Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 2x10 - A vég órája

2013. február 11. 11:00 - nyauuuuu

Az idézet rögtön vicces, mert nem valami Grimm-meséből származik, hanem a féllény-gyerekek számára készült mesekönyvből, ami majd a rész során válik világossá. Kezdésként azt látjuk, hogy valaki egy szép gázláng felett melegít egy G-t formázó billogot. Nick rémeket álmodik a kanapén, az éppen soros eltűnési üggyel kapcsolatosan látott-hallott dolgok kavarognak álmában is a fejében. Juliette felébreszti, megtudjuk, hogy Nick éjjel háromkor ért haza. Eltűnt egy lány, és kevés a használható nyom az ügyben, ezért ilyen zaklatott. Julis szerint ki kellene pihennie magát, mire a pasi rávágja: a kanapén nehéz. Úgy tűnik, kedvenc címszereplőnknek tele a hócipője a magánéleti válságával. Julis halálra is sértődik rajta, úgyhogy máskorra napolják a beszélgetést.

01.jpg

Szép fekete Honda motor áll a ház előtt, amiben egy rosszarcú fazon épp képeket éget el a kályhában az eltűnt lányról, és közben telefonon nyugtatgat valaki mást, hogy még egy napot kell várniuk arra, hogy valaki, aki a jó húsban lévő lányokra bukik, fizessen érte. Ekkor kopognak, Nick és Hank mindenkit végigjár, aki aznap az épületben volt, amikor a lány eltűnt. A fickó (Adrian amúgy a neve) teljesen hülyének teteti magát, de Nick meglátja, hogy Dana fényképeit égeti. A fazon átváltozik, és támadni akar, de persze a Grimm gyorsabb nála. Elkapja, jól odasóz neki, szegény el is ájul. Hank állítja le a társát, majd megtárgyalják, hogy keveréklénnyel van dolguk (sakál amúgy).

Adrian az őrsön következetesen tagad. A fényképek a volt barátnőjéről készültek, és mivel szakítottak, elégette őket. Wu ki is hívja a két nyomozót, főrendőr meg összefoglalja nekik: a helyszínelők semmit sem találtak a házában, a képek elégtek, úgyhogy bizonyíték nincs, el kell engedniük a fickót. Még Hank is arról próbálja meggyőzni Nick-et, hogy biztosan rosszul látta a képeket, a fazon meg csak azért futott el, mert látta, hogy egy Grimmel van dolga. Adriant elengedik, de előtte még Nick kicsit megfenyegeti, mire az hangosan kikéri magának. Wu közben a félhülye segédet oktatgatja, amikor feltűnnek nyomozóink az elengedésre szánt gyanúsítottal. A gyakornok elhívja onnan Hank-et egy aláírásért, így Nick odasziszegi Adriannek, hogy reméli, nem hazudott, mert ő egy Grimm. A sakál erre beijed, és ordibálni kezd, miszerint ha vele valami történik, az biztosan Nick műve lesz. Hank leszereli, elküldi a búsba, de aztán rákérdez Nicknél, hogy mégis mire volt jó a fenyegetőzés, ha nagyon rászállnak a fickóra, megöli a lányt. Nick közli, hogy bármit is fog tenni, abba Hank-et nem keveri bele, nehogy megégesse magát.

02.jpg

Nick magához vesz egy nyílpuskát a szekrénykéjéből. Közben Juliette telefonon érdeklődik az ügyvédi irodában Adalind után, de nem lesz okosabb. Kapása van, ahogy leteszi a kagylót, a főrendőr hívja, mondván, Nick egyre hajszoltabb, és ő aggódik érte, úgyhogy nekik kettejüknek beszélgetniük kellene. Ezzel a lendülettel meg is beszélnek egy randit másnapra egy kávézóba. Monroe talál egy igazságszérumot Rosalee könyveiben, amit kifejezetten kutyaféléknek találtak ki, és szerencsére el is tudja készíteni Nicknek fél óra alatt. Este van már, mire nyomozónk odaér a gyanúsított házához. Számszeríjjal a kezében betör hozzá – a pincében találja meg, csúnyán fellógatva, a testén mindenféle égetett sebek nyoma. A padlón óriás vértócsa, és mire Nick belelábalna, megérkezik Hank – aki eleinte nehezen hiszi el, hogy a gyilkosságot nem a társa követte el. Mire tisztáznák, ki kivel van, szirénaszó hallatszik, pedig egyikük sem hívott erősítést. Nick kiszalad elrejteni a kis Grimm-puskát, aztán Wu elmondja a részleteket. Segélyhívást kaptak a gyanúsítottól, bevallotta az emberrablást, sőt, a lány rejtekhelyét is megmondta, éppen ezekben a percekben szabadítják ki. Főrendőr telefonál, a lány megvan, ők meg menjenek vissza az őrsre, ha már a gyanúsítottat halva találták.

03.jpg

Visszahallgatják Adrian segélyhívását, ami elég brutális cselekményre utal. Egyfelől bevallja az emberrablást, de közben folyamatosan fájdalomtól üvölt, és eléggé könyörög, hogy ne bántsák már tovább. A kis segédnek is megmutatja Wu a tetthelyről készült képeket, ő illendően szörnyülködik rajtuk. Az égetett és a falra is felrajzolt jelről egyelőre semmi információjuk nincs, keresik a nyilvántartásban. Főrendőr indul nyilatkozni, mindent el akar mondani a sajtónak, hátha valaki felismeri a jelet. Bud, a jegeshód hűtőgép-szerelő épp azon zsörtölődik a nejével, hogy miért is kell az anyósának három hétig maradnia náluk, mikor meglátja a nyilatkozó főrendőrt – illetve a jelet. Totális izgalomba jön, akárcsak Monroe. Mindketten rögtön telefonálnak Nicknek, aki Budot lerázza, és Eddie-hez indul infóért. Bud a telefon után még megjegyzi: eljött a világvége.

04.jpg

Monroe nagyon jól ismeri a jelet, rémálmai is voltak róla. Az ősi német G betű, ami Grimmet jelent. Gyerekkorában sokat olvasgattak neki egy féllény gyerekeknek szóló mesekönyvet (ebből van az idézet az elején), ami a leggonoszabb emberekről szól, akikben nincs semmi könyörület. Úgy nevezték őket, hogy hóhér-Grimmek. A mesékben ezt a jelet sütötték áldozataikba, ezt festették a falakra, és persze szó van bennük a vég órájáról. Az egész a negyedik keresztes hadjárat után kezdődött, mikor is Grimm-halálosztagok alakultak, vándoroltak, és minden útjukba kerülő keveréklényt megöltek és/vagy megcsonkítottak. Vagyis kell legyen még egy Grimm Portland-ben, aki talán tisztogatni akar Nick körzetében, pedig egy rég letűnt kor maradványa, nem szabadna már, hogy létezzen. Nick bármit is akar tenni a fickóval, mielőbb tegye meg, mielőtt az ő nevét is sárba tiporja – Monroe nem kicsit ideges, nem győzi nyeldekelni a borát.

05.jpg

Eközben Bécsben csörög főrendőr beépített emberének telefonja. Renard is ismeri a hóhér-Grimmek jelét, úgyhogy rákérdez, hogy vajon a család küldte-e ide, de az embere nem tud semmiről. Azért megkéri, hogy nézzen utána, sosem lehet tudni, hogy a kedves családtagok mikor milyen meglepetéssel édesítik meg az életét. (A beépített embernek is szép pszichopata tekintete van, úgyhogy muszáj róla is képet csinálnom, érdemtelenül keveset szerepel.) Nick hazaér, utálkozva a kanapéra pillant, majd felveszi a telefonját, mert csörög. Eltorzított hangot hall, ami arról faggatja, nem kívánta-e, hogy bárcsak ő ölte volna meg, mikor megpillantotta Adriant halva. Többszöri meghallgatást követően is csak annyit értek a torz hangból, hogy ő végzi el a Grimm munkáját – de biztosan egyéb vérlázító dolgokat is mond, Nick reakciójából ítélve. Fekete csuklyás-köpenyes fazon bámulja a megkínzásról és kivégzésről készült videót, majd egy mozdulattal feltölti a netre.

06.jpg

Az őrsön is a videót nézegetik nyomozóink Wu és főrendőr társaságában. Főrendőr megállapítja, hogy valaki büszke a munkájára. A két nyomozó megy beszélni az elrabolt lánnyal. Nick útközben elmeséli Hank-nek a telefonhívást, amiből az azt szűri le, hogy a gyilkos tudja, hogy Nick egy Grimm, ami elég nagy baj. A szülők biztos nem lehettek az elrabló kínzói, mivel éppen a barátaikkal voltak a templomban, és csodáért imádkoztak. A lány csak annyira emlékszik, hogy elkábították valamivel, és egy furgonnal rabolták el. Szerencsére a kérdéses időben csak egyetlen furgon ment ki az épületből, aminek rögtön azonosítják is a tulajdonosát. Richard, a tulaj is láthatta a sajtótájékoztatót, mert épp bőszen menekülni szeretne, sporttatyóval a kezében száll be a furgonjába – de megjönnek a rendőrök, és letartóztatják. Nick-et meglátva átalakul, és rögtön közli, hogy Nick gyilkolta meg Adrian-t, és vele is végezni akar. Wu nem kicsit néz rá furcsán.

07.jpg

A fickót beviszik a kihallgatóba, több rendőr is jól megbámulja magának, meg persze a gyakornok is nézelődik egy sort. Közben Juliette megérkezik a kávézóba, a napszemüvegét leteszi az asztalra, és széles mosollyal üdvözlik egymást főrendőrrel. Renard azt firtatja, emlékszik-e valamire abból az estéből, amikor felébredt a kómából – nyilván szeretné, ha a lánynak beugrana az a bizonyos csók, de Juliette nem emlékszik, úgyhogy ez nem jött be. Főrendőr szerint Nick az utóbbi időben egy kissé szórakozott, mert aggódik Juliskáért, ezért ő szeretne valahogy segíteni kettejüknek. Julis nagy nehezen megvallja, hogy Nick az ő számára egy vadidegen, miközben az mindent tud róla. Elejt egy freudi elszólást is (most ismerkedem veled, VELE!), mire főrendőr megfogja a kezét. Julis erre felugrik, mondván, neki mennie kell – a szemüveg az asztalon, biri szívszerelme meg hoppon marad.

08.jpg

Hank és Nick a gyanúsítottat győzködi, hogy kezdjen el beszélni, az meg Hank-et kérleli, hogy ne engedje, hogy Nick végezzen vele, valamint ügyvédet is kér. A nyomozók kijönnek szünetet tartani, Richard bent marad bezárva a kihallgatóba. A szakértők amúgy is hívatják őket – a furgon tele van bűnjellel, nemcsak a kloroformos rongy, hanem a lány táskája és hajszálai is benne vannak. Ennyi terhelő bizonyíték birtokában indulnak, hogy letartóztassák a pasast – annak azonban hűlt helye, valahogy kisétált a rendőrségről. Azonnal kommandósokat küldenek a házához, de azok már csak a lemészárolt, megkínzott tetemét találják meg. Nick szerint csak zsaruk tudhattak a gyanúsítottról, hiszen még őrizetbe sem vették. Megint kapása van, az eltorzított hangú tettes keresi, arról győzködi Nick-et, hogy önmagában az, hogy a fickó keveréklény, elegendő a halálhoz, nem kell más bizonyítékot gyűjtögetni.

09.jpg

Visszaérve az őrsre Nicket Bud keresi, szegény annyira aggódik, hogy rögtön át is alakul. Mindenki fel van náluk dúlva, a kölykök az ágy alatt reszketnek, úgyhogy Nick kapja el minél gyorsabban a fickót, mert ők csak benne bíznak. Ezt lenyomva távozik is, bár telefonon is elmondhatta volna ugyanezt. Wu megbűvölte a kihallgató kamerájának felvételét, mert elsőre ugyan csak az látszik, hogy valaki kinyitotta az ajtót – de az üvegajtó tükröződésében szépen felismerhető, ki is engedte el a gyanúsítottat. Bizony, a félhülye gyakornok az, ki lepődött meg rajta? Bud nyitná a furgonja ajtaját, amikor halálra rémül a segédtől (Ryan-nek hívják, de kit érdekel?), majd meg is nyugszik, hogy csak egy rendőr az – mire szép nagy injekciót kap a nyakába, kábítás céljából.

10.jpg

Hank és Nick, hallván, hogy Ryan Bud után lépett, elrongyolnak a segéd általuk ismert címére. Ott csak a kedves mamát találják, akik életunt, depressziós és még alkoholista is, és amúgy nincs jóban a fiacskájával, aki el is akart tőle költözni, mert nem akar olyan lenni, mint anyuci. Hank közben bemegy a fiú szobájába, ami mindenütt Nick-kel van kitapétázva, szemmel láthatóan erősen érdekelte a helyi Grimm munkássága a fiúcskát. Nick ebből rájön, hogy biztos végezni akar Bud-dal, mert meglátta, hogy keveréklény. Fel is hívja, de csak asszony van otthon, aki szerint a férje a műhelyében kell legyen, biztos szerelget valamit. Bud kikötözve, Ryan már forrósítja a billogot, és a videó is beizzítva. A gyakornok arról tart expozét, hogy a Grimmnek meg kellett volna ölnie Budot, már csak azért önmagában, mert keveréklény, az teljesen mellékes, hogy nem követett el semmit. A keverékeknek pusztulniuk kell, muszáj példát statuálni. A hód nagyon cukin ellenkezik a maga kis alárendelődő módján, a másik meg mindenen puffog, felhúzza magát, szemmel láthatóan nem épelméjű. Bud torkaszakadtából ordítozik, szerencsére mielőtt a kínzása megkezdődne, nyomozóink befutnak. Ryan menekülőre fogja, Nick meg rohan utána. Persze a segéd a saját lábában orra esik, úgyhogy Nick behúzhat neki egy jó nagyot. Ryan elkezdi bizonygatni, hogy ő az igazi Grimm, ő végzi el Nick munkáját, majd ezen érzelmi felbuzdulása közepette át is alakul, egy bélféreg életszívó lesz belőle (örök hála, Pácsó), ami ronda is, meg nem is Grimm, hanem féllény. Még elkezd azon könyörögni, hogy Nick ölje meg, de csak kap egy nagy pofont, és letartóztatódik. Wu poénja: ha legközelebb gyakornokot vesznek fel, jobb átvilágítást kell végezniük.

11.jpg

Éééééééééééééés most jön, amire már részek óta várunk! Főrendőr a napszemüveg visszavitele ürügyén bekopog Juliette-hez, és néhány semmitmondó mondat után simán megcsókolja. Ettől Julisnak beugrik az ébresztő-csók, kinyílik a kis szeme, közli, hogy „te voltál ott a kórházban”, majd újabb csókban forrnak össze. Ez már csak pillanatokig tart, mert a leányzó villámló szemekkel eltaszítja magától a századost, és rácsukja az ajtót. Főrendőr zavarodottan távozik, Juliska meg zavarodottan lekuporodik az ajtó másik oldalán. A többi majd a következő részben kiderül.

12.jpg

Címkék: grimm
402 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.02.11. 14:43:06

Köszi a hogyvótot!!!
Alakulnak az események és kavarodnak a szálak.
Ármándó látod, nevesítettek a hogyvótban. Ez már karrier :))
Valahogy a kis idiótának én pozitívabb szerepet és hosszabb sorozatlétet képzeltem, de így sem volt rossz. Mondjuk kicsit átlátszó volt, egy idő után üvöltött, hogy ő a hunyó.
De azért jó kis rész volt.

Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki a FR - Julis szálból.
Te is Biri, ugyeugyeugye? :))

Gabba 2013.02.11. 16:51:42

FR vigye el Julist Wanuatura és hagyja ott! na jó, azért időnként meglátogathatja

nautilus64 2013.02.11. 17:05:09

Nick képek! :) kösz az írást is!

@Gabba: nem kell meglátogatni, csak simán ott hagyni, örökre, végleg! :D

Nick helyében már rég elköltöztem volna, Monroe-nál biztos lenne szabad szoba, legalább még többet szerepelne :D

hát a srác történetét hamar lezárták, én hagytam volna még pár részig, bár igaz, hogy én is utálom amikor a főhőst vádolják meg mindennel, mert biztos ő volt, hiszen ő is az...

én az FR-Julis szálat átpörgettem, annyira nem jön be, hogy itt vekengnek egymáson, derüljön már ki valami, és zárjuk le a történetet, végleg!

Pácsó Ármándó 2013.02.11. 17:28:17

Nick kimondottan nyúzott volt az elején, pláne ebben a gyűrt szürke ingben. Ráadásul szerintem most először szólhatott be Julisnak. Az is érdekes, hogy amióta felkelt "Csipkerózsika", Nick és FR is megcsókolta már, 1-1.
Köszi a hogyvoltot és a képeket!

@Gabba: Hol van Wanuatu és miért oda?

@Dogla: Igen, látom! Mondjuk nem csak engem. Szerintem hamarosan egy Dogla és egy Nautilus64 meg egy Gabba is meg lesz említve az örökkévalóságnak :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.11. 18:56:09

@nyauuuuu: @Dogla: @nautilus64: jó lett ez a HV is :) mindenkinek jutott bőven kép, volt pszicho-tekintetű szereplő, Nick, Monroe, szörnypofa és még szörnyebb szörnypofa, és nekem való falat is :) köszönjük! :)

nyauuuuu 2013.02.11. 19:38:56

Szívesen, és köszönöm a dicséreteket. Igyekszem mindenkit megörökíteni :). Az nektek mennyire jött le, hogy Monroe retteg? Azért anno, mikor bemutatkozott a sorozat elején, simán ráugrott Nickre az ablakon keresztül, pedig tudta, hogy Grimm, most meg úgy csinált, mint aki teljesen be van ... -va. Vagy ne kérjek számon ennyi következetességet az írókon?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.11. 19:53:41

@nyauuuuu: EZT a lényt Hóhér-Grimmnek hitték, minden aranyos kis féllény rémálma kelt életre a mesekönyvből :) ahogy mondta Monroe, előbb mészárol, utána kérdez :) (nem szó szerinti idézet volt Monroe-tól)

nautilus64 2013.02.11. 19:53:48

@nyauuuuu: szerintem a hóhér-Grimm-től fél, Portland-ben ugye eddig meg nem élt ilyen, szóval tudta szerintem, hogy Nick nem az, ezáltal könnyen megölhető....

Gabba 2013.02.11. 20:02:52

@Pácsó Ármándó: a Csendes-óceánban és jó messze mindentől.

én is oda készülök nyugdíj után :)

nautilus64 2013.02.11. 20:22:14

@Pácsó Ármándó: igazad van, teljesen nyúzott, szerintem te se lennél frissebb, ha huzamosabb ideig a díványon kellene aludnod, én azt csodálom, hogy eddig is bírta

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.11. 20:40:20

@Dogla: akármit is hoznak ki ebből a szálból, engem már nem fog meglepni :)@nautilus64: a kanapé dolog nekem is eszembe jutott már, és én is Monroe-hoz küldtem volna éjszakára aludni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.11. 20:44:10

@nautilus64: az alapján, hogy Nick-anyu mennyire kiismerte magát bunyó közben a házban, lehet, hogy az a családé/Nické :) és udvariassága miatt engedi át a hálót Juliette-nek.

nautilus64 2013.02.11. 20:47:51

@aggyistenbiri: én úgy emlékszem, hogy Juliette lakása, és Nick költözött oda

nautilus64 2013.02.11. 20:58:12

@aggyistenbiri: ó igen, láttam, be van jelölve nekem is a Face-n, de azért köszi, szeretlek :)

nyauuuuu 2013.02.11. 21:28:17

@nautilus64: Ott a pont, ez Juliette lakása, a pasi költözött hozzá. Érdekes, hogy nem Hank jutott eszetekbe, én azért a társamnál aludnék, ha már egyszer... Hank most amúgy is facér, négy házasság után.

nautilus64 2013.02.11. 21:56:07

@nyauuuuu: 4 házasság? ez kimaradt... ööö, jobban csípjük Monroe-t :D

2013.02.11. 22:32:50

@nyauuuuu: Néééégy? Ez nekem is kimaradt.
Eh, mindenesetre én is Monroe lakásába költöztetném. Az lenne igazán csemege egy Grimm és egy féllény egy fedél alatt :)
Birikém mi ez az új avatar? Csak nem megint kiábrándultál? Ugye nem? Vagy most csak kivársz, hogy őfelsége mit dönt? :) Cuki ez a kép, nagyon bírom, de Neked akkor is jobban áll a FR avatar. Már úgy megszoktam :(

nyauuuuu 2013.02.11. 22:33:48

@nautilus64: Én erre valamiért határozottan emlékszem, persze lehet, hogy rosszul. Akkortájt, mikor Adalind cicázott vele, volt szó arról, hogy ő aztán ismeri a nőket, így négy házasság után, vagy valami hasonló.

nautilus64 2013.02.11. 22:57:56

@nyauuuuu: na majd holnap utánanézek, ha más nem keresi meg ezt az infót hamarabb :)

nyauuuuu 2013.02.11. 23:03:47

@nautilus64: Nézelődtem, az első évad ötödik részében Wu mondja Hanknek, hogy a legutóbbi felesége, szóval biztosan több kellett legyen, de azt, hogy a négy hol hangzik el, még nem találtam meg. Lehet, hogy az első részben? Ha megtalálom, szólok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 08:21:48

@Dogla: nem ábrándultam ki, csak néha változtatgatok, mert az jó :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 18:23:17

@Dogla: semmi extra sztori :) (itt is ott van a középpontban)@nyauuuuu: micsoda memória :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 18:46:03

@Dogla: ja és pótoltam a restanciámat a február 09, 19 órai kommentedre, ment a mail privátban. na, ott lomozhatsz kedvedre, macska, csak ne csinálj kupit :)

2013.02.12. 20:23:14

@aggyistenbiri: Köszönöm szépen!

Gyermekeim, úgy látom leült a beszélgetés. Hogy jön össze így a 300 komment? He? :))

Gyertek dumcsizni! De azonnal!!! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 20:28:04

@Dogla: én itt vagyok, nyauuuuu sötét éjfekete bagoly, este 10 előtt ritkán jelentkezik, gabba ritkán nyilatkozik, de akkor velőset, nautilus periódusát még nem sikerült feltörnöm :)

2013.02.12. 20:35:42

@aggyistenbiri: és hol van a képletből leendő férjed? :)

2013.02.12. 20:36:36

Izé úgy érem állandó itteni civódó társad?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 20:50:43

@Dogla: ez csak a Te mániád, Maccs, nem a leendő férjem, ne bosszants fel :) amúgy is örihari van,nem beszélünk egymással.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 20:58:16

@Dogla: ne már? fel se tűnt, hogy nincs fenn az első rész. nagy hiányosság. itt a hogyvolton elég jól elmesélik, onnan pótolhatod.

2013.02.12. 21:01:25

@aggyistenbiri: Igen, észrevettem. Majd adok én nektek öriharit, azt!!

Oké, akkor hogyvót olvasás első résznél, a többit meg majd nézem. Remélem feltöltik a bolt polcát az új termékekkel is :)

2013.02.12. 21:05:53

Új részekre, amit meg lehet venni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 21:07:33

@Dogla: jó, de melyik soriból? a grimmből? mert akkor egyből ki is beszélhetjük :) márciustól

2013.02.12. 21:10:33

@Dogla: Jah, most nézem imdb-n, hogy az nem huszon részes sorozat, hanem csak rövid. Akkor nem szóltam.

2013.02.12. 21:11:35

@aggyistenbiri: A DA-ra gondoltam, de mint látod, mellé nyúltam. Az rövid sorozat, így kár több részt keresni, mint ami fenn van.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 21:18:59

@Dogla: 1,5 órás DA, az nem olyan rövid. jövő héten lesz az utolsó része a Grimmnek, tele Adalinde-del, addigra biztos előkerül az is, akit hiányolsz.

2013.02.12. 21:24:48

@aggyistenbiri: Utolsó??? Ne már? Márciusig mosoly szünet? Vagy meddig? Átkozott TV2.
Hol fog a banda csacsogni??

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.12. 21:27:10

@Dogla: kivételesen nem a tv2 a hunyó:) javasoltam nyaunak, hogy addig is nyissunk egy off-topicot.

nyauuuuu 2013.02.13. 08:18:33

@aggyistenbiri: Tényleg? Hát, valahol sajnálom, mert élvezem valójában, de kicsit örülök is :). De beszélgetni valahol jó lenne, gondolom, az eddigi utolsó rész alatt majd lesz ezerkétszáz komment, amíg meg nem unjuk.
Tényleg este tíz után szoktam lenni, de drága gyermekem megfázott, a tegnapi éjszakát vele kellett töltenem. Ma viszont itthon maradtam vele, úgyhogy félik munkát kerülök :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 17:27:02

@nyauuuuu: az nagyon nem jó hír, akkor gyors gyógyulást neki!
közben belenéztem a 13. rész előzetesébe (ezt adják majd 03/08-tól, csak nem nálunk). Háááát, hogy is fogalmazzak, hogy szofisztikált legyek...inkább nem is mondok semmit. Avatar csere lesz, az.

nautilus64 2013.02.13. 18:34:10

@nyauuuuu: én is jobbulást kívánok!

@aggyistenbiri: na ne csináld már, felkeltetted az érdeklődésemet! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 18:55:41

@nautilus64: akkor nézd meg, kicsim. Mint már mondottam, nők és a kíváncsiság nagy barátok :) csak utána ne gyere hozzám panaszkodni :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 18:59:56

@nautilus64: először használni szerettem volna nyauuuuu "a manóba" kifejezését, de az marhára nem írta volna le azt a szentségelést, ami kiszakadt belőlem. kábé ez volt: @đĐÄ@@@#&&###Łß. na, ilyen csúnya volt, ettől kíméltem meg kisibolya lelketeket :)

nautilus64 2013.02.13. 19:04:13

@aggyistenbiri: nem találok linket, küldd el kérlek priviben is akár :)

nyauuuuu 2013.02.13. 19:36:09

@aggyistenbiri: @nautilus64: Ez nem ér. Én hősiesen megtartóztatom magam, hogy ne nézzem előre, ti meg simán kielégíthetitek a kíváncsiságotokat. Brühühü.
Jobbulást köszönjük, csak megfázás, láza alig, csak nem kap nagyon levegőt, emiatt keveset alszik. De amúgy egész nap repkedett, szóval a hangulatával nincs gond :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 19:48:42

@nyauuuuu: körösztlányomnak (szegedies vagyok, figyeled?!) szintén megfázása van, szegény hugim is szétaggódja magát. ő pedig még tényleg zsenge, alig múlt 1 éves. (nem a hugim) a szívem facsarodik.

megtartóztatni nem szabad magad, ebben a társaságban nem is lehet, előre kifigyelünk dolgokat, és és és és mivel lepcses szánk van (jó, csak nekem, a többieknek nincs), ki is beszéljük. ezért ez tőled is elvárható HV íróként :)
na, köll a link, vagy sem? :D

2013.02.13. 20:24:10

Sziasztok!

Először is kicsi nyauuu-nak én is jobbulást kívánok!!! Szerencse, hogy nem influjza, az rosszabb lenne.

Másrészt én kérnék szépen linket, Drága Biri!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 20:37:13

@Dogla: elküldve. kérek visszajelzést, ha már ez a hanyag nautilus nem tette meg. megkaptad?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 20:38:24

most egy 15 percig nem leszek, de utána jövök vissza.

2013.02.13. 20:54:14

@aggyistenbiri: Még nem jött meg, de lehet csak a mél lassú :)

2013.02.13. 21:12:10

@aggyistenbiri: Sajna így sem jön, de tuti a mél lassú, mert küldtem máshonnan magamnak, és az sem jön. Kivárom.

Ármándónak én is üzentem tegnap priviben, de semmi válasz. Remélem nem ették meg a nyulak :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:16:36

@Dogla: ok, kipakolom ide, legfeljebb kigyilkolnak a HV-ből. a formaságot betartva azért:
SPOILER:
www.youtube.com/watch?v=sO4dqlptNqQ
SPOILER VÉGE

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:20:19

@Dogla: lehet hogy elkapta flue-t. Vagy ő, vagy a gépe. kívánjunk nekik is mielőbbi jobbulást.

2013.02.13. 21:26:00

@aggyistenbiri: Köszi szépen! Baszki, lehidaltam tőle!!! Húúúú, de várom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:30:22

@Dogla: :D avatár lecserélése lesz, de kire is...a bécsi gonosz tesóra :)

nautilus64 2013.02.13. 21:30:39

@aggyistenbiri: Die Hard 4-et néztünk, mert megyünk éjféli vetítésre, most megnézem

nautilus64 2013.02.13. 21:33:42

@Dogla: @aggyistenbiri: huhuhuhuhu, ezt nagyon nem kellett volna megnézni, és sajnos nem lesz magyarul legalább őszig? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:35:01

@nautilus64: hős vagy a szememben, azt 4-szer akartam megnézni, és egyszer sem láttam. elkalandoztam közben és bealudtam mindannyiszor. várjuk az élménybeszámolót az 5-ről.

2013.02.13. 21:36:28

@aggyistenbiri: Hááát, az nem egy jó karakter, viszont a színészt (James Frain) nagyon de nagyon bírom.
Azért még nem biztos, hogy csere lesz. Sztem még innen is lehet belőle cimbiség, de legalábbis fegyverszünet.

Nau Neked meg jó szórakozást kívánok!

nautilus64 2013.02.13. 21:37:15

@aggyistenbiri: bécsi gonosz tesóra? inkább akkor még mindig a főrendőr henci, nagyon nem jön be a bécsi henci

2013.02.13. 21:37:50

@nautilus64: Internetbolt + felirat ha nagyon nem bírod ki őszig.

nautilus64 2013.02.13. 21:42:17

@Dogla: ez lesz hidd el nekem :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:42:57

@nautilus64: nekem bejön pasiként a bécsi gonosz :D jó, én is az vagyok :D gonosz, nem pasi, én.

2013.02.13. 21:43:08

@nautilus64: Jah, szerintem nálam is :)

nautilus64 2013.02.13. 21:45:09

@aggyistenbiri: akkor a tied, nem veszek össze veled rajta :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:49:08

@nautilus64: még eddig egyiken sem vesztünk össze, volt egy bátortalan (én és bátortalanság egy mondatban, nevetséges) próbálkozásom Nickkel, de inkább meghagytam Neked. túl jó a természetemnek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 21:55:53

@nautilus64: egyértelmű, mindig is tudtam :) csak Dogla Bébi meg ne tudja. :)

nautilus64 2013.02.13. 21:57:18

@aggyistenbiri: őt is szerizem, csak nem mutatom ki eléggé :)

nautilus64 2013.02.13. 21:59:35

@Dogla: meg persze nyau+soku-t is :D

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 21:59:39

Olyan cukin évődtök! :-D

nautilus64 2013.02.13. 22:01:53

@Pácsó Ármándó: áááá, már hiányoztál a csajoknak :D

2013.02.13. 22:05:14

@nautilus64: Szijjja!!! De jó, hogy itt vagy! Különben az évődősdi az én dumám, el a mancsokkal róla.
Privi mailjeidre miért nem válaszolsz, Te csúnya kujtorgós emberke? Hm? Irgum és burgum. Ugye. :))

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:05:37

@nautilus64: Megnéztem, csak Doglának :-)

@Dogla: Milyen nyulak??

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:06:08

@nautilus64: @Dogla: @nyauuuuu: már csak az érdekelne, de nagyon, hogy nyauuuuu tartja-e magát az elveihez, vagy ő is áldozatul esik a kíváncsiságnak (akivel mi nők kézen fogva sétálunk, mert nagy barátunk) és megnézi az előzetest. ki mire fogad? szerintem igen. megnézi. mert kíváncsibb, mint gondolná, és mert nő. vagy azért se, hogy bizonyítsa, vannak kivételek, meg elvek. Megnézi-Nem nézi: 1-0.

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:06:40

@Dogla: Nau64 most tanácstalanul forgatja a fejét :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:07:27

@aggyistenbiri: Nem nézi, én se nézem meg előre

nautilus64 2013.02.13. 22:07:36

@Pácsó Ármándó: he? na jó nekem is hiányoztál, csak nem vallottam be :D

2013.02.13. 22:08:12

@Pácsó Ármándó: Milyen nyulak?? Anyukám szokta mondani, ha valami eltűnik, hogy megették a tehenek, mert zöld volt :) Miután itt valaki tűnt el, így lett nyulak (hasraütésre választottam másik állatot, na).
@aggyistenbiri: Szerintem kibírja :)
Megnézi-Nem nézi: 1-1

2013.02.13. 22:09:35

@Pácsó Ármándó: Ja igen, látom, Neki írtam helyetted. De a kérdést akkor sem úszod meg!!

2013.02.13. 22:10:51

Szerintem Ármándó azért tűnt el, hogy meglegyen a fíling: amikor visszatér, három csaj veti rá magát örömmel :))

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:10:55

@nautilus64: Miért nem?

@Dogla: Munkahelyemen van egy nyuszi, az igen ritka "Tappancs" névre hallgat. Embert nem eszik :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:12:24

@Dogla: Eddig csak kettő, Nyauuuuu még hiányzik :-)
Ma válaszoltam asszem.

2013.02.13. 22:13:10

@Pácsó Ármándó: Az nagyon cuki lehet. Fajtája is van? Vagy csak sima "mezei" nyúl? Hogy néz ki? És mit keres a melóban?

2013.02.13. 22:13:55

@Pácsó Ármándó: Maximum gondolatban, csak mondom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:16:10

@Dogla: @nautilus64: @Pácsó Ármándó: mindenki ellenem fogadott, gyakorlatilag bukó ágon vagyok, legfőképpen emberismeretből :) hihetetlen.

nautilus64 2013.02.13. 22:18:29

@aggyistenbiri: aztán lehet, hogy neked lesz igazad, bízz :)

2013.02.13. 22:18:32

@aggyistenbiri: Én a végén azon nevetnék, ha nyauuu következő kommentje így szólna: Megnéztem :))

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:20:12

@Dogla: Legendásan rossz vagyok a női nevek megjegyzésében, szóval remélem neked írtam vissza.
A nyuszi házi fajtájú, közepes méretű, fekete test-fehér orr, a főnök gyerekeié. Van kutya is és egy fekete cica akinek igen rossz az egyensúlyérzéke, mert amikor meglát eldobja magát :-)

@nautilus64: Hát úgy ismersz engem Pácsó Szerény Ármándót?

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:21:19

@Dogla: Nem fogja. Nyauuuuu egy jellem. Velem együtt!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:21:36

@aggyistenbiri: nem jól fogalmaztam halló! nem ellenem fogadott mindenki, hanem nyauuuuu MELLETT :) na, kicsikét fordítottam! :)
de emberismeretből akkor is megbotlottam. ehhhh, volt már ilyen a világtörténelemben :) (mondjuk annak nagyobb volt a füstje is meg a lángja is)

2013.02.13. 22:23:23

@Pácsó Ármándó: Uhh, ilyenek kellenének az én munkahelyemre is! De legalábbis egy macsek. Ehelyett van egy idióta roti, aki időnként órákon át vakog a fejem felett, ma meg füvet legelt :)

2013.02.13. 22:24:59

@Pácsó Ármándó: Erre van a "válasz" gomb. Ilyen jó kamu dumát (rossz vagyok a nevekben, remélem neked írtam vissza) már rég hallottam. Zseniális. Csajok beveszik? :))

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:26:32

@Dogla: Ne engedj! Birkózd le és legyél te felül. A cicák is szoktak néha legelni.

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:30:40

@Dogla: Átálltam a tündérkém/cicám/nyuszikám/drága életem variációkra. Így nem mondok Annamáriát a Zsuzsának :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:32:35

@Dogla: egy megjegyzést tehetnék, ha szabad? idióta állat nincs. idióta gazda van. :)

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:35:42

@nautilus64: Mit vetítenek éjfélkor? Alkonyat 8-at?

2013.02.13. 22:37:18

@Pácsó Ármándó: Nem rossz! De egy ismerősöm még tovább fejlesztette: neki 3 Krisztinája van. Így tuti nem tudja összekeverni őket. :)

@aggyistenbiri: Ezzel egyetértek. Szegény roti gazdája is egy tök.

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:42:17

@nautilus64: Majd Gangsta Zoleenál kiabáld be, hogy Döglégy! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:43:25

@nautilus64: éjfélkor elmentek megnézni? eddig azt hittem, csak én vagyok beteg. hacsak nem sajtós vagy, bár az ugyanaz. kapunk ekszkluzív beszámolót? :D igen? köszi!

nautilus64 2013.02.13. 22:46:18

@aggyistenbiri: nem vagyok sajtós, csak van egy pasim akit érdekel, egyedül meg ne menjen :D persze, beszámolok, majd olyan grimmesen :D

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 22:47:16

@Dogla: Ahhoz már szerencse kell! Egy évfolyamtársamat arról jegyeztem meg, hogy a barna kabátos az az Erika (asszem így hívták). Egyszer jött piros kabátba és simán leEdináztam.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:47:32

@Dogla: sok mindent mesélhetnék kutya témában, de nem akarok offolni.

nautilus64 2013.02.13. 22:51:34

na én léptem srácok, legyetek jók :) jó éjt

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 22:52:53

@nautilus64: Két dolog is kibökte a szemgolyómat: Egy pasi? nincsen A pasi?
S erről a filmről beszámolni Grimmesen...unalomig ismert a sztori, ebből nem lehet már semmit kihozni. Téged imádlak továbbra is :D

2013.02.13. 23:07:59

Megyek hajat mosni. Ármándó és Biri kettesben marad. Jók legyetek, nem megharapni egymást, jó?

Nau meséjére kíváncsi vagyok :)

nyauuuuu 2013.02.13. 23:09:16

@aggyistenbiri: Bocs, biri, nem nézi. Nem mert jellem, hanem mert barom :). Anno, mikor elkezdtem írni, megnéztem az internetbolt kínálatát, láttam, hogy akár előre is megírhatnám az összeset. Aztán meghallottam a magyar szinkront, meg olvastam a netboltos feliratokat, és undorkodtam. Annyival jobb szinkronnal (hát igen, eredetiben nem értem, öreg vagyok én már az idegen nyelvekhez), hogy akkor és ott úgy döntöttem, mindig kivárom az aktuális részt. És ez már így is marad :).
Die Hard 5? Láttam az ajánlóját, és rájöttem, hogy már az előző négyből is csak az elsőre emlékszem, mert az még érdekes volt, a másodikból szinte semmire, a harmadikban van talán az a jelenet, ahogy a Harlemben járkál szendvicsemberként, de erre sem esküdnék meg. Több rész az én fejemben nincs. Szóval biztosan nem én vagyok a célközönség :).
Én a gyerekeimet hívom egységesen vagy kislányomnak, vagy szívemnek. Mert folyton kikérték maguknak, hogy egyiket a másik nevén szólítom meg. Így legalább nincs gond. Illetve, csak annyi, hogy az apukájuk is folyton magára veszi a szívem megszólítást :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 23:14:22

@nyauuuuu: ! okés, elvesztettem a fogadást. a többi bekezdés nem rám vonatkozik, azoktól elhatárolódom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 23:22:16

@nyauuuuu: senki nem szólít a hivatalos nevemen a családban, ezt a nevet kapta később a hugim, mégis mindenki tudja a családban, hogy ahhoz a névhez én tartozom. bonyolult család :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 23:40:08

@Pácsó Ármándó: nem az a nevem, ami.van hivatalos nevem, de azt csak a hivatalos szervek tudják. tesóm neve ez lett, de szintén nem azt használja. ábrázolom.
Helga lennék, de helyette Ancsa vagyok, pár évvel később lett hivatalosan Ancsa hugi, aki igazából is Ancsa lett. De senki nem szólítja Ancsának, mert az én vagyok, hanem Gyurcinak. mindegy.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 23:47:12

@nyauuuuu: ugye hogy a Die Hard 3 volt a legjobb, a gonosz Jeremy Irons-szal. (nem is volt gonosz).Tudtam, benned is ez a rész hagyott nyomot. :)

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 23:47:14

@aggyistenbiri: Aha. Apukámnak is van hivatalos keresztneve, de nem úgy szólítják és ismerik, mert nem úgy akarták hívni sohasem, ami a hivatalos.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 23:49:00

@Pácsó Ármándó: nahát! Apukád sem az, aki? :D meleg kézfogást küldök neki :D

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 23:51:19

@aggyistenbiri: Viszont én megkaptam hivatalosan azt a nevet ahogy aput is szólítják illegálisan. És van egy húgom is. De neki lányneve van.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 23:53:59

@Pácsó Ármándó: kitalálom, őt úgy hívják, hogy Armando-apuka, hozza be a fiát és az ellenőrzőjét, megkínálhatom egy kávéval, teával, térjünk is rá a lényegre. a maga fia menthetetlen.

2013.02.13. 23:54:07

Jelen! Hajam tiszta és Ti is jól elvagytok egymással. Éjjen!!

Érdekes ez a név anomália :) Ahonnan én származom (vidék), ott meg az a szokás, hogy mindenkit a második keresztnevén szólítanak. Sokszor az elsőt nem is tudjuk. De ez inkább a szüleinknél van így, nekem pl. már nincs második keresztnevem. Illetve de. Csak nagyon hosszú. Úgy hangzik, hogy tündéraranyosbogárvirágszál :)

Pácsó Ármándó 2013.02.13. 23:57:53

@Dogla: Azt olvastam hirtelen, hogy érdekes név ez az amália :-)
Ilyet még nem hallottam! Ez melyik vidék tündéraranyosbogárvirágszálam? :-)

2013.02.13. 23:59:13

@Pácsó Ármándó: Dunántúl. Ja, és az Amália tényleg érdekes név. Anyukámat is így hívják :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:00:07

@Pácsó Ármándó: neki is lányneve van, csak a beceneve fiús a természete miatt :DDDD. természetes szőke hosszú a haja, zöld szemmel. (családi vonás nálunk)

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:00:45

@aggyistenbiri: Téged meg Biri nénének hívnak és benne voltál a Ludas Matyi rajzfilmben. A húgodról meg küldjél fényképet. Hátha ő normális :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:03:31

@Dogla: na végre. hol a szentlélekben voltál eddig? ilyen hosszú haj nincs a világon. beszélgetnem kellett. idegenekkel.

2013.02.14. 00:03:31

@aggyistenbiri: Nálunk is családi vonás a természetes szőke hosszú haj, csak nálunk kék szemmel, és én vagyok az első generáció, akinél kijön ez a vonás :))

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:03:59

@Dogla: Lehet, hogy elkiabáltad :-)

Isten éltesse sokáig anyukádat!

@aggyistenbiri: Apukádat nem nézik rockernek a hosszú szőke haja miatt?
Te is szőke vagy? Most sok mindent megértettem :-)

2013.02.14. 00:04:17

@aggyistenbiri: Lassan mostam, hogy beszélgethessetek :)

2013.02.14. 00:04:57

Ármándó, ezt a szőkézést gyorsan vond vissza!! :))

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:05:30

@Dogla: Amit Biri nénének írtam a szőke hajról, az rád nem vonatkozik! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:07:11

@Pácsó Ármándó: pár sok poszttal ezelőtt már elmondtam, hogy én nem a Lúdas Matyi féle Birinénnye vagyok, hanem a Gárdonyi Géza bácsi Aggyisten, Biri fajta.

2013.02.14. 00:07:11

@Pácsó Ármándó: Egyikünkre sem, lévén ilyesmit a festett szőkékre mondanak...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:10:32

@Pácsó Ármándó: igen, természetes szőke vagyok. Ettől nem érzem butábbnak magam. Gondolod, hogy kéne?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:11:58

@aggyistenbiri: Lehetséges, de hát ki olvas téged, nem?

@Dogla: Jól van! Érdekesség, hogy nekem az egyik kedvenc női hajszínem a szőke. A másik a fekete. Meg a barna. És a vörös is.

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:14:41

@aggyistenbiri: Nehogy megint megsértődj drágaságom! Nem vagy buta. Asszem.

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:16:05

@Dogla: Szóval szőke haj és kék szem. Szép az!

2013.02.14. 00:16:08

Drága Jó Ármándó! Azért nem sok férfi társad beszél ma éjjel (ha csak virtuálisan is) két okos szőkével. Élvezd ki :))

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:20:38

@Dogla: El leszek itt kapatva. Pláne, ha kiderül, hogy Nyau és Nau is szőke :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:25:20

@Dogla: nektek kell beszélgetnetek, Nyusssz :) nagyon egy hullámhosszon vagytok, és ez tetszik :) már gondoltam erre korábban is, csak nem akartam belekotyogni.

2013.02.14. 00:26:59

@aggyistenbiri: Beszélgetünk is. Meg Veled is, meg mindenkivel. Ezért vagyunk itt. Szerintem ha nem lennénk mind egy hullámhosszon, nem lennénk itt. Nem? Vagy?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:31:03

@aggyistenbiri: Most mi kifogásod van ellenem zöldszemű?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:37:56

@Dogla: Vaaagy! Vagy például hullámhossz és hullámhossz között nagy a különbség. Ábrázolom. (szakmai ártalom, mindent ábrázolok és magyarázok, még ha buta is vagyok(Ármándó, pacsi)- mi ketten Ármándóval csak szétcinkeltük egymást, ez egy idő után uncsi lett, de Veled mindig olyan szépen udvariasan beszél. És ki volt aki legelőször hiányolta őt? (nem én az biztos)!

2013.02.14. 00:40:57

@aggyistenbiri: A hiányolásban nincs igazad, én ilyen kis aggódós vagyok, ha nem látom a környezetemben a megszokott alakokat.
Az udvariasságot meg annak tudom be, hogy ő is érzi amit én, hogy kb. egy tízessel vagyok idősebb nála.

Ugye Ármándó, lelkem? Te is így látod?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:41:11

Olyan vagyok már mint a szarospelenkás gyerek. Mindenki a másikra akar rátukmálni.

2013.02.14. 00:42:29

@Pácsó Ármándó: Én elvállalak, lelkem :)) Eddig is jól elvoltunk.

nyauuuuu 2013.02.14. 00:42:58

@Pácsó Ármándó: Csalódást kell okoznom, természetes barna vagyok. Csak a zöld szem stimmel.
@aggyistenbiri: Jeremy Irons-nak minden általam ismert filmjében tökéletes pszichopata-tekintete van. Imádom. Tényleg, játszott valaha jó fiút?

nyauuuuu 2013.02.14. 00:43:38

@Pácsó Ármándó: Ezen nagyon röhögtem, köszönöm.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:43:58

@Dogla: @Pácsó Ármándó: van egy speckó nevetésem, ha hallanátok, behalnátok :) na most ez kibukott belőlem :D Dogla, drága kicsi csillag, eljött az én időm, és ezentúl én foglak zaklatni Téged Aramandó miatt :DDD (nem, nem foglak, nyugi, de örülni szabad)

nyauuuuu 2013.02.14. 00:45:50

Ja, a névmizériára is akartam írni, csak a szőkeségek elsodortak. Szóval engem egész gyermekkoromban fiúnéven szólított az egész család, aztán már egész nagy voltam, mikor átálltak egy becenévre, ami valahogy ugyan levezethető a keresztnevemből, de semmilyen megszokott becézésre nem emlékeztet, és fogalmam sincs, hogy keletkezett. Viszont rettenetesen utálom, és így húsz-harminc év után sem hajlandóak az egyébként általam kedvelt keresztnevemen szólítani. Van itt olyan, akit úgy szólítanak a való életben, ahogy valójában hívják? :)

2013.02.14. 00:46:29

@nyauuuuu: Szia nyauuu! Játszott. Pl: Mennyei királyság, A vasálarcos. De nyilván benned nem ezek a szerepek maradtak meg, mert a pszichopata nézését szereted. Abban pedig tényleg jó.

2013.02.14. 00:48:11

@nyauuuuu: Az én keresztnevemet rövidítik, mert kiejtve hosszú és modorosnak hat. Mindenki úgy rövidíti, ahogy épp eszébe jut. Evvan.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:49:51

@nyauuuuu: a zöld szem ritka. mi családon belül szőlőszemnek hívjuk.az enyém színváltós, nagyon sok színű tud lenni. megint magamról beszéltem? elnézést, többet nem fordul elő. gyerkőc jobban van már?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 00:51:03

@Dogla: Köszi!

@nyauuuuu: Nekem is zöld szemem van :-)És engem nagyon ritkán szólítanak becézve. Mindig a teljes keresztnevemet mondják és én örülök ennek.

nyauuuuu 2013.02.14. 00:58:23

@aggyistenbiri: Még egy zöld szemű :). Lassan ki kellene találnunk, miért éppen minket sodort össze az élet ide a Grimm alá, hiszen régebben mások is kommenteltek, de elmaradtak, vagy csak nem mernek megszólalni :) Köszönöm kérdésedet, eddig úgy tűnik, jobban@Dogla: . Csak kétszer kellett bemennem, és mindkétszer csak kis simi, és visszaaludt. Éppen tervezem, hogy ennek örömére elmegyek aludni, nem virrasztok tovább azt várva, mikor ébred fel :).
@Pácsó Ármándó: De rég láttam zöld szemű pasit! Valamiért folyton csak barna meg kék szeműekkel vagyok körülvéve. Jó tudni, hogy azért élnek még zöldszeműek is. Viszont biztos nincs pszichopata nézésed :).
@Dogla: Tényleg, a Vasálarcost láttam is, de ott is pszichopatán néz, annak ellenére, hogy jófiú. A mennyei királyság kimaradt, a férjem imádja, de én nem bírtam megnézni. Majd rászánom magam, már csak Irons bácsi miatt is :).

nyauuuuu 2013.02.14. 00:59:05

@aggyistenbiri: Ezt most mire írtad? Miről meséljek?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 00:59:30

@nyauuuuu: mesélj, mi volt az a fiúnév, és miért nem szeretted, és mi az a becenév, amin manapság engeded, hogy szólítsanak? (persze nem mi, mi ehhez kicsik vagyunk) :)

nyauuuuu 2013.02.14. 01:02:15

@aggyistenbiri: Na, ezek pont olyan titkok, amiket nem szeretnék itt megosztani :). Majd ha egyszer lesz blogtali, egy kellően erős bacardi-kóla után esetleg :D.
Sokkal szívesebben olvasnék a színváltós tekintetedről. Mitől függ a színe?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:03:08

@nyauuuuu: Nincs pata. Barátságos nézésem van (sorry) ami pillanatok alatt át tud menni ártatlanból huncutba.Az én zöld szemem világos-zöldes. Néha van benne egy kis kék is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 01:08:16

@nyauuuuu: ez nem így működik. Mi itt nyíltan beszélgetünk, Te viszont semmit nem osztasz meg magadról.

2013.02.14. 01:10:31

@aggyistenbiri: Biri Drága, majd elmeséli személyesen. Úgy az igazi. Hm?
Mikor is jársz errefelé Főnénink?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:13:11

@aggyistenbiri: Ebben inkább Nyauuuuunak van igaza, mindenki ahogy érzi - mondta szelíden Ármándó. A kíváncsiságodat viszont megértem, hiszen érdeklődő természetű vagy - beszélgetett el szépen társával.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 01:14:12

@Dogla: ne legyek ilyen erőszakos, azt mondod?:) (ellenkezik a természetes természetemmel, de jó, legyen.)

2013.02.14. 01:17:43

Drágáim, én már nagyon laposakat pislogok. Öt óra plusz tíz perc múlva kelnem kell, úgyhogy sztem megyek vízszintbe. Mindenkinek jó éjt, és nagy pusszantás. Jó volt így beszélgetni, hogy ennyien itt voltunk.
Nau meg biztos jót mozizik, aztán meg majd mesél.
Csók!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 01:18:21

@Pácsó Ármándó: jól van már! visszavonulót fújtam. nem elég? pedig biztos benneteket is érdekelt volna a téma.

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:23:47

@Dogla: Én is akkor kelek, majd átgondolok hozzád egy pillanatra. Csak a neved jusson eszembe! :-)

@aggyistenbiri: Jó éjt kedvenc Birim!

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:26:59

@aggyistenbiri: Nem hagy nyugodni a véred mi?!
Tetszik! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 01:30:06

@Pácsó Ármándó: azért ez a név dolog nagyon csúnya volt! meg is sértődtem a nevében.

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:32:48

@aggyistenbiri: Odaraktam a nevetős jelet, ne legyél már olyan túlérzékeny.

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:34:40

@aggyistenbiri: Élvezkedsz mi? Azt hiszed most már jöhet a méznyalás?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 01:40:27

@Pácsó Ármándó: ezt a kifejezést nem tudom hova tenni. de inkább ki is hagyom a megfejtését. Naná, jóhogy élvezkedek, naná! mostantól én fogom zaklatni Doglát. :DDDD

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 01:43:14

@aggyistenbiri: Nem vagyok meglepődve, tipikus leplezett féltékenység. Hát ártott neked az a macsek valamit? Vagy engem nem kedvelsz?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.14. 01:51:22

@Pácsó Ármándó: Ártani nem ártott,imádom, faszántosan összeilletek. a leplezett féltékenységet ne is említsük, mert nevetni fogok, megint :D

nautilus64 2013.02.14. 10:29:22

szervusztok, csak egy gyors hajszín megadásra léptem be, utána dolgozok tovább, később mesélek...

hajam szőkés-barna, szemem kék :D pusszantás

2013.02.14. 12:38:16

@nautilus64: Köszi az infót :)
Este várunk az élménybeszámolóval.

2013.02.14. 12:40:34

Uhh, ma lesz új rész. Légyszi szokás szerint ne spoilerezzetek. Köszi :)

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 16:39:27

@nautilus64: Szuper!
@Dogla:Csak Nyauuuuu és én nem vagyunk spoileresek!

2013.02.14. 18:31:35

@Pácsó Ármándó: Jajjj, de aranyos vagy :))

Na megyek edzeni, este még benézek. Jók legyetek ám :)

nautilus64 2013.02.14. 20:21:33

200. komment! :)

@Pácsó Ármándó: nagyon köszönöm szépen! :)

nautilus64 2013.02.14. 20:25:36

hát gyerekek, annyira lesokkolt a Die Hard 5, hogy még vicceset se tudok írni róla! ha tehetitek ne menjetek el megnézni moziban, annyit nem ér! :D

2013.02.14. 22:09:21

@nautilus64: Hát igen, én is olvastam a cudar kritikát. Már a negyediket sem láttam, mert azt is lehúzták. Pedig az első hárommal még elvoltam. Párodnak hogy tetszett??

Jó a kép, amit feltettél. Biri, Te csak fél szemmel nézd meg :))

nyauuuuu 2013.02.14. 22:19:19

@Pácsó Ármándó: Köszönöm szépen, ez igen kedves tőled. Cuki pasi lehetsz, azokkal a zöld szemeiddel :).
Bocsánat, hogy tegnap búcsú nélkül távoztam, gyermekem ismét felébredt, és mire visszaaltattam, már olyan áááááálmos voltam, hogy nem volt erőm felnyitni a netbook-ot. Éjjel fél kettőkor már valahogy mindig így szoktam lenni :).
Biri, ma is "élőben" nézed?

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 22:29:17

Kedves hölgykoszorú! Remélem, ma aki teheti, élőben nézi! Tegnap hajnal(?) kettőkor feküdtem le, félhétkor fel és egész délelőtt csak kóvályogtam, mint a mérgezett egér :-)
Ma lehet, hogy 01-kor már sikerülni fog.

2013.02.14. 22:36:22

@Pácsó Ármándó: Én egy fél órával aludtam többet, de kóválygás megvolt itt is.
Élőben szerintem csak Nyauuuu és Te nézitek. Reklámok nélkül jobb, hidd el :) Jó szórakozást hozzá. Már csak egy és negyed óra a kezdésig..

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 22:52:38

@Dogla: Reggel ébredéskor gondoltam rád, ahogy megigértem.
De amikor mi megnézzük, akkor már tudjuk, hogyan nyomozott Nick és Hank, hogyan nézett FR, hogyan szerencsétlenkedett Julis, hogyan poénkodott Monroe és Wu. És a többiek még semmit sem sejtenek!
(Reklámok alatt átkapcsolok valahová)
Ja és vissza Rosaleemat!

2013.02.14. 22:55:47

@Pácsó Ármándó: És a keresztnevem eszedbe jutott-e, Te csúnya? Hm? :))
Én tuti bealudnék a reklámok alatt, főleg, hogy ilyen későn kezdődik.

Pácsó Ármándó 2013.02.14. 23:09:04

@Dogla: Hát persze :-)
Meg a szép kék szemed is!

nyauuuuu 2013.02.14. 23:13:14

@Dogla: Na, ezért jó a dohányzás :). Pont olyan hosszúak a reklám-szünetek, hogy épp egy szál cigi fér bele. Kint hideg van, felébredek, még ha előtte majd elaludtam is, mozgok is - most mondja valaki, hogy nem egészséges életet élek! És még az agyam sem hülyül el a rengeteg reklámtól :)!

2013.02.14. 23:17:24

@nyauuuuu: Na ez még nem jutott eszembe, sőt nem is hallottam senkitől ilyesmit. Mondjuk ezért nem fogok rászokni :)

@Pácsó Ármándó: Aham. Persze :)
Na asszem megnézek valamit az internet boltban vásárolt pár nappal ezelőtti műsorokból.

2013.02.14. 23:18:31

Birikém hol vagy??? Azért majd köszönj be, ha ki-Valentin-napoztad-magad! :)

2013.02.14. 23:19:45

Nyauuuu, tegnap kérdeztem, de végül elkerülte a figyelmedet: nem jársz mostanában errefelé? Csak hogy egy jó kávéra összetereljük a népet a vezetéseddel. Hm? Vagy?

nyauuuuu 2013.02.14. 23:40:25

@Dogla: Ja, hogy ez nekem szólt? Valamiért birinek címzettnek láttam a kérdést. Én amúgy májusban fogok a fővárosba menni négy napra tanulni, de amúgy hihetetlenül rugalmas vagyok, szóval bármit meg tudok oldani. De mivel mindjárt vége a Grimmnek (mármint amit most leadnak), szerintem a találkozót az "évadzárás" utánra lenne érdemes időzíteni. Akkor mindent ki tudunk majd beszélni :).

2013.02.14. 23:56:24

@nyauuuuu: Oké. Akkor az utolsó rész hogyvótja alatt megbeszéljük.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 06:32:38

@Pácsó Ármándó: Ez az új rész nagyon izgalmasra és .....-ra sikeredett!

nyauuuuu 2013.02.15. 12:13:14

@Pácsó Ármándó: Én kicsit fanyalogtam rajta, mármint a fő történet-vonulaton, de ennek oka majd csak a hogyvoltból fog kiderülni :). A másik szálat meg gyesznyóság, hogy csak így, a végén. Utálom az ilyet.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 17:48:38

@nyauuuuu: Kíváncsi vagyok a fanyalgásod okára a fő történetvonalon. Én egyenlőre csak azon az együgyű Julison tudok fanyalogni

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:17:20

Bakker. Háromszor el kellett fordulnom a képernyőtől, mert konkrétan a vacsorám is meg akarta volna nézni a jelenetet, alig bírtam lebeszélni erről a tervéről.
Ármikának köszönöm a képet.

mi nem valentin napozunk, nálunk az év minden napja az (nem igaz).

2013.02.15. 18:22:36

Sziasztok!

Akartam jelezni, hogy odakint hivatalosan a 12. rész után ment szabira a sorozat. Szóval, ha addig eljutunk itthon, utána nem kell olyan sokáig várni a folytatásra (illetve kell, de van köztes megoldás). Forgattak ugyanis négy kis epizódot netre azoknak, akik türelmetlenül várják a folytatást. Egy magyar oldalon megtaláltam mind a négyet egyben, de csak óvatosan a kattintással, inkább majd csak a szünet utánra ajánlják, ami itthon ugye a jövő csütörtöki rész.
Szóval SPOILER!!!

www.sorozatjunkie.hu/2013/02/15/grimm-webizodok/#more-112642

SPOILER vége

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 18:32:41

@aggyistenbiri: Szívesen, utoljára nagymamám hívott Ármikának, melegség öntötte el a szívemet!
Volt benne egy-két guszta jelenet :-)

Ki nem látta még a legújabb részt?

@Dogla: Köszönöm Kékszemű! Ez hasznos volt!

És végre láthattam Rosaleemat!

2013.02.15. 18:35:11

@Pácsó Ármándó: Szívesen.
Én még nem láttam a tegnapi részt, most ülök le elé. Nau és Gabba nem nyilatkozott még.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 18:38:35

@Dogla: Ez a Nau mindig el van veszve. Hiába nem könnyű a Dél-Kinai tengeren navigálni hetekig 64 sármos tengerésszel :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:40:35

@Dogla: ne egyél előtte. de egy falatot se. a következő elérhető részek nekem is megvannak már, de látszik, hogy Te mennyivel jobb ember vagy nálam, hogy hajlandó is voltál megosztani velük. (én magamból indulok ki, ha kell valami megszerzem, és ezt feltételezem a többiekről is) :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:43:05

@Pácsó Ármándó: azért hetekig bezárva a 64 sármosnak is lesz egy bizonyos aromája, hogy néha felbukkanjon köztünk friss levegőt szívni.

2013.02.15. 18:44:36

@aggyistenbiri: Még hogy jobb ember. Hahh! Ne beszélj butaságokat.
(Az viszont igaz, hogy rettenetesen szeretek adni, megosztani másokkal, amit lehet. Ez már kicsi koromtól így van. Persze ütött már vissza párszor, így sokszor muszáj visszafognom magam. :)

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 18:52:17

@Dogla: Emlegetem is a klubban, hogy fiatalkoromban milyen kedves és segítőkész hosszú szőke hajú, kék szemű miniszoknyás lányt láttam a BKV-n :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:53:50

@Pácsó Ármándó: ezentúl átveszem nagyikád szerepét, kis onokámnak foglak hívni, és néha megsimizem a buksidat is. :D

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 18:58:56

@aggyistenbiri: Szokatlanul kedves vagy. Szerintem te mégis valentinoztál. Alaposan. Aminek én csak örülhetek :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:03:02

@Pácsó Ármándó: @Dogla: "Emlegetem is a klubban, hogy fiatalkoromban milyen kedves és segítőkész hosszú szőke hajú, kék szemű miniszoknyás lányt láttam a BKV-n :-)" de bírtam az ilyen kiscsákókat anno a bkv-n, mindig barátkozni akartak :) de mióta nagyi lettem, nem bkv-zom, nem nekem való az a sok ember meg az nagy hosszú mozgólépcső. autóval járok, csináltattam rá dioptriás szélvédőt. és olyan szépen énekel a kazettáról Korda Gyurikám, hogy' én milyen szerelmes voltam belé lánykoromban! manapság már a fijatalok ezt meg sem érthetik. igen, kisonokám. szép idők voltak, csak hát elmúltak már.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:06:28

@aggyistenbiri: És Nagyi, miért olyan nagy a füled?

nautilus64 2013.02.15. 19:07:21

na már én is szidhatom a blogmotort :D

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:07:53

@nautilus64: Tudtuk, hogy ez lesz, de azért mégis meglepi volt! Monroenak is :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:13:12

@nautilus64: ehhh, alacsony az inger-és fájdalomküszöbötök. Mindenen hisztiztek. ez a Ti bajotok. ehhhh. mit tudtok ti az életről, gyermekeim! ha majd annyit éltek meg, mint én, akkor ezeket a dolgokat szenvtelen arccal fogadjátok. ehhhh. gyerekek! (lemondó sóhaj és legyintés)

nautilus64 2013.02.15. 19:13:17

@Pácsó Ármándó: én azt hittem nem merik megtenni, nem így lesz...

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:16:32

@aggyistenbiri: Nagyi! Megittad az összes meggybort?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:16:49

@Pácsó Ármándó: tudod, kisonokam, a füle, na az az élete végéig nő az embernek. de az enyém legalább nem olyan szörös, mint a tiéd, meg mint az orrlyukad. majd megtudod, ha ennyi éves leszel. csak tudod, ezt a szép kort meg is kell ám élni és érni is...igen, megérni. kisonokám.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:19:00

@aggyistenbiri: Nagyi, kapaszkodj meg! Nekem már nem csak ott szőrös! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:19:50

@Pácsó Ármándó: nem, van itthon? nem is tudtam. tölts már légy kedves egy kisujjnyit (sok, a fele elég)! jól van, köszönöm. látod, ezért vagy te a kedvencem mindőtök közül, mert ilyen figyelmes vagy. még virágot is hoztál.

nautilus64 2013.02.15. 19:22:04

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: Dogla kitűnően fogja érezni magát, ha elolvassa a kommentjeiteket! :D

nekem nem tetszett annyira a nyomozós szál, a mellékszál se annyira, legjobb a vége volt, de arra meg várhatok jövő hétig...

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:25:37

@nautilus64: Én elvoltam a nyomozós szállal, a mélypont az az értetlen és ellenszenves Julis volt. A csúcspont A vége. És Rosalee.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:26:43

@nautilus64: ha én is olyan korú lennék, mint Ti, kedveskéim, akkor a reakciómat Munch (tudod, az Edvard) Sikoly festményéhez hasonlítanám. Akkor is valami csúnyát láttam, amikor lefestett engem hirtelen. persze ma már vannak ezek a fényképelő gépek, de az én időmben még nem volt ilyen. Haragudtam is Edvardra, hogy csak így hirtelen lepingált. és ráadásul meg is osztotta a nagyközönséggel. kibabrált velem, na. azóta is haragszom rá.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:30:01

@aggyistenbiri: Nagyi, ha kipihened magad, elviszlek a filmmúzeumba nosztalgiázni. Utána beülhetsz Joli nénivel a Gerbeaud Cukrászdába én meg az ő unokájával a kis tehetséges Pirikével játszok egy kicsit.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:37:05

@nautilus64: nem az volt múltkor, hogy Te már unod ezt a Julis-FR vekengést? akkor ne sírjon a szád. :) (ha nem Te panaszkodtál, akkor elnézést) a nyomozós szál megint kiszámítható volt, de nagyon, ezt majd nyau úgyis elmondja. egy kérdés: minden egyes genya államügyész folyton-folyvást genyózik, mert az államügyész poszt után mindegyik polgármester akar lenni?! megint egy klisé. minden soriban elsütik. uncsiiii.
elnézést, kiestem a nagyi szerepemből, de majd mindjárt visszaállok, csak
@Pácsó Ármándó: kisonokám, még egy kisujjnyit töltenél abból a finom meggyborból, amit hoztál? sok! elég! köszönöm. nem a te vastag kisujjadra gondoltam fijjam. de jó lesz így is, majd beosztom. köszönöm.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:41:41

@Pácsó Ármándó: oda nem járunk a lányokkal. képzeld, vannak ott olyan korunkbeli csajok (így mondjátok, ugye), akik fiatal fiúkat visznek haza magukkal. az egy fertő, fúj. soha többet be nem teszem oda a lábam (jaj, be is kell kennem a kenőcsömmel, megtennéd, te jobban tudsz még hajolgatni, egyem a szívedet). hiába, ez a világ kifordult a sarkából. Fertő.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:46:43

@aggyistenbiri: Azzal a zölddel szoktad kenni nagyi? Pirike küldte, hogy az jó! Aloe Verás! Nagyi, majd a hétvégén hasogatok neked egy kis fát, látom a sparhelt alatt már fogyóban van. És ha esetleg sütnél egy kis csöröge-fánkot annak nagyon örülnék!

2013.02.15. 19:50:35

@nautilus64: Nau ez igaz. Nagyokat nevettem, amikor elolvastam, amit ezek itt ketten hozzászólás ügyileg alkottak :) Hatalmasak vagytok együtt!

Nah megnéztem. Mindenki látta már, ugye? Nekem a nyomozás nagyon tetszett, és szívből tudtam drukkolni, hogy a csávó az utolsó pillanatban megússza. Nem fogadtam meg Biri tanácsát, ezért aztán majd' kiköptem a falat csokit, amikor az első emberrészt megláttam. Kellett párszor félre pislantanom az tuti. A végén Monroe feje!! Rohadt jó.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:51:57

@Pácsó Ármándó: nem Ármika, ne fáraszd magad, jár ide egy snájdig 195 cm magas fiatalember, azt mondja, valami Főrendőr valahol a túloldalon. Ő olyan szépen rakja azt a fát, hogy az valami csuda. Ha így folytatja, lehet, hogy azt a pakolást is vele fogom felkenetni az öreg lábaimra. Biztos nem haragszol meg érte. De annak a jó meggybornak receptjét megadhatnád drága fiam, megint kifogyott a poharamból.Itatja magát, na.

2013.02.15. 19:53:30

@Pácsó Ármándó: Ezen hatalmasat nevettem. Csúnya vagy!! :)

De Nagyi, ha ennyire fertő ez a világ már a Te mércédnek, akkor mégis hogy bírod megnézni a Grimmet??

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 19:58:01

@Dogla: Pedig elmondtam háromszor! ne egyél! (az enyém a végén nem hallgatott rám (olyan mint a kisonokám) ). Le is húztam a csatornába, (nem a kisonokámat).

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 19:59:10

@aggyistenbiri: Tessék nagyi, de csak óvatosan. A vérnyomásod, tudod! Mondta a postás, hogy látott valakit nálad a múltkor. Azt is mondta, hogy valami puccos szőke nővel látták a főutcai motelben. Meg valami ügyvédnővel is. Meg az állatorvos butuska feleségével.
Ja igen, a Szalai doktor úr, tudod az állatorvos üzeni, hogy be kellene csippeltetni a Morzsit. Nem, nem csipeszelni, csippeltetni!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:02:16

@Dogla: csak a kisonokám kedvéért nézem. tudod, olyan ritkán nyitja rám az ajtót, sok a a dolga. de sütöttem neki fánkot, nem csörögét, hanem azt a szalagosat. a nagyapja azt jobban szereti, meg az a tengerentúli szépember, aki itt pakolja a fámat, tudod, mondtam már. ja, akkor nem is neki sütöttem :D

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 20:05:32

@Dogla: Én már azt hittem kivégzik, mert már folyt az infúzióba az első méregadag. Én valahol számítottam rá, hogy a kannibáloknál emberi testrészekre is bukkanhatnak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:07:06

@Pácsó Ármándó: Ármikám, jól vagy amúgy? tudod hogy ennek a nagyikádnak sosem volt baja a vérnyomásával sem, az emlékezete pedig penge. nincs kutyája. Ármikám, nagyon fogy ez a meggybor, megvámoltad talán.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 20:24:11

@aggyistenbiri: Elszökött Morzsi? Te jó ég! Akkor most örülnek a cicák! Tényleg hogy van Nyauuuuu, Dogla és Nau? Még mindig elkísérik nagyapát az istállóba fejéskor? kepfeltoltes.hu/view/130215/tej_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én nem iszom nagyi csak barna sört. Lehet, hogy ez a te daliás segítségedet kínáltad meg a meggyborból.

2013.02.15. 20:27:33

@Pácsó Ármándó: Elkísérjük, bizony :)

Amúgy szerintem Nagyi nem megkínálta a daliás segítőjét, hanem az szolgálta ki magát Nagyi háta mögött, ezért nem tudja Nagyi, hogy hova lesz a meggybor. Már ha Te tényleg csak barna sört iszol.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 20:39:03

@Dogla: Leginkább :-) Az az Főrendőr titokzatosnak tűnik. Dr Szalai is mondta, hogy furcsa dolgok történnek manapság faluhelyen kepfeltoltes.hu/view/130215/kutya_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013.02.15. 20:42:36

@Pácsó Ármándó: Ez alapján azt gyanítom, Morzsit az ufók vitték el!!

Nau nem is mondtam, nagyon jó az új avatarod!!!

nyauuuuu 2013.02.15. 20:42:44

Ha ezt élőben is csinálni fogjátok, akkor ügyeletes orvosnak kell lennie a helyszínen. A röhögés akár halálos is lehet.

2013.02.15. 20:43:54

@nyauuuuu: Én is ezt akartam mondani. Alig várom, hogy lássam kettejüket élőben is összeeresztve, hogy mit alakítanak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:52:56

@nautilus64: kislányom, téged ismerlek. a múltkor bemutatott nekem a kisonokám. Te vagy az lány, aki azzal a 64 darab fiúval lakik a sok víz alatt. hmmm. Kislányom, és mondd csak! mindnek ilyen fáintos csupasz mellkasa van, van? vagy csak úgy találomra válogatsz? ejjj. ha ma lennék fiatal...kiforgatnám sarkából a világot. De nekem már csak a nagyapátok jutott. de szép ember volt az, ha láttátok volna. még át is tudott változni. csúnyába.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 21:09:31

kicsit unom már a dédi szerepét játszani. lapozzunk. ez nem csak PÁ játszótere. tehát: ez egy nagyon gusztustalan rész volt, tele sablonokkal, nem tetszett. nagy részét fent leírtam.

nyauuuuu 2013.02.15. 21:23:51

@aggyistenbiri: Tökéletesen egyetértek. És gyomorforgató is. És a szörnyimörnyi annyira nagyon rosszul sikerült, hogy gyakorlatilag nem fogok tudni róla képet lőni, mert mindenütt el lesz mosódva, hogy ne lássuk, mennyire pocsék lett. Egyetlen pozitívum, hogy Ármikádnak tudok egy Rosalee-t nyomatni, mert szerepelt tíz másodperc erejéig. Bőrdzsekis-szemüveges főrendőrt kérsz? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 21:29:31

@nyauuuuu: na már most: a pilóta-napszemüvegtől rosszul vagyok Stallone-Kobra-jától óta. De ha valakinek jól áll, az FR. köszönöm kérdésed, kérek. De csak egy ujjnyit. Végre valaki komolyan vesz.

nautilus64 2013.02.15. 21:44:09

@aggyistenbiri: itt mindenki komolyan vesz téged :D

a leves igen fincsi lehetett :D
abban tényleg igazatok van, hogy elég sok klisét eldurrantottak, de hát kellenek az ilyen töltelék részek is (nem, nem kellenek, de sajnos vannak)

igen, én írtam, hogy unom már a Julis-FR szálat, végre történik már valami!

nautilus64 2013.02.15. 21:45:51

@nyauuuuu: nem hiszem, hogy Pácsó és Biri találkozni fog, hiszen Pácsó megmondta, hogy antiszociális (vagy mi a fene), de ki tudja, lehet csak nagy volt a szája, fél ennyi lánytól :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 21:54:29

@nautilus64: én állok az élő kihívás elé. élesben és élőben még jobb a pengeváltás. :D

2013.02.15. 22:02:41

@nautilus64: Fél? Szerintem lubickolni fog benne.
Mi pedig a partvonalról fogunk iszonyú jól szórakozni kettejük pengeváltásain :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:03:02

@nautilus64: @nyauuuuu: de úgy kéne intézni a találkozót, hogy Doglánkat és Árminkat kell összehozni, ők illenek egymáshoz. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:04:42

@Dogla: hmmmm, nem úgy van ám bébi! Ti illetek egymáshoz, benneteket fogunk összeboronálni :)

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:04:51

Én meg általában nem foglalkozok az ilyen sablon-nem sablon dologgal, csak kikapcsolódni akarok. A kannibálos rész is tetszett (a lábleves király!) a szörnyek is jók voltak! Izgultam amikor Hank kereste a rémet a rekettyésben. Köszi előre is Rozálkát, azt mondta hamarosan visszatér a nagyitól (nem kell felállni Birike, csüccs vissza a helyedre, most a filmről beszélek) szóval várom már a folytatást

Egyébként nem vagyunk cirkuszi attrakció, hogy hátradőlve popcorn-mogyi-szotyi rágcsálás közben figyeljetek minket :-)

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:07:17

@Pácsó Ármándó: Az olvasottak fényében helyesbítek, ÉN nem vagyok cirkuszi attrakció és nem vagyok termőföld se nem kell boronálni, menni szokott az magától.

2013.02.15. 22:10:46

@Pácsó Ármándó: Jajj, virágszálam, mimózám... Relax :))

nyauuuuu 2013.02.15. 22:11:03

Szeretnék elhatárolódni mindenféle kerítés és boronálás elől. Én szimplán csak szívesen találkoznék veletek, mindenféle hátsó vagy első szándék nélkül.

2013.02.15. 22:12:28

@nyauuuuu: Mi is!!! Biri csak a vérünket szíjja, mert eddig én szíttam az övét :))

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:16:21

@Dogla: Félkomoly volt csak, lemaradt egy fél ilyen: :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:16:21

@Pácsó Ármándó: leülepedett a hangulatod a barna sörrel? én a cirkusz vagyok, már csak alkatilag is (nem, nem a szőrös vagyok, inkább csak aki a pengeélen táncol) :) de bohóckodok egyedül is :)

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:20:26

@aggyistenbiri: Miért teccik ugyanabban a másodpercben írni amikor én? Hát már nem is lehet saját másodpercem? { :-) }

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:21:13

@Dogla: @nyauuuuu: csak visszaadtam a kölcsönt Doglának. eddig ő gyilkolt engem ezzel a gyertek össze dumával, most meg én őt. én visszavonulót trombitálok, ha engem is békén hagynak. Ármándó semmiről nem tehet.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:22:06

@nyauuuuu: Én komolyságban rád hasonlítok leginkább! Mosoly.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:24:39

@Pácsó Ármándó: azért, amiért nekem nem lehetett soha 100. 200. hozzászólásom. mert elorozod előlem. de innenstől nem lesz ilyen.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:25:14

@aggyistenbiri: " Ármándó semmiről nem tehet." Gyorsan, gyorsan! Kőfaragók, szobrászok, márvány mesterei! Örökítsétek meg az utókornak ezeket a fontos szavakat. Birikém máris megszere.. , izé, ezt már ne véssétek! Elég.

nyauuuuu 2013.02.15. 22:25:45

@Pácsó Ármándó: Ne gondold. Neked van humorérzéked. Nekem nincs. Éppen ezért számosszor találom magam abban a helyzetben, hogy én teljesen komolyan mondok-írok valamit, lelkem legmélyéből, mások meg azt hiszik, viccelek, és megdicsérnek, milyen remek humorérzékem van. Legutóbb állásra pályáztam, mikor így jártam.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:30:15

@nyauuuuu: Elmondod úgy nagy vonalakban? Szerintem van humorérzéked, csak én egy kicsit infantilis vagyok és ehhez mérten lehet egészséges mértékű a tied!

@aggyistenbiri: Ne mondj ilyeneket, mert ez kihívás!

nyauuuuu 2013.02.15. 22:35:54

@Pácsó Ármándó: Konkrétan az történt, hogy telefonos egyeztetés után beküldtem valahová az életrajzomat meg motivációs levelet, ahol egyébként egy ismerősöm dolgozik. Ő mesélte, hogy a team-en a vezető megkérdezte tőle, hogy ugye nekem remek humorérzékem van-e, mert ő nagyon jót nevetett a levelemen. Ennyi. Szóval ezek után nem igazán remélem, hogy behívnak elbeszélgetésre. Tényleg nincs amúgy. Nézi a zuram valamelyik stand up comedyt, dől a röhögéstől. Leülök mellé, hiszen a nevetés fiatalít, meg szerotonint termel, szóval kell az is, aztán - miközben ő továbbra is fuldoklik a nevetéstől - én csak biggyesztek, meg unatkozom. Ergo biztosan az én készülékemben van a hiba.
Mindjárt nekiülök hogyvoltot gyártani. Esetleg valakinek képigénye van a fenti kettőn kívül?

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:39:24

@nyauuuuu: De hát rajtam is tudsz nevetni, nem? De. Nahátakkor. Én sok tréfát ismerek, ezért gyakran előfordul, hogy már előre tudom a poént és nem nevetek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:39:59

@nyauuuuu: bárki bármit is mond, van humorérzéked, nem az átlagos fajta, de attól még van. stílusérzéked is van. a többit beszéld meg Ármándóval, én csak belekotyogtam.

2013.02.15. 22:40:05

@nyauuuuu: Hááát, ha már így kérded, jópofa jelenet, amikor FR felébred a piás üveg mellett azzal a cudar fejjel. Ha a történetbe belefér, én szívesen megpislantanék róla egy képet, ha sikerül valami jót lőnöd.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:41:46

@Dogla: engedélyt kaptál-e rá Biritől? jó, kaptál.

2013.02.15. 22:41:58

Biri izzítsd a klaviatúrát, közelít a 300. komment :)

2013.02.15. 22:42:26

@aggyistenbiri: Sorry!!! Utólag megadod, ugye?

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 22:42:40

Mikor lesz már a háromszázadik hozzászólás? :-)

2013.02.15. 22:43:38

Bocsánat!!! Valakinél van egy felesleges gerincvédő???

2013.02.15. 22:45:24

@Pácsó Ármándó: Jó kép!!! Szuper. Azt hiszem én fű alatt elkúszok :)

nautilus64 2013.02.15. 22:45:45

@nyauuuuu: igen, van kívánság, nem kell több Julis-FR pusziszkodós kép :D

de egy kis leveses kép, egy kis csontos kép :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:49:16

tudjátokk mi érdekel engem? azt mondta nyau, hogy az elején a legeslegelején többen kommenteltek, és el/kikoptak. vajon miért, megunták a sorit, vagy minket?
@nyauuuuu: rajtad kívül olvasta még más is a cv-t meg a motivációs levelet? férj, barátosné?

nyauuuuu 2013.02.15. 22:53:44

Képrendelések rögzítve :). A levest magamtól simán kihagytam volna, olyan undorító, de legyen nektek karácsony.
Nem olvasta. Titkolózós fajta vagyok. A cv sima europass, a gond a levéllel kell legyen. De olyan nagyon nem érdekel, minden mindegy alapon jelentkeztem. A sors kezét mindig elfogadom, bármi is történik.
Ármándó, ez a zöld szemű cica nagy telitalálat. Imádom. Köszi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:56:04

@Dogla: simán! a Tiéd!@nautilus64: köszi! nekem sem kell több ilyen. béna és unalmas. de leveses ne legyen. egyszer már megnézte a vacsorám, a reggelim ne tegye már. hova fogyjak még.

2013.02.15. 22:56:43

@nyauuuuu: Kár, hogy titkolózós fajta vagy, mert ha olyasmi adódik, szívesen segítenék (van HR-es végzettségem, és a gyakorlatban is csináltam jelentkezői előszűrést). Félreértés ne essék nem okoskodni akarok!

nyauuuuu 2013.02.15. 23:02:08

@Dogla: De cuki vagy! Köszönöm szépen! Az a helyzet, hogy ez egy közalkalmazotti állás, amit kapcsolati tőke alapon fognak betölteni. Nekem meg olyan nem van. Sosem volt. Az esélytelenek nyugalmával küldtem be, és legalább annyi előnyöm van, hogy kiemelkedem a tömegből a "humorommal" :).
@aggyistenbiri: Most akkor mi legyen? A többség döntsön, vagy legyek tekintettel rád?

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:05:39

@Dogla: @nyauuuuu: Szívesen. Ez a cica most én voltam :-)

@aggyistenbiri: Szerintem nem tőlünk ijedtek meg, nyugodtan írhatnának többen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:06:19

@nyauuuuu: többség. majd aztán kérem vissza ezt a szívességet.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:07:33

@nyauuuuu: Gondolom Monroe a végén lesz, ugye? Ez csak érdeklődés.

nyauuuuu 2013.02.15. 23:09:50

@Pácsó Ármándó: Mivel nincs igény csókjelenetre, ezért nyilván a döbbent arc lesz a nyerő :).

2013.02.15. 23:11:55

@aggyistenbiri: Szerintem nem a sorit unták meg. Gyanítom olvassák a HV-t is jóval többen, mint mi. (Én pl. mindig elolvasom a Célszemélyt, ami ugye a kedvencem, mint kiderült, de nem kommentálom, mert régi részeket pótolnak most, és senki nem jár arra, akivel beszélgetni lehet).
Szóval akik jönnek még ide, és olvasnak, talán azért nem írnak, mert úgy látják, van itt egy brancs, ami kialakult (ezek mi lennénk), és ők már nem férnek bele. Ami egyébként butaság, mert pl. Gabba is csak néha jön, de akkor tök jó vele is beszélgetni.
Csak nem azért kérded, mert már uncsi a társaságunk, és változatosságot igényelnél? :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:15:37

@nyauuuuu: na ebből mi lesz! (most úgy teszek, mintha nem tudnám) Julis nem botokszol, képes volt ráncolni a homlokát. de továbbra is korlátolt nőnek tartom, nem tudom hogy Nick hova tette a szemét, hogy más részét meg se említsek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:17:30

@Dogla: dehogyis! sőt. jót tenne nekünk egy kis vérfrissítés.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:19:04

@aggyistenbiri: Nekem butának is tűnik. Szájába rágja a múltkor a kékjaguáros (hmmm!) részben az idős nő, hogy tudja mi a baja és érdekli? Dehogy!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:21:33

@Pácsó Ármándó: szegénynek olyan gáz karaktert írtak. szánalmas. nem az ő hibája.

nyauuuuu 2013.02.15. 23:22:34

@aggyistenbiri: Szerintem kétféle okból maradnak távol. Egyrészt néhányan az első négy-öt résznél beírták, hogy vacak az egész, részükről felejtős - ők nyilván nem nézik már. Más részük pedig nagyon előre nézte a sorozatot, az eredeti vetítési időpontban. Ők időnként sejtettek ezt-azt, vagy ajánlottak infókat, de nyilván nem olvasgatnak végeérhetetlen hozzászólásokat egy olyan hogyvolthoz, amit már esetleg el is felejtettek, olyan régen látták. Legalábbis én ezt feltételezem.
Én úgy szoktam lenni vele, hogy ahol ötvennél több hozzászólás van valami alatt, abba bele sem kezdek elolvasgatni, mert minek. Szóval ez is riasztó lehet annak, aki mondjuk kedden-szerdán téved erre.

2013.02.15. 23:23:12

@aggyistenbiri: És még a szemei is keresztbe állnak. Az meg pláne nem az ő hibája :)

2013.02.15. 23:24:07

@nyauuuuu: Ezzel a gondolatmenettel is egyetértek.

nyauuuuu 2013.02.15. 23:25:02

@aggyistenbiri: Ez nagy gyengesége a sorozatnak. Szinte mindenben óriásit fejlődtek az idők folyamán, de komolyan mondom, Juliette az elején még jóval érdekesebbnek tűnt. Visszaolvasgattam magamat (kerestem, hol mondta Hank a négy feleséget, de nem találtam meg), és azt kellett látnom, hogy eleinte olyan titokzatosnak láttam a nőt, hogy mindenfélét feltételeztem róla (pl. hogy féllény, vagy hogy Nick ellen van titokban). Aztán kiderült, hogy nem titokzatos, hanem üres, rosszul megírt és eljátszott, és ez azóta sem változott. Halál reá, én azt mondom.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:27:37

@nyauuuuu: Az ÉH2-ben egyszer volt 2500+ hozzászólás :-) Én nagyon szerettem azt a pörgést.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:28:36

@nyauuuuu: van is igazad, meg nincs is :) ha valahol sok hozzászólás van, belenéz az ember, mert hátha valami jóféle dolgot talál, ha már ennyi kommentet kapott. vagy ellenkezőleg: azt feltételezi, ez biztos valami tucat emberkéknek szóló tucat cucc lehet, ezért nem nézek bele.

2013.02.15. 23:29:44

@Pácsó Ármándó: És nézted is az agyhalottakat, vagy csak a hogyvótot olvastad?

nyauuuuu 2013.02.15. 23:30:39

@Pácsó Ármándó: Az miaz, hogy ÉH2?
@aggyistenbiri: Az ember lehet, hogy belenéz, azt próbáltam hangsúlyozni, hogy én nem szoktam. Persze, az is lehet, hogy grimm-rajongó-hordák olvasnak bennünket, csak nem mernek megszólalni :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:32:31

@nyauuuuu: juliett karaktere ultragáz, és tényleg nem az egészséges féltékenység beszél belőlem, mert maga a színésznő is csak birkózik a feladattal. és alulmarad.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:33:55

@Dogla: Persze, hogy néztem. A hv is zseniális volt. Én ilyen kitalálós shownak fogtam fel az egészet, hogy milyen jeleket tudsz megfigyelni, milyen az emberismereted, hogy kitaláld ki esik ki hétről hétre. Meg voltak benne nagyon markáns karakterek akiken jól lehetett szórakozni és szörnyülködni.

2013.02.15. 23:37:36

Na eddig bírtam szusszal, megyek kinyúvadok. Jó éjt mindenkinek!!!

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:38:25

@aggyistenbiri: A hogyvoltokban is szokott viccelődni Nyauuuuu.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:39:13

@Pácsó Ármándó: @Dogla: nem voltak ám agyhalottak. most megy az ismétl
és, nézem. aki agyhalott volt, az úgy is járt. voltak izgis pillanatok.

nautilus64 2013.02.15. 23:42:51

@Dogla: @nyauuuuu: @aggyistenbiri: hát ha én most csatlakoznék közétek, nem mernék megszólalni, szerintem mások is azt látják, hogy van itt egy kialakult közösség, és nem mernek közbe szólni, mert legyilkoljuk őket... :D

nautilus64 2013.02.15. 23:44:51

hát a főhős barátnőjének (vagy leendő barátnőjének) azért ennél többet kellene letennie, amit megírtak a Grimm főhősnőjének, szerintem ezért találták ki ezt a Hamupipőke szálat, amiből épp most keverednek ki

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:45:28

@nautilus64: (A Pácsó Ármándóra már nem teccet tudni rákattintani?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:48:59

@nautilus64: velem beszélgethetsz.
@Pácsó Ármándó: vele is.
@Dogla: jössz vissza de rögtön!
@nyauuuuu: ő meg ilyenkor él.

nautilus64 2013.02.15. 23:49:23

@Pácsó Ármándó: nem, mert tőled senki sem fél, téged mindenki szeret :)

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:53:33

@nautilus64: Aranyvirág vagy!! Imádlak! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:53:48

@nautilus64: de az a baj, hogy még csak nem is hamupipőke. ez a nő se nem szép, se nem nyitott. Neked most jó, mert nem Nick felsőtestére van ráindulva.. ehhhh.

nautilus64 2013.02.15. 23:56:17

@aggyistenbiri: na ez igaz, ott a pont :D
de a megírt szerep se jó, a színésznő se, reméljük tényleg meghal, a sógorok elintézik :D

nyauuuuu 2013.02.15. 23:59:23

@nautilus64: Tény, hogy vannak gyilkos hajlamaim, de sikeres pályaválasztással és folyamatos elaborációval igen remekül kordában tartom őket. Szóval ez nem is igaz! Senkit sem köveznénk meg, vagy tépetnénk szét lovakkal/meghajlított fiatal fákkal, nem párolnánk olajban, lassú tűzön, nem vetnénk alá vízpróbának vagy nem csigáznánk fel... Bezzeg az őseink, hogy Monroe-val szóljak! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:59:40

@nautilus64: ilyet azért nem kívánok senkinek sem.
és új kommentelők is jöhetnek.

Pácsó Ármándó 2013.02.16. 00:00:13

@nautilus64: @aggyistenbiri: És szerintetek ezt az amcsi nézők nem érzékelik? Mármint hogy majdnemGrimmné ilyen gyenge. És nem reklamálnak?

nautilus64 2013.02.16. 00:01:34

@Pácsó Ármándó: az az érzésem, hogy nem, mert akkor már rég kiírták volna :(

nyauuuuu 2013.02.16. 00:01:45

@nautilus64: Ezer éve annak drukkolok, hogy... emlékeztek a sárkány-lányra? Aki végül is életben maradt? Hihetetlenül izgalmas karakter, teljesen kattant, mint féllény, és klasszisokkal sokkal jobban néz ki ebben a vörös-fehér bőrű, most divatos megjelenésben, mint Julis. Szóval én annak drukkolok, hogy takarítsák végre el J-t, és jöjjék a tűzdémon, a maga érdekesen pszichopata lelkületével.

nautilus64 2013.02.16. 00:03:40

@nyauuuuu: szerintem van rá esély, hogy a régi szereplőket visszahozzák, hogy egy kicsit felkavarják a már így is zavaros vizet :)

Pácsó Ármándó 2013.02.16. 00:04:41

@nyauuuuu: Jaj, az nekem is nagyon bejött!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:08:32

@nyauuuuu: az egy dolog, hogy klasszisokkal jobb nő, de még jobban is illene Nickhez. Inkább mint ez a se íze se bűze halovány nebáncsvirág.

nyauuuuu 2013.02.16. 00:16:19

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: Na, akkor nincs más hátra, mint hogy ti, akik beszéltek angolul, legyetek szívesek ezt megírni a forgatókönyv-íróknak. Biri úgyis meg tudja szerezni, amit akar :). Már csak főrendőrnek kell kitalálni, hogy szabadul meg ettől a nőtől, és hogy neki milyen lánykát tudnánk elképzelni, mert folyton rettenetesen melléfog velük.

nautilus64 2013.02.16. 00:17:57

@nyauuuuu: én nem tudok angolul, csak egy keveset németül, de annak szerintem nem örülnének :D

nyauuuuu 2013.02.16. 00:24:21

Bocsánat, én is elmegyek hajcsizni. Jó éjt, szép álmokat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:24:27

@nyauuuuu: azt biri megírja, hisz már megszerezte. ki milyen véget szeretne magának?

nautilus64 2013.02.16. 00:25:59

@aggyistenbiri: teljes mértékben Rád bízom nővérkém :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:26:07

@aggyistenbiri: nnna. így írjon az ember lánya bármit is, nemhogy forgatótókönyvet. mentem én is.

nautilus64 2013.02.16. 00:29:15

akkor én is :) jó éjt :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:39:49

@nautilus64: a németedet Monroe díjazná:) jó, tudom, Te Nické vagy :D jó éjszakát.

2013.02.16. 10:42:55

Na helló!
Egyetértek nyauuu-val, már ami Julis távozását és Nick leendő új nőjét illeti. Így már csak FR-nek kell valami hozzá illőt találni, amit Bírire bíznék. Ha megvan megszavaznánk, és utána mehet a forgatókönyv írás majd küldés :))

Pácsó Ármándó 2013.02.16. 12:12:40

@Dogla: FR csak had csajozzon, nem kell mindjárt beszorítani 1 kapcsolatba :-))

nyauuuuu 2013.02.16. 13:46:01

@Pácsó Ármándó: Csajozzon nyugodtan, de kissé kényesebb ízléssel válogathatná meg a nőit. Sem Adalind, sem Juliette, sem a Sárkánynyelv által küldött régi szerelme nem ért egy fabatkát sem, márpedig több nőjéről eddig nem volt szó. Egyszer lehetne már egy olyan kapcsolata, akár alkalmi is, ami ezeknél kevésbé problémás.

nyauuuuu 2013.02.16. 16:12:14

@Pácsó Ármándó: Hát pont ezért kell mellé egy normális nő :). Irigykedsz? :)

2013.02.17. 15:37:48

Lelkeim, merre kujtorogtok??

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 16:55:28

@Dogla: Én előszobát festek/bútorozok 2 napja :-)

2013.02.17. 17:15:24

@Pácsó Ármándó: Hát szerelni, javítani, barkácsolni és minden ilyesmi az nálam is lehetne bőven. Mondom a címet, jöhetsz :))

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 18:35:40

@Dogla: Még holnap is csinálom, de ha sürgős majd átküldöm Bud-ot, csak óvatosan változz át előtte, mert tudod milyen izgulós :-)

nyauuuuu 2013.02.17. 21:29:13

@Pácsó Ármándó: Egy pár négyzetméteres előszobán mi tart három napig? :) Vagy esetleg nálatok is az a lakás legnagyobb helyisége? :)

2013.02.17. 21:59:57

@Pácsó Ármándó: Mondd meg neki, holnap délutánra legyen itt. Összeírom a buherálni valót. Úgy készítsd, hosszú lista lesz :)

@nyauuuuu: De kis gonosz vagy :)

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 22:24:25

@nyauuuuu: Először szétszedni a régi polcokat, azután festeni 2x kerülgetve a gázcsövet/kisablakot/villanykapcsolókat, azután az új szekrényeket összecsavarozni, visszapakolni. Közben rájönni, hogy 4-el több bigyuszt kellett volna venni még, mert így egy polcot nem tudsz berakni.
Ja, és átmehetsz te is Dogláékhoz :-))

@Dogla: Oké, de szólok hogy ne marasztald kétértelműen vacsorára, mert az új rész fényében még félreérti! :-)

nyauuuuu 2013.02.17. 22:25:29

@Dogla: Nem, csak állati gyakorlott felújító :).

nyauuuuu 2013.02.17. 22:27:52

@Pácsó Ármándó: Nálunk általában nem négy, hanem három bigyusz szokott hiányozni. Ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy miért pont három, tekintettel arra, hogy a bigyuszok általában négyesével, de minimum kettesével szoktak felhasználódni. Hogy lehet úgy elszámolni, hogy hárommal kevesebb legyen? A zuram ezt az élet nagy rejtélyei közé sorolta, a mosás közben elvesző, páratlan zoknik mellé :).

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 22:35:45

@nyauuuuu: Nekem van egy zacskó páratlan zoknim, köztük olyan is amilyen még sohasem volt előtte :-)
Nekem az a kedvencem bigyusz-ügyileg amikor veszek valamit, felhasználom és a maradék (mer ugye többet veszek, hátha) elrakásánál derül ki, hogy a múltkor vettből még volt annyi amennyi kellett volna :-)

nyauuuuu 2013.02.17. 22:43:06

@Pácsó Ármándó: Ó, ezt ismerem. A korábbi házfelújításból maradt több kilónyi cucc (csavarok, szögek, stb.), és a mostani házunknál moratóriumot hirdettem: amíg el nem fogy az eddigi készlet, addig nem vehet semmi mást, oldja meg ezekből. És csodák csodája, így is boldogul :). Bár a múltkor már nyígott, hogy kezd kifogyni a tartalékból.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 08:47:45

azon nyihogok, hogy már megint egy vadiúj témát találtatok a valódi téma kárára, mindig ez van :) (volt már lábmérettől kezdve szem-hajszínen át a ki kit sportolon keresztül a lakásfelújításig minden) :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 08:59:49

@aggyistenbiri: ki mit sportol, ezt jól elírtam az előbb. :)

nyauuuuu 2013.02.18. 13:45:26

@aggyistenbiri: Igyekszünk mindig elégséges nyihognivalót nyújtani neked :D. Az elírás pedig a freudi elszólás netes verziója. Kit szeretnél sportolni? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 14:01:19

@nyauuuuu: de tudtam, hogy valaki jön majd a freudi elszólással:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 14:05:06

@nyauuuuu: Gabbát :) megnéznem karcsú hámozott gilisztaként :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 14:19:20

@Pácsó Ármándó: nem lehet, hogy nem fekete színűek azok a zoknik, hanem színesek, kisebb méretűek, és az ott alvós csajok felejtették ott? :D

Gabba 2013.02.18. 15:21:02

@aggyistenbiri: az új disney-féle SW-ban biztos lesz olyan is :P

Gabba 2013.02.18. 15:54:37

@aggyistenbiri: hát, ha lecserélném az avatáromat egy pucér hámozott gilisztára, akkor vagy kitiltanának, vagy rajtam röhögne az egész index
:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 15:57:50

@Gabba: pucért nem mondtam. de karcsút azt igen. :D

Gabba 2013.02.18. 16:13:46

@aggyistenbiri: nem mondtad, de láttál már huttot öltönyben?

Gabba 2013.02.18. 16:24:35

@aggyistenbiri: még az is lehet, de akkor az Erő legyen veled!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 16:28:31

@Gabba: én maga az Erő vagyok. mikor látlak kis gizda gilisztaként?

Pácsó Ármándó 2013.02.18. 17:03:41

@Gabba: @aggyistenbiri: Vigyázz Gabba ez egy régi Sith elmetrükk! :-)

Gabba 2013.02.18. 17:13:37

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: állítólag tavasszal előbújnak ...

Pácsó Ármándó 2013.02.18. 17:20:18

Jaj, talán csak nem elérkezett a 400. hozzászólás is Nyauuuuu nagyszerű topikjában?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 17:20:53

@Gabba: át kell állítanom az oldalunkra :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 17:26:08

@Gabba: csak a sötét oldal figyeli a hozzászólások számát. gyere velem :)
süti beállítások módosítása