Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x12- Ha menni kell, hát menni kell

2008. március 22. 16:00 - C21

Na mi a helyzet Las Vegas-ban? Ebben a részben kapjuk a Duran Duran remek slágereit, láthatjuk a jobbra-lefelé üvöltő dzsungelhőst, Sylvester Stallone-t, és a nagyfőnök Ed-et úgy szájon vágják, hogy rossz nézni!

A Montecito aljában beszélnek barátaink, hogy mekkora ász az új Duran Duran album, és ha már az együttes ennyit fizetett a bújtatott reklámért, akkor belefűzik azt is, hogy Danny és Mary a középiskolában már voltak egy koncerten, de valamit erősen titkolnak ezzel kapcsolatban. Ed-nek nem sok fogalma van a retro bandáról, úgyhogy odébbáll. Egészen a Hummer-ig, ahova beülve, egyből stukkert tolnak a fejéhez. Ebből mássz ki haver!

 

A főnök lebilincselve fekszik egy kádban, amíg rablója szétszedi a cuccait. A diskurzus során kiderül, hogy a gonosz úr, csak azt akarja ami neki jár. Ed szerint maximum a halál jár neki, ha sokáig húzza. Na erre a már csuklyátlan (Szökésben a megölt őr, Elit alakulat-Bull) emberünk álló helyből fejbe rúgja a tehetetlen milliárdost.

Eközben mit sem sejtve, Sam ügyfelei azonnal össze akarnak házasodni. Mert a férj jelölt szerint olyan szerencsét hoznak a gyűrűk, hogy így a házasság se lehet rossz. Las Vegas-ban mindenkire rájön a házasodjunk már meg, úgyhogy a tömött sorban álló jelmezes „papok” közül nagy nehezen egy női Elvis-t választanak. Remek döntés!

Az éjszaka közepén csörög Danny mobilja. Ed telefonjáról hívják, és beküldik az irodába, ahol további infókat kap. Mike-al várják a fejleményeket, és le nyomozzák, hogy honnan jött a hívás. Azon a helyen Ed kocsijában, az órája várja őket, és egy levél, hogy nézzék meg az e-mailt. Tehát trükkös a gonosz. Hiába trükkös, amikor a CIA-s veterán brunzolni szeretne, megkéri, hogy oldja ki a kezét. Ekkor hatalmas rutinnal berántja a kádba fogvatartóját, aki letép egy vas csövet, és először a végével üti barátunkat hasba, majd egy méterről izomból fejbe vágja vele. Annyira keményen csinálják, hogy még nekem is fáj. Sorozatokban nem szokott ez ennyire átjönni.

A házasság kötő teremben, zajlik a ceremónia, amikor betoppan a férfi Elvis, aki kb. 200 kiló, és verőembereivel vereti szét a templomot. Addig ő nekimegy Elvis-nének, így a Love me tender helyett, csak a verekedés hangját hallja a majdnem házaspár. A nagy kavarodásban a szerencse gyűrűk elrepülnek, és miután a majdnem férj megtapasztalja, hogy így veszít minden játékon, kilátásba helyezi a távozásukat.

Danny-ék közben megkapják az e-mailt, amiben 213 ezret kérnek Mr. Deline-ért. Egy helyesírási hiba is csúszott a levélbe. A magánhangzókat felcserélte, és ha ezt látná Grétsy Laci bácsi, biztos megállna egy szóra. Delinda ugrik be az irodába, és a két srácot a gép mögött ülve rideg arccal látva, egyből megkérdezi, hogy miért néznek pornót apja gépén. Nessa is hasonlóan előítéletes, amikor segítséget kérnek tőle. Ugyanis a 213 ezret valószínű elbukhatta valaki. Nessa privát feljegyzéseiben találnak is valakit. Gonosz úr közben beszélget a főnökkel, aki megmondja, hogy nem fizet érte senki váltság díjat, mert ez az utasítás, de még megegyezhetnek. Lószart, mondja a fogvatartó, és újból szájon vágással ajándékozza a tuti ötletet. Gyűlik a lista barátom, gyűlik!!

Ezalatt Sam megpróbálja a gyűrűt mindenek felett megszerezni, de dagi Elvis nem adja oda. Ugyanis a nő Elvis a felesége, és éppen válnak. A pajeszos menyecskét is meglátogatva, Sam igyekszik őket összeboronálni. Amikor meghallja, hogy az ügyfelei közben a reptérre mentek, véget vet a finomkodásnak. Bezavarja a rock & roll párt a kocsiba és kihajtanak a légi kikötőbe, ahol a szerencse gyűrű birtokában tesz egy próbát a majdnem férj a félkarú rablón, és nyer. Ennyi elég is ahhoz, hogy ott helyben összeházasodjanak.

Mike-ék miután rárontottak a wc-n egy ártatlan gyanúsítottra, átbeszélik a Duran Duran koncert történetét. Mary és Danny szemszögéből is halljuk az eseményeket. Mindegyikük úgy, emlékszik, hogy a másik leitta magát, lehányta az ő cipőjét, majd este még megpróbált aktust létesíteni, de az már nem jött össze. Közben újra telefonál gonosz úr, és az egyik kukába kéri a pénzt. Danny viszi is ki, megszegve az utasítást, aztán egy motoros a semmiből előtűnve elviszi azt. Reménytelen követni. Ed viszont nem reménytelen, maga mellett egy segg melegítős wc ülőke drótjait használva feléleszti telefonját, amivel egy mms-t küld a srácoknak. Fogvatartója viszont ekkor már a pénzénél van, megengedi a hideg vizet, hadd hűljön ki barátunk, és búcsúzóul szájon vágja egy olyan amerikai zseblámpával, ami ugye brutális nehéz.

Mike az mms-t böngészve megtalálja a popsi ülőke számát, és a gyártótól megtudják, hogy hova rendelték. Kiszabadul a főnök, és a Montecito bárjában Sly a „vízvezeték szerelő” várja. Nagy barátok, mivel még a CIA-s tetkó az alkarjukon is egyezik. Rambo szívesen hidegre tesz bárkit most is ha kell, de Ed inkább az elnöki lakosztályt adja neki a jégszekrénnyel. Ahogy nézegeti a bárpult csapját, az is fordítva van bekötve, mint a kádjában, ahol pépre verték. Gyorsan le is ellenőrzi a cső bekötőit, és meg is találja azt, akinek 3 évi kimaradt bére pont 213 ezer. Irány látogatóba. Nem megy üres kézzel, hanem mankóval meg egy vascsővel, amit oda is ad a rosszfiúnak, hogy kiegyenlített legyen a meccs. De Ed akkora könig, hogy így is törleszteni tudja fájdalmait, és akár meg is ölhetné, de a fojtogatás közben meglátja áldozata gyerekének képét, és megenyhül az apai szív.

Duran duran buli zajlik a Mistique-ben, Danny italt kap Mary-től, amit egyből fel is köhög. Lebukott Róka Rudi, aki légzsákos barátnőnket nem tudta akkor meghegeszteni! Tinci tánci, mindenki jól érzi magát, kivéve aki nem, de ugye nem kell kikezdeni a város legkeményebb casino-jával, a Montecito-val!

Címkék: las vegas
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.03.24. 06:55:22

És senki sem ismerte fel Stallonét, még Delinda sem! ;-)

Amúgy a Fred, a szerelő valamelyik szerepére utal?
süti beállítások módosítása