Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X71

2011. november 24. 18:30 - Hódos Hajnalka

Tudtam, hogy egyszer csak lesz balta az öfiben, tudtam! Ahogy azt is, ha behozom a lépcsőházból az egész évben tutujgatott, ezernyi bimbóval pompázó karácsonyi kaktuszt, ami egyébként még sosem karácsonykor virágzott, akkor lepotyog róla az összes, de rólam köztudott, hogy önként és dalolva tolom a szopórollert, hajtatok amarilliszt is, hogyne és tíz éve várom rendületlenül, hogy a hibiszkusz hozzon virágot. Onnan tudom, hogy piros, mert egy volt rajta, mikor ajándékba kaptam. Most két méter és a mama szerint kan, azé’ nem. Igen, kicsipkedem. Igen, tápoldatozom. Nem, nem mozgatom, mikor bimbózik és nincs huzatban. A radiátor mellett sincs. Kan, azér’ nem. Apropó, másnál is megdöglik a mikulás virág? Miután egyes kommentelőket repülősóval magukhoz térítettem, másokat fellocsoltam, hogyhogy miért? „Lilun pizsama van?!” „Alul meg talán bőrnadrág, jó buli lehetett az éjjel.” „Azért Lilu felsője is versenyben van a legrosszabb ruhaválasztás a médiaiparban című versenyben.” „Ha lenne szavazás a legrosszabb ruhakölteményekről a vv5-ben, ez toronymagasan verné a többit.” „Döbbenetesen szar, először nem is értettem, hol kezdődik és hol van vége Lilu kontúrjának + még az a kihányt sárgaborsófőzelék szín a világos hajához, és most láttam meg, hogy alul olyan agyonmosott pamutpólókra jellemzően hullámzik az alja, hát... érthetetlen.” „Lilu összeveszett stylisttel, az már biztos. És most láthatjuk a bosszút élő adásban... Más olvasatban: van az a pénz, hogy ilyet vegyen fel az ember.” Végül, de nem utolsósorban a személyes kedvencem: „(tegnap) Lilu úgy nézett ki, mintha szpokk kapitány csaja lenne”. És még én vagyok a rosszmájú, ugye, hát szóltam egy szót? Csak azért nem, mert ezek után feleslegesnek éreztem. 

KÖZKÍVÁNATRA, AKKOR TESSÉK. Lássátok, feleim: 

 

Telepofás ásítozással kezdjük, álmosak a kis nebulók, alig bírják reggel összeszedni magukat. Péter alvókáját irigylem, még a becsengetésre sem ébred fel, a matek tanár bemegy érte a szobába, nagyon fáradt? Nagyon-nagyon. Kapja össze magát, ne ő legyen a renitens diák. Péter így a matekórán alszik tovább, bár arra figyel, hogy a szeme nyitva legyen. Nincs önként jelentkező, úgyhogy akkor felcsapjuk a naplót, fú, Kinga de utálta ezt! Hát, pedig pont Kingucinál nyílt ki, úgyhogy ellenőrzővel együtt. Kinga tanult, Dukai Gergely is, hibátlan. A tanár úr nem érti, mi folyik ott, szerelmi dicsérgetés? Nem, úgy kell mondani, hogy szerivan 4.0. A tanár úr a barátaival nem csinál ilyet, mint Seri és Geri. Hát… van, aki gusztustalansági versenyt is rendez, nem rossz, feleli, mikor a másik kiköhög egy csomó turhát az asztalra, és fog egy szívószálat.

Törin Attila felel, mert a tanárnő rövidre zárja vele a vitát, addig a többiek gondolkozzanak el, ha visszautazhatnának egy történelmi korszakba, és belebújhatnának valaki bőrébe, ki lenne az? Én nem szeretem az ilyen kérdéseket, egyszer válaszoltam őszintén arra, milyen állat szeretnék lenni, és mindenki kiröhögött, mikor azt válaszoltam, zsiráf. Attila első válasza tökéletes, a sztálini diktatúra valóban 1953-ban ért véget a SZU-ban, na de mi az imperator? Hát az, mikor az állatorvos elmegy a tehenészetbe és ott kis eszközökkel…. Peti súg, az imperátorban vannak a csecsemők! A hűbéri rendszer témakörébe Attila nem is menne bele, ettől eltekintene, tehát kiegyezhetnek egy hármasban? Ki. A tanárnő nagyon örül, hogy Csaba Odüsszeusz szeretne lenni, annak is, hogy Seri Nofretiti, a háef, hogy tervezzék meg a saját lovagi pajzsukat és címerüket. Ha valakién balta lesz, beírok a tévébe!

A nyelvtantanár vévészűz és magázódik, mert nem szereti a csendőrpertut. Szóláncot játszanak. Pont. Tahó. Óóóóómájgád. Jó, akkor nehezítünk a dolgon, most az utolsó szótaggal. Aki olyat mond, amit senki, még ő sem tud folytatni, kapásból ötöst kap. Asztal. Talán. Lány. Serike meg is kapja az ötösét, Attila hőzöng, mire föl? Mert véletlenül mondott egy szót? Nem véletlenül, ezen Seri nagyon sokat gondolkodott, én ezen nagyon röhögtem. Akkor legyen táska. Kalap. Lapátolás! Hohó, tényleg, kár, hogy az la-pá-to-lás a szabályok szerint, de mindegy, Attika is kap egy ötöst. Mégsem, mert BTA tud lással. Lássuk! Akkor Attika nem kap lófaszt se, meg is sértődik, miazhogy, a tanár úr ráutaló magatartással beleegyezett az ötösbe, nemigasság! Egyébként Attila szépen dolgozik, pici mozaikokkal tesz az órához. Péter a pici mozaikokat inkább nyelvcsapásoknak hívja és egyébként is, vérlázító, hogy az Attila milyen egy túlbuzgó pedálgép lett! Bezzeg ő! Mikor látta, hogy a tesitanár nem egy fitneszistennő, hanem egy pasi, akinek a szemében lángok égnek, már tudta, hogy kihúzza magát az egészből. Igen, ki a kertbe. A fiúk testre simuló lasztexnadrágban vannak, csak úgy mondom, kínlódjanak azok a vizuális típusó olvasók is, akik nem nézik a műsort. Kinguci hajráfban, pufikabátban és térdig érő csizmában tesizik. Itt szeretném megköszönni az ötlete, hogy öntsek szódabika-ecet kombót a lefolyóba, majd meglátom, nos, Jerzsi és Gigi habfürdős kádja kutyafasza ahhoz képest, ami most a konyhában van, úgyhogy most átülök a másik székre, hogy háttal legyek neki, köszönöm, csak ennyit szerettem volna, máskor majd előtte definiáljuk a „kicsit pezseg” kifejezés mibenlétét. Senki nem tud egy kurva hátrabukfencet csinálni, guruló átfordulás hátra egyébként, kipróbáltam az előszobában, én még tudok, a tesitagozat nem múlt el nyomtalanul és itt most nemcsak a szarrá ízületeimre gondolok. Holnap reggel nyolckor a tesitanár megjelenik egy síppal. Dobbal. Nádi hegedűvel.

Megnyílt az iskola büfé, egyszerre kettő, Gergő és Péter is bótosok lettek, Attila meg felfedezte a saját lehetőségeit, védelmi pénzt akar szedni. Péter inkább arról beszélgetne, hogy tegyenek kárt Gergő boltjában. Attila lop, a szajrét az eladási ár feléért értékesíti, Péter rögtön megbízza Veronikát, tudja meg, hol tartja a lóvét Attila, majd úgy tesz, mintha ráállna az üzletre, de közben kilopja a pénzt a maffiózópalánta zsebéből, végül röhög, mert Attila az üres kasszát lopja el. Attila olyan édi térdepelve, hogy Péter megszánja, nála fog dolgozni egész héten. Veronikával cigizni mennek, Péter számolgatja a lóvét, egészen addig, amíg Attila ki nem ront és el nem lop egy ötszázast. Rövid birkózás kezdődik, ezerháromszázat loptál vissza bazmeg! Kiegyeznek abban, Péter ezerszázat ad vissza, jó, akkor ezerkettőt. Na, szállj le rólam, Nyuszifül! Ez az első Aréna, ahol már Pétert is érdekli a védettség. Az első fordulóban nem más, húzzanak rudat, nyolc zöld, három fekete van a letakart dobozban, aki feketét húz, azonnal kiesik. Csaba, megtört a varázs! Rajta kívül Vera és Gergő húz feketét, szevasztok! A második fordulóba került nyolcak két négyfős csapatot alkotnak és felsorakoznak az üstök mellett. Balta, fahasábok, némi papír és ménkűizé, a feladat: gyújtsanak tüzet. Az nyer, akinek előbb elég, illetve elszakad az üst fölé kifeszített kötele. Attila és Péter nyerésre hajtanak, hogy megvédjék Veronikát. A terv ugyanis, hogy Verát jelölik, de félő, hogy kiviszi és kinn hagyja a Kis Tücsköt. Balázs csak mondja, hogy Attiláék már szikráztatnak! Ott a tűz! Juj, Kinga is meggyújtotta! Attila – mivel levette magáról a kesztyűt és rábaszott a kezére a baltával, esküszöm, nem én vuduztam – elvágja az ujját. Csontig. De nem adja fel a küzdelmet.

Olyannyira nem, hogy kicsit később a bekötött ujja meg is gyullad a tűznél, Veronika visít, mint a disznó, faszom az ujjad bazmeg! A zöld csapat már a kötelet próbálja meggyújtani totálisan illegális módon, Balázs csak azért engedi, mert rajtuk már ez sem segít. Attila meg necsinájjamááá hogy integet lángoló hüvelykujjal! A harmadik forduló meglehetősen unalmas, egy pálmafáról lógó majomra kell lőni fúvócsővel, az egyes testrészek más-más pontot érnek. Öt forduló, lődd meg a majmot! Attila a második forduló után rájön, lehet még taktikázni, a cél, hogy Veronika szerezze a legtöbb pontot. Hijj, öt pont, a majom szívébe egyenesen! Kire gondoltál, Veronika? Cristofelre! Hülyevagybazmeg? Péter nem direkt lőtt tízest. Balázs taktikát sejt, mert hogy, hogy nem, Attila lövése megint mellé ment! Bassza meg, Eszter a kókuszt akarta, mégis tízest lőtt, Balázs imádja, hogy taktikáznak, mégsem az jön össze, amit szeretnének, aztán vár, hogy Veronika utolsó lövése becsapódjon, de szerinte már oda kellett volna, hogy érjen. A lila kendőt tehát Eszteré, aki a riportszobában bevallja, tényleg a véletlen műve volt, de legalább most hátradőlhet és biztonságban érezheti magát az elkövetkező két hétben. Hát, Csabáék ezt jól beszopták, na most mi lesz? Fecó és Csaba elmélyülten kanalazzák a tejbepapit, Kinga tanácstalanul ücsörög. Vera lesz. Vagy Csaba. Peti nem mérges, de örült volna, ha Ronika a védett, olyan kis magára hagyott mostanában. Vera meg elviselhetetlen. Érkezik Attila, Péter törölje le a könnyeit és rakjanak Annamarira, hadd menjen. Igen, ez az egyetlen út.

Az öfi végén nagy balhé van, a Totya is megmondta, hogy lesz. Attila egyezkedik Péterrel, akinek árut kéne rendelni, ad neki kölcsön pénzt. Fecó is ad. Figyeljen csak, nem! Azé’ nem, mert ne bassza el az üzletét! De Fecó ingyen ad, nem uzsorára. Péter nem tudja elfogadni az ezrest harminc százalékos kamatra, köszöni. Fecó ad négyszázat. Most baszakszik? Igen, baszakszik. Jó, de két hét múlva, mikor tobzódik az idegtől, majd emlékezzen erre! Persze, átléptem rajtad, hagyjuk. Attila apád faszát felkiáltással távozik a hálóba, Fecó értetlenkedik, most háromszáz forinton vitázik! Jön Attila, mér ugatsz a hátam mögött, nem megkértelek, hogy ne? Na, Fecónak se kell több, óbégatni kezd, Istent játszasz! Ki vagy te? Így mulat egy magyar úr alapon ad még ötszáz forintot, Attila neki ne mondja meg, hogy mire költse a pénzét, felnőtt ember! Attila szerint ez egy kifordító viselkedés és Fecó hazudik! Fecó tovább óbégat, a pulikutyádnak tekintettél, de ezentúl nem leszek az! Attila szerint Fecó megbolondult, már nincs is agya, a háttérben Kinga narrálja Attila szavait, Fecó eljut a háromszáz forintért szádra vetted a családomat, én röhögök, ezek szerint azt se lehet mondani neki, hogy anyád picsáját. Mondd ki, hogy szar ember vagyok! Fecó kimondja, igen, aki háromszáz forintért a szájára veszi az ő családját, az szar ember! Kivonul Kingapulikutyával a nyugiba, Péter teljes nyugalommal summázza a történteket: én hatszáz forintot kerestem ezen a vitán. Örihari van.

Címkék: vv5
612 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tjuca 2011.11.25. 11:19:50

@nathalie: nem. nem erről van szó. ha elolvasnál egy harmadikos bioszkönyvet, mi rémlene belőle?

nem festegetni kell a verselemzést, szó nincs erről. hanem meg kell érteni a verset. nem az irodalomkönyvet visszanyomni a dolgozatban, hanem ha kapsz egy tök ismeretlen verset, elolvasod, és el tudd mondani, hogy mit gondolsz arról. értelmes mondatokban, akkor is ha azt gondolod, az egy kalap szar. és ezt meg tudd fogalmazni. akár egy érettségin is. hogy olvassál, bármit. hogy ne biflázz, ne essen ki a zh után 10 perccel.

érted? amúgy pont festegetésről, itt a 11 éves fiúk technika feladata keresztszemezés.
-na erre ha beint majd a fiam, akkor én büszke leszek. ha delegálja egy keresztszemezős nénire a projektet, még büszkébb leszek. ha szolgamódon megcsinálja, mert poroszos tanáregyéniségünk anomália néni csak erre képes, hogy tini fiúkkal keresztszemeztessen, nem leszek túl büszke, kivéve, ha kedvét leli benne.
ha tervez egy mintát a számítógépen, és odanyomja a laptopot az öreglány orra alá, és megtanítja öreglányt a 21. századi vívmányokra, akkor zsneinek fogom tekinteni, noha ausztralopitekusz néni megtett mindent, hogy ez ne derüljön ki.

teher alatt nő a pélma, csak valahogy nagyon sok pálma satnya maradt, mert túl sok az értelmetlen hülye teher, amit már én is kihagytam, és minden épeszű ember ezt csinálja. mint attila. :-P

Ladeek 2011.11.25. 11:20:28

Ja hogy kicsit a thread-hez is szóljak: angol tanárként végeztem, de inkább egy multinál dolgozom mert ez biztos állás és 3szor annyit zsebelek be. Az évfolyamunkból az lett tanár aki nem kellett máshová. Ez eléggé aggasztó a gyermekeinkre nézve és a közoktatás folyamatosan hanyatlik minden mással. Igen haladni kell a korral. Igen ki kell szórni a 40 éve változatlan irodalomanyagból néhány klasszikust, hogy kortárs alkotók is helyet kapjanak. Csak ugye ahhoz rugalmasabb de legalábbis gyorsabban reagáló tanagyag összeállítás kellene, az meg nincs.

MagasMacska 2011.11.25. 11:23:20

@Lotyóbridzsida: "az én magyartanárom pl rühellte petőfit és nem is rejtette véka alá. nem is tanította, nem is ismertem meg. őszintén? nem is érdekel.
akkor én most véglény vagyok, mert más az érdeklődésem? "

Dehogy vagy véglény! Ahány ember, ennyi írót-költőt szeret, vagy akár egyet sem. A véglény az a tanár, aki ezt kijelenti a diákok előtt, mert ezzel több olyan diákjától is elvehette Petőfit, akik egy "semleges" tanítás alapján akár meg is szerették volna. (Én így jártam József Attilával és a képzőművészettel, vén fejjel találtam meg őket)

És ezért utálom a vv-s iskolahetet, mert nekik már nem tananyagot kell tanítani, tehát pont megpróbálhatnák a matekot, az éneklést, a történelmet megkedveltetni. Még akár egy hét alatt is. DE NEM!

fran7 2011.11.25. 11:23:28

@Ladeek: Nem tudom nézi itt valaki az Internátus című spanyol sorozatot. Mondjuk ha az ottani egyenruhákat vették volna át, akkor lehet hirtelen sok férfi is tapadt volna a VV-re.

E-leonora 2011.11.25. 11:23:53

@genevieve: Megcsinálták a vv4-ben. Szandika majdnem repült (vagy nem) az iskolából lógás miatt.
Azt veszem észre, hogy nem akarnak (mernek) büntetni. A. zöld tangás büntetése is csak az online-ban volt, a pontlevonás meg semmit sem ért, mert már akkor 5 pont volt a hátrányuk.
Szal, bármit megtehetnek ők ketten, a csatorna tojik rá, majd az érdekes (szerintük) részeket összevágják. Rájuk bízták a műsort, ők csak mazsolázgatnak az esti összefoglalóra.

Tjuca 2011.11.25. 11:25:03

@fran7: nem így értettem. hanem azt, hogy kazinczyt okatssunk-e egy órán keresztül, vagy mást. hogy merjünk-e twilightot is olvastatni vagy gyűrűk urát, hogy berzsenyitől azt adjuk-e, amit 20 éve, vagy egy sebő felvételt hallgattasunk-e meg stb. egy kicsit jobban rábíznám a közre, hogy nagy eleink míves dolgait ne tanulják, vagy kevésbé nagyjainkat tanulják. ilyen szempontból írtam a piacot, a piaci igényekre gondoltam itt.

Tjuca 2011.11.25. 11:26:46

@MagasMacska: végre. ezek az én gondolataim.

most viszont elköszönök. dolog sok.

nathalie 2011.11.25. 11:32:20

@Tjuca:
hát értem amit írsz, de azt már nem miért leszel te a 11 éves fiadra büszke ha beint a tanárnak és nem csinálja meg, mert ő 11 éves fejjel jobban fogja tudni, hogy mi legyen az iskolai tanterv mint bárki más.
ez megint egy olyan hozzállás amivel én nem tudok mit kezdeni.

Ladeek 2011.11.25. 11:33:14

@fran7: nem ismerem a sorozatot és nem akarok kéjsóvárnak tűnni, de pl a 3 pár műmell semmi mást nem tud felmutatni ami szórakoztató lenne. Sőt az egyik a dührohamaival a másik az éneklésével a harmadik meg a szeret-nemszeret kínlódássál még fel is idegesít. Annamária vagy Eszter százszor érdekesebb, mert AnnaM legalább vicces ahogy bénázik és jófej hogy próbálkozik, Dr Popocici meg ki tud mondani egy mondatot és azért ő is visz csavart a történésekbe.

Tjuca 2011.11.25. 11:37:34

@nathalie: mert a 11 éves attila is ezt csinálta volna. :-DDD

na de viccet félretéve, nem vagyok híve annak, hogy valaki ész nélkül mindent megcsináljon csak azért, mert az egy tanár mondja. nyilván van szankció, amit viselni kell. én pl. tagadtam meg bordásfalon feladatokat, mert fájt a mellem. bármikor most is, mai fejemmel is azt gondolom, hogy nem kell mindent elfogadni. valahol erre (is) nevel az iskola.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 11:37:37

@nathalie: Az ilyen 11 éves fiúcskára bizony büszke lesz az anyuka, mert milyen kreatív és egyéniség és nem hagyja magát elnyomni, majd megtanulja amit akar és ami érdekli.
Aztán egyetemen is megpróbálja eljátszani ezt, ott már annyira nem szelíden mondják meg neki a véleményt, mint az őskövület tanárnéni.
A munkahelyen egy csúnya gonosz multinál, ahol sok pénzért kell poroszosan dolgozni, százharminc emberrel fog versenyezni, akik nem bliccelték el a tanulást kreativitásra és egyéniségük megvédésére hivatkozva és tudnak olyat, amit a csúnya munkáltató megkövetel és tudnak alkalmazkodni is és felmérni a helyzetet, hogy mikor kell félretenni az hihetetlen önálló véleményüket és engedelmeskedni.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 11:41:25

@Tjuca: Azért egy 11 éves gyerek a legritkább esetben van tisztában a későbbi követelményekkel, a munkaerőpiac elvárásaival, a tananyagok és tudás szintjeinek egymásra épülésével.
Mondhatnánk úgy is, hogy nem ő fingja a passzát szelet. Vannak családok, amelyekben a 11 éves fiú körül forog a világ, de aztán 18-24 évesen ki kell lépni a külvilágba, ahol már nem úgy mennek a dolgok, ahogy anyuka elképzeli.

beacska 2011.11.25. 11:45:57

@hétszűnyű kapanyányimonyók: én ilyen szót nem írtam, hogy kreatív, a komplexet használtam. És a "minden mindennel összefüggre" gondoltam.

szélfúttahaj 2011.11.25. 11:47:46

@Lakásfelújító Feri: Miután Attila mindenkinek roppant szellemes beceneveket ad és folyton hangoztatja is, így őt is lehet bátran Mengelézni / ez még finom is neki/ sztem.

az én rózsám vasutas 2011.11.25. 11:48:08

Napi kvíz

Fecó a hét elején megviccölte villatársait, bekente a fél iskolát olajos hallal, mézzel és borssal. Mi történt ezután?

A: A leselkedő Veronika kitakarított Fecó után.
B: Az rtl szándékosan gyengíti Fecót, hogy legjobb jeleneteit nem teszik adásba.
C: Fecó tréfáját másnap reggelre a stáb bóvli kategóriába minősítette.
D: Mutatták azt bazdmeg, miért nem figyelsz?
C:

Tjuca 2011.11.25. 11:48:37

@hétszűnyű kapanyányimonyók: nyugi. én is dolgozom, sőt ugyanabban a társadalomban élek, de azt gondolom, hogy az iskolában ez is egy tanulási folyamat, meg kell tanulnia, hogy mennyit és mit kell elsajátítani, hogyan kell együttműködni stb. nem a keresztszemezéssel lesz kevesebb egy 11 éves fiú szerintem.

és ha már a nagybetűs életről beszélünk, nagyon sokszor kell dönteni, sokszor kell nemet mondani, olyan emeberekkel együtt dolgozni, akikkel nem akarsz stb. és van arra is példa, amikor meg kell mondanod, hogy a feladat nem megoldható, nem működőképes, van jobb megoldás, és döntened kell, hogy bevállalod azt amiről tudod, hogy nem fog működni, vagy mersz lépni, és javasolni helyette mást.

és igen. én személy szerint szeretném, ha a gyerekeim gondolkodnának is.

beacska 2011.11.25. 11:58:59

@Binbir gece: Fecó, Kinga és még valaki (tán Csaba?) folyton azon rugóznak, mi történt a vv4-ben, ki hogy reagált hasonló helyzetekben.
Lehet, hogy a szerkik már nem találtál érdekesnek a tavaly ellőtt poénok másolatát?...

nathalie 2011.11.25. 12:03:52

@Tjuca:
persze, én is volt amit nem csináltam meg, egyest kaptam érte, otthon meg lebaszást. utána már mérlegeltem. ez is az életre készít sztem fel, munkahelyeden is mondhatod, hogy nem csinálom meg, max kirúgnak :D értem egyébként, én sem vagyok annak a híve, hogy mindent ész nélkül megcsinálni, pl a munkahelyemen is alkalmazom ezt, de akkor mondok helyette más alternatívát és nem a "csak" szócskát használom, vagy hogy "nincs kedvem" stb.
összességében én csak azt akartam elmondani, hogy sztem egy gyereknek igenis meg kell mondani hogy mit csináljon, a tanár részéről, és a szülő részéről és úgy nevelni, hogy felfogja, hogy nagyon-nagyon sok dolgot kell még megcsinálni az életben, amihez nem lesz kedve (csak egy példát mondjak: negyven-ötven éven keresztül dolgozni). Imádom, amikor 27-29 évesek tengenek-lengenek a világban, munkájuk semmi, a szülők meg még mindig várják, hogy megvalósítsák magukat. Persze az életről semmi fogalmuk, de az egyiptológus diplomával legalább oszthatja az észt, és legalább olyan szerencsés volt, hogy az ő szülei aztán nem szóltak bele a pályaválasztásba, had legyen a gyerek kreatív...

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25. 12:13:44

@nathalie: Az ki van zárva! Inkább revideálom az álláspontomat, de veled nem leszek egy oldalon :P

nathalie 2011.11.25. 12:14:53

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
pedig hidd el, hogy izgalmasabb itt az élet, a sötét oldalon :D

Hurri Kán 2011.11.25. 12:16:07

@Binbir gece:
Vera gitárkísérete mellett Csaba nőnek öltözve kitakarított.

Tjuca 2011.11.25. 12:19:50

@nathalie: nyilván. nyilván nem anarchiára törekszünk, sőt.

de nem lehetünk naívak a keményen poroszos iskolában is dönt a diák, hogy ignorál-e vagy sem. (lásd attila ismét)

(amúgy az 5. diplomáját szerző egyiptológus, hát igen. nem hinném, ennél sokkal gyakorlatiasabb népek vagyunk. addigra keményen tandíjas lesz a buli, és mivel nem vagyunk krőzusok, nekik kell előteremteni majd. nyilván segíteni fogunk, amit tudunk, de ez is racionalizálni fogja a döntést, és ha büfé szakot szeretne, azt saját zsebből kell nyomnia. ha tudja csinálja. :-))

nathalie 2011.11.25. 12:34:52

@Tjuca:
egy egész kis pofás listát tudnék átküldeni, hogy mit ne válasszon véletlenül se! :D:D

2011.11.25. 13:02:18

@nathalie: Szia! Ilyen listát nekem is átlökhetnél! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.25. 13:09:10

Hű, micsoda komoly dolgokról folyik itt beszélgetés, 6 elemivel hozzá se tudok szólni. :D

MagasMacska 2011.11.25. 13:19:18

@beacska: Lehet. De akkor a szerkik miért másolják a tavalyelőtti poénokat?

kékdelfin 2011.11.25. 13:43:57

@nathalie: Én is azon mosolygok magamban, olvasás közben, hogy most egyetértek vele.

nathalie 2011.11.25. 14:03:31

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
de látod, hogy nem kell neki! :D
csak a csabarajongóktól :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:15:56

@beacska: @foxglove: Fog még hamarosan harbákolni is Veronika, Péterrel együtt kicsárázzák egymást!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:42:43

@fran7: @hétszűnyű kapanyányimonyók: @Tjuca: Kreatívabb feladatokat kenne adni a villalakóknak, a középiskolát is modellezhetnék!

Líder Máximo 2011.11.25. 14:44:52

Kicsit lemaradtam, de ez nagyon csípi a szemem: A TUJA 34%-OT KAPOTT közönségszavazáson??? Ezmeghogy? Ki, miért, minek szavaz egy ilyen szobanövényre??? Annyira irritáló a csávó, ahogy áll és néz ki a fejéből, forgatja a szemét, makog és benyal korábbi hóhérainak. Mondjuk a Szellemi Mengele 60%-a sem semmi, de hát ez várható volt valahol.

Ha valóságos térbe helyezem a szavazás végeredményét, ebből következhet, hogy a nézők majdnem negyven százaléka egy Tuja a maradék 60 meg Mengele. Úristen :)))

kékdelfin 2011.11.25. 14:45:42

Hehe, kapcsolgatom a tv-t és a hírtv-n egy kerekasztal beszélgetés van az oktatásról!;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:52:55

@fran7: @hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerintem a skandináv modell felé kellene elmozdulni, márcsak társadalmi hatalomgazdasági szempontból is. Sajnos a magyar modell túlságosan merev, hierarchikus rendszer, a skandináv modell pedig demokratikus. A svéd, a norvég és a dán nyelv felfogható egy skandináv nyelvkomplexum három nyelvjárásaként, mindhárom nyelv logikája sokban egyezik az angollal, szókészletükben is van hasonlóság, mivel egy nyelvcsalád (germán).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 14:57:47

@Tjuca: Szerintem mind az analóg(itt: keresztszemes hímzés), mind a digitális tudás (itt: grafikai programmal való tervezés) egyaránt hasznos!

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 15:07:06

@capa05: és akkor szegény kittynek paradontózisa van? :D

kékdelfin 2011.11.25. 15:07:36

@capa05: Ja, és azért piros a sörte vége, mert műfogsora van, és a műfogsor miatt ínysorvadása, ami vérzik fogmosásnál:)

capa05 2011.11.25. 15:13:26

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Hát még mindíg jobb mintha a csirkefej levágása után maradt volna véres a balta feje... tovább már nem is merek gondolni... mit szólnának a fentebbi Hoffmann Rózsa hívők ..:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 15:20:40

hát, körülmény, az tényleg :PPPPPPP

capa05 2011.11.25. 15:34:56

@anica inkognitóban: haha ez jó!! :XD
összekeverted a blogokat???)))))

nosce 2011.11.25. 15:39:03

@Binbir gece:
szerintem a második C az igaz, Fecót bóvliba vágták mert kamatmentes hitelt adott Péternek :)

Hurri Kán 2011.11.25. 15:39:04

@capa05:
Na ja. Így jár, aki ritkán olvas, és összezavarodik a kulturától. .D

capa05 2011.11.25. 15:42:26

@gyvy: vagy beszabadult egy könyvtába...:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.25. 15:43:51

helló!
még most is röhögök Attila Békítő-show performanszán. Simán veri Friderikusz műsorát, vagy a nem túl magas lécet emelő Katalin bírónő adását.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.25. 15:51:36

@hétszűnyű kapanyányimonyók: a multik tényleg így tolják. ha ötletelős emberke kell, akkor elte bölcsész, ha poroszos, akkor bme műszaki menidzzsir. egy rózsadombi, ááámerikában rendszeresen megforduló nyanyától hallottam a trendi kiejtést.

Hurri Kán 2011.11.25. 15:54:16

@capa05:
Az is lehet. Ha előkerül, megkérdezzük. :D

capa05 2011.11.25. 15:57:52

@gyvy: lehet, hogy Katalin napi irodalmi délután volt!:)De el van tűnve!:(

Hurri Kán 2011.11.25. 16:00:43

@capa05:
Fogadjunk, ha előkerül, tenger sok teendőjére fog hivatkozni :D

capa05 2011.11.25. 16:19:38

@gyvy: Á nem hiszem, péntek délután biztos valamit vásárol..:D
Viszont úgy látom sokan az új posztra vadásznak:::DDDD

az én rózsám vasutas 2011.11.25. 16:21:11

@nosce: Nem tudom, hogy a kóchengerbe került oda az a második cé, de valami tudományos magyárazatnak lennie kell. A hangulatjel táblázat szerint a C:-) okostojást jelent, amiből (gondolom én) a C: az okos, a -) a tojás. Nomár ha van okos telefon, lennie kell okos laptopnak is. Ezek kvízkérdéseknél automatice adnak "egyéb" választási lehetőséget. "Egyéb" hangulatjel viszont nincsen, így az intelligencicis laptop okos tippekre vár. A hülye. Arra aztán várhat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 16:53:17

@capa05: igen, több fronton harcolok egyszerre és ez a vége :P:D
@gyvy: akko9rmárfölösleges magyarázkodnom, úgy látom,megfejtetted..:P de ugye, nem kell felsorolnom a teendőket?:P:DDD

Hurri Kán 2011.11.25. 16:56:51

@anica inkognitóban:
Nem, nem kell. :D
Embert próbáló feladat több helyen blogolni. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 16:59:20

@gyvy: én nem csak arra használom a közösségi oldalakat, hogy visszajelöljek :PP ottinteraktívkodtam, te nagyonzizzent, meg leveleztem, meg dolgoztam, meg telefonáltam egyszerre :DD de tudom, hogy ez egy férfinek felfoghatatlan..:PPPP:D

Hurri Kán 2011.11.25. 17:00:45

@anica inkognitóban:
Én meg semmire nem használom. Mivel meg se nem jelölnek. Egy nem fogadott hívásom sincs, aaaaaannnyira egyedül vagyok. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:02:29

@gyvy: elmész te a....:P:P:DDD hagyjál már, most hülye vagyok, jobban jársz, ha nem baszlatsz :P:DD miattad fogom lekésni a posztot, de akkor neked kampó! :PPP:DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 17:06:06

@anica inkognitóban: nem hiszem, éppen most ordítoztam a telefonba, hogy "honnan veszed, hogy ideges vagyok bazmeg, nem vagyok az!!!" ... úgyhogy a poszt kicsit várat magára, míg a hab elül a szám szélében. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 17:08:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: amúgy sincs sosincs poszt, amikor itt vok a környéken, csak mondom, tehát, ha elmentem, akkor érdemes partizánkodni:)

Elolvastam magácskával az interjút, és nagyon tetszett! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 17:09:44

@ladyandhenk: basszus, látszik, h rég jártam itt, értelmetlenül írok:D

Zelefánt 2011.11.25. 17:10:23

@gyvy a netrobinson. :)
Számát is kivetették.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 17:11:22

@anica inkognitóban: jézusisten, akarom látni? :D

@ladyandhenk: :) köszönöm szépen.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:18:32

@Zelefánt: a számát??:DD hát mi volt az, a 12254899785842??:DDDD
meg is sértődött, bánatában könyvhöz nyúlt..:DDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 17:24:46

@anica inkognitóban:
Most?????? Tudod, hogy irigyellek töretlen optimizmusodért? :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:27:16

@gyvy: jó, de most kifejezetten..:DDDD és nem, nem nehéz napjaim vannak..:PP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:31:23

@Zelefánt: minimum..:DDD

na, szépasszonyok és aranyifjak, a távozás és a tettek hímes mezejére lépek. Gyvy, ne sírj, visszajövök! :PPP:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 17:32:08

@anica inkognitóban:
Valamiért azt érzem, az elmúlt hetekben állandóan nehéz napjaid vannak. :DDD

@Zelefánt:
Nagylexikonhoz.

capa05 2011.11.25. 17:32:59

@anica inkognitóban: előkerültél?:)@gyvy: ugye mondtam, hogy bevásárolt!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 17:35:23

@capa05: el sem tűntem...:)) minden ilyen feltételezés csak kombinálás :PPP
@gyvy: jól érzed :P majdnem :PPPP:DD

na, tényleg itt sem vagyok....

vallatas 2011.11.25. 17:35:45

Veronikának lehet már Attila kell?
nekem ez jött le az onlájnból!
Csak, hogy Péter akarja őt, Attila meg még nem akarja szerintem végleg eldobni a Kinga vonalat, ezért nem megy konkrétabban bele a dolgokba Veronikával...

Kinga meg Csabánál is szürkébb lett!
Bár az is vicces, hogy míg Attilaval jóban volt addig Tujázta Csabát, most viszont megromlott a kapcsolata Attilaval, és hirtelen Csaba jófej lett, nemTuja, jó játékos, jó pasi :)

Nagyon remélem, hogy Kinga vagy Gergő lesz a kiválasztott!

Gergő megmutathatná, hogy igazi alfahim és jöhetne végre valami kemény párbaj, illetve Kinga meg csak szimplán kieshetne :-)
Szerintem ő a legnagyobb sz@r kavaró, hangulat romboló!

Hurri Kán 2011.11.25. 17:37:02

@capa05:
Ennyi. :D

@anica inkognitóban:
Órák óta ezt mondod. :D

Tjuca 2011.11.25. 17:39:25

@anica inkognitóban: mi van, mikor tényleg nehéz napjaid vannak? :-P

Hurri Kán 2011.11.25. 17:44:48

Na, hát nem hoztak egy új könyvet? Menten kiolvasom. :)

capa05 2011.11.25. 17:49:24

@anica inkognitóban: hová mész ( te kis nyulacska)?:DDDD

az én rózsám vasutas 2011.11.25. 17:49:38

@vallatas: Péter és Atilka csak hülyíti Veronikát. Eszternek is beígérték, ha visszajön Shadi ellen, a titokban beviszik a jóba. Aztán semmi. Vagy nem került adásba Eszter boldoggá avatása. Csak a szája nagy a két vén marhának, ha bizonyításra kerül a sor rögtön meghátrálnak.

capa05 2011.11.25. 17:52:33

@gyvy: kiolvasod egyből, vagy fejezetenként?:D

capa05 2011.11.25. 17:55:50

@gyvy: csak egy? vagy valamilyen sorozat?:D

Hurri Kán 2011.11.25. 17:58:37

@capa05:
Sorozatokhoz még korán van. :)

capa05 2011.11.25. 18:03:27

otthon lapozgatsz, vagy inszeminárium?:D

Hurri Kán 2011.11.25. 18:04:29

@capa05:
Az itthoni kis könyvtárszobában. :)

capa05 2011.11.25. 18:08:37

@gyvy: van akivel tudod értékelni az olvasottakat:)

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:19:36

húszkor új poszt, csak szólok :)

arkangyal44 2011.11.25. 18:25:55

így sosem leszek első,sehol nem találom:(

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:31:53

@arkangyal44: :( képzeld, a halasomnál konstans jelleggel van csukaikra, hijj! :))

mkc · http://www.vvilag.info/ 2011.11.27. 11:38:02

Attila és Péter kezd kicsit fárasztó lenni. Már annyira nem tűnik viccesnek, amit az órákon művelnek.
süti beállítások módosítása