Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x36 - Pornóssal a stabil csöcskontentért (18+)

2015. április 14. 07:46 - Chat Géza

e22.png

Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium bulinegyedes sugárva okádásig tartó féktelen arconpörgős partikon is szokás adni a Cool listás embereknek. Készüljünk a fordulatcunamira, mert az Éden Hotel szerkesztői a lakók felé fordították a fosturbinát

Adri állott lábszagra ébred, de nem azért, mert Becks nyitott szájjal aludt, hanem mert jó vicc gyanánt szaros alsókkal és retkes zoknikkal lett megszórva az ágya. Adri érti a poént, nem szedi le foggal Becks pöcsét, sőt, még nevet is a saját nyomorúságán, hogy hajtogathatja össze az egészet. Reggeli kómás támolygásokat a Punnany Massiff Élvezd című slágere töri meg, ami jó a lakóknak, és jó Felcser Mátééknak is, hadd pörögjön az a jogdíj. A faszik felállnak a pultra, tipródnak, topognak, integetnek és éneklik a nótát, Gyula küldi a végtelenbe és a costa ricai delfinek felé a peace jeleket, miközben Sneci a mödanszié partján hullatja a feszített víztükörbe a könnyeit. Mondjuk a palik kórusát egy kósza másodpercre hallva én is visszasírom az X-Faktor, a Megasztár és minden tehetségkutató felszopó szakaszát, amikor a tiszta hangokat nem ismerő emberek hullagyalázó szinten tolják a vernyákolást.

Te, Sezlony sírt, baszod!!! (Loki)

Botoxot nem hatja meg, hát sírjon baszki úgyis kipakolják innen a hét végére. Jön egy levél és vele a szokásos üvöltözés hogy „LÖEVÜÉÉÉÉÉL”. A borítékban van egy kirakós. Meglepő fordulat: ki kell rakni a képet. A lakók beállítják a szintidőt ami 1,5 perc, saccol Pjotr, így kinyithatják a ládikát amiben van még egy levél, meg egy arany szalag. Ma jön két ember és a nap végéig el kell dönteni, hogy melyik kapja a szalagot, mindezt titokban, a feladatról a jövevények nem tudhatnak.

Szerintem az arany szalag valami pozitív dolgot jelenthet mert a rossz dolgok színe eddig mindig a sötét volt – Botox nem kombinálja túl a dolgot, mi meg tudjuk hogy igazat beszél a szája, mert Berki ezt már lesúgta az elején, hogy az arany az biza jó. Az első lakót Berki trenírozza a bejárati ajtó előtt, majd megkapjuk a kisfilmet.

e19.png

Barbara 22 éves és élete ezen korai szakaszán máris csúcsra ért, hisz "aktmodellként" keresi a hatalmas pénzeket.

Egy igazi életművésznek tartom maga. Egyszerre vagyok vadmacska és cuki csaj. (Barbara)

(A brutális gangbang videók is ezt példázzák.) Két totál spontán tengerparti ugri-bugri után elárulja, és most mindenki kapaszkodjon meg a reggeli kávéba, mert azt mondja: ő is nyerni jött, baszki. És lássuk be, ha nem lenne okos, meg taktikás, meg kitartó, meg szartól repülőig minden, akkor nem ülne itt és pofázna egy kisfilmben, ugye. Mindezen belső tulajdonságai mellett budapesti létére elég hitelesen kaszabolja a kellékes machetével a costa ricai bozótost. A lófaszt hiteles. Még ő is elneveti a jelenetet, amikor kisétál a képből az utolsó fade out előtt.

e7.png

Barbara betipeg a villába, bemutatkozik és kezdetét veszi a vallatás. Barbara nagyon könnyen nyitott, mondja Botox. Hozzáteszem, aktmodellként talán a szereposztó díványokon edződött lány most elég otthonosan érzi magát, hogy vallatják, bár a jelenet végén nem kerül elő egy faszkorbács. A következő lakó is érkezik aki szintén átesik a Berki-procedúrán. Valentina egészen Debrecenből jött charter járattal, Fitness és személyi edző, a férfiaknak először a lelkét nézi meg, aztán jöhetnek a külsőségek, a tengerparton guggolás nagyon megy neki, de a mondatok megválogatása már kevésbé, mivel egyik szavával üti a másikat. Azt mondja nem fog foglalkozni a paraszt nőkkel, majd ha mégis valaki ellenszenves lesz vele, akkor azért jóba lesz vele, aztán jól kibaszik vele. Nincs taktikája, de tudatosan fog játszani, és ehhez hasonló sablonok durrogtak Tina szájából. Ő is berongyol és ketté hugyozza Barbarával való ismerkedést, majd becsatlakozik a játékba. Azt kell kitalálniuk az új lakóknak, hogy a régiek vajon hány évesek és mivel foglalkoztak civilben, amikor még nem lettek Éden Gézára átkeresztelve. Azt hinnénk, hogy ez a kis ismerkedés végtelen humorfaktort tartalmaz, de Tina nem egy két lábon járó vicckönyv, de még csak nem is egy örökmozgó Saskabaré geg-gyűjtemény, hanem egy debreceni fitness és személyi edző, így leginkább TRX-kötelekkel meg a súlyokkal tudna kooperálni.

e9.png

e8.png

Hama’-hirltene megindul az öribari kerestetik Éden edition, a két lány elkezd mindenkivel jópofizni, ami szemlátomást Barbarának sokkal jobban megy. Snecit megelőzve egyből rácápáztak a többiek és már tömik is a buksi fejét végtelen okossággal, hogy kivél érdemes itt jóban lenni és kivel nem. Ezzel a basszuk ki Sezlonyt a bús vérbe hadművelet újra életbe lép. Eközben Tina az esküvők Tim Burtonjével sziesztázik a jakuziban. Gyula a tőle megszokott érzéketlen fa arccal mesél a benti erőviszonyokról, majd ugyanezzel az unott, halálra vált hangnemben és semmibe révedő tekintettel közli a lábaszú vízben poshadva, hogy ők ketten most jól egy húron pendülnek. Ezt a riportban is sikerül 1 perc adásidőt elrabolva elmesélni, hogy szerinte Tinával a jövőben is jó párt tudna alkotni.

 

A közösségi naplementébe révedésbe Gyula fingik bele, akit le is támad Nóri, hogy mégis mi a göthös faszért kell egész nap Tinát kísérgetni, amikor az ő kívánságait kellene lesnie, ahmár egyszer bevédte a seggét a párválasztón, csessze meg! Pár akciójelenettel később Gyula a már jól ismert Alekosz-pózban magyarázkodik a függőágyban. De a lényeg: Barbara behálózva, Tina leszarva, jöhet a szavazás. LÖEVÉÉÉÉÉÉL! Az két új lány takarodjon fel a szingliszobába, a többiek meg döntsenek. A dolog eleve eldöntött, nem úgy, mint a tapolcai időközi választás, Barbara kapja az arany baszt. Pjotr közli az eredményt, behazudja, hogy szoros volt a verseny, pedig 8:2-re verte Tinát, de jobb a békesség, hátha Tina végül védettséget kap és mindenkit kiszopat.

Így örülünk, úgy örülünk, de a szalagról mit sem tudni. Sneci is megy puncsolni, de Barbara átlát a szitán, hiába pofázott vele napközben, tudja, hogy csak érdekből smúzol vele most is. Minden bejelentés és zenés montázs nélkül hirtelen eszkalálódik egy kis parti. Sneci már full kikenve, orbitális karika fülbevalóval és piros egyberuhában támasztja a pultot és stuffolja Bencét, mert olyan nincs baszki, hogy ő itt annyian utálják. Márpedig de. Bence érzi és tudja ezt, folyton külön vannak a társaságtól, ami instant önkibaszás, hisz lemaradnak a szövetkezésekről és tervezgetésekről, ergó ők jelenleg még Jean-Claude Van Damme-nál is tökéletesebb célpontok, mint az adott című filmben. Lófaszt, vannak nekik még szövetségeseik, hogy egyet mondjak, ott van Pjotr – kezdi a lebaszó érvelést Sneci. A parttalan csevejt skippelve belekóstolunk az esti bulikázásba, ami most csak addig tart, amíg a riportban ki nem derül Barbara számára, hogy bezony az arany karszalagot annak a lánynak az ajtajára kell akasztania, akit nem akar itt látni. Mindezt nindzsa üzemmódban, hogy senki meg ne lássa. Mutatjuk, így e:

e4.png

e5.png

Barbara halálosan komolyan veszi a dolgot, igaz majdnem bealszik, de végül kidobja az ágy és a Mission Impossible összes részét megszégyenítve lopakodik, kúszik Sneciék ajtajáig. Teljes faszagányosság, a küldetés teljesítve.

És egy kép Barbara bimbeszeiről. UPDATE: A kommentelők felvilágosítottak, hogy Barbara annyira aktmodell, mint amennyire én szépirodalmi szerző. Az ő munkásságaira Daniella Rose néven lehet keresni a megfelelő oldalakon. 

e1.png

Címkék: tv2 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakhontasz 2015.04.14. 07:51:47

Végre kedd és új poszt! köszi :-)

kismalacka 2015.04.14. 07:55:29

Gézu, a kemény pornóst aktmodellnek hívják? :) Csak kérdezem...:)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.14. 07:57:43

@kismalacka: Szakmáját tekintve aktmodell. Gondolom elvégzett valami OKJ-s képzést.

kismalacka 2015.04.14. 07:59:39

@Chat Géza: Ugye most hülyéskedsz :) Ja, és az utolsó kép az büntet!

Pocakhontasz 2015.04.14. 07:59:40

Azt nem értem hogy lehetne ilyen mellyekkel (pontosabban anélkül) aktmodell?! Ki hiszi ezt el?

Morfologista 2015.04.14. 08:07:29

@Pocakhontasz: Miért, lenne inkább irodista? :D

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.14. 08:12:43

@kismalacka: Én sem jöttem rá, milyen nyelven jelenti a kettő ugyanazt.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.14. 08:14:06

@Pocakhontasz: Hardcore pornós a lelkem. Daniella Rose.

hányok (törölt) 2015.04.14. 08:15:12

Mikortól lesz megint SIXXX?

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.14. 08:15:14

Tökéletes célpont 2, a fiatalabbaknak: Human Target tévésorozat. (Bár a cím ez esetben némileg félrefordítás.)

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.04.14. 08:17:12

Gonosz vagyok, de Barbira simán azt mondanám, hogy várandós. De így csak azt mondom, előnytelen az a sárga rongy és több testmozgás kéne.

capa05 2015.04.14. 08:18:01

@Pocakhontasz: Lehet férfi akt... oda illesztenek egy fütyköst (fotoshop, rajz, kisplasztika )ahová kellene és egy serdülő ifjú "jön ki" az alkotáson..

Morfologista 2015.04.14. 08:23:46

Na kedves kommentelő társak, azt hiszem nekem ennyi volt. Erre a műsorra nem vagyok hajlandó egy perccel se többet pazarolni. A tegnapi adás is egy kalap szar volt, semmi nem történt, pornósokra, kurvákra meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Taktikai reality a faszt. A TV2-nek megint sikerült agyonbasznia egy kurvajó formátumot. Én ehhez nem fogok asszisztálni, egyszerűen be kell látnom, hogy ezt a műsort nem nekem készítik.

Natura Qua 2015.04.14. 08:49:23

@Morfologista: Hasonló érzésekkel néztem a tegnapi adást, mondjuk tudtam, hogy beküldik a pornós csajt, kíváncsi voltam a játék melyik szakaszában láthatjuk....A kedvencem Tina, aki úgy megy be egy taktikai játékba, hogy nincs semmilyen taktikája, és ezt még nyíltan be is vállalja a többiek előtt. :D

introverted22 2015.04.14. 08:57:17

@Morfologista: Sajnos egyet kell veled értenem. A némiképp szórakoztató jeleneteket csak az ÉÉ-ben mutatják meg. A műsor lapos és unalmas. Az intelligencia csak nyomokban lelhető fel, és akkor sem mutatják sokáig, cserébe a műsor harmada abból áll, hogy "a reklám után+ez történt eddig". Nagyon szerettem volna látni meglepő fordulatokat, utána kis "visszaemlékezést" arról, hogy hogyan jutottak erre a döntésre. Itt nyaraló kurvák és a luk előtt vonyító kanok (kivéve Becks) csoportos napozását és lerészegedését nézhetjük napi szinten. Unalmas, tartalmatlan és csak a fórumtársak miatt járok ide, mert itt legalább pörög az élet, és azért értelemben és humorban sincs hiány. Kár, hogy ez a műsorról nem mondható el.

Morfologista 2015.04.14. 09:06:02

@Chat Géza: Nem volt szar. Tök jól nyomod, ne aggódj. Szarból nem lehet várat építeni tipikus esete. Az Alekoszos hasonlatért meg külön kösz, nem tudtam hova tenni ezt a Gyula fazont, de most már helyén van: alekosz-like-alekosz-lite. :)

Zoe_the_Genius 2015.04.14. 09:14:54

Érdekes engem nem zavar, hogy pornós a csaj sőt, segghülyének sem tartom. Úgy gondolom, hogy tökmindegy kinek mi a foglalkozása a lényeg, hogy különböző eszű és habitusú embereket basszanak össze, ez eddig meg van.

Zoe_the_Genius 2015.04.14. 09:15:34

@Chat Géza: jók ezek, nekem kicsit sok a faszozás, de lelked rajta.

Silenos Kiadó 2015.04.14. 09:27:21

@Chat Géza: szerintem rendben van, kicsit másabb, de teljesen rendben van. puncs.

Morfologista 2015.04.14. 09:29:05

@Zoe_the_Genius: Nem (csak) az a baj, hogy pornósok, kurvák, személyi edzők, léhűtők, meg léglemezlyuggatók, hanem az, hogy egy picit se érdekesek. Dög unalmas fazonokkal van tele a műsor. Nórikát is csak az teszi érdekessé, hogy hogyan élheti túl hétről hétre ekkora ellenszélben, de a többi csaj dög unalom. Barbi vagy Adri személyisége annyira érdekes, mint egy útszélén heverő műanyag dísztárcsa, a műnőkkel kapcsolatos legjobb szituáció meg az volt, amikor Pjotr őszinte gyermeki kíváncsisággal kérdezgette, hogy mi van a szájukba töltve, vagy amikor Adri meg Nóri markolászta Beus gumilabdácskáit. De a fiúknál is óriási hiátus van egyéniségből. Egyszerűen kurvára unalmasak.

Morfologista 2015.04.14. 09:30:40

@Morfologista: Az egész hotelben a legjobb arc Zoé. De most komolyan. Ez azért eléggé gáz.

ZLATAN 2015.04.14. 09:30:46

@Chat Géza: Nem az írásod kaki, hanem a műsor. Kihoztál belőle mindent, amit lehetett.

kszanaksz 2015.04.14. 09:40:13

Szerintem is jó lett a poszt, az indítás múlt héten gyengébb volt, de mostanra belejöttél.

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 09:40:58

@Zoe_the_Genius: Ezzel így vagyok én is. Ha normális, pláne innen a kanapéról nemtökmindegy?
Melánival sem az volt a baj, hogy menedzser (hö) :)
Amikor Beus kinyitotta a pofonládát, akkor is jöttek kommentek, hogy aki kurva nem sírjon.
Beus nem kurvaként viselkedett, hanem emberként bántotta ádám.

kszanaksz 2015.04.14. 09:43:44

Nórit, illetve a típusát rühellem, az a sértett fej, ahogy Gyulát ekézte, mit képzel ez, hogy másokkal beszél, az én seggemet kéne nyalja, mert múlt héten bent tartottam. Azt hiszem ő zavarna bent legjobban, az ilyen típust nagyon messzire kerülöm.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.14. 09:49:05

Kösz mindenkinek. Ez az adás tényleg nem volt túl acélos. Még egy részig vagyok, plusz lesz ma még egy very special izé lófasz, aztán jön Sixx.

mézescsók 2015.04.14. 09:55:06

@Chat Géza: Vagy csak ezt írta be. Mármint a jelentkezési lapra, ha volt ilyen. Mégis flancosabb, mint a pornós.
Tetszik a hv.
@kismalacka: Ha valaki okos, kitartó, taktikás, annak a pornó az egyetlen lehetőség, ahol kiteljesedhet az ő személyisége. (A barátja (volt barátja) mondta az ÉÉ-ben, nevezetesen, hogy nem volt más lehetősége.) Szóval már tudjuk. Ezért nem irodista.

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.04.14. 09:55:34

A ma reggeli hírek után azt hiszem én se nézem tovább...

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 09:59:07

@kszanaksz: Azért Gyula puncsolt Nórinak ezerrel péntek este. Fú így, fú úgy, minden happy lesz, Nórit lesem, örök hála, meg ismerjük meg egymást, és Gyulus annyira leste Nórit, hogy egész nap az új csajjal nyomult és kb ugyanezt a lemezt feltette a lánynak is.
Ezzel az előzménnyel, ezzel a hogyvolttal azért inkább Gyula nem annyira szimpi.

mézescsók 2015.04.14. 10:03:55

@kszanaksz: Most nem azért, hogy megvédjem, de ezen a héten a lányok között ritkítanak és Nóri annyiszor volt már kiesés veszélyben, hogy a helyében én is paráznék egy cseppet. Nem gondolom, hogy a pároknak folyton egymás nyakában kell lógniuk, de hasznos lehet, ha az újonnan bejövőknek demonstrálják, hogy ők ketten egy pár. Nem muszáj rögtön az orrukra kötni, hogy igencsak rövid idejű és mondhatni alkalmi jellegű duett az övék, mert ettől veszélybe kerülhetnek. És Gyula nyilván nem kevés időt töltött Tinával, hiszen mint mondta, rögtön egy hullámhosszra kerültek, bár ezt Nóri nem tudhatta.
Jöhet az ellenérv, hogy miért nem ment ő is oda,. Jogos, bár én úgy vagyok vele, nem szeretek elmélyülten beszélgető pároshoz csatlakozni, mert nem lehetek benne biztos, nem zavarok-e.
Péter rákérdezett Gyulára, mit tudott meg a csajról és kb. a nagy semmit, általánosságokat dadogott.

XocoLatte 2015.04.14. 10:05:24

@Chat Géza: már-már azt hittem, hogy sixx jó ütemérzékkel vált le erről az egyre nézhetetlenebbé váló izéről...

Apropó, amúgy sixx a Trónok harca hv-t indítja ma?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.14. 10:10:18

a következő ÉH évadhoz a börtönökben fognak castingolni?
csak mert a játékos-felhozatal színvonal-tendenciája alapján úgy néz ki.

azért jó tudni,hogy a tízmillió személyi edző/focista/előadó és életművész/fitnesz és/vagy aktmodell/po.nószínész(nő) országa lettünk.

a baj nem ott kezdődik,hogy vannak ezek kekszipari szakmunkások (különféle hangzatos álnevekbe csomagolva). hiszen minden kínálat mögött ott a kereslet.
a baj ott kezdődik, hogy ezzel már presztízs dicsekedni, műsorokban szerepelni, és úgy tenni, mintha a világ legtermészetesebb melója lenne, hogy valaki felnőtt filmekkel keresi a kenyerét. aztán max elmegy a h.peti sóba és jelképesen homokot szór a fejére, miközben elmondja,hogy verte az apja, a suliban csúfolták és ő ettől úgy megtört, hogy egy forgatáson találta magát de ő ezt annyira nagyon megbánta már.

tomfree 2015.04.14. 10:12:07

Nekem volt csak olyan érzésem tegnap, hogy a pornós csajnak bennfentes infóik vannak? Élből kitalálta, hogy Becks sportoló, Nórika meg kozmetikus. Kicsit olyan érzésem van, hogy beépített ember, mint Manduláék voltak. Különben meg mi lett volna ha bealszik és nem akasztja azt a baszt sehova sem?

XocoLatte 2015.04.14. 10:16:46

@tomfree: fordítva volt, Tina találta ki

kszanaksz 2015.04.14. 10:19:35

@AkkorlegyenPtr: Oké, ez alapján Gyula elég simlisnek tűnik. Nórival kapcsolatos véleményemet ez nem befolyásolja, nem ebből az egy alkalomból lett ez a véleményem róla, hanem az eddigiek alapján egészében.

Killary Fucking Clingon 2015.04.14. 10:22:01

@Chat Géza: eléggé..Nézd, ha valaki Sixx faszságaihoz van szokva nem fog neki tecceni a médin csájna utánzat. A "hang" hiányzik, az a megszokott...de amíg megjön a mester , megteszik ezek a "táviratok" is amit kell :)

Killary Fucking Clingon 2015.04.14. 10:24:38

@tomfree: Persze hogy beépített ember. Kis nyaralás, kis pénz, és esély a "médiában" való megragadásra. A feltétel nem sok, cici-punci villantás amikor lehet és ha van álló farok akkor el kell bánni vele jól látható módon. Mert ma ez kell a nézettséghez.

tomfree 2015.04.14. 10:29:03

@Shabby Bear: szerintem is valami ilyesmi lehetett, valami pénz, ingyen nyaralás, felviszi az árát a piacon, cserébe dolgozni kell ha adódik valami lehetőség. Nem véletlen, hogy most küldték be, amikor a srácok benn vannak több, mint egy hónapja és többségük ki van éhezve. Azonban az ÉH-nak nem erről kellene szólnia.
@XocoLatte: lehet, ennyire nem kötött le az egész, hogy visszaidézni sem tudom melyik új találta ki.

mézescsók 2015.04.14. 10:36:01

Nem kéne bemennie ezen a héten egy pasinak is? Csak az ivararány miatt kérdem. Esetleg elképzelhető, hogy Snezi aranyszalagos feladata vág sort a nők körében? Mert akkor van egy tippem.

kszanaksz 2015.04.14. 10:37:58

@mézescsók: Szerintem teljesen természetes az, hogy az újonnan érkezőkkel viszonylag sok időt kell tölteni, egyrészt feltérképezés, másrészt ki tudja milyen hatalommal kerültek be (lásd fekete angyal), lehet egy újnak olyan képessége amit hamar el kell lőni és akkor jó eséllyel azzal tol ki, akit még nem ismer. Szerintem az időtöltés, beszélgetés egy újjal egyáltalán nincs összefüggésben azzal, hogy a párt erősnek vagy gyengének látják, az attól függ, hogy az időtöltés alatt miről és hogyan beszélnek, Nóri ezt meg nem tudhatta, lehetett volna akár az is, hogy Gyula saját párosukat stabilizálja olyan kijelentésekkel, hogy neki egyébként Nóri itt nagyon biztos párja és nem akarná lecserélni. Nóri rögtön az ő elég fura stílusában kérte számon, hogy miért van az új lánnyal Gyula annyit, azonnali számonkérés és rögtönítélkezés. Az eddigiek alapján is az jött le róla, hogy szinte mindig csak saját érdekeit nézi és saját pozícióját félti, ettől lehetne jó játékos, de emellett állandóan fanyalog, követelőzik, mondhatni neki még a szar is keserű, nem véletlen azért, hogy a bentiek egyöntetűen elhatárolódtak tőle többször is, nem tud jó kapcsolatokat kialakítani valamiért, emiatt meg nem jó játékos. Én az ő típusát (magamat ismétlem) messzire kerülöm.

Eruka 2015.04.14. 10:41:17

@mézescsók: Gyula sztem teljesen hülye... fogalma sincs a játékról. Teljesen megértettem Nóri kirohanását - bár általában összeférhetetlen hisztérikának tartom - most nagyon igaza volt!

kszanaksz 2015.04.14. 10:42:30

Abban valóban nem volt semmi meglepő, hogy bemegy egy pornós meg egy "sima" "vidéki" fitneszes és előbbi kapja a képességet. Fordítva inkább meglepő lett volna. :-)

Bride 2015.04.14. 10:43:59

Sajnos én is kezdem elveszteni a lelkesedésem az évaddal kapcsolatban, pedig én aztán minden szart képes vagyok megnézni.. de ez valahogy kezd laposodni és megint jön a szokásos tv2-átok.. szuper formátumból is tudnak szart csinálni :( Sajnálom, több van ebben pedig.

Nóri kezd már nagyon idegesíteni, valaki elküldhetné már a francba :D Mellesleg ha agyonvernek se mondanám Nórira, hogy kozmetikus. Úgy néz ki szerencsétlen kislány, mint aki soha nem járt szépségszalon közelében, nemhogy benne dolgozzon..

Pornós kislány szerintem kifejezetten nem szép. Nem láttam a munkásságát mondjuk, de én tuti nem gerjednék rá, olyan semmilyen. Gondolom most cicire gyűjt...

Tina egy az egyben Nóri 2, észre se fogjuk venni, ha marad...

kanczy 2015.04.14. 10:46:05

Egyszerűen nem értem ezt.......Más munkáját így leszólni, szinte gonoszan forgatni a kést benne. Fizet itt valaki a jó cikkekért, hogy bármiféle jogalapja legyen a minőségre, a made in switzerlandra?

kszanaksz 2015.04.14. 10:46:06

@Eruka: Persze és el is érte vele, hogy Gyula már le is mondott róla, ahogy a riportosból kiderült. Oké, előző este bent tartanak, másnap bejön két új csaj és az egyikkel dumálok fél órát a jakuzziban, a "párom" meg rám mászik, hogy mekkora geci vagyok és hálásnak kéne lennem és szégyelljem a pofám... Ezzel a stílusával emberi kapcsolatok terén olyan, mint elefánt a porcelánboltban, kösz, inkább nem.

kszanaksz 2015.04.14. 10:47:47

@kanczy: Egyetértek, múlt héten volt hiányérzetem a váltáskor, ez a poszt most jó lett, aki képes csak amiatt beírni, hogy fikázzon egy posztot az menjen a picsába inkább.

kszanaksz 2015.04.14. 10:48:05

@kszanaksz: Mármint persze ez csak javaslat.

Mucsai2010 2015.04.14. 10:49:44

Csak szerintem hihetetlenül visszataszító ez a Peti, mint férfi??

Mucsai2010 2015.04.14. 10:51:49

@Eruka: Gyula egy totál idióta. Egy görcsös, gátlásos, kisebbségi komplexusos faszi.

Gia Gianea 2015.04.14. 10:56:06

@Mucsai2010: Nekem részleteiben tetszik.A szája,az orra,a szeme,a hangja,és nem utolsó sorban az esze.De ne vegye le a sapit és felejtse el a virágos bermudákat. :-)

kszanaksz 2015.04.14. 10:56:48

@Mucsai2010: Valószínűleg mellényúlás volt Ádám elküldése, legalábbis a műsor szempontjából, mert amúgy Ádám meg egy öntelt kis pöcs volt, de most valószínűleg azt nézhetjük a héten, ahogy Nóri az érzelmi zsarolással vegyített hisztijeivel próbálja leláncolni a bambán kitörni próbálkozó Gyulát. Izgi.

Mucsai2010 2015.04.14. 10:57:10

@mézescsók: Valószínű. Szerintem a szétműtött arcú "modellt" fogja kihívni. És valószínűleg ez egy olyan jellegű párbaj lesz, amibe a többi játékosnak nem lesz beleszólása.

Mucsai2010 2015.04.14. 10:58:38

@Gia Gianea: A hangja még elmegy, de többi....Sapka nélkül meg gyerekeket lehetne vele riogatni.
Na meg ez az állandó "papikázás"

Mucsai2010 2015.04.14. 11:00:31

@kszanaksz: Szerintem is. És lőjetek agyon, de szerintem Melani kizárása is rossz döntés volt a műsor szempontjából. Én a szerkesztők helyében még legalább 2-3 hétig benn hagytam volna a párost.

kszanaksz 2015.04.14. 11:03:51

@Mucsai2010: Agyon nem lőlek, csak nem értek egyet ebben, illetve nekem ő már a ló nagyon túlsó oldala volt.

Mucsai2010 2015.04.14. 11:06:34

@kszanaksz: Tény, hogy úgy pár napra kicsit sok volt, amit leművelt, de szerintem inkább a szerkesztők estek át a ló túloldalára, mert az a hét konkrétan semmi másról nem szólt, csak Melani jeleneteiről. Amit meg azért nem hiszek, hogy 0-24-ben csak az ment.

XocoLatte 2015.04.14. 11:07:49

@Mucsai2010: szerintem kevered a rendezvényeket, a Melani és a hozzá hasonló műbalhé-a-biliben-sztárocskák a VV és hasonló okádékokba valók, kár, hogy a TV2 ezt a műsort is sikerrel korrumpálta és aljasította le a maga színvonalára.

Mucsai2010 2015.04.14. 11:09:42

Szerintem meg sokkal jobban való egy Ádám, Melani, mint mondjuk egy Barbi vagy egy "nem tudom merre vagyok arccal" Gyula.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.14. 11:10:40

@mézescsók: Hamar helyre fog állni az ivararány. Sneci párbaján - talán már holnap - kiesik egy lány, aztán pénteken a párválasztón egy másik. És majd a jövő héten jöhet az új fiú.

Mucsai2010 2015.04.14. 11:13:17

@XocoLatte: És azért azt is vedd hozzá, hogy egy ilyen műsorba már csak az " úgy sincs vesztenivalója" típusú, életű emberek fognak menni, tehát magas színvonalat eleve nem kell várni.
Nem fog egy jól menő vállalkozó, vagy egy befutott ügyvéd egy ilyen játékba menni.

XocoLatte 2015.04.14. 11:15:57

@Mucsai2010: azon nem fogunk összeveszni, hogy a kaszting egy kalap hígfos és akkor még elsőbálozó hamvasság voltam, azonban még egyszer ismétlem, lassabban: az Éden Hotel című reality műsor nem az a kategória, amelybe a Való Világ és társai TV2-hulladék tartozik. A TV2 sajnos sikeresen aljasítja le ugyanarra a szintre, nem kis részben köszönhetően a hulladékgyártó szerkesztőinek köszönhetően. Ez kizárólag a TV2 sara, a xar kaszting felerészt róható fel nekik és a jelentkezőknek. Ha esetleg nem is volt publikus jelentkezésre lehetőség, hanem valakik ismertek valakiket alapon ment a válogatás, akkor a TV2+valakik a sárosak ezért is.
Maga az ÉH mint műsor külföldön, eredetileg egy kimondottan taktikai műsor, messze a trash reality-ktől.

XocoLatte 2015.04.14. 11:17:56

@Mucsai2010: lásd előző válaszomat -- szóismétlésért szorri vagyok

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 11:22:33

@kszanaksz: Szerintem inkább Snezit látjuk a héten hisztizni. Tekintetesasszony koppan holnap. Ezt hogy dolgozza fel, meg milyen fight lesz, nem tudjuk még.

Bujumburi 2015.04.14. 11:22:51

@Bride: Addig súlykolták ezt a "Nóri nem csinál semmit, Nóri uncsi" szöveget, hogy már a nézők is ezt nyomják, pedig hetek óta másról sem szól a műsor, mint hogy Nóri túlél. És nem is csinálja olyan rosszul. ÉRdekes, hogy 1-1 műsorban mennyire működnek ezek a karaktergyilkosságok. Ha sokan ismételgetik sokszor a féligazságokat, akkor előbb-utóbb elhiszi a többség.

Bujumburi 2015.04.14. 11:26:51

@Chat Géza: köszi a hogyvoltokat, nem lehetett egyszerű ezekből a részekből :/

Bujumburi 2015.04.14. 11:31:24

@tomfree: a másik csaj tudta ezeket, pornósB fodrászra tippelt Patriknál.

kszanaksz 2015.04.14. 11:35:34

@Bujumburi: nem látok most ilyen kifogást ellene, hogy uncsi lenne. Sőt. Bár inkább az lenne. :-)

kszanaksz 2015.04.14. 11:37:42

@AkkorlegyenPtr: Ha van esze és levágta, hogy Marianna visszatérésével ellene hangolódott a társaság, akkor kihívja Mariannát, én azt tenném. Egyszerűbb face to face, tiszta körülmények között, mint azt venni észre, hogy áldozatul estünk valamiféle aknamunkának.

tenyered_érted? 2015.04.14. 11:40:16

Valóban visszasírjuk az előző évadokat, mert ez elég gáz. Lehetséges, hogy akkor azok se tetszettek, de itt a DURVA szerkesztői benyúlások olyan szinten ölték meg a nézhetőséget ami minősíthetetlen. Az előző évadokban nem tolták ezt ennyire a képünkbe, ott azért láttunk önálló játékos akciókat. A baj tényleg a TV2-ben lehet, mert az emberállomány megválogatása alap egy ilyen műsorban. És tényleg nem VV-s szintre kéne ezt lesüllyeszteni. Egyértelműen kilóg a lóláb a Mel-Ádám párral ,a Marianna visszaküldésével és az új "aktfotós" lány beküldésével.
És a legérdekesebb a Barbara, mert elég értelmes lánynak tűnik, saját blogja is van, de az eszére igazából senki se kiváncsi, mindenki azon csámcsog, hogy miből él. Lehetne 3 diplomája is, akkor is mindenki a jelenlegi foglalkozásával lenne elfoglalva. A TV2 helyében új szerkesztői gárdát vennék fel, akikre lehetne a jövőt alapozni. Mert szarból várat építeni sehol se lehet!!

introverted22 2015.04.14. 11:41:57

@kszanaksz: Azzal viszont megerősíti az ellenszenvet, főleg, hogy segget csinál a szájából. Ezenkívül sztem ő is látta, hogy nem Marianna beszélgetett az újakkal. Ha kigolyózza Mariskát, akkor még az is ellene fog menni, aki eddig nem tette. Persze ha Mariskát választja, akkor még az is benne van a pakliban, hogy elpicsázzák, és ezzel magát ejteti ki.

kszanaksz 2015.04.14. 11:45:46

@windsor: Lehet. de ha el tudja adni a dolgot egy jó körítéssel, pl. megvádoltak itt engem, hogy a háttérben csináltalak ki és én voltam a kiesésed mögött, én ezt visszautasítom, nem az én eszközöm, viszont mióta visszajöttél azt vettem észre, hogy egyre többen fordulnak ellenem, ez gondolom nem véletlen, úgyhogy azt mondom, hogy rendezzük le egy az egyben, nem félek, maradjon bent akkor a jobb. Ilyesmiből még jól is ki lehet jönni szerintem.

kszanaksz 2015.04.14. 11:48:03

@tenyered_érted?: csodálkoznék, ha még egy évadot bevállalnának, főleg a mindenhol hirdetett milliárdos költségek tekintetében, ekkora befektetéssel egy műsornak gyakorlatilag napi szinten kéne tematizálnia a közvéleményt, hogy sikeresnek mondhassuk, ehhez képest szerintem bőven a semmi különös kategória.

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 11:48:48

@kszanaksz: Igen. De nem tudjuk, mit kell csinálnia? Ha a többiek döntik el a 2 lány közül mi lesz... akkor Mariann vs Snezi kb tökegyértelmű.
Kb bármi lehet. Lehet, hogy vmi fiszfasz kvízjátékon bukhat meg valaki...

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 11:49:38

Új kedvencünk esete a Télapóval, gondolom azért vállalta mert már akkor is okos volt
videos.freeones.com/d_babes/Daniella_Rose_p/28428/

kszanaksz 2015.04.14. 11:52:16

@AkkorlegyenPtr: Az elég nagy lutri valóban, ha úgy kell ellenfelet választani, hogy nem lehet tudni előre, hogy mi a feladat.

kszanaksz 2015.04.14. 11:53:11

@AkkorlegyenPtr: A műsorhoz kapcsolódóan a jelenlegi trendeket tekintve azt is el tudom képzelni, hogy csíkbikinis iszap- vagy mézbirkózás lesz.

Rayen 2015.04.14. 11:58:28

Hiába is sírunk taktikás játékosok után, ha egyszer a szerkesztők ott és úgy nyúlnak bele a játékba, ahogy akarnak. Nincs soha megmondva, hogy mi lesz a küldetés jutalma, egyáltalán pozitív vagy negatív hozadéka lesz-e. Nagy összegben fogadnék rá, ha az aranyszalag Nóri vagy akár Adri kilincsére kerül, másnap csomagolhattak volna. Snezinek meg "párbaj", amiről megint nem tudunk semmit, full kontakt lesz, szellemi vetélkedő vagy vázás szimpátiaszavazás? Úgyis attól függ majd, kit hív ki.

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2015.04.14. 12:04:33

Az a baj ezzel az egész sorozattal, hogy a "hogyvolt" sokkal érdekesebb, izgalmasabb, mint maga a műsor... (Szerintem) Berki elviselhetetlen, ezért az utóműsorok számomra nem léteznek. A szereplőkkel meg nem az a baj, hogy személyi edzők, trénerek, modellek, humán managerek (van még szinoníma a "kurva" szóra ???), hanem az, hogy UNALMASAK !!! Egyetlen érdekes karakter sincs köztük, lassan azt veszem észre magamon, hogy Nóri egyre szimpatikusabb lesz nekem... Pedig - az életben kilométerekre menekülnék az első nyávogása után.
Most kipróbálom, hogy a műsort nem nézem, csak az összefoglalókat fogom elolvasni. Így még lehet benne érdekesség...

Killary Fucking Clingon 2015.04.14. 12:06:32

@Chat Géza: Yeah man..médin csájna..because thats what ppl feel about your " hogyvolt " if you want to talk the talk we can since I was born in 6 90049 LA so I speak the lingua franca. This is nothing personal..You were wondering why people want Sixx back..I gave you an answer without malice..Take it or leave it..

kszanaksz 2015.04.14. 12:15:36

@Shabby Bear: a múlt hét alapján igazat adnék, de a mai alapján nem tudok.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyi ebben az egészben az előítélet. Lehetne egy olyan nap, amikor Chat Géza odateszi magát és aztán sixx nevén publikálja a hogyvoltot. Hátradőlünk és nézzük a sok "Na végre, ez az igazi!" kommentet.

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.04.14. 12:21:10

@kszanaksz: ráadásul már kiszivárgott a végeredmény... állítólag... de kb. az elejétől megy a szivárgás/szivárogtatás, már januárban lehetett olvasni, hogy Bejgli ki lesz zárva verekedésért, hogy Vakondék pornóznak odabent.. stb, de ez mondjuk lehetett szándékoshírverés a tv2 részéről, viszont a múlt héten és ma pedig már mind a két nyertes neve feltűnni látszik az internet horizontján... és én örülnék a legjobban, ha kamu lenne a két név....

kszanaksz 2015.04.14. 12:28:12

@chilii: Nem tudom, múltkor is volt egy ilyen blikk hír alatti komment, hogy az illető látta a forgatókönyvet és ez és ez nyeri az egészet, és az illető már nincs is játékban.

Petrichor 2015.04.14. 12:36:54

@Chat Géza: Szerintem kezdesz egyre jobban belejönni, ez nem "médin csájna", csak más, de nekem tetszik :)

Petrichor 2015.04.14. 12:43:44

@kszanaksz: Szerintem sixx - teljesen jogosan - egyre jobban unja az Éden Hotel hogyvoltozását és ez nagyon meglátszik rajta... A minap olvasgattam az első évad posztjait és sokkal jobbak, sokkal részletesebbek, de még a második évadé is. Mostanában éppen hogy belejönnék az olvasásba és már vége is, mert teljes beszélgetéseket ugrik át, mondván, hogy unalmas. És az is, csak szerintem még így is többet lehetne kihozni belőle.

Bujumburi 2015.04.14. 13:03:16

@kszanaksz: dehogynem, még mindig ez megy :D
pl. erre reagáltam: "Tina egy az egyben Nóri 2, észre se fogjuk venni, ha marad..."

mézescsók 2015.04.14. 13:10:23

@kszanaksz: Egyetértek sok mindennel, de Nóri tudhatta, hogy a csajoknak van valami feladata, illetve lesz, legalábbis az egyikőjüknek, mert előtte kapták a levelet, hogy jön két nő és ott volt az aranyszalag is. Emellett pár hete bent van már, tudja, hogy most nőnek kell kiesnie. Ezen az alapon jogosan féltette a pozicióját. Én kedvelem Nórit, de tény, eléggé sótlan és nagyon görcsös, túl komolyan veszi a játékot, bár nagy a tét. Láthattuk már örülni is (pl. Béjvacsos kirándulás) és bulizni is.
Van a munkahelyemen ilyen típus. Barátomnak nem választanám, de munkatársnak jó, mert aggályosan pontos, kiszámítható és lehet rá számítani. A morgását meg elengedem a fülem mellett. Nekem is akadnak csipetnyi szépséghibáim.
Más: tegnap dünnyögtem valamit arról, hogy jobb lett volna Ádámot bent tartani, bár az is tény, hogy már rárepült volna valamelyik nőcire és a pornósra tippelek.
@Eruka: Gyula tényleg ufó. Szerintem Nóri nem hisztérika, csak túl aggályos, túl feszült, túl komolyan veszi a játékot és magát. Ettől nem közkedvelt.
@Gia Gianea: Továbbá a piros hózentrógert nadrágszíjhoz!
@Mucsai2010: Mármint Snezi (övé a szalag)? Botoxot? Ajjjjj, de szép lenne! Viszont nem hiszem. Inkább valamelyik újra tippelek.
@Pietrosz Abroszbatojsz: Ez valószínű, de érdekel, hogy Snezi kit hív ki. Mucsai2010 vizionálja Botoxot, és ez kézenfekvőnek látszik, de Botox szerkesztői döntés miatt mehetett vissza, ezért kétlem, hogy ilyen rövid időre. Snezire pedig szerintem még szükség van. Nem olyan hatalmas kavarógép ő, mint ahogy bent hajtogatják - legalábbis az összefoglalókból nem jön le -, de a személyisége már önmagában indulatokat gerjeszt, tehát műsort szolgáltat.
@Bujumburi: Főleg, sőt, szinte kizárólag Loki mantrázza ezt folyton. Azért egyszer kiváncsi lennék rá, hogy mi a véleménye a többiről, azok ugyan mivel töltik a napjaikat, mert én általában napon dögledezve látom őket. Hogy Loki szövegét miért kell naponta bevágni, ez mondjuk a sors és a TV2 közös nagy titka marad számomra.

mercsi 2015.04.14. 13:13:40

@Rayen: ezt én is így látom. a küldetések "eredménye" attól függ, hogy alakulnak a dolgok...
@kszanaksz: bevallom, én ma azt hittem, hogy sixx írta Csát Géza nevében a HV-ot. nekem kifejezetten tetszett a mai, pedig Géza VV-s tevékenységét nagyon nem szerettem...
Azért az más, amikor egy kommentelő véli tudni a végeredményt, és más az, amikor a Blikk hozza le hírként (hasonlóan Bea pofozkodós kieséséhez). Tudom, hogy a Blikk is egy "színvonal", de amit eddig megszellőztettek, az sajna bejött... :(

mercsi 2015.04.14. 13:15:00

ja, és szerintem Sznezsi Nórit fogja kihívni párbajra, mert szerinte a "legtöbben őt akarják a hotelen kívül látni".

Bujumburi 2015.04.14. 13:15:18

@mézescsók: Igen, igen, de ezt fújta egy darabig Berki is, pedig se Apol, se Barbi, sőt igazából Adri sem tűnik sokkal aktívabbnak... vagy egyáltalán mit kéne csinálnia? :D Már ezt sem értem. Annyit Nóri is cigizget meg táncolgat, mint a többi. Loki ugyanezt teszi Snezivel is, de most már tényleg nem értem, miért aljasabb Snezi a többieknél? Jó, egyébként tény, hogy kétszínű, dehát a többiek is. Amikor Beával közölték, hogy kiesett és menjen pakolni, akkor pl. mindenki döbbenten nézett, Snezi meg vigyorgott. Ettől függetlenül nem tűnik aljasabbnak a többieknél, Loki mégis ezt fújja. (Lehet, hogy valamit nem vágnak be?!). Szóval ez szerintem mantrázós karaktergyilkosság és kész, ez is egy stratégia ha úgy tetszik, de legalább a nézők ne vegyék már be. :D

introverted22 2015.04.14. 13:20:34

@kszanaksz: A nyertesnek titulált csaj viszont játékban van... Szóval fél igazság még lehet.

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 13:27:44

@mézescsók: "Gyula tényleg ufó. Szerintem Nóri nem hisztérika, csak túl aggályos, túl feszült, túl komolyan veszi a játékot és magát. Ettől nem közkedvelt."

Nem túl sok nyugodt pillanata volt bent eddig, talán csak, amikor aludt :)

Mindig őt savazzák, nincs egy viszonylag fix párja, aki éppen nem akarja átverni/kibeszélni/elbalfaszkodni a dolgot.
Peti lenne mögötte, teljesen más Nórit látnánk.

UI: fogad? fogorvos hogyvolt? :)

chilii · http://chilii.blog.hu 2015.04.14. 13:28:49

@kszanaksz: igen az volt, hogy XY egy pornóssal... ma meg azt olvastam, hogy egy pornós csaj valakivel... oké, hogy XY most nincs játékban, de Botox is visszatért...

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 13:29:30

@mercsi: ez lenne a logikus döntés szerintem. Ha tudja, hogy őt sokan nem szeretik, kell egy olyat keresni, akit még annyira se.

Killary Fucking Clingon 2015.04.14. 13:30:14

@kszanaksz: Nekem személy szerint nincs bajom vele, amikor a kritikust kritizálják azt nagyon a szívükre veszik. Nem kellene :) Sixx egyébként nem egy Einstein és meglehetősen rosszindulatú is néha. Nagy a valószínűsége hogy még egy Pulitzer emlékdíjat sem fog kapni soha. De a stílus átjön, igazi, még ha nem is eredeti. de karakteres. Ez az ami nekem speciel hiányzik amikor nem ír. Szerintem bőven meg lehet mondani hogy egy nagyobb lélegzetvételű írásból hogy ki az elkövető ha az ember ismeri a szokásokat.

Killary Fucking Clingon 2015.04.14. 13:33:25

@AkkorlegyenPtr:
A Nórival az a baj hogy szeretne úrinő lenni de prolinak született. Ami nem rossz, de valahogy le kell írni. Az ami, a varjú fia varjú ahogy a közmondás szól. Az életművész picsákkal természetes hogy nem tud kijönni. Viszont érdekesebb játékos mint a partra vetett, döglött fókára hajazó Adri.
Mikor rúgja már valaki valagon, hogy a körútig szálljon..

rekapitány 2015.04.14. 13:34:39

Géza és sixx írásait is imádom....az, aki őket összehasonlítja, az vagy szimplán hülye, vagy olyan, aki elkezd kiabálni, ha egy almába harap, hogy "ennek már megint k**vára nincs narancs íze"....nem is lesz...

kszanaksz 2015.04.14. 13:43:20

@Shabby Bear: Értem, csak azt mondom, hogy nem lenne helyes elkönyvelni. A mai szerintem kifejezetten jó lett.

Bujumburi 2015.04.14. 14:00:05

@Shabby Bear: Na látod, ebben nincs feltétlenül igazad, és amúgy is elég fura és sztereotíp nézet ez. Nóri instájából egyértelműen lejön, hogy újBarbi lett a nagy barátnője, mióta vége a műsornak. Még annak ellenére is, hogy az összes csaj közül ő volt az egyik legkevésbé ordenáré, alpári. Naomit is egész jól elfogadta a többiekhez képest. Szeretne ő barátkozni, de a helyi menő-brigád nem tartja őt érdemesnek a társaságukhoz, ezért aztán feladta és hátradőlt. Szerintem ez nem "proliság" kérdése.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.14. 14:03:36

@kszanaksz: Korábban is megfordult már a fejemben egy ilyen komisz akció.
@vargarekuska: Köszönöm.

DilisApu 2015.04.14. 14:06:49

Csökken a színvonal, nem kicsit, szóval a TV2 ezt is jól elbaltázta. Sz@rt sem ért a műsorszerkesztéshez. Ráadásul milyen casting már az, ahol Vakond Ádám, Rinya Mölany meg ez a pornós bige mennek be? ( twitter.com/daniellarosexxx ) Visszasírom a Viasat3 műsorszerkesztését... mennyivel jobb volt...
És mennyit spoilerkednek már???? Ennyire nem lehet egy tv csatorna gyökér, hogy ennyire elspoilerkedje a dolgokat. Mennyire gáz ez már???

mézescsók 2015.04.14. 14:15:39

@Bujumburi: Talán nem lebzsel velük folyton a medence partján. Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennie. 0-24-ben taktikázni nem lehet. Ha lenne valami elfoglaltságuk, mittudomén: gyomlálják ki a kertet naponta, vagy sikálják ki a medencét, számolják meg a madárpopulációt naponta különös tekintettel a kis pirosakra, stb., és nem venne benne részt, megérteném, de így...
Snezi meg - hát, valamennyi aljasság kell ehhez a játékhoz és még csak különösebben aljasnak sem látom. Azért az tény, hogy amikor bement, igen nagy arca volt, de volt néhány kemény pillanata neki is, lejjebb adott belőle. Én sem hinném egy szavát sem, de a többiekét sem nagyon. A győzelemhez nem ártatlan széplelkek kellenek, nem árt némi keménység. Bár nem kedvelem különösebben, de nagy bajom sincs vele.
@AkkorlegyenPtr: Petivel tényleg érdekes párt alkothatnának, de még soha fel sem merült. Azért nem tartom kizártnak, hogy vakon behódolna a pasasnak és az nem biztos, hogy jó. Azért Nostradamus is tévedett olykor, szóval Pjotr meglátásai sem mindig jönnek be.
A fogorvosom: megvolt. A szakmája iránt mélyen elkötelezett szadista!!!!

mézescsók 2015.04.14. 14:28:58

@Shabby Bear: Ezt a proliságot és úrinőséget nem nagyon értem. Egy úri nőt említs bentről. Marianna, aki luxusk...va - jobb? Beus? Aki szintén nem az iróasztal vagy a munkagép mellett szerzett hervadhatatlan érdemeket? A táncosnő Snezi? Adri? Elég közönséges perszóna, ami azt illeti.Apolka egy odatévedt széplélek volt, ki is slisszolt gyorsan. Barbi: kicsit ostobácska bábu. Ne érts félre, semmi bajom ezekkel. Minden olyan foglalkozásra szükség van, amire van fizetőképes kereslet.
Azért proli, mert a munkájából él? Ezt szégyellnie kellene? Netán azért nem úri nő, mert nem belvárosi szalonokban tanulja a csiszolt modort? Ezért inkább tisztelem.
A kifejezésmódjával nincs semmi baj. Kerek, értelmes mondatokban beszél. Tán nem hibátlanul, de élőbeszédben csak a nagyon kigyúrt szónokok képesek minden esetben frappánsan fogalmazni, bár ők annak is művészei, hogy hosszan ne mondjanak semmit (igaz, ehhez is érteni kell).
A mondanivalójának van tartalma is, időnként keresi a szavakat, de nem beszél ostobaságokat.
Nem rajongok felhőtlenül Nóriért, de a benti társaságban nincs miért szégyenkeznie. Hogy kilóg onnan mint kaktusz a liliomágyásból, az tény, de attól még nem ő a selejtes.

kamilla123 2015.04.14. 14:29:45

Nem szoktam, nagyon véleményt formálni a külcsínt illetően, de sztem ez a Tina az első nő, akinek tényleg szép teste van a hotelben. Általában fókák, bálnák, izom nélkül gizdák, vagy korrekcióképp néhány plusz lufi. ( Mariann volt eddig, akinek szép teste volt, de az meg nem igazi ugyebár.)

Ha Snezinek van esze, Mariannt igyekszik kipaterolni. Sztem a játékot Mariann úgysem nyerheti meg, mert már úgy lett visszatéve. De tegnap úgy tűnt, Snezinek nem nyílt még fel a szeme Mariannra.

A másik, hogy ha minden igaz, és már csak pár beköltöző lesz, akkor ezt egyszerűen NEM ÉRTEM, h ez volt a felhozatal a jelentkezésnél?? gyakorlatilag egyetlen jó pasit sem sikerült betenni a hotelbe. Talán Gergő volt az, de ő meg nagyon fiatalka volt. És a csajok is... h majdnem mindenki pornós vagy kurva. Valszeg minden érdekelt benyomta egy ismerősét, de aki "civil", hát azok sem nagy eresztések sem fiúban, sem lányban.

Nekem fura volt, h szerencsétlen Barbi 2 nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozol, mi a munkád. Azért gondolhatta,h ez majd felmerül egyszer mint kérdés. És vmilyen elfogadható válasszal készülhetett volna. Ez a háááát, mindenfélével, fotózások, filmek stb.. szerencsétlen elég gáz volt. Meg szegényke olyan kis csúf testileg, fejileg. Rossz ránézni.

DilisApu 2015.04.14. 14:29:59

@mézescsók: az a gondom ezzel a dobjuk ki Snezit dologgal, hogy szerintem Snezi semmivel sem aljasabb, mint Loki, vagy Peti, hacsak és itt szinte biztos vagyok benne, hogy így van, a TV2 úgy vágja össze a dolgokat, hogy mi ne lássuk Snezi aljasságát, miközben Loki meg durván aljasságra van összevágva. Bár nála nem nehéz, hiszen minden megnyilvánulása aljasság közeli.

Szóval, ki játssza a játékot? Peti, Loki, Snezi és Botox. A többi csak úszik az árral és vagy így vagy úgy a megnyilvánulásaival befolyásolja a játékot, de csak tudattalanul, nem tudatosan. A vágások alapján elmondhatjuk, hogy becsülettel senki nem játszik. Bencére lehetne mondani, hogy becsületes, de az ő játékát vétek lenne komoly játéknak nevezni. Messziről ugatja, de még mindig több köze van hozzá, mint a többi agyhalottnak, akik tényleg csak díszletnek vannak ott és hogy ki legyen a létszám, meg persze, hogy meglegyen a napi dráma és ordenáré viselkedés.

Ez nem műsor, ez cirkusz és benne ugrálnak a majmok. Egy csapat csimpánz komolyabb szórakozás lenne az utóbbi időben, mint azok, akik most bent vannak.

Ditti82 2015.04.14. 14:35:33

@windsor: Én a másik felét (?) is olvastam már kommentben...

Starlettevagysem 2015.04.14. 14:56:19

@kamilla123: Én is pont erre gondoltam , hogy eddig Tina messze a legszebb lány . Szép az arca , szép a teste és normálisnak is látszik.
Ellenben Daniella tiszta leharcolt arcú és úgy zizzeg mint egy rossz drogos aki ép leszokó fázisban van .
Érthetetlen miért ez a zizi lett szimpatikus a bentieknek

RETROPETI 2015.04.14. 15:05:52

A neten kerengő spoilerek fényében javaslom Barbara2-t "A Lány, Aki Majd Megnyeri A Játékot" néven nevezni. :-)

Mdolo 2015.04.14. 15:13:59

@XocoLatte: "Ha esetleg nem is volt publikus jelentkezésre lehetőség, hanem valakik ismertek valakiket alapon ment a válogatás, akkor a TV2+valakik a sárosak ezért is."

Ezek a castingok úgy működnek, hogy facebook-on megkeresik az embert ilyen-olyan munkatársak, hogy "tetszik a képed és rád van szükségünk". Akik eddig megfordultak a játékban, azokról simán eltudom képzelni, hogy belemennek egy ilyen felkeresésbe.
Ezt csak onnan tudom, hogy engem eddig kétszer zaklattak ilyenekkel. Először VV Milo még vagy 3 évvel ezelőtt valamelyik VV előtt, hogy én mennyire kellek nekik, aztán másodszor valami 30as manager nagyasszony az ÉN Budapesttel kapcsolatban. Mindezt úgy, hogy semmilyen adat vagy információ nem nyilvános az adatlapomon és még a profilképemet sem lehet külön megnézni ismeretleneknek. Na ennyi a válogatás menetéről :D

kamilla123 2015.04.14. 15:21:29

@Mdolo: és Te milyen karakter lettél volna? van tipped? :-)

DilisApu 2015.04.14. 15:32:26

@Mdolo: ennyi erővel én is tudok castingolni, nem tudom, akkor mire verik magukat és mi alapján akasztják le a nagy pénzt...

Mdolo 2015.04.14. 15:32:34

@kamilla123: Odáig már nem jutottunk el, egyik üzenetre sem válaszoltam :) Igaz az egyiket csak hónapokkal később vettem észre, mert az egyéb mappába ment, amiről nem kapok értesítést. Nincsenek ilyen irányú terveim, meg egyébként sem vagyok elég exhibicionista alkat.
Én nem tudnám magamat behatárolni, de nekik biztos volt elképzelésük egy 3×3 centis profilkép alapján :D

kamilla123 2015.04.14. 15:34:15

@Mdolo: igen, ezért kérdeztem, mert tuti volt akkor a fotódban vmi, ami megfogta őket :)

Mdolo 2015.04.14. 15:41:15

@kamilla123: Visszakerestem, megtaláltam az egyik gyöngyszemet :D

"Az RTL KLUB-nál dolgozom az Éjjel nappal Budapest című sorozat arculatán. Keresünk most elég sok új szereplőt, mert új évadba kezdünk. Nem véletlenül írtam rád, ugyanis hamarosan befog lépni egy olyan karakter a történetbe amire Téged tökre eltudnálak képzelni. Örülnék ha tudnánk erről beszélni bővebben pár percet telefonon, hogy első kézből halljad miről is lenne szó, és ne különféle sztereotípiák alapján dönts.
Ha már kaptál ehhez hasonló invitálást egyik kollégámtól, és nem érdekelt, akkor ne haragudj ha zavartalak.
Ha voltál már nálunk castingon (Éjjel-nappal Budapest, Gyanú árnyékában, Segítség bajban vagyok) , akkor nem kell jönnöd még egyszer egy első fordulóra hiszen szerepelsz még az adatbázisunkban. Visszanézzük a videódat, és ha alkalmasnak találunk egy szerepre, akkor értesítünk mindenképpen.
Ha van hozzád hasonló kaliberű ismerősöd, akkor várjuk Őt is sok szeretettel."

Így keresnek profi színészeket a tévék. Igazából nem is tudtam mire vélni a megkeresést, utolsó nyilvános szereplésem az általános iskolai énekkarral volt nem is tudom hány éve, és arról sem készült felvétel :D

mézescsók 2015.04.14. 15:42:53

@DilisApu: Petit és Snezit illetően (játsszák a játékot) egyetértek. Lokit illetően nem, vagy csak halványan. Alapvetően jól el van ott bent, mint hal a vízben és sodródik Petivel. Viszont a riportban gyakran szerepel - többnyire személyeskedő megjegyzéseivel -, ezért aztán úgy hisszük, hogy nagy játékos. Különben az lehetne, mert van esze hozzá. Botox - külön téma. Itt kint sok infót kaphatott és kb. azt is megtudhatta, hogy mik lennének ez elvárások. Nem magától lett hirtelen ilyen kavaró játékos, és szerintem nincs is benne több: kitenni Snezit minél hamarabb. Amivel még nem is lenne semmi bajom, ha nem kicsinyes női bosszú fűtené. Így számomra olcsó - minden szinten.
Bence: szerintem ő sem játszik. Egy értelmes meglátása, javaslata nem volt. A csajok viszik a hátán: hol ez, hol az.
Szerintem még Nóri játszik, de nagyon ráfeszül és nagyon egyedül van.

A castinggal nekem is bajom van, de erről már sokan beszéltek itt.
Tulajdonképpen nem hiszem, hogy lehetett volna úgy castingolni, hogy mindenkinek tetszen. Akkor sem lenne egyébként jobb, ha csupa intellektuel töltené meg a hotelt, pont ilyenek lennének, mint a jelenlegi hotellakók. Attól, hogy valaki jobban zongorázik, mint Fisher Annie, többet tud a tér-idő elméletekről, mint Stephen Hawking, jobb fizikus, mint Teller Ede volt, nem biztos, hogy jobb vagy érdekesebb ember. Azt már meg sem említem, hogy nyilván ezek az élő és holt kiválóságok sem csak a hivatásukat űzik/űzték egész nap, és ugyanúgy ittak, zabáltak, szeretkeztek, aludtak és csobbantak a medencében, mint a jelenlegi lakók. Tehát nem gondolom, hogy álló nap összeesküvés elméleteket gyártanának egymás kigolyózására.
Azért tartom nagyon gyengének a castingot, mert egy körből merít: prostik, stricik, hostessek, edzők. Már fentebb írtam, hogy semmi bajom ezeknek a foglalkozásoknak az űzőivel, csak ilyen tömegben unalmas.
Valamikor délelőtt @Mucsai2010: írta, hogy ezekbe a műsorokba a "nincs vesztenivalója" típusú emberek mennek. Nem értek vele egyet. Ahhoz nagyon reményt vesztettnek kéne lenniük, ezeken pedig ennek nyoma sincs. Azt írta, hogy egy jól menő vállalkozó vagy ügyvéd sosem menne ilyen műsorba. Persze, hogy nem, mert egyrészt nem mindenkinek fekszik a celeblét csillivillije, másrészt mert tudja, hogy hosszabb távon az eredeti hivatásából többet profitálhat.
Szerintem ilyen játékokba azok mennek, akik a dolgok könnyebb oldalát igyekeznek megfogni, nagyobb erőfeszítés, tanulás, munka nélkül, könnyen, gyorsan ismertséget és pénzt szerezni, bekerülni egy körbe, ahol majd tovább építik szerencséjüket. Az eddigi ÉH-, BB-k és Vv-k tapasztalataiból tudhatjuk, milyen sikerrel. Aki gagyi volt, az az is marad..

kamilla123 2015.04.14. 15:46:15

@Mdolo: hát ez érdekes :-)) főleg,h tele van helyesírási hibával. Durva, hogy így keresgélnek embereket.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.14. 15:51:15

@kszanaksz: sztm félreértetted Nóri mondandóját. Nem arról beszélt, hogy a seggét kéne nyalni, hanem arról, hogy ne viselkedjen úgy Gyula, mintha össze sem tartoznának. Ezzel kiesési veszélybe sodorta Nórit - mellesleg nem hiszem, hogy nem tudta ezt Gyula, ennyire nem lehet idióta.

kszanaksz 2015.04.14. 15:56:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lehet, hogy félreértettem, de akkor eddig mindig félreértettem. :-)

Mdolo 2015.04.14. 16:00:07

@kamilla123: Arra nem jöttem rá, hogy hogy találtak meg. Face-en az adatvédelmi beállításoknál minden le van tiltva nálam ami csak lehet, még a keresőben sem szerepel a nevem. Pont azért, mert ilyen baromságokra nem vagyok kíváncsi, csak az ismerőseimre... illetve néha még rájuk sem, arra meg ott van a követés megszüntetése, vagy leíratkozás :D Gondolom valamelyik jóakaróm küldött direktlinket a profilomról.

kszanaksz 2015.04.14. 16:10:22

@mézescsók: Itt vitáznék, szerintem Nóri nem játszik, csak kénytelen reagálni arra, hogy állandóan ki akarják tenni. Úgy vettem észre, hogy nem azért akarják kitenni, mert veszélyes ellenfél, vagy vállalhatatlanul viselkedik (mindkettőre volt példa más esetekben), hanem azért, mert egyszerűen nincs jó hatással az emberekre meg a hangulatra. Amúgy biztos egy aranyos, kedves Hófehérke, csak ha valami nem tetszik neki, akkor átmegy Morgóba, sértett fejjel taszító stílusban cseszegeti az érintettet akár előtte vagy akár a háta mögött, és sajnos az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy mindig van valami ami nem tetszik neki. :-)

mézescsók 2015.04.14. 16:28:18

@kszanaksz: Volt már párszor döntéshelyzetben,sőt, talán a legtöbbször. Nem hiszem, hogy a döntéseit "mindegy, majd lesz valami" alapon hozta meg. Pl. Loki bent tartása, Ádám kiküldése. Ez valamiféle elképzelést feltételez. Játékot, ha úgy tetszik, és még ha nem is magas szinten. Olyanra viszont példát nem tudsz hozni és gyanítom, hogy az előző évadból sem.
A nehéz természettel kapcsolatos véleményedet nem tudom megcáfolni - tulajdonképpen nem is akarom, mert te igy látod, én meg úgy és ebben a dologban nincs is több -, mert keveset látunk belőle. Nyilván van valami igazságod, mert nem véletlenül abajgatják sokat a pandorákon. Aztán az is lehet, hogy a többi is kap hideget-meleget, viszont nem látunk belőle semmit. Az Éden hotel 18+ lehet, hogy mutat valamit, de olyankor én nem vagyok hajlandó tv-t nézni, különösen nem ezt.

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 16:44:33

Öklözés után Candy Sweettel - én ezt választottam Barbika modell portfóliójából mint casting etalont
twitter.com/DaniellaRoseXXX/status/503632279265345536/photo/1

Petrichor 2015.04.14. 16:49:31

@mézescsók: Én éppen az általad leírtak miatt nem értem, hogy Peti miként került be a játékba... Elég értelmes gyerek és nem úgy tűnik, mint aki közszereplésre és ismeretségre vágyik, ráadásul ha meg tudott szerezni egy diplomát, akkor nem az a típus, aki feltétlenül a könnyebb utat választja.

kszanaksz 2015.04.14. 16:57:40

@Petrichor: Szerintem amit a neve alatt lehet olvasni, az lehet rá magyarázat, na nem a közgazdász, hanem a dj. Közgazdászként ma, hát nem tudom, ha nincs kapcsolatod, elég nagy lutri lehet. DJ-ként egy több hónapos, országos tévén futó, az adott korosztályt (is) célzó valóságsó "sztárja" lenni, na az rendesen meg tud tolni.

kszanaksz 2015.04.14. 17:03:46

Egyébként kár, hogy néha esténként nem valamelyik szereplőnek kell programot szerveznie a kinti foglalkozásának megfelelően, Peti bulit csinálhatna, mint dj, Adriennek befagyasztanák azt a batár nagy medencét és korcsolyát oktathatna rajta, Nóri arcfestős pizsamapartit tarthatna, Adrienn és Patrik buliból összeházasodhatnának, amely rendezvényt Gyula instruálná és videózná, vagy mindenki lehozhatná az összes cuccát az előtérbe és Loki irányításával rendezetten tárolhatnák őket, Patrik lenne a bíró a többiek részvételével rendezett focimeccsen, Barbara meg, hát igen, na, Barbara.

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 17:06:45

@Petrichor: Lehet, hogy látták egy kopasz képét... jó lesz pszicho-nak :)

Ronni 2015.04.14. 17:09:30

@Shabby Bear: AZt hiszem szívesebben néznénk több prolit, mint kurvát!Van nafta a kiscsajban,és a vislekedése messze a legkülönb a benti nőstények közül.Amúgy mióta proli egy kozmetikus, vagy arra gondolsz hogy nem a hátán fekve keresi meg a kenyerét?Vagy a családja nem tesz a feneke alá valami csili villi sportautót?Netán hogy nincs szponzora?Egy átlagos nem kurvoid 20 éves akit nem döngetett végig a fél ország.Na belőle kéne több ebbe a szörnyen alacsony szinvonalú műsorba.Nem hozták a pornós kurvák, az ocsmány hugyi és neje ádika......

Bujumburi 2015.04.14. 17:11:46

@Mdolo: Hehe, pont ezt a levelet kapta meg az egyik ismerősöm, csak ő nekiállt válaszolgatni, aztán kirakta facebookra, lett is utána belőle egy kis bonyodalom, hívogatta a TV2, hogy vegye le:
www.facebook.com/photo.php?fbid=903960922962511&set=pb.100000458361523.-2207520000.1429024250.&type=3&theater

natalja (törölt) 2015.04.14. 17:19:02

Modellek és aktmodellek? Bruhaha... kurvák és pornós kurvák. Miért nem merik felvállalni a kisfilmben? A tv2 is mit álszenteskedik? :D
Marad a csak "olvasó - mód". De továbbra is: hajrá Nóri!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.14. 17:21:56

@rekapitány: A susnyásban jársz, amúgy meg az a hülye, aki hülyéz. Rajongjá szép csendben magadnak, és hagyd meg másoknak a vélemény nyilvánítás jogát.

hányok (törölt) 2015.04.14. 17:26:07

@Chat Géza: Nem dehogyis, csak mindig a SIXXX írta az édeneket és szó nélkül le lett váltva.Ha egyáltalán leváltották én nem tudom.Amúgy egyre jobbak az írásaid Grat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.14. 17:30:24

@natalja: Sztm az ÉH csak fedő sztori a másik üzletre. Nem látok más magyarázatot.

Falatkányi 2015.04.14. 17:45:56

@Mdolo: én anno valamelyik kvízműsorba jelentkeztem, semmi visszajelzés. Nyáron csörög a telefon, hello XY vagyok a Tv2től, nem akarsz jelentkezni a Big Brotherbe? Hát, nem :(

Ronni 2015.04.14. 17:55:43

@kszanaksz: na neked kéne a kreativ csapatban lenned

natalja (törölt) 2015.04.14. 18:02:29

@kszanaksz: Nóri megtaníthatná Snezit sminkelni. :D Botox, Snezi és újBarbi viszont mit csinálnának? :D Az egy másik műsor, másik célközönségnek...

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Sajnos egyre jobban úgy tűnik... De miért nem vállalják fel azt, ami egyébként nyilvánvaló? Ez olyan kíííííínos... ők vajon nem érzik?

Mucsai2010 2015.04.14. 18:06:25

@mézescsók: Szerintem az újakat nem válaszhatja.

2015.04.14. 18:09:37

@DilisApu: Igen, sztem is ők négyen viszik a hátukon az egészet.

(Snezi, te meg ki ne essél!)

Mucsai2010 2015.04.14. 18:12:37

@mézescsók: Félreértettél. A "nincs vesztenivalója" típus alatt nem azt értem, hogy valami reményvesztett, öngyilkosjelölt, hanem olyat, akinek kint nincs felépített egzisztenciája, tehát nem tud mit elveszíteni. Valószínűleg nincs fix munkája vagy vállalkozása, nem tanul, stb.
Ilyen semmirekellő, ingyenélő életművész.

kismalacka 2015.04.14. 18:17:08

Az a baj, hogy a szerkesztők semmilyen értelmes feladatot nem adnak nekik, amiben meg tudnák mutatni, hogy a zabáláson és fürdésen kívül esetleg még tudnak mást is. Pl. jó volt a puzzle kirakása ( jó, ovis szint akkorák voltak a darabok ) de pl. ilyen feladatokra gondolnék. Esetleg két csapat küzd meg egymással...szal lenne valami történés, mert ez így hót unalom.

ÉH3sZ 2015.04.14. 18:19:12

Én teljesen azt hittem, hogy B2-nek kell párbajpartnert választania magának azzal, hogy a kilincsére köti az aranyszalagot a számára legellenszenvesebbnek.
Az előzetesben olyasmi volt, h a többiek tanakodnak vajon h került oda a szalag. Ha B2-nek adták az éjjel, akkor nem evidens h tőle? Miért kellett ehhez kommandózni? Vagy azt mondja: nem tudom, valaki kilopta a szobámból?

Petrichor 2015.04.14. 18:24:46

@kszanaksz: Ebben igazad van, de azt neki is be kell látnia, hogy ez maximum is csak futó hírnév lehet még a DJ szakmában is. Elvégre - ahogyan mások is említették már előttem - hol vannak már az eddigi realityk sztárjai? Én inkább a közgaszdászok között nyomulnék.

@AkkorlegyenPtr: Igen, valószínűleg az sem egy utolsó szempont, hogy kellenek a furcsább és szokatlanabb karakterek is, mert attól érdekes, ha pszicho, hát pszicho :D Annak meg egyébként ott van Gyula. Én nem mernék egy szobában aludni vele.

Petrichor 2015.04.14. 18:29:25

@ÉH3sZ: Hát mert ez is amolyan küldetésféle. Ha nem tudja teljesíteni, akkor nem Snezin csattan az ostor, hanem rajta. De értelemszerűen azért annyira nehéz feladatot nem adtak neki, hogy ne tudja megcsinálni.

Mucsai2010 2015.04.14. 18:30:08

@XocoLatte: Alapvetően a karakterekkel vannak a problémák. Vagyis azzal, hogy nincsenek karakterek.
Mert ivás, hányás, b@szás az volt az előző kettőben is, ha jól emlékszem, csak ott voltak mellé szerethető, valódi karakterek.

2015.04.14. 18:34:07

@ÉH3sZ: Gondolhatták azt is, hogy az annak a párja, amelyik B2-nél van :) És így mondjuk nekik lehet majd vmi közös kihívásuk, akár egymás ellen is :)
(Amúgy meg igen, ez a nagy rácsodálkozás megint olyan logikátlannak tűnt)

ÉH3sZ 2015.04.14. 18:37:09

@Petrichor: Értem. Béna küldetés volt.

ÉH3sZ 2015.04.14. 18:42:25

@Szent Borzadály: Túlbecsülöd őket:)
Elképzelem ahogy Adri kisüti a Dupla Szalag Megoldást és elmondja az őt áhítattal hallgató Petitnek és Lokinak:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.14. 18:43:17

@Petrichor: közgazdászként? Max ha Tom Lantos csoportjában van üresedés - hiszen mit csinál ma egy közgazdász? Műsort vezet. Elszegődik az Indexhez. Akkor már ez az esetleges 10 mila is jobb.:))

2015.04.14. 18:44:25

@ÉH3sZ: :)))))) este kiderül, még az is lehet, h pont így volt, ahogy idevizionáltad :)))) akkor nagyon fogok nevetni majd :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.14. 18:47:56

@natalja: gondolom azért nem vállalják fel, mert pl ha én azt olvasnám hogy pornós hirdetési fedőműsor indul, aminek a végén a legnagyobb strici meg qrva nyer összesen 20 milát, valszeg nem nézném, és nem csak én nem nézném.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.14. 18:49:20

@kismalacka: amúgy lehet, hogy Nóri az egyetlen nem hivatásos? Azért utálják annyira?

ÉH3sZ 2015.04.14. 18:51:04

@Szent Borzadály: Én meg lebukok, h olvastam már a forgatókönyvet:)

natalja (törölt) 2015.04.14. 18:55:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, igen... Amúgy te még nézed? Vagy te is csak olvasgatsz?

2015.04.14. 18:55:17

@ÉH3sZ: inkább, mint hogy írtad, mert ha AZ kiderülne, biztos kapnál mindenfélét a nyakadba :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nincs közös beszédtémájuk, nem egyezik az ismerősi körük, ergo nincsenek egy EKG-n :) mondjuk Adriból sem nézem ki, h hivatásos lenne, de neki meg van egy Patrikja, ugye...;)

Petrichor 2015.04.14. 19:05:28

@ÉH3sZ: Nem állítom, hogy jó volt, csak hogy küldetés volt. Vagy inkább csak... volt :D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Persze, persze, most én csak magamból indulok ki, de hát ezért nem engem láttok viszont a képernyőn :D Azért őt emeltem ki a sorból, mert egy testépítőn, egy modellen, vagy egy kozmetikuson nem lepődök meg, de egy közgazdászon igen. Mondjuk az első évadban volt brókerünk és biztonságtechnikai mérnökünk is :D

beacska 2015.04.14. 19:10:35

@kamilla123: fura, de most nem értek veled egyet: VAN BENT JÓ PASI! (nem árulom el, kire gondolok, de szerintem vannak itt egy páran, akik TUDJÁK ;) )

és ÚjBarbinak kifejezetten szép arca van...bááár, azzal egyet értek, h derék tájon elég fura a lapos fenekével...de hát nem lehet mindenki tökéletes. és ha igaz, h Nóri vele szelfizik mostanában a legtöbbet, akkor ezek szerint egy igazi álomnő...legalábbis Nóri álma benne testesül meg :D

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:11:38

@Petrichor: Ez megint a régi séma. Botox ad Fekete Rózsát Apolkának, aki használni fogja. Most B2 ad aranyszalagot Snezinek, aki használni fogja:)
Ki volt a mérnök?

@Szent Borzadály: Csukott szemmel is jobbat írnék:))

Petrichor 2015.04.14. 19:12:01

Egyébként honnan jött Ádámnak a Vakond becenév?

beacska 2015.04.14. 19:13:15

@Mdolo: nem akarlak kiábrándítani, de ez egy sablonszöveg...sajna...

Petrichor 2015.04.14. 19:15:05

@ÉH3sZ: Persze, előbb megnézik, hogy kihez kerül, aztán eldöntik, hogy mit jelent :D Amúgy Szöszi volt a biztonságtechnikai mérnök.

beacska 2015.04.14. 19:15:33

@mézescsók: vagy azok, akiknek "foglalkozásukból fakadóan" a tél uborkaszezon. esküvői videós, vízimentős, tán a DJ is...

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:15:59

@beacska: A most beköltöző G.Barbarát hívod ÚjBarbinak?

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:17:34

@Petrichor: Loki mondta Plüssnek, h Ádám vakondképű:)
Köszi, nem tudtam:)

beacska 2015.04.14. 19:20:51

@ÉH3sZ: hát igen. voltak itt már ennél kevésbé találó nevek is, asszem...

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:23:56

@beacska: Akkor a szép arcok terén más az ízlésünk, ami persze nem baj:)

beacska 2015.04.14. 19:25:33

@ÉH3sZ: amikor ki van festve, és mosolyog, el tudom képzelni, h mit fényképeznek rajta...és igen, nem az a bab-arcú szépség, kétségtelenül...de szimpi vhol

beacska 2015.04.14. 19:26:13

@Petrichor: mire vonatkozik ez a kérdés?

Petrichor 2015.04.14. 19:27:22

@beacska: Hogy kiknek volt kevésbé találó nevük.

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:32:26

@beacska: Köszi a jav.-t mert nem tudtam a bab-arcút hová tenni:))

beacska 2015.04.14. 19:34:07

@Petrichor: jaaa, engem nagyon zavar, h sixx mindenféle kitalált neveken nevezi a szereplőket...meg itt a kommentelők egy része is...néha el sem olvasom a hozzászólást, ha számomra ismeretlen neveket tartalmaz...nem értem, h egy 4 betűs nevű játékost miért egyszerűbb Madamné-nak hívni, ami 7 betű, és értelme sincs....

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:38:40

@beacska: Mádámné elvileg M. Ádámné, azaz Melanie volt. Nem Beus, ha ő a 4 betűs:)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.14. 19:45:16

@ÉH3sZ: Ja, ha fél óráig tökölnék, akkor kitalálnám a leghülyébb nevet is, de inkább ugrok...

beacska 2015.04.14. 19:47:39

@ÉH3sZ: nem. Meli a négy betűs :D

kismalacka 2015.04.14. 19:48:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, elképzelhető. Meg talán értelmesebbnek tartják maguknál :) Persze titokban.

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:51:33

@beacska: Legyen Mel, az csak három betű:)

@Pietrosz Abroszbatojsz: Teljesen igazad van. Nekem mondjuk két másodperc alatt beugrik, de erről nem tehetek:)

Petrichor 2015.04.14. 19:51:41

@beacska: Engem szórakoztatnak a becenevek, bár tény, hogy időnként nem annyira passzolnak... De Ivar és Becks szerintem jó :D

beacska 2015.04.14. 19:53:43

@Petrichor: Beks? osztand miért?...az Ivar elfogadom, de azért arra is sokan rákérdeznek, mert lemaradtak róla...nem triviális. nem adja magát...mint a Loki pölö...az nyilvánvaló ;)...jaaa, az hozott anyag

beacska 2015.04.14. 19:54:32

@ÉH3sZ: nnna, tessék ...ugye, h ugye? ;)

2015.04.14. 19:56:34

@beacska: a Vakond név a legrosszabb mind közül, nem is adja magát, és nincs olyan nap, amikor ne kérdezne rá vki, h az meg ki az? (És tök igaza is van)

ÉH3sZ 2015.04.14. 19:57:53

@beacska: David Beckham beceneve Becks, mellesleg ez egy sörmárka is.

beacska 2015.04.14. 19:58:38

@Szent Borzadály: nekem az a fröcsögős cím is igen zavaros volt, ami akkor került be, amikor Ádám kiesett (az Indulaaa Mandula helyett)...mégis sokan találónak tartották, én meg elfogadom...

beacska 2015.04.14. 20:00:23

@ÉH3sZ: igen. éééés van vmi közük Partikhoz? (akinek pölö a hozott Paca név tökre jó és vicces)...és most ne mondd azt, h igen, hisz Patrik focista, és mint ilyen sok sört iszik, mert el találom mosolyodni magam ;)

anonymand kommentelő 2015.04.14. 20:03:26

@ÉH3sZ: Ja, és akkor csak végig kell gondolni, hogy Patrik valószínűleg focista, és láthatóan szereti a sört, és már meg is van.

ÉH3sZ 2015.04.14. 20:05:19

@beacska: Paca focista és ettől függetlenül iszik:)
Mosolyodj el nyugodtan, jól áll:)

@anonymand kommentelő: Vágod

beacska 2015.04.14. 20:08:34

@Petrichor: @anonymand kommentelő: @ÉH3sZ: maradjunk annyiban, h az én férjem is focizott 30 évig (még ma is), sört iszik, mégsem hívom Becksnek...bár, némileg kevesebb a haja...

szóval, ha minden focistát...na, nem folytatom. a Paca számottevően jobb.

beacska 2015.04.14. 20:09:47

@ÉH3sZ: ETTÓL függetlenül??? a focisták isszák meg (szerintem) a Föld sörfogyasztásának a felét :DD

Tertullianus, a filozófus 2015.04.14. 20:10:10

@Petrichor: Én meg úgy látom,hogy csak akadályozzák a tartalom befogadását, a posztokban is, meg a kommentek olvasásakor is.

ÉH3sZ 2015.04.14. 20:35:57

@beacska: A szurkolók (nem az aszfaltozók!) a másik felét:)

beacska 2015.04.14. 20:37:17

@ÉH3sZ: :D akik szintén fociztak vmikor, csak már megöregedtek, vagy elhíztak ;)

ÉH3sZ 2015.04.14. 20:40:56

@beacska: És van egy megöregedett vagy elhízott párjuk. De legalább a sörözés megmaradt!:)

Petrichor 2015.04.14. 20:47:27

@Tertullianus a filozófus: Időnként valóban akadályozzák, szerintem se jó mindenkinek a beceneve, főleg a legelején, mikor még a valódi nevüket is nehezen jegyzi meg az ember, de pl. az Ivar/IvarNóri nekem pont egy olyan, ami könnyen megmaradt.

SEHERIKE23 2015.04.14. 20:52:45

Ez a Barbara 2 , vagyis GERE BARBARA, aki úgy mutatkozott be mint mint valami művésznő, akit akt modellként filmeznek...hát, mit ne mondjak? ...nos azt vártam, hogy mikor esik ki a partnere műfogsora a "művészi film" készítése közben? Nem esett ki, biztos jó ragasztót használ. Na szóval, aki nem tudná, ez a hivatalos foglalkozása.
videos.freeones.com/d_babes/Daniella_Rose_p/28428/

SEHERIKE23 2015.04.14. 21:03:53

Kaptam egy linket. Nem szoktam pornót nézni, de kíváncsiságból belenéztem, mivel a most beköltözött Barbaráról van szó. Pont vacsoráztam, ezért csak az első 3 percet néztem meg. Majd holnap megnézem, csak azért is , hogy képben legyek. Tudni akarom, hogy ki ez a nő, már ha bent marad és nem Őt hívja párbajra Snezi. Remélem, hogy Snezi jól választ és nem esik ki! Vissza térve Barbarára, egyáltalán nem akt modell, hanem egy kőkemény pornós. Amennyit láttam a filmjéből, nyugodtan kijelenthetem, hogy a segge szebb mint a feje. Aki kíváncsi rá, hogy ki ez a nő, és mivel foglalkozik, itt megnézheti!
www.youporn.com/watch/9475957/daniella-rose-anal-2/

Armador85 2015.04.14. 21:07:28

A becenevek kicsit arról is szólnak, hogy közösséget formálunk itt, együtt így hívjuk őket, tartozunk valahova. Még ha az az Éden Hogyvolt fóruma is : ) egyébként meg csomó embernek több is van (Snezi, Sneci, Sezlony). Nem muszáj a fiktívet használni, de vicces.

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:21:53

jóestét , jó szurkolást. mi lesz az aranyszalag ügy vége? vajon Barbara2 elveszti a szüzességét végre? tömény izgalmak várhatóak.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.14. 21:22:56

En a Vakondot nem ertettem hogy honnan jott, de most mar mindegy.

fran7 2015.04.14. 21:23:45

Most láttam először a főcímet, hát nem biztos, hogy a képeken szereplők vannak a műsorban. Illetve nem magyarul énekelhetnek a föcím dalban.

vastyúk is .. 2015.04.14. 21:27:33

Szép estét! Micsoda párbajhangulat.

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 21:28:59

@vastyúk is ..: Sznezsi vagy Sznezsi ? Sznezsi vagy Sznezsi esik ki ?

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:29:18

@Yooha: loki mondta róla hogy vakondképü (am kb 20x leirták már :)

Ditti82 2015.04.14. 21:30:37

Kinek a maciját akasztják fel?

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 21:31:04

Becks akasztja Bubut, classic.

gólyamajom 2015.04.14. 21:31:26

Pacának van vmi perverziója, ami miatt imád plüssállatokat felakasztani :D

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:32:26

na szegény Beust ha látja Bubut felkötve

vastyúk is .. 2015.04.14. 21:33:20

@Schlomo Goldberg: Balázs után szabadon, 'Sznezsi, vár az utca' :D

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 21:34:36

Bírom amikor Sneci a szeme alatt azokkal a fehér krémmel úgy néz ki mint egy inverz mosómedve

Petrichor 2015.04.14. 21:37:46

@Schlomo Goldberg: Meg hogy naponta tizennyolcszor sminkeli át magát alkalomhoz illőre :D

ÉH3sZ 2015.04.14. 21:37:55

Valamiért úgy érzem nem Botoxot hívja ki Snezi, inkább Nórit

vastyúk is .. 2015.04.14. 21:38:11

Szegény Bencét is el fogja érni a terror, mikor Snezi a tükör mögül kezdi osztani fehérre riasztott szemalatti táskáival.

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:39:05

ennyi reklámot fakk, ment 15 percet a müsor oszt 10 perce reklám van

Zoe_the_Genius 2015.04.14. 21:39:13

A fiúk uncsiznak. Most akkor én panaszkodom: tényleg, tényleg a kibaszott Bubu maci akasztása ér meg annyit, hogy bevágják? Másodszor is? Barbarakettő mellett kitartok, egyelőre annyit látok, hogy van véleménye, eldlizte a sárga szalagot, beszélget mindenkivel, nem sipít, még nem itta magát hugyozós részegre, és akkor itt eszembe jut: ő a pornós a Mölanzs meg csak egy kis hülye picsa senki volt, szóval maradok a véleményemnél, hogy tök mindegy kinn ki mivel foglalkozik. Irreleváns, hogy ő copkod-e vagy sem.

Zoe_the_Genius 2015.04.14. 21:40:15

@ÉH3sZ: Tinát. Mert tudja, hogy két szavazatot kapott, inkább.

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 21:43:47

Most akkor kinek az ajtajára helyzete Barbara az aranyszalagot?

melaena 2015.04.14. 21:43:51

@gólyamajom:
ha valaszthatok,h plussoket akasszon fel,vagy a faszat verje a paplan alatt mikozben velem beszel,en az elobbire szavazok :D
a tegnapi musorben megint egy olyan riport volt bencevel,amibol 2-3 hete is jatszottak be reszleteket.
tuti,h keszultek olyan riportok,amikben hetekkel az esemeny utan kell jelenidoben beszelni.

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:43:51

micsoda talány, barbi biztos gyulát választotta hahah

vastyúk is .. 2015.04.14. 21:44:42

Király, mire visszajönne a műsor, meghal a stream.

ÉH3sZ 2015.04.14. 21:45:05

@Zoe_the_Genius: Ha szimpi szavazás lesz, olyat kell vinni akit tudsz h nem szeretnek annyira. Tina még olyan semleges bent

2015.04.14. 21:45:18

ez a mai poszt? volt valami? mindenről lemaradok
'stét

Ditti82 2015.04.14. 21:46:46

@Chuck Νorris: Friderikusz meg a fél képernyőt kitakarja vazzz...

verkli 2015.04.14. 21:47:09

@SEHERIKE23: Én meg szoktam pornót nézni. De ide ez a csaj játékosként jött, ezért leszarom, hogy civilként mit csinál, aszerint fogom megítélni, hogy hogyan játszik. Ezt javaslom a többieknek is.

Ne küldj levelet 2015.04.14. 21:49:15

Nagy patkány itt az összes bentlakó.

2015.04.14. 21:49:21

gyuszi én mán eccer láttam a zóceánt és nagyon jó és nagy és vizes :D neked is fog tecceni lógázd bele a lábodat

gólyamajom 2015.04.14. 21:49:21

@fosch9: Ma én is lemaradok. Puszi mkinek. Migrén.

ÉH3sZ 2015.04.14. 21:49:58

@fosch9: Tükör!:)

@Ditti82: Azt hittem csak nálam!:)

2015.04.14. 21:50:05

@Ditti82: én is azt néztem szörnyűű

fran7 2015.04.14. 21:50:45

Barbi kitörései nem gyengék, de azok. A fitness edzők sírnak a képernyők előtt.

ÉH3sZ 2015.04.14. 21:52:01

Mindjárt hoznak egy Flabélost a zumba mellé:)

2015.04.14. 21:52:15

@gólyamajom: jobbulást, vegyél be valamit gyorsan :)
@ÉH3sZ: nemsoká :D

2015.04.14. 21:53:00

@ÉH3sZ: te micsoda csuda dolgokat tucc :D

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:53:14

@fosch9: nem sok minden
21:15 elindult az adás
21:16 mi történt az elmult adásban
21:20 snezi konstatálta hogy szalagot kapott
21:23 a fiuk felakasztották bubut a légkondira forogni
21.26 vmi amire már nem emlékszem
21:29 reklám
21:43 reklám vége

2015.04.14. 21:53:27

mari miért akar elállni loki mellől?

Schlomo Goldberg 2015.04.14. 21:53:59

@fosch9: Sznezsit felakasztották a ventillátorra, Bubu párbajozik valami aranyszalag miatt ha jól értettem

fran7 2015.04.14. 21:54:07

Peti így kopaszon valami fáraós filmben lehetne főszereplő.

2015.04.14. 21:54:11

@Chuck Νorris: köszike úgy látom a lényegre érkeztem :DDD

2015.04.14. 21:54:51

@Schlomo Goldberg: ez a verzió még jobb :DDDDD

Chuck Νorris 2015.04.14. 21:55:16

A Tinus nem rossz bör, egyre jobban tetszik.

ÉH3sZ 2015.04.14. 21:56:29

@Schlomo Goldberg: :DD

@fran7: A mozgása alapján egy Pinokkió Ramszesz:)

@fosch9: Bizony:)

ÉH3sZ 2015.04.14. 21:57:42

Tina és Gyula jobban összeillenek, mint Nóri és Gy

Rayen 2015.04.14. 21:58:38

Peti és Mariann biztos nagyon tattikusak, de egy büdös szót nem értek abból, amit motyognak.

2015.04.14. 21:58:54

peti egyen meg a fene amiért a barátodat lokit át akarod verni

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:00:11

barbi1 meddig fog benn semmittenni? lesz vmi kalandja, vagy ugy fogunk rá (nem) emlékezni hogy volt az a nagydarab szöje lány aki megsiratta Vakondot?

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:02:04

gyula gyerekkokuszt kapott :)

ÉH3sZ 2015.04.14. 22:06:07

@Chuck Νorris: Úgy.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.14. 22:10:14

A holnapi posztírónak is nehéz dolga lesz...

tomfree 2015.04.14. 22:13:40

Nóriban nagyot csalódtam, ahogy "lúzerezte" Gyulát. Úgy csinál a nő, mint ha ő valami agykutató vagy idegsebész lenne. Ha Gyula lúzer, akkor ő micsoda? Hisz ő mondta, hogy ha hülyével áll össze, őt is hülyének nézik. Egyre jobban idegesít, hogy ennek a nőnek MINDIG van valami baja.

Mirocska 2015.04.14. 22:15:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nagyon koncentrálunk a hihetetlen izgalmas eseményekre! Nem... :-D

Ne küldj levelet 2015.04.14. 22:15:55

Ez bence buta, vagy csak kavarja.

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:16:26

Snezi jogosan háborodik fel, nem azért veri ki minden este bencusnak hogy az ne halgassa meg a pampogását.

2015.04.14. 22:16:57

ezt az ocsmány fíreg barbarát ki volt képes megpocsékolni akár csak egy pornó erejéig is?

ZLATAN 2015.04.14. 22:17:19

@Ne küldj levelet: Szerintem Bence simán ostoba...

2015.04.14. 22:18:03

miért van létra a szobában? teli van aggatva melltartóval

ZLATAN 2015.04.14. 22:18:27

@fosch9: Ez a kérdés engem is foglalkoztat. Nem egy Aleska az biztos...

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:19:11

@Majom1Parádé: az biztos, az első órában volt 24 perc reklám, felkonf, lekonf, ez történt ediig, ez várható, kb 10 perc. volt kb 26 perc uj anyag, bár én ugy érzem csak 3 perc volt kb :)

2015.04.14. 22:19:58

ha teteted a hülyét akkor kevesebbet várnak el tőled - ez sneci életfilozófiája

Rayen 2015.04.14. 22:20:03

Snezi hány órán át sminkel?

Zsoofka 2015.04.14. 22:20:50

Csak én unom, de piszkosul?????

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:20:56

le ne pattannyon Snezi kannáirol az éva kosztüm :)

ZLATAN 2015.04.14. 22:21:14

@Rayen: Szerintem tök mindegy, a kívánt célt soha nem éri el.

fran7 2015.04.14. 22:21:39

Marian élvezi a bókokat. Nem.

2015.04.14. 22:21:46

löevél paradicsomi buli ádám és évaként
a lányokra kicsi a melltartó barbarára nagy ugyanaz

mari loki pofájába hazudik szemét

@ZLATAN: makó jeruzsálemtől..

Zsoofka 2015.04.14. 22:21:46

Na ezért Marcsa feje most egy tanulmány! Remélem lesz belőle holnap legalább kép... :)

ZLATAN 2015.04.14. 22:23:00

Kevesen vagyunk a blogon...Észrevettétek?

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:23:30

Loki ugy verette mint C-3PO :) :)

Zsoofka 2015.04.14. 22:23:36

Valaki írja már le, miért akar már most összeállni Marcsa és Loki. Marcsát idegesíti Loki?

fran7 2015.04.14. 22:25:43

Alkeszeknek milyen jó is lehet az ingyen pia. Snezi, hogy fog ebből az állapotból kikavarodni.
Loki este megnézte a Rockyt?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.14. 22:26:01

Loki hogy elvolt most Nórival: Nyerni jőttél!!!!

2015.04.14. 22:26:15

@mokamini: petivel akar összeállni de h miért nem tudom
de nem tetszik h lokit nem avatják be

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:26:16

Loki és Nóri jelenete azért picit vicces volt

Zsoofka 2015.04.14. 22:26:29

Úgy látom kelleni fog még Lokinak Nóri, mint G,,H,I terv.

Mirocska 2015.04.14. 22:26:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Semmiről! :-D Esküszöm, két mondatban sem tudnám elmondani, mi történt eddig! Minden tiszteletem a hv íróké! :-))

fran7 2015.04.14. 22:27:14

@ZLATAN: Végiglapoztam a tvcsatornákat, mikor megláttam Steven Seagalt, akkor rájöttem, milyen jó is az Éden Hotel.

Rayen 2015.04.14. 22:27:15

Gyors hogyvolt: a mai részben a világon semmi nem történt.

2015.04.14. 22:27:16

@ZLATAN: igen

Loki milyen váratlan bejelentést tesz? ne idegeljenek már fel jó előre

Zoe_the_Genius 2015.04.14. 22:27:37

Loki szupercuki, Barbikettő jót tett a népnek, Nóri nevetett őszintén, nekem tetszett ez a rész.

melaena 2015.04.14. 22:27:48

Loki kb. ebben az egy adasban tobb gusztustulan dolgot csinalt,mint amennyit snezi amiota bent van.
Ahhoz kepest o nyomja ezerrel,milyen gaz a csaj.

Ditti82 2015.04.14. 22:27:50

Ajajaj, Loki megint kimondja. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.14. 22:28:08

Loki megint az összefogást emlegeti, vagyis ők szavaznak a párbaj győzteséről? Vagy mire értette vajon?

introverted22 2015.04.14. 22:28:30

Hát Loki nagyon kétségbeesettnek tűnt... Lehet, hogy Mariskát viszi ki bohócra sminket Sezlony barátnőnk?

2015.04.14. 22:28:39

@melaena: na és mit csinált mesélj mert én nem láttam csak peti és mari gusztustalankodását

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:29:12

@Mirocska: micsoda? csomo minden történt, megtudtuk lesz Argo 2, meg Pláza Ásza 2

Zsoofka 2015.04.14. 22:29:26

@fosch9: Bejelenti, hogy a töke kivan attól, hogy Peti játsza akavarógépet, ígérgeti neki, hogy az ő terveit támogatja (pl S. kirakását) és a végén mindig csak ő meri ezt kimondani, a többi meg hallgat, mint a narancs a szatyorban. REMÉLEM.

Hajrá Nóri és Loki.

ZLATAN 2015.04.14. 22:29:26

@fran7: Seagalban nem lehet csalódni. Láttam egy filmjét, ahol egyszer majdnem sírt, de nem jött össze neki.

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:31:08

ÉÉben Snezi barinöje, Mirtill a vendég. Mirtill egy nagyon értelmes lány, csodálatos hangszinnel.

Zsoofka 2015.04.14. 22:31:13

@windsor: Szerintem meg megint rájött, hogy nix csapat.

tomfree 2015.04.14. 22:32:24

@windsor: faszán elspoilerezték a holnapi adást: a többiek résztvesznek a párbajban. Loki arra buzdítja a többieket, hogy merjék kibaszarintani Snezit. Akit nyilván ki fognak tenni a szimpátiaszavazáson mert utálják. Marha izgalmas eddig ez a hét.
@ZLATAN: feltűnt, hogy kevesen vagyunk ma itt.

ZLATAN 2015.04.14. 22:32:29

Peti kicsit tényleg kezd furcsa lenni.

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:32:56

a diktátor meg a női Mel Gibson a mad max 2-böl.

ZLATAN 2015.04.14. 22:33:26

Remélem nem fullad be a blog...Sokat nevetek itt.

introverted22 2015.04.14. 22:33:37

Mariska már az első körben is Petit választotta B tervnek. Most hogy visszajött, és Bence elsezlonyosodott, Peti lett az A terv. Peti pedig szintén kijelentette, hogy ha bejön egy jobb, akkor Barbi mehet. Szóval egyik se csinált segget a szájából. Ezenkívül Mariann tisztában van azzal, hogy ha a játék helyett Loki érzéseivel is foglalkoznia kell, akkor az elvesz belőle. Nem hülye, tudja, hogy Loki többet akar. Bevallom nekem is terhes tud lenni az, ha valaki többet akar tőlem, mint én tőle. Érthető, hogy egy kicsit zavarja. Szóval én nem tartom gusztustalannak amit Peti és Marianna csinál... Mindkettő okai érthetőek.

fran7 2015.04.14. 22:34:04

Srácok ez a rész arról szólt, hogy irigyeljük a szereplőket. Óceánpart, naplemente és még fizetnek is érte. És sajnáljuk is őket, mert velünk nem veszekszik fehérre kent szemű bosnyák-magyar Gojko Mitics filmhősnek sminkelt negatív hősnő. Ebből élt meg a Két pasi és egy kicsi stábja, több mint egy évtizedig.
Másrészt hátha valami váratlant akarnak húzni a szerkesztők.

Chuck Νorris 2015.04.14. 22:34:53

Zoé már biztos tud egy magyar szót. LEVÉÉÉÉÉL

Mirocska 2015.04.14. 22:35:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Bubu felülhetett a körhintára. Ennyi jut eszembe... :-D

@Chuck Νorris: :-))

ZLATAN 2015.04.14. 22:35:22

Ráadásul a hozzászólások legalább annyira viccesek, mint a poszt maga.

fran7 2015.04.14. 22:36:12

@ZLATAN: Én nem a csalódástól félek vele kapcsolatban. Csak az elvesztegetett időt sajnálnám.

Zsoofka 2015.04.14. 22:37:16

@windsor: Szerintem azért Loki nem fog egyetérteni veled :) De igazad van, ez egy egyéni (páros) játék, nem léleksimogató. És igen, ha egy nemszerelem folyton simogatna és részegen udvarolna, utálnám. Mégis úgy érzem nem fair Loki háta mögött összeállni. Ezért örülök a Loki-Nóri jelenetnek... .

introverted22 2015.04.14. 22:39:31

@mokamini: Nyilván Loki ettől nem lesz boldog, bár szerintem azért ez nem a tudtán kívül történik. Max nem mutatják, mikor vele is egyeztetnek. Elég kevés részt látunk a napjaikból :(

csak mert 2015.04.14. 22:39:39

Loki milyen aljas lett..ez már akkor kiderült, amikor nórit hátbaszúrta..
peti is...
botox

és ez a pornós szutyok, fúj

Zsoofka 2015.04.14. 22:40:52

HA MÉG VALAKI ELMONDJA, HOGY NÓRI EGÉSZ NAP ALSZIK, ELALSZOM

ZLATAN 2015.04.14. 22:41:49

@windsor: Ez az én bajom is. Logikailag követhetetlen az egész esemény. Olyan, mintha egy halom hülyét összezártak volna és random cselekednének. Persze egy halom idióta van bezárva véleményem szerint, de azért csak alkotnak stratégiát meg szövetkeznek meg nem tudom...

Zsoofka 2015.04.14. 22:42:21

Mellesleg lehet azért akad ki Loki, mert Nóri áll ott Sezlony mellett és a CSAPAT nem meri kirakni S.-t és Nóri kerül veszélybe....

csak mert 2015.04.14. 22:43:28

@mokamini: loki egy gerinctelen féreg, nórit szidja a háta mögött, aztán nyal,, fúj de gáz

Zsoofka 2015.04.14. 22:44:32

@windsor: Teljesen igazad van, megint visszajutottunk a kályhához, a szerkik szándékosan félrevezető és/ vagy balfasz munkavégzéséhez...

Zsoofka 2015.04.14. 22:45:39

@csak mert: továbbra sem hiszem, hogy minden riportbeli megszólását az elhangzásakor adtak le és nem akartak ezzel is manipulálni minket a szerkik.

introverted22 2015.04.14. 22:46:13

@ZLATAN: Nna igen. A korábbi évadokban azért több agyalást mutattak.. De lehet, hogy pont azért nem mutatják az agyalást, mert az bezavarna a szerkesztői bekavarásokba. Vakon vagyunk mi itt kint sajnos :(

2015.04.14. 22:47:03

@mokamini: cuki
vagy hajrá loki és nóri

viszlát

csak mert 2015.04.14. 22:47:20

@fosch9: "mari loki pofájába hazudik szemét"

megérdemli ő is ezt tette másokkal, vagyis teszi, kellett a műcsöcs? háh beszopta :D

Zsoofka 2015.04.14. 22:48:02

@melaena: Mire gondolsz? Kampányol S. ellen, de ezt már sokszor az arcába is megmondta. Részegen udvarol. Nórit próbálja felrázni... Én ezeket láttam. A Kúria dimenziójában ezek azért nem annyira gázak.
Ellenben láttam 2, állítólag vele egy csapatban játszó embört aki épp most készül hátbaszúrni....

ZLATAN 2015.04.14. 22:49:03

@windsor: Ez a gond, hogy teljesen vakon vagyunk. Ennyi erővel nem is kellett volna műsort csinálni, csak az elején szólni, hogy elkezdődött, utána meg közölni, hogy ki nyert. Az ÉH1 sokkal követhetőbb és élvezetesebb volt. Legalábbis nekem.

Mók_Ica 2015.04.14. 22:50:33

jó estét :) megérkeztem az éé-re :))

csak mert 2015.04.14. 22:51:08

@mokamini: nórit hátbaszúrta, sírt is...
snezit is csókolgatja, ha piás.. nekem ez gyomorforgató

sőt most is nórit szidta, aztán nyalt

ZLATAN 2015.04.14. 22:51:20

@csak mert: Van a játékban olyan, akinek Loki nem hazudott az arcába? Esetleg van ott olyan ember, aki mindenkivel őszinte??

Zsoofka 2015.04.14. 22:51:35

@Mók_Ica: én épp most kapcsoltam el, nem bírom elviselni azt a "nőt".

Mók_Ica 2015.04.14. 22:52:24

@mokamini: diktátort én sem.... de tájékozódnom kell :)))

csak mert 2015.04.14. 22:52:33

@ZLATAN: olyan nem hiszem, aki mindig őszinte, de azért van, akivel elszaladt a ló

melaena 2015.04.14. 22:52:38

@windsor:
" Bevallom nekem is terhes tud lenni az, ha valaki többet akar tőlem, mint én tőle"
Hat meg az milyen terhes,amikor honapokig,evekig keptelen ezt egyertelmuen jelezni a csaj,amikor es ahogyan kimondja,mar menthetetlen a haveri kapcsolat is.

2015.04.14. 22:53:21

@csak mert: nem szeretnék reagálni mert kedvellek de a véleményeddel nem értek egyet
@mokamini: twin peaks van gyere

csak mert 2015.04.14. 22:54:02

@melaena: ott a pont :)) botoxnak jól jött, hogy loki mászik rá.. most egye meg amit főzött :D

Zsoofka 2015.04.14. 22:54:43

@fosch9: Tudom, hogy nem leszek népszerű, de én azt nem szeretem.... :(

csak mert 2015.04.14. 22:55:21

@fosch9: nem téged bántalak, csak máshogy látom, sajnálom :( inkább nem írok semmit :((

2015.04.14. 22:55:31

@mokamini: nálam népszerű vagy mert úgy látod lokit mint én :)

ZLATAN 2015.04.14. 22:55:47

@csak mert: Loki csak szimplán kanos szerintem.

csak mert 2015.04.14. 22:57:48

@ZLATAN: az, és pont akkor változott meg, amikor beus mellére cuppant rá

Zsoofka 2015.04.14. 22:57:49

@fosch9: :)
Kezdek aggódni érte....
Egyedül a Nórihoz való viszonyát nem értem, nem értettem eddig. De most olyan aranyos volt Nórival (értsd: pont azt adta neki, amire szüksége volt, egy kis életkedvet), hogy egyre inkább úgy érzem, hogy a Nóri-ekézésének felnagyítása a forgatókönyv részére.... :)

Mók_Ica 2015.04.14. 22:58:52

@mokamini: engem nem zavar, hogy nem szereted, ettől még kedvellek :)

@csak mert: @fosch9: köszcsi-puszcsi :)))

@ZLATAN: ha jól láttam, ezt többé kevésbé körül is írta a riportban..... és azt is tudja, hogy ő nem rúghat labdába botoxnál.....

ZLATAN 2015.04.14. 22:59:47

@csak mert: @mokamini: Loki már Nórit is megdugná kínjában, ezért ilyen kedves.

csak mert 2015.04.14. 23:00:41

@ZLATAN: :DDD a háta mögött nem olyan kedves, de lehet csak az elfojott szexualitás jön ki rajta

2015.04.14. 23:01:43

@mokamini: igen gondolom sok manipuláció van az adásokan

ZLATAN 2015.04.14. 23:02:00

@Mók_Ica: Már miért ne rúghatna? Botox azt nyilatkozta, hogy Loki volt bent a legjobb vagy legszexibb pasi, valahogy így mondta az egyik ÉÉ-ben.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:02:04

@ZLATAN: sztem nem..... csak most nincs hozzá fizikailag olyan közel, nem egy szobában vannak..... anno nóri rendetlensége zavarta.... nagyon kikelt magából, nehezen viselte.... (vagy azt, hogy nóri nem pakolt helyette sem :)))) )

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.14. 23:02:52

vicces, h Snezire lassan már azt is ráfogják, h ő ölte meg Kennedyt, és most az ISIS-t irányítja a háttérből. nála eddig szinte az összes játékos nagyobb féreg volt (Adrit is beleértve), vagy csak a szerkik valamit elfelejtettek berakni a műsorba.

csak mert 2015.04.14. 23:02:58

@ZLATAN: tényleg ezt nyilatkozta

Mók_Ica 2015.04.14. 23:03:30

@ZLATAN: loki nem tudja ezt :)))) botox az ÉÉben mondta :))) pedig loki most sokkal jobban néz ki, mint amikor beköltözött ..... sztem.

Petrichor 2015.04.14. 23:04:31

Gyula képes volt azt mondani Nóriról, hogy vannak furcsa dolgai... XD (én még csak most nézem a mai részt)

Mók_Ica 2015.04.14. 23:04:50

@henrik_: sztem is ő ölte meg Kennedy-t :))) egyébként igazad van és tuti, hogy egy csomó mindent mi nem látunk......

Petrichor 2015.04.14. 23:05:29

@Mók_Ica: A sokkal kisebb szakáll sokkal jobban áll neki :)

ZLATAN 2015.04.14. 23:08:45

@henrik_: Sneci azért tűnik egy sunyi féregnek, mert valószínűleg az...Ha sapkát kötött volna odabent, akkor azt mondták volna rá, hogy sapkát kötött odabent.

ZLATAN 2015.04.14. 23:09:40

@Mók_Ica: Férfiként erről nem tudok nyilatkozni, de szerintem van annyira karakteres, mint natural (muhhhhhhhhahaha) Bence.

csak mert 2015.04.14. 23:09:42

@Mók_Ica: azért a 9/11-et is megtervezhette :DD

Mók_Ica 2015.04.14. 23:11:58

@Petrichor: rendezettebb :)) és a haja is :)))

@ZLATAN: nekem jobban bejön loki, mert több agya van, mint bencének :)))) az agy és a humorérzék nagyon fontos.... sztem :))

@csak mert: tuTTam, tuTTam, csak nem sejtettem :)))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.14. 23:12:14

@ZLATAN: biztos, csak egyelőre a műsorban mindenkii sunyibb volt. az egyetlen szándékos párcseréjét is Pjotr tanácsára csinálta, a Milános párválasztón pedig Milánt választotta, akit egy piros boríték ejtett ki. ehhez képest ilyeneket magyaráznak, h négy ember esett ki mellőle, hát nem tudom... :D

Petrichor 2015.04.14. 23:13:56

@Mók_Ica: Nekem egyébként az egész ember bejön, talán ő az egyetlen, akit az életben is szívesen megismernék :)

ZLATAN 2015.04.14. 23:14:36

@Mók_Ica: Bencének pont annyi agya van szerintem, hogy ne felejtsen el levegőt venni...Szegényt biztos megterhelte a natural (muhhhhhhhahaha) testépítés. Loki szellemi képességei kiemelkednek ebből a mezőnyből, ez tény...és ezért mondom, hogy ez akár Botoxnak is bejöhet. (???)

ZLATAN 2015.04.14. 23:16:19

@henrik_: Én akkor borultam ki végleg Snecitől, amikor tegnap ezeket az új csajokat masszírozta. Úgy adta elő magát, mintha ő lenne bent a valaki...Remélem nem hitte el magáról azért.

introverted22 2015.04.14. 23:17:01

@melaena: Akkor nem volt más, aki Loki mögé állt volna. Nóri akkorra már kiábrándult belőle az árulása miatt. Mindenki másnak volt fix párja. Most viszont Gyula eléggé másfelé hajlik, így Nórinak ismét kell Loki. Szerintem nem volt véletlen, hogy Loki most szórakozott így Nórival. Tudja ő, hogy mit terveznek Petiék, csak ezt nekünk nem mutatják... Persze ez mind csak az én gondolatom...

Petrichor 2015.04.14. 23:17:51

@henrik_: Loki és Peti egyértelműen sokkal sunyibbak (ami nem is baj, mert ezt a játékot máshogy nem lehet igazán játszani), szerintem sokkal inkább Snezi stílusával van problémájuk, főleg azok után, amit az első pár napjában lerendezett.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.14. 23:19:12

@ZLATAN: ja, néha vannak kisebb túlgondolásai, de pl a Naomi, vagy az elején az a cuppogós hülyegyerek (nem jut eszembe a neve) jóval alattomosabban játszott, és igazából ezért sem értem ezt a kollektív utálatot. a legjobban Adrin lepődtem meg, hát neki aztán tényleg soha nem ártott.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:19:28

@Petrichor: meginnál vele egy pohár valamit? :))) én is elbeszélgetnék vele egy pohár bor mellett :)))

@ZLATAN: nem tudom botox milyen nő..... nekem még mindig elég vvdóris és ez nem egy pozitívum...... nem tudom, hogy fizikailag vagy agyilag jön(ne) be neki loki .... :)))

ZLATAN 2015.04.14. 23:22:13

@henrik_: Szerintem nagyon sok mindent nem mutatnak meg nekünk a szerkesztők, ami nagy baj. Biztos, hogy valamiért kialakult a Sneci ellenes hangulat és biztos a játékosoknak volt rá okuk. Nekem a stílusa visszataszító. Közönséges és olcsó...és ahogy mondod, vannak néha kisebb túlgondolásai. Azt nem tudod, hogy az elején miért cserélt naponta 5x bugyit?

Mók_Ica 2015.04.14. 23:23:19

@csak mert: @henrik_: adri volt valaha "magasan"? ő sem túl sok vizet zavar bent.... azonkívül, hogy pacát imádja (testileg-lelkileg) mit mutatott???

ZLATAN 2015.04.14. 23:23:51

@Mók_Ica: Fogalmam sincs. Én eskü alatt vallom, hogy én nem kívánom Lokit. :)) Neked van tipped? Neked pl hogy jön be? :)

csak mert 2015.04.14. 23:24:40

@Mók_Ica: semmit, most még aljas is, rühellem

Mók_Ica 2015.04.14. 23:24:41

@ZLATAN: sezlony viselkedése inkább ribancos, revütáncosos.....

Petrichor 2015.04.14. 23:27:00

@Mók_Ica: Pontosan :D

@ZLATAN: Abszolút egyetértek, nem tudom, hogy várja el, hogy ezzel a stílussal kedveljék vagy tiszteljék... Ami fura, hogy a riportokban tök normálisan nyilatkozik.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.14. 23:27:02

@ZLATAN: ha vhol összefutnék vele, akkor rákérdezek erre a bugyis dologra :)

@Mók_Ica: ő inkább úgy süllyed, h egyre nagyobb geci. már elfelejtette azt, amikor annyira be volt szarva, h előre elköszönt a hotel lakóitól.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:27:10

@ZLATAN: botox? háááááát, nekem nem ilyen barátnőim vannak... lokiról pedig az előbb írtam :)))

@csak mert: az elején azt hittem olyan lesz, mint éh2 edina.... de aztán nem olyan..... nem szerethető karakter...... számomra...

ZLATAN 2015.04.14. 23:29:34

@Petrichor: Lehet, hogy akkor véletlenül józan.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:30:04

@ZLATAN: igen, de valószínű egyáltalán nem "olcsó" :))) pláne most az éh-lel feljebb tudja emelni az árait :))))

@henrik_: már attól is "remeg", ha paca ránéz másik lányra.....

ZLATAN 2015.04.14. 23:30:12

@henrik_: Kérdezd meg kérlek, remélem nem egészségügyi okai vannak.

Petrichor 2015.04.14. 23:30:28

@Mók_Ica: Ugyanezt hittem Adriról :) De rá kellett jönnöm, hogy Edina sokkal korrektebb, sokkal szerethetőbb, sokkal emberibb volt, és valahogy szerettem a naivságáért.

ZLATAN 2015.04.14. 23:31:52

@Mók_Ica: hogy te milyen rosszindulatú vagy :))) Amúgy közlöm veletek, ha naturál (muhhhhhhahaha) Bence nem sír a héten, akkor nem jövök többet kommentelni és nem nézem tovább a műsort.

Petrichor 2015.04.14. 23:33:04

@ZLATAN: Azt mondod, szondáztatnak riport előtt? XD

Mók_Ica 2015.04.14. 23:34:44

@csak mert: a képen edina és máté...... elsőre nekem paca és adri olyanok, mint ők.....
www.kartc.hu/tart-az-eden-hotel-3-casting-ja

ZLATAN 2015.04.14. 23:35:37

@Petrichor: Lehet :)) De ugye többen feszgetik, hogy a riportban más ruhákban vannak, és azt a következtetést vonták le a hozzáértők, hogy a riportok később kerülnek felvételre...

csak mert 2015.04.14. 23:36:30

@Mók_Ica: hát, ez a pasi nem szimpi, de nem tudom milyenek voltak a műsorban

Mók_Ica 2015.04.14. 23:37:22

@Petrichor: igen, valahogy "finomabb" lányka volt :)))

@ZLATAN: bakker..... remélem azért kommentelni fogsz még :)))

Petrichor 2015.04.14. 23:37:26

@ZLATAN: De néha meg az látszik, hogy vizes a hajuk, mert most rángatták ki őket a medencéből... :D

ZLATAN 2015.04.14. 23:37:34

Adriról azért nem írok, mert róla nem lehet mit. Egyszerűen sajnálom rá a karaktert is.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:38:54

@csak mert: máté, alias broki (ez volt a hogyvolt-on a neve) szórakoztató karakter volt..... emlékezetes pillanatai voltak..... részegen a teraszról pisilt le..... aztán leszédült, beleesett a kaktuszosba :))))

ZLATAN 2015.04.14. 23:39:10

@Petrichor: Vagy sz@rni voltak és mivel kulturáltak, ezért kicsapatták utána a s@ggüket :)))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.14. 23:39:29

@Mók_Ica: " már attól is "remeg", ha paca ránéz másik lányra....."

igen, és erre az elején még azt mondtam, h de cuki, viszont most már kurva idegesítő.

kamilla123 2015.04.14. 23:40:11

@beacska: hűha, remélem nem egy rokonod van bent, én meg itt fikázom a pasikat!! :-)))

ZLATAN 2015.04.14. 23:40:51

@Mók_Ica: Nem tudom Ica...Nekem sokat jelentene, ha naturál (muhahahaha) Bence sírna, ő a sírós férfiak Braveheartja....Ő egy büszke majdnem meleg :))

ZLATAN 2015.04.14. 23:42:35

...amúgy azért vagyok ennyire negatív, mert csalódott vagyok. Egy ilyen jó koncepciót hogy lehet ennyire elrontani...Az ÉH1 közben még izgultam is...most meg...a karakterek fikázásán túl nem sok élménye marad a hétköznapi kommentelőnek.

Mók_Ica 2015.04.14. 23:45:29

@henrik_: pacának milyen idegesítő lehet :))))

@ZLATAN: sajnos nem írhatok neki levelet, hogy sírjon a héten...csak drukkolni tudok :)))))
(egyébként az neked miért jó, ha ő sír??? :o)

ZLATAN 2015.04.14. 23:47:10

@Mók_Ica: Mert akkor nekem is lehet. :))) Ha egy ilyen férfi sírhat, akkor nekem sem szégyen :)))

Mók_Ica 2015.04.14. 23:49:22

@ZLATAN: ugyan már :)))) na, tényleg.... miért akarod sírni látni?

ZLATAN 2015.04.14. 23:52:29

@Mók_Ica: Mert szerintem tök vicces, ahogy ez a szerencsétlen bömböl, mint egy kisgyerek...Még jó, hogy azt nem kiabálja közben, hogy ""Anyuuuuu! Bántanak!!" Roppant gusztustalan volt, amikor Norbival "megbeszélték", hogy ki menjen haza, utána meg egész este bőgött, mint a kislány, aki a szüzessége elvesztésére készült, de anál lett a vége :)

Mók_Ica 2015.04.14. 23:54:49

@ZLATAN: kissé homfób vagy :))))

ZLATAN 2015.04.14. 23:55:56

@Mók_Ica: Te most arra célzol, hogy naturál (Muhhhhahahaha) Bence meleg?

Mók_Ica 2015.04.14. 23:57:45

@ZLATAN: éééééén????? dehogyis...... engem nem zavar, az sem ha meleg, az sem ha nem..... csak ne kelljen nekem is annak lennem, mert ez divat..... :)))))

kamilla123 2015.04.14. 23:58:36

@henrik_: én sem értem, miért mondja mindenki bent Sneziről,h hányan kiestek már mellőle. Milán mellett kiállt, de az Gergő védettsége miatt kiesett. Gergőt pont Pjotr tanácsára és szervezkedésére cserélte le (amúgy sem tartozott neki semmivel, hiszen kiejtette Milánt), és azóta pedig Bencével van. Ehhez képest Loki is már a harmadik, sőt negyedik párját fogyasztja.
Amúgy ha Nórit most nem ejti ki Snezi a párbajon, akkor Nórinak megint óriási szerencséje lesz,h Mariann le akarja cserélni Lokit, és Nórinak meg kezd elege lenni Gyulából, aki inkább átállna Tinához. Így megint lehetnek egy pár, és remélem most már Loki megbecsüli majd Nórit. Viszont ha Snezi Marcsit hívja ki és kiejti, akkor is megint Nóri-Loki lesz.

Remélem Snezi marad, mert kell egy ellenpont a két fiúnak.

ZLATAN 2015.04.15. 00:00:44

@Mók_Ica: ICA!! Te hímnemű vagy??

Mók_Ica 2015.04.15. 00:00:55

én most nézem az adást...... rájöttem szeretnék az óceán partján sétálni a homokban mezítláb :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:02:04

@kamilla123: Te tényleg azt gondolod, hogy Sneci képes ellenpontja lenni Lokinak és Petinek? Te melyik műsort nézed?

ZLATAN 2015.04.15. 00:04:07

@Mók_Ica: Akkor jó, illetve alkalmilag lehetnél :) Csak kommentelj közben kérlek :) Fotókat is küldj!! :)

kamilla123 2015.04.15. 00:05:58

@ZLATAN: hát ha nem lenne ellenpontja, akkor nem foglalkoznának folyamatosan azzal,h kitegyék.

ZLATAN 2015.04.15. 00:06:31

@kamilla123: Szerintem csak simán rühellik.

csak mert 2015.04.15. 00:07:42

@ZLATAN: szerintem igaza van kamillának
két fütyi csak a kavarásra képes, még egymással szemben sem jutnak dűlőre :DD

kamilla123 2015.04.15. 00:08:07

@ZLATAN: szerintem nem. Zavarja őket, h veszélyesnek érzik. Sneiznek van egyedül agya azok közül, akik nem az ő brancsukban vannak.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:08:19

@csak mert: na jó.... inkább csak virágok voltak.... :))))
www.youtube.com/watch?v=Q8CB_JQxj0k

@ZLATAN: kapd be :PP élveznéd, mi?? :PPP

kamilla123 2015.04.15. 00:09:11

na, megyek aludni. jó éjt! :-)

csak mert 2015.04.15. 00:09:31

@Mók_Ica: ejnye má :DD
ti meg itt netcsetszexeltek? :P

ZLATAN 2015.04.15. 00:10:17

@csak mert: A játékot egy PÁR nyeri meg elviekben. Tehát a fiúknak a fiúk a riválisaik és nem a lányok. Szerintem Sneci simán Pókmajomhoz hasonló hatást váltott ki a társaságból. Emberileg nem tudják őt elviselni, én ezt így látom, de nem szeretnélek meggyőzni erről benneteket.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:10:44

@csak mert: pedig nem..... úgy tűnt? :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:11:34

@Mók_Ica: Neeem?? :((( Pedig már rákészültem...hoztam krémet is :))

csak mert 2015.04.15. 00:11:35

@Mók_Ica: kicsit :DD

hát ez a videó...... a saját hugyában feküdt áááááááááááááá

csak mert 2015.04.15. 00:12:14

@ZLATAN: szarom le, ki nyeri :D

lássam a szexet :P

ZLATAN 2015.04.15. 00:13:51

@csak mert: szerintem Ica megengedi, hogy beszállj.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 00:13:51

@kamilla123: na, hát újfent hasonlóan gondolkozunk. :) az lenne a legjobb, ha Snezi kirakná Botoxot (félek, h nem őt hívja párbajozni), mert azt Loki és Peti is nagyon megérezné. akikre viszont már ráférne a nevelés, mert kissé elkapatták magukat.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:14:46

@ZLATAN: masszírozni szeretnél??? azt el tudnám most viselni...... én lenyomtam ma egy zumbát :)))

@csak mert: milyen szexet szeretnél látni??? :o

csak mert 2015.04.15. 00:15:08

@henrik_: rakja ki, erre várok én is :)

ZLATAN 2015.04.15. 00:16:02

@henrik_: Azért kapatták el magukat, mert rájöttek, hogy a többi agymosott droiddal bármit megtehetnek. Hidd el, hogy te is elkapatnád magad, ha egy zárt társaságban kiderülne, hogy te vagy a legokosabb.

csak mert 2015.04.15. 00:16:08

@Mók_Ica: azt, ami talán kibontakozóban van :DD

@ZLATAN: óh a hármas nem az én számom :))

ZLATAN 2015.04.15. 00:17:17

@Mók_Ica: Kezdhetjük úgy is, ICA :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:18:00

@csak mert: Akkor előmelegítem Icát, ha nem bánod...:))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 00:19:25

@ZLATAN: én ezt megértem, de pont ezért mondom, h rájuk férne már egy kiadós szopóroller.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:21:45

@csak mert: az én számom sem a hármas :))))

@ZLATAN: mondtam, hogy nem szeretnék meleg lenni :PPPPP

ZLATAN 2015.04.15. 00:22:09

@henrik_: Rájuk férne, csak képessége nincs hozzá bent senkinek. Amúgy tényleg jó lenne, ha feleszmélnének, hogy nem ők a királyok, de sajnos a hotelben ők a királyok.

ZLATAN 2015.04.15. 00:22:50

@Mók_Ica: ICA! Gondold át higgadtan újra ezt a szex kérdést...Adok időt :)) Ne kapkodj! :)

csak mert 2015.04.15. 00:23:32

@ZLATAN: csak nyugodtan :))

@Mók_Ica: ez nem jó videó... :P

Mók_Ica 2015.04.15. 00:24:59

@ZLATAN: nem vagyok kapkodós :)))) már elmúltam 20..... :PPPP

ZLATAN 2015.04.15. 00:25:44

@csak mert: Segíthetnél kicsit Icával kapcsolatosan...:))) Csak ne szólj neki, hogy megkértelek :)

csak mert 2015.04.15. 00:27:33

@Mók_Ica: na ne kéresd magad :)) :P

@ZLATAN: szóltamm :D

ZLATAN 2015.04.15. 00:27:49

@Mók_Ica: Kb. mikor múltál 20: :))

ZLATAN 2015.04.15. 00:28:50

@csak mert: Köszönöm, de tényleg ne mondd meg neki, hogy én kértelek meg, tök ciki lenne, lehet sírnék is...

Mdolo 2015.04.15. 00:31:05

@beacska: "nem akarlak kiábrándítani, de ez egy sablonszöveg...sajna..."
Ja okés, ezzel nem ábrándítottál ki, azt már megtették ők azzal, hogy egyáltalán megkerestek. Viszont sablonszövegnek ez meg kurv@ gyenge :D

ZLATAN 2015.04.15. 00:31:56

@Mók_Ica:ennek szívből örülök, most nyitom ki a krémet, ha érdekel :))

Mók_Ica 2015.04.15. 00:33:58

@ZLATAN: miért örülsz? szereted az "öreg" lányokat? :PPPP

csak mert 2015.04.15. 00:35:11

@Mók_Ica: az érett nők szépek :))

ZLATAN 2015.04.15. 00:35:43

@Mók_Ica: Kevesebbet kell őket fagyizni vinni meg moziba a masszírozás előtt :))

Mók_Ica 2015.04.15. 00:36:02

@csak mert: én nem vagyok szép :)))

Mók_Ica 2015.04.15. 00:36:45

@ZLATAN: ez igaz :))) a mesékre már nem vagyunk kíváncsiak :))))

csak mert 2015.04.15. 00:37:28

@Mók_Ica: azt nem hiszem el, hogy nem vagy szép :)

viszont a mesék uncsik valóban :D

Mók_Ica 2015.04.15. 00:38:39

@csak mert: ízlések és pofonok.... :)))

ZLATAN 2015.04.15. 00:40:03

@csak mert: Ica biztos, hogy szép.

Mók_Ica 2015.04.15. 00:47:43

@ZLATAN: @csak mert: és most megyek is aludni, hogy szép maradjak :)))) jó éjt :))))

csak mert 2015.04.15. 00:48:37

@Mók_Ica: jóéjt :)) lépek én is

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.15. 00:56:17

Már mindenki aaszik:(( Pedig csak most láttam az adást:(

HufnágelSteve 2015.04.15. 02:44:29

@beacska: Úgy vélem a Becks találó, mert egy önimádó Beckham hasonmásként fésülgeti a semmi haját. Amúgy a Paca helyett a Pati is stimmelne, a semmi patkánybajsza miatt. Amúgy meg gyér hajzata van, így párodhoz hasonlóan kopaszodni fog, és láthatóan nem veti meg a sört, és semmit ami alkohol :).
Ha már a beceneveknél tartunk az ÚjBarbi és G.Barbi helyett a Gebe simán illene az új luvnyára, csak azért, hogy én is egy névosztással húzzalak;).

Ronni 2015.04.15. 05:45:43

@Chuck Νorris: és még szebb rúzs a száján, jó ég Hugyos beszédtanárjához jár?Hugyi csipogása után , a szétdohányzott hang...

Gia 2015.04.15. 07:46:38

@ÉH3sZ: Valaki írta,hogy olyan,mint egy madár.A hegyes orrával és a nyakba húzott fekete fejével nekem is egy varnyú ugrik be róla.Remélem a hírekkel ellentétben a végén azt mondja majd,hogy:Kár. :-)

Mucsai2010 2015.04.15. 09:03:33

@Gia: Nem tudom ki írta itt, hogy szép arcú a GBarbi, de akkor más fogalmaink vannak a szépről. Szerintem abszolút nem jó nő. Vékony, de löttyedt, és smink nélkül nekem kifejezetten csúnya.
Idáig egyetlen szép arcú nő volt a műsorban, a Melani.

mézescsók 2015.04.15. 09:46:32

@Petrichor: @kszanaksz: válaszolt neked. Tulajdonképpen ki tudja, miért lett közgazdász. Arra gondolok, hogy talán családi indíttatásból. Vagy nem tudta, mi akar lenni és jó ötletnek tűnt. Azt is gondolhatta, hogy manapság menő pálya, aztán mégsem ezt tapasztalta.
Miért ment az ÉH-ba? Pénz. Esetleg az ismertséget dj-ként is kamatoztatni tudja.

mézescsók 2015.04.15. 09:51:32

@Mucsai2010: Hogy az újakat nem választhatja, azt már tudjuk, illetve csak a szalagot adományozó Barbarát nem.
A másikkal - nem veszthet semmit típus - így egyetértek.D

mézescsók 2015.04.15. 09:57:59

@beacska: Áhhhh, a dj nem jellemzően szabadtéri foglalkozás. Itt, ahol lakom, minden hét végén van dj-s buli pár helyen. Télen is. Bár fogalmam sincs. Kinőttem a dj-s bulizós korból. És túl éltem. A családom is.
süti beállítások módosítása