Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4x12 - Pakold ki a lelked, anyám!

2013. október 21. 15:00 - Chat Géza

Újra itt az X-Faktor a hideg hétvégék kicsit műanyag szagú lélekmelegítője. Szokás szerint lemegy, hogy mi volt a múltkor. Itt le is van írva szépen, okosan. És végre Lilu is belibben Isten Bencével egyetemben. Lilu ruhája színben megy a díszlethez, de Bencére, mintha egy vak stylist aggatta volna a fellépő gúnyát, mert ez a kék szvetter + fényes zakó kombó nagyon ósdi már. Akkor se volt jó, amikor divatba volt. Kis csipkelődés után,a „Milyen zenét hallgatsz?” és a „Gyakran jársz ide?” csajozós szövegeket letudva, kiderül, hogy Lilu rockot hallgat, meg Halász Juditot, de a kettő tök ugyanaz, lásd Almaszósz és annak Sickratman átdolgozása a Halál Fetyó. Az adok-kapok végül a bátran kekeckedő Bence arcán csattan végül, amikor Lilu elkéri azt a DJ Bobo CD-t, amit a kocsijában látott. És itt már nem is csak a DJ Bobo a gáz, hanem a CD is. De nem leszek ennyire újvilági gyerek, hogy leszóljam azokat, akik még 2013-ban is korongoznak. Szeretlek ám anya, hiába pörög még otthon a magnóban a zumba kazettád. Jönnek a mentorok, erőpózba beállnak a vakító ledfal elé, aztán elfoglalják tisztes helyüket. Eddig 10 perc az ÉNEKES MŰSORBÓL és csak a „Hogy vagytok, mint vagytok?”-ig jutottunk el.

isten.jpg

1.jpg

Oh istenem! A legjobb amikor a bohókás Szikora szóra nyitja a száját, hogy valami értelmeset mondjon, közben a többiek meg próbálnak bújni és tettetni, hogy sose nem is látták még ezt a fénylényt itt. Az este sztárvendége Keresztes Ildikó, aki a nézők közt a vízelvezető mellett foglalt helyett, hátha versenyt sír Gabikával. Na, de most aztán tényleg legyen már valami! Jön is az első fellépő, „az a csibész (bazmeg), aki végre megértette, hogy a jövője múlik a mai fellépésén.” Mondja Gabika és színpadra hívja Tóth „Mi A Faszért Vagyok Itt” Marcit. De előtte kisfilm. Anya érkezik a gyorsvonattal, aztán egyből skera a Corvin sétányra a pici fiához, mert nekik egészen hihetetlenül bensőséges kapcsolatuk van ám, annyira, hogy ez nem egy szülő-gyerek kapcsolat csupán, hanem barátság is. Jáj, hogy ez mennyire elcsépelt szarhadék szöveg már. Marci enervált arccal mondja, hogy ja, már kajakra összeszedte magát, a próbák is jók voltak, de a legjobb, hogy kirántott húst csinálsz rizsával, anya! Attól leszek jobban, az hozza ki a hangomat E!

Hanyag Marci azt a szénné mémesedett Taylor Swift számot énekeli, amiben egy kecske nyomja a refrénes sikítást, az I Know You Were Trouble-t. A slágeresen kacér számot nyomva Marci ugyan kipakolja a lelkét, de csak a leakciózott polcra. Erre azért a háttérben Robbie D stúdiójából szalajtott electric bougiezó táncos fiúk is rásegítettek. Ugye, hogy ugye. A mentor-kritika inkább a hangszínt ekézi, pedig az egész produkciót le lehet húzni a wc-n.

2.jpg

Batánovics Lili érkezik, akinek a kisfilmje leginkább a lány testsúlyára helyezi a fókuszt, hogy egy duci énekes is lehet díva. Köszönjük szépen. Lásd Adele, vagy Soma Mamagésa, vagy a Pa-Dö-Dö. Muha. Szól is tőle Etta James Something’s Got a Hold On Me című számának Christina Agilera feldolgozásának Batánovics Lilisített kertévé kompatibilis változata. Na, ez tényleg elő volt adva, de még hogy. Annyira volt rózsaszín és cuki a fényjáték, amennyire kellett, a táncosok se buzgálkodták túl a dolgot, Lili pedig csábos volt. Felesleges is ezt tovább ragozni, mert Szikora Robi egy rocktörténeti kis referátummal szerepel éppen, amit megint senki sem ért, hogy mire is jó tulajdonképpen. És akkor most 5 percig szünet nélkül ömlik a lé az RTL-be, reklám.

romkocsma.jpg

A visszatérést a By The Way nyitja, egy őrületese nehéz produkcióval, amit nem titkoltan a Pitch Perfect című filmből, illetve egy netes átdolgozásból vettek. Négyen egy asztalnál a kezükkel dobolva, tapsolva énekelnek. Megpróbáltam én is, de szemmel se tudtam lekövetni, hogy mit kellene csinálni. A felvezető kisfilmben az egyik zenekartag kínai nagyszülei főznek taknyos tésztát, csípős hússal. És az indokolatlan szponzor kütyü használat itt csúcsosodik ki, mivel senki nem tud kínaiul, ezért a táblagéppel kell fordítani. TÖKRE ALAP az ilyen, hiába marja ki a nyálkahártyádat a gőzölgő szecsuáni. Na, meg a pálcika-fogási technika jó magyar változatának totálba mutatott vágóképéről ne is beszéljünk.

böllérkés.jpg

Marokra mint a böllér kést.

Eh anikó.jpg

A nulláról visszatérő Eckert Anikó következik, akit a kisfilmjében győzköd Alföldi, hogy jó lesz ez. Kár, hogy maga sem hiszi el. Húgy mindegy, mert máris szól a Stooshe zenekar Black Heart című száma. (Itt jegyezném meg, hogy – remélem nekem köszönhetően – a műsorvezetők bőszen mondogatják az előadott számok szerzőit és címeit. Jár az a Nagy Fel a gyártásnak. Anikót elnézve és a hamiskás hangözönt elhallgatva azt kell mondjam, hogy múlt héten az MDC-vel együtt kellett volna szépen haza ballagnia. Alföldi persze védi, míg rajta kívül mindenki más azt szajkózza, hogy hát nem hallasz, te szerencsés, nem tudta kiénekelni a hangokat, úgy remegett, mintha sokkolózták volna közben. Alföldi csak legyint, nem kell velük foglalkozni, Eh! A botfülű nézők majd rád szavaznak, ez sima win-win, kisanyám.

hózentróger.jpg

Bozsek Márk jön, akinek a kisfilmjében a középpontjában a majré, a ronyó, meg a félelem a főszereplők. Nem is a közönségtől, az elutasítástól, vagy bármi más ilyen kispolgári mondvacsinált dolgoktól fél, hanem saját magától, mert nem hiszi el, hogy amit csinál az jó. Geszti sem dicséri agyon, úgyhogy eléggé kétes kimenetelűnek ígérkezik a dolog, de az egy szál gitáros felállás eddig simán hozta a sunaizzasztó színvonalat. A dalválasztás is hibátlan ebből a szempontból, mivel Bruno Mars The Lazy Songja pont olyan, amit egy az egyben Márkra szabtak. A kezdőhang belövésénél volt egy kis hiba, de aztán szupercuki, kellően kikacsintós, nászra hívó produkció lett belőle. Alföldi persze bealudt rajta és szerinte szimplán szar volt. Véres ez a Faktor-háború, amiben ilyen szóviccek pusztítanak.

Olyan jó voltál Márk, mint a Nyugat-Német Márk(a). Szikora *taps*

Péterffy Lili kisfilmjének vágásánál már vagy elfogyott a kraft, vagy a „szarból várat?” probléma ütött be, mert csak MDC utáni sopánkodás volt látható, de az is tök érzelemmentes köntösben. És az előadott dal (Melanie Fiona: Monday Morning) is pont ilyen volt. Unalmas. Konkrétan nem is figyeltem. Ezt ragozza mindegyik mentor, mínusz Alföldi, aki szerint ez újfent 100 százalék zenei zsenélia volt. (Akik nem jártasak ebben a nagyon menő vidéki szlengben, azoknak mondom, hogy a zsenélia a zsenialitás szupra fokozása. A vidéki szerk.) Isten Bence is bekérdezi Lilit a biztonság kedvéért, hogy ugye azért maga is úgy gondolja, hogy ez inkább szar volt, mint nem?

trex.jpg

Jáj, hoci ide a százas zsepit, mert jön is Csordás „Gumimaci” Ákos, akinek kisfilmje tényleg, de TÉNYLEG kimaxolja a cukiság-faktort. Ő és Barátnője (!) tigrissimogatóba mentek. Lazán, faszán, mert ez már csak így megy, ha az ember az RTL holdudvarába téved. (Egy ötlet: Még most elvinni az összes versenyzőt fellépni egy utolsó utáni falunapra, hogy szokják a jövőjüket. Szívesen, ez az egy még ingyen volt.) A színpadon meg már löki is Patrick Swayze She’s Like The Wind című dalát és MÉG JÓ, HOGY a barátnőjének dedikálva, bazmeg. Na, ettől minden nőről leolvad a smink, pláne, hogy Ákos hangja úgy megtalálja az ember lelki G pontját, ahogy azt még Vastag „Rúd Kenőmájas” Csaba sem. Semmi manír nem volt, mégis Alföldi savanyú pofával mondja, hogy ez túl lett érezve, illetve magába szorult és nem adott kifelé. Nem volt kipakolva a 20 pálcások közé az a lélek, hanem el tetszett dugni stikába a pult alá. Lendüljünk már túl ezen, kérem! Lilu is rákérdez még egyszer, aztán Gabika fakad ki megint, hogy mi fasz van már, de a hangosítók pont rátenyereltek a némító gombra. Sokunk nevében köszönöm ezt a bakit.

1000 sszázalék cuki.jpgSzerelem + kiscica = 1000 százalék cukizmus

Krasznai Tünde erősen pornó szagú kisfilmje pörög. Miért? Mert azt látjuk, hogy parkban, magányosan üldögélő Tündéhez a kőarcú Geszti érkezik, aki eléggé rányomott a gengszter szettre a maga napszemüveges, fekete kapucnis pólós megjelenésével, amit egy halál fekete szponzor Audi nyomatékosít még pluszban, majd a „Pattanj be, elviszlek valahova…” sokat sejtető mondattal el is pályáznak. Ugye, hogy pornó. De, hogy ne menjünk bele teljesen ebbe a csúnya asszociációba Geszti a saját anyjának mutatja be a lányt, amitől még simán lehetne egy MILFes édes hármas, de a gőzölgő lecsós tarhonya felrúgja az egész eddig felépített perverz gondolatmenetet. És már jön is a produkció. Vaya Con Dios Don’t Cry for Louie dala teljesen jó választás volt az ő hangjához és a karakteréhez, amit a bongyor, spániel haja, a ruhája, meg a revüt idéző háttér még pluszban meg is dobott. A mentorok neki is látnak a hozsannázásnak. 

tünde.jpg

Egy Igazi rezsicsökkentő zenekar következik, akik ingyen adják az energiát.

Szikora ilyen szellemesen cirkományos kis mondatocskával konferálta fel a túlértékelt Fat Phoenixet. Ennél a mondatnál éreztem úgy, hogy lerohad az agyam. És ami most jön, az a Crossoverezés netovábbja. A frontember csaja ugye kiesett még a táborból, de egy Éjjel-Nappal Budapest szerepet azért kapott és most abban a stábban eszi őket a penész. A fiúk vicceskednek. „Ugyenezt kéne csinálni szombaton, csak jól.” Muha. Ezt még a bevillanó szponzor kütyük tudják fokozni. És még nincs vége, mert jön a produkció, ami a Győzikéről lelopott zebra csíkos gatya látványától nekem egyből véget is ér. Hol van ilyenkor a Divat-kommandó? Az ő továbbjutásuk egyedül a sármnak köszönhető, nem is a produkció elején bevonuló csuhás szerzetesek zsolozmásának. Ja, és a dob tuti nem élő. De ez már tényleg vizes nyolcas. Amúgy is a két Robi verbális csatája a legjobb, amit a következő mondat ad vissza a legjobban:

Mit értenek EZEK a zenéhez?! (EZEK)

(Kínos csend)

Bezzeg ő, mint országos zenész, ő tudja. A Szeretlek is meg nem az ugye, az kolosszális zenei produktum. Mellesleg a Fat Phoenix sem érezte, hogy szarul nyomták volna. Pedig de. Majd ha az unalom szórakoztató lesz, akkor az ő zenéjük lesz a faszaság alfája és omegája.

fat phoenix.jpg

Danics Dóra hánytatott gyermeki életébe nyerünk bepillantást, hogy az apjával összerúgták a port még valamikor, de most már minden oké. Majd Blikk úgyis meghogyvoltozza ezt a szegmenst. Szól már Amy Winehouse Valerie című dala, ami szerintem jobban volt megcsinálva, mint az eredeti, bár én nem komázom azt se, sőt Dóra hangját is tucatnak tartom. Úgy értem, hogy hallottunk már ilyet és tény, hogy böszme jó, de a dettó ugyanilyen hangú Anastecia se volt sokáig a csúcson. Nem árt nem elfelejteni. Túl sok feltöltőkártyát ne tessék ölni ebbe a szavazásba!

danics.jpgA magyar Anastecia

Szabó Ádám jön hóna alatt az LGT Álomarcú lányával, ami ugye nem egy mai darab, így elég húzós választás, de(!) ezzel az átdolgozással, a szépen szóló zongorára rákúszó lágy filharmonikus rásegítéssel, Ádám hangjával megfejelve megszületett a magyar Skyfall. Ez itt a seggnyalás helye. Nem hittem volna, hogy tetszeni fog ez a szám, erre tessék. Nem is érdekel, hogy Gesztinek picit nem tetszik, hogy Szikora szerint nem volt alja a zenének (bármit is jelentsen), hogy Alföldi szerint megint van valami érzelmi gát. Most komolyan, akadjunk már le erről a „pakold ki és add el a lelked” témáról.

szabó.jpg

Mára ennyike. Az utolsó 10 percben ledarált szavazás traktálást hanyagolnám, holnap lesz a Döntésről is hogyvolt, abban is lesz némi internetarany.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitaygeorgina 2013.10.21. 15:47:48

Ha holnap jön a vasárnapi adás hogyvoltja, ez azt jelenti, hogy a végeredmény megtárgyalását is hagyjuk holnapra, és szorítkozzunk erre az adásra?

Az összefoglaló amúgy király, lényegesen jobb, mint az az űbertrágár múltkori.

Én a műsort ezerrel pörgetem, csak a produkciókat nézem meg, meg az értékelést, de ha a mentorok idegesítenek, akkor azt is eltekerem.

Aki jó volt szombaton: BLili, Bájdövéj, Dóra, Tünde, Ákos.
Borzalmas volt a fetfőnix és Eckert kisasszony, a többiek csak unalmasak, és kész.

Az első élő adás után nekem nagyon tetszett, hogy a mentorok nem voltak olyan elfogultak, és a saját versenyzőiket is kritizálták, bármilyen enyhén is. Na, ennek ebben az adásban vége is lett, és a legnagyobb csalódás pont az eddigi kedvenc Alföldi volt, ahogy azt állította, hogy Eckert nem volt hamis.

Az állandó lélek-energia emlegetés meg kezd az agyamra menni.

fofofo 2013.10.21. 16:08:24

az én angolom messze nem tökéletes, de valahogy az az érzésem, hogy KT lenyeli a szavak minimum harmadát. valaki, aki nálam jobban ért angolul? (a szakértésektől függetlenül szeretnék már hallani tőle magyar számot)

fofofo 2013.10.21. 16:09:12

ja, a poszt persze jó volt, de ezt megszoktuk :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.10.21. 16:19:39

@fofofo: köszönöm.@vitaygeorgina: lehet beszélni arról, hogy Tóth marci végre kihullott a fenébe, engem nem zavar.

Sokorai_Atala 2013.10.21. 16:38:32

Kezdem azt hinni, hogy az Eckert A. ötvözi az előző adásból Zámbó K-t és Csobot A-t, legalábbis az RTL ráosztotta a megosztó szerepet. Pontosan addig hagyják nyekeregni, amíg a közönség lázadozik ellene illetve már nem lehet ott hagyni azok között, akiknek van némi hangjuk.

Sokorai_Atala 2013.10.21. 16:49:37

A stylist az más, mint az előző szériában volt?

Pácsó Ármándó 2013.10.21. 17:18:57

A tigrisek voltak a legjobbak!

lyia (törölt) 2013.10.21. 19:14:36

@fofofo:

Hadd nyelje,

így megy ez ott,

ahol a rezsit nem csökkentik,

hanem pengetik:

www.youtube.com/watch?v=mue05fazqsI

egyemakisszíved 2013.10.21. 19:14:43

Érdekes látni, hogy Tóth Gabi viszi bele a fiúkat abba a zsákutcába, ahol ő is van: végigordíttatja velük a dalukat. Energia az tényleg van, de az erős színpadi jelenlét nem feltétlenül jelent erőszakos és dinamikus előadásmódot. Gabi is, amikor énekel, nyomja, ami a csövön kifér. Jó valóságshow szereplő, mert az érzelmei mindig meglátszanak rajta, de nem jó színész, mert mindig túltolja az előadását. Néha tényleg megrendítő látni, hogy mennyire akarja, kiteszi a szívét-lelkét. De hogy a dal miről szól, azt már nem is hallod. Csak drukkolsz neki, hogy ki ne essen a melle a ruhájából vagy le ne ejtsék a táncosok, ha már annyira csinálja. Azért azt megnézném, ahogy egy párbaj után a hazaküldi a saját mentoráltját, mert a dala éppen abban a pillanatban rosszabbul sikerült, mint a másiké. Ha jól hallottam, ezt ígérte meg nekünk vasárnap.

rockjano 2013.10.21. 20:12:29

Nekem azért az tetszett hogy előre hogy be volt adagolva hogy aztán most a boríték dönt majd és láááámmmm lássunk csodát.. tényleg a boríték döntött :-)))

Csak nekem van olyan érzésem mintha az egész …ööö kissé megtervezett lenne (jó az odab@sz ennek némileg ellentmond, az legalább biztos hogy tényleg élő)

ezis? 2013.10.21. 21:00:09

Remek írás, köszi, jól szórakoztam.

holacsoki 2013.10.21. 21:16:19

Tóth G. miért mászik rá mindig a mentoráltjaira? Úgy ugrik a nyakukba, mintha ő versenyezne.

Akármi Áron 2013.10.21. 21:50:00

Essenem vót rossz poszt, ahogy az előző sem, ugye:DDD Gondoltam,csak nem írok olyat, hogy Chat Géza (is) "jobban teljesít", mert még a sarokba zavarnak, hogyne.
Szóval klassz volt, ahogy illik, köszi.

mézescsók 2013.10.22. 09:40:44

@fofofo: A magánhangzókat énekli ki, a többit összemossa. Amellett gyanítom, nem tud angolul.

A Byetheway produkciója nem volt annyire bonyolult: gyakorlatilag egy kb. 10 mozdulatból álló sort ismételgettek (három taps, pohárkoppintás, két tapst, jobbal felkapni poharat, odakoppantani kicsit, majd ballal átvenni és felfordítva letenni az asztalra, majd ue. A közepén kicsit felturbózni azzal, hogy keresztbe átlökik egymásnak, stb.)Ettől függetlenül az egyetlen volt, ami tetszett. Jól énekeltek a srácok, a mutatványt nem vártam tőlük, szellemes, vidám produkció volt. Csodálkoztam is, hogy Szikora hogyan találhatta meg.

Batánovics Lili: hozta az 50-60-as évek amerikai feelengjét, de legalább nem untam, ami az előbb említett Byetheway és B. L. produkcióján a többiről nem mondható el.

És kb. hányok, ha még egyszer hallanom kell az Álomarcú lányt. Diszkriminációról szó sincs: a Gyöngyhajú lánnyal és a Kék asszonnyal ugyenilyen a viszonyom.

mézescsók 2013.10.22. 09:43:27

Hoppá: "az előbb említett Byetheway és B. L. produkcióján KIVÜL a többiről nem mondható el."

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.22. 13:24:46

@Chat Géza:

Látom Gézu ott volt a lelked, kiraktad átjött, köszi. Ez most tényleg jó volt. :D

@mézescsók:

Komolyan azt hiszed, hogy a szikora találta nekik a számot? szerintem azt se tudta, hogy van olyan film, hogy pitch perfect...meg abból feldolgozás...
:DDD

A BTW nekem nagyon tetszett, a Tünde is, Dóra annyira maníros, hogy már nézni nem bírom. Én a kövér finixet hajítottam volna ki a náthásba, de a Marci se gond, hogy kiesett. Anikó rém hamis volt, a többi tényleg felejtős. Ádám is Ákos is a P.Lili is. B. Lili az jó.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.22. 13:27:20

@rockjano: szerintem minden adásban elhangzik a boríték...
szikorának meg nem volt vér a pucájában, hogy döntösön. Ennyi. :)

mézescsók 2013.10.22. 14:11:33

@bukott madonna két nagy didivel: Igazad van, nem hiszem.

Krasznai Tünde nekem annyira nem jött be, viszont szerencsésen választottak neki dalt (bárki tette is) és ruhát. Dögös volt, kellett is a produkcióhoz, de az istennek nem tudom megkedvelni, pedig a hangja is remek. Nekem legalább annyira maníros, mint Dóra.
Maradok BTW és B. Lili tisztelő.

parcihocok 2013.10.22. 14:32:32

Mondja meg lécci valaki, mert egész hétvégén kínlódva erőlködtem, hogy kitaláljam, mi volt ebben az adásban "nemzetek/nemzetiségek hete". Vagy a kínai-tésztás-nagyszülők lettek volna azok?
Ceterum censeo a stylistoknak és a műsor készítőinek: a mentor-atyákat is tessék pontosan annyi ruhába öltöztetni, mint Tóth Gabit, úgy már lenne valami kéjesen izgalmas a műsorban.

Pácsó Ármándó 2013.10.22. 18:20:59

@parcihocok: A gyakorlatban nem ellenőriztem, de elvileg minden dal eredetije más nemzetiségű előadó/együttes dala.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.22. 18:50:09

@mézescsók:

ebben meg neked van igazad, a BTW és B.Lili az egyik legjobb.
Tünde nekem nem maníros, de nem vagyok mérvadó, mert először a Dórát se láttam annak, de aztán....
Igen, most Tünde jól volt összerakva ruhailag, számválasztásilag. Hát meglátjuk, mondjuk bevallom az arcát nem szívesen nézem....

Pácsó Ármándó 2013.10.22. 20:19:57

@bukott madonna két nagy didivel: Egyet kell értenem két nagy tehetséggel megáldott kolléganőmmel, Zsiráf Tündi nekem sem maníros, legalábbis ebbe a Lui számba ez még belefért. Mint ahogy nem fért bele Danics Dee által a múltkor előadott Felkelő Nap Házába a végig haragos és kiabálós feldolgozás.
B.Lilit meg dobogóra.

Timi1983 2013.10.23. 13:57:07

Hogy Lilu profi lenne...szerintem rettenet, amit csinálnak azzal a gyerekkel

mézescsók 2013.10.24. 15:32:41

@bukott madonna két nagy didivel: Lehet, hogy nekem is ez vele a bajom: nem szivesen nézem! És még maníros is! Ez már két jó ok.

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 18:32:37

A buszon belepillantottam valaki újságjába. (nemtommelyikvót)
Batánovics Lili két óriáscsigával lakik együtt akik megismerik(!) a hangját.
DuplaDé-t még a nyáron megdugt@ egy horvát srác, azóta senki.
A BTW zenekar szobájában kivan rakva a barátnők fényképe. Nem tudom fejenként hány vagy van-e közös is.
PLili egy plüssmalacot hurcol körbe magával az apartmanban.
A fatfőnix dobosa dobverőt kapott az apjától gyerekkorában. Azzal mondjuk könnyebb is dobolni mint a hegedűvel.
És így tovább mindenkiről valami hasonló színvonalú habkönnyű ökörség.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.25. 10:19:39

@Pácsó Ármándó:

"Azzal mondjuk könnyebb is dobolni mint a hegedűvel."

bakker majdnem leköptem a monitort teával. :D
Egyébként jól összefoglaltad. :) Mennyi érdekes hírrel lettünk gazdagabbak....
:D

mézescsók 2013.10.25. 11:35:18

@Pácsó Ármándó: Hosszú és mély pillantás lehetett.

Pácsó Ármándó 2013.10.25. 11:56:35

@mézescsók: 20perces út volt. Ráértem.
Szerinted mikor esik ki a fatfőnix? Én úgy vettem észre, hogy aki rosszul szerepel, az a következő adásba esik ki, még ha jobb is volt, mint előtte.

mézescsók 2013.10.25. 12:04:52

@Pácsó Ármándó: Még látok 2-3 adást bennük, aztán majd ugyanazt csinálják bármelyik múfajban.
Figyu! Jobban érdekel a pillantás. Hogy csináltad? Szembe ültél vele vagy mellette? Feltűnően nézted vagy éppen csak, mintha nem is érdekelne. Szóltál, hogy ne lapozzon, mert még nem végeztél vagy óvatosan odanyúltál és széthúztad a lapokat? Esetleg gyorsolvasol?
Ha szemben voltál, akkor lehúztad magad, hogy a lap alját is lásd? Elég nagyok voltak a betük? Kell szemüveg? Elővetted? Ugye nem kérted kölcsön?

mézescsók 2013.10.25. 12:07:55

@Pácsó Ármándó: Ja, szerintem két élő adás után még nem lett gyakorlat, hogy az új adásban az előző heti győztes párbajozó esik ki.
Amúgy tippem a kiesésre: Eckert Anikó vagy Szabó Adám.

Pácsó Ármándó 2013.10.25. 12:48:30

@mézescsók: Ült én meg mellette álltam, kissé hátrébb. Kényelmesen olvasott én meg lefelé nézve láttam, ha akartam. Nem vett észre. Nem szóltam vagy nyúltam hozzá, így nem is kértem kölcsön semmit. Nincs szemüvegem. Gyakran figyeltem a forgalmi helyzetet, a le és felszállókat is. Emlékszem egyszer eltűnődtem azon is, hogy mit egyek majd vacsorára. Nem vettem elő semmimet. A betűk normál újságbetűk voltak. Gyorsan olvasok, de az érdekesebb részekre többször is rámegyek.

Szabó Ádám? De miért? Nincs szavazóbázisa?

mézescsók 2013.10.25. 13:45:49

@Pácsó Ármándó: Unalmas, mint ahogy a tökéletesség általában az. Pontosan énekel, pontosan mozog, pontosan adagol mindent, nem kicsit görcsös, én pedig bealszok rá. Harmonikával szerettem. A hangszerével együtt élt a szinpadon. Két hete azt mondták neki, hogy legyen kicsit piszkosabb. Nem vagyok biztos benne, hogy megértette.

Nem tudom, mikor tömegközlekedtem, de az embereket szeretem figyelni, étteremben, boltban, postán, bankban, hivatalban, bárhol. Szerintem még sosem unatkoztam.
Adtam már kölcsön újságot. Valamivel kalandosabbnak képzeltem el a sztoridat. Kicsit bohém pasasnak gondollak, de biztosan rosszul.

Pácsó Ármándó 2013.10.25. 14:02:45

@mézescsók: Rám sincs különösebb hatással, de szerintem tovább húzza majd, mert a búvárújságok összehozzák Tóth Gabival.

Hát ez van. Csendes szemlélődéssel élem mindennapjaimat :-)

mézescsók 2013.10.28. 09:54:30

@Pácsó Ármándó: Csak nem tesznek ilyet. Szabó Ádámnál a bulvárfaktort inkább a volt csajával kapcsolatban látom. (Kicsit későn reagáltam, de pénteken du. brassói készítés közben beszaladt a kés a kezembe. 3 kapocs. De már jobb!)

Pácsó Ármándó 2013.10.28. 12:45:14

@mézescsók: Jobbulást!!
Gondolj bele! Szabó Ádám-Voltcsaja-Tóth Gabi szerelmi 3szög bulvár értékébe.

mézescsók 2013.10.28. 13:31:11

@Pácsó Ármándó: Nem merek!
A jókivánságot kösz! Jobbkezes vagyok. Miért hiányzik ennyire a bal???

Pácsó Ármándó 2013.10.28. 15:38:53

@mézescsók: Azzal rögzíted a jobbal megmunkálandó dolgokat. Vagy nincs mit szurkálnod! :-)
süti beállítások módosítása