Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 32-33.

2012. április 19. 18:30 - Hódos Hajnalka

 Yooha kedvéért: nem, semmi.


Még szerencse, hogy a legfontosabb kérdésre választ kaptunk, Klárika nem kötötte lófarokba a haját a fotózáshoz, hát örülök. Klárika a nőstényfarkas, ha valaki elfelejtette volna, a sorozat alkotói azt felejtették el bemutatni, összeszarta-e magát Kígyós, miután elhangzott az asszisztenstől a "találtunk valamit" baljóslatú mondat, de mint már említettem volt, következetességet ne keressünk ebben a sorozatban. Szerintem biztos, na vágjunk bele, másfél óra múlva fel kell tennem a halat. Titi még mindig anyunál, szögmérővel és egy bonckéssel szeleteli akkurátusan azt a pizzát, amit én egy hétig ennék, ha szeretném a pizzát. A telefon egyfolytában csiripel, anyu feje szétmén tőle, de Titi nem veszi fel, mert ő már túl van rajta. A Színészen. Is. Anyu érdeklődik, mi van Eszterrel, Titi legyint, semmi, ő is idegbeteg.

Antos egyedül oknyomoz, mert Erik előkerült és Eszter bejelentkezett teljes gyantára, meg gyanítom, elrohant és megvette azt a picsapiros, tizenkét centis tűsarkút, amiben majd jó fél óra múlva beront a szerkesztőségbe, az Isten is motorozásra teremtette azt a lábbelit. Mivel a ProfesszUrat sürgő műtéthez hívták, Klárika idegenvezet, ez itt egy kórház. Ezért nem lehet fényképezni sem. Kicsit sem. Tornyai előkerül, Antos csontig benyal neki, erre rögtön ömleni kezd belőle a szó, hát igen, ebben az intézményben hihetetlen dolgokat visznek végbe hihetetlen összegekből, ezért bántják is őket eleget és nem válogatnak az eszközökben, de ezt nem fejti ki bővebben, mert ezek olyan információk, amik nem tartoznak a fotósra. Antos tovább udvarol neki, hát jól van, mivel Tornyai mindent a betegek érdekében tesz, vötetkezni is hajlandó, pózol is, micsoda egy önelégült egy barom ez, hihetetlen.

András aggódik, mert a Kis Vörös elfogadott egy állásajánlatot és elmegy, Zsánfránszoá meg itt kujtorog a környéken, rendelne, de ő belga és nem tudja mit igyon. Viszkit nem szoktak belgák inni napközben. A pultos kiscsaj filozófia szakos lehet, mert az emberi lét értelméről elmélkedik, Zsánfránszoá belga, ezért nem tudja, mi azt, hogy szakítani, de a belgák elég rugalmasak ám. Most írta le magát végleg, aha, szóval a csajod szakított veled, és ahogy látom, igaza is volt, hozok egy vizet. Tót Gabi próbál bővített mondatokat mondani Eszternek, igen kevés sikerrel, András meg kezd meggárgyulni. Nem elég, hogy egész délelőtt a magas vérnyomás szövődményeinek kilencven százalékát felfedezte saját magán, még a jelszavát is elfelejtette, és nem tud belépni a bankjába, elfelejtette a jelszavát, csak a múlt havira emlékszik, Sógyík61. Azért hatvanegy, mert annyi a derékbősége. Nekem meg D kosaras melltartóm van. Vagy, amire gondolni sem merek, ez egy poén volt. Gergő feltelepít neki egy programot, olyan hülyéknek való, akik állandóan elfelejtik a jelszavaikat és legális, ezzel el is ment még tíz perc, Ottó a műhibás beteg ügyvédjével beszél, aki olyan szakszavakat használ, szepszis. Büdös ez az egész ügy, úgy ahogy van, és van egy olyan érzése, be fogják bizonyítani, hogy meg sem történt az egész. Ehh. Antos kiborul a proszektúrán, Hédi bőg, mert minden pasi egy szemét, Titi gondban van, kinyissa-e az ajtót, vagy ne. Én is gondban vagyok a tilinkózás miatt, ami a háttérben megy, ez az a tartomány, amitől földre szállt angyalból pillanat alatt váltok át dühöngő félőrültbe. Antosnak fantasztikus ötlete támad, mi lenne, ha a Nőstényfarkas lenne a kórház arca? Tornyai köszöni, nemkő propaganda, úgyse tudják ellátni a sok nyomorultat, aztán felcsillan a szeme, a Magánkórháznak jól jönne egy ilyen. Nosza, Klárika vetkőzzön!

Kígyós telefont kap a Magánkórházból, ami azt illeti, találtak valamit, csütörtökön (ma) fáradjon be, különben halálnak halálával hal meg. Amíg Klárika copjáról vitatkoznak, Titi Dögléggyel beszélget, a zenekarban új felállás van és ez fontos. Meg az is, hogy a stílusuk gengszerrep-latinnememlékszemmilyenmetál. És már nem fog annyit celebeskedni. Klári nyavalyog fotózás közben, az én nem is vagyok szép köröket futják, Erzsike figyelmezteti Ottót, aki elfelejtette a terápiát, hogy nehogy elfelejtse a terápiát, Cegléden meg ifjúsági tűzoltó verseny van. Klárikát nem lehet csak úgy elcsábítani, egyébként is, Évi egy huszonhét pontból álló használati útmutatót írt Antosról, tudja ám, mire számíthat! Arra nem, hogy másfél percen belül Tornyai úgy üvölt vele, mint a sakál, Klárika bőg, Antos vigasztalgatja, ugyanmá, ez a prof egy vadbarom. Hát, sokat idegeskedik mostanában. Aha, és sokszor előfordul, hogy másokat hibáztat a saját fassága miatt? Klárika megvilágosodik, ó, szóval Antos nem is megfektetni akarja, hanem a műhibaperre kíváncsi! Na jó, mindent elmond, de nem itt, a kazánházban, mert rohadt meleg van és leolvad róla a maradék smink amit még nem bőgött le. Titi örül, mert Gergő nyomot talált és ebből még bizonyíték is lehet. Mi is örülnénk neki, ha mondanának róla egyebet, de mi Erzsikét kapjuk az arcunkba, megint sipítozik, hol a faszba van Ottó, ebbe' a hidegbe grasszál a párterapeuta előtt és őt várja, hát ennyit ér a házasság? Ottó szentségel, de azért gyorsan meghallgatja Gergő nyomát, Tornyai egyszerre öt kórházban műt egyszerre és rendszeresen! És akkor még vidékre le se mentek! Aham, szóval kivan mint a liba! És aki fáradt, az hibázik! Nem is biztos, hogy az Erik gyerek baszta el a műtétet, lehet, hogy csak rá akarják kenni! És ha csak egy beképzelt szarjankó, aki azt élvezi, hogy terrorizálja a munkatársait? Antos költői kérdése még mindig a szerkesztőségben lebeg.

Erzsi veszett módon pakol, Hédi meg egyből vágja, hogy apunak kifelé áll a szénája, össze is ugatnak, Erzsi jól megkapja a magáét, az van, hogy Ottó mindent megtesz, de Erzsi sose hallgatja meg és Ottó akkor se lenne jó, ha hajbeültetés után fél évvel lilára festetné a haját és nappali közepén pörögne a fején meztelenül. Erzsike visít, ő csak külső segítséget akart kérni, mi abban a baj? Az, hogy apu esélyt se kap, visítja vissza Hédi és bevágja maga mögött az ajtót. Zsánfránszoá, a belga rárúgja Titire az ajtót, most meghallgatsz! Aztán mégse, ő hallgatja Titit, aki először Eszterrel beszél telefonon, aztán Ottónak üvölti, hogy a műtős kiscsaj eldönthetné végre, hányan voltak a műtőben, múltkor még hárman, Antosnak a Félkézben már kettőt mondott, aztán Titi vele ordít, a téma a mitkereselitt és a mikortűnszelvégleg? Zsán ücsörög az ágyon és a gecipasi dumával jön, mikor ígértem én neked, hogy elveszlek feleségül, meg hogy ide fogok költözni a néha Magyar Köztársaságba? Titi lebunkózza, Erzsike idvezült bájmosollyal kopogtat Hédi ajtaján, csináltam vacsorááááát, aztán zokogva hívja Ottót, mert eltűnt a kiscsaj. Ottó lóhalálában rohan, csak úgy porzik az út utána, innen folytatjuk, fogadjunk, hogy a Tompinál van.

Címkék: marslakók
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ormi 2012.04.19. 20:29:37

A dühöngő picsa összeeresztette a két pasiját...És mondta nekik, hogy főzzenek kávét...addig ő visszafekszik.
Meg is főzték...Aztán kibaszta őket.
Csőlakók rulez.

kemény keleti kommentelő 2012.04.19. 20:51:54

Lemaradtam a mai részről, így állom a fogadást. Rakja partiba Titit Zsanfránszoá és NagydumásB, ha Pirszing Tompinál van. Remélem mindenkinek érthető a fogadás és felcsigáztuk az érdeklődést.

huncut 2012.04.19. 20:56:11

Miután Ottó halálra rémülten hazarohant Erzsi zaklatott hívására, hogy eltűnt a lány, előbb feltépte Hédi szobájának az az ajtaját és gondosan körülnézett, hátha csak a kedves neje zakkant meg, és Hédi ott lapul valahol. :-)

fran7 2012.04.19. 20:57:57

Kiderült már ki az a Klári és honnan lehet ismerni?

huncut 2012.04.19. 21:04:51

@Ormi: Nem is dühöngött, a kezdeti zavar után nagyon élvezte a helyzetet. :-)

Viszont rájöttem, hogy Esztert kéne dokihoz küldeni, először persze dilidokihoz, másodszor meg rendbe kéne hozni az orrsövényferdülését, mert állandóan dáthás a hangja.

huncut 2012.04.19. 21:07:52

@fran7: Klárika az nem a Tornyai prof asszisztense, aki segédműtős is egyben?

fran7 2012.04.19. 21:16:14

@huncut: Azt tudom, csak olyan ismerős valahonnan. Az a valahonnan a kérdéses.

kemény keleti kommentelő 2012.04.19. 21:33:01

@fran7: Klárika minden egyes pofavágása baromian emlékeztet Princz Gáborné, született Malek Andreára. Szívlapát kategória mindkettő.

matteo14 2012.04.19. 22:16:02

Az is érdekes,hogy Ottó (vagy Sanyi) teljesen más irányba fut el,mint amerrõl jött.Szóljunk neki,hogy így nem jut sehova?

Kullancs1983 2012.04.19. 23:39:05

Tegnap láttam a rész felét, abban benne volt majdnem minden, én tényleg nem értem hogy csinálják ezt. De lassan megtanulom melyik szereplőt hogy hívják..:D Kivéve az egyfolytában hisztiző szőke szukát, azt nagyon remélem hogy nagyon megdöglik végre. (A Titánia fodrászával együtt, szegény csajnak olyan a feje mint egy wc-kefe.)

kemény keleti kommentelő 2012.04.20. 10:09:23

Már a slampos, kockásinges aranyhalászok is megelőznek minket, ezt nem hagyhatjuk. A magyar terméket védeni kell, méghozzá akkor, amikor ideérünk.
Titi eheti haja valóban nem ér többet 4 pontnál. Eszter viszont remekül hozza a 80-as évek elején leragadt szakadt-csöves nő szerepét. Dacolását a korral 6 pontra értékelem.

genevieve 2012.04.20. 10:14:29

@Ormi: visszakaptad a neved?:-)

Ormi 2012.04.20. 14:13:46

@genevieve:
Lófaszt, már pestiesen. :(

genevieve 2012.04.20. 14:53:30

@Ormi: de ahogy látom vannak máááááásikok:-)
süti beállítások módosítása