Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x33

2012. május 01. 06:00 - sixx

Elszámoltuk a múltkor, a mostanival együtt még 4(? fasz se tudja már) hét van a kalandból, kitartás. Múlt héten lelépett Petra meg Reni, mindkettő azért, mert bízott ÚjPéterben, ami ebben a játékban nem egy főnyeremény. Broki megrogyott, mert a nője meglátogatta, Hiper pedig a legelviselhetetlenebb picsa, akit valaha tévében láttunk, pedig a magyar valóságshow-k rendesen termeltek az elmúlt tíz évben. Pinokkina bokavédős szandacipő+zsákruha kombóban tolja, a szerelmesekről szól a mai nap, de nem lesz felhőtlen a boldogság, mert az őszinteség és két beköltöző árt neki. Most rébuszok, bazdmeg, a múltkor meg spoiler, eh.

Édesded alvásból riad a jónép, Csíra belepucsít a kamerába a biztonság kedvéért, Hiper meg Papucsot szorongatja görcsösen, de nem a farkát, nyugi. Csíra kilátásba helyezi a puccsal kacérkodó Féliker kibaszarintását az Édenből, nem az a könnyen megbocsátós típus. Dávid közben egy pattanást gyilkol lelkesen a tükör előtt, drukkolunk. Ez a mostani reggel nem nagyon működik Csírának, bezzeg ÚjPéter megtáncoltatja Naomit a nappaliban. Andor jól érzi magát ÚjPéterrel, mert a bizalom száz százalékos. Így esett pofára Petra is, csak mondom. A szerelmesek napja, ami egyfajta előrehozott Valentin-nap lehet, már a reggelinél megkezdődik, minden pirosban és rózsaszínben pompázik, iszonyú giccses az egész, jóhogy. A nők sikongatással fogadják, ahogy a gejlség üli torát az étkezőasztalon, a legjobban Hiper, Naomi és Andor hatódik meg, Naomi egyenesen infarktusközeli állapotba kerül. Naiva szerint is nagyon baba a dekor, Csíra pedig olyan sokkot kap, hogy cinizmusa is alábbhagy.

Juan hozza a levelet, a mai nap a szeretet napja, jó étvágyat. Brokinak úgy kellett ez, mint a szociknak a plagizáló exminiszterelnök, de valahol megérdemli, kellett neki ebbe a játékba jelentkezni és gusztustalan ManU-mezt magára húzni. Who the fuck is Rooney? A kaja után Naiva próbálna lelket önteni bele, de ez nem nagyon megy, Brokinak nincs se türelme, se kedve a csajhoz, mert baszkurálja a lelkiismeret. Naiva persze nem érti, mi baja van Brokinak, most, hogy már látta a múlt heti epizódokat, gondolom kibírta röhögés nélkül. Hiper és Papucs átvette a lépten-nyomó szárazbaszó vándordíjat Brokiéktól és a nappaliban űzik az ipart. Hiper mellesleg nagyon meghatódott a sok műanyag szívtől, mondja Papucs. A kamerába a nő azt mondja, hogy itt a nehéz pillanatok sem olyan nehezek. Löevééél, szerelmes napon szerelmes téma, szerelmes ajéndékot kell készíteni a párunknak. Naiva szeme felcsillan, mindenki nekilát papírszíveket ragasztgatni több-kevesebb lelkesedéssel. Broki aszongya, "faszomat!"

Naomi nem az a szívecskéket ragasztgató fajta, e most kedvet kapott. Dávid Bob Marley One Love című nótáját gyilkolja meg, se hangja, se döge, nem kéne erőltetni ezt az éneklés dolgot szerintem. Broki mutatja meg a művet először, nagy papírszív, benne olyan pillanatok, amit kettőjükre jellemző. Mondjuk legalább kiszínezhette volna. Naiva egy festménnyel köszönt, pucéran állnak a homokban, a háttérben a vérvörös nap nyugszik le az óceánba. Mindenki röhög, miért vagyunk meztelenek, kérdi Broki, aki nem nagyon tudja hová tenni ezt az egészet. ÚjPéter viszonylag friss partnernőjének ákombákom rajzot ad át, Andor P-alakba vágott papírba ragasztott piros és arany szíveket, naccerű. Csíra kismillió piros szívet festet egy pink Márk felirat köré, párja egy A4-es papírra odabaszott vagy két szívet, oszt szevasz. Hiper papírszíve a szokásos motívumok mellett egy piros kézlenyomatot is tartalmaz, Papucs rajzolt, vicceseket, pl. ahogyan Hiper összetör három kocsit, muhaha, tényleg, de kibaszott mulatságos bazdmeg. A legkreatívabb messze naomi volt, aki angyalszárnyakat készített aranyszínű papírból, középen egy szívvel, és baszki, még hordható is, Dávid fel is kapja a hátára menten. Dávid pirosra pingált egy nagy papírlapot, és ráírta, hogy Mexiko 2012 Éden hotel. Bravó.

Juan levelet hoz délután is, közeleg a játák vége, tessen leülni körbe' és a szemébe mondani a párunknak, mit gondolunk róla, de őszintén. Na, ez lenne az első alkalom asszem, hogy nem egymás szemébe hazudnának. Most is úgy indul a dolog, mint ahogy vártuk, negédes faszszopás és benyalás, semmi komoly, egészen addig, míg Hiperékhez nem érünk, mert a túlmozgásos rendezvényszervezőnek az agyában valami bekattan, és azzal nyit, hogy sem a játékban, se a külvilágban nem képes megbízni Papucsban, és tutira veszi, hogy Papucs ötven fillérnél már elhajítaná a Bizalom És Szeretet Aranyozott Glóbuszát. Úgy gondolja, Papucs hülyíti, de ezt nem részletezi, talán az ujjazás közben mondott valamit? Ettől még szeretlek. Papucs öt percen át hallgatja, ahogy górják, és kicsit kezd ideges lenni, miafasz bazdmeg? Mostantól akkor mi lesz? Csíra szerint Hiper ezzel azt jelezte, hogy ők a leggyengébbek, de hogy miért, azt ő sem érti. Broki szerint neki harmonikus a kapcsolata Naivával, és ennyi. ÚjPéter szerint ez egy fasza Pandora volt, és sok minden kiderült, érti ezt a faszom.

Papucs este a pultnál értetlenkedik Hipernek, miafasz? Miért kellett ezt így elővezetni? Hiper meglehetősen galuskásan beszél, ez veszélyes, mert ilyenkor ultraparaszt bír lenni, most is átmegy agresszív picsába, így kell reagálni? Azok után, hogy így leoltották Papucsot, az a csoda, hogy még beszél vele. Hiper a kamerába önkritikát gyakorol, kicsit későn. Juan hoz levelet, de előtte még kapunk egy csókjelenetet Csíra és Féliker szobájából. Féliker szerint Csíra egy diriga és beszól mindenkinek nagy pofával. A levélben az áll, hogy ma este Love is in the air party lesz, tessen díszíteni. A buli persze a legjobb alkalom arra, hogy jöjjenek a beköltözők, ugye. A buli a szokásos táncos-piás mederben folyik, mi pedig megismerkedünk a két beköltözővel. Az első egy faszi, Roland, aki egyetemi hallgató és dunai gyerek, sportmániás és kancsal. A másik, Bettina egy nő (ilyen sem volt még, akkor most hogy lesz a kiesés?), tánc a hobbija, 21 éves, és a mozgásával akar hódítani, ha már a permanensen flegma arckifejezésével nem fog.

Bejönnek, ajándékot hoznak, nyalóka, szív, fasztudja. Papucs szimpatizál velük, és a félrészeg Hiperrel együtt viszi őket körbe, de szépen lassan mindenki csatlakozik a körmenethez. Andor a kamerába megjegyzi, hogy pont azok mentek oda a két újhoz, akik hozzá is, gondol itt Hiperre, ugyebár. És ez mennyire nem a személynek szól. Andor, baszki, lesznek majd még nagy pofonok az életben. Féliker nem sokat szarozva letámadja Bettinát, én ismerlek tégedet. Ő is Félikert, de nem tudják hová tenni a dolgot. Bettinának bejön Féliker. Hiper Rolival kokettál, nem zavar, hogy ilyen későn jöttél be? De. Hipert nem nagyon érdekli Roli, de ha kell, összeáll vele, mert leszarja, kivel kell játszania. Naiva elbeszélget Rolival, és leszűri a következtetést: feladata van, de nem csábítós. És olyan nincs, hogy nincs feladata, mondja a tamáskodó Félikernek, aki aprókat sikongat és tapsikol, de jó, hogy van itt bent egy nővéreeeeem! Anyám, borogass.

A táncos mulatság hamar átfordul a kereszténydemokraták legvadabb rémálmává, mindenki ledéren vonaglik és részegen kurjongat, szinte látom lelki szemeim előtt Semjén Zsoltot, ahogy szenteltvízzel locsolja a lapostévét. Az elején leginkább Hiper vetkőzik ki önmagából, legórja magáról a textilt a mödanszié mellett, és hiába tiltakozik Bettina, Roli segítségével úgy belevágja a vízbe, hogy csak úgy nyekken, majd indiántáncot lejt örömében. A mödanszié távolabbi végében Féliker rápusztul Hiperre, bezony, a délutáni őszinteségi roham ezek szerint megtette a hatását. A vízben is lehet szárazbaszni, mint kiderül, bármennyire is furcsa. Féliker közben Naivát górja Hipernek, bazdmeg, az öccsének tart, ez mennyire lekezelő már. Bettina közben Rolival ölelkezik, ezek egy pár, vagy miafasz? Naomi és Csíra is leveti a gátlásokat meg a felsőruházatot és erotikusnak szánt táncot lejtenek, Csíra a kamerába meg azt mondja, Féliker le lesz cserélve, ha úgy alakul.

Brokiék szobájában kiborul a bili, a háborgó lelkű bróker azzal vádolja meg Naivát, hogy Félikernek riszál, ami persze faszság, és természetesen ő is pontosan tudja, hogy így van, de egyrészt be van baszva, másrészt meg geci. Naiva szerint ez marhaság, Broki erre lehordja mindenféle szarnak, mert szerinte Félikernek ez másképpen jön le. Naiva elmondaná az ő oldalát is, de Broki nem hallgatja meg, óvatosan kell az ilyenekkel nagyközönség előtt, mert jött két új, nem kell ötleteket adni nekik. Naiva erősködik, hogy nincs semmi közte meg Féliker mögött, mire Broki látványosan sóhajtozni kezd, feláll és közepesen bizonytalan léptekkel elhagyja a szobát. Naiva sírva fakad. Andor és ÚjPéter elkezdi gyúrni Rolit, így kell ezt. Andor arra mutat rá, hogy ugyanazok puncsoltak neki, mint Rolinak. ÚjPéter ehhez azt teszi hozzá, hogy ez csak addig volt így, mármint a kedvesség a többiek részéről, míg Andor védett volt, most már szarnak a fejire. Roli szimpatikusnak tartja Andort, csak nem látja át. Hogy mit, azt nem tudom.

Féliker Csírát osztja, nincs baj a testeddel, csak nassolsz feszt. Ja, úgy nézek ki, mint akit felcsináltak, veregeti a hasát Csíra. Smár. Broki visszamegy a szobába Naivához, a helyzet nem sokkal jobb, de Naiva megbocsátó típus, Broki meg nem olyan paraszt, mint öt perce volt, így itt is smárolás indul. Naiva szerint Broki nagyon tud szeretni. Hiper és Bettina Félikerrel táncol a mödanszié mellett, Hiper rendesen berázza a picsáját Csíránénak, majd hazarohan. Féliker Bettinának panaszkodik Csíráról, gratulálok, mindent elmond, mennyire baszlatja, stb. Bettina a kamerába aszongya, Félikerrel akarja folytatni. Naiva a pultnál árgus szemekkel figyeli a két új agyhalottat, szerinte párt alkotnak. Féliker is ott ül, és saját bevallása szerint még soha nem volt ilyen részeg. Nahát. Csíra nem örül annak, hogy Hiper és Féliker egymásra talált, és nagyon helyesen Papucsra nyomul egy kicsit, a mödanszié mellett beszélnek párjaikról, tán csak nem menekülő útvonalat keresnek egymásban? Mekkora szopás lenne bazdmeg.

Az este nem úgy ér véget, ahogy sejtettem (Papucs hajtja Hipert, Broki meg Naivát), mert a részeg Hiper a szobába beérve nekiáll Papucsnak, na halljam, mit mondott Csíra! Papucs erre azzal vág vissza, hogy te meg mondd el, mi volt Márkkal. Ez megy egy ideig, amit Hiper úgy értékel, hogy Papucs összevissza gagyog, vagy hazudik és nem tud érvelni. Ezzel szemben Hiper olyan vitapartner, mint Szókratész, ezt menten demonstrálja is, halljam, mit mondott! Nem fogsz az én hátam mögött szövetkezni! Te szar! Szarok rád! Én jófejségből az új lánynak adtam Félikert, de sebaj, megtartom magamnak. Atyaúristen, ez a nő teljesen hülye, és amikor lefekszenek az ágyba, mindkét takarót magára húzza. Papucs csak röhög, mit tehetne. Mackó komával zárunk, nagyon aranyosan eszik valami gyümölcsöt. Holnap az előzetes alapján Hiper megint felrúgja a szaros bilit, Broki pedig elmond egy dolgot Naivának.

Címkék: éden hotel
811 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 17:55:08

@inmemancsi: Igazából érdekel hogy mit rajzolt konkrétan pl. Levi meg még a többi akit nem tudtam kinézni, főleg a ceruzarajzosok.

jo.e 2012.05.01. 17:56:30

@ga_zsi: Igen, ez nekem is szemet szúrt. Má' nem emlékszem pontosan, de asszem a Kiráé is nagyon jó volt - már technikailag. ;)
Maga a kép viszont vállalhatatlan. Máté arcára is odafagyott a sörhab :)

inmemancsi 2012.05.01. 17:59:15

@Pácsó Ármándó: hát az adásban se nagyon mutatták közelről őket, különben ki lehetne menteni a képernyőképeket

LoveMy 2012.05.01. 18:00:12

@tomfree:
Hát itt akinek beszámolni valója van az a gerinctelen Máté! Mi az, hogy Edinának kell kivallatnia? Miért nem a srác áll oda Edina elé ill. már az exrandi napján kellett volna szobában mindent elmondania! Nem Edina hibája, vagy ahogy sokan tévesen naívságnak mondják, mert esze ágában sincsen, hogy kivel töltötte az időt ilyen zárt? körülmények között, és hogy ilyen aljas módon viselkedik vele ez a gyöktörzs Máté, remélem hamarosan pofára esik az alkesz srác.
Amit Hiéna művelt a tegnapi részben a játéka szempontjából, a saját maga csapdája lett, amit a riportban aztán be is látott, hogy ez volt a legnagyobb hiba. Utána már a hibáját leplezve minősíthetetlenül undorító módon beszélt LMZ-vel, aki semmiképp nem érdemelte meg ezt. Későbbi tombolásával akarta magában feledtetni ezt a nagy baklövést. De hiába mert már Arnold (NDKúszónő) már mondta is Pítnek, hogy most kell szétszedni Anikó-Levi párost!
FSZK kapcs-ban már rég taszít benne a pletykás jelleme(amint meghall valamit, azonnal továbbadja az illetőnek) és az, hogy ő mindenkinek beszólhat, mert az tréfa, de neki senki, és azonnal megsértődik. Kár belemenni a hovatartozásba, mert az csak további bonyodalmat okozhat. Pl. tavaly a Pókmajmot sem azért utálta a többség, mert roma volt, hanem az aljas jelleme miatt. Most, amit az előzetesben leadtak, hogy FSZK-Máté "csók" vagy valami, ha az, akkor nálam FSZK, hasonló szintre jutott, mint a Hiéna, Máté.

beacska 2012.05.01. 18:01:06

@Snoopyzit29: senki sem tartja magát ostobának, ezért érthető, hogy te sem. Én meg nem hinném, hogy csak azért, hogy rendes embernek higgyem magam, együtt kéne bégetnem veled. Gondolom, te is a 2/3-hoz tartozol. Én nem...

inmemancsi 2012.05.01. 18:03:58

@LoveMy: edina kapcsán mondottakkal egyetértek + szlovák kapcsán is, hogy neki lehet másnak nem.. transzi kapcsán szintén - gáz az egész nemtudommi, de nem nőnemű az biztos

beacska 2012.05.01. 18:04:39

@Sziporka: már mondtam, hogy igen. ki más lehetnék? egy újabb észlény... (nagy sóhaj)

LoveMy 2012.05.01. 18:05:12

@Pácsó Ármándó: @Vadkörte82:
Már tegnap is írtam, hogy egész művészi lett Edina műve, nagyon sok érzés volt benne, és szerintem nagyon tetszett Máténak.

Pácsó már féllábbal a clubban van, csak tagadja ;)

inmemancsi 2012.05.01. 18:08:07

@LoveMy: féllábbal a clubban ez jó:)) mikor lesz ebből vasalás...

LoveMy 2012.05.01. 18:09:12

@Banyus83:
Nem akarok türelmetlennek látszani (ZZZ) de füstjelekkel küldöd???

;)))))

LoveMy 2012.05.01. 18:09:51

@inmemancsi:
Ha még a többit is tudnád!!! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:10:18

@LoveMy: Az Anikó-Levit már a múlthéten szét kellet volna szedetni Andorral Pítnek, de Noé belerondított, Pít meg nyuszi volt. Mindenki jobban járt volna, még Hiper is kipihente volna az izgalmakat és nem kattan be.

inmemancsi 2012.05.01. 18:11:37

@LoveMy: akkor már túl okos lennék, az meg nem jó:)))

Vadkörte82 2012.05.01. 18:13:36

@LoveMy: :))) tényleg jó a kép, megnéztem újra. Pácsó legalább nem ellendrukker :)

Amit FSZK -ról írtakkal egyetértek :)

beacska 2012.05.01. 18:14:19

@Pácsó Ármándó: én még mindig tartom, hogy Pítnek esze ágában sem volt Andit máshova küldeni (sem Márk, sem Levente mögé). Ezt csak azért mondta, mert különben Reni nem állt volna mögé

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:16:49

@inmemancsi: Vasalááás?! Ne menj egy darabig napra :-))

@LoveMy: Mátén tisztán látszott mennyire tetszett neki :-))) Kb. annyira mintha edina kifestette volna az ő lábujjkörmét tavaszi színekre és elnevezi a farkát Mátcsinak. Ha ezt a képet egy haverom kapja, számíthat egy évekig tartó agyhúzásra!
Soha nem lépek be abba a rózsaszín bolyhos édibédi Edina Fanclubba!! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 18:17:33

A leírásból azt hiszem, h unalmas rész volt, tényleg?

kovácspéterke 2012.05.01. 18:17:43

@inmemancsi: mert a szlovákot ott szitokszóként használta.

kovácspéterke 2012.05.01. 18:19:38

@LoveMy: ugye viccelsz? nem értette az egészet, kínosan is érezte magát.

beacska 2012.05.01. 18:19:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szijjja! csináltál új posztot? nincs hol kibeszélni!!! :)))

kovácspéterke 2012.05.01. 18:20:16

@beacska: jó, hát én arra hagyatkozom, amit láttam, és eszerint nemigen beszélték meg.

ga_zsi 2012.05.01. 18:20:19

A héten sajnálnám, ha Edina vagy Kíra menne, örülnék, ha Dávid vagy Márk (esetleg Máté)búcsúzna, "pezsgőt bontanék" ha Noémi vagy Anikó lenne a kiesett. Sajna ritkán szokott az bejönni, amit én szeretnék. (másként látom a dolgokat, mint a bentiek), pl.Omár, de az előző szériában is jobban bírtam Szandra fejét, mint Nikiét.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:20:46

@beacska: Lehet, de Reni nem volt neki ellenfél a jövőre nézve, Anikó viszont megkeserítheti az életét alaposan

@Vadkörte82: Én mindig elismerem azt ami tetszik és jó volt, akárki is követte el. Nem vagyok ellendrukker, de szendvicsember se leszek soha. Már csak "koromnál és nememnél" fogva sem :-))

kovácspéterke 2012.05.01. 18:22:17

@inmemancsi: hát, én csaj vagyok, de ha vki azt mondaná rám, hogy szarrágó, visszakézből kapna egyet. nem én kérnék még ölelést meg csókot. az oké, h nem tudja mi az oka, de megrázhatná magát, hogy kisfiam, hogy a túróba beszélsz te velem, gondokodjál már. én érzem magam kínosan a tévé előtt ezt nézve.

sogeking 2012.05.01. 18:23:04

@inmemancsi: igen, nem látszik :) majd ezentúl óvatosabb leszek :D (jó volt)

inmemancsi 2012.05.01. 18:23:54

@Pácsó Ármándó: soha ne mond, hogy soha ki tudja mi lesz a fanclub programja:))

beacska 2012.05.01. 18:24:14

@Mrs. Jackman: de mégis rábólintott Levente, mikor mondta, hogy "ahogy már sokszor megbeszéltük"...szóval, lehet, hogy igazatok van, nem tudatosan tette, csak már nem tudja magát kontrollálni, és néha ösztönös. De én változatlanul azt gondolom, nem volt ez akkora "hiba", sőőőt....és azért Levente nem háborog olyan igen nagyon, mint itt egyesek ;))) úgyhogy kompenzálva van a dolog vhogy ;)

LoveMy 2012.05.01. 18:24:37

@Pácsó Ármándó:
Pedig nagyon jó szakács vagy és nagyon finom dolgokat alkotsz ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:25:39

@ga_zsi: Ha fiú megy akkor Máté vagy Roland, ha lány akkor Hiper vagy Noé menjen

Vadkörte82 2012.05.01. 18:27:20

@Pácsó Ármándó: nem is gondoltuk komolyan h belépsz :)))ne aggódjjjj!! Edinkától függetlenül Mácsékát nulla férfinek tekintem, már csak "koromnál ls nememnél" fogva is :)):) ugye nincs harag??

beacska 2012.05.01. 18:27:58

@Pácsó Ármándó: nekem Roland olyan kis semmilyen "szemlélődőnek" tűnik. Ez eddig sem jött be....de HA lesz védettség, gondolom, végre lány fogja kapni...

kovácspéterke 2012.05.01. 18:28:08

@beacska: hát nálam a toppantás tette be a kaput, egyszerűen felnőtt ember nem így viselkedik. nem tartom szórakoztatónak amit csinál. jobb lenne, ha az akaratoskodás helyett taktikázna.

tomfree 2012.05.01. 18:28:36

@LoveMy: Igen, teljesen nyilvánvaló, hogy Broki egy jellemtelen szar alak, de ha magától nincs annyi gerinc benne, hogy Edina elé álljon, akkor valahogy csórikámnak ki kellett volna szedni belőle az igazat. Ezt akartam kifejteni fentebb.
A többivel egyetértek, amit írtál.

inmemancsi 2012.05.01. 18:28:43

@Mrs. Jackman: na csak mert soge már vacsizott: két ember kapcsolatát, meg egy idegen ember érzelmeit nehéz kivülről látni és butaság megítélni, ő ilyen így éli meg és kész, de lehet, hogy csak mátéval ilyen, nagyon remélem, hogy nem szégyenli és nem érzi megalázva magát - nehéz lehet így azért ledokumentálva visszanézni, szerencsére az emberek többségének ez nem adatik meg:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 18:28:45

@beacska: én még mindig Anikónak drukkolok:D:D:D:D

Máté, Edina meg húzzon karöltve Noémivel:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:29:20

@Pácsó Ármándó: Szted Máté menni fog? :) Bár úgy lenne... de sztem esélytelen... :(

foxglove (törölt) 2012.05.01. 18:30:31

rájöttem kire emlékeztet Anikó prosztó, lekezelő, önkontrollt nem ismerő stílusa: VV Évára:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:32:40

@foxglove: Sztem Anikó SOKKAL rosszabb VV Évánál....:D Ahogy csicskának használja szegény Elemző gyereket, én már rendesen sajnálom.. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 18:32:44

@inmemancsi: ne is mondd, pénteken napszúrást kaptam:S

@foxglove: ezért bírom:P

kovácspéterke 2012.05.01. 18:33:27

@inmemancsi: hát, edina érzelmei nem az ördöglakat kategóriába tartoznak. én csak annyit mondtam, hogy hiába szeretsz vkit, van egy bizonyos határ, amit meg kell húzni. ha a fiúd azt mondja rád, hogy szarrágó, az egy elég éles határvonal.

remélem, ha edina kijön, és visszanézi magát, akkor később okosabb lesz.

beacska 2012.05.01. 18:33:29

@Mrs. Jackman: :))) az a toppantás nagyon aranyos volt :))) nem mondom, hogy nem így viselkedik egy 8 éves elkényeztetett kislány, merthogy Anikó az, de összglobál az egész jelenet nagyon jó volt! akkor látszott először igazán, mennyire odavan Leventéért. Feltételezni sem tudta, hogy szarul nézzen ki az "embere" :)))

kovácspéterke 2012.05.01. 18:34:52

@beacska: oké, asszem nem érvelek tovább, mert nagyon másképp látjuk.

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:35:59

@Mrs. Jackman: Ott a pont... :) Én a "szarrágóért" valami kedvenc tárgyát vágtam volna hozzá.. olyat ami jó törékeny... :D:D:D

beacska 2012.05.01. 18:40:41

@Mrs. Jackman: hát igen, valszeg, én alkalmatlan vagyok a zsigeri gyűlöletre :)))

foxglove (törölt) 2012.05.01. 18:43:54

@Mrs. Jackman: a szarrágót azt nem a félikerre mondta? Nekem nem volt egyértelmű, nem tudtam tisztán kivenni.

LoveMy 2012.05.01. 18:45:50

@foxglove:
ezt én is inkább úgy értettem, hogy az ikerre mondta a gyöktörzs Máté.

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:46:18

@foxglove: Nem tőlem kérdezted :) , de én úgy hallottam, azt mondta "szarrágó VAGY.. " és csak Edinka volt a szobában..

inmemancsi 2012.05.01. 18:50:41

@Mrs. Jackman: de te látod mátét amikor nincs edinával, edina ekkor még nem látja mit csinál mögötte, itt csak részegen vitázik vele, na ennyit lát edina, könnyű kívülről okosnak lenni

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:51:12

@Vadkörte82: Szeretem a körtét, szóval nincs :-)

@paranyuszi: Szerintem ma Máté elmondja Edinának a kinti csajt és erre Naiva elküldi maga mellől. Ezután Broki helyezkedni kezd és lesmárolja Noét a Slovak Kancát. Edina ezt meglátja és mindkettőt egy Trinitys lassított fejrúgással a betongömbig repíti. Reklám.

inmemancsi 2012.05.01. 18:52:53

@Pácsó Ármándó: a betontömbnél pedig a két új játékos mimikátlan reni és a nemtudokbeszélniseegyetemista választhatnak, hogy melyiket dobják le

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 18:54:35

@beacska: Remélem is hogy lány fogja kapni!

LoveMy 2012.05.01. 18:54:49

@paranyuszi:
Huh, tényleg Edinára mondta, hogy a szarrágó, de ő többször visszakérdezett, hogy "ezt rám mondod"....hát gyönyörű!

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:54:57

@Pácsó Ármándó: Nem rossz vízió.. :) De Edinka eddig performance-a alapján inkább úgy tudom elképzelni: Máté elmondja..Erre ő megkérdezi, hogy de szeretsz még Matcsi???? :D
Utána h Máté még egyértelműbbé tegye, lesmacizza Ostobenkót.. és lehet Edinka előbb esik ki mint Matcsi...

Banyus83 2012.05.01. 18:55:45

@LoveMy: Megkövetlek...és mindenkit, aki kérte az extrát...nem akar sikerülni. Nem tölti fel a levelezőprogramomba...nagy-nagy sorry mindenkitől!!!!!!!!

inmemancsi 2012.05.01. 18:56:28

dottyka szegény, jó hogy jobban vagy! én meg szombaton leégtem

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 18:57:28

@LoveMy: Ja-ja.. szerintem is rá mondta..
Lehet, hogy eltévesztette, mert az akarta mondani, szarrágó VAGYOK.. csak elrontotta...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.01. 19:00:19

@inmemancsi: én azt ma:D 20 mint voltam kb kint a levegőn, de elég volt. Hiper érzékeny vagyok:D Köszönöm az együttérzést:) Neked is jobbulást:D (megyek locsolni, meg ebezni:D)

inmemancsi 2012.05.01. 19:01:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszi köszi, neked isjó jó de aztán gyere vissza!

LoveMy 2012.05.01. 19:03:07

Új kibeszélő 34.

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 19:03:44

@LoveMy: Főleg ott!

@paranyuszi: Én nem láttam az előzetest amiben ez benne volt, de állítólag Edina odafut hozzájuk. Remélem átfordul vérvörösbe a szeme és úgy elintézi őket, hogy a skorpiók is "Csókolom Edina asszony"-nyal köszönnek neki a medenceparton :-)

@Banyus83: (Küldj meghívót nekik a torira)

Banyus83 2012.05.01. 19:04:11

@LoveMy: Tényleg nagyon nagy bocsi...teszek még 1 próbát, de eddig sem sikerült, pedig azon ügyködtem délután :-((

inmemancsi 2012.05.01. 19:05:12

@Banyus83: dehogyis, jót teszel velük, nem látják azt a dilist:)) egyébként tedd fel a netre vannak ingyen helyek ahova vidit vagy képet tölthetsz és ott marad egy pár órát, és a linkkel rendelkezők nézhetik, tölthetik sogécska meg ilyenek tuti tudnak weboldalt

LoveMy 2012.05.01. 19:07:21

@Banyus83:
Nem baj azért köszi szépen ;)

Banyus83 2012.05.01. 19:10:01

@kerdesek05: 520 Mb

@Pácsó Ármándó: Nem tudok, fizetős oldal, vagyis pénzért lehet regisztrálni...(én már évek óta használom, de gondolom csak ezért nem akar senki fizetni...)

@inmemancsi: Most próbálom indavideo-ra...

paranyuszi (törölt) 2012.05.01. 19:11:47

@Pácsó Ármándó: Ennek annyi esély van kb. mint a Titanicnak, hogy az első útján elsüllyedjen... :D

kovácspéterke 2012.05.01. 19:12:35

@inmemancsi: továbbra is mondom, h hiába nem lát semmit, egy szarrágó kifejezés megengedhetetlen, és nem kellene eltűrnie.

Banyus83 2012.05.01. 19:14:16

@Banyus83: Elnézést, már belezavarodtam, az extra 252 MB...

kovácspéterke 2012.05.01. 19:16:18

@foxglove: nem, azt mondja, ne legyél már egy ilyen szarrágó semmilyen lány.

Sziporka 2012.05.01. 19:22:22

Ti hol láttátok a Broki-Noémi csókot???:o Láttam az előzetest de abban nem volt :o

Amúgy megnézném extrát, de a tegnapi adás nem jön be..a többi igen,de a legújabb nem:(

Pácsó Ármándó 2012.05.01. 19:27:01

@Sziporka: Volt másfajta előzetes is amit csak ritkán adnak le. Igen, senkinek se jön be a tegnapi extra. van új poszt, ha akarsz gyere át!

Éden Robi 2012.05.01. 22:37:09

Edina az egyik legértelmesebb, és messze a legértékesebb résztvevő az összes közül - azt már nem is említve, hogy az interjúkban mindig tökéletes nyelvhelyességgel és százszor választékosabban beszél bárkinél, talán még Újpéter közelíti meg ebben...

ő-szinte 2012.05.01. 23:29:54

@vallatas: akkor mondd el, hogy mi volt, mert nem láttam, most értem haza.

ő-szinte 2012.05.01. 23:50:09

@vallatas: köszi, gondoltam, hogy számíthatok rád ;-DDDDDD
mindegy...;-) már nézem :-)

ő-szinte 2012.05.02. 00:23:40

húbazdmeg! nem kicsit sokkolt évike ruhája!:-OOO
kezdtem azt hinni, hogy végre vmi normális gönc van rajta, á de jó az a top rajta, aztán egyszer csak kamera távolodik és áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
sonka hegyek baszki!!!!!!!!!!!!!
broáf

ő-szinte 2012.05.02. 01:06:00

tudtam én, hogy van vmi közös bennünk csírával, márk meg is mondta : kíra őszinte...
nabazz:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.05.02. 01:18:57

@ő-szinte: Te miért itt beszélsz magadban???

ő-szinte 2012.05.02. 01:26:00

@szerivan: pufika, ha csak é vagyok, kivel vitassam meg a zédent?:-O

2012.05.02. 01:32:38

@ő-szinte: Az új posztban már kb. 400 komment van :)

ő-szinte 2012.05.02. 01:40:46

@szerivan: ja, akkor kúúúúrvára rossz helyen vagyok...:-(
köcci
süti beállítások módosítása