Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Benkő feleséget keres 1x02 - Az nőstények első balhéjáról

2009. november 03. 21:26 - sixx

Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik. Dániel az első körben menten kivágott négyet, nem kár egyikért sem, sőt, a nagyon helyes anyuka külsejű barna csajnak kifejezetten szorítottam, hogy menjen vissza irodistának a helyi mobiltelefon nepperhez, jobban jár, mint a fasszal lantozó szakállassal.

A bevezető kisfilm megint ugyanaz, és hosszú, ez nem jó húzás, mert a nettó játékidőből vesz el értékes másodperceket, senkit nem érdekel a zöld mezőn mezítláb tébláboló csávó, a luvnyákat tessen már mutatni. Félelmetes, 4 perc 48 másodperc telt el a műsorból, mire elkezdődik az eksön, ez a tökönszúrás minősített esete. Az agytröszt (a Pinainas, Mariann meg Dániel) a kertben próbál úgy tenni, mint akiket már semmivel nem lehet meglepni, még az ukrán bubópestissel és/vagy zombikkal sem, a lakásban lázas a készülődés, fürdőruhás mustrára készül a nősereg. Az első delikvens a nagyorrú, magas nő, aki tűsarkú cipőt maximum a Velveten láthatott, az meg nem ugyanaz, mint felhúzni, az eséstől csak a jóisten mentette meg. Az erotikusnak szánt, de leginkább a kiskőrösi Ezüst Fény mulató rúdtáncosaitól látható mozdulatok a többi nő körében osztatlan sikert arattak, nézzedmár, hogy rázza, azt hiszem most dőlt el, hogy lesz, aki a mandulájáig kifordítja a kucsmát a kifutón.

Tünde jön, kis seggrázás, semmi extra, azt hittem jobb alakja van. Egy csúnya fogsorú nő tűnik fel 5 másodpercre, majd jön a BugyisBögyös Andi, rázza, kiteszi, megmutatja, Dániel erektál. Csilla ötven évéhez méltón szolid, egyrészesben nyomja, egy nagyon finom csípőrázással jelzi csak, hogy tudja, miről van itt szó, de nem fog kurválkodni, a gyerekek is nézik az adást, ugye. Hiányolom Dániel kiszólásait, olyan jó lenne tudni, mit gondol most éppen. Muhaha. A felvonulás folytatódik, kissé unalmas a koreográfia, egy esés, vagy malőr sincs, és mivel ezek a nők napközben nem kapnak alkoholt (hatalmas öngól), így van aki nem is oldódik fel, és már menne haza, de hát a szerződés ugye, az köti. Pinainasnak van a legjobb dolga, az első vonalra nem pályázhat, de a maradékban csak akad majd a hegyire, tessék nekem elhinni. A lányok/asszonyok egyelőre még jó barátok, és egymást dicsérgetik egy-egy sikeresebb pucsítás után, ez verseny, helló, bele kell lökni a medencébe a másikat, nem szólt az RTL?

Az első részben bátran beterpesztő és smároló félig flanszia leányzó ijesztően vékony, se melle, se segge, így nincs mit ráznia Daninak, leginkább egy imádkozó sásákára emlékeztet, aki megpróbálja eljátszani Dávid Ibolya legutóbbi MDF-gyűlésen előadott lelkesítő szónoklatát. Ivettnek Kata nem tetszik, mert van benne egy kéjelgős nézés. Vikinek van mit rázni, be is lóbálja rendesen, erre megszólal az egyik vetélytárs, hogy szexuális állatok, te, helló. A végére marad a hab a tortán, jön az Edit nevű néni, aki kínjában a sálat is megrágja, amit előtte a hüvelye előtt huzigált lelkesen, ezzel kiváltva Dániel nyálelválasztását, és Fogas Ivett megbotránkozását, ez a kettő még egymásnak esik, meglássa bárki. Nu, a bemutató célja, - a trash-reality műfajából kiscsoportosok számára mondom - hogy Dániel kiválaszthasson három szerencsést, akikkel elmegy randira külön, ezeket a többiek majd faszán rühelleni fogják, mert addig sem őket akarja morzsinkálni.

Dániel még azért öt csajt megfuttat a díjért, kérdez marhaságokat a nőktől, azok meg válaszolnak sületlenségeket, ezt a kört nem kellene erőltetni. Kata, aki egyébként lehet, hogy átműtött férfi, sőt, van rá egy üveg söröm, hogy a farka még megvan, már volt két faszival, mint kiderül, és szeretne is még lenni, Pinainas szeme felcsillan, csak megérte beszállni ebbe a baromságba. A három nyertes természetesen a fehérmájú Kata, a nagyorrú Éva, meg Edit, a sálevő rúdtáncos nyugdíjas, kapnak egy-egy aranyalmát, és mennek randizni Dániellel. A többiek arcán nem látom a felhőtlen örömöt, pedig lehet, ők járnak jobban, inkább füstölögnek odafent, kezdenek előjönni az oroszlánkörmök. Ivett azt javasolja Editnek, hogy keressen egy mamutot az állatkertben, ezen most egy kicsit elmerengek, miafasz? Snitt, Pianainast végre melóban látjuk, egy veterán merdzsóban furikázza a nyerteseket, akik kicsit feszültek még, mert hát Dániel eddig 12 vagy 16 nővel volt csak, és most hármasban lehet, hogy azzal fogadja őket, hogy itt a pélóm, lantozzatok. Pinainas dalra fakad, nem jó ötlet, de ami a legfaszább, hogy Edit nénire menet közben rájön a hányinger, feltépi az ajtót és úgy, hatvannál ki is dobja a rókát az aszfaltra. Epic.

Dániel római előkelőségnek öltözött, tóga, babérkoszorú, saru, hozzá pamlagok, meg kaja rogyásig, orgia in the making. Éva szerint álomvilágban találta magát, az arany levelekkel a hajában, ráadásul kezet is csókoltak neki, ami a munkaügyi hivatalban nem jellemző, szóval ő már jól járt ezzel a kalanddal. Dániel kicsit már becsiccsantott, mire a nők megérkeztek, egyetek sajtot, mondja, a kelet gyümölcsei, ja, a trappista meg az edámi jellegzetes keleti édesség. És feltárulkozás jön, amorózónk a nőkkel való kapcsolatot eddig kényszernek tekintette, elkapom, megbaszom, eldobom, mondja, és most ő szeretne más lenni. Edit néni a legjobb érzékkel veti közbe, hogy ne nyeljétek le egyből, vedd be a szádba, forgassad, ízlelgessed és csak utána. Ja, olajbogyóról volt szó, már ha valaki rosszra gondolna - Dániel konkrétan a spermára gondolt, ez látszik az arcán. Közben valaki reneszánsz dallamokat penget, az anakronizmus üli torát éppen. A randi kezd leülni egy kicsit, kéne pár jó beszólás. Sebaj, Dániel kezd bebaszni, és berángatja Edit nénit egy különálló helyiségbe, ahol telivér kancának nevezi egyre elnehezülő szemhéjakkal. Edit néni ettől elolvad, kicsit bókolnak egymásnak, aztán jön egy smár, amitől a néni megszédül, a szívgyógyszer remélem kéznél van.

Éva lép be a kis fülkébe, Dániel saccperkábé másfél liter boron már túl kezd kanosodni, ezen segít a nő simogatása, smár jön itt is, eh. Éva csak lágy csókot akart, de hát ember tervez ugye, és kiderül, hogy Éva egy nagymama, bazdmeg, ez nagyon kemény. Mire Kata bejut Dánielhez, a csávó készen van, te, Kata, mondja, te le se szarsz engem. Nem hát, feleli a csaj, kurvajó fej. Másnap azt is elmeséli a kamerának, hogy unalmas volt a randi, és nem érez semmit Dániel iránt, asszem megvan az első kieső. Éva elmeséli a hányásos sztorit, a többi nőnek bejön a dolog, de amikor a randi konkrétumaira terelődik a sor, és Éva bemutatja, miket csinált Dániel, akkor mindenki elhűl, húbazmeg, rádmászott? Edit néni a többieknek egy sokkal romantikusabb férfi képét festi le, kérem szépen, az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függ a dolog, józanul én sem tudnék mit kezdeni ezekkel a nyomorultakkal. Éva máris szerelmes. Edit néni is. Katának meg farka van, ő nem.

Benkőt mutatják, ahogy megérkezik a Pinainassal és a kutyájával, ez meg mi? Nem a házban lakik? Micsoda dolog ez már? És mennyi kihasználatlan lehetőség? A Pinainas levetkőzik, és elmegy csobbanni egyet a medencébe, pár csaj is megy vele, Dániel meg elkezd inni, mert a nőkkel kel majd beszélgetnie, és ehhez alaposan be kell baszni. A nők csobbannak, Editet a többiek cinkelik odafentről, de a néni nem foglalkozik az irigy kutyákkal. Dánielnek közben elvetemült ötlete támadt, és behívja Pszichó Andit a szobájába beszélgetni. Fentről a csajok hogyvoltozzák a lenti eseményeket, ez nagyon vicces, mert Edit néni közutálatnak örvend, és oltják egyfolytában. Pszichó Andi bevonul a lakásba, amiről a kamerának úgy nyilatkozik, mint egy kihallgatáson lenne, a Zenész Úr behívott egy helyre, ahová én elmentem, és ott tartotta az ajándékot, mondja, ez kibaszott vicces volt élőben.

Dániel ajándéka egy rögtönzött minikoncert, gitározni tud az öreg, ebben nem kételkedtem eddig sem, kellemes spanyolos futamok külön a nőnek írva, csodálatos. Kint közben Editet Pinainas masszírozza, hirtelen nem is tudok ennél groteszkebb dolgot elképzelni, talán egy Uncle Sam-jelmezes Vona Gábort. Dániel Pszichó Andi kezébe adja magát, masszír megy első körben, meg oltás, te tetszel nekem, Andi, mert komplett hatás vagy. Ez nagyon király duma, el is lopom menten. A szemérmes vágó kivágja ugyan, de szerintem Andrea morzsinkálta egy kicsit Dániel farkát, aki cserébe megemlíti, hogy de forró az öled, hej. Aranybánya ez a műsor, komolyan, odakint Bögyös Andi lehányta magáról a textilt és Pinainas karjaiban úszkál, meglehetős másodlagos nemi jellegeket tol az arcunkba az RTL ügyes operatőre. Dániel smárolgatja Pszichó Andit odabent, aki el sem tudta képzelni, hogy őtet egyszer csak megcsókolják, hát még hogy az ölét is forrónak nyilvánítsák, ilyen ez a Dániel, egy gavallér.

Este van, három nőt kell kihajítani a házból, Mariann és Benkő megtárgyalják a felhozatalt, Dániel tulajdonképpen azt mondja, hogy ő itt mindenkit megdugna most azonnal, Mariann felkarján vagy egy tetkó, azt át kellene varratni szerintem. Ivett kérdésében nem pendülnek egy húron, Mariann szerint egy banya, Dániel szerint meg nem, de ő be van rúgva, szóval nem számít a véleménye. Katiban Dániel csalódott, ilyenek a férfiak, Dani, de te lesmároltad, baszod. Szívceremónia jön este, jó lenne, ha Dani megjegyezne valami sablonszöveget, meg az is, ha a zenei szerkesztő nem Clint Mansellt meg Hans Zimmert nyúlná kényszeresen. Az első szívet kapja Edit néni, a többiek kicsit belehánynak a szájukba ettől, de majd elmúlik. Dani sorban hívja ki a versenyzőket, sablonszöveg sehol, ez zavar, de lehet, csak engem. Kissé lassan megy ez a ceremónia, Kata annak ellenére marad, hogy bevallottan tojik az egész bohóckodásra, Éva is kap szívet meg Bögyös Andi is, valamit egy Csilla nevű nő, akit még nem is láttam. Tünde, a filozófus expornós (de lehet nem az) is kap szívet, Pszichó Andi és Ivett meg az utolsó kettőt, így kiszáll a versenyből Viki, aki SÍR bazmeg, Judit és Anikó, akiket nem is láttam eddig.

Viki szerintem csak azért sír, mert bevállalta ezt a faszságot, és nem maradt otthon, Anikó szerint csak a kurvák maradnak, cicit, puncit ki, oszt heló, innen egyenes út vezet a stricikhez és/vagy a pornóba, vetkőzni kell, mondja, és közben dühösen pakol, hú de mérges szerencsétlen. Az est utolsó momentumában összecsap Fogas Ivett és Edit néni, az utóbbi szerint Ivett törődjön a maga dolgával, és húzzon a picsába mellőle, mert idegesíti. Ivett erre eltiprást helyez kilátásba, mire jön az este tételmondata Edit nénitől: akkor én meg intelligensen lekezellek. Zseniális. Kölcsönös szájkarate után ízelítőt kapunk a jövő heti műsorból, amiben az Fogas Ivett - Edit néni konfliktus eszkalálódni fog, Tünde pedig addig izgatja Dánielt, hogy annak majd szétrobbannak a heréi. 

Címkék: benkő of love
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2009.11.03. 21:44:23

köszönöm az élményt és a beszámolót..:)

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.11.03. 21:45:47

Kedves blogolvasók!

Én azt ajánlanám Benkő művész úrnak, hogy legyen oly kedves fizikaórán esett vicces esetekkel szórakoztatni a hölgykoszúrt, hisz azokkal egész biztosra vehető a siker!
Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatóka

Amálka666 2009.11.03. 21:46:32

Még 1 részt se láttam, de nem is fogom megnézni, mert a te tolmácsolásodban beszarás. :D

.szali 2009.11.03. 21:46:49

Nem vén f*sznak való vidék...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.11.03. 21:49:52

én ezt az intelligensen lekezelekken beszartam, főleg az a fej hozzá. az ilyen műsorokba ilyen embereket kell kukázni.

Jester 2009.11.03. 21:52:22

A végén Éva lett az Editből :) Amúgy jó HV!

hex.kelly 2009.11.03. 21:55:42

Sixx, annyira köszi hogyvoltot!
A kollégám épp ma reggel mondta a buszon, hogy valami nembenkő-pasas hátúszni tanította az egyik beutaltat, de nem kellett volna, mert a lufik ígyis-úgy is felszínen tarották volna a nőt. Most láthattam.

Az közben kiderült már, hogy Edit néni végülis tényleg az a XI. kerületi szolgáltató, akit a neten talált az előző hogyvolt népe?

A főnököm a pénzügyön kotló kolléganőinket Terápiás Csoportnak hívja, mert mindegyik egy külön eset. Úgy látom, a nejjelöltek gyűjtőneve is simán lehet ez :-)

Viner Spicli 2009.11.03. 21:55:56

Zseniális írás! Miközben tegnap sírtam a röhögéstől az adás alatt, már akkor vártam ezt az írást...
MEGALOL

R.M.E. 2009.11.03. 21:56:07

"mire jön az este tételmondata Éva nénitől" az Edit akart lenni ugyebár

hex.kelly 2009.11.03. 21:59:52

@izomtibor: Ja! Láttam valami bemutatóban ezt a pengeváltást, hát kész voltam én is tőle teljesen!
Azt hiszem, a Nefürgyéle után ez lesz az új szállóige: Én nem tiporlak el, hanem inteligensen lekezellek.

Tudom, hogy 2 L-lel kell írni, de a nő 1 L-lel mondta ;-)

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.03. 22:01:31

hibák javítva, remélhetőleg mind, siettem vele, bocs.

Oppá 2009.11.03. 22:05:36

kiskőrösi Ezüst Fény mulató? Van kőrösi kötődés de nem tudom, hogy hol van:) nekem az előző benkő "show" jobb volt, már röhögni sem tudok rajta, szánalom, és a szerkesztés h nem is tudjuk kik esnekki mert azokat soha nem mutatják, na de mindegy, a leírás jobb volt mint a műsor:)

b0lha 2009.11.03. 22:09:17

soha eletemben nem neztem semmien realityt, telleg se BB, se
vv, gyoziketol hanytam, stb. es soha nem is fogok nezni. de itt, igy talalva egeszen fantasztikus, koszi sixx :D

dupi 2009.11.03. 22:09:57

wow :) ezt olvasva azt hiszem be kell vennem a naptárba a "mikor lesz már hétfő?"-t.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.03. 22:13:19

nna, hibák kiszedve, bocs megint.

hex.kelly 2009.11.03. 22:23:56

@dupi: szerintem inkább a mikor lesz már kedd-del jobban jársz ;-)

2009.11.03. 22:33:38

Megjelent ifj. Farkas Gyula! Hejj, de vártam már. Ezt most minden iróniától mentesen mondom. Jessz! ;)

Viktus 2009.11.03. 23:01:17

Benkőnek szóltak, hogy smaci előtt a mami teletolta rókával a kocsit? :D

registraal 2009.11.03. 23:02:25

@Viktus: Szerintem közben rájött :-)

Ronina 2009.11.03. 23:05:41

Nem tudom nektek feltünt-e, de szegény csajokat a fülüknél fogva tartja a csók közben. Nem menekülhetnek :D

Viktus 2009.11.03. 23:07:22

Jobb ez a leírás, mint maga a műsor. Egyébként sixx is ivott műsor , vagy blog írás közben? :P

"valamit egy Csilla nevű nő, akit még nem is láttam."

Az elején pedig:

"Csilla ötven évéhez méltón szolid, egyrészesben nyomja, egy nagyon finom csípőrázással jelzi csak, hogy tudja, miről van itt szó, de nem fog kurválkodni, a gyerekek is nézik az adást, ugye."

Na, de ez csak apróság. Hatalmas ez a leírás egész nap ezt vártam. :D

Viktus 2009.11.03. 23:12:54

Éva néni smaci jelenete felért egy horror produkcióval: www.rtlklub.hu/benko/videok/74319

cserfes csermely 2009.11.03. 23:19:12

jó a hogyvolt. köszi sixx, hogy helyettem (is) nézed:D

banyanyanya 2009.11.03. 23:24:45

én igazából azt nem értem, hogy ez az egész a Falusi Mariannak miért jó... vagy lemaradtam valamiről?

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.11.03. 23:26:10

Ha lenne tévénk, akkor sem néztem volna, de így marha jó.

Viktus 2009.11.03. 23:30:04

@banyanyanya:

A bűvős varázsszó a pínz. Ő is pínzből él pínzt meg a szereplések hozzák.

hex.kelly 2009.11.03. 23:31:57

@banyanyanya: láthattad-olvashattad, a tetkójára már ráférne egy "átvarrás" talán arra próbálja összecelebeskedni rávalót ;-)

Názáreti Brájen 2009.11.03. 23:33:50

A műsor fos, a poszt beszarás!

Ha az RTL-nek lenne esze, akkor feliratozva menne az ilyen komment a kép alatt!

Oszt'jónagyot!

zaq 2009.11.04. 00:02:45

Názáreti Brájen okosan mondja.
van itt ertéeles, helló?
ha úgy adnátok ezt, hogy közben a sixx dumái kommentálják az eseményeket feliratozva, akkor még én is megnézném.
ha csak webes felületen, azzal is növelitek a nézettséget.

Ejoy 2009.11.04. 00:07:07

Nagy az írás, szórúl szóra ez tőtént!

Az okádás rutinszerűnek tűnt az autóból, utána számítottam egy hányás szexre, de elmaradt sajnos.

Bízok benne, hogy a rendező nem hagyja ki ezt a nagy geg-et és a következő részben a sok fullos kajától és a piálástól valamelyik kurvára rájön a hígfosás a medencében...

a petya 2009.11.04. 00:13:56

Én a Benkő művész urat kedvelem, a műsort ezért (sem) nézem, de a poszt szuper! :)

m4ncs · http://www.ymedia.hu 2009.11.04. 00:25:18

Ahahahha Mesteri a post. Az eredetit adást nem láttam, de a következőt nézem majd. Persze megfelelő alkoholos kisérettel :)

Johnny Bravo 2009.11.04. 01:36:15

Sixx! Heniál. Nem merem nézni ezentúl sem, nehogy elrontsam az élményt. :)

retrosboy 2009.11.04. 01:36:55

Szerintem az Overdose nem ért rá, így került be az Edit a tvbe, mert olyan feje van, hogy zabért kiált. Benkő szövegkönyvébe még lehet Overdose szerepelt, innen maradt a csődőr elnevezés...

Az írás fantasztikus, nagy respekt az elkövetőnek.

solution (törölt) 2009.11.04. 03:26:25

en inkabb attol felek, hogy egyszer ezek kijonnek onnan...es atveszik a hatalmat a vilag felett

- Lynx - 2009.11.04. 06:42:54

Ehez a részletes összefoglalóhoz gratulálok. Qrva jó! :)
Véginyálaztam a kommenteket is. Látom, Editről is kiderült, hogy a szolgáltatói szférában dolgozott. (Elég finoman fogalmaztam?) Csak úgy, mint a "BugyisBögyös" Szigeti Andi is - aki szerintem a messze legjobb ebben a felhozatalban. Neki anno még vendége is voltam. Akkor még kissé vékonyabb volt és szőkére volt festve a haja. De őszintén szólva így sokkal jobban bejön :) A Fegyvernek utcában fogadott. Eszméletlen jól éreztem magam vele. :))))))))))

sakha 2009.11.04. 06:53:08

Én is csak általad követem a műsort, és így nagyon jó. Köszi!

Spéter46 2009.11.04. 07:05:57

A post miatt nézem ez a szart, de így nagyon megéri!!!!

El Argentino 2009.11.04. 07:10:15

Messze jobb a cikked, mint a műsor. Fetrengtem. Benkő Vol 2.0 már elég lapos volt. Feldobhatná egy kicsit a retek, mert hiányoltam belőle a poénokat. A kamu áskálódás meg unalmas.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.04. 07:18:58

@El Argentino: maximálisan csatlakozom!
A műsor a 'legajja', de a cikk olvasása után már kedvet kapok, hogy tartósan nézzem is!

Vissszaaa! mennyééé! 2009.11.04. 07:43:48

sixx!
a .va életbe!
folyik a könnyem a röhögéstől, még a gyereket is felébresztettem. hát mindjártberosállok öregem.

neked a retekklubba kellene főszerkesztened havi 1-2 milláért. az ott egy átlag fizu.

igaz,, hogy a te aazisztensed valószínűleg nem pinainas lesz, hanem seggbubus, de mindegy.

10-es skálán ezres!

Vissszaaa! mennyééé! 2009.11.04. 07:46:41

"..hirtelen nem is tudok ennél groteszkebb dolgot elképzelni, talán egy Uncle Sam-jelmezes Vona Gábort.."

öregem. ez király. küld már el a bankszámlaszámod, átutalom egy korsó sör árát!

zipi 2009.11.04. 07:52:55

van Benkő hogyvolt?! :) dejó

undokhelikopter 2009.11.04. 07:58:55

Fujjjjjjjjj megnéztem "az erotikus csókcsatát" majdnem kidobtam a taccsot.........

Nevem Senki 2009.11.04. 08:12:43

"Messze jobb a cikked, mint a műsor."

"Nem merem nézni ezentúl sem, nehogy elrontsam az élményt. :)"

Előttem már mindent elmondtak :D

piszok alfréd 2009.11.04. 08:34:18

gratulálok! ezen legalább annyit röhögtem, mint a műsoron. egyszerűen imádom, amikor primitív, buta kurvák egymásra licitálnak, fúrják egymást és végül egymásnak is esnek.a műsor egy kalap szart nem ér, de berosáltam időnként a röhögéstől.azok a formátlan alakok, azok a fogsorok, azok az orrok, azok az álintelligens beszólások és hozzá a bebaszott dániel meg az aranyifjú, aki már bárkit megdugna, akár hányás közben is... óriási! folytasd a jövő héten!

wagabound 2009.11.04. 08:55:53

Az oké, hogy egy agyament, egykor méltán híres zenész alkoholgőzös szexdilijéből műsor készül, elvégre a kereskedelmi tévé minden, csak nem kultúra, de nem értem a műsor címét. Mi az, hogy "Benkő feleséget keres" ? Feleséget normális emberek keresnek maguknak, és ráadásul nem a tévében.

Vagy esetleg a MÁS feleségét keresi? Mert úgy beleillik a szinvonalba...

joos 2009.11.04. 08:58:33

Nagyon király a blog! Én jót röhögtem a műsoron, de ez az összefoglaló még jobb volt! :)

sulcus (törölt) 2009.11.04. 09:01:05

@solution: Naggyon igazad van,én is ettől félek,de esélyt kéne adni nekik.
Nem biztos,hogy szarabb lenne az életünk mint az eddigi "vezetőink"tevékenysége alatt!!!

Lasombra 2009.11.04. 09:07:35

Edit nem szarral gurít.
Ha képregényhős lenne, valami ilyen adatlapot képzelnék el hozzá:

Név: Edit
Faj: (bizonytalan)
Nem: asszonyállat
Kor: 130+

Speciális képességek:

- Képes egy mondatba háromszor is (rosszul) elhelyezni az intelligencia szót (vagy annak képzett alakját) azzal a nehezítéssel, hogy a mondatban ő maga az alany.

- Bármilyen beszélgetés közben, bárhol két gondo... izé mondat között képest 300-400 ml-t hányni, majd zökkenőmentesen visszakapcsolódni. (De jó lett volna, ha a kocsiból kiszálláskor már várja Dániel, és gyanútlanul elkapja a répás száját!)

- Soha nem lehet tudni, hogy mire gondol vagy hova néz.
-------

Ha én vén ex-lantművész lennék, biztos nem dobtam volna ki Vikit. De Dániel vén, hülye ex-lantművész.

Edit túl tufa, hogy megnyerje (nem biztos, hogy a nyerés jó szóválasztás ennél a műsornál), de végig maradni fog, mert ilyet ritkán lát az ember.

Hümüzhümümüz 2009.11.04. 09:15:45

Mekkora ISTEN vagy Sixx!!! Megállt a munka itt az irodában, mert körbeküldtem a műved és mindenki kettéfoshta magát. :D:D:D

Am az megvolt, hogy mikor szaggattak a Mergával a "pinainas" fogta félkézzel a leszakadt neon csövet??? Gondoltam is, hogy biztos égeti a kezét, szal egy kis baki... :D

Ja, csak így halkan: nem bazd, hanem baszd meg! :S De azé' Sixx for PRESIDENT!

nincsde 2009.11.04. 09:18:37

Így olvasva marha jó a műsor :))) Weiter, weiter, ich komme gleich

Miigeii 2009.11.04. 09:19:25

Ezt így NEM LEHET! :)))
Reggeli közben, többször csak komoly légzőgyakorlatok árán nem köptem telibe a gépem, te jó ég.
Lehet, kicsi opportunista vagyok, de eszem ágában sincs nézni, én ezt olvasni akarom. :)

köszi

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2009.11.04. 09:29:06

Hát ez így írásban bemutatva is teljessen heló. Zsírfasza. Hogy hagyhattam ki eddig? Melyiken megy?

Blackrock (törölt) 2009.11.04. 09:29:58

Ez a fasz Benkő az egyetlen jó nőt (Viki asszem a neve nekije) kidobta. tegnap rinyált is egy sort a Fókuszban. Dani bá' egy pöcs!

Zzoorroo 2009.11.04. 09:32:55

Ha van jelenség, ami tökéletesen lefedi a "szánalmas" szó jelentését, akkor ez a műsor az.

Blackrock (törölt) 2009.11.04. 09:35:02

szétrobban a H-E-R-É-J-E!

Mekkora már. Kösz sixx:)))

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.11.04. 09:47:08

Kibaszott jó post volt, köszönjük! Tényleg tetszett.

Lángharcos 2009.11.04. 10:01:30

@Viktus: Ez gusztustalan.. inkább 3 nap hasűri boncolás -.-

Bevizsgálták vajon a nőket meg a vén faszt herpeszre és egyebekre? Mert ha nem, akkor jó sok mindent körbeadhatnak még a műsor során...

kiscsillag001 2009.11.04. 10:08:54

Ez nagyon vicces volt, gratula a posthoz:) Ami nekem furi, hogy néhány szereplőt teljesen hanyagolnak, volt olyan csaj, többek közt ez a Viki nevezetű, aki összesen ha két mondatot mondott két rész alatt..Editet meg folyton bevágják (na jó, végül is ezt megértem, hálás téma..). Amúgy Benkő ízlése nők terén minimum fura, érthetetlen hogy egy ilyen Vikit kirúg, a nagyorrú nagymamát, meg ezt a rém közönséges-ronda Yvettet (vagy hogy írja a nevét)meg bent hagyja, ki érti ezt?

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.11.04. 10:28:23

Köszi. Nem lenne türelmem tévében nézni, de élvezetes olvasni a hogyvoltokat.

sélli_ 2009.11.04. 11:19:26

Priceless ez a hogyvót! Köszi! :)))
'komplett hatás vagy' - ikszdé!

Dezsőjóska 2009.11.04. 11:21:01

Óriási volt! Sajnos a műsort nem bírja a puritán neveltetésem, de itt tuti követni fogom! Allig bírtam úgy teliszájjal röhögni, hogy a kollégák ne vegyék észre :)

conny (törölt) 2009.11.04. 11:40:44

@Dezsőjóska: én is csendben sírdogálok a röhögéstől, a többiek annyit látnak, hogy rázkódom és néha nyikkanok közben. Szerintem mindjárt megkérdezik, miért sírok :D

dorka3. 2009.11.04. 11:53:13

Hát...a beszámoló nagyon élvezetes, nem nézek tévét, mostmár tudom, miről beszélnek itt-ott..:-) véleményem: ebben az országban a bolondok sikeresek mindenhol (politika, közigazgatás, oktatás), így miért csodálkozunk, hogy egy komplett őrült köré műsort szerveznek? én csak a felnövekvőket sajnálom, mi a fenét tanulnak ebből? ezt az intelligensen lekezeléseset?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.04. 12:03:59

az az oltás, hogy ez az Edit valszeg a stressztől hányt be. ő tényleg kurvára szerelmes a dánielbe, viszont olyan törtető és modoros, hogy megérdemelne valami komoly kínzást...

Pilgram (törölt) 2009.11.04. 12:16:38

"hogy Edit nénire menet közben rájön a hányinger, feltépi az ajtót és úgy, hatvannál ki is dobja a rókát az aszfaltra. Epic."

Megalol:)

közalk. 2009.11.04. 14:12:16

Sixx.....méééég....Lasombra, általad rájöttem, hogy kommentek olvasása közben nagyon veszélyes vizet v.bármit inni...Nincs másik pólóm...Mégsem lehetek egyszál melltartóban.

Valakinyolc 2009.11.04. 16:41:05

"aki egyébként lehet, hogy átműtött férfi, sőt, van rá egy üveg söröm, hogy a farka még megvan"

Hallod de így komolyan, erre gondoltam/gondolok én is. Mekkora lenne, ha kiderülne, hogy shemale :D

mása 2009.11.06. 20:12:08

én több figyelmet és örömöt szentelnék neki, hogy dániel filozófus bölcs nőként szólította szívért tündét.tündét.
nekem nem tetszik, ahogy kata játssza az agyát, hogy ő intelligensebb itt mindenkinél és szarik a csávóra. hamis

Baze 2009.11.09. 17:13:12

Sixx!Király vagy, legutóbb Rejtőt, meg Rideg Sándort olvasva röhögtem csak hangosan. Csak most olvastam a múlt hetit, de már várom a holnap reggelt. Meg sem nézem a műsort, biztos szar.

rohacs 2009.11.09. 20:00:13

@sixx: szia,tolem lehet hibakkal is csak irj legyszi:)))

narrator 2009.11.11. 08:51:57

Csak azt sajnálom, hogy így lejáratják a nőket, én szégyellem magam helyettük :-(((

Vicuska.blog.hu 2009.11.11. 10:05:28

Kedves Sixx! Nem sürgetni szeretnélek, de két napja várom a harmadik felvonást tőled! Egy percet sem láttam a műsorból, de a kommentjeid nagyon szeretem! Ahol élek, magyarok közül csak a duna jön (Na arról nem érdemes beszélni), a neten meg minek nézzem, ha olvashatom a hogyvolton is? Köszi, hogy megnevettetsz és egy kis erőt adsz ezáltal! Üdv: Vicuska

TengereczkyPál 2009.11.11. 10:24:57

Ja, én is azért tobzódok itt két napja, hogy hol a harmadik rész 'hogyvolt'-ja?
Plz, sixx, idevele! :))

nadivereb 2009.11.11. 10:29:27

sixx, sokkot kaptál a hétfői adástól? Az adagunkért könyörgünk!:D
Ja, amúgy volt egyáltalán hétfőn adás?

TengereczkyPál 2009.11.11. 10:51:00

@nadivereb: a port.hu szerint volt.
Én nem láttam :(

mamusz 2009.11.11. 23:46:53

Sixx hova lettél hiányzol :(
tiszta depis leszek ha nem kaphatom meg a műved :)

nadivereb 2009.11.12. 09:13:15

Lehet, hogy beetetett minket a cuccal, két résszel függővé tett, aztán innentől fizetős. Profi.

Viktus 2009.11.12. 21:58:47

Nem igaz eltünt a benkős hogy volt meg a pinainas is ... lehet sixx a pinainas csak megberetvákozva?

solution (törölt) 2009.11.13. 01:15:29

en is potyara kinlodtam vegig a tv-ben? :(
süti beállítások módosítása