Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x03

2013. február 06. 18:25 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

A nyitó hogyvolt az előző adásban kialakult új párokat sulykolta az agyunkba, Kata - Ádám és a kakukkfiókaként Kristófék mellé beköltöző Rea a főszereplő. Meglepően hamar, másfél perc múlva máris előcsoszog a kékbe öltöztetett T-69-es, akit már most unok, pedig még van 45 rész hátra. A felkonf alatt úgy tördeli a kezeit, mint egy különösen ideges úttörő az avatás pillanataiban, a hangsúlyok megint összevissza, csapjunk a lecsóba. Ha ezt a főcímet soha többé nem látom, akkor is késő lenne.

A reggeli ébresztő képeit valami tavalyi slágerre kapjuk, ráadásul vazelinnel bekent lencse képein keresztül, mintha sugallni akarnák a készítők, hogy tegnap szükség volt a cuccra, és még fröccsent belőle a technikára is. Niki ébredés után két perccel pont olyan színpadias, mint egyébként, csak a csöcseit nem fogdossa most senki, mert a férfiemberek hatalmas strandlabdát fejelgetnek a mödansziéban, igen, szerintem is értelmesebb/hasznosabb időtöltés, mint a szőkenő szilikonját gyömöszkölni.

Kristóf panaszkodik, hogy éjjel tanga, segg és csöcs volt amerre ellátott, de nem mert hozzáérni egyikhez sem, majd megjegyzi, hogy Rea szépen alszik, ami szerinte a teljes elborulás jele. Ádám könyörög neki, hogy ne legyen szerelmes. Baszki, hol voltál, amikor VV Gigi ránézett VV Jerzy buta fejére? Kristóf rutinos versenyzőnek tartja magát, nem fog beleszeretni Reába, pedig tudna. Norbi és Levi arról beszélget, kinek szőrösebb a melle, remélem valaki kiadja a társalgást bőrkötésben, tanulságos lenne. A reggeli alatt Alízt baszlatják megint, naoszt Levire rácuppannál? A másik asztalnál Levi nem érti, mitől ragaszkodik hozzá Alíz - megmondom én, azért, mert a faszik közül eddig csak te nem hazudtál neki.

José hozza a mai üzenetet, ezek szerint itt ő a villapostás, végül is, szarabb melót is el tudok képzelni, uránbányásznak lenni pl. tuti nagyobb szopás. Kristóf olvassa az üzenetet, biztos egy szállásmestertől tanult olvasni (azok között meg ritka az okos), mert a nagybetűket nem mind ismeri, szótagolva buggyannak ki a szavak belőle, de ez sem megy tökéletesen, a vil-lá-ban na-gyon fon-tos a pár-vá-laszt-ás. Erre nekem nincs időm, az a lényeg, hogy olyan, hogy három az egyben, nincs, Kristófnak ki kell hajítania valakit az ágyából, vagy Kata, vagy Rea költözik a szingliszobába. A fasztársak röhögve fogadják a hírt, közben a képen a különösen bolond német öregasszonyokon látható fordros, fehér kalapban pompázó Reát látjuk. Ádám szerint Rea suniygeci.

Ádám a hotel Olivérjeként próbálja igazgatni a szálakat, leginkább azért, hogy neki Kata tutira ott maradjon játékszernek, meglátjuk. A zene vált, vidámabb, romantikusabb hangokat penget a hegedű, Levi és Jennifer románca bimbózni kezd, legalábbis ezt szeretnék a készítők, no meg eszelős anált az erkélyen, erre, ha Levire van bízva a dolog, kevés esélyt látok. Jenniferék történetét Dani nem érti, de őszinte érzelmeket sejt a csaj viselkedése mögött, aki nem mellesleg attól tart, hogy Levi nem neki, hanem Alíznak tartogatja magát.

Levi, a női lélek nagy ismerője ekkor kijelenti, hogy ha Alízt választja, akkor vele végig is tudná csinálni a játékot, mire a csaj kirohan a szobából. kurvaanyád. A vita odalent is folytatódik, Levi dühösen rugdossa a strandlabdát, dráma bazmeg. A vágó bevág egy random "nem érdekel, nem foglalkozom vele" mondatot Levitől, amit akár arra a kérdésre is felelhetett, hogy na, akkor hogy is állunk egészen pontosan a kvantumfizikával?

Norbi pátyolgatja Jennifer lelkét, aki veszélyben érzi magát, Levi meg nem állja a hisztit, Jennifer drága, három mondatot beszéltem Alízzal, engem nem lehet megzabolázni, és megrázza hozzá a sörényét is, igazán férfias, mint teszem azt, Mike Tramp énekes az egykori White Lionból. Kép itt. És amikor azt hinnénk, hogy ez így ennyi is volt, akkor Jennifer a nőtanács elé viszi a problémát, aminek tagjai között ott van Norbi is. A kamera a ribancrendszámos Nikit mutogatja, és vitáznak, igen, Levi, de egy érzéketlen tuskó vagy, ilyet nem lehet mondani. Menekülj, míg nem késő, ezt már Kóbor Jani is megmondta. Jennifernek a hiszti természetesen jön, mondja, és végre leszakadunk a témáról. Jön az obligát zenés montázs a napon semmittevő fiatalokkal, a szerelem olyan, mint a napolaj, Levi Jennifer kerek seggét krémezi és közben próbálja visszanyalni magát, de nem úgy, csak képtelesen.

Kristóf üzenetet kap Josétól, és a hotellakók előtt Reát választja párjául, Kata persze kibírja a dolgot röhögés nélkül. Ádám félti Kristófot, bár neki ez így jó, hiszen Kata egyedül maradt, és már csak Alízt kell valahogy kirugdosni az ágyból a mennyországhoz. Niki arra kezd rájönni, hogy senki nincs biztonságban, Kata megsértődik egy kicsit és durcásan költözik. Egy pillanatra azt hitte, beleköp Rea sminkes cuccába, de nem, hiszen úrilány, és megérti Kristóf döntését, ami azt jelenti, hogy majd egyszer a srác nagyon meg fogja szívni. Kristóf csak egy stabil párt szeretett volna, és ez lenne Rea, taktikázni meg nem akar, mert azzal a saját sírját ássa. A T-69-es összefoglalja a látottakat, mondat közben egyszer csak pózt vált, a kameraman kezében megremeg a technika, de nyugi, nem gépfegyvert vesz elő, csak fárad a csípője.

Ádám és Kata rutinos párként hever egymásban, bízunk egymásban, de szerelmesek nem vagyunk. José újabb levelet hoz, ez kibaszott stresszes meló, inkább mennék bányásznak. A feladat: mindenki írjon egy kérdést, de névtelenül, a névre szóló borítékban található papírra. Olyan kérdés legyen, amit mindig szeretett volna tudni, csak nem merte megkérdezni. Ez azért van, mert este nyílik Pandora szelencéje, és őszinteségi megmondóest lesz, hátha történik majd valami végre. Ádám, a büdös gyökér egy salátás küblibe hamuzik, Norbi a fürdőszobában Kriszta sminkes cuccait nézegeti, és láthatóan nagyon szeretné kipróbálni a szempillaspirált, Kristóf meg mint egy metroszexuális szamurájindián küzd a szavakkal, fején vastag, fehér kendővel. Levi annyira be van fosva Jennifertől, hogy már a kérdést sem meri egyedül megírni, hihetetlen.

Kata a kamerába azt mondja, nem bízik Ádámban, mert elképzelhető, hogy az órabuzi bróker csak szopatja, és akkor kiesik. Kristóf Reától azt kérdezi, hogy szokott-e pornót nézni, bravó, nem lenne egyszerűbb megkérdezni, hogy nyel vagy köp? Rea azzal válaszol, hogy lemossa a lakkot a körméről (nem). Ezt Kristóf úgy értelmezi, hogy Rea nem maszturbál (kinyalhatlak?), zseniális beszélgetés lesz ebből. Reának nincs szüksége a masztira, mert érzelmi alapon kívánja meg a szexet (nem dugunk). Ha egyedül van, akkor nincs neki késztetése (ha dugnék is itt, az nem veled lenne). Nincs még vége, Rea jelzi Kristófnak, hogy eljátszhatják a hősszerelmest, ha akarja a srác, amit ez egyszer jól értelmez a másik, és menten pánikba esik, ez bármikor elárulhat, basszameg. Welcome to the Jungle, baby.

Az esti készülődés alatt villan egy pucér segg, majd csöcs és pucér pina is, Jennifer törte meg a jeget, jelentem. Kriszta az ellenpont, lábmelegítőt húz a szandáljára, értelmezhetetlen az öltözködése. Rea szerint nem lesz szerelmes itt senkibe, mert ha megtetszik neki valaki, és érzelmek alakulnak ki, akkor azonnal kiejti maga mellől, mert így nem lehet nyerni. Rea 25 milliát akar, ezt értékelem. Erre Kristóf benyögi, hogy "nem tudom eldönteni, hogy a tested vagy a csókodat kívánom jobban", ami annak fényében, hogy Rea két másodperccel ezt megelőzően jelentette ki, hogy senki nem tetszik neki a villából, és nem fog dugni, felfoghatatlan, de egyben priceless is. Rea focistának nézi Kristófot, és kamerába benyögi, hogy ha hozzá bújna, és meg akarná csókolni, rosszul lenne. Alakul ez, na.

A T-69-es drámai hangon bejelenti, hogy mostan el fognak szabadulni az indulatok, olyanokat kérdeznek majd egymástól, hogy belepirulunk. A cél, hogy kipuhatolják egymás szándékait. Meg sem fordul a fejében, hogy mindenki hazudni fog? Kezdődik a tetemrehívás, igazat nemigen mond senki, Rea hibátlannak tartja Kristófot és rebegteti a pilláját, Kata nem csalódott, mert a szingliszobában alszik, Levi megint elmondja, hogy Alízzal végig tudná csinálni a játékot, de Jenniferbe belezúgott, semmi érdekes, ennél még az Országgyűlés napirend előtti felszólalásai is izgalmasabbak. A legviccesebb az, amikor Alíz kijelenti, hogy Ádám őszinte és egyenes ember, de amikor mindenki felröhög a naivitásán, ő is kuncog egy sort, jóvanna, csak vicceltem. Kristóf erre beszól, hogy jól teszed, Alíz, hogy bízol Ádámban? Dráma!

A többi kérdés érdektelen, lehet, hogy a vágás miatt, de nagyon erőltetettnek tűnik az egész, a reakciók megint értelmezhetetlenek, a kérdések előre begyakoroltnak tűnnek, a válaszok dettó. A világításért felelős jómunkásemberrel elbeszélgetnék egy kicsit, minden arc csillog, és ez zavaró. A végére még azért kiderül, hogy Niki dugna, bárkivel, bármikor, sőt, de a hotel lakói között nincs senki, aki megmozgatná a fantáziáját. Dani mérhetetlenül csalódott. Az utolsó szegmens azzal kezdődik, hogy Rea lebassza Kristófot, aki szerinte sokat beszélt és feleslegesen, ő meg ettől kissé ideges lett. Kata és Ádám próbálja tisztázni a viszonyt, Ádám eret vág magán, ha még egy éjszakát Alízzal kell eltöltenie, Kata megnyugszik. Rea Ádámnak panaszolja el, hogy hányik attól, ha egy fiú gitározik, a Kristóf nyakában lógó pengetőtől meg olyan ideges lesz, mint Vona Gábor a menórától. Holnap folytatjuk.

Pöcs - csöcs/pina/segg: 0-3

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2011.03.10. 09:15:12

Bazmeg, ezek három nap alatt képesek embereket megszeretni és megutálni, azt hinni, hogy kiismerték őket?

Lassan bele kellene néznem egy részbe, de mit tegyek, ha engem az egészből csak sixx hv-jei érdekelnek?...

gastro vazze 2011.03.10. 09:19:01

hurrá! végre láttam, de ehhez a műsorhoz aztán nem kell HD TV, én nem tudom mi a baj, de kurva életlen az egész, de ezért legalább a brókergyerek bibírcsókjai is csak pacákká válnak:)

Ez a fociedző gyerek, ez tényleg síkhülye, talán még a szőke hínárhajúnál is nagyobb! :D

bohumil stejskal 2011.03.10. 09:19:29

első. :-)

"...a Kristóf nyakában lógó pengetőtől meg olyan ideges lesz, mint Vona Gábor a menórától" - most a végére maradt a nagy hasonlat.

Pöcs - csöcs/pina/segg: 0-3
alakul ez. :D
de mikor lesz olyan, hogy
Pöcs - csöcs/pina/segg - vakbél: 0-3-1
:-))

Fitz 2011.03.10. 09:22:48

Nem nézem ezt a szart, de esküszöm jó ezt olvasni. :D

petya.bacsi 2011.03.10. 09:31:32

Sixx, remélem a Viasat fizet neked azért, hogy az átlagon aluli műsorról ilyen jó beszámolókat írsz... :D

Ja, Kristóf nem tud olvasni. Izmos kocka has, üres fej... ez is csak magát szereti a csajban...

pirxx 2011.03.10. 09:35:41

nem baj ha csak a képeket néztem?

biker_kolee 2011.03.10. 09:40:05

Ez megint rohadt jó lett!! Komolyan mondom, így izgalmasabb, mint maga a műsor. :))))

Ha így folytatódik, akkor nem csak pöcs-csöcs/pina/segg kombó lesz, hanem lassan agyvelő is, ezek itt kikaparják előbb-utóbb egymás szemét.. :))

fric 2011.03.10. 09:40:19

Este kb 2 percet néztem, az egyetlen érdekes dolgot láttam is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.10. 09:43:27

Én azért módosítanám az állást 0,5-3-ra, mert amikor az a fekete hosszú hajú gyerek felébredt a tévén keresztül is majdnem kiverte a szemem az álló dákója. Vagy csak akkor ér ha meztelen van?

Nándusz 2011.03.10. 09:52:24

Húúú, hogy itt mik nem vannak!

Celtic 2011.03.10. 09:55:50

Ez meg mi a szar? Megint valami "valosag" show? Most mennyi van ezekbol? En leragadtam a Viasatos Bar-nal, annak a nyertese lett asszem musorvezeto, azota nem is tudtam, hogy ennyi hasonlo van.

nyekk 2011.03.10. 10:02:47

Ezeket a csajokat naívnak aposztrofálni elég furcsa.
A menóra meg engem is idegesít, nem csak a Vona Gábort.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.10. 10:09:50

Rea szép lány, de olyan mint egy jégcsap, még a legjobb pasi se érezheti biztonságban magát mellette! Kíváncsi vagyok neki ki lesz majd az "esete"...?

haruka 2011.03.10. 10:10:16

@gastro vazze: ja, nem tudom milyen technikát használnak, de ha levenném a szemüvegem, akkor se látnék változást a minőségben. viszont kedvencem az ízlésesen megcsinált kis lila fény, ami a levelekből ömlik, mikor beviszi nekik José. :)

Szőrök 2011.03.10. 10:16:41

Melyik plázában válogatták össze a szereplőket? És Tarr Béla új filmjét mikor fogják megvitatni?

Murderface 2011.03.10. 10:30:23

@Artie: Persze, hogy képesek. Mert egyszerűek, mint a faék :D Kondihuszárok és plázamenyecskék :)

LumPool 2011.03.10. 10:38:11

Csúnya nuni,a minimum,h a combjára lógjon a nagyajka :D

É2I 2011.03.10. 10:38:23

Sixx, csak azért néztem tegnap este, mert a beszámolóid durva jók :).
Nos a műsor már koránt sem. Annyira sugárzik belőle az erőltetettség, hogy már fáj.
Azt hiszem maradok a blogodnál. :D

samba pa ti 2011.03.10. 11:02:10

egyedül ezek a beszámolók élvezetesek.
horváth éva maga a rettenet!
ahogy beszél,ahogy mozog...
ki tette magáévá,hogy idekerült?
habár,ahogy a műsor színvonalát elnézem...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.03.10. 11:04:16

@Myta: egészen addig lesz ilyen, míg jól helyben nem hagyja valamelyik srác egy részeg estén...

duke64 2011.03.10. 11:06:23

Kíváncsi voltam a nőkre,ezért megnéztem a tegnapi részt.Sixx valóban nagyságrendekkel jobban adja vissza ,ami történt.Esetleg a dialógusokat Te írhatnád,mindenki nagy örömére és elégedettségére.
Ezt komolyan gondolta bárki is,hogy 1-2 nap alatt kialakulnak férfi-nő kapcsolatok?Megismerik egymást?Jó,toszni lehet,de most ettől tekintsünk el.Azt sem tudom még,hogy ki kicsoda,de ők már taktikáznak!Mire,kire?Baromarcúak!
A fazonok zsibbadtnak tűnnek,a csajok sem agysebészek,de lehetne őket dögönyözni a napon a Viasat költségére.:D

Poptaritop 2011.03.10. 11:09:53

Bammeg befosok a röhögéstől a beszámolóid olvasva. :D Tutira elolvasom a folytatást is, bár a műsorba nem vagyok hajlandó belenézni. Ezután biztos nagy csalódás lenne. Csak így tovább. ;)

kortók zolla 2011.03.10. 11:23:58

Eza Rea fog még ojanokat koppanni mint egy ház.

A kékruhás ábrázata a második képen egyszerűen priceless!

varand 2011.03.10. 11:28:57

Miért T-69 a Horváth Éva? Ez vmi szexista utalás a terminátorra...?

kutyek 2011.03.10. 11:32:21

@bohumil stejskal:
Húbazz, te nagyon perverz vagy! Vakbél :) Szikeszex FTW!!! Ilyesmi inkább a Spektrumon kapható...

Karachar Nevian (törölt) 2011.03.10. 11:33:08

Sixx
Az végülis kiderült már hogy hogyan lesz ennek a rettenetnek vége?
Ugyebár össze-vissza dugnak, cserélnek, de az összlétszám nem változik.
Vagy kérdezzem meg Dalbirtől...?

Norbi543 2011.03.10. 11:44:37

Mekkora picsák vannak ebben főleg ez a Kata fogai mint a gerebje :D
Hm viszont ez a Jennifer jó bőr szegény kifog esni ...

karolinabeszarova 2011.03.10. 11:55:45

Nekem az tetszett ahogy Évike a 10 centis kék szandijában próbált tallabillézni a füvön, vártam mikor takar egyet! Amúgy meg a térdeit kellett volna megplasztikázni azok olyan de olyan csúnyák, hogy borzalom!

Nevem Earl 2011.03.10. 12:14:16

Komoly függőséget kezdek tapasztalni a hogyvoltblog irányába. :))) Zseniális összefoglalók ezek az Édennel és a VV-vel is... Így tovább! :)

awender 2011.03.10. 13:04:41

Nekem tetszik :)

A blogoló azt nem veszi észre, hogy végül is egy erőltetett szituban vannak benne, tehát az lenne a furcsa, ha mindenki felszabadult lenne.

beacska 2011.03.10. 13:10:07

@awender: nekem meg kezd gyanús lenni, hogy a játékosok közül van, akit direkte hülyegyereknek vittek oda...

Mondjuk, ez a Dani egy szép nagy szál férfiember, de nekem a nemi identitása gyanús. Nem akarok senkit lebuzizni, de nem lehet, hogy nem volt számára egyértelmű, hogy melyik nemből kell majd pártválasztani?

Rowar Atkinson 2011.03.10. 13:14:13

Grat, nagyon jó a poszt. Utoljára a Benkő és kamufeleségei hogyvoltján röhögtem ennyit.

awender 2011.03.10. 13:18:03

Feleségem mindig azt mondja, hogy te tiszta hülye vagy hogy ilyeneket nézel. De engem szórakoztat. Gimis koromban modern drámát olvastam leginkább, akkor is mindenki lehülyézett. Úgy látszik valaki mindig helyteleníti amit mondok, csinálok :S

Hallgattam filozófiát is, dicsérettel szigorlatoztam, de ezt a műsort nem azért nézem, hogy Hägel-t visszahalljam a párbeszédekből :)

suzy q 2011.03.10. 13:40:24

horváth éva miért van a tévében? mi köze van a műsorvezetéshez? nem csak egy sima szépségkirálynő volt? mármint nem sima, mert elvégezte a közgázt, de most tényleg. ezzel az erővel én is lehetnék műsorvezető, ha se tehetség se képzettség, nem kell hozzá, csak hossszú haj, meg jó mell.

Artie 2011.03.10. 13:50:53

@awender: Hát Hägelt várhatnád is, én ilyen filozófusról nem hallottam még.

Nem attól vagy ám művelt, hogy umlautos a-t teszel oda, ahol nincs.

de.wikipedia.org/wiki/Georg_Wilhelm_Friedrich_Hegel

rianna 2011.03.10. 14:05:42

@suzy q: nem hiszem, hogy nem lehetne találni más műsorvezetőnőt, aki elég dekoratív, de beszélni is tud. Természetesen nem Lilu, vagy Liptai szívonalra gondolok :D

Almoka 2011.03.10. 14:16:40

Kedves Sixx, kérlek nagyon vigyázz magadra. El ne üssön a villamos, vagy fel ne mondd az internet-szolgáltatási szerződésed, vagy egyéb hasonló targédia ne érjen. Nekem olyannyira nem merült fel, hogy nézzem ezt "sorozatot", hogy konkrétan tévém sincs, de ezt a hv-t mindennap türelmetlenül várom. Köszi

beacska 2011.03.10. 14:51:40

@rianna: sajna, már marad. Ezeket a képeket karácsony előtt felvették. Már csak vágják.

Henry The Navigator 2011.03.10. 15:00:26

@rianna: Az AXN-en van egy csaj esténként,jól néz ki és még összefüggően is tud beszélni.Nevét nem tudom, de erre a műsorra jó lenne sztem.

rianna 2011.03.10. 15:53:12

@beacska: ezt tudom, csak úgy általában elmélkedtem :)Van néhány arc, azokat forgatják a tévék már évek óta.

@Henry The Navigator: nem láttam, majd megnézem...

rianna 2011.03.10. 17:04:28

Na végignéztem a második adást online, annyira tömény semmi és kínlódás, a sírást is majdnem elkezdtem, ergo maradok kizárólag a hogyvoltoknál :D

locsolóember 2011.03.10. 17:20:57

Six, tegnap csak azért néztem bele, mert kedvet kaptam a hogyvoltadtól.
Há, mit mondjak... inkább csak olvasni fogom - jobb, mint maga a "műsor".

kerdesek05 2011.03.10. 18:54:31

legyen minden nap ilyen összefoglaló. nagyon kellene:)

nem lenne jobb szétválasztani a számokat?

pöcs-csöcs-pina-segg
1: 2: 1: 0

alapon?:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.10. 20:37:56

Öcsém, milyen lóarca van ennek a horvátévának!!! Már lédigaga szintjét súrolja! Pedig nekem is megszólalásig ilyen a frizurám, mégse akart még senki abrakoszsákot akasztani a fejemre.

*azta* 2011.03.10. 21:59:52

ááhhhááhhhhááá! Hát az kurva élet, hogy ebben az izében a párbeszédeket a Galla írta! Kurva kemény! Nézős! :D

Translater 2011.03.10. 22:30:39

Én nézem engem leköt a műsor, de ezen az íráson hangosan felröhögtem... :D
"hogy Rea két másodperccel ezt megelőzően jelentette ki, hogy senki nem tetszik neki a villából, és nem fog dugni, felfoghatatlan, de egyben priceless is. "

capa05 2011.03.10. 22:37:51

T.Fórumtársak ma este belenéztem a műsorba hát nem voltam elájulva.Azt hogy 10 percen belül 3 szor mondják, hogy ki és miért az már sok volt.A vége előtt el kellett mennem, legyetek szívesek megírni, hogy ki esett ki?
köszi:

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2011.03.11. 20:23:52

Enyhén halálra röhögtem magam, bár az x-ik politikai poén már nem vicces.

kicsi gaga 2011.03.12. 01:28:26

ah szerintem fasza kis jatek.nezetek egy csepet a jo odalat is.azok az arcok azert szenvednem od ben hogy egy csepet fel dobbjak a tv-musort.mert kel anyira komentalni mindent.

kicsi gaga 2011.03.12. 01:35:18

@neccharisnyás útonálló: azert nem teszel kepet magadrol ki mert szerintem akadna neked ojan ember ki tene a fejedre zsakot. ami horvat evat ileti nem is ojan csuf csaj szerintem joban nez ki mind te.nem akarlak meg serteni de te szerintem kozelse vagy ahoz hogy ugy nezel ki mind o.tegy kepet magadrol es akor beszej kicsi csaj.

kortók zolla 2011.03.12. 17:01:09

na, mit mondtam jópár kommenttel feljebb?
Hogy a Rea koppanni fog. Nna, igazam lett.
Mondjuk nem konkrétan erre gondoltam, de ez a megoldás sem rossz...

zaphodbeeb 2013.02.06. 22:45:21

sixx ne húzz itt minket! Ha valami csudijó anyázásra válaszolsz, akkor hagyd bent azt is egy darabig

ő-szinte 2013.02.06. 23:07:21

@zaphodbeeb: ja, jogos ;-) :-D

de ezmiez??? :-OOO

amúgy sixx, mint mindig, jól ír :-)

zaphodbeeb 2013.02.07. 00:47:34

Ez amijez most tényleg nem érdekli az embereket? Pedig a reality-szerűségek közül még ez volt a legjobb (leszámítva a Bár-t meg a Farm-ot, de ezek már a történelem részei). Nemtom, hogy megvannak-e a nyers felvételek, de valami újravágott, remastered anyagot kellene most ebből leadni, az lenne a tuti. Persze az új nézőknek mindegy.

Dick Tator 2013.02.07. 10:52:17

indul a ÉH3!!!! Yeah!!!

Eruka 2013.02.07. 12:43:37

@Dick Tator: :)))))
mondjuk én csak attól félek, hogy az 1 sokkal jobb volt, mint a 2.... és ha ez csak lineárisan folytatódik, akkor a 3 egy kalap szar lesz! :((
Nagyon sok fog most múlni a szerkiken, rengeteg újdonsággal (értsd új szivatással) kell majd előállniuk... :)
De én bízom bennük! :))

Dick Tator 2013.02.07. 13:16:39

@Eruka: a legfontosabb az a castingolás...vagy ha ne adj Isten mellényúlnának szereplők terén, akkor meg vendégszereplőknek vissza kellene hívni egy-két droidot az egybü meg a kettőbü, oszt máris garantált a szórakozásunk!
süti beállítások módosítása