Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 2x10 - There goes the Neighborhood

2009. április 10. 16:00 - Sigismundus

(Fárasztó és unalmas egy rész és még csak rosszabbak jönnek ezután… A forgatókönyvírók már írás közben is sztrájkoltak talán) Taylor lak, Tim a kis Gracievel játszik és Shelleyvel szemez. Majd felajánlja hogy elmegy babakajáért, igaz tornádó közeleg Dillon felé. Kifelé menet csatlakozik hozzá Julie is, együtt autóznak, Kisszőke közben arról faggatja Riggst jön-e bálba, meg hasonlók. A bolthoz érve gyanúsan tiszta lesz az idő. Megveszik amit meg kell venni, de fizetés előtt épp megérkezik a Délnyugat ura a Tornádó. Mindenki gyakorlottan elrohan az ablakok közeléből csak Julie nem, akit végül Tim ránt egy polc mögé, lefogja, míg betörnek az ablakok ezerrel. Testkontaktus, hősies megmentés megvolt..

Reggel Tammy hírt kap, összedőlt a fél larribe-i iskola, és Dillonban nincs kábeltévé a vihar miatt. Shelley-t és Julie-t nem érdeklik a keservek, ők a hasra gyúró Timet figyelik elmélyülten. Tammy ezen kiakad, és siet férjéhez, meddig is marad házukban ez a rossz hírű ember? Edző szerint csak pár napot, de máshol jár az esze. Hírt kapott arról hogy a larribe-i csapat a viharkárok miatt Dillonban fog edzeni…

A suli előtt aztán nyilatkoznia kell kedvenc sajtójának, szerinte nem lesz gond abból ha a két ősellenség csapat egy helyen lesz a meccsükig. Csapatának játékosai más véleményen vannak, elég gyilkos pillantások kereszttűzében masírozik be a piros kabátos larribe-i banda, élükön Chippel az irányítóval….Ebédlőben is meg a mutogatás. Landry szokása szerint felülről szemléli mindezt, hasonlatokat metaforákat keres, amivel jellemezhetné a helyzetet. Majd Tyrát próbálja rábeszélni lógjanak megint együtt. Tyrának nincs kedve az okoskodáshoz, elköszön.

Garrity lak, Lyla indulna suliba, mikor anyja lepi meg a hírrel, a vega hippi megkérte a kezét. Lánya mosolyra igazítja arcát és közli hogy örül és gratulál…. Garrity gyerekek apai láthatáson. Csuda jól szórakoznak, móka mindenütt, de a végén Lyla szóbahozza Kevin és Pam eljegyzését. Kedvenc főszurkolónkat porig sújtja a hír, de nem igazán érteni, mit is várt.

Öltözői eligazítás, Taylor edző napirendet ismertet a két csapatnak ki mikor használhatja az öltözőt, edzőtermet, egyebeket. A két csapat egymást lesi dühösen, és a Larribe edzője, Dickes, elkezd beszólogatni Ericnek. Csapatának tetszik a móka, de Taylor sem fogja vissza magát, utal a tavalyi állami győzelemre, meg a két Larribe vereségre, egy pont neki… Landry elég lúzer módon kezd hozzá kapcsolata helyreállításához. Julienál érdeklődik milyen virágot vegyen Tyrának mert együtt mennének a pénteki bálra. Kisszőke már ebből kitalálja hogy barátnője még nem tud erről a tervről, és faképnél hagyja pulykatojást…. Tyránal közben más hódolója akad, Larribe irányítója, de hamar lekoptatja a lány. Julieval megbeszélik a Landry-kérdést, vicces a srác, de ennyi.

Öltözői balhé, a Párducok apró ajándékokat találnak az Oroszlánoktól. Feliratok a szekrényen, víz a mezeken. Ők se restek, elkezdik megtölteni a riválisok táskáit borotvahabbal meg porral. De bejön Eric és őket üvölti le, rakjanak rendet…Pályán is balhé lesz, Dickes edző nem akarja észrevenni hogy lejárt az edzésre kapott idejük, és az öltözői dolgokra is csak vállát vonogatja….Landry Tyrát munka közben keresi, próbálja meghívni a bálba, de csak azzal sikerül leállítani dumagépet, hogy a lány kijelenti, mással megy.

Taylor lak, Timnek kell bizonyos szabályokat betartania, például nem sörözhet Tammy előtt, és nem ajánlhat 50$ annak aki megírja a háziját. De van jó is, Julie és Shelley tovább flörtölnek Timmel, Tammy már egyre kevésbé brija nézni… Eric és Buddy tárgyalnak, Főszurkoló szerint nem érdemes idegeskedni Dickes miatt, mindig is ilyen volt. Aztán az ő problémája kerül terítékre, terve egyszerű, visszaszerzi a feleségét…. Igen bárgyú egy jelenet jön, Tim és Julie épp hamburgereznek, és természetesen éppen oda téved be Matt és Carlotta, Julie mint a tornádó úgy távozik.

Következő sem jobb, Buddy megy könyörögni Pamhez, a vega hippi nyit ajtót, de az ex-feleség nem enyhül meg, köztük vége….Suliebédlő, Landryt húzza a csapat hogy Tyrát még nem hívta meg a bálba, a larribe-i irányítónak is több az esélye erre. MrClarke megunja ezt, odamegy a lányhoz aki épp megint Chipet próbálja lekoptatni. Nem sikerül a bálba hívás, a vöröskabátos folyton beszól, Landry sem hagyja magát, egész Larribenek kezd beszólogatni, majd mikor hárman veszik körbe, beviszi az első ütést. De erre már ott vannak Párducaink is, verekedés, kajacsata ezerrel. Aztán edzésen persze Eric Taylor őket bünteti, jobban mint Dickes a sajátjait.

Taylor-lakban Tammy megkéri Shelleyt ne flörtöljön Timmel, elvégre egy tinédzser, húga pedig már nem az. (mondjuk Timet nem kellene félteni, tud egy-két dolgot az idősebb nőkről, de ez Tammyt nem nyugtatná meg, ha tudna róla). Shelley húg megsértődik, megint a boldog és tartalmas szingliélete elleni támadásnak vesz. (Érik már a költözés, hurrá)… Edzés után Párducokat az öltözőben húgyszag fogadja, úgy tűnik az egész Larribe csapat nem tudta visszatartani és a szekrényekbe csurgattak. Ez már sok, Timmel az élen átmennek az edzőterembe, ahol a vörösek gyúrnak. Persze kiröhögik őket, Dickes edzővel az élen. Tim erre nekiugrik Chipnek, Dickes megüti Timet, a semmiből előbukkanó Eric Taylor pedig falhoz keni a másik edzőt. Közli hogy még egyszer hozzáér egy játékosához és soha nem fog edzősödni sehol.

Julie és Landry valahol egy házibulin, szakításaikról problémáznak, Kisszőke inkább továbblépne, MrClarke azonban felpattan és elrohan a bálba. Megint egy fárasztó jelenet, miközben mindenki táncol, felfedezi Tyrát aki csak úgy, a parkett szélén üldögél petrezselymet árulva. Azt hazudja, van partnere, persze, csak épp nincs itt. Értelmetlen párbeszéd arról hogy a lánynak idő kell, meg gondolkodás, a srác meg tovább erőlteti, hogy ő lenne az ideális férfi számára. Végül Landry távozik.

Julie a házibulin bánatában besörözik és elkezd smárolni egy ismeretlen sráccal. De itt van Tim is, aki most józan és őrködik az erények felett. Félrehívja a srácot és közli hogy még egy tapi és vége az életének. Kissrác nagyot nyel (egy sörre vannak csak a dugástól Kisszőkével) és elhúz. Tim összeszedi a szoba négy sarkából Juliet és irány haza. Otthon sikerül rávenni hogy ne énekeljen, megpróbálja bepakolni aludni az ágyba. Ebben az erősen félreérthető helyzetben néz be Eric Taylor és félre is érti a dolgot… Tünés a házamból, Tim..

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása