goldberg: és most Attila ott puncsol neki.... hihihihihihi

aloksak 2016.03.28. 19:17:56

@PeniValdes: Dia elég határozott. :D Nem lesz kegyelem Norbinak. :D

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:19:41

@aloksak: jaja Dia tuti megdugja Norbit, ha az sokáig kéreti magát

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:21:01

hellóbelló mindenkinek!
Látom Ánikó nyakig merült a falusi idill styleba.

,, 2016.03.28. 19:21:38

@vastyúk is ..: hát hellóóóó (más néven vagyok)

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:23:29

huhúúúú, még egy kis hintet, ha lehetne ;)

Cimili 2016.03.28. 19:24:31

@vastyúk is ..: Amúgy is parasztjány. :DD

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 19:25:07

Bakker ennek a Szly gazdának is jó mértékegységei vannak, így egy össze-marékkal...

aloksak 2016.03.28. 19:26:04

@Chuck Νorris: Mire észbe kap Norbi, Dia már rajta lesz. :)

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:26:35

@Cimili: hehehehehe. Le sem tagadhatná. a dialektus engem is elárul :D

aloksak 2016.03.28. 19:27:26

@Cimili: Kitalálok majd valamit, hogy megoldjuk ezt a problémát. :)

Schlomo Goldberg 2016.03.28. 19:27:35

Úristen, mit művelt Heni a kecskepásztor szemöldökével

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:27:40

Azért elég fasz dolog volt a vemhes tehenet Timinek nevezni, na.
Tejcsi már is szimpatikusabb.

Cimili 2016.03.28. 19:28:02

@vastyúk is ..: Amúgy is parasztjány. :DD

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:28:38

@vastyúk is ..: Tina na, hát tényleg nem megy ez. hihihihihihi

Cimili 2016.03.28. 19:29:07

Blogmoci meg bekaphatja!

,, 2016.03.28. 19:29:26

@vastyúk is ..: nem titok de közben rájöttem hogy biztos nem is fogsz emlékezni rám:((
de én emlékszem rád és pár napja hiányoltalak is foxglove (F6)

Cimili 2016.03.28. 19:30:00

@aloksak: Mondjuk dobhatsz megint egy mélt. :) Kösziiiiiiii

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 19:30:22

Mit ültetnek ezek ilyenkor még? Mi csak ma-holnapra terveztük a borsót mert most jó az idő, odalent a hegyekben mitől lenne jobb?

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:30:41

Szilveszter: erre mért van szükség itt? ...nem fog megismerni a kecske
:DDD

Cimili 2016.03.28. 19:30:56

Nyúl le lesz vágva.

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:32:15

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): naná, hogy emlékszem. Rókatündér volt az avatárod nem?

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:32:22

prognozisom szerint egy héten belül nagy nyulvágás lesz :D:D:D

Schlomo Goldberg 2016.03.28. 19:33:11

Már meg akarják enni a kecskét.

aloksak 2016.03.28. 19:33:13

@Cimili: Ahogy gép elé kerülök, írok. :)

,, 2016.03.28. 19:33:23

@vastyúk is ..: igen:) örülök h itt vagy:)

aloksak 2016.03.28. 19:34:29

@Schlomo Goldberg: Istenem. Ezek csak húst tudnak enni? Három hónap a műsor. Tényleg éhezés lesz ebből.

vastyúk is .. 2016.03.28. 19:36:35

@Schlomo Goldberg: bújj el, nehogy meglássanak. az én bajtársaimat kezdték el legelőször ritkítani.

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Jó itt lenni! És Furiosa elég fasza csaj, jó választás ;)

malevil2050 2016.03.28. 19:38:32

@vastyúk is ..: Mit mondott ruzsasanyi amiko örült? Hé be csúf! :)

lac64 2016.03.28. 19:39:12

@Schlomo Goldberg: Ha nem ad tejet, akkor sok értelme nincs tartani ...

,, 2016.03.28. 19:39:14

@vastyúk is ..: itt volt a csilke is, képes volt itt kínálgatni a tesstét, ilyen szűkös időszakban:)

,, 2016.03.28. 19:42:45

Heni kifejezetten autentikusan néz ki ebben a vidékies, paraszti környezetben.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 19:43:14

Kutya az asztalnál, már ki se akarják szavazni...

Cimili 2016.03.28. 19:45:23

A kecske a fűnyíró. Ennyit nem tudnak?

Schlomo Goldberg 2016.03.28. 19:47:43

Kutyát is levághatnák, az sem termel hasznot. Oda is eljutunk hamarosan.

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:47:49

Attila megmentette a kecskét. az a baj ezek nem tudják hogy a kecskét álltalában a fünyiró helyett tartják.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 19:47:52

Sátánista szertartás kezdődik hamarosan [ :-)]

Cimili 2016.03.28. 19:49:21

Demokrácia van. Kussoljál! By Attila :DDDDDDDD

Chuck Νorris 2016.03.28. 19:50:18

ha lenne eszül csinálnának pár hálót és kimennének szöcskét meg lepkét fogni. a kinaiak imádják, nekik is jo lenne :D

Mók_Ica 2016.03.28. 19:50:54

holnap már romantika lesz a paplan alatt..... gyorsak, mint a nyulak

aloksak 2016.03.28. 19:51:48

@Mók_Ica: :D :D Nagy úr a szükség. :D

Mók_Ica 2016.03.28. 19:52:52

@aloksak: hát nem volt túl nagy az önuralom a szükség felett.....

Mók_Ica 2016.03.28. 19:54:17

nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azért várom az új VV-t..... ez egyelőre még annyira nem jött be....

lac64 2016.03.28. 19:55:20

@Chuck Νorris: De minek nekik most fűnyíró? Egyébként is, ha Márk gondozza továbbra is, akkor úgyis leég a motorja, aztán már arra sem lesz jó :)

aloksak 2016.03.28. 20:04:02

@Mók_Ica: Azt láttad, hogy ki lehet? Norbi és Cinti? Más pár most rajtuk kívül nincsen. Nem? :) Vagy Dia lerohanta volna Norbit? :D

aloksak 2016.03.28. 20:06:07

@lac64: Akkor talán el kellene venni a gondozását Márktól. Amúgy a kecskének is van teje, ami finom, és drága is. Ha normálisan gondozzák, igenis hasznukra lehet. Azt kellene megérteniük, hogy normálisan kellene dolgozniuk, és igen a csere kereskedelemre kellett volna már réges régen ráállniuk.

aloksak 2016.03.28. 20:07:10

@Cimili: Ez van. :) Megszoksz vagy megszöksz. :) De kezdődik már a lázongás. Lesz itt még palota forradalom. :D

vastyúk is .. 2016.03.28. 20:12:42

@malevil2050: hehehehehe, a kutyus jó választás! Kikezdhetetlen jelölt a nyereményre :D

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): de kár, hogy lemaradtam róla. hehehehhehehe

Cimili 2016.03.28. 20:14:13

@Mók_Ica: Én is inkább a VV-t várom.

vastyúk is .. 2016.03.28. 20:17:52

@Cimili: @Mók_Ica: Hát egyelőre nem sok különbséget látok. Néha Lilut vélem kihallani Ánikó megírt beköszönéseiből, meg nincsen közönségszavazat. Nekem tetszik, hogy változatosabb a korosztálypaletta, mint a korábbi VV-ben pl.

lac64 2016.03.28. 20:19:19

@aloksak: Láttál azon a kecskén tőgyet, mert én nem. Egyébként pedig a favágó már három napja mondta, hogy csináljanak túrót, csak le lett ugatva.

Túrón kívül meg mit tudnának cserélni? Ha jól értettem, egy nap alatt tojás lett.

Eleve éhezésre lett beállítva az egész műsor. És ha rendesen dolgoznak, akkor sem tudnak a farmon megtermelt javakból főzni. Nyúlból ők már nem fognak enni, legfeljebb akkor, ha levágják a tenyészállatokat. Ahogy a kertből sem a hagymán kívül, mert semmi sem termést hozni addig, amíg tart a műsor.

Cimili 2016.03.28. 20:19:59

@vastyúk is ..: Azért ez teljesen más, meg kell dolgozniuk a kajáért és nem egész nap a lustulás megy.

lac64 2016.03.28. 20:20:04

@lac64: jav.: egy nap alatt egy tojás

Mók_Ica 2016.03.28. 20:20:12

@vastyúk is ..: valóban, ez pozitívum, hogy elég vegyesen vannak....
eddig csak pénteken, szombaton és ma láttam... még elég idegenek a szereplők....

aloksak 2016.03.28. 20:24:07

@lac64: Nem figyeltem, bevallom. De ha nincs neki, ergo fiú, akkor minek tették be? Semmi értelme. Hacsak nem eleve erre apelláltak, hogy majd levágják. Nem tudom. Majd meglátjuk mi lesz. Igen Norbi megmondta, csak senki nem hallgatott rá. Ennyi. A termést illetően igazad van. ezért kellett volna rendes leltárt készíteni az elején, és beosztani előre. Tyúkot sem kellett volna egyből négyet le vágni, hanem elég lett volna kettő. És lehet kevés jutott volna egy embernek, de jutott volna, és tovább kihúzzák. A volt heti gazda itt rontotta el. Neki kellett volna ezt felmérni.

lac64 2016.03.28. 20:34:56

@aloksak: Volt másik kecske is, csak az meglógott az első napon. Lehet, hogy az tejelő volt. Egyébként azt gyanítom, hogy a múlt heti heti gazdán jobban elverik a port, mint érdemelné. Az első napot kivéve nem volt ott akkora dőzs. 14-en voltak, azért annyi emberre nem kevés kaja kell. Az meg vicc, hogy még sójuk sincs.

vastyúk is .. 2016.03.28. 20:36:38

@Cimili: nekem ez szimpatikusabb, hogy nem csak döglenek :D

@Mók_Ica: Persze meg kell szokni az arcokat, meg azért a műsort is, máshogy mesterkélt, de azért a genyózások kb ugyan azok, mint a vv-ben :D

Chuck Νorris 2016.03.28. 20:36:43

@aloksak: 2 kecske volt alapbol, csak az egyik depresszios lett, elszökött vagy kamerán kivül megpusztult, nem tudni :)

aloksak 2016.03.28. 20:37:34

@lac64: Na az lehet. Tényleg kettő volt. Nem volt jól mondod. De a nem egyből kellett volna vágni. Szerintem.

aloksak 2016.03.28. 20:47:15

@Chuck Νorris: Köszi. :) Közben rájöttem magam is. :D Kicsit volt itókázás ma, és már nem vagyok totál tiszta. Agyilag. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 20:48:29

A műsor határozottan tetszik! Hihetetlen, hogy a bevonulás előtt egy játékos sem gondolta végig ennek a játéknak a lehetséges forgatókönyveit (volt már ennek viasat cerziója, meg külföldi verziója is), és valami iszonyatosan ostoba módon élte meg az első napokat. Egy hétnek kellett eltelnie, hogy rájöjjenek arra (az okosabbak), hogy nem egy pusztai VV-ben vannak, hanem gyakorlatilag egy háborús ostrom légópincéjét, illetve egy koncentrációs munkatábort idéző helyzetben!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 20:52:41

@aloksak: Tyúk téma! Ember 14-en vannak! 14 felnőtt ember! 14 embernek mi a négy tyúk. A fitneszes srác egymaga megeszik két egész csirkét együltőhelyében, főleg ha még bicepszre is akar dolgozni! :-) Amúgy a favágónak igaza van, a kecskét kellett volna feláldozni és nem a tyúkokat!

aloksak 2016.03.28. 20:58:18

@VV Erőlegény: Ok. Értem. Csak ez a műsor 3 hónapig tart. Tudták mire jelentkeztek. Számolniuk kellett azzal, hogy igen, lehet éhezni fognak. De felőlem megehetik az egész állományt egy hónap alatt. És utána mi lesz? Mit esznek majd? Ha nem lesz tyúk, nem lesz kecske. Levágják a tehenet? Komolyan? Annak annyi húsa van, hogy hűtő nélkül ott büdösödik rájuk a hús nagy része. És azt is kétlem, hogy bármelyikük vágott volna már ekkora jószágot. Vagy majd a borjú lesz az áldozat? Ha igen, mert kinézem belőlük, hogy ha nagyon éheznek megteszik, na akkor nekik annyi. Mert rájuk szállnak az állatvédők, teljes joggal.

Ha meg nem tudnak egy hetet hús nélkül meglenni, nem kellett volna ilyen műsorba jelentkezni egyiküknek sem. Szinte mindenki azt mondta, ez kihívás nekik. Akkor mutassák meg mit tudnak. Ne mindig a legkönnyebb megoldást válasszák.

vastyúk is .. 2016.03.28. 21:00:38

@VV Erőlegény: Én azon lepődtem meg, hogy a játékosok mintha nem lettek volna azzal tisztában, hogy a kamra nincs automatikusan feltöltve, és ha levagdalják az összes tyúkot, nem lesz senki, aki pótolja őket. Mintha ez őket váratlanul érte volna. három hét múlva meg már azon megy a szavazgatás, hogy kinek a lábából főzzenek levest.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:05:20

@VV Erőlegény: De ennyi kaja akkor sem lesz elég, és ha nem kapnak külső segítséget néhány napon belül az RTL-től, akkor fel is adhatja mindenki, vagy a három döntőbe jutott versenyző készülhet egyben az éhhalálra is. Rövidesen azonnali barter áruként a közösség felajánlhatja néhány ifjú leányzó szexuális szolgáltatásait Szilveszter gazdának, néhány marék lencséért, meg három fej vöröshagymáért, illetve jobb esetben felajánlhatják a még meg nem született kisborjút hitelben, az anyjáról történő leválasztás után ! :-)

beacska 2016.03.28. 21:05:26

mielőtt elolvaslak titeket, beírom:
van kedvencem: DIA
Haj-rá Dia!
és haj-rá Heni!

vastyúk is .. 2016.03.28. 21:17:22

@VV Erőlegény: Szilveszter Gazda legesélyesebb, mert ő lesz a legjobb súlyban. Letámadják lesből, aztán egy hétig lesz mit egyenek. Aztán jöhet Anikó..

aloksak 2016.03.28. 21:19:11

@vastyúk is ..: :D :D :D A végén még a katonaságot kell majd bevetni ellenük. :D És igazi túlélő show lesz belőle.

vastyúk is .. 2016.03.28. 21:20:43

@aloksak: hihihhhihi. Az éhezők viadala :D

beacska 2016.03.28. 21:21:10

@aloksak: a kecske csak akkor ad tejet, ha ellet, és nem apasztották el...magától nem kezdi el...én hajlok rá, h igazat adjak Norbinak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:21:45

@aloksak: Egy ember kb 60-70 napot képes koplalni (pl. éhségsztrájkolni), ergó a győztesnek kb. másfél hónapig kell valami kaja, onnantól kezdődhet a teljes diéta. A győzelemért járó húsz millát, amit mintegy 35 -40 kilogrammos formában fog félájultan, eszméletvesztés közeli állapotban átvenni, pedig gyakorlatilag az egészségügyi rehabilitációjára fordíthatja! :-) Szegény második és harmadik helyezett a verseny után néhány órával fog elhúnyni végelgyengülés miatt ! :-)

Krétagarbó 2016.03.28. 21:23:16

@beacska: Dia ma nagyon nagy volt a "megkanollak"-kal. Asszem még rejteget pár gyöngyszemet, érdemes gyűjteni őket.

És persze Hajrá Heni:)))

beacska 2016.03.28. 21:26:20

@Krétagarbó: meg okos is volt eddig...mondjuk az eleve hülyeség volt, h 5-en együtt szavaztak. az első három körben öngyilkosság. és a Henit is ő dobta oda koncnak. de amúgy jól ellavírozik. a kutya ellen is megmondta, h nem hajlandó szavazni, nehogy egyértelmű legyen a hovatartozása...a marhák meg bólogattak hozzá :DDDDDD

ezt Heninek küldöm: :DDDDDDDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:27:11

@Krétagarbó: Hajrá Kréta! :-) Henit figyelem, de még nem a kedvencem (keveset láttam eddig még belőle). Persze kedvencem még nincs is, csak szimpatikusok és kevésbé szimpatikusok csoportja!

beacska 2016.03.28. 21:27:48

a kajáltatásukat még nem látom át. nincs nekik sójuk, meg eleve adtam volna nekik egy pár tó borsikafüvet meg rozmaringot. ki sem lehet őket irtani

Krétagarbó 2016.03.28. 21:30:04

@VV Erőlegény: helloooo:)
Nincs sok időm, de majd leszek hébe-hóba.
Azért ma már többet láttuk Henit, szépen lekezelte Ősembert.

aloksak 2016.03.28. 21:31:17

@VV Erőlegény: Ok. Szépen levezetted. De kérdem akkor. Muszáj nekik minden héten húst enni? Nem lehetett volna mondjuk egy hónapig akár meglenni nélküle? Ne mond nekem hogy nem. Nem láttam, és nem tudom pontosan mi volt a készlet, amivel neki indultak. De már az elejétől kezdve a csere dologra kellett volna koncentrálniuk. Ha a tyúkokat meghagyják, lenne tojás. Ha az elejétől kezdve normálisan dolgoznak, akkor kaptak volna 2 db pulykát. Na azt levághatták volna, és lett volna húsuk jó hosszú időre. Két pulyka rengeteg húst jelent. Ezt tudom. Közben pedig ment volna a csere bere. És ki tudja milyen jutalmakat kaphattak volna még. Csak be kellett volna osztani a munkát, és rendesen elvégezni. E helyett mit csináltak? Marakodtak. És ha rajtuk múlik, két hét elteltével nem lesz egy db tyúk sem. Így a tojástól is elesnek. Még két hét és a kecskének is kampec. Utána hogyan tovább? Éhezők viadala? :D

aloksak 2016.03.28. 21:34:41

@beacska: De ha lett volna olyan termékük, amit cserére tudtak volna használni, lenne. Erről ennyit. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:34:42

@Krétagarbó: Az Ősember egyébként nem haszomtalan tagja a közösségnek, úgyhogy nagyságrendekkel több jövőt jósolok neki, mint a Szúnyogcsődörnek. Bármilyen vadparaszt is, egyrészt tesz és mond is jókat (a sok marhaság mellett), másrészt szerintem ebben a társaságban az ügyesebbek közé is tartozik, tehát nehéz lesz kiszórni. Azt is a javára írom, hogy megtette Henit kisfőniki pozícióba, tehát felismerte Heni kvalitásait!

beacska 2016.03.28. 21:39:09

@aloksak: egyrészt, az a húsevés csak azért lett betéve, h mutassák, h Dani mennyire megérdemelte a kiesést. másodszorra már senki nem akart tyúkot ölni. másrészt a pulykákat nem is akarta otthagyni Szilveszter Gazda. Csak vitte mutatóba. Honnan tudhatnák ezek a szerencsétlenek, h hogyan kell állatot tartani, ha senki nem mutatja meg nekik???
kb. szerdán felásták a fél kertet, és hétfőn csodálkozik SzG, h nincs elültetve a mag? hogyan, senki nem mondta nekik, h minek kellett felásni? és ha bevetik, aztán meg közlik velük, h az a Párbajhoz kellett volna??,
egy kicsit túltolták a műlt heti Gazda szapulását... de az én szememben csak az Attila ripacskodását támasztotta csak alá, nem a TűzoltóSanyi alkalmatlanságát.

beacska 2016.03.28. 21:40:45

@aloksak: és milyen terményre gondolsz, egy hét alatt még a gaz sem nő ki. tojás? mennyiről számoltak be? 3? meg 1? ippeghogy nem haltak éhen. nálunk Húsvétkor 30 fogyott, és csak 5-en voltunk (néha hatan)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:41:06

@aloksak: Teljesen elbakkták az első hetet Aloksak, és azért, mert senkinek a leghalványabb fingja nem volt arról, hogy milyen rendezvényre érkezik...! Pedig itt az internet, a gugli, ez a formátum évek óta megy mindenféle országban. Azt hitték, hogy ez is egy VV egy kis parasztromantikával körítve!

aloksak 2016.03.28. 21:42:15

@beacska: Ez nem arról szól. hogy ott tanítják őket. Ők erre jelentkeztek. Készülni kellett volna előre. Mit gondoltak? Jelentkeztek, bekerültek, utána kapnak egy "kiképzést" és majd ez után kezdődik az igazi harc a milliókért? :D Na ne már.

lac64 2016.03.28. 21:42:59

@aloksak: Dehogy lenne tojás. Ma (illetve tegnap) is 1 tojás volt. A főzős csaj is mondta, hogy valószínűleg azért esett szét a gombóc(?), mert nincs tojás. Spórolhattak volna valóban az első naptól, de ebbe is bele kell rázódni, szerintem nem gondolták, hogy a kajával ennyire meg fogják szívatni őket.

aloksak 2016.03.28. 21:43:07

@VV Erőlegény: Pontosan. Ezt mondom. Előre kellett volna gondolkodni. :D

beacska 2016.03.28. 21:43:28

@VV Erőlegény: az Ősember az az Attila? nem ő tette meg, ő csak megtartotta...eddig is Heni főzött, ahogy kiderült az ordibálós párbeszédből...meg a képekből is...Attila eddig nem sokat tett hozzá a háztartáshoz, viszont maga ellen hangolt sokmindenkit.

jut eszembe...mikor lett Attila nagy cimbije a Daninak? a szavazás után?

aloksak 2016.03.28. 21:46:32

@lac64: Nem tudhatjuk hogy nem e pont a legjobb négy tojó tyúkot vágták le. Várni kellett volna pár napot, megnézni van e tojás egyáltalán. Ha nincs, mondjuk egy hét után, akkor szünetet tartanak a tyúkok. Szoktak ilyet. Na akkor nem kár értük, és le lehet vágni. Ez olyan ördöngőség?
Ezek valószínűleg azt hitték, hogy a kamrát újra töltik nekik. De hogy hihettek ilyet? Nem olvasták el a szabályzatot? Ezek szerint nem.@beacska: Nem termény. A tejből az elejétől fogva lehetett volna túrót csinálni. Például.

beacska 2016.03.28. 21:48:08

@aloksak: persze. ezért van ott Dia, meg Attila, meg Norbi...a többi meg hogy röhögjünk...:DD...Heni, Barbi (?), Dóri, Gery és a két Sanya meg igavónónak...

Mirocska 2016.03.28. 21:48:13

A kecskehús is lehetne cserealap. De gondolom, azért szavazták le a kecske vágást, mert egyikük sem merne nekiállni. Azért az mégsem egy tyúk...

beacska 2016.03.28. 21:50:45

@aloksak: ja. mondjuk, amit én a tejből túróként készítek, az tutira nem az...szerintem ahhoz is kell baktérium...de lehet, h tévedek.
egy ismerősöm mondta, h a húsvét az szar. mindenkinek tojás kell, a tyúkok meg ilyenkor kevesebbet tojnak

beacska 2016.03.28. 21:51:43

@Mirocska: Attila azt mondta, a kecske húst nem lehet elcserélni...erre mondták a finnyások (Sanya), h nem hajlandók megenni...most még :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:51:55

@beacska: Nem én adtam neki ezt a nevet, de szerintem igen, én Attilára értettem legalább is! Nagyon sok hibája van a csávónak szerintem is, és nálam is a péklapát pozitív csoportba tartozik jelenleg, de szerintem ő még alakulhat és simulhat a helyzethez (néha el is ismeri a hibáját utólag, gratulált Dórinak a párbaj után, és Henitől is elnézést kért)! Emberekkel bánni amúgy nem tud, és az emberismerete is minimális, amit az mutat a legjobban, hogy a Szúnyogcsődörrel haverkodott először, de szerintem ő csak a végefelé fog kiesni, mert ügyességi vetélkedőben nehezen fogják tudni őt legyőzni ebben a felhozatalban.

lac64 2016.03.28. 21:52:29

@VV Erőlegény: Hát azért vitatkoznék a tajparaszt érdemeivel. Egyrészt a maradék kecske legyengülésében elévülhetetlen érdemei vannak, és a teheneket is hazavágta volna, ha Norbi nem áll a sarkára. Henit nem ő rakta kis főnöki pozícióba, hanem már így alakult ki, az igaz, hogy legalább nem változtatott rajta. A hülyéje azért nekiugrott rendesen, csak hát eléggé felmosták vele oda-vissza a padlót, és utána már smúzolt a barma.
.

aloksak 2016.03.28. 21:55:51

@PeniValdes: Megadom magam. :) Neked hiszek. :D

Mirocska 2016.03.28. 21:56:10

@beacska: ja, értem. :)
Akkor elég kevés dolgot tudnak cserére előállítani.

Furore Carcosa 2016.03.28. 21:59:53

@lac64: Attila
„A kecske rossz állapota neki köszönhető, ahogy az is, hogy megszökött. A teheneket is megpróbálta túletetni, csak a favágó gyerek határozottságának köszönhető, hogy nem sikerült.”

Eredetileg két vagy három kecske volt, tutira tejelők, mert Sly gazda emlegette, hogy meg kell majd őket fejni. Felvették és leadták, hogy az egyik akkor ugrik át a kerítésen, amikor Bájgúnár Márk egy hangyabokányira téblábol tőle. Később, mikor már csak egy maradt, tényleg a Vadember forszírozta, hogy hagyják felügyelet nélkül; de ő is halászta vissza egy almacsalival a kerítésen túlról. A kecskék előtte is szabadon mászkáltak, miközben Bájgúnár a közelükben kolbászolt és baromságokat dumált nekik; szerintem eleve senkinek nem jutott eszébe, hogy ki kéne pányvázni őket. Rábízták a nagy nyájat Bájgúnárra, oszt kész. Ami a teheneket illeti, a mai adásból éppen az derült ki, hogy a Vadember feleannyi kaját akar adni nekik, mint a Favágó.
Amúgy azt az utolsó szerencsétlen kecskét tényleg le kéne vágni, mert nemsokára elhullik magától, akkor meg már csak Kongónak lesz belőle pazar lakomája. A Favágó totál ésszerűen érvelt, a sok hülye leszavazta, a Vadember meg csak azt nézte, nehogymá' az „ellenségnek” legyen igaza.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 21:59:59

@aloksak: komolyan,zöldséggel nem lehet gazdálkodni,tojást kell enni. meg húst ha van.
fogjanak bogarakat,jó fehérjeforrás...bár én még nem próbáltam

beacska 2016.03.28. 22:01:09

@PeniValdes: hát nem tudom. nekem van ismerősöm, aki vegaként iszonyú energiákkal rendelkezik.
de a babban pölö sok van
el is ültethetnék

aloksak 2016.03.28. 22:03:14

@PeniValdes: Értem. :) Valamiből energia kell. Zöldségből nem lesz. Az biztos én a helyükben próbáltam volna előre felkészülni.

Mirocska 2016.03.28. 22:03:35

És akkor még szegény kutyának is ennie kellene... Neki mit adnak? Babot még fokhagymát?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:04:02

@beacska: ok,a bab igen,de aki vegán az szerintem nem tiszta. komolyan.tojás nélkül,meg túró nélkül élni nem lehet, és hús nélkül sem érdemes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 22:04:52

@lac64: Lehet, hogy igazad van, de nagyon a műsor elején tartunk még, mindenesetre ő képes változtatni/módosítani a viselkedésén (bár nem alapvetően és lehet, hogy csak ideig-óráig, de szerintem fog ő még ide-oda sodródni ebben a műsorban)...

beacska 2016.03.28. 22:06:37

@Mirocska: ja, a kutya gáz...mondjuk azt nem értettem, amikor Gery csirkehússal etette. az túlzás volt. lehet, h jobb lenne a kutyának kint. meg maradékot kell ennie...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:07:50

@beacska: így van, a kutya ne egye már meg a húst,nem otthon van. kapja a maradékot,és aludjon a havon.

aloksak 2016.03.28. 22:08:45

@PeniValdes: Nem arra gondolok, hogy gyakorlatban. De vannak könyvek, amiben le vannak írva az állat tartás és a növény termesztés.
Plussz ott az internet. A jútyúb. Ja és Szentendrén ott a skanzen. Ilyen hely több helyen is van az országban.

lac64 2016.03.28. 22:08:50

@Furore Carcosa: Előtte meg éppen Attila akart a teheneknek reggel és este is abrakot adni, csak Norbi leugatta. Tényleg olyan, mintha csak az érdekelné, hogy mindenbe beleugathasson.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:09:37

@aloksak: 3 hónap alatt nrm lehet megváltást találni,csak túlélni,

Mirocska 2016.03.28. 22:10:51

@beacska: hamarosan maradék sem lesz... :)

aloksak 2016.03.28. 22:11:41

@PeniValdes: Nem mondtam hogy legyenek profi gazdàk. De legalább lett volna valami fogalmuk a dolgokról. És akkor a túlélés is jobban menne.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:11:57

@aloksak: nem is tudom,egy skanzenben nem tanulsz meg gazdálkodni,ahogy a Szépművészeti látigatása sem tanít meg festeni

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:12:07

Benyomások:
1) Gizella szánalmas pitláksága remekül átjött a búcsúlevélben is; micsoda világnagy húzás már, hogy elküldi budit pucolni az ellenfelét, aki legyőzte párbajban!
2) A bulikázás ide qrvára nem hiányzik, legalábbis nekem mint nézőnek; másoknak persze ettől még bejöhet. Határértékesen rokonszenves figurák tajt részegen szénné égetik magukat. Kivétel Dia, ő vagány dumát nyomott.
3) Kezd környékezni a gyanú, hogy Bájgúnár Márkot kívülről instruálják. Ingyen valaki nem lehet ennyire kretén. Meg aztán, ahogy próbálta nyomni Vadember Attisnak az elejtett szálakat: ki a bejövős csaj, Van Damme-mal még mindig bent van a kutyája…

lac64 2016.03.28. 22:12:08

@Mirocska: A kutyán nem látszik, hogy fogyna. Lehet, hogy ő kap rendes kutyakaját? Ha igen, akkor mégis lesz fehérjeforrás a kevésbé finnyásoknak :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:12:54

@aloksak: ott van a kutya,végső esetben az is ehető

aloksak 2016.03.28. 22:13:09

@PeniValdes: Persze hogy nem. De látták volna hogyan is mennek egy gazdaságban a dolgok.

aloksak 2016.03.28. 22:14:02

@PeniValdes: Megtudnád enni? Én nem. :) Lehet van kínai rokonod? :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 22:14:06

@lac64: Szerintem meg tanul. Először, mivel fogalma sem volt az állítokról azt hitte, hogy az a jó az állatoknak, ha sokat esznek, ha nincsenek bezárva stb. most viszont Szilveszter Gazda tanácsait és intelmeit próbálja túllicitálni a másik véglet irányába. Viszont értékelem benne, hogy aktív, és nagyon akar bizonyítani!

Mirocska 2016.03.28. 22:14:41

@lac64: Sok mindent nem látunk, még ez is előfordulhat! :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:17:00

@aloksak: ha éhezel,akkor megeszed a kutyát. de nem fognak,így a bolhafészek megmenekül:)
elképzelhető,hogy van,elvégre ősöm ott töltötte ifjúkorát:)

aloksak 2016.03.28. 22:18:04

@PeniValdes: No fene. Van kutyátok? Vagy csak volt? :)

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:18:07

@lac64: Hát a teheneknek tényleg napjában kétszer kell enni adni, csak akkor úgy volt, hogy a tőgyest kiviszik legelni, ezért a vacsi elmarad, Vadember Attist meg erről nem tájékoztatták, hiszen nem az ő dolga volt. Azért kavar ennyit, hogy megmutassa, ő ért ám mindenhez, a többi fickó meg béna. Nem azt mondom, hogy igaza van; csak azt, hogy ez a taktikája.

perszepolisz 2016.03.28. 22:19:07

Nem furcsa, hogy ezek az emberek milyen idegenül mozognak egy farmon állatok között, de a tyúkokat minden nyígás nélkül levágták. gy értem nem volt semmi kecmec, kimentek és egy késsel elvágták a nyakukat. Számomra az baromi furcsa volt - mármint az, hogy egy állat nyakának elvágásától nem idegenkednek. CSak azért mondom ezt, mert én ismerek olyan embert, aki hatvan éve él vidéken, minden évben nevel 20-30 csirkét, de csirke vágást azóta sem ő csinálja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 22:19:31

@Furore Carcosa: És minél éhesebbek lesznek, annál kevesebb pia is elég lesz a lerészegedéshez, viszont magas a pálinka kaliriatartalma! :-) Érdekes meglátásaid vannak, lehet, hogy igazad van...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:21:05

@perszepolisz: igen,ebben van valami...mert hát azért nem éheznek,hogy teljesen átalakultak volna...én pl nem tudnám elvágni a csirke nyaikát,pedig láttam eleget,ahogyan kivégzik.

aloksak 2016.03.28. 22:22:37

@PeniValdes: Én igen. Meg minden állat barát. Vidéki gyerek vagyok. Jószág között nőttem fel. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:24:24

@aloksak: belőlem az ugató kutya kihozza az agresszív vadmacskát,ha a gondolat megvalósulhatna,akkor jópár eb lenne már a vadásumezőkön

perszepolisz 2016.03.28. 22:24:26

Igen,de azok a tyúkok nem is tiltakoztak. És elsőre sikerült volna nekik úgy levágni négy tyúkot, hogy azok pl. nem ijedtek meg?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:25:42

@perszepolisz: nem volt biztos idejük tiltakozó bizottságit alapítani..

aloksak 2016.03.28. 22:25:48

@perszepolisz: A tyúk "kicsi" lábas jószág. És gyorsan végezni lehet vele. Persze ha valaki viszojog az egésztől akkor igen, nem meri megtenni. De egy kecskét már nehezebb lenne. Kiváncsi vagyok ki meri majd megtenni. És hogyan?

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:25:51

@VV Erőlegény: Szerintem már szárazra itták a kamrát, csupa üres üveget mutatott a kamera.

aloksak 2016.03.28. 22:27:02

@PeniValdes: Jujjjj, bűnös gondolatom támadt. :D

perszepolisz 2016.03.28. 22:27:36

Mindegy nem akarok konteokat gyártani, csak az nekem nagyon furcsa volt. Én is vidéki vagyok, de egyszerűen nem tudnám elvágni egy tyúk nyakát.

beacska 2016.03.28. 22:28:55

@perszepolisz: Dia vágott. de a mostani körben visszautasította, h nem indokolt.

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:30:01

@perszepolisz: Dia ért ehhez, ő megfogta a tyúkokat, hogy ne kapálózzanak, Gizella és Favágó Norbi pedig nyisszantottak. Gizella ezzel akarta bebizonyítani, hogy ő milyen tökös fickó, utána harsányan elhőbörgött vele az ebédlőben, aztán visszazuhant az ágyba aludni. Favágó Norbi meg - aki szintén először csinált ilyet - később részletesen beszámolt róla a riportszobában, hogy mit érzett közben.

beacska 2016.03.28. 22:47:02

mondjuk Attilának nagy könnyebbség, h nem kell megküzdenie a Henye Danival :D

beacska 2016.03.28. 22:51:52

nekem azért kérdőjeles, h mennyire "élőben" megy az adás. szerintem egy hét csúszás lehet. Dani nagyon fel volt szopva, és Attila bukását is borítékolnám

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.28. 23:06:38

@beacska: Mint írtam, van a "tornácon" egy tábla, azon van a naptár, amin húzkodják kifelé a napokat. Aszerint nincs csúszás. Persze ki tudja...

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.28. 23:15:07

@beacska: @Majom1Parádé: ha élőbbe menne akkor hogyan tudnának ízelítőt adni a másnapi részből?

beacska 2016.03.28. 23:23:31

@Mr Eggs: persze, ez alap. de én tovább mentem a gondolkodásban. a VV-ben is simán rájuk szóltak, h "péntek van!"

beacska 2016.03.28. 23:24:52

@Majom1Parádé: és mi a biztosíték arra, h ez a tábla a pontos időt mutatja? nekik tök mindegy, h a számítás mikor kezdődött, nekik csak az eltelt idő számít

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.28. 23:31:14

Nyilván semmi. De itt nem lényeg, hogy eltitkolják az időt, mint a VV-ben. A "konyhában" rendes faliórájuk is van.

beacska 2016.03.28. 23:36:49

@Majom1Parádé: persze. az a tábla nekünk szól. én csak találgattam, h mi az oka, h nyilvánvaló hülyét csináltak Attilából

Furore Carcosa 2016.03.29. 02:34:54

Nos, mindenesetre az első bukta után a második versenyző is rárajtolt az alfahím posztra, harmadikként felkészül Favágó Norbi, a többi néma csend. Megvan viszont az alfanő. A hölgyek közötti rangsor kialakulását a műsor sajnos nem dokumentálta nekünk, pedig engem speciel jobban érdekelt volna az idejekorán elvetélt „meg-kéne-qrni-Laurát” projektnél, de az eredmény egyértelmű. Kíváncsi vagyok, kinyírja-e Heni a fruskakommandót, akik az első kiválasztásnál hajszál híján párbajozni küldték, csak úgy hasraütéses alapon; mert hogy képes rá, azt simán kinézem belőle. Talán egyelőre megelégszik azzal, hogy cselédet csinál belőlük. Megvan továbbá az a leányzó is, aki vadregényes múltjából kifolyólag szállítani hivatott nekünk az oly-nagyon-hiányolt kamera előtti keféléseket. Sixx csúnyán félretippelte az első posztban, de azok a fránya tetkók árulkodóak.

Well... 2016.03.29. 04:58:54

"Mert itt is szepnek kell lenni."

Well... 2016.03.29. 05:01:40

@Majom1Parádé: konkretan x napon mutattak, hogy a tetkos csaj a tehenesz legeny mellett ebred, aztan x+1 napon mutattak, mikor osszefekudtek... tehat legalabb 1 nap csuszas van, illetve vagnak bele a musorba olyan jeleneteket amik 2 nappal elotte tortentek. konkretan

Well... 2016.03.29. 05:12:28

@Chuck Νorris: aze ezt ne ugy kapzeld el, hogy ott a tanya az erdo kozepen, oszt kilometerekre semmi.... van ott egy 130 tagu stab, gondolod, hogy ok betraktoroznak a kozeli varosba egy hotelbe aludni minden este ??? mellesleg mikor a teraszrol kifele vesz a kamera akkor az ott egy aszfaltozott ut ???? szoval szerintem van meg ott par epulet ami konkretan odatartozik, csak nem mutatjak okat (probaljak nem mutatni, amikor a dani elment, akkor ott laccik egy alcazott hodaly fuvel van beultetve a teteje, gondolom az a studio .... (valaki aki qrvara raer rafekudhetne a googli earth-re:o))

Well... 2016.03.29. 05:54:09

@VV Erőlegény: persze en vagyok a hulye, de en azonkivul, h a szaja jart, meg kovalyog jobra balra, nem nagyon lattam meg dolgozni. konkretan azt sem tudom mi volt a feladatkore az elso heten ?
meg nem kicsit idegbeteg a figura, amikor qrvara felbasztak idegileg aze erosen remegett a keze a riportban, szoval egy ugyessegi parbajanl, aze fog benazni sokat.... nem baratja a feszultseg.
na mindezzel azt akarom mondani, hogy az osember pont ugy fog elszallni mint a tepozaras gizella...nem megverik, kiejti magat.

bezzeg a kaszkador, na b+ annak a dani akkora szivesseget tett, azzal h, felhuzta azota folyamatosan alfaba van, vagy meg lejjebb, laccik rajta neki konkretan baratja a feszultseg. nalam o biztos befuto a 3-ba a tobbin meg filozok

Well... 2016.03.29. 05:59:49

@Mirocska: aze eleg sokmindent tud 10 ember cserere felajanlani... van ott eleg alapanyag, meg eleg szerszam lehetne (es most rossz leszek ) mondjuk ciroksoprut gyartani :o)))
na de komolyan, a heni kezimunkazik, az mint cserealap mar is jaccik, szerintem a szepfiu majdnem fesujet is siman el lehetne arverezni....

Well... 2016.03.29. 06:04:03

@PeniValdes: falusi turizmus... ne adj isten tavoli rokon...

Well... 2016.03.29. 06:48:01

hihi nem is kellett googlizni , itt egy video a "farm" egy motoros sikloernyorol nezve :o))

www.youtube.com/watch?v=Gh9ajCS2dro

aloksak 2016.03.29. 07:50:08

@Well...: :D Kösziiiiiii!!!! Lenne bizony csere alap, csak használni kellett volna a buksijukat. Attila feladatköre az első héten? Jó kérdés. Igazából mindenbe beleütötte az orrát. Próbálta mutatni, ő mindenhez ért. @Furore Carcosa: Rárajtol, majd kiderül a többiek mennyire vevők erre. :) Az esti előzetesből úgy tűnt, nem nagyon. :) Akkor Cintire gondoltál, ha jól sejtem. Én azt mondom, Diát sem szabad még kizárni teljesen. Na ő még tartogat nekünk meglepetéseket, meg Norbinak is, azt hiszem. :D Ki tudja, lehet nem is fog annyira számítani az, hogy nem hosszú a haja. :D :D A jóhoz könnyen hozzászokik az ember. ;)

aloksak 2016.03.29. 08:02:16

Emberek.

Van új poszt. Friss, ropogós. :) Sixxtől kaptuk a reggeli kávé mellé. :)

Stipistopi 2016.03.29. 08:57:47

Jajjj, ez az összefoglalás igen jóra sikeredett. Megkampult, meg nem a legélesebb kés a fiókban :DDDDD

Az megvan, amit Márk mondott a sarlóról? "Találtam egy görbe kést"

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 09:50:43

@Well...: Buta majom nem tuggya ezt hogy találtad és honnan tudod, hogy ez a FARM?

Well... 2016.03.29. 15:39:03

@Majom1Parádé: aki keres talal, konkretan az a video cime "A FARM: friss kezdet" ez volt a sloveniai FARM sorozat cime...es igen konkretan ez a farm, minden epulet a helyen van, laccanak a "kilatok" is meg a kerites..
süti beállítások módosítása