Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x02 - Vagina Panic (Vaginapánik)

2012. június 13. 09:00 - Chat Géza

Hannah meg Adam megint a testi élvezeteket hajszolják, de most az örök klasszikus misszionárius pózt egy kis erőszakkal és némi szerepjátékkal tarkítják, melyben Hannah egy drogos kurva, míg Adam a megmentő ember, aki a hősök acélozott fényét mellőzve a lány mellére élvez, majd így spermafoltos testtel küldi haza a szüleihez. A testi kiteljesedés után Hannah azt hazudja, hogy jó volt. Adam csak narancsos Getorade üdítővel tud szolgálni, de főhősnőnk inkább egy kanál homokot kérne, minthogy azt a szart lenyomja a torkán.

1.jpg

2.jpg

Charlie meg Marnie is nagyban nyomatják a ’make love’ szituációt. A srác ágyban nyújtott teljesítménye és mozgása alapján, bármikor behívhatják a Walking Dead-be friss seggpogácsáért kúszó, lábát vesztett zombit alakítani. Charlie felől érkező felvetésre, hogy nézzenek egymás szemébe elélvezéskor, nemleges választ kap Marnietől. Ennek oka csupán az lehet, hogy a lány annyira van az orgazmushoz, mint Makó Jeruzsálemtől, na meg az sem mellékes tényező, hogy továbbra is színeset tudna okádni faszija érzékenységétől. Gyorsan bepucsít - mert a Pierre Woodmen féle maximum popó továbbra is tarol - , hogy ne kelljen a nyálgép Charlie arcát bámulnia. A helyzet azonban nem javul, mert Charlie annyira megörül a pozitúraváltásnak, hogy egy két löket között Istent emlegetve hosszasan zsolozsmázik.

Jessa a buzgómócsing unokatestvérével gubbaszt a lakásban. Shoshanna osztja az észt a vígan füvező, nagyvilági cosmopolita rokonának, hogy bár teljesen normális és megérti, amit csinál – az abortusz mérges mámorától hajtva dohányzásba és piázásba menekül – de azért szolidabban is lehetne, na.

3.jpg

Hannah összeszedi cuccait, hogy már teljes harci díszben elhagyhassa Adam lakását. A srác – mintha kínozná valaki – megkérdezi, merre vezet mai útja a kis dugó pajtijának? Hannah előrukkol az esti szerepjáték egy elvarratlan szálához, hogy mint testét spermával borított kurva hazamegy a szüleihez. A srác gyökér jellemét nem titkolva, leplezetlenül bámul előre, és fogalmazódik meg benne a kérdés, hogy most akkor mi van? Hannah felvázolja a napirendjét, melynek fénypontja egy állásinterjú, és a barátnőjének az abortusza lesz. Az abortusz szopó, de nem is ez a lényeg. A rövid eszmecsere során kiderül, hogy Adam nem mindig használ óvszert, amikor más lányokkal kefél. Na, itt akad ki a mérő Hannah fejében, de Adam odapattan elé és a lány fejét két oldalról, gyengéden ütögetve nyugtatgatja, hogy nem lesz semmi gond, na menjél már a dolgodra.

4.jpg

Charlie is összeszedi a cuccait, de a heréit sehol sem találja. Ja persze, azért mert teljesen visszahúzódtak a sok megfelelni akarástól. Marnie felnyitja Charlie szemét, hogy mit kéne tennie. Férfivá kellene válnia. Ezen felbuzdulva a srác átmegy valami gettó-paraszt-nigga stílusba és úgy mondja, hogy: „Akkó’ gyere azt basszunk egyet bébi. Nem érdekel, hogy szeretnéd. Itt vannak a golyóim, azokat szopogathatod, baszod.” Marnienek ez már nem bejövős, mert nem szereti Charlie szőrős heréit, mert egyszerűen fogalmazva rém undik. Charlie eltiplizik, Hannah hazaér, dob egy joghurtot, majd az este történéseit kibeszélő pletyi szakkör végén Charlie oldalára áll. Valahogy nem fair azért utálni a párodat, mert az túl kedves hozzád.

5.jpg

Hannah gyors tusolás utál az ágyára, a laptop elé kucorodik, hogy minél hamarabb kideríthesse, a  jó öreg Google segítségével, hogy milyen betegségeket lehet elkapni egy másodperc alatt, óvszer használata nélkül, valamint egye-bassza alapon akkor már arra is rákeres, hogy mik juthatnak fel az óvszer külső oldalán. Rögtönzött önvizsgálat után felhívja a melóhelyen már munkát színlelő Marniet, hogy neki is foglaljon időpontot a nőgyógyászhoz, mert egy kissé eluralkodott rajta a ronyó, meg a félelem.

6.jpg

Jessa, Hannah és Shoshanna egy parkban ücsörögnek és megint valami joghurt félét nyomatnak, amikor Hannah nekik is előadja a közte és Adam közt zajló héja-nász az avaron kapcsolat velejét, mire Shoshanna leállítja, hogy mutasson valamit, mert az ilyen esetek miatt hordja magánál ezt a bizonyos női önsegítő kézikönyvet. Íme, egy idézet: „Hölgyek! Ha a pasi nem hív el randira, nem érdekled, és kész.” Ki a faszom itt a hölgy? Teszi fel a kérdést Jessa. És tényleg ezen megy a kiakadás, hogy egy nő ne mondja meg egy másiknak mit, mikor és miért kell(ene) tennie, plusz rohadtul ne hívja hölgyemnek. Vérlázító. Egy kicsit félrevonulva, Shoshannát lepasszolva kettesben is megvitatják a dolgot, aminek se eleje, se vége. De amikor Jessa kijelenti, hogy a randizás leszbiknek való sportág, valamint azt, hogy ő bizony jó anya lenne, és hogy több gyereket is akar több különböző férfitól, akkor Hannahban még a szar is vigyázban figyel. A téma részletezését mellőzve inkább elmegy arra az állásinterjúra, mert az abortusz klinikán majd úgyis találkoznak.

Az állásinterjún minden a lehető legfaszábban zajlik, megy a röhögés, a jópofizás, egy kis magánéleti csevej, egy kis flört, na meg a hajdani főiskolás évek felemlegetése, mígnem Hannah előrukkol egy fasza kis erőszakolós poénnal, amit burkoltan és cizelláltan a jövendőbeli főnökömnek jelige égisze alatt sikerült elsütnie. Szép próbálkozás volt, de ez most sajnos nem fog összejönni, de ha visszanézel, mondjuk egy 6-8 hónap múlva, akkor talán felveszünk beugrós takarítónak.

Végre elérkezett az abortusz ideje. Jessa vígan, cigivel a szájában koptatja a flasztert, majd gondol egyet és betér valami krimóba. Mivel pont egy óra van, és pont elkéshet a saját abortuszáról, ezért pont benyomhat egy fehérorosz koktélt az arcába. Eközben a csajok rommá aggódják magukat a váróteremben, hogy hol a fenében van már Jessa. Marnie elkezd féltékenykedni, amiért nem ő esett teherbe, mert szerinte anyaságra született, amiért percre pontosan mindig ugyanakkor jön meg a menzesze. Persze, hogy csodálatos anyuka lenne. Shoshanna is berongyol, nasival teli táskával, hogy ne kelljen éheznie ezen a faszán megrendezett kis abortusz partin.

7.jpg

Ugyanebben az időben Jessa is osztja az észt keményen a krimó törzsvendégeinek, hogy amikor Velencében járt, akkor… Na, már itt elvesztette mindenki a fonalat, hogy nem fingásról, meg baszásról megy a téma, de Jessa azért csak elregéli, hogy akkor és ott – nyílván szittyós állapotban – tökre benyelte, hogy Velence rohamléptekkel süllyed, és fejvesztve pánikolni kezdett és mentőcsapatokat szervezett. Az idióta. A történet végére – sajnos túlkésőn ahhoz, hogy megmentse a krimó vendégeit a kínos sztoritól – betoppan egy fiatal srác, aki telefonálni szeretne, hogy felhívhassa anyucit és közölhesse neki, nem kell beszarva lenni muter, majd megyek, ha már ott leszek. Jessa nagy kegyesen, csábos tekintettel odaadja telefonját. Na meg amúgy, mi a helyzet kis miújság?

8.jpg

- Szex, izébe? Hogyne, persze.

Hannah, Marnie és Shoshanna a váróteremben az AIDS-ről folytatnak eszmecserét, csak úgy barátilag. Hannah rátér a filozofikus következtetésére, amire csupán egy egész délelőttöt szánt, hogy a sperma úgy tud kiszivárogni az óvszer külső falára, hogy a férfiak szex után, elernyedt, szottyadt péniszüket húzzák ki, és… szerintem már mindenki vágja a lényeget. Még Shoshanna is úgy csinál, mint aki értené, pedig lerí róla, hogy azt se tudja mi fán terem a szex. Hannaht behívja a doki, kezdődhet a kivizsgálás.

9.jpg

A krimó klotyójában meg már nagyban megy a tipi-tapi dínó, Jessa keménykedik, mint egy vérbeli domina. Nyúlj a gatyámba, és meg ne kérdezd még egyszer, hogy jó-e ahogy csinálod. A srác meg csak ennyit mond: Te vérzel. Jessa megörül, hogy mégsem kerül be a várandós tinik műsorba, ezért még jobban megcibálja a csávót.

10.jpg

A váróban már tapintani lehet a feszültséget, Marnie még egy kicsit szomorkodik amiért Jessa nem jelent meg a nagy gonddal megszervezett abortuszára, mert hát milyen ember az ilyen, ugye? Marnie egy kicsit feleszmélve elkezdi nyomatni a blabla szöveget, mire végül Shoshannából is kitör az őszinteség, hogy még nem feküdt le senkivel. Jaaaa? Neeeeem? Nem gáz egyáltalán, ha orál azért volt helyette. Mert az azért volt, ugye? Peeeeersze. Na jó, az sem. Semmi gond Shoshanna, tök nem gáz 22 évesen nem szexelni. Cserébe Marnie is bevallja egy féltve őrzött titkát, hogy elütött egy aranyos kismadarat és nem érzett bűntudatot. Máris nem kínos, ugye?

11.jpg

Hannah már köpenyben feszít a doki előtt, és próbál viccesen válaszolni a feltett kérdésekre, de ez továbbra sem nyerő próbálkozás. A rutinkérdések után, a kínos csendet megtörve Hannah belekezd elméletébe, mely szerint nem is lenne akkora gáz, ha kiderülne, hogy AIDS-es, mert akkor nem zaklatná őt senki érdektelen faszságokkal. A dokinő korrigál, hogy ez azért nem úgy van az kedveském, nem akkora buli ám AIDS-esnek lenni. Na de mindegy is, nézzük azt a vaginát.

Címkék: csajok
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.13. 10:54:23

Uramisten, mi ez a szarság?!
Nem volt még szerencsém a sorozathoz, de valahogy nem is érzek késztetést ehhez a elmebeteg amerikai gyökérséghez.

Éljen a BK! :D

FreeWilly! 2012.06.21. 20:53:36

Szerintem ilyen film nincs is, csak azért találod ki, hogy továbbra sem nézzek tvt.
süti beállítások módosítása