Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5923 – 5924

2012. január 15. 15:29 - cybergreg

Olvasóink szerencsések, mert a Barátok közt péntek 13-i részeit három nappal később olvashatják, így a szerencsétlenség-faktor már nem hat olyan pusztítólag, mint a tárgynapon. Az előző részben a Miki lakására talált Majoros Emília a fotőjben ülve, kávé mellett kezdi is már a kavarást, két brutáldrága antik ékszert dob Miki dohányzóasztalára. Nyaklánc és fülbevaló, ezt mér kapom? Nesze, Zolitól kaptam őket, de mocskosnak éreztem magam bennük, szinte sose hordtam őket. Csillognak persze veszettül, de úgy érzem magam, mint valami útszéli khmm, akit megvettek. Hát jó drágán vették meg, az biztos. Zolinak jó befektetés voltam, vallja be.

Zajlik a gépesített KRESZ-pótvizsga, Köles bá izzad, gondolkodj Peti, utolsó kérdés. Megvan! Ugye, hogy kár volt fenyegetőzni? Fiam, ezzel a hozzáállással nem sokra viszed az életben. Hát pedig a magyar viszonyokat elnézve ponthogy de. Erről ennyit, kapcsoljuk a kihelyezett alsó tagozatot Szabiéknál, ahol házi technikaóra keretében Lucus éppen elkészített egy… hát mi a pöcs ez? Papírmasé emberfigura, vudu-babának túl nagy, akasztója van. Alkotója szerint babalámpa, hát akkor biztos az. Akasszuk fel, hozom a létrát, mondja a feladathoz kicsi Szabi. Luca szerint várjuk meg a Gézát, neki létra nélkül is megy. Ilyen burkoltan még sose mondták Szabinak, hogy mélynövésű.

Az emlegetett Gézu Apussal kvaterkázik, kinyitja késsel a sörösüveget, jó parasztosan. Apus szerint a sör is finomabb, ha a saját kérójában issza az ember. Géza hümmög, nyomasztja az új apaszerep. Apus szerint ne parázz, inkább örülj. Olaj jön a tűzre, Luca szerint a jövő héten családi sportnap lesz a suliban, gyere el apukának. Lesz kötélhúzás, zsákbanfutás. Hát ha sörivó verseny nem lesz, akkor nem tudom, majd még átgondolom. Mikihez megjön Timi, megin elvesztettem a hajcsatom, adj pénzt, hogy vehessek újat. Csörög a mobil, bocs szívem, padlóburkolatokról tárgyalok. Miki belemerül a telóba, Timi eközben szemet vet Emília madárlátta fülbevalójára. Lesz még ebből botrány. Udvaron befut Peti, örül a vizsgának, Linda durci, marad a hosszútávú fasírt.

Kezdődik egy újabb szenvedés, a Rózsában Peti tovább örül magának. Hannát és Balázst invitálja fel „gépezni”, hogy egy házi bajnokság keretében eldöntsék, ki az ász. Peti el, Linda jön. Gyertek át inkább hozzám, túrótortát sütök, hagyjátok ezt a bunkó Petit. Linda is el, Balázsék őrlődnek. Mekkora két kretén ez a Peti meg Linda, ehetnénk túrótortát meg gépezhetnénk egyszerre. De nem lehet, vagy-vagy. Szar ez így. Inkább ne menjünk egyikükhöz se, maradjunk itt.

Az udvaron Timi jön megfele, Lucának mutogatja a gyönyörű fülbevalóját, amit most nyúlt le. Claudia meglátja, kis híján padlót fog. Mutasd csak azt a fülbevalót, honnan van? Apától, és nem mutiba készült! A botrány már a küszöbön. Mikinél már csengetnek is, á Claudia, micsoda kellemetlen meglepetés! Timi elszalad, mint macska a porszívó elől. Clau kezdi is a mennydörgést, mégis hogy lehet a Timikén nagyanyám antik fülbevalója, ami ezer éve eltűnt? Miki leszarja, vigyáztál volna jobban a kacatjaidra, ne rajtam keresd. Az a fülbevaló családi örökség volt, és ha elloptad, akkor zabos leszek.

A két nyominger, Peti és Linda külön lakásban várja Balázsékat. Peti már beizzította a gépet, berakott technózenét, de baszik jönni bárki is. Linda meg, mint egy elmebeteg, három szelet tortát rakott ki az asztalra, de csak egyedül ül. Elkezdhetne beszélgetni is a láthatatlan vendégekkel, az befigyelne nagyon.

Laci letámadja Alizt az udvaron, kitaláltuk, hogy menjünk ma este dupla randira, sörözni meg barbekjúzni a Duna-partra. Fú, szuper! Menjünk. Akkor ezt megbeszéltük. Géza is átmegy az udvaron, őt Gabi támadja le. Arra gondoltunk, hogy nem kocsival megyünk. Aha oké. Hová? Géza marhára nincs képben. Szalonnát sütni, de vigyünk bort is. Tőlem, vigyetek. Jó mulatást! Te Géza, teljesen elmebeteg vagy, hát te is jössz! Én, hova? Hát velünk, este, a Duna-partra. Azt hittem, te is tudsz róla. Hát nekem nem szólt senki. Aliz már lelkesen készül az esti programra, ő maga is beszerzett némi ellátmányt, kolbászkákat. Géza kiakad, engem mér nem kérdeztél meg? Én ezt kihagynám. Hát gyerekek, tegye föl a kezét, aki így reagálna, ha a barátnője esti szalonnasütéses sörözést szervez, és a hozzávalókat is megveszi? Én tuti nem, az ilyen asszonyt minden normális férfiember megbecsüli, de Géza még tovább rontja a helyzetet. Gondolkodtam, szünetet kéne tartani. Asszem, lőttek a dupla randinak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása