Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reaper 2x06 - Underbelly

2009. május 25. 16:00 - Sonrisa

A sorozatból nem rendeltek be újabb évadot, a 13. epizód nemcsak évadzáró, hanem sorozatzáró is egyben. Sajnos.

Japán rovarharc – ez a tökéletes szórakozás a munkában lévő üresjáratok kitöltésére Sock szerint. Szokás szerint Devilfőnök rontja el a pillanatot, bűvészkedik egy picit a kamerával, majd szállítja is a következő szökevényt, Nasht. Régen átvágott mindenkit, egy ezüstbánya ürügyén megölte őket, pénzüket pedig elcsaklizta. Most pedig visszatért, s mindenen rajta tartja a kezét Dove Hollowban. Szó szerint. Csendes kisvárosnak látszik, talán egy baráti kiruccanással kellene egybekötni, s Andi is eljöhetne. Az Edény pedig egy military cucc, pontosabban egy kézigránát. Kezdődjék hát a vadászat. Főcím.

Ben és Nina egy meghitt éjszaka után ébredezik a nap első sugarára az istállóban. Ben fülig szerelmes a démonlányba, sőt, kezdi kicsit megfojtani a ragaszkodásával. Nina Andinál próbál megváltást találni, hogyan is kapjon nagyobb teret a fiútól. Kezdetnek nem igazán óhajt elmenni az álmos kisvárosi túrára. Andi elgondolkozik azon, hogy Samben is lapulnia kell némi gonoszságnak, elvégre az Ördög (egyik) fia.

Megérkezünk az idilli városkába, Szívek szállodájabéli díszletek, (a gazebo-t csekkoljátok a háttérben), kedves házacskák, légyzümmögés, minden, ami kell. Azt kivéve, hogy a hely lakatlan, kihalt, akár egy néhai vadnyugati városka. De mégsem teljesen néptelen a hely, ott van egy furán fura csávó, aki a helyi szálló portaszolgálatát látja el. Csupán három szoba kiadó, mindben egy ágyikó, Socknak még lesznek gondjai Kristennel. Helyi látványosságként a csóka a bányát ajánlja, akárcsak a büfében hirtelen felbukkanó szintén furán fura hölgyemény a pult mögött. Ben egyedül ücsörög a helyi szalonban, a furák gyülekezetének egy újabb tagja is a bányát ajánlja, egy üveg sör társaságában.

A kis csapat rövid úton arra a döntésre jut, hogy jobb lenne minél előbb elhúzni a helyről, azonban a kocsijuknak lába kélt. Szerencsére csak néhány sosemvolt parkolóőr volt túlbuzgó, a kocsit elvontatták, tiltott területen való parkolásért, majd holnap visszakaphatják. Remek. Ben közben kétségbeesett üzeneteket hagy Ninának, pont eggyel többet, ami után még férfinak hívhatná magát. Andi finoman utal rá, hogy jobban tenné ha leszakadna végre a telóról, ha a kapcsolatot életben akarja tartani.

Sam romantikus borozgatásra készül a bánya bejáratától egy köpésnyire, Andy meg kiakad azon, hogy tud ilyen nyugodt lenni, mikor egy nyálkás, csápos izé embereket öl, és Ördöggel való szinte napi kapcsolat kimeríti a hétköznapiság fogalmát. A vitának az vet véget, hogy Sam elme-kungfuval szétrobbantotta a borospalackot. Farkasüvöltés hasít az éjszakába, Sock meglepődve konstatálja a pótágy jelenlétét a szobájukban. Azzal a lendülettel ki is vágja az ablakon, ám Kristen előtt még így is lebukik. A lány részéről soha nem volt meg a bizonyos szikra, csupán testvérként tekint Sockra. Sajnos.

Sock pia mellett búfelejt, Kristen érkezik, megtudhatjuk az ultimate csajozós dumát, s Kristen is bevallja, hogy őneki is voltak nem illő érzései a tesókájával kapcsolatban. Szent a béke. Felvirrad a másnap, s kiderül, hogy Socknak pont a seriff kocsiját sikerült telibekapni a pótággyal. Ennek egyenes következménye egy kis hűsölés a helyi fogdában. mOndjuk úgy szerdáig, addig a banda maradjon csak itt a városkában. A helyi közeg ráadásul alapos munkát végzett, megtalálta Sam kocsijában a Devilfőnöktől kapott aktát is. Ráadásul feltűnően bizalmaskodni akar.

Andi mérges Samsre, ezért inkább hazamegy a zokogó és bűnbánó Kristinnel. Két lány mínusz, egy lány érkezik, Nina jött látogatóba Benhez. Úti tippként ő is a bányát kapja a csapostól. Majd a csávó berántja a pult mögé, hiszen azért fura, mert pokolbéli. Minél előbb el kell tűnniük a városból, Ben hozz a fejszét, hogy kiszabadítsa barátját a rácsok mögül. A csapos készséges, mint mindig, erre jön a seriff, és szétlövi a fejét, mint Tommy Lee a Men in blackban az űrlénycsávót a fegyverboltban. Azzal a kivétellel, hogy itt a csávónak annyi. MIVAN?

Szomorú történet az egész, a seriff már 10 éve egyedül van ezzel az izével a városban. Mindent megtett, hogy a hely szellemvárossá váljon, megmentve ezzel az embereket a szörnytől. Az aktát olvasva azonban a segítséget látta Samben, ezért is hagyta életben őket. Segítsenek neki kijutni ebből a helyzetből, melybe önhibáján kívül került, és amiből nincs kiút. Mint ahogyan ott van Sam alkuja is. Minél előbb meg kell szabadulni a vadállattól.

A seriff kifüstöli a lényt, Sam pedig begyűjti – ez a terv. Még akár működhet is. Ben a saját kezébe veszi a dolgot, önfeláldozóskodik, ha Nina halott, neki sincs már miért élnie. Socknak nagy nehezen sikerül meggyőznie Benjamin Casper Perez Gonzalest az értékességéről,, azonban az élet közbeszól. Ám következő pillanatban a szörny kiköpi Bent, kezében a gránáttal, ami be is gyűjti rögtön. Halleluja.

A seriff azonban bekattant, életcéljának tekinti a kisvárosi idill nyugalmának megőrzését, puskát fog barátainkra. Hajsza indul a házak között, majd a triumvirátusnak sikerül lelépni a rendőrautóval. Lelépnie, a seriff ügyes, így a banda szétszóródik. Sam Devilfőnökbe botlik, aki nem igazán érzi át a helyzet súlyát, visszaadja a gránátot, majd ellő egy Twin Peakses és egy „negyedik fal”-os poént.

Sam megpróbál tárgyalni a bolond rendőrrel, egyelőre nem sok sikerrel, hiszen a férfinak a város és a szörny jelenti mindenét. Sanyarú egy élet. Nina támad rá a csávóra, csupán csak Sam miatt nem nyársalja fel. Nina rámutat arra, hogy a seriff életben hagyása igazán ördögi cselekedet volt. Ben és a démoncsaj között újra minden rendben. Sockék is megpróbálnak dűlőre jutni, a lány neveltetése jelenti a bökkenőt. Azért sikerül kibékülniük, betoppannak végszóra a szülők is. Ördögpapa megdicséri fejvadászát, hiszen ellenáll minden csapásnak, bármit képes elviselni. Andinél azonban betelt a pohár, nem óhajt újabb lehetőséget adni Samnek.

Címkék: reaper
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása