Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x11 - Twilight

2009. április 09. 16:00 - zenoli

Akcióval nyitunk ma is, ég egy ház, ahogy szokott, embereket mentenek ki, ez sem meglepő. Aztán az ötödiken találnak még egy kósza komát, kerekesszékben van, és nem tud beszélni. Tommy emiatt hülyének is nézi, és szépen tagoltan, hangosan próbálja kérdésekkel bombázni a szerencsétlent, de az nagyjából leszarháziz mindenkit, mert ott áll öt tűzoltó körülötte és vakarja a fejét, mi légyen. Aztán döntés születik, kosár érkezik, kerekes hapsi meg utazik lefele, jaj de jó. Főcím.

Laktanyába érkezvén azon folyik éppen a vita, hogy Sean szerint az áfonyás pite gyümölcs. Tommy a haját tépi, és próbál rávilágítani, hogy igaz gyermekem, hogy van benne az is, de nem a réten aratod nemdebár? Sean-t ez nem győzi meg, mert szerinte mivel van benne gyümölcs, az egész cucc az, és punktum. Hála Isten tovább nem tudják boncolgatni a kérdést, mert épp hogy kiszállnak, jön egy újabb riasztás, menni kell.

Most éppen egy enyhén túlsúlyos fekete hölgy ragadt fenn a kerítésen, de úgy, hogy a fél felkarján átment a felső rúd, és üvölt, mint a fába szorult féreg. Mint kiderül, Oprah a neve, ezen tűzoltóink jóízűen mókáznának is, de a nő nem hagyja, válogatott szidalmak jönnek-mennek, majd fűrész érkezik, nő elájul, lehet öten megtartani. Tommy végre hazaér, de otthon sem pihenhet, mert az öreg majdnem leégette a lakást, van büdös és nagy mocsok. Konyha leamortizálódott, de a sikeres oltás után már Gavin bácsi nyugodtan olvas, no para. Tommy ezt látván szóba is hozza, hogy hát el kéne gondolkodni lassan valami otthonféleségen, mert egyszer még tényleg égni fog valami. Öreg berág, nem megyek innen, ha még egyszer téma lesz ez, égni fogsz te is, büdös kölke.

Laktanya konyhába ugrunk, Mikey érkezik, illetve távozna, és valakit hív, hogy sörözzön ugyan már vele, magányosnak tűnik. Sean éppen Maggie-t várja, mennek sétálni, hívja is Mikey-t, gyere velünk harmadik keréknek, de ő ideges lesz a csajtól, mint kiderül, inkább kihagyja. Sean is ideges tőle, csak ő ezt szexisnek tartja, fura. Lou ezt hallgatván csak a szemeit forgatja. Jön Franco is, gondban van igencsak, mert ugye az előző részben látta ő is, nem csak mi, hogy Rich milyen gonoszul vigyorgott rá, amikor elszökött, és hát fél, hogy meg akarja torpedózni a kapcsolatukat Natalie-val. Mindenki tanácstalan, mi lehet az ok, de ekkor a másik retardált -Mikey- rávilágít a dolgok lényegére, hogy talán Rich fél, hogy elveszíti a testvérét, azért van ez az egész dolog. Mindenki csak néz, milyen okos dolgokat hallottak egy másik nem éppen okostól, Franco is úgy tűnik, megvilágosodott.

Sean már sétál Maggie-vel, és azon áradozik, hogy milyen romantikus már, így tettek a szülei is, amikor az apja udvarolt az anyjának. Megs már az udvarlás szónál lefagy, és amikor szóba jön, hogy templomban kéne megesküdni, akkor majdnem menekülőre fogja, de Sean most férfi, és a sarkára áll, vagy a templom vagy vége, erre persze jöhet az Isten színe előtti igen. Jerry éppen vacsorát tol a néger ápolónővel, mert már ilyen jóban vannak, és a nő nyomulna is Jerry szerszámára, de ő visszautasítja, mivel állítólag még nem áll készen, majd szól, ha igen, de a kaja jó volt azért. Nő diszkréten távozik, és megígéri, hogy várni fog akár örökké is.

Tommy leugrott valami kajáért a sarki közértbe, meg valahova máshova is szerintem, mert amikor érkezik haza, és menne be a fürdőbe, ott egy nő van pucéron, éppen öltözik. Tommy egyből fut is Lou-hoz, mondja neki, jó bőrt szedtél össze haver, majd megy ki a konyhába, hát ott áll már a nő teljes menetfelszerelésben, csak az a baj, hogy ő egy apáca. Gyorsan elhúzza a csíkot, gondolom látta a megrökönyödést Tommy szemébe, aki újra ráront Lou-ra, hogy micsináltál te marha? Most már apácákkal dugsz? Lou felsőbbrendű mosollyal közli Tommy-val, hogy ő csak félapáca, ne remegj már, mert ki fog lépni a hónap végén, és éppen próbálgatja a szárnyait, most éppen az én farkamon. Tommy nagyjából sokkot kap, mert hiszen ő Jézus asszonya ugye, de Lou-t ez sem hatja meg, mert ő legalább ötven kilóval nehezebb, mint a Miurunk, lyukak sincsenek a kezein, szóval simán legyakja, csak legyen egy szava. Tommy inkább ledől egy kicsit pihenni, mert ezt máshogy nem lehet bírni, ami ebben a házban megy.

Másnap van, Tommy éppen mentene embereket a tűzből, mint általában, azonban nem tud, mert Sheila hívja azzal, hogy öreg Gavin olajra lépett. Hagyott egy üzenetet a szokásos szarságokkal Tommy-ról, és hogy nem lett fiú unoka, valamint öngyilkos is lesz amúgy. Tommy a fejét fogja, és agyal ezerrel, hogy hova tűnhetett el ilyen könnyen, hiszen a budiig is húsz perc az út a kádtól neki, most meg egyszerűen csak köddé vált? Sheila megígéri, hogy szobrozik a kecóban pár órát, hátha hazaeszi a fene.

De nem, mert a következő jelenetben már Lou és Tommy autóban, és keresik az utcán az öreget, még pár kocsmanév is szóba jön, mint eshetőség, de mivel mind megszűnt vagy buzi bárrá alakult, elég csekély lenne az esély, el is vetik. Téma lesz újra az apácahölgy is, Lou szeretné, ha hármasban elmennének enni valamit, de Tommy nem lelkesedik az ötletért, mert szerinte ez akkor is egy perverz dolog, és Lou már elég fekete pontot összeszedett a Mennybekerülési listán, jobb, ha ő is nyugton marad, nem vacsorázgat mindenféle jelmezes nőkkel. Aztán Tommy-nak lámpás gyúl az agyában, megvan hol az öreg. És valóban ott van, ahol gondolták, énekel az elhunyt asszony sírjánál, bár ettől a hangtól én lehet inkább feltámadnék jó gyorsan, csak ne tovább.

Tommy érkezik, látja hogy apjuk taknya-nyála egybefolyik, úgy be van ivva, és a régi szép időket emlegeti, milyen áldott jó asszony is volt Gavin mama, mennyire boldogok voltak ésatöbbbi. Tommy nem érti, miről beszél, hiszen mindig úgy marták egymást, mint az óvodások, de úgy látszik az ital és a halál megszépíti a dolgokat. Végül eléri az öreg, hogy Tommy visszaszívja az otthonba adást, majd kitalál mást, csak húzzanak már a sok sírtól. Teddy a börtönben napot lop, de nem sokáig, ugyanis az őrök munkára fogják, elég volt a tökvakarásból. A vén lókötő nem örül ennek túlságosan, mert mint mondja, feleség és munka, egyre inkább kezd a dolog olyan lenni, mintha kinn lenne, nem a jó meleg börtön rácsain belül.

Franco Rich-el tölti a délutánját, ülnek egy kajáldában, és folyik a lelkiszex. Franco előadja azt, amit korábban Mikey-tól hallott, és engedélyt is kér, hogy ugyan már hadd dugja tovább Natalie-t. Rich ezen annyira meghatódik, hogy könnybelábad a szeme, és igent rebeg, mert őtőle még sosenem kért senki engedélyt, és hogy ez milyen fáijintos lépés már, oképersze. Megs és Sean mindeközben a templomban vannak, várják a papot, hogy megbeszéljék az esküvői részleteket. Maggie enyhén ideges, gyújtana is ráfele, de Sean nem hagyja, meg a pap is késik, nem hozza meg az ara kedvét a dologhoz, az már látszik messziről. Aztán úgy húsz perc késéssel bekúszik az öreg szerzetes is, kezdené az adatok felvételével, de Maggie elég durván beszólogat, így rövid pár perc csatározás után feladja, és nagyjából sátáni teremtménynek nevezi a csajt, Sean meg megint ég. Magyarán itt ugyan nem lesz esküvő, keressenek más helyet.

Jerry várja a laktanyában Tommy-t, mert tanács kéne izibe. Elmondja, hogy van ez a néger nő, aki alig negyven, és hát ők majdnem dugtak múltkor, aztán mégsem, mit tegyek? Kéne valami cucc, mert mi van, ha nem megy? Tommy megígéri, hogy szerez. Közben Teddy a börtönben töltené az édes órákat asszonypajtással, meséli, hogy neki meg dolgozni kell idebenn is, micsoda világot élünk már. Anyjuk csak hallgat, látszik, hogy valami böki a csőrét, és valóban. Ugyanis mindig csak Teddy a téma, sose ő, nem lesz így sokáig szex, azt hiszem.

Tommy Sheila-val válogat a jövendőbeli házak között, nagy az egyetértés, mintha valami alakulna is közöttük, majd meglátjuk. Aztán Tommy bekérdez, nem maradt-e véletlenül Damien szobájában egy-két kósza Viagra, kéne. Sheila arcáról kicsit lefagy a mosoly, tikkelni kezd a szeme az idegtől, de kiderül, kinek és miért, megnyugodva térhet haza gyógyszer után kutatni. Jön Lou, akinek fantasztikus ötlete van. Mi lenne, ha öreg Gavin összeköltözne az ő Red nagybátyjával, csak nem pont egyszerre adják be a kulcsot, vigyázhatnának egymásra. Tommy először nemet mond, de mint kiderül, mindhiába, ugyanis ez már egy eldöntött kérdés. Este mehet a költözés.

Janet és Johnny otthon az új jövevény nevén töpreng, Johnny-nak jobbnál-hülyébb nevek jutnak eszébe, amelyek, mint kiderül mind az NFL-ben játszókról lenne koppintva. Janet-nek nem is jönnek be, mondjuk most kivételesen egyet is értek vele, mert a Namath Gavin valóban elég ergyául hangzik. Tommy -miközben lehetséges ágyéka gyümölcsének nevéről döntenek a feje fölött- a nyugdíját számolgatja, és erősen elgondolkozik egy mi lenne, ha eshetőségen. Lou jön, bólogat nagyokat, mert itt az ideje, hogy magukra és a családra is gondoljanak, eleget oltottak már tüzet, jöjjenek az ifjak. Majd Mikey is besomfordál, és Tommy kell neki mindenáron, mert tanácsot szeretne kérni buzi ügyben. Jön a történet, elmentem boltba inget venni, három óráig nem sikerült választani, aztán hazafele betértem egy pedikűröshöz majd legyantáztattam a seggemet. Szerinted buzi vagyok-é? Tommy jobb híján azt mondja, hívjál fel valami nőt a telefonodból, mindegy kit, és dugd meg, hogy emlékeztesd a testedet, hogy a nők mennyire szépek, finomak és lágyak, és végül, ne szexelj pasikkal.

Sheila talált a bogyókból, amik talán meghozzák a kicsi Jerry bátorságát, hívja is azonnal Tommy-t, itt van ez a tudod mi, vigyed el. Eközben egy ingatlanosnál ücsörög, nincs idő bájcsevegni, mert rá is kerül a sor, nagy lelkesen mutatja a képet, ezt a házat kérem, mennyi lesz. Az ingatlanos kicsit hülyén néz, hogy még csak meg sem nézi a kedves vevő, mit vásárol, de persze mondja az összeget, ház elkelt. Maggie érkezik a műszak végére Sean elé, vett neki avokádót békülési ajándéknak, de Sean nagyjából leszarja, mert mint mondja, gondolkozott kettejükről, és elhányta magát. Tehát inkább nem venne el egy nőt, aki ilyen érzelmeket kelt benne, viszlát Megs, nem kellesz már.

 

Este van, a két öreg összeköltöztetésének ideje. Lou nagybátyja örül a társaságnak, és Tommy-ék lelkére köti, hogy be ne merjenek állítani telefonálás nélkül, mert nem biztos, hogy akarnak beszélni éppen, lehet dolguk lesz, most pedig kopás van, kösz, hogy benéztetek. Mikey esemény után van a pár résszel korábban megismert Paula-val, és végre úgy tűnik rendeződött az identitás kérdése, úgy látszik bejött a dolog. Majd dicsérni kezdi Paula hajának illatát, tapintását, pont ahogy Tommy mondta. Eddig jó lenne, de a következő kérdés már a hajkondicionáló milyenségére vonatkozik, és jön a sirám is, törik a hajam és száraz is, mintha egy Loreal reklámot hallanánk, valamint kicsit homo is a téma. Paula is érzi ezt, sajna megint dugni kell.

Jerry is ágyban van a néger ápolónővel, izzad mindkettő, biztos jó volt, de egyszer csak Jerry rosszul lesz, szúrni kezd a szíve. Karlene meg ahelyett, hogy hívná a 911-et, fogja magát és lelép, nehogy kiderüljön, hogy itt kevert. Jerry összeesik, és nagyon szarul fest, jajmilesz, csak nem meghal? Hajnal van már, Johnny és a társa szolgálatban, beszélgetnek, majd Johnny kiszáll cigizni. Más sem kell a rosszfiúknak, lőnek is rá. Három a mellkasba, vér folyik a szájból, és ő is a földön landol, rossz vége lesz ennek, attól tartok.

Címkék: ments meg
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dpeti · http://www.ninapartmentsphuket.com 2009.04.09. 17:14:48

ez a "Namath" nem a magyar csóka az nfl-ből igaz már nem mai játékos valamikor a 80-as években játszott de valami nagy isten volt akkoriban.

zsoltix 2009.04.09. 20:31:51

Én kb. ezt az egy részt láttam a sorozatból,elég is volt. Eszméletlen ganyé. Ezt szerintem születettfeleségek meg barátokközt-rajongóknak szánták:) Ki kivel dug,meg kavar,erről szól az egész. A történet szempontjából tök mindegy,hogy tűzoltók, vagy áruházi eladók, vagy vécésnénik a fő karakterek.

kamarti 2009.04.10. 10:39:29

@zsoltix: egy rész alapján? bátor vagy, testvér! (a jelző behelyettesíthető...)
süti beállítások módosítása