Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x06 - Minden út

2010. április 21. 14:00 - leeann

A csapat Halloweent fog ünnepelni hamarosan, ami az elmúlt évekre visszatekintve megint valami katasztrófába torkolhat. A katasztrófa egyelőre a varázsboltban van kibontakozóban, ugyanis annyi a vevő, hogy egy tűt nem lehet leejteni. Azért persze van, ami nem változott, Dawn még mindig lopkod ezt-azt, és a gonosz megint kitalál valamit. A csapat persze ezekről mit sem tudva csak nagyon fáradt, de Anyában duzzad az energia a rengeteg bevétel láttán, ami Xandert arra ösztönzi, hogy elmondja a csapatnak, hogy összeházasodik az exdémonnal.

Este a csapat Buffyéknál megünnepli a jegyespárt. Annak ellenére, hogy Will és Tara a felesleges varázslások számán összekülönbözik egy kicsit, a csapat remekül szórakozik. Dawn azt mondja, hogy az egyik barátnőjénél alszik, ami már a kezdet kezdetén sántít, és később kiderül, hogy már biceg is, merthogy a barátnő is azt hazudta, hogy Dawnéknál alszik, közben csavarognak egyet valami parkban. A parkban várja őket két srác, ami előre vetít valami iszonyat nagy marhaságot, és azt, hogy hamarosan tinimentésre indulhat a felnőtt csapat vadászostul, boszorkányostul, jegyespárostul, könyvtárostul és vámpírostul.

A négyes Sunnydale utcáit járja, a fiúk kretén suhancként viselkednek, és összetörnek ezt-azt, és a lányok ezt „tök menőnek” tartják. Közben a házban Xander a lépcsőn ücsörög egy műanyagpohárral a kezében, és nagyon tűnődik valamin. Nem hinném, hogy egy férfinak, aki most jegyezte el élete párját, magába roskadva kéne ücsörögni az eljegyzési bulin. Mindegy is, mert a fiatalok éppen nekikezdtek a bajkeverésnek úgy istenigazából, és Dawn vállalja az elsőséget a bátorságpróbán. Az öreg elkapja őket, majd beinvitálja a csapatot egy kis cukorkára.

Persze a négyes bemegy, ahol az öreg elmeséli, hogy ő játékkészítő volt, de ezt elvették tőle, és most csak egy megkeseredett vénember, aki elég baljóslóan csalja be az első vállalkozót a konyhába. A Dawnnak kiszemelt fiú megy az öreggel, de nem az öreg bántja a fiút, hanem a fiú az öreget, ugyanis a suhanc vámpír, ó természetesen a másik suhanc is vámpír, és a két tinilányra feni a fogát mind a kettő. Közben az eljegyzési bulin csak Anya érzi igazán jól magát, miközben Xandernek is hasonlóképpen kéne érezni. Buffy is úgy érzi, hogy ideje kiszakadni a bazsalygós buliból, és megy megkeresni Spike-ot, aki elvileg őrjáraton van.

Buffy az utcán baktat, amikor vámpírtámadás áldozatára lesz figyelmes. Közben a másik tinilány, Janice anyja felhívja a Summers házat, hogy a lánya felől érdeklődjön, aki nincs Dawnnál. Giles elindul megkeresni Spike-ot és Buffyt, mert a lányok valahol kint ténferegnek. Miközben mindenki a várost járja, a lányok hatalmas veszélyben vannak a fiúkkal, és még nem is tudnak róla. A négyes két részre szakad, Janice az erdőbe megy az egyik fiúval, aki elvileg a pasija, Dawn pedig átesik élete első csókján a lopott kocsiban a másik sráccal. Oké, egy vámpír a kislány első csókja, kezd hasonlítani a nővérére.

Will és Tara is elmennek körbenézni, és a vörös boszi megint varázslattal akarja elintézni a dolgot, amit Tara ismét szóvá tesz, de Will nem érzi annak a súlyát, amit tehet, ha az egyik varázslata félresikerül. Közben Dawn tovább csókolózik a fiúval, akinek az arca már felvette a mintázatát, Dawn veszélyben van. Közben Buffy megérkezik Spike-hoz, akinél Giles már járt, így tud a vámpír arról, hogy Dawn valahol császkál. Buffy viszont tudja, hogy a húga veszélyben lehet, ezért némi fegyvert és egy vámpírt vesz magához. Közben Giles a temetőbe megy.

Hamarosan hangos sikítást hall, és azt hiszi, hogy Dawn a lány, akit egy vámpír csócsál, de nem ő az, hanem Janice, a barátnő. Miközben Giles kicsinálja a vámpírt, Dawn veszi a nyúlcipőt és már szalad is, de a srác csak megbabonázza, és mielőtt megharaphatná, megjelenik Giles. A könyvtáros azt hiszi, hogy csak egy sráccal kell megküzdenie, de hamar kiderül, hogy egy egész falka rejtőzik a fák között. Ide erősítés kell, akárhonnan nézem, és menetrend szerint érkezik is. Elvileg az a szabály, hogy Halloweenkor nincs harc, de ezek nem akarják betartani a szabályt, így hamarosan tényleg halottak lesznek mind.

Némi ”majdnem megkóstoltam a vadász húgát” vita után megindul a „vadász és barátai a vámpírok ellen” harc. Amíg a felnőttek harcolnak, Dawn elszalad, de a pasi megtalálja őt, leteperi, de mivel Dawn amennyire kis hülye, annyira a vadász húga is, egy ceruzával porrá változtatja az első csókját. Tara még mindig haragszik Willre, amit később sem tudnak tisztázni, ezért Will felejtés-bűbájt bocsát barátnőjére. Ez csak időszakos megoldás, mert ha erre Tara rájön egyszer, a kis vörös hatalmas bajban találja magát.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása