Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x04 - Nincs menedék

2010. szeptember 17. 14:00 - leeann

Melinda és Jim egy kertmoziban töltik az estét, ahol egy nagyon részeg ember borít fel ezt-azt. Jim azonnal mentőért kiált és megy segíteni, Melinda pedig lát egy szellemet a fickó körül, aki mindenhova követi. A szellem egy virágot küld a részeg fickónak, és Melinda jóhiszeműen továbbítja is, de a dolog rosszul sül el. A fickó Shane Carson ügyvéd, és azt mondja, hogy az, akitől a rózsa van, Colleen volt, a legrosszabb rémálma. A fickó elmeséli, hogy randiztak egymással, de amikor nem működött, a lány zaklatni kezdte.

Este Melinda utánanéz a megszállottaknak és annak, hogy ezen belül Colleen melyik kategóriába tartozhat. A „diagnózis” szerint Colleen a nem veszélyes kategóriába tartozik, de ettől függetlenül mindenképp muszáj lenne őt átküldeni a fénybe. Másnap Mel követi Shane-t, hogy ne mindig csak láthatatlanok legyenek a nyomában. Shane az irodába menet több kisebb bosszúság részesévé válik, amit a szellem okoz neki. Melinda látja a lányt, aki egyelőre megfontolás tárgyává sem teszi a fénybe lépési javaslatot. A látó úgy dönt, hogy elmondja az ügyvédnek, hogy mi történik körülötte.

A fickó most szembesül először azzal, hogy valaki szellemeket lát, és azzal, hogy őt is üldözi egy. Shane folyamatosan őrültnek nevezi a lányt, és mereven elzárkózik az elől, hogy bármilyen formában beszéljen vele. Melinda azért elkezd nyomozni a lány után, de Jim rendőr cimboráira van szükség, mert a nevén kívül semmit nem tudott kideríteni róla. A lakcímet sikerül megtudni, ahol a főbérlő elmondja Melnek, hogy milyen balesetben halt meg a zárkózott lány. Kiderül, hogy a tűzlépcsőről zuhant le, és kitörte a nyakát.

Melinda körülnéz a lakásban és talál egy távoltartási végzést, ami Shane-t nevezi meg zaklatónak. Hamarosan Colleen is előbújik, aki most már beszél Mellel, és elmondja, hogy most a bosszú ideje jött el, és addig nem lép át a fénybe, amíg nem kergeti őrületbe az egykori zaklatóját. Colleen azt sugallja, hogy Shane gonosz és veszélyes, ami igaznak tűnik, mert az ügyvéd már Melindára les. Később Mel az utcán összefut Colleen-nal, aki nem nagyon emlékszik a halálára, de arra igen, hogy menekült valami elől, aminek a zuhanás lett a vége. Amikor Mel a családjáról kérdezi, Colleen csak a nyomozót nevezi meg, aki sosem hagyta el őt és végig hitt neki.

Melinda útja azonnal Campbell nyomozóhoz vezet, aki ismeri az ügyet. A nyomozó elmeséli Colleen kálváriáját a szociopata ügyvéddel, aki a hatalmát rosszra használja, és ügyvéd lévén mindig kicsúszik az igazságszolgáltatás karmaiból. A nyomozó óva inti Melindát. Este Colleen meglátogatja Shane-t, aki tudván, hogy a lány szelleme játszik vele, nincs már annyira betojva, sőt már Melindát szemelte ki magának, így számára Colleen egyértelműen a múlt. Másnap Shane megkörnyékezi Melindát, de Deliával is szembetalálja magát, így kénytelen elkullogni a bolttól.

Éjjel Melinda hangokat hall, de csak Colleen pityereg a sarokban. Colleen látja a jelekből, hogy kezdődik az, ami vele végzett. Hamarosan Delia kopogtat Melnél, és nagyon kivan, mert a suli, ahova Nedet szeretné beíratni, most utasította el őket. Colleen megint megjelenik és elmondja, hogy Shane műve minden, és ez még csak a kezdet. Melinda felkeresi a nyomozót, hogy kitaláljanak valami okosat Shane lebuktatására. A nyomozó szerint az egyetlen esély az, ha rábizonyítható az adatlopás, de ahhoz meg kellene szerezni a számítógépe adatait.

Amikor Melinda este hazaér, zene szól, gyertya várja őt a házban mindenfelé, ami arra utal, hogy Jim romantikus estét tervezett mára. Melinda átöltözik, de a kádban a zuhany alatt nem Jimet találja, hanem egy olyan rózsát, amit Shane adott Colleen-nak minden héten. Melinda rémülten körülrohan a házban, de Jimet sehol sem találja, viszont Shane vigyorogva áll az ablak alatt. Miközben Melinda otthon retteg, Jim az anyja felől érdeklődik a gyógyközpontban, ahova némi frissítő szabászatra ugrott be a kedves mama.

A gyógyközpontban azt mondják, hogy Jim mamáját már délelőtt hazaengedték, ebből Jim azonnal rájön, hogy Shane keze van a dologban, és az asszony veszélyben van. Jim azonnal telefonál, de az otthoni szám foglaltat jelez, így rohan, ahogy tud. Közben Melinda Shane elől bujkál, és Colleen segít neki abban, hogy merre bújjon a gonosz elől. Időközben Jim hazaér, de már nem találja ott az ügyvédet, csak a rémült feleségét egy bazinagy konyhakéssel a kezében. Melinda nincs jól, de amíg Colleen nem kezd el emlékezni arra, hogy mi történt vele a halála napján, nincs bizonyíték, amivel le lehetne kapcsolni Shane-t.

Másnap Mel újra elmegy Colleen lakására, hogy a lány segítségével lebuktassák végre a zaklatót, ezért kifaggatja mindenről, amit azóta látott, hogy kísérti. A lány elmondja, hogy mindenkiről van aktája és mindent a számítógépén tárol. Az is kiderül, hogy Colleennak bejött a nyomozó, de nem mert semmit tenni, mert félt, hogy Shane bánthatja. Mel bejut Shane irodájába, majd sikerül letölteni az adatokat a gépről, amikor az iroda falát díszítő fényképekre lesz figyelmes. Colleenak is feltűnnek a fényképek, ami egy-egy részletében ugyan, de őt ábrázolja már holtan. Shane lefényképezte a halott Colleen-t?

A nyomozó azt mondja, hogy Shane-nek alibije volt az időpontra, úgyhogy ő nem fotózhatott, és a biztonsági kamera rögzítette, hogy Colleen-t végezetes baleset érte, akkor viszont csak a rendőrségi fotókról készülhettek a nagyítások. Melinda és Colleen a saját fegyverét fordítja Shane ellen, a megszerzett aktákat, valamint a szobája falán lévő képeket magyarázattal, az eredeti képeket csatolva elküldték a cég partnereinek, ami nagyban elősegítheti a perverz zaklató életének tönkretételét. Később a nyomozó beszámol Melnek a kedvező fejleményekről, ami előrevetít az ügyvédnek sok rács mögött töltendő évet.

Mel elmondja a nyomozónak, hogy Colleen mit érzett iránta, és az is kiderül, hogy a nyomozó is hasonlóan érzett a lány iránt. Később Delia iskolai problémája is megoldódik. Az is kiderül, hogy Shane-t kirúgták és vádat emeltek ellene. Sajnos megtalálta a módját annak, hogy Melinda közelében legyen, mert a bolt pincéjében gubbaszt éppen. Shane halott, és úgy tervezi, hogy mindörökre Melindával marad, de rosszkor van rossz helyen, ami még egy szellemnek is végzetes lehet. A bolt pincéjében lévő átjáróból kinyúl két kéz, megragadja Shane-t és magával viszi.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sulyokit 2010.09.20. 13:53:35

Hogy micsoda? Önygilkos lett ez a Shane vagy mi?
süti beállítások módosítása