Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x29 - Alkoholos állapotban ne közeledjünk egymáshoz

2014. december 15. 05:00 - szabóZ

screen_shot_2014-12-15_at_5_03_40.png

A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon bejössz, de fogalmam sincs, hogy anyám romantikus vígjátékaitól hogyan kell eljutni apám pornókazettáiig” című egyfelvonásost. Tulajdonképpen a villa legjobban teljesítő betéti társaságának közgyűlés fajult el ennyire: Dani Zsuval akart aludni, aki viszont elég egyértelműen és elég nagy hangerőn jelezte, hogy a villaszövetségből nem lesz szerelem, de még egy kis baráti szárazpetting sem. Némi üvöltözés után persze kibékültek, már ha kibékülésnek lehet nevezni azt, amikor az egyik fél higgadtan és baráti mosollyal közli, hogy soha, de soha nem fogsz benyúlni a bugyimba. A másik meg nem túl meggyőzően bólogat. De persze addog volt ribancozás, és alsógatyában dühösen cigarettázás is, végül pedig a békeszerződés munkacíme az “Alkoholos állapotban ne közeledjünk egymáshoz” lett.

Bónusz Maci elbúgta Reninek, hogy szereti, mire Reni úgy tett mintha nem értené, hogy ez valójában azt jelenti, hogy olyan csinálnék veled, amit még 18-as karikával sem lehetne leadni egyetlen tévében sem.

De ez a nap inkább már a párbajról szól, be is vonszolják a nagy táblát, és minden villalakó tiszta bugyit vesz fel az ünnepi alkalomra. Ja, ha már bugyi, Istenes Bence egy véletlen közelin kiszúrja, hogy Fanni nem éppen úgy ül a bárszéken, ahogy Dr. Pelczné Gáll Ildikó a Fidesz-kongresszuson: kivillant ugyanis a bugyija. Mint később megtudtuk, a bugyin az All You Need Is Me felirat áll, de Bence erre már nem mert semmit mondani, ahogy Maci is csak nyelt egy nagyon nagyot.

Ja, és a hét dolgozója Dennis lett, ami már csak azért meglepő, mert volt, hogy seprűkészítés helyett inkább megpocsékolta Fannit.

És akkor elszabadultak az indulatok, a jelölés alatt kiderült, hogy

Nem vagyok Pincsi, sőt aki mondja másra, az mondja magára

Zsu alá is lehet menni, pedig ott már csak a pince van

A tegnapi nap olyan szarkavarás történt, hogy már szerintem azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van

Vannak a saját gondolataim, bármennyire is meglepő

Ezzel a szeretet dologgal inkább próbálkozzon a Hit Gyüliben, ne itt!

screen_shot_2014-12-15_at_5_10_45.png

screen_shot_2014-12-15_at_5_11_05.png

A nagy odamondogatás végére Reni neve mellett annyi jel lett, mintha egyenesen gyűjtené, mint a DM-hűségpontokat. Hatan is rászavaztak: Laci, Robin, Dani, Zsuzsa, Edina és Ádám. Reni pedig vélhetően Danit fogja kivinni párbajra, már csak azért is, mert Zsut nem viheti, hiszen a villa MILF-je éppen védettséget élvez. Meg ugye Reni szerint Dani mindennél lejjebb van, meg nézd, milyen kedvesen mosolyog most is az alakoskodó köcsög. Nagy háborúskodás lesz itt, az fix, vagyis állnak majd leharcolt melegítőben és egymás arcába üvöltenek. Mintha Tarr Bélára bíznának egy kis költségvetésű gettófilmet, ráadásul becastingolták volna neki a teljes Kardashian-klánt.

Címkék: vv7
918 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 05:35:21

Egy javítás : Pelczné Dr. Gáll Ildikó lesz az.

Bár én is leszarom.

Debasz 2014.12.15. 07:08:58

Hűű...Ilyen rövid hogyvoltot sem olvastam még. :/

perszepolisz 2014.12.15. 07:25:40

Ezt most tényleg meg lehetett gyorsan írni, mert a tagnapi öfi egy nagy nulla volt úgymond.

xander 2014.12.15. 07:45:05

Ha Danit viszi,akkor neki fekáliával meszeltek,de szerintem Ádinát fogja...mondjuk Rönének akkor is zárva marad a villaajtó! Egyébként majd a szerkesztők eldöntik,hogy ki menjen vissza...(Auréliót mikor basszák már ki a belevalóból?? Absolute nem vicces,inkább szánalmas amit csinál)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 07:45:40

@perszepolisz: Miért, te mit vársz minden egyes összefoglalótól ? Tegnap volt egy VV nagy dráma és annak lecsengése (legalább is ideiglenesen). volt egy újabb bimbódzó love story (Maci-Reni), volt egy könnyes és kissé giccses búcsú Petifőnitől, és volt egy kiválasztás, érdekes beköpésekkel, pl. hogy Fannikának azért volt érdekes Kiskun visszaköltözése utáni ordenáré perpatvar, amit Renivel rendezett, mert nem találta magát eléggé filigránnak a képernyőn, és ezen kívül volt még több kisebb epizód történés is.... Ezt komolyan kérdem, szted milyen lenne egy érdekes öfi...?

ui: A fentiek olvasatában ezt a posztot mélyen gyengének érzem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 07:49:41

@VV Erőlegény: A gyenge alatt meg azt, hogy elnagyolt, felületes... Inkább jött volna du 1-kor egy akkurátusabb poszt, mint hajnal 5.kor ez.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 07:56:59

@VV Erőlegény: a poszt gyengus, de ennek is örülök, az öfi viszont szar volt.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.15. 07:57:59

@VV Erőlegény: és Dóri ránézett Fannira, hogy "naaagyoooon kövééér". azon beszartam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 08:07:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Akkor a kérdésem hozzád is az, hogy milyen szted egy jó öfi...???? TE, és mindenki olyan, aki szerint a tegnapi öfi gyenge volt, mit vársz/mit vártok az összefoglalóktól, egy olyan műsor esetében, ami minden valószínűség szerint március közepéig napi rendszerességgel el fog tartani. Vért, köpködést, vagy esetleg Fábry showt...? A posztírónak sztem a hv-on amúgy is az a dolga, hogy a vízből is sz*rból is aranyat csináljon. Hozzáteszem sztem a tegnapi öfi összességében egyáltalán nem volt sz*r és eseménytelen, különösen egy ilyen folytatásos saga-ban...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 08:10:01

@VV Erőlegény: "a vízből is"-t kéretik gondolatban törölni az előző hozzászólásomból (először vízből bort írtam, utána módosítottam szarból aranyra, de nem szövegszerkesztettem helyesen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 08:16:28

@sixx: Erről van szó, látszik, hogy valaki nézi is ezt a műsort, nem csak posztol róla, sok ilyen kis apró aranyköpés volt tegnap... Tudom, hogy csak azért nem írod minden nap te a posztokat, hogy tudjuk értékelni a minőséget, és pirosbetűs ünnapnapoknak tarthassuk a szórványos sixx napokat! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 08:31:31

@VV Erőlegény: nem, a posztíró NEKED tesz szívességet, ingyé, tehát köszönd meg, h egyáltalán van.

Az öfi mitől jó? Vérpatakok, intrika, történés, izgalom, szex, semmi laposság, ha kell, árulás. Kiabálás. Dörgedelem, stb.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.15. 08:33:39

Az első bekezdése ennek a hogyvoltnak is tartalmaz nem egy gyöngyszemet. :D

☺ágica (törölt) 2014.12.15. 08:56:03

@doggfather: igen, ez pl:"“Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon bejössz, de fogalmam sincs, hogy anyám romantikus vígjátékaitól hogyan kell eljutni apám pornókazettáiig” "

csincsilla72 2014.12.15. 08:56:36

@doggfather: Szerintem is. Nekem tetszik.
Rönáta arca egy tanulmány volt, ahogy szépen veresedett a jelek gyűlésével. Mackóval szépen összeillenének, csak nem biztos, hogy én azt látni akarom.
Pfanni mérhetetlen ostobaságára pediglen már nincsenek szavak. Tegnap eljutottam a kínos röhögésig, mert már túl vagyok azon, hogy a nőt szórakoztatónak találjam.
Anyukáék is nézhettek volna inkább tévét reszelés helyett, egy oxigénpusztítóval kevesebb lenne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 09:01:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nem nekem tesz szívességet, maximum sixxnek, hogy tehermentesítse, én viszont szívesen kommentelek akár a tegnapi poszt alá is a mai fejleményekről. Ez a poszt nem volt inspiratív (annak ellenére, hogy máris rengeteget posztoltam).

Re: "Az öfi mitől jó? Vérpatakok, intrika, történés, izgalom, szex, semmi laposság, ha kell, árulás. Kiabálás. Dörgedelem, stb." És ebből nem kaptál tegnap...? Érdekes... :-o

AkosDmhd 2014.12.15. 09:07:46

Azért a tegnapi BeleValó is megérne egy misét. Amikor Éva azt mondta, hogy a két fiú egymás mellett aludt, hogy melegítsék egymást :) És neki nem jön be az a férfi, aki nem tudja megfogni a f...-t. Az a nő megéri a pénzét---

Ronla 2014.12.15. 09:08:28

Na, vazze, öregszem, rossz poszt alá küldtem el az imént a kommentet, de akkor leírom ide is, bár lehet, hogy felesleges:

Lacikám, ne ríjál, eddig még egy lakó sem maradt bent, te is kijössz onnét.

Dani, ne menj le ennyire kutyába! A pincsikutyát ugyan szeretik a csajok, mert szép és aranyos, de pinyátát azt nem fogsz így kapni, sőt még az ujjacskádat se lógathatod be a mézesbödönbe. Ha lemegy a vér, állj kézen, ami több szempontból is jó: például, hogy teljesen más perspektívából látod a világot (meg egy-két csúnyát), és talán rájössz, Edinával kéne szövetkezni, mert egyrészt nála akad némi józan parasztos gógyi, másrészt, ha ügyes vagy, becsúsztathatod az angolnádat az ő barlangjába, ami Zsu-nál kvázi esélytelen.

városi fiú 2014.12.15. 09:32:05

@poszt.
Ha Danit vinné ki, akkor nem lenne üvöltözés talán. Reni és Dani is csak a zsun tud kiakadni annyira, hogy fölemelje a hangját.

Ha Macit vinné ki, az viszont vezércsel lenne. Maci fölháborodna az áruláson, mint Vikcsu a zsu ellen, aztán Reni kitálalna, hogy mit gondol Maci nyálas vikendjéről...

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.15. 09:54:03

@VV Erőlegény: azért nem én írom, mert nincs annyi agysejtem, így meg legalább hatan hülyülünk. Nekem bejött Zoli hv-ja is, ő tud rövid és frappáns lenni, én nem, nekem hosszan kell baszogatnom az agyhalottakat, ez van.

Mirocska 2014.12.15. 10:00:50

Nézem az éjszakait... Maci leült az ágyára, és az ágy 10 cm-t előrébb csúszott... :-D

kamilla123 2014.12.15. 10:12:29

Renike már azt sem tudja, min akadjon ki. Múlt héten azon volt felháborodva, hogy nem ő megy párbajozni, mert meg akarja mérettetni magát, most meg elmondta vagy tízszer, h nem akar párbajozni. Mindegy, a lényeg, hogy lehessen duzzogni.
Ezt a Dani a pince alatt van dolgot nem is értettem. Az a baja, hogy belenyúl a kajába???? Vagy mi van??? Reni szerint a többiek erőltetett indokokkal jönnek. Hát sztem neki még mindig Zsu a baja, de mivel rá nem teheti, Danira tette.
Mondjuk ha Danit viszi ki, olyan szempontból nem rossz döntés a saját szemszögéből, hogy a korábbi VV-kben is volt olyan, hogy valakit bent nagyon erősnek tartottak, pl Attila vagy Éva. de volt olyan szakasza a játéknak, amikor annyira ellenszenves volt, hogy ha ki merik hívni, kint hagyják simán. Persze ez most Danira nem igaz, de Röné hiheti ezt valamiért. Ki tudja, mi kavarog bent a fejében.

kamilla123 2014.12.15. 10:21:15

@VV Erőlegény: még a tegnapira: természetesen!!! :-))))

egyemakisszíved 2014.12.15. 10:47:52

Reni vajon Macira hagyja a majd szuperképességét? És ha Maci is kiesik, reményeim szerint a következő párbajon, átszáll Dennisre? De akkor a villalakók már félni fognak az öröklött szuperképességektől, mert az mindenkinek a villalét a végét jelenti.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 10:51:49

@VV Erőlegény: nem, sixx is, a posztot író is nekünk tesz szívességet. Mmkk.

A műsor tegnap meg semmilyen volt. Volt jó 10 min és ennyi.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.15. 10:53:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem nekem szólt, de én azt néztem inkább :))
reklám alatt kapcsoltam csak vv-re.

@sixx: nekem is bejött, ma úgysem jutna időm hosszabb hv-n röhögni, aranyköpést elemezni :)
Ez így pont jó volt.

A munkatematikának akkor ezzel vége?
megint jöhet a döglés-dőzsőlés-kufircolás?

fofofo 2014.12.15. 11:05:04

Nekem változatlanul nagyon tetszik, hogy többen írják a posztokat. Pl. Sixx képregényei nekem nem annyira jönnek be (én nem is nagyon nézem egyébként, inkább csak olvasom), Candy a kedvencem, de a eddig a legzseniálisabb mondatot mégis ebben a posztban találtam. Konkrétan az utolsó Tarr Bélás hasonlat, azon besírtam.

Krétagarbó 2014.12.15. 11:10:20

@csincsilla72: A tegnapi poszthoz írtam - ott a témához illett - de nem biztos, hogy olvasod, ezért ide is berakom:

"Volt - talán az első vagy a második szériában - olyan, akinek az átlagnál magasabb volt az IQ-ja (130 körülire emlékszem), a döntőben bent volt, de sztem a játék során nem domborított olyan nagyot. Kitalálod ki volt az?"

Krétagarbó 2014.12.15. 11:13:46

@egyemakisszíved: ahogy fogynak majd az emberek, egyre több szuperképesség fog koncentrálódni egy-egy ember kezében. Ez később érdekes szitukat adhat. (Ha addig mondjuk nem használják fel a nagy részét persze...)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 11:15:53

@kamilla123: Még egy kis adalék Reni skizofrén helyzetéről a villában, a tegnapi online közvetítésből. A párbeszéd Reni és Ádám között folyik:
" AY MAMA, QUE PASO 2014.12.15. 00:10:06

nehéz úgy rakni jelet valakire, hogy nincs konfliktusod vele -Ádám véleménye
rakhattál, volna Robinra, Dennisre - vág vissza Reni
azokra is nagyobb indok lett volna, mint rám, rám tényleg ne tedd, nulla indokod van - vergődik Reni, aki mintha nem tudná, hogy ez már megtörtént
Ádám szerint Reni nem veszi ki a részét a buliból
Reni szerint Reni nem társasági ember, nem szokott hozzá odakint, kínszenvedés neki a buli, odakint sem jár, tegnap voltak olyan számok, hogy bulizott
szökőévente egyszer előfordul (tehát 2018-ban keressük Renit majd legközelebb partyn)"

Költői kérdésem: akkor valaki magyarázza el nekem, hogy miért ment be a VV-be...? :-o

Krétagarbó 2014.12.15. 11:19:12

@VV Erőlegény: ezt a kérdést már én is feltettem? Ha vki ennyire introvertált, mi a szart keres egy ilyen helyen???

Mirocska 2014.12.15. 11:26:51

@Krétagarbó: Már többször is elhangzott a többi játékostól, gondolom, inkább on-ban, hogy Reni mindig csak alszik... Hát, lehet, hogy ezért jött! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 11:27:20

@Krétagarbó: Sztem ez teljesen szürreális... A minap valami olyat is olvastam róla, hogy azért nem vetkőzik a villában, mert így a villa után egy esetleges play boy (vagy hasonló jellegű lap) akt fotózáson fel tudná verni az árát. Ha ez igaz, akkor ez abszolút irreális önképre is vall az esetében....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 11:34:06

Nekem mindig, minden poszt tetszik, minden körülmények között!
(remélem ezek után sose leszek "kibannolva a picsába" - hogy idézzek egy valaha alkotó, nagy klasszikust. :D)

Reni azt mondta, hogy ő már tutira tudja, hogy kit visz párbajra. Hát szerintem ez teljesen mindegy is, nem hiszem, hogy bárki ellen lenne esélye visszajönni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 11:37:50

@VV Erőlegény: ha nem mutogatja magát, hogy tudná a playboy kivetni rá a hálóját? Zsákbamacskát ők se vesznek azért. :D
Mellesleg amikor Renit látom a képernyőn, mindig olyan érzésem van, hogy rossz a látásom, mert annyira furcsán ülnek a szemei és mert annyira elmosódottak a vonásai.
Ha nem lenne piros mindig az arca, azt se tudnám, melyik az eleje.

Krétagarbó 2014.12.15. 11:42:18

@Mirocska: ja, hogy pihenni ment...
@VV Erőlegény: Nem tudom elképzelni azt a playboy újságot, amelyikben ő szerepelne :-O

Krétagarbó 2014.12.15. 11:43:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): furák a szemei, nagyon közel ül a két szeme, meg olyan vizenyős mindig, mintha mindig rína valamiért...

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.15. 11:55:07

@Krétagarbó: szerintem a bőre szép. vmi más frizurát el tudnék neki képzelni, esetleg más hajszínt.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.15. 11:55:37

@foxwiththegloves: (mármint nem a playboyhoz, hanem általában)

egyemakisszíved 2014.12.15. 11:59:06

Ha már a kinézetnél tartunk, az se semmi, hogy Fanni nem kevés időt és energiát áldoz arra, hogy olyan hajat csináljon magának, ami miatt aztán nem lát oldalra. Ezzel indokolta, hogy máshová ült át a reklám után, a tévével szembe. Lehet, hogy Dennist is azért engedi közel magához, mert oldalról nem látja, hogy épp becserkészi, amikor észreveszi meg már késő.

Krétagarbó 2014.12.15. 12:03:18

@foxwiththegloves: ja, így más:) A playboyhoz kicsit nagy a hasa is. De a bőre valóban szép, csak a pirosítót kellene eldugni előle.
Hajszín: a lánytestvérét láttam valamikor a BV-ban, hasonlítanak egymásra, csak neki sötét rövid haja van, körökkel mutatosabb volt vele.

(De nem tudok elvonatkoztatni attól sem, ami belülről jön, ezért is látom talán csúnyábbnak, mint valójában.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 12:03:45

@Krétagarbó: szerintem a látásával is lehet valami gond, ezért is hunyoroghat sokszor olyan furán. Nem lehet, hogy kontaktlencsét hord és attól ilyen befolyósak a szemei? (ez utóbbi nem tudom, hogy összefügghet-e, nincs kontaktlencsém).

Ez volt már?
borsonline.hu/20141215_vv_fannitol_elfordult_az_anyja

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.15. 12:07:54

Renit azért kellene most bent tartani, hogy ki tudja vinni Zsu-t. :-)
Mondjuk Ádám vagy Robin ellen visszajöhetne szerintem.

ganxtalovins 2014.12.15. 12:10:39

Reninek csak akkor van esélye ha Romint vagy Ádámot viszi, ha van egy kis esze ezt csinálná, szóval kiesik!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 12:12:45

@Majom1Parádé: Zsuzsa kell a villába, jó "hangulatfelelős". :)

Reni szerintem minden tekintetben nagyon kevés; én se igazán szarkeverőnek, se valamelyest szerethetőnek nem tartom. Esetében a "bárki, csak ne ő" jellegű szavazás erősen esélyes.
A Zs-V. párbaj óta teljesen eltűnt, már azokkal se tud egy igazán jót fortyogni, akikkel akkoriban szétüvöltötték a villát.

Krétagarbó 2014.12.15. 12:14:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a kontaktlencsére én sem tudom a választ, de az simán lehet, hogy nem 100%-os a szeme.
Fanni anyukája igencsak vakon van azzal a neveléssel, már rég lekésett róla. Vagy tényleg azt hiszi, hogy Fannika most fordult ki magából, amióta az egész ország (illetve az rtlII-t vevők) kukkolhatják, ha akarják?!
Amúgy meg nem vagyok híve ennek az érzelmi zsarolgatásnak, terrornak (nem megy a párbajra el...), ezzel csak még inkább aláás a kapcsolatuknak. Mert annyira nem lehet nagy a bizalom az anya-lánya viszonyukban, ha csak most döbben rá a lánya személyiségjegyeire, viselkedési formáira...

VVKnapné 2014.12.15. 12:34:41

hát igen... lassan a Belevalók is megérnének egy-egy posztot, a tegnapi még nem is volt annyira cink, hanem szombaton, amikor Aurelio elsírta magát a boszitól, nnna az ott volt :))))

Szerintem is reni egy semmilyen, nem vicces, nem igazi szarkavaró. Fanni legalább zsizseg mindenfele, Reni meg csak akkor megy neki valakinek, ha van slepje hozzá. Tök mindegy kit hív ki, max macival szemben lenne esélye....

Exike 2014.12.15. 12:43:25

Egész héten az volt az érzésem, h annyi a történés a villában, h a szerkik nem tudják eldönteni, mit mutassanak. Egy csomó mindenről lemaradtunk.

Reni nekem nem ellenszenves, elég értelmesen tud megnyilvánulni, csak ez a gyűlölködés nem áll jól neki, még akkor sem, ha oka van.

Zsu továbbra is hányinger. Látszik rajta h egy pitiáner kis ribanc, ha kell neki vmi akkor mézesmázos, de tipikusan az a nő, aki válás esetén kettéfűrészeli a közös szekrényt h nehogy már a másiké legyen az egész. Én megértettem tegnap Dani viselkedését, és egyébként úgy általában se értem, h miért akkora főbenjáró bűn lekurvázni egy kurvát. Kár h kibékültek.

saját macskám 2014.12.15. 12:45:56

mi ez a rohadt kultur mocsok

Exike 2014.12.15. 12:46:05

edina átadta a szuperképességét lacinak?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 12:47:34

Kicsit más vizekre eveznék, és mondjuk egy erre történő utalást is hiányoltam a posztból. Nekem nagyon érdekes volt, hogy a villalakók mennyire megkedvelték Petifőnit. Igazi vastapsot és örömkönnyeket kapott szinte minden villalakótól (és ezt nem éreztem színjátéknak), pedig ugye kreálta a konfliktusokat is az igazságtalan bérezéssel, és oltogatta is őket rendesen, mégis volt valami emberi benne, ami miatt szimpatikussá vált. Lehet, hogy a hv posztíróknak és olvasóknak unalmas volt a tematikus hét néha, de visszatekintve és összegezve egyáltalán nem volt haszontalan...

Krétagarbó 2014.12.15. 12:59:49

@VV Erőlegény: Tavaly is így volt, szerintem ez nem Petifőni személyének szól kifejezetten, hanem annk, hogy most egy hétig ő volt testesítette meg a külvilágot, ami így bezárva jelentősen felértékelődik.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.15. 13:12:48

@Exike: Nem volt igazi kibékülés az (Zsu megbocsájtotta Daninak, h Danit zavarja, h Zsu undorodik tőle, mint ffitól). Dani úgy lesz Zsuval, mint Fannival volt. Már megvan a Dani-Edina-Robin 3-as, és Edina tesz is róla, h Zsu ebbe már ne kerüljön bele.

xander 2014.12.15. 13:21:15

@Krétagarbó: Petifőni kivonulásával a villa IQ szintje újra a béka feneke alá süllyedt! :)

Exike 2014.12.15. 13:41:54

@MolnarErik: na hát kábé igen :D
Zsunak sikerült úgy forgatnia a helyzetet h tőle kelljen bocsánatot kérni, pedig megérdemelte amit kapott.
Én is örülnék ha Dani inkább Edinával szövetkezne, Zsu pedig elszigetelődne és kiesne.
Renit ezért sajnálnám is, ha kiesne, mert jogos a felháborodása Zsu miatt.
Remélem, Reni nem Danit viszi, hanem Ádámot.

párnaevő 2014.12.15. 13:44:50

@Krétagarbó: na most kíváncsiságból visszakerestem fannika bemutatkozó videóját. bugyiban a fürdőszobában - mégis mit várt az anyukája, de tényleg?

a poszthoz: ezen szénné röhögtem magam “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon bejössz, de fogalmam sincs, hogy anyám romantikus vígjátékaitól hogyan kell eljutni apám pornókazettáiig”

mosca.della.frutta 2014.12.15. 13:46:55

@Krétagarbó: kontaktlencsével kapcsolatban csak annyit tudok bizonyosan, hogy az nem hordható non stop, így a szemüveg elengedhetetlen tartozék a lencse mellé, márpedig ezen a nőn szemüveget még nem láttunk, szal szerintem is az lehet esélyes, hogy rövidlátó, de nem ment szemészhez vele (talán hiú, vagy mifene)...

a másik dolog Ázott Kutyával kapcsolatos, először is - a tegnapi kommentje apropóján, ami a párbaj utáni reakciója láttán bukott ki belőle -, hát.... én kb azt vártam, hogy majd rohadtul elszégyelli magát, de ezek szerint ez a lány még annál is kényegesen ostobább, mint amilyennek eddig mutatta magát, pedig az sem volt elenyésző szint, de az igazán nagy baj tényleg nem az értelmi szintje (sz ismert szitokszót nem merem leírni;) csekély mértékével van, hanem azzal, hogy még csak észre sem veszi, sőt, mintha egyenesen büszke lenne rá (wtf?)

és hát a nevelés, a szülők.... igen, első gondolatom az volt, amikor láttam, hogy még csak ki sem akad azon a botrányos reakción, amit produkált a párbaj után, hogy talán az általa említett két éves kapcsolat, a bántalmazó közeg tette ilyen érzéketlenné, de aztán rájöttem, hogy nem, éppenséggel fordítva kell legyen: a bántalmazó kapcsolatot választhatta éppen amiatt, mert ez jelentheti számára az "otthon melegét", tehát ebben kellett felnevelkedjen, azért nem akad ki saját magát visszanézve, csakis azért lehet ennyire természetes számára egy ilyen ordenáré őrjöngés - hogy képes helyette inkább a hajára, a külalakjára figyelni -, mert ehhez már hozzászokott, ez a normál megküzdési stratégiája... /amúgy ez meg végtelenül szomorú/...

mézescsók 2014.12.15. 13:48:16

@csincsilla72: A tegnapi kiválasztás egyedül Fanni miatt volt élvezhető. Őt is Istenes hozta helyzetbe a beszólásaival, nem magától kereste a szereplési lehetőséget:
- nem ő kezdte el feszegetni, hogy a szolira, Dennisre vagy Bence tetkóira gondol-e,
- nem ő kezdte el feszegetni, hogy most éppen fasírtban van Komisszal,
- nem ő kezdte el a fecserészést a bugyijáról (visszanéztem: végig az öle előtt volt a keze, egyszer emelte fel, hogy megigazítsa a haját, akkor villant be hátulról a ruhadarab. Ha akar sem tud úgy ülni pont akkor, hogy vegye a kamera).
Emellett kétszer tette a helyére Istenest: először a tetkós párbeszéd után: "menjünk tovább", majd a Denniszes kérdezgetés után: "ezt inkább ne vesézzük ki", haladjunk.
Mi volt ebben az agyhalottság? Lazán, nem bunkón és viszonylag kedvesen verte vissza a műsorvezető kóstolgatását és nem beszélt arról, amiről nem akart.

A többiek:: értelmetlen hablaty minden szinten. Ők voltak tegnap agyhalottak. Tényleg azt hiszik, hogy itt kint semmit sem látunk? Dani-Zsuzsa: ha még legalább szellemesen beszéltek volna mellé? Edina érzelemvilága enyhén szólva is zűrzavaros. Laci majd betojt a félelemtől, hogy ő megy ki, ez végig látszott rajta. Dóra-Dennis-Ádám-Robin: csak az asztrálképük lebegett ott valahol.
Nem birom Macit, de tegnap Fanni mellett még rajta lehetett mosolyogni (szorít az oldalháj, kicuppan a székből, ha valaki arra jár, stb.), nekem szimpatikus, ha valaki tud nevetni saját magán.
A megjelöléskor felhozott indokok pedig pont olyan szarok és semmitmondóak voltak, mint korábban.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 13:53:41

@párnaevő: anyukája eddig is pontosan tudta, hogy milyen lánya van, csak most szembesült azzal, hogy most már a világ is tudja, és ezért szégyelli a fejét, piszkosul.... /ismerek olyan embereket én is (ill. ismertem, mert kerülöm őket gondosan), akiknek a látszat maga, vagyis annak fenntartása fontosabb, mint a valós helyzet, mert kifelé élnek, vagyis azáltal határozzák meg magukat, hogy hogyan látják őket mások./

mosca.della.frutta 2014.12.15. 13:55:50

@mézescsók: én spec egyikükön se bírtam mosolyogni, a te szóhasználatoddal élve "szarok és semmitmondóak", ugyanazt hozzák folyamatosan, számomra már teljesen laposak, kiürültek.

párnaevő 2014.12.15. 13:56:36

Ha Danit, ha Ádámot viszi ki Reni párbajra érdemes lehet a srácok mellett kiállni, mert ha kiesnek (Ádám esetében azért talán esélyes ez), akkor elég jó szuperképességeket lehet tőlük örökölni. Ha jól emlékszem egyiküké a lila kendő, a másiké a védettség elvevő.

mézescsók 2014.12.15. 14:03:40

@mosca.della.frutta: Szerintem NEM AKART róla beszélni. Tegnap szinte mindent hárított és jól tette.
A Zsuzsás párbaj utáni dolog: tele van vele mindenkinek a töke vagy a petefészke.. Te azt hiszed, hogy csak itt kint csócsálták le legalább már 98-szor? Gondolod, hogy ott bent nem rágják egymás agyát?
A másik: kiadta magából a mérgét és egyben túl is lépett a dolgon. A véleménye nem változott, változatlanul rühelli a csajt. Mi lett volna szimpatikus - ami persze eleve fel sem merül, ha Fanniról van szó -, ha azt mondja: szánom-bánom? Elhitte volna valaki? Azt mondta volna, hogy : rendeztük a dolgot? Nem mondhatta, nem igaz. Meghíztam: számára ez az egész epizód ennyire érdekes, ebben ennyi volt.

mézescsók 2014.12.15. 14:06:05

@mosca.della.frutta: Én mosolyogtam, a többi meg, ja: én is azért írtam.

párnaevő 2014.12.15. 14:16:52

@mézescsók: ez a Maci poénkodása olyan volt kicsit, hogy mivel tudja, hogy most tuti látják a nézők, tehát elereszt pár önironikus poént a kedvükért. Amúgy én nem láttam ilyeneket tőle, bár én csak az első párbaj óta nézem (utólag online, ha kedvem van).

mosca.della.frutta 2014.12.15. 14:36:58

@mézescsók: na ez az, hogy kinek ki, ill. mi jön be, személyes szimpátia kérdése, meg átélt élményeké - vannak attitűdök, amik engem elmondhatatlanul irritálnak, ilyen volt pl. az említett minősíthetetlen reakció a két lány részéről, amikor Zsu visszatért a párbajáról, ezekre én semmilyen mentséget nem találok; amit fentebb írtam, az is csak elképzelés a lehetséges okokról, de semmiképpen sem mentség... ami a zsírsertést illeti, ő a sunyisága miatt ellenszenves karakter számomra - ez volt a legelső benyomásom is róla, a szemeiben ott ült az alattomosság, és ezt a prekoncepciómat csak megerősítette a bent léte alatt mindennel, amivel csak előállt, kicsinyes, rosszindulatú személyisége van (ahogyan a sínésznek is), ezért én nem bírok mosolyogni rajta, kb. a gyomom forog már a látványától is (sínész dettó).

mosca.della.frutta 2014.12.15. 14:47:27

@mézescsók: annyira nem okos ő vsz, sőt, meglehetősen primitív ösztönlény - azt mondta, ami kikívánkozott belőle, mint mindig.

azt pedig már sokszor megbeszéltük itt is, hogy a "kiadom a mérgem" nem összetévesztendő az őszinteséggel, nyíltsággal, az szimplán tahóság, főként akkor, amikor nem egyedül élsz, hanem közösségben, ahol kizárólag mások kárára adhatod ki a mérged.

mi lett volna a szimpatikus? ha "viselkedik" - ahogy ő kiabálta rá a srácokra a tejivó (vagy milyen) verseny után -, azaz ha nem csak másoktól várja el, de maga is uralkodik az indulatain, mint minden gondolkodni képes, értelmes emberlény (először majdnem azt írtam, hogy az "érzelmein", de ezek nem érzelmek, pusztán indulatok, azokból is a legprimitívebbek).

Lipton 2014.12.15. 14:53:07

@akosd1986: Egy valasós poént is mondott a 2 melegebb fiúra. :)
Éva tegnap nagyon jó volt, Folyamatosan beszólt a lakóknak, sokat röhögtem rajta.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 14:59:14

@MolnarErik: hát pedig ez nem fog összejönni, Robin Hood meglehet, szépfiú, de a személyisége igen homályos, sok vizet nem zavar, hamarosan távozni is fog, mert még egy negatív karakter is simán kint hagyhatja - éppen amiatt, hogy nem generál odabent semmi mozgást, ennél pedig még a negatív ténykedés is érdekesebb nézőként.

szal ha Ádina ebben a hármasban gondolkodik, akkor mégsem olyan fifikás, mint ahogy azt sokan gondolják itt róla, 12ker pedig hétszetség, hogy nem hagyja ki Zsút a triumvirátusból, számára ő jelenti a "játszótársat", akivel elszórakozhat (elnyíghat) a fináléig Alekinnyó de Floresz mintájára, akit az Éva-karakter inspirált és tartott mozgásban, egészen a végéig, a vele való húzd meg-ereszd meg nélkül bepunnyadt volna ő is --- Dönci számára Zsu éppen ilyen katalizátor, ezért őt soha nem fogja meneszteni a "bizalom köréből", mert Ádina erre egyszerűen nem alkalmas, ui. pont egy alapvető elem hiányzik kettejük relációjából: a kémia!

2014.12.15. 15:03:01

Az nagyon vicces volt, amikor Zsu belekezdett Daninak a "nem is tudod, volt-e komoly pasi az életemben" c. monológba...olyan volt, mintha arra célozgatna, hogy ő még tulajdonképpen érintetlen virágszál... Aztán a "dehát neked van már egy gyereked" válasz után jobbnak látta, ha átírja kicsit a mondókát, mert basszus tényleg, ez így nem eladható. :D
Renike mehet párbajozni. Hajrá fantomkép!

Bujumburi 2014.12.15. 15:06:01

@mosca.della.frutta: Szívemből szóltál. Az emberek nem attól számítanak "őszintéknek" mert nincs önuralmuk és folyton egymás nyakába hányják az aktuális indulataikat. Hiszen az ember egyik pillanatban ezt érzi, a másikban meg azt. Néha megőrjítenek minket a szeretteink, máskor imádjuk őket. Az egymást szerető emberek között is akadnak problémák, amiket meg lehet beszélni értelmesen. Önfegyelem. Itt én úgy látom az a fő probléma, hogy a társaság nagy része rosszul szocializálódott és nem tudja kezelni a rajta kívül álló helyzeteket, egyből elszakad a cérna, amikor nem az történik, amit várt. Gondolom ez az őrület bezárva felerősödik. Ettől még nem lesz őszinte valaki. Kíváncsi vagyok, hogy Reni Danit hívja-e ki, hiszen Zsuzsát ezzel is alázták, hogy szembe köpte magát Vikcsu kihívásával.. egyébként ilyenkor látszik, hogy ez a Zsuzsa mennyire nem egy észlény, ez lenne az első, amit Reninek felrónék.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 15:11:50

@Exike: megérdemelte amit kapott?? miért is? mert nem aljasodott le megvehető riheronggyá? amivé éppenséggel akkor vált volna, ha belemegy a Dani által erőltetett (elvárt) deal-be, hogy "te kiálltál mellettem mmkk, én pedig cserébe megadom neked, amit elvársz" (lásd: korábbi kellemetlen vállsimogatásos közjáték)... szolgáltatásért szolgáltatást - már megbocsáss, de nem ez a tipikus k*rva definíciója? éppenséggel akkor szolgált volna rá arra, hogy lek*urvázzák, ha ellenére annak, hogy fizikálisan viszolyog Danitól, mégis odateszi magát neki, mert az elvárja - cserébe azért, hogy korábban "szolgáltatott" neki.

ha Dani tényleg barátként tartaná számon, nem pedig prédaként (húsként), akkor nem várna el semmit cserébe a barátságáért, a barátok pedig alap, hogy kiállnak egymás mellett mmkk, nem pedig azért, hogy cserébe kapjanak valamit (pláne nem szexet!), az pedig pláne alap, hogy ilyen alpári módon nem nyilvánulnak meg egymással szemben, ahogyan 12ker tette Zsúval - még akkor sem, ha ténylegesen lenne okuk lenne rá!

mosca.della.frutta 2014.12.15. 15:16:21

@natalja: "komoly" pasiról volt szó, nem szimpla szexről - utóbbit láthatjuk napi szinten a nyugiban két agyhalott prezentálásában - adódik a kérdés, deniszke komoly pasinak számítható vajon? (mármint vinnyogva röhögés nélkül?;)

többiben egyetértek, hajrá FANTOM - akárki is vagy - én már odaadtam az appomat :PP

mézescsók 2014.12.15. 15:19:54

@párnaevő: Hát persze, hogy azért csinálta. Bár én poénkodásnak vettem a csajokkal való próbálkozást is, hogy melyik menne vele el a romantikus vacsorára. Ha nem vette volna poénnak, akkor megemlíti, hogy a meghívása nem utasítható vissza. Na, akkor jött volna ki belőle a rosszindulat (kiba...-k valamelyikőtökkel, mert utáltok, mint a bűnt). Nem mondom, hogy derültem rajta, de sansz volt.
@mosca.della.frutta: Én sosem ordibálok, ezt hatásosabb fegyvernek tartom. Más pedig teljesen mást. A zajongás csak akkor irritál, ha huzamosabb ideig tart és semmi értelme. Kiváncsivá tesz: érdekel, hogy utána (ordibálás után) jól érzi-e magát az illető (egyszer valakinél rákérdeztem, de röhögésbe fulladt a válasz, szóval biztosan hatott). Aztán a düh legalább annyira levetkőzteti az arcot, mint a sírás. Többet meg tudhatsz az illetőről, mint szerettél volna. És mindez csak akkor igaz, ha velőből, ösztönösen jön. Egyszer elhatároztam, hogy ha legközelebb mérges leszek, földhöz vágok egy tálat. Meg is tettem, de nem ért semmit, mert előre elterveztem. Pedig utáltam a tálat. És össze se tört!
A tálas ügyet csak azért említettem, mert az érzelmeket nem azonos hőfokon éljük meg és ezen nem nagyon lehet változtatni. Hiába próbáltam tőlem idegen módon levezetni a bajomat, nem ment.Ezért nem húzok le senkit a kiabálásért.
Maciban tényleg van sunyiság, hajlamos a kavarásra. De nem sok lehetősége van a figyelemfelkeltésre.Az alkata miatt legalább annyi komplexusa lehet, mint Vikcsunak volt. Próbáld innen nézni. "Én, mivel nem játszhatom a szerelmest,/Hogy eltöltsem e csevegő időt/-Úgy döntöttem, hogy gazember leszek..."

verkli 2014.12.15. 15:20:23

@mosca.della.frutta: Igazad lehet a Dani-Zsuzsa dologgal. De ezt a fajta tudatosságot én nem nagyon látom Daniban, inkább pincsizés az. Lehetne Zsuzsa helyett ott egy guminő is, pár beprogramozott egyszerű mondattal. Uppsz, az van ott. Nagyon durván korlátozott, én szégyelltem magam, mikor a vitában felhozta a döntő érveit: 1. add vissza a cigimet. 2. Akkor Dani, te nem aludhatsz a motelomban. A moteljában, bazdmeg, a moteljában. °°˛˘đĐ][íł !

mézescsók 2014.12.15. 15:31:11

@mosca.della.frutta: Na, még egyszer utoljára nekifutok, de többé soha:
- nem állítottam, hogy aki kiabál, annak igaza van,
- az igazságot az őszinteséggel sem kéne keverni,
- aki ordít, kevésbé kontrollálja érzelmeit, az agyát, a testét, akármilyét, mint aki suttog, ebből következően valószínűleg őszintébb, pont mert ösztönből cselekszik,
- nem örülnék, ha lekurváznának, se ha sor kerül rá, akkor már előre jelzem, jobban örülnék, ha üvöltve tennék -, ha szépen csendben, akkor félő, hogy tényleg komolyan gondolják.

ő-szinte 2014.12.15. 15:36:05

@sixx: ne törőggyé semmivel egyél zsömlét kiflivel ;-DDDDDDDDDDDD
nekem teccetta mai posztod (én nem a precizitásra hanem a humor faktorra megyek ) bár szeretem a képregényeket is
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem, megköszönni csak akkor, ha tetszik
és akkor sem kell
mert semmi sem kötelező
sztem fordítva ülsz a moziban

mosca.della.frutta 2014.12.15. 15:42:26

@Bujumburi: örülök, és egyetértek veled én is, kivéve az utolsót, szerintem nem volt butácska MissKis(s)kun, hogy nem adta vissza a labdát Sínésznek az indoklásával, inkább taktikus (mindenkitől bocs a szitokszóért;) volt tőle, hogy intelligensebb (mégegyszer bocs:P) indoklással jelölte meg a csajt, mert ezzel elhatárolódott tőle, vagyis "nem ereszkedett a szintjére" (nálam ez a legfrissebb szitokszó;)... amúgy pedig Sínésznek már nem lesz akkora szája, vér a pucájában meg plán nem így, hogy most ő a kiválasztott, nagyon is megúszósra veszi majd a figurát ő is, és azt hívja majd ki ő is, akit a leggyengébbnek vél, ahogyat Zsu is tette.

(köpködni meg mindenképpen köpködte volna Kiskunt, ha őt hívta volna ki anno, akkor azért, hogy mondjuk, nem elég bátor Ázott Kutyát - aki a legalpáribb módon kutyázta - hívja ki, a lényeg itt mindenképpen az alázás volt, mindegy, hogy milyen indoklással - és ettől volt olyan gusztustalan az egész - most pedig azért húzta meg magát (dehogy azért, mert "elengedte az érzést", ez volt a világ legnagyobb kamuja tegnap!), hanem mert beijedt a Zsu 73%-ától.

ő-szinte 2014.12.15. 15:45:57

@VV Erőlegény: áhhhhháháháháháháháháháháháháháháháháááááááááááááááááááááá
reni és a playboy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ki akarná már az ő puhos testét fotótni? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
dóri és zsu fog ajánlatot kapni valószínűleg
pecek nem tom mert melle nincs és azért az nem ártana az ilyen fotókhoz

verkli 2014.12.15. 15:50:04

@ő-szinte: Azért álljon meg a menet. Én szeretem nézni a kis melleket is, ez nem kizáró ok, sőt! Minden egyébre meg ott a photoshop.

ő-szinte 2014.12.15. 15:52:19

@Krétagarbó: azért milyen fura, hogy vki személyisége, hogy meg tudja szépíteni, de el is tudja csúfítani az illetőt... :-) amúgya fejét sminkkel jól meg lehetne csinálni, érdekes arca van, de nyaktól lefelé... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD playboy, ja ;-DDDDDDDDDDDDDDD
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ez egy elég szar mellébeszélés részéről ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.15. 15:57:16

@mézescsók: oké, kösz hogy így pontokba szedted, ez egy beadványban bizonyára jól mutatna, de itt inkább kioktatásnak hat, és ez mit sem változtat azon, hogy tele van mellédumával, szumma: zárjuk rövidre a kérdéskört, részemről a kis pártfogoltad mosdathatod bár akármekkora vehemenciával, attól még egy alpári, végtelenül ostoba, primitív, mosdatlan szájú ordas nagy riherongy marad, pont. te nézegetheted "örvendezve", én undorodva veszem le a hangot, amikor rikácsol, és elkapcsolok, amikor a takaró alatti töcskölését (de szó szerint!) mutatják - nem azért mert prűd vagyok, hanem mert nem érdekel a mitugrász kis senkiházi kúrótársa seggizomgyarapító tréningezése, mert nem szépek, nem vonzóak, és nem is szimpatikusak számomra -, engem Ázott Kutya személyisége szimplán nem érdekel, és csak azért nem látnám villán kívül szívesebben, mert nagy örömömre fog szolgálni minden egyes alkalom, amikor szépen sorban kopnak ki majd mellőle a végtelenül ellenszenves szövetségesei.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 16:06:41

@verkli: utóbbiban tökigazad van, az nekem se tetszett, csak néztem nagyokat... persze azon is kamilláztam, amikor tűrte 12ker alázásait, én kb az első szónál kimentem volna, és szóba nem állok már aznap vele - később is csak azért, mert részeg volt, és totál kontrollt vesztett a fickó, de azért azt az alpári kurvázást nem tudom, ki viselte volna így, én biztosan nem, és talán ezzel a gyerekes cigi - meg motelem-dologgal akart visszavágni... de ez mindenképpen óvodás szint, egyetértek veled.

másik: Dani esetében lehet, hogy neked van igazad, tudja fene, a végére csak kiderül ;) de végül is, Attilánál se lehetett felfedezni ekkora tudatosságot a villaléte során, tk. csak a legvégén árulta el szándékosan (utolsó szivar-eloltós kis jelenet), hogy játék volt minden (taktika:PP), mi van, ha 12ker is valami ilyesmiben gondolkodik..?

Száz stadiont ezeret 2014.12.15. 16:12:40

Ja, az a búra ott a nickem mellett az biz' komoly plajboj címlapság lenne, rekordpéldányszám, igen.
(Olcsó, de kihagyhatatlan, hogy inkább kéne a rikácsolásra tátott etetője elé fotosoppolni egy (khmm...) "mikrofont", amibe "belekiabál" éppen. Én kérek elnézést.)

verkli 2014.12.15. 16:17:30

@mosca.della.frutta: a másik: lehetséges, de nem látok ilyet Daniban, Attila ezt jobban tolta.
Attilát sokan hájpolják, én nem fogom. Láttam többször beszélni a villa után is, az egész tevékenysége egy nagy PR maszlag.
A taTTikához predikciós képesség kell, amihez meg elengedhetetlen a tapasztalat, vagy a zsenialitás. Egy húsz éves embertől max a második várható el, no de annak meg lenne más jele is. Egyszóval Dani vakon van úgymond megmérettetés közel áll hozzám ennyi.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.15. 16:18:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
"Nekem mindig, minden poszt tetszik, minden körülmények között!
(remélem ezek után sose leszek "kibannolva a picsába" - hogy idézzek egy valaha alkotó, nagy klasszikust. :D)

Reni azt mondta, hogy ő már tutira tudja, hogy kit visz párbajra. Hát szerintem ez teljesen mindegy is, nem hiszem, hogy bárki ellen lenne esélye visszajönni. "

Valamelyik éjszakaiban a leghatározotaban kijelentette, hogy kezdetektől fogva Danit tartja a leggyengébbnek és ha kiválasztják őt viszi majd magával az erdőbe.
Egészségére!
Szerintem is hótmindegy egyébként, mert ez az erényeitől megfosztott Hófehérke szerintem sem megy vissza senki ellen.

A rövidség, tömörség és egyszerűsítés jegyében:
+1 minden hsz-edre :)

Aharon 2014.12.15. 16:20:34

@Száz stadiont ezeret: Zalatnay Cini óta megtanultuk, hogy a papír szinte mindent elbír...még azt is, hogy aki elhordott mindenkit mindenféle kurvának odabenn, kivéve a két (egy amatőr, egy profi) valódi prostilelkű hölgyeményt, kiteszi az árut címlapra. Mocskos pénzért. Viszont Fannikát tuti megkapjuk, Dórit már megkaptuk, és még Zsura is látok esélyt.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 16:21:42

@mézescsók: ezzel viszont 90%-ban egyet kell értsek, amit a Medvéről írsz, korrekt, csak hát kockázatos, mert szinte borítékolható, hogy ha gazember imázzsal veszed meg magadnak a képernyőidőt, akkor megutálnak, kivéve ha Attila szintű gambler vagy - azért nála is rizikós volt, sokan utálták, viszont ott még lehetett sms-ben szavazni, és viszonylag könnyen kikalkulálható volt, hogy mennyi lét kell beletenni a buliba, hogy a szükséges szavazatokat megvásárold magadnak (ugye nem volt limitálva az egy számról érkező szavazatok száma), de Attilának bejött, Medvének nem fog, mert se nem elég okos, se nem elég érdekes figura, még így, gazemberkedve sem.

ordibálás... hmm, nem egy ilyen emberrel volt dolgom életemben, és úgy tapasztaltam, nem hogy nem nyugodtak le, miután "kiadták a mérgüket", hanem sokkal inkább belehergelték magukat - jóval a méltányolható mértéken túl - amikor önuralom, önfegyelem híján fékevesztetten őrjöngtek; a feszkó gerjesztése pedig sok mindent adhat, de megnyugvást nem, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ott a környezet, akik elszenvedői ennek, és akiket akaratukon kívül von bele az alany a saját nyomorába, ehhez pedig végképp nincs joga - ezért nem is elnézhető neki.

ő-szinte 2014.12.15. 16:23:03

@verkli: de neki szinte nincs melle
az meg akárhogy nézzük nem szexi :-)

Aharon 2014.12.15. 16:24:42

Félreértés ne essék, én totál erkölcstelen vagyok, tőlem bárki bármit nyugodtan, pénzért is, a pénz az csak szentéletű színésznőnk szempontjából tekintetndő mocskosnak....bár ha arra sem volt szava, hogy Fanni barinője 5 krajcárt kiverte volna Jabbának, ezzel sem lesz gondja.

verkli 2014.12.15. 16:31:08

@ő-szinte: Húsz éves korom óta biztos vagyok benne, hogy a nőiesség nem egy pár zacsi méretén múlik, szóval ez nem szempont nálam. Fanni jó nő, kis mellel is. Majd megnő, ha szükség lesz rá.

ő-szinte 2014.12.15. 16:33:08

@verkli: ja, és én utálom a fotosopot
ilyen alapon egy kecskét is fotózhatnának és a végén szépséges nő lesz belőle úgy is
kiábrándító :-//////////////////

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 16:35:42

Zs-fanokhoz fordulok most...

még ha utáljátok is Rönit, érdemes lenne rászavazni, ha Danit viszi ki... azt is megmondom miért: Zs felszabadulhat egy meglehetősen kényelmetlen utánfutótól, akitől alapból irtózik, és ha ez az akadály elhárul, megnyílhat neki az út Laci fele, jelen pillanatban Dani súlyos mozdíthatatlan zsákként ül Zs-n és így Zs moccanni se tud, viszont Zs. Lacival biztosíthatná magának a végjátékot.

Én alapból nagyon nem bírom Zs-t, viszont Rönit még elnézegetném, Daniban viszont nincs semmi olyasmi, amiért érdemes lenne a villában tartani. Lehet, hogy a többiekhez képest van némi lexikális tudása, de életoktondi, és kínos nézni ahogy Zs bánik vele, komoly alázás folyik és... hagyjuk is...

szóval Zs szavazóknak mondom, ha meg akarjátok erősíteni Zs-t és fel akarjátok szabadítani jelen helyzetéből, melyben Dani ül rajta, akkor szavazzatok Rönire...

érdekesebb marad a show.

Külön élmény számomra, hogy itt emberek mennyire totál különbözően látják a szereplőket.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 16:36:31

@verkli: Attilát én se bírtam vellán belül, sokszor írtam már, és nem is akarok virág lelkületű szépelgő kis hülye pi.../csa szerepében tetszelegni, mert távol áll ez tőlem, de azt elismerem, hogy engem a negatív karakter legyen bár akármilyen sikeres is, rendkívüli módon taszít, képtelen vagyok azonosulni olyan szereplővel, aki a játékát karaktergyilkosságok sorára építi fel (ott volt a tujának kikiáltott Csabi, aki onnan, hogy ezt rákiabálta, tehetett bármit, neki tuja maradt, és ezt addig ismételte, amíg mindenkibe sejtszinten beleégett az infó - vagy a végtelenségig hergelt csajszi, akinek nem jut eszembe a neve hirtelen, de Attila tudatosan kicsinálta, felhasználta, ahogy az ügyvédcsajszit is, és az ellenszenves buta Kingunellát is - pl vele azt játszotta, hogy a negatív paramétereit erősítette folyamatosan, hogy a saját, alapvetően ellenszenves karakterét tüntesse fel ezáltal pozitívabbnak, vagy legalábbis olyannak, akit szánni lehet a gonosz, sznobkodó Kingunella szemétkedései miatt, satöbbi)... nekem ez a játék nem jött be, de elismerem, hogy jól kitalálta, és végig is vitte /bár, ezt a fegyvertényt mindenképpen kisebbítette az, hogy az sms-ekbe többen összeállva invesztáltak páran, és lényegében EZ volt az, ami a párbajokon átsegítette/.

a mostani epizód-szerelése viszont határozottan bejött, azt jól csinálta, talán mert nem volt benne semmi negatívum, sőt, egyenesen imponáló volt, és nagyon is feltöltött mindenkit (Vikácsot kivéve persze).

ő-szinte 2014.12.15. 16:37:32

@verkli: nekem nem nőiesek a pattanások, főleg hogy nem az arcán vanak :DDDDDDDDDDD
és ugye egy playboy meg a meztelen igazságról szól, mellek, puncik, popsik
ettől még tetszhet neked

Száz stadiont ezeret 2014.12.15. 16:39:15

@Aharon:

Nincs is ezzel gond, ha pont erre van kereslet, miért is ne. (Mai közhely: amíg lószar van, veréb is lesz.)
Engem az sem zavar, hogy egyesek sült sáskát, meg miegyéb rovarokat ropogtatnak roppant élvezettel, de attól én még gusztustalannak tartom a dolgot.
Felőlem is bárki bármit, távol áll tőlem, hogy bárkinek is meg akarjam szabni hogy hogyan és miképpen, viszont én meg minderről olyan véleményt alakítok ki, ami nekem tetszik. Például azt, hogy kevés undorítóbb dolog létezik a képmutatásnál.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.15. 16:39:16

@Csókolom nagymama,bukta van?:
Remélem, hogy a párbaj után veni, vidi, vici - vel búcsúzik tőle az ellenfele!
Nagyon érdekelne a feje amikor megpróbálja akkor és ott megfejteni a jelentését :D
Erre rágyúrhatnának a szerkesztők!

mosca.della.frutta 2014.12.15. 16:41:52

@FOGASFŰRÉSZ: én spec a Sínésszel vagyok így, mint te Zsúval, részemről gusztustalan, kiállhatatlan elem a show-ban, így nem szeretném nézegetni, még akkor sem, ha mostanában meghúzza magát és keveset szerepel, ugyanakkor Zsu senyvedése nem érdekel, oldja meg maga a dolgait Döncivel, elvégre maga keverte magát ebbe a katyvaszba - az élet ilyen, semmi nincsen ingyen, rendezze le a problémáját Danival, ne velünk intéztesse, ennyi/ke :P ;)

verkli 2014.12.15. 16:42:24

@mosca.della.frutta: Igaz, a lakosság szerint akin zakó, meg drága szemüveg van, az csak zseni lehet:)

Aharon 2014.12.15. 16:42:35

@Száz stadiont ezeret: Izé. Szóval én kóstoltam chilis olajban sült sáskát, és valami hernyófélét is, kifejezetten finom.... biochips, és jóízű, csak csukott szemmel kell enni, aztán másodszor, harmadszor már okés. A skorpió meg a tücsök az szar, keserű, nem jó az íze.

A többivel egyetértek :)

Bujumburi 2014.12.15. 16:43:14

@mosca.della.frutta: jogos, jogos... najó, már töltöm is lefelé az appot.. :D engem ez a szerencsétlen Reni teljesen kiborít, valószínűleg túl sok hasonló személyiséggel találkoztam már, hogy kellően zavarjon és irritáljon, a pofavágása, nyafizása, stb...

verkli 2014.12.15. 16:44:31

@FOGASFŰRÉSZ: Rossz helyen hirdetsz, ha itt Zs fanokat keresel. Eddig egyedül őt nem bírta senki felvállalni, pedig vagyunk itt páran bértollnokok.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 16:47:46

@VV Erőlegény:

"Nekem nagyon érdekes volt, hogy a villalakók mennyire megkedvelték Petifőnit. Igazi vastapsot és örömkönnyeket kapott szinte minden villalakótól (és ezt nem éreztem színjátéknak),"

ezt a szakirodalom Stockholm-szindrómának hívja, amikor a bántalmazó mellé állnak a bántalmazottak a fogságban, a fogolyhelyzetben...

elképesztő volt, hogy a lakók elfogadták a teljesen igazságtalan munka- és pénzfelosztást, lényegében a legkönnyebb, legszórakoztatóbb, legélvezetesebb munkáért fizetett a legtöbbet a főnök, és a rabszolgamunkáék legaljáért a legkevesebbet, miközben egyiknek a megszerzésére se volt verseny, vagy teszt, hanem a főnök önkényesen döntött ki kapja a melót...

magyarul, nem érdem alapján lett kiosztva ki kapja a legkönnyebb és legjobban fizető állást, viszont ő belőlük lettek aztán azok, akik kegyet gyakorolhattak a többieken...

utána a bántalmazó főnök adott egy kis engedményt, fenntartva az önkényesen felállított egyenlőtlen viszonyokat, és ezt a villalakók örömmel elfogadták, mintha konkrétan sikerült volna valami lényegest és előremutatót kiharcolniuk,

egy csúnya, önkényes igazságtalan, beszélni is alig tudó főnököt éltettek...

hát mit mondjak, tankönyvi a példa...

Száz stadiont ezeret 2014.12.15. 16:48:59

@Aharon:

Váljék kedves egészségedre.
Magam nem vagyok ilyen gasztronómiai kalandor, már a pacal is túl van azon a bizonyos határon nálam.
Kinek mi esik jól, nincs ezzel semmi gond.

verkli 2014.12.15. 16:50:35

@FOGASFŰRÉSZ: Csúnya volt a főnök? Na ne röhögtess már, ez még a vágóhídon sem érv.

Aharon 2014.12.15. 16:50:54

@Száz stadiont ezeret: a pacal az fiiiiincsiiii.... ellenben, egy velőrózsák rántva.... hogy megegyem egy disznó agyát? Broáf. Sokkal inkább a sáska :)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 16:52:02

@verkli:

nézz jobban körül, az oldal tele van Zs fanokkal, amin nagyon csodálkozom, és a nézők között is sok lehet a zs fan, hiszen a Vikcsút nagyon leszavazták... azt se értettem, hacsak nem a szépségre ment a szavazás, meghogy Vikcsu túlsúlyos volt...

mondjuk az RTL befolyásoló keze egész héten kőkeményen ott volt az összeállításokon, Zs premier plánban kikenve kifenve komoly időket kapott, Vikcsu alig, és ha mutatták is, akkor is legtöbbször homályosan, oldalról, messziről... zsu sokkal több intim kameraidőt kapott satöbbi... bele lehetne menni részletesen mit műveltek a szerkesztők, hogy visszahozzák zs-t, de hát mindenki visszanézheti maga...

Bujumburi 2014.12.15. 16:53:52

@FOGASFŰRÉSZ: Szerintem nem Zsuzsát szerették, hanem a "mi vagyunk a menők és majd mi jól megmondjuk mi a szitu" sleppet akarták megleckéztetni...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 16:54:03

@Emmanuel Goldstein:

de az életben is így van, erről szól a Stockholm-szindróma, csak mi kívülről néztük, szóval mi nem kerültünk a randa, önkényes, beszélni is alig tudó főnök "bácsi" hatása alá, ahogy a fogolyhelyzetben levőkkel történt.

ő-szinte 2014.12.15. 16:54:42

@FOGASFŰRÉSZ: nekem meg az lenne külön élmény kedves láncfűrész (basszameg, hogy sosem tudom megjegyezni a nevedet ) ha elárulnád végre, hogy ezt a fasza kis bérkommenelős munkát hol lehet elcsípni, mert én is szítanám a tüzet, anipulálnám a kommentelőket és akoik olvassák a kommenteket,meg trollkodnék pénzért nagyon szívesen, nem nagy cucc ;-))))
ha itt nem mered, nyugodtan írd le priviben, várom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

verkli 2014.12.15. 16:54:45

Felhívás!

Elő a farbával! Most aztán lepleződjön le gyorsan az összes Zs fan. Fel a kezeket, ittlakó blogtársak!

ő-szinte 2014.12.15. 16:58:44

@verkli: én spec felvállalom zsút, de faszomatbazdmeg, hol a picsában adják a fizetést ezért?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD valaki végre elárulhatná, hol lehet ilyen munkára szert tenni, mert nagyon jó lennék benne

randomuser1 2014.12.15. 17:04:21

@FOGASFŰRÉSZ: félreérted, a colstokszindróma egy elszigetelt és kurvaritka fenomén, a vellában a klasszikus paternalizmus figyelhető meg, amire a mi kis civilizácijónk épül, én arra utaltam, szar melóér kevés pénz jár, poén melóér meg sok:)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.15. 17:07:04

Kezd beindulni a Verkli :D
Ő-Szintén:D

Schlomo Goldberg 2014.12.15. 17:10:47

@verkli: én szívesen belelógatnám a farkamat a szájába. Most akkor rajongó vagyok?

verkli 2014.12.15. 17:11:24

Eddig:
- rajongó: 0 fő
- pénzért hajlandó megpiszkálni: 1 fő

Gia 2014.12.15. 17:14:14

Megmutatták a lakóknak a párbaj százalékot.Tehát hiába is akarta volna esetleg titkolni a párbajozó.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 17:18:37

@Csókolom nagymama,bukta van?: ó az nagyon jó kis párbaj lesz akkor, mert én bírom Dani humorát, a munkás héten az ő seprűs epizódjain röhögtem egyedül, azok azért epic jelenetek voltak, még azok a fejek! vinnyogtam, szó szerint sokszor, ahogy megmagyarázta a főninek a dolgait xDDD

csincsilla72 2014.12.15. 17:20:27

@FOGASFŰRÉSZ:
Kedves Fogasfűrész (avagy Vikcsu?:-)
Nem, Rönátát semmi pénzért nem vagyok hajlandó támogatni. Mert ilyen ordenáré, mocskos szájú hisztérika ne mérgezze a mindennapjainkat. Csak Edinát tudom ismételni: menjen haza, menjen férjhez (ha még van kihez...), szeresse az övéit, de a mi közéletünkből eltakarodhat.
Ami Vikcsut illeti, vele sem a külalakja volt a legnagyobb probléma. Nem mellesleg a megjelenéséről kizárólag ő maga tehet, senki más. Ha ledobna 40 kilót, kiszedné a szögeket az arcából és eltüntetné azt a rémséges rajzolt szemöldököt, akkor egy teljesen vállalható megjelenésű nő lenne. De nem is ezen múlt a dolog. A kevéssé előnytelen megjelenés egy Rönikéjéhez és Pfannikájéhoz hasonló ordenáré természettel párosult, és ez utóbbit szavaztuk ki a villából. A bunkóság és a bazdmegelés túlfutott, elég volt. Még többet ebből? Köszönöm, hogy inkább Zsuzsával foglalkozott a műsor.
Rönike is ezért kell, hogy távozzon.
A magam részéről nem vagyok Zsuzsa fan. Fanja csak Edinának vagyok, ameddig arra érdemes. De Vikcsuval szemben csak Macika, Rönike vagy Pfannika esetében lettem volna hajlandó elgondolkodni, hogy melyiket utálom jobban.

mervinjminky (törölt) 2014.12.15. 17:31:43

@csincsilla72: jól be tudtok pörögni :DD miféle közélet?

randomuser1 2014.12.15. 17:33:05

@csincsilla72: sztem a dagi sorsát maguk a villalakók pecsételték meg azzal, h egy kivétellel melléálltak.. mi a franc akarja h ezeknek ott benn jó legyen, he?

csincsilla72 2014.12.15. 17:33:39

Nem a nagypolitikára gondoltam, hanem a VV-re. A VV mindennapjaira.:-)

mosca.della.frutta 2014.12.15. 17:33:48

@Bujumburi: same here ;) remélem, most kitakarodik végre, azután pedig a zsírsertés spanja is követi, a lehető legrövidebb időn belül; a többiekkel elvagyok, kivárom, hogy hogyan alakul a szimpátiám-antipátiám irányukban, ahogy a szerkik sorra helyzetekbe hozzák őket, most csak az a cél, hogy a két legirritálóbb arc kívül legyen, aztán lesz ami lesz ;)

randomuser1 2014.12.15. 17:34:42

@mervinjminky: a közélet azon néposztályok játéka, akiknek nem telik tévére meg ertélekettőre...

csincsilla72 2014.12.15. 17:34:56

@Emmanuel Goldstein: Hát igen. Erős érv! Azért őt szavazzuk ki, mert a franc se akarja, hogy nekik jó legyen:-)
De Rönike kiszavazásával az egyik felének jót teszünk. Nyugodtan alszom.:-)

csincsilla72 2014.12.15. 17:38:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Bírni és is bírom, de fanja nem vagyok. Vannak jó megmozdulásai, de a múlt héten azért okozott némi csalódást.

Falusi Liba 2014.12.15. 17:41:01

@verkli: Szerintem sokan INKÁBB szimpatizálunk Zsuval, mint a bentlakók nagyrészével (különösen igaz ez a mocsár-brigádra).
Valamint érdekesebb, mint a másik tábor egy részénél is (pl.: Ádi, Robin).

De pont ezért, Zsu nem fogja megnyerni ezt a játékot (se Fanni).

verkli 2014.12.15. 17:41:48

szomorú, de csak nem gyűlnek a Zs fanok
exit poll félidőben:
rajongó: 0 fő
pénzért támogatná: 1 fő
sunázná, mert kóser: 1 fő
inkább Zs, mint Vikácsu: 1 fő

Falusi Liba 2014.12.15. 17:44:11

@verkli:
Szerintem többen írtunk ennél, de tök mindegy, majd a párbajokon derül ki merre és hogy.

csincsilla72 2014.12.15. 17:46:12

Zsuzsát nekünk nem kell pátyolgatni. Ha kellemetlen számára Dani szövetsége, akkor tesz ellene, keres mást, aztán majd meglátja, mi lesz.
Most nincs olyan szereplő, aki jelölése esetén elgondolkodnék azon, hogy ne Rönátát szavazzam ki.

verkli 2014.12.15. 17:46:50

@Falusi Liba: a végén gondosan összeszámolom, minden vélemény számít. Amíg írtam az előző kommentet, egy rajongó is lett.

randomuser1 2014.12.15. 17:47:03

@verkli: én is sunázmám.
monnyuk a vikcsu is jó lett volna erre a célra, nem vok válogatós, vagy ilyesmi!

csincsilla72 2014.12.15. 17:47:26

@Emmanuel Goldstein: Az öribarikat úgysem hívja ki.

Falusi Liba 2014.12.15. 17:47:49

@verkli: Számold. Vonj mérleget, összesítsd a százalékokat.

verkli 2014.12.15. 17:49:09

@Emmanuel Goldstein: a sunáznám, mert kóser, szerinted kire utal?

Mirocska 2014.12.15. 17:51:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én is bírom! Nekem még egyelőre: Hajrá Dani! :-D

Falusi Liba 2014.12.15. 17:52:06

Úgy érzem, Verkli személyesen érintett ebben a Zsu-utálat témában. Úgyhogy megértem az igyekezetet, de sok esetben azt tesszük szimpatikusabbá, aki ellen vehemensen kampányolunk.

párnaevő 2014.12.15. 17:54:06

én mondjuk Zsu miatt kezdtem el nézni a VV-t, földim :) (azelőtt legutoljára VV2-t néztem, abban meg egy ismerősöm szerepelt) ez nem jelenti azt, hogy rajonganék érte, de valamennyire érdekel. hozza amúgy az alföldi stílt a beszéde, és némileg ráerősít arra a sztereotípiára, hogy miért nem találkoztam túlzottan sok jó humorérzékű emberrel kisvárosunkban. az az igazán nagy különbség mondjuk Edina és Zsu között, hogy Edina elröhögi a konfliktjait és nevet magán, Zsu meg erre nem képes, mármint így oldani a feszültséget. ez a túlkomolykodás meg sokaknak elég ellenszenves tud lenni, csak nem értik pontosan, hogy mi a zavaró, egyszerűen bunkónak és fellengzősnek érzik.

verkli 2014.12.15. 17:57:14

@Falusi Liba: Huh, nem az én gyermekem!
De valóban nem bírom, nagyon erős ellenpontja annak az elképzelt személynek aki számomra az igazi nő.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:01:42

@verkli: Nem gondoltam arra, hogy bárki a gyermeked lenne a lakók közül.
Kinek, mi az ellenpontja annak, ami számára ideális, at teljesen emberfüggő. Van, aki szórakozik Fannin, más beleborzong a szánalomba, egyeseknek Reni az istennő, más kikerekedett szemmel nézi az elfojtot indulatait, vannak, akik bírják Zsu konfliktuskezelését (pl::én), más a plafonon van, mert hidegnek és számítónak látja.

Ha érdekel a tetszési index, nézegesd a fb oldalakat ( most néztem kábéra: Röné- 3000., Zsu, 5000, Fanni-5000, Ádi, Robin-2500)

mosca.della.frutta 2014.12.15. 18:03:48

@FOGASFŰRÉSZ: próbálkozhatsz szakadatlan, de ezen nincs mit szépíteni: szegény, szerencsétlen vikács-csajszi végtelenül unalmas volt, ellenszenves és agyatlan (mert annyira nem volt képben, hogy az már fájt), de legalább mocskos-mosdatlan volt a szája, a stílusa minősíthetetlenül alpári, a külseje pedig... eh, hagyjuk, tehet róla, hogy ne legyen ekkora zsírsertés ilyen fiatalon, de most ettől tekintsünk el, lényeg az, hogy ilyen mocsok ordenáré módon nem lehet megnyilvánulni, ha az ember hosszabb távra tervez egy ilyen játékban, ahol a nézők szimpátiájának elnyerése elemi érdeke minden szereplőnek... és "ennyike" :PP

[törődj bele, hogy így jártál, tapasztalatnak jó lesz még]

randomuser1 2014.12.15. 18:04:05

@verkli: én nem számítok, nekem macin kívűl a fiúk is bejönnek!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.15. 18:09:11

@verkli: Mégis visszajött, pedig én se rá szavaztam. És nem is fogok. Legalábbis most nemigen tudnám elképzelni.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:09:33

@mosca.della.frutta:
Igen, sajnos Vikcsu elég tramplin viselkedett, de ez szerintem betudható annak, hogy elképesztő mefelelési vágy volt benne a harsányabb "barátai" felé.
Én Zsunak szorítottam, mert érdekesebb volt, és most is érdekesebbnek tartom a villa javánál, de Vikcsuval szívesebben ülnék le sörözni, mint pl. Zsuval.
Szóval, Vikcsu biztosan egy jópofa kiscsaj, nincs vele semmi baj, ez az egész műsor a relatív kötődésekre, megítélésekre épül, ezért valóságsó, nem pedig konferencia. A kinézetével sincs semmi probléma (ha az egészsége rendben van), nem lehet mindenki vékony, egyedül a szemöldökét kellene átgondolnia, a piercingeket, meg pár év múlva úgyis kiveszi magától, most még tökéletesen belefér (ha neki tetszik).

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:16:13

@mosca.della.frutta:

"törődj bele, hogy így jártál?"

Én nem jártam sehogy,

te viszont szereptévesztésben vagy, ha a terapeutámnak gondolod magad, és tanácsokkal akarsz ellátni. Köszönöm, nincs rá szükségem.

Figyelek és van véleményem, ami úgy látszik eltér a tiedtől, ez az egész csak pont ennyit jelent, nem kell nagyon felfújnod meg tupiroznod az ügyet, elég tudomásul venned. Kösz.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:18:50

@Falusi Liba:

"de Vikcsuval szívesebben ülnék le sörözni, mint pl. Zsuval."

Pontosan, ezen a véleményeden osztozunk és egyetértünk.

Kivéve, hogy nem iszom sört, és nem járok kocsmába... de mondjuk ugyanez a "leülés" egy fagyival a cukrászdában, vagy kerthelységben simán megoldható...

Szép estét.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:22:09

@FOGASFŰRÉSZ:
Nem csak késdobáló kocsmában "mérnek" ám sört.:)
Azért Zsu-t szívesebben nézem ebben a műsorban, sört meg iszok magamban.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:22:34

@Emmanuel Goldstein:

a Stockholm-szindróma nagyon is általánosan jelenlévő széles körben megtapasztalható jelenség, csak egy kicsit kell odafigyelni...
Néz körül pl. a honban, nagyon sok mindenben fel lehet fedezni!

Szép napot neked is.

verkli 2014.12.15. 18:23:35

@Falusi Liba: Többször kijelentettük, hogy az itt kommentelők okosabbak és szebbek mint a máshol kommentelők, az itteniek önbevalláson alapuló diplomaszáma meghaladja a négyet, sokan még latinul és litvánul is tudnak káromkodni. Ezért nem érdekel minket a lakossági tetszési index, sajátot készítünk annak tudatában, hogy ennek a szavazásra kihatása nincs.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:25:34

@FOGASFŰRÉSZ:
Petifőni 4 napos szereplését és az általa kiváltott érzelmeket nem sorolnám a stockholm- szindróma esetei közé.
Nem volt teljes befolyása, nem függtek tőle 100%-osan, nem volt összezártság vele, stb. Egyszerűen új inger volt, amolyan megértő, szigorú, de igazságos apatípus.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:25:36

@Falusi Liba:

hát sajnos Zs. kérdésben nagyon nem értünk egyet, laktam ám én egy ilyen lánnyal, pokol volt, de ezen nem érdemes összevesznünk,

ami meg Rönit illeti, én még mindig jobban örülnék Röninek, elnézném még egy darabig, mint mondjuk Daninak vagy Ádámnak. Ádám közömbös, érdektelen, Dani sajnálatra méltó, és enyhén szólva idegesítő, ahogy engedi magát használni feltörlőrongyként.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.15. 18:26:59

@Emmanuel Goldstein: És ebből 4-en pont azért álltak mellé, h megpecsételjék a sorsát.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:28:34

@verkli: Akkor pedig ennek az adatkutatásnak semmi köze nincs a valódi értékekhez. Jó időtöltés, semmi több. Ha olvasod esténként a kommenteket, érezhető, hogy az egyes kommentelők (akik számszerűleg nincsenek is túl sokan), hogyan vélekednek.
És kik vagytok ti a többeszám alatt?
A nagycsalád?:D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:29:22

@Falusi Liba:

"igazságos apatípus."

már hogy lett volna igazságos, mikor egy alapjaiban igazságtalan rendszer menedzsere , azaz fenntartója volt főnökként.... Ha ezt nem látjátok át, nem is érdemes erre több szót fecsérelnünk...

A műsor készítői tudatosan egy velejéig igazságtalan munkarendszert állítottak fel a villában, hogy legyen min "szórakozni", (egy velejéig korrupt és hazug "munkaalapú" társadalmat")

ennek a kiszolgálószemélyzete volt a főnök, akiről minden elmondható csak a humánum nem, de ez is a rendszer része volt. úgyhogy ugorjunk.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:30:49

@FOGASFŰRÉSZ:
Én elég öreg vagyok ahhoz, hogy elmondhassam, a vilában jelen lévő személyiségtípusok közül mindegyikkel volt már dolgom. Bevallom, én egyikkel sem szeretnék semmilyen közelebbi kapcsolatot. Egyetlen kivétel van, és ő Edina. Őt pl. alkalmaznám.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:31:37

igazi felszabadult humora csak ennek a csapatnak van, ez a helyzet:

rtl.hu/rtl2/valovilag/maci-es-dennis-mar-tul-vannak-a-baratsagon

ő-szinte 2014.12.15. 18:32:16

@Csókolom nagymama,bukta van?: mi vaaaan öcccccssssééém ? :-DDDDDDDDDDDD
@verkli: és az a baj, hogy a jellemzésünk nagy vonalakban sajnos igaz is :-DDDDDDDDDD persze mi okosan csináljuk, mert elosztjuk ezen tulajdonságokat ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Falusi Liba 2014.12.15. 18:32:19

@FOGASFŰRÉSZ:
Azt ne felejtsd el, hogy a szabályokat nem a főni hozta. Ez a különbség. Főni az egyik, (fő)fogaskerék volt, nem a diktátor. A lényeg ebben rejlik, ezért találták ki így ezt a játékot.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 18:32:45

@Falusi Liba: "mocsár-brigád", óriási xDDD ha megengeded, ezt a dumát lopom ;) amúgy nekem szimpatikus Zsu, egyre inkább, amióta visszajött és felszabadult jelentős nyomás alól, azóta nincs úgy befeszülve és sokkal természetesebb figura... másrészt, számomra az teszi igazán szimpivé, amin többen kiakadtak a seprűs hét alatt, ahogy kuporgatta szorgos hangya módjára a zsét, hogy befektesse a nyugihotelbe (sztem beszállt Lacc mellé, vagy kivásárolta belőle teljesen, és azért mondhatta Döninek, hogy a "aludj nyugodtan a hoteleMben", na meg célzott is rá a riportban, hogy azért gyűjtögetett, mert "üzletelni szeretett volna, ami sikerült is..."), szal ez az egész szorgos hangya attitűd számomra arról beszélt, hogy a kinti életben sokat nélkülözhetett - erre is tett utalást nem egyszer - és megtanulhatta, hogy hogyan kell a pénzt élére rakosgatni, hogy legyen miből eltartania a gyerekét - egyébként erről is beszélt Daninak régebben, hogy ő aztán tudja, milyen az, amikor nincs miből bevásárolni, de a gyereknek akkor is enni kell adni, az az első, stb.... azért ez erős, felelősségteljes személyiségről vall, ami nekem igenis rokonszenves, mert tudok vele azonosulni.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:33:05

@Falusi Liba:

Edina tényleg klassz ember. nem hiszem, hogy megnyerheti, de remélem, akadnak majd pártfogói, akik fizetik a továbbtanulását, mert ez az álma, és megérdemli.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:33:33

@FOGASFŰRÉSZ:
Kinek, mi a humor. Ne itt kampányolj, szerintem egyik oldal mellett sem, mert nagyon visszatetsző.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:34:12

@FOGASFŰRÉSZ:
Szerintem ő nyeri. Sőt, szerintem sokak szerint ő nyeri. Ha nem baszarintja el.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:36:16

@Falusi Liba:

nem tő találta ki, csak ő egy végrehajtója, fenntartója volt,

ehhez képest őt igazságos apának, vagy jóságosnak nevezni, ez olyan, mintha te is beleestél volna ebbe a csapdába, egy lágerőrt neveznél annak,

na és a stockholm-szindróma pont erről szól, a fogolyhelyzetben lévő emberek pszichéjéről, hogyan kezdik el védelmezni a kínzóikat, mert a kínzóikkal kezdenek el beazonosulni az összezártságban és kiszolgáltatott helyzetükben.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:37:39

@mosca.della.frutta:
Érzem magamon a csakazértis-hatást, Verkli vehemenciája miatt, nekem már a második legszimpibb lett ebben a játékban. Komolyan, azt érzem, miközben fogalmazom a sorokat, hogy védelmére kelek, potenciális támadásnak érzem Verkli szavait, amik NEKEM esenek rosszul.

Na, ezért szeretem a valóságsókat, hiába "sok" diploma, egyszerűen átgázolt a kognitív tudatomon ez az egész személyiség-sakkozás. Bírom, na.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 18:39:17

@Falusi Liba:

Mondanám, hogy fogadjunk, hogy nem ő nyeri, de felesleges, csak itt most kijelentem, hogy az szvsz kivitelezhetetlen, pont azért, mert ő egy egyenes tisztalelkű lány, nincs benne csillogás..

Kivéve persze, ha maga az rtl száll be a projektedbe, mert természetesen a végjátékban megvághatják úgy, meg nyomhatják úgy, hogy ő nyerjen, de egyelőre messze nem tart itt a történet.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:39:52

@FOGASFŰRÉSZ:
Én tudom, mi a stocholm-sz., ezért írtam, hogy ebben az esetben, miért nem áll fent.

Lágerőr hasonlat egy orbitális csúsztatás, és teljesen téves.

Falusi Liba 2014.12.15. 18:41:15

@FOGASFŰRÉSZ:
Szerintem Edina úgy csillog abban a mocsárban, hogy nagyon sokuk szemében villódzik a fénye.

Meglátjuk, ki nyeri.

verkli 2014.12.15. 18:43:15

@Falusi Liba: Viccelsz velem, mi? A VV-ről kommentelek, mert szeretem a trash-t, ha valódi adatokra lennék kíváncsi, akkor nem egy blog közössége lenne a forrásom, meg nem is a facebook.
Mi=itt rendszeresen szórakozásból kommentelők. És valljuk be, hogy ritka az olyan blog, ahol nem az anyázás meg a taplóság a lényeg, hanem a szórakozás.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 18:45:57

@FOGASFŰRÉSZ: ha ha ha, látom, az OKJ-s diploma nem igazán tesz alkalmassá megfelelő szintű szövegértelmezésre, javaslom, ugorj neki még egyszer, mielőtt válaszolsz, vagy ne válaszolj (szintén kösz) xDDD btw nevetségesen átlátszó módon kampányolsz itt a "tieid" mellett, de hadd szomorítsalak el, a mocsárlakók közül sskk nem merülhet ki győztesen senki a végére, mert a mikronnyi szürkeállományuk egyszerűen képtelenné teszi őket erre, született vesztes mind /nah jó, talán PVC nem, de őt meg az ismert előélete zárja ki eleve a potenciális győztesen köréből/.

kamilla123 2014.12.15. 18:46:06

@VV Erőlegény: "Költői kérdésem: akkor valaki magyarázza el nekem, hogy miért ment be a VV-be...? :-o"

Na igen, én eddig két-három éjszakait láttam, abból kettőben buli volt. Reni az egyiken iszonyú fancsali pofával bámult ki a fejéből a konyhaasztal mellett ülve, a másikon meg a hálószobában ült az ágyán pizsamában. Én nem tudom, ez a nő ismeri az életöröm fogalmát? Amúgy mondta egyszer, hogy ő a kint életben este kilenckor már mindig ágyban van.

Ehhez meg annyit fűznék hozzá, hogy azt amúgy tudja, hogy a színházi előadások általában este vannak?? :-))))

Falusi Liba 2014.12.15. 18:49:00

@verkli: Miért édekel cca 50 kommentelő véleménye ennyire?
Javaslom az éjszakai kommentek visszaolvasását, nagyjából mindenki leírta, kihez, hogyan áll. Melós, de egyszerűbb, mint egy kommentfolyam közepébe beszúrni egy kérdést, amit az éjszakaiak már nem nyálaznak át.
Adj hozzá még egyet fan-t a statisztikádhoz, meggyőztél, hogy fan legyek.:)

Falusi Liba 2014.12.15. 18:50:40

@verkli:
De ti(=a rendszeresen, szórakozásból kommentelők) kik vagytok? Mert a rendszeresen kommentelők nem szoktak ilyen kérdéseket feltenni, főleg így, főleg a játék ezen szakaszában?

Falusi Liba 2014.12.15. 18:58:43

Most végigpörgettem, mert engem érdekel a széles spektrumú véleméyn is, Edinának van a legtöbb követője a fb (7000).
Az átlag 2500-5000.
Érdekes, hogy Dórinak nincs 500 (ez létezik??) .

mosca.della.frutta 2014.12.15. 18:59:11

@Falusi Liba: ahogy mondod ;) persze nálam se Kiskun az első számú kedvenc, de nem is a helyeske, ám sokkulacsos Ádina, hanem egy olyan figura, akiben nincsen rosszindulat, kicsit frusztrált, kicsit kripli néha, de egyedül ő tudott megnevettetni a seprűs hét alatt, plusz agya is van, és használja is (feltéve, hogy az alkohol hatására nem máshová tereli a vért a gravitáció a testében;))

verkli 2014.12.15. 19:00:22

Ok. feltétlenül számolni fogom.
"Mert a rendszeresen kommentelők nem szoktak ilyen kérdéseket feltenni, főleg így, főleg a játék ezen szakaszában?"
WTF? Ez valami olyasmi, hogy vajon miért pont a választások előtt ettem pörköltet, vagy miért pont utána vittem le a szemetet? Most nekiállok, és elszámolok ezerig, csak aztán nézek vissza.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.15. 19:00:35

Olyan ez a Dani mint egy kislány, csak rinyálni tud, hurkalé az egész pali, hiába van esze, nem használja.
Egy nő ha ilyet csinál egy palival ,az annyit mond hogy szevasz.
Nem számít hogy össze vannak zárva, lehet kerülgetni egymást, ennyi.

kamilla123 2014.12.15. 19:02:35

@mosca.della.frutta: egyetértünk, nekem is a párbaj óta egyre szimpibb Zsu, és olyan, mintha az esze is megjött volna. Előtte úgy érzékeltem, mintha egy értelmes mondatot nem bírna kinyögni.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:02:39

@mosca.della.frutta: Bezony, nekem ráadásul nagyon tetszenek a szóképei és a hasonlatai, az asszociációi. Szeretem, ha valaki leleményesen használja a magyar nyelvet (pl: "most elképzelem a kávét, szép, fekete, szinte csiklandja az orrom az illata", "küszködnek a hormonjaim", stb.).

Falusi Liba 2014.12.15. 19:06:06

@verkli: Nem azt mondtam, hogy ne csináld, hanem érdekelt a királyi többes kire vonatkozik (gondolom, a családra) és az, hogy miért ennek a cirka 50-60 embernek a véleménye érdekel... ha érdekel. Mert savazol és közben linkelsz az "igazi humorról" (Maci und Pénnisz). Kicsit én kapánynak érzem, amivel nincs baj, de most nem Zs megy párbajra és egy darabig nem is fog. A villalakókat csak egy ember tud lejáratni: ők maguk, magukat.
Hogy mi mit gondolunk, ez a gourmand része a dolognak.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 19:09:13

@kamilla123: szerintem - és ebbéli meggyőződésem adásról-adásra csak erősödik - kamu volt az egész kisfilmje - ahogy többeké is -, se nem színész, se nem nő - akarom mondani, se nem menyasszony, nincs az az ember, aki egy ilyen fúria, kiállhatatlan, rosszindulattól fröcsögő, halálunalmas lényt választana társául, akinek egyetlen éltető eleme a zsigeri gyűlölködés, amiből az életenergiáit nyeri (miközben "szeretetről" beszél, vicc). bekamuzta ugyanúgy, mint a többiek a maguk kis imázsfilmjében a számukra kreált karakerjellemzőket, szerintem a szerkik (kreatívok) műve mind, talán Ázott Eb, meg az ő suttyó digidugi-társa az egyetlenek, akik önerőből olyan extrémül hülyék, mint ami a kisfilmjükben lejött róluk.

Aharon 2014.12.15. 19:12:10

@@Emmanuel Goldstein: : a Vikcsu bammeg? Nemár :( mondjuk a Zsut én is blokkolnám gond nélkül, de Vikcsu? Nem is szép, jó alakja sincs, stílusa sincs, szexuális vonzása nulla.... most tényleg nem azért mert dagi, dugtam én már 80 kg körüli csajszit, és tök jó volt mindkettőnknek, de a Vikcsu? Ehh.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:12:29

@mosca.della.frutta: Jáj, há mostan gyüttem rá, hogy te Pénniszről beszélsz...:D
Ne haragaudj, de nekem ő nagyon a lista alján van, a közelülő, kifejezéstelen tekintete sajnos az első pillanatban ellenszenvessé tette. Bocsi, de ha leszakad a pöcörőről, hátha mutat valamit .

Falusi Liba 2014.12.15. 19:14:26

@mosca.della.frutta: ÁCSI! most akkor Pénniszt kedveled, vagy nem? Bekavarodtam.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:16:28

@Aharon:
Csak kábéra írtam a kedveléseket. Nagyságrendileg Edina vezet. Szerencsére. Van még remény.

Bevallom én szívesen látnék egy ZsuLaciEdina finálét.

kamilla123 2014.12.15. 19:17:08

@mosca.della.frutta: igen, ez nekem is elég hamar lejött, h kitalált az egész. Többen már a stúdióban, a beköltözéskor elszólták magukat. Pl Reni,h ő nem is rendmániás (ezt azóta már tudjuk is:-), vagy Maci, hogy ő nem is eszik sokat, csak vmi betegsége van. Meg sztem Zsu sem olyan ingyenélő, mint ahogy elő volt adva, legalábbis egy betelefonáló ismerőse mondta, h tök keményen tud dolgozni, csomószor, amikor nem volt pénze, ment paradicsomot szüretelni a földekre stb.. Ez látszott a munkahéten is, hogy elemében volt, hogy dolgozni kell, nem úgy mint sokan, akiknek herótjuk volt a melótól. És amit ő a pénzzel csinált, nem smucigság, hanem aki ehhez szokott hozzá,h nem szórja a pénzt, az még játékból sem tudja megtenni. Amúgy most olvastam végig a mai napi termést itt, és nem akartam minden hozzászólásodhoz odaírni, h én is ezt gondolom, de így van :-)))

mosca.della.frutta 2014.12.15. 19:17:37

@kamilla123: én is, pontosan, ezért is gondolom úgy, hogy talán annyira befeszült a folyamatos támadásoktól, hogy nem volt képes értelmezhető normál hosszúságú, kerek mondatokban kifejeznie magát, folyton elveszett a jelentésben ;P nah, meg talán az alkohol is rásegíthetett erre, mert azok a végeláthatatlan zagyva monológok jellemzően az éjszakai kocsmázások utózöngéi voltak, láttuk az élő adásban, imádkoztunk is, hogy váltson már el a kamerás!!! xDD ezek már nincsenek, és egyre normálisabb oldalát mutatja meg, Lacc is azt mondta tegnap, hogy ő segített kibogozni a bolt körüli elszámolási anomáliákat, és a szíve is a helyén van, Ádinka mellett is szépen kiállt Lacival szemben, holott Ádinka ezt még egyszer nem tette meg, ha Zsút támadta valaki (sőt, inkább savazta pl. Daninál is). teljesen normális csajszi, nincs okom nem kedvelni, és nem is ellenszenves, ha nem zagyvul (mert azt az egyet nehezen viselem;)

Falusi Liba 2014.12.15. 19:21:20

@kamilla123:
Én Zsu-t azért tisztelem elsősorban, mert iszonyatosan kemény tud lenni a svazásokkal és negativitásokkal szemben.
Én ezt sosem bírtam így kezelni, sokkal idősebb koromban sem, engem elragadott a hév, sokszor voltam meggondolatlan. Le a kalappal Zsu előtt, elképesztően céltudatos nő.

verkli 2014.12.15. 19:21:48

@Falusi Liba: 999, 1000.
- A királyi többes az itt kommentelőkre vonatkozik, hányszor írjam még le, olvasol is, vagy csak írsz?
- Ha neked úgy jobb, akkor ezentúl csak cirka 49-59 ember véleménye fog érdekelni.
- Maci és humor? száradjon le a kezem, ha ezt a két szót egy kommenten belül leírtam volna.
No de ugorgyunk, mi ketten nem tudunk értelmesen vitázni, ez kiderült.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:22:30

@mosca.della.frutta:
Bocsesz, de Edina már a párbaj előtt is védte Zsu-t, meg a visszajövetele pillantában is.

kamilla123 2014.12.15. 19:22:54

@mosca.della.frutta: igen, pontosan :-) nekem is feltűnt, h Edinka mellett kiáll, de a csaj inkább hátulról támadja, ami miatt Edinka egyre kevésbé szimpi. Nem azért, mert akkora Zsu fan vagyok, hanem mert nem szeretem a rosszindulatot és sajna Edinkánál egyre gyakrabban látom,h a gondoskodást, védelmet elfogadja, amikor kiáll mellette Zsu, de az első adandó alkalommal elárulja, és megpróbálja Daniról leválasztani. Ráadásul olyan kis butuska, hogy nem veszi észre, hogy pont az, amit ő felró Zsu-nak, hogy miért nem képes Danit magához közel engedni barátságból, pont ez az, amitől ő szenved LAcinál. Hogy az meg barátságból ölelgeti stb, de nem akar többet. Zsu ettől akarja megóvni pont Danit. De ehhez Edinka vagy nagyon éretlen még lelkileg, vagy csak szándékosan kavarja a kakit.

2014.12.15. 19:24:32

Ahogy néztem Dani-Zsu cigánykodását, beugrott egy pillanatra (de csak egy kósza pillanatra) az Attila-Kinga -féle kínlódás. Tudom, hülye egy párhuzam.
Röné és Update Medve búgása kifejezetten felkavarta a gyomromat. Szeretlek Annacristina Montes de Oca....Én is szeretlek Alejandro Aldama.

kamilla123 2014.12.15. 19:24:34

@Falusi Liba: így van. Az, amit az elmúlt hetekben kapott, és hogy egyszer sem durrant el az agya és nem ment le alpáriba, le a kalappal. Én sem tudtam volna megcsinálni.

Aharon 2014.12.15. 19:24:35

@Falusi Liba: Tudom, én arra a posztra reflektáltam, amelyikből kihagytad, aztán láttam, hogy később írtad hogy kb. 7000... egyharmaddal vezet mindegyik előtt, és remélem, ez jelez is egyfajta közkedveltséget az eccerű nép szemében. Valaki írt korábban, de nekem is van egy olyan benyomásom, hogy mi, akik itt kommentelgetünk nem az átlagos spektrumot képezzük le, és most nem a latinozás és hasonlók miatt, hanem mert a hozzászólok többsége humoros, nagyon jól fogalmaz, helyesírási hibák és magyartalanságok nélkül ír, és ez jó a szemnek s léleknek egyaránt.

Igen, most mind körbe vagytok nyalintva, de tényleg így gondolom.

kamilla123 2014.12.15. 19:25:48

Amúgy az előbb volt kérdés, hogy ki a Zsu-fan. Én Daninak szurkolok, de Zsu most a második helyen van nálam, harmadik Robin.

Aharon 2014.12.15. 19:25:49

@kamilla123: Nem hiszem, hogy le akarja választani, szerintem tényleg azt akarja, hogy ők hárman legyenek ott a végén.... én nem láttam tőle gonosz gesztust még.

2014.12.15. 19:26:37

@kamilla123: Edina nekem is egyre kevésbé szimpi. Egy darabig azzal ámítottam magam, hogy ő ilyen kis egyszeri székely lány, azé' ilyen kis együgyű. De nem, mert buta, mint a tök.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:26:42

@verkli:
Továbbra sem értem, hogy miért írsz más kommentelők nevében?
Ha ezentúl a véleményemet többesszámban fogalmazom meg, akkor mondhatom vajon, hogy az itt kommentelők véleméynét fogalmazom meg?
Továbbra sem értem, hogy mit lehet leszűrni 50 ember véleményéből, bármivel kapcsolatban.
Nem értem továbbá, hogy közvéleménykutatás helyett miért kampányolsz (csúnyán).
Ne száradjon le a kezed, soha nem kívánnánk neked ilyet (én és én és én), de Maci és a humor valóban kozmikus távolságban vannak ettől persze leírható a két szó egy kommentben, sőt egy mondatban is (én is megtettem, látod).

kamilla123 2014.12.15. 19:27:08

@Aharon: először én sem akartam hinni a szememnek, de most már X-edik ilyet láttam és tök szar, mert nagyon bírtam Edinát, de most már csak a negyedik a népszerűségi listámon :-)

kamilla123 2014.12.15. 19:28:03

@natalja: szerintem meg nem buta, hanem rosszindulatú. És ez az, amivel nálam egyre inkább elássa magát :-(

mosca.della.frutta 2014.12.15. 19:28:24

@Falusi Liba: neeeeeem!!!!!!! xDDDD Döncike, született 12ker-t! ;)) hát nem akkor gurult el a gyógyszere, amikor khmm, "úgymond" erős alkoholos befolyásoltság alatt leszállt az összes vér egy bizonyos nemesnek mondott testrészébe, minek hatására igen nemtelen módon ócsárolni kezdte viszonzatlan szerelme tárgyát? erre céloztam ;)

Falusi Liba 2014.12.15. 19:28:33

@natalja: Edina egyáltalán nem buta, és rafkós is. Viszont kurtára szerethető (még).

2014.12.15. 19:29:04

@kamilla123: "Én Daninak szurkolok"... Énisénisénis...egyelőre, jobb híján.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:30:21

@mosca.della.frutta: Jajaja! Oké, kicsit furcsán bámultam a monitort, mikor azt hittem, amit hittem.:DDD
Danit én is bírom. Láttad a juj.hu-s 3 éves filmecskét róla (a nem megyek médiaku.vának címűt)?

Aharon 2014.12.15. 19:31:48

@kamilla123: Viszont, de nem szép hogy kiléptél a klubból... remélem, eccer visszanyerünk :)

Falusi Liba 2014.12.15. 19:32:16

@Aharon:
:) Ölelés.:)

Szerintem pont ez a lényeg ezen az oldalon: normálisan dumálunk, ha az ördög legvérmesebb fattyának szurkoljon is a másik (hacsak nem provatíven teszi ezt).

2014.12.15. 19:33:07

@Falusi Liba: Én is ezt gondoltam róla, de egyre több megnyilvánulása mutatja, hogy inkább kétszínű, mint rafkós ...de kicsit még drukkolok neki, hogy szedje össze magát, és mutassa meg, hogy nincs igazam, és tényleg nem buta. Most úgy gondolom, hogy talán Dani vagy Edina lehetne a befutó.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:34:41

@natalja: Én nem láttam még a rosszindulat egyértelmű jeleit rajta. Nem is tartom számítónak. De még nagyon az elején vagyunk.

kamilla123 2014.12.15. 19:34:41

@Aharon: drága vagy, de én nem voltam klubtag :-))) én elejétől a Daninak szurkoltam, csak Edinkát is bírtam mellé:-)) Egyébként még nem vesztettetek el teljesen, mint szimpatizáns, csak sokat csalódtam mostanában a lánykában (brühühü), de még szépíthet, sok van még a játékból :-)

Aharon 2014.12.15. 19:37:01

@Falusi Liba: Így. Pl. Mézescsók kolléganővel már volt itt pár koccanásom, bár kb. semmiben sem értünk egyet, de alig várom hogy pötyögjön, mert ritka színvonalasan tud hozzászólni, és a Te kommentjeidet is szeretem, és még jó páran tesztek azért, hogy valami szín kerüljön a laptopomra ebben a rohadt szürke banki környezetben.... :)

Falusi Liba 2014.12.15. 19:37:04

Igazából nekem mindegy ki nyeri, inkább az számít, ki NE nyeje meg: Reni, Fanni, Maci, Dóri, Pennisz.

2014.12.15. 19:38:46

@Falusi Liba: Nem mondtam, hogy rosszindulatú. Kétszínű. Mindenkinek bólogat. (lásd: Zs-Medve harc, Ázott Kutyával a lepacsizása, Zsu mellett egyszer sem állt ki, sőt Danit bujtogatta már ellene stb.) Nem egyenes a csaj, és tudom, hogy ez egy játék, és ő így akarja játszani, de ettől még ez nem tetszik. De valóban az elején vagyunk, és jó lenne, ha kiderülne: ő a legjobb arc ott bent.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:39:37

@Aharon: Mézescsók most sajnos gyászol, mert elhunyt a kiskutyája.:((((((( Ez egy nagyon- nagyon szörnyű időszak lehet számára (tudom, mert sok és imádott kutyám van), úgyhogy, kérlek ne csatározz vele, ha nem muszáj, még Fannesztáni okán sem.

2014.12.15. 19:39:47

@Falusi Liba: "Igazából nekem mindegy ki nyeri, inkább az számít, ki NE nyeje meg: Reni, Fanni, Maci, Dóri, Pennisz." ENNYIKE: :D Egyetértek.

mosca.della.frutta 2014.12.15. 19:39:53

@kamilla123: nah ez az, hogy pontosan azért rója fel neki, mert ez leképezi a saját benti problémáját, ahogy mondod, Lacival - ahogyan Zsúnak nem kell Dani, ugyanúgy Lacinak sem Ádinka, amit fájdalmas érzés lehet tudomásul venni, de lássuk be: egészséges értékítélettel látja, ÉRZI az ember, hogy a pasi nagyságrendekkel tér el az ő színvonalától - minden szempontból, nem csak külsőségekben, így nem is kezd ilyen pasival - ha pedig mégis megrizikózza, úgy borítékolhatja magának a tartós kínlódást, mert a villalét nem rövid )legalábbis neki biztosan nem lesz az).

megmondom őszintén, meglehet, gáz leszek, de magunk közt vagyunk ;) amikor Zsu és Lacc úgy elkezdtek összedolgozni, bennem felmerült a gondolat, hogy na, ők pl tök jól összepasszolnának (persze villaszempontból, mert kint nem valószínű a körülményeik miatt), ők illenek egymáshoz már ránézésre is, én titkon örülnék, ha elkezdenék kerülgetni egymást, érdekes és izgalmas vonal lehetne, bár tény, Ádinka belepusztulna - ezért is vetettem el magamban az ötletet. de azért bírnám, na! ;)

Falusi Liba 2014.12.15. 19:42:08

@natalja: Igen, értem amire utalsz. Bennem mindez úgy szűrődött le, hogy ez a csaj iszonyatosan nagy hendikeppel indult a bp-i vv-ben, nyilván ő is érzi, amit az első két hétben erősen éreztettek vele is, mennyire idegen, mennyire más. Én úgy láttam, hogy az első hetekben helyezkedett, ismerkedett, és kurtára FÉLT.
Viszont most már nem FÉLTem.:)

mosca.della.frutta 2014.12.15. 19:44:49

@Falusi Liba: láááttaaaam xDDDDD epic volt! xD nagy forma tényleg, neki még a tegnapi öfis kiborulása is elnézhető, valahogy nem lehet rá haragudni - persze azért bele tudom magam képzelni Zsu helyébe is, amikor nem akarja, hogy részegen, full pia-bűzősen taperolja a takaró alatt félálomban, brrrr! azért az egy másik szitu, de kívülről tényleg vicces a fickó, és barátnak tényleg jó lehet, már ha tudja tartani a kijelölt határokat, "ennyi/ke" xDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 19:46:01

@mosca.della.frutta: "...most csak az a cél, hogy a két legirritálóbb arc kívül legyen..."

+1

2014.12.15. 19:46:32

@Falusi Liba: Hja, egyre jobban kinyílik a szeme és a szája. :D Várnék tőle még sok frappáns kis odamondást, ravaszkodást, ilyesmit.

kamilla123 2014.12.15. 19:47:05

@mosca.della.frutta: na igen. Én meg egy korábbi hozzászólásomban már mondtam,h nem érzem igazságosnak, hogy amikor Zsu kacsingat másfelé, az a triumvirátushoz való hűtlenséget jelentené, ha Edina, akkor meg neki lehet. Ez Dani miatt alakult így, aki nagyon ki akarja magának Zsu-t sajátítani. Én nagyon bírom Danit, de ez az egy mozzanat, hogy lebénítja Zsu-t ezzel, hogy rá van sütve, hogy ő egy hűtlen kis ribi, ha nem ül Dani "szoknyája" mellett, ez nagyon megnehezíti Zsu játékát sajna. Szegény csaj azért nagyon nehéz terepen játszik, mert még a sajátjai között is óvatosnak kell lennie. Az sem tetszik, h mindenki azt hiszi, h beleszólhat ebbe a kapcsolatba. Még Robin is odajött tegnap szakérteni. Edina pedig úgy ült kettejük között ezen a megbeszélésen, mint vmi bíró. nem is értem, miért nem küldte Zsu arréb.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:49:25

@natalja: Szerintem ő nem tud úgy ravaszkodni, ahogy várnánk tőle, mert útközben megsajnálja a másikat, komoly lelkiismeretfurdalása lesz, meggyón neki és tök őszintén pacsizik mind a két oldallal. Van ilyen, ritka, de van, és ez nekem nagyon tetszik. Eddig. Aztán meglássuk.:)

randomuser1 2014.12.15. 19:49:47

@Aharon: az élet nem csak az élvezetekről szól, néha meg kell tapasztalni az élet mélységeit, hogy értékelni lehessen a jó dolgokat, az 1-ensúly az egymást kioltó ellenpólusokból áll, nem lehet mindenki a libikóka egyik felén, valaki szembe is kell üljön, különben nem működik az egész!

mosca.della.frutta 2014.12.15. 19:53:56

@natalja: és ezzel is egyetértek, valóban nem rosszindulatú, de amiket írsz, azok nagyon is ott vannak, ezért is fogalmaztam úgy, hogy "sokkulacsos", mert mindig többfelé játszik, és nekem pl. akkor rendült meg a belé vetett bizalmam, amikor azzal tette a jelet Zsúra, hogy mutassa meg előbb, hogy képes visszatérni győztesen egy párbajból, majd akkor eltökéli magát mellette, pontosabban, hogy a párbaj döntse el helyette, hogy Zsu érdemes-e a bizalmára, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy "nosza menj ki, mutasd meg, hogy elég jó-e a kinti megítélésed ahhoz, hogy érdemes legyen melléd állnom, esetleg konfrontálódnom miattad" (ami speciel eddig egyszer sem sikerült neki), ez pedig nem arról vall, hogy mennyire lojális lenne, hanem hogy mennyire SZÁMÍTÓ!!! ilyen barátra, társra, támogatóra ki vágyna amúgy, de most komolyan? /Lacc amúgy dettó ugyanezt játszotta akkor, és ez sem tetszett/...

Falusi Liba 2014.12.15. 19:54:05

@kamilla123:
Szerintem most Dani észbe kapott. Megértette Zsu mit magyarázott el neki (egyébként nagyon korrekten). Jól tették, hogy nem a széles plénum előtt feszkóztak, sőt Istenes erre vonatkozó kérdését is hárították, ügyesen, hogy a bent lévők ne fogjanak szagot. Szerintem jó a megállapodás, mely szerint nem alszanak részegen egymás mellett. Nem ölelkeznek és semmilyen testi kapcsolat nem lehet közöttük. A tanúk meg kellenek.:)

randomuser1 2014.12.15. 19:55:31

@FOGASFŰRÉSZ: szerintem ne erősíccsé, mer én többször buktam izabellauccába szigorlaton, mint ahányszor ezt te a nésönelcseokráfikon hallottad! okés???

2014.12.15. 19:55:34

@Falusi Liba: Mondjuk ez sem lenne rossz taktika: jó benyomást kelteni, a nézők szimpátiáját elnyerni a tiszta, naiv lány szerepében.... Bár ez nála nem hiszem, hogy tudatos. Ő ILYEN. (Hogy klasszikust idézzek...)

Aharon 2014.12.15. 19:56:10

@kamilla123: Ó, valamiért elkönyveltelek magunkhoz. No sebaj. Dani.... engem irritál hogy ennyire kis puhány, van gógyija a gyereknek, de nekem rendkívül férfiatlan a viselkedése,, és ebben a Zsu sztoriban is, tényleg egy pincsesz (copyright Sixx).... pl, ahogy lehordta a francba, az nekem ritka undorító volt (ahogy Laci is amikor Dórit rendezte le) mert nővel nem beszélünk így, hogy hány faszt szoptál le (még a frazeológia is kb. egyezett Lacival sajna, akit pedig rendkívül megvetek). Egyrészt, mert a magánügye, másrészt, mert ha sokat, akkor az neki is jó, ha sorra kerül, mert rutinos, harmadrészt, meg mert kint ül a gyereke basszameg, hát viselkedjen már. És a pia nem mentség, sőt, csak ront a dolgon, mert minek iszik, aki nem bírja és gyökér lesz tőle? Szóval Danika nálam nem nyerő, kb. ezek miatt, de a döntőt játék szempontból megérdemli, csak remélem elveszti Ádinával szemben. :)

Aharon 2014.12.15. 19:57:14

@Falusi Liba: Ó, Istenem. Szegény :( Ismerem az érzést, én most utoljára cicát temettem, kisbabát méghozzá.... és nem, nem lehet megszokni, hogy elmennek.

kamilla123 2014.12.15. 19:57:18

@Falusi Liba: reméljük, h Dani felfogta. Én mondjuk még azt is kisit erősnek éreztem,h Zsu igyekezett hozzátenni, hogy ő itt a villában senkivel nem fog összebonyolódni. Mintha ezzel tartozna Daninak. Sztem ezt nem kellett volna, mert én is látok esélyt arra,h esetleg a jövőben Lacival legyen valami himihumi. És akkor Dani megint eljátszhatja a sértődöttet,h nem ezt ígérte Zsu.

kamilla123 2014.12.15. 19:59:54

@Aharon: igen, ez az egy pont, ahogy fentebb is írtam, ami nekem sem teszik Daniban. De hát ez nem egy szappanopera, ahol a szentek és a gonoszok küzdenek egymással. Itt emberek vannak, akiknek vannak rossz tulajdonságaik amellett,h alapvetően szerethetők.

Falusi Liba 2014.12.15. 19:59:56

@mosca.della.frutta: Remélem, hogy félreismerted. Szerintem csak félt és igazodott, most már megtalálta magát és a helyét, már hallgatnak a szavára, nem csak egy furcsa szólású félvér lánynak tűnik bent (sem).

Egyébként nem félvér, csak székely. Képzeljétek, van egy székely nagyon jó ismerősöm, két utcányira lakik tőlem, ugyanígy beszél, ugyanígy gondolkodik. Ő az egyetlen a kis falunkban, aki bármikor jószándékkal segít bárkinek. Pl. ma 200 km-t autózott (nem kértem), hogy segítsen orvoshoz vinni (3 utcányira) a kutyámat (nincs autóm), csak azért mert JÓ ember, bakker. Hihetetlen. Én ezt látom Edinában, aztán majd kiderül, mennyire projektálok.

Aharon 2014.12.15. 20:00:11

@mosca.della.frutta: Nem pusztulna bele. Szerintem megrázná magát, bedurcázna mindkettőre, és lehet, rámenne Danira. Na az egy érdekes felállás lenne.... Zsu bukná Pincseszt, és nem tudom, mennyire jutna nélküle, pláne a Ghetto Fighter oldalán. Ehh, ezt a Laci gyereket úgy ledobnám egy csúnyább Los Angeles-i vagy Miami-i gettóban, és megnézném, hány lépést tesz meg élve :)

2014.12.15. 20:00:16

@mosca.della.frutta: Ja, a jelrakást el is felejtettem, de tényleg. Igen-igen, ezek miatt barátnak nem kéne, mert bármikor elfordulna mellőlem mondjuk olyan indokkal, hogy mást ne bántson meg... DE: ez egy játék, és ha ő így próbál bent helyezkedni, akkor azt nagyon tudatosan és nagyon alaposan kiszámítva kellene csinálnia...de egyelőre ilyen tudatosságot még nem látok nála. Plusz ez nagyon veszélyes is így, mert a naiv és szerethető lány szerepével nem fér össze.

randomuser1 2014.12.15. 20:01:37

@Falusi Liba: úgy vok vele, mint a Maci, valaki csak bedől!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 20:03:05

@Emmanuel Goldstein:

"a nésönelcseokráfikon hallottad! okés??? "

Nem, nem okés, nem ott hallottam, nyugi,

minimum két szakkönyvet olvastam el a témáról, szvsz pattanj le a lóról kshvr!

Berborosz 2014.12.15. 20:03:36

Németh László: Iszony c. regényében van nagyon jól leírva, mit érez Zsu Danival szemben.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 20:04:45

@mosca.della.frutta:

Szerintem innentől simán ignoráljuk egymást, nincs több időm a blfszsgdr!

Remélem ez világos volt.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:05:22

@FOGASFŰRÉSZ:
Két szakkönyv a stockholm-sz.-ról?:D
Nemá.
Én pszichológiát hallgattam 4 éven át, de nem volt ilyen szakkönyvünk.:D

2014.12.15. 20:05:59

@berber oroszlán: :D Csak nem a karakterek nem stimmelnek....Zsu nem az a kifejezett gátlásos apáca típus... :D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 20:06:38

@Falusi Liba:

Szóval én ne kampányoljak, de te kampányolhatsz ugye?

Érdekes.

Ha nem tetszik, amit írok az rendben, de hogy én ne csináljam, amit te viszont csinálsz, az már kevésbé.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 20:06:45

@egyemakisszíved: "... az öröklött szuperképességektől, mert az mindenkinek a villalét a végét jelenti..."

De nem a képesség dönt, hanem a néző. Akit bent akarnak hagyni, azt akkor is bent hagyják a végéig, ha minden nap párbajozna.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:07:45

@FOGASFŰRÉSZ:
Mit kampányoltam?
Leírtam a véleményemet, nem kérdeztem, számoltam másét. Nem kérem számon másokon a véleményüket. Beszélgetünk.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 20:07:56

@Falusi Liba:

Két esettanulmány, így érthető?

Aharon 2014.12.15. 20:08:21

@FOGASFŰRÉSZ: Köszi, hogy cáfolod a pár kommentel korábbi ömlengésemet :)

Falusi Liba 2014.12.15. 20:09:19

@FOGASFŰRÉSZ:
Sőt, nem is ócsároltam mást (tekintetekről volt maximum szó), a saját kedvenceinkről dumálunk. Kultúráltan. Mindenféle szindróma nélkül.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.15. 20:10:08

@Falusi Liba:

Pontosan, azt írtad, hogy ne kampányoljak, miközben te kampányolsz.

Én kifejtem az álláspontomat.

Lényeg, ne tegyél olyat a másikkal, amit nem szeretnél, hogy veled csináljanak.

Visszás pedig az, hogy megmondod a másiknak, ne csinálja azt, amit te magadnak megengedsz.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:11:00

Most szakkönyv, vagy esettanulmány?
Elég más a kettő.
Olvasd át még egyszer őket.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 20:11:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):"...Reni ... Ha nem lenne piros mindig az arca, azt se tudnám, melyik az eleje...."

:D:D:D

Falusi Liba 2014.12.15. 20:12:35

@FOGASFŰRÉSZ:
Nem fogom ezerszer elismételni a fent leírtakat.
Mint mondtam, tőlem kampányolhatsz, csupán kérdéseket tettünk fel. Mert nem értettük a miértet.
Ha neked kampányolás, hogy mi leírjuk a véleményünket az szomorú.
Olvass talán erről is egy szakkönyvet.:D

Falusi Liba 2014.12.15. 20:18:36

@Aharon: Ő a kivétel.:) Kell ilyen is, csak hogy elég hatásos legyen a kontraszt.

verkli 2014.12.15. 20:20:27

@Falusi Liba: kik azok a "mi"? A játék ezen szakaszában elég furcsa ez a többesszám. Sejtek én valamit a hozzászólásaid kapcsán...

randomuser1 2014.12.15. 20:21:24

@FOGASFŰRÉSZ: bogyó és babóca meg a spongyabob?

Falusi Liba 2014.12.15. 20:21:53

@verkli: Helyes. Sejteni, tudni, tudni vágyni, ezek a legfontosabb emberi vonások.
Én is sejtek valamit.
Sőt, két valamit.

verkli 2014.12.15. 20:25:05

@Falusi Liba: Tehát akkor miért kommentelsz mások nevében, mi is ez a királyi többes?

Debasz 2014.12.15. 20:25:27

@sixx: "hosszan baszogatni az agyhalottakat"
Na ezen én szartam be! :D

Falusi Liba 2014.12.15. 20:26:49

@verkli: Én csk Irónia és Szarkazmus kommentelőtársam nevében kommentáltam többesben. Ha érted.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:28:09

Egyébként visszavonom, amit szegény Vikcsuval kapcsolatos gondolataimat, akarna a fene olyannal sörölni, akinek ilyenek a barátai. Inkább zsu.:))))

verkli 2014.12.15. 20:30:29

Értem, tehát neked lehet, hiszen nemesek a céljaid. Izé, vicceltél. Ha négy évig hallgattál pszichológiát, biztos rémlik, hogy mi az a passzív agresszió.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:31:55

@verkli: Akkor most guglizd meg, olvasd vissza a megnyilvánulásaidat.

verkli 2014.12.15. 20:35:09

@Falusi Liba: tényszerű válasz esetleg, vagy már csak a vitapartner tudatlan mantrát fogod tolni?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 20:36:01

@ganxtalovins:"... Reninek csak akkor van esélye ha Romint vagy Ádámot viszi..."

És akkor mit kezd az ő saját " én olyan egyenes vagyok, nem köpném szembe magam"...stb, mantrájával?

Falusi Liba 2014.12.15. 20:36:02

@verkli: Ha az enyémben találsz agresszív vonulatot, adok neked egy libapuszit. Te harcolsz, mi pedig dumálunk, úgy, hogy másnak szurkolunk.
Nem vezetünk nyilvántartást, nem kérünk számon, nem győzködünk, hanem (most figyelj) véleményt nyilvánítunk.
Tudom, furcsa mindez és szokatlan, provokálhatsz, de csak szórakoztatásba fullad az egész.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:37:25

@verkli: He? Mantra? Vicceltem? Mit tolok? :DDDD
Beléd tört az agyam.

verkli 2014.12.15. 20:37:41

Megint a királyi többes, fuss neki mégegyszer!

Falusi Liba 2014.12.15. 20:38:53

@Falusi Liba:
És itt többes a fönti kommentelőkre vonatkozik, szeretsz matekolni, számold össze, kikre.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:40:37

@verkli: Szóval, Verkli pajti, mit mantrázok? Mit tolok? És mit passzoltam viccel?:D

Jáj, olvass még szakkönyveket.Vagy csak könyveket. Vagy bármit, aminek kemény a kötése (nem pasikról van szó, segítek).:D

2014.12.15. 20:43:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Röni szerintem Danit gyengének tartja, ezért simán kiviszi majd...meg ugye ő aztán nagyon egyenes ember, ő nem az a sajátszemébeköpős typ. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 20:44:18

@mosca.della.frutta: "...ha Dani tényleg barátként tartaná számon, nem pedig prédaként..."

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krétagarbó 2014.12.15. 20:45:27

@Emmanuel Goldstein: Haha, akkor Maci már miért nem????:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 20:46:03

@natalja:
Sztm is kiviszi Sines Danit, nagyon meglepődnék, ha bölcsebb döntést hozna. De eddig nagyon butának látszik.

csincsilla72 2014.12.15. 20:49:54

@FOGASFŰRÉSZ: Figyu, lazulj el kicsit.
Ha úgy gondolod, hogy Röné megérdemli, akkor szavazz rá, a te kezedben is ott a teló. Mi meg majd szavazunk arra, akire szeretnénk. Visszaolvasva a délután írtakat tényleg kampányszagúak az üzeneteid. Egyszer leírod, oké. Tudomásul vettük, hogy neked a mocsár-lakók bejönnek. Nekünk nem annyira, úgyhogy kéretik ezt ugyanúgy elfogadni. Peace!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Gondolom, arra vagy kíváncsi, hogy Zsuzsa mivel okozott csalódást. Nekem nem tetszett ez a befeszülése a pénz miatt. Értem én, hogy a kinti életben valszeg sokat nélkülözött, ezért nem tud másként viszonyulni a pénzhez. Ha kézhez kapja, el nem engedni. De itt a pénznek csak ezen a héten volt értéke, itt és most nem lehet gyűjtögetni. Lehetett volna sokkal nagyvonalúbb, már csak azért is, mert a forgatókönyv juttatta őt zsíros álláshoz, nem a kitartása, a szorgalma vagy a képességei. Ha tésztát kell gyúrnia, lehet, hogy ő sem sikeresebb, mint Kazal vagy Röné. Ő ezt nem látta át, nem tudta felülről nézni, nem látott a szövegkönyv mögé. Kár. Gondolom, azért nem tudok ezzel a döntésével azonosulni, mert sosem voltam hasonló helyzetben. Én inkább Dani körülményeit ismerem.
Ettől függetlenül bírom a csajt és csodálom a végtelen türelmét. Ha velem rikácsolt volna Pfannika, már kazal alakú lyuk lenne a villa falán.

Falusi Liba 2014.12.15. 20:50:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem annyira nem buta, így a fiúkon elgondolkozik. Szerintem simán benne lehet Robin, de inkább Edina és Dani között örlődik. Ha az utóbbi kettőt válastja, kiesik. Ha Robint akkor is, mert sokan ellenszavaznak (akár egy fantomképre is). Szerintem kint marad. Akkor lehet necces, ha a nézők Robin, vagy Ásám esetében úgy döntenek, inkább a feszkót néznék, mint az ebihalazást. Ugyanakkor Röné nagyon szélsőségesen viselkedett, szóval, szerintem, bárkit választ, nagy eséllyel kint marad.

verkli 2014.12.15. 20:50:52

@Falusi Liba: Kiismertelek, elég egyszerű a mintázat. Egy komment többesszámban, ez erősíti a véleményed, aztán egy, amiben a partnert minősíted, aztán kezded elölről.
Senkiháziak kezében a trollszakma!

randomuser1 2014.12.15. 21:02:16

@Krétagarbó: fiukból csak a normál testalaktúak jönnek be, a kamionosformák nem!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 21:04:27

@verkli: "...én szégyelltem magam, mikor a vitában felhozta a döntő érveit: 1. add vissza a cigimet...."

És akkor nem szégyellted magad, mikor Dani azt mondta, hogy "én álltam egyedül melléd Zsu, miért ne simogathatnám a vállad ?.". Tod, mosdó-törülköző vagy aggyonisten(nem biri) - fogaggyisten.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:04:47

@Emmanuel Goldstein:
Egy kamion is kicsi lenne. Esetleg kettő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 21:07:42

@Falusi Liba: "...Röné ... bárkit választ, nagy eséllyel kint marad.."

Úgy néz ki. Ha nem Danit viszi, még az arcát is elveszti (az ő saját kategóriái szerint), hiszen nem azt vitte, akire jelet pakolt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 21:08:09

@Aharon: Pedig Edina valamiért nagyon kedveli! Azért amikor ott villám gyorsan a védelmére kelt közvetlenül a kiborulás után, hogy csak a testén keresztül lehet őt bántani, az nagyon ott volt, abban a másodpercekben semmi megjátszás és taktika nem volt! Ha Röné Danit fogja kihívni a párbajra, nagyon remélem, hogy Daninak Edina lesz a kampányfőnöke! Abban is szinte biztos vagyok, hogy ha Röné (kis valószínűséggel) Edinát hívná ki, akkor meg Edinának Dani lenne a kampányfőnöke!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 21:12:05

@kamilla123: Ugye kristálytisztán és higgadtan mondta Dani szemébe, hogy neki csak Dávid jött be a villában, mint ffi, és soha másra még csak rá sem fog nézni. Na erre én is kiváncsi vagyok...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 21:12:12

@Aharon: "... Szóval én kóstoltam chilis olajban sült sáskát,..."

Én is ettem rántott sáskát párizsias bundában. Tök finom volt.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:12:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
A franc se tudja, ebben a játékban, azért nem elítélendő (legalábbis még az elején, és valamilyn furcsa okból a lányoknál pedig pláne nem), ha maguknál gyengébb játékost visznek. Ezért simán elképzelhető, hogy kiviszi Robint, vagy Ádámot, aztán körít egy mesét, miért őket, ahogy Zsu az uborkával tette (na, ez tényleg undi volt).
Egy a lényeg, szerintem kiesne, ha van önérzete, akkor Dani, vagy Edina ellen, ha próbálkozik,, akkor a fent említett két fiú ellen.

Ha ez megtörténik, Daniék érzik, hogy a mocsár-brogád gyenge, és bíznak az ösztöneikben, Maci lesz a következő. Én csak remélem, hogy így lesz, majd kiderül.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:14:44

@VV Erőlegény: Ezen én is gondolkoztam. Szerintem Edinának az volt a lényeg, hogy ne boruljon a cinkostárs bt. és Zsu ne hevüljön bele a pocskondba.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:16:21

@VV Erőlegény: Szerintem tuti fix, hogy ez nő (Zsuzsi) nem fog pasizni bent, még részegen sem. Úgy túnik erre kurtára figyel, nagyon okosan. Ha mégis, megcsókolom a saját püspökfalatomat.

verkli 2014.12.15. 21:24:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De igen, zavar. Én még a piásan ordibált dolgokat sem tudom csak piásan ordibált semmiségnek tekinteni. De más bunkósága miért szólna mellette?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 21:26:15

@Krétagarbó: "...Fanni anyukája .... tényleg azt hiszi, hogy Fannika most fordult ki magából..."

Egy gyerek nevelése kb 5 éves korára befejeződik - sztm. Amit az ember addig elmulasztott, az nagyjából úgy marad. :) Csak gáz kb 20 éves kor felett az elmulasztott nevelésre hivatkozni.

csincsilla72 2014.12.15. 21:26:25

@Falusi Liba: Egyáltalán nem elítélendő, ha egy nálánál gyengébbet visz valaki. Erről szól az egész. Csak hát ugye Röné hajtogatta, hogy Zsu szemen köpte magát, merthogy....
Most, hogy ő lépett ebbe a cipellőbe, lehet, hogy másként látja majd. És az majd bizonyára nem lesz szemenköpés. Mert ő ILYEN. :-)

Granca 2014.12.15. 21:29:49

@párnaevő:
Hol lehet megnézni a bemutatkozó filmeket?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 21:30:48

@verkli:
Nem azt kérdeztem, hogy zavar-e, hanem azt, hogy nem szégyelled-e magad.amiatt is, amit Dani csinált. Azért kérdeztem így, mert kiemelted Kiskun hibáját, Daniét meg elnézted. Ez kettős mérce. És azt sem mondtam, hogy "más bunkósága mellette szólna". Ne forgasd ki a szavaimat, mert jelentősége van a megfogalmazásnak. Mármint az enyémnek.

verkli 2014.12.15. 21:31:05

Összegyűjtöttem a válaszokat a Jelentkezzenek Zsu Rajongói felhívásomra. Nem tudok belőle semmi értelmeset kihozni, hogy most szeretjük-e vagy sem. Nesztek:

- pénzért felvállalom a védelmét
- sunáznám
- nem vagyok Zsuzsa fan
- én bírom Zsút
- én is bírom
- valamennyire érdekel, de nem vagyok rajongó
- mégis visszajött, pedig nem rá szavaztam
- nekem szimpatikus Zsu
- verkli meggyőzött, hogy fan legyek (erre különösen büszke vagyok)
- a párbaj óta egyre szimpibb
- én is blokkolnám
- nincs a "ne nyerje meg" listámon.

Ennyi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 21:33:40

@csincsilla72: Ettől függetlenül bírom a csajt és csodálom a végtelen türelmét. Ha velem rikácsolt volna Pfannika, már kazal alakú lyuk lenne a villa falán. lol :DDDDDDD

verkli 2014.12.15. 21:35:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nagyon támadósak vagyunk ma.
- Igen, Dani bunkósága is szégyenérzetet keltett bennem.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:35:46

@verkli: Hiánypótló, köszönjük (remélem, ezt mondhatom a többiek nevében is).

csincsilla72 2014.12.15. 21:36:09

@verkli:
Szerintem összefoglalhatjuk: Zsu megosztó személyiség. De ő nem is azért jött vissza, mert annyira népszerű, hanem azért, mert Viktória rendkívül népszerűtlen volt. És ha kettejük között kellett választani, akkor nem kérdés, hogy Zsuzsára szavaztunk.
A mocsárvilág népszerűtlenségét pedig jól mutatja, hogy tökmindegy, melyik rikács párbajozna akár most is Zsuzsánnával. Akkor is Zsu jönne vissza.

bobby.ewing 2014.12.15. 21:36:48

Hagyjuk már dani fikázását.
Az első perctől meg akarta pocsíkolni zsút, ő pedig tisztában volt ezzel. Zsú, pont ezért választotta maga mellé. Amolyan húzd meg-eresztd meg kapcsolatban volt vele, folyamatosan lavírozott azon a vonalon, hogy még maga mellett tartsa, de ne kelljen engednie semmit. Emlékezzünk csak vissza az első zsú jelenetre, amikor "elvoltak" dáviddal, akkor is balhé volt belőle. A fúriák pont ezt rótták fel neki.

A kiválasztás után, lehet, hogy dani nélkül kiakadt volna. Ő profitált ebből a kapcsolatból, dani nem. Daninak csak vesztenivalója volt.

Ezek után elég ciki, hogy zsú befeküdne bármelyik hím mellé, kivéve danit. Mert ha jól emlékszem, dani csak ennyit kért tőle, hogy együtt aludjanak. Nem azt hogy csinálja meg.

Dani azért balfék, mert a balhé után neki állt bocsánatot kérni. Igaza volt, zsú megalázta, fenének kell pitizni.

verkli 2014.12.15. 21:39:13

@csincsilla72: Sőt, a válaszok alapján megosztó-kissé pozitív.
a saját véleményemet nem tettem fel a listára:)

bobby.ewing 2014.12.15. 21:41:18

@Falusi Liba:
zsú _már_ nem pasizik bent. Mióta rájött, hogy ő egy _anyuka_ akinek ugyan nem tiltott a szex, de inkább ellenszenvet vált ki vele mint szimpátiát

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.15. 21:41:57

@Falusi Liba: Ha nem esik ki Dávid oly korán lehet más lett volna. De én is remélem, hogy nem fog pasizni, mert a legközelebbi párbajon kiesik. .-) Dani nyilvánvalóan hatalmasat hibázott hogy elmondta minden riherongynak, de tartalmilag igazat adok neki. Bőven rászolgált a csaj.
Reni meg nem tud segget csinálni a szájából, hiszen nem tudja Zsu-t most kivinni. De szívesen megnézném, hogy Dani leveszi a lila kendőt Reniről és Zsu kiviszi és Zsu kint marad.
Oké, jelen állás szerint ez a "belelóg a kezem a bilibe álmomban" szint, de hátha nátha.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:42:57

@bobby.ewing: Tényleg nem akarom védeni Zsu-t, de nőként, abszolút megértem, hogy nem a Dani mellé befekvéssel volt gondja, hanem azzal, hogy Dani részegen, erektált állapotban, igen szűkös helyen kérte ezt Zsuzsától, majd pedig ezért kérte számon. Én sem feküdtem volna a legeslegjobb barátom mellé, akivel 12 éve vagyunk jóban, imádom, ő volt az esküvői tanúm, milliószor aludtunk egymás mellett. Én nőként ezt totálisan megértem, főleg úgy, hogy Daninak volt egy olyan tapizós sztorija, szintén részegen, hogy privilégiumának tekintette a tapit ("mert én meg támogattalak") .

kamilla123 2014.12.15. 21:43:28

@VV Erőlegény: igen, ezt sztem csak azért mondta, hogy Danit lenyugtassa, de hülyeség volt, mert ehhez nem valószínű, h tartani fogja magát. illetve az is van,h a többiek kettős mércével mérnek sztem. Mert ha bárki masszírozza, vagy csikizi a másikat, vagy hülyéskednek, az oké. De ha mondjuk Zsu csinálná ezt, rögtön azt mondják: szegény Dani! Ez a ribi Zsu!! :-)) Ezért is az egyetlenegy megoldás ilyen esetben mindent megbeszélni, és ezért nem kellett volna azt mondania, hogy nem fog kavarni mással. Dani is simán kavarna mással, csak nincs kivel, mert egyetlen normális nő sincs a villában. A magyar pasik nincsenek hozzászokva ehhez a szerény felhozatalhoz, ezért hisztiznek ennyit :-) Én Danit nem tartom rossz pasinak, és valszeg kint nem ehhez szokott hozzá.

bobby.ewing 2014.12.15. 21:45:10

@Falusi Liba:
na, azért azt ne nevezzük már tapizásnak, így én is szoktam simizni a lányomat.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:46:00

@Majom1Parádé:
:) Sajnos nem lesz ilyen. Szerintem ez a vita belefért. Ezen túllendülnek. Tudom, hogy másnak szorítasz, de ez a két villalakó viszonylag okosan kezelik a helyzetet. Aztán, meglátjuk, ez ebben az izgi.:)

Falusi Liba 2014.12.15. 21:47:11

@bobby.ewing:
Engem pedig simiztek fiúk, akik ezeréves barátaim voltak és részegen azt hitték, ez belefér, ez jár, pedig nem. Le kell állítani őket, szépen, vagy csúnyán, mindegy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 21:47:33

@verkli: Nekem a párbajig ellenszenves volt. Olyan idegbeteg, erőszakos Verának tartottam, vááá. Aztán rájöttem, hogy vannak nála rosszabbak is (Reni, Fanni, Denisz, Macesz).
Momentán semleges. Ha inkább szimpi mint sem, az azért van, mert a puszta jelenléte is egyfajta megpróbáltatás lehet a fentebb emlitettek számára és mert nyomokban gondolkodást tartalmazhat, szintén a fentiekhez viszonyitva.

bobby.ewing 2014.12.15. 21:50:00

@Falusi Liba:
nyilván megszabhatsz bármely testi kontaktot, de szerintem többet látsz bele, mint amit jelent

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 21:50:22

@bobby.ewing: Mindenben egyetértek veled, kivéve az utolsó sort. A stílusért kért elnézést (többször is, és a riport szobában is később, mert ő is szégyelte) nem a tartalomért. Térdre nem kellett volna ereszkednie, az már a színház része volt még enyhén borgőzös fejjel... Ne felejtsétek Dani Zsutól még egy mosolyt sem kapott, köszönömről nem is beszélve, és soha semmiért nem kért még elnézést tőle, ez utóbbit is számonkérte tőle a vita során.

Onereality 2014.12.15. 21:50:35

most nezek videokat, mert par adast kihagytam.
Edina: "menekultem a szituaciotol, mert gyakorlatilag megijedtem egy valamitol"
IB: na, mitol ijedtel meg, Edina? hm?
Epic. :DDD

kamilla123 2014.12.15. 21:52:00

hol lehet visszanézni amúgy a kiválasztást? mert a vv oldalon csak a kisfilmeket lehet, az egész műsort nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 21:52:10

@Falusi Liba: Inkább szépen, különösen, ha haver, és szövetséges és nem egy ösztönlény!

Falusi Liba 2014.12.15. 21:53:00

@bobby.ewing: Nem én szabom meg, mindenki magának szabja meg, most is ez történt. Ismétlem, én nem feküdnék meredező részeg pasi mellé, akiről tudom, hogy akar, én meg nem.

Falusi Liba 2014.12.15. 21:54:26

@VV Erőlegény: Nyilván szépen, de a választás joga, mint egy lapozós szerepjátékkönyvben, mindig ott van.

Gia 2014.12.15. 21:55:02

@Onereality: Edina majdnem agyvérzést kapott.. :-D Nagyon bírtam. :-D

Falusi Liba 2014.12.15. 21:58:02

Engem ma letrolloztak és senkiháziztak, csak mondom.:( Rossz volt.:(

kamilla123 2014.12.15. 21:59:00

@Falusi Liba: van, akivel nem szabad vitába szállni :-(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 22:00:03

@csincsilla72: "...Ami Vikcsut illeti, vele sem a külalakja volt a legnagyobb probléma..."

Engem mindig bámulatba ejtett azzal, hogy vmelyik férfilakóhoz beszélve, a végén mindig hozzátette, hogy "geci!". Mintegy vocativusban. ...Brute..

Falusi Liba 2014.12.15. 22:00:57

@kamilla123: Igaz, de van egy népnevelői vénám ( lassan lüktet és kék, de van:).:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.15. 22:01:09

@Falusi Liba: Ez csak intelligencia kérdése sztem (mármint, hogy milyen módon szereli le a nő a ffit, ráadásul a villakörülmények között). Gondolom, hogy egy nemi erőszak kisérlete is azonnali kizárást eredményezne a villából (hisz volt már olyan is, akit naranccsal dobálásért zártak ki). A villában a nők ebből a szempontból teljes biztonságban vannak....

Mók_Ica 2014.12.15. 22:02:09

ma recycling bencus köszönt minket :)))))

ő-szinte 2014.12.15. 22:02:37

Víííííííííííííííreim, kezdőőőőőőőőőőődikkkkk ;-))))))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:02:42

@Falusi Liba: Az legalább két nagyjából egzakt kifejezés.
Szóval még mindig jobban jártál, mint az a kolléga, akit itt úgy illettek, hogy "kshvr!", na ez milyen már. Mint kesztyűben a... kilincset.. vagymit. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:04:00

@Mók_Ica: de milyen ronda tetkói vannak..........

@Mirocska: @Akármi Áron: jól van lányok, frappánsnak kell lennünk. Mókica már cölöp, most mi jövünk.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:04:04

@Akármi Áron: hali drága, régen láttalak itten :)))

komisz ünnepi vacsit tart, úgymond búcsúztaTTYák a munkahetet :))) vagy temetik a munkát? jagadiga..... lálálálálálá

Falusi Liba 2014.12.15. 22:04:18

@VV Erőlegény: Nem is erről van szó, de próbál empatikus lenni: van egy nő, akit nagyon nem kívánsz, de tudod, ő téged igen. Aztán részegen arra invitál, hogy befeküdj mellé 40 centis helyre és tudod, hogy a nedves alsótestét hozzád fog érni, akár akarod, akár nem. Ez nagyon szarka érzés ám.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:04:29

Jáj, dóri úgy néz ki, mintha az Octoberfestről ugrott volna be. :D

Mirocska 2014.12.15. 22:05:55

Ajjajj.... Fanni ingázik! :-D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.15. 22:05:59

Maci villám evő. Gyanítom,a fogyókúra miatt eszik ilyen gyorsan. A gyors mozgással kalóriákat éget :-)

Falusi Liba 2014.12.15. 22:06:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Fentebb fűrész és verkli közvéleménykutatást tartott, aztán jabadéztak, mindenkibe belekötöttek.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:06:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nekem sem teCCik.... nektek hajrá, legyetek cölöpök :))) de én így is szerizlek titeket :)

fannika ingázik deniskével..... szupi cuki muki puszi, legyünk egymáséi.... de fannika jól megsértődik-dikkk

Akármi Áron 2014.12.15. 22:06:45

@Mók_Ica: SzerBusz Mókuci, tudod, non-stop az Opera:))) Plusz néhány napja nem működik a stream, amin eddig néztem, megint másnapra halasztódott, így izgalommal várom a szupcsi közvetítéseteket Krétussal:) Puszcsi.

Krétagarbó 2014.12.15. 22:07:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem spec. egy kamionsor jutott az eszembe. Ennyire barna a lába, vagy harisnya volt rajta?

Akármi Áron 2014.12.15. 22:07:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Akarunk cölöpölni?:) Ha igen, akkor vágjunk bele:)

Falusi Liba 2014.12.15. 22:07:59

@Falusi Liba: @VV Erőlegény: És lécci egyztesd az igéimet és kezeld a ragjaimat, esetleg központozz helyettem mert ehhez már kevés vagyok.:D

fofofo 2014.12.15. 22:08:18

Nekem van pár olyan hobbim, ahol kevés a lány, és sokat utazunk, ebből adódóan sokszor alszom fiúkkal. Én sem szeretnék olyan mellé befeküdni, aki teljesen rám van indulva (én meg nem), függetlenül attól, hogy mennyire jóban vagyok vele, és csak alvással van szó. Ezzel együtt Zsu szerintem is csak kihasználja 12-t. De ebben az alvás dologban igaza volt.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:08:35

laccci tetemre hívja komiszt... rendezzék le férfi módjára a konfliktot :))) ugatás rulez .... faszkalap vagy, te vagy faszkalap.....

csincsilla72 2014.12.15. 22:08:49

Neked most fáj valami?:-) by Laci
Ja, a hét dolgozója nem reszelhet. Rossz a kedve. De Lackó ezt nem tudja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:08:55

@Admiral_General_Aladeen: v megszokta, h mindenki eleszik előle mindent.

@Mók_Ica: igyekszünk, dikk :D

@Krétagarbó: utóbbi.

@Akármi Áron: nanáhogymmkk :D

ő-szinte 2014.12.15. 22:09:26

@Krétagarbó: azon mindig besííííííírok ;-DDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.15. 22:09:41

Laci és Komisz fájtolnak, Laci számonkéri, hogy tényleg azt mondta a háta mögött rá, hogy faszkalap. Komisz kitér a fájt alól. Lacinak nem tetszik, hogy Komisz próbál kihátrálni a vitából.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:09:44

@Krétagarbó: akkor irtam, amikor ült az asztalnál kék-fehér kockás ingben és az asztalon pattogtak kibuggyanó mellei. Aztán felállt, és javitottam is.

A lábai pedig szerintem azért olyan barnák, mert az összes villagempán, amit keresett, szolizsetont vett és kicsit odakozmált.

Falusi Liba 2014.12.15. 22:10:12

Én egy bunkó, troll, senkiházi vagyok, akiről lehetnek sejtések, de nekem Laci egyre szimpibb.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:10:18

@Akármi Áron: jáááj, mámó.... te már nagyon művelt leszel :))) én ma nem voltam, de holnap megyek.... :)))

faszomat, faszkalap, faszomat, én odarakom a faszomat....

Admiral_General_Aladeen 2014.12.15. 22:10:20

Laci sokkal tökösebb,mint Kumisz gyerek :-)

Mirocska 2014.12.15. 22:10:20

Ó, meddig faszoznak még? :-D

Akármi Áron 2014.12.15. 22:10:24

@Mók_Ica: :)))) A jó öreg Bessenyei, látom sokat jársz te is színházba:))) Csak a kultúra, csak a művészet.)

verkli 2014.12.15. 22:10:41

@Falusi Liba: Kérlek engedd el ezt a dolgot, vagy tényleg támadó leszek. Én tartottam közvélemény-kutatást egyedül. Csak veled balhéztam. A 'fentebb', és a 'verkli' helytálló.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.15. 22:10:42

@mosca.della.frutta:
"oké, kösz hogy így pontokba szedted, ez egy beadványban bizonyára jól mutatna, de itt inkább kioktatásnak hat, és ez mit sem változtat azon, hogy tele van mellédumával, szumma: zárjuk rövidre a kérdéskört, részemről a kis pártfogoltad mosdathatod bár akármekkora vehemenciával, attól még egy alpári, végtelenül ostoba, primitív, mosdatlan szájú ordas nagy riherongy marad, pont. te nézegetheted "örvendezve", én undorodva veszem le a hangot, amikor rikácsol, és elkapcsolok, amikor a takaró alatti töcskölését (de szó szerint!) mutatják - nem azért mert prűd vagyok, hanem mert nem érdekel a mitugrász kis senkiházi kúrótársa seggizomgyarapító tréningezése, mert nem szépek, nem vonzóak, és nem is szimpatikusak számomra -, engem Ázott Kutya személyisége szimplán nem érdekel, és csak azért nem látnám villán kívül szívesebben, mert nagy örömömre fog szolgálni minden egyes alkalom, amikor szépen sorban kopnak ki majd mellőle a végtelenül ellenszenves szövetségesei."

Tökéletes :)

csincsilla72 2014.12.15. 22:10:45

Komisz faszára elment vagy 5 perc. Uhh

ő-szinte 2014.12.15. 22:10:45

ez a basszájba-komisz vita elég unalmas és érvmentes

Mók_Ica 2014.12.15. 22:11:40

@Falusi Liba: cölöp helyett leszek veled troll :))) nem hagyhatlak egyedül :)))

Krétagarbó 2014.12.15. 22:11:48

@csincsilla72: pedig ennyire nem érdekfeszítő:)))

Mirocska 2014.12.15. 22:11:48

Lacit most nagyon futtatják. Csak nem ő lesz a kihívott???

ő-szinte 2014.12.15. 22:11:51

@Mirocska: akkor nem csak én unom :DDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:12:24

Na most ezek egész este faszkalapozni fognak?

fran7 2014.12.15. 22:12:26

Ebben az öfiben láttuk Macit mozogni. Galileinek mégis igaza volt.

Falusi Liba 2014.12.15. 22:13:02

@Mók_Ica: Köszi, hát nem becuppogott a mocsár?!:D Szeri.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:13:23

Edina meg mi az úristent csinál? Tornázik, vagy fáj valamije? :D

Mirocska 2014.12.15. 22:13:32

Edina miért vonaglik? :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 22:13:52

@bobby.ewing:"....Zsu.. Ő profitált ebből a kapcsolatból, dani nem...."

Nem értek egyet. Bármennyire szimpatikus nagyjából Dani, azért van egy kis tuja jellege. Kiskun szereplése mindig rá is vetül és akkor Dani is szerepel negatív vagy pozitív felemlegetésben, és mindenképpen többet, mintha Kiskun nem lenne.
Másfelől:

"...dani csak ennyit kért tőle, hogy együtt aludjanak..."

Kiskun nagyon világosan elmagyarázta, hogy részeg ember mellé nem fekszik be, mert nem vállalja az esetleges huzakodást, félreértést. De nemodafeküdni akkor is joga van bárkinek, ha józan a másik, meg CSAK. Danit nem igazolják az egyoldalú vágyai, mint ahogy Kiskunt sem kötelezik semmire, és elég ócska dolog megpróbálni ebből erkölcsi tőkét kovácsolni.

Mentula 2014.12.15. 22:13:54

ez itt ádina, aki performanszozik: :)

ő-szinte 2014.12.15. 22:14:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát nagyon úgy tűnik de faszkalap unalmas már

Mirocska 2014.12.15. 22:14:30

Nem is értem hogy bent miért tartják Dennist olyan erősnek?
Nekem olyan semmilyen...

Krétagarbó 2014.12.15. 22:14:39

Komisz és Laci között felmerül megint, hogy Komisznak kint nincsenek olyan haverjai, akik így beszélnek egy nővel. Laci kicsit megkapirgálja, hogy Komisz hogyan dobta a csaját a beköltözőshow-n, de sajnos mélyebben nem hozta összefüggésbe KOmisz érveivel...
Edina közben táncikál magának a tükör előtt.

Falusi Liba 2014.12.15. 22:15:23

Hívhatlak Titeket mától faszkalapnak? Persze, gecire barátilag. És face 2 face. :D

csincsilla72 2014.12.15. 22:15:25

Jájj, én ezt nem tudom követni.Lengenek a hímvesszők, már úgy virtuálisan.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:15:52

edinkánk egyedül táncolgat, közben nézi magát az ablak-tükörben .... a háttérben fannika és komisz csevegnek kedvesen...... sok értelem nincs benne, de ma nem lesz dugi kapcsi....

lacci-komisz fasz-fájt folytatódik-dikk a hálóban.....

micsoda vágások.... az előbb komisz fannikával csevegett..... most megint laccival
eközben kint a cigizőkanapén ádám danival cserél eszmét fannika erkölcseiről.... ja, robin is ott van :))

Mirocska 2014.12.15. 22:15:58

Jééééé..... Robin! :-D

ő-szinte 2014.12.15. 22:16:10

viszont lehet örülni, mert ahogy látom ezen a héten sponzor short van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Falusi Liba 2014.12.15. 22:16:44

@Mirocska: Ez azért van, mert semmilyen...Pennisz.

Mirocska 2014.12.15. 22:17:08

@ő-szinte: Csak Macira nehogy adjanak! :-D

ő-szinte 2014.12.15. 22:17:23

@Falusi Liba: engem mindenképp, sőőőőt, követelem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.15. 22:17:41

Tematikus este van. Körbejárjuk a faszkalap-témakört.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:17:46

@Falusi Liba: nem mered úgyse, csak úgy suttogva a másik háta mögött, aztán meg letagadod a gecibe'. . :D

Krétagarbó 2014.12.15. 22:17:49

Ádám kiterveli Robin és Dani társaságában, hogy rámegy Fannira.

Sir Ö. S. Bandi 2014.12.15. 22:18:18

Sziasztok!
Rég jártam erre, most próbálok visszacsatlakozni, ám ehhez elengedhetetlenül szükséges képben lenni.Igyekszem, utánolvasok, de a kommenteket nem mindig értem, mert a becenév alapján nem tudom azonosítani, hogy melyik játékosról is van szó.
Tehát szüksegem lenne egy név-becenév(itteni) szótárra, ha valamelyikötök lenne oly nemes lélek és ezirányban felhomályosítana, annak ígérem, hogy örök hálám mindig üldözni fogja.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:18:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Mirocska: @Mentula: gyakorol a vv utánra :) biztos táncosnő szeretne lenni a pléhbojban :)))

komisz faszkalapozós történetet meséli fannikának, erre a lányka felsikít és elrohan, mert vmi zenét hallott meg

reggel robin ráugrik dórira????? rájött, hogy sóóóó kell a bentmaradásért????

Falusi Liba 2014.12.15. 22:18:37

@ő-szinte: Oké, Te Faszkalap!

Üdv:
Faszkalap2

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:18:43

Alvó Fanni szemüvegben. A professzorasszony.

ő-szinte 2014.12.15. 22:19:05

@Mirocska: most ezt elképzeltem :DDDDDDDDDDDDDDDD de olyan kis arany flitteressel, mint ádinán van jjjjjjáááááááááájjjjjjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.15. 22:19:42

robin kivel álmodik?

Akármi Áron 2014.12.15. 22:19:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :) Ha uncsi, majd máskor kibontakozunk, még van egy-két hónap:)

Falusi Liba 2014.12.15. 22:19:59

@ő-szinte: Ez jóóóó, holnaptól faszkalapozok.:)))) Sosem tettem még meg, de nem rossz.:)
Ugye nem veszed magadra (te faszkalap)?:DDDD

Mirocska 2014.12.15. 22:20:27

Robin szerintem még nagyobb tuja, mint Ádám. Ő legalább beszélget Lacival, Danival, főleg onban lehet látni.

Mentula 2014.12.15. 22:20:36

nyilván nem értek az áptudét divathoz, de olyan, mintha a fiúk kanadai favágónak öltöztek volna, a lyányok meg, hát izé, az 5-ös út menti ribi outfitben tolják.e szerint kurvás/kamionos bulika lesz (kockás ingek-fijúg, farmer rövidnacik csajok.)

Mirocska 2014.12.15. 22:21:03

Edinát akarják elpusztítani??? :-D

csincsilla72 2014.12.15. 22:21:35

"Az Edinát elpusztítanátok innen" by Denisz. Mán megint. Ő nem. Ő fosik tőle. :-)

Krétagarbó 2014.12.15. 22:21:56

Robin és Edina cigiznek, Dóriról beszélnek. Robinnak tetszik Dóri, de nem érdekli. Hát megértem, olyan nappal a húgom éjjel meg dugom szitura lehet jó, max.
Robinnak "intenzív" álmai vannak Dórival.
Komisz megint terveket sző a katonáinak, "ha Edinát elpusztítaná izé elpusztítanátok ti, te meg Fanni..."

ő-szinte 2014.12.15. 22:22:17

@Falusi Liba: nem, de ez kitüntetés, most magyarázza komisz :DDDDDDDDDDDDDDDD

Falusi Liba 2014.12.15. 22:22:28

@Mók_Ica: Mókica, faszkalap vagy!
Nagyon bírlak, bocs.

(Közben bejött a dóri-féle szopják a faszát is..ááá... ezt is kell használnunk... )
Ez nagyon szörnyű, még leírni is....:)

Mók_Ica 2014.12.15. 22:22:32

@ő-szinte: @Mirocska: hüJJJék, nem bírok gépelni miattatok :)))

komisznak a szókincse dóriéval vetekszik..... beszélgetnek: szopják egymást faszát, faszkalap.....
komisz egy igazi szarkavaró.... most dóri és röné agyát mossa.....
ááááááááááá......lacccit azért ekézik, mert kicsi a fasza !!!!!

ő-szinte 2014.12.15. 22:22:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): téged reninek fogunk hívni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

bobby.ewing 2014.12.15. 22:22:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Én ölelgettem már demonstratívan olyan nőt, aki rendesen kétzacskós a szememben, de a barátom, és akkor a többiek ellenében erre volt szüksége.

Dani kiállt zsúért mindenkivel szemben. Értem én, hogy zsú szivesebben fogadná egy gőte közeledését mint daniét, de egy együtt alvásba nem pusztult volna bele, egy olyan helységben ahol 20 centire aludtak még négyen rajtuk kívül. Ha dani próbálkozott volna, érthető lenne a felháborodása, de adjunk már egy esélyt annak, hogy dani úriember.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:23:09

@Akármi Áron: bizony, ki tudja, mit hoz a jövő.- Teszem azt Maci feláll.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:23:12

Dóri kinek a f... ról beszél ilyen szép, nőies eleganciával?

Na kapják be, én nem vagyok hajlandó többet leirni AZT a szót ma este, csak rontják a renomémat. És a statisztikámat.

csincsilla72 2014.12.15. 22:23:23

@Krétagarbó: Most taktikázik.:-) Vagy próbál.

Mentula 2014.12.15. 22:23:56

:) komisz: nekem legalább van mire, mer én használom [... a hatalmas csudafaszt], plasztikék meg bólogatnak, h. hát ti is láttátok mekkora, nem csak kazal....

fran7 2014.12.15. 22:24:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ha Edu az alkalmatlanság szinonimájaként használjuk, akkor mindenképp.

Krétagarbó 2014.12.15. 22:25:05

Ádám-Laci-Zsu beszélgetnek Komiszékról, szerintük Kazal irányítja Komiszt. Max. Godzillát, szerintem...

Mirocska 2014.12.15. 22:25:09

Én 40-es vagyok, de a gyerekeim kicsik, ezért semmi kapcsolatom a 20-as korosztállyal. De tényleg ilyenek most a fiatalok? Ennyit káromkodnak?

Mók_Ica 2014.12.15. 22:25:15

@Falusi Liba: rövidítek és fk leszek, így írok alá :)

ádám, laccci, zsu a hálóban. a téma: fannika és dennnisz - ádám rá akar repülni fannikára, és röné egy szellem, csak járkál és semmit nem csinál

mingyá megtudjuk laccci miért és hogyan tudott beszéli apukájával
addig is reklám....... csak hogy okosodjunk :)))
fk

perszepolisz 2014.12.15. 22:25:34

@Mentula: Én úgy értettem, hogy Laci faszát látták mindannyian és hogy az milyen Denniséhez képest.
De nem biztos.

ő-szinte 2014.12.15. 22:25:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én faszkalap vagyok, kikérem magamnak a sértegetést :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.15. 22:26:29

@Sir Ö. S. Bandi: van erre egy külön poszt, lapozz vissza, 2-3 hete írta sixx.

Falusi Liba 2014.12.15. 22:26:58

faszkalap (imádom, itt most büntetlenül leírhatom)

Faszkalapok!
Faszkalap.
f-a-s-z-k-a-l-a-p!

csincsilla72 2014.12.15. 22:28:07

@Mirocska: Á, ezt összevágták. Úgy egyórányi beszélgetésből.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:28:19

@Mirocska: az én gyerekem még nincs 20..... ennyire durván nem nyomják a csúnya beszédet.... igaz én rá is szólok, ha hallom, mert bántsa a fülemet.... de álszent sem vagyok, az én számon is kicsúszik egy két cifra..... főleg vezetés közben..... :))))

fk

Gia 2014.12.15. 22:28:29

@Sir Ö. S. Bandi: Fanni:Kazal,Pöcök Dennis:Pénisz,Komisz, Dóri:Plasztik,Pvc, Maci:Medve,Jabba, Laci:Basszájba .......hú,azt hiszem egyszerűbb lenne,ha megkérdeznéd,ha valakinél majd elakadsz...

Mentula 2014.12.15. 22:28:45

@perszepolisz: az én verzióm sem kánon, nem mindig látom át ezt a sokrétegű sztorit.

ő-szinte 2014.12.15. 22:28:47

@perszepolisz: de, ezt mondák, hogy kicsi a helikopter rotorja

Falusi Liba 2014.12.15. 22:28:55

@Mók_Ica: Én becézheztel faszkának? Az mégis cukibb, egy mókuskához jobban illik, mint az FK. Az olyan rideg. Nehogy valaki félreértse...:D

Baresz83 2014.12.15. 22:29:23

Edina tánca... hát ez kész... :D

malevil2050 2014.12.15. 22:29:24

Ma egy kis anatómiával gazdagodtunk amely bemutta eme nemes testrészt ruhában és anélkül,szval van kalapja vagy nincs kalapja,ne tessék rosszra gondolni!

Mók_Ica 2014.12.15. 22:30:08

@perszepolisz: igen, már korábban is lekisfaszúzták laccit.... és hát az inga is megmondta fannikának.... :)))) az pedig tuGGYa :))))

kamilla123 2014.12.15. 22:30:33

@Krétagarbó: hát nemtom hány hónap kell Robinnak, h rápusztuljon Plasztikra, Lehet, annyit nem fog bent tölteni. Mondjuk sztem tök jól megfogalmazta, hogy nézi, de nem érdekli. Ádám meg olyan lassan halad a Fanni projekttel, hogy nem is tart addig a vv7.

Krétagarbó 2014.12.15. 22:31:21

@ő-szinte: azért a végén az epic volt, amikor kiderült, hogy egyébként Kazal mondta Lacira, hogy faszkalap, miután fél napig ezen fájtolt Laci meg Dennisz...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.15. 22:31:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szerintem ha egyszer Macit kiszavazzák,neki akkor sem kell majd kimennie (ha kifér még az ajtón) hanem bent hagyják,bútornak. Sőt
...a következő vv-ben is benne lesz (marad) :-)

ő-szinte 2014.12.15. 22:31:45

@Mók_Ica: én pl itt szoktam káromkodni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nyilván az Operában nem úgy köszönök, hogy faszomatbazdmeg mi a geci van öcccccsssséééééééééém????
;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.12.15. 22:32:10

@Sir Ö. S. Bandi:
zsú kiskun fiastyúk
reni sinésznő
denisz komisz
dani 12ker
fanni kazal
dóri pvc
a kövér az maci, jabba
laci basszájba
ádám
robin

Egyébként beszédes neveken vannak emlegetve, mintha indiánok lennének

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:32:14

@Mók_Ica: álló farokkal is látták? Mert ugye nem mindegy, h vér, vagy hús :D

@Mirocska: :D

Falusi Liba 2014.12.15. 22:32:14

@malevil2050: bakker, erre a témakörre egy egész szavazásfolyam épült, pirulva linkelem:www.blikk.hu/erotika/kie-a-szebb-ime-vv-dennis-es-laci-ferfiassaga-2311851

Mók_Ica 2014.12.15. 22:33:51

@kamilla123: plasztik nekem elég ridegnek és távolságtartónak tűnik..... ő leereszkedik ahhoz, akihez akar.... kivéve, ha be van baszcsizva, mer' akkor mindenkit lesmárol :)))

Mók_Ica 2014.12.15. 22:34:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Dottyka, erről nem szólt a fáma.... nem tudok nyilatkozni :)))

ő-szinte 2014.12.15. 22:35:52

@Krétagarbó: hát ez azért soxszor szokott így lenni de valóban ;-) nagyon röhögtem :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

lacinak hogy lett telefonálós képessége??? :-O
és miért kell most hirtelen telefonálnia?????? :-O

Falusi Liba 2014.12.15. 22:36:12

És Edina átadta a szuperképességét???
Bírom ezt a csajt (mert egy senkiházi, troll vagyok).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:36:39

@ő-szinte: mert fél éve nem beszélt nagybeteg apjával. Edina odadta neki.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:37:16

@Falusi Liba: a mai nap után ezért ne te pirulj :))))

Krétagarbó 2014.12.15. 22:37:27

Lacinak Edina csak úgy odaadta a telefonbeszélgetéses szuperképességét. Lacinak ki kell állnia a többiek elé és elmondja, hogy miért és hogy. Nem köszönt el az apjától, aki beteg amúgy, és amikor kiderült, hogy Dóri mamája meghalt, akkor érezte azt, hogy beszélnie kell vele. Amúgy nincsenek jóban az apjával, úgy érzi, hogy ő elhanyagolt volt gyerekként, tipikus 3 gyerekes családban a 2. gyerek probléma...

Mirocska 2014.12.15. 22:37:38

Drága kis Edina! :-)

Mentula 2014.12.15. 22:37:43

szegény, szegény lacci.

Krétagarbó 2014.12.15. 22:38:36

Zsu sír, hogy ő is beszélne a gyerekével... Hja, erről most nem fejtem ki a véleményem ismét...

Mentula 2014.12.15. 22:38:37

szegény, szegény zsu.

Gia 2014.12.15. 22:38:54

Bőgős est van..

csincsilla72 2014.12.15. 22:39:12

Kazal és Röné megédesítette a jelenetet.

ő-szinte 2014.12.15. 22:39:15

@Falusi Liba: sztem eznagyon buta dolog volt ádinától, mert ettől még mindig csak részegen szép lacinak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:39:37

Na, tudtam, hogy a két lelketlen, büdös banya fortyogni fog.

Mentula 2014.12.15. 22:39:44

de leginkább Edina...

csincsilla72 2014.12.15. 22:40:02

@ő-szinte: Nem volt buta dolog. NEKÜNK imponál:-) És mi szavazzuk vissza.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:40:02

laccci középső gyerek???
na, zsu is sír.... ő is szeretné hallani a gyereke hangját.... plasztik vigasztalja: ő lát téged!!! - jól megvigasztalta.... hihihihhi

fannika, röné már ekézi lacit, az érzelmekre való hatás miatt.... szerintük laccci sajnáltatja magát

Jemi 2014.12.15. 22:40:29

Azért milyen nagy mázlija van a Rönének hogy vasárnap már beszélhet a családjával annyit amennyit akar!:))))

Falusi Liba 2014.12.15. 22:40:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Volt itt fentebb egy komment folyam, ilyen-olyan kampánnyal. Vikcsu haverja/családja/ó maga rám szállt. A végén levonta következtetést velem kapcsolatban, hogy "senkiháziak kezében van a troll szakma".
Pedig csak dumáltunk.

ÉÉÉS BÍÍROM EDINÁÁÁT! Akjkor is.

beacska 2014.12.15. 22:41:04

nnna, Reni megint új szavazatokat szerzett magának

ő-szinte 2014.12.15. 22:41:25

@Krétagarbó: de én igen, zsuzsi most ezt túltolta

Falusi Liba 2014.12.15. 22:41:39

@ő-szinte: Ő ilyen, ezt nagyon csípem benne.

Krétagarbó 2014.12.15. 22:41:45

Reni gát húzásnak tartja, hogy Laci elkérte Edinától a beszélgetéshez való jogot, közben olyan arcot vág, mint aki citromba harapott...

Beszélgetés apuval: bíznak Laciban, de ő nem bízzon senkiben, nagyon szeretik, drukkolnak nekik, büszkék rá. Bocsánatot kérnek egymástól vmiért.

ő-szinte 2014.12.15. 22:42:19

@Mentula: várjál, minnyá elkezdem sajnálni :-DDDDDDDDDDDDDDD

Baresz83 2014.12.15. 22:42:50

Hogy nagymamám szavajárásával éljek: "Ezt a Renit addig rúgatnám egy lóval, míg a ló bele nem pusztul!"
Már a hangja is irritál, esküszöm, jobb volt míg suttogott...

Mók_Ica 2014.12.15. 22:43:11

Edinára legyünk büszkék!!!! aranyos :))) mind közül, ő a legjószívűbb :)))

na, apa bocsánatot laccitól, hogy milyen volt vele.... laccci sír..... nem beszélt félre laccci.... tipikus középső gyerek... apa pedig most már sajnálja, hogy nem mondta neki, hogy büszke rá.....

Krétagarbó 2014.12.15. 22:43:30

@ő-szinte: ezzel most egyet kell értsek, pedig én még hiszek a mesében és bízom egy Laci-Edina szerelmi szálban...

kamilla123 2014.12.15. 22:43:40

Edinka kap egy piri pontot :-)

Gia 2014.12.15. 22:43:51

Na,hát nem volt rossz ez a telefonbeszélgetés..

ő-szinte 2014.12.15. 22:44:12

@csincsilla72: bocs de ő egy faszkalap ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csak azért csinálta, hogy megvásárolja ezzel laci szeretetét
de nem fogja
ettől nem fog jobban kelleni neki

csincsilla72 2014.12.15. 22:44:18

Denisz már megint faszozik. Pedig már aludt rá egyet.

ő-szinte 2014.12.15. 22:45:05

ÉS BAZDMEG KOMISZ MEGEMLTETTE FŰRÉSZ KOMMENTTÁRSAT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.15. 22:45:35

@ő-szinte: kalap megvan Edinka fején.
Laci is faszozik.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:45:50

a csalódás, mint szó, önmagában negatív..... hogy lehet negatívan és pozitívan csalódni???

Mentula 2014.12.15. 22:46:17

Laci szerintEdina meghallgatja az érve másik felét is, ezért pozitív. :) jelentsen ez bámit:)

Mók_Ica 2014.12.15. 22:46:32

@ő-szinte: bunda???????? a villából kommentel vki???? :))))))))))))))

Schlomo Goldberg 2014.12.15. 22:46:41

Van egy olyan gyanúm hogy Reni csak és kizárólag misszionárius pózban hajlandó dugni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:47:15

@ő-szinte: @Krétagarbó: szerintem most őszinte volt... sokszor használta tudatosan a gyerek-kártyát, de most, hogy rádöbbent, hogy tulajdonképpen neki is lett volna lehetősége, hogy beszéljen a kisfiával (ő is elkérhette volna a 2 percet Edinától), most kicsit megzakózott...

bobby.ewing 2014.12.15. 22:47:40

jabba, azért abban ne bízz, hogy reni megrángatja

Jemi 2014.12.15. 22:47:48

Jabbánál a szponzorok megtalálták a nagyobb méretű ruhákat is?:)

Mók_Ica 2014.12.15. 22:47:49

bakkker.... kanapémedve rönét megszerette, mert férfinak érzi magát tőle...... na, az isten mentsen meg az ilyen érzéstől.... áááááááááá

Gia 2014.12.15. 22:47:58

Azért Edina is védi Zsu-t..

csincsilla72 2014.12.15. 22:48:01

Maci jó pasinak érzi magát Reni mellett. :-)
Ezek szerint ő is tisztában van Röné értékeivel. Norbifiú télleg létezik?

ő-szinte 2014.12.15. 22:48:02

@Gia: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szakadok ;-DDD

perszepolisz 2014.12.15. 22:48:10

Kizártnak tartom, hogy Maci nem beépített ember. Most is Reni a nagy barátja, mikor nem láttam őket beszélgetni egy szót se.

bobby.ewing 2014.12.15. 22:48:15

@kamilla123:
nem létezik, úgy zabál, mint aki soha nem evett

Mirocska 2014.12.15. 22:48:28

@Jemi: Nem, ő takarókat kapott! :-D

Mók_Ica 2014.12.15. 22:48:43

@Schlomo Goldberg: felöltözve, elöl a szükséges helyen kis lukkal :)))

csincsilla72 2014.12.15. 22:48:49

Edinka leseggfejezte Lacit:-)

Krétagarbó 2014.12.15. 22:48:56

Kiben csalódtak pozítvan negatívan, ki kell fejteniük a kispajtiknak.
Komisz: +Fanni, - Laci
Laci: +Edina, -Komisz
Maci: + Reni, - Zsu
Edina: + Laci, -Komisz (egyik érve érdekes: nem tetszett neki, amikor Zsut lehordta a szájboxban. Ott nem Edina volt a bíró és nem Komiszt hozta ki győztesnek??)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:49:27

@perszepolisz: az, h mi nem láttuk, az nem jelent semmit, halkan mondom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:49:28

@Mók_Ica: Nem kanapémedve, inkább Kanapészörny. (by Albundy) :D

Falusi Liba 2014.12.15. 22:49:28

EGO-KOMMENT_ALARM:
Leírom Nektek is, hogy miért Edina a kedvencem. Egy székely srác lakik tőlünk 2 utcányira, tök olyan, mint Edina, úgy néz ki (fiúban), úgy beszél, gondolkodik. Ő mindenkivel jót tesz. A mai napon 200 km-t autózott, hogy segítsen elvinni a kutyámat állatorvoshoz, aki 3 utcányira rendel, kocsim nincs és nem értem ezt tőle, de rgaszkodott hozzá.
Egyszerűen jó.

Én ezt látom Edinában, Mindenkivel jó próbál lenni. Lehet, projektálok, de nekem eddig Edina a kedvenc, a favorit.

ő-szinte 2014.12.15. 22:49:58

@Schlomo Goldberg: vagy úgy sem, csak ha egy nagy lepedő van köztük, amin van egy kis lyuk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.15. 22:50:18

Renit bent is úgy látják, mint itt legtöbben: se íze se bűze. És mindig keserű.

Mók_Ica 2014.12.15. 22:51:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért van rajta takaró, hogy ne lássuk, hogy a farkát fogdossa??? :))))

ő-szinte 2014.12.15. 22:51:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem nála olyan nincs , hogy őszinte :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de attól még bírom, mint játékost ;-)))))))))))))))))))))))))

Sir Ö. S. Bandi 2014.12.15. 22:51:32

@Krétagarbó: Kösz Krétácska, megteszum.Mikor eléggé kinyilt a horizont jelentkezem.Addig maradok szorgalmas néma olvasó
Jóéjt emberek!

Mentula 2014.12.15. 22:51:40

na most nekem innom kell egy light kólát (by Fanny), nekem meg egy felest lassan :)

Krétagarbó 2014.12.15. 22:51:56

Kazal nem volt "észen és bevette, amit Dennisz beadagolt neki":))) Bevette, hehe...

Krétagarbó 2014.12.15. 22:52:36

@Sir Ö. S. Bandi: Szivi, az a legrészletesebb. Várunk:)

ő-szinte 2014.12.15. 22:52:41

@Mók_Ica: pont ez ugrott be egyből, hogy az sokat elmond, hogy maci szerint reni jó ember ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.15. 22:52:56

plasztiknak muszáj volt beleszólnia Edinkánk beszédjébe..... ő miért tudja jobban, hogy mit érez és mit gondol a másik????

Mirocska 2014.12.15. 22:53:23

Na, most ezt a Kazal-Dennis fonalat teljesen elvesztettem... :-DDD

Mentula 2014.12.15. 22:53:25

ebből megen kurellés lesz :D

Falusi Liba 2014.12.15. 22:53:28

Jaj, bakker, de unom ezeket.

Krétagarbó 2014.12.15. 22:54:16

@ő-szinte: nincsenek véletlenek, ugye...

KOmisz és Kazal nem bíznak egymásban, ahogy elnézem kölcsönösen. Mondjuk jobban is teszik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:54:36

@Krétagarbó: Maci nagyon nyomul Renire. Szerintem azt hiszi, hogy ha lenne köztük egy romantikus liezon (de leginkább állatias szex), akkor mindketten döntőbe juthatnának...
De az a hülye Renáta az istennek sem veszi a lapot! :D

perszepolisz 2014.12.15. 22:55:09

Nem kell túllihegni Kazalnak szerintem megjött és ezért kicsit nyűgös. Mindenesetre én felírom és jövő hónapban megint figyelek.

Falusi Liba 2014.12.15. 22:55:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Neem, máshol dolgozott, mert kézműves. De tudta, hogy mi em tudjuk elvinni, és bakker, otthagyta a melót, aztán visszament. Csak úgy. Hihetetlen, nekem itt és most ebben az országban...

csincsilla72 2014.12.15. 22:55:19

Emóciócunami jön holnap. Ajjaj.

ő-szinte 2014.12.15. 22:55:29

@Krétagarbó: azt azért megnézném takaró nélkül ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.12.15. 22:55:39

De kár,hogy vége...

Baresz83 2014.12.15. 22:56:10

Az kemény, hogy csak holnap mutatják a kiválasztást...

csincsilla72 2014.12.15. 22:56:20

Röné és Denisz????
Ádam és Kazal?

Mirocska 2014.12.15. 22:56:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet, hogy Maci még a párbaj előtt bedobja a romantikus estjét, és meghívja rá Renit! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:56:24

Ajaj, Renáta mindent bevet, úgy látom.
Szegény vőlegénye. :((

Gia 2014.12.15. 22:56:37

Röné mihez készült???A vőlegénye most kapott infarktot...

kamilla123 2014.12.15. 22:56:37

ez mi volt???? és miért csak holnap mutatják a kiválasztást??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.15. 22:56:41

@Falusi Liba: ez nekem is.

Meg Reni szopása, meg Fanni, Ádám és még sorolhatnám:O

Baresz83 2014.12.15. 22:56:51

Pornóforgatás lesz????

ő-szinte 2014.12.15. 22:56:53

áhhháháháháháháh, nem hiszem el, hogy a szerkiktől megkapták az utasításokat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
reninek szopni kell, peceknek meg be kell adnia a derekát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.15. 22:56:57

@Mentula: ezaz, igyunk valamit :))) és ne lájtkólát :)))

@Krétagarbó: az az érdekesebb kérdés, hogy a legyet békapta-e.... óvszert eddig nem használtak.... vagy igen???

jön a szexszultán :))))

na bassz, mi lesz itt holnap???? röné a menyasszony leszopja deniszt és fannika ádámmal csókolózik..... micsoda erkölcsi fertő van itt kéremszépen :)))))))))))))

Krétagarbó 2014.12.15. 22:56:59

Az Rni volt? Aki térdelt??:)) És kinek a ...térde volt?

Amúgy Fanni és Ádám smaciznak,

Haplo 2014.12.15. 22:57:05

a jakuban Dennis volt Renivel ??? :O

kamilla123 2014.12.15. 22:57:09

@Gia: na ennyit arról,h Zsu a ribi :-))))

Falusi Liba 2014.12.15. 22:57:10

Ti láttátok a beharangozót? Röné tényleg orálisan nyomul részegen Penniszre?

bobby.ewing 2014.12.15. 22:57:11

Ha a következő adásban reni bevállal egy mélytorkot a párbajgyőzelem érdekében sikítok

Admiral_General_Aladeen 2014.12.15. 22:57:29

@Mók_Ica: Plasztik utálja Edinát. Én meg utálom Plasztikot mert tele van gyűlölettel,mint Reni

Mirocska 2014.12.15. 22:57:37

@perszepolisz: Az tuti, éjjel Zsu mondta valakinek, hogy mennyire gusztustalan, hogy kilóg Fanni betétje!!! :-D

Krétagarbó 2014.12.15. 22:57:59

@Mók_Ica: Jól láttam akkor? Mit meg nem tesznek, csak hogy bent maradjanak... (Reni, Ádám)

mr sleepy 2014.12.15. 22:58:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak fotókat csinálnak mint tavaly ,megint be etteték a jó népet...

szabinaW 2014.12.15. 22:58:13

uramisten ! Reni most tényleg lepippantja élő adásban Deniszt ?! ?!

Nem Penny hajója 2014.12.15. 22:58:35

Renike oboázni fog a bentmaradásért? :)

ő-szinte 2014.12.15. 22:58:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): láthatod, hogy ha már szopni kell, inkább komisz faszára bukik ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 22:58:38

@perszepolisz: :D:D:D:D:D baszki, a nap kommentje.
"Nem kell túllihegni Kazalnak szerintem megjött és ezért kicsit nyűgös. Mindenesetre én felírom és jövő hónapban megint figyelek."

perszepolisz 2014.12.15. 22:58:39

Gagyi erotikus fotózás lesz ne dőljetek be. Maci kivel lesz párban? Edinával?

Gia 2014.12.15. 22:58:46

@bobby.ewing: Ezzel is csak maga alatt vágja a fát Röné..

mervinjminky (törölt) 2014.12.15. 22:59:47

igen, tuti kisminkelve fog üldögélni a vízben :D

Mirocska 2014.12.15. 22:59:52

@Mók_Ica: Au elmondta a Belevalóban, hogy még soha egyik sem használta az automatát!

Gia 2014.12.15. 23:01:18

@mervinjminky: Eléggé le volt folyva az a smink..

Mentula 2014.12.15. 23:02:16

ezek a vágóképek, pfejj, mi lesz itt.

@Mók_Ica: egs, aztán jöhet egy magnézium, mer' ideges vagyok :)

Jemi 2014.12.15. 23:02:18

Na csak összehoznak egy jó kis gangbanget:)))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:02:34

honnan veszitek, h fotózás volt?

amúgy meg ettől még ilyen csókolózást nem kell levágniuk a szaunában…

az erotikus fotózáshoz meg az éjszakai jaku nem a legideálisabb helyszín, nyomorék kompakt gépeket kapnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:02:42

@Mirocska: hát, erről csúnyán lecsúsztak, úgy tűnik. Ki is esik a picsába Reni.
Mert a nézők szeretik a bizarr dolgokat, és abban, hogy leszopja Komisz Godzilláját, az nem bizarr, nem meglepő, legfeljebb mulatságos.
Na de ha mindezt Macival műveli a jakuzziban abban az erotikusan szétfolyt szemfestékben... na attól aztán lefagyna az rtl szavazóappja a túlterheltség miatt. :D

ő-szinte 2014.12.15. 23:02:42

@mr sleepy: @perszepolisz: rátok ezentúl figyelek ;-DDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.15. 23:03:08

röné csak sárlott pirosítóját találta meg... a vízálló szemfestéket nem.... így az erotikusnak szánt arckifejezése elég szétfolyt szemfestékileg :))))

ő-szinte 2014.12.15. 23:03:10

uhhh, milyen buzis au :-OOOO :DDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.15. 23:03:31

@Schlomo Goldberg: holnap kiderül, hehehe:)
Szerintem ha kell, akkor szop-nyal-gombot varr, amúgy meg csak játssza az eszét.

bobby.ewing 2014.12.15. 23:03:57

@Gia:
Hát, én díjazom a lelkesedést, ha ezt reni megteszi, én átteszem a jelemet az árnyékemberről sinésznőre :))))
Végre szakmázhatna

Falusi Liba 2014.12.15. 23:04:02

Jaj, ettől a Macitól mindig összeszorul a gyomrom....

Sir Ö. S. Bandi 2014.12.15. 23:04:04

@bobby.ewing: Tiszta vizet az olajos pohárba Kösz Bobby!

ő-szinte 2014.12.15. 23:04:35

@Mirocska: igen, ez elég aggasztó... :SSSSS

szabinaW 2014.12.15. 23:05:00

Aurelio be van tépve ? :D

Mentula 2014.12.15. 23:05:28

au meg IB-nek van öltözve,már úgy is jár a lába

Krétagarbó 2014.12.15. 23:05:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bármikor hazamehet a gyerekéhez, ezzel kapcsolatban nem változott a véleményem, ezért nem is fejtegetem, ezen már ment a horog itt x1000.

ő-szinte 2014.12.15. 23:06:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az tuti ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még én is szavaznék rá, ha megígérné utána, hogy lesz még olyan ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Granca 2014.12.15. 23:06:33

Mivan Auval?????? Ez most mi???

Gia 2014.12.15. 23:06:47

Aurelio megbolondult?

ő-szinte 2014.12.15. 23:07:15

ez az izé mikor lett ilyen pösze? :-OOOOOOOOOOOOOOOOO

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:07:30

"Elmúlt a kezdetleges tűz Laci és Dennis között" - Oh. az rtl-en ezt a cimet adták a faszkalapozásnak. :D:D

Mók_Ica 2014.12.15. 23:07:36

@Mentula: inkább akkor még egy házipálesz :))) hidd el jót fog tenni :)))

@Mirocska: csak mert felelősségtudatosak :)))

izácska a vendég..... au mifaszról beszél??? iza vmiért jól kiosztja aut.... úgy érzem igaza van :))

kanapémedve evéséről a kisfilm, finoman szólva is gáz

perszepolisz 2014.12.15. 23:07:56

Ez most valami kortárs előadás. Majd húsz év múlva értékelni fogjuk.

Mirocska 2014.12.15. 23:08:01

Ez a Belevaló most egy kicsit össze-vissza...

szabinaW 2014.12.15. 23:08:03

a Belevalót nézitek ? Au nagyon durván tolja pia drog kombó játszik szerintem

Falusi Liba 2014.12.15. 23:08:34

Úristen, mi történt Izával??? Olyan idősnek néz ki mint én... ( 35 vagyok).

Gia 2014.12.15. 23:09:04

Lassan Au-t is kivágják,mint Simont,mert nem bírnak vele..

Mók_Ica 2014.12.15. 23:09:06

@ő-szinte: mindig ilyen volt.... ha nem pöszögött, akkor galuskásan beszélt....

ő-szinte 2014.12.15. 23:09:12

kibaszott szar a belevaló :-OOOO
eskü jobb volt mikor évával bénáztak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:09:34

@Krétagarbó: ja, annyira engem nem érdekel Zsu. vagy a gyereke, meg eddig se érdekelt, hogy ezt most ragozni kellene, csak a látottak alapján én most ezt éreztem.

mr sleepy 2014.12.15. 23:09:39

@Mirocska: de Laci megtöltőtte vizel és megkinálta pvc és robint ...cottonbonbával

Mentula 2014.12.15. 23:09:56

még jó, hogy au nem újságíró, nem fenyegeti semmilyen drogteszt :)

ő-szinte 2014.12.15. 23:09:57

@Mók_Ica: ééééééééééééés ÚGYMOND ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sííírokkkk, izé kimondta ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.15. 23:10:19

@Mirocska: már szombat óta ilyen összevissza az egész bv....

@Falusi Liba: anyja jobban néz ki, pedig ő 45 :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:10:39

@szabinaW: szerintem csak az utolsó. Egyfolytában az orrát törölgeti.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.15. 23:10:44

Ez a SINES, ez übergááááz. Gondolom, mindig csak nyugati boszorkányt játszatnak vele. Illetve nem is kell játszania, hanem egy intellektuális gonosz boszi. Babajaga.

ő-szinte 2014.12.15. 23:10:49

@Mirocska: sííííííírokkkkkkkkkkkk ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

perszepolisz 2014.12.15. 23:12:27

Röné buliszettje azért megérne egy misét.

Falusi Liba 2014.12.15. 23:12:29

@Mók_Ica: Igen, anyukája tényleg jó bőr, de Iza nagyon megroskadt...

ő-szinte 2014.12.15. 23:12:37

@Falusi Liba: te nézel ki abnormálisan, a 25 évesek mind ilyenek ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.15. 23:13:08

Iza még mindig rohadt idegesítő. Úgy adnék neki egy orrcseppet

Mirocska 2014.12.15. 23:13:12

@perszepolisz: Mintha az öreganyjuk lenne! :-D

Gia 2014.12.15. 23:13:15

Ez a Vadangyal zenéje volt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:13:26

Egyem meg is... Edina a kis ropi testével próbál csáboskodni... :)

Mók_Ica 2014.12.15. 23:13:31

iza au-nak: olyan a mozgásod, mint a hangod :)))) ááááááááááááááá... sírok :)))

csincsilla72 2014.12.15. 23:13:42

Au borzalmas. Elkapcsoltam.

Gia 2014.12.15. 23:14:02

Au-val nagyon komoly problémái vannak...

Mók_Ica 2014.12.15. 23:14:22

@Falusi Liba: megviselte a "házasélet" :)))))

pomac 2014.12.15. 23:14:37

@Falusi Liba: a sok nyugitea az oka biztos :D

Mirocska 2014.12.15. 23:14:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nekem is a 9 éves lányom jutott eszembe róla, ő is így rázza a tükör előtt! :-D

Granca 2014.12.15. 23:14:42

De miről beszéltek az elején Au és Iza? Mitől volt kiakadva a csaj, meg miért kért bocsánatot Au?

Falusi Liba 2014.12.15. 23:14:56

@Gia: Cuanto dolor por libertaaaad...
E a!

perszepolisz 2014.12.15. 23:15:01

Azt bírom ezekben a vv-kben, hogy pl most Au, meg iza is tök kedélyesen, szinte barátain csevegne, miközben benn a villában elég keményen kutyázták egymást.

Haplo 2014.12.15. 23:15:19

Izat nem nagyon birtam amikor o volt bent, de ahogy most oltogatja Au-t az valami elkepesztoen szorakoztato :D Ez az az istenbarma eszre se veszi :D nem szoktam belevalot nezni, ez most reszeg, be van love, vagy alapjaraton ennyire hulye?

Krétagarbó 2014.12.15. 23:15:27

Gyúros Józsi:)))
Még ugyanaz a barinője!

Gia 2014.12.15. 23:15:53

@Granca: Au lekicsinyezte Krisztián farkincáját.

Mók_Ica 2014.12.15. 23:15:57

@Krétagarbó: nem is baj, különben megijedtem volna :)

és gyúrósjózsi a skype-on :)))) együtt nagyon hülyék.. nyomják az idióta poénokat......

bobby.ewing 2014.12.15. 23:15:59

Iza azért osztotta réliót, mert pár adással ezelőt a szájára vette őket, és valami olyasmit mondott, hogy közismert a krisztián-iza viszonyban, hogy kicsi a villamos. Vagy nagyon nagy a remíz.
Vagy valami hasonló.

Mirocska 2014.12.15. 23:16:36

@Granca: Valamelyik este Au azt mondta Izáról meg Kriszről, hogy kicsi a kocsi, nagy a garázs!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:16:36

@csincsilla72: @Gia: Még jó, hogy Iza van vele. Au. lájtos alázásával legalább megmenti a műsort. :D

Ááááááááááááá, a GyúrósJózsi!!!!

ő-szinte 2014.12.15. 23:16:38

és felhívták a királyt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kondiszoli :DDDDDDDDDDDDDDD
barna bőr, megfelelő izomzat :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomac 2014.12.15. 23:16:49

jóóóóózsi :DD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:16:54

@Haplo: mindig a BV jelentős részében az ő lényének a károlyságát csodálhatjuk. IB SBtől tanul, CI meg IBtől :D

józsiiiii van bent szoli. visszaköltözöl? :D

csincsilla72 2014.12.15. 23:17:11

Visszatérve Rönére, én azért nem nézek ki belőle egy kis pippantást. Színház lesz az. Denisz féltékennyé akarja tenni Pfannikát és ehhez kéznél volt a matt részeg Dönisz. Majd úgy csinál, mintha.

Mók_Ica 2014.12.15. 23:17:55

gyúrós józsitól kérdezik, ki a kedvenced? józsi válaszol: már nincs bent....
ááá csak viccelek.....
ez teljesen bolond..... mingyá sírok, annyira röhögök.... :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:18:10

Robinnak vámpir feje van Józsi szerint.

Gyúrós Józsit a villába! Már az első napon ezt mondtam, most sincs ez másként. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:18:20

@csincsilla72: reméljük, addig kiszedi ádámot a torkából, mert a nagy haja miatt oldalra úgyse lát, hát még, ha szemből is jön valaki :)))

Falusi Liba 2014.12.15. 23:18:28

A gyúrós Joe volt a beépített nem? A valódi neve Félix, a profilján pedig mindenki tudta egy hónappal a beköltözés előtt, hogy villalakó lesz...

csincsilla72 2014.12.15. 23:18:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Ehh, nekem a VV6 teljesen kimaradt. Nem ismerem ezeket.

Falusi Liba 2014.12.15. 23:19:44

@Mók_Ica: az mindenkit megvisel:D De ennyire, banyek?

ő-szinte 2014.12.15. 23:19:57

@Falusi Liba: hát ott sokan beépítettek

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:20:39

@Falusi Liba: akkor most maci kiköltözik, pedig van szoli? :D mondjuk nem mintha beleférne :D ott törne szét darabokra. vajon rájuk szóltak a szerkesztők, hogy maci háját ne akarják benyomorgatni? mondjuk úgyis zebrára barnulna.

Mók_Ica 2014.12.15. 23:20:47

au, te amúgy szájfényt használsz?? .... sírok.... :))))))))))))))))))))))))

Krétagarbó 2014.12.15. 23:21:05

@Gia: az. az is volt a bevágás címe, hogy a székely vad angyal...

Mók_Ica 2014.12.15. 23:21:34

@Falusi Liba: úgy látszik, őt igen :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:22:11

@Falusi Liba: mivel nem volt közönségbeszavazás, mindenki tudta (a villalakók) már hetekkel korábban, nem csak ő.
Tedd a szivedre a kezed: te kinézed GyúrósJózsiból, hogy ő a konspirativ beépitett ember? :D

nicu71 2014.12.15. 23:22:13

uristen ezek a plasztik labdák ccc

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:22:36

az a rászáradt fehér dolog mi edina mellén? :D

dennisz alulról. na ezt nem kellett volna.

Granca 2014.12.15. 23:22:41

@Mirocska:
Jah, értem. Köszi.
Hát, akkor is fura volt ...

ő-szinte 2014.12.15. 23:22:56

most laci farkát mért nem mutatták? :DDDDDDDDDDDDDDD

Mirocska 2014.12.15. 23:22:57

Pont Fannit nem mutatták a szoliban?

Falusi Liba 2014.12.15. 23:23:26

Gyerekek, faszkalapok, ne szolizzatok!!! Tökre elvékonyítja bőrt, és korán ráncosodik,

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:23:54

Maciról miért nem mutatták, amikor szolizik? Erre vártam, helyette Denisz kikockázott küklopszát nézegethettem...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:24:05

@Falusi Liba: és ahogy józsit és fannit elnézem, az agyat is kiszívja, ha túladagolják :D

kamilla123 2014.12.15. 23:24:26

Iza olyan képmutató, mint állat. Fikázza Edinát, h meztelenül szolizik, ő meg premier plánba kefélt Krisztiánnal. Annyira nem bírtam ezt a nőt soha. Kiráz tőle a hideg.

Falusi Liba 2014.12.15. 23:24:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Vajon miért assziciál mindenki Macira a beépítettség kapcsán?:D

ő-szinte 2014.12.15. 23:24:39

@Falusi Liba: akkor már tudjuk miért néz ki 35-nek a 25...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:25:13

az elején teliben mutatják dennisz farkát, ahogy forgolódik, aztán jön a blör. ezúton gratulálnék a szerkesztőknek :) és lacit már teljesen kitakarták, szép. sose tudjuk meg, mekkora a pöcörő.

csincsilla72 2014.12.15. 23:25:47

@Falusi Liba: vannak beépített bútorok. Nálunk szekrénysor, a villában maci.

kamilla123 2014.12.15. 23:26:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Sztem ő nem fér bele a szoliba. De ezt viccen kívül mondom.

Krétagarbó 2014.12.15. 23:26:47

Azért PVC-nek valami nagyon morbid rondán álltak a mellei, ahogy feküdt a szoliban. Ez ennyire csúnya ebből a nézetből???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:26:56

@Falusi Liba: talán mert szerepelt az rtl valamelyik másik műsorában már.
Vagy mert ilyen jellegű, félre érthető kiszólásai voltak és aki akarja elhiszi. Én nem.

bobby.ewing 2014.12.15. 23:27:14

szerintem ilyen fekvő szolin van súlyhatár, egy ekkora tömeg nem használhatja

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:27:29

@kamilla123: meg ráadásul ki látott már ekkora zebrát, ahogy ő lebarnulna? :)

kamilla123 2014.12.15. 23:27:59

@csincsilla72: én is erre gondoltam, h megbeszélte Rönével, hogy tegyék féltékennyé Fannit.

Krétagarbó 2014.12.15. 23:28:07

@ő-szinte: nem látszott csak, mint ma megtudtuk Kazaléktól, kicsi neki:))
Egyébként hogy ki van varrva baszki, még a lábai is tele vannak tetkóval.

kamilla123 2014.12.15. 23:28:32

@Granca: erre én is kíváncsi vagyok. Mi volt ez?

nicu71 2014.12.15. 23:29:01

@ミラ: meg lehet tekinteni ,akik erre kiváncsiak, szerintem az rtl valóvilágos honlapján/nem az rtlmoston! amúgy nincs oka szégyenkeznie.

bobby.ewing 2014.12.15. 23:29:12

@Krétagarbó: "Egyébként hogy ki van varrva baszki, még a lábai is tele vannak tetkóval. "
Biztos azzal kompenzál :)))

kamilla123 2014.12.15. 23:29:31

@Krétagarbó: sztem ez minden nézetből csúnya. De így tényleg sokkoló. Komolyan, inkább vicces, mint erotikus.

ő-szinte 2014.12.15. 23:30:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): múltkor én is sérelmeztem az onlinenál, hogy elvették a képet mikor maci elkezdett vetkőzni a zuhanyzáshoz pedig... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

szabinaW 2014.12.15. 23:31:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Tedd a szivedre a kezed: te kinézed GyúrósJózsiból, hogy ő a konspirativ beépitett ember? :D"

Ez hatalmas volt ezen nevetek egy jó ideje !! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:31:23

@nicu71: ja, valahol még meg is szavaztatták, hogy melyiküké a szebb. Vagymi.

Krétagarbó 2014.12.15. 23:31:28

@bobby.ewing: hát, én is leragadtam ennél, pedig kivi lettem volna a farkára is. De aztán nem is mutatták, mint kiderült...

Gia 2014.12.15. 23:31:32

Kb 120-130 kilót bír el a plexi.Nem tudom Maci hány kiló.

ő-szinte 2014.12.15. 23:34:39

@Krétagarbó: háttt én nem a tetioválásait néztem (volna ) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.15. 23:34:53

@nicu71: bármennyire is meglepő, vicceltem. lazító munkanélkülieket látni amúgy sem nagy élvezet. nekem tuti nem.

Falusi Liba 2014.12.15. 23:36:54

@Krétagarbó:
Ennyire. Egyik ismerősöm megcsináltatta a melleit, azóta nem alszik se hasin, se oldalt, csk hanyatt, mert "nyomja". Hanyatt pedig azért nem fekszik, mert "hülyén állnak".

Mondjuk nem barátkozom nőkkel, de ő ezt mindenkinek elmondja, ha kell, meg is mutatja. " gyermek anyja, egyetemen tanít... brrr.

A miért lettem szociopata c. önéletrajzi regény első fejezetét olvashattátok...:D

kamilla123 2014.12.15. 23:38:15

mi volt ez a balhézás Izával?

Mók_Ica 2014.12.15. 23:39:08

@Falusi Liba: talán mer' ő a kanapé... :)))

bobby.ewing 2014.12.15. 23:39:16

Azt nem értem, hogy a disznó mikor bement, azt mondta, fogyni is akar.
Miért nem kéri a szerkesztőktől, hogy neki adjanak enni külön csomagolt diétás ételt, vagy kér egy fekvő biciklit, arra szerintem egy ekkora tömeg is elfér.
Komolyan, még érdekes is lenne, vajon mennyit fogyott, ráadásul éhesen több konfliktust okozna.

kamilla123 2014.12.15. 23:40:15

@bobby.ewing: nekem amúgy ma az volt a benyomásom, hogy fogyott. Mondjuk nemtom mitől :-), de úgy tűnt

Mók_Ica 2014.12.15. 23:40:47

@bobby.ewing: azt nem a bmw-vel szokták? arra mondják, hogy +2cm ;)))

malevil2050 2014.12.15. 23:41:22

@Falusi Liba: Nofene ki gondolta volna ezt a blikkről!? Én bíz nem pironkodom,megnézem legalább lesz viszonyítási alapom.

bobby.ewing 2014.12.15. 23:42:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
dehát ezen semmi sem látszik, pedig direkt felnagyítottam a képet

Gia 2014.12.15. 23:43:27

Akkor Maci tényleg szolinegatív.Az Ágicás-Leós vv-ben még állószoli volt.Ott lett volna esélye pirítani magát.

Mók_Ica 2014.12.15. 23:43:29

@Falusi Liba: megmérték....ööööö lemázsálták beköltözés előtt...190 kg volt.

bobby.ewing 2014.12.15. 23:43:52

@Mók_Ica: "azt nem a bmw-vel szokták? arra mondják, hogy +2cm"
nana, nekem bmw-m van, plusz 2 centi esetében már mindenki sikítva menekülne.
szóval nem igaz :)

Mók_Ica 2014.12.15. 23:44:21

@bobby.ewing: akkor tényleg kicsi, ha nagyítani kellett :))))

bobby.ewing 2014.12.15. 23:45:04

@Gia: és ha beszorul? ott ég el

kamilla123 2014.12.15. 23:45:15

@Aharon: na, a ma esti öfi alapján Edinka kettő piripontot is kapott tőlem:-)

Mók_Ica 2014.12.15. 23:45:20

@bobby.ewing: khhhmmmm.... ez esetben adnék egy telefonszámot.... ;))))))

ő-szinte 2014.12.15. 23:45:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): háttt köcce :-)))
monnyuk ez télleg nem nagy
kérdés, hogy megnő-e... ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.15. 23:46:27

@bobby.ewing: hehe, megelőztél, sztem sem igaz:)))

Falusi Liba 2014.12.15. 23:47:09

@Gia: Nem hiszem. Ti próbáltátok már az állószolit?
Én egyszer, akkor mentőt kellet hívni. Sportos lény voltam mindig, de az a keresztrefeszített állapot, nagyon sokat kivesz, Nekem olyan pánikrohamom volt, hogy ihaj, pedig csupa izom vagyok /voltam. . szerintem ezért ment ki a divatból. Állva szolizni egy igazi extrém sport.

ő-szinte 2014.12.15. 23:48:33

@Gia: oda sem fért volna be ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Mirocska: köcce ;-)))

bobby.ewing 2014.12.15. 23:48:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
áh, ez biztos photoshop
okosabbak nem lettünk

Mók_Ica 2014.12.15. 23:49:37

@Falusi Liba: egyrészt ez, amit írtál, másrészt nekem abban nem barnult le a lábfejem.... én nem szeretem....

ő-szinte 2014.12.15. 23:49:39

@bobby.ewing: HAZUDSZ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.15. 23:49:41

@Falusi Liba: sztem nem az, én jobban szeretem, mint a fekvőt.

bobby.ewing 2014.12.15. 23:49:52

@Mók_Ica:
a többiek priveben küldték

Granca 2014.12.15. 23:51:16

@Gia:
Ezt csak most láttam, köszi. :-)

Falusi Liba 2014.12.15. 23:51:16

@Mók_Ica:
Akkor befogom.:) Legyen 190 (jézusanyám!)

Gia 2014.12.15. 23:52:52

Nem megy ki az állószoli a divatból,csak a fekvő keresettebb a kényelem és a láb barnulása miatt.Maci szerintem beférne az állószoliba,csak legfeljebb nem tudna kijönni.. :-D

Krétagarbó 2014.12.15. 23:52:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egyébként annyira nem jó a teste, mint gondoltam. A hasa sem túl kidolgozott.
De az arca nekem tetszik. Ha kicsit borostás.

Mók_Ica 2014.12.15. 23:53:25

@bobby.ewing: gondoltam, hogy sok jelentkező lesz :))) sokadik nem leszek, én első és egyetlen szeretek lenni :)))))

@ő-szinte: sztem nem rossz ez a farok...... szépen megnőhet, ráadásul nem cerkapöcs, mint tavalyi kiesőnek, aki faszpárbajt vívott au-val :))))

bobby.ewing 2014.12.15. 23:54:00

@Falusi Liba:
nagyszüleim neveltek disznót. valami 130 kiló felett már kevesebbet fizettek az átvevők,

Falusi Liba 2014.12.15. 23:54:08

@Mók_Ica: Én örültem, hogy túléltem. Utána még kétszer szoliztam, aztán abbahagytam. A velem egyidősek (akik szoliztak szarul néznek ki, én pedig sápadtan és simabőrrel keltek hitetlenkedést a korommal kapcsolatban) . Ne szolizzatok, lécci.

Granca 2014.12.15. 23:54:32

@kamilla123:
közben Mirocska és Gia leírta: valamikor Au célzott arra, hogy Krisztián farka kicsi.
Mondjuk én is elég morcos lennék, ha valaki egy ilyen élő műsorban beszélne erről. Különben nem értem, ez miért olyan fontos?
Mi ez az elharapódzott pénisz-méret-görcsölés a villában is, meg most Aunál is?
Tényleg azt hiszik, hogy ez igazán számít?

bobby.ewing 2014.12.15. 23:54:39

@Krétagarbó:
mert semmi sem igaz, ami a zinterneten van

Mók_Ica 2014.12.15. 23:55:06

@Falusi Liba: képzeld ha rád fekszik ekkora súly.... ha pedig te feküdnél rá.... nos, akár egy vízágy :)))))

bobby.ewing 2014.12.15. 23:55:57

@Mók_Ica: nem lennél sokadik, veled csak kettesben csinálnám, isten őrizz hogy belekényszerítselek egy gruppiba

Mók_Ica 2014.12.15. 23:56:44

@Granca: annak kapcsán merült fel, hogy melyik szex volt a Zigazi a villába... és volt fannika-dönisz só és iza-traki só..... asszem ekkor mondta eztet au.....

Krétagarbó 2014.12.15. 23:56:53

@bobby.ewing: ja, akkor az sem igaz, ami a BMW-ről és egyéb kellékeidről olvasható a neten???:))))

bobby.ewing 2014.12.15. 23:57:07

@Mók_Ica:
egyébként melyik volt a csábító?
A bmw vagy a nagy farok? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.15. 23:57:23

@Krétagarbó: az hagyján, de most néztem csak, hogy milyen oldalt linkeltem be... :D
Milyen kibaszott beteges(?) agynak kell lenni ahhoz, hogy valakinek eszébe jut az, hogy kimentse és összegyűjtse játék és széria szerint kategorizálva az ÖSSZES szereplő farkáról készült felvételt, majd nyisson róla egy weboldalt?! :D

ő-szinte 2014.12.15. 23:57:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): láttam, köccce ;-DDDDDDDDDDDDDD
háttt nem tom, még mindig nem ér lábszárközépig :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kéne mellé komisz és akkor látnánk a különbséget
hogy mire is okos aki buta? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Falusi Liba 2014.12.15. 23:57:42

@bobby.ewing: Nekem van kocám, elég nagy, nem tudom mennyit nyom, a határban le akrák vágni, pomt arra bringáztam, és hazahoztam. Elfér, mi vegák vagyunk, a kutyákkal játszik ( ehhez kellet 2 hét). Végelgyengülésben fog meghalni, szeretetben.:D ( Úrristen én is gyülis vagyok?!!!):DDDD

bobby.ewing 2014.12.15. 23:57:49

@Krétagarbó: há linkeljek egy fotót róla?!

Mók_Ica 2014.12.15. 23:58:18

@bobby.ewing: és akiktől priviben kaptál telszámot?? úgy értettem, nem állok sorba :))) a grupit fel sem tételeztem..... különben is, még szűz vagyok :)))))

mézescsók 2014.12.15. 23:59:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én nem! Csak olvasgatok csöndesen.

@Aharon: @Falusi Liba: Kedvesek vagytok, de az a "kiskutya" nem egy öleb, hanem egy kb. 45 kg-s német juhász volt. Családtag, szavazati joggal. Voltak cicáink is, imádtam őket.
Elengedem lassan.

Ay Mama, Que paso 2014.12.15. 23:59:27

Ó Uram!Biztos már megismered a hangom!És! Azt is tudod mit szeretnék!?! Igen!Te mindenható vagy!Nem én nem!! Változtasd a jépégét futóképpé, nekem jó lesz aviban!Pont mint fiad tette amikor a vizet borrá!Igen Kánaánban a menyegzőn!!És bocsásd meg bűneinket, ha ráérsz!!
អាម៉ែន!!!!

Krétagarbó 2014.12.16. 00:00:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet az oldal, ezért nem is mertem tovább lapozgatni benne:)))

ő-szinte 2014.12.16. 00:01:07

@Krétagarbó: úgy néz ki azokon a képeken, mint egy gyereklány :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-OOOO
akinek farka nőtt
az első képen meg azt hittem első blikkre, hogy Cristofel a kubai macsó van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.16. 00:01:15

@mézescsók: a mi kiskutyánk egy airedale terrier volt :) imádtuk... családtag volt :)

bobby.ewing 2014.12.16. 00:01:35

@Falusi Liba:
vega vagy? elhívnálak egy jó disznóölésre. hagymás vér, hurka, kolbász, tepertő :)
(neked megcsinálnám szójából) :)

Krétagarbó 2014.12.16. 00:01:48

@bobby.ewing: Isten ments! :) Csak próbálom lekövetni a logikádat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 00:02:04

@Krétagarbó: én azért belelapoztam... háááát.... :D:D

kamilla123 2014.12.16. 00:02:11

@Granca: ja, értem. köszi a választ

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:02:55

Én simán el tudom képzelni, hogy Komisz fejéből pattant ki a szakítós 5let, azért, hogy a Fekete Lyuk elnyelje és átcsábítsa Ádámot a kormosokhoz.(Ezért is úgy "vesztek össze" a fürdőben, hogy mindenki hallja és elhiggye.Érzik, hogy Sínésznő gyenge és ki fog esni, ezért a "lovag" - a bejátszó alapján, ami tuti nézéttségvadász kamu - még tesz egy utolsó kapaszkodót Röné szájába, hogy erőt csepegtessen belé :D
Kíváncsi vagyok, hogy Pöcök meddig hajlandó elmenni a közös ülésen megbeszélt forgatókönyv alapján? :)

Falusi Liba 2014.12.16. 00:03:56

@mézescsók: Mézes, az én "nagyfiam" egy németjuhász. Gyerekkorom óta németjuhik között voltam, tesóimként szerettem őket (egyke vagyok). A férjemmel Őt kiválasztottuk (a többit találtuk, vagy gyepiről hoztuk altatás elől). Nagyon szeretem a németjuhászokat, tudom a gyenge pontokat és folyamatosan rettegek, hogy bármilyen betegség leszakít minket,
Nagyon Veled vagyok, nagyon, jobban mint gondolnád...

Mók_Ica 2014.12.16. 00:05:03

@Krétagarbó: wazze.... most megnéztem mi ez az oldal :))))) döniszt akartam megnézni összehasonlításképpen..... erre épp a godzillát törli esemény után a lepedőbe.... ááááá.....

Krétagarbó 2014.12.16. 00:05:07

@ő-szinte: Mondjuk az nem zavar, hogy csupasz, csak kicsit átverés, felöltözve. Gondolom karra gyúrogatott kicsit, oszt ennyi.

kamilla123 2014.12.16. 00:05:17

@Csókolom nagymama,bukta van?: igen, sztem is összebeszéltek. De akkor is gáz.

bobby.ewing 2014.12.16. 00:05:28

@Mók_Ica: a privisek közül kettő is visszalépett, miután kaptak egy képet hatalmas péniszemről. (a goggle fiók is visszautasította először, zippelnem kellett hogy átküldhessem.) Azt írta az egyik ez már extrém sport lenne.

ő-szinte 2014.12.16. 00:05:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudhatnád, hogy én nagyon jól szemléltetek ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.16. 00:05:47

@Mók_Ica: én éreztem, hogy nem szabad belelapozni:))))

bobby.ewing 2014.12.16. 00:06:17

@mézescsók: 45 kg-s német juhász
sejtem hova tüntek a cicák

kamilla123 2014.12.16. 00:06:18

nekem olyan, mintha Robin hízott volna egy picit arcra.

Falusi Liba 2014.12.16. 00:07:31

@bobby.ewing:
íszámtalan disznóölésen voltam. Egyik nagymamám paraszt, amolyan igazi földműves. NEkem kisgyerekkorom óta a legszörnyűbb hang egy disznó visítása a leölés előtt. Aztán pedig a tor. Utálom, gyűlölöm, 26 éve, amióta gondolkodom. 11 éves koromtól nem eszem húst, 35 vagyok.

ő-szinte 2014.12.16. 00:07:35

@Krétagarbó: nem azt mondtam, hogy az a baj, hogy borotvált, az nem baj
de olyan kislányteste van :-OOO
vmiért nekem azokon a képeken olyan
és ha szőrös lenne, lehet nem is látszana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.16. 00:09:08

@bobby.ewing: nem engem választottál, nem állok be a sorba :PPPPP

@Krétagarbó: többet én sem néztem.... elborzasztó a felsorolás és rendszerbe-szedés.... mármint a rendszerezés tárgya..... csak remélem, hogy egy nő..... de attól tartok ez egy pasi munkája..... brrrrrrr

ő-szinte 2014.12.16. 00:09:39

@Mók_Ica: na mosssmá csak megnézem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.16. 00:10:39

Na átadom a helyemet az éjszakás műszaknak, remélem lesz ON:))

Mók_Ica 2014.12.16. 00:10:55

@ő-szinte: döniszt kihagyhatod :))))

Zsolt28 2014.12.16. 00:10:55

Kinek mi a véleménye a villalakókról?
Szerintem:

Fannika: extrém buta, felszínes, infantilis gyereklány. Butaságánál csak az önzése nagyobb, a férfiakhoz való viszonya pedig olyan mint egy kurvának, aki minden kiállóba beleül. Hogy jót is mondjak róla elképesztően aranyos csaj, annyira lütyő, hogy az már szórakoztató sokszor. Persze ha én lennék a pasija, akkor simán megfojtanám, idővel.

Dani: iskolázottsága okés, gyakorlatiasság, élettapasztalata, ááá hagyjuk. Amolyan balfasz, akit szívesen fognak kihasználni a nők. Ránéznek és látják rajta, hogy madár. Van bennem felé egy kis szimpátia, mert 22 évesen szerintem én sem voltam sokkal ügyesebb. Amúgy egy jó gyerek, lelkiekben nincs semmi gond vele. Szeretne egy puncit magának, de nem egy Don Juan.

Reni: nincs vele igazán bajom, de tényleg úgy mutatják, hogy ez az a csaj, aki mindig valami rosszat mond valakire. Tényleg unszimpatikus ez a folyamatos "fröcsögése". Elég nagyképű is, közben meg olyan buta, hogy a hold neki egy csillag:). Egyébként általában jól látja a dolgokat (Zsu-t, Laci-t), de szörnyen gáz, hogy csak ez jön folyton belőle.

Maci: szerintem ő az a villalakó, aki képes humoros lenni és nem csak ordenáré módon. Meg van a magához való esze, nem egy hülye gyerek (ez főleg gyakorlatiasságot és élettapasztalatot takar). Nem tartom rosszindulatúnak, de úgy viselkedik mindenkivel, ahogy vele is viselkednek (lásd Laci-s konfliktus).

Edina: szeretem ezt a lányt. Az iskolában biztos nem volt penge, de van józan paraszti esze, és a gondolatai, tettei intelligenciáról tanúskodnak. Az egyetlen lakó, akire azt mondom, hogy helyén van az értékrendje és van jelleme. Nagyon cuki lány, de iszonyat naiv.

Ádám: nincs vele semmi gond, de még túl sokat nem mutatott magából. Fogalmam sincs, hogy milyen ember ő.

Robin: nagyon érzékeny srác, szerintem látens meleg. Abszolút konfliktuskerülő, amolyan bocs, hogy élek típus. Abszolút nem férfias karakter, de jólelkű ember. Nem véletlen, hogy jóban vannak Edinával. És milyen fura, hogy két nővel van kapcsolata. Az egyik pont az ellentéte, Dóri, míg Edina pont hozzá passzol személyiségben, és ezek már az elején szinte szavak nélkül kirajzolódtak a villában.

Laci: bunkó, tapló, paraszt. Zsu férfi megfelelője, aki csak játszik és kihasználja Edinát. Primitív faszi, aki minden konfliktusában előhozza a testi erejét. Nagyképű fasz, akinek annyi esze van, mint egy marék lepkének. Egyébként egy kifejezetten férfias karakter, gyakorlatias és őszinte faszi. Van vér a pucájában és vagány szórakoztató hapsi lenne ha nem lenne egy ekkora fasz. Dórival kapcsolatban teljesen igaza volt, viszont amit Edinával csinál az nagyon gáz. Ez a lány nem érdemli meg, hogy játszanak vele. Bár a fizikai érintés, az intimitás olykor kell mindenkinek, így talán mindkét fél megkapja azt, amit akar. De szerintem Edina rá fog baszni. Az érzéseket nem lehet irányítani, és a másik közelsége fel fogja erősíteni benne. Persze nem tudom, hogy mennyivel jobb ha megtartóztatja magát és csöndben Laci nélkül szenved.

Zsu: szociopata, kihasználós kurva. A leggázabb kurva fajta a villában és a való életben is. Művi, megjátszós, sokszor színlelt érzelmekkel. Az első tette az volt, hogy két férfit is maga mellé állított két különböző stratégiával. Most meg játssza az erkölcsöst, és tűr, hogy az ellenségei a saját mérgükben és gyűlöletükben fürödve essenek ki. Ez még racionális taktika is lenne, nem is ez a baj vele, hanem az érdekből történő manipulálása, amit a kinti életben is alkalmaz. Szerencséjére az emberek (nézők) jelentős részét jobban zavarja az ellentábor, mint ez a nő, és annyira buták, hogy a manipulálást fel sem ismerik.

Dóri: hivatásos kurva, aki próbálja a múltját elkendőzni a játék során. Agyatlan, műanyag nő. Még csak nem is szép. Én nem tudom, hogy ki fizetne ennek a nőnek több százezer forintnyi eurót bármiért is. Szerintem csak az igényteleneknek tetszik ez a mű nő. Még más faszával sem dugnám meg. Fannika a természetességével sokkal szebb. Intelligenciára kb. hasonlók, bár Dórinak több élettapasztalata van és ezért picit okosabb. A káromkodása ordenáré és ocsmány, sokkal zavaróbb mint Fannikáé. Laci kimondta mindenki előtt, hogy milyen ember és ezért bosszúból mindennek lehordta és folyamatosan rá rakja a jelét. Gáz.

Dennis: amikor a barátnőjével szakított az egy ritka féreg dolog volt. Elég műmájer a csávó, de nem csinálja annyira rosszul. Sármos hapsi és szemlátomást ért a nőkhöz. Csinálja a showt, olykor karakán, de nagyon sokszor simulékony. A szerepében többnyire hiteles, szórakoztató egy fasz. A jelleme nem nagy szám, de szerintem nem ostoba és még szimpi is lehetne, ha nem lenne egy gyökér:). Kicsit olyan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint Fannikával. Szerintem esetükben zsák a foltját.

Krétagarbó 2014.12.16. 00:12:06

@ő-szinte: majd mesélj róla:))

Pussz!!!

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:12:15

@Falusi Liba:
Bocsánat!
Magamat akartam kilyavítani és véletlenül neked válaszoltam:)

bobby.ewing 2014.12.16. 00:12:40

@Falusi Liba:
az nem lehet. Ha 11 éves korodtól nem eszel húst és most 35 vagy akkor 24 éve nem ennél húst.
Akkor pedig már halott lennél, hiszen 20 évnél többet nem lehet kibírni hús nélkül. Ez tudományos tény.

Falusi Liba 2014.12.16. 00:14:34

@Csókolom nagymama,bukta van?: Szeretnél olyan tiszta leket, mint az enyém, bár egyszer látnád magad az én szememmel, ahogy Pilinszky írta.

ő-szinte 2014.12.16. 00:15:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): annak a Máté gyereknek az édenben pl... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.12.16. 00:16:17

@bobby.ewing: Még sosem hallottam erről a tudományos tényről,de akkor én vagyok a második bizonyíték hogy van élet a halál után. :-)

Falusi Liba 2014.12.16. 00:16:30

@bobby.ewing: Nem, nem az . 36 leszek, 11 éves kormtól nem eszem húst. Tulajonképpen semmilyen bajom nincs, Élek és jól, holnap egy tehént mentünk irgalmatlan körülmények közül, tehéntejet nem iszom, de majd sajot fogok készíteni.

ő-szinte 2014.12.16. 00:17:28

@Mók_Ica: megmondom őszintén, éden máté a kedvencem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:20:39

Én bevállalom Fannikát:
Volt "szerencsém" hasonló csajokhoz.Általában azokban a nőkben alakul ki ez a habitus, akik rút kiskacsából váltak királylánnyá és ezt nem tudják kezelni.
Állítása szerint azért vonult be a vellába, mert be akarja bizonyítani azoknak akik anno kiközösítették, nem szerették, esetleg csúfolták is, hogy nem rossz ember.
Nem teljesen reménytelen, de digidugin kívül másra nem ajánlanám senkinek.
Feleségnek elviselhetetlen lenne.

Mók_Ica 2014.12.16. 00:21:40

@ő-szinte: ő borult le a teraszról pisilés közben, ugye? :)))))))))))

Falusi Liba 2014.12.16. 00:23:00

@Csókolom nagymama,bukta van?:
Olyannyira gáz, hogy a falubéliek, idehozzák a leölésre (vagy arra sem méltó) állatokat, mi pedig vlük élünk, szeretetben. Van kecskénk, az említett kocánk, sok öreg tyúkunk, macskáink, 4 kutyánk és boldogok vagyunk. Nem eszünk húst, hanem zöldségeket, és nagyon, nagyon gázak vagyunk.:D

bobby.ewing 2014.12.16. 00:23:48

Viccen kívül, próbáltam, nekem nem jött be, kívánom a húst. Így azzal sincs bajom, ha el kell vágni egy csirke nyakát, vagy leölni egy disznót. Nem kínzok állatot, de megeszem, mint egy ragadozó.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:26:18

@Falusi Liba:
Félreértesz!
"áz"-t írtam "gáz" helyett és a saját válaszgombom helyett véletlenül a tiédre klikkeltem.
Elnézést ha akaratlanul is megbántottalak!

Falusi Liba 2014.12.16. 00:27:40

@bobby.ewing: Nincs ezzel baj. A baj ott kezdődik, hogy a kuytáimnak nek dok bóti csirkét, mert annyira táposak (hormon, stb)) hogy egyből kiüti őket. Nincs már ragadozás, csak túltenyésztés és kihasználás. Nem szoktam téríteni, de el kell mondjam, hogy a kuytáimnak nem veszem meg az bolti húst, amit az emberek esznek, mert annyira felpumpált, hogy az érzékenybbeket egyből kiüti.

Falusi Liba 2014.12.16. 00:30:29

@Csókolom nagymama,bukta van?:
Oké, bocsánat, nem értettem, mire a nagy hevület! Elnézést kérek!

Juvegrande85 2014.12.16. 00:31:34

@Mók_Ica: Szerintem Dóri azon kevesek egyike akik sejtik Edina erejét. Látszik rajta, hogy tiszta ideg mindig amikor Edina van valamiért porondon vagy csak pusztán már a közelségétől is. Ennek csak egy minimális részét gondolom annak, hogy Laci tőle hozzá pártolt. Bárki bármit mond valamilyen szintem ez is közrejátszik a dologban. Másrészt viszont Dórin látszik véleményem szerint a tanácstalanság leginkább, hogy mit is kellene kezdeni egy szimpatikus karakter ellen ahhoz, hogy kiénekelje a nyereményt valahogy a szájából. :) Meggyőződésem, hogy neki már most ezen jár az esze. A többiek nagy része sík hülye így nem foglalkozik semmi ilyesmivel. Akik meg okosabbak azok a játék ezen szakaszában még tudják tartani a póker arcot. Bár én már most azt mondom ugyan még nagyon az elején járunk ... kurva kíváncsi leszek Edina, hogy fogja elveszíteni ezt a játékot.

Mók_Ica 2014.12.16. 00:31:43

@Falusi Liba: tök jó, hogy van erre helyetek :)))) egy lakásban erre nincs lehetőség .....

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:34:55

@Falusi Liba:
Neked nincs miért elnéznést kérned.
Egyébként én is nagyon szeretem az állatokat, van két szuper kutyám.Ennyi állatnak van hely nálunk :)

Falusi Liba 2014.12.16. 00:35:02

Összefoglalva:
Faszkalapkáim, ne szolizzatok és ne egyetek bolti húst, mert az még a kutyáimat is kiüti.

Barnítson Titeket a legközelebbi csillagunk , a Nap csókja (szépek vagytok sápadtan is), ha pedig húst esztek, akkor csak tiszta forrásból (ne hormonosat, hiába akciós).

Mók_Ica 2014.12.16. 00:38:04

@Juvegrande85: plasztik elég távolságtartó... plusz talán kaphatott némi infot kintről, hogy edina erősebb, mint bent gondolják..... (de ez az én összeesküvés elméletem csak)

Edinát még kevésbé viseli el azóta, hogy lacccival csókolózott....
Plasztik valóban okozhat némi meglepetést, ő "finomabban" húz oda, ahol "erőt" sejt..... lsd. zsunak hogy puncsolt, amikor visszajött.....bár én plasztikot nem tartom se okosnak, se szépnek.....

Falusi Liba 2014.12.16. 00:38:59

@Mók_Ica:
Hát mi kivergődtünk a pesti lakásból, hiteleket hordozunk, de 10 éve sokkal szebb az életünk. Többet spórolunk, szon, amin lehet ( pl:: most a fűtés), többet mávozuk, de nagyon megéri. A férjem is, meg én is budaepesten nőttünk és éltünk,

Mók_Ica 2014.12.16. 00:39:49

@Falusi Liba: jaj de jó, hogy szóltál... én eddig a hold fényében próbáltam sütkérezni.... oszt semmi eredménye nem vót.... rönének hívták a tanárnőt... :)))))))))))))))))))

Falusi Liba 2014.12.16. 00:40:55

@Csókolom nagymama,bukta van?: :) Jó, hogy így beszélsz róluk, mert akkor biztosan szuper helyük van. Amikor megtaláltam a negyediket, és befogadtuk, mi azt hallottuk ki az ugatásukból, hogy
-Nincs hely! Nincs hely!

:D

Mók_Ica 2014.12.16. 00:41:42

@Falusi Liba: már én sem pesten élek, de még közel...... még pár évet várok és megyek messzebb, egy még nyugisabb helyre :)))

Falusi Liba 2014.12.16. 00:42:52

:DDD de hüje vagyte:DDDD

verkli 2014.12.16. 00:43:43

@Zsolt28: Nagyjából egyetértek veled, de szerintem Macit túl-, Dórit pedig alábecsülöd. Ádina pedig jó lehetett a suliban, szorgalmas fajta. Meglepő, hogy Komiszban nem csak én látok valamit.

Falusi Liba 2014.12.16. 00:44:39

@Mók_Ica: Fú, banyek, enkünk is pár évünk pestközelben... de belakták a kiköltözők, menekülni kellett...:)

Falusi Liba 2014.12.16. 00:45:55

@Falusi Liba: jav. volt nekünk ( bár így is értelmetelen)

Mók_Ica 2014.12.16. 00:46:40

@bobby.ewing: @pomac: tudósítsatok pls :)))

@Falusi Liba: én még várok kicsit..... :)))

bobby.ewing 2014.12.16. 00:47:52

Ettek, fanni nem érti mit mond maci
kép el

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:50:20

@Falusi Liba:
Nagyon jó lelkű lehetsz.
A félreétett hozzászólásra is nagyon visszafogottan és kutúráltan reagáltál.Ahhoz képest amilyen sértő lehetett....
Én is gyerekkorom óta mentettem a kutyusokat, általában szegény nagymamámnál depóztattam őket amíg nem találtam nekik új gazdit, de a nagyira is rásóztam párat + 2 kidobott kiscicát :)

Juvegrande85 2014.12.16. 00:50:30

@Mók_Ica: Szépnek én se. Ugyan okosnak sem de ha a játékát nézem a lányok közül ő az véleményem szerint akinek leginkább benne van a fejében, hogy hol van... miért van itt. Ő az véleményem szerint aki a leginkább minden mozdulatát és megszólalását úgy igazítja hogy tisztában van vele hogy 100 kamera veszi és millió plusz egy ember követi minden percét. Zsu még ilyen bizonyos szinten de ő okosabban és jobban csinálja eddig. Amit Dóri csinál azzal egy ideig még el lehet lavírozni de egyre többször fog azért ő is megfeledkezni a kamerákról és akkor legtöbb esetben mint ahogy ritkán azért már most is láthattuk... kibukik belőle a bunkó.

Falusi Liba 2014.12.16. 00:51:58

@Mók_Ica: :)Ha már megszületetet az elvágyódás gondoltata, akkor már megette a fene . Ez tapasztalat.:) Szarka menet volt, de mégis felemelő... nyilván érted...:S

Onereality 2014.12.16. 00:52:14

Denisz, ahogy panaszkodik Fannikanak es Dorinak, hogy mit mondott neki Laci, meg hogy neki legalabb van mire buszkenek lenni, o jampiskodhat a farkaval, meg legalabb hasznalja :)
Annyit meg nem mert a Laci szemebe mondani, hogy igen, lefaszkalapoztalak mar ha tenyleg igaz.

Dori jol latja, hogy bizonyos szempontbol o pasisabb csaj, mint amennyire Robin vagy Adam ferfi.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:55:01

@Mók_Ica:
Plasztik mögött ott áll egész Dubai :D
Irreális számok jönnek ki vele kapcsolatban a szavazásoknál.
A vellába is valamelyik kuncsaftja nyomhatta be.
Szerintem is kap külső infókat, de ahogy ő mondta megvan a magához való esze is :)

Mók_Ica 2014.12.16. 00:55:53

@Juvegrande85: remélem minél hamarabb..... némely megnyilvánulása előrevetíti, hogy nem lesz egyszerű :))))

@Falusi Liba: érlelgetem :))) egy költözést nem viselnék most el.....

Falusi Liba 2014.12.16. 00:55:56

@Csókolom nagymama,bukta van?:
Akkor ölelés:D Nálam éppen 3 kutya vár gazdira:D Nekem ezek a legboldogabb pillanatok ( pedig biztos jó mondjuk Maurituson henyélni), ha hasonszőrűekkel tudok -akár virtuálisan is- összepacsizni. Sosem cserélném el ezt az érzést semmire. Örülök, küzdjünk, amíg tudunk, a gyerekekért, az idősekért és az állatokért!!!:DDD Puszi!!!

bobby.ewing 2014.12.16. 00:56:26

@Juvegrande85:
nekem dóri a pozitív csalódás
és ádina nem szimpatikus

Falusi Liba 2014.12.16. 00:58:04

@Mók_Ica: Tudom, nekem is nehéz volt.Rengeteg lemondással járt. Kábé 5 éven át tartott és alakulhatott volna másképpen is. Nagyon szorítok, hogy a végén úgy alakuljon, ahogy a legjobb..)))

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 00:58:54

@Falusi Liba:
Én is örülök!:)
Puszi, ölelés, és óriási virtuális pacsi :D

Mók_Ica 2014.12.16. 00:59:25

@Csókolom nagymama,bukta van?: mű nő, mű mozdulatokkal..... pasisan mozog, sokszor pasisan beszél.... sztem semmi nőies lágyság, kedvesség, stb. nem látható benne

dubajból hányan nyomkodhatnak rá? :)))))))))))))))))

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 01:00:00

Maci nyit a gyaloggal ma este
tudod hogy látom az egészet? -kérdezi
Fanny és Dennis sem értik, asztalnál esznek
Maci hablatyol Fanny találgatja
Maci csak szopatta Fannyt (úgy érzem ilyenkor kell a lábjegyzet: nem úgy)

sikerült egy óra alatt nem egész tizenegy másodpercet hozzátenni az ország legnézettebb realityéhez és mindezt az ország vezető tv csatornájának kistestvérén,
mondjuk a csatorna szónak több jelentése is van

Lipton 2014.12.16. 01:00:17

@bobby.ewing: Akkor rá fogok szavazni. :D

Morcz 2014.12.16. 01:02:55

Sziasztok!

Gondoltam megnézem van-e on de a folytatjuk uralja a terepet...:(

@bobby.ewing: maximalice egyetértek.

Falusi Liba 2014.12.16. 01:03:47

Világbéke hangulatom van, köszönöm!:)

Ölelés nektek, jó éjt, szép álmokat!

Juvegrande85 2014.12.16. 01:05:07

@bobby.ewing: Nincs két teljesen megegyező vélemény. :) Nálam ha nem is ég és föld megítélésben a két lány de nagyon messze esnek egymástól. Edina egy kimondottan szimpatikus ember. Dóri meg nem nagyon és akkor még finom voltam :) Hogy miért arról sokáig el tudnánk vitatkozni szerintem. :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.16. 01:05:09

@Mók_Ica:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amilyen fáradtnak és enerváltnak tűnik, nem kevesen.

Morcz 2014.12.16. 01:06:34

@Ay Mama, Que paso: "sikerült egy óra alatt nem egész tizenegy másodpercet hozzátenni az ország legnézettebb realityéhez és mindezt az ország vezető tv csatornájának kistestvérén,
mondjuk a csatorna szónak több jelentése is van
Válasz erre
"

Mit lépne panasz esetén az ORTT? :D

bobby.ewing 2014.12.16. 01:08:54

@Mók_Ica: hogy nem olyan tüke, mint amilyenre gondol az ember a kinézete alapján.
még amit a piramisokról mondott is tetszett, ha nem is értek vele egyet, de az látszik odafigyelt a műsorra

ő még a gyűlölködésbe sem ment úgy bele, mint reni/fanni. és nem beszél olyan mocskosul mint fanni.

Mók_Ica 2014.12.16. 01:09:08

megyek én is aludni, jó éjt :)
az éjszakai műszaknak sok on-t :))

Morcz 2014.12.16. 01:10:24

@Ay Mama, Que paso: aztán matt, vagy csak símán sakk? :D

@bobby.ewing: Fanniba azt bírom hogy amikor észbakap akkor gyorsan elnézést kér ha kicsúszik valami a száján...:D
Dóri mellett még Fanni és Renit akit kedvelek a benti csajok közül.

Mók_Ica 2014.12.16. 01:10:37

@bobby.ewing: ezt folytatjuk holnap.... öööö.. ma később :)).... dórit én másképp látom ... talán mer' nőből vagyok :)))

Haplo 2014.12.16. 01:13:02

@Zsolt28: @Zsolt28:

Laci: szerintem nem hasznalja ki Edinat, marmint nem a szo klasszikus ertelmeben. A kihasznalas tudatossagot jelent, legalabbis szamomra, tehat hogy akarom hasznalni, szamitok, tervezek, o viszont szerintem nem ezt teszi. Egyszeruen csak tipikus huszoneves himnemu, nem tul erzekeny, de nem is teljesen erzeketlen, nem bunko vagy tudatosan kihasznalo csak nem gondol bele melyebben abba, hogy a cselekedetei (vagy adott esetben azok hianya) mit okoznak annak a lanynak aki bele van zugva. De reszben jo is igy, hogy ennyire "erzeketlen", gondolj bele mi lenne, ha kolcsonosse valna a dolog... Edina kijelentette hogy nincs szex mert a mama megoli, szerintem tartani is fogja magat ehhez, egy kolcsonos szerelembe jobban beleorulne mint a jelenlegi "platoi" szerelemebe. Eleg csak arra a jelenetre gondolni mikor kirohant Laci agyabol :) Ha szorosabba valna a kapcsolatuk mit csinal majd? vagy belemegy a szexbe mert nem bir magaval, ami jelen helyzetben eleg nagy karakter ongyilkossag lenne, vagy orlodik, mi meg nezhetjuk a nyuglodeset... mindenkepp rosszabbul jarna. Igy kicsit szerencseje van, mert Laci korantsem teljesen erzeketlen taktikus mint Zsu, hogy meg csak kozel se engedi magahoz, azert ok olelkeznek, csokoloznak, nyilvanosan megmondja hogy o a legnagyobb kellemes csalodasa, megkoszoni, megoleli, (Edina meg ragyok tole) de nem alltatja szerelemmel ami a villaban nem teljesedhet be, hogy a Lilu fele elcsepelt szofordulattal eljek... Sokkal rosszabbul jart volna Edina egy Zs-logikaju "csak neked akarok jot, tavol tartalak" sraccal, Laci a maga tapintatlansagaval azert igy is sokkal tobb oromot okoz neki, mint Zsu Daninak, es ezaltal szamomra Laci is sokkal szimpatikusabb. Arrol nem beszelve, hogy bar neha o is szidja a tobbieket, de nem olyan gyulolettel mint ok a feketeket... Nekem egyre szimpatikusabb, ma amikor az apjaval meg a csaladjaval valo kapcsolatat meselte komolyan megsajnaltam, es szamomra reszben meg is magyarazza miert olyan amilyen a jelleme. Nyertesnek nem gondolom, de eljutni jo messzire igen, es szerintem ossze is jon neki utana az ismertseg, musorvezetes ha akarja stb, mittudom en, emberileg sokkal felvallalhatobb mint mondjuk Au az elozobol, vagy a bentiek kozul Dennis vagy Maci.

Zsu: O viszont Danit pont igy kezeli, hidegen, a tegnapit visszanezve azt mondanam irtozva. Lehet van benne valami, Dani sokkal jobban ratelepszik mint Edina Lacira, de akkor is, az a holalvos jelenet... visszanezve se tudom eldonteni ki volt bunkobb, o vagy Dani. Egyertelmuen alazta, foleg mikor furta be magat Robin melle mikozben a sracok korusban obegattak, hogy Dani te lany vagy? Dani veled senki se akar aludni? Ebben a helyzetben ha van benne egy kis noi empatia, vagy akar sajnalat, nevezzuk barminek, akkor vagy mellefekszik, vagy elhuz a picsaba onnan szo nelkul, de nem teszi ki ennek a helyzetnek, hogy a fiutarsak igy kezeljek. Persze a tobbiek is hibasak voltak, de ez most mas kerdes, Zsu hihetetlen szarul kezelte a szitut. Volt egy olyan erzesem, hogy igazabol nem is Robi melle akart fekudni hanem Laci melle, szo szerint konyorgott Robinnak hogy menjen fel az agyra (akkor o marad Laci mellett...), elotte meg Edinat huzta a karjanal fogva, hogy menjen fel. Az valahogy nem jutott eszebe hogy LAcit is felkudje, negyen nyomorogtak ott egy rakason, de csak Edinat meg Robint kuldte volna fel.. Kozben Dani szo nelkul fekudt az agyon, a vegso kerdesekre tort ki, de addigra Zsunak ezer lehetosege lett volna megsajnalni, valtoztatni a helyzeten, vagy felmenni az agyra vagy bemenni a szobaba, barmit, de nem ezt amit csinalt. Onzo volt, de nagyon. Az utana lefolytatott beszelgetesben is onzo, kicsinyes volt, adjal tuzet, nem adok, add vissza a cigijeimet (munkahet volt, o vette a cigit Daninak, amit ilyen kicsinyesen szedett vissza), menj a motelomba aludni... szamomra gusztustalan, szamito, erzeketlen, EQ-negativ, meg siman kinezem belole, hogy ha Danit valahogy lerazta akkor kikot Laci agyaban, Edinanak megmagyarazva hogy csakis az o erdekeben teszi, mert felti Lacitol inkabb magat aldozza be :) Szoval en nem birom....

bobby.ewing 2014.12.16. 01:13:44

@Mók_Ica:
valóban, én férfiból vagyok.
dóri, ha csak ránézek is üzen valamit. nyilván a saját céljait akarja elérni így, de az egész testét próbálta átalakítani a férfiak örömére :)

Morcz 2014.12.16. 01:16:33

@Haplo: Zsu egy hideg számító érzéketlen dög, simán kinézem belőle hogy az életben is ilyen.

bobby.ewing 2014.12.16. 01:19:17

@Haplo:
egyetértek.
még annyit, hogy ha laci ki akarná használni edinát, akkor nem piásan menne rá, hanem józanul.

Morcz 2014.12.16. 01:27:52

On!

Maci, Ádám és a hangja alapján Laci a kanapén.
a párbaj lehetőségekről beszélgetnek
(spec engem Ádám nagyon irritál, jó lenne ha Reni kint hagyná a fenébe)

Zsolt28 2014.12.16. 01:28:17

@Haplo: Egész szofisztikáltan látod a dolgokat, érdekes volt olvasni, amit írtál. Nagyon pontosan követed az eseményeket, és ahogy leírtad igazat kell adjak neked Lacival kapcsolatban (Edinával). A tiéd a pontosabb megfigyelés.
Zsu-t én sem bírom, de abban az alvós konfliktusban nem mélyedtem bele nagyon. Viszont, ahogy leírod, kb. pont ezt vártam a csajtól. Nekem az okoz meglepetést, hogy mennyi ember kedveli ezt a csajt. Ráadásul sok esetben nők, míg bent főleg a nők vannak ellene és a férfiakat kenyérre keni. Bár azt gondolom, hogy azok a nők, akik pl. egy blogon kiállnak mellette, simán széttépnék egy ilyen vv-s "játékban":).

Morcz 2014.12.16. 01:31:02

Ádám magyarázza a bizonyítványt, hogy mikor kezdődött a rossz viszonya Fannival.
Ádám oylan hülye, hogy elszólta magát Macinak, hogy a másik csapat azon agyal mi lesz ha Reni Robint vagy Ádámot viszi.

Ha jól veszem ki,akkor mintha Ádám korábban lefaszozta (szóban) Fannit.

Onereality 2014.12.16. 01:31:21

@Haplo: jajj, ne mar, nekem soha nem kellene, hogy sajnalatbol, konyoruletbol mellem fekudjon egy no, milyen mar az, ugysem hinnem el!!!
ha zsu rabukott volna lacira, daninak akkor sem lenne hozza semmi koze.
nem ertem, milyen alapon iranyitana zsu libidojat, ennek a szovetsegnek semmi koze a szexhez, az, hogy dani ezt nem fogja fel, vagy reszegen nem akar tudni rola, az egyeni szocpol.

Morcz 2014.12.16. 01:33:20

Fanni közli Ádámmal hogy ő (Fanni ) legalább Face to face megmondja mit gondol, ellentétben Ádámmal aki mindig a háta mögött beszélte ki/támadta be.

Haplo 2014.12.16. 01:34:02

@Zsolt28: Dani: nagy Doors rajongo, es az a vilag nem a macso ferfiakrol szolt, en meg emlekszem a Doors korszakra, hazibulikra, akkori zenekre, vallig ero haju fiukra, a mai vilagban az olyanokra siman rahuzzuk az anyuci pici fiacskaja jelzot, ami nem igaz, egyszeruen csak mas, mai szemmel nezve sokkal kevesbbe kemeny, de ez nem feltetlenul jelent negativat. Zsu-val valo kapcsolatat szerintem o is felmerte, tudja hogy nem lesz tobb, de ettol meg probalkozik. Nem tudom elitelni miatta, mit csinaljon? az erzelmeket nemlehet kikapcsolni parancsra, a normalis eletben ezt ugy oldjuk meg hogy elkeruljuk egy ideig az illetot, amig ki nem hul minden, de itt hogy? Ezert probalja a maga modjan, ezzel visszatetszest valtva ki a bentiekbol es kintiekbol egyarant. Ahogy lehordta mindennek az tipikus duhkitores volt, elgurult a gyogyszere, nem kellett volna, utolag o is belatta, hogy azok a szavak tul kemenyek voltak meg akkor is ha adott esetben igaza volt... Kivancsian varom, hogy el tudja-e felejtetni a nezokkel ezt az egeszet, ha lenne valami jo huzasa akkor talan, de sajnos tulzottan Zsu-ra epitette a jatekat, massal szinte alig latni, igy nemigen tudom, hogyan tovabb, majd meglatjuk. A jatekban viszont talan az egyetlen aki kepes egy lepessel elobbre jarni, logikusan gondolkozni, ki kivel miert tamadhato vagy vedheto, taktikazik jo ertelemben, es teszi mindezt nem gyulolkodve, ezaltal szamomra szimpatikus modon. Lehet hogy meg is nyeri, bar ha rajtam mulik nem, en a masodik helyet szantam neki :)

Edina: azt hiszem ezutan nem kell mondanom, hogy o a favorit. Nem hibatlan o sem, es itt most nem arra gondolok, hogy napraforgo vagy miket mondtak itt ra, de neki is vannak rossz pillanatai amikor gazul viselkedik, pl az az ottalvos ejjel, nem adtak az osszefoglaloban, Lacival bunkozott elotte, de ertettem a miertjet, meg ha nem is ertettem egyet vele, fiatal meg, majd megtanulja kezelni ezeket a helyzeteket is. Namindegy, a mai huzasaval minden megbocsatva. Oszinte, nagyon szorakoztato, en szivbol kivanom, hogy megnyerje.

Fanni: egyetertek minden szavaddal :) hozzatennem, hogy Denisszel jol egymasra talaltak es meg is erdemlik egymast... jaszak mindketten a koszivut, hogy igy nem meg ugy nem szerettek egymasba, haat, lehet hogy nem szerelem, de hogy nem kozombosek az biztos, viszont a macso enkepbe nem fer bele az erzelmi kiszolgaltatottsag, ezert folyamatosan hangoztatjak ezt a nem vagyok szerelmes dumat es egyaltalan nem biznak a masikban. Denisz talan nyitna, neha oszinten kijelenti hogy tobb mint pocok, de Fanni magabol kiindulva nem hisz neki, ezert megy ez a soha tobbet pockoles huzavona, ami mindig csak a kov. buliig tart es mar nagyon unom nezni......

Denisz: Fanni ferfi kiadasa, ahogy mondod, zsak a foltjat... A vikcsus parbaj elott veltem utoljara felfedezni benne szimpatikus vonasokat, foleg ahogy kezelte ezeket a Fanni fele hisztiket, de amiota Vikcsu Pr menedzsere lett es elkezdte fikazni a tobbieket, gyulolkodve, azota nalam eros lejtmenet, egy olyan lejton ami kb szakadek, felmaszni csak alpinistanak lenne lehetseges.... De legalabb szorakoztat, ahogy Fanni is.

Dori: rossz hatassal van ra a tobbiek tarsasaga, megneztem volna egy alternativ valosagban hogy alakul a karaktere a jatekban, ha a masik tarsasaghoz csapodik. Szamomra egyelore semleges, kisse negativ arnyalattal, de meg akarmi is lehet belole, ha sokaig marad. Meglatjuk.

Adam: az osszefoglalokban alig latjuk, de az elokben sokat van, nem tudom hova tenni.... a csapat leggyengebb lancszeme szerintem, neha rosszindulatot velek felfedezni benne, neha meg igen figyelmes, ha ebbol a csapatbol kellene kiejtenem valakit akkor elsonek ot tennem ki.

Robin: erzekeny de szerintem nem meleg, meg latensen sem. Volt ilyen az ismeretsegi koromben, lelkizos, erzekeny srac, szeretheto, de nem biztos hogy egy ilyen jatekban izgalams vagy erdekes karakter lehet.

Renirol es Macirol nem szeretnek irni semmit, mert meg megbantanam a rajongoikat :)

Morcz 2014.12.16. 01:35:22

Fanni eszik, Zsu besétál a képbe és leül Laci mellé.

Lacinak a Vikcsus párbajon esett le hogy másképp néznek ki kinnt a dolgok mint a villában. (majdnem felröhögtem ezen de nem akartam felébreszteni a családot)

Zsolt28 2014.12.16. 01:35:32

@verkli: Én Macit kedvelem, Dóri meg kezdetben semleges volt, de nem szeretem azt, aki eljátssza a vérig sértett, becsületében megbántott nőt, miközben egész életében egy percet nem dolgozott, csak széttette a lábát. Nincs semmi bajom a pénzért kefélő nőkkel, de az álszentséggel igen.
Edina lehet, hogy szorgalmas volt a suliban, de a műveltségi vetélkedőn szegénykém elég gyengén szerepelt. Ezért írtam azt, hogy valószínű nem volt jó a suliban. Egyébként imádom, egy angyal.
Komisz pedig szerintem már azért megérdemelne egy vv trófeát, hogy tudja kezelni Fannikát. Ez szerintem olyan teljesítmény, amire nagyon kevés ember lehet képes. Az a csaj, egy természeti csapás:).

Morcz 2014.12.16. 01:39:13

Ádám eladná a lila kendőjét villakrajcárért.
Fanni kilenne ha nem reni jönne vissza de túlélné és tanulna belőle. Ha megszerezné Ádám lila kendőjét magának adná, de nem tudná mikor használná fel.

Morcz 2014.12.16. 01:41:39

A fiúk esélyt latolgatnak, Zsu pofázik valakinek a háttérben eléggé rikács hangon.

Haplo 2014.12.16. 01:42:11

@Onereality: a sajnalatot arra ertettem, ha a haverjaid egetnek, viccelodnek a ferfiassagodal (Dani te no v agy hogy az agyon vagy, Dani veled senki se alszik). ha itt Zsu egy kicsit empatikusabb, akkor femlaszik melle es elvicceli az egeszet, megmutatva a tobbieknek hogy nincs igazuk. Ez szamomra nem egyenlo azzal, hogy biztatom, hanem megvedem a ferfiui onerzetet a tobbiek elott, eg es fold a kulonbseg legalabbis szamomra. Nem azt hitetem el vele hogy viszonzom az erzeseit, hanem, elhitetem vele hogy a haverom es nem hagyom hogy lealazzak, (foleg nem ha a lealazas kiindulopontja en vagyok)

Ha Lacira maszik, Daninak semmi koze hoza, bar az teny hogy nem esne jol neki. Viszont ha ezt eljatsza ugy hogy Edina meg ottvan, azzal az egyetlen baratnojet szurja hatba, de ugy, hogy abbol soha ki nem magyarazza magat... Ez az en velemenyem, ahogy latom, a tevedes jogat tovabbra is fenttartom :)

Morcz 2014.12.16. 01:46:53

(Egyébként a megnyilvánulásaiból látszik, hogy Ádámnak egyetlen önálló gondolata sincs, mindenben LAciék seggét nyalja)

Most megint elsütötte a Reni csak alszik meg mosogat dumát.

Morcz 2014.12.16. 01:48:37

Most Fanni valamit odaszólt, de tök normálisan csak nem értettem mert baromi halk a hangosítás, üvöltetni meg nem akarom, mert felébrednek a srácok.

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 01:48:58

Morcz fenyegetése elérte az rtlt így megtudhatjuk, hogy Reninek adtak tanácsot ki ellen van esélye, Ádám és Robin kapta e téren a legtöbb jelet, így kapcsolódunk be a történetbe

három négy ember közületek téged írt - szól MAci, Ádámhoz és LAciho
Ádám rákérdez
Maci szerint elgondolkodna rajta, hogy hét kapott jel alapján mi lesz
Ádám nem érti
Maci meg is erősít benne engem
Ádám szerint MAc iössze akarja ugrasztani az embereket
Maci elfogadj Ádám véleényét
Reninél téma lesz, hogy ilyen sok jelet kapott a két srác
Ádám számított erre és másodiknak Robint gondolta
Ádám gondolkodásra biztat, hogy miért Robin, mert hozzá közel áll Edina
Laci is három jelre számított
a háttérből Reni, beszél tele szájjal
tahó gecizte Fanny az? igen
Ádám poénnak gondolta, mert poénos napjuk volt aznap
Fanny szerint nem úgy vanaz
Fanny te tahó, te geci, most ez miért mondtad kéri számom Ádámot
ez a fotózás előtti, tehát fotozás volt nem orál
Ádám mossa a szennyest, Fanny szerint magyarázza meg egy nőnek, hogy a tahó geci nem sértés
Laci megkérdezi, hogy Ádám most miért a ő utánfutója, persze megmagyarázzák
Fannyka nem a utánfutója senkinek
kivülről másképp látszik, mulkor is csak behozott nekem egy kólát teszik egymás seggébe a nyelvüket Ádám és LAci
Dennis gondolja Fannyt utánfutójának, a bulikba követik egymást
Semmi nincs véletlen
bejön e Zsu Laci fotopartnerezi, bocsi ha valaki ezen izgult volna holnap tízig
Fanny sunyinak tartja Ádámot, aki visszavág, hogy neki aki vele smárol az nem feküdjön le mással
Fannyka nem feküdt le Dennissel - ez tényleg elhangzik 8O
Laci szeritn akkor derült ki hogy rosszul látják a dolgokat, amikor Zsu megverte Vikcsut a párbajon
Ádám alig várja a árbajt!! szerinte ez jó, szeretne már kimenni és megméretetni magát szerinte ez buli
mosunk covnerset ma Ádám kérdi Laci
ádámé nem anynira koszos és fél hogy szétcseszi
Fanny szerint töröközőbe kell mosni
Ádám megkérdi Fannyt, hogy ha visszamenne Ádám aki megemlíti a lilakendőt is és hogy az esetben négy hete lenne
Fannyka tanulna az esetből, hiszen hétről hétre tanul, továbbra is magát adná, de a pillanatnak él , (ahogy a Spice Girls dalban is hallotta)
Edina fényképéész dolgozza fel, a többiek szerint sokat eszik, Edina vágyik a hájra
a többiek kiakadnak ezen, Edina nem akar és nem is tudna túlzásokba esni
Zsu az activia joghurtot ami rúzsos - állapítja meg Mrs Marple és parancsolgatni kezd, hogy találják meg a kukát, Zsu aki úgy tűnik hogy ő a villamester nem fog szarozni kongatni fog, hogy mindenki tanulja meg elmosni maga után a maga után elmosni valót
Dóri is ott van próbál mondani valamit, de nem igazán tudom visszaadni
Laci Dénes fikázza, hogy megmutatja a kicsi agyát (szerv féltékenység esete forog fent)
Dénes elszólta magát, mert benne van a tüske,
Dóri felvállalja a véleményét, ő Reni fejével döntött, Dóri azok közül vinne akik Renire tettek
jelet
Zsu továbbra is játssza a házsártos háziasszonyt ott a banán, nem találjuk meg a kukát, bla, bla, bal
kezdődik, kezdődik - szól Ádám
önként és dalolva állt be mosogatni Zsu, de nem fogok és elfelejti a túl hosszú mondat végére az elejét, így a vége is elmarad
a lényeg, hogy mindenki pakoljon
Ádám szerint 70-30 lenne neki és Maci a villaszeme aki mindent visszamond, úgyhogy Reni ezt biztos hallani fogja, Maci szerint mondják neki a szemébe
Reni mondta, hogy Danit nem tartja erősnek, Laci szerint de és Reni nem fogja kihivnii Danit
volt levésváltás is no nem Dorka ír nekik, hanem egymásnak írtak hogy ki a szürke Robin az, aki szerint egy ilyen szürkítő levelezés egyenesen színesít!
Zsu a háttérbe pakol és puffog
Dóri megnézi hogy le lehet e kapcsolni a villanyt........
break

Morcz 2014.12.16. 01:50:20

Valami fotózást kezdett emlegetni valaki (Dóri vagy Zsu), erre jött haverunk "Folytatjuk"..
én egyébként gyanítom hogy amit az előzetesben láttunk a jacuzzis jelenet meg az Ádám-Fanni a szaunában az ennek a része lehetett.

Morcz 2014.12.16. 01:51:52

@Ay Mama, Que paso: esetleg megint próbálkozzunk az ORTT-vel? :D
amúgy köszi hogy kiegészítetted az általam írtakat így lett kerek.

Morcz 2014.12.16. 01:58:40

Tényleg ilyenkor csak itt van "folytatjuk vagy a többi streamen is, amiket be szoktak ide linkelgetni?

verkli 2014.12.16. 01:59:40

@Zsolt28: Nem tudom, a villán kívüli életükre csak tippjeim vannak, de az meg kinek nincs. A műveltségi vetélkedőből nem sokat kaptunk, csak néhány kérdést, nem is vonok le belőle túl sokat, bár volt néhány riasztóan rossz válasz. Komisz meg ha elhagyja a szlenget, akkor kerek mondatokban beszél, sokszor pózolásnak tűnik a bunkósága. Talán ezért mondják, hogy majmolja Au-t, akinél ehhez tényleg nincs szükség pózolásra.

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 02:00:24

elvesztettem a fonalat
Dani furcsált valamit
Dani hét biztosan ne vidd ki jelet kapott, de ha mennikell akkor ő áll elébe (próbálna elfutni)
Ádám szerint Reni okos, színésznő, jól beszél és tudja hogy mit kel mondani
Edina szerint a szívére fog hallgatni és Danit viszi
Zsu mosogat törölget és erről tudni kell mindenkinek, mert pont mint nálatok ha nem mondod el olyan mintha nem történt volna meg
Zsu bekapcsoltatja a jakuzzit, Don Perignont és vodkát rendelnek, Dani születésnapjára Tupacet rendelnek, NIrvana Doors, Azt is bírom, indie zenék közül is jöhet sok minden (erre az indiere én kíváncsi lennék, az Azt is bírom-at nem ismerem)
Dóri apja beatlesfiliás, mindene beatles-es
Edina Laci flört, a szokásos Laci bókol Edina nem kér belőle, majd együtt nevetnek tovább
Ádám fanny duett Fanny sokat csalódott ezért nehezebben alakulnak ki nála dolgok mint másoknál, és ez egy játék és sokan játszanak, Fanny független bent, Ádám szerint nem
Fanny bizonygatja, hogy neki nem elég a sex a barátság, neki több kell
Fanny nem fekszik össze bárkivel, nem feküdt minden férfi ágyában
Ádámnál ott tört meg a dolog hogy kavartak és Fanny mással töltötte az éjszakát
Nem töltötte vele az éjszakát, mondja Fanny
Fanyn szerint neki feladat volt hogy Macival legyen és Ádám higgyen amit akart, de ha vissza nézi koppanni fog
Fanny olyan nő aki megjegyezi a dolgokat, Fanny MEGJEGYEZ MINDENT és egy idő után jön elő belőle
Fannyt Ádám nem hallgatta meg és ezzel vége is
ha nincs ló jó a szamár is szól Ádám és Fannyka szeme felcsillan, mert neki e a mondása és megkérdi Ádámot, hogy ezt ő tudta-e Ádám nem tudta mer nem gondolatolvasó

Morcz 2014.12.16. 02:00:51

@verkli: mondjuk szerencsére az utóbbi időben alábbhagyott majmolással.

ő-szinte 2014.12.16. 02:01:40

@bobby.ewing: ezt kifejtenéd? mert nem egészen értem :-O

Onereality 2014.12.16. 02:04:34

@Haplo:
szerintem ez nem az a szitu volt, ahol zsunak meg kellett vedeni a dani ferfiassagat, vagy onerzetet, vagy hiusagat, vagy mittomenmit :) azokat a Dani dolga megvedeni, ha akarja, vagy epp nem mattreszeg :)))
akkor lenne igazad, ha zsu hivatalosan a dani baratnoje lenne, de ebben a tarsasagban mindenki mindenkivel szovetseges es haver volt, zsu pedig ezzel teszi egyertelmuve, hogy nem koteles automatikusan dani mellett aludni, sooot, jogaban all hosszabb tavon akar mas pasik fele is nyitni, akkor is, ha dani ezt epp nem igy gondolta.

Haplo 2014.12.16. 02:06:02

hol van Dennis, hogy Adam meg Fanni ennyire szabadon beszelgetnek? elastak a kertben? :)

Morcz 2014.12.16. 02:06:43

@Onereality: mondjuk nem semmi, hogy mióta visszajött akkor nagy hirtelenséggel hagyja Danit a fenébe és elkezd Lacival bandázni...

Morcz 2014.12.16. 02:08:47

@Haplo: vagy eltemették a kanapéval a nyugiban, de szerintem mér alszik a hálóban. :)

Haplo 2014.12.16. 02:09:34

@Onereality: ezen nem fogunk osszeveszni, te igy gondolod, en maskent, nincs ezzel semmi gond, a valtozatossag gyonyorkodtet :) Tolem nyithat barmerre, csak azt nem szeretnem vegignezni, ahogy Lacira nyomul Edina jelenleteben. Bar ez meg az en egyeni szocproblemam, majd max nem nezem ha ide jutunk :)

Morcz 2014.12.16. 02:09:53

Na eddig bírtam máma, jó éjt nektek!

verkli 2014.12.16. 02:11:37

@Morcz: Én másnap nézem meg az online-t, ha nem túl unalmas, ott ugyanígy van, kevés történés, sok folytatjuk. Ay Mama műsora sokkal jobb, mint nézni egy jpg-t.

ő-szinte 2014.12.16. 02:14:07

@Morcz: kiderült, hogy mi volt az a gatybontós jelenet a jakuban röné és komisz között? meg fanni és ádám csókja?

Haplo 2014.12.16. 02:15:33

@ő-szinte: folyamatosan fotozast emlegetnek, szerintem az lehetett

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 02:15:45

Hm- hümmog Ádám
de kel a vizem - szomjazik a vire Fannyka
rongy, hol találsz rongyot
Ádám törölget, hogy Zsu büszke legyen
fannyka megkérdi hogy fontos ez neki, Ádáam szerint ha megkérik azt teljesíti
fannyka mindent teljesít amire megkérik
Fannynka bejön Ádám zöld pólója
Ádámot bánta hogy úgy menne ki hogy Fannyka ezt gondolja róla
fannyka szerint Ádám cuki ember de játssza a játékot
Ádám még nem annyira
Ádám Lacival való kapcsolatát magyarázza
Fannyka megpróbálja átcsábítani a sötét oldalra, hogy Dennis is h haverja volt egy hétig
majd Ádám érvel és erre Fannyka nem is tudom mitmondjakonozik
Dóri egy filmről beszél az első szupermodellről Fannyka látta, és kiemeli hogy milyen keményen tolta a cuccot és végül egy áruházban lett ruhahajtogató
Fannyka lebassza Ádámot, hogy miért nem szól rá hogy hogy áll a haja, Ádám haja Ádám szerint Anakin Skywalkeres, Fanny bírta Anakint
Ádám megkérdi, hogy őt is úgy fogadná, hogy e Fannyka,mint ahogy Zsut fogadta
a háttérben Dóri lemesélte a modelles filmet a piramisok stílusában
Fannyka szerint Ádám nem rossz gyerek
visszafogod nézni a VV7et (én biztos nem)Ádám még nem tudja, Fannyka biztatja Ádám visszanéz, de biztos, ami benne van visszanézi Fannyka szerint megtud valamit (ez totál hülye napi 40percből.......)
önállóságra nevelik magukat és mivel ehhez mindannyian értenek egyszerre beszélnek....
Ádám csajokkal lakott és a csajok csinálták helyette
Ádám azokhoz a lányokhoz vonzódik akik elküldik a picsába és leoltják szemeben a házias kedves asszonynéppel
Dóri első palija nyolc évig volt Dórival
Dani szerint ki kell élni magad fiatalon
Dóri kötődik azokhoz akik elveszik as szüzességét (torzítok 8) ) ha van agyad érted mit mondott Dóri

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 02:16:36

@Morcz: ma, ha a születésnapra gondolsz arról jövő időben beszéltek

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 02:17:12

@ő-szinte: fotózás volt, többen többször említették

ő-szinte 2014.12.16. 02:18:54

@Ay Mama, Que paso: nagy kár, reméltem, hogy végre lesz vmi pikáns is ;-)))))

ő-szinte 2014.12.16. 02:26:59

@Zsolt28: én bárkit széttépnék bent :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 02:37:40

Reni Dennis jönnek ki a szaunából sok mindent megfejtettek
Dóri akár hogy is gondolod, nem őt erősítik, jó lehet megint naiv vagyok, de négyből négy ugyanazt gondolja plusz azokból is három négy
Reni köszöni és elrakj a a leveleket amíg be nem kérik
(arról győzködték, hogy gyengét vigyen Ádám Robin személyében)
Dani fotózott, lehet hogy lesz Macis erotikus naptár 2015 a fa alatt!!!

le lehet kapcsolni a villanyt fürödni készülnek, Fannyka vissza szeretne térni a fürdők világába, nem a Szecskába, hanem a villában fürdőkébe

Ay Mama, Que paso 2014.12.16. 02:50:11

én fogak mostam
ők fürdenek
Ádám Lacival
szokásos a víz csobogás mellett alig hallani
ne féljen Ádám mert nem ő lesz az szól Laci
Ádám szerint Reni tudja hogy Ádám és Robin ellen van esélye
és meg is kérdezi, hogy látja az esélyeket, Laci nem tud válaszolni és ordítanak , hogy szavazatok VV Ádámra és VV Lacira, megjön VV Robin aki egész nap alszik és mosogat szürke ötven árnyalatban
összekeverik az alsógatyákat 8) bjön Zsuzsi és kimenekül szexuális utalások és a 'Zsuzsika Zsuzsika lába közt a muzsika' c. békési leánykérő rigmus is elhangzik
nincs fülpiszkáló Zsunak szólnia kel,, mint villamesterina
Ádám inkább kiesik mintsem villamester legyen
a Konszern étkezik de elfogyott a sajt, Edina harapj a a hagymát

Costanza 2014.12.16. 03:03:24

@FOGASFŰRÉSZ: Szerintem a Stockholm-szindroma felfedezheto a bent levo "platoi szerelmesekben" is, hogy meg mindig mindent oda akarnak adni a kinzojuknak, es mindenaron szeretni oket, Habar talan meg korai ezt mondani, de ugy latom hogy egyesek valamelyest egyes szemelyek hatasa ala kerultek eleg gyorsan..

2014.12.16. 04:47:59

Fűrész gyerek, napok óta csak olvasok, és nem szóltam hozzá,
de te egy igazi hülye vagy....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 05:36:36

@bobby.ewing: "..., kívánom a húst. Így azzal sincs bajom, ha el kell vágni egy csirke nyakát, ..."

Ha nekem kellene elvágnom a csirke nyakát a rántott csirkepiphez, akkor az egész baromfiudvar végelgyengülésben hullana el.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 05:46:55

@bobby.ewing: "...de adjunk már egy esélyt annak, hogy dani úriember..."

höhö :D Neked úgy tűnt, hogy az?. Amúgy sztm végtelen ciklusba estünk:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.16. 06:01:56

@Mók_Ica: "... plasztik nekem elég ridegnek és távolságtartónak tűnik..."

Úgyis mondhatnánk, hogy számító és sunyi. Hát igen. A szakma.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.16. 06:06:37

azt meg sem említitek, hogy a Belevalóban SixxFatter Ace of Spades kedvence volt a háttérzene?! hanyagok vagytok mind! :)

szőkekóla · https://www.youtube.com/watch?v=xKcbYUwmmlE 2014.12.16. 06:40:27

Ez a "nyolc napon túl gyógyuló" fejű kreálmány úgy megy, mintha feszt egy furik betont tolna. Fangli az egyik kezébe, kartecsni a másikba, mínusz a műtétek, és dicsak már itt is van Józsi a kűmírges. Az egész műsor az agykurkász szakma szent grálja, szerencsére.

Bujumburi 2014.12.16. 06:54:59

Nekem már nem olyan szórakoztató ez az extrém klikkesedés, ha Reni elhúz nem láttok rá esélyt, hogy spanoljon újra a csapat? Pl. egy Fanni-Ádám kavarás elképesztően muris lehetne. Kedves szerkesztők a mennyben! Biztos van erre valami jó kis játékötlet, hogy Fanni és Ádám közel kerüljenek egymáshoz.. :D Na, az poén lenne!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 07:37:16

@Haplo: Mindkét elemzésed vonatkozásában 100% egyetértünk!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 07:49:01

@Haplo: Újabb 100%-os egyetértést vélek felfedezni az értékítéletünkben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.16. 08:36:20

@Haplo: A végkifejlet szempontjából ez sem lenne rossz, mert végkép teljes szövetségbe kovácsolná Edinát és Danit és az viszont egy stabil és erős páros lenne, mert párba kerülne a villa szive és stratégája!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 09:10:18

@Costanza:

"mindig mindent oda akarnak adni a kinzojuknak, es mindenaron szeretni oket"

igen, mondhatjuk, hogy a kiterjesztett Stocki esete... vagy mindenesetre rokon esemény...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.16. 09:18:11

Odáig rendben vagy, hogy elmondják a táblánál, hogy kivel nem akarnak együtt lakni a villában és miért, mert ugye ez a feladat, de amikor ennél tovább mennek és tanácsokat kezdenek osztogatni és azon gúnyolódnak, hogy mit csináljanak ezen illetők a villán kívül, az viszont már visszás, meglehetős rossz fényt vet arra, aki mondja, messze túllövés a célon,

mondhatnám jellemhiba...

ebben a körben két ilyen személy volt, az egyik totálisan közömbös számomra, úgyhogy csak magán farigcsált egyet lefele, de a másiknál viszont azért gáz, mert egyébként a villa angyalának adja elő magát, és hát ilyen látványosan előadott rosszindulattal nem fogja tudni megtartani a jókislány szerepet...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.16. 09:22:42

Köszi Ay Mama... ! :)
Amúgy meg kabbe, tök kényelmetlenül érzem magam, mióta megemlítetted Maci 2015-ös erotikus naptárját.. :D

mézescsók 2014.12.16. 10:38:16

@Mók_Ica: Airedele terrier? Azok gyönyörűek! Olyanom még sosem volt, de a kutyások között, ahol sétálni szoktunk, van egy. (A városközponttól a kat. templomig minden kutyát személyesen ismerünk.)
@Falusi Liba: Eddig három kutyám volt, egyszerre voltak nálunk (van hely). A tacskó ment el a legelőbb 14 évesen, aztán volt egy foxi (az egyetlen csaj közülük, igazi csajos természettel - kedves, játékos, kiváncsi, irigy, trükkös kis ribanc), aki daganatos beteg lett (fogamzásgátlót kapott, hogy ne tüzeljen és állítólag ettől) és 12 évesen hunyt el. És végül Ő, gyönyörű rajzos és nagyon-nagyon okos, nyugodt teremtés (ovisok jártak hozzánk simogatni!), majdnem 16 évig élt. Most nincs senki. Majd idővel talán lesz(nek) másik(ok). Csakis menhelyről vagy gyepmestertől.
@bobby.ewing: Naaaaaaaaaa......haló poraiban ilyet még feltételezni is!!!
A macskák voltak a dörzsöltebbek. Alapból jól kijöttek a kutyákkal, ettek még egy tálból is, de ha rájuk jött, meg sem kottyant nekik, hogy az őrületbe kergessék az ebeket.

fofofo 2014.12.16. 11:18:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát először is szeretni kell, ha nagyon magasról lógatod a lábat, és néha dobálós :)
süti beállítások módosítása