Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 3x02 - Másold a pénzt, és fuss!

2008. július 07. 09:00 - C21

Egy casino-ban az egyik, ha nem a legfontosabb a kellék, a zseton. Na ez az, amiből feltűnik pár hamis a Montecito-ban, tovább fehérítve Ed állszőrzetét. Ami a mi szőrzetünket fehérítheti, az pedig az, hogy a magyar sugárzás nem tűr meg pár fedetlen dudát, úgyhogy kemény cenzúra éri a privát strandos jelenetet. Ez még nem Kína, de azért fáj az elnyomás.

A hamis zsetonokat Mike veszi észre, akinek minden bizonnyal egy tömeg-spektográf van a kezébe ültetve, mert 34 centigrammos súly eltérést már úgy érzi, mint más ember, ha a nyakára dobják Éles Istvánt fénykorából. Gyorsan cselekedik is a személyzet, lecserélik az összes zsetont a régiekre. Monica igazgató így is elég izgatott, ezért Ed megkéri a könyvelőt, hogy tartsa vissza a bevételi adatokat előle. Sarahsvati viszont csak dekoltázsát tudja titkolni, így gyorsan kiderül a gáz helyzet.

Mike-ot riasztják a Bella Petto medencéjéhez, ahol az össz szilikon mennyiséggel, Ózd paneltelepének felében lehetne tökéletesre szigetelni a nyílászárókat. A veszekedés oka pont az, hogy az egyik nyugágyról kellemes a belátás, amire ketten is pályáznak. Van azonban hely bőven. Danny könyvelője is elfér itt, aki befektetési tanácsokat ad azoknak, akiket ő is befektetne. Barátunknak is ad tanácsot, adja el halott édesapja házát, mert addig fizetnie kell az adót. Viszont, hogy kellemesebb témákat említsen, elhívja az esti pókerpartira, ahol nem kispályások lesznek.

Monica figyelmét most egy osztó köti le, aki mindig nyerő lapokat oszt a vendégeknek. Mivel nem rúghatja ki, ezért keres egy két lábon járó balszerencsét, aki megtöri a sorozatot. Delinda személyében meg is találja a megfelelő alanyt, azonban a szőke szépség rácáfol az eddigi gyakorlatra, és most szerencsét hoz. Öröm a játékosoknak, fájdalom a vezetőségnek. A főnök asszonynak lazítani kéne, ezt javasolja Ed, mire a válasz egy fenékmarkolás. Úgy látszik, ő nagyon el tud lazulni.

Mike egy lopásról kap jelentést a szilikon völgyben, és egy kis kameratekergetés után megtalálja a tettest, aki ezalatt pókerezget Danny-vel, a könyvelőjével, Paul Anka-val (Aug. 5. Budapest J), és Dennis Rodman-el, akinek az egyetlen szövege, hogy várja a Pussycat Dolls-t. Ha azt nem is tudjuk meg, hogy egy Rodman VS Scherzinger orgiából mi sülne ki, az azért kiderül, hogy a tolvajnak nincs elég pénze, így Danny-nek egy fogadószelvénnyel fizeti tartozását. Ez még nem is lenne gond, főleg, hogy a szelvény nyer, és sokat ér, de Mike-hoz pont akkor tipeg oda a meglopott vendég elsírni, hogy a nyertes szelvényét is ellopták. Danny arany lélek, így oda adja a pénzt, viszont most már személyes küldetésnek veszi a tolvaj elfogását.

A hamis zsetonok útját visszakövetve kamerán, jut el Ed egy roppant intelligens szőke lányhoz, aki imádja a kukit. A hamis zsetonokat is ezért a teljesítményéért kapta, egy fiatalembertől, aki állítása szerint üzletember, ezért sietnie kell az aktus után, amit a hölgy készséggel el is hisz. Az információk nem valami hasznosak, de a csaj kibuliz magának két Elton John jegyet. Ed új nyomot keres. A zsetonokat pár gép tudja csak előállítani, így nem nehéz a kezelő személyzetet leellenőrizni. Az egyikek sajnos már csak lyukat a fejében sikerül jobban szemügyre venni, így tovább haladnak a biztonságiak az ügyben.

Sam egyik bálnája nagyon boldog lenne, ha az ő kis felesége is nyerne valamit, így a csodaosztót kell megszerezni, hogy segítsen a szerencséje, ami úgy tűnik visszatért, ugyanis a feleség sorban veszít. Barátunk mosolya elárulja, hogy megkönnyebbült, a gazdag kliens viszont már viszi is az asszonyt egy másik asztalhoz. Megtört az átok. Vagy mi.

Danny apja lakását pakolja Mary cicával, és amikor találnak egy Rubik Kockát, majdnem elszabadulnak az érzelmek. Ernő bácsi ha ezt látná… A józan ész azonban a pakolás folytatását diktálja, így kerülnek a hálóba, ahol Danny megtalálja apja képét, ahol egy titokzatos nővel van lekapva. Semmit nem tudunk róla, pedig látszik, hogy jó lenne. A család mellett a munkát is végezni kell, így jut el egy dekoratív hölgyhöz, aki a póker partira ajánlotta a tolvajt. A csaj gyengén fedez, így egy gyors házkutatás után meg is találja a kereset személyt. A női szellem azért megvillan, és a „Feküdj le velem!” felkiáltás megteszi a hatását. A tolvaj elmenekül, így futásos üldözés kerekedik, ahol őt üldözi a biztonsági tiszt, a tisztet pedig a farokorientált nőszemély. Az előbbi üldözés sikerrel zárul, az utóbbira azért nem vetnék mérget.

Ed beveti CIA-s kapcsolatait, így egyből műhold képeket kap arról a kamionról, ami szállítja az egyik zsetonnyomó gépet. Képbe kerül egy másik kamion is, amelyik a nyomáshoz szállította Las Vegas-ba az eszközt, így egy fondorlatos csellel, Mike és a főnök bepattan a második kamionba, és elmennek az újabb megbeszélt találkozó helyre, ahol a másik sofőr pánikszerűen menekül, látva barátainkat. Kamionos üldözés kezdődik, aminek egy felüljáró vet véget. A zseton probléma elhárítva, most már jöhetnek a bevételi adatok, amik elégedett szilikon-száj harapdálással töltik el az új tulajdonost.

Danny pakolgat apja házában, amikor bekopog egy ingatlan ügynök, hogy segítsen. Felismerjük a jó csajokat és a híreseket, a stréber séró ellenére is, innen tudjuk, hogy ez az ügynök szerves része lesz egy darabig a sorozatnak. A zsetonok legalizálva, tolvaj eliminálva, Rodman útban a puncicák koncertjére, a vezetőség pedig elégedetten dőlhet hátra. Legalábbis a jövő hétvégéig, amikor újra forognak majd a roulett kerekek!

Bónusz képek:

Címkék: las vegas
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winnie 2008.07.07. 10:04:15

"a magyar sugárzás nem tűr meg pár fedetlen dudát, úgyhogy kemény cenzúra éri a privát strandos jelenetet."

ja. vicces lenne, ha ők is az uncut&uncensored dvd-ről adnák az adást.

a tévében az megy, ami az amerikai tévékben.

Gabba 2008.07.07. 10:06:27

Sok szövege mondjuk Paul Ankának se volt ebben a részben...

"mert 34 centigrammos súly eltérést már úgy érzi, mint más ember, ha a nyakára dobják Éles Istvánt fénykorából" :-)

+ szilikonvölgy, puncicák --- köszi, jól indul a hetem.

Sarasvati meg többször is feltűnhetne, akár dekoltázzsal, akár anélkül.

süti beállítások módosítása