Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x14 - The Financial Permeability

2013. július 26. 11:00 - Szakee

A srácok azt próbálják eldönteni, melyik moziba menjenek és hol egyenek előtte, de ezt is olyan gondossággal tervezgetik, mintha űrhajót építenének. Igazából azért nem tudnak dönteni, mert Sheldonnak mindenre van valami kifogása. Végül a problémát úgy oldják meg, hogy Sheldont otthon hagyják, lehet, hogy tényleg ez volt a legjobb választás.

vlckép00001.png

Miközben Sheldon hazaér, Penny rohan utána, beront a srácok lakásába, mert menekül a főbérlő elől, mert már hónapok óta nem fizeti a lakbért és még az autója is lerobbant. Sheldon jöhet is az ugye, hogy én hónapokkal ezelőtt megmondtam, hogy nem hiába világít az a lámpa dumával. Sheldonnak eszébe jut, hogy ha Penny-nek nincs pénze, akkor majd ő ad, mire előránt egy dobozt, tömve készpénzzel, és úgy nyújtja Penny felé, mintha kokót venne az utcán. Penny egy darabig szabadkozik, Sheldon őrült, lehet nem kellene neki tartozni, de kiderül, hogy Sheldonnak sok pénze van.

vlckép00002.pngA srácok hazaérkeznek, miközben Sheldon egy újabb „érdekfeszítő" beszélgetést tart fent. Ekkor érkezik Penny is, aki láthatóan nem boldog. Sheldon észreveszi, hogy Penny-nek csomagja jött. Penny mentegetőzik, hogy ezt régen rendelte, nem Sheldon pénzéből, elég hisztérikusan távozik, miközben Sheldon egy szót sem szól.

vlckép00003.pngEste a srácok és Penny kajálnak, Leonard pedig mindenkitől behajtja a saját részét, kivéve Penny-től. Penny ki akarja fizetni a saját részét, főleg miután Raj azzal szívatja, hogy azért mert jó teste van, rögtön ingyen kapja a kaját, amire Penny megint kiborul. Megérkezik Sheldon, megörül a kajának, Penny pedig rögtön ígérgeti, hogy amint lehet, visszafizeti a pénzt, amit kapott. Sheldon látja, hogy Penny frusztrált, ezért felajánlja, hogy ad még pénzt, ha kell, de erre Penny újabb hisztérikus rohamban tör ki, és elviharzik a kajával együtt.

vlckép00004.pngLeo átmegy Penny-hez, hogy tisztázza a helyzetet, mert mint kiderül, Sheldonnak talán az egyetlen jó tulajdonsága, hogy nem érdekli, mikor kapja vissza a pénzt, amit odaadott. Penny gyertyával világít, mert már víz és villany sincs a lakásban. Leonard segíteni akar Penny-nek, hogy végre egyenesbe jöjjön az élete. Penny elpanaszolja, hogy nem jött be neki az élet, nem lett filmsztár. Leo talál egy büntetést, amit még az exének fizetett ki és most tuti jól jönne. Penny szerint olcsóbb lakásba kellene költöznie, ami nem tudom mit jelenthet, mert már most egy olyan házban él, ahol a liftet sem javítják meg. Leo ezt érthető okokból nem szeretné, még mindig lát esélyt arra, hogy összejöjjön Penny-vel.

vlckép00005.pngMiközben Leonard Penny-vel beszélget, a srácok játszanak. Leo azon van, hogy a srácok vele jöjjenek behajtani a tartozását. Ha minden behajtónál ilyen emberek dolgoznának, tuti nem menne túl sokáig a biznisz. Még egy Gyűrűk Urás hasonlatot is bevett Frodóról meg a többi hobbitról (és nem hobbitroll)

vlckép00006.png

Végül Leonak sikerül elrángatnia a többieket is Kurt-höz, a srácoknak nem túl nagy az önbizalmuk ilyen téren. Leo bekopog és ajtót nyit egy náluk legalább két fejjel magasabb csávó, aki annyira keménynek tűnik, hogy Howard rögtön keresztet is vet, zsidóság ide vagy oda. Leonard próbálja szóban meggyőzni a srácot, de elsőre ez nem sikerült, a srácok pedig inkább az autóban várják meg a második próbálkozás eredményét.

vlckép00008.pngAz eredményt mindannyian láthatjuk, Leo homlokára írva: 1800 dolcsival tartozok Pennynek, Kurt. Leonard nem boldog, de hát ő akart minden áron belekötni az erősebbe.

vlckép00007.pngNem sokkal később Penny kopogtatására Leo nyit ajtót, sapkában, szóval a felirat még nem jött le. Penny boldogan híreszteli, hogy visszahozta a pénzt, amivel Sheldonnak lógott, most már kvittek. Leonard kérdezősködésére kiderül, hogy Kurt megadta a tartozását Penny-nek, ezért sikerült ilyen gyorsan talpra állnia. Csak hogy Kurt egy szóval sem említette, hogy a srácok jártak nála, Penny szerint a srác tényleg megjavult, olyannyira, hogy holnap együtt vacsoráznak. Azt, hogy hogyan alakulnak a dolgok Penny és Kurt között, majd a későbbiekből kiderül.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása