Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ray Donovan 3x08 - Tulip

2015. szeptember 09. 16:00 - AaannnaaA

Vége az egy hétig tartó találgatásnak, hogy hősünk vajon megteszi vagy nem amire felhívták – nos, azok tippeltek helyesen akik előbbire voksoltak: Ray Paige ágyában ébred. Fél perccel később már meg is állapítja, hogy mennie kell. Romero a parókián az elhunyt Danny atya aktája fölött mélázik, aztán döntésre jut: mindent, ami az ügyhöz kapcsolódik egy dobozba tesz – hogy hova indul a dobozzal még nem tudjuk. Abby a terembe érkezik, az itt alvó Terryt ébresztgeti és finoman cseszegeti amiért nem akar hozzájuk költözni, és inkább remeteként él a klubban.

Varick Straussnak sem a mai lesz a kedvenc napja, lévén be sem jut a Finney-házba – egy alkalmazott állja útját, a kezébe nyomja az elbocsájtó szép üzenetet, és annyi. Az öreg az emeleti ablakból figyeli unott fejjel plusz az elmaradhatatlan pohár viszkivel a kezében, de leendő egykori veje hiába kiabál fel hozzá, hogy ennél azért többet érdemel, a füle botját sem mozdítja. Hát, szép reggelt mindenkinek!

1.jpg

Mielőtt hősünk indulna a dolgára még van egy téma amit meg kell beszélnie újdonsült szeretőjével, természetesen a bizniszről van szó. A területet, ahova a stadiont akarják építeni mielőbb meg kell venniük, vagy legalábbis határozottan kinyilvánítani a vételi szándékukat, különben bukják a vásárt. A gond az, hogy apu túl magasnak tarja az árat, szóval valahogy meg kell győzniük, hogy mégiscsak segítsen. Ray feladata lesz az ügyre megoldást találni. Paige részéről ezzel vége a tárgyalásnak, gyors puszi hősünk arcára, aztán balra el.

Ekkor sétál be Varick, aki szerintem levágja mi történt az éjszaka, de csupán faarccal odaveti Raynek, hogy merre találja a cukor a kávéjába, aztán az asszony után indul.

2.jpg

A teremben Koncsíta nagyban túrja vőlegénye asztalát, mikor érkezik Mick és üdvözli leendő menyét. Még egy csokor tulipánt is hozott (!), ám a nőt nem ejtették a feje tetejére – mikor belép Bunchy és közli, hogy távozik a faterjával kiböki, hogy mindent tud a kettejük ügyeiről és Donovanapu szíveskedjék jól viselkedni. Hm!

Ők ketten visszatérnek Apu házába, ahol a medence partján Daryll felügyeli a kurvákat. Az öreg elújságolja, hogy találkozott Bunchy menyasszonyával és még tulipánt is vett neki, erről pedig egy régi nője jut eszébe. A mélázást jókora csörömpölés szakítja félbe, és látják, hogy valaki Molotov-koktéllal turbózta fel Daryll autóját. Ennyit az örmények móresre tanításáról.

3.jpg

Lena és Ray Helen Miller kíséretében egy „raktárfélébe” jöttek, ahol terráriumban cseppet sem bizalomgerjesztő kelgyó tekereg, a dögöt vámosok kobozták el két napja a helyi reptéren – valaki így akart becsempészni némi kábszert, ami a kígyó gyomrában van kotonokba töltve. Medve anyám! Hőseink pont ezért az ebért jöttek, kibányásszák a dobozából, beadnak neki egy szurit amitől elkábul és már lehet is szállítani. Valamiféle tervhez akarják felhasználni, de a pontos részleteket egyelőre nem tudjuk meg, csak annyit, hogy Helen nem túl lelkes a dologtól.

A tűzoltók eloltották a megpörkölt autót, egy nyomozónő pedig Mickeyt kérdezgeti, hogy tudja-e ki tette ezt. Az öreg adja a hülyét, de a nő sem most jött a falvédőről, tisztában van vele, hogy Donovanapu lányokat futtat és kokót árul. Ám most emberére akadt az örmények jóvoltából, ezért a nyomozónő felajánlja, hogy működjenek együtt ahogy Mick régen is megtette már más rendőri szervekkel, mindketten jól járnak. Az öreg tovább játssza a szűzlányt, mire a nő bekeményít: ok, akkor vége a biznisznek, az erkölcsrendészet figyelni fog, és ha nagyon ugrálsz lesittelünk csajok futtatásáért vagy kábszerterjesztésért. Mikor távozik apja utasítja Daryllt, hogy rejtse el a kábszert és a kurvákkal ma maradjanak veszteg, míg kitalál valamit.

4_1.jpg

4_2.jpg

Ray és Helen repülőtérre jöttek és végre megtudjuk a tervet is: hősünk egy zsákban hozza a kígyót, amit Lena fog becsempészni az éppen landoló Napier cuccai közé – említett annak a bizottságnak a tagja ami dönt a stadionnak való terület eladásáról. Helen teendője annyi, hogy véletlenül felfedezi a csomagot, jelvényt lóbálva megvádolja a tagot állatcsempészéssel (aminek a hasában ráadásul drog van), a többi Ray dolga. Belép Lena, jelenti, hogy megérkezett a célszemély gépe és ideje munkaház látni, amikoris Helen bepánikol. Kirántja hősünk kezéből a kígyós zsákot, azt kiabálja, hogy minden pénzt visszaad, csak ne csináljanak több illegális dolgot. Ekkor Lena behúz neki egyet úgy, hogy elterül – ezzel kétség kívül megállítja a hisztit. Csakhogy ezzel együtt a nő elejti a kígyós zsákot, a dög pedig rohadtul immunis lehet a nemrég beadott nyugtatóra/altatóra/akármire, mert nagyonis élénk és teketória nélkül a ribanc lábába mar, bamme!

Mielőtt tovább haladnánk a történetben előre ugrunk az időben, és látjuk, amint Ray a semmi közepén lapátolja a földet – nagyon úgy néz ki, hogy sírt ás. Csörög a telefonja, Paige keresi, akinek annyit mond, hogy „Ne aggódjon!”, azzal bontja a vonalat. Közben Avi érkezik (bezony!), hogy besegítsen az ásásban. Visszaugrunk az előbbi jelenethez, Ray ölben cipeli a kígyómarta áldozatot Lena autójába, ígéri, hogy kórházba viszik, aztán a kocsi elrobog. A férfi ezután felhívja Paige-t, miszerint a Napier-projekt befuccsolt. Te jó ég, csak nem Helent fogják később elkaparni?

5_1.jpg

5_2.jpg

Varick elpanaszolja feleségének, hogy az apja nem akar vele szóba állni, és arra kéri beszéljen vele az érdekében. A nő lófaszt int és rámorran, hogy távozzon csendben és elegánsan, az mindannyiuk érdeke. A férfi megsértődik és szó nélkül elrobog egykori közös lakásukból. Ezalatt Abby elhozta Terryt egy borbélyhoz, ahol tovább győzködi, hogy költözzön hozzájuk, de őfőmogorvasága továbbra sem akarja még a szobáját sem megnézni.

A suliban matekóra után Bridg hátramarad, hogy szót válthasson körberajongott tanárával. A pasi persze már megbánta, hogy válaszolt a lány sms-ére, és egyáltalán nem támogatja, hogy bármiféle közös programot csináljanak. Azt haluzza, hogy azért válaszolt egyáltalán, mert az autóbalesete miatt fájdalomcsillapítókat szed, és azok hatása alatt még jó ötletnek tartotta, most viszont inkább pánikszerűen kereket old. Bridget azonban nem hagyja ilyen könnyen annyiban a dolgot, észrevesz a tanár asztalán egy katalógust, ami annak lakcímére szól és magához veszi. Kíváncsi vagyok mit tervez vele.

6_1.jpg

6_2.jpg

Bunchy legnagyobb döbbenetére a teremben megjelenik Romero atya és kéri, hogy hívja fel Rayt mert sürgős beszélni valója van vele. A srác azt válaszolja, hogy egy rohadék papot már megöltek ezen a helyen, nem nagy ügy még egyel megtenni ugyanezt. Nos, nem úgy nézem, mintha a pap meghátrálna.

Nem sokkal később csörög is Ray telefonja, öccse kéri, hogy menjen a terembe mert megjelent Romero és őt keresi. A férfi beleegyezik, hogy beszél vele, és gyorsított ütemben a klubhoz hajt, de mielőtt bemenne előveszi fegyverét a csomagtartóból. Az atya annyit kér, hogy had mutasson neki valamit, ennek érdekében hősünk kísérje el (csak ide a közelbe). Ray rááll, de előtte utasítja Bunchyt, hogy mindenkit küldjön haza és zárja be a termet. Egy pillanatra ismét ugrunk az időben, most már egyértelmű, hogy hősünk sírt ás, nekem meg eszembe jut egy új jelölt a „belevalóra” Romero személyében. Főleg, hogy mutatják amint a dobozt - mely Danny atya aktáját tartalmazza - a bezsákolt halott után dobja a sírba, mielőtt benzint locsol rá és meggyújtja.

7.jpg

A jelenben hősünk követi a papot az épület háta mögé, és mikor az a kocsija csomagtartójába nyúl fegyvert fog a fejéhez. De Romero csak azért jött, hogy átadja a dobozt, és kéri, hogy bánja meg bűneit s térjen vissza az egyházhoz. A mondandóját ezzel befejezte és elautózik a naplementébe – gyanítom így új tippet kell keresnem ki lehet a gödörben.

Varick nem viseli túl jól, hogy útilaput kötöttek a talpa alá, a saját kulcsával bemegy a Finney-házba a hátsó kertkapun, egyenesen Andrew dolgozószobájába. Az öreg épp egyedül van, így veje nekiáll elregélni miért is jött. Azt akarja, hogy apósa vállalja fel, hogy meleg és legyenek nyíltan együtt. Az kiakad – ő nem meleg! Azzal odalép vejéhez, megcsókolja majd közli vele, hogy elmúlt, már nem érez iránta semmit. Varick nem hagyja annyiban, sorolni kezdi az öreg pénzügyi stiklijeit és melegként viselt dolgait, ám a zsarolással sem jut messzire. Finney ugyanis mérgében felkap egy piszkavasat és buksin kólintja egykori szeretőjét, mire az elterül és rövid úton kileheli lelkét. Tippre megvan ki kerül a likba.

Hősünk becipeli a dobozt a terembe és közli öccsével, hogy a Romero probléma megoldva. Bunchy kiakad a doboz tartalmától és levág egy nagymonológot, miszerint irdatlan hülyeség volt egy idegenben megbíznia, sőt az még nagyobb butaság volt, hogy egyáltalán elment a gyűlésre. Hát, az előbbivel egyetértek, utóbbi miatt viszont kár ostoroznia magát. Ekkor megszólal Ray telefonja, Andrew kérleli, hogy azonnal menjen át hozzá, mert nagy gáz van.

Jól tippeltem, Bridget konkrét céllal vette el tanára asztaláról az újságot, amin a lakcíme szerepelt, mégpedig azért, hogy suli után felkeresse. Bekopog, aztán előáll a farbával, miszerint igenis van közöttük valami, ezért van itt. Mr. Donellen tiltakozik, bár nem elég határozottan, lévén a gyógyszereitől nincs túl jól. Azt már csak halkan kérdezem, hogy ez vajon normális, vagy ő is retardált, aki szed valamit amit nem kéne? Mindenesetre erőtlenül lerogy a kanapéra, mire Bridget besomfordál és kéri, had használja a mosdót.

9_1.jpg

9_2.jpg

Andrew mindenféle mellédumával jön mitől halatkodott meg a veje, de ezek hősünk szerint nem fognak átmenni a rendőrség szűrőjén, így végül elismeri, hogy felindultságában végzett vele. Kéri, hogy Ray oldja meg ezt az ügyet neki – a meggyőzés érdekében felhánytorgatja, hogy nemrég segített a bátyja ügyében, méghozzá habozás nélkül. Ez hat, a férfi intézkedni kezd. Először is megtudakolja ki volt még a házban az esetkor, az öreg pedig úgy nyilatkozik, hogy senki. Oké, akkor lehet hívni Lenát, aki nem mellesleg a kórházban van és közli, hogy Helen megmarad. Ez jó hír, de most új meló van, amihez Avi is kell.

Mickey kicsit meglottyant a mai eseményektől, megtörten baktat a medencéhez, ahol egy helyi öreg kártyázni hívja – az itteni vének jobb híján ilyesmivel múlatják az időt. Hát ebből nem kér, irány vissza a biznisz! A szobájába érve felhívja a nyomozónő számát.

10.jpg

Tanára mosdójában Bridget garázdálkodik kicsit, úgy értem körülnéz a gyógyszeres szekrényben, és Vicodint talál, meg másféle bogyókat. Ezután visszasétál a félig kiütött Donellenhez, a keresztnevén szólítja (Gregory), majd megcsókolja. A felnőttnek szerencsére több sütnivalója van (egyelőre?), eltolja magától és közli, hogy a lány csak magányos, és attól, hogy itt marad ez nem fog megváltozni. A kislány ennek ellenére konokul beveszi magát a kanapéra a félig elszállt férfi mellé – mi lesz ennek a vége...

Apja ezalatt bevezeti Lenát és Avit Finney dolgozószobájába, akik azonnal elkezdenek szorgoskodni a holttest fölött. Hősünk az öreget kérdezgeti, hogy ki tudott a kapcsolatukról (csak Paige), és kinek fog hiányozni Varick (a nővérének). Kiadja az ukázt, hogy azonnal ürítse ki a lánya és veje közös számláját, mintha utóbbi tette volna azzal a céllal, hogy lelépjen a pénzzel. Ezután pedig szíveskedjék felhívni a lányát és közölni vele, hogy hozzájárul a stadionnak való telek megvásárlásához. Az öreg megereszt egy halvány mosolyt, és beleegyezik. Ray és Avi beleteszik a testet a zsákba, amiben később elássák.

11_1.jpg

11_2.jpg

Most már ríl tájmban nézzük végig a sír betemetését, immár tudjuk ki nyugszik benne. Avi kihasználja az alkalmat és Kate McPherson meggyilkolásáról beszél – hiszen azért rúgták össze ők ketten a port. Elrebegi, hogy milyen nehéz volt megtennie, de muszáj volt, mert leleplezte volna őket, és Ray mehetett volna dutyiba. Hősünk persze úgy nyilatkozik, hogy inkább a böri mint Kate halála, de azért kétlem, hogy olyan lelkesen vonult volna be. Avi erősködik, hogy a nőt ki kellett iktatni, ha nem Ray, hát a családja kedvéért. Úgy nézem erre megenyhül, bár egyelőre nem mutat érzelmet, csupán hagyja társa had fejezze be a munkát, ő távozik, de még odaveti Avinak, hogy az irodában találkoznak.

12.jpg

Abby végül csak hazahozta sógorát; Terry egész emberi lett így rövid hajjal szakáll nélkül. Körülnéz leendő szobájában, bár maradni nem akar. A nő könnyeivel küzdve kéri, hogy maradjon, mert végre lenne valaki, akivel beszélhet. A férjével úgy gondolta jobbra fordulnak a dolgok, előző éjjel mégsem jött haza, nagyon magányosnak érzi magát. Sógora megsajnálja, megöleli és nyugtatni próbálja. És persze, hogy itt marad kicsit. Míg Abby intéz pár telefont ő körülnéz a szobában és első mozdulatával felfedezi a könyvespolcon a bostoni templom által az édesanyjuk emlékére dedikált bibliát. Na ettől elérzékenyül.

13.jpg

Tesója ezalatt megérkezett Paige házához, és kéri Varick útlevelét. A nő nem ért semmit, szerinte most nem azzal kellene foglalkozniuk, hogy exférje megfenyegette az apját, hogy kiteregeti a szennyest, hanem azzal, hogy mielőbb rábeszéljék az eladót a bizniszre. Ray szerint a megoldás kulcsa az útlevél – ettől alkalmi szeretője ugyan még mindig nem érti mi történik, de legalább nem kérdezősködik tovább.

Mickey lakásában fogadja a nyomozónőt, egyelőre csak kedélyesen társalognak. Az öreg arról beszél mennyire tetszik neki Amsterdam a szabad fűszívással és dugással. A nő nem kíváncsi a mellédumára, így egyenesen rákérdez: segít a rendőrségnek vagy sem? Mick elgondolkodik, de a válaszát már nem halljuk.

14.jpg

Az irodában Ray és Avi megbeszélik a további teendőket. Utóbbi dolga lesz, hogy magát Varicknak kiadva elhagyja az országot Mexikó irányába, a határon használva az elhunyt útlevelét. Lena beállít az említett igazolvánnyal – kicserélték benne a képet Aviéra, így valóban hihető lesz, hogy Varick lépett le az usából. Ray köszöni a szívességet és kéri ha visszaért hívja fel. Na végre, remélem ez azt jelenti, hogy a trió újra együtt fog dolgozni!

Terry elmélyülten olvasgatja a bibliát, mikor Abby szól, hogy indulhatnak vissza a terembe. A férfi azonban meg akarja várni tesóját, mert adni akar neki valamit, mire az asszony csak annyit válaszol, hogy oké, megterítek neked is a vacsihoz.

15.jpg

Hősünk Andrew szájába rágja a publikus verziót: Varick megjelent nála a válási papírok kézhez vétele után, lenyúlta a pénzt a feleségével közös számláról aztán lelépett. Három nap múlva Ray megadja majd egy magánnyomozó számát akit fel kell fogadnia, és aki nem egy nagy észkombájn. Arra azért rá fog jönni veje hová szökött, aztán majd jól kiszivárogtatja a sztorit a sajtónak. Nekik persze nem szabad semmit mondania. A némileg zavart családfő mindenre bólint.

Ekkor megérkezik Paige, akinek faarccal előadja, hogy férje lenyúlt 8 millert a közös számlájukról és lelépett. A nő elképed, de apu gyorsan eltereli a némileg sántító témáról a szót és közli, hogy elgondolkodott a bizniszen és hozzájárul a dologhoz – megadja a lóvét amit Napier kér a területért, és ha megkötötték az üzletet hagyja, hogy Paige vigye tovább. Lánya egyik ámulatból a másikba esik, nem érti a miértjét. Faterja kijelenti, hogy azért áll félre, mert itt van az ideje átadni a vezetést. Na persze. A nő annyit bír kinyögni, hogy oké, de a bizniszt még ma meg kell kötni, mire az öreg bólint, aztán kéri had maradjon kettesben problémamegoldónkkal.

16.jpg

Mikor ez megtörténik megkérdezi hősünket hova temette sógorát, de ő nem hajlandó elárulni. Végül annyit kér Ray üljön le egy pillanatra, hogy így tiszteljék meg a halottat. Pff… A meglepett férfi beleegyezik, ücsörögnek egy fél percig, aztán az öreg elbocsájtja. Távozóban Paige megpróbálja kifaggatni, hogy mi folyik itt valójában, de nem kap egyenes választ.

A kurvák, Bunchy és Daryll úgy néz ki túltették magukat a nap eseményein, vidáman ökörködnek, mikor Mickey csatlakozik hozzájuk.

17.jpg

Zárásként Romero atyát látjuk amint buzgón imádkozik, Bridgetet aki kiájult tanárához bújik és Avit, aki magányosan autózik Mexikóban. Hősünk is hazatér végre zaklatott napja után, és a vendégszobában találja Terryt, aki beszunyált a bibliával a kezében. Elveszi tőle a könyvet, meglepetten olvassa utolsó lapján a feliratot, mely Danny atya neki szóló üzenete; majd felesége zavarja meg a mélázását, aki csak annyit mond: menjünk lefeküdni

Címkék: Ray Donovan
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazzzzu 2015.09.10. 09:48:05

ez az utóbbi két rész, szerintem baromijó volt :D Ezt a részt nagyon élveztem, végig tippeltem, hogy ki lesz a zsákban, én Romero-ra tettem, de így mégjobb. Azt nagyon sajnálom, hogy csak felkellett Paige-et próbálni, bár nem vagyok naiv Ray már csak ilyen, de reméltem lesz egy kis változás...
Az öreg Finney hatalmas, úgyértem a színész is.. viszont Donovanapu egy kicsit bekeményíthetne... Viszont AAAAVVVII végre Ray után a kedvenc karakterem, kurvajó az acentusa, kár, hogy most van egy hét szünet, mert sztem újra hozza az első évad szintjét ez az évad!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.10. 13:29:15

Nem semmi azért, hogy mickey az elveire nagyon büszke gengszter piti besúgó egész életében. :D

@Mazzzzu: miért van szünet?!

Mazzzzu 2015.09.11. 10:36:52

@doggfather: vhol olvastam, hogy ünnep vagy ilyesmi miatt nincs ftwd és gondoltam akkor másik sorozat sincs :D szal csak hülyevagyok, mer látom, hogy tékában fennvan a kilences rész (nem is kerestem :S ) na mindegy akkor nemszóltam, bocs :D

tinipuma 2015.09.14. 09:17:25

Örülök, hogy végre Abby értelmes elfoglaltságot talált, Terry pátyolgatása mindkettejüknek jót tehet.
Én is élveztem a találgatást, hogy ki kerül végül a gödörbe.
A Romeros sztori befejezése kicsit összecsapott volt így nekem. Tegnap még kiátkozta a Rayt, aztán egyszerűen odaadja az összes bizonyítékot, bocs, de meggondoltam magam alapon?
Bridget és a tanerő egyre idegesítőbb.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.14. 09:44:02

@Mazzzzu: oh, okés.

@tinipuma: nekem pont így volt hihető, életszerű a pap. Ő is esendő ember, aki folyamatosan próbálkozik, de van, hogy elbukik. Egyébként a kiátkozás megmaradt, mondta is, hogy lehetne visszakerülni.

AaannnaaA 2015.09.14. 09:44:29

@Mazzzzu: @tinipuma: Igen, ez a "ki kerül a gödörbe" játék elég izgi volt, egy ponton nekem még az is megfordult a fejemben, hogy 2in1 likat ásnak, és Helen + a pap is belekerül...

Avinak én is nagyon örülök, remélem most már nem csökkentett üzemmódban fogjuk látni.

Őszinte leszek, engem egyre jobban érdekel Bridget és a tanára cirkusza. Konkrétan a 9. részt megvettem a boltban aztán gyorsan végigkattingattam csak a kettejük jelenete miatt, kíváncsi voltam hogy alakul :)

AaannnaaA 2015.09.14. 09:46:48

@doggfather: @tinipuma: Igen, a pap szerintem sem volt összecsapott lezárás, mert mondta, hogy a kiátkozás marad, az csak egy új kezdet lehetősége. Mondjuk azért pár évszázaddal korábban Ray nagyobb szarban lett volna a kiátkozással, mint most :)

AaannnaaA 2015.09.14. 09:54:02

@tinipuma: Jah, ezt még ajánlom megtekintésre, utolsó előtti fénykép vonatkozásában:
hogyvolt.blog.hu/2015/09/14/homeland_3x03_tower_of_david#c28098892

tinipuma 2015.09.14. 10:06:32

@doggfather: @AaannnaaA: Való igaz, hogy a kiátkozást nem tudom eléggé átérezni, számomra nincs igazi súlya, végül is a XXI. században élünk, persze biztosan nagyon sokan vannak, akiknek igenis számít. Ezzel együtt Romero nem érte el a célját, ezért volt furcsa, hogy annyiban hagyja a dolgot, elég kitartó pasasnak ismerhettük meg.

Mazzzzu 2015.09.14. 18:04:30

@AaannnaaA: Igazából a videótékából én is kivettem és megnéztem a kilences részt, konkrétan most először érdekel Bridget, egész jó ez a tanaras szál

Is 2017.07.21. 10:21:10

@AaannnaaA: Nem is tudom, talán csak én vagyok ma harapós hangulatban, de engem ebben a részben több dolog is nagyon idegesített.
Bridget abszolút átment zaklató üzemmódba, ami már egyáltalán nem cuki. A tanár meg simán drogos/gyógyszerfüggő? Mert nem tudom máshogy magyarázni ezt az állandóan a "gyógyszerem miatt" dolgot. De akkor hogy tanít így napközben? Gondolom, remeg a szokásos cuccért. Eh.

Varick természetesen épp akkor ment, amikor pont senki nem volt otthon az egész kurva nagy házban, csak a Finney papa, mi? Nyilván. És sikerült pont a szőnyeg mellett leütni a nappaliban, nehogy ráfröccsenjen a vére, mi? Aha...

A pap lezárásával nekem nem volt gondom. Különben is van még 4 rész, szóval még bármi történhet. És hogy miért nem ment a rendőrökhöz? A pap, aki egy pedofil papoknak létrehozott szanatóriumot üzemeltet, mely papok közül nyilván senki nem állt rendőrség előtt? Szóval jobb, ha nem nagyon pattog.

Remélem, Terka nem veri át Bunchy-t.

Mickey meg egyébként tényleg világéletében egy besúgó volt. Bár, ő még életben is van. :)

Ray hűtlensége egyáltalán nem lepett meg. A lényeg, hogy másnap este már otthon, a saját ágyában aludt.
süti beállítások módosítása