Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x21 – 2:00-3:00

2011. június 15. 11:00 - Milo Rambaldi

Éjjel 2 óra van, drámai részen vagyunk túl, de a megoldáshoz nem kerültünk sokkal közelebb. Cheng nem tudja megfejteni az orosz védelmi kódot, mert sérült a csip, segítség kell. Jack próbálta KómaAdrit kizökkenteni a katatóniából, ezért letépte láncát Doyle segítségével, Audrey pedig kinyögte, hol őrizték Los Angelesben. Audrey fullra kiakadt apja is befutott, le is cseszte Jacket. Morris is kiborult Chloe-ra, el is küldte a francba. Az elnök titkárnőjéről kiderült, hogy egy csalfa dög, az oroszokkal dug félre. Trágyapofa totál padlót fogott, egyrészt mert Lisát ő is dugogatta, másrészt meg az oroszok bombailag fenyegették az USA-t az elveszett csip miatt.

Jackkel és Arabicsával nyitunk, engedj el, drága lányom, hadd tépjem ki Cheng szívét, megígértem az elnöknek is, szeretném tartani a szavam. A válasz nem, de legalább megtudjuk, hogy Arabicsa sem sokáig vezető már, jön az új góré a Központtól, és James Heller elvitte kicsi lányát, otthon kómázik innentől fogva. Jack végül azt is felajánlja, hogy akkor segít majd a cellából, de Arabicsának ez sem kell. Szemét egy állat ez a nő, a 24-ben Jack Bauernek mindig mindent lehet, neked nem szóltak?

Milo fut bele a nagy késbe, mi bajod, Chloe? Kibasztam, szól Morris balról. Doyle gyűjti a srácokat a Bloomfield-bevetésre, az épület hatalmas, meglátjuk majd, hogy bírják. Arabicsa beszédet mond nekik, ügyesek legyetek, különben én tekerem ki a nyakatokat. Doyle-lal egyre jobb a viszony, Stockholm-szindrómában szenved az én szívem csücske? Ugrunk Chengre, aki az előző epizódban látható technikussal kaffog kínaiul, ők is bevetésre készülnek, 15 percen belül. A kérdés csak az, hogy hová? Tikktakktikktakktikktakk...

Rég nem látott Marilyn (még mindig gyönyörű ez a nő!) és Josh Bauer a képernyőn, a gyermek ki van akadva apjára, tetves bombanepper, anyja nyugtatgatja. Érkezik Chloe valami papír-aláíratás szöveggel, majd elköpi, hogy Audrey még mindig él. Marilyn ugrik egyet. Be is mennek Jackhez, hallottam, Audrey átkeresztelkedett KómaAdrira, sajnállak, és tudd, ha innen kiengednek, én bármikor szívesen főzök neked tojásos lecsót. A Fehér Házban eközben Lisát készítik a taktikai dugásra, Lisa nagyon nem akarja az igazságot, olyan nehéz lesz hazudni, de Trágyapofa beszól egy isteneset, erre bekussol a szőke tetvedék.

Cheng a csapatát készíti, egy hely van csak, ahol be tudtok menni, ugorjatok csak bele a csatornába, innen 180 méterre van a cél, emberek halhatnak meg, de nektek akkor is el kell hoznotok a csomagot. De honnan, bazmeg? És milyen csomagot? Doyle és csapata közben érkezik a Bloomfield épülethez, láncokat vagdosnak, és pisztolyokkal rohangálnak, sehol senki, csak egy rahedli lőszer. Telefon a szítíjúnak, Arabicsa sem ért semmit, kit akarnak megtámadni a kínaiak? Ezt is megtudjuk. Kigyúrt félvér sárga a pöcéből telefonoz Chengnek, itt vagyunk a kereszteződésnél. Remek, fordulj balra, és 135 méter múlva a CTU alatt vagy. HŰBAZMEG! Tikktakktikktakktikktakk...

O'Brianék drámáznak megint, nem azért rúgtalak ki, Chloe, mert haragszom rád, hanem azért, mert haragszom magamra a bombaélesítés miatt. Komolyan, ez már kurrrrrrvára unalmas... Ugrunk is Lisa bevetésére, aki totál be van szarva, Tom nyugtatgatja, ha nem sikerül, jól kivégeznek hazaárulásért, úgyhogy kurválkodj ügyesen. Hát ez nem nagyon akar menni, mert Mark barátunk jobban rá van izgulva Lisa virgácsaira, mint a PDA-ra, amiben a hamis adatok vannak, így az oroszok informálása helyett valóban dugás következik. Szopás, Lisa... az is lehet, szó szerint... Tikktakktikktakktikktakk...

Milo és Arabicsa drámáznak egy sort, ha Doylet választod, nem gáz, de azért szólj majd... A kínaiak eközben a pöcén át bejutnak a CTU-ba, és el is foglalják azt, mindenki a földön. Ez nekem egy kicsit könnyen ment, ha egy terrorelhárításhoz ennyire könnyi bejutni, akkor ott kurva nagy gáz van. Jack közben persze kiszabadul, és jó szokása szerint egy személyes hadseregként elkezdi legyakni a sárgákat. Szerez is egy gépfegyvert. A sárgák vezetője kérdi, ki a ti vezetőtök? Arabicsa felállna, de Milo felugrik előtte, én vagyok az. ÉS A TETVES FÉLVÉR FEJBE LÖVI MILOT!!! HŰB+!!! (csak zárójelben, az alkotók nem adtak Milonak néma órát!) Tikktakktikktakktikktakk...

Jöhet a meglepetés, Chengnek Josh Bauer kell, akit Jack kiszabadít Marylinnel együtt, majd Josh elszökik a szellőzőrendszeren át, de Jacket és a szépasszonyt lekapcsolják, Cheng tombol. Jó kis épület ez, szabadon kószál mindenki a pöcében, meg a ventilátorban. Közben Doyle telefonál, ekkor kiderül, hogy félvér barátunk rossz embert lőtt le, Arabicsa viszont megússza, mert fel kell vennie a telefont. Sakálkodik egy kört Doyle-lal, aki semmit nem ért.

Arabicsa vissza a helyére, érkezik Jack és Marylin díszkísérettel. Ordítás, földre kúrás, majd félvér barátunk hangosbemondósdit játszik. Bújj elő, fiam, amíg tízig számolok, különben a mama kampó. Gyermek persze előbújik, Cheng boldog, azt továbbra sem tudjuk viszont, hogy miért is kell Josh Bauer az atombomba irányítócsipjének a megfejtéséhez. Ezt is megtudjuk azonmód, Cheng Philip Bauert, Jack apját hívja, GeciFater visszatér!!! Philip helyreállította a csipet, a kínaiak tehát mégis hozzá fognak férni a ruszkik rendszeréhez. GeciFater adta meg a CTU biztonsági kódokat is Chengnek, és a jó csipért cserébe Josht kéri. Hogy miért, azt a következő epizódból megtudjuk, jó eséllyel... Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.06.15. 18:21:33

Milo...ó a fenébe? Kár érte, jó arc volt! Viszont Jack szokás szerint átváltott terminátor üzemmódba és szanaszétkapta a sárgákat :-) az meg tényleg gáz, hogy egy szítijúba a pöcén át csak így bejuthat bárki. Bauer papa most gonoszabb, mint mikor "Babe bácsi" volt :-)

Gabba 2011.06.15. 18:51:56

Szemetek, megöltétek Milot!
Direkt nem néztem még végig az évadot, a hogyvolttal haladok, úgyhogy csak remélni tudom, hogy Gecifaterre és Csengre minimum egy bigwheeler rá fog esni.

Lisának most nehezebben ment a dolog Bishoppal, mint egy órával korábban, nem is lett vége az aktusnak öt perc alatt...

A tojásos lecsó tényleg jó, Marilyn nekem is főzhetne.

Vince Larkin 2011.06.16. 08:42:46

@Gabba: második Lisa-Bishop action előtt azt mondja a párom: "na ez fájni fog" :-))))

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.16. 08:52:48

@Vince Larkin: Babe bácsi... LOLLLLZZZ :-)

@Gabba: Az évad végén majd tartok hullaszámlálást... ez régi 24-es szokás.
süti beállítások módosítása