Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x06 - Megkampult egy tyúk, egy gyökér kiesett (18+)

2016. március 27. 10:53 - sixx

A valamiért sárgára sminkelt Anikó nyitja a műsort, aszongya, hogy a Gyökérválogatotton belül szerelmesedik a helyzet, pontosabban Dani, a cs.k. és Laura, a békaszájú modellnő között lenne valami, de Dani, a nyikhaj nm tudja,hogy érdemes-e hegyezni a cerkát, feleslegesen meg egyet sem ránt a bohócon, ugye, szóval Szintinek szól, a biszexualitás két lábon járó szobrának, aki a pinát _is_ szereti, hogy járjon közben, tiszta dedó bazdmeg. Laura és Szinti megkávézás alatt beszéli meg, hogy milyen fura már, hogy itt mindenütt kamerák vannak, jobb később, mint a műsor után, amikor szembesítik azzal, hogyan mosta a szaros seggétt egymillió néző előtt. Laura nem akar dugni, nagyjából ez a lényeg. Szinti és a kezében lámpával közlekedő Dani elmennek a magasleshez, ahová nem mennek fel, mert a stáb rájuk szólt, hogy anyátokba menjetek, de gyorsan, ne fel a lépcsőn.

screen_shot_2016-03-27_at_09_06_46.png

Dani egyébként úgy zihál a nagyjából 25 méter sétától, mint egyszeri 46 éves hogyvotozó, de továbbra is ütné a vasat Lauránál, és Szinti dolga lesz, hogy megfűzze a csajt. Ez a gyerek nőt felszedni is lusta, eszem megáll. Verd ki, oszt jó van. A házhoz visszaérve Dani az őszinte gyökeret adja Laurának,én ilyen vagyok, kell, nem kell, ez van, bejövöl, nem kell most dugni, DE ha nem dugol, akkor később már nem fogsz érdekelni. Ezt így, bele a csaj fejibe. Ha ezek után Laura nem szopja le, hát sose. A kamrában aszongya a kamerába, hogy próbál döntést hozni. Nem mondod.

Mi a faszt keres ott a kutyaszőr, ahol én pizsmában vagyok? Nem mosógépezünk itt, kézzel basszuk az anyánkat.

screen_shot_2016-03-27_at_09_44_17.png

A nap első konfliktusforrása gyön, Kongó. Mert Attilának nem tetszik, hogy a házban van. Attilának Gergő nem tetszik persze, a kutya csak eszköz ebben a harcban, mindenesetre a Gyökérválogatott hat tagja igent mond arra a kérdésre, hogy ha szavazás lesz, akkor kipaterolnák a kutyát a kunyhóból. Ez meglehetősen aljas húzás, de érthető, és persze nem véletlenül engedték meg Gergőnek a kutya behozatalát, mindenki tudta, hogy lesz belőle hiríg. A hat fő persze nem elég, kell még egy, Sanya, a fitnesszguru lesz az, aki a mérleg nyelvét eljátssza majd. A dolog jól halad, papíron megvan a hét voks, Attila összehívja a falugyűlést, és elmondja, amit el kell neki, Gergő az egészet némán hallgatja végig, az arcizmai viszont ránganak, kb. egy provokatív beszólásra van egy 5-8 évig terjedő szigorítottól. Vivi szegény nem a legélesebb kés a fiókban, a kamerába aszongya, hogy

Soha nem szavaznék az ellen, hogy egy kutya kint legyen tartva.

screen_shot_2016-03-27_at_10_06_17.png

Nem baj, mert ahogy minden közös megbeszélés, ez is heves kurvaanyázásba fullad, pedig normális esetben itt annyi történt volna, hogy Attila javasol valamit, amit Sándor, a heti gazda szavazásra bocsájt, oszt vagy így, vagy úgy szavaz a lakosság, a kutya meg vagy marad a házban, vagy nem. Ehelyett Attila és a másnapi párbaj miatt eleve feszült Dóra vagy öt percen át anyázza egymást, és még abban sem tudnak megegyezni, hogy mikor legyen szavazás a kutyáról. A vége meg az, hogy Attila ideges lesz, senkiházigecikurvázza Dórit, és helló, lapozzunk. Attila kilátásba helyezi, hogy majd ha ő lesz a főnök, akkor a kutya takarodik a gecibe. Dóri, Geri, Norbi, Sándor, Heni, meg egy, számomra ismeretlen nő, az emeleten megbeszélik, hogy a Gyökérválogatott tagjai elképesztően taplók. Megvan a két tábor, meglátjuk, ki gyengül elsőként, de mostantól simán lehet arra számítani, hogy a kijelölés pártvonalak mentén történik.

screen_shot_2016-03-27_at_09_51_45.png

A második napi botrányt nem Attila, hanem Dani robbantja, mert éhes. Húsra. Hús meg vagy a kecskéből, vagy a tehenekből, vagy a tikokbúl van, esetleg meg lehet próbálkozni azzal a fekete macskával, amit az egyik vágóképen mutatnak, bár elég fürgének tűnik nekem ahhoz, hogy ez a bagázs elkapja, Kongó meg szarik az ilyen dolgokra. A csirkevágást nem mellesleg a heti gazda Sándor veti fel elsőként még a hajnali ébredés idején Szintinek, hármat kéne vágni, mondja, mindezt azután, hogy Sly gazda tegnap kapott agyvérzést a lecsökkentett állatállomány láttán, ugye. Attila egyébként amellett, hogy egy tapló, az állatokkal kifejezetten jól bánik. A tyúkólnál dráma: egy tyúk megmurdelt az éjjel, a készséges vágó bejátssza a bűnbánó ábrázattal üldögélő Kongót, MEGVAN A GYILKOS.

Ez egy medve volt.

Nem, nem medve, hanem nyest, mindegy, a lényeg, hogy a tik halott, azt már lehet enni, csak fel kell dolgozni hamar, mert megbüdösödik. De nem merik, mert mi van, ha veszett medvenyest kapta el? Kongónak sem akarják odaadni. A kérdés persze az, hogyan jutott ki a bezárt tyúkólból a tik meghalni, Brigi, a medvelátó mondja is, hogy a jövőben alaposabban jár majd el a csirkekörletben. Úgy legyen. Sándor közben csak nyomja a vágjunkcsirkét-agendát, de a lakosság inkább spórolna, van lepény, kenünk rá fokhagymás zsírt, oszt jó, mondja Dóra, Sándor fejére nagyjából az van írva, hogy kend a hajadra a fokhagymást zsírt bazdmeg, HÚST AKAROK, de nem forszírozza a dolgot, mert tudja, hogy Dani elvégzi helyette a piszkos munkát. Dani felkel, lemegy, kijelenti, hogy négy napja nem evett, sík ideg, görcsöl a vádlija, de a reggeli csirkés szavazást kihagyta, így leszarja, mi lett az eredmény, és kimegy menten, levágni két tikot. Sándornak Norbi azt magyarázza, hogy ne hagyja már, hogy levágjon három csirkét ez a gyökér.

És ha én éhes leszek, akkor levágjuk a tehenet?

screen_shot_2016-03-27_at_10_05_59.png

Dani arénázik odabent, én vágom a csirkét szarok rátok. Dóri üvölt, hogy valaki fogja le a faszit, Sanya röhög, ki fog elé állni? Mert ugye ha lefogják, az erőszak. Dia a kamerába azt mondja, hogy megérti a faszikat, és támogatja a vágást, Dani meg kint cigizik, és Laurának aszongya, hogy ő vágni fog csirkét, ha tetszik, ha nem. Tessék kitalálni, vágott-e.

Nem hát.

Az egyik mellékszál jön, Márk saját külsejét teljesen lerobbantnak tartja, 10-ből 9,5, mondja, és mivel a csajok elgórták a fésüjét, fogja magát, és csinál magának egyet, fából. Ez egyébként tipikusan az a történetszál, amit a szerkesztők ötölnek ki, Márk annyira szerencsétlen, hogy soha nem merne fűrészhez nyúlni. Nem ő az egyetlen, aki barkácsol, Sanya csinál magának vécédeszkát kék vászonból, és még a farkának is hagy egy kis darabot, nehogy hozzáérjen a szerszám a budihoz. Márk fésűgyártása bebukik, kb. abban a percben, amikor elkezdi, hagyjuk is, majd akkor foglalkozunk a gyerekkel legközelebb, ha mentő hozza vissza a klinikáról, és visszavarták a lábát. Sanya fitnessztermet rendez be az egyik épületben, ez sem ér ennél többet.

screen_shot_2016-03-27_at_10_19_13.png

Na, párbaj végre. A feladat a Survivorból ismert Jail Break nevű, Dani és Dóra egy rács mögött áll, az zárva három lakattal, a kulcsok meg a rácson túl, karikákon. A rácson innen van pár fadarab és zsineg, tessen összekötni a fadarabokat, és lehalászni a kulcsot, majd ha megvan mindhárom, jöhet a második rész, állatokat kell egy karámból a másikba áthordani kézben.

Természetesen Dóri nyer, szarrá veri Danit, aki két fadarabot nem tud összekötni, és még mindig az első kulccsal kínlódik, amikor Dóri már szinte az összes állatot áthordta A-ból B-be. Nem tudom miért, de az RTL verziója egyáltalán nem volt feszült, sőt, miközben a fenti videóból nyilvánvaló, hogy meg lehet ezt faszán is csinálni.

Mindegy, kiesett a magyar realitytörténet egyik legnagyobb gyökere, mégis Dóri sírt utána, mert ez már csak ilyen játék. Attila is gratulál Dórinak, mert megérdemli, de Diának aszongya, hogy jövő héten pakolják rá a jeleket, mert bosszút áll.

Dani megy Anikóék pajtájába interjúzni, közben Laura nem nagyon van kiborulva, hogy elmegy, a többiek meg azon röhögnek, hogy Dani a buktát azzal indokolta, hogy nem tud kötözni. Laura egyébként kap egy kis combsimogatást Szintitől, aki szeretne jobban bemászni a szűk farmerbe persze, és elmesélik a csajnak, hogy a világ kegyetlen, ő meg naiv. Dani odakünn azt mondja Anikónak, hogy Attilát nevezte ki heti gazdának, mert szeretné, hogy megfingassa a népet (mert ez a kieső dolga ezek szerint). Na, meglátjuk mi lesz ebből.

És most: csöcsök.

Címkék: 18+ a farm
338 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aloksak 2016.03.28. 20:58:18

@VV Erőlegény: Ok. Értem. Csak ez a műsor 3 hónapig tart. Tudták mire jelentkeztek. Számolniuk kellett azzal, hogy igen, lehet éhezni fognak. De felőlem megehetik az egész állományt egy hónap alatt. És utána mi lesz? Mit esznek majd? Ha nem lesz tyúk, nem lesz kecske. Levágják a tehenet? Komolyan? Annak annyi húsa van, hogy hűtő nélkül ott büdösödik rájuk a hús nagy része. És azt is kétlem, hogy bármelyikük vágott volna már ekkora jószágot. Vagy majd a borjú lesz az áldozat? Ha igen, mert kinézem belőlük, hogy ha nagyon éheznek megteszik, na akkor nekik annyi. Mert rájuk szállnak az állatvédők, teljes joggal.

Ha meg nem tudnak egy hetet hús nélkül meglenni, nem kellett volna ilyen műsorba jelentkezni egyiküknek sem. Szinte mindenki azt mondta, ez kihívás nekik. Akkor mutassák meg mit tudnak. Ne mindig a legkönnyebb megoldást válasszák.

vastyúk is .. 2016.03.28. 21:00:38

@VV Erőlegény: Én azon lepődtem meg, hogy a játékosok mintha nem lettek volna azzal tisztában, hogy a kamra nincs automatikusan feltöltve, és ha levagdalják az összes tyúkot, nem lesz senki, aki pótolja őket. Mintha ez őket váratlanul érte volna. három hét múlva meg már azon megy a szavazgatás, hogy kinek a lábából főzzenek levest.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:05:20

@VV Erőlegény: De ennyi kaja akkor sem lesz elég, és ha nem kapnak külső segítséget néhány napon belül az RTL-től, akkor fel is adhatja mindenki, vagy a három döntőbe jutott versenyző készülhet egyben az éhhalálra is. Rövidesen azonnali barter áruként a közösség felajánlhatja néhány ifjú leányzó szexuális szolgáltatásait Szilveszter gazdának, néhány marék lencséért, meg három fej vöröshagymáért, illetve jobb esetben felajánlhatják a még meg nem született kisborjút hitelben, az anyjáról történő leválasztás után ! :-)

beacska 2016.03.28. 21:05:26

mielőtt elolvaslak titeket, beírom:
van kedvencem: DIA
Haj-rá Dia!
és haj-rá Heni!

vastyúk is .. 2016.03.28. 21:17:22

@VV Erőlegény: Szilveszter Gazda legesélyesebb, mert ő lesz a legjobb súlyban. Letámadják lesből, aztán egy hétig lesz mit egyenek. Aztán jöhet Anikó..

aloksak 2016.03.28. 21:19:11

@vastyúk is ..: :D :D :D A végén még a katonaságot kell majd bevetni ellenük. :D És igazi túlélő show lesz belőle.

vastyúk is .. 2016.03.28. 21:20:43

@aloksak: hihihhhihi. Az éhezők viadala :D

beacska 2016.03.28. 21:21:10

@aloksak: a kecske csak akkor ad tejet, ha ellet, és nem apasztották el...magától nem kezdi el...én hajlok rá, h igazat adjak Norbinak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:21:45

@aloksak: Egy ember kb 60-70 napot képes koplalni (pl. éhségsztrájkolni), ergó a győztesnek kb. másfél hónapig kell valami kaja, onnantól kezdődhet a teljes diéta. A győzelemért járó húsz millát, amit mintegy 35 -40 kilogrammos formában fog félájultan, eszméletvesztés közeli állapotban átvenni, pedig gyakorlatilag az egészségügyi rehabilitációjára fordíthatja! :-) Szegény második és harmadik helyezett a verseny után néhány órával fog elhúnyni végelgyengülés miatt ! :-)

Krétagarbó 2016.03.28. 21:23:16

@beacska: Dia ma nagyon nagy volt a "megkanollak"-kal. Asszem még rejteget pár gyöngyszemet, érdemes gyűjteni őket.

És persze Hajrá Heni:)))

beacska 2016.03.28. 21:26:20

@Krétagarbó: meg okos is volt eddig...mondjuk az eleve hülyeség volt, h 5-en együtt szavaztak. az első három körben öngyilkosság. és a Henit is ő dobta oda koncnak. de amúgy jól ellavírozik. a kutya ellen is megmondta, h nem hajlandó szavazni, nehogy egyértelmű legyen a hovatartozása...a marhák meg bólogattak hozzá :DDDDDD

ezt Heninek küldöm: :DDDDDDDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:27:11

@Krétagarbó: Hajrá Kréta! :-) Henit figyelem, de még nem a kedvencem (keveset láttam eddig még belőle). Persze kedvencem még nincs is, csak szimpatikusok és kevésbé szimpatikusok csoportja!

beacska 2016.03.28. 21:27:48

a kajáltatásukat még nem látom át. nincs nekik sójuk, meg eleve adtam volna nekik egy pár tó borsikafüvet meg rozmaringot. ki sem lehet őket irtani

Krétagarbó 2016.03.28. 21:30:04

@VV Erőlegény: helloooo:)
Nincs sok időm, de majd leszek hébe-hóba.
Azért ma már többet láttuk Henit, szépen lekezelte Ősembert.

aloksak 2016.03.28. 21:31:17

@VV Erőlegény: Ok. Szépen levezetted. De kérdem akkor. Muszáj nekik minden héten húst enni? Nem lehetett volna mondjuk egy hónapig akár meglenni nélküle? Ne mond nekem hogy nem. Nem láttam, és nem tudom pontosan mi volt a készlet, amivel neki indultak. De már az elejétől kezdve a csere dologra kellett volna koncentrálniuk. Ha a tyúkokat meghagyják, lenne tojás. Ha az elejétől kezdve normálisan dolgoznak, akkor kaptak volna 2 db pulykát. Na azt levághatták volna, és lett volna húsuk jó hosszú időre. Két pulyka rengeteg húst jelent. Ezt tudom. Közben pedig ment volna a csere bere. És ki tudja milyen jutalmakat kaphattak volna még. Csak be kellett volna osztani a munkát, és rendesen elvégezni. E helyett mit csináltak? Marakodtak. És ha rajtuk múlik, két hét elteltével nem lesz egy db tyúk sem. Így a tojástól is elesnek. Még két hét és a kecskének is kampec. Utána hogyan tovább? Éhezők viadala? :D

aloksak 2016.03.28. 21:34:41

@beacska: De ha lett volna olyan termékük, amit cserére tudtak volna használni, lenne. Erről ennyit. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:34:42

@Krétagarbó: Az Ősember egyébként nem haszomtalan tagja a közösségnek, úgyhogy nagyságrendekkel több jövőt jósolok neki, mint a Szúnyogcsődörnek. Bármilyen vadparaszt is, egyrészt tesz és mond is jókat (a sok marhaság mellett), másrészt szerintem ebben a társaságban az ügyesebbek közé is tartozik, tehát nehéz lesz kiszórni. Azt is a javára írom, hogy megtette Henit kisfőniki pozícióba, tehát felismerte Heni kvalitásait!

beacska 2016.03.28. 21:39:09

@aloksak: egyrészt, az a húsevés csak azért lett betéve, h mutassák, h Dani mennyire megérdemelte a kiesést. másodszorra már senki nem akart tyúkot ölni. másrészt a pulykákat nem is akarta otthagyni Szilveszter Gazda. Csak vitte mutatóba. Honnan tudhatnák ezek a szerencsétlenek, h hogyan kell állatot tartani, ha senki nem mutatja meg nekik???
kb. szerdán felásták a fél kertet, és hétfőn csodálkozik SzG, h nincs elültetve a mag? hogyan, senki nem mondta nekik, h minek kellett felásni? és ha bevetik, aztán meg közlik velük, h az a Párbajhoz kellett volna??,
egy kicsit túltolták a műlt heti Gazda szapulását... de az én szememben csak az Attila ripacskodását támasztotta csak alá, nem a TűzoltóSanyi alkalmatlanságát.

beacska 2016.03.28. 21:40:45

@aloksak: és milyen terményre gondolsz, egy hét alatt még a gaz sem nő ki. tojás? mennyiről számoltak be? 3? meg 1? ippeghogy nem haltak éhen. nálunk Húsvétkor 30 fogyott, és csak 5-en voltunk (néha hatan)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:41:06

@aloksak: Teljesen elbakkták az első hetet Aloksak, és azért, mert senkinek a leghalványabb fingja nem volt arról, hogy milyen rendezvényre érkezik...! Pedig itt az internet, a gugli, ez a formátum évek óta megy mindenféle országban. Azt hitték, hogy ez is egy VV egy kis parasztromantikával körítve!

aloksak 2016.03.28. 21:42:15

@beacska: Ez nem arról szól. hogy ott tanítják őket. Ők erre jelentkeztek. Készülni kellett volna előre. Mit gondoltak? Jelentkeztek, bekerültek, utána kapnak egy "kiképzést" és majd ez után kezdődik az igazi harc a milliókért? :D Na ne már.

lac64 2016.03.28. 21:42:59

@aloksak: Dehogy lenne tojás. Ma (illetve tegnap) is 1 tojás volt. A főzős csaj is mondta, hogy valószínűleg azért esett szét a gombóc(?), mert nincs tojás. Spórolhattak volna valóban az első naptól, de ebbe is bele kell rázódni, szerintem nem gondolták, hogy a kajával ennyire meg fogják szívatni őket.

aloksak 2016.03.28. 21:43:07

@VV Erőlegény: Pontosan. Ezt mondom. Előre kellett volna gondolkodni. :D

beacska 2016.03.28. 21:43:28

@VV Erőlegény: az Ősember az az Attila? nem ő tette meg, ő csak megtartotta...eddig is Heni főzött, ahogy kiderült az ordibálós párbeszédből...meg a képekből is...Attila eddig nem sokat tett hozzá a háztartáshoz, viszont maga ellen hangolt sokmindenkit.

jut eszembe...mikor lett Attila nagy cimbije a Daninak? a szavazás után?

aloksak 2016.03.28. 21:46:32

@lac64: Nem tudhatjuk hogy nem e pont a legjobb négy tojó tyúkot vágták le. Várni kellett volna pár napot, megnézni van e tojás egyáltalán. Ha nincs, mondjuk egy hét után, akkor szünetet tartanak a tyúkok. Szoktak ilyet. Na akkor nem kár értük, és le lehet vágni. Ez olyan ördöngőség?
Ezek valószínűleg azt hitték, hogy a kamrát újra töltik nekik. De hogy hihettek ilyet? Nem olvasták el a szabályzatot? Ezek szerint nem.@beacska: Nem termény. A tejből az elejétől fogva lehetett volna túrót csinálni. Például.

beacska 2016.03.28. 21:48:08

@aloksak: persze. ezért van ott Dia, meg Attila, meg Norbi...a többi meg hogy röhögjünk...:DD...Heni, Barbi (?), Dóri, Gery és a két Sanya meg igavónónak...

Mirocska 2016.03.28. 21:48:13

A kecskehús is lehetne cserealap. De gondolom, azért szavazták le a kecske vágást, mert egyikük sem merne nekiállni. Azért az mégsem egy tyúk...

beacska 2016.03.28. 21:50:45

@aloksak: ja. mondjuk, amit én a tejből túróként készítek, az tutira nem az...szerintem ahhoz is kell baktérium...de lehet, h tévedek.
egy ismerősöm mondta, h a húsvét az szar. mindenkinek tojás kell, a tyúkok meg ilyenkor kevesebbet tojnak

beacska 2016.03.28. 21:51:43

@Mirocska: Attila azt mondta, a kecske húst nem lehet elcserélni...erre mondták a finnyások (Sanya), h nem hajlandók megenni...most még :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 21:51:55

@beacska: Nem én adtam neki ezt a nevet, de szerintem igen, én Attilára értettem legalább is! Nagyon sok hibája van a csávónak szerintem is, és nálam is a péklapát pozitív csoportba tartozik jelenleg, de szerintem ő még alakulhat és simulhat a helyzethez (néha el is ismeri a hibáját utólag, gratulált Dórinak a párbaj után, és Henitől is elnézést kért)! Emberekkel bánni amúgy nem tud, és az emberismerete is minimális, amit az mutat a legjobban, hogy a Szúnyogcsődörrel haverkodott először, de szerintem ő csak a végefelé fog kiesni, mert ügyességi vetélkedőben nehezen fogják tudni őt legyőzni ebben a felhozatalban.

lac64 2016.03.28. 21:52:29

@VV Erőlegény: Hát azért vitatkoznék a tajparaszt érdemeivel. Egyrészt a maradék kecske legyengülésében elévülhetetlen érdemei vannak, és a teheneket is hazavágta volna, ha Norbi nem áll a sarkára. Henit nem ő rakta kis főnöki pozícióba, hanem már így alakult ki, az igaz, hogy legalább nem változtatott rajta. A hülyéje azért nekiugrott rendesen, csak hát eléggé felmosták vele oda-vissza a padlót, és utána már smúzolt a barma.
.

aloksak 2016.03.28. 21:55:51

@PeniValdes: Megadom magam. :) Neked hiszek. :D

Mirocska 2016.03.28. 21:56:10

@beacska: ja, értem. :)
Akkor elég kevés dolgot tudnak cserére előállítani.

Furore Carcosa 2016.03.28. 21:59:53

@lac64: Attila
„A kecske rossz állapota neki köszönhető, ahogy az is, hogy megszökött. A teheneket is megpróbálta túletetni, csak a favágó gyerek határozottságának köszönhető, hogy nem sikerült.”

Eredetileg két vagy három kecske volt, tutira tejelők, mert Sly gazda emlegette, hogy meg kell majd őket fejni. Felvették és leadták, hogy az egyik akkor ugrik át a kerítésen, amikor Bájgúnár Márk egy hangyabokányira téblábol tőle. Később, mikor már csak egy maradt, tényleg a Vadember forszírozta, hogy hagyják felügyelet nélkül; de ő is halászta vissza egy almacsalival a kerítésen túlról. A kecskék előtte is szabadon mászkáltak, miközben Bájgúnár a közelükben kolbászolt és baromságokat dumált nekik; szerintem eleve senkinek nem jutott eszébe, hogy ki kéne pányvázni őket. Rábízták a nagy nyájat Bájgúnárra, oszt kész. Ami a teheneket illeti, a mai adásból éppen az derült ki, hogy a Vadember feleannyi kaját akar adni nekik, mint a Favágó.
Amúgy azt az utolsó szerencsétlen kecskét tényleg le kéne vágni, mert nemsokára elhullik magától, akkor meg már csak Kongónak lesz belőle pazar lakomája. A Favágó totál ésszerűen érvelt, a sok hülye leszavazta, a Vadember meg csak azt nézte, nehogymá' az „ellenségnek” legyen igaza.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 21:59:59

@aloksak: komolyan,zöldséggel nem lehet gazdálkodni,tojást kell enni. meg húst ha van.
fogjanak bogarakat,jó fehérjeforrás...bár én még nem próbáltam

beacska 2016.03.28. 22:01:09

@PeniValdes: hát nem tudom. nekem van ismerősöm, aki vegaként iszonyú energiákkal rendelkezik.
de a babban pölö sok van
el is ültethetnék

aloksak 2016.03.28. 22:03:14

@PeniValdes: Értem. :) Valamiből energia kell. Zöldségből nem lesz. Az biztos én a helyükben próbáltam volna előre felkészülni.

Mirocska 2016.03.28. 22:03:35

És akkor még szegény kutyának is ennie kellene... Neki mit adnak? Babot még fokhagymát?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:04:02

@beacska: ok,a bab igen,de aki vegán az szerintem nem tiszta. komolyan.tojás nélkül,meg túró nélkül élni nem lehet, és hús nélkül sem érdemes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 22:04:52

@lac64: Lehet, hogy igazad van, de nagyon a műsor elején tartunk még, mindenesetre ő képes változtatni/módosítani a viselkedésén (bár nem alapvetően és lehet, hogy csak ideig-óráig, de szerintem fog ő még ide-oda sodródni ebben a műsorban)...

beacska 2016.03.28. 22:06:37

@Mirocska: ja, a kutya gáz...mondjuk azt nem értettem, amikor Gery csirkehússal etette. az túlzás volt. lehet, h jobb lenne a kutyának kint. meg maradékot kell ennie...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:07:50

@beacska: így van, a kutya ne egye már meg a húst,nem otthon van. kapja a maradékot,és aludjon a havon.

aloksak 2016.03.28. 22:08:45

@PeniValdes: Nem arra gondolok, hogy gyakorlatban. De vannak könyvek, amiben le vannak írva az állat tartás és a növény termesztés.
Plussz ott az internet. A jútyúb. Ja és Szentendrén ott a skanzen. Ilyen hely több helyen is van az országban.

lac64 2016.03.28. 22:08:50

@Furore Carcosa: Előtte meg éppen Attila akart a teheneknek reggel és este is abrakot adni, csak Norbi leugatta. Tényleg olyan, mintha csak az érdekelné, hogy mindenbe beleugathasson.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:09:37

@aloksak: 3 hónap alatt nrm lehet megváltást találni,csak túlélni,

Mirocska 2016.03.28. 22:10:51

@beacska: hamarosan maradék sem lesz... :)

aloksak 2016.03.28. 22:11:41

@PeniValdes: Nem mondtam hogy legyenek profi gazdàk. De legalább lett volna valami fogalmuk a dolgokról. És akkor a túlélés is jobban menne.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:11:57

@aloksak: nem is tudom,egy skanzenben nem tanulsz meg gazdálkodni,ahogy a Szépművészeti látigatása sem tanít meg festeni

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:12:07

Benyomások:
1) Gizella szánalmas pitláksága remekül átjött a búcsúlevélben is; micsoda világnagy húzás már, hogy elküldi budit pucolni az ellenfelét, aki legyőzte párbajban!
2) A bulikázás ide qrvára nem hiányzik, legalábbis nekem mint nézőnek; másoknak persze ettől még bejöhet. Határértékesen rokonszenves figurák tajt részegen szénné égetik magukat. Kivétel Dia, ő vagány dumát nyomott.
3) Kezd környékezni a gyanú, hogy Bájgúnár Márkot kívülről instruálják. Ingyen valaki nem lehet ennyire kretén. Meg aztán, ahogy próbálta nyomni Vadember Attisnak az elejtett szálakat: ki a bejövős csaj, Van Damme-mal még mindig bent van a kutyája…

lac64 2016.03.28. 22:12:08

@Mirocska: A kutyán nem látszik, hogy fogyna. Lehet, hogy ő kap rendes kutyakaját? Ha igen, akkor mégis lesz fehérjeforrás a kevésbé finnyásoknak :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:12:54

@aloksak: ott van a kutya,végső esetben az is ehető

aloksak 2016.03.28. 22:13:09

@PeniValdes: Persze hogy nem. De látták volna hogyan is mennek egy gazdaságban a dolgok.

aloksak 2016.03.28. 22:14:02

@PeniValdes: Megtudnád enni? Én nem. :) Lehet van kínai rokonod? :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 22:14:06

@lac64: Szerintem meg tanul. Először, mivel fogalma sem volt az állítokról azt hitte, hogy az a jó az állatoknak, ha sokat esznek, ha nincsenek bezárva stb. most viszont Szilveszter Gazda tanácsait és intelmeit próbálja túllicitálni a másik véglet irányába. Viszont értékelem benne, hogy aktív, és nagyon akar bizonyítani!

Mirocska 2016.03.28. 22:14:41

@lac64: Sok mindent nem látunk, még ez is előfordulhat! :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:17:00

@aloksak: ha éhezel,akkor megeszed a kutyát. de nem fognak,így a bolhafészek megmenekül:)
elképzelhető,hogy van,elvégre ősöm ott töltötte ifjúkorát:)

aloksak 2016.03.28. 22:18:04

@PeniValdes: No fene. Van kutyátok? Vagy csak volt? :)

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:18:07

@lac64: Hát a teheneknek tényleg napjában kétszer kell enni adni, csak akkor úgy volt, hogy a tőgyest kiviszik legelni, ezért a vacsi elmarad, Vadember Attist meg erről nem tájékoztatták, hiszen nem az ő dolga volt. Azért kavar ennyit, hogy megmutassa, ő ért ám mindenhez, a többi fickó meg béna. Nem azt mondom, hogy igaza van; csak azt, hogy ez a taktikája.

perszepolisz 2016.03.28. 22:19:07

Nem furcsa, hogy ezek az emberek milyen idegenül mozognak egy farmon állatok között, de a tyúkokat minden nyígás nélkül levágták. gy értem nem volt semmi kecmec, kimentek és egy késsel elvágták a nyakukat. Számomra az baromi furcsa volt - mármint az, hogy egy állat nyakának elvágásától nem idegenkednek. CSak azért mondom ezt, mert én ismerek olyan embert, aki hatvan éve él vidéken, minden évben nevel 20-30 csirkét, de csirke vágást azóta sem ő csinálja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.28. 22:19:31

@Furore Carcosa: És minél éhesebbek lesznek, annál kevesebb pia is elég lesz a lerészegedéshez, viszont magas a pálinka kaliriatartalma! :-) Érdekes meglátásaid vannak, lehet, hogy igazad van...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:21:05

@perszepolisz: igen,ebben van valami...mert hát azért nem éheznek,hogy teljesen átalakultak volna...én pl nem tudnám elvágni a csirke nyaikát,pedig láttam eleget,ahogyan kivégzik.

aloksak 2016.03.28. 22:22:37

@PeniValdes: Én igen. Meg minden állat barát. Vidéki gyerek vagyok. Jószág között nőttem fel. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:24:24

@aloksak: belőlem az ugató kutya kihozza az agresszív vadmacskát,ha a gondolat megvalósulhatna,akkor jópár eb lenne már a vadásumezőkön

perszepolisz 2016.03.28. 22:24:26

Igen,de azok a tyúkok nem is tiltakoztak. És elsőre sikerült volna nekik úgy levágni négy tyúkot, hogy azok pl. nem ijedtek meg?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.28. 22:25:42

@perszepolisz: nem volt biztos idejük tiltakozó bizottságit alapítani..

aloksak 2016.03.28. 22:25:48

@perszepolisz: A tyúk "kicsi" lábas jószág. És gyorsan végezni lehet vele. Persze ha valaki viszojog az egésztől akkor igen, nem meri megtenni. De egy kecskét már nehezebb lenne. Kiváncsi vagyok ki meri majd megtenni. És hogyan?

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:25:51

@VV Erőlegény: Szerintem már szárazra itták a kamrát, csupa üres üveget mutatott a kamera.

aloksak 2016.03.28. 22:27:02

@PeniValdes: Jujjjj, bűnös gondolatom támadt. :D

perszepolisz 2016.03.28. 22:27:36

Mindegy nem akarok konteokat gyártani, csak az nekem nagyon furcsa volt. Én is vidéki vagyok, de egyszerűen nem tudnám elvágni egy tyúk nyakát.

beacska 2016.03.28. 22:28:55

@perszepolisz: Dia vágott. de a mostani körben visszautasította, h nem indokolt.

Furore Carcosa 2016.03.28. 22:30:01

@perszepolisz: Dia ért ehhez, ő megfogta a tyúkokat, hogy ne kapálózzanak, Gizella és Favágó Norbi pedig nyisszantottak. Gizella ezzel akarta bebizonyítani, hogy ő milyen tökös fickó, utána harsányan elhőbörgött vele az ebédlőben, aztán visszazuhant az ágyba aludni. Favágó Norbi meg - aki szintén először csinált ilyet - később részletesen beszámolt róla a riportszobában, hogy mit érzett közben.

beacska 2016.03.28. 22:47:02

mondjuk Attilának nagy könnyebbség, h nem kell megküzdenie a Henye Danival :D

beacska 2016.03.28. 22:51:52

nekem azért kérdőjeles, h mennyire "élőben" megy az adás. szerintem egy hét csúszás lehet. Dani nagyon fel volt szopva, és Attila bukását is borítékolnám

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.28. 23:06:38

@beacska: Mint írtam, van a "tornácon" egy tábla, azon van a naptár, amin húzkodják kifelé a napokat. Aszerint nincs csúszás. Persze ki tudja...

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.28. 23:15:07

@beacska: @Majom1Parádé: ha élőbbe menne akkor hogyan tudnának ízelítőt adni a másnapi részből?

beacska 2016.03.28. 23:23:31

@Mr Eggs: persze, ez alap. de én tovább mentem a gondolkodásban. a VV-ben is simán rájuk szóltak, h "péntek van!"

beacska 2016.03.28. 23:24:52

@Majom1Parádé: és mi a biztosíték arra, h ez a tábla a pontos időt mutatja? nekik tök mindegy, h a számítás mikor kezdődött, nekik csak az eltelt idő számít

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.28. 23:31:14

Nyilván semmi. De itt nem lényeg, hogy eltitkolják az időt, mint a VV-ben. A "konyhában" rendes faliórájuk is van.

beacska 2016.03.28. 23:36:49

@Majom1Parádé: persze. az a tábla nekünk szól. én csak találgattam, h mi az oka, h nyilvánvaló hülyét csináltak Attilából

Furore Carcosa 2016.03.29. 02:34:54

Nos, mindenesetre az első bukta után a második versenyző is rárajtolt az alfahím posztra, harmadikként felkészül Favágó Norbi, a többi néma csend. Megvan viszont az alfanő. A hölgyek közötti rangsor kialakulását a műsor sajnos nem dokumentálta nekünk, pedig engem speciel jobban érdekelt volna az idejekorán elvetélt „meg-kéne-qrni-Laurát” projektnél, de az eredmény egyértelmű. Kíváncsi vagyok, kinyírja-e Heni a fruskakommandót, akik az első kiválasztásnál hajszál híján párbajozni küldték, csak úgy hasraütéses alapon; mert hogy képes rá, azt simán kinézem belőle. Talán egyelőre megelégszik azzal, hogy cselédet csinál belőlük. Megvan továbbá az a leányzó is, aki vadregényes múltjából kifolyólag szállítani hivatott nekünk az oly-nagyon-hiányolt kamera előtti keféléseket. Sixx csúnyán félretippelte az első posztban, de azok a fránya tetkók árulkodóak.

Well... 2016.03.29. 04:58:54

"Mert itt is szepnek kell lenni."

Well... 2016.03.29. 05:01:40

@Majom1Parádé: konkretan x napon mutattak, hogy a tetkos csaj a tehenesz legeny mellett ebred, aztan x+1 napon mutattak, mikor osszefekudtek... tehat legalabb 1 nap csuszas van, illetve vagnak bele a musorba olyan jeleneteket amik 2 nappal elotte tortentek. konkretan

Well... 2016.03.29. 05:12:28

@Chuck Νorris: aze ezt ne ugy kapzeld el, hogy ott a tanya az erdo kozepen, oszt kilometerekre semmi.... van ott egy 130 tagu stab, gondolod, hogy ok betraktoroznak a kozeli varosba egy hotelbe aludni minden este ??? mellesleg mikor a teraszrol kifele vesz a kamera akkor az ott egy aszfaltozott ut ???? szoval szerintem van meg ott par epulet ami konkretan odatartozik, csak nem mutatjak okat (probaljak nem mutatni, amikor a dani elment, akkor ott laccik egy alcazott hodaly fuvel van beultetve a teteje, gondolom az a studio .... (valaki aki qrvara raer rafekudhetne a googli earth-re:o))

Well... 2016.03.29. 05:54:09

@VV Erőlegény: persze en vagyok a hulye, de en azonkivul, h a szaja jart, meg kovalyog jobra balra, nem nagyon lattam meg dolgozni. konkretan azt sem tudom mi volt a feladatkore az elso heten ?
meg nem kicsit idegbeteg a figura, amikor qrvara felbasztak idegileg aze erosen remegett a keze a riportban, szoval egy ugyessegi parbajanl, aze fog benazni sokat.... nem baratja a feszultseg.
na mindezzel azt akarom mondani, hogy az osember pont ugy fog elszallni mint a tepozaras gizella...nem megverik, kiejti magat.

bezzeg a kaszkador, na b+ annak a dani akkora szivesseget tett, azzal h, felhuzta azota folyamatosan alfaba van, vagy meg lejjebb, laccik rajta neki konkretan baratja a feszultseg. nalam o biztos befuto a 3-ba a tobbin meg filozok

Well... 2016.03.29. 05:59:49

@Mirocska: aze eleg sokmindent tud 10 ember cserere felajanlani... van ott eleg alapanyag, meg eleg szerszam lehetne (es most rossz leszek ) mondjuk ciroksoprut gyartani :o)))
na de komolyan, a heni kezimunkazik, az mint cserealap mar is jaccik, szerintem a szepfiu majdnem fesujet is siman el lehetne arverezni....

Well... 2016.03.29. 06:04:03

@PeniValdes: falusi turizmus... ne adj isten tavoli rokon...

Well... 2016.03.29. 06:48:01

hihi nem is kellett googlizni , itt egy video a "farm" egy motoros sikloernyorol nezve :o))

www.youtube.com/watch?v=Gh9ajCS2dro

aloksak 2016.03.29. 07:50:08

@Well...: :D Kösziiiiiii!!!! Lenne bizony csere alap, csak használni kellett volna a buksijukat. Attila feladatköre az első héten? Jó kérdés. Igazából mindenbe beleütötte az orrát. Próbálta mutatni, ő mindenhez ért. @Furore Carcosa: Rárajtol, majd kiderül a többiek mennyire vevők erre. :) Az esti előzetesből úgy tűnt, nem nagyon. :) Akkor Cintire gondoltál, ha jól sejtem. Én azt mondom, Diát sem szabad még kizárni teljesen. Na ő még tartogat nekünk meglepetéseket, meg Norbinak is, azt hiszem. :D Ki tudja, lehet nem is fog annyira számítani az, hogy nem hosszú a haja. :D :D A jóhoz könnyen hozzászokik az ember. ;)

aloksak 2016.03.29. 08:02:16

Emberek.

Van új poszt. Friss, ropogós. :) Sixxtől kaptuk a reggeli kávé mellé. :)

Stipistopi 2016.03.29. 08:57:47

Jajjj, ez az összefoglalás igen jóra sikeredett. Megkampult, meg nem a legélesebb kés a fiókban :DDDDD

Az megvan, amit Márk mondott a sarlóról? "Találtam egy görbe kést"

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 09:50:43

@Well...: Buta majom nem tuggya ezt hogy találtad és honnan tudod, hogy ez a FARM?

Well... 2016.03.29. 15:39:03

@Majom1Parádé: aki keres talal, konkretan az a video cime "A FARM: friss kezdet" ez volt a sloveniai FARM sorozat cime...es igen konkretan ez a farm, minden epulet a helyen van, laccanak a "kilatok" is meg a kerites..
süti beállítások módosítása