Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x03 - Shots Fired

2013. február 14. 16:00 - Chat Géza

Barátainkat kemény két napja támadta meg őket az agresszor kokaultetvényes, azóta nulla huszonnégyben figyelnek minden egyes fűszálrezzenésre, és már a tarkójukra is sikerült szemet növeszteni. Úgyhogy muszáj pénzelni az éjjeli szekuritis, nehogy valaki szétcsessze a munkát. Victor vállalta be az éjszakás műszakot, de baszik ő előjönni a hívó szóra. Szerencsére nem nyelte el a lápi jeti, csak kicsit bebólintott, ennyi az egész. Na, de a meló, meg a bánya. A szivattyúk eléggé defektesek, hogy is mondjam, szitával nehéz vizet lapátolni. Szigszalaggal próbálják orvosolni a problémát, mert úgy tetszik fojtóbilincs az pont nem volt a bolhapiacon, ahol amúgy szartól repülőig minden fellelhető. Nem hiába pénzelik az Ink tattoos Travist, valahogy szigszalaggal megoldja a dolgot. Olyan nincs, hogy minden flottul menjen, mert a pumpákból kifogyóban van a muníció. Kéne nafta, hogy ne árassza el a bányát a víz, megint! George elmegy benzinért.

1.jpg

Megérkezik a benzin, de jön egy újabb kiadás. Kenut kell venni, mert az nem járja, hogy a falubéliek hangulatára hagyatkozzanak, és azon múljon hogy eljutnak-e a bányához vagy sem. Olcsóért, lófasz $350-ért vesznek is egy ladikot, aminél konkrétabban, szebbet kalapáltam tökalsó koromban technika órán, de mindegy. Mára ennyit a melóról, meg az eszetlen pénzszórásról. Másnap, fél óra meló után beadja a kulcsot a markoló, ugyan nem köpte be a gyertyát a Caterpillar, viszont a befecskendező az tropára ment. Travis épp a ladikért van oda, úgyhogy ő nem tudja megbütykölni a gépet, ellenben Chris kölcsönbe adott embere pont keni-vájsz a szerelő szakmában, úgyhogy izibe meg is javítja a gépet. Folytatódhat a meló.

2.jpg

Scott kicsit félrevonul a kameramannal, opálosra sírt szemekkel mondja a kamerába, hogy ez nem csak a pénzről szól ám. Anno hárman jöttek Ghánába aranyat bányászni, de nem is holmi üzemi baleset vitte el Scott komáját, hanem az öngyilkosság. Ezért személyes ügy ez a mostani expedíció, mert nem csak magának, hanem a volt cimborájának a családjának is biztosítania kell az anyagi jólétet.

3.jpg

Embereink megint hozzák a hátukon a böhöm nagy benzines kannákat és kockáztatnak, mert a rövidebb, de veszélyesebb úton, a kínaiak földjén keresztül mennek át saját bányász területükre. George és Scott abban bíztak, hogy nem fogják őket észrevenni. Nos, kurvára észrevették őket, úgyhogy már jönnek is a kis gengszterek izmozni, de a vérfürdő egyelőre elmarad, csak a szájkarate megy, de az két danos mesterfokon. Vissza a melóhoz. A kotrógép, most lemegy a gödörbe, mert már elérték az aranyban gazdag réteget. Megnézem én azt, mennyire lesz itt aranyban dúskálás az epizód végére. A gép végzi a dolgát, amivel egyetemben irgalmatlanul gyors ütemben süllyedni kezd. A narrátor és mindenki aki a nevét adta ehhez a műsorhoz elmondja minimum kétszer, hogy mennyibe kerül az adok-veszek oldalon egy kotró, hogy e nélkül bizony lehetetlen aranyat bányászni, meg amúgy eléggé satuba van már szorítva Scott és George töke erre még ez is. DRÁMA!

4.jpg

A kotró épphogy nem marad szarban, mert Bushan, vagy ki a here, nem ma kezdte az ipart, az oviban is markoló volt a jele, szóval pikk-pakk kikapja a munkagépet. Scott és George persze már rég eltemette fejben a munkagépet, de nincs az az isten, hogy itt megálljon a történet. A melóból mára ennyi bőven elég volt, majd holnap, vagy az után beindítják a dobszitát. Az lesz ám csak a nagy mulatság. George marad éjszakára felügyelni, de az édes álmok valahogy nem akarnak a szemére szállni, mert az éjszaka némaságába bele is szalad pár lövésbe. Ugyan ezek csak figyelmeztető lövések, de az most már egyértelmű, hogy nem túl baráti a környezet.

5.jpg

Telefon Mitchnek, aki nem túl boldog, hogy a több hetes semmittevésnek az ő pénze látja kárát. Holnapra lesz konkrét adag, de ettől sem nyugszik meg a pénzember.Beindítják a dobszitát, azt hinnénk, hogy minden a legnagyobb faszaság, csakhogy a nagyobb agyagdarabokat is kiszanálja a gép, ami baj, mert abban is arany lehet. Szóval kétszer kell keresztülnyomni ugyanazt a kavics mennyiséget, ami dupla annyi idő, és dupla annyi üzemanyag, pláne, hogy a szorgos segédmunkások úgy locsálják mellé a naftát, mintha nem lenne holnapután. Travis megoldja a dolgot: egy bambusszal szétbaszkurálja a nagyobb darabokat. Ezért kapni, havi öt rongyot, bazmeg. Csoda ez a pali. Georget az asszony hívja távrecsegőn, merthogy a zsekák már az előszobában tipródnak valami 25,000 dodós csekkel a kezükben. A gyökér elhozta magával Afrikába a papírokat, szóval vissza kell utaznia az Egyesült Államokba, hogy tiszteletét tegye a bíróságon.

6.jpg

Tessék megkapaszkodni, íme hát az eddigi megerőltetett munka gyümölcse: egy 10grammos aranylabdacs, ami legfelsőbb hangon is csak 550 dolcsit kóstál. Scott és George szolidan 15,000 dollárnyi aranyra számítottak első körben, de sebaj. Ha a Pénzember ezt tudta volna, tuti két ásót megy egy nagy zsák meszet adott volna a fiúk kezébe, nem 150,000 dollárt, hogy aranyat ássanak. 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása