Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x33

2012. május 01. 06:00 - sixx

Elszámoltuk a múltkor, a mostanival együtt még 4(? fasz se tudja már) hét van a kalandból, kitartás. Múlt héten lelépett Petra meg Reni, mindkettő azért, mert bízott ÚjPéterben, ami ebben a játékban nem egy főnyeremény. Broki megrogyott, mert a nője meglátogatta, Hiper pedig a legelviselhetetlenebb picsa, akit valaha tévében láttunk, pedig a magyar valóságshow-k rendesen termeltek az elmúlt tíz évben. Pinokkina bokavédős szandacipő+zsákruha kombóban tolja, a szerelmesekről szól a mai nap, de nem lesz felhőtlen a boldogság, mert az őszinteség és két beköltöző árt neki. Most rébuszok, bazdmeg, a múltkor meg spoiler, eh.

Édesded alvásból riad a jónép, Csíra belepucsít a kamerába a biztonság kedvéért, Hiper meg Papucsot szorongatja görcsösen, de nem a farkát, nyugi. Csíra kilátásba helyezi a puccsal kacérkodó Féliker kibaszarintását az Édenből, nem az a könnyen megbocsátós típus. Dávid közben egy pattanást gyilkol lelkesen a tükör előtt, drukkolunk. Ez a mostani reggel nem nagyon működik Csírának, bezzeg ÚjPéter megtáncoltatja Naomit a nappaliban. Andor jól érzi magát ÚjPéterrel, mert a bizalom száz százalékos. Így esett pofára Petra is, csak mondom. A szerelmesek napja, ami egyfajta előrehozott Valentin-nap lehet, már a reggelinél megkezdődik, minden pirosban és rózsaszínben pompázik, iszonyú giccses az egész, jóhogy. A nők sikongatással fogadják, ahogy a gejlség üli torát az étkezőasztalon, a legjobban Hiper, Naomi és Andor hatódik meg, Naomi egyenesen infarktusközeli állapotba kerül. Naiva szerint is nagyon baba a dekor, Csíra pedig olyan sokkot kap, hogy cinizmusa is alábbhagy.

Juan hozza a levelet, a mai nap a szeretet napja, jó étvágyat. Brokinak úgy kellett ez, mint a szociknak a plagizáló exminiszterelnök, de valahol megérdemli, kellett neki ebbe a játékba jelentkezni és gusztustalan ManU-mezt magára húzni. Who the fuck is Rooney? A kaja után Naiva próbálna lelket önteni bele, de ez nem nagyon megy, Brokinak nincs se türelme, se kedve a csajhoz, mert baszkurálja a lelkiismeret. Naiva persze nem érti, mi baja van Brokinak, most, hogy már látta a múlt heti epizódokat, gondolom kibírta röhögés nélkül. Hiper és Papucs átvette a lépten-nyomó szárazbaszó vándordíjat Brokiéktól és a nappaliban űzik az ipart. Hiper mellesleg nagyon meghatódott a sok műanyag szívtől, mondja Papucs. A kamerába a nő azt mondja, hogy itt a nehéz pillanatok sem olyan nehezek. Löevééél, szerelmes napon szerelmes téma, szerelmes ajéndékot kell készíteni a párunknak. Naiva szeme felcsillan, mindenki nekilát papírszíveket ragasztgatni több-kevesebb lelkesedéssel. Broki aszongya, "faszomat!"

Naomi nem az a szívecskéket ragasztgató fajta, e most kedvet kapott. Dávid Bob Marley One Love című nótáját gyilkolja meg, se hangja, se döge, nem kéne erőltetni ezt az éneklés dolgot szerintem. Broki mutatja meg a művet először, nagy papírszív, benne olyan pillanatok, amit kettőjükre jellemző. Mondjuk legalább kiszínezhette volna. Naiva egy festménnyel köszönt, pucéran állnak a homokban, a háttérben a vérvörös nap nyugszik le az óceánba. Mindenki röhög, miért vagyunk meztelenek, kérdi Broki, aki nem nagyon tudja hová tenni ezt az egészet. ÚjPéter viszonylag friss partnernőjének ákombákom rajzot ad át, Andor P-alakba vágott papírba ragasztott piros és arany szíveket, naccerű. Csíra kismillió piros szívet festet egy pink Márk felirat köré, párja egy A4-es papírra odabaszott vagy két szívet, oszt szevasz. Hiper papírszíve a szokásos motívumok mellett egy piros kézlenyomatot is tartalmaz, Papucs rajzolt, vicceseket, pl. ahogyan Hiper összetör három kocsit, muhaha, tényleg, de kibaszott mulatságos bazdmeg. A legkreatívabb messze naomi volt, aki angyalszárnyakat készített aranyszínű papírból, középen egy szívvel, és baszki, még hordható is, Dávid fel is kapja a hátára menten. Dávid pirosra pingált egy nagy papírlapot, és ráírta, hogy Mexiko 2012 Éden hotel. Bravó.

Juan levelet hoz délután is, közeleg a játák vége, tessen leülni körbe' és a szemébe mondani a párunknak, mit gondolunk róla, de őszintén. Na, ez lenne az első alkalom asszem, hogy nem egymás szemébe hazudnának. Most is úgy indul a dolog, mint ahogy vártuk, negédes faszszopás és benyalás, semmi komoly, egészen addig, míg Hiperékhez nem érünk, mert a túlmozgásos rendezvényszervezőnek az agyában valami bekattan, és azzal nyit, hogy sem a játékban, se a külvilágban nem képes megbízni Papucsban, és tutira veszi, hogy Papucs ötven fillérnél már elhajítaná a Bizalom És Szeretet Aranyozott Glóbuszát. Úgy gondolja, Papucs hülyíti, de ezt nem részletezi, talán az ujjazás közben mondott valamit? Ettől még szeretlek. Papucs öt percen át hallgatja, ahogy górják, és kicsit kezd ideges lenni, miafasz bazdmeg? Mostantól akkor mi lesz? Csíra szerint Hiper ezzel azt jelezte, hogy ők a leggyengébbek, de hogy miért, azt ő sem érti. Broki szerint neki harmonikus a kapcsolata Naivával, és ennyi. ÚjPéter szerint ez egy fasza Pandora volt, és sok minden kiderült, érti ezt a faszom.

Papucs este a pultnál értetlenkedik Hipernek, miafasz? Miért kellett ezt így elővezetni? Hiper meglehetősen galuskásan beszél, ez veszélyes, mert ilyenkor ultraparaszt bír lenni, most is átmegy agresszív picsába, így kell reagálni? Azok után, hogy így leoltották Papucsot, az a csoda, hogy még beszél vele. Hiper a kamerába önkritikát gyakorol, kicsit későn. Juan hoz levelet, de előtte még kapunk egy csókjelenetet Csíra és Féliker szobájából. Féliker szerint Csíra egy diriga és beszól mindenkinek nagy pofával. A levélben az áll, hogy ma este Love is in the air party lesz, tessen díszíteni. A buli persze a legjobb alkalom arra, hogy jöjjenek a beköltözők, ugye. A buli a szokásos táncos-piás mederben folyik, mi pedig megismerkedünk a két beköltözővel. Az első egy faszi, Roland, aki egyetemi hallgató és dunai gyerek, sportmániás és kancsal. A másik, Bettina egy nő (ilyen sem volt még, akkor most hogy lesz a kiesés?), tánc a hobbija, 21 éves, és a mozgásával akar hódítani, ha már a permanensen flegma arckifejezésével nem fog.

Bejönnek, ajándékot hoznak, nyalóka, szív, fasztudja. Papucs szimpatizál velük, és a félrészeg Hiperrel együtt viszi őket körbe, de szépen lassan mindenki csatlakozik a körmenethez. Andor a kamerába megjegyzi, hogy pont azok mentek oda a két újhoz, akik hozzá is, gondol itt Hiperre, ugyebár. És ez mennyire nem a személynek szól. Andor, baszki, lesznek majd még nagy pofonok az életben. Féliker nem sokat szarozva letámadja Bettinát, én ismerlek tégedet. Ő is Félikert, de nem tudják hová tenni a dolgot. Bettinának bejön Féliker. Hiper Rolival kokettál, nem zavar, hogy ilyen későn jöttél be? De. Hipert nem nagyon érdekli Roli, de ha kell, összeáll vele, mert leszarja, kivel kell játszania. Naiva elbeszélget Rolival, és leszűri a következtetést: feladata van, de nem csábítós. És olyan nincs, hogy nincs feladata, mondja a tamáskodó Félikernek, aki aprókat sikongat és tapsikol, de jó, hogy van itt bent egy nővéreeeeem! Anyám, borogass.

A táncos mulatság hamar átfordul a kereszténydemokraták legvadabb rémálmává, mindenki ledéren vonaglik és részegen kurjongat, szinte látom lelki szemeim előtt Semjén Zsoltot, ahogy szenteltvízzel locsolja a lapostévét. Az elején leginkább Hiper vetkőzik ki önmagából, legórja magáról a textilt a mödanszié mellett, és hiába tiltakozik Bettina, Roli segítségével úgy belevágja a vízbe, hogy csak úgy nyekken, majd indiántáncot lejt örömében. A mödanszié távolabbi végében Féliker rápusztul Hiperre, bezony, a délutáni őszinteségi roham ezek szerint megtette a hatását. A vízben is lehet szárazbaszni, mint kiderül, bármennyire is furcsa. Féliker közben Naivát górja Hipernek, bazdmeg, az öccsének tart, ez mennyire lekezelő már. Bettina közben Rolival ölelkezik, ezek egy pár, vagy miafasz? Naomi és Csíra is leveti a gátlásokat meg a felsőruházatot és erotikusnak szánt táncot lejtenek, Csíra a kamerába meg azt mondja, Féliker le lesz cserélve, ha úgy alakul.

Brokiék szobájában kiborul a bili, a háborgó lelkű bróker azzal vádolja meg Naivát, hogy Félikernek riszál, ami persze faszság, és természetesen ő is pontosan tudja, hogy így van, de egyrészt be van baszva, másrészt meg geci. Naiva szerint ez marhaság, Broki erre lehordja mindenféle szarnak, mert szerinte Félikernek ez másképpen jön le. Naiva elmondaná az ő oldalát is, de Broki nem hallgatja meg, óvatosan kell az ilyenekkel nagyközönség előtt, mert jött két új, nem kell ötleteket adni nekik. Naiva erősködik, hogy nincs semmi közte meg Féliker mögött, mire Broki látványosan sóhajtozni kezd, feláll és közepesen bizonytalan léptekkel elhagyja a szobát. Naiva sírva fakad. Andor és ÚjPéter elkezdi gyúrni Rolit, így kell ezt. Andor arra mutat rá, hogy ugyanazok puncsoltak neki, mint Rolinak. ÚjPéter ehhez azt teszi hozzá, hogy ez csak addig volt így, mármint a kedvesség a többiek részéről, míg Andor védett volt, most már szarnak a fejire. Roli szimpatikusnak tartja Andort, csak nem látja át. Hogy mit, azt nem tudom.

Féliker Csírát osztja, nincs baj a testeddel, csak nassolsz feszt. Ja, úgy nézek ki, mint akit felcsináltak, veregeti a hasát Csíra. Smár. Broki visszamegy a szobába Naivához, a helyzet nem sokkal jobb, de Naiva megbocsátó típus, Broki meg nem olyan paraszt, mint öt perce volt, így itt is smárolás indul. Naiva szerint Broki nagyon tud szeretni. Hiper és Bettina Félikerrel táncol a mödanszié mellett, Hiper rendesen berázza a picsáját Csíránénak, majd hazarohan. Féliker Bettinának panaszkodik Csíráról, gratulálok, mindent elmond, mennyire baszlatja, stb. Bettina a kamerába aszongya, Félikerrel akarja folytatni. Naiva a pultnál árgus szemekkel figyeli a két új agyhalottat, szerinte párt alkotnak. Féliker is ott ül, és saját bevallása szerint még soha nem volt ilyen részeg. Nahát. Csíra nem örül annak, hogy Hiper és Féliker egymásra talált, és nagyon helyesen Papucsra nyomul egy kicsit, a mödanszié mellett beszélnek párjaikról, tán csak nem menekülő útvonalat keresnek egymásban? Mekkora szopás lenne bazdmeg.

Az este nem úgy ér véget, ahogy sejtettem (Papucs hajtja Hipert, Broki meg Naivát), mert a részeg Hiper a szobába beérve nekiáll Papucsnak, na halljam, mit mondott Csíra! Papucs erre azzal vág vissza, hogy te meg mondd el, mi volt Márkkal. Ez megy egy ideig, amit Hiper úgy értékel, hogy Papucs összevissza gagyog, vagy hazudik és nem tud érvelni. Ezzel szemben Hiper olyan vitapartner, mint Szókratész, ezt menten demonstrálja is, halljam, mit mondott! Nem fogsz az én hátam mögött szövetkezni! Te szar! Szarok rád! Én jófejségből az új lánynak adtam Félikert, de sebaj, megtartom magamnak. Atyaúristen, ez a nő teljesen hülye, és amikor lefekszenek az ágyba, mindkét takarót magára húzza. Papucs csak röhög, mit tehetne. Mackó komával zárunk, nagyon aranyosan eszik valami gyümölcsöt. Holnap az előzetes alapján Hiper megint felrúgja a szaros bilit, Broki pedig elmond egy dolgot Naivának.

Címkék: éden hotel
811 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2012.04.30. 19:02:27

Na, egyszer nekem is összejöhet: első! (hogy úúútálom az elsőzőket!)

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 19:10:33

Ennek a mostani duónak szimpatikus az "arca" :-)
Két csajszi megint! De jó!

hóódejóó 2012.04.30. 19:11:58

:) a jobb oldali hasonlít Kírára, megint ki lesz bukva, hogy beküldtek egy szőkét :)

kerdesek05 2012.04.30. 19:12:30

szóval jönnek a csajok és biztos lesz feladatuk, vagy a bent lévőknek.

Nekem csak az a kérésem, Edinát minél kevesebbet lássam sírni, mert nem szép az!:)

hóódejóó 2012.04.30. 19:12:35

egyébként semmi spoileres cikk nem jelent ma meg. alszanak a viasatosok, vagy majálisoznak? ejnyebejnye

Lacka929 2012.04.30. 19:28:27

@Pácsó Ármándó: Ezek nem régiek? A Csíra meg az FSZK?

vécés jóska 2012.04.30. 19:28:34

Először azt hittem Csíra a jobboldali csaj. De jó, hogy megint a lányokat szopatják, ideje lenne már kiesnie Edinkának + FSzK-nak.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.30. 19:31:48

Az első (és valószínűleg utolsó) olyan adás, aminek a másnapján nem kel menni dolgozni. Tyuhé!

hóódejóó 2012.04.30. 19:34:18

@kerdesek05: :) így már érthető a kísérteties hasonlóság :D

2012.04.30. 19:40:20

Ki termékenyítette meg Csírát?

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 19:44:26

@Λατζκα: @hóódejóó: @kerdesek05: Mindig elrontják az ember örömét :-(
A piros pólós Dévid?

kerdesek05 2012.04.30. 19:50:53

lehet az új beköltöző..

2012.04.30. 19:55:59

@kerdesek05: De már most akkora a bele mintha 3 hónapos terhes lenne :O

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 19:58:23

@inmemancsi: kerdesek05 linkelt videójában a medenceparton

inmemancsi 2012.04.30. 20:04:20

@szerivan: had egyen szegény ráfér, még mindig jobb mint a hipperanorex

@Pácsó Ármándó: ja köszi

LoveMy 2012.04.30. 20:16:28

@inmemancsi:
Fent Noémi és Csíra rázza magát, lent a medencénél Dévid (piros pólóban) Arnold (NDKúszónő) Pít és LMZ nézi őket!

tomfree 2012.04.30. 20:41:51

"A végén már beteges dolgokat műveltünk, az őrületbe kergettük egymást."

Most ezen miért nem tudok meglepődni?
Itt van a cikk:

www.borsonline.hu/cikk.php?id=56829

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 20:59:03

A promó szerint lesz új beköltöző a héten is. Nagyon remélem, mert a mostani csajok nagyon unalmasak már.. 5ből 4 az eredeti galeri része volt

inmemancsi 2012.04.30. 21:01:37

@hfeeri: két csaj jött múltkor akkor most pasinak kéne

Cathcart_ezredes 2012.04.30. 21:06:34

Nem kell ahhoz Ncore, meg kristálygömb, hogy az ember egy dolgot biztosan tudjon a mai részből: Naomi a strip után el fogja mondani, hogy otthon ő ilyet soha, de hát ő ide bulizni (fejbiccentés oldalra, sejtelmes mosoly) és hülyülni jött, stb...

hóódejóó 2012.04.30. 21:07:49

Noémi kőművesdekoltázsa nagyon szexi :)

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 21:11:56

@Cathcart_ezredes: Kíra is elmondja, hogy ő is csak taktikából meg észből :-)

kerdesek05 2012.04.30. 21:14:16

Baszki Máté lesmárolta FSZK-t!

LoveMy 2012.04.30. 21:15:58

Huuu
Láttátok?

Újpasi ráhajt a Csírára, fosik az iker!
A Máté meg csókolózott a Noémivel????
És Edina épp látta???
HUUU!!!

hóódejóó 2012.04.30. 21:18:24

micsoda??? miért? valami feladat volt? vagy Máté épp az elhidegülési tervét valósítja meg? azt hiszi, ezt otthon könnyebb kimagyarázni? (gondolom leesett, hogy a héten TV nélkül vagyok) :(

LoveMy 2012.04.30. 21:19:22

@kerdesek05:

A köcsög Máté, na eddig tartott az exfelé a lelkiismeretfurdalás???
Meg a aljas kis FSZK Noémi, még a végén
a Péternek lesz igaza! De hogy is gondolták ezt mind a ketten?
A Noémi is, akinek lelkét ápolgatta Edina? Mindkettő sunyi gerinctelen rohadék!

inmemancsi 2012.04.30. 21:20:17

@LoveMy: szegény máté, látszik mennyire szenved:))

LoveMy 2012.04.30. 21:21:05

@Pácsó Ármándó:
KB, mint Dévid és iker keveréke.

De milyen ajánlattal jön megint T69??

kerdesek05 2012.04.30. 21:23:56

@hóódejóó: most volt előzetes, és az új fiú miatt hoz magával HÉ a többieknek egy ajánlatot, az új pali beszélget Kyrával aki elmondja nem erő a kapcsolata, majd Máté kint a pultnál lesmárolja FSZK-t, amit a távolból lát Edina és odarohan, majd a stúdió beszélgetőn nagyon kiakad Mátéra..

kovácspéterke 2012.04.30. 21:24:24

ez vmi előzetes volt? vagy honnan veszitek ezt?

LoveMy 2012.04.30. 21:24:51

@Pácsó Ármándó:
azt nem figyeltem, mert kiakadtam a köcsög Máté-FSZK akcióján!

inmemancsi 2012.04.30. 21:25:04

az ajánló szerint új játékosok

hóódejóó 2012.04.30. 21:27:26

@LoveMy: tuti, hogy Máté amiatt csinálja, hogy Edinát lepattintsa magáról. bár azt nem értem, akkor miért nem Kírával áll össze, tudja, hogy ki van akadva félpetére.

mangalor 2012.04.30. 21:29:09

Estét,

Évike, miéééért, miééért ilyen zsákruhákban kell pózolni? a konyhásnéni cipő külön béna hozzá.

inmemancsi 2012.04.30. 21:29:32

máté gatyában alszik?

szgy 2012.04.30. 21:29:45

b*szki ez a csíra, legalább 20 évet öregedett, hogy néz ki?

LoveMy 2012.04.30. 21:29:58

Február 14-e Valentin nap lehet

szgy 2012.04.30. 21:30:39

csajok elájultak a sok rózsaszíntől meg a szív lufiktól.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 21:31:42

Edina segge és lábai exponenciálisan növekednek

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 21:33:37

Szerkek jó érzékkel most tolták be a romantika napot! Egy pluszpont :D

hóódejóó 2012.04.30. 21:34:08

@Yooha: :( szegény Edina. nem csodálom :(

inmemancsi 2012.04.30. 21:34:11

ezt a mátét jól pofánrugnám néha

szgy 2012.04.30. 21:34:20

Edina: "Máté nem díjazza ezeket a dolgokat"
Máté: a f.szomat...

:-)

mangalor 2012.04.30. 21:34:20

Lehet, h ezt Máté miatt csinálták? ezt a szíves rózsaszínes napot? Szívjon csak tovább? :D Hát most kcisit megsajnáltam Edinát...

Veder1 2012.04.30. 21:35:07

Máté másnak készítene ajándékot, egy igazán hűséges típus, nem mondhatjátok, hogy nem :D

szgy 2012.04.30. 21:35:44

most az lesz a király aki a legnagyobb, legpirosabb (legrózsaszínebb) szívet csinálja a párjának? :-)

hóódejóó 2012.04.30. 21:36:25

húú, milyen ajándékokat készítenek?

kerdesek05 2012.04.30. 21:37:23

Edina milyen aranyosat rajzolt, színezett: ))

Veder1 2012.04.30. 21:39:19

huh ez már nekem kínos

genevieve 2012.04.30. 21:40:01

na, noémi egészen kreatív volt:-)

tryclops 2012.04.30. 21:40:13

Jajj de jó, Valentin nap van, már úúúúúúgy hiányzott...

Veder1 2012.04.30. 21:40:17

Még FSZK ajándékában volt minimális kreaitivtás

fofofo 2012.04.30. 21:40:20

nem akarom azt mondani, hogy tipikus pasi, de velem ezt mar tobben eljatszottak: felbukkan az ex (igazi ex, elvileg tenyleg mar vege volt, mikor elkezdttuk), erre elkezd kiallhatatlanul viselkedni, nem mondja el, hogy mi baja, es kiprovokalja a szakitast. altalaban higgadtan nezem az EH-, csak nevetek rajta (vagy unom), de Matetol most komolyan hanyingerem van.

szgy 2012.04.30. 21:41:24

csíra: fontos hogy minél jobban meg is mérjétek egymást. rendezői változat: megismerjétek egymást :-)

mangalor 2012.04.30. 21:42:48

@kerdesek05: nemár, sztem nagyon gáz, még akkor sem rajzolnék ilyesmit egy pasinak, ha viszontszeretne... legalábbis nem 25 évesen.

Andor a biztos pont?? 1 nap után?

Veder1 2012.04.30. 21:42:51

@fofofo nem hiszem, hogy ez megnyugtat, de vannak ilyenek nőkben is, nem érdemes őket komolyan venni

szgy 2012.04.30. 21:43:06

Andor kisajátítós féltékenykedőset játszik

csiporog 2012.04.30. 21:44:03

@mangalor: erre én is néztem... andor szerint ők a legbiztosabb pár... jah édesem az első pár nap bárkivel szép:)

szgy 2012.04.30. 21:44:33

csíra is kisajátítósat játszik

kerdesek05 2012.04.30. 21:46:49

@mangalor: jah, Andornak fogalma sincs mi a pálya.
Ha továbbevez a játékban azt csak Pítnek köszönheti.

LoveMy 2012.04.30. 21:48:15

@kerdesek05:
Szerintem is nagyon kreatív, szinte már művészi, és benne volt minden, amit érez Edina (sajnos)

kerdesek05 2012.04.30. 21:48:18

nagyon meghálálnám ha Edina nekem rajzolna olyan térdig óceánban álló nude párt mint szerelmének-D

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 21:49:14

Na, gondoltam, hogy valami párterápia lesz. Két új beköltöző?

@mangalor: Tuti Mátét is szívatni akarták

rinaldo-rinaldini 2012.04.30. 21:50:20

Gyerekek, könyörgöm, verjük meg a Mátét :D

Ditti82 2012.04.30. 21:51:18

@ZuzuPetals: Levinek össze kéne állnia Edinával...

sogeking 2012.04.30. 21:51:21

@inmemancsi: ma megsajnáltam, de kicsit azért ő is hibás :)

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 21:51:42

Anikónak mi baja van? :D Van ennek értelme amit csinál?

LMZ akkora papucs, hogy ő kérné meg Hipert a 25 milliónál hogy dobja el a gömböt :D

inmemancsi 2012.04.30. 21:52:14

@rinaldo-rinaldini: vagy béreljünk fel valakit aki megveri:))

genevieve 2012.04.30. 21:52:22

@kerdesek05: ha olyannak adsz ilyen ajándékot aki viszont szeret akkor ez egy nagyon megható és kedves gesztus...ha olyannak aki nem szeret, akkor gázos...

fofofo 2012.04.30. 21:52:28

Hiper csak azt akarta hangsulyozni, hogy ot hogy meggyotorte az elet, es mar nem tud bizni senkiben. ez csak egy poz. de annyira buta szegeny, nem gondolta vegig, hogy ennek igy milyen jelentese lesz.

ZuzuPetals 2012.04.30. 21:52:37

@Ditti82: Inkább Csírával. Edina gyenge. Mátéval is, nélküle meg még inkább.

csiporog 2012.04.30. 21:53:04

@rinaldo-rinaldini: ez a álmártírság, amit most csinál gyomorforgató...

mangalor 2012.04.30. 21:53:14

@kerdesek05: de te fülig bele vagy zuhanva:DD

Jajj, nem akarom halani Naivát...

kerdesek05 2012.04.30. 21:53:45

Na tuti Dávid Homár

kerdesek05 2012.04.30. 21:54:40

LMZ Anikót kérdi mi a fasz volt ez..

mangalor 2012.04.30. 21:55:01

@fofofo: szánalmas volt, és nem is értem, miért csinálta. ennek mi értelme volt?

sogeking 2012.04.30. 21:55:48

még hogy a férfiaknak van a gatyában az eszük :)

rinaldo-rinaldini 2012.04.30. 21:56:08

@mangalor: "de te fülig bele vagy zuhanva:DD"

Vagyunk igy egy páran :D

szgy 2012.04.30. 21:57:17

fogadok hogy a szereplőválogatáson az egyik tesztfeladat teli torokból üvölteni hogy "levél" :-)

ZuzuPetals 2012.04.30. 21:57:29

Ennek a Dávid gyereknek mekkora feje van!

genevieve 2012.04.30. 21:57:47

de szeretem ezt a számot:-)))

Lea de Marron 2012.04.30. 21:58:36

@rinaldo-rinaldini: szerintem veri eleget az élet, az alkoholba menekül és másokat aláz mert ö maga emberileg egy nulla... Hiába akar többnek látszani mint ami, nem fog neki menni!

kerdesek05 2012.04.30. 21:59:07

új belépő Betti - ügyintéző

genevieve 2012.04.30. 21:59:25

na, az artikulációval ennek a srácnak is gondjai vannak...lehet feliratozni megint....

máténak megint beküldtek egy csajt...

szgy 2012.04.30. 21:59:27

dikmá, egy csaj is bemegy?

Ditti82 2012.04.30. 21:59:28

Ajvé... Senki nincs biztonságban. :D

szociologus01 2012.04.30. 21:59:55

40 fokban miert kell kötött fehér sapkát vielni? Lehet penetráns hullaszagú a haja????

mangalor 2012.04.30. 21:59:56

@hóódejóó: azt mondta a közös terápián, hogy nem tud megbízni Leventében, mert kint sem bízna meg benne. Idióta.

inmemancsi 2012.04.30. 22:00:03

akkor megalázó valami ha te annak érzed magadban az őszinte dolgok szerintem nem azok, a hazugságok azok már inkább

szgy 2012.04.30. 22:00:19

Roland, Betti, mi ez, jóban rosszban? :-)

Veder1 2012.04.30. 22:00:22

nem tűnik nagy számnak az új csaj, szerintem ahogy jön, úgy megy

Ditti82 2012.04.30. 22:00:26

Csoportos idegenvezetés? :D

kerdesek05 2012.04.30. 22:00:36

új belépő Life tilt Bence?..

hóódejóó 2012.04.30. 22:00:44

@mangalor: köszi. és most volt az az ordítozás, ami a múlt heti ajánlóban volt?

csiporog 2012.04.30. 22:00:46

ááá, andornak most esnek le dolgok:) pff

fofofo 2012.04.30. 22:01:50

@mangalor: en ertem, mert ismerek ilyen embereket. annyira magaval van elfoglalva, hogy a masikkal valo kapcsolataban is csak magarol akart beszelni. o csak azt akarta mondani, hogy ot hogy megkemenyitette az elet, pancelt epitet maga kore. ami persze csak egy poz. elemzohoz meg vegkepp semmi koze. nem jott ra, hogy ahogy ezt eloadta, teljesen mas jelentest kapott. igy mar lehet erteni, mire gondolok? persze tevedhetek is.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 22:02:36

na edina mehetne már haza, az uj csaj maradhat

Veder1 2012.04.30. 22:02:37

Andor mégis mit képzelt, hogy ő különlegesen szimpatikus volt és azért mentek oda hozzá?

vécés jóska 2012.04.30. 22:02:40

Eddig úgy tudtam, hogy csak Terror Tomi ismeri fél Budapestet, de ahogy látom Márk meg az ország fele lakosságáról vágja hogy ki-kicsoda.

mangalor 2012.04.30. 22:03:33

@Lea de Marron: ezt készséggel elhiszem, de nem magyarázza az undorítóhányadék hozzáállását a játékospárjához, akiről pontosan tudja, hogy bele van zúgva.

kerdesek05 2012.04.30. 22:03:55

@hóódejóó: elmondta kemény véleményét leviről, amit levi később számon kért mert ezzel gyengítette kapcsolatukat

Veder1 2012.04.30. 22:04:09

@fofofo egyetértek, nekem is ez jött le a viselkedéséből.

hóódejóó 2012.04.30. 22:04:39

Levi egyébként végre picit a sarkára állt :)

LoveMy 2012.04.30. 22:05:00

@hfeeri:
Álmodozni lehet, de nem így lesz! :)

Katicavirág 2012.04.30. 22:05:21

Anikótól továbbra is hányok!
Jó a Dávid pólója, Latino Gigolo! :D

LoveMy 2012.04.30. 22:05:38

@hóódejóó:
Végre, még épp időben, remélem Edina is!

sogeking 2012.04.30. 22:06:00

@Vödör: vagy LMZ beújítja :) (esetleg Pít, csak a fun kedvéért)

mangalor 2012.04.30. 22:06:08

@hóódejóó: ordítozás még nem volt, de én nem emlékszem az ajánlóból ilyesmire... most sírás lesz Naiva részéről.

mangalor 2012.04.30. 22:08:00

@fofofo: értem, köszi, és ismét megerősítést nyert, hogy egy rohadék ő is, hányinger.

Kivétel 2012.04.30. 22:08:21

Edina mondja Márknak, hogy naiv...:)

szgy 2012.04.30. 22:08:22

ezt már többször hallottam mint ahány játékos volt: "bennem megbízhatsz 100%-osan"

Veder1 2012.04.30. 22:08:33

@sogeking Pítből még kinézném, de szerintem ő most kicsit meg akar lapulni a múltkori miatt. A többi puhapöcs ehhez.

szgy 2012.04.30. 22:09:11

ez a hiper tényleg nem komplett

kerdesek05 2012.04.30. 22:10:02

új csaj roland anikó együtt mödansziézik

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 22:10:30

csíra hasa belső vérzéstől nőtt meg ekkorára?

kerdesek05 2012.04.30. 22:10:50

Máténak too much amit edina csinál márkkal, mert táncol vele meg beszélget..

kerdesek05 2012.04.30. 22:11:28

máté megint iszik ilyenkor pörög a nyelve lassan és beszél hülyeségeket..

csiporog 2012.04.30. 22:11:29

ááá, máté egy szemét, mocsok... nem akar vele lenni ezért kitalál egy problémát.

genevieve 2012.04.30. 22:11:42

na máté tényleg a tipikus lekoptató dumát nyomja.....addig provokálja edinát, hogy megsértődhessen.....

Veder1 2012.04.30. 22:11:48

Máté egy igazi úriember!

ő-szinte 2012.04.30. 22:11:56

na, ez fasza!:-DDDDDD
most még máté bassza le edinát, mert más pasira mert nézni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.30. 22:12:05

@kerdesek05: így talán kimondja az igazságot, és Edinka magához tér

kerdesek05 2012.04.30. 22:12:29

máté-edina osztják egymást beszédben..

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 22:12:32

na Máté megindította a támadást :D

fofofo 2012.04.30. 22:12:43

es most ez az eroltetett feltekenysegi jelenet, anyam....

ő-szinte 2012.04.30. 22:12:58

@sogeking: ja, igazán bátor és férfias:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.30. 22:13:19

Köcsög Máté féltékeny????
Bazzzzzzzzzzzzz

sogeking 2012.04.30. 22:13:23

@hóódejóó: hol lehet megnézni a fenekét?

csiporog 2012.04.30. 22:13:46

@sogeking: igy rohadtul nem az igazságot mondja

Veder1 2012.04.30. 22:14:08

Milyen szar ez az (ál)féltékenységi kirohanás. Én kérek elnézést a férfinem nevében.

ő-szinte 2012.04.30. 22:14:25

@LoveMy: nem, zsöninek van igaza, provokál:-OOO

sogeking 2012.04.30. 22:14:46

mondom a tervet :) Márk megy Edinához, Pít az újcsajhoz, Kíra LMZ-hez, Andi újsráchoz

ő-szinte 2012.04.30. 22:15:31

@Vödör: akkor személy szerint neked megbocsájtunk ;-)

fofofo 2012.04.30. 22:15:34

Mate se egy eszleny, nem gondol ra, hogy van elet ez EH utan is, es ezt nagyon sokan latjak. ha a baratnoje a felrelepest meg is bocsatotta volna, sztem ez a viselkedes beteszi a kaput.

kerdesek05 2012.04.30. 22:16:04

@LoveMy: így szokott lenni, férfi rossz fát tesz a tűzre, aztán meg féltékenykedik a szeretőjére.
tiszta való világ.

mangalor 2012.04.30. 22:16:19

@genevieve: nekem úgy tűnt, hogy el is hiszi, amit mond... a legszarabb ember az egész villában, de ő azért igyekszik. napersze.

sogeking 2012.04.30. 22:16:30

@csiporog: bízom benne, hogy eleget iszik

Ditti82 2012.04.30. 22:16:33

Hát Máté, így nem fogod. Minél jobban érezze magát? Buta vagy Máté, nem kicsit...

ő-szinte 2012.04.30. 22:16:53

csíra és márk mióta vannak ilyen csókolózós viszonyban?:-OOO

kerdesek05 2012.04.30. 22:16:54

azt sajnálom amikor nem bebaszva kell menniük buli közben riportszobára..
máté visszament edinához...
EDina: akkor visszaveszek..

szgy 2012.04.30. 22:16:56

csíra tényleg csak az eszét használja.

genevieve 2012.04.30. 22:16:59

és edina most nem rugja le pörgőből máté fejét???????

ZuzuPetals 2012.04.30. 22:17:18

Bazmeg és Edina ezek után még csókért kuncsorog? Nagyon gáz ez a csaj.

sogeking 2012.04.30. 22:17:36

@Yooha: miért? ha újrácnak védettsége lenne, Andit választaná, Edina talán kijózanodik...

Edina bakker, de lüke vagy :D

Kivétel 2012.04.30. 22:17:49

Jaj, Edina akkor visszavesz.... jesszus...tényleg rossz nézni

fofofo 2012.04.30. 22:17:55

szegeny Dinka olyan szanalmas

genevieve 2012.04.30. 22:18:15

a szerkesztők milyen gecik, hogy folyamatosan szondázzák csóri csajt...biztosan jót röhögnek rajta

csiporog 2012.04.30. 22:18:24

@ZuzuPetals: szerelmes... fülig, sehallselát ...srác meg kihasználja...

Veder1 2012.04.30. 22:19:22

Edinának lehet, hogy volt egy rakat pasija, de kapcsolata nem sok.

mangalor 2012.04.30. 22:19:22

Edina, nyisd már ki a szemed b+!! ennyire nem lehetsz pincsi, hogy még te kérsz bocsánatot... ááá, kész vagyok ettől a nőtől, hiába szép, hiába nő.

Márk meg őszinteségi rohamot kapott? Rendesen maga alá tesz ezzel...

Ditti82 2012.04.30. 22:19:26

@sogeking: És akkor kiket hagyunk el? :D

kerdesek05 2012.04.30. 22:19:33

@LoveMy: így szokott ez lenni, férfiak mikor rossz fát tesznek a tűzre még ők féltékenykednek a szeretőjükre.
máté visszament edinához, edina meg behódol máténak..

ZuzuPetals 2012.04.30. 22:19:33

@csiporog: Nekem ne mondd, hogy aki szerelmes, abban nincs tartás, mert ez nem igaz. Edinának semmi tartása nincsen.

csiporog 2012.04.30. 22:19:56

na, de most anikónak nincs takarodó, ő kint maradhat???

kerdesek05 2012.04.30. 22:20:07

kár hogy nem bebaszva kell menniük riportszobába, buli közben, izgalmasabb lenne..:))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.30. 22:20:20

@sogeking: Semmi, semmi, csak a mult heten Pit mondta a tervere, hogy zord, es megtetszett ez a szo. Es vegre hasznalhattam :D

LoveMy 2012.04.30. 22:20:24

@fofofo:
Mert?
Máté köcsög módon viselkedik, kussol, akkor ki a szánalmas?

sogeking 2012.04.30. 22:20:32

@Ditti82: Mátét, Anikónak még keresem a helyet :)

szgy 2012.04.30. 22:20:58

csíra megint féltékenységi rohamot kapott

sogeking 2012.04.30. 22:21:15

@Yooha: ok :)
egyébként egyszer valahol volt a nickem zord valeron :)

genevieve 2012.04.30. 22:21:23

rájöttem....csira terhes....a mellei teljesen teltek lettek, és csak a hasa nőtt meg aránytalanul...

kerdesek05 2012.04.30. 22:22:01

Hiper már megint másik bolygón van...

sogeking 2012.04.30. 22:22:12

rájöttem :) Anikó és LMZ frusztrációból szexelnek :D:D

lemonkeyface (törölt) 2012.04.30. 22:22:20

Hiper :DDDDDDD melyik város utcáit járja jelenleg ez a nő?

sogeking 2012.04.30. 22:22:52

@genevieve: én másra jöttem rá :)

Veder1 2012.04.30. 22:23:08

@sogeking szado-mazo

szgy 2012.04.30. 22:23:13

hiper kib.szottul korrekt, kemény kettős mérce az elemzővel. kérdőre vonja aztán mikor visszakérdez "itt ennek helye nincsen"

hóódejóó 2012.04.30. 22:23:19

@genevieve: vagy csak a szervezete furán reagál arra, hogy tápanyaghoz jutott végre :)

kerdesek05 2012.04.30. 22:23:52

LMZ-Anikó hadban állnak mint a világháború..

fofofo 2012.04.30. 22:23:58

@LoveMy: bocs, ha masodszor, nem latom az elozot. nem fogalmaztam pontosan. szanni valo. igy Ok?

csiporog 2012.04.30. 22:24:12

anikó annyira paraszt, proszto buta, idegesítő...áááá

szgy 2012.04.30. 22:24:32

hiper "az új lánynak adtam a márkot - megtartom magamnak" - egy cseppet sincs elszállva.

itt a maci!!!

mangalor 2012.04.30. 22:24:38

véégre, Levente! kár, hogy ekkora pofon kellett hozzá.

genevieve 2012.04.30. 22:25:21

aztakurvaélet...molt látom mi van HÉ-ván.....ez valami booooooorzalom.....

genevieve 2012.04.30. 22:26:11

@sogeking: @hóódejóó: pedig tipikusan úgy hízott meg:-)

kerdesek05 2012.04.30. 22:26:13

következő napi előzetes:
anikó-levi összevesz mint a szar, bejelentik az új csaj vagy pasi védettséget kap, és máté azt mondja edinának: el kell valamit mondanom neked..

ZuzuPetals 2012.04.30. 22:26:14

@mangalor: Neki én is szurkoltam. :) Talán még időben lecseréli Hipert vagy kib.ssza valahogy.

AdnamA 2012.04.30. 22:26:16

"egy dolgot még el kell, hogy mondjak" - remélem Máté megkeresi a gerincét és színt vall Edinának...

Cathcart_ezredes 2012.04.30. 22:26:16

Edinka bociszemekkel nagyokat szuszogva benyúlt a lelkébe, kitépte a megtépázott önbecsülése utolsó foszlányait, összegyűrte, felgyújtotta, a hamukból meg kirakott a wc-csészében egy szivecskét, majd "Máttyusért"-ot sóhajtva lehúzta a picsába.
Broki meg Hiper olyan pokoli mélységekbe süllyedtek, hogy utánuk kéne küldeni James Cameront a tengeralattjárójával... gyomrom forog, komolyan.

inmemancsi 2012.04.30. 22:26:20

most akkor máté mikor csókolta szlovákot?

kerdesek05 2012.04.30. 22:26:47

Máté lesmárolja fszkt akkor holnap lesz vagy szerdán..

ZuzuPetals 2012.04.30. 22:26:52

@kerdesek05: azt kihagytad, hogy Naiva szeme ekkor már rendesen ki van sírva...

vécés jóska 2012.04.30. 22:27:15

új kedvenc, Levi! Anikó pedig megint a legalja

sogeking 2012.04.30. 22:27:51

@genevieve: nem arra írtam, de mondhatnám, hogy Máté egész éjjel nyalogatja neki :D

kerdesek05 2012.04.30. 22:28:43

miután belenyúlt a viasat kívülről a műsorba máté csajának behozatalával, felesleges is volt, zajlik magától az éden hotel: ))

Hurri Kán 2012.04.30. 22:29:09

Meggyütt Gedeon néni. :D

sawyer_15 2012.04.30. 22:29:42

Máté mekkora egy szánalom... Egyre mélyebbre süllyed a maga által összehordott mocsokban...
Mondjuk annak örülök, ha legalább nyilvánosan bukik ki az igazi természete...

inmemancsi 2012.04.30. 22:30:15

@genevieve: arca is kikerekedett, a melleit csak felnyomta:))

Ditti82 2012.04.30. 22:30:34

@Cathcart_ezredes: Cameron is kevés hozzájuk...

sogeking 2012.04.30. 22:31:34

szexuális helyzetet létesít, ááá

mangalor 2012.04.30. 22:31:39

@ZuzuPetals: reménykedjünk, sztem pont ő az egyik legmegbízhatóbb fickó, Anikó elkúrta... remélem, és úgy kiesik, mint a huzat.

ő-szinte 2012.04.30. 22:32:01

@sogeking: szia:-)
épp gondolatban voltam;-DDDDDDD

hóódejóó 2012.04.30. 22:32:42

@vécés jóska: szeretjük Leventét! Úgy ahogy van! :D na, jó, egy kicsit több sarokkal :) de alakul a dolog :)

ő-szinte 2012.04.30. 22:32:48

@sogeking: magadnak írogatsz?:-DDDDDDD

inmemancsi 2012.04.30. 22:32:51

@sogeking: hogy jutott el ez az egyetemig?

genevieve 2012.04.30. 22:32:55

ez a csak naíva2 akarna lenni?

sogeking 2012.04.30. 22:32:55

@ő-szinte: ilyen hosszúban? ez nagyon gyanús :)

@genevieve: hogy amikor azt írtad, utána írtam és is, hogy rájöttem valamire :D

mangalor 2012.04.30. 22:33:22

Csírának tényleg pókhasa lett:DD

sogeking 2012.04.30. 22:33:33

@inmemancsi: nem tudom, nem ismerem :)

sogeking 2012.04.30. 22:34:17

Noémi gifet kérek szépen, köszönöm :)

kerdesek05 2012.04.30. 22:35:38

@mangalor: ja igen, de nála ugye az a helyzet, van vagy 40 kiló a csaj és simán látszik bármilyen dudot rajta kijön a kiló:)

ő-szinte 2012.04.30. 22:35:54

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hülllllye -o-

mangalor 2012.04.30. 22:36:25

ha eddig nem volt, Broki tuti alkoholista lett a hotelben:o rengeteget ihatott, folyton pohár van előtte, a kezében stb.

sogeking 2012.04.30. 22:36:44

Lukrécia osztja az észt :D

fofofo 2012.04.30. 22:36:49

hatha most lesz a medences balhe

szgy 2012.04.30. 22:37:13

hű, edina kiről beszélt? hiper vagy noémi?

ő-szinte 2012.04.30. 22:37:21

@sogeking: csíra és márk mióta csókiznak?:-OOO

genevieve 2012.04.30. 22:37:23

máté mennyire figyel arra amit edina mond:-)

aha, aha, aha.....

ő-szinte 2012.04.30. 22:37:56

hú bakker, noémi segge sem lett kisebb:-OOOOOOOOOOOOOOOO

sogeking 2012.04.30. 22:38:35

@ő-szinte: nem láttam képi bizonyítékát, de csak ez a magyarázat jutott eszembe Kíra mellméretére :)

ő-szinte 2012.04.30. 22:38:39

@szgy: noémi
én is kamilláztam:-O

ő-szinte 2012.04.30. 22:39:22

@sogeking: ja, elég gáz:-DDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.30. 22:40:26

noémi az elmúlt 10 percben hosszú fehér gatyában volt, aztán egy világoszöldben, most meg farmer sortban....

mátének ezek után volt pofája edinát számon kérni????????????????

ő-szinte 2012.04.30. 22:40:29

@sogeking: hogy mi?:-OOOOOOO
azt kérdeztem, mióta csókolóznak?:-DDDDDDDD

AdnamA 2012.04.30. 22:40:30

Nem tudja véletlenül valaki, hogy Anikót még meddig kell elviselni a képernyőn? A mai alakítása kimondhatatlanul gusztustalan volt. Minősíthetetlen. Mi a f*szt képzel, hogy körülötte forog az ÉH? Mert neki kötelező bent lennie? Esne ki a mödanszié végén. *bocs*

fofofo 2012.04.30. 22:41:19

vajon ez a jelenet (Mate Hiperrel meg Naomival) az elott vagy azutan volt, hogy a feltekenysegi jelenetet eloadta Edinanak?

kicsikepillango 2012.04.30. 22:42:11

Édes Istenem ez a Hiper... katasztrófa. Nem tudom elképzelni, hogy idekünn van olyan ember, aki képes három másodpercnél tovább elviselni maga körül. Neurotikus, nárcisztikus, elmebeteg, önző, beképzelt, szánalmas, magamutogató, senkiházi, aki ráadásul még nyomorult, sekélyes és ostoba is.

sogeking 2012.04.30. 22:42:38

@ő-szinte: én sehol nem állítottam ilyent :)

@genevieve: csak ezt az egy esélyt látom - Máté egyszer akkor böszmeséget mond, hogy Edina kijózanodik

szgy 2012.04.30. 22:42:54

úgy látom hiperről csak "elismerően" nyilatkoznak a háta mögött

mangalor 2012.04.30. 22:42:56

@szgy: noémi, de nekem is gondolkodnom kellett, ki az az "ő":))
Pedig a kis vörös legalább őszinte.

Viszont naivának extra nagy a sejhaja ebben a ruciban, borzasztó előnytelen neki.

Hurri Kán 2012.04.30. 22:44:15

@sogeking:
Á, annyira még Máté se tud berúgni. :DDD

mangalor 2012.04.30. 22:45:22

Csíra-LMZ páros? :o Anikóval valami nagyon-nagy baj van, ennyire nem lehet valaki aljas és szívtelen (persze látható, hogy mégis).

sogeking 2012.04.30. 22:46:30

Edina már nem bírja napi 24 órában figyelni Mátét :D:D:D

AdnamA 2012.04.30. 22:46:50

Hirtelen nem is tudom, hogy Máté vagy Anikó a rosszabb... ?

AdnamA 2012.04.30. 22:47:32

Pedig Máté naon szimpi volt az elején...

sogeking 2012.04.30. 22:48:06

és sose hordok póló alatt melltartót

csiporog 2012.04.30. 22:49:08

@kicsikepillango: folytatnám a sort paranoid, kontroll és hatalommániás, empátiamentes....

inmemancsi 2012.04.30. 22:49:42

@AdnamA: anikó beteg máté csak patkány

ő-szinte 2012.04.30. 22:49:46

@sogeking: mit nem állítottál? ne őrjíts meg:-DDDDDDDD
csíra és máté, mióta csókolóznak???

Katicavirág 2012.04.30. 22:49:51

Kira agyból játszik?Elején kiesett, majd kapott ajándékba egy return jegyet...de Ő okos?Ribanc!

kerdesek05 2012.04.30. 22:50:06

@mangalor: vagy az a mexicói dobozos akármi lötty.
az egyébként mi, az a fehér dobozos? sör?

Ditti82 2012.04.30. 22:50:48

Levinek van okádék stílusa? :D Ha szembe jönne velem ez a "nő", szó nélkül szemen köpném.

ő-szinte 2012.04.30. 22:50:49

jesszus! anikó szerint levinek van okádék stílusa???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.30. 22:51:05

huuuuuu, de pofánbasznám anikót....

sogeking 2012.04.30. 22:51:39

@ő-szinte: na, figyelj, lassan mondom, hogy mindenki megértse :) én nem mondtam olyant, hogy Kíra és Máté csókolóztak (és pont abban a kommentben javítottam Mátét Márkra, aminél kérdezted, hogy magammal beszélgetek -e :D:D)

szgy 2012.04.30. 22:51:49

ez a vita nagyon kemény.

AdnamA 2012.04.30. 22:52:08

@inmemancsi: de Anikó vajon gyógyítható ? Megnézném, hogy a műsor hatására a környezete hogy áll ehhez a ... minek is nevezzem (nőnek nem tudom, embernek nem akarom) lényhez ? :-)))

inmemancsi 2012.04.30. 22:52:12

ezt a csajt is ki kéne zárni

mangalor 2012.04.30. 22:53:01

remélem, ezért kizárják ezt az idiótát.

Katicavirág 2012.04.30. 22:53:45

Noémi elszállt Edina szerint, szerintem is...remélem ki is esik!Csoda, hogy Dávid kibírja, vagy lehet csak kerülgeti!
Szerintem Pít és Dávid továbbra is a legnormálisabbak!
Levi helyében már kilöktem volna a medencéből Anikót!

ő-szinte 2012.04.30. 22:54:38

@sogeking: jó, ok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
márkra gondoltam, faszomatbadmeg:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de mióta vannak így?:-O

sogeking 2012.04.30. 22:54:47

egy dolgot még el kell mondjak - holnap kiderül, hogy Máté mégsem szereti a backdoor actiont :D:D

genevieve 2012.04.30. 22:55:42

aham, most anikó csinálja azt amit máté...vitát provokál, hogy lecserélhesse leventét....

és persze undorító módon erőszakosnak akarja beállítani leventét...ami egy vicc, mert bárki más már hamburgert csinált volna anikóbol ahogy most viselkedett.....

fofofo 2012.04.30. 22:55:48

na jo, Aniko tultesz Maten, az most mar egyertelmu. vagyis Mate a szemetebb, Hiper a butabb.

ő-szinte 2012.04.30. 22:55:59

@sogeking: ezt honnan veszed?:-DDDDDDD

AdnamA 2012.04.30. 22:56:02

Hát Kíra vernyogta a Riportban, hogy húzni kell a kisfiút sexuálisan is, mert az jót tesz a kapcsolatuknak. Azóta elcsattant már egy két csók.

sogeking 2012.04.30. 22:56:12

@ő-szinte: itt a fórumon többekben felmerült a kérdés, hogy Kírának mitől lett nagyobb a melle, erre írtam (viccből), hogy Márk egész éjjel azt nyalogatja :)

csiporog 2012.04.30. 22:57:02

@AdnamA: mivel többször is elmondta, h neki nem hiányzik senki (többiek honvágyról családról beszéltek), szerintem senkise várja otthon

mangalor 2012.04.30. 22:57:04

@kerdesek05: fogalmam sincs, de sztem is sör, gondolom, szinten kell tartani egész nap.

No, talán holnap elmondja Broki a dolgot a Mulannak...

Anikó teljesen kész, sztem az ÉH-ból egyenesen a zárt osztályra szállították.

AdnamA 2012.04.30. 22:59:07

@csiporog: még a szülei sem? pedig hát ők tartják el kocsival amiket egyikről a másikra összetört... :-D

kerdesek05 2012.04.30. 22:59:13

@mangalor: inkább csak előnytelen ruhát hord amikor farmert visel, illetve már több mint egy hónapja nem edzhetett rendesen mexicó miatt.
egyébként jó segge van!:)

kicsikepillango 2012.04.30. 22:59:21

@AdnamA: tökéletesen igazad van, egyet értek. true story = valós, igaz történet (szokták használni így is)

AdnamA 2012.04.30. 23:00:57

@kicsikepillango: Köszi :) ennyire nem vagyok járatos a "fórumnyelvben"

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:01:35

Furák ezek a játékosok. Anikó ma szinte gombnyomásra összeugrott Levivel, Márk szinte egy gombnyomásra rárepült Anikóra.

mangalor 2012.04.30. 23:02:40

@genevieve: végre a férj is kiábrándult belőle, azt mondta a hajánál fogva húzta volna ki a homokba (mondjuk, nem tudom, milyen homokba, de nézzük el neki), de legalábbis elhajtotta volna a picsába.
Egyébként én azt továbbra sem értem, hogy ezt most miért csinálja a Hiper. Két héttel a vége előtt akar új párt? És úgy gondolja, hogy Márk a megfelelő? Mert nagyon magabiztosan tolta a hisztit, szóval sztem minimum kapott már egy ígéretet valakitől, csak azt mi nem láttuk...

csiporog 2012.04.30. 23:03:13

@AdnamA: hát akkor ők tuti nem várják:)

ő-szinte 2012.04.30. 23:05:07

@sogeking: ja, értem:-D azt nem láttam:-DDDD

mangalor 2012.04.30. 23:05:23

@kerdesek05: nem kell aggódni, nő létemre abszolút elismerem Edina érdemeit külsőségek tekintetében, de azért egy kicsit hadd savazzam már:) ez a ruha előnytelen volt neki, pont:D

ő-szinte 2012.04.30. 23:05:54

@sogeking: ma nagyon pajkos vagy:-DDDDDDDD

AdnamA 2012.04.30. 23:06:08

@csiporog: szar lehet. bár egy ilyen "sajnáljuk Anikót" cikket mintha ide linkelt volna be valaki, a megnyomorított 1,5 éves kapcsolatáról. De ha abban is így viselkedett én nem azt csodálom, hogy a párja megalázta, inkább azt csodálom, hogy elviselte.

kicsikepillango 2012.04.30. 23:06:42

nincs mit :) Én most írtam ide először, uh nem nevezném magam forumozónak, csak annyira feldühített Hiper, hogy meg kellett osztanom a véleményemet. Egyébként Broki szerintem egyszerűen lábvíz. Se hús, se hal ember. Soha semmit nem mond ki, még a riportszobában sem, aminek tartalma lenne. Közhelyeket és értelmetlen semmiségeket hajtogat. Ez meg amit most csinál Naívával, értem én, hogy játék, meg egyebek, de mindennek van határa azért.

csiporog 2012.04.30. 23:07:45

@AdnamA: verték, megalázták??? mert akkor még megértem egy adott pontig, szerintem sok embernek van szar vagy bántó kapcsolata, és nem mindenki lesz atom hülye tőle

Kürosz 2012.04.30. 23:08:18

eddig kedveltem Anikót, de ez sok, így megalázni egy Leventét...

baileys 2012.04.30. 23:09:11

Anikó noooormális? Honnan jött neki nagy hirtelen, hogy nem bízik Leventében, de bezzeg Márkban igen? Valamiről lemaradtam? Na mindegy, a viselkedése egyszerűen minősíthetetlen volt. Levente helyében én nem csak elgondolkodnék, hanem konkrétan keresném az új páromat ezek után. Gusztustalan ez a csaj.

AdnamA 2012.04.30. 23:09:36

@kicsikepillango: é meg azért regeltem mert élvezet volt olvasni ezt a blogot, azaz csak az ÉH hsz.eket :-D
Hiperke remélem kiesik végre. Ma nálam is betelt vele a pohár, meg a kancsó meg a vödör is, ki is csordult.
Brokiról máshogy vélekedem. Szerintem ez a viselkedés taktika, és mivel ellappang a rozsban nem szúr szemet, nem kavar konfliktust csak halad a célja felé...

beacska 2012.04.30. 23:09:38

mit csinált Anikó, amivel kiverte itt a biztosítékot? én 10 után nem ezt néztem...

mangalor 2012.04.30. 23:10:09

@kerdesek05: mert ha azt nem lehet mondani egy nőnek, hogy kurva vagy, akkor egy pasinak se lehessen, hogy te szar, és pluszban ki akarj a zárni a szobából, mert ő azt mondta. Szóval persze lehet vitázni, de ez nem az volt, ez a legmocskosabb, legundorítóbb egyirányú szónoklat volt Anikó részéről. Remélem, kiesik vagy kizárják.

csiporog 2012.04.30. 23:13:01

@baileys: nekem az jutott eszembe (most nagyon rosszindulatú leszek), megvolt a szex, repül tovább:)

Deutsche Gabbana 2012.04.30. 23:13:32

abban van valami báj, hogy hiper szarházizza lmz-t, pont ő...

kicsikepillango 2012.04.30. 23:13:43

@AdnamA: Hogyvolt blog prájszlesz! Meséltem róla egy barátnőmnek, "én csak emiatt nézem a hotöjt, síni fogsz a röhögéstől olvasás közben" mondtam neki. Később elmesélte, hogy egyetem, az egyik előadáson kezdte el olvasni és majdnem kiküldte a tanár, úgy visítozott :D
Lehet, hogy igazad van, Naíva is túlzásokba esik, de olyan rossz látni, hogy hazudok neki, meg bántja.

AdnamA 2012.04.30. 23:13:58

@csiporog: hogy pontosan idézzek "Nagy szerelem volt, de nagyon durva kapcsolat is egyben. Teljesen alárendeltem magam neki úgy, hogy közben azt hittem, ez így van rendben. Még a szakítás után is hosszan kínzott, lelki terrorban éltem – mesélte a huszonhat éves lány. – A végén már beteges dolgokat műveltünk..." ez volt a cikkben.
Fene tudja verte-e, de megalázták ergo ezt tapasztalta egy párkapcsolatban, ezt a tudást alkalmazza. És 2,5 év...Benéztem.

mangalor 2012.04.30. 23:14:34

@beacska: nehéz erre szavakat találni. kibukott azon, hogy Levente nem mondta el neki, hogy mit beszélt Csírával. De azt is olyan hangnemben kérte számon, hogy nyílt a bicska és már a kezemben éreztem a szívlapátot. Aztán a szokásos Hiper féle, velemteígynembeszélszidenejösszvisszabazmegteszar.

fofofo 2012.04.30. 23:15:05

mivel Hiper meggondolatlanul azt mondta, hogy nem bizik elemzoben, most igazolni akarja sajat magat. az a beteges, hogy mintha el is hinne a sajat maga altal hazudottakat. ha legalabb a riportban azt mondana, hogy pl 'provokalni akartam leventet' akkor siman csak szamito lenne. igy viszont ijeszto, a csajnak tenyleg segitsegre van szuksege.

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:17:44

@beacska: Hát kb. veszekedett vele egy hatalmasat a szokásos "nekem te egy senki vagy" stílusában. Egy szót nem akart szólni, hogy mit csinált Márkkal, de a Levi-Csíra reakció miatt Levi egy szar alak és nem alhat a szobában. Ledobálta Levente párnáját a földre, amikor az le akart feküdni.

mocskosmacska 2012.04.30. 23:18:03

Hát a mai adás....

Hiper egy hülye, levi dobhatná a fenébe.
Pít meg andor sem volt semmi, ahogy a múltheti teljesítményük után odamentek az újakhoz és előadták, hogy hú meg ha itt ám vannak emberek, akik kétszínűek és nem megbízhatóak hát ez borzalom.
Andor egyébként is úgy viselkedik, mint a bezzeg anyukák a játszótéren, akiknek a kedvenc témájuk, hogy más miért neveli hülyén a gyerekét, bezzeg ő milyen jól neveli.
Máté tüncikével azért smárolt, mert megígérte a nőjének, hogy mindent rendbe hoz?
Tüncike meg már akkor überszánalmas volt, amikor előadta matcsi jó tulajdonságait, hogy "laza" meg "egyéniség" meg "nagy szíve van". Kb. u.a. a közhelyek, amiket pécsi bölcsész egyetemistáktól hallottam 15 éve, amikor valakit dicsérni akartak.

csiporog 2012.04.30. 23:18:15

@AdnamA: tehát most visszaadja. gáz, de ettől nem fogom sajnálni, legfeljebb érteni.

AdnamA 2012.04.30. 23:18:17

@kicsikepillango: én legutóbb a metrón vinnyogtam fel amikor Mátéról azt olvastam egy hszben hogy "csudafasz" szóval tényleg prájszelessssssz :-D

Naívát sajnálom. Szép nő, szerelmes. Nem ezt érdemelné. De tény az is, hogy kicsit nagyon tapad. Olyan dolgokat képzel bele a "kapcsolatukba" és Mátéba amik nincsenek. Nem tudom szegény így utólag, hogy vélekedik önmagáról...de remélem tanult az "esetből". Ámbár HA igaz, hogy Máté előtt 19 fiúval volt dolga, akkor ez a lány semmiből nem tanul. :-/

AdnamA 2012.04.30. 23:19:25

@csiporog: sajnálni én se nem! minősíthetetlen, hogy így viselkedik. Na őrá biztos nem lesz büszke a családja...

csiporog 2012.04.30. 23:20:08

@mocskosmacska: játszoteres anyukás példa nagyon találó! tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a fene nagy magabiztosság:)

vécés jóska 2012.04.30. 23:20:19

Hiper napról-napról múlja alul önmagát, hogyha még meg is nyerné a 25 milkát, sokkal nagyobbat veszít azzal, hogy lejáratta magát egy ország előtt. Ugyanez igaz Mátéra is, meg nálam Edinkára is. Viszont Levi egyre szimpibb, jó hogy már kezd kiállni önmagáért, ha összeállna az új csajjal például, ott lehetne a döntőben szerintem.

fofofo 2012.04.30. 23:20:45

Mark szerint Csira idonkent olyan hangnemet enged meg vele szemben, amit nem bir elviselni. ezek utan rarepul Hiperre? az szep...

kerdesek05 2012.04.30. 23:21:05

@mocskosmacska: 15éve? a friss bölcsés egyetemisták is ugyanott vannak mint az akkoriak. jófej meg szemüveg, meg batyus csajok, csak már hipsternek nevezik őket:)

kerdesek05 2012.04.30. 23:23:48

@vécés jóska: Anikónak tényleg kellene egy lapát vagy egy hosszú kúra egy agygyógyásszal mert vagy így született és akkor okés ez van, vagy szülei nem nevelték rendben, vagy kirepült a családi házból és elzüllött természetileg.

KI A AZ A PALI aki egy Anikót akar magának?
Ez olyan kérdés mint a mai Borsból vett infó: Iszak Eszternek megvolt Kasza Tibi.
érted.
Ki az a nő aki leszop egy Kasza Tibit?!
VAMZEG!:)

mocskosmacska 2012.04.30. 23:26:42

@kerdesek05: Csak tudod a korom......fogalmam sincsen a mai egyetemistákról.

mocskosmacska 2012.04.30. 23:28:34

@csiporog: Igen, nem semmi önbizalomra vall, hogy pít 24 órája csak a párja, de már bejelenti, hogy rajtuk kívül minden pár gyenge.

mocskosmacska 2012.04.30. 23:34:24

Broki meg übergerinctelen, de ezt már szerintem mindenki vágja.

Ditti82 2012.04.30. 23:35:44

@mocskosmacska: Mert mindegyik pár gyenge is.

2012.04.30. 23:35:51

Máté mikor csókolózott Noémivel??

csiporog 2012.04.30. 23:37:46

@mocskosmacska: o, de szeretnék ennyire ostobán magabiztos lenni:)

kerdesek05 2012.04.30. 23:38:28

@szerivan: valamikor... lehet holnapi adásban lesz, csak gondolták visasat szerkesztői dobnak még egy furcsát ezen a máté-edina pároson a "hogyvolt" olvasói számára

rinaldo-rinaldini 2012.04.30. 23:38:28

@AdnamA:
Edina ha sürgősen nem kap észbe, egy részeges, erőszakos tahó oldalán fogja magát találni... ahogy hallom ez náluk családi vonás. Félelmetes, hogy bizonyos szempontból olyan mint egy óvodás :)

vallatas 2012.04.30. 23:39:18

Anikónak járt volna a pofon, de olyan ami földhözbassza :-)
Levene szeme, hogy kikerekedett mikor számon kérte... ájáj

csak kiderül, hogy Anikó nem üzletvezető, hanem valami svájci escort-lány, azok viselkednek így. "üzletasszony"

Levi szerintem az egyik legnormálisabb arc egyébként bent.

Máté, Hiper haza!

ő-szinte 2012.04.30. 23:41:39

@vallatas: ehhehehehehehehehehehehehehehe
ezen is szakadok!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ma már röhögtem egy jót, de ez egy szép nap:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

olo;-)

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:42:04

@vallatas: Hát Leventének hatalmas türelme van. Kár, hogy a szobák ajtaján nincs zár, mert Anikó kizárta volna, utána pedig őt a szerkesztők.

vallatas 2012.04.30. 23:42:10

@szerivan: visszatért a sötét lovag!

ő-szinte 2012.04.30. 23:42:29

@szerivan: látom, vinnyogok;-):-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baileys 2012.04.30. 23:43:11

@csiporog: ehhe :) Az a furcsa, hogy Anikó eddig elég racionálisan játszott, mindig a saját érdekeit helyezte előtérbe. Ez meg, hogy a tök stabil párját saját elhatározásából kitúrja maga mellől a játék vége előtt nem sokkal, mindennek tűnik, csak ésszerűnek nem... Vagy totál bekattant a csaj, vagy volt valami szerkesztői utasítás, hogy kicsit fel kell pörgetni a dolgokat... mert máshogy nekem nem igazán áll össze a kép.

szgy 2012.04.30. 23:43:39

@vallatas: úgy emlékszem rendezvényszervező volt neki kiírva.

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:44:54

@baileys: Nekem is ez tűnt fel, de Márkkal kapcsolatban is, mintha direkt robbantottak volna...

ő-szinte 2012.04.30. 23:45:08

@szerivan: és ELP-t láttad a villában?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szgy 2012.04.30. 23:46:17

az előzőben pókmajom kizárta a párját egyszer valami hisztéria végeredményeként, annak csak valami kisebb bünti volt az eredménye, valami poénos szívatás - ha jól emlékszem. de biztos nem (játékból) kizárás.

genevieve 2012.04.30. 23:46:27

akit érdekel, a kedvenc rómeó és júlia feldolgozásom az rtl-en:-)

2012.04.30. 23:46:40

@Pácsó Ármándó: @baileys: Ez nem a VV hogy a szerik a nézők háta megett intézkedjenek. Ráadásul védettség nélkül senki nem veszélyezteti a helyét.

ő-szinte 2012.04.30. 23:46:41

@szerivan: mi??? ilyen is volt?:-O
engem az érdekelne, hogy csíra mióta van csókolózós viszonyban márkkal?:-OOO

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:47:11

@szgy: Bulibusza van, és Anikóra van kötve az equalizer kijelzője :-)

2012.04.30. 23:47:40

@ő-szinte: Láttam... sokan porolták ma le a régi nickjüket.

ő-szinte 2012.04.30. 23:48:54

@Pácsó Ármándó: te tudod mióta van csíra csókolózós viszonyban márkkal?
ez hogy történt?:-O

csiporog 2012.04.30. 23:48:59

@baileys: szerintem, pont ezen látszik, h nem normális... nagyon sokat mindent ki lehet emelni, de amig máté pl mindössze gerinctelen, anikón látszik, hogy nem teljesen épp a kogníciója:)

AdnamA 2012.04.30. 23:49:21

@rinaldo-rinaldini: igen, hallottam hírét, hogy cs. háttérben náluk sincs minden rendben. De remélem nem így lesz. Annál értelmesebbnek tűnik, csak iszonyat nagy benne a kisebbrendűségi érzés, és annyira törleszkedik a szeretetért mint egy kismacska.
Bár sajnos sok esetben tudat alatt azt vonzod magadhoz amilyen példát hozol a cs. modellből.

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:49:44

@ő-szinte: Pár napja már smárolnak. Te nem nézed?

@szerivan: Hát Anikó és Márk ma nagyon maga ellen dolgozott és nincs rá logikus okuk.

2012.04.30. 23:49:52

@ő-szinte: Elég régóta, már a kiválasztó előtt is bujciztak.

ő-szinte 2012.04.30. 23:50:18

@szerivan: ja, ez egy ilyen nap:-D de akkor is nagyon röhögök:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.30. 23:50:38

@genevieve: én tudom, rajta volt a toplistán :)

kerdesek05 2012.04.30. 23:50:38

@szerivan: műsor szünetében volt ez az előzetes..

2012.04.30. 23:51:54

@Pácsó Ármándó: Márk félti a seggét mert elárulta Csírát és tudja, hogy lecsap rá a Fehér Pókmajom ha alkalma lesz rá.
Anikó meg talán megunta LMZ-t.

baileys 2012.04.30. 23:52:06

@Pácsó Ármándó: Lehet, a szerkik észbe kaptak, hogy baromi unalmas lesz ugyanazokkal a régi párokkal az utolsó pár hét... Na és érdekes mód Edina is pont most akad le azon, hogy Naominak mekkora lett az arca, amikor nemrég még ő vigasztalta Omar kiesése után.

ő-szinte 2012.04.30. 23:52:36

@Pácsó Ármándó: hát baszki, nem mindig:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezért vagyok hiányos információ terén:-DDDD
és kérdezek ilyen faszságokat;-)
de köszi, hogy felvilágosítottál:-)))

kerdesek05 2012.04.30. 23:53:20

ne mi van, új online lejátszója van a viasat oldalának?

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:55:45

@baileys: Gyanakodjunk együtt.

@szerivan: Márk még talán-talán, de a fene a gusztusát, Anikóval?
Hiper viszont most a vége előtt ráunt a legpapucsabb párra? A szendvicskészítő lakájára? És gondolja, hogy Márk ugyanezt majd megteszi neki?

kerdesek05 2012.04.30. 23:55:56

mia faszé nem működik az online extra???
a régi legalább ment de szaggatott!

ez a viasat annyria gyenge pár témában hogy már szánalmas:)
se egy rendes lejátszó rendszer, se egy rendes facebook honlap, se egy rendes éden hotel játék (papucs nem az) pedig ha jól sejtem nem két fillérbe került ez az egész műsor forgatás mehikóban..

ő-szinte 2012.04.30. 23:55:57

@szerivan: oh:-O nagyon le vagyok maradva...:-(
csíra csak azért csinálja, hogy rendesen behálózza márkot és bebiztosítsa a helyét, hogy minden gyanút elaltatva tudja kibaszni aztán?

baileys 2012.04.30. 23:57:28

@szerivan: Mondjuk ez tényleg nem VV... de valahogy túlságosan elszabadultak az indulatok ahhoz képest, amilyen fegyelmezetten eddig játszottak.

genevieve 2012.04.30. 23:57:41

@sogeking: tudom, hogy te tudod:-)

sőt, emlékszel is:-))

Pácsó Ármándó 2012.04.30. 23:59:06

@ő-szinte: Ha mostanában kihagysz nem egy adást, hanem 10percet egy adásból, már lesel mint a pereces, hogy ki-kivel mit csinál. Ez nem olyan mint az Örült Angyal 227-243. része, hogy ugyanazt nyújtják, mint a rétestésztát.
Szívesen :-)

2012.05.01. 00:00:59

@ő-szinte: Meggyőződésem, hogy azért teszi.
@baileys: Hiper adagja fennakadt a határon, nála nem lehet tudni.

Lea de Marron 2012.05.01. 00:01:24

Nekem se indul az extra...

kerdesek05 2012.05.01. 00:05:08

lehet menni panaszkodni viasatékhoz.
www.viasat3.hu/node/309

de a fasznak kellett nekik egy pihenőnapon lecserélni a lejátszót.
tették volna hétvégére amikor nincs adás!

ő-szinte 2012.05.01. 00:06:08

@Pácsó Ármándó: azt a sorozatot nem láttam, de vettem az adást;-)
csak kicsit lanyhult az érdeklődésem, mert koránt sem olyan jó, mint a tavalyi:-((((
félek, hogy az aranypart is egy fos kasztinggal lesz megáldva...:-(

baileys 2012.05.01. 00:06:58

@szerivan: és a mehikói drogbárók nem segítették ki a stábot ezek szerint? ejj-ejj :)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 00:07:59

Ezt a kiesést se tudom, hogy akarják kivitelezni csütörtökön. A fiúk állnak a lányokhoz vagy fordítva? Ki dönt majd?

sogeking 2012.05.01. 00:09:21

@szerivan: a három szilvás gombóc mit jelent?

2012.05.01. 00:12:17

@sogeking: Hogy azt vacsiztam porcukorral a tetején.

ő-szinte 2012.05.01. 00:12:27

@szerivan: csak remélem:-)
tavaly úgy volt, hogy igen.
vagy kúrva amnézia?:-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 00:13:44

@sogeking: jó tanár vagyok, azt:-P :DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 00:16:09

@Pácsó Ármándó: lehet, hogy még jön be új ember a héten:-)
vagy lesz vmi roppant elmés feladatuk, ami miatt kiesik vmelyik párválasztó előtt.
vagy csak hipper kizárja leventét, ehhehehehehehehehee

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:17:02

Pít-Edina párost szeretnék, lécci lécci.

ő-szinte 2012.05.01. 00:17:39

@sogeking: az a fő profilom, így helyes;-) de gombócban is utazom :-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 00:20:08

@sogeking: beszél az eprestejital;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:21:14

@ő-szinte: mert jó hatással vannak egymásra, meg a bentlévők közül nekem még ők ketten a legszimpatikusabbak.

ő-szinte 2012.05.01. 00:25:35

@gonoszkiralylany: nemáááár:-OOOO
edina meg pít?:-OOOOO
mi ugyanazt a műsort nézzük?:DDDDDDDDDD

LöncsVezér 2012.05.01. 00:26:57

Milyen gyáva szar ez a Máté, az Edinát próbálja besározni, kvázi h legyen oka lecserélni.. Gerinctelen szar.

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:29:15

@ő-szinte: hát a bentlévők közül... a többinek nem adnék egy fillért sem, mert idióták, bunkók, vagy egyszerűen semmit nem tesznek a játékért.

ő-szinte 2012.05.01. 00:33:26

@gonoszkiralylany: én nekik sem:-)
pít is egy sunyi féreg, és edina is bőven sunyi geci (ez ma megint kijött, mikor naomit ekézte);-)

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:39:19

@ő-szinte: sztem ahhoz hogy megnyerhesse valaki ezt a játékot, kell kavarni, azt senki részéről nem tartanám ilyen szempontból gáznak, a többiekkel más a bajom.

Máté egy gyáva féreg, Andi és Noémi buta (az utóbbi ráadásul tényleg el van szállva magától), Márk naiv, Kíra egy egoista agresszív picsa, Anikó őrült, Levi papucs, Dávidka meg, hagyjukmár :D

az újakat még nem tudom :)

ő-szinte 2012.05.01. 00:47:44

@gonoszkiralylany: anikó tényleg őrült:-DDDDDD
nekem a legszimpibb csíra, meg levi.
sztem a kavarás pont nem jó, és ezt csinálja naomi, edina.
Matekozni kell nem kavarni:-) a kettő nem ugyanaz;-)

sogeking 2012.05.01. 00:50:29

@ő-szinte: éppen nem jó a netem :) mondjuk arra kíváncsi lennék, Máté és Edina továbbra is szuszogós -e

sawyer_15 2012.05.01. 00:52:11

@gonoszkiralylany: Fiúk közül valóban Pít érdemelne döntőt (ha már Omár nincs már), egészséges mértékben kavart, de nem volt vállalhatatlan.
Edina viszont szánnivaló, tartás nélküli libuska, aki nem érdemelne döntőt, nem tett érte semmit...
Szerintem ha vele szemben Máté 25-nél dobná a labdát, akkor is képes lenne azt nyilatkozni, hogy biztos azért dobta Máté, hogy aztán nagyvonalúan megoszthassa vele a nyereményt...

ő-szinte 2012.05.01. 00:53:14

@sogeking: most nézem, és nem szuszognak:-) és hipper sem csodalámpa :DDDDDDD

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:53:19

@ő-szinte: Levi amúgy kezd nekem is rokonszenves lenni így, hogy magára talált. Csíra meg tény hogy vicces, de szerintem szörnyű ember :D
Naomi meg Edina azért nem egy szinten vannak, az utóbbinak több esze van, csak szerelmes szegény és Mátéval kapcsolatban van meghülyülve. épp ezért tenne neki jót ha külön lennének, és Pít helyrerakná az agyát.

ő-szinte 2012.05.01. 00:55:22

@sawyer_15: mondjuk azért fura edina. képes ennyire elvakultan szeretni, de ha kell élve eltemeti noémit:-OOOO

foxglove (törölt) 2012.05.01. 00:55:34

na ugye, már nektek is kéne az elemző? én már lestoppoltam papucsállatka korában és kész.

sawyer_15 2012.05.01. 00:56:16

@gonoszkiralylany: Ja, és Csíra minden egoizmusa mellett nagyon nagy arc, király beszólásokkal, némi ÖNiróniával (ami szinte mindenki másnál hiányzik), szóval lányok közül én őt látnám a legszívesebben a végén...

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:57:13

@sawyer_15: jaa, hát Edináról azt tudom mondani, amit az előbb is írtam. én egyedül rajta érzem a most benn lévő lányok közül, h tudna jól játszani, ha magához térne. még reménykedem. amúgy meg egyik másik lány sem tett semmit a bennmaradásért... csak mázlijuk volt.

sawyer_15 2012.05.01. 00:58:08

@ő-szinte: mert egyébként egy kiba alamuszi, álnok liba... ez már többször kiderült (pl. amikor leseggfejezte Alexát vagy kit, mert nem neki tetszően választott...)

ő-szinte 2012.05.01. 00:59:20

@gonoszkiralylany: hát, szerintem edinának annyival van több esze, hogy ha esik az eső, beáll az eresz alá;-DDDDDD
én nem tudom, de nem látom csírát szörnyű embernek:-O csak céltudatosnak:-)
mellesleg figyelted, hogy hogy ápolta márkot, mikor rommá égett a homloka? valóban fujj, égessük meg:-DDDDDD

gonoszkiralylany 2012.05.01. 00:59:41

@sawyer_15: öniróniája Anikónak is volt, én őt az elején bírtam, de aztán szabályosan megkattant...
Csíra meg nekem az elejétől kezdve zsigerből nem szimpatikus, ezzel nem tudok mit kezdeni, szórakoztat, maradjon, csak ne nyerje meg :D

ő-szinte 2012.05.01. 01:00:33

@foxglove: jóvanna, nem lehet mindenki ilyen nagy taktikus, mint te!:-DDDDDDDDDDDD

makk_ász 2012.05.01. 01:00:45

kíváncsi vagyok, mi az az egy dolog amit Brokinak el kell mondania. valami olyan lesz, hogy nem azt az alsógatyát vette fel, ami előző nap is rajta volt...

ő-szinte 2012.05.01. 01:01:53

@sawyer_15: bocs, pasi vagy?
mert felmerült bennem, hogy minek a végén látnád szívesen csírát?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gonoszkiralylany 2012.05.01. 01:02:26

@ő-szinte: oké, Csírával kapcsolatban nem vitatkozok :) az elején rosszabb volt, bennem erősebb az a kép, nem tudtam megszeretni (annak ellenére h aláírom, nem hülye és lehet rajta röhögni).

kerdesek05 2012.05.01. 01:02:36

@gonoszkiralylany: sajnos Edina menthetetlen , a szarelem nem csak úgy megy el az hosszú vívódás eredménye lesz, gyanítom talán mikor hazaértek sem tudott teljesen kiürülni mátéból..
Edina bement játszani, szerelmes lett, aztán ennyi.
neki ez volt a játék 80%ban.

foxglove (törölt) 2012.05.01. 01:03:09

@ő-szinte: ezzel én is így vagyok, egy normális, hétköznapi csajnak látom a csírát, csak bele lett kényszerítve ebbe a fehér pókmajom szerepbe. gondolom a műsor előtt is kapott instrukciókat meg a kényszerszünet alatt is bőven.
figyeltem, hogy a riportban és HÉ is állandóan azt akarják kicsikarni belőle, hogy bosszúért liheg.

ő-szinte 2012.05.01. 01:03:21

@sawyer_15: én kezdettől fogva hányok tőle.
nem csipázom az ilyen sunyi embereket.

gonoszkiralylany 2012.05.01. 01:03:38

@kerdesek05: ja, sajnos :( érdekesebb lett volna enélkül.

ő-szinte 2012.05.01. 01:04:05

@makk_ász: ehhehehehehehehehehe
jó meglátás:DDDDDDDDDDDDDD

sawyer_15 2012.05.01. 01:05:07

Mág azon gondolkodtam, hogy ha végső négyesben Hiper vagy Máté benne lenne, én biztos a 'vesztes' párba taktikáznám magam. Ha bármelyikük ott áll a gömbbel, akkor velük szemben a legjobb taktika azonnal eldobni 2,5 millánál, de hogy túl sokáig nem húznák az biztos... A maradék pénz meg megy a másik párnak... :-)))(már a tavalyi alapján)

2012.05.01. 01:05:37

@foxglove: De bosszúszomja is, ze!

2012.05.01. 01:06:29

@ő-szinte: Nem mindegy neked, hogy pasi vagy sem? :)

ő-szinte 2012.05.01. 01:07:51

@foxglove: igen, nagyban benne lehet a viasar keze:-)
én csipázom, sztem jó arc:-)
és nem sunyin támad.
viszont nincs bocsánat:-DDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.01. 01:08:13

@szerivan: nem vagyok benne biztos, csak az ilyen kérdésekkel (sarkítok) mit lehet kezdeni: Csíra, UGYE bosszút akarsz állni? UGYE?

sawyer_15 2012.05.01. 01:08:36

@ő-szinte: ja-ja... van, aminek a végén Csírát, van, aminek Noémit... :-)

ő-szinte 2012.05.01. 01:09:40

@sawyer_15: igen, ez az önirónia emberivé és szerethetővé teszi:-)
(direkt nem írtam őszintét, mert már áááááááááááá... )

foxglove (törölt) 2012.05.01. 01:09:50

@ő-szinte: nagyon kellett nekik egy pókmajom 2.0, de csírán látszik, hogy ez idegen neki. okos, meg játszik, de nem geciségből, mint PM, hanem a játék kedvéért.

ő-szinte 2012.05.01. 01:12:02

@szerivan: pufi, mindegy:-)
csak egy csaj nehezen látná szívesen csírát a farka végén:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezért volt a kérdés;-)

ő-szinte 2012.05.01. 01:12:46

@foxglove: ehhehehehehheheheheeehhehehehe
igazad van:-)

sogeking 2012.05.01. 01:14:41

@ő-szinte: ma már az is megoldható :)

amúgy Ágica van az ezo Tv-n :)

ő-szinte 2012.05.01. 01:15:18

@foxglove: mogyi, nem mentem kasztingra oszt ezt kapták:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 01:15:50

@foxglove: de amúgy totál így látom én is:-)

sawyer_15 2012.05.01. 01:16:07

@foxglove: +1... és legalább úgy teszi érdekessé a játékot, hogy nem vérgeci mellette, csak annyira, amennyire bármelyikünk lenne...
legalábbis én teljesen meg tudtam érteni, amikor visszavágott, amiért első körben kirakták... ha bent lennék, én sem tettem volna másképpen...

foxglove (törölt) 2012.05.01. 01:16:59

@ő-szinte: ez nem állapot!!!!:D vv6 kasztingra most már muszáj elmenned!:D

sawyer_15 2012.05.01. 01:19:08

@ő-szinte: tudom-tudom, végtelenül buta fejeket tud vágni, viszont végtelenül vonzóan táncol... csak ennyi... :-) (Vajon hol szerezte a gyakorlatát, he-he?)

sawyer_15 2012.05.01. 01:20:17

@ő-szinte: Még az előző után is?!?!

ő-szinte 2012.05.01. 01:20:20

@foxglove: isten mentse meg tőlem őket:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 01:22:41

@sawyer_15: nem csak buta fejeket vág... de hát nem az eszéért tetszik neked;-DDD
amúgy ez volt az első, ami felmerült vele kapcsolatban :-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 01:24:35

@sawyer_15: :-DDDDDDDDDDDD
azt fekete ponttal minősítem, de alapjában véve...;-)

sawyer_15 2012.05.01. 01:31:24

Köszi, amúgy úgy látom, többségében egyezik az értékítéletünk... végülis még Noémi esze kapcsán is...

ő-szinte 2012.05.01. 01:35:56

@sawyer_15: mije?:-DDDDDDDD

és mi lett az első 14 sawyerrel?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.01. 01:37:39

pufi! gyere ki az ágyneműtartóbóóóóóóól

sawyer_15 2012.05.01. 01:46:11

@ő-szinte: Elvesztek... (=> Lost)
Bocs, ez kicsit erős sorozatgeek komment volt így h2-kor...

ő-szinte 2012.05.01. 01:50:53

@sawyer_15: hátttt, még dolgozz rajta egy kicsit:DDDDDD
és még csak háromnegyed múlt;-)

na jó szuszogást mindenkinek:-)))

sawyer_15 2012.05.01. 01:54:45

@ő-szinte: Elvesztek helyett "Eltűntek"... mondom, hogy késő van...

add meg a jelszavad 2012.05.01. 01:57:54

@ő-szinte:
lecsuklóztak a fáradó embereket?

kerdesek05 2012.05.01. 02:22:34

FSZK 172 centi magas.. Ezek szerint a többiek alacsonyabbak. jóval..
www.universalqueen.com/2009/03/miss-alpe-adria-international-2009.html

kerdesek05 2012.05.01. 02:24:00

az edenhotel.tv link miért szűnt meg?, kezdetben nagyon jó, bőséges adatot közölt..
blog.harder.hu/eden-hotel-2/

kovácspéterke 2012.05.01. 08:11:31

@Pácsó Ármándó: vagy csak öt pár marad, és az újak nem választhatják egymást.

kovácspéterke 2012.05.01. 08:14:10

@makk_ász: én is vmi ilyet várok. vagy elmondja, h nem szerelmes, és nem akar visszaélni a helyzettel, de kussol a volt csajáról.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 08:26:54

@Mrs. Jackman: Eddig oké, de a fiúk mögé állnak a lányok vagy a lányok mögé a fiúk? Most nincs se lány, se fiú többlet

Müszélia 2012.05.01. 08:31:55

@Mrs. Jackman: ez jól hangzik. megnézném, mit kezd kírával broki.

LoveMy 2012.05.01. 08:34:12

@Pácsó Ármándó:
Szia ;)
Sehol sem jó az extra linkje.
Nem tudsz valami nézhető linket?

(Elfogyott az a rengeteg fincsi husi?
Még nem ért ám ide:( bár lehet, hogy ebben a melegben már magától jön :)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 08:41:48

@LoveMy: Szia!
Sajnos nem tudok másik linket. Még az este megnéztem. Anikó vállalhatatlan volt, de úgy láttam az előzetesből, hogy folytatja. Lehet, hogy annyira bediszkul, hogy kényszerzubbonyban kivezettetik :-)

(Nagyon kapós volt, biztos leették a keselyűk röptében :-)Ma mi megyünk máshoz grillpartyra, majd gondolok rád :-)

Snoopyzit29 2012.05.01. 09:03:31

Sziasztok! Még nem olvastam a mai hozzászólásokat, csak a véleményemet mondanám el:
Anikó egy elmebeteg, hisztis, paraszt, kétszínű, gerinctelen, hülye k**va. (Bocsánat, de ez nagyon kikívánkozott!)
Máténak hihetetlen milyen bőr van a képén. Nem gondoltam, hogy neki még lehet ennél is lejjebb, de mint az ábra mutatja igen. Nem tudom lesz-e csaj, aki a műsor után egyáltalán szóba áll vele. Ez Anikóra ugyanúgy vonatkozik. Sajnálom azt a faszit, akit be fog hálózni legközelebb. Szánalmas.hu

LoveMy 2012.05.01. 09:12:21

@Snoopyzit29:
Teljes mértékben egyet értek veled!
Mindkettő vállalhatatlanul leírta magát, mindkettő gerinctelen, és aljas. Az elejétől a Hiéna semmis volt, aztán volt vita, és ott elüvöltötte magát őrmesteri szinten, na onnantól lejtő. Amit az utóbbi időben LMZ-vel művel, az mindennek a legalja és itt nem a szexre gondolok! A Mátét kedveltem az elején, főként az Edina-féle románc miatt, de az exrandi és annak következményei miatt, már gerinctelen és aljas lett.

Snoopyzit29 2012.05.01. 09:20:40

Most már hogy kibeszéltem magamból az Anikó és Máté utálatomat ki is fejteném, bár nem hiszem, hogy lenne olyan néző, aki ezek után még bármelyiküknek drukkolni tudna (ez csak az én véleményem!). Szóval Anikó ölelgeti Mátét, szórakozik Félikerrel (ja és neki Krisztián is nagyon fontos volt mint tudjuk), de 2 nappal ezelőttig még Leventével képzelte el a játékot és még kefélt is vele. Gyakorlatilag a párok napján szembeköpte Leventét és mindezek után még neki áll feljebb, hogy mindezen eseményeket Levente megbeszéli Kírával. Ahogy viselkedett vállalhatatlan és minősíthetetlen, szerintem elgurult a gyógyszere vagy nem tudom. Embert nem láttam még így viselkedni. Levente milyen normálisan meg akarta beszélni, tudom ezt nem lehet, de a való életben Anikónak ilyenkor egy hatalmas pofon szerintem segített volna. Kegyetlen volt komolyan mondom. Remélem Levente és Kíra szövetkeznek. Kíra nálam még mindig az abszolút kedvenc. Mátéról valaki az post elején jól leírta, amit én is gondolok, gerinctelen, amit Edinával csinál. Edinának ha van egy kis esze, akkor kurva gyorsan elkezd másik párt keresni. Jó lehet neki a Pít vagy mivel Noémit nem szereti lenyúlhatja Dávidot, de szerintem tőle meg kirázza a hideg. Kérdés, hogy Pít milyen gyorsan rakná parkolópályára. Nem tudom, hogy a fiúk vagy a lányok választanak vagy hogy lesz, de Anikónak MENNIE KELL!

jo.e 2012.05.01. 09:48:46

Igaz, hogy késő' volt, meg előtte letompított az adás, de féliker és naiva párbeszédéből 1 kib..t kukkot sem értettem :( Hogy miről beszéltek ezek? Addig fogtam, hogy feladat v. nem. De aztán... Mondjuk Edina az extrában is pontos precíz mondatokkal operált amikor Noémiről beszélt Mátéval. Ezek a mai fiatalok... :))
---
Közben az jutott eszembe - amikor Csíra azon a pulton v. hol riszált, h. tisztára olyanok, mint a patkányok a Macskafogóban a macskák buliján a kalitkában. Csíra még alkatilag is olyan, mint a butábbik patkány :)

ő-szinte 2012.05.01. 10:13:58

@jo.e: :-)))))))))
macskafogó,hehe

kovácspéterke 2012.05.01. 10:26:04

én asszem egy kíra, elemző, edina, pít végső négyest szeretnék.

Snoopyzit29 2012.05.01. 10:26:17

Cathcart ezredes 22:26-os hozzászólása:
Broki meg Hiper olyan pokoli mélységekbe süllyedtek, hogy utánuk kéne küldeni James Cameront a tengeralattjárójával...

LOL!!!!!!!!!!!

Vadkörte82 2012.05.01. 10:27:51

@Mrs. Jackman: jelen állapot szerint ezzel a négyessel én is kiegyeznék!

Snoopyzit29 2012.05.01. 10:28:49

Remélem ez a Roland fiú kap védettséget és kivágja a Mátét. Az alapján, amit mondott, hogy ki a nőideálja, tisztán mintha Edináról nyilatkozott volna.

kovácspéterke 2012.05.01. 10:29:01

onnan igazából már mindegy ki nyeri meg, de sajnálni fogom, akit átbasznak. asszem a legjobb a kira-pít döntő lenne, a két kavarógép elég keményen nézne egymás szemébe.

kovácspéterke 2012.05.01. 10:30:35

viszont ez a márk borzasztóan kétszínű vagy borzasztóan buta, vagy mindkettő.

Snoopyzit29 2012.05.01. 10:32:59

@Mrs. Jackman: úgy gondolom Márknak egy tényleg biztos párja lehetett volna a Kíra. Ahogy segített neki a Kíra az ikerfeladatnál, gyakorlatilag segítette őket abban, hogy Márk végül védettséget kapott. Nagyon buta fiú ez a Márk, sehol sincs a Kírához agyban. Márk azt hiszi, hogy egy Anikóval majd jól fog járni? Höh...

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 10:39:28

@Snoopyzit29: Márknak két élete van. Ezt az Anikó szimpátiáját annak tudom be, hogy nyitni akar hirtelen minél több csaj felé, mert fosik Kírától. De mi van akkor, ha ismét a fiúk mögé kell állni? Anikó odaállna Márk mögé? És az új csaj?

Snoopyzit29 2012.05.01. 10:43:38

Olvastam korábban itt, hogy Máté és Noémi smárolni fog és ez valami előzetesben volt. Hol lelhető fel ez az előzetes? Köcci :)

playoff szakáll 2012.05.01. 10:43:49

"Így esett pofára Petra is, csak mondom."
Plusz emellet még vagy 6 ilyen, amiért minél előbb kell ezt olvasni.
Respekt! :D

playoff szakáll 2012.05.01. 10:45:09

Helyesen "emellett", de vállalom az előzőt is...

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 10:50:18

Ha akarnának egy kis "műsort" a szerkik, akkor azt mondanák nekik: Kedves régebbi párok, most nektek kell eldönteni, hogy Roland vagy Betti kapjon védettséget, van rá fél órátok.
A fiúk Bettit akarnák a lányok meg Rolandot. Lehetne kulturáltan megbeszélni a dolgot :-))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.01. 10:55:54

@Pácsó Ármándó: én csak simán felajánlanám h. adja oda a régi párját valaki és akkor a leendő védettsége rászáll a felajánlóra jövő hétre - kíváncsi lennék hány "erős" régi pár állná ki a próbát, sztem Edina repülne haza de val.szeg Hiper is

vernal 2012.05.01. 10:59:28

@kerdesek05:
Az FB fotó Noémiről február 24.-i, de ezen cikk szerint csak március 7-8. körül ért véget a játék.....:
www.borsonline.hu/cikk.php?id=54469

Noémi anyja spoilerezett?

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 10:59:32

Good morning! :D

Én nem tudom tegnap belealudtam, vagy mi történt.. de meg mernék esküdni, hogy láttam egy olyan jelenetet az előzetesben, hogy Naomi meg Broki a pultnál enyelegnek és Edinka lejön ilyen pizsicuccban.... és "rajtakapja" őket..
Volt ilyen, vagy ezt csak álmodtam ???? :D:D

kovácspéterke 2012.05.01. 11:00:33

@Snoopyzit29: az első adandó alkalommal petra mellé sodródott, nem értem, miért. kiváncsi vagyok, mit tett volna, ha petra beáll mögé. de az, h nem tartja a száját két percig, borzasztó idegesítő.

vernal 2012.05.01. 11:02:01

Biztos vótmár, de csak ma láttam NoéMilfMutter FB-jén, hogy Ikrek szerepeltek Lola klipjében:

www.youtube.com/watch?v=sucQwtVQkEk

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:03:20

@jadebulgari: De ehhez tudni kéne melyik új kap védettséget. Vagy mindkettő? Vagy csak az akinek felajánlanak valakit? De mindkettőnek felajánlhatnak.
A jövő héten mihez kezd a védettséggel valaki, ha a héten esetleg kiesik. Vagy erre a hétre is kap védettséget?
Megannyi kérdés :-)

Amit én írtam az nem arra jó, hogy eldöntsék ki lesz védett az újak közül, mert nem tudnának megállapodni. Arra jó, hogy összeugrassza a párokat a kiválasztás előtt :-)

sawyer_15 2012.05.01. 11:04:53

@Snoopyzit29: Azon gondolkodtam, hogy ezek után a kinti életben ki állna össze akár Mátéval, akár Anikóval?!? (Mondjuk Pókmajom is leakasztott egy Corvette-kulcsot, meg egy karikatúrának beillő plasztikázást, egészségére...)

Persze gondolom, ahogy lenni szokott, jön majd a duma, hogy bent csak szerepet játszottak, a játék meg taktika kedvéért adtak más személyiséget.

Véleményem szerint azonban éppen fordítva van, egy ilyen zárt mikrovilágban ideig-óráig lehet csak szerepet játszani, a folyamatos nyomás, stressz, a gyakorta változó helyzet, az erős kapaszkodók hiánya vagy a bent kialakuló kapcsok elvesztése, a fáradás pont azt váltja ki, hogy egyre inkább a valós személyisége mutatkozik meg a játékosoknak, egyre inkább kiesnek a szerepből (ha próbáltak is valamit felvenni)...
Szóval Máté és Anikó az életben is az antracit szintjén lehetnek kb...

kovácspéterke 2012.05.01. 11:05:41

@vernal: nem tudom, de nekem engedi a facebook, hogy régi képeket töltsek fel ;), vagy vmit nem vettem észre.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:05:58

@paranyuszi: Ugyanezt álmodta LoveMy és kerdesek05 is :-)
Mit szedtek ? :-)
Valószínűleg a héten lesz valamikor adásban.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.01. 11:06:19

@Pácsó Ármándó: pölö lehetne most az a védett akinek a legtöbb ellenkező nemű ajánlja fel, h. hazaküldi hirtelen a párját - cserébe ő jövő héten védett :D így aztán az utsó pillanatig mehetne a reszketés

Banyus83 2012.05.01. 11:06:46

Sziasztok! Most néztem meg a tegnapi részt...

Broki és Hiper ismét alulmúlta önmagát )ne hittem, hogy ez még sikerülhet, de igen...nekik összejött!!!). Már annyit koptattam a számat a Broki-Edina dolgon és őszintén, már lassan kezdem unni őket, de azért Broki tényleg tipikusan azt a tendenciát követi, hogy addig kell kóstolgatni Edinát, míg talál valamit, main ő sértődhet meg...ááá, nem is mondok semmit...aztán nagylelkűen megbocsát, miután még Edina alázkodik meg??? A franc se érti ezt a nőt se!!!!
Azért mekkora kib.szás volt Brokival ez a szerelemnap :-) ennyit megérdemelt!!! Simán!!! Az ajándéka szánalmas volt, Edináé viszont tetszett!!!!

Hiper meg már tényleg a legeslegeslegalja mindennek!!!! Az emberiség szemete és szégyene!!!!

A nap beszólása nálam: "Mit röhögsz? megint bohócot ettél?" by Márk Csírának... :-D

Mi van???? Broki FSZKval smárol????? Ezt hol láttátok????? Ez a faszi aztán komoly!!!!! :-)

Kíváncsi vagyok, mi lesz a holnapi vallomás...Edina kisírt szemét látva az exnő, de láttunk már ennél nagyobb átverést is előzetesbe :-))

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2012.05.01. 11:08:20

Biztos írták már mások is, de: ha nem lenne rózsaszín ködfelhő Naiva agyán, akkor bőven kilógna az agyhalottak közül...felfelé természetesen! :(

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:09:29

@sawyer_15: Plusz egyre bizalmatlanabbak és paranoiásak lesznek, pláne ha van bennük rá hajlam is

Banyus83 2012.05.01. 11:11:53

@Pácsó Ármándó: Na, az vicces lenne :-) Viszont én azt hittem, a két új közül 1ik még kiesik a párválasztó előtt, mert különben hogy lenne? De aki védett, az gondolom már nem eshet ki...ergo akkor lehet, hogy aki nem kap védettséget megy is rögtön??? Maradhatna felőlem bármelyik...Bettike Márkra van rákattanva, Roland meg Andorra, ha jól értettem...legalábbis egyelőre...

vernal 2012.05.01. 11:12:44

@Mrs. Jackman: Nekem is engedi. Lehet csak túlkombináltam, hogy nem véletlen a dátum és a "de rég láttalak kicsi lányom" kép közötti kapcsolat.

sawyer_15 2012.05.01. 11:15:55

@Pácsó Ármándó: Hát Anikóban van akkora hajlam a paranoiára, mint egyszeri kdnp-sben a képviselői fizetéskorlátozás megtorpedózására...

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:17:47

@jadebulgari: Az is egy jó kis kivégzés lehetne :-) Biztos, hogy túljelentkezés lenne :-)

kovácspéterke 2012.05.01. 11:20:33

@vernal: az is lehet, h épp hiányzott neki vagy vmi.

kerdesek05 2012.05.01. 11:21:18

@Pácsó Ármándó: lehet jön még be valaki.

egyébként ha lány többlet van, és van fiú akinek nem jutna pár, az a fiú is kiesne?

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:23:55

@Banyus83: Muszáj lenne az egyiknek kiesni, de hogy döntik el melyik?
Roland azt nyilatkozta a riportban, hogy akár még prütykölne is. Úgy néz ki két szuszogósnál is üresedés lesz :-)

@sawyer_15: Biztos jót mondtál, de nem követem a parlamenti realityt, sorry.

Vadkörte82 2012.05.01. 11:25:15

@Banyus83: én is most néztem meg a tegnapi részeket..egyetlen pozitívum, hgy végre történik valami:)))..azért nagyon örülnék ha Broki repülne végre..:))

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:26:31

@kerdesek05: Még egy pár :-)
Valószínűleg, bár ilyet még az idén nem láttunk. Szerinted van olyan fiú bent akit elkerülnének a lányok?

kerdesek05 2012.05.01. 11:27:19

@Snoopyzit29: ezeket az előzeteseket amik a műsorok előtt mennek nem nagyon szokták feltenni, maximum ha valaki felvette az egész adást és úgy felteszi netre, de viasat nem hiszem, ők csak a műsor végi előzetest meg a promocíós videót teszik ki.
Bár ez elég nagy horderejű lépés, lehet kiteszik még:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 11:28:18

@Pácsó Ármándó: Akkor nem haluztam.. :D Oksi.. :) Jahh megint előbb írtam és még nem olvastam... hiba..hiba. :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.01. 11:28:36

Mindenki engedelmével én nem olvasnám végig az ötszázsok hozzászólást, szóval lehet hogy erről már ment a diskurzus, hogy ti. mi lesz most, hogy az ivararány egyenlő az új beköltözők után is? Azt hallottuk tegnap hogy valamelyik újak védettsége lesz, de könyörgöm, a másik n essen ki! Szerintem ma vagy holnap hazaküldenek valakit, pl. egy játék utolsó helyezettjét vagy ilyesmi, és a párválasztón meg még valaki kiesik.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:28:41

@Vadkörte82: Broki egy túlélő, ha csókolózik Noéval is és tegnap Anikó is nagyon ment utána.

Vadkörte82 2012.05.01. 11:30:17

@Pácsó Ármándó: na Ancsika és mácséka megérdemelné egymást :))megnézném az az éjszakai szuszogásukat:))na nem komolyan.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:31:59

@paranyuszi: De legalább beismered a hibádat, ez fontos :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:34:55

@Vadkörte82: Na de Noé mit gondolt? Csak arra tudok gondolni, hogy Broki bekente magát barna cipőboxszal és ez tévesztette meg.

@jadebulgari: Meg tarkólövést :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 11:36:02

@Vadkörte82: Én megnézném..:D a Paranoid meg a Hűség szobra.. de szép pár lennének!! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.01. 11:36:15

@Pácsó Ármándó: én mindet feláldoznám :) a mostani párokat elnézve nem sok ember van biztonságban

Vadkörte82 2012.05.01. 11:38:05

@jadebulgari: amilyen 'furák' a viszonyok most bent, lehet szerencséd lesz és láthatod :)

@Pácsó Ármándó: ez az összebújós 3-as erotikus tánc tegnap volt a ruhák alapján..most már Edinkának kéne egy jó párt találni.

kerdesek05 2012.05.01. 11:39:18

akartok andival kangoozni?

vagy tesójával, aki mint tudjuk andor-naíva függőágyas beszélgetésből, izmosabb nála?
www.facebook.com/photo.php?fbid=339782352736494&set=a.339781676069895.75633.137736632941068&type=1&permPage=1

LoveMy 2012.05.01. 11:40:20

@Banyus83:
Szia!
Ha tudsz egy működő linket az extráról ( nem baj, ha letöltendő) lecci tedd fel, mert a viasatnál hibásak a linkek és egyenlőre nem találok működőt! Köszi :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.01. 11:42:11

@Vadkörte82: nagy szám lenne
@kerdesek05: Ostobenkó mindent megtesz? a végén megnyeretik vele

Snoopyzit29 2012.05.01. 11:43:38

Szerintem is az a forgatókönyv lesz, hogy ma kib*szaréntanak valakit valami játék vagy felajánlás vagy mit tudom én milyen formában és akié a védettség lesz és ezáltal többen lesznek (fiúk/lányok) úgy lesz a párválasztás. Valamiért úgy érzem, hogy Roland fog védettséget kapni (ez csak olyan női megérzés, majd kiderül működik-e). Hi-hi

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:44:38

@paranyuszi: Fel is nézek rád! :-)

@jadebulgari: Kivéve talán Andit amíg nem kritizálja Pítet :-)

@kerdesek05: És lehet, hogy ezt a smárt fogja Máté megindokolni Edinának: "Valamit el kell mondanom neked! Te is láttad, hogy most csókolóztam Noémivel. Nos, sokkal jobb volt, mint Te. Annyira mélyre dugta a nyelvét, hogy beleivott a sörömbe. A kisujját pedig hátulról bele... Szóval inkább őt választom" :-))

kerdesek05 2012.05.01. 11:45:41

@Snoopyzit29: menjen ki 3 ember a betonkilátóhoz, és jöjjön a cápa zenéjére HÉ majd az egyik szórja ki a másikat:)

Snoopyzit29 2012.05.01. 11:46:05

Az Éden Hotel már tényleg brazil szappanopera kezd lenni :)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:47:08

@Vadkörte82: Levit? Hűséges és türelmes fajta.

Banyus83 2012.05.01. 11:47:12

@Pácsó Ármándó: :-) Ez jóóóóó... :-)

@LoveMy: Én fizetős oldalról töltöm le, bár nem tudom, mailben el lehet küldeni??? mert akkor el tudom küldeni...

kerdesek05 2012.05.01. 11:47:47

@Pácsó Ármándó: edina most szerelmes ezt is elfogadná. jó akkor azért még együtt vagyunk kérdéssel be is fejezné a traccspartit.

sajnálom edinát mert igazából kilóg onnét, ő szerelmes lett, nem pedig játékos..
oké jól érzi magát, de ez csak egyik része a kinti mehikói létüknek

kerdesek05 2012.05.01. 11:48:32

@Banyus83: ez engem is érdeklen banyus!

LoveMy 2012.05.01. 11:50:35

@Snoopyzit29:
Remélem igazad lesz (bár az elején nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, mert az elején még kedveltem!) de Máté essen ki, mert nem érdemli meg azt sem, hogy bent élvezkedhessen, nem hogy a pénznyereményt!

@Pácsó Ármándó:
:D
FSZK (most már én is így fogom nevezni, mert eddig noémiztem, de a mátéféle smaci miatt már csak ennyit érdemel)
is nagyon lesüllyedt, hogy Edina "baráti" vagy legalább bensőséges viszonyával ilyen mocskos módon visszaéljen!

LoveMy 2012.05.01. 11:51:31

@Banyus83:
Ha priviben el tudnád küldeni, nagyon szépen megköszönném! :))))))))))))))))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.01. 11:51:41

@Pácsó Ármándó: Pít is mindent a nyereményért, lehet Andi levágja ezt hamar
@Snoopyzit29: későn jöttek bele :)

Vadkörte82 2012.05.01. 11:51:55

@Pácsó Ármándó: hát mi van ha Kíra lecsap Levire?:)) na ma este okosabbak leszünk..vagy nem.

@Banyus83: nekem be van állítva állandóan felveszi a upc-box..így akkor nézem amikor akarom :))

@kerdesek05: pedig szerintem Edinka jó játékos lehetne..

Snoopyzit29 2012.05.01. 11:53:08

@LoveMy: Talán ez kell (Máté-Noémi smár), hogy Edina felébredjen Csipkerózsika álmából. Tegnap már én is komolyan sajnáltam. Eddig szimplán naívnak tartottam, de most már belátom, hogy tényleg totál elvakítja a szerelem. Az azért poén volt, amikor Noémire azt mondta, hogy naív. Az durva volt.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:55:02

@LoveMy: Ahhoz, hogy Máté essen ki Rolandnak kellene Védettséget kapnia és valamiért Edinát választania akivel eddig nem nagyon foglalkozott. Akkor inkább már legyen Fekete Terhes Hattyú (Betti) a védett és álljon Márk mögé miután Kíra odaállt Levihez és Anikó Márkhoz.

kerdesek05 2012.05.01. 11:55:58

nagykanizsai buliról vannak képek valahol?
edina máté és niki volt ott.

LoveMy 2012.05.01. 11:57:20

@Vadkörte82:
sajna nekem nincs viasat6 és most hibás online linkeket raktak fel :(

@Snoopyzit29:
remélem is!
Hát szerintem FSZK-ban is van elég naívság, csak nézőpont kérdése!

Snoopyzit29 2012.05.01. 11:59:13

Ráakadtam a neten egy régi ÉH1-es videóra és ott az volt a felvezető szöveg, hogy 35 fiatal játssza a játékot. Ezek szerint még 7 embernek kell bejönnie a maradék 3,5 hét ben? Jól számoltam?

Banyus83 2012.05.01. 11:59:51

@LoveMy: Írd meg privibe a mail címed és akkor átküldöm...mert szerintem innen nem tudom...

@kerdesek05: Te is :-)

@Snoopyzit29: Hát jó lenne, ha ez már ráébresztené...főleg, hogy Náomit úgy ahogy a barátjának tartja Edina szerintem...

ő-szinte 2012.05.01. 12:00:28

@foxglove: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
komoly!;-)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 12:01:46

@jadebulgari: Andinak bejön Pít mint férfi és egyenlőre bízik benne szerintem.

@Vadkörte82: Ma este még nem csap le jobban, mint eddig, bár ha Anikó folytatja az ámokfutását, akkor minden megtörténhet, még Hipert ki is zárhatják eü. okok miatt.

@Snoopyzit29: Noéra a legjobb jellemzés az amit mondtak, hogy nyers

ő-szinte 2012.05.01. 12:01:59

@Pácsó Ármándó: kultúráltan... ehhhehehhehehehehehehehe

ő-szinte 2012.05.01. 12:05:24

@sawyer_15: sztem a hasadó anyagok környékén;-DDDDDDDDDD

ZuzuPetals 2012.05.01. 12:06:26

Én esküszöm nem láttam, hogy Broki meg FSZk csókolóznának. Én csak annyit láttam a jelenetben, hogy FSZK ül, Broki meg vele szemben áll és odahajol, majd átöleli. Ti hol láttátok, hogy csók lett volna?

ő-szinte 2012.05.01. 12:06:42

@jadebulgari: menjél szerkinek az rtl-hez;-DDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 12:07:05

@Banyus83: "@LoveMy! Írd meg privibe a mail címed" Megírjam neked? :-)

Banyus83 2012.05.01. 12:08:06

@Pácsó Ármándó: Tőlem te is megírhatod... :-D

Banyus83 2012.05.01. 12:10:35

Jézusom! Hiper az Extrában még gázosabb!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ...agyfaszt kapok ettől a nőtől!!!!

Pít-Edina párost akarok!!!!! :-)

kerdesek05 2012.05.01. 12:10:57

@Snoopyzit29: 3 ceremnónia lesz plusz az utolsó hét, szóval lehet annyi új játékos még.

Vadkörte82 2012.05.01. 12:12:42

@Banyus83: :)))) éljen május 1.-je!!!! igen Pít-Edinka páros!! Andor nagyon gáz, azt hiszi 4 nap után már átlátja a dolgokat..butus :)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 12:12:52

@kerdesek05: Képzeld el, hogy bemegy valaki utolsónak és az lesz az egyik nyertes, aki meg bent tipródik az eleje óta az csak les :-)

ő-szinte 2012.05.01. 12:15:10

@kerdesek05: edinával az van, hogy kicsit benézte a műsor címét, mer ez nem a zedinaférjetkeres...

ZuzuPetals 2012.05.01. 12:16:41

@ő-szinte: Hát ja. És nem a ki lesz gyorsabban szerelmes akárkibe vetélkedő.

ZuzuPetals 2012.05.01. 12:17:19

@Pácsó Ármándó: köszönöm, akkor majd figyelek, bár én tényleg nem hiszem, hogy csók volt.

Snoopyzit29 2012.05.01. 12:17:46

@Pácsó Ármándó: de milyen bizalomra számíthat az, aki utolsó 1-2 héten megy be? Hát nem sok jóra számíthat szerintem.

inmemancsi 2012.05.01. 12:18:01

szasztok gyerekek ne hari, de le maradva megint két kérdés:
mikor csókolózott noémi és máté én sak a transzvesztivel láttam puszilkodni ?
másik:transzhipper mikor unta meg a kuglifejűt?

ő-szinte 2012.05.01. 12:18:14

@LoveMy: mért edina különb? ő ugyanolyan jó barát, mint naomi;-) milyen szépen ekézte tegnap:-DDD meg ki akarja rakni...
igazi jó barátnők, megérdemlik egymást:- DDDDDD

crazyfish 2012.05.01. 12:21:42

Nem mackó hanem Director úr...:)))

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 12:22:31

@ZuzuPetals: Itt leírtam, hogy történt valójában :-) >Pácsó Ármándó 2012.05.01. 11:44:38<

@Snoopyzit29: De ha a győztesjelölt annyira meg van szorulva, hogy kell valaki hirtelen és a bent lévőkben nem bízik? Persze ehhez egy bizalomgerjesztő egyéniségre is szükség van. Na majd meglátjuk, de poén lenne :-)

beacska 2012.05.01. 12:23:19

Megnéztem a tegnapit, semmi vállalhatatlant nem tett benne Anikó. nem olvaslak el titeket, mert gondolom, Anikó mocskolása megy. Hogy mire képes a TÖMEGHISZTÉRIA!!! Nyugodtan kérjétek ki magatoknak, de ha legalább 1 ember lesz, aki magába néz, már érdemes elhalasztani az Árvizet!
Én így látom Anikót: nagyon megviselte,amikor elvesztette Gábort. Akkor elhatározta, soha többé nem fog kötődni senkihez. Viszont már az első nap óta bejön neki Levente. Küzd ellene, a Riportba mondogatja is, hogy NEM, NEM, NEM, de ez szart sem ér. Olyan régen van bent, hogy a fejében már Levente össze is mosódott Gáborral (aki szexuálisan SZINTÉN bejött volna neki). A tegnapiban Fatternek szólította Leventét. A Párválasztók számára egyre stresszesebbek, retteg, hogy elveszik tőle a Leventéjét. Próbál kitörni a kötődésből, így jön le neki. Ezt láttuk tegnap is.
Jaaaa, hogy Edina, Márk és Anikó gerinctelen szarcsimbók mert jól elvannak egymással? Miért? Mik lennének, ha az újakat rohannák le? Egyáltalán nem baj, hogy Anikó Márkkal jóban van. És egyenesebb dolog tőle, hogy szemtől szemben kérdez rá Leventére, mint Levente (bármennyire is bírom őt) duzzogása a háta mögött!!

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!

ő-szinte 2012.05.01. 12:26:39

@Snoopyzit29: ha ügyes vagy pillanatok alatt ki lehet alakítani a bizalmat:-) ráadásul előnyben van az újonnan érkező, mert benne még nem csalódhattak...;-)

Deutsche Gabbana 2012.05.01. 12:27:08

@beacska: öööööööööööööööö
te vagy Anikó, csak álnéven? :DDD

ZuzuPetals 2012.05.01. 12:27:15

@Pácsó Ármándó: köszi, visszaolvastam. :D :D Így már világos minden, nem maradt kétely sem. :)

vécés jóska 2012.05.01. 12:31:40

@beacska: Nem hittem volna, hogy valaki a világon még szereti Anikót (a kőgazdag szülein kívül), főleg a tegnapiak után... Van egy ízlésed nem mondom. Ez a nő egy elmeháborodott, beteg ember, esélytelen, hogy olyan érzések munkálkodjanak benne, amiket leírtál, pedig jól hangzik :)

kerdesek05 2012.05.01. 12:32:20

@Deutsche Gabbana: igen ő Anikó, csak már a Hiper kettő üzemmódban van, ami ír is blogokra:)

fülesboci 2012.05.01. 12:34:34

az egészben ez a csinos kis jószág az uccsó képen-ér valamit

AdnamA 2012.05.01. 12:40:04

@beacska: Nnnnna. Ezért a bejegyzésért érdemes volt benézni a fórumra...

:-DDD Anyámpriznicelj!

király vagyok 2012.05.01. 12:47:43

asz ilyen gádzsikat oda kelesz szögezni a parkedtához és kurja hátulról mindenki akit meghivol még a kutyák is
asz be lesz törve a gecibe

LoveMy 2012.05.01. 12:55:00

@Banyus83:
Elküldtem (gmailes) Köszönöm szépen :)
Addig sem ér csigázni, hogy mi volt az extrában ;)

vécés jóska 2012.05.01. 12:55:18

@király vagyok: Ez is építő jellegű, kellemes kis hozzászólás, éljen május 1., hajrá magyarok! :D

foxglove (törölt) 2012.05.01. 13:32:06

Mennyi esély lehet rá, hogy Elemző kibassza Ancsikát a párválasztón? Vagy ez csak egy túl szép álom?

foxglove (törölt) 2012.05.01. 13:37:30

@gyvy: azaz "benne van a pakliban":)

Hurri Kán 2012.05.01. 13:38:22

@foxglove:
Vagy igen, vagy nem. Ez a három lehetőség van. :D

inmemancsi 2012.05.01. 13:38:49

@foxglove: 0:-1 hez kb. transzi csak akkor lesz kirúgva ha valakivel össze tud fogni kuglifej, bár még ahhoz is béna

inmemancsi 2012.05.01. 13:41:06

ebben az elba..tt országban minden és mindenki eladó

raar-pingvin 2012.05.01. 13:41:47

@kerdesek05: könyörgön, Edina miért lóg ki a többi liba közül? Ugyanolyan fancsali fejet vág, és pont olyan kevéssé érdeklődő, mint egy pár újonnan beköltözött és azonnal kivágott barna lány, csak ő még dugott is hetekig valakivel. Ja persze, ezt nem lehet a szemére vetni, mert annyira szerelmes lett, pár nap alatt, hirtelen egy számára ismeretlen pasiba. Aha, Edina más. Meg Edina okosabb mint a többi. Ne vicceljetek!

vécés jóska 2012.05.01. 13:42:58

@foxglove: Szerintem ma ugrik a majom a vízbe. Ha Hiper nem tudja megmagyarázni Levinek, hogy miért ekkora kötsögláda mostanában és nem kér bocsánatot, akkor szerintem Elemző kibassza. Kezd kibújni a papucs szerepkörből. Én egy LMZő - Csíra fúziót vizionálok. De szép lenne!

inmemancsi 2012.05.01. 13:45:42

@raar-pingvin: mert kinéz valahogy? és van gesztikulációja? és folyamatosan tudm beszélni? tud egymással összefüggő értelmes mondatot mondani? ebben a mezőnyben nem nehéz okosnak lenni, edina itt az

vécés jóska 2012.05.01. 13:53:54

@inmemancsi: Pingvinnel kell egyetértenem. Van Geszti kulációja? A csaj egyfolytában nyafog meg affektál, mint egy 5 éves (és tegnap ő mondta, hogy FSzK affektál!!). Folyamosan tud beszélni? A semmiről. Egyfolytában közhelyeket puffogtat a riportszobában is, annyira unalmasakat mond, igazi sótlan lányka (bezzeg Csíra minden második megnyilvánulása a riportban is egy kincs). Edina okos? Akkor 20 faszi után rá kéne lassan jönnie, hogy valamit nagyon rosszul csinál...

beacska 2012.05.01. 13:56:15

@vécés jóska: AnikóÉK taktikája az, hogy ne tűnjenek sem a legerősebb, sem a leggyengébb párnak. Levente hibázott, amikor Anikó "vallomása" hallatán nagy szemeket meresztett...bááár, így hatásosabb volt. ha tényleg sokat beszélgettek már erről, nem tudom, levente min csodálkozott. Anikó nem válaszolt rosszul, elbizonytalanította a többieket, talán így nem lesznek célpont a köv. Párválasztón. ÜGYES!!!

Snoopyzit29 2012.05.01. 13:57:47

beacska hozzászólására reagálnék ("Megnéztem a tegnapit, semmi vállalhatatlant nem tett benne Anikó. ")

Köszönjük Emese! És hogy egy korábbi hozzászólót is idézzek: Ügyes vagy fiam, leülhetsz egyes.

beacska 2012.05.01. 13:59:24

@Snoopyzit29: ülök. Eddig egyetlen ÉRDEMI megjegyzés sem született. Te is leülhetsz, egyes!:))))) (ez most nem mosoly volt, egyenesen kiröhögtelek)

beacska 2012.05.01. 14:03:52

@Snoopyzit29: ez az Ülj le egyes-duma nagyon elharapódzott a fórumokon. Nagy fokú korlátoltságról tesz tanúbitonyságot, miszerint, ha vki nem a te véleményeden van, az fogja be a pofáját!

azon kívül a vitatkozás magasiskolája is! Büszke lehetsz a hozzászólásodra!

cézé 2012.05.01. 14:06:22

@kicsikepillango:
Én is ezt gondolom róla. Egyszerűen vállalhatatlan a nő. Eddig teljesen racionálisan játszott, saját érdekeit előtérbe helyezve, de ez a tegnapi nyilvános kirohanás szegény Levivel szemben (aki az egyik legnormálisabb fiú a játékban, inkább örülne neki), ez megfoghatatlan. Ráadásul a vége előtt. Jobb lenne neki egy Márk?
Komolyan mondom, szerintem valami pszichés problémája van.

Edinkát, bár ezzel kevesen vagyunk így, én megvédeném. 19 éves, szerelmes nő, én is voltam ilyen, én is hasonlóan viselkedtem. Máté viszont egy görény, főleg az a tegnapi ál-balhé, legszívesebben fejbe rúgnám.

kerdesek05 2012.05.01. 14:07:51

@raar-pingvin: én iylet nem írtam, és ha megnézed valahol egyetértek veled. Edina rossz műsorban van, Mátéval, ezek nem csinálnak semmit, csak Edina szerelmes lett, MÁTÉ MEGTŰRI, A CÉL ÉRDEKÉBEN AZTÁN ELVANNAK.

Pít meg Kyra a legnagyobb konspiráló, ők tettek bele sokat a játékban.

Banyus83 2012.05.01. 14:08:49

@LoveMy: Lassan megy, de remélem lesz belőle valami :-) Csak türelem...

beacska 2012.05.01. 14:09:27

@cézé: megyek majálisozni de még elmondom: ha TÉNYLEG beszéltek már erről a bizalmi-dologról, akkor ez a megjegyzése csak arra volt jó, hogy ne ők tűnjenek a legerősebb párosnak. mert az Újak azokra utaznak, az infókat a régiektől veszik, a benyomáson meg úgyis dolgozik Anikó.

Szerintem ügyes megjegyzés volt, többet használt vele, mint a többiek semmit mondó baromságai...

kerdesek05 2012.05.01. 14:09:34

@cézé: kevered a számokat, Edina 23 éves, és 19re húzott lapot, azaz Mátét: )))

cézé 2012.05.01. 14:13:31

@kerdesek05: akkor lehet későn érő típus:)

@beacska: és a szobában az a jelenet? arra mentek, hogy hátha kihallgatják őket, vagy mi?

vécés jóska 2012.05.01. 14:15:18

@cézé: Edina 23 éves, nem 19. 19 faszival volt :) vagyis mostmár gondolom olyan 22-24el kábé. Az meg hogy szerelmes és hogy ezzel védi mindenki... Attól, hogy valaki szerelmes, nem lenne kötelező, hogy így viselkedjen. Szerintem a női nem szégyene ahogy viselkedik, igaz ez Mátéra is teljesen igaz most már.

sawyer_15 2012.05.01. 14:15:37

@cézé: Nem vagyok benne biztos, de szerintem Edina nem 19 éves, hanem 22-23 körül. A 19 az egy másik fontos szám az életében.
Ha ennyi idősen, ennyi 'tapasztalat' birtokában, ilyen rövid idejű ismeretség után ennyire alámegy egy pasinak a szó szoros és átvitt értelmében, akkor nem fiatal és szerelmes, hanem valami nem stimmel nála...

inmemancsi 2012.05.01. 14:16:47

@vécés jóska: nem a játékáról volt szó, hanem az értelmességéről. csíra meg egyébként a bendegúz szindrómájával jó az indul a bakterház 3 x mondjuk de 4.re egymás után már uncsi, ő is ilyen

Snoopyzit29 2012.05.01. 14:22:59

@beacska: nagyon gyenge mentés volt. Kb. 1000 igen- 1 nem szavazattal sajnos csúnyán alulmaradtál! LOL!!!!!!!!!!!! ANIKÓ GO HOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

foxglove (törölt) 2012.05.01. 14:23:01

@cézé: Edina tipikus kapcsolatfüggő lehet. Ez a csalódás (mert garantáltan csalódás ez a Máté-románc) és egy hosszabb ideig tartó egyedüllét (önállóság!) helyrerakná valószínűleg.

Az ilyen Anikóféle csajokat viszont egyáltalán nem értem, nem szeretem. Kurvára kellene értékelnie, hogy ilyen faszija van, mint Levente, aki a tenyerén hordozza (vagy ha nem akar tőle semmit, akkor ne is ujjaztassa magát vele) erre ez a hp úgy beszél vele, mint egy darab szarral.

Banyus83 2012.05.01. 14:23:16

@foxglove: Lehet, hogy túl szép álom, de merjünk nagyot álmodni :-))

kerdesek05 2012.05.01. 14:29:51

Elemző-Kyra
Pít-Andor, Roland odaál védett, Pít haza
Máté-Edina
Iker-Anikó
Újcsaj haza
Dévid-Noémi

inmemancsi 2012.05.01. 14:34:32

@kerdesek05: inkább a transzi menjen haza

Banyus83 2012.05.01. 14:38:34

Nem értem, miért kell az miatt leszólni a másikat, hogy kedvel, vagy nem kedvel valakit...Biztos mindenkinek megvan a maga kedvence és nyilván őt "védi" valahol...Nem muszáj ezzel egyetérteni, de tiszteletben lehet tartani. Nekem is van olyan játékos, akitől kivagyok és nem értem, más miért kedveli, de ezért biztos nem szólok le senkit...Van aki számára meg valószínűleg az felfoghatatlan,hogy én Edinát kedvelem...Ennyi

király vagyok 2012.05.01. 14:42:04

@vécés jóska: azér irtam hogy asz tudatlan parasztok is tudhassák a gádzsikat betörni mer el lesztek nyomva a gecibe töllük
ilyen minálunk nincsen mer megvágják ha ordibál szoszi more

kerdesek05 2012.05.01. 14:55:41

ha majd lefut az egész ÉH2 és kevesebb hír jön, az Edina fanclub majd meglátogatja Edinát egy őszinte beszélgetésre...:)

vécés jóska 2012.05.01. 14:55:50

@király vagyok: Hmm. Ha jól értem te a romákról beszélsz és erdélyi vagy? Vagy nem tudom. De ennek az egésznek mi köze az Éden Hotelhez?

beacska 2012.05.01. 14:57:04

@Snoopyzit29: tudod, ez a fórum az ilyenek miatt, mint te kb. a béka segge alá süllyedt. Ezért nem is járok már ide. Aki együtt béget az agyatlan többséggel, annak ki van nyalva a segge, a többi meg kussoljon!

Isten ments, hogy egy játék kapcsán elgondolkodj, és a játékosok helyzetébe gondold magad, ugye? de nem baj...ezért nem a szavazókra épül ez a játék, mert történetesen TUDOM, hogy a szerkesztők nem az ilyen OSTOBÁKNAK készítik!

:)))) (és most megint kinevettelek jól)

inmemancsi 2012.05.01. 14:57:16

most komolyan ennyi sok értelmes embert.. a 30 fokban buttonnak integetni jöttek ki, ezért lezárták a fél várost, ez aztán a program, gratulálunk vodafone, k nagy lehet a lóvé felesleg hát éljen a telcsiadó

beacska 2012.05.01. 14:59:18

@kerdesek05: szerintem most nem lesz védettség. én úgy vettem ki, csak akkor van, ha 2-vel vannak többen. Kb. kedd-szerda körül egy új (v. régi vhogy, de szerintem Új) hazamegy, és normál Párválasztó lesz....szerintem...van is rá esély, hátha egy régi cserélni akar, akkor nem kell védettség. Márpedig akar ;)))

inmemancsi 2012.05.01. 15:02:47

@vécés jóska: és kik a tudatlan parasztok?:))

kovácspéterke 2012.05.01. 15:05:48

@beacska: ha utána ezt el is mondja elemzőnek, és tudatosan csinálja, de nem erről volt szó, hiszen ő is elismerte, h gáz volt, amit mondott. sztem az nagyon nem jó, ha te számonkérsz vkit, a másiknak viszont ugyanehhez nincs joga.

az előzetes szerint lesz védettség.

inmemancsi 2012.05.01. 15:05:51

@beacska: ma adásban haza megy valaki remélem a régiek közül

beacska 2012.05.01. 15:09:13

@Mrs. Jackman: én úgy értelmeztem, amit mondott, hogy IGAZNAK hiszi amit mondott, tehát nem volt benne szándékos bántás, csak megfordult a fejében, hogy nem jókor mondta.

nem láttam az előzetest...kár, hogy lesz, szerintem anélkül is lenne szándékos párcsere

beacska 2012.05.01. 15:10:02

@inmemancsi: @beacska: kösz. nem jutottam el az előzetesig (Trónok harca miatt :((()

raar-pingvin 2012.05.01. 15:14:08

@inmemancsi: ezek Kírára is érvényesek, sőt, neki van humora, Edina meg csak vinnyog meg becézget meg affektál.

vécés jóska 2012.05.01. 15:17:11

@inmemancsi: Szerintem a magyarokra értette a tudatlan parasztokat, vagyis ránk. :) Még az a szerencse, hogy nincs a játékban roma versenyző, mert akkor 5-ször ennyi hozzászólás lenne és fröcsögne az indulat, amiből így is van bőven. Már kezdtem örülni, hogy végre közösen fogja mindenki gyűlölni Hipert, de Beácska máshogy gondolta :) Ami nem baj, végül is ettől szép a műsor, hogy mindenki mást szeret.

kovácspéterke 2012.05.01. 15:18:31

@beacska: nekem meg úgy jött le, hogy az egészet bánta. én arra írtam egyébként, hogy fentebb mintha azt mondtad volna, hogy szándékosan tüntette fel magukat gyengének, de lehet, h félreértettem.

beacska 2012.05.01. 15:20:52

amúgy Márkot is megértem. csúnyát hibázott, mikor Petrával egyezkedett a benttartása ügyében. Most az a kérdés, hamarabb haza tudja-e küldeni Kírát, mint Kíra őt. sok választása nem maradt. ismeri Kíra mentalitását ...izgi...

beacska 2012.05.01. 15:24:04

@Mrs. Jackman: nem értetted félre, szándékosan csinálja. Ezért is igyekszik Leventét balfasznak, csúnyának feltüntetni, hogy ne kelljen a többi nőnek. és ezért is partner ebben Levente. neki nem kell ez ügyben semmit tennie, nincs épeszű férfiember, akinek Anikóra fájna a foga....de azért kibukik Anikóból a NŐ, amikor olyanokat mond: basszus, így is kurva jól nézel ki. vedd le :))) mert levente TÉNYLEG tök jó pasi...;)))

Banyus83 2012.05.01. 15:25:02

@kerdesek05: Tudom, csak lassan alakul a dolog :-D

Cathcart_ezredes 2012.05.01. 15:25:16

Akiknek ennyi fölös energiája van ebben a hirtelen jött kánikulában, hogy személyeskedéssel vezetik le, legnagyobb szeretettel hívom meg őket a laktanyába, ahol viacolor fektetés, illetve betonozás a program.
Sajnos már nem tűz oda a nap, de azért így is jó móka (bár így a napszúrás esélye is minimálisra csökkent, pedig nagyokat flashelve jó betonozni).
Munka közbeni ellátmányként jár az ásványvíz, meló befejezése után pedig fröccsözés. A legügyesebb munkás jutalmul belevésheti a betonba az ÉH-es kedvence nevét!

Banyus83 2012.05.01. 15:26:38

@beacska: Ne is törődj vele!!! :-)

@kerdesek05: Benne vagyok :-D

inmemancsi 2012.05.01. 15:27:57

@vécés jóska: beácska cuki, fura ízlése van, de azért el szokta mondani, hogy az életben nem barátkozna ilyenekkel

beacska 2012.05.01. 15:31:46

@inmemancsi: nem is innen szerzek barátokat :)))

csak szeretem a játék szempontjából szemlélni az eseményeket. Anikó dilis, de jól csinálja, amit csinál, kb. 4-5 hete itt mindenki a vérét kívánja, bent meg vhogy mindig elkerülik az események ;)))

inmemancsi 2012.05.01. 15:32:32

@raar-pingvin: hát az a lényeg neked tetszik kíra, szegény valahogy fel kell építeni valamire azt az önbizalmat és mivel észre vagy szépségre nem tudja, bendegúzzal akar kitűnni, nem tudom én bírtam, de mióta visszajött nagyon bénán játszik, márkkal párt alkotni... nem lenne fair újra meglökni, magától meg nem nagyon tud csinálni semmit úgy tűnik, de ne legyen igazam

kovácspéterke 2012.05.01. 15:32:43

@beacska: értem, de miért nem mondta utána az elemzőnek, h ez szándékos volt, gyengének akarok tűnni?

inmemancsi 2012.05.01. 15:37:35

@inmemancsi: a kuglifejűvel menten összeállhatna ha lenne némi taktikai érzéke

beacska 2012.05.01. 15:43:55

@Mrs. Jackman: 1. mert ezt már többször megbeszélték (volt, hogy le is adták)
2. biztos, hogy nem mondta? ;))).legfeljebb, csak nem adták le. Ne felejtsük el, hogy a szerkesztők kezében vagyunk, kényük-kedvük szerint alakítják a közhangulatot
3. utána kap egy csókot, dugnak egy jót. többet mondanak a tettek, mint a szavak ;))) (tudoooom, ezt sem mutatták ;)))

inmemancsi 2012.05.01. 15:45:11

@foxglove: kíra, az indul a bakterházból löki a szöveget és stílust,

sogeking 2012.05.01. 15:52:37

@beacska: én bírom Anikót, bár kicsit lökött :D

ő-szinte 2012.05.01. 15:53:57

@sogeking: kicsit... khm...
:-DDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.01. 15:56:47

@ő-szinte: a zuhanyzós jelenetért sok mindent megbocsájtok :)

ő-szinte 2012.05.01. 15:58:28

@sogeking: most azt mondod, hogy tetszik a teste, vagy azt, hogy über műsort tolt?

saunier 2012.05.01. 16:00:56

Hiper rettenetes, egy mákja van, hogy LMZ halvérű és nem borította rá a kredencet az első odaugatásnál, meg szarozásnál. álnok kélgyó és még ő kéri számon a csávót, felfoghatatlan, hogy emberek képesek gerinc nélkül élni.

sogeking 2012.05.01. 16:01:39

@ő-szinte: nem csak a teste miatt, ha normál üzemmódban van akkor jópofa :)

ő-szinte 2012.05.01. 16:05:43

@sogeking: szal neked bejönnek a gyerektestű lányok?:-OOOO
háttttt, most egy világ omlott össze bennem...:-(((

igen, alapállapotban:-) csk többször van azon (és magán) kívül ;-DDDDD

sogeking 2012.05.01. 16:06:53

@ő-szinte: úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval

ga_zsi 2012.05.01. 16:35:21

Mátét az elején nagyon kedveltem, mára már 180 fokot változott róla a véleményem.Jobb lenne, ha már menne haza anyuci szoknyájához, bár szerintem már nincs helye ott sem.
Edina olyan mint egy 16 éves szerelmes kis kamasz.Elhisz mindent ennek a ....
Persze hogy nem érti, mi a fene történt a randi óta. Senki nem gondolná bent, hogy ilyen létezhet, hogy valakinek a kinti csaját kiutaztatják csak azért, hogy megkavarják egy kicsit. Az a hülye meg nem képes valami normális indokot kitalálni, csak azt hajtogatja a riportban, hogy Edina ebből nem vesz észre semmit. Már hogy a fenébe ne venne, csak nem érti.
Anikó nagyon nyeregben érzi magát, remélem, pofára esik rendesen.
Levi - ha van egy pici esze - dobja Kíra segítségével. rájöhetett már, hogy nem Kíra a geci, hanem az ő párocskája.
Kíra - majd megtanul egyszer diplomatikusabb is lenni - ami a szívén, az a száján típus. Igaza van, bár itt nem mindig jön be.
Márk egy hálátlan kis tízéves, nem több. Már a legelején ki kellett volna esniük, hiszen Kíra tudta, amit senkinek nem szabadott volna,hogy ikrek.Bár ez szerkesztői hiba is nagyban.
Andi tipikus "én vagyok a legokosabb" lány.Pedig nem.
Pít néha szimpi, néha nem. Azért el tudnám képzelni én is Edina párjául.
Dávid csak elvan. Nagyon kinyílt a csipája ahhoz képest, hogy Márknak köszönheti egyáltalán a bentlétét. Remélem, egyszer Márk helyett esik ki.
Noémi - számomra az, amit Peti mondott rá. Ő bárkinek bármit mondhat, bunkóságoktól kezdve, ... de ha őt egy picit is megsértik, már halálosan meg van sértve. Mit képzel magáról??? Menjen haza és játszon ott. Mit keres egy magyar játékban. Az sem szimpi, hogy egy határon túli magyarnak minden tehetségkutatóban a döntőben kell lennie, mintha nem lenne annyi magyar magyar tehetség, de ő mégcsak nem is az. tipikus "tenyérbemászó" az egész csaj.
Ez az én véleményem, de ahogy olvasgatom az írásaitokat, nem vagyok egyedül vele.

ő-szinte 2012.05.01. 16:37:51

@sogeking: hátttt, ezt nem;-DDDDDDDDDDDDDD

Snoopyzit29 2012.05.01. 16:44:23

@beacska: erről egy szakállas vicc jut eszembe.
Egy őrült megy az autópályán szembe a forgalommal, amikor bemondják a rádióba, hogy egy őrült megy szembe a forgalommal. Mire az őrült megszólal: Egy? Az összes.

Nem gondolom ostobának magam, ezt az összes bejegyzésem és a vele egyet értő sok-sok komment is bizonyítja, de ez nem is az a fórum. Attól, hogy a többségnek van véleménye attól még nem agyatlan birkák. Ezzel a többi fórumozó társamat is szeretném megvédeni. A színvonalat te sem emeled éppen, szóval ezt inkább hagyjuk.
A többi fórumozótól ezúton kérek elnézést ezért a kis szóváltásért!

Müszélia 2012.05.01. 16:45:02

edinához is be kellene küldeni az előző 19 pasiját, az nagy buli lenne.
máté fejéről sose rohad le a sapka? fázik, vagy más baja van?

inmemancsi 2012.05.01. 16:50:14

azt nem értem, hogy miért nem mondták meg edinának akkor a riportban, hogy mit csinált máté továbbra sem értem mért kellett az otthoni csaj beküldés főleg így titokban, hogy a többi nem tudja meg

inmemancsi 2012.05.01. 16:53:03

@Müszélia: azzal próbál dizájnos lenni, végülis egyedi 40 fokban ki hordana - folyamatosan uazt - kötött sapkát:))

kerdesek05 2012.05.01. 16:54:48

@Müszélia: úgy látszik neki ez a divat, több éve hordja az ilyen sapkákat, mikor hosszú haja volt szintén, illetve volt egy megjegyzése a saját hajáról, hogy olyan amilyen ez van.

kovácspéterke 2012.05.01. 16:55:08

@ga_zsi: itt semmi szükség a magyar tehetségre, ez egy valóságshow, ahol olyan karaktereket kerestek, akik jól működnek odabent, Noémi ezt hozza. soha nem értettem ezt a magyar tévébe magyar embert ostobaságot.

sogeking 2012.05.01. 16:55:47

@Müszélia: azt azért hordja, mert leárnyékolja a gondolatait, így Edina nem jön rá

kovácspéterke 2012.05.01. 16:56:40

egyébként a múlt héten volt egy bazi nagy spoiler a viasat oldalán a videóknál, előre fent voltak a kis képek a videókhoz, és látszott, h anikó nem esett ki, csak nem akartam mondani :)

vécés jóska 2012.05.01. 16:58:46

@Snoopyzit29: Kellenek néha ezek a kis összezördülések, az emberek szerették a Győzike-showt is :)

@Müszélia: szerintem azért van rajta mindig sapka, mert ilyen hülye összevisszaálló haja van, ami csak akkor néz ki valahogy, ha belövi

@ga_zsi: Jaja, nekem is hasonló a véleményem, mint tényleg sokunknak, ami kicsit szerintem fura. Szinte mindenkinek Omár, Pít meg Levi szimpi és Hiper, Máté meg FszK unszimpi. Kíra + Edina megosztó, a többi olyan semmilyen.
Az új csákó lehet még érdekes, a dunai hajós, nekem első blikkre szimpi

kerdesek05 2012.05.01. 16:59:30

@inmemancsi: máténak akartak plusz gondot, egy újabb taktika a szerkesztők részéről:)

kovácspéterke 2012.05.01. 17:02:59

@kerdesek05: te jó ég, nyikhaj hogy néz ki.

ga_zsi 2012.05.01. 17:03:33

@Mrs. Jackman: ezzel semmi baj nincs, te így látod, én úgy.
Engem a Nomika irritál, te szereted. Én hazaküldeném, te odaadnád neki a 25 milkát.(én max 25 milka csokit)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 17:04:36

Szerintem még biztosan előjön a Márk-Dévid titkos paktum. Noé majd lesni fog ahogy szokott, ha még bent lesz. Olyan néha mint a megvakult ló a humorát meg a kocsisától tanulta.
Andit bírom, mert olyan vidám és egyszerű teremtés, ha felnéz Pít Főnökre, sokáig húzhatja. Edina belegabalyodott a bakfis érzelmeibe, pedig ha nem tenné egész jól tudna helyezkedni, szeretetre méltó és legtöbbször kedves (bár van neki egy sötét oldala is, amikor bunkóskodik).
Hiper eddig még valamennyire szórakoztatott, de már csak aggódva tudom figyelni. Maga alatt vágja a fát és akkora gáz, hogy vele fogják fűteni a pszichiátriát télen. Annyira paranoiás, hogy az egyetlen szövetségesét is ellenségnek tartja és elmarja maga mellől. Ez nem taktika, ezt már a Hangok diktálják neki.

tomfree 2012.05.01. 17:05:01

A legjobb rész az volt, amikor Naiva naivnak hívta a Félikert. A nap vicce volt.
Anikót már kihajítottam volna az emeletről annál a beszólásánál, hogy "szar vagy". Minősíthetetlen! LMZ megérdemli a sorsát, egye meg, amit főzött.

inmemancsi 2012.05.01. 17:05:21

@kerdesek05: de miért emelnek ki egy egy játélkost, az a szerencséten niki is ki lett dobva

kovácspéterke 2012.05.01. 17:06:41

@ga_zsi: nem kedvelem noémit, sőt irritál, mert érzéketlen, csupán nem gonolom, hogy SZÍNMAGYAROKNAK lehet magyar tv műsorban szerepelni...

inmemancsi 2012.05.01. 17:08:01

@tomfree: miért lenne naiv? mátéka beadta neki a pasik által alkalmazott imádlak, cuki vagyok tablettát és utána most kezdi adagolni a keserű pirulát

kovácspéterke 2012.05.01. 17:08:29

@inmemancsi: mert szar volt a casting, és nem pörögnek annyira, és ezt bírják kiizzadni magukból.

inmemancsi 2012.05.01. 17:11:15

@Mrs. Jackman: én csak azt nem értem miért vágták ki azt a nyikhaj fiatal gyereket a csaj állandóan hirdeti, hogy szlovák, fordítva nem tudom hogy esne neki, ha amagyarok meg nyomnák, hogy magyarok... és kurvásan viselkedik

vécés jóska 2012.05.01. 17:14:13

@inmemancsi: Ez az Edina miért lenne naív kérdés ugye csak vicc?! Nézted végig a műsort? Az volt a legszebb mikor tegnap Máté úgy beszélt vele, mint a rongy, utána meg még Naíva kért még bocsánatot. Ez a Naíva jelző annyira illik rá, mint Anikóra a Hiper.
@kerdesek05: Ezeken a kanizsai képeken Máté megint nem szomjas, egyre alkeszebb feje van, Edinkának meg megint búvalbaszott Disney-hercegnőfeje van az összes képen

Sziporka 2012.05.01. 17:15:13

@beacska: Hát amit tolt Leventének... "te szar, szarok rád" undorító.

tomfree 2012.05.01. 17:16:58

@inmemancsi: Ezt most komolyan kérdezed? Edina miért naiv??? Szerinted a "cuki vagyok tabletta" része volt tegnap, hogy "ne legyél már ilyen szarrágó, haggyyáámáán"? Ezek után lehetne annyi önbecsülése, hogy nem nyalizik "Mátcsinak", hogy adj egy ölelést meg puszit. Hagyjuk már, nem lehet valaki ennyire vak, még ha szerelmes is. Na ezért naiv Edina.

lentilky 2012.05.01. 17:17:06

@kerdesek05: aztarohadt, Máténak valószínűleg nem a sárga bögre görbe bögre volt a legtutibb ismerkedős dumája ezen a partin...

Vadkörte82 2012.05.01. 17:22:04

@kerdesek05: ezen már meg sem lepődök, Máté hozza a szokásos formáját...elég gáz..értem én h ingyen van a pia, de akkor is.

@Pácsó Ármándó: érthetetlen Hiper viselkedése, de lehet tényleg van gy 'belső hang':)

Sziporka 2012.05.01. 17:23:13

@beacska: Te Anikó vagy álnéven???

sogeking 2012.05.01. 17:23:39

@inmemancsi: pedig naív :)

ő állandóan Mátét imádja - szavakkal simogatással, csókokkal, és Máté ezt nem viszonozza, erre felállított magának egy teóriát - M. biztos azért nem annyira kedves vele, mert fél kimutatni az érzéseit (és pont ez a naívság)

ettől függetlenül remélem még a műsor alatt kijózanodik :D:D

inmemancsi 2012.05.01. 17:24:48

@tomfree: gondolom nem csaj vagy, máté most kezdett el így beszélni vele, eddig cukimuki volt, most kezdte el az undokunott formát

egyébként ha jó a kapcsolat, akkor a nők általában nem értik amit a faszik előszeretettel csinálnak egyik pillanatról a másikra, mivel sokkal inkább érzelmi síkon vannak és próbálnak magyarázatot találni arra, amire nincs mátéka rohanna edina után, ha az mindegyik faszi ölébe beülne... a pasik már csak ilyenek

inmemancsi 2012.05.01. 17:27:18

@sogeking: mostmár nem viszonozza, de sokáig hülyítette- és persze védelmére ilyenkor a pasik úgy is gondolják -mint fentebb írtam egy nő nem csinál ilyet (hacsaknem kurva és az a dolga, hogy eladja magát) ezért nehéz - akár 20x szor is megélve - ezt elfogadni és megérteni

inmemancsi 2012.05.01. 17:29:11

én akarom a 25 milliót és akkor felvennék egy vasalónőt:))

tomfree 2012.05.01. 17:30:08

@inmemancsi: Ez a "pasik már csak ilyenek" egy olyan általánosítás, mint a "nők ilyenek meg olyanok", amit te kérnél ki a legjobban, nem?
A gond ott van a lánynál, hogy amikor látja napok óta, hogy Máténak baja van, nem szögezi a székhez (józan pillanatban), hogy akkor most elmondod, hogy mi a bajod vagy mész a levesbe. Nem agyalni kellene (idézlek: "próbálnak magyarázatot találni arra"), hanem keményen belekérdezni, mint Máté kinti nője tette (vagy csak próbálta, de legalább hasonlóra gondolok). És igen, nem csaj vagyok :-)

sogeking 2012.05.01. 17:30:35

@inmemancsi: á, Edina már hetek óta mondja, hogy szerinte Máté nem meri kimutatni az érzéseit, de ő látja szemében, hogy szereti

plusz ehhez jön, hogy Edinában van egy túlzott megfelelési vágy (ezért pontozza magát, ezért visszakozik, amikor nyilvánvalóan neki van igaza)

inmemancsi 2012.05.01. 17:31:07

@sogeking: egyébként nekem volt egy pasim aki a szemembe is megmondta azért szemét velem, mert tudja, hgoy így mindig visszajövök - igaza volt:))

sogeking 2012.05.01. 17:36:36

@inmemancsi: ezen amúgy meglepődtem volna, de épp most ettem :)

inmemancsi 2012.05.01. 17:37:26

@tomfree: nem kérném ki:)) a nőkről is megvan a véleményem (meg magamról is:)) én se vagyok az a nagy beszélgetős egyébként, vannak ilyen emberek is, szerencsétlen kérdezte mi a baj, nem segíthet-e, ha elkezdte volna ezt a mond el mert mehetsz a levesbe, akkor meg azért lenne nyafka, hiszti

tomfree 2012.05.01. 17:40:11

@inmemancsi: Akkor idézek egy nőt: "vajon Máté az orránál fogja tudni még vezetni Edinát", ezt pedig a tegnapi műsor végén HÉ mondta. Nem hiszem, hogy ennyiben kellett volna ezt hagynia, kihúzhatta volna Brokiból, hogy mi az igazi baja. Magadról is megvan a véleményed? :-) Ne legyél ennyire szigorú magadhoz...:-)))

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 17:41:52

@Vadkörte82: Máté úgy néz ki, mint akit nem fogadott vissza a régi csaja, de megnyerni se nyerte meg a pénzt. Kíváncsi vagyok mitől függ ma a védettség.
Figyelted Edina milyen jó képet csinált Máténak. Nem a témájára gondolok, hanem a kivitelezésre. Már amennyire lehetett látni messziről. Nem tudom, hogy a viasatos Éden Hotel2 honlapon mennyire volna nehéz kirakni a "művek" képeit, had lássuk már őket rendesen.

Vadkörte82 2012.05.01. 17:44:55

@Pácsó Ármándó: :))) remélem nem nyert egy fityinget sem ez a genyó:)..nagyon romi kép lett:))beléptél a fanclubba???

inmemancsi 2012.05.01. 17:45:51

@tomfree: na hé csak ne dumáljon az orránál vezetésről:)) nem semmi az a csaj sem.. nem vagyok szigorú magamhoz:)) tudom a jó és a rossz tulajdonságaimat is és el tudom fogadni magam:))

abból a csáveszből meg kihúzni valamit csak akkor lehet, ha ivott:))@sogeking: miért gondolod?:)) mi volt a vacsi?

jo.e 2012.05.01. 17:47:59

@beacska: Nem komplikálod 1 picit túl? :) Nehéz elképzelni, de nem hiszem, h. ennyire stresszelni kéne ott 'Mehikóban.
Régebben én is bírtam Anikót - de már bánom :) Komolyan azt vártam elemzőtől - amikor azt mondta neki, h. nem alhat itt - hogy: "nem? No figyelj csak szivi, még sz..ni is itt fogok" V. valami ilyen, igazi bunkó dolgot. Ez a nő kész!

ga_zsi 2012.05.01. 17:48:19

láttátok, hogy Edina milyen jól rajzol? nem a téma a lényeg, hanem ahogy kivitelezte. Nekem nagyon élethű lett a tenger és a naplemente.

inmemancsi 2012.05.01. 17:49:08

@Pácsó Ármándó: pacsika sixxcsi:))) képét lemented másként, aztán tudsz rajta nagyítani és műelemezni szerintem

sogeking 2012.05.01. 17:49:40

@inmemancsi: csak tippeltem :)
(valami tésztás, szalonnás, húsos, gombás cucc)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 17:51:52

@Vadkörte82: Egy ilyen témájú képtől egy egészséges férfira rájön az émelygés, de ha szereti a lányt akkor mosolyt erőltet megkövült ábrázatára. A kivitelezés bejött a többi ceruzarajz/kifestő/barbinyomda alkotáshoz képest. Nem, nem léptem be, én nem vagyok fan(atikus) :-))

inmemancsi 2012.05.01. 17:52:49

@sogeking: talált, süllyedt:) nem is látszik rajtam mi? mimókának (mimózának) tűnök:)) akkor nem te főzted, remélem ízlett:))

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 17:55:08

@inmemancsi: Igazából érdekel hogy mit rajzolt konkrétan pl. Levi meg még a többi akit nem tudtam kinézni, főleg a ceruzarajzosok.

jo.e 2012.05.01. 17:56:30

@ga_zsi: Igen, ez nekem is szemet szúrt. Má' nem emlékszem pontosan, de asszem a Kiráé is nagyon jó volt - már technikailag. ;)
Maga a kép viszont vállalhatatlan. Máté arcára is odafagyott a sörhab :)

inmemancsi 2012.05.01. 17:59:15

@Pácsó Ármándó: hát az adásban se nagyon mutatták közelről őket, különben ki lehetne menteni a képernyőképeket

LoveMy 2012.05.01. 18:00:12

@tomfree:
Hát itt akinek beszámolni valója van az a gerinctelen Máté! Mi az, hogy Edinának kell kivallatnia? Miért nem a srác áll oda Edina elé ill. már az exrandi napján kellett volna szobában mindent elmondania! Nem Edina hibája, vagy ahogy sokan tévesen naívságnak mondják, mert esze ágában sincsen, hogy kivel töltötte az időt ilyen zárt? körülmények között, és hogy ilyen aljas módon viselkedik vele ez a gyöktörzs Máté, remélem hamarosan pofára esik az alkesz srác.
Amit Hiéna művelt a tegnapi részben a játéka szempontjából, a saját maga csapdája lett, amit a riportban aztán be is látott, hogy ez volt a legnagyobb hiba. Utána már a hibáját leplezve minősíthetetlenül undorító módon beszélt LMZ-vel, aki semmiképp nem érdemelte meg ezt. Későbbi tombolásával akarta magában feledtetni ezt a nagy baklövést. De hiába mert már Arnold (NDKúszónő) már mondta is Pítnek, hogy most kell szétszedni Anikó-Levi párost!
FSZK kapcs-ban már rég taszít benne a pletykás jelleme(amint meghall valamit, azonnal továbbadja az illetőnek) és az, hogy ő mindenkinek beszólhat, mert az tréfa, de neki senki, és azonnal megsértődik. Kár belemenni a hovatartozásba, mert az csak további bonyodalmat okozhat. Pl. tavaly a Pókmajmot sem azért utálta a többség, mert roma volt, hanem az aljas jelleme miatt. Most, amit az előzetesben leadtak, hogy FSZK-Máté "csók" vagy valami, ha az, akkor nálam FSZK, hasonló szintre jutott, mint a Hiéna, Máté.

beacska 2012.05.01. 18:01:06

@Snoopyzit29: senki sem tartja magát ostobának, ezért érthető, hogy te sem. Én meg nem hinném, hogy csak azért, hogy rendes embernek higgyem magam, együtt kéne bégetnem veled. Gondolom, te is a 2/3-hoz tartozol. Én nem...

inmemancsi 2012.05.01. 18:03:58

@LoveMy: edina kapcsán mondottakkal egyetértek + szlovák kapcsán is, hogy neki lehet másnak nem.. transzi kapcsán szintén - gáz az egész nemtudommi, de nem nőnemű az biztos

beacska 2012.05.01. 18:04:39

@Sziporka: már mondtam, hogy igen. ki más lehetnék? egy újabb észlény... (nagy sóhaj)

LoveMy 2012.05.01. 18:05:12

@Pácsó Ármándó: @Vadkörte82:
Már tegnap is írtam, hogy egész művészi lett Edina műve, nagyon sok érzés volt benne, és szerintem nagyon tetszett Máténak.

Pácsó már féllábbal a clubban van, csak tagadja ;)

inmemancsi 2012.05.01. 18:08:07

@LoveMy: féllábbal a clubban ez jó:)) mikor lesz ebből vasalás...

LoveMy 2012.05.01. 18:09:12

@Banyus83:
Nem akarok türelmetlennek látszani (ZZZ) de füstjelekkel küldöd???

;)))))

LoveMy 2012.05.01. 18:09:51

@inmemancsi:
Ha még a többit is tudnád!!! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:10:18

@LoveMy: Az Anikó-Levit már a múlthéten szét kellet volna szedetni Andorral Pítnek, de Noé belerondított, Pít meg nyuszi volt. Mindenki jobban járt volna, még Hiper is kipihente volna az izgalmakat és nem kattan be.

inmemancsi 2012.05.01. 18:11:37

@LoveMy: akkor már túl okos lennék, az meg nem jó:)))

Vadkörte82 2012.05.01. 18:13:36

@LoveMy: :))) tényleg jó a kép, megnéztem újra. Pácsó legalább nem ellendrukker :)

Amit FSZK -ról írtakkal egyetértek :)

beacska 2012.05.01. 18:14:19

@Pácsó Ármándó: én még mindig tartom, hogy Pítnek esze ágában sem volt Andit máshova küldeni (sem Márk, sem Levente mögé). Ezt csak azért mondta, mert különben Reni nem állt volna mögé

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:16:49

@inmemancsi: Vasalááás?! Ne menj egy darabig napra :-))

@LoveMy: Mátén tisztán látszott mennyire tetszett neki :-))) Kb. annyira mintha edina kifestette volna az ő lábujjkörmét tavaszi színekre és elnevezi a farkát Mátcsinak. Ha ezt a képet egy haverom kapja, számíthat egy évekig tartó agyhúzásra!
Soha nem lépek be abba a rózsaszín bolyhos édibédi Edina Fanclubba!! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 18:17:33

A leírásból azt hiszem, h unalmas rész volt, tényleg?

kovácspéterke 2012.05.01. 18:17:43

@inmemancsi: mert a szlovákot ott szitokszóként használta.

kovácspéterke 2012.05.01. 18:19:38

@LoveMy: ugye viccelsz? nem értette az egészet, kínosan is érezte magát.

beacska 2012.05.01. 18:19:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szijjja! csináltál új posztot? nincs hol kibeszélni!!! :)))

kovácspéterke 2012.05.01. 18:20:16

@beacska: jó, hát én arra hagyatkozom, amit láttam, és eszerint nemigen beszélték meg.

ga_zsi 2012.05.01. 18:20:19

A héten sajnálnám, ha Edina vagy Kíra menne, örülnék, ha Dávid vagy Márk (esetleg Máté)búcsúzna, "pezsgőt bontanék" ha Noémi vagy Anikó lenne a kiesett. Sajna ritkán szokott az bejönni, amit én szeretnék. (másként látom a dolgokat, mint a bentiek), pl.Omár, de az előző szériában is jobban bírtam Szandra fejét, mint Nikiét.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:20:46

@beacska: Lehet, de Reni nem volt neki ellenfél a jövőre nézve, Anikó viszont megkeserítheti az életét alaposan

@Vadkörte82: Én mindig elismerem azt ami tetszik és jó volt, akárki is követte el. Nem vagyok ellendrukker, de szendvicsember se leszek soha. Már csak "koromnál és nememnél" fogva sem :-))

kovácspéterke 2012.05.01. 18:22:17

@inmemancsi: hát, én csaj vagyok, de ha vki azt mondaná rám, hogy szarrágó, visszakézből kapna egyet. nem én kérnék még ölelést meg csókot. az oké, h nem tudja mi az oka, de megrázhatná magát, hogy kisfiam, hogy a túróba beszélsz te velem, gondokodjál már. én érzem magam kínosan a tévé előtt ezt nézve.

sogeking 2012.05.01. 18:23:04

@inmemancsi: igen, nem látszik :) majd ezentúl óvatosabb leszek :D (jó volt)

inmemancsi 2012.05.01. 18:23:54

@Pácsó Ármándó: soha ne mond, hogy soha ki tudja mi lesz a fanclub programja:))

beacska 2012.05.01. 18:24:14

@Mrs. Jackman: de mégis rábólintott Levente, mikor mondta, hogy "ahogy már sokszor megbeszéltük"...szóval, lehet, hogy igazatok van, nem tudatosan tette, csak már nem tudja magát kontrollálni, és néha ösztönös. De én változatlanul azt gondolom, nem volt ez akkora "hiba", sőőőt....és azért Levente nem háborog olyan igen nagyon, mint itt egyesek ;))) úgyhogy kompenzálva van a dolog vhogy ;)

LoveMy 2012.05.01. 18:24:37

@Pácsó Ármándó:
Pedig nagyon jó szakács vagy és nagyon finom dolgokat alkotsz ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:25:39

@ga_zsi: Ha fiú megy akkor Máté vagy Roland, ha lány akkor Hiper vagy Noé menjen

Vadkörte82 2012.05.01. 18:27:20

@Pácsó Ármándó: nem is gondoltuk komolyan h belépsz :)))ne aggódjjjj!! Edinkától függetlenül Mácsékát nulla férfinek tekintem, már csak "koromnál ls nememnél" fogva is :)):) ugye nincs harag??

beacska 2012.05.01. 18:27:58

@Pácsó Ármándó: nekem Roland olyan kis semmilyen "szemlélődőnek" tűnik. Ez eddig sem jött be....de HA lesz védettség, gondolom, végre lány fogja kapni...

kovácspéterke 2012.05.01. 18:28:08

@beacska: hát nálam a toppantás tette be a kaput, egyszerűen felnőtt ember nem így viselkedik. nem tartom szórakoztatónak amit csinál. jobb lenne, ha az akaratoskodás helyett taktikázna.

tomfree 2012.05.01. 18:28:36

@LoveMy: Igen, teljesen nyilvánvaló, hogy Broki egy jellemtelen szar alak, de ha magától nincs annyi gerinc benne, hogy Edina elé álljon, akkor valahogy csórikámnak ki kellett volna szedni belőle az igazat. Ezt akartam kifejteni fentebb.
A többivel egyetértek, amit írtál.

inmemancsi 2012.05.01. 18:28:43

@Mrs. Jackman: na csak mert soge már vacsizott: két ember kapcsolatát, meg egy idegen ember érzelmeit nehéz kivülről látni és butaság megítélni, ő ilyen így éli meg és kész, de lehet, hogy csak mátéval ilyen, nagyon remélem, hogy nem szégyenli és nem érzi megalázva magát - nehéz lehet így azért ledokumentálva visszanézni, szerencsére az emberek többségének ez nem adatik meg:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 18:28:45

@beacska: én még mindig Anikónak drukkolok:D:D:D:D

Máté, Edina meg húzzon karöltve Noémivel:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:29:20

@Pácsó Ármándó: Szted Máté menni fog? :) Bár úgy lenne... de sztem esélytelen... :(

foxglove (törölt) 2012.05.01. 18:30:31

rájöttem kire emlékeztet Anikó prosztó, lekezelő, önkontrollt nem ismerő stílusa: VV Évára:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:32:40

@foxglove: Sztem Anikó SOKKAL rosszabb VV Évánál....:D Ahogy csicskának használja szegény Elemző gyereket, én már rendesen sajnálom.. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 18:32:44

@inmemancsi: ne is mondd, pénteken napszúrást kaptam:S

@foxglove: ezért bírom:P

kovácspéterke 2012.05.01. 18:33:27

@inmemancsi: hát, edina érzelmei nem az ördöglakat kategóriába tartoznak. én csak annyit mondtam, hogy hiába szeretsz vkit, van egy bizonyos határ, amit meg kell húzni. ha a fiúd azt mondja rád, hogy szarrágó, az egy elég éles határvonal.

remélem, ha edina kijön, és visszanézi magát, akkor később okosabb lesz.

beacska 2012.05.01. 18:33:29

@Mrs. Jackman: :))) az a toppantás nagyon aranyos volt :))) nem mondom, hogy nem így viselkedik egy 8 éves elkényeztetett kislány, merthogy Anikó az, de összglobál az egész jelenet nagyon jó volt! akkor látszott először igazán, mennyire odavan Leventéért. Feltételezni sem tudta, hogy szarul nézzen ki az "embere" :)))

kovácspéterke 2012.05.01. 18:34:52

@beacska: oké, asszem nem érvelek tovább, mert nagyon másképp látjuk.

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:35:59

@Mrs. Jackman: Ott a pont... :) Én a "szarrágóért" valami kedvenc tárgyát vágtam volna hozzá.. olyat ami jó törékeny... :D:D:D

beacska 2012.05.01. 18:40:41

@Mrs. Jackman: hát igen, valszeg, én alkalmatlan vagyok a zsigeri gyűlöletre :)))

foxglove (törölt) 2012.05.01. 18:43:54

@Mrs. Jackman: a szarrágót azt nem a félikerre mondta? Nekem nem volt egyértelmű, nem tudtam tisztán kivenni.

LoveMy 2012.05.01. 18:45:50

@foxglove:
ezt én is inkább úgy értettem, hogy az ikerre mondta a gyöktörzs Máté.

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:46:18

@foxglove: Nem tőlem kérdezted :) , de én úgy hallottam, azt mondta "szarrágó VAGY.. " és csak Edinka volt a szobában..

inmemancsi 2012.05.01. 18:50:41

@Mrs. Jackman: de te látod mátét amikor nincs edinával, edina ekkor még nem látja mit csinál mögötte, itt csak részegen vitázik vele, na ennyit lát edina, könnyű kívülről okosnak lenni

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:51:12

@Vadkörte82: Szeretem a körtét, szóval nincs :-)

@paranyuszi: Szerintem ma Máté elmondja Edinának a kinti csajt és erre Naiva elküldi maga mellől. Ezután Broki helyezkedni kezd és lesmárolja Noét a Slovak Kancát. Edina ezt meglátja és mindkettőt egy Trinitys lassított fejrúgással a betongömbig repíti. Reklám.

inmemancsi 2012.05.01. 18:52:53

@Pácsó Ármándó: a betontömbnél pedig a két új játékos mimikátlan reni és a nemtudokbeszélniseegyetemista választhatnak, hogy melyiket dobják le

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:54:35

@beacska: Remélem is hogy lány fogja kapni!

LoveMy 2012.05.01. 18:54:49

@paranyuszi:
Huh, tényleg Edinára mondta, hogy a szarrágó, de ő többször visszakérdezett, hogy "ezt rám mondod"....hát gyönyörű!

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:54:57

@Pácsó Ármándó: Nem rossz vízió.. :) De Edinka eddig performance-a alapján inkább úgy tudom elképzelni: Máté elmondja..Erre ő megkérdezi, hogy de szeretsz még Matcsi???? :D
Utána h Máté még egyértelműbbé tegye, lesmacizza Ostobenkót.. és lehet Edinka előbb esik ki mint Matcsi...

Banyus83 2012.05.01. 18:55:45

@LoveMy: Megkövetlek...és mindenkit, aki kérte az extrát...nem akar sikerülni. Nem tölti fel a levelezőprogramomba...nagy-nagy sorry mindenkitől!!!!!!!!

inmemancsi 2012.05.01. 18:56:28

dottyka szegény, jó hogy jobban vagy! én meg szombaton leégtem

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:57:28

@LoveMy: Ja-ja.. szerintem is rá mondta..
Lehet, hogy eltévesztette, mert az akarta mondani, szarrágó VAGYOK.. csak elrontotta...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 19:00:19

@inmemancsi: én azt ma:D 20 mint voltam kb kint a levegőn, de elég volt. Hiper érzékeny vagyok:D Köszönöm az együttérzést:) Neked is jobbulást:D (megyek locsolni, meg ebezni:D)

inmemancsi 2012.05.01. 19:01:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszi köszi, neked isjó jó de aztán gyere vissza!

LoveMy 2012.05.01. 19:03:07

Új kibeszélő 34.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 19:03:44

@LoveMy: Főleg ott!

@paranyuszi: Én nem láttam az előzetest amiben ez benne volt, de állítólag Edina odafut hozzájuk. Remélem átfordul vérvörösbe a szeme és úgy elintézi őket, hogy a skorpiók is "Csókolom Edina asszony"-nyal köszönnek neki a medenceparton :-)

@Banyus83: (Küldj meghívót nekik a torira)

Banyus83 2012.05.01. 19:04:11

@LoveMy: Tényleg nagyon nagy bocsi...teszek még 1 próbát, de eddig sem sikerült, pedig azon ügyködtem délután :-((

inmemancsi 2012.05.01. 19:05:12

@Banyus83: dehogyis, jót teszel velük, nem látják azt a dilist:)) egyébként tedd fel a netre vannak ingyen helyek ahova vidit vagy képet tölthetsz és ott marad egy pár órát, és a linkkel rendelkezők nézhetik, tölthetik sogécska meg ilyenek tuti tudnak weboldalt

LoveMy 2012.05.01. 19:07:21

@Banyus83:
Nem baj azért köszi szépen ;)

Banyus83 2012.05.01. 19:10:01

@kerdesek05: 520 Mb

@Pácsó Ármándó: Nem tudok, fizetős oldal, vagyis pénzért lehet regisztrálni...(én már évek óta használom, de gondolom csak ezért nem akar senki fizetni...)

@inmemancsi: Most próbálom indavideo-ra...

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 19:11:47

@Pácsó Ármándó: Ennek annyi esély van kb. mint a Titanicnak, hogy az első útján elsüllyedjen... :D

kovácspéterke 2012.05.01. 19:12:35

@inmemancsi: továbbra is mondom, h hiába nem lát semmit, egy szarrágó kifejezés megengedhetetlen, és nem kellene eltűrnie.

Banyus83 2012.05.01. 19:14:16

@Banyus83: Elnézést, már belezavarodtam, az extra 252 MB...

kovácspéterke 2012.05.01. 19:16:18

@foxglove: nem, azt mondja, ne legyél már egy ilyen szarrágó semmilyen lány.

Sziporka 2012.05.01. 19:22:22

Ti hol láttátok a Broki-Noémi csókot???:o Láttam az előzetest de abban nem volt :o

Amúgy megnézném extrát, de a tegnapi adás nem jön be..a többi igen,de a legújabb nem:(

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 19:27:01

@Sziporka: Volt másfajta előzetes is amit csak ritkán adnak le. Igen, senkinek se jön be a tegnapi extra. van új poszt, ha akarsz gyere át!

Éden Robi 2012.05.01. 22:37:09

Edina az egyik legértelmesebb, és messze a legértékesebb résztvevő az összes közül - azt már nem is említve, hogy az interjúkban mindig tökéletes nyelvhelyességgel és százszor választékosabban beszél bárkinél, talán még Újpéter közelíti meg ebben...

ő-szinte 2012.05.01. 23:29:54

@vallatas: akkor mondd el, hogy mi volt, mert nem láttam, most értem haza.

ő-szinte 2012.05.01. 23:50:09

@vallatas: köszi, gondoltam, hogy számíthatok rád ;-DDDDDD
mindegy...;-) már nézem :-)

ő-szinte 2012.05.02. 00:23:40

húbazdmeg! nem kicsit sokkolt évike ruhája!:-OOO
kezdtem azt hinni, hogy végre vmi normális gönc van rajta, á de jó az a top rajta, aztán egyszer csak kamera távolodik és áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
sonka hegyek baszki!!!!!!!!!!!!!
broáf

ő-szinte 2012.05.02. 01:06:00

tudtam én, hogy van vmi közös bennünk csírával, márk meg is mondta : kíra őszinte...
nabazz:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.05.02. 01:18:57

@ő-szinte: Te miért itt beszélsz magadban???

ő-szinte 2012.05.02. 01:26:00

@szerivan: pufika, ha csak é vagyok, kivel vitassam meg a zédent?:-O

2012.05.02. 01:32:38

@ő-szinte: Az új posztban már kb. 400 komment van :)

ő-szinte 2012.05.02. 01:40:46

@szerivan: ja, akkor kúúúúrvára rossz helyen vagyok...:-(
köcci
süti beállítások módosítása