Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x03 – Féktelenül

2008. március 11. 14:06 - Windermere

Nathan és Haley lakásán vagyunk, ahol az a fiúk fő témája, hogy kínait, thait vagy olaszt rendeljenek, de mint kiderül nem élelemszerzésről van szó, hanem milyen származású legyen a sztriptíz táncosnő. Merthogy Tim esküvő utáni legénybúcsút akar szervezni Nathannek. Persze utóbbinak nem igazán tetszik az ötlet, de mivel Tim az állítólagos legjobb barátja, így belemegy. Haley is tud mindenről, mert ő is otthon van, mikor felvetődik az ötlet. A lányok sem restek, rögtön szerveznek egy ellen lánybúcsút Haleynek.

Lucas elmeséli Karennek, hogy volt bent Dannél a kórházban, és az bocsánatot akar tőle meg Karentől is kérni. Később bemegy Keithhez az autókereskedésbe, kiderül Dannek alá kéne írnia pár papírt, Lucas magára vállalja ezt a feladatot. Keith munkát ajánl neki, de nem vállalja. Viszont bemegy Danhez a kórházba aláíratni a papírokat, aki miután aláfirkantotta a nevét, megkéri Lucast, hogy egy fénymásolatot rakjon bele a páncél kazettába. A srác visszamegy a kereskedésbe, kinyitja a kazettát, majd meglepődve veszi észre, hogy az ő gyerekkori fotóival van tele.

Közben a kórházban kiderül, hogy Dan felépülése még messze van, fizikoterápiára még minden féle szívroham utáni terápiára lesz szüksége. Deb azt ajánlja, hogy fogadják fel a legjobb nővért a parti házba, hogy ápolja aput, de ő inkább hazaköltözne anyuhoz. Mint kiderül Deb rákérdezett az ügyvédnél, és sajnos a fiatalok házassága érvényes, nem tehetnek semmit. Dan szerint ez csak ideig-óráig tart majd, mert pénz kell nekik, dolgozniuk kell, és meglátják nem is olyan jó móka a házas lét.

A lányok egy buszban vannak, és a lánybúcsú első helyére tartanak, ami egy fehérnemű bolt. Itt egy rögtönzött divatbemutató után, Haleynek választani kell egy cuccot. Csajok mennek tovább a busszal, amikor az hirtelen lerobban. A sofőr hív egy szerelőt, aki pár percen belül meg is jelenik, és elkezd vetkőzni. Merthogy kiderül ő nem is szerelő, hanem táncos.

Srácok közben várnak, és várnak, és várnak az ő sztriptíz táncosukra, aki csak nem érkezik. Tim hogy feldobja a hangulatot, berak egy pornó DVD-t, amit az apjánál talál, és kiderül, a mostohaanyja van a filmen. Újabb srácok érkeznek a buli helyszínére, akik egy söröshordót cipelnek. Természetesen ezt észreveszi az épp ott járőröző Pircsi és Kriszta, és a srácok után mennek. Tim azt hiszi, hogy a két rendőrlány a sztriptíz táncosok, így elkezdi fogdosni őket. A csajok így úgy döntenek, beviszik Timet az örsre Bucihoz.

A lányok közben egy sztríptízbárban kötnek ki, ahol egy rúdtáncos egy gyors órát tart arról, hogyan is kell rúdtáncolni. Haleynek jut a feladat, hogy bemutassa mit is tanultak, de ő egy jól irányzott tigrisugrással elvéti a rudat, és beesik a színpad mögé. Kiderül Brooke hitelkártyája nem működik, így a lányok fizetségül ottmaradnak mosogatni. Haley viszont a fájós fejével inkább hazamegy.

A félresikerült buli után a srácoknál kezd laposodni a hangulat. Lucas elmeséli Nathannek, hogy megtalálta a fotókat a kereskedésben, mire Nathan elmondja neki, hogy hát ezért utálta ő Lucast ennyire. Majd Lucas felajánlja, hogy Nathan dolgozzon inkább helyette a kereskedésben, neki jobban kell a pénz. A fiúk végül hazamennek, Nathan egyedül marad. Ekkor állít be a táncosnő, akit az ifjú férj rögtön haza akar küldeni. A lány taxit hív, és amíg az autóra várnak Playstationözni kezdenek. A lány megunja, majd levetkőzik fehérneműre, és behívja maga után a hálószobába a srácot. Közben hazaér Haley. Majd a fiút látjuk amint vetkőzni kezd, és bemegy a hálóba. De kiderül Haley van ott! (Mi lett a táncos csajjal? Két vágás közben lelépett?)

Végül a szokásos zárójelenetek: Reggel Nathan céges kezeslábasban munkába indul – Brooke nem tud kivenni pénzt – Karen suliba megy – Dan meg haza, és Lucason támaszkodva biceg be a házba.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása