Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x02 – Csendes igazság

2008. március 08. 15:28 - Windermere

Ez a rész elég laposan indul, úgy az 5. perc után vettem csak fel a fonalat, de gondolom addigra a véletlenül a sorozatra kapcsoló nézők már tovább is álltak. De mivel nagymértékben támogatom a tizenéves lányok hogyvolt olvasási szokásait, ezért mégiscsak kreálok egy postot ebből az epizódból is. Valami ilyesmi történt az első percekben: Lucas zenét hallgat a földön fekve a szabadtéri kosárpályán – Azt mondja a doki Debnek Danről, hogy nem szabad elszomorítani a fickót, mert Főnix effektusa van (tűzben megsemmisíti önmagát, és újraszületik?) – Nathan faggatja Lucast, hogy miért jött vissza, és miért ilyen rohadt rövid a haja, és kisakkozta-e már, hogy Haley a rokona lett? – Brooke feltölti Peyton adatait egy társkereső oldalra.

No, végre eljutunk valami történéshez is. Lucas előadja Peytonnak és Brookenak, hogy a segítségüket akarja kérni ahhoz, hogy szervezzenek egy bulit Nathannak és Haleynek, mert ugyan mindenki lehidalt az esküvő hallatára, de senki nem gratulált nekik. Ráadásul mindenki azt meri feltételezni, hogy a lány terhes. Majd elmondja a csajoknak, hogy reméli együtt egy édes nyerő hármas lesznek, igaz így utólag megalázva érzi magát a levélben írottak miatt. A társkereső oldal kedvéért, Brooke lefotózza Peyton hátsóját, aki volt olyan csicska, hogy lehajolt a direkt eldobott könyvért. Később a lányok azon filóznak, vajon mi állhatott a levélben.

Haley elmegy Debhez, hogy bocsánatot kérjen amiatt, ahogy bejelentették a frigyet, és elhívja Debet a partijukra, mire a csaj kiakad, hogy milyen dolog, hogy após haldoklik, ők meg buliznak. Persze ezt Haley rögtön elmondja Nathannak, az meg vissza az anyjának, aki azzal vág vissza, hogy Dan még nem is tudja a nősülést, ezek után biztos meghal. Haley közben hazamegy a szüleihez, plüssmacit szorongatva elmeséli meghurcoltatása történetét, mire anyu azt bírja válaszolni, hogy btw a kutya lehányta a macidat.

Keith beállít Karenhez, és elmondja neki, hogy míg Dan felépül, átveszi tőle az autószerelő műhely vezetését.

A nyerő hármas a buli helyszínét díszíti, mindenki a saját kvalitásai alapján, Peyton rajzol, Brooke pedig óvszereket fúj fel. Mouthra bízzák, hogy szerezzen be szerpentin-sprét, aki valamit nagyon benézhetett a boltban, mert később a bulin flakonos sajtszószt nyom egy haverja nyakára.

Dan szerint Nathan feladja a kosarazást a felesége miatt (nohát, mégsem kapott újabb szívrohamot a hírtől), majd megkéri, hogy küldje be hozzá Lucast. Nathan szól is a srácnak, de egyben figyelmezteti is őt, hogy maradjon tőle távol, mert rácseszhet. Valami lehet a dologban, mert Karen is ugyanezt mondja. Aztán tényleg, ugyanis később Dan megígéri Debnek, hogy visszaszerzi Nathant.

Whitey edző meglépett a kórházból, és Keitht puhítja, hogy menjen be Danhez, aki igaz, hogy egy paraszt, de mégis legyen Keith a jobb testvér. A fickó be is megy, és Dan előad egy szívhez szóló történetet, miszerint ő nem volt jó apa, férj meg testvér, mert mindig csak a sikert hajkurászta.

A partin mindenki a házasokat ölelgeti. Deb mégiscsak eljön, és ajándékot is hoz, de gyorsan eltűnik, mikor Haley szüleinek akarják bemutatni. Utóbbiak viszont beszámolnak arról, hogy ők egy lakókocsival nekivágnak a világnak. Megjelenik Whitey edző is, aki egy babatakarót ajándékoz a fiataloknak. Brooke is tovább cukkolja Haleyt a terhességével, mire az megvillantja a fogamzásgátló tapaszát.

Közben egyre több srác érdeklődik Peyton után, kiderül a társkereső oldalról ismerik. Debet végre sikerül elkapni, és találkozik Haley szüleivel, akiknek azt vágja a fejükhöz, hogy lehetett volna annyi eszük, hogy megállítsák a fiatalokat, mire a lány beszól neki, ha nem képes bulizni, húzzon haza. Ezután sorra szót kérnek az emberek, és az ilyenkor szokásos nyálas beszédeket lökik.

És végül a zárójelenetek: Peyton törli a társkeresős profilját – Karen fősulit keres – Keith öltöny-nyakkendőben bemegy a műhelybe – Lucas meg Danhez a kórházba.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása