Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X71

2011. november 24. 18:30 - Hódos Hajnalka

Tudtam, hogy egyszer csak lesz balta az öfiben, tudtam! Ahogy azt is, ha behozom a lépcsőházból az egész évben tutujgatott, ezernyi bimbóval pompázó karácsonyi kaktuszt, ami egyébként még sosem karácsonykor virágzott, akkor lepotyog róla az összes, de rólam köztudott, hogy önként és dalolva tolom a szopórollert, hajtatok amarilliszt is, hogyne és tíz éve várom rendületlenül, hogy a hibiszkusz hozzon virágot. Onnan tudom, hogy piros, mert egy volt rajta, mikor ajándékba kaptam. Most két méter és a mama szerint kan, azé’ nem. Igen, kicsipkedem. Igen, tápoldatozom. Nem, nem mozgatom, mikor bimbózik és nincs huzatban. A radiátor mellett sincs. Kan, azér’ nem. Apropó, másnál is megdöglik a mikulás virág? Miután egyes kommentelőket repülősóval magukhoz térítettem, másokat fellocsoltam, hogyhogy miért? „Lilun pizsama van?!” „Alul meg talán bőrnadrág, jó buli lehetett az éjjel.” „Azért Lilu felsője is versenyben van a legrosszabb ruhaválasztás a médiaiparban című versenyben.” „Ha lenne szavazás a legrosszabb ruhakölteményekről a vv5-ben, ez toronymagasan verné a többit.” „Döbbenetesen szar, először nem is értettem, hol kezdődik és hol van vége Lilu kontúrjának + még az a kihányt sárgaborsófőzelék szín a világos hajához, és most láttam meg, hogy alul olyan agyonmosott pamutpólókra jellemzően hullámzik az alja, hát... érthetetlen.” „Lilu összeveszett stylisttel, az már biztos. És most láthatjuk a bosszút élő adásban... Más olvasatban: van az a pénz, hogy ilyet vegyen fel az ember.” Végül, de nem utolsósorban a személyes kedvencem: „(tegnap) Lilu úgy nézett ki, mintha szpokk kapitány csaja lenne”. És még én vagyok a rosszmájú, ugye, hát szóltam egy szót? Csak azért nem, mert ezek után feleslegesnek éreztem. 

KÖZKÍVÁNATRA, AKKOR TESSÉK. Lássátok, feleim: 

 

Telepofás ásítozással kezdjük, álmosak a kis nebulók, alig bírják reggel összeszedni magukat. Péter alvókáját irigylem, még a becsengetésre sem ébred fel, a matek tanár bemegy érte a szobába, nagyon fáradt? Nagyon-nagyon. Kapja össze magát, ne ő legyen a renitens diák. Péter így a matekórán alszik tovább, bár arra figyel, hogy a szeme nyitva legyen. Nincs önként jelentkező, úgyhogy akkor felcsapjuk a naplót, fú, Kinga de utálta ezt! Hát, pedig pont Kingucinál nyílt ki, úgyhogy ellenőrzővel együtt. Kinga tanult, Dukai Gergely is, hibátlan. A tanár úr nem érti, mi folyik ott, szerelmi dicsérgetés? Nem, úgy kell mondani, hogy szerivan 4.0. A tanár úr a barátaival nem csinál ilyet, mint Seri és Geri. Hát… van, aki gusztustalansági versenyt is rendez, nem rossz, feleli, mikor a másik kiköhög egy csomó turhát az asztalra, és fog egy szívószálat.

Törin Attila felel, mert a tanárnő rövidre zárja vele a vitát, addig a többiek gondolkozzanak el, ha visszautazhatnának egy történelmi korszakba, és belebújhatnának valaki bőrébe, ki lenne az? Én nem szeretem az ilyen kérdéseket, egyszer válaszoltam őszintén arra, milyen állat szeretnék lenni, és mindenki kiröhögött, mikor azt válaszoltam, zsiráf. Attila első válasza tökéletes, a sztálini diktatúra valóban 1953-ban ért véget a SZU-ban, na de mi az imperator? Hát az, mikor az állatorvos elmegy a tehenészetbe és ott kis eszközökkel…. Peti súg, az imperátorban vannak a csecsemők! A hűbéri rendszer témakörébe Attila nem is menne bele, ettől eltekintene, tehát kiegyezhetnek egy hármasban? Ki. A tanárnő nagyon örül, hogy Csaba Odüsszeusz szeretne lenni, annak is, hogy Seri Nofretiti, a háef, hogy tervezzék meg a saját lovagi pajzsukat és címerüket. Ha valakién balta lesz, beírok a tévébe!

A nyelvtantanár vévészűz és magázódik, mert nem szereti a csendőrpertut. Szóláncot játszanak. Pont. Tahó. Óóóóómájgád. Jó, akkor nehezítünk a dolgon, most az utolsó szótaggal. Aki olyat mond, amit senki, még ő sem tud folytatni, kapásból ötöst kap. Asztal. Talán. Lány. Serike meg is kapja az ötösét, Attila hőzöng, mire föl? Mert véletlenül mondott egy szót? Nem véletlenül, ezen Seri nagyon sokat gondolkodott, én ezen nagyon röhögtem. Akkor legyen táska. Kalap. Lapátolás! Hohó, tényleg, kár, hogy az la-pá-to-lás a szabályok szerint, de mindegy, Attika is kap egy ötöst. Mégsem, mert BTA tud lással. Lássuk! Akkor Attika nem kap lófaszt se, meg is sértődik, miazhogy, a tanár úr ráutaló magatartással beleegyezett az ötösbe, nemigasság! Egyébként Attila szépen dolgozik, pici mozaikokkal tesz az órához. Péter a pici mozaikokat inkább nyelvcsapásoknak hívja és egyébként is, vérlázító, hogy az Attila milyen egy túlbuzgó pedálgép lett! Bezzeg ő! Mikor látta, hogy a tesitanár nem egy fitneszistennő, hanem egy pasi, akinek a szemében lángok égnek, már tudta, hogy kihúzza magát az egészből. Igen, ki a kertbe. A fiúk testre simuló lasztexnadrágban vannak, csak úgy mondom, kínlódjanak azok a vizuális típusó olvasók is, akik nem nézik a műsort. Kinguci hajráfban, pufikabátban és térdig érő csizmában tesizik. Itt szeretném megköszönni az ötlete, hogy öntsek szódabika-ecet kombót a lefolyóba, majd meglátom, nos, Jerzsi és Gigi habfürdős kádja kutyafasza ahhoz képest, ami most a konyhában van, úgyhogy most átülök a másik székre, hogy háttal legyek neki, köszönöm, csak ennyit szerettem volna, máskor majd előtte definiáljuk a „kicsit pezseg” kifejezés mibenlétét. Senki nem tud egy kurva hátrabukfencet csinálni, guruló átfordulás hátra egyébként, kipróbáltam az előszobában, én még tudok, a tesitagozat nem múlt el nyomtalanul és itt most nemcsak a szarrá ízületeimre gondolok. Holnap reggel nyolckor a tesitanár megjelenik egy síppal. Dobbal. Nádi hegedűvel.

Megnyílt az iskola büfé, egyszerre kettő, Gergő és Péter is bótosok lettek, Attila meg felfedezte a saját lehetőségeit, védelmi pénzt akar szedni. Péter inkább arról beszélgetne, hogy tegyenek kárt Gergő boltjában. Attila lop, a szajrét az eladási ár feléért értékesíti, Péter rögtön megbízza Veronikát, tudja meg, hol tartja a lóvét Attila, majd úgy tesz, mintha ráállna az üzletre, de közben kilopja a pénzt a maffiózópalánta zsebéből, végül röhög, mert Attila az üres kasszát lopja el. Attila olyan édi térdepelve, hogy Péter megszánja, nála fog dolgozni egész héten. Veronikával cigizni mennek, Péter számolgatja a lóvét, egészen addig, amíg Attila ki nem ront és el nem lop egy ötszázast. Rövid birkózás kezdődik, ezerháromszázat loptál vissza bazmeg! Kiegyeznek abban, Péter ezerszázat ad vissza, jó, akkor ezerkettőt. Na, szállj le rólam, Nyuszifül! Ez az első Aréna, ahol már Pétert is érdekli a védettség. Az első fordulóban nem más, húzzanak rudat, nyolc zöld, három fekete van a letakart dobozban, aki feketét húz, azonnal kiesik. Csaba, megtört a varázs! Rajta kívül Vera és Gergő húz feketét, szevasztok! A második fordulóba került nyolcak két négyfős csapatot alkotnak és felsorakoznak az üstök mellett. Balta, fahasábok, némi papír és ménkűizé, a feladat: gyújtsanak tüzet. Az nyer, akinek előbb elég, illetve elszakad az üst fölé kifeszített kötele. Attila és Péter nyerésre hajtanak, hogy megvédjék Veronikát. A terv ugyanis, hogy Verát jelölik, de félő, hogy kiviszi és kinn hagyja a Kis Tücsköt. Balázs csak mondja, hogy Attiláék már szikráztatnak! Ott a tűz! Juj, Kinga is meggyújtotta! Attila – mivel levette magáról a kesztyűt és rábaszott a kezére a baltával, esküszöm, nem én vuduztam – elvágja az ujját. Csontig. De nem adja fel a küzdelmet.

Olyannyira nem, hogy kicsit később a bekötött ujja meg is gyullad a tűznél, Veronika visít, mint a disznó, faszom az ujjad bazmeg! A zöld csapat már a kötelet próbálja meggyújtani totálisan illegális módon, Balázs csak azért engedi, mert rajtuk már ez sem segít. Attila meg necsinájjamááá hogy integet lángoló hüvelykujjal! A harmadik forduló meglehetősen unalmas, egy pálmafáról lógó majomra kell lőni fúvócsővel, az egyes testrészek más-más pontot érnek. Öt forduló, lődd meg a majmot! Attila a második forduló után rájön, lehet még taktikázni, a cél, hogy Veronika szerezze a legtöbb pontot. Hijj, öt pont, a majom szívébe egyenesen! Kire gondoltál, Veronika? Cristofelre! Hülyevagybazmeg? Péter nem direkt lőtt tízest. Balázs taktikát sejt, mert hogy, hogy nem, Attila lövése megint mellé ment! Bassza meg, Eszter a kókuszt akarta, mégis tízest lőtt, Balázs imádja, hogy taktikáznak, mégsem az jön össze, amit szeretnének, aztán vár, hogy Veronika utolsó lövése becsapódjon, de szerinte már oda kellett volna, hogy érjen. A lila kendőt tehát Eszteré, aki a riportszobában bevallja, tényleg a véletlen műve volt, de legalább most hátradőlhet és biztonságban érezheti magát az elkövetkező két hétben. Hát, Csabáék ezt jól beszopták, na most mi lesz? Fecó és Csaba elmélyülten kanalazzák a tejbepapit, Kinga tanácstalanul ücsörög. Vera lesz. Vagy Csaba. Peti nem mérges, de örült volna, ha Ronika a védett, olyan kis magára hagyott mostanában. Vera meg elviselhetetlen. Érkezik Attila, Péter törölje le a könnyeit és rakjanak Annamarira, hadd menjen. Igen, ez az egyetlen út.

Az öfi végén nagy balhé van, a Totya is megmondta, hogy lesz. Attila egyezkedik Péterrel, akinek árut kéne rendelni, ad neki kölcsön pénzt. Fecó is ad. Figyeljen csak, nem! Azé’ nem, mert ne bassza el az üzletét! De Fecó ingyen ad, nem uzsorára. Péter nem tudja elfogadni az ezrest harminc százalékos kamatra, köszöni. Fecó ad négyszázat. Most baszakszik? Igen, baszakszik. Jó, de két hét múlva, mikor tobzódik az idegtől, majd emlékezzen erre! Persze, átléptem rajtad, hagyjuk. Attila apád faszát felkiáltással távozik a hálóba, Fecó értetlenkedik, most háromszáz forinton vitázik! Jön Attila, mér ugatsz a hátam mögött, nem megkértelek, hogy ne? Na, Fecónak se kell több, óbégatni kezd, Istent játszasz! Ki vagy te? Így mulat egy magyar úr alapon ad még ötszáz forintot, Attila neki ne mondja meg, hogy mire költse a pénzét, felnőtt ember! Attila szerint ez egy kifordító viselkedés és Fecó hazudik! Fecó tovább óbégat, a pulikutyádnak tekintettél, de ezentúl nem leszek az! Attila szerint Fecó megbolondult, már nincs is agya, a háttérben Kinga narrálja Attila szavait, Fecó eljut a háromszáz forintért szádra vetted a családomat, én röhögök, ezek szerint azt se lehet mondani neki, hogy anyád picsáját. Mondd ki, hogy szar ember vagyok! Fecó kimondja, igen, aki háromszáz forintért a szájára veszi az ő családját, az szar ember! Kivonul Kingapulikutyával a nyugiba, Péter teljes nyugalommal summázza a történteket: én hatszáz forintot kerestem ezen a vitán. Örihari van.

Címkék: vv5
612 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huncut 2011.11.24. 18:48:58

Hajni, nekem is most virágzik és dobálja a bimbóit a karácsonyi kaktuszom, és örököltem tavaly egy kb. 20 éves hibiszkuszt, ami korábban még sosem virágzott. Tavasszal metszd vissza alaposan, rakd ki nyugodtan a kertbe, és millió virága lesz, de virágot csak újonnan hozott ágon hoz, szóval ne sajnáld. :-)
A posztot meg mindjárt olvasom tovább. :-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.24. 18:56:06

Tegnap elaludtam a végére.

Némber Ván 2011.11.24. 18:58:56

Ezt a szódabika-ecet kombót vízben oldva másnapos gyomorégésre ismerem, de lehet, a lefolyó is szereti. De ez ügyben nem szoktam kispályázni, élből nátronlúggal kezdek.

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 18:58:59

Péternek nagy pechje van, hogy nem vagyok villalakó. Lett volna egy, aki jót röhög az imperátoros csecsemőin.

capa05 2011.11.24. 19:00:36

@Némber Ván: nemcsak másnaposságra, hanem nehéz étel esetén is.. a köznyelv " macskafröccs" néven ismeri..:D

Némber Ván 2011.11.24. 19:01:00

Valaki meg tudná mondani, RTL-es utasítás, hogy a tanarak ennyire ódivatú poroszos stílusban nyomják az okítást, vagy nincs egy használható ötletük sem, hogy mivel lehetne érdekessé tenni a tantárgyukat? (Még az az amúgy nagyon unszi töritanár jön leginkább kreatív ötletekkel.)

Némber Ván 2011.11.24. 19:01:32

@capa05: Libafröccs néven ismerem, a macskafröccs nálunk a tej. :-)

capa05 2011.11.24. 19:03:35

@Némber Ván: ezen nem veszünk össze...:)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 19:04:17

nekem most állt le a kaktuszom, de még nem fordultak vissza a virágok. A tuják a kertben egyszerűen imádják a havat, és most kezdtek kapni is. Csabi vajon szereti-e a havat?

rianna 2011.11.24. 19:04:42

követelek egy képet liluról :)

Hurri Kán 2011.11.24. 19:08:32

Miért most kellett elmennem főzni? :D

Némber Ván 2011.11.24. 19:09:06

Meglehet, hogy Fecóéknál a tízparancsolat ekképp egészítődik ki:
Felebarátod felmenőinek nemi szervét szádra hiába ne vedd!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 19:09:45

@capa05: nem hiszem el,hogy egyszerre..:D
@huncut: én minden cserepest megölök..
@Binbir gece: lehet, hogy meg lehetne oldani, hogy bekerülj.. szerintem demonstráljunk érte! :DD

capa05 2011.11.24. 19:11:30

@gyvy: átmentél a szomszédba szakácskönyvért és nem keverték meg félóránként!

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 19:12:48

én citromoskávét toltam egyszer, horgászat fele menet meghúztam a műanyag flaskát. anyu töltötte meg kávéval. egy citroleves üvegbe. mindez hajnali 4, szétvert agy, induláskor Hektorban, a bogárban. hosszú távon biztos beépítette a szervezetem a helyére, de ott és akkor szétesett a kép, mert a citromos flakonból nem sikerült kimosni a gyümölcsöt. nálunk ennek úristen a neve. :)

Hurri Kán 2011.11.24. 19:13:52

Attila megpróbált magából embert faragni? :D

Hurri Kán 2011.11.24. 19:15:16

@capa05:
Annyi (szakács)könyvem van otthon, sose fogy el. :D

@anica inkognitóban:
Van, ami nem baj, ha kicsit tovább tart, érted. :DDD

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.24. 19:15:51

Balázson katonai mikádó van, vagy most ez a divat? Holnap kimegyek érte a sufniba és abban megyek dolgozni.

capa05 2011.11.24. 19:16:05

@kárpátia56: szólj anyunak, hogy legközelebb rumos üvegbe töltse.. hidd el az hamarabb beépül...:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 19:16:32

@gyvy: én is szeretem, ha megfő az étel, de azért néha a gyorskaja sem rossz..:DD

Krissyfurrr 2011.11.24. 19:16:35

Kérem szépen valaki rakjon fel egy printszkrínt Lilu tegnapi szerkójáról!!! Muszáj látnom,:)) a retek oldala valamiért nem tölt be...

huncut 2011.11.24. 19:17:34

Szent ég, itt senki nem tanult kémiát? Ha ecetet szóbabikarbónával kevertek, szén-dioxid keletkezik, persze hogy pezseg. És persze tisztít is, mert ha kevés volt a szódabikarbóna, akkor savas lesz a lé, ha viszont a szódabikarbóna volt sok, kevéske ecet mellé, akkor meg lúgos, de mindkettő hathat, viszont nem éri meg a kísérletezés. Macskajajra sem ajánlom, olyankor hideg tejet érdemesebb inni. :-)

huncut 2011.11.24. 19:19:18

@anica inkognitóban: Inkább növényeket ölj, mint mást. :-)
Egyébként néha érdemes meglocsolni őket. :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 19:19:31

@capa05: mert elkényelmesedtél..:P:D majd felpörögsz.:DDD

capa05 2011.11.24. 19:19:58

@gyvy: szerencsés vagy, hogy a konyhában is van mit lapogatni..:D

Hurri Kán 2011.11.24. 19:20:17

@anica inkognitóban:
:DDD

@huncut:
Macskajajra tejet??? Kizárt. Utálok takarítani. :D

prof. Perselus Piton 2011.11.24. 19:20:28

a hibiszkusz titka (anyám szerint, mert nálam megeszi a macskajószág), hogy a földjét fel kell rázni...csak műanyag "cserépnél" működik, mert csak azt lehet megnyomkodni, hogy fellazuljon a föld...egy egyágú kórón, ami egy zakózás után megmaradt egy nagy növényből, egész évben 8-10 bimbó van folyamatosan, 1-2 majd mindig virágzik...sárgát...a pirosak ridegtartásban a lépcsőházban sírnak a sok virág súlya alatt...

de nála szerintem a virágtalan növények is kivirítanának :-))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 19:21:27

@huncut: tanultam kémiát, de perverz dolognak tartom:DDDD:P

huncut 2011.11.24. 19:22:15

@gyvy: Igen, abban igazad van, hogy az állapot súlyosságától függ a használata. Nekem segíteni szokott. :DD

Hurri Kán 2011.11.24. 19:23:15

@capa05:
Hát az úgy van, mink adunk a kultúrára, f@szom@tb@zmeg :D

capa05 2011.11.24. 19:24:28

@huncut: ezt biztosan nem mondták neki eddig...:P:DD

huncut 2011.11.24. 19:24:53

@anica inkognitóban: No, azt még sosem mondták rám, hogy perverz vagyok (bár ha jobban belegondolok... akkor is legfeljebb csak egészséges mértékben). :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 19:29:01

@huncut: jó neked..:D már hogy még nem mondták..:DDDDDDDDD
@capa05: lerá.. levá..lereszelem a fogaidat! :PPPPP:DDD

capa05 2011.11.24. 19:29:49

@huncut: én a paradicsom ivólére tenném a voksomat::.nekem az a nyerő:DD

capa05 2011.11.24. 19:31:17

@kárpátia56: nem tudtam, hogy a színe is számít..:DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 19:37:53

@gyvy: a legjobb az Az ínyesmester szakácskönyve. nem egy mai darab, de imádom a halait, na.
@capa05: számít hát, a vizeletminta-kinézetű whiskey a világverő. :)

capa05 2011.11.24. 19:47:31

@kárpátia56: ha lesz idei reprint kiadás beszerezzük!! :)

capa05 2011.11.24. 19:48:21

@capa05: az Inyencmesterre gondoltam..

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 19:50:55

@capa05: :)
huh, én is inkább azt tudnám javasolni.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 19:56:46

@kárpátia56: jónak jó, de nem mondanám a legjobbnak.
jó halai Váncsának is vannak.

Hurri Kán 2011.11.24. 19:58:21

@kárpátia56:
Ott figyel a polcon. ;-)

Este jön velem valaki inszemináriumba? :D

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 20:03:37

@huncut: mindenekelőtt akkor veszek egy kertet :D

@prof. Perselus Piton: nahh, ezt még nem próbáltam, de akkor lazítunk rajt!

@Némber Ván: nálunk is a tej a macskafröccs!

capa05 2011.11.24. 20:03:54

@gyvy: szólhattál volna előbb is... ma kihagyom majd legközelebb:DDDD

csicserierika 2011.11.24. 20:05:12

@gyvy: én megyek, és viszek Punica Granatumot :)

2011.11.24. 20:07:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: már megint főztök! Esztek! Én meg kidagadtam a télikabátomból.

inmemancsi 2011.11.24. 20:10:48

na megnéztem én is a tegnapit lilukát azért öltöztetik ilyenekbe mert másképp nem lehet egyedivé tenni, ilyeneket meg senki sem vesz fel, pláne így. ja és végre az állandóan ráadott púderszínű pumps hoz is találtak valami hasonló színt (legalábbis az egyik oldalon:))

Hurri Kán 2011.11.24. 20:11:15

@capa05:
Nekem is most jutott eszembe. :D

@csicserierika:
Ok. :DDD

capa05 2011.11.24. 20:12:14

@gyvy: van nálad anyag ?:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 20:14:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: utánanézek, a család tényleg rászorul újdonságokra.

penelope garcia 2011.11.24. 20:16:29

Na most ebből a ki ad kinek mennyi pénzt és miért nem dologból egyetlen szót sem értettem. De biztos jó vót. :)

Hajni, szívem csücske, ha leírsz egy szerkót, lécci, dobjál hozzá képet is, mert vannak ám olyanok, akik csak innen, tőled tájékozódnak a VV-s ügyekről.

capa05 2011.11.24. 20:17:50

@gyvy: azért ott vennének le belőle nem?:)

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.11.24. 20:19:47

Attila nem fél, hogy ha Annamari ellen szervezkedik, akkor őt hívja majd ki párbajozni? Mert most, hogy Shadi már nincs, Annamari őt és Verát utálja a legjobban.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 20:20:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: köszöntem, ezt olvasni és olvastatni/nézegetni (és talán enni is) fogom. köszi Hajni.

prof. Perselus Piton 2011.11.24. 20:29:40

ha már ennyit eszünk:

www.beresalexandra.hu/hirek/vekony_comb_karcsu_derek_kockas_has

végre egy teljesen logikus és élettanilag stimmelő leírás...az edzés részét nem kell teljesen komolyan venni :-)) a yohimbine a lényege...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.24. 20:31:08

@vv5:

annamari nem Pétert utálja a legjobban? mintha azt mondta volna a nyugiban a párbaj előtt eszternek, hogy ha visszajön mondja azt, hogy legközelebb a pétert viszi ki, és akkor tuti nem kap majd jeleket...

Hurri Kán 2011.11.24. 20:32:04

@prof. Perselus Piton:
A csülkös sztrapacskának is van ilyen hatása?

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 20:32:18

@beebeer: ki mihez ért, ugye... :D

@penelope garcia: az az áldott jó szívem, az. :) kívánságod parancs, odasüss!

@kárpátia56: szívesen. érdemes megvenni a könyvet is, én nyár végén voltam a Péternél egy halgasztronómiai kurzuson, nagyon hasznos volt, tényleg ért a halakhoz, profi! és persze olvas engem a karajon :)))

prof. Perselus Piton 2011.11.24. 20:35:39

@gyvy: hogy írhatsz ilyet? most itt fogok éhen dögleni :-(((

a juhtúrós-csülkös, esetleg sonkás sztrapacska fokozottan egészségvédő hatású :-))

avanivi 2011.11.24. 20:37:57

@gyvy: van, csak más előjellel:)

Hurri Kán 2011.11.24. 20:40:00

@prof. Perselus Piton:
Juhtúrós-csülkös kivitelben gondolkozom, megtámogatva egy kis szalonnával, no meg annak a levével, nehogy túl száraz legyen. :)

2011.11.24. 20:40:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most azon gondolkodom, akkor én mihez értek? Tarthatnék talán életvezetési tanfolyamot anorexiásoknak jó étvággyal boldogan címmel.

prof. Perselus Piton 2011.11.24. 20:41:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sörrel különösen...nyáron, 35 fokban, légkondis étteremben (Szerencs határában, nemtom, mi a neve), aztán kijőve nagyhalál és agyhalál :-)))

inmemancsi 2011.11.24. 20:42:37

valaki benyelte, hogy esztike veronnak adná a védettséget?:))

capa05 2011.11.24. 20:43:12

@gyvy: gnocci és kapormártás a csülökhöz , metélt tésztával kiegészítve... én erre gondolok:D

lac64 2011.11.24. 20:44:29

@inmemancsi: Persze, Péter a taktikus :D

avanivi 2011.11.24. 20:46:05

@gyvy: +, és most megyek a konyhába ,pedig azt hittem ma már nem fogok enni SEMMIT."Ödön dögölj meg"/HG/

Hurri Kán 2011.11.24. 20:46:28

@capa05:
Én még valami másra is. :DDDDD

huncut 2011.11.24. 20:47:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Erkélyen is műxik. :-) Nekem is csak az van, de a szoba is jó neki, csak legyen napos helyen. A metszés a virágzás titka.

inmemancsi 2011.11.24. 20:49:15

@lac64: ja, tudjuk mivel gondolkozik veronnal kapcsolatban:)))

tervek 2011.11.24. 20:49:55

húzott egy átlót az újjára--most legalább meg tudta mi az az átló...

capa05 2011.11.24. 20:50:49

@gyvy: tudom a desszert!:DDDD

Hurri Kán 2011.11.24. 20:51:50

@avanivi:
Kösz. :)

@anica inkognitóban:
Viccesen kérdeztem...;)

@capa05:
Ööööö.... IGEN :DDDDD

inmemancsi 2011.11.24. 20:58:18

na de azért az a balta az nem volt egy balta, nem így viselkedik, ha egy tényleg baltával csapja le az ujját..

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 20:59:57

@avanivi: :DDDD jajj, az ödön.... holnap meghallgatom!!!

avanivi 2011.11.24. 21:01:50

@gyvy: Tudtam, hogy tudod,csak nem akartam,hogy te tudd,hogy én tudodm.
Sztrapacskát sokat csinálj, mert holnap pont lehet benézek hozzád :)))))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 21:01:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a kiöregedett vadászkutya dala sajnos aktuálisabb...:( mármint nem neked, hanem úgy általában..:((((( mondjuk,az nem mókás..

rianna 2011.11.24. 21:03:29

@Talpig Jimmy: köszi, jimmy, örökké hálás leszek:)

inmemancsi 2011.11.24. 21:03:35

sztrapacska dobossy módra:)

penelope garcia 2011.11.24. 21:06:00

@vv5:

Ráadásul nagyon el van tévedve, ha azt hiszi, hogy BTA-t csak úgy ki tudja penderíteni. Nincs tisztában a népszerűségi indexekkel.
BTA még őt is kitenné, szvsz.

avanivi 2011.11.24. 21:06:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Rengetedszer maghallgattam és mindíg tudok röhögni ralta:))))

penelope garcia 2011.11.24. 21:07:46

Hajni, köszi a Lilus képeket.
Szerintem csak kicsit fura, hogy ilyen "karvékonyító dizájnja" van, de egyébként én nem látom atomkatasztrófának. Eccerűnek eccerű, az igaz.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 21:10:04

@anica inkognitóban: hát az nem. de szeretem azt is nagyon. meg az utcaseprőket is, asse vidám.

@penelope garcia: szívesen. :) "élőben" azért odabaszós volt!

fran7 2011.11.24. 21:10:28

Nem merik mutatni Lilu ruháját?

loverain 2011.11.24. 21:11:42

csak sztem gáz a melegítőfelső zakóval Attilán?

inmemancsi 2011.11.24. 21:11:50

@anica inkognitóban: hát nézd meg a fején a sminket:))

ez a kettő meg menstruál, hogy nem kell tornázniuk?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 21:12:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: zseniális művész volt Hofi.. mekkora poénokat tudna mondani most....
@fran7: kivételesen meg kell védjem, jól néz ki.. fejre is, ruhára is..:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:13:55

Lilu ma a sminkesével veszett össze.
Vagy maga Madame Tussaud festette ki.

fran7 2011.11.24. 21:15:49

@anica inkognitóban: Mikor odafigyeltem csak a fejét mutatták. Lehet már félnek.

genevieve 2011.11.24. 21:16:10

de megnéztem volna peti azon a zsámolyon...ő hogyan terült volna ki? már, ha egyáltalán fel tudott volna valahogy mászni a szekrényre:-D

nathalie 2011.11.24. 21:17:29

tanár úr összeszarta magát petitől? :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 21:19:59

@penelope garcia: Szerintem jól néz ki abban a cuccban.

@genevieve: Egyetértek! Pétertől ez görénység volt, Annamária nagyonis aranyos volt!

loverain 2011.11.24. 21:20:20

Atti és Vera mióta szerivanoznak?

nathalie 2011.11.24. 21:21:58

egyértelműen attila érzi magát a legjobban a héten és ő szórakozik a legjobban.milyen furcsa hogy megint pont most nem beszélnek kingával...

loverain 2011.11.24. 21:23:10

neee már, hogy ezt se tudja!

loverain 2011.11.24. 21:24:12

@nathalie: jah, és most Kinga nem is nagyon szerepel

nathalie 2011.11.24. 21:24:26

vendéglátó és a deci nem ment fecókám??? :D:D

felka 2011.11.24. 21:24:31

@pushpang: na meg a fodrászával is.

ha tudtam volna, hogy a mai posztban megidéztetnek a lilu-pólós kommentek, tegnap megírtam volna, hogy én meg egy mp-ig azt hittem hogy felül meztelen...

loverain 2011.11.24. 21:25:48

@nathalie: én jártam üzletvezetőire egyszer unalmamban...
hát azoknak nem csak a deci nem ment

2011.11.24. 21:25:58

ÓÓÓóóó, Fecós vendéglátós, így már érthető, hogy cm2 után mindjárt a m2-rel számolna. Még jó, hogy nem az űrmértékek volt a feladat. :)

genevieve 2011.11.24. 21:26:24

az rtl tényleg peti-ati mosdatásban van:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:26:30

na tessék, Fecó meg el van ájulva a matektudásától, oszt asse tudja mi az deci... derék egy kocsmáros lehetett. :D

Akkor már inkább Attile BÜSZKE vallomása a saját hülyeségéről. :D

capa05 2011.11.24. 21:26:49

Lilunak mintha lejjebb lenne a melle?? nincs rajta melltartó?

vallatas 2011.11.24. 21:26:56

ahogy Gergő magyarázta a konvexet, az félelmetes volt :-DDD
az arc kéz mozdulat wáwáwwáwá

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 21:28:15

@capa05: Lilunak konkrétan nincs melle, ma pedig rosszabb melltartót vett fel mint máskor...

capa05 2011.11.24. 21:28:21

@pushpang: lehet még a szto (CTO) grammos mértékegységnél van:DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:28:25

@anica inkognitóban: én meg megnyugodtam, hogy másnak is feltűnt, hogy mégsem az én tévém van szarul beállítva, hanem Lilu sminkje marta szét a képernyőt. :D:D

fran7 2011.11.24. 21:30:51

@genevieve: Tényleg, hogy mennyiszer hallottuk dicsérni Olivér csínytevéseit. Amik kb. abból álltak, amivel Rubin Kristófot ugrathatták a 107-es szakmunkásban.

sogeking 2011.11.24. 21:36:04

@pushpang: viszont ha ő valójában Balázs, akkor azért tudnak a sminkesek :D

Atok 2011.11.24. 21:36:41

Veronka mar nem utalja Esztit?

fran7 2011.11.24. 21:37:03

Miért nem jutott még eddig eszembe, hogy feltérdeljek egy asztalara, ahol amúgy eszek, beszélgetés közben?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:37:35

szent ég, ezek megint taktikáznak. :D:D

nathalie 2011.11.24. 21:38:18

@fran7:
én is ezen gondolkoztam,hogy egyszerűen legközelebb ha vendégeket hívok én az asztalra ülök.elvégre én vagyok a házigazda! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:39:36

@sogeking: :D:D:D
akkor azért volt most ilyen fura a cicije is. :D

nathalie 2011.11.24. 21:39:38

ezek most egész végig úgy fognak gondolkozni,hogy sok jelet még magára a sátánra sem lehet rakni,mert visszaszavazzák a nézők sajnálatból? de hát azt is tudjuk,hogy direkt nem arra van rakva,hanem másra... nem értem.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 21:39:38

@felka: tessék időben jönni máskor! :D

@pushpang: pont erre gondoltam én is! :D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 21:40:17

@anica inkognitóban: ezt most konszenzuálisan el kell fogadni. egyik ruhája és testrésze sem zár be konkáv szöget rajta, ilyenkor valahogy még a hangja is megszépül. Hol van már a jó öreg szopjatok le mind. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:41:17

@fran7: nem is ez a durva, hanem amikor arra a pultra ülnek fel, ahol a főzőlap van és mellette ülve, törökülésben kevergetik a lecsót!

nathalie 2011.11.24. 21:41:20

ilyenkor mindig olyan uncsik az öfik,mert fecót,csabát,esztert is nézni kell ahogy "gondolkozik"...
azért megnézném kinga tíz újjal kaparni.sztem szó szerint érti :DFULL

loverain 2011.11.24. 21:41:30

@fran7: mert nem vagy elég kifinomult :D

Atok 2011.11.24. 21:42:26

Ennek a Seherezade Eszter dialogusnak mi volt a mondanivaloja? Mirol beszeltek? :)

Atok 2011.11.24. 21:42:57

Legdominansabb villalako, tippem Csaba...

capa05 2011.11.24. 21:43:08

Lilunak belement valami a szemébe? Olyan furcsán néz meg pislog..:D

nathalie 2011.11.24. 21:43:36

sztem azért öltöztetik egyik nap totál rondának lilut,hogy ahhoz képest másnap csodásnak tűnjön.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 21:43:45

@kárpátia56: mindenképpen szimpatikusabb volt, még az elhíresült mondatával együtt is ...

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 21:44:12

seri iszonyatosan buta, még kingánál is butább.

nathalie 2011.11.24. 21:44:54

@Atok:
én arra a következtetésre jutottam,hogy seri szeretne párbajozni kingával.de nem most.majd a döntőben :D

fran7 2011.11.24. 21:45:38

Szavaztam: AM alegdominánsabb villalakó. Áll 0,2%-on

lac64 2011.11.24. 21:46:15

@Atok: Attila, de Csaba a második. Kettőjüknek kb. 95% van :D

fran7 2011.11.24. 21:46:18

Péter 1%-on áll.

capa05 2011.11.24. 21:46:18

@nathalie: most egyik vagy másik nap van? Már hogy tudjak viszonyítani?:DDD

nathalie 2011.11.24. 21:48:08

@lac64:
én is nyomtam egyet csabára :)

capa05 2011.11.24. 21:50:44

Hát remélem nem énekelni fognak...Geri és Sehi:DD

Talpig Jimmy 2011.11.24. 21:50:48

ANNAMÁRIA 0,2%
ATTILA 60,2%
CSABA 34,3%
ESZTER 1,1%
FECÓ 0,4%
GERGŐ 1,1%
KINGA 0,5%
PÉTER 1%
SEHEREZÁDÉ 0,4%
VERA 0,2%
VERONIKA 0,6%

Hurri Kán 2011.11.24. 21:50:58

Megtámogattam Serit :D

lac64 2011.11.24. 21:51:01

@nathalie: Mindig sejtettem, hogy ez az Attila imádat csak álca :DDD

nathalie 2011.11.24. 21:51:05

istenem de szar,de unalmas. ez a mélypont.

Talpig Jimmy 2011.11.24. 21:51:40

kár, hogy Péter nem láthatja az eredményt XD

capa05 2011.11.24. 21:51:52

@gyvy: egyszer irigységből én is megtámogatnám:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 21:53:10

felvágom az ereimet, ha ez a nő mégegyszer énekel....ha táncolna, kibírnánk a port, de ez.....

fran7 2011.11.24. 21:53:11

Rímtől semmi nem lesz vers.
Reméljük Seriék valami esőcsináló dalt énekelnek, mert a tehenek teje ettől elapadt, az biztos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:53:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hiába no, a vérükbe' van!
Vagy ezek semmiből se tanulnak.. :D

lac64 2011.11.24. 21:53:31

Az énektanárnak az arcára fagyott a mosoly :D

nathalie 2011.11.24. 21:53:49

tavaly itt kapott éva rohamot nem? :D mert nem ő lett a legjobb :D

capa05 2011.11.24. 21:54:20

Már látom külső vacsora lesz a jó magaviseletért..D

nathalie 2011.11.24. 21:55:22

hányszor színleltem én is rosszullétet az évnyitókon,évzárókon :D:D:D

2011.11.24. 21:55:30

Serikém, nem hangod nincs, HALLÁSOD!

Atok 2011.11.24. 21:55:35

Lilu poenkodik :)

Hurri Kán 2011.11.24. 21:55:58

@capa05:
Megint Veronikát viszik? :DDD

fran7 2011.11.24. 21:56:03

Én azt hittem Szandival csak vicceltettek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 21:57:13

@fran7: Aranyos és vicces volt ezzel a verssel Vera!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:57:21

Szandit mivel lőtte be magát? Úgy jött be, mint egy eszelős.

loverain 2011.11.24. 21:57:22

édes istenem, Szandi!
lenémítottam a tv-t....

nathalie 2011.11.24. 21:57:39

@lac64:
csak egy jó nevetést akarok attilának :) tuti értékelni fogja a nézők humorát amikor csaba lesz a legdominánsabb :D

felka 2011.11.24. 21:58:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

'genis...:D

szandi....úúúristen...de hát ha Verát felvidította, már megérte...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 21:59:22

@fran7: a megjelenítésére ráfordított idő szerint, az rtl is csak viccnek szánta.

fran7 2011.11.24. 21:59:37

@Peter_Cs: Én ezt alá is írom, de ez nem vers volt.

loverain 2011.11.24. 21:59:53

Peti a legnagyobb ribanc a villában

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 21:59:58

@beebeer: az űrtartalom ment volna neki. a söröshordókat folyamatosan figyelni kell, vizezni meg ilyenek. Ahhoz tudni kell adagolni a piát, abban meg van gyakorlata. XD

genevieve 2011.11.24. 22:00:06

peti feje most csodálatos volt:-DDDDDDD

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 22:00:15

Péter feje.... istenem... :DDDD

nathalie 2011.11.24. 22:00:19

remélem a fiúknak meg beküldik gusztigesztit a rapülőkkel :D

2011.11.24. 22:00:26

Szegény Péter, ilyenkor sajnálom. Péter és a nők, szívás az élet! :)

sogeking 2011.11.24. 22:00:48

@fran7: a legjobbról lemaradtál, bár lehet az még most jön - limbóparti :D

Atok 2011.11.24. 22:01:02

Veronika Verava alakult

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 22:02:04

@fran7: Van szabadvers is, Veráénak meg van ritmusa!

fran7 2011.11.24. 22:02:19

Ez volt Péter egyetlen mondata, ami őszinte volt. S benne volt az egész férfilét tragédiája.

Zelefánt 2011.11.24. 22:02:24

Ha óriáskígyó lennék, sem ölelném át Kacsacsőrt...
Náluk, otthon, összetörték vajon az összes tükröt, vagy a Vidámpark kísértetkastélyából szereztek be neki néhányat?...
(Esetleg az egész család ilyen?)

genevieve 2011.11.24. 22:02:25

ati bameg...neked is ezt kellett volna csinálnod és akkor most kinguci simulna hozzád:-D

inmemancsi 2011.11.24. 22:02:25

tudom, hogy lejárt lemez, de veronnak inkább a fogait kellett volna rendbe rakatnia

Nyugee 2011.11.24. 22:02:43

Attila mint párkapcsolati tanácsadó/moderátor... :)

sogeking 2011.11.24. 22:02:53

Attila be akar csatlakozni harmadiknak?

Hurri Kán 2011.11.24. 22:03:06

KoósJanit a villába!!! :D

fran7 2011.11.24. 22:03:19

@Peter_Cs: Ezen nem szeretnék vitatkozni. Én is pozitívnak érzékeltem.

vallatas 2011.11.24. 22:03:37

nagyon gyenge összefoglaló ez, vicces Kinga-Ati románcnak vége és még unalmasabb lett, pedig addig az volt unalmas :)))

genevieve 2011.11.24. 22:03:48

veronika tényleg átment verába:-DDDDDDD

nathalie 2011.11.24. 22:04:05

úgy néz ki nekem kell először leírni,hogy attila MENNYIRE ARANYOS volt MÁÁÁÁR! :D:D

fran7 2011.11.24. 22:04:12

Attila mint mediátor. Az élet vicces.

sogeking 2011.11.24. 22:04:51

@nathalie: azt hittem, neked akkor szimpi amikor karcos a stílusa :D

2011.11.24. 22:05:13

MOSTMINGONDOLKOZOOOOOOL? - csapnám agyon ezért a gügyögésért. Baltával.

inmemancsi 2011.11.24. 22:05:16

@beebeer: nem kell sajnálni, egy csúszómászó féreg

nathalie 2011.11.24. 22:05:17

és még peti is sír! tessék!!! mindenki boldog lehet! :D:D

genevieve 2011.11.24. 22:05:21

jajjj, petike

csodálatos...most lesz szex, letarolták az asztalt:-DDDDD

vallatas 2011.11.24. 22:05:23

hopp gyilkosan gurult le az a pohár :DD
Peti meg sír!

loverain 2011.11.24. 22:05:25

Peti nem jó Veronnal.
Krisztofelt akarom vissza!!!

nathalie 2011.11.24. 22:06:12

@sogeking:
nekem mindig szimpi! :D de a karcosság után lehet igazán értékelni a kedvességet :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 22:06:12

@genevieve: feltűnően nem kommunikálnak egymással. Ennek is meglett az eredménye, Attila kevésbé zombi, mint korábban. :D

genevieve 2011.11.24. 22:06:12

krisztofel meg felrugta a tévét otthon és azt kiabálja...ez mi?????????:-DDDDD

genevieve 2011.11.24. 22:07:10

hehe, lilunak csak nem megy le a torkán, hogy a nézőknek megjön csaba:-DDDD

nathalie 2011.11.24. 22:07:21

lilu csaba második helyezésével nem tud mit kezdeni. hiába,humora sose volt :D:D

lac64 2011.11.24. 22:07:23

Ez marha jó, Lilu Csabán megint lefagyott :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 22:07:51

Csaba, mint a villadominancia 2. helyezettje.... :D:D

nathalie 2011.11.24. 22:09:37

@genevieve:
ugye tisztába vagy vele,hogy csabára attila rajongók szavaztak? :D megosztottuk,egy része attilára nyomta valóban,másik meg csabára :D

kicsárázzák??? én ezt nem is ismertem! verától csak tanulok:
csámcsogsz bazd meg
rizigizi
csitu van
kicsárázzák

kész :D

Atok 2011.11.24. 22:09:38

Ismetelten egy porgos ofin vagyonk tul.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:10:05

@Zelefánt: állítólag a szülei csalódtak Veronikában. szerintem a gyerekszobában még volt tükre, 18 körül kezdhette repeszteni otthon az átlátszó felületeket.

genevieve 2011.11.24. 22:10:09

@pushpang: ja aztán ha most olyan valaki lesz kiválasztva aki esetleg kingát viheti akkor majd megint jön a duma, hogy ő most megijjedt, mert mégis szereti a kingát és nem akarja elvesziteni, blablabla:-)

inmemancsi 2011.11.24. 22:10:23

@lac64: ja, mutatja mennyire lassan forog az agya már rádobhatnának valami frissítést mert kb ötödszörre játsza el

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 22:10:33

@genevieve: gondolj bele, mi lehet már szegény kispárnával... :D

fran7 2011.11.24. 22:10:33

De Csabán és Attilán kívül még csak nagyon szavazatot se kaptak az emberek. Lilu nem tudja kinek higgyen a szerkesztőknek vagy a nézőknek.
Drágám a szemednek hiszel vagy nekem? - kérdezte a rajtakapott férfi.

Zelefánt 2011.11.24. 22:11:41

Csaba, 36 százalékkal a második legdominánsabb csövező...

(Van egy igen nagyra nőtt hibiszkuszom, és ő is uralkodik rajtam, mert nem tudhatom, előbb-utóbb merre fog eldőlni, és azt, hogy folyamatosan parázzak, csendben, de határozottan éri el.)

Látszik, hogy főemlősök szavaznak elsősorban.

genevieve 2011.11.24. 22:12:27

@pushpang: csak nem szétvagdosta BALTÁVAL?:-d

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 22:12:29

@beebeer: most volt a hooligans koncertjének beharangozó reklámja és mindig eszembe jut a "rockzene gyesen levő kismamáknak" szöveg :DD

lac64 2011.11.24. 22:12:32

@nathalie: Miért, hányan vagytok?

fran7 2011.11.24. 22:12:47

@pushpang: Nyilván nincs így, de két hatalmi kör van a villában. Az egyik Péterék köré szerveződik, a másik, nem annyira tudatosan, meg Csaba köré.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:15:11

@nathalie: ribizli is volt Vera kontextusában, ez volt nekem a kedvencem, de ez a mai is jó volt.

sogeking 2011.11.24. 22:16:02

a limbós részt teljesen kihagyták??

agic14 2011.11.24. 22:16:48

Csak nekem hasonlít Veronika oldalról Goofy-ra, vagy más is behaluzta már ezt? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 22:17:05

@fran7: dominancia. Legkevésbé sem Csaba jut az eszembe erről a szóról.
Azok, akik Csabára szavaztak nem ismerik a szó jelentését.
Szimpátiaszavazásként reagáltak.

fran7 2011.11.24. 22:20:16

@pushpang: Valamit érzékeltek, hiszen, ha nem így lett volna, akkor fordított eredmény lett volna.

Zelefánt 2011.11.24. 22:21:59

@pushpang:
Így van.
A tengerimalac egy százaléka is ezt mutatja.

lac64 2011.11.24. 22:24:36

@pushpang: Valószínűleg tudtán kívül. Attia ellenfélnek tekintette, még mindig tart tőle, Attila kedvelői is vele vannak elfoglalva. Ha nem az lenne, akkor le se szarnák - lásd Gergőt, legalább annyira tuja, mint Csaba, és vele nem is foglalkozik szinte senki :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 22:24:37

@fran7: @nathalie: @vallatas: @loverain: @genevieve: @sogeking: Mit meg nem adna a TV Globo ezért a szappanopera-ötletért! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 22:24:48

Szerintem a legbefolyásosabb személy a villában jelenleg Veronika. Korábban Péter volt és Attila, de már ők Veronika alá rendeződtek.
Attila és Péter is a seggét nyalják, érte küzdöttek állítólag az arénában, kizárólag az ő érdekeit tartják szem előtt a jelrakás megszervezésénél. A jól időzített kis hisztijeivel kitűnően irányítja a hangulatot.
A Cristofel körüli balhéra hivatkozva korábban elérte, hogy Eszter két kiválasztásnál is rekord jelmennyiséget kapjon.
A két nagy manipulátort orránál fogva vezeti egy 20 éves, csúnyácska, nyafogó, testképzavaros ribizligizi.

Csaba tényleg nem domináns, nem is értem a második helyét.

Péter kezd ugyanúgy vergődni Veronika karjaiban, mint korábban Vera mellett. Nincs szerencséje a villanőkkel, mind elkezd még dugás előtt hisztizni, jeleneteket rendezni, azt hiszik attól lesz izgalmas a kapcsolat, hogy picsáskodnak, követelőznek. Pétert kezdem sajnálni, amiért nem jut neki normális nő, csak ilyen hiszti királynők. Crstofel negyed ennyit nem volt kutyában Veronika mellett és mégis meg tudta dönteni, Péter meg a közelében sincs az aktusnak. Ebből is látszik, hogy Cris igazi macsó volt, egy pitbull, Péter meg egy szobakutya.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 22:25:26

@fran7: talán kevés Attila-szavazó nyomott. :)
Most őszintén: te is nézed az öfiket, onlájnt, azok alapján tényleg az jön le neked, hogy Csaba egy DOMINÁNS, meghatározó, vezető személyiség?
Nekem pl. az jön le, hogy a Csaba egy csendes,rendes,mamikedvence, ám kibaszottul unalmas jófiú, aki villa életéhez sokat nem tesz hozzá, azon kívül, hogy felbosszantja a főkolomposokat, amikor elnyeri a védettséget. Már nem is baszogatják, mintha már nem is számítana.....
Persze, nem vagyok tévedhetetlen, én így látom.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:28:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :) én pl. a hooligansnek több, mint 4 dalát ismerem. koncerten is voltam, körülnézve (és magamra) a legtöbb pasi az eljövök a hülyeliba "rocker" barátnőmmel, utána úgyis jön egy ZENEI egyveleg, ami már hallgatható. ott már van bítrájsz (angol kiejtéssel), soad, typeo, guns, maiden, csapda (az se rossz, bár kilóg), stb.

nathalie 2011.11.24. 22:30:06

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
veronikával kapcsolatos meglátásod egész jó :D

csaba második helyezése: vicc.
már többször történ ilyen,hogy a nézők csabát viccból teszik meg elsőnek.volt már valami hasonló kérdés,amire szintén ő kapta a legtöbb szavazatot és amin balázs megint röhögött.illetve ott volt a táncverseny is és talán a transzi dolgot is ide venném.
csaba sztem elvérezne ha kihozná bárki is. talán vera és kinga ellen visszamenne.

fran7 2011.11.24. 22:31:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Péter szerintem minden nővel így járt nemcsak a villában ilyen szerencsétlen.
@pushpang: Kicsit idősebben jön rá az ember, hogy valójában kik dominálnak egy közösségbe. Általában nem a leghangosabbak azok. Az Ajaxban is Danny Blind volt az igazi vezér, csak senki nem vette észre. Amúgy egyetértek veled Csaba értékelésében.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 22:31:22

jaj, gyerekek, nem bírlak tovább olvasni benneteket, nyúlik a szám..:( jó éjszakát, jó szórakozást! :))))

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:31:48

@fran7: :) az egy jó kis groteszk börleszk volt.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:33:17

@anica inkognitóban: aludj vigyorogva, nekem már kedd óta beválik.

genevieve 2011.11.24. 22:41:07

@nathalie: nos, alek is megnyert minden hülye szavazást:-DDD

nathalie 2011.11.24. 22:43:09

@genevieve:
most ha jól értem csabát alekhez hasonlítjuk :D végre kezded jól látni a dolgokat :D:D

genevieve 2011.11.24. 22:44:09

@nathalie: nem, a nézők hozzáállását jellemeztem és a végeredményt:-)

nathalie 2011.11.24. 22:45:29

@genevieve:
persze,persze :D most már mindegy,kibújt a szög a zsákból :D

genevieve 2011.11.24. 22:46:49

@nathalie: attól, hogy ezt akarod belesúlykolni a nézőkbe, ez még nincs igy:-DDDDDDDDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:49:30

a vigyor hamar lelohad, akkor kell hasra fordulni, a kényelmesebb oldalra fordítani a fejet. a magzatpóz is jó.

Hurri Kán 2011.11.24. 22:50:24

@nathalie:
:XDDDDDDD

Igen, de Csabának még fejlődni kell. Róla még nem neveztek el pózt pl. :DDD

nathalie 2011.11.24. 22:53:12

@genevieve:
azért én megpróbálnám :D

nathalie 2011.11.24. 22:54:01

@gyvy:
azt lehet,hogy pózt nem,de a kerítés mellé már úgy vesznek emberek növényt,hogy kérek egy Csabát! :D

genevieve 2011.11.24. 22:56:38

@nathalie: próbálkozni lehet:-)

na látod, ebből is látszik, hogy az emberek ki a szimpatikus és kit szeretnek otthonukban látni:-)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 22:57:49

@nathalie: :D a mi utcánkban teljes hosszában gyönyörű Csabasor áll.

nathalie 2011.11.24. 22:58:35

@genevieve:
mármint a kertben... :D:D

Hurri Kán 2011.11.24. 22:58:38

@genevieve: Nem az otthonukban. Max. a kertjükben. :DDD

genevieve 2011.11.24. 22:59:33

@nathalie: a kert nem az otthon része?:-)

beacska 2011.11.24. 23:00:39

@genevieve: én bírom Csabát, de ez már kezd irreálisba fordulni. megint beindult a bootolás..(fejcsóva)...

valljuk be, nem reális, hogy minden közönség szavazást Csaba nyer (v. második), akár van értelme, akár nincs.

genevieve 2011.11.24. 23:02:15

@beacska: erre mondtam, hogy az se volt reális, hogy az előzőben mindent alek nyert:-D

nathalie 2011.11.24. 23:02:47

@genevieve:
jaj,de magas labda! most mondjam egy mondatban a kutyát,akinek a kert valóban az otthon, a szükségleteit és Csabát???? :D:D:D

genevieve 2011.11.24. 23:05:19

@nathalie: végül is azt mondasz amit csak akarsz:-)

nekem a kertem is az otthonom része, ahova szivesen ülök ki nyáron, tavasszal, bármikor:-) és szeretem ha szép csabák emelik a kertem szépségét:-)))

mellesleg gondolom a lakásodban is van mellékhelyiség hol te is elvégzed a szükségleteidet, vagy te is a kertben?:-)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 23:07:32

@genevieve: csak családi háznál. egyébként a lakóközösség közös tulajdona, szépen leosztva, kaputól a hátsó ribizlisorig, vagy kis focipályáig. nekem 1/12-ed kertem van, igaz, nem tudom, hol van. ha elfér, én is felfújnék gumimedencét, mint a családi házakban outdoor. ha beazonosítom a helyét.

nathalie 2011.11.24. 23:08:36

@genevieve:
ööö,ezt most nem értem,kutyát írtam. neki még egyenlőre nem építettünk angol wc-t a kertbe,bevallom pottyantósat sem... :D

sogeking 2011.11.24. 23:10:21

@nathalie: Csabára szavazol, Csabákat ültetsz a kertben...

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 23:11:10

@nathalie: Csaba szerintem az erősebb játékosok között van, Eszterrel szemben egyélrtelműen elvérezne, Péterrel szemben nem biztos, Attilával is elég szorosan állnának.
A többit megverné. Annamáriát, Kingát, Seherezédét, Gergőt (szorosan), Verát, Veronikát.
De most fel sem merült a neve. Egyelőre.

Pedig Péter nagyon fogadkozott, hogy ha ő kapja a legtöbb jelet, akkor ő Csabát viszi ki. Péter nagyon haragszik Csabára, amiért már kétszer volt védett, nem akarja, hogy még egyszer lila kendőt kapjon. Ugyanakkor Esztertől nem sajnálja, hogy már másodjára védett. Ki érti ezt... Pedig Eszter is bebetonozhatja magát azzal, ha további párbajokat nyer.

Azt sem értem, hogy Veronika mivel érdemelte ki, hogy a manipulátorok minden áron meg akarják védeni a párbajtól.
Örökké úgysem védhetik meg. Előbb utóbb vagy valaki más, vagy ők maguk fognak ellene küzdeni. Igazán szükségük sincs Veronikára. Hacsak nem azért, hogy pátyolgatásával emberi oldalukat mutassák a nézők felé.
Péternek volt már száz nője, nem Veronika élete szerelme, nem hiszem, hogy őszintén akar tőle valamit.
Minden esetre Veronika jól kihasználja a védelmüket, most az ő megvédése körül forog a taktikájuk.

sogeking 2011.11.24. 23:13:14

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Péter és Attila párbajképességéről egyelőre nem tudunk semmit

Hurri Kán 2011.11.24. 23:14:11

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
"Péternek volt már száz nője, "
Nem mondod... Azt hiszem jobb ,ha bele sem gondolok, milyenek :DDD

sogeking 2011.11.24. 23:16:34

cuki Ani felsője szétszakadt :D

Hurri Kán 2011.11.24. 23:18:03

@nathalie:
Keresett ő annyit, h meg tudjon fizetni annyi nőt, és azt, h pont VELE? :DDD

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 23:18:49

@gyvy: Azt nem mondom, hogy ingyen voltak vele és egy óránál tovább, de a százas szám szerintem még így is szolid becslés.
Amikor Dél-Amerikában élt, akkor a magyar közösség misére feldíszített asztalán dugta a helyi prostikat. Volt már erről beszámoló egy régi ismerősétől :)
Meg egy pornós a felesége, bizonyos Black Puma, szóval Veronika nem hiszem, hogy annyira mélyen érinti őt érzelmileg, szexuálisan vagy akárhogy.

nathalie 2011.11.24. 23:19:36

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
nos :) szerintem csabában azért sokan csalódhattak. és közben mivel szerzett volna új szavazókat? Ráadásul szerintem ő most már tényleg elég nevetséges elég sok embernek,úgyhogy én nem lennék annyira biztos abban,hogy még mindig olyan erős.
péter azért nem tart esztertől,mert nő. Tippre azt mondanám,hogy az előző tapasztalatok alapján úgy gondolhatja,hogy nő nem fog nyerni.
Veronikát sztem kedvelik,ráadásul péter még meg is akarja dugni. Nem tudom,hogy szükségük van-e rá,de tény hogy az emberi oldalukat erősíti,persze csak akkor ha péter nem dugja meg. Egyébként meg lehet úgy gondolják,hogy kell egy nő közéjük.Veronika elég kedvesnek tűnik,ha ez csak egy felvett szerep,ebből akkor sem léphet ki,tehát hátba támadni őket nem fogja. Így jobban járnak vele,mint a többi csajjal.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 23:20:47

@gyvy: Igen Péter nagyon jól keresett az RTL-en és a más kertévéknél szerkesztő, szereplőválogató, kreatív munkatárs, valóságshowkban dolgozott sokat.

Hurri Kán 2011.11.24. 23:25:02

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
Hát ezeket nőnek nevezni enyhe túlzás, de ha ezeket is beleszámoljuk, úgy lehet.

@nathalie:
És mert Veron a leginkább befolyásolható.

nosce 2011.11.24. 23:26:00

@gyvy:
"Keresett ő annyit, h meg tudjon fizetni annyi nőt, "
kis farokkal féláron lehet dugni, végül is csak ujjazásnak számít :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 23:26:03

@nathalie: Valóban, Veronika még egy könnyen kezelhető tartozék nekik, minden kis hisztije ellenére nem olyan veszélyes, mint Vera vagy Kinga, akik simán a fiúk ellen tudnak fordulni.

Veronikát a nézők közt szerintem nem sokan szerethetik. Szilikon száj, nyafogás, nulla ész, férfiról-férfira vándorlás (Alekosz-Cris-Péter egy fél éven belül). Az ilyenek miatt a női nézők nem szeretik őt.

Péterről meg az a véleményem, hogy retteg az önálló nőktől. Pornós Verától kifejezetten, meg Kingától. Neki egy Veronika jellemű lány kell, akit még a végén is kiejthet.

Ha lány nyeri a VV-t, akkor az Eszter lesz. Ha fiú, akkor Péter vagy Attila.

2011.11.24. 23:26:18

@genevieve: Mi történt? Nem néztem, le nem maradjak!!!

nathalie 2011.11.24. 23:27:56

@gyvy:
a legfontosabbat hagytam ki :D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 23:28:03

@hétszűnyű kapanyányimonyók: @nathalie: Veronika nagyonis rájátszik erre! Rozbajt lehet tőle kapni! Veronika ugyanis az egyik legocsmányabb játszmát játssza bent, gyengének, elesettnek és síkhülyének tetteti magát, csakhogy ne vegyék ellenfélszámba, ráadásul kapcsolatromboló, mindig befurakszik az éppen induló kapcsolatokba, hogy kitúrja a másik nőt belőle, ha már bent van, akkor meg érzelmileg zsarol, ez gyomorforgató!

Zelefánt 2011.11.24. 23:28:45

Anikó Szandinak (már az énekesnek):
"Személyes kedvencem voltál még kiskoromban...Ezt el kellett mondanom..."
:)

nathalie 2011.11.24. 23:29:49

akkor ha jól értem meg volt az első csók?

beacska 2011.11.24. 23:30:10

@hétszűnyű kapanyányimonyók: nekem nem nagyon fér ez bele abba képbe, amit itt látunk róla. Egy időben sűrűn mondogatta, hogy 2 db nadrágja van összesen, 1 cipője és néhány pólója. Mondhatnánk, hogy a sok pénzt, amit keresett kurvákra költötte, de nemvalószínű...nem is értem, honnan jöttek ezek a kurvák???csak mert a kommentelők nem feküdnének le vele, szemmel láthatóan a villabeli csajoknak bejön....

nosce 2011.11.24. 23:30:59

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
"Ha fiú, akkor Péter vagy Attila."

Sztem Péternek semmi esélye a győzelemre, és Attilának is kevés nagy szerencse kell hozzá...

Hurri Kán 2011.11.24. 23:31:49

@nosce:
Á, akkor zenés felár. Mert ha már meló, legalább jó lenne. :DDD

@Peter_Cs:
Nem tetszik, ne nézd.
DrEszter kétségbeesett ringyóskodása a párbaj előtt, h próbáljon valamit mutatni, mégis mi a bánatért van a játékban, az teljesen rendben volt, ugye?

nathalie 2011.11.24. 23:32:58

@Peter_Cs:
általános női viselkedés manapság,és itt kint is beszopják még az értelmesebb faszik is. szóval ezen nem csodálkozom,és nem mondom,hogy nincs igazad.akár hogyan nézzük veronika ebben az évben az rtl klub fizetetlen kurvája (ahogy régebben debreceni zita volt).Bedobják egy műsorba és minimum egy faszival összejön.
Ennek ellenére ha ezt a péter dolgot nem lépte volna meg,sztem sokan kedvelhették kint,mert vicces, mármint rajta nevetnek és nem vele...

beacska 2011.11.24. 23:33:27

@hétszűnyű kapanyányimonyók: szerintem Veron azért is van olyan jóban Péterrel, mert mindketten tudják, itt nem nyerhetnek, csak kisegítőnek hívta őket a csatorna.

vallatas 2011.11.24. 23:33:58

Kinga még bent van?

2011.11.24. 23:34:28

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Mi az, hogy mivel érdemelte ki? Hamar ledől a lábáról, ez a legősibb taktika.

nathalie 2011.11.24. 23:34:31

attilának kellett volna összeszedni veronikát egyébként.

vallatas 2011.11.24. 23:35:26

@nathalie: miért?
ezt fejsd ki kérlek :)

nathalie 2011.11.24. 23:35:34

@gyvy:
mire fel a kérdőjelek? mi a kérdés?
:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 23:36:17

@beacska: Szerintem ez a csóka szimplán csak igénytelen.

@gyvy: Csak az zavar Eszter bulijában, hogy nem vág egybe a többi villabéli megmozdulásával, ugyanis legtöbbször a tujával egyenértékű a villajelenléte. Az, hogy valaki így szórakozik, az önmagában nem zavar.

nathalie 2011.11.24. 23:36:24

@vallatas:
melyik miért?

gyerekek! ennél legyetek konkrétabbak,mert fáradt is vagyok,meg csabát hallgatom és nem vagyok magamnál :D

2011.11.24. 23:36:28

@nathalie: Mennek ők D-matracra, lesz itt még kísértet-póz.

Hurri Kán 2011.11.24. 23:36:37

@nathalie:
Hogy milyen első csók volt meg.

vallatas 2011.11.24. 23:37:22

@nathalie:
"attilának kellett volna összeszedni veronikát egyébként. "

MIért is Attilanak kellett volna össszeszedni Veronikát, na ezt fejsd ki :)

ő-szinte 2011.11.24. 23:37:51

@nathalie: Igen, jo es eros paros lettek volna. De meg nem keso. :-)

nosce 2011.11.24. 23:38:46

@gyvy:
mondjuk ha igaz amit shádi mondott kint h Péter büdös is, akkor tényleg extra felár kell :)

beacska 2011.11.24. 23:39:33

@Peter_Cs: hát nem egy gigerli, az biztos :DD.legalább nem okozott neki gondot, hogy mit vigyen be magával

nathalie 2011.11.24. 23:40:28

@gyvy:
veronika mondta,hogy csak kettesben smárolnak petivel,amikor attila felszólította őket,hogy csinálják nyilvánosan. illetve hogy attila hatására történt meg a dolog. Na most lehetett ez csak vicceskedés,ahogy szoktak hárman. De lilu ma nagyon sokatmondóan jelentette be,hogy veronika és péter kapcsolata még tovább fog zajlani.meg hát péter sírt is, igazán megérdemli :D:D:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 23:40:40

@nathalie: az este a kertbe kihajított Morzsa számára fáj a magány, mégis megpróbál úrrá lenni gátló emócióin, és mindenre elszánt őrzőkutyai ösztönei által hajtva, tisztában léve, hogy a ház bel- és külterülete nem az ő tulajdona, ám változó időszakonként részben vagy egészben birtoka, e birtokot megvédelmezve járkál fel s alá, annak reméníyében, hogy amennyiben kifinomult érzékszerveivel a tulajdonos(ok)tól eltérő szagmintát fedesz fel a környezetben, azonnal agresszív verbális eszközökkel rémítse meg az idegent, akit, ha látótávolságon belül kerül, a birtokhatár mentén ugrándozva kíséri a potenciális behatolót, amiben passzív segítője a midig tettrekész kerti társ-birtokos Csaba, aki vizuális harcot folytatva a támadó ellen, általában elalvást okozó harci taktikával segíti Morzsát, a 3 éves rottweiler szuka barátnőjét, akivel esténként 3 főiskolai levelező tagozat elvégzése a fő téma, valamint a lemezlovas tuják szakmai jövőjéről diskurálnak, pont Szerintem ez egy jó-közepes körmondat.

nosce 2011.11.24. 23:41:36

@nathalie:
"attilának kellett volna összeszedni veronikát egyébként."

Veronika elszívta volna az összes erejét, Péterből is egy papucsbojtot csinált :)

ő-szinte 2011.11.24. 23:42:02

@nathalie: Erre a sirasra kivancsi leszek...

beacska 2011.11.24. 23:42:46

@nathalie: ez MOST megy? onlányban?

Hurri Kán 2011.11.24. 23:42:57

@beacska:
Ha egy férfi bejön a nőknek, az egész máshogy néz ki, mint amit Péter csinál.

@Peter_Cs:
Ja, értem. Még jó, hogy nincs kettős mércéd.

@nosce:
Jó, hát kicsi is a pöcse, hamar végez, akkor sokat nem kell szagolgassák közben. :DDD

nathalie 2011.11.24. 23:43:32

@vallatas:
veronikával mindig nagyon aranyos. lehet,hogy veronika rájátszik,lehet hogy attila egy faszkalap,de lehet több szavazatot szerzett volna,mint a kingával való örlődésével.és végülis ez a játék lényege :D
Megjegyzem,hogy mostanában minden nővel tök normális,az előbb is verával beszélgetett,most meg seri ölelgeti. Sztem sokkal jobban ért a lányok nyelvén mint a többi faszi.És ha innen nézzük egész jó taktika volt lealázni őket a gecibe az elején, mert most az összes összepisilja magát,hogy attila kedves velük :D szinte válogathatna! :D:D

ő-szinte 2011.11.24. 23:43:38

@nosce: Nehogy azt hidd! Peter is legalabb akkora szinesz, mint amekkora szineszno Veronika!

Hurri Kán 2011.11.24. 23:45:20

@nathalie:
Meghatódott, vagy elkezdte sajnálni BTA-t és Pverát, hogy összetörte a szívüket? :D

nathalie 2011.11.24. 23:45:27

@beacska:
igen,de egyébként szörnyű,mert csaba folyamatosan énekel és gitározik.gyanítom valami villainduló lehet. attila megy oda közben emberekhez és beszélget velük.közben csaba tovább énekel. félelmetes :D:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.24. 23:45:59

@beacska: ezek csak a bőröndjükből öltözhetnek? azt gondolnám, kapnak mayo chicks stb. ruhákat. de akkor be is kell mondani, és szerintem nem mondják, hogy a játékosokat öltöztette a faszombazmeg.

beacska 2011.11.24. 23:47:06

@gyvy: nem tudom, mit látsz te, de attól még, hogy neked nem jön be, ne vonj le messzemenő következtetéseket...

Hurri Kán 2011.11.24. 23:48:10

@beacska:
Én azt látom, amit közvetítenek.

nathalie 2011.11.24. 23:48:20

@gyvy:
péter mindenkinél más taktikát vetett be,bta-nál az eszedért szeretlek dolgot nyomta,verára nappal szart, éjszaka kezelte, veronikánál bőg.
baszki, itt röhögünk rajta,aztán három nő is a kezéért verseng! :D:D
kérlek, ne tedd most hozzá,hogy de milyen nők! :D

nosce 2011.11.24. 23:49:38

@ő-szinte:
Igaz péter arra gyúr h megdugja, de Veronika tökre elhalványította Pétert, rátapadt mint egy kismajom az anyjára, persze az is lehet h Péter befáradt és csak alibizik (erőt gyüjt) Veron mellett....

kékdelfin 2011.11.24. 23:50:11

@nathalie: de milyen nők!:) Ha egyet akarnál a háromból összegyúrni, még rosszabb lenne;)

beacska 2011.11.24. 23:51:15

@nathalie: nekem a múltkori (eszterköszöntő) bulin tűnt fel, hogy hogy megváltozott. az elején hozzá sem lehetett érni, még a könyökéhez sem, most meg....szinte az összes csajt ölelgeti (AM, Veron, Vera ezekszerint Serit is...még Eszter is sorra kerülhet-kingát szándékosan nem írtam)

Hurri Kán 2011.11.24. 23:51:35

@nathalie:
Hát, nem tudom... Ha egy nő verseng valakiért, az szerintem az itt láthatónál határozottabb tettekben manifesztálódik, na de nekem fogalmam sincs, hogy működnek a nők, tehát az én véleményem nem mérvadó.
Viccelszbolondozol??? Tíz ujjamat megnyalnám bármelyik után, ha végre megkaphatnám akár melyiket :DDD

2011.11.24. 23:52:10

Pepe még Dya ellen is kiesett volna, abban az emberben nincsen semmi. Se hunor, se egyéniség, semmi, egy rettegő udvari bolond.

beacska 2011.11.24. 23:52:30

@nathalie: Melindát nem is mondtad!!! lehet, hogy ő várja majd a kapuban, és folytatja a féltékenykedést ;DD

Hurri Kán 2011.11.24. 23:53:26

@kárpátia56:
A közepesnél nagyságrendekkel jobb. :DDD

nathalie 2011.11.24. 23:53:42

@beacska:
melinda :D el is felejtettem,hogy bent volt :D:D

nosce 2011.11.24. 23:54:22

Egyébként szerintetek már kijelenthetjük h AttiKingának game over ? :)

beacska 2011.11.24. 23:54:26

@gyvy: vagyis??? ott miből látszik úgy, hogy nem voltak női, meg csak kurvák fekszenek le vele? ehhez képest egy kisgyerekes anyukával élt együtt...gondolod, hogy neki is fizetett?

nathalie 2011.11.24. 23:54:36

@gyvy:
tudom. :) meg azt is tudom,hogy titkon csodálod csabeszt :D

Hurri Kán 2011.11.24. 23:55:07

A Tujának a seggébe dugtak egy tápoldatot, hogy így felpörgött? :D

nathalie 2011.11.24. 23:55:51

@beacska:
én kedvelem pétert,de hát egy pronós a felesége.milyen kisgyerekes anyuka? akkor miért akarja lekúrni veronikát?

antiszociális taho_kismama 2011.11.24. 23:56:30

@nathalie: nekem spec eléggé bejön. és úgy tűnik odabent attilán kívül mindenki másnak is

ő-szinte 2011.11.24. 23:56:52

@beacska: Petinknel nem lehet tudni mit miert csinal. Egy biztos,:erdekbool teszi! :-)

beacska 2011.11.24. 23:56:57

@gyvy: jesszuson, te fiú vagy...atyám, azt hittem kislány, bocs ;D
...akor meg is oldódott, csak az irígység beszél belőled ;DD

nathalie 2011.11.24. 23:57:50

@nosce:
nem, nem jelenthetjük ki.sajnos :(

Hurri Kán 2011.11.24. 23:58:31

@beacska:
Neki fizetett csak igazán.

@nathalie:
Még az este elkezdek tanulni gitározni. :D

Hurri Kán 2011.11.24. 23:59:43

@nosce:
Nem. Amíg Fa@szom@tb@zmegkinga bent van, addig nem.

ő-szinte 2011.11.24. 23:59:49

@nathalie: Nati, faszomatbazdmeg! Csak! Illetve miert ne? :-)

Hurri Kán 2011.11.25. 00:00:47

@beacska:
Jól látod. Irigy vagyok, mert velem még a kurvák sem állnak szóba, pénzem nincs, még arra se, hogy valami használt szexújságot vegyek, és legalább arra tudjam verni.

nathalie 2011.11.25. 00:00:55

@antiszociális taho_kismama:
kicsoda? megint megzavart csaba gitározása, tátott füllel hallgatom :D

beacska 2011.11.25. 00:01:12

@nathalie: az újság is írta (tehát igaz ;), meg AM is utalt rá, és ő is emlegett a Shadi-féle bulin, hogy egy kisgyereket "nevelt" éveken át. együtt éltek az anyukával. Nézz utána, Kontor Tamás keresőszóval talán előkerül...A Szabó eszter is benne volt a cikkben

nathalie 2011.11.25. 00:01:50

tudok adni egy ezrest alacsony kamatra... :D:D:D

krumplicukor 2011.11.25. 00:01:51

@nathalie: A pornós feleség nem játszik, ha minden igaz, sose éltek együtt, a csajnak kellett a letelepedésihez.

Kisgyerekes anyuka: valamelyik streamen volt erről szó, de már szétmentek, ha jól értettem, vele élt együtt nem sokkal a VV előtt.

beacska 2011.11.25. 00:02:43

@gyvy: jóvannna ne húzd fel magad, csak vicccűtem. azt hittem csaj vagy, és azért viszolyogsz ennyire Pétertől, no. ;D

Zelefánt 2011.11.25. 00:03:34

@gyvy:
Ne add fel.
A vég akkor kezdődik, ha már a kurvák sem akarnak kirabolni, hanem inkább olyat szólnak: "Bácsi...segíthetünk felállni?..."
(És nem, nem úgy.)
:)

nathalie 2011.11.25. 00:05:39

@krumplicukor:
értem. a letelepedésit a csaj hogy fizette ki? :D

beacska 2011.11.25. 00:05:45

@nathalie: mivaaan? megint gitárt adtak a kezébe?

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 00:05:53

@nathalie:

"igen,de egyébként szörnyű,mert csaba folyamatosan énekel és gitározik.gyanítom valami villainduló lehet. attila megy oda közben emberekhez és beszélget velük.közben csaba tovább énekel. félelmetes :D:D "
@nathalie: nekem spec eléggé bejön. és úgy tűnik odabent attilán kívül mindenki másnak is

egyébként tök egyszerű visszanézni, hogy mire érkezik a válasz, a hozzászólás előtti nickre kell rákattintani.

Hurri Kán 2011.11.25. 00:06:10

@beacska:
De, most olyan ideges lettem, hogy kettéharaptam az egyik ajtófélfát.

ő-szinte 2011.11.25. 00:06:47

Basszus, csaba tenyleg ennyire tuja, hogy muszaj gitaroznia ahhoz, hogy egyaltalan bekeruljon az ofibe?

nosce 2011.11.25. 00:07:47

@szerivan: @nathalie: @gyvy:
óbazdmegdekár, pedig sokkal jobb arc Atti ilyenkor :)

Hurri Kán 2011.11.25. 00:07:52

@Zelefánt:
Nem. Még nem adom fel... Még van talán 3-4 évem vissza... Lassan előszedem Lőwy vonatkozó versét... Olvasgatni, meg barátkozni a gondolattal. :D

beacska 2011.11.25. 00:08:07

@gyvy: jaaa, jól van...azt hittem ideges lettél ;D

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 00:08:18

Lemaradtam a mai öf elejéről, kiderült, hogy Péter(ék) miért vannak felmentve testnevelésből?

nathalie 2011.11.25. 00:08:45

@antiszociális taho_kismama:
aha,tök egyszerű csak nekem lefagy tőle a netem :D persze sajnos ezért a technikai hibáért nektek kell elmagyarázni a dolgokat.mindenkitől elnézést kérek :D

örülök,hogy mindenkinek bejön, azért mégis úgy néz ki,hogy megváltásként fogja fel mindenki amikor attila odaáll melléjük beszélgetni :D

kékdelfin 2011.11.25. 00:10:01

@antiszociális taho_kismama: Azt vettem ki, hogy péternek kétoldali mozgásundora van, attila meg a tegnapi sérülése miatt. Talán.

nathalie 2011.11.25. 00:10:09

@ő-szinte:
csak az rtl készül arra,hogy ha kijelölik, akkor valamit tudjanak berakni a róla szóló részekbe :D:D

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 00:12:42

@nathalie:
attila nincs kint, mindenki más igen. attila bizonyára bent beszélget magával.

furcsa, hogy a nickre kattintástól lefagy a neted, a videóközvetítéstől pedig nem.

beacska 2011.11.25. 00:12:50

@antiszociális taho_kismama: Attila az ujja miatt, Péter meg csak úgy. Volt vmi, hogy a Survivoros betegsége előjöhet, vagy mi. De szerintem ez is kamu...ahogy a többi cikkből is gyököt lehet vonni

2011.11.25. 00:13:06

@antiszociális taho_kismama: P, mert egy harcias pincsi és bokánharapná a tanárt ha fel kéne emelniue a zsíros valagát. A. meg amputálta a körme hegyét, és a hatalmas vérveszteségre való tekintettel úgy gondolták a szerik, hogy milyen jó buli a két félkegyelműt mutogatni. Innen üzenem, NEM, elég.

krumplicukor 2011.11.25. 00:13:49

@nathalie: Erről Pétert kell megkérdezni, de biztos vagyok benne, h meg tudtak állapodni mindkét fél számára előnyös konstrukcióban ;) :)

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 00:13:52

@nathalie: jó mostmár attila is a társaság része.
és ott esik a hó? :)

ő-szinte 2011.11.25. 00:15:02

Ezek milyen hulyek! :-)))

Es Sehere ismet rofog! Priceless

Hurri Kán 2011.11.25. 00:15:07

Nyugtassatok meg, Sehi nem fog az ordibátorba énekelni :D

nathalie 2011.11.25. 00:15:29

@antiszociális taho_kismama:
most mond meg! a száz előtti kommentet sem tudom visszaolvasni. bár bevallom,hogy kb kétszer próbálkoztam mindegyikkel, aztán nem sikerül, most meg szarok rá. de semmi gond,ha nem írsz rám, én meg akkor nem zaklatlak hogy mégis mit szerettél volna :D

én hallom attila hangját,de hát lehet csak délibáb :D

ő-szinte 2011.11.25. 00:16:32

Na, fizethet majd a retek a csendhaboritasert...

foxglove (törölt) 2011.11.25. 00:16:46

@gyvy: az még hagyján, de BELERÖHÖGÖTT.

kékdelfin 2011.11.25. 00:17:28

@gyvy: Énekelni? Nyeríteni!:)

beacska 2011.11.25. 00:17:31

@nathalie: pedig most nincs is még olyan sok komment. Én 2000 körül szoktam így járni

Hurri Kán 2011.11.25. 00:18:20

@foxglove:
És megint lesz majd bodor a jegenye?

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 00:18:29

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): @beacska: @szerivan:
köszönöm, köszönöm.
szóval péter esetében nincs egyértelmű magyarázat (a survivorban vesegörcse volt).

kékdelfin 2011.11.25. 00:18:42

Nem lehetne csaba hangját lekeverni valahogy? Rettenetes! Még a látvány csak-csak, azt megszoktuk.

nathalie 2011.11.25. 00:21:02

@beacska:
nem is most próbáltam :D

nosce 2011.11.25. 00:22:24

@gyvy:
"Nyugtassatok meg, Sehi nem fog az ordibátorba énekelni :D"

Seri szeret énekelni, úgyhogy fog :)

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 00:22:25

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
máskor is ilyen gyakran szüneteltetnek? én eddig kétszer vagy háromszor néztem éjjel, de nem rémlik, hogy ennyire foghíjas lett volna a közvetítés

kékdelfin 2011.11.25. 00:23:37

@antiszociális taho_kismama: Nem szokták ilyen sokszor. Nekem is az a tapasztalatom, hogy ennél azért folytonosabb általában.

ő-szinte 2011.11.25. 00:28:49

@nosce: Otnem is Serinek hivjak, hanem Szerinek :-)

Hurri Kán 2011.11.25. 00:28:51

@nosce:
Igaz, ha Zsófika kiadott egy lemezt, akkor miért ne jöhetne ki közös produkcióval a Sehi-Tuja duó. :D

ő-szinte 2011.11.25. 00:34:32

Faszomat bazdmeg kurva online!

ő-szinte 2011.11.25. 00:42:24

Konyorgom, akasszuk fel!

Csabi, hagyd mar abba!

nathalie 2011.11.25. 00:48:38

mentem.mindenkinek minden jót!

Zelefánt 2011.11.25. 01:36:05

@nathalie:
Jókívánságért jót senkitől ne várj.

Úviusz 2011.11.25. 02:37:16

ez most komoly h 10 perce peti horkolása megy online?:D

Tjuca 2011.11.25. 07:18:42

sziamija!

atti füle műtve volt?

avanivi 2011.11.25. 07:19:02

Szép nagy bóvlira ébredtünk,jó reggelt mindenkinek :(

Tjuca 2011.11.25. 07:24:55

na mondtam, hogy attila értette fecó műsorát. újratervezés van. fecó közölte, hogy ne bóvlizzá te engem, most attila nem bóvlizza, mert a villalét kemény. jók ezek a fijjúk. :-D

Tjuca 2011.11.25. 07:29:24

a szekrényugrásról meg számoljon már be valaki, hogy mire jó? nálunk minden évben volt baleset, kartörés, orrtörés, ficam. én spec. megcsináltam, de semmit nem adott az életemhez. :-(

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 07:32:36

Ki van a legnagyobb befolyással a nézőkre?

A nézők megszavazták Attilát és Csabát, Attila igen,(időnként gusztustalanul viselkedik)de felháborító a Csabára adott szavazatok száma. Mit csinál? - Grimaszol, forgatja a szemét,szavak nélkül. A védettség megszerzésével baromi nagy szerencséje volt, mert már régen mehetett volna a levesbe.... :)))

Tjuca 2011.11.25. 07:39:48

@Lakásfelújító Feri: fogadd el, nekem szögesen más a véleményem. :-D

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 07:39:56

Veronika és Peti kapcsolata. Sajnálom ezt a buta libát, hogy behódolt Petinek. Szerintem pusztán csak játszik vele, a nagy sz@rkavaró, aki taktikából időzik vele. Bár gondolom takaró melegítőnek nem rossz, a bomba szájával. :))
Egyébként Veronika időnként egészen értelmesen is tud megnyilvánulni. Kinga teljesen tönkrement idegileg Attila, bumfordi viselkedése miatt. Vera fülig szerelmes Petibe, de ez a vonat már elment szegénynek. Vele nem biztos hogy olyan érdekes lenne a nézőknek Peti, mint Ronival- na ez a taktika kérem. Fecó hatalmasat alakított, végre beolvasott Attilának, feladott a behódolásával. A pincsiből buldog lesz? :))

Tjuca 2011.11.25. 07:40:49

ha olvassák a szerkesztők, talán jó lenne, ha mindenkit "foglalkoztatnának" a riportszobában, nem csak a törökbasát, mer' ő mennyire izgalmas.

lac64 2011.11.25. 08:29:58

Szép reggelt!

Ha már Alekosz szóba került. Kicsit kezd megzakkanni, az anyja meg katasztrófa

tv2.hu/osszeeskuvok/videok/legfrissebb/video/alekosz-totalisan-kifordult-onmagabol-501049

beacska 2011.11.25. 08:35:03

a 11.23.-ast nézem (hallgatom), mindenki mondja, hogy Vera elkezdett barátkozni...:))) igazam volt, vagy igazam volt??? ;DD

beacska 2011.11.25. 08:44:57

a mai előzetesről az jutott az eszembe, hogy Vera miért emlegeti az 1 hónapot, hogy Petinek meglegyen Veron. Honnan tud róla? ő is nézi az öfiket? elvileg csak Attila és Péter hallgatta....

304/3 · http://orfiban.blog.hu 2011.11.25. 08:50:35

Az az arcraborulás nagyon jó volt :)
gimis önmagamra emlékeztet.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 09:03:12

@Tjuca: Mindenkinek más, mert minden ember másként látja a világot. Sokszor csak a színek azonosak.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 09:13:57

Jaj de kötekedős vagy most. Akkor legyen úgy. :)))

foxglove (törölt) 2011.11.25. 09:16:49

@beacska: pár napja fogadtak Kingával, h P. 1 hónap alatt megfekteti Veronikát, ennyit saccolt ő is.

Tjuca 2011.11.25. 09:17:21

@Lakásfelújító Feri: csak tüskés.

alig várom, hogy vége legyen az iskolahétnek, nem köt le.

Tjuca 2011.11.25. 09:18:43

matektanár lehet, hogy helyes, de nulla fantázia szorult belé. ha nekem kiadják a feladatot, valszám példákat hoznék, mondjuk párbajlatolgatósdit. :-)

Tjuca 2011.11.25. 09:19:33

ez az ár, hektár cm2 téma olyan izgalmas, mint egy petrezselyemgyökér a húslevesben. :-(

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 09:22:13

@foxglove: Veronikát sehogy sem tudom elfogadni, azzal a széttaposott bakancsképével. Fiatalon hogy elszúrják magukat. Az igaz, hogy más említésre méltó amúgy nincs benne.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 09:24:20

@Tjuca: Azért az üzletvezető Úr, jól kiszámolta. :)) Igaz" jó vagyok a számolásban" jelzőt illette magára.
Sokat nevettem rajta, mikor szerepelt.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 09:36:09

Lehet, hogy már volt, de szerintem összecserélték a Lilu ruháját a Balázséval.
Lehet, hogy Balázs ma szoknyában lesz.:)

lac64 2011.11.25. 09:38:31

@Lakásfelújító Feri: Akit Tujának hívsz, van rendes neve: Csaba. Attilát én sem nevezem pl. Mengelének.
Ha pedig már tujázol, akkor mellé kéne írni, hogy melyik tujára gondolsz: Gergő tujára, Sehere tujára, Eszter tujára, AM tujára, Vera tujára vagy Veronika tujára, mert egyikük-másikuk baromira unalmas "szerelmi" nyűglődésén kívül róluk sem lehet mit mutatni :)

Tjuca 2011.11.25. 09:43:21

@Lakásfelújító Feri: hát ez ugyanaz, mint az átló. attól még számolhat jól, sőt lehet dörzsölt, és jó üzletember, hogy nem tudja hogy a cm2 után a dm2 jön stb.

ez számomra unalmas, nekik meg ...

a műsorkészítők fejébe nem látok bele, de ez kívülről uncsi, belül méginkább az lehet. lexikális dolgokat magoltatnak velük, ami senkit nem szórakoztat. :-O erre mondtam, hogy csináltatnatnának olyan feladatokat, hogy ha van 11 játékos, egy védett, akkor mekkora esélye van valakinek a kihíváson megkapni a jeleket, mi lenne, ha nem lenne védettség, ha két emberre pakolhatnának stb. ha az arénában bot húzással döntenek, mekkora az esélye, hogy valaki kihúzza a zöldet, hogy kíhúzza a feketét, ha visszatehetik a botokat stb. annyi hasonló érdekes feladatot ki lehetne találni, csináltathatnának velük valami kafa mátrixot, kapcsolati hálót, stratégiát stb. ez a nézőnek is izgi lenne, meg nekik is, és nem a már meglévő hiányos ismeretekre épít, hanem a logikára, és a megoldókészségükre.

de bizonyára izgalmas kérdés, hogy mekkora egy hektár, harmadjára vevágva egy öfibe. :-(

beacska 2011.11.25. 09:58:03

@Tjuca: ez a hektáros dolog tényleg nagyon uncsi volt. azt hittem a múltkoriból vágnak be megint.

Mondjuk nekem Péter kérdése tetszett nagyon: És akkor mi van??? ;D
Ez nagyon gúnyosnak tűnik, de azért nagyban takarja az oktatásügy rákfenéjét. Kicsit komplexebben kéne tanítani!

A hétvégén beszélgettem egy nyelvész-tanárral, ő mondta, hogy nem érti, miért magyar tanárok tanítják a nyelvtant, mert ők a könyvekért vannak oda, és kb. szarják le a mondatelemzést, viszont az idegen nyelvtanároknak meg fontos, és ők jobban is tudják, és ha ők oktatnák, párhuzamot lehetne vonni a két (v. több) nyelv között.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 10:09:44

@lac64: Ha nézed a műsor, akkor tudnod kell, hogy Attila nevezte el Csabát tujának. Egyes unalmas emberekkel kapcsolatosan mellesleg igazad van. De tudod én nem vitatkozni jöttem ide, hanem csak a véleményemet nyívánítottam ki.

fran7 2011.11.25. 10:11:18

@beacska: Ez úgy működik, hogy általában magyar szakra az megy akiket érdekel az irodalom. (Bár ma már ez sem igaz.) Utána az egyetemen megkedvelik a nyelvészetet, mert tanulható és logikus, ellentétben a posztmodern irodalomértelmezéssel, amitől a falat kaparod kínodban. De amikor kezdenéd a Chomsky elméletét gyakorlatban tanítani, akkor rájössz, hogy esélytelen, s utána örülsz ha legalább egy könyvet elolvasnak a gyerekek vagy annak rövidített változatát. S örülsz, ha az állítmányról legalább dereng nekik valami.
Másrészt Péter hozzáállása tipikus és érthető 30 felett érdektelen órákra már nem ülsz be. Én már akkor is inkább elmegyek óráról, ha nem jó az előadó.
Amit meg nem értek, ebben a szériában vannak képzettebb emberek, miért a hatodikos anyaggal gyötrik őket.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:14:01

@beacska: Persze lehet kreatívkodni általános iskolásokkal, meg elhanyagolni a lexikális, tárgyi tudást, aztán már azt se tudjuk miről beszélünk.
A kreativitásnak elég erősen határt szab a háttértudás, a tárgyi tudás. Ha nem tudják mit az a kovalens kötés, ellenállás, domináns-recesszív öröklődés, lendület, entalpia változás, akkor hogy lesznek kreatívok bármiben, ami hasznos a későbbi életükben? Nem lehet 18 éves korban is a homokozóban körteformával kreatívkodni, mert annak az lesz a vége, hogy a gyerek csak kommunikáció-médiatudomány szakon tud majd továbbtanulni vagy megy valóságshow szereplőnek.

A mondatelemzés meg úgy butaság a közoktatásban magyar nyelvtan órán, ahogy van. Akinek az anyanyelvét kell így elemezni, az összeszarja magát, annyira értelmetlennek látja. Idegen nyelven kellene valóban megmutatni a gyerekeknek, a magyar nyelvben pedig a nyelvhelyességre, helyesírásra figyelni.

genevieve 2011.11.25. 10:14:29

@fran7: csak ez az iskolahét is ugyan olyan feladat mint a tűzgyújtás vagy a kukacevés:-)
ezt is vállalta amikor bement a villába...azért arra kiváncsi lennék, mennyire lenne lelkes akkor ha valami komoly büntit kapna a lógásért, stb.:-)

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 10:16:50

Az iskolás hét arra jó, hogy mindenki nosztalgiázhasson. Mert szeretünk nosztalgiázni.
A játékosok is szeretik, és én is nagyon röhögtem, mikor AM eltaknyolt a szőnyegen. Ezek tényleg mindennapos dolgok voltak tesi órán.:D
És tényleg milyen vicces, hogy képesek voltunk vér komolyan verset mondani, és énekelni az ilyen iskolai ünnepségeken, ahelyett, hogy viccesre vettük vóna a figurát...:)))

Tjuca 2011.11.25. 10:18:13

@beacska: viszonylag sok tanár ismerősöm van, sok az ötlet, csak kevesen merik meglépni. :-O nekem kettő olyan tanárom volt, aki letojta a tantervet. az egyik kémiát tanított regiment látványos kísérlettel, amikre még ma is emlékszem, és rövid ideig volt egy tesitanárom.

igen, ez az egyika, mit te felvetsz, a másik a kronológia erőltetése. oké, hogy egymásból következnek az összefüggések, de
nagyon kevesen képesek a történelmet úgy tanítani, hogy ezek az összefüggések értelmet nyerjenek
másrészt egy gyerek 12 évesen nem biztos hogy érett egy adyra, 14 évesen egy 2. világháborúra stb. műfajokban kellene gondolkodni, és az érettségüknek érdeklődésüknek megfelelően tanítani. nyilván egy hetedikes gyereknek már vicces az anyám tyúkja vagy a török és a tehenek, de nem érett még sok olyan akár petőfi versre, amit tanítanak. :-O

az meg már csak szimplán az én véleményem, hogy valaki írta, hogy most milyen hülye példák vannak érettségin. pont ez az értelme, hogy lehet valaki többismeretlenes egyenleteket simán nyomja a képletek meg a betanult mechanizmusok alapján, de nem tud leolvasni egy vasúti menetrendet, vagy nem tud kiszámolni egy bútor hitelt. minden tárgyat átgondolnék, és a parnasszisról kicsit lehúznám a moszkva térre, de ott viszont többet is várnék vissza. :-D
azt beszéltük a férjemmel (egyikünk sem tanár), hogy annak idején le volt rajzolva hogyan mozog a föld, milyenek a bolygók viszonyai, bemagoltatták a sorrendet. na most az ovis gyerek érdeklődik, miért van éjjel, tél stb. apuka meg fog egy zseblámpát, gyerek fog egy gumilabdát, és öt perc múlva ért mindent. ennyi. és ez nem pénz kérdés, nagyon nem. ez akarat és szemlélet kérdése. :-( és igen, valahol ez itt kezdődik, hogy a műsorba poroszos tanárokat hoznak, kőkorszaki feladatokkal, és hülyegyereket csinálnak belőlük, de ugyanakkor ez a tanárokra nézve a leggázabb. nem értem miéert vállalják a szereplést, és ha már, akkor miért nem normálisan. ha nem érzik, hogy lebőgés, az a baj. ha érzik, akkor meg az. :-(

fran7 2011.11.25. 10:18:51

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerencsére itt már rákérdeznek a magyar szakosok, mi is az a nyelvhelyesség? Mert a tájszólások ugyanannyira helyesek, mint az irodalmi magyar kimért pontosságú szabályai által leírt mondatok.

kozi001 2011.11.25. 10:18:55

@lac64: Alekosz muterja alul tudja múlni Alekoszt, amennyiben ez egyáltalán lehetséges...!

lac64 2011.11.25. 10:22:02

@fran7: "Amit meg nem értek, ebben a szériában vannak képzettebb emberek, miért a hatodikos anyaggal gyötrik őket. "
Egyrészt képzettség/tudás alapján nagyon heterogén a banda, másrészt a nézők 90%-a nem tudna azon röhögni, hogy "Nézd, mekkora tufa, még ezt sem tudja". :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:22:12

@fran7: Ebben a szériában vannak képzettebb emberek?
Kicsoda?
A szexmunkás Seherezádé?
A szexmunkás Veronika?
A kitudja mit vállalkozó Mengele?
Fecó, aki raktáros?
Gergő, aki sittes volt, most meg szakácsként hasít a tudomány világában?
Péter, akinek van egy büfé szakos diplomája, amit sose használt és eddig csak valóságshow szereplő és szerkesztő volt?
Kinga, aki nem tudom mit tanul.

Aki egyszer majd képzett ember lesz, az Csaba. Ha nem kurvul el a valóságshow után és folytatja a sulijait.
Meg Eszternek van egy jogász diplomája, na bumm. Az országban még százezer embernek van ilyen.

Tjuca 2011.11.25. 10:24:16

@fran7: ezt írom én is. :-P taníthatna a bácsi akár varró danit is vagy bármit, ami nem olyan unalmas, mint amit művelnek. :-DDD

Tjuca 2011.11.25. 10:27:32

én személy szerint a humort hiányolom ebből a hétből. a feladatokból, a tanárokból, az egészből.

Tjuca 2011.11.25. 10:28:46

hátha olvasnak... :-P

fran7 2011.11.25. 10:30:36

@lac64: Én őszintébben nevettem káröröm nélkül, amikor csinálták a tornagyakorlatokat, mint mikor Ati és Peti előadta magát. Ami vicces szintén, de inkább kínos módon
Azért egy gimi elsős anyag nem lett volna annyira durva ugrás.
A VV4-ben Anikó egy tanári szakkal magasan a legképzettebb volt. A VV5-ben kicsit más a helyzet.
@Tjuca: A porosz oktatás előnye, hogy nem annyira szegregatív, mint az angolszász. Ahol a rendszer úgy van felépítve, hogy a szegény, nem jó iskolába járó gyerek még véletlenül se jusson be a felsőoktatásba. Erről azért mélyen hallgatnak. Nekünk a skandináv iskolai rendszer felé kellene nyitni, de ahhoz Magyarország összes pénze nem lenne elég.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 10:30:37

@kozi001:

pont ezen röhögtem tegnap.:D
dehát a pszichopatának jóeséllyel pszichopata anyukája van, elvégre valakitől kellett tanulnia a pszichopataságot, az nem gyün csak magától!:)
érdekes módon viszont szokás szerint senki sem képes kezelni a mamát, mindenki hagyja piacikofa-óbégatni.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:30:39

@Tjuca: Az a cél, hogy unalmas legyen, mert akkor tud kibontakozni Attila és Péter. Lázadni, beszólni, rosszalkodni. Ez az RTL célja. Alapokat kell tanítani, hogy még abba is belesüljenek, hogy aztán lehessen rajtuk szörnyülködni, hogy úristen, 30 évesen ezt nem tudni!

Tjuca 2011.11.25. 10:33:49

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ez nem jött be. egyrészt a két manó elég gyengus, és olyan hatalmas bebőgések sincsenek. a tanárok meg hát...

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:36:55

@fran7: A skandináv iskolarendszerrel van tapasztalatom, ott bizony az utóbbi évtizedekben elég erősen ment az elbutulás, a most felnőtté váló generáció meg megy segélyért, munkanélküliség egyre nő, a jóléti állam recseg-ropog. Svédország elég jó példa, aminek oktatási rendszerét istenítették Magyarországon, most meg lehet nézni a svéd fiatalok tudását. Fásultság, motiválatlanság, céltalanság.
Egy dologban kiválót alkottak: az angol tudás, ami egy angolhoz közeli nyelv esetén azért nem nagy szám.
A poroszos rendszernél jobbat szerintem még nem találtak ki, csak hát oda meg kellenének olyan tanáregyéniségek, akik már 30 éve nem léteznek az országban.

kozi001 2011.11.25. 10:37:31

@Lotyóbridzsida:

Majd Alekoszék néznek egy nagyot ha valami balul sül el a szerződéssel/perekkel...!

Tjuca 2011.11.25. 10:38:22

@fran7: nagyon nagyon sok apró dolog van, ami nem pénz kérdése.

l'art pour L'art tanítunk, és nem azért, hogy a gyerek tanuljon, nyisson, befogadjon. nem mindig a porosz stílussal van a baj, hanem a mennyiséggel, és a tananyaggal. felőlem olvashatnának harry pottert (is), csak olvassanak. ehelyett még mindig a szigeti veszedelmet erőltetik, amit több generáció sem olvas el. te tanár vagy, pontosan érted miről beszélek. :-) szép szép a magaszt, csak nincs értelme, ha nem jut át.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 10:38:23

@fran7:

vissza is kanyarodtunk oda, amit már említettem egyszer: nem kell iskolába járatni a gyereket, és meg van oldva a kérdés.:) semmilyen hátrány sem fogja érni az életben az ég világon.:)
ezek az emberek is túl vannak legalább 11-12 év "tanuláson".
És nem tudják, hogy a cm után a dm jön.:))
Én konkrtéan végigunatkoztam a tanuló éveimet, mert feszt érdektelen dolgokkal tömték a fejem.

fran7 2011.11.25. 10:40:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Egyetértek veled. De a skandináv modellért azért sírt a pedagógus szakma, mert ott minden ötlethez rengeteg pénzt lehetett szerezni.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:41:01

@Tjuca: Egy hét alatt kell valamit alakítani, a közös nevező az általános iskolás tananyag. Veronika, Seherezádé semmit nem ért még az általános iskolás tananyagból sem. Nekik tényleg sok lenne a gimis anyag.
Fecó a decimétert nem tudta, hogy lehetne neki függvényeket tanítani?
Totál nincsenek egy szinten a lakók.
Ami humoros helyzet eddig akadt, az a két manipulátor lázadása, lógása, büfés vitái miatt alakult ki.

Tjuca 2011.11.25. 10:42:02

@hétszűnyű kapanyányimonyók: jej ezektől a tanáregyéniségektől, hm mászok a falra. bocs. nem tanáregyéniségek kellenek, hanem jó tanárok. :-)

a motiválatlanság nem tudom hogyan függ össze az iskolarendszerrel.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 10:43:29

@kozi001:

mindent megérdemel a csatorna is, amiért azt gondolták, hogy ezek ketten vállalható emberek.
két összeférhetetlen, öntelt, ostoba pszichopata, akik asziszik övék a világ, és ütöltéssel és szitkozódással már igazuk is lesz.

Tjuca 2011.11.25. 10:44:31

@hétszűnyű kapanyányimonyók: olvastál? ezért mondom, hogy nem tananyagot kellene leadni, hanem logikai játékokat csináltani velük, akár csapatban. az a nézőnek, és nekik is izgalmasabb lenne. a különbségek másként jönnének elő, és még tán nevetnénk is, meg ők is.

Tjuca 2011.11.25. 10:45:41

@kozi001: megnéztem a linket, ez, jajjaaajjajjjjjjaaajjjj. nem véztem a vv4-et, de ez sokkoló volt. az alkesz meg a tahó.

genevieve 2011.11.25. 10:46:59

@Tjuca: deee, van akinek bejött ati és peti idétlenkedése:-)

(nem nekem:-DDD

fran7 2011.11.25. 10:48:31

@Tjuca: Ezt mindenki így gondolja, de gyakorlatban bővíteni akarják a tananyagot. Esterházyval, Spiróval, Kertésszel, Wass Alberttel, Máraival, Varró Danival, kinek mi a preferenciája. S akkor indul is a kultúrkampf. Ezért józan tanár marad Petőfinél, Aranynál és Adynál. Abból baj nem lehet.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:49:19

@Tjuca: Tudom, hogy kurva gáz, de én a Kossuth rádióban hallgattam Gábor Dénes, Oláh György, meg mindenféle agykutatás miatt díjakat kapott valóságshow hősök visszaemlékezéseit arról, hogy hogyan is indult a pályájuk.
Egyik sem angolszász vagy skandináv rendszerben tanult.
Otthonról hozták a motivációt, gondolkodásmódot és az alapokat, egy csúnya poroszos iskola, tanáregyéniségekkel meg megadta nekik a szükséges tudást és fenntartotta az érdeklődést, hogy aztán legyen muníció a kreatívkodáshoz.

Tjuca 2011.11.25. 10:49:38

@genevieve: valamennyire nekem is bejött, de nem lett ettől sem érdekes az egész. sajna a tanárok, ötleteik, kivitelezés, annyira nulla.

nathalie 2011.11.25. 10:50:14

@genevieve:
na, pont erre értem ide, akkor jelentkezem :D:D

MagasMacska 2011.11.25. 10:50:50

@Tjuca: De a két törökbasa nem lenne ennyire érdekes, ha más is lenne mellettük.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:52:59

@fran7: Attól meg agybajt kapok, hogy valakinek még mindig az irodalom jelenti a kultúra alfáját és ómegáját. És attól vár jobb és piacképesebb oktatást, hogy Petőfit lecseréli Varró Danira.
Elárulom, Varró Dani is rohadt unalmas lesz, ha iskolában tanítják és Petőfi is aktuális, érdekes, ha egy blogban szövegelnek róla.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 10:54:47

@Tjuca: Az iskolahét egy hetet jelent. Kibírható. Nekem a táncos hét sem volt izgi, csak a körülötte kialakult hisztik miatt.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 10:56:20

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

mi lenne, ha nem akarná "valaki" feltételenül megmondani, hogy mit kell olvasni?
ki mondja, hogy petőfi jobb ennél meg annál?
ki meri ezt kijelenteni?
az én magyartanárom pl rühellte petőfit és nem is rejtette véka alá. nem is tanította, nem is ismertem meg. őszintén? nem is érdekel.
akkor én most véglény vagyok, mert más az érdeklődésem?

kozi001 2011.11.25. 10:56:34

@Lotyóbridzsida: Ha ezek ketten sokáig bent lesznek lassan a vv kultúrműsor lesz az Összeesküvőkhöz képest...!
:)

Tjuca 2011.11.25. 10:56:58

@hétszűnyű kapanyányimonyók: értem. de az a jéghegy csúcsa. alatta meg a nagy légüres tér.

de ez nem vv téma, és nem is vagyok sem pedagógus, sem kompetens. (és akkor szóljunk pár szóta azokról a barátaimról-szám szerint 2- akik azért vannak külföldön az egyik svájcban, másik usa-ban, mert a tanáregyéniségeik ellehetetlenítették az itthoni kutatásaikat -anyagilag és emberileg egyaránt. mindketten agykutatók egyébként. ez itt nagyon off, csak nem minden pusztán fekete vagy fehér.) elég durva dolog kijelenteni azt, hogy harminc évvel ezelőtt minden szuper volt, bezzeg most csak hülyék vannak mindenhol. semmivel sincs kevesebb tehetség, nagyon kiemelkedően jó tanár, hülye ember, mint régen, csak tán a piaci viszonyok között másabbak az erővonalak, és mióta lehet menni külföldre, megy is boldog boldogtalan.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 10:59:06

@kozi001:

:) tényleg! ott verset is mondanak.:D
sajnálom a műsorvezetőket, szerintem fogalmuk sem volt, hogy mihez adják a nevüket.

Tjuca 2011.11.25. 11:00:11

@hétszűnyű kapanyányimonyók: jó, azt hiszem, nem fogunk egy malomban őrölni. ;-) a 15942768 karakterben csak annyit próbáltam közölni, hogy unalmas a vv-ben valódi iskolást játszani.

a többiről nem vitázom, te értelmiségi vagy én meg diplomás közmunkás. :-DDD

lac64 2011.11.25. 11:01:31

@Tjuca: Én csak a szülő, gyerek oldalról látom a dolgot. Nekem gondom van a poroszos stílussal is, és a tananyaggal is. Jól látod, amikor a gyerekek nem, vagy alig olvasnak, akkor nem biztos, hogy még mindig az Antigonét kéne kötelező olvasmánynak feladni, mert azt már én is rühelltem, pedig volt vagy 30 éve, hogy középiskolába jártam.
Másrészt nagy mennyiségű, de emiatt jó részében felesleges dolgot tanítanak, a számonkérés pedig alapvetően a lexikális tudásra épül. Alig van olyan feladat, ahol a kreativitás, illetve a probléma megoldás kerülne előtérbe. Eddig egy üdítő kivétellel találkoztam, biológiából pl. a szóbeli érettségi egyik felét ki lehetett váltani projektmunkával.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 11:03:05

@Lotyóbridzsida: Te semmit nem értettél meg abból, amit írtam, ugye? :P

Pont azt írtam, hogy teljesen mindegy, hogy mit tanítanak irodalom címén, nem az a kultúra középpontja. Akármit is hangoztatnak a magyar tanárok.
A te tanárod meg egy nagy egyéniség lehetett, ha ő kimondta Petőfiről, hogy úgy szar, ahogy van... biztos igaza van, mert a nyírborzasztói tanárképző főiskolán olyan lázadó dolog lehetett beböfögni, hogy Petőfi szar és ezen a szinten megrekedt. Mindig is szívlapátot szántam azoknak a tanároknak, akik iskolások előtt játszották a nagy lázadót: Petőfi szar, nem vagyok hajlandó tanítani. Ennyi jutott nekik az életben, meg a tanáriban kotyogóson lefőtt kávé.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 11:04:37

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

szerintem akkor inkább ne beszélgessünk.:)

Tjuca 2011.11.25. 11:05:43

@Lotyóbridzsida: erről beszélek. ki mondja meg, mi az alapműveltség? mert szerintem a piac. lehet batsányi érdekes, ha kutya nem olvassa. az a baj, hogy még mindig rózáék akarják megmondani, hogy ki tananyag és ki nem? és ők hogyan és tőlük mi tananyag és mi nem... :-( érdekes lenne ha az alapján összeállítanának, egy b verziót, amit a piac dönt el. :-) és arra meg pláne, ha b verziót tanítanák, akkor abból mennyi ülepedne le. :-P

MagasMacska 2011.11.25. 11:08:55

@genevieve: Hát ez az! Hogy ugyanolyan feladat. Amit Peti - és részben Attila - megint nem csinál. És bünti nincs. Kíváncsi vagyok, ha ezt bármelyik másik csinálná, mi lenne e retiorzió?

nathalie 2011.11.25. 11:09:21

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
:D:D ez jó volt :D

nekem semmi bajom nincs azzal, hogy ha nem játszanak a gyerek órán mint a kis retardáltak. Ha generációk tudtak felnőni úgy hogy ezt meg ezt kellett megtanulni, nem értem miért kellene most a verselemzést újszerűen a versek lefestésével felváltani. lehet hogy sok faszságot tanítottak nekünk annak idején, de nem is szartam össze magamat a főiskolán amikor egy napom volt megtanulni egy könyvet, illetve a főiskola után a munkahelyen sem csodálkoztam rá a világra, hogy mennyi mindent kell csinálni. Az élet nem játszásból meg abból áll, hogy kinek mihez van kedve. Értem én hogy vidámabb lenne a középiskola énekelve, de én úgy gondolom, hogy igaz a mondás: teher alatt nő a pálma :D

fran7 2011.11.25. 11:11:00

@lac64: Az oktatás is olyan mint a kapitalizmus Magyarországon. A rossz része már itt van, s a kommunizmusból is a rossz utóhatását látjuk. A porosz oktatás egyáltalán nem kreativitás ellenes, sőt. Ha a tanárnak van ideje, energiája, akkor nagyon személyre szabott oktatást tud végezni, amit még kiscsoportos oktatásban is nehezen valósítasz meg. De a tanárok, nem rajtuk múlik, képtelenek már erre. De jobbat nem tudnak kitalálni.

nathalie 2011.11.25. 11:11:47

abban mondjuk egyetértek, hogy logikus gondolkozást erősíteni kellene.

Ladeek 2011.11.25. 11:11:55

Kitalálhattak volna valamit az iskolahét helyett, az előző szériában is a matrózblúzos csajok miatt volt nézhető és felháborító hogy ebben a szériában ez nem adatik meg, főleg hogy 3 pornóstestű (SerVerKin), egy tényleges pornós (Ver) és egy pont jó testű (Esz - igen bazmeg ott kerek ahol kell) csaj is van a villában. Úgyhogy a héten csak az itten postokra hagyatkozok. (no nem mintha egyébként nem olvasnám minden nap :D)

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 11:12:58

@Tjuca:

Mindig lesz olyan, aki erőltetni fogja a régit, mert abban akar maradni, mert "ő is így tanulta".
És akkor majd serényen bólogatnom kellene, ha kétségbesett szemekkel néz rám a gyerek, hogy "de anyu, most ezt nekem miért kell megtanulnom???"
kb 5 perc gondolkodással adnék a kezébe 100x értékesebb könyveket.

Lotyóbridzsida 2011.11.25. 11:14:57

@fran7:

És akkor azt a dalt még el sem énekeltük, hogy minimálbérért milyen tanárok maradnak a pályán.

fran7 2011.11.25. 11:18:49

@Tjuca: Ez a legnehezebb kérdés. A piac döntsön arról hogy húsz év múlva milyen legyen a világ, amikor 20 év múlva már bizonyos iparágak nem is fognak létezni vagy nem ebben az országban. Vagy döntsön az oktatás, ami miatt lehet a 20 év múlva leginkább működő iparágak talán nem is jönnek be az országba. Ki tudja megmondani, mire lesz 20 év múlva szükség. A neveléselmélet könyv kezdődik úgy, hogy jelenleg 10% dolgozik a mezőgazdaságban, 20% az iparban dolgozik 70 % a kereskedelemben, szórakoztatásban és szolgáltatásban dolgozik. S ezzel nem tud mit kezdeni az oktatás.
Ezért lesz népszerű bemenni valóságshow-kba, mert a többség már ebben az iparágban dolgozik.

Tjuca 2011.11.25. 11:19:50

@nathalie: nem. nem erről van szó. ha elolvasnál egy harmadikos bioszkönyvet, mi rémlene belőle?

nem festegetni kell a verselemzést, szó nincs erről. hanem meg kell érteni a verset. nem az irodalomkönyvet visszanyomni a dolgozatban, hanem ha kapsz egy tök ismeretlen verset, elolvasod, és el tudd mondani, hogy mit gondolsz arról. értelmes mondatokban, akkor is ha azt gondolod, az egy kalap szar. és ezt meg tudd fogalmazni. akár egy érettségin is. hogy olvassál, bármit. hogy ne biflázz, ne essen ki a zh után 10 perccel.

érted? amúgy pont festegetésről, itt a 11 éves fiúk technika feladata keresztszemezés.
-na erre ha beint majd a fiam, akkor én büszke leszek. ha delegálja egy keresztszemezős nénire a projektet, még büszkébb leszek. ha szolgamódon megcsinálja, mert poroszos tanáregyéniségünk anomália néni csak erre képes, hogy tini fiúkkal keresztszemeztessen, nem leszek túl büszke, kivéve, ha kedvét leli benne.
ha tervez egy mintát a számítógépen, és odanyomja a laptopot az öreglány orra alá, és megtanítja öreglányt a 21. századi vívmányokra, akkor zsneinek fogom tekinteni, noha ausztralopitekusz néni megtett mindent, hogy ez ne derüljön ki.

teher alatt nő a pélma, csak valahogy nagyon sok pálma satnya maradt, mert túl sok az értelmetlen hülye teher, amit már én is kihagytam, és minden épeszű ember ezt csinálja. mint attila. :-P

Ladeek 2011.11.25. 11:20:28

Ja hogy kicsit a thread-hez is szóljak: angol tanárként végeztem, de inkább egy multinál dolgozom mert ez biztos állás és 3szor annyit zsebelek be. Az évfolyamunkból az lett tanár aki nem kellett máshová. Ez eléggé aggasztó a gyermekeinkre nézve és a közoktatás folyamatosan hanyatlik minden mással. Igen haladni kell a korral. Igen ki kell szórni a 40 éve változatlan irodalomanyagból néhány klasszikust, hogy kortárs alkotók is helyet kapjanak. Csak ugye ahhoz rugalmasabb de legalábbis gyorsabban reagáló tanagyag összeállítás kellene, az meg nincs.

MagasMacska 2011.11.25. 11:23:20

@Lotyóbridzsida: "az én magyartanárom pl rühellte petőfit és nem is rejtette véka alá. nem is tanította, nem is ismertem meg. őszintén? nem is érdekel.
akkor én most véglény vagyok, mert más az érdeklődésem? "

Dehogy vagy véglény! Ahány ember, ennyi írót-költőt szeret, vagy akár egyet sem. A véglény az a tanár, aki ezt kijelenti a diákok előtt, mert ezzel több olyan diákjától is elvehette Petőfit, akik egy "semleges" tanítás alapján akár meg is szerették volna. (Én így jártam József Attilával és a képzőművészettel, vén fejjel találtam meg őket)

És ezért utálom a vv-s iskolahetet, mert nekik már nem tananyagot kell tanítani, tehát pont megpróbálhatnák a matekot, az éneklést, a történelmet megkedveltetni. Még akár egy hét alatt is. DE NEM!

fran7 2011.11.25. 11:23:28

@Ladeek: Nem tudom nézi itt valaki az Internátus című spanyol sorozatot. Mondjuk ha az ottani egyenruhákat vették volna át, akkor lehet hirtelen sok férfi is tapadt volna a VV-re.

E-leonora 2011.11.25. 11:23:53

@genevieve: Megcsinálták a vv4-ben. Szandika majdnem repült (vagy nem) az iskolából lógás miatt.
Azt veszem észre, hogy nem akarnak (mernek) büntetni. A. zöld tangás büntetése is csak az online-ban volt, a pontlevonás meg semmit sem ért, mert már akkor 5 pont volt a hátrányuk.
Szal, bármit megtehetnek ők ketten, a csatorna tojik rá, majd az érdekes (szerintük) részeket összevágják. Rájuk bízták a műsort, ők csak mazsolázgatnak az esti összefoglalóra.

Tjuca 2011.11.25. 11:25:03

@fran7: nem így értettem. hanem azt, hogy kazinczyt okatssunk-e egy órán keresztül, vagy mást. hogy merjünk-e twilightot is olvastatni vagy gyűrűk urát, hogy berzsenyitől azt adjuk-e, amit 20 éve, vagy egy sebő felvételt hallgattasunk-e meg stb. egy kicsit jobban rábíznám a közre, hogy nagy eleink míves dolgait ne tanulják, vagy kevésbé nagyjainkat tanulják. ilyen szempontból írtam a piacot, a piaci igényekre gondoltam itt.

Tjuca 2011.11.25. 11:26:46

@MagasMacska: végre. ezek az én gondolataim.

most viszont elköszönök. dolog sok.

nathalie 2011.11.25. 11:32:20

@Tjuca:
hát értem amit írsz, de azt már nem miért leszel te a 11 éves fiadra büszke ha beint a tanárnak és nem csinálja meg, mert ő 11 éves fejjel jobban fogja tudni, hogy mi legyen az iskolai tanterv mint bárki más.
ez megint egy olyan hozzállás amivel én nem tudok mit kezdeni.

Ladeek 2011.11.25. 11:33:14

@fran7: nem ismerem a sorozatot és nem akarok kéjsóvárnak tűnni, de pl a 3 pár műmell semmi mást nem tud felmutatni ami szórakoztató lenne. Sőt az egyik a dührohamaival a másik az éneklésével a harmadik meg a szeret-nemszeret kínlódássál még fel is idegesít. Annamária vagy Eszter százszor érdekesebb, mert AnnaM legalább vicces ahogy bénázik és jófej hogy próbálkozik, Dr Popocici meg ki tud mondani egy mondatot és azért ő is visz csavart a történésekbe.

Tjuca 2011.11.25. 11:37:34

@nathalie: mert a 11 éves attila is ezt csinálta volna. :-DDD

na de viccet félretéve, nem vagyok híve annak, hogy valaki ész nélkül mindent megcsináljon csak azért, mert az egy tanár mondja. nyilván van szankció, amit viselni kell. én pl. tagadtam meg bordásfalon feladatokat, mert fájt a mellem. bármikor most is, mai fejemmel is azt gondolom, hogy nem kell mindent elfogadni. valahol erre (is) nevel az iskola.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 11:37:37

@nathalie: Az ilyen 11 éves fiúcskára bizony büszke lesz az anyuka, mert milyen kreatív és egyéniség és nem hagyja magát elnyomni, majd megtanulja amit akar és ami érdekli.
Aztán egyetemen is megpróbálja eljátszani ezt, ott már annyira nem szelíden mondják meg neki a véleményt, mint az őskövület tanárnéni.
A munkahelyen egy csúnya gonosz multinál, ahol sok pénzért kell poroszosan dolgozni, százharminc emberrel fog versenyezni, akik nem bliccelték el a tanulást kreativitásra és egyéniségük megvédésére hivatkozva és tudnak olyat, amit a csúnya munkáltató megkövetel és tudnak alkalmazkodni is és felmérni a helyzetet, hogy mikor kell félretenni az hihetetlen önálló véleményüket és engedelmeskedni.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 11:41:25

@Tjuca: Azért egy 11 éves gyerek a legritkább esetben van tisztában a későbbi követelményekkel, a munkaerőpiac elvárásaival, a tananyagok és tudás szintjeinek egymásra épülésével.
Mondhatnánk úgy is, hogy nem ő fingja a passzát szelet. Vannak családok, amelyekben a 11 éves fiú körül forog a világ, de aztán 18-24 évesen ki kell lépni a külvilágba, ahol már nem úgy mennek a dolgok, ahogy anyuka elképzeli.

beacska 2011.11.25. 11:45:57

@hétszűnyű kapanyányimonyók: én ilyen szót nem írtam, hogy kreatív, a komplexet használtam. És a "minden mindennel összefüggre" gondoltam.

szélfúttahaj 2011.11.25. 11:47:46

@Lakásfelújító Feri: Miután Attila mindenkinek roppant szellemes beceneveket ad és folyton hangoztatja is, így őt is lehet bátran Mengelézni / ez még finom is neki/ sztem.

az én rózsám vasutas 2011.11.25. 11:48:08

Napi kvíz

Fecó a hét elején megviccölte villatársait, bekente a fél iskolát olajos hallal, mézzel és borssal. Mi történt ezután?

A: A leselkedő Veronika kitakarított Fecó után.
B: Az rtl szándékosan gyengíti Fecót, hogy legjobb jeleneteit nem teszik adásba.
C: Fecó tréfáját másnap reggelre a stáb bóvli kategóriába minősítette.
D: Mutatták azt bazdmeg, miért nem figyelsz?
C:

Tjuca 2011.11.25. 11:48:37

@hétszűnyű kapanyányimonyók: nyugi. én is dolgozom, sőt ugyanabban a társadalomban élek, de azt gondolom, hogy az iskolában ez is egy tanulási folyamat, meg kell tanulnia, hogy mennyit és mit kell elsajátítani, hogyan kell együttműködni stb. nem a keresztszemezéssel lesz kevesebb egy 11 éves fiú szerintem.

és ha már a nagybetűs életről beszélünk, nagyon sokszor kell dönteni, sokszor kell nemet mondani, olyan emeberekkel együtt dolgozni, akikkel nem akarsz stb. és van arra is példa, amikor meg kell mondanod, hogy a feladat nem megoldható, nem működőképes, van jobb megoldás, és döntened kell, hogy bevállalod azt amiről tudod, hogy nem fog működni, vagy mersz lépni, és javasolni helyette mást.

és igen. én személy szerint szeretném, ha a gyerekeim gondolkodnának is.

beacska 2011.11.25. 11:58:59

@Binbir gece: Fecó, Kinga és még valaki (tán Csaba?) folyton azon rugóznak, mi történt a vv4-ben, ki hogy reagált hasonló helyzetekben.
Lehet, hogy a szerkik már nem találtál érdekesnek a tavaly ellőtt poénok másolatát?...

nathalie 2011.11.25. 12:03:52

@Tjuca:
persze, én is volt amit nem csináltam meg, egyest kaptam érte, otthon meg lebaszást. utána már mérlegeltem. ez is az életre készít sztem fel, munkahelyeden is mondhatod, hogy nem csinálom meg, max kirúgnak :D értem egyébként, én sem vagyok annak a híve, hogy mindent ész nélkül megcsinálni, pl a munkahelyemen is alkalmazom ezt, de akkor mondok helyette más alternatívát és nem a "csak" szócskát használom, vagy hogy "nincs kedvem" stb.
összességében én csak azt akartam elmondani, hogy sztem egy gyereknek igenis meg kell mondani hogy mit csináljon, a tanár részéről, és a szülő részéről és úgy nevelni, hogy felfogja, hogy nagyon-nagyon sok dolgot kell még megcsinálni az életben, amihez nem lesz kedve (csak egy példát mondjak: negyven-ötven éven keresztül dolgozni). Imádom, amikor 27-29 évesek tengenek-lengenek a világban, munkájuk semmi, a szülők meg még mindig várják, hogy megvalósítsák magukat. Persze az életről semmi fogalmuk, de az egyiptológus diplomával legalább oszthatja az észt, és legalább olyan szerencsés volt, hogy az ő szülei aztán nem szóltak bele a pályaválasztásba, had legyen a gyerek kreatív...

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 12:13:44

@nathalie: Az ki van zárva! Inkább revideálom az álláspontomat, de veled nem leszek egy oldalon :P

nathalie 2011.11.25. 12:14:53

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
pedig hidd el, hogy izgalmasabb itt az élet, a sötét oldalon :D

Hurri Kán 2011.11.25. 12:16:07

@Binbir gece:
Vera gitárkísérete mellett Csaba nőnek öltözve kitakarított.

Tjuca 2011.11.25. 12:19:50

@nathalie: nyilván. nyilván nem anarchiára törekszünk, sőt.

de nem lehetünk naívak a keményen poroszos iskolában is dönt a diák, hogy ignorál-e vagy sem. (lásd attila ismét)

(amúgy az 5. diplomáját szerző egyiptológus, hát igen. nem hinném, ennél sokkal gyakorlatiasabb népek vagyunk. addigra keményen tandíjas lesz a buli, és mivel nem vagyunk krőzusok, nekik kell előteremteni majd. nyilván segíteni fogunk, amit tudunk, de ez is racionalizálni fogja a döntést, és ha büfé szakot szeretne, azt saját zsebből kell nyomnia. ha tudja csinálja. :-))

nathalie 2011.11.25. 12:34:52

@Tjuca:
egy egész kis pofás listát tudnék átküldeni, hogy mit ne válasszon véletlenül se! :D:D

2011.11.25. 13:02:18

@nathalie: Szia! Ilyen listát nekem is átlökhetnél! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.25. 13:09:10

Hű, micsoda komoly dolgokról folyik itt beszélgetés, 6 elemivel hozzá se tudok szólni. :D

MagasMacska 2011.11.25. 13:19:18

@beacska: Lehet. De akkor a szerkik miért másolják a tavalyelőtti poénokat?

kékdelfin 2011.11.25. 13:43:57

@nathalie: Én is azon mosolygok magamban, olvasás közben, hogy most egyetértek vele.

nathalie 2011.11.25. 14:03:31

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
de látod, hogy nem kell neki! :D
csak a csabarajongóktól :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:15:56

@beacska: @foxglove: Fog még hamarosan harbákolni is Veronika, Péterrel együtt kicsárázzák egymást!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:42:43

@fran7: @hétszűnyű kapanyányimonyók: @Tjuca: Kreatívabb feladatokat kenne adni a villalakóknak, a középiskolát is modellezhetnék!

Líder Máximo 2011.11.25. 14:44:52

Kicsit lemaradtam, de ez nagyon csípi a szemem: A TUJA 34%-OT KAPOTT közönségszavazáson??? Ezmeghogy? Ki, miért, minek szavaz egy ilyen szobanövényre??? Annyira irritáló a csávó, ahogy áll és néz ki a fejéből, forgatja a szemét, makog és benyal korábbi hóhérainak. Mondjuk a Szellemi Mengele 60%-a sem semmi, de hát ez várható volt valahol.

Ha valóságos térbe helyezem a szavazás végeredményét, ebből következhet, hogy a nézők majdnem negyven százaléka egy Tuja a maradék 60 meg Mengele. Úristen :)))

kékdelfin 2011.11.25. 14:45:42

Hehe, kapcsolgatom a tv-t és a hírtv-n egy kerekasztal beszélgetés van az oktatásról!;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:52:55

@fran7: @hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerintem a skandináv modell felé kellene elmozdulni, márcsak társadalmi hatalomgazdasági szempontból is. Sajnos a magyar modell túlságosan merev, hierarchikus rendszer, a skandináv modell pedig demokratikus. A svéd, a norvég és a dán nyelv felfogható egy skandináv nyelvkomplexum három nyelvjárásaként, mindhárom nyelv logikája sokban egyezik az angollal, szókészletükben is van hasonlóság, mivel egy nyelvcsalád (germán).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:57:47

@Tjuca: Szerintem mind az analóg(itt: keresztszemes hímzés), mind a digitális tudás (itt: grafikai programmal való tervezés) egyaránt hasznos!

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 15:07:06

@capa05: és akkor szegény kittynek paradontózisa van? :D

kékdelfin 2011.11.25. 15:07:36

@capa05: Ja, és azért piros a sörte vége, mert műfogsora van, és a műfogsor miatt ínysorvadása, ami vérzik fogmosásnál:)

capa05 2011.11.25. 15:13:26

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Hát még mindíg jobb mintha a csirkefej levágása után maradt volna véres a balta feje... tovább már nem is merek gondolni... mit szólnának a fentebbi Hoffmann Rózsa hívők ..:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 15:20:40

hát, körülmény, az tényleg :PPPPPPP

capa05 2011.11.25. 15:34:56

@anica inkognitóban: haha ez jó!! :XD
összekeverted a blogokat???)))))

nosce 2011.11.25. 15:39:03

@Binbir gece:
szerintem a második C az igaz, Fecót bóvliba vágták mert kamatmentes hitelt adott Péternek :)

Hurri Kán 2011.11.25. 15:39:04

@capa05:
Na ja. Így jár, aki ritkán olvas, és összezavarodik a kulturától. .D

capa05 2011.11.25. 15:42:26

@gyvy: vagy beszabadult egy könyvtába...:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.25. 15:43:51

helló!
még most is röhögök Attila Békítő-show performanszán. Simán veri Friderikusz műsorát, vagy a nem túl magas lécet emelő Katalin bírónő adását.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.25. 15:51:36

@hétszűnyű kapanyányimonyók: a multik tényleg így tolják. ha ötletelős emberke kell, akkor elte bölcsész, ha poroszos, akkor bme műszaki menidzzsir. egy rózsadombi, ááámerikában rendszeresen megforduló nyanyától hallottam a trendi kiejtést.

Hurri Kán 2011.11.25. 15:54:16

@capa05:
Az is lehet. Ha előkerül, megkérdezzük. :D

capa05 2011.11.25. 15:57:52

@gyvy: lehet, hogy Katalin napi irodalmi délután volt!:)De el van tűnve!:(

Hurri Kán 2011.11.25. 16:00:43

@capa05:
Fogadjunk, ha előkerül, tenger sok teendőjére fog hivatkozni :D

capa05 2011.11.25. 16:19:38

@gyvy: Á nem hiszem, péntek délután biztos valamit vásárol..:D
Viszont úgy látom sokan az új posztra vadásznak:::DDDD

az én rózsám vasutas 2011.11.25. 16:21:11

@nosce: Nem tudom, hogy a kóchengerbe került oda az a második cé, de valami tudományos magyárazatnak lennie kell. A hangulatjel táblázat szerint a C:-) okostojást jelent, amiből (gondolom én) a C: az okos, a -) a tojás. Nomár ha van okos telefon, lennie kell okos laptopnak is. Ezek kvízkérdéseknél automatice adnak "egyéb" választási lehetőséget. "Egyéb" hangulatjel viszont nincsen, így az intelligencicis laptop okos tippekre vár. A hülye. Arra aztán várhat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 16:53:17

@capa05: igen, több fronton harcolok egyszerre és ez a vége :P:D
@gyvy: akko9rmárfölösleges magyarázkodnom, úgy látom,megfejtetted..:P de ugye, nem kell felsorolnom a teendőket?:P:DDD

Hurri Kán 2011.11.25. 16:56:51

@anica inkognitóban:
Nem, nem kell. :D
Embert próbáló feladat több helyen blogolni. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 16:59:20

@gyvy: én nem csak arra használom a közösségi oldalakat, hogy visszajelöljek :PP ottinteraktívkodtam, te nagyonzizzent, meg leveleztem, meg dolgoztam, meg telefonáltam egyszerre :DD de tudom, hogy ez egy férfinek felfoghatatlan..:PPPP:D

Hurri Kán 2011.11.25. 17:00:45

@anica inkognitóban:
Én meg semmire nem használom. Mivel meg se nem jelölnek. Egy nem fogadott hívásom sincs, aaaaaannnyira egyedül vagyok. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:02:29

@gyvy: elmész te a....:P:P:DDD hagyjál már, most hülye vagyok, jobban jársz, ha nem baszlatsz :P:DD miattad fogom lekésni a posztot, de akkor neked kampó! :PPP:DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 17:06:06

@anica inkognitóban: nem hiszem, éppen most ordítoztam a telefonba, hogy "honnan veszed, hogy ideges vagyok bazmeg, nem vagyok az!!!" ... úgyhogy a poszt kicsit várat magára, míg a hab elül a szám szélében. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 17:08:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amúgy sincs sosincs poszt, amikor itt vok a környéken, csak mondom, tehát, ha elmentem, akkor érdemes partizánkodni:)

Elolvastam magácskával az interjút, és nagyon tetszett! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 17:09:44

@ladyandhenk: basszus, látszik, h rég jártam itt, értelmetlenül írok:D

Zelefánt 2011.11.25. 17:10:23

@gyvy a netrobinson. :)
Számát is kivetették.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 17:11:22

@anica inkognitóban: jézusisten, akarom látni? :D

@ladyandhenk: :) köszönöm szépen.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:18:32

@Zelefánt: a számát??:DD hát mi volt az, a 12254899785842??:DDDD
meg is sértődött, bánatában könyvhöz nyúlt..:DDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 17:24:46

@anica inkognitóban:
Most?????? Tudod, hogy irigyellek töretlen optimizmusodért? :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:27:16

@gyvy: jó, de most kifejezetten..:DDDD és nem, nem nehéz napjaim vannak..:PP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:31:23

@Zelefánt: minimum..:DDD

na, szépasszonyok és aranyifjak, a távozás és a tettek hímes mezejére lépek. Gyvy, ne sírj, visszajövök! :PPP:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 17:32:08

@anica inkognitóban:
Valamiért azt érzem, az elmúlt hetekben állandóan nehéz napjaid vannak. :DDD

@Zelefánt:
Nagylexikonhoz.

capa05 2011.11.25. 17:32:59

@anica inkognitóban: előkerültél?:)@gyvy: ugye mondtam, hogy bevásárolt!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:35:23

@capa05: el sem tűntem...:)) minden ilyen feltételezés csak kombinálás :PPP
@gyvy: jól érzed :P majdnem :PPPP:DD

na, tényleg itt sem vagyok....

vallatas 2011.11.25. 17:35:45

Veronikának lehet már Attila kell?
nekem ez jött le az onlájnból!
Csak, hogy Péter akarja őt, Attila meg még nem akarja szerintem végleg eldobni a Kinga vonalat, ezért nem megy konkrétabban bele a dolgokba Veronikával...

Kinga meg Csabánál is szürkébb lett!
Bár az is vicces, hogy míg Attilaval jóban volt addig Tujázta Csabát, most viszont megromlott a kapcsolata Attilaval, és hirtelen Csaba jófej lett, nemTuja, jó játékos, jó pasi :)

Nagyon remélem, hogy Kinga vagy Gergő lesz a kiválasztott!

Gergő megmutathatná, hogy igazi alfahim és jöhetne végre valami kemény párbaj, illetve Kinga meg csak szimplán kieshetne :-)
Szerintem ő a legnagyobb sz@r kavaró, hangulat romboló!

Hurri Kán 2011.11.25. 17:37:02

@capa05:
Ennyi. :D

@anica inkognitóban:
Órák óta ezt mondod. :D

Tjuca 2011.11.25. 17:39:25

@anica inkognitóban: mi van, mikor tényleg nehéz napjaid vannak? :-P

Hurri Kán 2011.11.25. 17:44:48

Na, hát nem hoztak egy új könyvet? Menten kiolvasom. :)

capa05 2011.11.25. 17:49:24

@anica inkognitóban: hová mész ( te kis nyulacska)?:DDDD

az én rózsám vasutas 2011.11.25. 17:49:38

@vallatas: Péter és Atilka csak hülyíti Veronikát. Eszternek is beígérték, ha visszajön Shadi ellen, a titokban beviszik a jóba. Aztán semmi. Vagy nem került adásba Eszter boldoggá avatása. Csak a szája nagy a két vén marhának, ha bizonyításra kerül a sor rögtön meghátrálnak.

capa05 2011.11.25. 17:52:33

@gyvy: kiolvasod egyből, vagy fejezetenként?:D

capa05 2011.11.25. 17:55:50

@gyvy: csak egy? vagy valamilyen sorozat?:D

Hurri Kán 2011.11.25. 17:58:37

@capa05:
Sorozatokhoz még korán van. :)

capa05 2011.11.25. 18:03:27

otthon lapozgatsz, vagy inszeminárium?:D

Hurri Kán 2011.11.25. 18:04:29

@capa05:
Az itthoni kis könyvtárszobában. :)

capa05 2011.11.25. 18:08:37

@gyvy: van akivel tudod értékelni az olvasottakat:)

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:19:36

húszkor új poszt, csak szólok :)

arkangyal44 2011.11.25. 18:25:55

így sosem leszek első,sehol nem találom:(

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:31:53

@arkangyal44: :( képzeld, a halasomnál konstans jelleggel van csukaikra, hijj! :))

mkc · http://www.vvilag.info/ 2011.11.27. 11:38:02

Attila és Péter kezd kicsit fárasztó lenni. Már annyira nem tűnik viccesnek, amit az órákon művelnek.
süti beállítások módosítása