Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x36 - Pornóssal a stabil csöcskontentért (18+)

2015. április 14. 07:46 - Chat Géza

e22.png

Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium bulinegyedes sugárva okádásig tartó féktelen arconpörgős partikon is szokás adni a Cool listás embereknek. Készüljünk a fordulatcunamira, mert az Éden Hotel szerkesztői a lakók felé fordították a fosturbinát

Adri állott lábszagra ébred, de nem azért, mert Becks nyitott szájjal aludt, hanem mert jó vicc gyanánt szaros alsókkal és retkes zoknikkal lett megszórva az ágya. Adri érti a poént, nem szedi le foggal Becks pöcsét, sőt, még nevet is a saját nyomorúságán, hogy hajtogathatja össze az egészet. Reggeli kómás támolygásokat a Punnany Massiff Élvezd című slágere töri meg, ami jó a lakóknak, és jó Felcser Mátééknak is, hadd pörögjön az a jogdíj. A faszik felállnak a pultra, tipródnak, topognak, integetnek és éneklik a nótát, Gyula küldi a végtelenbe és a costa ricai delfinek felé a peace jeleket, miközben Sneci a mödanszié partján hullatja a feszített víztükörbe a könnyeit. Mondjuk a palik kórusát egy kósza másodpercre hallva én is visszasírom az X-Faktor, a Megasztár és minden tehetségkutató felszopó szakaszát, amikor a tiszta hangokat nem ismerő emberek hullagyalázó szinten tolják a vernyákolást.

Te, Sezlony sírt, baszod!!! (Loki)

Botoxot nem hatja meg, hát sírjon baszki úgyis kipakolják innen a hét végére. Jön egy levél és vele a szokásos üvöltözés hogy „LÖEVÜÉÉÉÉÉL”. A borítékban van egy kirakós. Meglepő fordulat: ki kell rakni a képet. A lakók beállítják a szintidőt ami 1,5 perc, saccol Pjotr, így kinyithatják a ládikát amiben van még egy levél, meg egy arany szalag. Ma jön két ember és a nap végéig el kell dönteni, hogy melyik kapja a szalagot, mindezt titokban, a feladatról a jövevények nem tudhatnak.

Szerintem az arany szalag valami pozitív dolgot jelenthet mert a rossz dolgok színe eddig mindig a sötét volt – Botox nem kombinálja túl a dolgot, mi meg tudjuk hogy igazat beszél a szája, mert Berki ezt már lesúgta az elején, hogy az arany az biza jó. Az első lakót Berki trenírozza a bejárati ajtó előtt, majd megkapjuk a kisfilmet.

e19.png

Barbara 22 éves és élete ezen korai szakaszán máris csúcsra ért, hisz "aktmodellként" keresi a hatalmas pénzeket.

Egy igazi életművésznek tartom maga. Egyszerre vagyok vadmacska és cuki csaj. (Barbara)

(A brutális gangbang videók is ezt példázzák.) Két totál spontán tengerparti ugri-bugri után elárulja, és most mindenki kapaszkodjon meg a reggeli kávéba, mert azt mondja: ő is nyerni jött, baszki. És lássuk be, ha nem lenne okos, meg taktikás, meg kitartó, meg szartól repülőig minden, akkor nem ülne itt és pofázna egy kisfilmben, ugye. Mindezen belső tulajdonságai mellett budapesti létére elég hitelesen kaszabolja a kellékes machetével a costa ricai bozótost. A lófaszt hiteles. Még ő is elneveti a jelenetet, amikor kisétál a képből az utolsó fade out előtt.

e7.png

Barbara betipeg a villába, bemutatkozik és kezdetét veszi a vallatás. Barbara nagyon könnyen nyitott, mondja Botox. Hozzáteszem, aktmodellként talán a szereposztó díványokon edződött lány most elég otthonosan érzi magát, hogy vallatják, bár a jelenet végén nem kerül elő egy faszkorbács. A következő lakó is érkezik aki szintén átesik a Berki-procedúrán. Valentina egészen Debrecenből jött charter járattal, Fitness és személyi edző, a férfiaknak először a lelkét nézi meg, aztán jöhetnek a külsőségek, a tengerparton guggolás nagyon megy neki, de a mondatok megválogatása már kevésbé, mivel egyik szavával üti a másikat. Azt mondja nem fog foglalkozni a paraszt nőkkel, majd ha mégis valaki ellenszenves lesz vele, akkor azért jóba lesz vele, aztán jól kibaszik vele. Nincs taktikája, de tudatosan fog játszani, és ehhez hasonló sablonok durrogtak Tina szájából. Ő is berongyol és ketté hugyozza Barbarával való ismerkedést, majd becsatlakozik a játékba. Azt kell kitalálniuk az új lakóknak, hogy a régiek vajon hány évesek és mivel foglalkoztak civilben, amikor még nem lettek Éden Gézára átkeresztelve. Azt hinnénk, hogy ez a kis ismerkedés végtelen humorfaktort tartalmaz, de Tina nem egy két lábon járó vicckönyv, de még csak nem is egy örökmozgó Saskabaré geg-gyűjtemény, hanem egy debreceni fitness és személyi edző, így leginkább TRX-kötelekkel meg a súlyokkal tudna kooperálni.

e9.png

e8.png

Hama’-hirltene megindul az öribari kerestetik Éden edition, a két lány elkezd mindenkivel jópofizni, ami szemlátomást Barbarának sokkal jobban megy. Snecit megelőzve egyből rácápáztak a többiek és már tömik is a buksi fejét végtelen okossággal, hogy kivél érdemes itt jóban lenni és kivel nem. Ezzel a basszuk ki Sezlonyt a bús vérbe hadművelet újra életbe lép. Eközben Tina az esküvők Tim Burtonjével sziesztázik a jakuziban. Gyula a tőle megszokott érzéketlen fa arccal mesél a benti erőviszonyokról, majd ugyanezzel az unott, halálra vált hangnemben és semmibe révedő tekintettel közli a lábaszú vízben poshadva, hogy ők ketten most jól egy húron pendülnek. Ezt a riportban is sikerül 1 perc adásidőt elrabolva elmesélni, hogy szerinte Tinával a jövőben is jó párt tudna alkotni.

 

A közösségi naplementébe révedésbe Gyula fingik bele, akit le is támad Nóri, hogy mégis mi a göthös faszért kell egész nap Tinát kísérgetni, amikor az ő kívánságait kellene lesnie, ahmár egyszer bevédte a seggét a párválasztón, csessze meg! Pár akciójelenettel később Gyula a már jól ismert Alekosz-pózban magyarázkodik a függőágyban. De a lényeg: Barbara behálózva, Tina leszarva, jöhet a szavazás. LÖEVÉÉÉÉÉÉL! Az két új lány takarodjon fel a szingliszobába, a többiek meg döntsenek. A dolog eleve eldöntött, nem úgy, mint a tapolcai időközi választás, Barbara kapja az arany baszt. Pjotr közli az eredményt, behazudja, hogy szoros volt a verseny, pedig 8:2-re verte Tinát, de jobb a békesség, hátha Tina végül védettséget kap és mindenkit kiszopat.

Így örülünk, úgy örülünk, de a szalagról mit sem tudni. Sneci is megy puncsolni, de Barbara átlát a szitán, hiába pofázott vele napközben, tudja, hogy csak érdekből smúzol vele most is. Minden bejelentés és zenés montázs nélkül hirtelen eszkalálódik egy kis parti. Sneci már full kikenve, orbitális karika fülbevalóval és piros egyberuhában támasztja a pultot és stuffolja Bencét, mert olyan nincs baszki, hogy ő itt annyian utálják. Márpedig de. Bence érzi és tudja ezt, folyton külön vannak a társaságtól, ami instant önkibaszás, hisz lemaradnak a szövetkezésekről és tervezgetésekről, ergó ők jelenleg még Jean-Claude Van Damme-nál is tökéletesebb célpontok, mint az adott című filmben. Lófaszt, vannak nekik még szövetségeseik, hogy egyet mondjak, ott van Pjotr – kezdi a lebaszó érvelést Sneci. A parttalan csevejt skippelve belekóstolunk az esti bulikázásba, ami most csak addig tart, amíg a riportban ki nem derül Barbara számára, hogy bezony az arany karszalagot annak a lánynak az ajtajára kell akasztania, akit nem akar itt látni. Mindezt nindzsa üzemmódban, hogy senki meg ne lássa. Mutatjuk, így e:

e4.png

e5.png

Barbara halálosan komolyan veszi a dolgot, igaz majdnem bealszik, de végül kidobja az ágy és a Mission Impossible összes részét megszégyenítve lopakodik, kúszik Sneciék ajtajáig. Teljes faszagányosság, a küldetés teljesítve.

És egy kép Barbara bimbeszeiről. UPDATE: A kommentelők felvilágosítottak, hogy Barbara annyira aktmodell, mint amennyire én szépirodalmi szerző. Az ő munkásságaira Daniella Rose néven lehet keresni a megfelelő oldalakon. 

e1.png

Címkék: tv2 18+ éden hotel
499 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZLATAN 2015.04.14. 23:29:34

@Petrichor: Lehet, hogy akkor véletlenül józan.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:30:04

@ZLATAN: igen, de valószínű egyáltalán nem "olcsó" :))) pláne most az éh-lel feljebb tudja emelni az árait :))))

@henrik_: már attól is "remeg", ha paca ránéz másik lányra.....

ZLATAN 2015.04.14. 23:30:12

@henrik_: Kérdezd meg kérlek, remélem nem egészségügyi okai vannak.

Petrichor 2015.04.14. 23:30:28

@Mók_Ica: Ugyanezt hittem Adriról :) De rá kellett jönnöm, hogy Edina sokkal korrektebb, sokkal szerethetőbb, sokkal emberibb volt, és valahogy szerettem a naivságáért.

ZLATAN 2015.04.14. 23:31:52

@Mók_Ica: hogy te milyen rosszindulatú vagy :))) Amúgy közlöm veletek, ha naturál (muhhhhhhahaha) Bence nem sír a héten, akkor nem jövök többet kommentelni és nem nézem tovább a műsort.

Petrichor 2015.04.14. 23:33:04

@ZLATAN: Azt mondod, szondáztatnak riport előtt? XD

Mók_Ica 2015.04.14. 23:34:44

@csak mert: a képen edina és máté...... elsőre nekem paca és adri olyanok, mint ők.....
www.kartc.hu/tart-az-eden-hotel-3-casting-ja

ZLATAN 2015.04.14. 23:35:37

@Petrichor: Lehet :)) De ugye többen feszgetik, hogy a riportban más ruhákban vannak, és azt a következtetést vonták le a hozzáértők, hogy a riportok később kerülnek felvételre...

csak mert 2015.04.14. 23:36:30

@Mók_Ica: hát, ez a pasi nem szimpi, de nem tudom milyenek voltak a műsorban

Mók_Ica 2015.04.14. 23:37:22

@Petrichor: igen, valahogy "finomabb" lányka volt :)))

@ZLATAN: bakker..... remélem azért kommentelni fogsz még :)))

Petrichor 2015.04.14. 23:37:26

@ZLATAN: De néha meg az látszik, hogy vizes a hajuk, mert most rángatták ki őket a medencéből... :D

ZLATAN 2015.04.14. 23:37:34

Adriról azért nem írok, mert róla nem lehet mit. Egyszerűen sajnálom rá a karaktert is.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:38:54

@csak mert: máté, alias broki (ez volt a hogyvolt-on a neve) szórakoztató karakter volt..... emlékezetes pillanatai voltak..... részegen a teraszról pisilt le..... aztán leszédült, beleesett a kaktuszosba :))))

ZLATAN 2015.04.14. 23:39:10

@Petrichor: Vagy sz@rni voltak és mivel kulturáltak, ezért kicsapatták utána a s@ggüket :)))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.14. 23:39:29

@Mók_Ica: " már attól is "remeg", ha paca ránéz másik lányra....."

igen, és erre az elején még azt mondtam, h de cuki, viszont most már kurva idegesítő.

kamilla123 2015.04.14. 23:40:11

@beacska: hűha, remélem nem egy rokonod van bent, én meg itt fikázom a pasikat!! :-)))

ZLATAN 2015.04.14. 23:40:51

@Mók_Ica: Nem tudom Ica...Nekem sokat jelentene, ha naturál (muhahahaha) Bence sírna, ő a sírós férfiak Braveheartja....Ő egy büszke majdnem meleg :))

ZLATAN 2015.04.14. 23:42:35

...amúgy azért vagyok ennyire negatív, mert csalódott vagyok. Egy ilyen jó koncepciót hogy lehet ennyire elrontani...Az ÉH1 közben még izgultam is...most meg...a karakterek fikázásán túl nem sok élménye marad a hétköznapi kommentelőnek.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:45:29

@henrik_: pacának milyen idegesítő lehet :))))

@ZLATAN: sajnos nem írhatok neki levelet, hogy sírjon a héten...csak drukkolni tudok :)))))
(egyébként az neked miért jó, ha ő sír??? :o)

ZLATAN 2015.04.14. 23:47:10

@Mók_Ica: Mert akkor nekem is lehet. :))) Ha egy ilyen férfi sírhat, akkor nekem sem szégyen :)))

Mók_Ica 2015.04.14. 23:49:22

@ZLATAN: ugyan már :)))) na, tényleg.... miért akarod sírni látni?

ZLATAN 2015.04.14. 23:52:29

@Mók_Ica: Mert szerintem tök vicces, ahogy ez a szerencsétlen bömböl, mint egy kisgyerek...Még jó, hogy azt nem kiabálja közben, hogy ""Anyuuuuu! Bántanak!!" Roppant gusztustalan volt, amikor Norbival "megbeszélték", hogy ki menjen haza, utána meg egész este bőgött, mint a kislány, aki a szüzessége elvesztésére készült, de anál lett a vége :)

Mók_Ica 2015.04.14. 23:54:49

@ZLATAN: kissé homfób vagy :))))

ZLATAN 2015.04.14. 23:55:56

@Mók_Ica: Te most arra célzol, hogy naturál (Muhhhhahahaha) Bence meleg?

Mók_Ica 2015.04.14. 23:57:45

@ZLATAN: éééééén????? dehogyis...... engem nem zavar, az sem ha meleg, az sem ha nem..... csak ne kelljen nekem is annak lennem, mert ez divat..... :)))))

kamilla123 2015.04.14. 23:58:36

@henrik_: én sem értem, miért mondja mindenki bent Sneziről,h hányan kiestek már mellőle. Milán mellett kiállt, de az Gergő védettsége miatt kiesett. Gergőt pont Pjotr tanácsára és szervezkedésére cserélte le (amúgy sem tartozott neki semmivel, hiszen kiejtette Milánt), és azóta pedig Bencével van. Ehhez képest Loki is már a harmadik, sőt negyedik párját fogyasztja.
Amúgy ha Nórit most nem ejti ki Snezi a párbajon, akkor Nórinak megint óriási szerencséje lesz,h Mariann le akarja cserélni Lokit, és Nórinak meg kezd elege lenni Gyulából, aki inkább átállna Tinához. Így megint lehetnek egy pár, és remélem most már Loki megbecsüli majd Nórit. Viszont ha Snezi Marcsit hívja ki és kiejti, akkor is megint Nóri-Loki lesz.

Remélem Snezi marad, mert kell egy ellenpont a két fiúnak.

ZLATAN 2015.04.15. 00:00:44

@Mók_Ica: ICA!! Te hímnemű vagy??

Mók_Ica 2015.04.15. 00:00:55

én most nézem az adást...... rájöttem szeretnék az óceán partján sétálni a homokban mezítláb :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:02:04

@kamilla123: Te tényleg azt gondolod, hogy Sneci képes ellenpontja lenni Lokinak és Petinek? Te melyik műsort nézed?

ZLATAN 2015.04.15. 00:04:07

@Mók_Ica: Akkor jó, illetve alkalmilag lehetnél :) Csak kommentelj közben kérlek :) Fotókat is küldj!! :)

kamilla123 2015.04.15. 00:05:58

@ZLATAN: hát ha nem lenne ellenpontja, akkor nem foglalkoznának folyamatosan azzal,h kitegyék.

ZLATAN 2015.04.15. 00:06:31

@kamilla123: Szerintem csak simán rühellik.

csak mert 2015.04.15. 00:07:42

@ZLATAN: szerintem igaza van kamillának
két fütyi csak a kavarásra képes, még egymással szemben sem jutnak dűlőre :DD

kamilla123 2015.04.15. 00:08:07

@ZLATAN: szerintem nem. Zavarja őket, h veszélyesnek érzik. Sneiznek van egyedül agya azok közül, akik nem az ő brancsukban vannak.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:08:19

@csak mert: na jó.... inkább csak virágok voltak.... :))))
www.youtube.com/watch?v=Q8CB_JQxj0k

@ZLATAN: kapd be :PP élveznéd, mi?? :PPP

kamilla123 2015.04.15. 00:09:11

na, megyek aludni. jó éjt! :-)

csak mert 2015.04.15. 00:09:31

@Mók_Ica: ejnye má :DD
ti meg itt netcsetszexeltek? :P

ZLATAN 2015.04.15. 00:10:17

@csak mert: A játékot egy PÁR nyeri meg elviekben. Tehát a fiúknak a fiúk a riválisaik és nem a lányok. Szerintem Sneci simán Pókmajomhoz hasonló hatást váltott ki a társaságból. Emberileg nem tudják őt elviselni, én ezt így látom, de nem szeretnélek meggyőzni erről benneteket.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:10:44

@csak mert: pedig nem..... úgy tűnt? :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:11:34

@Mók_Ica: Neeem?? :((( Pedig már rákészültem...hoztam krémet is :))

csak mert 2015.04.15. 00:11:35

@Mók_Ica: kicsit :DD

hát ez a videó...... a saját hugyában feküdt áááááááááááááá

csak mert 2015.04.15. 00:12:14

@ZLATAN: szarom le, ki nyeri :D

lássam a szexet :P

ZLATAN 2015.04.15. 00:13:51

@csak mert: szerintem Ica megengedi, hogy beszállj.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 00:13:51

@kamilla123: na, hát újfent hasonlóan gondolkozunk. :) az lenne a legjobb, ha Snezi kirakná Botoxot (félek, h nem őt hívja párbajozni), mert azt Loki és Peti is nagyon megérezné. akikre viszont már ráférne a nevelés, mert kissé elkapatták magukat.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:14:46

@ZLATAN: masszírozni szeretnél??? azt el tudnám most viselni...... én lenyomtam ma egy zumbát :)))

@csak mert: milyen szexet szeretnél látni??? :o

csak mert 2015.04.15. 00:15:08

@henrik_: rakja ki, erre várok én is :)

ZLATAN 2015.04.15. 00:16:02

@henrik_: Azért kapatták el magukat, mert rájöttek, hogy a többi agymosott droiddal bármit megtehetnek. Hidd el, hogy te is elkapatnád magad, ha egy zárt társaságban kiderülne, hogy te vagy a legokosabb.

csak mert 2015.04.15. 00:16:08

@Mók_Ica: azt, ami talán kibontakozóban van :DD

@ZLATAN: óh a hármas nem az én számom :))

ZLATAN 2015.04.15. 00:17:17

@Mók_Ica: Kezdhetjük úgy is, ICA :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:18:00

@csak mert: Akkor előmelegítem Icát, ha nem bánod...:))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 00:19:25

@ZLATAN: én ezt megértem, de pont ezért mondom, h rájuk férne már egy kiadós szopóroller.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:21:45

@csak mert: az én számom sem a hármas :))))

@ZLATAN: mondtam, hogy nem szeretnék meleg lenni :PPPPP

ZLATAN 2015.04.15. 00:22:09

@henrik_: Rájuk férne, csak képessége nincs hozzá bent senkinek. Amúgy tényleg jó lenne, ha feleszmélnének, hogy nem ők a királyok, de sajnos a hotelben ők a királyok.

ZLATAN 2015.04.15. 00:22:50

@Mók_Ica: ICA! Gondold át higgadtan újra ezt a szex kérdést...Adok időt :)) Ne kapkodj! :)

csak mert 2015.04.15. 00:23:32

@ZLATAN: csak nyugodtan :))

@Mók_Ica: ez nem jó videó... :P

Mók_Ica 2015.04.15. 00:24:59

@ZLATAN: nem vagyok kapkodós :)))) már elmúltam 20..... :PPPP

ZLATAN 2015.04.15. 00:25:44

@csak mert: Segíthetnél kicsit Icával kapcsolatosan...:))) Csak ne szólj neki, hogy megkértelek :)

csak mert 2015.04.15. 00:27:33

@Mók_Ica: na ne kéresd magad :)) :P

@ZLATAN: szóltamm :D

ZLATAN 2015.04.15. 00:27:49

@Mók_Ica: Kb. mikor múltál 20: :))

ZLATAN 2015.04.15. 00:28:50

@csak mert: Köszönöm, de tényleg ne mondd meg neki, hogy én kértelek meg, tök ciki lenne, lehet sírnék is...

Mdolo 2015.04.15. 00:31:05

@beacska: "nem akarlak kiábrándítani, de ez egy sablonszöveg...sajna..."
Ja okés, ezzel nem ábrándítottál ki, azt már megtették ők azzal, hogy egyáltalán megkerestek. Viszont sablonszövegnek ez meg kurv@ gyenge :D

ZLATAN 2015.04.15. 00:31:56

@Mók_Ica:ennek szívből örülök, most nyitom ki a krémet, ha érdekel :))

Mók_Ica 2015.04.15. 00:33:58

@ZLATAN: miért örülsz? szereted az "öreg" lányokat? :PPPP

csak mert 2015.04.15. 00:35:11

@Mók_Ica: az érett nők szépek :))

ZLATAN 2015.04.15. 00:35:43

@Mók_Ica: Kevesebbet kell őket fagyizni vinni meg moziba a masszírozás előtt :))

Mók_Ica 2015.04.15. 00:36:02

@csak mert: én nem vagyok szép :)))

Mók_Ica 2015.04.15. 00:36:45

@ZLATAN: ez igaz :))) a mesékre már nem vagyunk kíváncsiak :))))

csak mert 2015.04.15. 00:37:28

@Mók_Ica: azt nem hiszem el, hogy nem vagy szép :)

viszont a mesék uncsik valóban :D

Mók_Ica 2015.04.15. 00:38:39

@csak mert: ízlések és pofonok.... :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:40:03

@csak mert: Ica biztos, hogy szép.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:47:43

@ZLATAN: @csak mert: és most megyek is aludni, hogy szép maradjak :)))) jó éjt :))))

csak mert 2015.04.15. 00:48:37

@Mók_Ica: jóéjt :)) lépek én is

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.15. 00:56:17

Már mindenki aaszik:(( Pedig csak most láttam az adást:(

HufnágelSteve 2015.04.15. 02:44:29

@beacska: Úgy vélem a Becks találó, mert egy önimádó Beckham hasonmásként fésülgeti a semmi haját. Amúgy a Paca helyett a Pati is stimmelne, a semmi patkánybajsza miatt. Amúgy meg gyér hajzata van, így párodhoz hasonlóan kopaszodni fog, és láthatóan nem veti meg a sört, és semmit ami alkohol :).
Ha már a beceneveknél tartunk az ÚjBarbi és G.Barbi helyett a Gebe simán illene az új luvnyára, csak azért, hogy én is egy névosztással húzzalak;).

Ronni 2015.04.15. 05:45:43

@Chuck Νorris: és még szebb rúzs a száján, jó ég Hugyos beszédtanárjához jár?Hugyi csipogása után , a szétdohányzott hang...

Gia 2015.04.15. 07:46:38

@ÉH3sZ: Valaki írta,hogy olyan,mint egy madár.A hegyes orrával és a nyakba húzott fekete fejével nekem is egy varnyú ugrik be róla.Remélem a hírekkel ellentétben a végén azt mondja majd,hogy:Kár. :-)

Mucsai2010 2015.04.15. 09:03:33

@Gia: Nem tudom ki írta itt, hogy szép arcú a GBarbi, de akkor más fogalmaink vannak a szépről. Szerintem abszolút nem jó nő. Vékony, de löttyedt, és smink nélkül nekem kifejezetten csúnya.
Idáig egyetlen szép arcú nő volt a műsorban, a Melani.

mézescsók 2015.04.15. 09:46:32

@Petrichor: @kszanaksz: válaszolt neked. Tulajdonképpen ki tudja, miért lett közgazdász. Arra gondolok, hogy talán családi indíttatásból. Vagy nem tudta, mi akar lenni és jó ötletnek tűnt. Azt is gondolhatta, hogy manapság menő pálya, aztán mégsem ezt tapasztalta.
Miért ment az ÉH-ba? Pénz. Esetleg az ismertséget dj-ként is kamatoztatni tudja.

mézescsók 2015.04.15. 09:51:32

@Mucsai2010: Hogy az újakat nem választhatja, azt már tudjuk, illetve csak a szalagot adományozó Barbarát nem.
A másikkal - nem veszthet semmit típus - így egyetértek.D

mézescsók 2015.04.15. 09:57:59

@beacska: Áhhhh, a dj nem jellemzően szabadtéri foglalkozás. Itt, ahol lakom, minden hét végén van dj-s buli pár helyen. Télen is. Bár fogalmam sincs. Kinőttem a dj-s bulizós korból. És túl éltem. A családom is.
süti beállítások módosítása