Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x09 – 14:00-15:00

2009. augusztus 21. 09:00 - Milo Rambaldi

14 óra van. Az előző részben Abu Fayed megint elmenekült a pöcén keresztül, előtte azért megfúrta Morris vállát, aki előállította neki az atombomba-élesítő szettet. Jack leszerelt egy atombombát, Chloe mondta neki, hogy kell, a netről szerzett használati útmutatót. Mekkmestert szőkecsaj az örök vadászmezőkre költöztette, pénz kellett volna neki, de őt meg Abu puffantotta le, ismét két szereplővel kevesebb. Mr. Kismedve ellen pedig konspiráció készül, amibe úgy tűnik, az elkeseredett Tom Lennox is beszáll.

Fayed helikopteren menekül, a maradék három bomba megvan, és egy szakállas ürgét hív Abu barátunk. Aki nem más, mint Gredenko. Abu kap is lebaszást, ügyetlen vagy fiam, két bombát csak így elpazarolni. Az én rendszerem ötre van programozva, várnod kell egy kicsit, addig ne robbantgass, OK? CTU. Gredenkoról kiderül, hogy ultranacionalista, nem veti meg az atomot, és nagy valószínűséggel itt van Los Angelesben. Chloe menne is nyomozni, de befut Morris. Betámolyog inkább, viszik a kórházba, senkihez nem szól, még Chloehoz sem. Jack is érkezik, néznek is nagyot. Bauer ügynök ismét a CTU területén. Chloeval is találkoznak végre.

Jack megy be apjához, aki éppen saját kezűleg legyilkolt fiacskájának telefonjából törölget telefonszámokat, fényképeket nézeget. Jack kérdezi, mit tudsz Gredenkoról? Gecifater azt mondja, semmit, Gray tudott mindenről, de a titka sírba szállt vele, miattad. A sógornődet és az unokaöcsédet meg hagyd békén, ők sem tudnak semmit. Chloe bemehet végre Morrishoz, Morris önsajnálatot tart, miattam fog mindenki meghalni. Chloe szerint nem, de Morrist ez nem hatja meg. Mélabúsan néz ki a fejéből. Geciapu telefonoz samesznak, találjátok meg Gredenkot, és nyírjátok ki, én itt a CTU-ban féken tartom a többieket, a CTU nem érhet oda előbb, mint mi. Közben Bill felajánlja Jacknek, hogy a Központnak menő jelentést átírja, ne tűnjön úgy, mintha Jack nyírta volna ki Grayt dühében, de Jack szerint ő a hibás, Bill pedig ne fedezze a seggét. Pedig ha tudnátok az igazságot, fiúk... Tikktakktikktakktikktakk.

Kismedve és Jasszer próbálják Jasszer TV-beszédét megírni, Kismedve szerint túl sok a vallás, kevés a politika. Telefonál trágyapofájú alelnök, figyuzz ide, szerintem hibát követsz el, nem jó ötlet ennek a szőrös talpúnak a beszéd, mégiscsak annyi embert nyírt ki, én meg azért vagyok itt, hogy védjem az országot, meg téged is. De Kismedve hajthatatlan. Ha egyedül maradok, egyedül maradok. Jasszer szerint ez nem annyira jó ötlet, mert majd jól kinyírják. Snitt. Tom Lennox és Reed beszélgetnek. Kismedve eltávolításáról. Reed nem mondja meg, kinek dolgozik, de nem az alelnöknek. Már ha lehet neki hinni. Tom suttogva ordít, többet akarok tudni. De Reed szerint minél kevesebbet tud, annál jobb, ő amúgy is csak egy közvetítő. Reed főnökének Jasszer beszédének menetrendje kell. Tom megígéri, hogy megszerzi. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack megy be Marilynhez, drága exszeretőm, sógornőm, nem akartam kinyírni a férjedet, aki a testvérem volt. Semmi baj, Jack. Nem haragszom rád, megérdemelte ez a genya, hidd el. Követtem egyszer egy házhoz, mert azt hittem csal (én nem csalnálak, szépségem – szerk.), de valami ruszkikkal beszélt, ez fontos lehet? Jack megörül, Bill is, bár ez csak sötétben lövöldözés. Vagy mégsem? Gecifater beizgul a hír hallatán, és bár Marilyn megkéri, hogy maradjon a CTU-ban a fiával, Fater haza akarja vinni a gyereket. Ajjaj... nem lesz hosszú életű ez a gyerek, ha követjük a 24 hagyományait. Jack és Marilyn indulnak is a házhoz, Gecifater meg telefonoz a samesznak megint, lehet, megvan Gredenko. Tikktakktikktakktikktakk.

Chloe beugrik Morrishoz, gyere apa, segítség kell, Milo elment Jackékkel. De Morris nem akar jönni, azt gondolja, Chloe csak szánalomból ment be. Erre kap egy pofont. Ez sem hatja meg, Chloe foglalkozzon olyanokkal, akik megérdemlik, szól a következő hülye duma. Chloe begurul, ordítani kezd, vedd már észre magad, ez nem rólad szól! Marilynt és Jacket látjuk már, autóznak, Marilyn kérdez: Jack, miattam mentél a hadseregbe? Sokat gondoltam rád, amíg Kínában voltál, hetente főztem édes-savanyú csirkét. A bájcsevejnek Marilyn telefonja vet véget. Gecifater az. Figyelj, lányom, ha nem vezeted félre a CTU-t, akkor többségbe kerülnek a családodban a nők, értetted? Megölöm a fiadat, te szuka. Marilyn veszi a lapot, azt mondja, szia Susan, félreviszi Jacket. Közben Gredenkora kapcsolunk: elvesztettük a hidegháborút, mert nem mertünk atomozni, de ezt ma bepótoljuk. És ráadásul az arabokat fogja érte utálni a világ. Király, nem? Tikktakktikktakktikktakk.

Morris visszatér a gépe elé, mindenki boldog, ugrunk Jackre és Marilynre, aki az egész csapatot csapdába csalta a fia életéért. Josh eközben nagyapját baszogatja, tudom, hogy mind hazudtok nekem, te is, te álszent pofájú vén marha. A megadott címen lévő ház üres, csak egy bomba van benne, ami azonnal fel is robban, ezt még túlélné a banda, de Gecifater egy kisebb hadseregnyi embert küldött oda, akik le akarják gyakni az egész bandát. Marilyn Miloval menekül, Milo felrobbantja a saját autójukat, elrohannak Marilynnel, aki hisztérikus állapotban azt sikítja, hogy Jack, de Jack túlélte gond nélkül, és azonnali erősítést kér.

Címkék: 24
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása