Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x07 - Egymásnak teremtve

2016. március 13. 12:00 - Hoppancs

A napi kupaktanácson Owen mindenkit biztosít, hogy nem lesz fennakadás a küszöbön álló per miatt. Nincs itt semmi látnivaló, csupán néhány orvos készül revansot venni, amiért a munkahelye megnyomorította. Yang óvatosan érdeklődik Huntnál a ház(asság)uk jövőjéről, de csak egy flegmán odadobott csinálszamitakarszot kap. Arizona ma tér vissza, de ezt nem szabad túllihegni, ezért Torres felbéreli Brookst, hogy kövesse nejét egy nyikorgó kerekes székkel. Biztos fáj a lába (helye), meg fáradt lesz, szóval nem árt ha szükség esetén azonnal a feneke alá tolnak valamit. Az egyáltalán nem feszült Callie a vészjóslóan sántikáló szőke láttán rögtön elrohan Derekhez. Bailey az esküvőjét szervezi telefonon, de nagyon fárasztják Ben romantikus ötletei, pláne, hogy egyszer már átment ezen a tortúrán. A sok undi virág, meg azok a gusztustalan nászajándékok, pfuj! A szende April bezzeg még lelkes, de mikor rájön, hányadika van, pánikszerűen hajkurászni kezdi Jacksont.Torres izgatottan prezentálja az új kézműtét terveit, csillog a szeme, átvezetésről és graftokról áradozik. A kötekedős Derek nem tudja szó nélkül hagyni, hogy az eljárást eddig csak patkányokon próbálták ki, ő pedig nem érzi magát annak. Megérkezik Bailey májátültetésre váró kedvenckéje, Graham, úgyhogy Cristina kénytelen megszakítani a szeretett Minnesotájáról folytatott álmodozást.

bscap0000_5.jpg

Wilson szállítja Meredithnek Mr. Freemant, akinek fáj a hasa, elvágták a kezét és kényszeresen tapizza a dokikat. Avery hátsóját a rárepülő April menti meg a fickó kezétől, de a hírek után lehet, hogy mégis a markolászást választaná. Aprilnek ugyanis késik. Rövid értetlenkedés után Jackson is felfogja, hogy mi. Hát az. Mert szexelt. Sokat. El lehet képzelni, ezután milyen monológot vág le Kepner a méhében lakozó sátánfajzatot sújtó krisztusi haragról, békaesőről, apokalipszis lovasairól meg a többiről. Aztán megegyeznek, hogy kell egy vérvizsgálat, mielőtt Kepner fejére hamut szórva, térden mászna fel Seattle legmagasabb hegyére. Ha van olyan. Richard ritka Shakespeare-idézetekkel molesztálja a kivégzőosztag, vagyis a tanács elé készülő Huntot.

bscap0001_4.jpg

Ross jó tanulóként felel az egyszerre máj- és szívbajos Graham kórtörténetéből, majd Stephanie fejezi be a mesét. Mindenki vágja a témát, király a hangulat. A páciens szerelme, Hank azért aggódik egy kicsit, mert már többször is megszívták, Bailey azonban biztosítja, hogy ezúttal tuti megvan a passzoló máj. Derek és Mer két cuppogás között értekeznek a kézjavítási opciókról, melyek mind baromi kockázatosak. Miranda lehordja Cristinát, mert a stréber Ross jelentette neki, hogy Steph-fel akarja megműttetni Grahamet. Robbins egy némának látszó kisfiú hasát nyomkodja, majd kiderül, hogy a gyereket Alex fizette le, hogy ne hozza szóba a műlábat. Bár nem értem, ez miért akadályozta a köszönést, valamint az eldöntendő kérdések megválaszolását, de ez egy ilyen rejtélyes sorozat.

bscap0002_4.jpg

Ezután a ló által megtaposott Ethanhez sietnek, Alex megy előre, mert Arizona lassú. Hülyének viszont nem hülye, ezért hamar feltűnik neki a mögötte nyikorgó Heather. Eltévedtem, mondja utóbbi, majd eltolja a bicajt. Vagyis széket. Robbins végül lekési a balesetest, mert Kepner szerint a belül vérző gyerek gyors CT-je fontosabb, mint a mozgássérült nő iránti tapintat. Okos lány ez. Graham olyan pozitív és bizakodó, hogy már szinte biztos, hogy halálra van ítélve. Hank nem hisz benne, hogy a dolgok okkal történnek, és el van keseredve, amiért túl későn ismerték meg egymást. Ennek hallatán Cristina is átgondolja az életét.

bscap0003_4.jpg

Freeman tovább fogdos, de Meredith nem vágja pofon, mivel eszébe jut, hogy ez talán kóros. Lánya elbeszéléséből kiderül, hogy a jelenség három éve kezdődött a korábban normális fickónál. Azóta a neje elhagyta, a családja elfordult tőle, de orvos vagy pszichológus bevonása senkinek nem fordult meg a fejében. Gratulálok. Meredith homloklebeny-tumorra gyanakszik, ez ugyanis visszahozhatja a primitív reflexeket. Yang aláírat valami papírt Hunttal, aki próbál vele érzelemmentesen tárgyalni, de nem jön össze. Baileyt továbbra is zavarja, hogy Ben szereti őt. Avery és Torres közösen igyekszik rájönni a megoldásra kézügyben.

bscap0004_3.jpg

Arizona olyan beavatkozásra készül, amihez sokat kell állni, ezért Miranda majdnem szóba hozza a lábát, de Torres észnél van. Ööööö, én unatkozom, ha sokat állok, jegyzi meg Bailey visszakozva. Kepner elsírja Mernek a terhességi gyanút, de persze a szükségesnél bonyolultabb nyelven. Szerencse, hogy Mer beszél Aprilül. Huntot arról faggatják, tudott-e a Skytrip gyakori meghibásodásairól, és miért váltottak tavaly légitársaságot. A megtépázott idegrendszerű férfi őrjöngve követeli a felelőst, amikor megtudja, hogy költségcsökkentési okokból tértek át a gyilkos repcsikre. Csak sajna az ominózus szerződésen az ő aláírása szerepel. Kínos, mint amikor a film végén az ember rájön, hogy ő maga volt a texasi láncfűrészes. Owen nem emlékszik az egészre, mivel sok a papírmunka és elvileg gyógyítani is kell. A kórházi tanácstól érkezett Roberta Thompson marha megértő. Mindenben támogatják, no para, van ilyen.

bscap0005_2.jpg

Alex vérvételen kapja Kepneréket, akik olyan gyanúsan viselkednek, hogy ha eddig nem sejtette volna, most már tuti levágja, mi van. Később Kepner a lovaglás biztonságáról hadovál a felnyitott Ethan felett, de tudjuk, hogy nem is azt érti alatta, hanem… Miranda panaszkodását Cristina állítja le. Tedd, amit az ember mond, javasolja bölcsen. Heather letámadja székével a nyújtózkodó Arizonát, aki rövid úton lerázza. Cristina eléri, hogy Steph zárhassa be Graham sternumát, de aztán mégsem teheti, mert gebasz van. Akkora, hogy Bailey a neeee, neeee és a francba különféle kombinációit kiabálja. Ethan sikeres összerakását követően Arizona hatalmasat zakózik, amitől megfagy a levegő, de Alex hamar kizavarja a nézőközönséget. Majd meglepetten látja, hogy Arizona nagyon röhög azon, hogy rá akart nehezedni a bal lábára, ami nincs. Aztán együtt nevetnek. Meredith megmutatja Dereknek a Freeman-féle - valaki szerint operálhatatlan - daganatot, és közli, hogy az ilyesmikért kell rendbe hozni a kezét. Jackson egy isteni sugallat hatására eljegyzi Aprilt, és azt sem bánja, ha pillangók is röpködnek a menyegzőn, az anyja meg a lüke Webberrel érkezik. Örülnek.

bscap0007_2.jpg

Owen nem érti, miért nem rúgták ki, mire Richard megemlíti neki, hogy a neje is a felperesek közt van. Baileyék elmondják Grahamnek, hogy nem fogadta be a májat, és csak egy hete van hátra. Ross kínosan elbőgi magát, Yang csak mélyen belül érzékenyül el. Aprilnek a negatív teszt felett érzett örömében kicsúszik a száján, hogy jaj, de jó akkor nem kell házasodni, és vidámkodik egy sort. Ez Jacksonnak nem esik jól, ezért azonnal szakít is. Bár lehet, hogy kapcsolat amúgy sem volt. Bailey azzal gyanúsítja Cristinát, hogy törődik másokkal, és kezd emberré alakulni, az érintett meg arra döbben rá, hogy vissza akarja kapni Owent. Most már Derek is bizakodik, amitől nagy kő esik le Callie szívéről. Hunt rákérdez a tanácsnál, hogy ugye azért olyan kedvesek vele, mert azt remélik, Cristina és az összeférhetetlenség miatt úgyis ejtik az ügyet. Tagadnak, de a helyzet nyilvánvaló. Az epizód végén Torres a móka és vidámság rég hallott hangjaira ér haza, Derekkel együtt megtudjuk, hogy Meredith gyereket vár, Owen meg közli Cristinával, hogy válni akar.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása