Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5829-5830

2011. október 18. 07:09 - dj Zax

Zsuzsa a detoxban, fotós kikukázva, menyasszony beszaratva, lealázva, megtáncoltatva, megsiratva és végül elrabolva... egyszóval méla romantikával dúl tovább a maratoni lökedelem. Akarom mondani lakodalom. Az előző rész folytatásaként ma valakit kőkeményen megrépáznak, és az várhatóan nem én leszek. Kezdünk is! Hanna és Balázs úgy döntöttek, hogy Zsolt íróasztala lenne a legtökéletesebb helyszín Hanna odújának szocializálásához. Indul a csöcsörészés, a hajhagymászás, a felláció, lassan érik a gratuláció. Jaj! – kiállt fel Hanna, Balázs abban a pillanatban levegőt markol csöcsök helyett. De ez nem olyan jaj volt, hogy hagyd abba, hanem hogy folytasd. Igen?! Balázs helyében simán nyomnék egy Dirty Sanchez-t, ne ijesztgessen már dugás közben ez a némber. A raktári polcon persze feldereng Bandita kamerája, ahogy éppen forgatja a hóm videót, pedig 1 másodpercnyi adásidőt sem ér ez a szoftos csöcsörészés.

A vén szipirtyó basztatja a sarokban Alizt, a külön bejáratú, fejben gyenge kreatív igazgatót, ő felel a menyasszony táncért és szöktetésért. Egyszóval a paraszt lakodalomért. Julinak tetszett, Aliz erre építi a védelmet. „Hol van az én drága anyósom” felkiáltással javítja fel a bulit András – és ha ez így van, jegyzem meg, akkor a volt sógornője az anyósává avanzsált, nem tudom látjuk-e az összefüggést? Rövidebben mondva: Juli hozzáment a mostoha nagybátyjához, na ez így már azért meleg egy kicsit. Szócséplés, szar ragozás, koccintással vegyítve, halljuk Klausz mit találtál ki feladatnak, hogy visszakapjam Julit, veti oda András az élest. Bandita fontoskodik, életében nem volt még paraszt lagziba, de annyira gyökér, hogy erről sem sejti, hogy az. Na megy is a fotó apparátért a Rózsa irodájába, ahol várhatóan Balázs játszik fogászosat Hannával. Fúrnak és tömnek.

Emma fakogatja Vandát, hogy mi a baja. Hát Baja az egy város, ajánlanám figyelmükbe, de Vanda annyira jól alakítja a hülyepicsát, hogy egyszer valaki igazán elverhetné a rex ütővel. Felugrás és indulás, de érkezik András, van bor kannás, igyál te kis durcás! Osztán egy kis ajnár, hogy így meg úgy fasza, hogy vigyáz a lógó pöcsű kölkékre, amíg ők nászutaznak Szoboszlóra. Közben Bandita feszegeti az iroda ajtót, be akar jutni, de Balázs éppen Hannát hegesztgeti a pénztárnaplón, amit a NAVosok helyett max már csak a térképészek fognak elemezgetni. Bandita türelmetlen, veri az ajtót, Balázs viszont nem veri heppi, Hanna meg pláne, mert most kell kipróbálja a titkárnőpózt az asztal alatt. Bandita bejut, fogja a gépét oszt megy is, de előtte sietve megjegyzi, hogy az a szar végig felvételen volt. Balázs feje az idegosztályt idézi. Hanna bújik ki az íróasztal alól és kérdez rá a lényegre. Az mit jelent? Hát azt. Hogy főszereplői lettetek Bandita szoftos hóm videójában, csak remánykedni tudtok benne, hogy nem látszik, amikor a búvár ruhás mókus behordta a makkot és a két mogyorót a zsír új odújába. Bár levedlett bugyi híján valszeg ma sem történt meg a lényeg.

Miklós cár rezidenciáján folyik tovább a lányszöktetés. Találj ki te valami feladatot, nem te, nem mert te... rendkívül érdekes szófordulatokat elemezgethetünk, majd jön a maradj itt vele te, nem mert te, pedig inkább te... párbeszéd, végül Miklós cár őrzi Julit, többiek vissza a partira, ahol Atikám és Pumukli Laci egymás szájába adva a szót mondják el, hogy mit szeretnének váltságdíjul kérni Juliért. A menyasszony cipőjéből András nem ihat, mert a vén szipirtyó szerint az egy exkluzív darab, abban még szarni sem lehet elmenni, nehogy egy félrehordott delejes vékonyfosás végezzen a sarkával. Így nem marad más mint Laci lábszaggal együtt 45-ös cipője, amiből köszönöm én sem kérnék. Még a látványból se. Közben az ifjú feleség vörös ruha, vörös rúzs kombóban Miklós cárral sziesztázik a pamlagon. A cár kegye határtalan, legyen béke, öröm és kacagás, üdvözöllek a családban, csak te se legyé' velem genyó érted? Juli érti, koccintás, mosolygás, pöcs kivan már a nyáladzással.

A Rózsában a hóm videónk egyik főszereplője, a bekasztingolt mókusunk tulajdonosa Balázs igyekszik minden fortélyát latba vetni, hogy megszerezhesse Bandita fotó apparátját. Nem vagy fáradt, nem vagy éhes? – cseleket veti be, de valljuk be, ez kevés lesz egy Bandita-féle sokat tapasztalt gyökérhez. Itt csak a Növer-vágás segít, vagy Zorró vagy a Kardok királynője, mert Bandita addig nem szabadul attól a szartól, amíg el nem veszik tőle. Ez tuti. Peti csekkolja Balázst, hogy mi a stájsz, szűzoltásból diplomázott Balázsunk meg meséli a hóm videót. Peti röhög, látszik rajta, hogy ha a kezébe kerülne a kiadvány, ő lenne az első aki feltolná a jutúb-ra. Közben Vanda ad magának talpmasszázst a gyermeknevelő intézetté és a Mátyás téri gyermek faluvá avanzsált Juli-András kecóban. Érkezik Emma, aki mintha megnőiesedett volna csecstájon, mióta utoljára láttuk, haja is hosszított bukósisak formát öltött. Vanda mindjárt le is veszi 20 ezerrel egy elveszett latopos sztorival, maj hívja is a banda másik tagját, hogy megvan a lóvé, jöjjön érte, a laptopos sztori megérte.

Átkapcsolunk a Rózsába, megjelenik András Juli menyasszonyi ruhájában, úgy áll rajta mint bolív ezüstbányászon a szkafander. Klaudia kivételével mindenki nevet, hozzátok vissza Julit! Ja és mentsük meg a bálnákat. Peti nyitja rá közben az iroda ajtaját harisnya igazító Lindára. Lassan utóbbi felé is elvárás, hogy dobjon le némi textilt. De lényegre! Segítség kőne, csábítsd be a Bandit, mer kellene a kamera. De minek? Hogy? Ki? Mi? Ja! Aha... Meg is lennénk, szerveződik a projekt. Tortát vágunk a szalonban, repkednek az anekdoták, hogy ki és hogy fogja a kést, amiből levezethető, hogy ki hordja a rést. András felül, Juli alul, pont, mint szokták. Közben Linda veti rá magát Banditára, beindult a terelő hadművelet, szeretné mihamarabb a gépet a keze között tudni. Bandita meg az egyszeműt Linda kezei között, de ez ma nem az a film. Vanda az udvaron fizet egy Névtelen Nullának. Hogy miért, azt még nem tudjuk, de még nem is akarjuk, mert még nincs vége ennek a fantasztikus lagzinak. Biztos ami biztos a táskás szemű szipirtyó szemrevételezte az akciót, de szart se ért vele, a Vanda banda zavartalanul folytathatja a küldetését.

Linda csekkolja Bandita gépét mélyérdeklődéssel, éppen a törlés funkcióról beszélnek és hoppá, mily meglepő, eccer csak Linda töröl egy képet. De gond nincs, Bandita nagy előrelátó módjára memória kártyát cserélt, amikor a fater éppen hülyét csinált magából Juli menyasszonyi ruhájában. A Rózsa irodájában ma nagy a pörgés, egymás kezébe adják a kilincset a delikvensek. Most éppen Vanda és András vonulnak félre, hogy a következő heti zsebpénzt és gyermektartást megbeszéljék, amíg nászutaznak Szoboszlón. Ad is 30 ezret András, de Vanda szerint az kevés, mert ki tudja nem lesz-e csőtörés. Persze bazmeg! Meg nem esik-e a fejükre egy műhold, nem nyúlnak a kilincs mellé és sok hasonló ritkaságot tudnék még felsorolni, de mindegy is, mert nem kell. András jókedvében megtoldja még 30-al, levették mint paraszt a nagykabátot.

Az ifjoncok kupaktanácsolnak az udvaron (most komolyan: ki van akkor a lagziban?), hogy kemény a helyzet. Memória kártya Valahol Európában, vagy Bandita zsebében, nyilvánosságra kerülés esetén Hannának szarral meszelik a szobáját.Közben kezdenek ciánozni a Rózsában, András és Juli búcsúzkodnak, indulnak Szoboszlóra a buggyantott tojás szagú vízbe lábgombát áztatni. Vanda is lép, Emmát fűzi menjenek after partiba. Most már van miből, jegyzem meg. Pumukli Laci és Gabirexia tol egy melankolikus, buli végét jelző igen szar csókot. Nóra és Atikám is lépnek haza. Nóra komoly, mint Dr House intubálás közben, kiböki mi szívét bántja, Atikám jöjjön őhozzája. Váratlanul férjül kérte, s a mai résznek így lett vége. Vége.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

traff 2011.10.18. 08:21:44

Én csak azt nem értem, ha már ennyien tudnak a hómvideóról, akkor már a Bandit miért nem lehet beavatni, kapna a felvételért és hallgatásért egy kis jutalmat oszt csókolom. De dráma kell:)

Johnny336 2011.10.18. 09:41:27

Emmácska új mellei nagyon szépre és ízlésesre sikerültek.

Johnny336 2011.10.18. 10:10:47

Ja, zax, ezek szerint nem olvasol bulvárt, de Marenec Fruzsina megcsináltatta a ciciket, azért asszonyosodott meg melltájékon.

L. J. Wesley 2011.10.18. 10:35:37

Naná, megnőiesedett...VIVA LA Silicon

tumpara 2011.10.18. 11:05:39

"András jókedvében megtoldja még 30-al"

30-cal. Nincs -al, -el rag a magyarban, csak hasonuló -val, -vel rag. Csak mondd ki hangosan: harminc-cal. Egyszerű ez.

Lady.Vengeance 2011.10.18. 11:47:36

@traff: a dráma még oké, a gond az, hogy ezek ilyen fapados izgalmak...:)

ethan blow 2011.10.18. 12:54:45

A szőke csaj a végén kólát vett a dílertől?

kumm 2011.10.18. 13:22:29

Vandácska tutira tol valamit, a buli végére igencsak jó kedve lett :)

házisárkány 2011.10.18. 14:38:22

@tumpara: Van még vagy 100 ilyen hiba benne... :-)

dj Zax 2011.10.18. 20:20:52

@tumpara: @házisárkány: Nyelvészeknek köszi! Hajnali kettő felé remélem ráértek, küldöm a mait meózni... :-)
A helyesírás ellenőrzőm elég megbízhatatlan, de bennetek végre biztos pontra leltem... :-)

Babyfóka 2011.10.18. 21:49:54

Helyesírás ide, helyesírás oda, én ma is nagyon jókat nevettem rajta. Köszi :-)
süti beállítások módosítása