Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x15 - 7. döntő

2012. november 29. 16:00 - candyperfumegirl

Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme véget ért. (Igen, elspoilereztem a végét, de aki ezt ma még nem tudta, és én lőttem le neki, annak ígérem, hogy küldök a kő alá egy ördögnóris képeslapot és egy Zámbó Krisztián legnagyobb slágerei válogatáskazettát fájdalomdíj gyanánt.) Mielőtt azonban elárulnám, hogyan történt az X-faktor 3 emblematikus figurájának kiesése, lássuk hogy indult ez a frenetikus 7. döntő. Nórika rögtön pontot tesz az egy hete tartó dilemmára, miszerint bevállalja-e a műsor idén is a duett tematikát egy –fogalmazzunk így- erősen vegyes képességű hatossal. Hát már hogyne vállalná be, tökösek a szerkesztők, úgyhogy jönnek a duettek, de előtte még egyéni produkciók is, ami azt jelenti, hogy ma mindenkit minimum kétszer fogunk hallani, öveket becsatolni, ez kemény menet lesz.

01.png

Jönnek a mentorok, Ferót DevilNóri kapásból betalálja, elvesztetted az utolsó csapatodat is, leszarod-e innentől a műsort? Naná, hogy nem, most majd bosszút állok ezeken a rohadékokon, akik kitették őket, fenyít a Rocklegenda. Én csak azt csodálom, hogy nem ijedt meg Keresztanyu arcfestésétől, azt hiszem, bizonyos civilizálatlan törzsek vadászai és harcosai alkalmaznak hasonló sminket, amikor bestiális tömegmészárlásra készülnek. Ő is megszólal, de csak félgőzzel dicséri a versenyzőit, hogy ne legyen már a dolog annyira ciki, tehát mindkettő készült párbajdallal, értettük.

Jöjjön az első csoda, Stone nyitja a show-t, és DevilNóri úgy fogalmaz, hogy ő alapozza meg a hangulatot, tehát legyen elcseszve mindenki szombat estéje, ezt azt hiszem, egész nyugodtan értelmezhetjük így is. Kisfilmben a tékozló apa várja haza a fiát, akire nagy ívben szart a kidobóemberkedés/valóságshow jelentkezés/karaokezás miatt, ezek valóban sokkal fontosabb értékek holmi idejétmúlt családi baromságokhoz képest, mint pl. a gyereknevelés. KicsiStone most itt van, és drukkol, ha már apuci a kisfilm kedvéért kibékült vele, na lássuk, mit alakít ezek után. Már a színpadon áll valami rettentő terepmintás mellényben (és alatta semmiben, kösz a rémálmokat), agresszív terpeszben és szigorúan nézve énekli a Pancsoló kislányt, és nem, ez nem vicc, tényleg megtörtént. Értem én, hogy poénnak szánták, de elég baj az, ha egy előadóból már komolyan vehető előadást nem lehet kipréselni, és a „szarjunk az egészre és vicceljük el" –utat választják, főleg úgy, hogy a humorfaktora a produkciónak az abszolút nulla pont közelében mozog. Stone ráadásul babos kendőt is hozott, amit miután saját izzadtságának felitatására használt, Ferónak ajándékoz. El lehet képzelni végül is ennél gusztustalanabba ajándékot is, igaz, nem sokat. Geszti már megint aláz, azt mondja, jót röhögött, és érződik a hangsúlyon, hogy ez nem pozitívum. Mikinek konkrétan testen kívüli élménye volt, és félt is egy picit, ezen cseppet sem csodálkozom.

02.png

Szólítja már Miki is első lánykáját, Adélt, akivel a kisfilmben az énektanára mindenféle kétes célú bizarr gyakorlatot végeztet, cső, pingponglabda, és sok parafadugó kell hozzá, ennyit mondok. De ha csak ennyin múlik, hogy megjöjjön Adél hangja, és a riszán és vigyorgáson kívül mást is mutasson olyan műfajban, ami nem charleston, hát legyen. A tudományos módszernek persze lehet, hogy egy hétnél jóval hosszabb a megtérülési ideje, mert a Spice Girls Mama című számát olyan erőtlenül és hamisan adja elő Adél, hogy azzal biztos nem fog büszkélkedni. Az a baj, hogy kb. 2 hang után dögunalom lett a produkciója, de ha legalább abban a műfajban lenne unalmas, amiben jó a csaj, akkor már közelebb kerülnénk az élvezhetőséghez, ez így sajnos nagyon kínos. Értékelünk, Ildi már veszi elő az energia tematikát, tehát ma sem fogunk senkit őszintén kritizálni, remek. Geszti már keményebb, ez egy énekverseny, itt énekelni kell, és érdekes módon Miki is csak Adél kedvességét tudja dicsérni, amire sajnos nem lehet élő koncerteken alapozni.

03.png

Emeljük kicsit a műsor színvonalát, jön OláhG, akit múlt héten azzal cseszegettek, hogy ne mindig a funky műfaj biztonságos vizein evezzen már, hanem próbálkozzon meg valami extrémebbel is. Kisfilm ennek a jegyében zajlik, Gergőt (aki még életében nem ült repülőgépen), Nádas Tamás műrepülő világbajnokhoz viszik, aki beülteti a gépbe, és olyan dugóhúzókat meg triplacsavarokat csinál vele a levegőben, hogy már a látvány előhívja a vacsorámat. Már ha hiszünk a vágásnak ugye, amivel könnyen lehet csalni, de tényleg látványos a dolog. Produkció ezt a tematikát viszi tovább, Szállj fel magasra, ez tényleg új terep OláhDzsínek. Magyar, ráadásul ballada, naná, hogy kisujjból kirázza ezt is, ez a srác egy őstehetség. Végére egy kicsit túlspilázzák, de ez Geszti sara is lehet akár, az impró és a kórus együtt sok volt, de őszintén szólva ezt a srácot akkor sem lehetne elrontani, ha a teljes Fásy mulató ÉS David Guetta egyszerre zendítene rá a háttérben, miközben ő énekel, és Kiszel Tünde vokálozna neki. Zsűri egyöntetűen imád, Miki szerint ez olyan volt, mintha a Piramisból Michael Jackson dalt csináltak volna, Feró egyenesen odáig merészkedik, hogy jobb volt, mint az eredeti, Geszti meg igyekszik nem ugrálni az asztalon örömében.

04.png

Na de ez még semmi ahhoz képest, ami most következik, eddig maximum bemelegítettünk, az X-faktor legkülönlegesebb, legemlékezetesebb előadója még csak most lép majd színpadra. Lássuk KisJimmy aktuális videóját, azt mondja, hogy mindenféle érzelmek kavarognak benne, ezért metafizikai trénerhez fordult. Ezt úgy kell érteni, hogy valami bőrdzsekis sámán delejezi KisJimmy auráját, akinek ettől nagyon jó lesz minden, és most már mindenkit szeret, reméljük, ez az érzés a mai produkciója után viszonzásra talál majd. Jöjjön hát a nóta, Elton John: Sorry Seems To Be The Hardest Word lesz, nem mondom, erős vállalás, az elején mintha maga Junior is azon gondolkozna, hogy nem lenne-e jobb inkább elszavalni ezt a zeneművet. Persze meggondolja magát, és énekel, vagy legalábbis valami olyasmivel próbálkozik, de már nem tudom leírni, mennyire hamis, anélkül, hogy magamat ismételném, lényeg, hogy ezt hallani KELL. Produkció végén Geszti és Feró tüntetőleg nem tapsol, és a mentorok pedig belekezdenek a Juniort lejárató médiakampány utolsó felvonásába, aminek a fináléját a mai műsor végére szánják, ha minden jól megy. Geszti úgy sorolja egy levegővel a negatívumokat, ahogy Nórika a szavazási kódokat szokta, Miki meg nagy igazságot fogalmaz meg: az idei X-faktor két síkon zajlik, az énekverseny mellett KisJimmy külön küzdelmet folytat a hangokkal, és egyelőre vesztésre áll. Keresztanyut kezdem sajnálni, már ő sem tud mit mondani, csak azzal jön, hogy higgyük el, hogy ez a próbán nem ennyire szar, OK, akkor legközelebb nem lehetne bekamerázni a próbát esetleg? Devil interjúja Juniorral fergeteges, JFK mártírhangon azzal jön, hogy ő már mindent megtett, már a lovakkal is próbálkozott. Nórika itt szakítja félbe olyan ijedten, mint akinek megjelentek a lelki szemei előtt a másnapi Blikk címlapok Jimmy Fia Lovakkal Is Próbálkozó Krisztián eltitkolt kettős életéről.

05.png

Antal Timi a kisfilmben néptáncolni megy, ahol Mikit is megpróbálja berángatni a jóságba, de ő hárítja azzal, hogy a világ nem áll még készen erre a látványra. Ez vicces volt, bár az én agyamba a lovakkal is próbálkozó Junior képe most úgy beleégett, hogy nem jött volna rosszul valami, ami kiirtja azt onnan. Lássuk a produkciót, megint a diszkós vonalat vették elő, nem ez a fő erőssége Timinek, akkor sem, ha hangilag nagyon jól teljesít, de valahogy mindig úgy érzem, hogy nem az ő stílusa a dolog. Persze ez legyen a legnagyobb baj, mentorok zabálták, és van még egy örömteli esemény is: egy hét kellett hozzá, de Feró felfogta végre Miki múlt heti megnyilvánulását, hogy milyen az, amikor egy előadóból művész válik, hát ilyen.

06.png

Szabó Dáviddal Geszti először is visszanézeti a múlt heti párbajt, majd tuningolja egy kicsit, felszabadult voltál és jó, látod, ez kéne most is! Most nem fogsz táncolni, hátraszaltózni, festett kockahasat villantani, meg Robbie Williams teljes életművét színpadra vinni, kapsz egy klasszikus szép szerelmes dalt, amitől az összes nő odaolvad majd a képernyő elé, és királyság lesz. Ennek értelmében az Everything I Do I Do It For You-t nyomja, ami annyival ütősebb lett volna ezzel a háttérvideóval, szerintem ezt Dávid is támogatta volna. Mentorok leginkább azzal jönnek, hogy milyen jól állt neki ez a dal, ami nem feltétlen azt jelenti, hogy olyan jól is énekelte, de legalább az ő stílusa volt. És most tartunk ott, hogy hallottuk mind a hat egyéni produkciót, úgyhogy Nórika összegzésre biztatja a mentorokat, hogy tetszett? Ferónak hatból négy nagyon, Geszti meg mosakszik, itt a stúdióban nem úgy halljuk ám a hamis hangokat, mint ti otthon! Persze nincs az a stúdió, ami KisJimmyt vagy Stone-t Pavarottivá tenné, szóval ezt hagyjuk inkább.

07.png

Most következnek a duettek, és a kisfilmből máris kiderül, hogy Stone és Junior összekerült, jó, hogy ezt előre megmutatták, még pont van idő bekészíteni a szíverősítőket. De előbb az Antal Timi-Szabó Dávid páros jön, akik Moves Like Jaggert kaptak feladatnak, de nem ám olyan felállásban, hogy Timi Christina Aguilera szólóját nyomja, hanem simán elosztották a dalt 50-50% arányban, mennyivel egyszerűbb ez így. Jól mutatnak, táncikálnak is egy kicsit, majd a szám háromnegyedénél történik egy érdekes dolog: Timi hangja gyakorlatilag eltűnik, ami felér egy X-aktával. Értékeljünk, Feró unalmában előránt egy régen használt sablonszöveg-kártyát: „ez a produkció a világ bármely táján megállta volna a helyét!". Mentorok amúgy imádták, maradjatok együtt, jól álltok egymásnak, és egyéb közhelyek repkednek.

08.png

Ez persze maximum bemelegítésnek volt jó, az igazi epikus duett csak most következik, Stone és JFK ülnek egymás mellett a színpadon, a ledfalakon meg hipnotikus jellegű fekete-fehér videó megy, csak nem? Csak de. Ebony And Ivory, de az egyszerűség és a néző fülének védelme érdekében magyarul, Feketén a hófehér, jaj de helyesek. A produkció erőltetetten bromance jellege meg Stone mű-érzelgőssége annyira erős sokkhatásként működnek, hogy Junior hamis hangjaira már szinte nem is lehet figyelni, talán pont ez a cél? Lássuk, mentoroknak hogy tetszett, Geszti nyíltam röhög, nem volt ez végig szar srácok, csak az elején, a végén meg a közepén, hakniturnén elmegy sok szódával. Hasonló véleményen van Miki is, Ildinek meg hirtelen eszébe jut, hogy a sajátjairól neki illene jót is mondani, úgyhogy kinyilatkoztatja, hogy a fiúk sikeresen közvetítették a dal üzenetét, hiszen annyira szeretik egymást. Ennek örömére Junior Stone hátára ugrik, és ilyen formában hagyják el a színpadot, de szerettem volna látni, hogy reagálja le ezt a spontán kis ötletet Kőszikla a színfalak mögött.

09.png

Most pedig műfajt váltunk, mert OláhDzsí jön a The Way You Make Me Feel-lel, és pontosan az történik, amit sejtünk, hogy történik, amikor OláhDzsí kap egy baromi jó Michael Jackson dalt. Tarol. Mert kellemes, dinamikus és erőteljes, és ebben a srácban annyi zene van, hogy még akkor is szórakoztat, amikor ki sem nyitja a száját. Mert van klassz táncszóló is, és a szinte hibátlan angol kiejtésére is szeretném felhívni újra a figyelmet, veri a mezőnyt ezen a téren is. Ja, amúgy Csobot Adél is ott volt vele a színpadon. Mentoroknál persze teljes megőrülés van, Ildiből kijön az állat, már ott tart, hogy az asztalra félig rámászva üvölt (persze csak miután ellenőrizte, hogy a csöcsei a ruhában maradnak), többiek inkább csak verbális megnyilvánulásokkal rajonganak. Annyi dicséret hangzik el, hogy Devil nem is tud értelmes interjút készíteni Gergővel és Adéllal, és ezzel zárjuk mára a versenydalokat.

10.png

Mentorok megint összefoglalnak, nem annyira érdekes, majd jön egy recyclingolt kisfilm. A már kiesett versenyzők felvásárolják egy Spar teljes élelmiszerkészletét, és főznek a társaiknak, ez már tavaly is volt pontosan ugyanebben a formában. És ezen a héten sem kímélték meg a versenyzőket a közös produkciótól, de már megint valami jellegtelen magyar borzalmat kaptak, fel sem tudom már idézni. Majd Baricz Gergő adja elő a saját dalát, ez sem túl emlékezetes, de nézni azt még mindig nagyon tud. Ennyi időhúzás után el is érkezünk végre a műsor fénypontjához, DevilNóri lezárja a szavazást, és megtudjuk végre kik párbajoznak. És bekövetkezik az elképzelhetetlen, Stone és JFK maradnak a végére, neeeeeeem!!! Tragédia, agyeldobás, sírógörcs. Keresztanyu megacélozza magát, és még pár utolsó taktikai utasítással kilöki őket a színpadra, lássuk, melyikőtökkel kell még egy héttel többet kínlódnom.

11.png

Stone most saját dalt hoz, meg kell jegyeznem, hogy ebben jobb, mint eddig bármelyik produkciójában, magának azért csak sikerült testhezálló dalt szereznie. Junior pedig az ultimate párbajdalt, a Még nem veszítheteket választotta, és igen, tudom, hogy kb. óvodás kora óta ezt gyakorolja, de ebben legalább nem vérzik el csúfosan. És most jön az a gondosan előkészített pillanat, számtalan hisztizős kisfilmnek, és „JFK kiállhatatlan, és már a családja szerint sem az X-faktorba való" –jellegű cikknek a gyümölcsét kell most learatni, vagyis a műsor MOST tud megszabadulni attól a figurától, akin hetek óta egy ország röhög. Most vagy soha, mert ha most nem élnek ezzel a lehetősséggel, akkor a bemenetel a döntőbe, az tuti. Mentorok persze élnek vele, csak Geszti van egy kicsit bajban, mert ő legszívesebben mindkettőt hazazavarná, de azért csak eldöntik hárman, hogy Juniort haza, így a szerkesztőség Ildit meg is kíméli attól, hogy mondani kelljen egy nevet. Így ér véget az RTLKlub egyik legtöbbet vitatott műsora, a Z-faktor, jövő héttől egészen új műsor kezdődik. KisJimmy boldog, akkor is ha kiesett, mert itt volt, és sokan szeretik, majd mutat egy szívet a kezével, amit utána meg is fordít, ezt hogy kell értelmezni? Egy fordított szív az micsoda, egy segg? Ilyen és ehhez hasonló kérdések nem hagynak engem nyugodni szombat óta.

Címkék: x faktor
107 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsebencik Lopédia 2012.11.29. 18:52:14

"Keresztanyu megacélozza magát, és még pár utolsó taktikai utasítással kilöki őket a színpadra, lássuk, melyikőtökkel kell még egy héttel többet kínlódnom."

ez a legigazabb mondat! :D

Perpétua 2012.11.29. 19:03:21

Ez a vigyorgó, bájoskodó Adél engem kikészít.Olyan idétlen,hogy az már fáj.Fel nem foghatom,miért sztárolják a mentorok. Meg a nézők,hisz szavaznak rá,még nem is párbajozott.

nyuszi01 2012.11.29. 19:37:45

Ettől az Adéltól már behányok, annyira édelgős meg vigyorgós. Jó lenne, ha jövő héten valahogy kipakolnák a versenyből, mert nem odavaló. Hamis is, erőtlen is, és kvára semmit nem fejlődik, csak visszafele. Azért ZK szapulása közben ezt sokan elfelejtették, hogy más se odavaló.... (nem az itt fórumozókról beszélek) Stone egész jó volt, na jó, azért a Pancsoló kislány kicsit sok(k) volt, de a párbajdala nagyon tetszett.

JFK-t én a végén azért megsajnáltam. Nem voltam sose a rajongója, de azért látszott rajta, hogy rosszul esett neki, amikor 3an is az ő nevét mondták a mentorok közül. A párbajdalt meg nagyon szépen énekelte, hogy Miki szavaival éljek, "nem véletlenül".

Trójai 2012.11.29. 19:55:12

Én csípem Adélt, érdekes, hogy egyeseknek az a legnagyobb bajuk vele, hogy "mosolygós". :))) Ilyen ez a búval baszott pesszimista ország.

crazyfish 2012.11.29. 20:00:13

B+...nem mosolygós hanem debil, mongoloid idióta..:DD...és NEM TUD ÉNEKELNI!!!

Malek, apád szégyelli magát miattad!!!!

crazyfish 2012.11.29. 20:01:26

...ja és ez nem mosolygó verseny, hanem ÉNEKVERSENY!!!!bocs..

Trójai 2012.11.29. 20:06:00

@crazyfish: Miért, ilyet ki mondott, hogy mosolygós verseny?
Lehet nem ő a legjobb énekes de szerintem Adél egy jelenség.

Trójai 2012.11.29. 20:06:59

@crazyfish: és kicsit moderáld magadat "B+"

crazyfish 2012.11.29. 20:32:30

@Trójai: ...elnézést kérek...:))
Az a baj, h semmilyen énekes...azért énekkari felvételre nem megyek bűvész számmal...
Szereptévesztésbe vannak páran, itt nem mosolyogni és idétlenül modorosnak lenni kell....
Nem az a bajom, h szereted Adél mosolygósságát, hanem, h egyáltalán itt van....(de stone is inkább erőművész számmal indulhatna)...

1szerűN 2012.11.29. 20:49:43

@crazyfish:Figyelj, mert csak most írhatom le!
X faktor= valamiben kiemelkedő!!!
Ez a lány úgy van jelen a színpadon, ahogy szinte senki, sőt talán senki a Többiek közül.
Értsd:megjelenés, mozgás, kisugárzás, lélekjelenlét ... ezekből elsőrangú!
A többit meg lehet EHHEZ a képességéhez fejleszteni.
Ilyen egyszerű magyarázata van annak, hogy mit keres itt.

crazyfish 2012.11.29. 21:14:53

NEM TUD ÉNEKELNI, HAMIS!!!....süket vagy??? vagy rokon??....a lényeg hiányzik...
A kisugárzása pedig egyenlő egy perion zsebtelepével...az, h a méhét mutogatja (mint a többi csalogány, mert minden számukat fürdőruhában kell előadni)...az nem kisugárzás....mondjuk Rosario Dawsonnak van kisugárzása...

Kekszemu 2012.11.29. 21:21:45

Én ezt nem bírom nézni,
csak olvasni :-D

Kekszemu 2012.11.29. 21:23:12

@crazyfish:
Ízlésről nem vitatkozunk, felesleges...

1szerűN 2012.11.29. 21:25:51

crazyfish: Nem, nem vagyok süket, és rokon sem, sőt még erdélyi sem.
Csupán igyekeztem rávilágítani az x- faktor lényegére! Ha minden igaz és nem csal a z emlékezetem, volt Ő tetőtől talpig is felöltözve, nem csak kihívóan...
Nem kötelező, hogy szép hangon, jól énekeljen minden sort. Legyen benne valami, ami meg tud ragadni.
Te nyilván zsigerből nem kedveled, s ezért nem is fogod ezt megérteni. Nagy baj lenne a világban, ha csak a TÖKÉLETESEK tudnának szórakoztatni, s még nagyobb, ha mindenkinek ugyanazt kellene szeretnie!
S még mielőtt céloznál rá, Z.K-val az volt a legnagyobb baj, hogy semmilyen területen sem tudott kiemelkedőt nyújtani.

Sokorai_Atala 2012.11.29. 21:40:24

Megint vagy hárman mellényben voltak, nagy a fantáziája a stylistnak. A Cs. Adélnak konkrétan nincs nyaka (azaz rövid), tűzzék már fel a haját és elöl nyújtsák meg valami rafinált kivágással. K. Ildikón vállalhatatlan volt a míder.

crazyfish 2012.11.29. 21:51:18

@Kekszemu ;-): ...Ez igaz, nincs is vita...
De egy szakmának is vannak minimumai és objektív szempontok alapján meg lehet ítélni, h az adott produkció megüti minimális elvárhatót..
Vajon miért lehet ilyen hogyvoltakat írni ezekről a produkciókról??? Mert a showbiznisz legalja, übergagyi, reklámidő eladó, illúziókat áruló árucikk...

1szerüN: Ird és mond a múltkori volt az első adás amit megnéztem, mert szórakoztató volt olvasni a kommenteket ill a postot...amúgy nem igazán érdekel, h ki hogyan akar megszökni a ládagyárból, mert nincs semmi előtte, mert nem tanult, mert csak így tud kitörni a nyomorából, mert egyebe sincs mint a fiatalsága, szépsége mást nem tud áruba bocsájtani és csábítja a könnyű pénz a csillogás...és saját magukat is átverik, h tudnak énekelni v mennyire színpadra valók, és azok a faszok akiket mentoroknak hívnak csak adják alájuk a lovat...aztán jön rémálomszerű ébredés....

peace

Nemjuteszembesemmijó 2012.11.29. 21:54:42

@1szerűN:

Azért ennek úgy kéne működni, hogy kiválóan énekel ÉS van benne vmi +
Itt nem arról van szó, hogy néha kicsit gyenge, hanem konkrétan fülsértő az elejétől a végéig. innentől meg tök mind1, hogy milyen a kisugárzása.

Akármi Áron 2012.11.29. 21:55:59

@Sokorai_Atala: DDD én még a púpos opción is vacillálok:)De hogy valami nincs ott a nyaknál rendben, az biSztos:D

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.29. 23:05:30

@1szerűN: Milyen képességéhez kell fejleszteni a produkció egészét? Szóval, mi van meg?

Ditti82 2012.11.29. 23:35:33

@1szerűN: Oláh Gergő neve mond valamit?

bz3255 (törölt) 2012.11.30. 01:20:45

www.youtube.com/user/thexfactoraustralia

nezzetek meg ezeket a videokat.
amit az rtl muvelt ezzel a musorral... a jogtulajdonos helyeben azonnal visszavonnam a musor engedelyet es dollarmilliokra buntetnem meg a retekklubbot... ez igy ami itthon megy: gagyifaktor

orgyen 2012.11.30. 03:43:53

@candyperfumegirl: ez egy jobb minőségű videó a bonvivánhoz: vimeo.com/3870749

orgyen 2012.11.30. 03:46:30

"Fásy Ádám szerint Zámbó Krisztián csakis a mentora, Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból. Ha ugyanis jobb dalokat kap, megnyerhette volna a tehetségkutatót."

www.nlcafe.hu/sztarok/20121129/zambo-krisztian-kieses-dalok-fasy-dam/

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Greg36 2012.11.30. 04:55:58

@orgyen: jaja, én is mondtam mindig, hogy Uhrin Benedek Rebekájával még éppen megbírkózott volna :D:D

nyervi (törölt) 2012.11.30. 07:15:15

@orgyen: :DDDDDDDDDDDDDD
Fásynak kb. olyan a fülehallása, mint az énekhangja. sebaj, majd mennek együtt haknizni oda, ahol tényleg zabálja őket a nép (kár h nem szó szerint) :D

rohadjmegARCgeci 2012.11.30. 08:01:37

Az Adélkába az összes faszinger hulla szerelmes.

rohadjmegARCgeci 2012.11.30. 08:03:42

@Sokorai_Atala: Fölösleges fikázni Cs Adélt,mert úgy is az lesz a vége hogy ha nő vagy,irigy vagy mert biztosan rondább vagy mint ő,ha pasi vagy,akkor is irigy vagy mert nem lehet a tied.Szóval nem érdemes ezen rugózni.Ízlések és pofonok.

MarilynBuddha 2012.11.30. 08:33:53

"mindkettő készült párbajdallal" - nekem hetek alatt esett le, hogy nem tanulnak be minden héten új párbajdalt, csak akkor, ha ismét aktuális, hogy legyen talonban revansnóta. JFK-nak ment a tiltás, nem, nem énekelhetsz apádtól, hiába nyúzta a keresztanyját, az nem engedett. Ám: "Anya! A párbajdal lehet Aputól?" "Melyiket nyögnéd el?" "Azt, hogy Még nem veszíthetek. Anyuuu, lécci, lécci..." (mutatja) "Jól van, ezzel még egész jól ki is jöhetsz ebből az egész szánalmányodból..." Tehát Zombi Krisztián párbajdala időzítve volt a széria legelejétől - lefogadom.

MarilynBuddha 2012.11.30. 08:38:46

Stone és a baboskendő - remekül mutatja Stone középszerűségét, hogy nem sikerült oridzsi babost szerezni, csak olyan nagy ikeapöttyöst, de Stone megoldotta kreatívan: "Ez egy ilyen lájtos..." - adta Ferónak át. Még ez egy jobb poén volt tőle, amúgy.

MarilynBuddha 2012.11.30. 08:44:48

Remek a cikk vége, piros pont!!!!

candyperfumegirl 2012.11.30. 09:02:25

@orgyen: Priceless! :D
Fásy Ádámot mentornak!

Mitya Ivanov 2012.11.30. 09:15:32

őszintén remélem, hogy azok, a mentorházban Csobot és Szabó Dávid miatt kiesett versenyzők (Meggyes Csaba(?), Jáger Kinga,) jövőre elindulnak itt vagy a Voice-ban

CsákNorisz (törölt) 2012.11.30. 09:26:14

Imádom ezt a remek elemzést, hétről-hétre élvezem, de..

Talán az objektivitáshoz hozzá tartozna, az, hogy a szerző nem lenne ennyire elfogult az oláh gyerekkel, mert mondjuk ki őszintén a piramis nóta legalább annyira szar volt tőle, mint stontól a pancsoló kislány, hogy krisztiánt már ne is soroljam ide!
Ha az oláh gyerek ennyire tud, akkor ez most mélyen alatta volt tudásának, és nem kellene ennyire fényezni. Tényleg csak a funky megy neki, a többi műfajban meg szar. Ez van. Szombaton, tehát megint funky jön, úgy éljen lenin!

genyamagyar 2012.11.30. 09:40:10

Jó a poszt, így kell írni! Pontosan visszadja a műsor hangulatát.

(És nem úgy, hogy totál lefikázzuk a világot, aztán ha valaki lehülyézi a posztolót, az sírva rohan a rendszergazdához, hogy "tílccsuk ki, tilcsukk ki!" Ugye te cukorfalat sixx(i)- mixi? :)))

Sokorai_Atala 2012.11.30. 09:42:50

@Akármi Áron: jaja, valami baj van ott, rossz tartás vagy ilyesmi, minden adásban (vagy képeken) feltűnő.

candyperfumegirl 2012.11.30. 09:45:14

@CsákNorisz: nekem az volt az a kategória, hogy hallottam, hogy hamis helyenként, de nem zavart, mert valahogy mégis működött. Ez az, amivel Keresztanyu is jön mindig, de ez csak azoknál az előadóknál működik, akik képesek a hamisságokat ellensúlyozni még ugyanabban a produkcióban. :) Amúgy nekem talán az It's a Man's World tetszett tőle eddig a legjobban, érdekes módon szerintem pont nem a pörgős funky dalokban a legjobb.

Sokorai_Atala 2012.11.30. 09:47:50

@Dr. Furia: nem gondolom fikázásnak, amit írtam, mivel látszik, hogy nem stimmel a testtartásával valami, amit, ha jó egy stylist ki tud javítani, vagy hívjanak egy gyógytornászt neki, aki a testtartásán javít. Mivel nagyobb gyerekeim vannaik mint ez a kisleány,fel nem merült bennem a féltékenység egy 18 éves gyerekre, csak megjegyeztem,hogy valami nem stimmel ott, amin lehet segíteni. Hangja nem sok van,de amúgy valóban csinoska, mosolygós, kedveske, de nem több.

common 2012.11.30. 10:10:33

Istenem, úgy szeretem olvasni ezt a posztot, főleg, ha erről a műsorról szól.:) Máris jobb a napom. Nem lehetne hamarabb a műsor után?:)

sas eve 2012.11.30. 19:01:36

A duetteknél,én konkrétan nem ismertem fel a refrénig a Moves like Jagger-t.Szerintem nagyon tré volt,de nem a kiscsaj hibájából,annak a csávónak semmi de semmi de semmi hangja nincs.
A többivel egyezik a véleményem,ismét jókat nyerítettem!Köszike

candyperfumegirl 2012.11.30. 19:47:44

Holnapig lehet ezt a remek rajongói oldalt lájkolni, olvasgatni, széles körben terjeszteni:

www.facebook.com/JimmyFiaKrisztian

crazyfish 2012.11.30. 20:07:16

@nyervi: Ő, Vazul és Tau bácsi szerelemgyereke....:DD

Egy Fásy Ádám, Csocsesz, Kaczor Feri, Bunyos Pityu Mentor csapattal komoly nézettséget lehetne generálni..:))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.12.01. 13:00:08

Azért tegyük hozzá a fiatalabbak kedvéért, hogy nem véletlenül volt baboskendő Stone-nál a Pancsoló kislány közben, hisz ezt rockverziót konkrétan Feró követte el eredetileg:

youtu.be/3J6BoJuBsC4

egykeresztenyanya 2012.12.01. 13:12:15

Hajrá Adél!

Újpalota veled van!

egykeresztenyanya 2012.12.01. 13:13:27

@Perpétua: Miért baj az, ha valaki mosolyog? Adél nagyon édes, aranyos teremtés a színpadon is!

egykeresztenyanya 2012.12.01. 13:14:45

@nyuszi01: Én meg az ilyen véleményektől leszek rosszul. Neked tényleg az a bajod, hogy a kislány boldognak látszik a színpadon? Sajnállak.

egykeresztenyanya 2012.12.01. 13:15:33

@crazyfish: Vegyél vissza és mosd ki a szád!

sas eve 2012.12.01. 13:39:53

@crazyfish: Honnan tudsz teilyen neveket?! :D csak nem titokban ilyeneken antiszocializálódsz? :D

crazyfish 2012.12.01. 18:23:10

@egykeresztenyanya: Rokonnak tetszik lenni??? Semmi baj, nem nekem kell visszavenni, nem én kornyikálok a TV-ben, nem nekem kell elnézést kérnem...
A mai kor szokásnak megfelelően, a gagyi, a dilettáns, a középszer van dicsérve, olymposzi magasságokba emelve...a király meztelen, tetszik ismerni a mesét, ugye?...
Ez egy zenei, énekes verseny, nem cukisági faktormérő....és hiába mondja ezermllió ember,h tündibündi mosolygós stb...EZ NEM AZ A VERSENY!!! Ez a lány NEM tud énekelni....amúgy bármi más igaz lehet rá...:DDD

sas eve: ajánlom a sírva visit a magyar blogot, ahol az xfaktornál sokkal de sokkal őrültebb előadók vannak....van egypár kommentem ott is...ha végig böngészed, garantált a sérv...izelítőnek sláger gyuszi:

www.youtube.com/watch?v=RE4GqUXiyd8

Ha megkarmolod magad és felkoncolod a macskát az nem az én hibám...:))

Annie Oakley 2012.12.01. 19:36:12

Hát, drága feleim, ma biza a szépművészetek oltárán áldozok x-faktor helyett, úgyhogy sietek is, nyolckor kapunyitás a Trafóban... :)
Jó köpködést, holnap lehet, hogy vasalás közben visszanézem a mai disznóvágást...

Emanuelle 2012.12.01. 20:16:54

Hijjj, ennyire szarul hogy lehetett elénekelni ezt a Ricky Martin számot?

Paeonia 2012.12.01. 20:27:36

De a Timi milyen jó! gyönyörű tiszta a hangja, és tényleg sokoldalú.

Most miért mondják, hogy kilógott a dal a műsorból???

Emanuelle 2012.12.01. 20:41:04

@Paeonia: Tényleg szép volt, Mikitől meg nagy ötlet, hogy bedobtak egy népdalt. Ez anno Rúzsa Magdinak is nagyon bejött.

nyuszi01 2012.12.01. 20:41:19

@egykeresztenyanya: nem az a bajom, hogy boldog, hanem hogy negédes és túlzásba viszi az aranyoskodást. És ettől a mesterséges cukormáztól rosszul vagyok. De látom, neked ő a profilképed, szóval szeresd csak nyugodtan, szíved joga. De hagyd meg nekem a saját véleményem kinyilvánítását, légy oly kedves. Köszönöm.

nyuszi01 2012.12.01. 20:45:33

ja és még valami: Crazyfishnek igaza van, ez nem az a verseny. Nem rossz a lány, de azért nincs egy szinten a Timivel vagy a Gergővel. És ha esetleg többet gyakorolna az énekes részre és nem csak a vigyorgásra meg a seggriszálásra, akkor talán többen szeretnék. Egóból is visszább vehetne egy kicsit, mert az viszont még mindig sok (bár a castingok során még gigantikus volt, szóval azóta már egy fokkal jobb).

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.12.01. 20:50:12

Oláh úr ma nagyon sz@r volt....

crazyfish 2012.12.01. 20:53:47

Tud énekelni???....Nem...Kylie helyébe én beperelném..:DD

Emanuelle 2012.12.01. 20:54:27

Mindenki bepirosszalagosodott, ahogy látom.

crazyfish 2012.12.01. 20:54:29

Feró...menja picsába....

crazyfish 2012.12.01. 20:56:02

EZEK SÜKETEK B+.....Malek egy idióta....

Emanuelle 2012.12.01. 20:57:12

olyan nincs, hogy valaki állandóan vigyorog mint a vadalma és mindez őszintén jön belőle.

crazyfish 2012.12.01. 20:58:37

Ennek 1bites agya van....stone...megalol...kiválaszt ezeknek dalt??? a tuti bukásba hajszolják öket...

Emanuelle 2012.12.01. 20:59:11

Éndzsöl. Stone kiejtése valami frenetikus:-)

crazyfish 2012.12.01. 21:00:07

dzsaszt biliv....:DD

ÁÁÁÁÁ...nem birom....:DD

crazyfish 2012.12.01. 21:01:36

@Emanuelle: Hallgasd meg sláger gyuszit...beszarsz...diether bholen miatta vonult vissza...:))

Emanuelle 2012.12.01. 21:02:55

Sláger gyuszi?:-)) Nebassz, ilyen tényleg van?? beszabehu

crazyfish 2012.12.01. 21:03:28

lásd a fenti linket..:DD

Emanuelle 2012.12.01. 21:05:48

Könyörgöm magyar énekes soha ne válasszon Beyonce dalt, mert belebukik.
Timinek se jött ez össze.

Paeonia 2012.12.01. 21:07:14

@crazyfish: rákattintottam slágergyuszira, hát ez tényleg beszarás. Nem hiszem el, hogy ilyen tényleg van! :)

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.12.01. 21:08:50

Ez ótvar gyenge volt Timike....

Emanuelle 2012.12.01. 21:18:20

csugedör - Jájj, megnéztem Gyulánkat, isten nyugosztalja, parádés tényleg:-)

♥lora 2012.12.01. 21:49:16

de izgulok! micsoda párbaj lesz! :D

kitikati 2012.12.01. 21:55:37

Ez a Geszti milyen pöttöm!

Perpétua 2012.12.01. 22:01:17

Te értetlenül állsz azzal szemben,hogy engem Adélkától kiráz a hideg,én meg nem értem, hogy Te mit szeretsz rajta. És ez így jó,nem vagyunk egyformák.. Szerintem is mű a csaj,és beképzelt, és a hangja sem állná meg a helyét sem CD-n sem rádióban.Emanuelle és Nyuszi01 véleményét maximálisan osztom.Ennyi.Ne aranyoskodjon,legyen természetes,nem kell a manír.

♥lora 2012.12.01. 22:05:54

A mentorokat kellene lecserélni,h ezt a sok tehetségtelen embert válogatták be,pedig nagyon sok jó versenyző indult!
Ez a sok gyengusz meg csak bukdácsol műsorról műsorra......

Emanuelle 2012.12.01. 22:06:59

A Pokolgépet vágom, de Gergely mit énekel? Ez valami musicaldal?

Emanuelle 2012.12.01. 22:07:32

Dávid, nem Gergely. Bocsesz

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.12.01. 22:09:34

Rudán Joe azért sokkal jobb volt, mint sztón, viszont davidka rendkívül sz@r volt most. Neki kell hazamennie.

Emanuelle 2012.12.01. 22:18:58

A mór megtette a dolgát...

crazyfish 2012.12.01. 23:08:44

@Emanuelle: Ugyanez jutott eszembe, miért kell olyan számot adni a gyerekeknek, amire technikailag, hangilag sem tudnak felkészülni?????
Beyonce száma elég bonyolult, és + az előadás is vérszegény volt...nem kell erőltetni...

Viszont Kilye-től a locomotion megmutatta feketén fehéren, h CSA nem igazán tud énekelni, az első dalt meg elverselte..:))

Na megyek vissza hallgatni egy kis Feri és az anyósát...aki úgy néz ki mint Jabba the hutt és egy ork egyesüléséből keletkezett valami....és aki krumplipucolás közben dalban könnyű testisérti a nyugdíjas postást...mert a művészet szabad...:DDD

Emanuelle 2012.12.02. 11:08:11

@crazyfish: Én most leborulok előtted, a magaskultúra olyan gyöngyszemeivel ismertetsz meg, amelyek nélkül sokkal szegényebb lennék. Taníts, ó mester, még-még-még!:-)

sas eve 2012.12.02. 13:43:03

@crazyfish: Oh My God!!!!! Te magasságos atyaűr Isten! Ez nagyon durva beavatkozás volt az én rózsaszínű lelkem világába.Több mint 36 ezer ember nézte ezt végig! Hát köszi szépen fish. Hogy tudtam eddig e nélkül élni???? Kegyetlen...

crazyfish 2012.12.02. 18:55:57

Kedves Híveim!...:))...Nausea az érdem, Ő gyűjti és posztolja a permetezőlétől betépett klérusnak a napi betevőt...:DD

+ a régi Budapest TV-s gyöngyszemek, ami gyűjtőhelye volt a széplelkeknek....
Mostanában, a nóta tv csinál ízlés irtó műsorokat...

Ha végig nézitek a végére nem éreztek fájdalmat...:D...

Brianna 2012.12.03. 00:42:00

Én JFK-nál az első néhány héten azt hittem, hogy a "drámázom az apám miatt majd megtáltosodom" című előadást látjuk tőle az X-faktor alatt. Hogy ez csak stratégia, hogy annál jobban imádja a nép, amikor hajlandó jól énekelni. Hát, azóta rájöttem, hogy tévedtem, sajnos csak ennyit tud. :P

Ditti82 2012.12.03. 21:15:52

@egykeresztenyanya: Hú... Pöppet elfogultnak tetszik lenni...

privateer 2012.12.03. 22:53:45

@Perpétua: Látom irigylitek a sok tömény vigyort a Csobbant Adéltól. :)

Perpétua 2012.12.04. 16:36:34

@privateer: Valószínűleg így van...Szeretnék én is vigyorogni, ha kell, ha nem :) :)

crazyfish 2012.12.04. 18:06:56

Ajánlom a "Joker" plasztikai klinikát..:))

nyuszi01 2012.12.06. 15:52:31

@Ditti82: ez az Istenes Bence minden nőneműre rányomul, aki az RTL-nél megfordul, az Adélkának meg mindegy, csak farka legyen... Szép páros.
De ő nem egy törtető cafka, áááá....

crazyfish 2012.12.06. 21:55:55

Ez az istenes bence kb annyira férfias mint egy pizsamás szurikáta....
csobot adél kb annyira kívánatos mint sárgaláz a lepratelepen....megérdemlik egymást...:DD

Ditti82 2012.12.07. 07:25:48

@nyuszi01: Kovácsovics, Iszak Eszti, VV Anikó... Kihagytam valakit? :D

mézescsók 2012.12.07. 09:51:22

@Ditti82: VV Zsófit és Kiflit, a boston terriert!

Ditti82 2012.12.07. 10:22:42

@mézescsók: Micsoda illusztris társaság! :D

mézescsók 2012.12.07. 11:05:42

@Ditti82: Az eb vétlen a dologban. Korpa közé keveredett!
A hölgykoszorúért nem sokan irigylik Istenest.
süti beállítások módosítása