Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint zombi 1x05 - Home Sweet Zombie

2015. október 30. 11:00 - Zirowe

Folytatódik az Asylum csodája, már Dél-Illinoisnál tartunk, egész normális körképpel kezdődik a rész, hőseink egy családi házban kávézgatnak, Mörfi és Doki pedig vicodinnal kártyáznak, miközben a rádióból Polgi nyomatja a zenét és az időjárás előrejelzést. Vóren faszija szívesen maradna a házban, mert olyan otthonos hangulat van, miközben az elektromos kerítésen épp ez z pörkölődik. Az, hogy honnan van áram a kerítésben ne érdekeljen senkit. Vöri meg menne reszelni a csávójával az emeletre, de az egyik szobában pont egy kupac halott z-t találnak, amik mellett nincs hely, de szerencsére a másik gyerekszoba üres, Vöri el se hiszi, hogy végre ruha nélkül fognak szexelni, már nem is emlékszik mikor csinálták így utoljára..

01.jpg

Állítólag közel vannak Vóren házához, de ő nem akar benézni, mert úgyis tudja, hogy ott már mindenki halott, egyébként is, közeledik a tornádó, egy villám jól szét is cseszi a kerítés áramellátását, úgyhogy vége a nyugalmas perceknek, közelednek a z hordák, de itt nem lesz vacsi, max mörszi. Ezalatt Polgi éppen kutyuval piál a sarkkörön és továbbra is magában beszél, ideges, mert megint nem tudja elérni a többieket. Pedig jó lenne leadni a drótot, hogy hatalmas tornádó közeledik feléjük. A rádióadás közben látunk jó sok túlélőről pillanatképet, szóval ne aggódjon senki, messze még az emberiség teljes kihalása. A többiek hosszas vita után a menekülés helyett inkább menedéket keresnek a tornádó elől, amit persze, hogy Vóren városkájában lelik meg.

02.jpg

Most depis képsorok következnek a szülővárosban elesett ismerősök miatt, és Vóren nagyon elérzékenyül egy csávó képének láttán, szóval gyorsan elrohan a régi házához. Kiderül, hogy Vóren a férje miatt morci, szóval Vóren faszija előtt férjezett volna.. Túl sok infó ez egyszerre. Közben a konyhában hörgéseket hallanak, de z-k helyett csak egy vérző ifjú párost találnak, akiket a „tűzoltó” küldött, hogy majd itt biztonságban lesznek. Ez felettébb felvillanyozza Vórent, de sajnos nem igazán tudnak segíteni a pároson, mert ugye Doki csak nevében doki. Vóren próbálja megtudakolni, hogy vajon a férje volt az, aki ideküldte őket, de sajnos a tűzoltó sisakot viselt. Ezalatt kint csak gyűlnek és csak gyűlnek a z hordák, miközben a tornádó egyre jobban erősödik. Mörfi tipplizne a házból, de a pince elvileg biztonságos és tele van ellátmánnyal.

03.jpg

Fura helyzet áll elő, mert Vöri is szörnyekről haluzik, meg Mörfi is az évad eleji „svédasztalos” kalandjáról álmodozik, miközben a haja továbbra is hullik, sőt, végleg elhagyja a srác koponyáját. Mindeközben Vóren és faszija már a tűzoltóságon vannak, de sajnos nem találnak ott senkit, ezért inkább elkezdik összeszedni a hasznosítható cuccokat. Kint egyre közelebb ér a tornádó, ezért Vórenék is gyorsan észbe kapnak, hogy vissza kéne menni a házba, de ezzel egy kicsit elkéstek, mert kívül z hegyek veszik őket körbe, bent pedig elszabadul egy tűzoltó z csorda. Nehéz megmondani, hogy vajon Vóren férje is köztük van-e, de elvileg nincs. A házban már mindenki leköltözött a pincébe, viszont a párocska csávója elég rossz passzban van, Doki szerint lékelni kéne a koponyáját, de no para, egyszer látott egy hasonlót egy Vészhelyzet részben. Ez felettébb megnyugtatott minden szereplőt, főleg amikor Doki egy fúróval esik neki a védtelen koponyának, amibe még a fúrófej is beletörik.

04.jpg

Úgy néz ki, hogy sikerült enyhíteni a koponya nyomását, de Doki nem tudja biztosra megmondani, hogy eredményes volt-e a beavatkozás, mert nem látta a rész végét. Vórenék a tűzoltók megmörszizése után értetlen fejjel fogadják a hírt, hogy a tűzoltó állomás körül minden z eltűnt. Ez az állapot sajnos nem tart sokáig, mert derült égből z, a tornádóból z-k potyognak mindenfele. Ez már Vórennek is sok, aki egy fotóalbummal bezárkózik a padlásra és depizni kezd, miközben faszija sikertelenül próbál bejutni hozzá. Ezalatt Mörfi továbbra is furán viselkedik, egy kipurcant z fejét simogatja és közben azt haluzza, hogy az megmozdult.. Ha a fúró a fejben nem lett volna elég, Doki további „Vészhelyzetben láttam” helyzeteknek teszi ki szegény srácot, Mek pedig fejbemörszizi azt a z-t, akivel Mörfi éppen „kommunikálni” próbált, ami szegény krapeknek könnycseppet csal a szemébe.

05.jpg

A tornádó már majdnem szétszedte az egész házat, de Vóren csak nem akar lejönni a padlásról, Mörfi pedig félelmében a halott z-vel takaródzik. A pusztítás kellős közepén megjelenik a tűzoltó, aki Vórenre veti magát, ezzel megmentve a nőt. Váltás a vihar utáni reggelre, mindenki örömmel konstatálja, hogy még él és kutya baja, csodával határos módon az ifjonc is még életben van, ki tudja meddig. Mörfi pedig egyre szarabb formában van. A házból nem sok maradt, de szerencsére Vóren túlélt mindent, állítólag a tűzoltót nem haluzta, ezt mindenki döntse el maga, főleg, mert a végén látjuk z-ként kószálni..

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása