Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 2x10 - A vég órája

2013. február 11. 11:00 - nyauuuuu

Az idézet rögtön vicces, mert nem valami Grimm-meséből származik, hanem a féllény-gyerekek számára készült mesekönyvből, ami majd a rész során válik világossá. Kezdésként azt látjuk, hogy valaki egy szép gázláng felett melegít egy G-t formázó billogot. Nick rémeket álmodik a kanapén, az éppen soros eltűnési üggyel kapcsolatosan látott-hallott dolgok kavarognak álmában is a fejében. Juliette felébreszti, megtudjuk, hogy Nick éjjel háromkor ért haza. Eltűnt egy lány, és kevés a használható nyom az ügyben, ezért ilyen zaklatott. Julis szerint ki kellene pihennie magát, mire a pasi rávágja: a kanapén nehéz. Úgy tűnik, kedvenc címszereplőnknek tele a hócipője a magánéleti válságával. Julis halálra is sértődik rajta, úgyhogy máskorra napolják a beszélgetést.

01.jpg

Szép fekete Honda motor áll a ház előtt, amiben egy rosszarcú fazon épp képeket éget el a kályhában az eltűnt lányról, és közben telefonon nyugtatgat valaki mást, hogy még egy napot kell várniuk arra, hogy valaki, aki a jó húsban lévő lányokra bukik, fizessen érte. Ekkor kopognak, Nick és Hank mindenkit végigjár, aki aznap az épületben volt, amikor a lány eltűnt. A fickó (Adrian amúgy a neve) teljesen hülyének teteti magát, de Nick meglátja, hogy Dana fényképeit égeti. A fazon átváltozik, és támadni akar, de persze a Grimm gyorsabb nála. Elkapja, jól odasóz neki, szegény el is ájul. Hank állítja le a társát, majd megtárgyalják, hogy keveréklénnyel van dolguk (sakál amúgy).

Adrian az őrsön következetesen tagad. A fényképek a volt barátnőjéről készültek, és mivel szakítottak, elégette őket. Wu ki is hívja a két nyomozót, főrendőr meg összefoglalja nekik: a helyszínelők semmit sem találtak a házában, a képek elégtek, úgyhogy bizonyíték nincs, el kell engedniük a fickót. Még Hank is arról próbálja meggyőzni Nick-et, hogy biztosan rosszul látta a képeket, a fazon meg csak azért futott el, mert látta, hogy egy Grimmel van dolga. Adriant elengedik, de előtte még Nick kicsit megfenyegeti, mire az hangosan kikéri magának. Wu közben a félhülye segédet oktatgatja, amikor feltűnnek nyomozóink az elengedésre szánt gyanúsítottal. A gyakornok elhívja onnan Hank-et egy aláírásért, így Nick odasziszegi Adriannek, hogy reméli, nem hazudott, mert ő egy Grimm. A sakál erre beijed, és ordibálni kezd, miszerint ha vele valami történik, az biztosan Nick műve lesz. Hank leszereli, elküldi a búsba, de aztán rákérdez Nicknél, hogy mégis mire volt jó a fenyegetőzés, ha nagyon rászállnak a fickóra, megöli a lányt. Nick közli, hogy bármit is fog tenni, abba Hank-et nem keveri bele, nehogy megégesse magát.

02.jpg

Nick magához vesz egy nyílpuskát a szekrénykéjéből. Közben Juliette telefonon érdeklődik az ügyvédi irodában Adalind után, de nem lesz okosabb. Kapása van, ahogy leteszi a kagylót, a főrendőr hívja, mondván, Nick egyre hajszoltabb, és ő aggódik érte, úgyhogy nekik kettejüknek beszélgetniük kellene. Ezzel a lendülettel meg is beszélnek egy randit másnapra egy kávézóba. Monroe talál egy igazságszérumot Rosalee könyveiben, amit kifejezetten kutyaféléknek találtak ki, és szerencsére el is tudja készíteni Nicknek fél óra alatt. Este van már, mire nyomozónk odaér a gyanúsított házához. Számszeríjjal a kezében betör hozzá – a pincében találja meg, csúnyán fellógatva, a testén mindenféle égetett sebek nyoma. A padlón óriás vértócsa, és mire Nick belelábalna, megérkezik Hank – aki eleinte nehezen hiszi el, hogy a gyilkosságot nem a társa követte el. Mire tisztáznák, ki kivel van, szirénaszó hallatszik, pedig egyikük sem hívott erősítést. Nick kiszalad elrejteni a kis Grimm-puskát, aztán Wu elmondja a részleteket. Segélyhívást kaptak a gyanúsítottól, bevallotta az emberrablást, sőt, a lány rejtekhelyét is megmondta, éppen ezekben a percekben szabadítják ki. Főrendőr telefonál, a lány megvan, ők meg menjenek vissza az őrsre, ha már a gyanúsítottat halva találták.

03.jpg

Visszahallgatják Adrian segélyhívását, ami elég brutális cselekményre utal. Egyfelől bevallja az emberrablást, de közben folyamatosan fájdalomtól üvölt, és eléggé könyörög, hogy ne bántsák már tovább. A kis segédnek is megmutatja Wu a tetthelyről készült képeket, ő illendően szörnyülködik rajtuk. Az égetett és a falra is felrajzolt jelről egyelőre semmi információjuk nincs, keresik a nyilvántartásban. Főrendőr indul nyilatkozni, mindent el akar mondani a sajtónak, hátha valaki felismeri a jelet. Bud, a jegeshód hűtőgép-szerelő épp azon zsörtölődik a nejével, hogy miért is kell az anyósának három hétig maradnia náluk, mikor meglátja a nyilatkozó főrendőrt – illetve a jelet. Totális izgalomba jön, akárcsak Monroe. Mindketten rögtön telefonálnak Nicknek, aki Budot lerázza, és Eddie-hez indul infóért. Bud a telefon után még megjegyzi: eljött a világvége.

04.jpg

Monroe nagyon jól ismeri a jelet, rémálmai is voltak róla. Az ősi német G betű, ami Grimmet jelent. Gyerekkorában sokat olvasgattak neki egy féllény gyerekeknek szóló mesekönyvet (ebből van az idézet az elején), ami a leggonoszabb emberekről szól, akikben nincs semmi könyörület. Úgy nevezték őket, hogy hóhér-Grimmek. A mesékben ezt a jelet sütötték áldozataikba, ezt festették a falakra, és persze szó van bennük a vég órájáról. Az egész a negyedik keresztes hadjárat után kezdődött, mikor is Grimm-halálosztagok alakultak, vándoroltak, és minden útjukba kerülő keveréklényt megöltek és/vagy megcsonkítottak. Vagyis kell legyen még egy Grimm Portland-ben, aki talán tisztogatni akar Nick körzetében, pedig egy rég letűnt kor maradványa, nem szabadna már, hogy létezzen. Nick bármit is akar tenni a fickóval, mielőbb tegye meg, mielőtt az ő nevét is sárba tiporja – Monroe nem kicsit ideges, nem győzi nyeldekelni a borát.

05.jpg

Eközben Bécsben csörög főrendőr beépített emberének telefonja. Renard is ismeri a hóhér-Grimmek jelét, úgyhogy rákérdez, hogy vajon a család küldte-e ide, de az embere nem tud semmiről. Azért megkéri, hogy nézzen utána, sosem lehet tudni, hogy a kedves családtagok mikor milyen meglepetéssel édesítik meg az életét. (A beépített embernek is szép pszichopata tekintete van, úgyhogy muszáj róla is képet csinálnom, érdemtelenül keveset szerepel.) Nick hazaér, utálkozva a kanapéra pillant, majd felveszi a telefonját, mert csörög. Eltorzított hangot hall, ami arról faggatja, nem kívánta-e, hogy bárcsak ő ölte volna meg, mikor megpillantotta Adriant halva. Többszöri meghallgatást követően is csak annyit értek a torz hangból, hogy ő végzi el a Grimm munkáját – de biztosan egyéb vérlázító dolgokat is mond, Nick reakciójából ítélve. Fekete csuklyás-köpenyes fazon bámulja a megkínzásról és kivégzésről készült videót, majd egy mozdulattal feltölti a netre.

06.jpg

Az őrsön is a videót nézegetik nyomozóink Wu és főrendőr társaságában. Főrendőr megállapítja, hogy valaki büszke a munkájára. A két nyomozó megy beszélni az elrabolt lánnyal. Nick útközben elmeséli Hank-nek a telefonhívást, amiből az azt szűri le, hogy a gyilkos tudja, hogy Nick egy Grimm, ami elég nagy baj. A szülők biztos nem lehettek az elrabló kínzói, mivel éppen a barátaikkal voltak a templomban, és csodáért imádkoztak. A lány csak annyira emlékszik, hogy elkábították valamivel, és egy furgonnal rabolták el. Szerencsére a kérdéses időben csak egyetlen furgon ment ki az épületből, aminek rögtön azonosítják is a tulajdonosát. Richard, a tulaj is láthatta a sajtótájékoztatót, mert épp bőszen menekülni szeretne, sporttatyóval a kezében száll be a furgonjába – de megjönnek a rendőrök, és letartóztatják. Nick-et meglátva átalakul, és rögtön közli, hogy Nick gyilkolta meg Adrian-t, és vele is végezni akar. Wu nem kicsit néz rá furcsán.

07.jpg

A fickót beviszik a kihallgatóba, több rendőr is jól megbámulja magának, meg persze a gyakornok is nézelődik egy sort. Közben Juliette megérkezik a kávézóba, a napszemüvegét leteszi az asztalra, és széles mosollyal üdvözlik egymást főrendőrrel. Renard azt firtatja, emlékszik-e valamire abból az estéből, amikor felébredt a kómából – nyilván szeretné, ha a lánynak beugrana az a bizonyos csók, de Juliette nem emlékszik, úgyhogy ez nem jött be. Főrendőr szerint Nick az utóbbi időben egy kissé szórakozott, mert aggódik Juliskáért, ezért ő szeretne valahogy segíteni kettejüknek. Julis nagy nehezen megvallja, hogy Nick az ő számára egy vadidegen, miközben az mindent tud róla. Elejt egy freudi elszólást is (most ismerkedem veled, VELE!), mire főrendőr megfogja a kezét. Julis erre felugrik, mondván, neki mennie kell – a szemüveg az asztalon, biri szívszerelme meg hoppon marad.

08.jpg

Hank és Nick a gyanúsítottat győzködi, hogy kezdjen el beszélni, az meg Hank-et kérleli, hogy ne engedje, hogy Nick végezzen vele, valamint ügyvédet is kér. A nyomozók kijönnek szünetet tartani, Richard bent marad bezárva a kihallgatóba. A szakértők amúgy is hívatják őket – a furgon tele van bűnjellel, nemcsak a kloroformos rongy, hanem a lány táskája és hajszálai is benne vannak. Ennyi terhelő bizonyíték birtokában indulnak, hogy letartóztassák a pasast – annak azonban hűlt helye, valahogy kisétált a rendőrségről. Azonnal kommandósokat küldenek a házához, de azok már csak a lemészárolt, megkínzott tetemét találják meg. Nick szerint csak zsaruk tudhattak a gyanúsítottról, hiszen még őrizetbe sem vették. Megint kapása van, az eltorzított hangú tettes keresi, arról győzködi Nick-et, hogy önmagában az, hogy a fickó keveréklény, elegendő a halálhoz, nem kell más bizonyítékot gyűjtögetni.

09.jpg

Visszaérve az őrsre Nicket Bud keresi, szegény annyira aggódik, hogy rögtön át is alakul. Mindenki fel van náluk dúlva, a kölykök az ágy alatt reszketnek, úgyhogy Nick kapja el minél gyorsabban a fickót, mert ők csak benne bíznak. Ezt lenyomva távozik is, bár telefonon is elmondhatta volna ugyanezt. Wu megbűvölte a kihallgató kamerájának felvételét, mert elsőre ugyan csak az látszik, hogy valaki kinyitotta az ajtót – de az üvegajtó tükröződésében szépen felismerhető, ki is engedte el a gyanúsítottat. Bizony, a félhülye gyakornok az, ki lepődött meg rajta? Bud nyitná a furgonja ajtaját, amikor halálra rémül a segédtől (Ryan-nek hívják, de kit érdekel?), majd meg is nyugszik, hogy csak egy rendőr az – mire szép nagy injekciót kap a nyakába, kábítás céljából.

10.jpg

Hank és Nick, hallván, hogy Ryan Bud után lépett, elrongyolnak a segéd általuk ismert címére. Ott csak a kedves mamát találják, akik életunt, depressziós és még alkoholista is, és amúgy nincs jóban a fiacskájával, aki el is akart tőle költözni, mert nem akar olyan lenni, mint anyuci. Hank közben bemegy a fiú szobájába, ami mindenütt Nick-kel van kitapétázva, szemmel láthatóan erősen érdekelte a helyi Grimm munkássága a fiúcskát. Nick ebből rájön, hogy biztos végezni akar Bud-dal, mert meglátta, hogy keveréklény. Fel is hívja, de csak asszony van otthon, aki szerint a férje a műhelyében kell legyen, biztos szerelget valamit. Bud kikötözve, Ryan már forrósítja a billogot, és a videó is beizzítva. A gyakornok arról tart expozét, hogy a Grimmnek meg kellett volna ölnie Budot, már csak azért önmagában, mert keveréklény, az teljesen mellékes, hogy nem követett el semmit. A keverékeknek pusztulniuk kell, muszáj példát statuálni. A hód nagyon cukin ellenkezik a maga kis alárendelődő módján, a másik meg mindenen puffog, felhúzza magát, szemmel láthatóan nem épelméjű. Bud torkaszakadtából ordítozik, szerencsére mielőtt a kínzása megkezdődne, nyomozóink befutnak. Ryan menekülőre fogja, Nick meg rohan utána. Persze a segéd a saját lábában orra esik, úgyhogy Nick behúzhat neki egy jó nagyot. Ryan elkezdi bizonygatni, hogy ő az igazi Grimm, ő végzi el Nick munkáját, majd ezen érzelmi felbuzdulása közepette át is alakul, egy bélféreg életszívó lesz belőle (örök hála, Pácsó), ami ronda is, meg nem is Grimm, hanem féllény. Még elkezd azon könyörögni, hogy Nick ölje meg, de csak kap egy nagy pofont, és letartóztatódik. Wu poénja: ha legközelebb gyakornokot vesznek fel, jobb átvilágítást kell végezniük.

11.jpg

Éééééééééééééés most jön, amire már részek óta várunk! Főrendőr a napszemüveg visszavitele ürügyén bekopog Juliette-hez, és néhány semmitmondó mondat után simán megcsókolja. Ettől Julisnak beugrik az ébresztő-csók, kinyílik a kis szeme, közli, hogy „te voltál ott a kórházban”, majd újabb csókban forrnak össze. Ez már csak pillanatokig tart, mert a leányzó villámló szemekkel eltaszítja magától a századost, és rácsukja az ajtót. Főrendőr zavarodottan távozik, Juliska meg zavarodottan lekuporodik az ajtó másik oldalán. A többi majd a következő részben kiderül.

12.jpg

Címkék: grimm
402 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.02.15. 22:43:38

Bocsánat!!! Valakinél van egy felesleges gerincvédő???

2013.02.15. 22:45:24

@Pácsó Ármándó: Jó kép!!! Szuper. Azt hiszem én fű alatt elkúszok :)

nautilus64 2013.02.15. 22:45:45

@nyauuuuu: igen, van kívánság, nem kell több Julis-FR pusziszkodós kép :D

de egy kis leveses kép, egy kis csontos kép :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:49:16

tudjátokk mi érdekel engem? azt mondta nyau, hogy az elején a legeslegelején többen kommenteltek, és el/kikoptak. vajon miért, megunták a sorit, vagy minket?
@nyauuuuu: rajtad kívül olvasta még más is a cv-t meg a motivációs levelet? férj, barátosné?

nyauuuuu 2013.02.15. 22:53:44

Képrendelések rögzítve :). A levest magamtól simán kihagytam volna, olyan undorító, de legyen nektek karácsony.
Nem olvasta. Titkolózós fajta vagyok. A cv sima europass, a gond a levéllel kell legyen. De olyan nagyon nem érdekel, minden mindegy alapon jelentkeztem. A sors kezét mindig elfogadom, bármi is történik.
Ármándó, ez a zöld szemű cica nagy telitalálat. Imádom. Köszi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 22:56:04

@Dogla: simán! a Tiéd!@nautilus64: köszi! nekem sem kell több ilyen. béna és unalmas. de leveses ne legyen. egyszer már megnézte a vacsorám, a reggelim ne tegye már. hova fogyjak még.

2013.02.15. 22:56:43

@nyauuuuu: Kár, hogy titkolózós fajta vagy, mert ha olyasmi adódik, szívesen segítenék (van HR-es végzettségem, és a gyakorlatban is csináltam jelentkezői előszűrést). Félreértés ne essék nem okoskodni akarok!

nyauuuuu 2013.02.15. 23:02:08

@Dogla: De cuki vagy! Köszönöm szépen! Az a helyzet, hogy ez egy közalkalmazotti állás, amit kapcsolati tőke alapon fognak betölteni. Nekem meg olyan nem van. Sosem volt. Az esélytelenek nyugalmával küldtem be, és legalább annyi előnyöm van, hogy kiemelkedem a tömegből a "humorommal" :).
@aggyistenbiri: Most akkor mi legyen? A többség döntsön, vagy legyek tekintettel rád?

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:05:39

@Dogla: @nyauuuuu: Szívesen. Ez a cica most én voltam :-)

@aggyistenbiri: Szerintem nem tőlünk ijedtek meg, nyugodtan írhatnának többen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:06:19

@nyauuuuu: többség. majd aztán kérem vissza ezt a szívességet.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:07:33

@nyauuuuu: Gondolom Monroe a végén lesz, ugye? Ez csak érdeklődés.

nyauuuuu 2013.02.15. 23:09:50

@Pácsó Ármándó: Mivel nincs igény csókjelenetre, ezért nyilván a döbbent arc lesz a nyerő :).

2013.02.15. 23:11:55

@aggyistenbiri: Szerintem nem a sorit unták meg. Gyanítom olvassák a HV-t is jóval többen, mint mi. (Én pl. mindig elolvasom a Célszemélyt, ami ugye a kedvencem, mint kiderült, de nem kommentálom, mert régi részeket pótolnak most, és senki nem jár arra, akivel beszélgetni lehet).
Szóval akik jönnek még ide, és olvasnak, talán azért nem írnak, mert úgy látják, van itt egy brancs, ami kialakult (ezek mi lennénk), és ők már nem férnek bele. Ami egyébként butaság, mert pl. Gabba is csak néha jön, de akkor tök jó vele is beszélgetni.
Csak nem azért kérded, mert már uncsi a társaságunk, és változatosságot igényelnél? :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:15:37

@nyauuuuu: na ebből mi lesz! (most úgy teszek, mintha nem tudnám) Julis nem botokszol, képes volt ráncolni a homlokát. de továbbra is korlátolt nőnek tartom, nem tudom hogy Nick hova tette a szemét, hogy más részét meg se említsek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:17:30

@Dogla: dehogyis! sőt. jót tenne nekünk egy kis vérfrissítés.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:19:04

@aggyistenbiri: Nekem butának is tűnik. Szájába rágja a múltkor a kékjaguáros (hmmm!) részben az idős nő, hogy tudja mi a baja és érdekli? Dehogy!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:21:33

@Pácsó Ármándó: szegénynek olyan gáz karaktert írtak. szánalmas. nem az ő hibája.

nyauuuuu 2013.02.15. 23:22:34

@aggyistenbiri: Szerintem kétféle okból maradnak távol. Egyrészt néhányan az első négy-öt résznél beírták, hogy vacak az egész, részükről felejtős - ők nyilván nem nézik már. Más részük pedig nagyon előre nézte a sorozatot, az eredeti vetítési időpontban. Ők időnként sejtettek ezt-azt, vagy ajánlottak infókat, de nyilván nem olvasgatnak végeérhetetlen hozzászólásokat egy olyan hogyvolthoz, amit már esetleg el is felejtettek, olyan régen látták. Legalábbis én ezt feltételezem.
Én úgy szoktam lenni vele, hogy ahol ötvennél több hozzászólás van valami alatt, abba bele sem kezdek elolvasgatni, mert minek. Szóval ez is riasztó lehet annak, aki mondjuk kedden-szerdán téved erre.

2013.02.15. 23:23:12

@aggyistenbiri: És még a szemei is keresztbe állnak. Az meg pláne nem az ő hibája :)

2013.02.15. 23:24:07

@nyauuuuu: Ezzel a gondolatmenettel is egyetértek.

nyauuuuu 2013.02.15. 23:25:02

@aggyistenbiri: Ez nagy gyengesége a sorozatnak. Szinte mindenben óriásit fejlődtek az idők folyamán, de komolyan mondom, Juliette az elején még jóval érdekesebbnek tűnt. Visszaolvasgattam magamat (kerestem, hol mondta Hank a négy feleséget, de nem találtam meg), és azt kellett látnom, hogy eleinte olyan titokzatosnak láttam a nőt, hogy mindenfélét feltételeztem róla (pl. hogy féllény, vagy hogy Nick ellen van titokban). Aztán kiderült, hogy nem titokzatos, hanem üres, rosszul megírt és eljátszott, és ez azóta sem változott. Halál reá, én azt mondom.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:27:37

@nyauuuuu: Az ÉH2-ben egyszer volt 2500+ hozzászólás :-) Én nagyon szerettem azt a pörgést.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:28:36

@nyauuuuu: van is igazad, meg nincs is :) ha valahol sok hozzászólás van, belenéz az ember, mert hátha valami jóféle dolgot talál, ha már ennyi kommentet kapott. vagy ellenkezőleg: azt feltételezi, ez biztos valami tucat emberkéknek szóló tucat cucc lehet, ezért nem nézek bele.

2013.02.15. 23:29:44

@Pácsó Ármándó: És nézted is az agyhalottakat, vagy csak a hogyvótot olvastad?

nyauuuuu 2013.02.15. 23:30:39

@Pácsó Ármándó: Az miaz, hogy ÉH2?
@aggyistenbiri: Az ember lehet, hogy belenéz, azt próbáltam hangsúlyozni, hogy én nem szoktam. Persze, az is lehet, hogy grimm-rajongó-hordák olvasnak bennünket, csak nem mernek megszólalni :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:32:31

@nyauuuuu: juliett karaktere ultragáz, és tényleg nem az egészséges féltékenység beszél belőlem, mert maga a színésznő is csak birkózik a feladattal. és alulmarad.

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:33:55

@Dogla: Persze, hogy néztem. A hv is zseniális volt. Én ilyen kitalálós shownak fogtam fel az egészet, hogy milyen jeleket tudsz megfigyelni, milyen az emberismereted, hogy kitaláld ki esik ki hétről hétre. Meg voltak benne nagyon markáns karakterek akiken jól lehetett szórakozni és szörnyülködni.

2013.02.15. 23:37:36

Na eddig bírtam szusszal, megyek kinyúvadok. Jó éjt mindenkinek!!!

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:38:25

@aggyistenbiri: A hogyvoltokban is szokott viccelődni Nyauuuuu.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:39:13

@Pácsó Ármándó: @Dogla: nem voltak ám agyhalottak. most megy az ismétl
és, nézem. aki agyhalott volt, az úgy is járt. voltak izgis pillanatok.

nautilus64 2013.02.15. 23:42:51

@Dogla: @nyauuuuu: @aggyistenbiri: hát ha én most csatlakoznék közétek, nem mernék megszólalni, szerintem mások is azt látják, hogy van itt egy kialakult közösség, és nem mernek közbe szólni, mert legyilkoljuk őket... :D

nautilus64 2013.02.15. 23:44:51

hát a főhős barátnőjének (vagy leendő barátnőjének) azért ennél többet kellene letennie, amit megírtak a Grimm főhősnőjének, szerintem ezért találták ki ezt a Hamupipőke szálat, amiből épp most keverednek ki

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:45:28

@nautilus64: (A Pácsó Ármándóra már nem teccet tudni rákattintani?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:48:59

@nautilus64: velem beszélgethetsz.
@Pácsó Ármándó: vele is.
@Dogla: jössz vissza de rögtön!
@nyauuuuu: ő meg ilyenkor él.

nautilus64 2013.02.15. 23:49:23

@Pácsó Ármándó: nem, mert tőled senki sem fél, téged mindenki szeret :)

Pácsó Ármándó 2013.02.15. 23:53:33

@nautilus64: Aranyvirág vagy!! Imádlak! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:53:48

@nautilus64: de az a baj, hogy még csak nem is hamupipőke. ez a nő se nem szép, se nem nyitott. Neked most jó, mert nem Nick felsőtestére van ráindulva.. ehhhh.

nautilus64 2013.02.15. 23:56:17

@aggyistenbiri: na ez igaz, ott a pont :D
de a megírt szerep se jó, a színésznő se, reméljük tényleg meghal, a sógorok elintézik :D

nyauuuuu 2013.02.15. 23:59:23

@nautilus64: Tény, hogy vannak gyilkos hajlamaim, de sikeres pályaválasztással és folyamatos elaborációval igen remekül kordában tartom őket. Szóval ez nem is igaz! Senkit sem köveznénk meg, vagy tépetnénk szét lovakkal/meghajlított fiatal fákkal, nem párolnánk olajban, lassú tűzön, nem vetnénk alá vízpróbának vagy nem csigáznánk fel... Bezzeg az őseink, hogy Monroe-val szóljak! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 23:59:40

@nautilus64: ilyet azért nem kívánok senkinek sem.
és új kommentelők is jöhetnek.

Pácsó Ármándó 2013.02.16. 00:00:13

@nautilus64: @aggyistenbiri: És szerintetek ezt az amcsi nézők nem érzékelik? Mármint hogy majdnemGrimmné ilyen gyenge. És nem reklamálnak?

nautilus64 2013.02.16. 00:01:34

@Pácsó Ármándó: az az érzésem, hogy nem, mert akkor már rég kiírták volna :(

nyauuuuu 2013.02.16. 00:01:45

@nautilus64: Ezer éve annak drukkolok, hogy... emlékeztek a sárkány-lányra? Aki végül is életben maradt? Hihetetlenül izgalmas karakter, teljesen kattant, mint féllény, és klasszisokkal sokkal jobban néz ki ebben a vörös-fehér bőrű, most divatos megjelenésben, mint Julis. Szóval én annak drukkolok, hogy takarítsák végre el J-t, és jöjjék a tűzdémon, a maga érdekesen pszichopata lelkületével.

nautilus64 2013.02.16. 00:03:40

@nyauuuuu: szerintem van rá esély, hogy a régi szereplőket visszahozzák, hogy egy kicsit felkavarják a már így is zavaros vizet :)

Pácsó Ármándó 2013.02.16. 00:04:41

@nyauuuuu: Jaj, az nekem is nagyon bejött!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:08:32

@nyauuuuu: az egy dolog, hogy klasszisokkal jobb nő, de még jobban is illene Nickhez. Inkább mint ez a se íze se bűze halovány nebáncsvirág.

nyauuuuu 2013.02.16. 00:16:19

@nautilus64: @Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: Na, akkor nincs más hátra, mint hogy ti, akik beszéltek angolul, legyetek szívesek ezt megírni a forgatókönyv-íróknak. Biri úgyis meg tudja szerezni, amit akar :). Már csak főrendőrnek kell kitalálni, hogy szabadul meg ettől a nőtől, és hogy neki milyen lánykát tudnánk elképzelni, mert folyton rettenetesen melléfog velük.

nautilus64 2013.02.16. 00:17:57

@nyauuuuu: én nem tudok angolul, csak egy keveset németül, de annak szerintem nem örülnének :D

nyauuuuu 2013.02.16. 00:24:21

Bocsánat, én is elmegyek hajcsizni. Jó éjt, szép álmokat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:24:27

@nyauuuuu: azt biri megírja, hisz már megszerezte. ki milyen véget szeretne magának?

nautilus64 2013.02.16. 00:25:59

@aggyistenbiri: teljes mértékben Rád bízom nővérkém :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:26:07

@aggyistenbiri: nnna. így írjon az ember lánya bármit is, nemhogy forgatótókönyvet. mentem én is.

nautilus64 2013.02.16. 00:29:15

akkor én is :) jó éjt :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.16. 00:39:49

@nautilus64: a németedet Monroe díjazná:) jó, tudom, Te Nické vagy :D jó éjszakát.

2013.02.16. 10:42:55

Na helló!
Egyetértek nyauuu-val, már ami Julis távozását és Nick leendő új nőjét illeti. Így már csak FR-nek kell valami hozzá illőt találni, amit Bírire bíznék. Ha megvan megszavaznánk, és utána mehet a forgatókönyv írás majd küldés :))

Pácsó Ármándó 2013.02.16. 12:12:40

@Dogla: FR csak had csajozzon, nem kell mindjárt beszorítani 1 kapcsolatba :-))

nyauuuuu 2013.02.16. 13:46:01

@Pácsó Ármándó: Csajozzon nyugodtan, de kissé kényesebb ízléssel válogathatná meg a nőit. Sem Adalind, sem Juliette, sem a Sárkánynyelv által küldött régi szerelme nem ért egy fabatkát sem, márpedig több nőjéről eddig nem volt szó. Egyszer lehetne már egy olyan kapcsolata, akár alkalmi is, ami ezeknél kevésbé problémás.

nyauuuuu 2013.02.16. 16:12:14

@Pácsó Ármándó: Hát pont ezért kell mellé egy normális nő :). Irigykedsz? :)

2013.02.17. 15:37:48

Lelkeim, merre kujtorogtok??

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 16:55:28

@Dogla: Én előszobát festek/bútorozok 2 napja :-)

2013.02.17. 17:15:24

@Pácsó Ármándó: Hát szerelni, javítani, barkácsolni és minden ilyesmi az nálam is lehetne bőven. Mondom a címet, jöhetsz :))

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 18:35:40

@Dogla: Még holnap is csinálom, de ha sürgős majd átküldöm Bud-ot, csak óvatosan változz át előtte, mert tudod milyen izgulós :-)

nyauuuuu 2013.02.17. 21:29:13

@Pácsó Ármándó: Egy pár négyzetméteres előszobán mi tart három napig? :) Vagy esetleg nálatok is az a lakás legnagyobb helyisége? :)

2013.02.17. 21:59:57

@Pácsó Ármándó: Mondd meg neki, holnap délutánra legyen itt. Összeírom a buherálni valót. Úgy készítsd, hosszú lista lesz :)

@nyauuuuu: De kis gonosz vagy :)

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 22:24:25

@nyauuuuu: Először szétszedni a régi polcokat, azután festeni 2x kerülgetve a gázcsövet/kisablakot/villanykapcsolókat, azután az új szekrényeket összecsavarozni, visszapakolni. Közben rájönni, hogy 4-el több bigyuszt kellett volna venni még, mert így egy polcot nem tudsz berakni.
Ja, és átmehetsz te is Dogláékhoz :-))

@Dogla: Oké, de szólok hogy ne marasztald kétértelműen vacsorára, mert az új rész fényében még félreérti! :-)

nyauuuuu 2013.02.17. 22:25:29

@Dogla: Nem, csak állati gyakorlott felújító :).

nyauuuuu 2013.02.17. 22:27:52

@Pácsó Ármándó: Nálunk általában nem négy, hanem három bigyusz szokott hiányozni. Ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy miért pont három, tekintettel arra, hogy a bigyuszok általában négyesével, de minimum kettesével szoktak felhasználódni. Hogy lehet úgy elszámolni, hogy hárommal kevesebb legyen? A zuram ezt az élet nagy rejtélyei közé sorolta, a mosás közben elvesző, páratlan zoknik mellé :).

Pácsó Ármándó 2013.02.17. 22:35:45

@nyauuuuu: Nekem van egy zacskó páratlan zoknim, köztük olyan is amilyen még sohasem volt előtte :-)
Nekem az a kedvencem bigyusz-ügyileg amikor veszek valamit, felhasználom és a maradék (mer ugye többet veszek, hátha) elrakásánál derül ki, hogy a múltkor vettből még volt annyi amennyi kellett volna :-)

nyauuuuu 2013.02.17. 22:43:06

@Pácsó Ármándó: Ó, ezt ismerem. A korábbi házfelújításból maradt több kilónyi cucc (csavarok, szögek, stb.), és a mostani házunknál moratóriumot hirdettem: amíg el nem fogy az eddigi készlet, addig nem vehet semmi mást, oldja meg ezekből. És csodák csodája, így is boldogul :). Bár a múltkor már nyígott, hogy kezd kifogyni a tartalékból.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 08:47:45

azon nyihogok, hogy már megint egy vadiúj témát találtatok a valódi téma kárára, mindig ez van :) (volt már lábmérettől kezdve szem-hajszínen át a ki kit sportolon keresztül a lakásfelújításig minden) :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 08:59:49

@aggyistenbiri: ki mit sportol, ezt jól elírtam az előbb. :)

nyauuuuu 2013.02.18. 13:45:26

@aggyistenbiri: Igyekszünk mindig elégséges nyihognivalót nyújtani neked :D. Az elírás pedig a freudi elszólás netes verziója. Kit szeretnél sportolni? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 14:01:19

@nyauuuuu: de tudtam, hogy valaki jön majd a freudi elszólással:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 14:05:06

@nyauuuuu: Gabbát :) megnéznem karcsú hámozott gilisztaként :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 14:19:20

@Pácsó Ármándó: nem lehet, hogy nem fekete színűek azok a zoknik, hanem színesek, kisebb méretűek, és az ott alvós csajok felejtették ott? :D

Gabba 2013.02.18. 15:21:02

@aggyistenbiri: az új disney-féle SW-ban biztos lesz olyan is :P

Gabba 2013.02.18. 15:54:37

@aggyistenbiri: hát, ha lecserélném az avatáromat egy pucér hámozott gilisztára, akkor vagy kitiltanának, vagy rajtam röhögne az egész index
:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 15:57:50

@Gabba: pucért nem mondtam. de karcsút azt igen. :D

Gabba 2013.02.18. 16:13:46

@aggyistenbiri: nem mondtad, de láttál már huttot öltönyben?

Gabba 2013.02.18. 16:24:35

@aggyistenbiri: még az is lehet, de akkor az Erő legyen veled!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 16:28:31

@Gabba: én maga az Erő vagyok. mikor látlak kis gizda gilisztaként?

Pácsó Ármándó 2013.02.18. 17:03:41

@Gabba: @aggyistenbiri: Vigyázz Gabba ez egy régi Sith elmetrükk! :-)

Gabba 2013.02.18. 17:13:37

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: állítólag tavasszal előbújnak ...

Pácsó Ármándó 2013.02.18. 17:20:18

Jaj, talán csak nem elérkezett a 400. hozzászólás is Nyauuuuu nagyszerű topikjában?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 17:20:53

@Gabba: át kell állítanom az oldalunkra :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 17:26:08

@Gabba: csak a sötét oldal figyeli a hozzászólások számát. gyere velem :)
süti beállítások módosítása