Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 2x07 - Pantherama

2009. március 20. 16:00 - Sigismundus

Reggel Dillonban, kezdődik a Toborzóidény, Brian Smash Williamsnél nem hallgat a telefon, Texas Tech, Georgia Tech, TMU és még sorolhatnánk. Julienek nincs kedve felkelni sem, nyilván Matt miatt, akinek jobban kezdődik a reggel, összetalálkozik a zuhany alól épp kiszállt Carlottával. Timnek nem kezdődik jól a nap, kénytelen végignézni Judy és Billy enyelgését, de nem sokáig, összepakol pár cuccot és lelép. Legegyszerűbb célnak a Colette ház tűnik, ahol Tyra beadja a derekát, kap 48 órát, de szexet semmit. Feltételek elfogadva.

Tammy összeismerkedik az új irodalom-újságírás tanárral, nagy gyakorlata nem lehet a srácnak, mert elsőre diáknak nézett ki. De nagyon diáklány-szívdobogtató külseje van. Eric is tart egy kiselőadást a végzősöknek, azoknak akiknek esélyük van főiskolára. Nagyon kell vigyázniuk, hivatalosan sehová sem kötelezhetik el magukat, amíg középiskolai focit játszanak. Még egy csokit sem. Ha mégis beszélgetni támad kedvük egy-egy edzővel, az Eric irodájában tegyék inkább. Aztán kezdődhet az edzés.

És tényleg, ott nyüzsögnek a toborzók, majdnem mind Briant akarják látni. Legesélyesebbnek a South Miami tűnik, miközben edzője dumál Smashel, odalibben egy fehér csaj a floridait köszönteni. Noelle a neve, és jól megnőtt kishúga a Párducok korábbi büszkeségének egy Davenport nevű jelenlegi college-sztárnak. Nem állítom hogy így tervezték, mindenesetre az miami edző magukra hagyja őket, Brian legbűbájosabb vigyorára, bíztató mosoly a válasz.

Santonak is kezd menni a játék, száma a 17-es, kezdi elkapni a labdákat. Taylor elégedett, és elküldi Tammyhez, nézze át a tanulmányi eredményeit, rendben vannak e a papírok hogy játékos legyen…. Landry meséli Tyrának az autógyújtogatásos történetet, Apa segített, nincs bizonyíték, minden OK. Tyra nem tudja mit mondjon, ugyebár így őt sincs mivel sakkban tartani. Megszakítja őket Tammy, felkéri védencét hogy a megemelt számú tanulnivaló, és pincérnősködése mellé tervezze be még a Pantherrama nevű éves jótékonysági árverés műsorszervezését. Az írók akaratából segítőtársnak, Lyla Garrity, újdonsült keresztényt jelöli ki Edzőné. Két elég ellentétes személyiség, csak kisül belőle valami …

Újságírószakkör, tanár úr vezércikknek valót kerestet, Julie Taylor javaslata egy eléggé támadó hangvételű cikk a Pantherramaról, miért csak a focicsapat kapja a bevétel nagy részét? Az új tanárnak tetszik, főleg az hogy a nagy futballedző lánya dobta fel a témát, lázadjatok, lázadjatok szüleitek ellen, tied a téma !... Santo Tammynél, nem rosszak a jegyei, már ahhoz képest, hogy ötször költözött, és nagybátyja a gyámja. De miért a Garrity Motors a hivatalos címe? Zavart és egyre gyanúsabb válaszok arról hogy gyámja sokat van távol és túlórázik, ezért sem lehet vele a Tanácsadónőnek személyesen beszélnie. Aztán szépen kiderül nagybácsi nem járt otthon vagy 10 hónapja…. Matt és új barátnője csókolózik a folyosón, Juliet érthetően nem tölti el örömmel a látvány. Beszökik egy terembe, pont ahol új tanár ura üldögél. Kis bőgés arról hogy a nagymenő irányítója megszerezte a pompomlányt magának, ő meg csak időtöltés volt. Tanárúr megértő.

Taylor lak, Gracie kis ízelítőt kaphat szülei egyet-nem-értéséből. Santón megy a vita, Eric szerint ha csapattag lesz, már van is családja, Tammy a hivatalos utat járná, előbb szabályos gyám, aztán csapat….. Colette lak, Tim sörözget Mandyvel közben a stripklubbeli dolgokat tárgyalják. Tyra még épp időben érkezik mielőtt bemutató elkezdődne. Figyelmezteti Timet 36 óra eltelt, és meg ne merje dugni a nővérét. Hogy ezzel melyiküket is védi az nem derül ki.

Williams lak, a Whitmore főiskola edzője látogat. A suli a legjobb fekete főiskolák közé tartozik, és nem csak sport hanem tanulmányi ösztöndíjat is ajánlana. Mamának tetszik a dolog, de Briant csak az vezérli hogy innen még soha senkit nem hívtak draftra az NFL-be, szóval nem rabolom tovább az idejét, edző, viszlát…Tammyt férje és Buddy lepik meg irodájában. Mégpedig alaposan, Buddy kijelenti hogy Santiago az ő alkalmazottja, ő javasolta a csapatba, hát vállalja a gyámságát is, egy ilyen kiváló tehetségnek.. Tammy magához tér és férjével beszélne pár percet. Kis vita arról hogy a hivatalos utat kell ilyenkor betartani, gyermekvédelem, nevelőszülők, de Eric érvei sem rosszak, az az út már be lett járva, és nevelőotthon lett a vége…. Matt és pompomlánya autóvásárláson, a kiscsajról kiderül hogy ért is a kocsikhoz, és a mozgó roncsnak tűnő valami árából sikerül lealkudnia, újabb jópont.

Senki nem jelentkezett még a Panterrama műsorba, Tyra határoz, irány a Párducok öltözője. Lyla Garrity újdonsült keresztény, csak egész kicsit habozik követni őt. Megjelenésüknek örül minden lélek, felhívásukra a műsorba jelentkezésre, hamar be is telik a névsor…. Julie cikke jó, de le kell csökkenteni a felére, tanácsolja négyszemközti megbeszélésükön az új tanár…Brian meghívja Noelle-t vacsorára magukhoz, aki kiselőadást tart arról milyen őrület volt amikor a bátyját keresték. Gyakran emlegeti a kiépítendő kapcsolatokat, meg hogy bátyja a fősuli királya. Smash minden szavát áhítattal hallgatja a fehér lánynak, Mama és a húgok, ellenségesen. Vacsora után aztán jól összeveszik fiával, hiába Jason Street emlegetése, Brian csak a foci miatt akar fősulira menni.

Pantherama műsorra készülés, Lyla nem sok sikerrel tudja a cheerleadersi mozgásokra a focissrácokat rávenni. Megint Tyra és ötlete lép közbe, póló le-póló fel, egy lájtos férfisztriptiz, ez lesz a műsor…. Julie Taylor intellektuálisan szórakozik, az új tanárral röhögcsélnek, míg be nem nyit Tammy, gyanakvó arccal. Csak egy mű-mosolyt eredményez nála a hír, hogy kislányának a cikke lesz a címlapon…. Matt még otthon is a Pantherramara gyakorol, de nem nagy kedvvel. Megjön Carlotta és kiröhögi finoman, mint egy robot olyan … De néhány újabb, testkontakton alapuló lecke „ tedd a kezed a csípőmre, és együtt mozogjunk”, és Mattünk mozgása már kezd táncosra emlékeztetni.

Williamséknál Brian bocsánatot kér Mamától esti viselkedése miatt, és közli, felhívta a Whitmore-t… és hivatalosan is nemet mondott nekik.. És a jövőben nem otthon, a család előtt fog a toborzókkal tárgyalni…. Tammy közli Buddy Garrityvel hogy támogatja gyámi igényét, de nem mint egy új futballjátékosra nézzen, hanem egy sérült, problémás gyerekre, akinek otthon kell.  Colette ház, reggel, Tyra hideg vízzel kelti exét, ideje van a távozásnak. Nincs hova, feleli Tim, de hát nem is nagyon keresett helyet az elmúlt napokban, nem szokása a kapkodás, majd megoldanak mindent helyette mások. Így is lesz, az aranyszívű Mindynek van egy ismerőse aki otthoni állatai mell keres gondozót, meg is adja a címet. Tim a megadott címen, bíztatóan néz ki a környék, sörös dobozok mindenütt. A kéróért cserébe két vadászgörényre kell vigyázni, tulajdonosuk, ránézésre a harmadik lehet.

Eric nem kicsit kiakad, kicsi lánya cikkén, nem sokat kérdezte őt meg a témáról, Tammyt inkább az ifjú tanár aggasztja. Az irodába érve Williams mama várja, és kiborul a toborzók miatt. Nyüzsögnek a fia körül, de oktatásról egyik sem beszél. Brian az apjával tudott mindig jól beszélgetni, de az az ember egy könnyelmű alak volt. Eric sokat nem tud ehhez hozzátenni, apja helyett apja nem lehet, de szemmel tartja majd a srácot….Úton egész Dillon a Panterrama-ra. Közben Eric kicsit kiosztja lányát arról, hogy lehetne igazságosabb is a cikkeiben, a jövőben, nem kell támadást intézni minden ellen. Julie szerint ez az újságírói függetlenség, és Noah szerint nem szabad kritizálni az ilyet. Noah a tanár neve, ezt főleg Tammy jegyzi meg aki még mindig Mr Barnettnek hívja, de kicsi lánya már tegeződik ezek szerint?... Pantherrama, idén is úgy indul mint máskor, Buddy a hoppmester, nagy hurrá a Párducoknak, akik suhogós mackókban kezdenek bele a táncba, majd egyre kevesebb marad rajtuk, egészen alsógatyáig. A két szervezőcsaj elégedett az eredménnyel, tetszik majdnem mindenkinek, Tammy szóhoz se jut a döbbenettől, hát remélhetőleg egy darabig nem varr a nyakukba semmi különmelót.

Hazafelé Matt kap egy dicséretet Carlottától, majd egy-egy lépést tesznek egymás felé és azonnal csókolóznak, az írók elképzelései szerint…. Smash eszeget a Miami South toborzóval, amikor rájuk vigyorog Eric Taylor. Köszönés után a floridai elhúz gyorsan, Eric pedig kis beszédet tart Smashnek, arról hogy túl könnyedén fogja fel ezt a választás dolgot, csak a legjobb ajánlat felől nézi… Santo beköltözik Buddyhoz, megható jelenetek, szegény hátrányos helyzetü segítségre szoruló srác, akinek ez lesz az első saját ágya.

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása