Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x13 01:00-:02.00

2008. október 10. 14:03 - Bruti

1 óra. Nézzük mi is történ az előző órában. Sherry akcióba lendült és nyakig merült a mocsokban, Chloe szedett valahonnan egy zsír új gyereket (még rajta volt a fólia), de senki se tudja, hogy kié is tulajdonképpen. Nina megszerezte végre a vírust, de Ramon lelépett vele, aztán egyszer csak darabokra robbant, szóval mégse a vírus volt az. Most se főgonoszunk, se vírusunk, szóval Jack csak bambul, és azon gondolkodik, hogy mennyivel jobb lett volna belőni magát még az elején, akkor most röhögne az egészen.

Ehelyett Chase-zel kereshetnek maguknak egy új ellenséget, aki szerintem Amador lesz, de azért ne feledkezzünk meg Nináról se. Kettéválnak. Chase helyből belefut Ninába, aki fegyvert szegez neki, és odahívatja vele Jacket. A balfaszja... annyiszor megszívta már Jackkel, hogy a helyében eltűnnék a naprendszerből is, de ez mindig kísérti a sorsát. Jack be is fut egy kurva nagy balegyenessel (de most komolyan ötször tekertem vissza, akkora maflást kapott, hogy csak úgy nyekkent), ennek ellenére a csajon nyoma sincs az ütésnek. Jack erős késztetést érez, hogy ott helyben agyonlője, de a végén inkább élve viszi a CTU-ba. Ott is zajlik az élet. Mongúz látni akarja Chloe-t. Most már az egész iroda arra kíváncsi, hogy ki a fene ez a kiskölök. Chloe nem mond semmit, így az a vége, hogy őrizetbe veszik.

Az elnököt most értesítik Amador akciójáról, és rohadtul nem értik, hogy mit akar ez a fickó Amerikától. Közben jelentkezik Sherry is, hogy a tanújuk lelépett, de megy Julia Milikenhez, mert van egy ajánlata a csajnak. Snitt. Jack és csapata már indul vissza a géppel L.A.-be, hogy megkeressék Amadort, de az se tétlenkedik, már repül ő is az államokba és értesíti az embereit. Tikk...takk... Tikk...takk...

Sherry hívja Julia-t, hogy megy családlátogatóba, szóval takargassa be az öreget mire odaér. Ugrunk. Jack kikérdezi Ninát a gépen, az kibök egy nevet (Alwers) amit a CTU már nyomoz is. Chase duzzog még egy kicsit, hogy Jack elkattintotta a fegyvert a homlokán, de a szitu roppant egyszerű: Ha nem emberkedett volna és teljesíti Bauer parancsait, akkor kurvára nem kerül szarba. Ennyi. Ezen akár túl is léphetünk.

CTU. Megvan az egyetlen Alwers nevű tag, aki összefüggésbe hozható Amadorral. Szólnak Jacknek, az meg tovább érdeklődik Ninánál. Az elenged egy halandzsát a fickóról, aztán tárcsáztat Jackkel egy számot, majd mindenféle trükközés veszi kezdetét, ami addig tart, amíg a CTU-ban le nem fagy az összes gép. Nina anno egy vírust épített be a CTU rendszerébe, és most így aktiválta. Hoppá! Egy- null oda!

Jack szól Tóninak, hogy ez Nina műve és állítsák rá Chloe-t a vírusra. Jah, hogy azt meg bezárták, mint a malacot? Na erre most igazán nem érünk rá gyerekek! Nina vissza akar repülni Mexikóba (gondolom megszokta már az éghajlatot, meg a mohitót). Ha ezt megteszik neki, akkor leállítja a vírust. Én meg addig verném, amíg vért nem hány, de Jack szemén látom, hogy benne is felmerült ez a gondolat. CTU. Mongúznak nincs más választása, dolgozni kell hagyni a csajt. Kis morcosunk, már repül is.

Sherry megérkezik Milikenékhez, és vázolja a helyzetet. Julia nagy ribanc, ehhez kétség nem fér, de nem léphet le a vén hülyétől, mert ugye annál van a pénz. Ezzel szemben, ha sikerül börtönbe juttatni az öreget, akkor a csaj is jól jár, meg mindenki. Na jó Miliken nem annyira. Sherry az öreg mobilját akarja, és ki is lopja a szobájából. Tikk...takk... Tikk...takk...

CTU. Chloe pörög ezerrel, ahogy elnézem neki tényleg van esélye megtalálni a vírust. Még arra is van ideje, hogy baszlassa Sylart. Közben van egy kis gubanc, addig piszkálták a vírust, hogy annak terjedése felgyorsult. Ugrunk Sherry-hez, aki már Miliken hívásait nyomoztatja. Már éppen menne, mikor az öreg kigurul a szobából. Na, ha már ilyen szépen összejöttek, Sherry előáll a régi gázolásos sztorival, meg azzal, hogy remélhetőleg az Miliken tetette el láb alól Kevin Kelly-t, mert akkor mehet a mozgássérültek börtönébe...már, ha van ilyen.

Újra a gépen vagyunk, Jack telefonál, Chase pedig leül Nina mellé és nyugodt hangon közli, hogy, ha sokáig szopatja Jacket, az ki fogja nyírni. Ehhez kétség nem fér. Tud valamit ez a srác! Ekkor jön Jack hoz egy monitort. Szól, hogy 3 percük van, mert baszlatták a vírust, így Nina kénytelen lelassítani. 20 percet nyertek. Ugrás. Miliken bekattan és üvöltözik Sherry-vel, aki nem nagyon ijed meg tőle. Sőt! Annyira felbassza az öreg agyát, hogy az elkezd rángatózni és a gyógyszerei után piszkál. Julia már adná, de Sherry nem engedi neki, inkább szépen megvárják, amíg az öreg megpattan a bolygóról. Tikk...takk... Tikk...takk...

Még mindig Milikenéknél vagyunk, Sherry instruálja Juliat, hogy ha kijönnek a mentők, akkor ez egy baleset volt. Az öregnek szar volt a szíve osz’ jóvan. Snitt. Nina még mindig kitart amellett, hogy irány Mexikó, de Jack ezt nem nagyon szeretné. Mivel az óra meg ketyeg, Tóni utasítja a pilótát, hogy húzzanak vissza délre. Már fordulna, de Jack fegyvert szegez a fejének. Ő aztán nem megy sehová! Közben Chloe addig barkácsol, amíg meg nem állítja a vírust. Fél perc és felélednek a CTU gépei. Jack leül Nina mellé, és önelégült vigyorral közli a jó hírt. Na már ezért a vigyorért megérte megírni ezt a hogyvoltot!

CTU. Chloe begyűjti az elismeréseket, de jön Mongúz, és közli, hogy a baba sztori azért még nincs elfelejtve. Mese nincs, most már el kell mondani, hogy kié az a kurva kölyök. Jön Kim is, és szőke fejével nem érti, hogy Chloe meg a gyerek már megint legalizálva van az irodában, de Chloe neki is kinyögi: „Chase a gyerek apja!” Hát erre a hétre ez a cliffhangerünk. Tikk...takk... Tikk...takk...

Címkék: 24
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2008.10.10. 14:19:29

HAHA! Jól indul a hétvége :)))
'mennyivel jobb lett volna belőni magát még az elején, akkor most röhögne az egészen' És valóban!

Lencse. 2008.10.10. 16:41:17

Bruti már írhat akármit, nem emlékszik senki a részletekre. :)

Én Kiefertől egyáltalán nem vagyok elájulva, de a végén ez a "Megszívtad, picsa!" megmaradt bennem, ez kurvajó volt.

Gabba 2008.10.13. 14:01:42

Chloe mellénykéje tényleg gáz...

Viszont ez a hogyvolt nincs tagelve, kéne pótolni, nehogy elvesszen a tengernyi iromány közt.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.10.13. 17:31:16

hogy, hogy nincs?
csak 1 tag-et használok a "24"-et, az meg ott van.

Gabba 2008.10.14. 09:33:45

Most már igen, de amikor a kommentet írtam, még nem volt ott. Nem is találtam a "24" alatt, hanem csak lapozgattam a hogyvótok között és úgy akadtam rá.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.10.14. 12:45:20

hm... akkor lehet, hogy kihagytam és sixx tette oda. a mai világban minden előfordulhat :)

Gabba 2008.10.14. 15:48:17

na ja, ez egy igen-igen-igen kemény világ...

és mikor lesz meg eheti adag?

fodorlina 2008.10.17. 13:18:14

A Mojitot Kubában isszák (rum, barnacukor, friss mentalevél, szódavíz).
Bruti valoszinüleg a Margaritára gondolsz (tequila, cointreau, citromlé). Minden egyéb TÖKÉLETES! Csók

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.10.18. 03:28:55

Áh.. lehet, hogy igazad van! És nem is h-val írják! :) Én maradok a metaxánál...
süti beállítások módosítása