Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x09 - Idegen az ismeretlenben

2007. december 11. 15:17 - sixx

Jaj, most kijár nekem a faszkorbács, meg a hogyvolt olvasók megvetése, köpködjön, aki ér: azt hazudtam, hogy a harmadik évadban nincs is szar rész, biztos azért, mert tudatalatt kitöröltem az agyamból ezt a borzalmat, ami pénteken volt. Robert Heinlein kiváló regényének a címét hiába nyúlták le, a szar becsomagolva is szar marad: ez a rész volt minden Lost idők legunalmasabb 42 perce, ez van.

<

Szójerék eveznek visszafelé, közben előkerül a rész egyik főmotívuma: Katinka visszamenne Dzsekkért, Szójer meg nem, mert a doki megmondta, hogy ne menjenek. Ez nagyon sokszor előjön majd, nem emlegetem fel állandóan, mert így is fájdalmas erről a részről írni. Ha már Dzsekk, átköltöztetik Szójer elhagyatott kérójába, egy ketrec összkomfort. Juliet meg megy sittre, hiszen rosszalkodott. És előkerül egy meglehetősen ronda asszonyság is, na ő a seriff. Mert itt ilyen is van.

Flesbekk, dokink Thaiföldön ereget sárkányt, és ismerkedik meg egy valószínűtlenül vékony nővel, akit később többször is megdug, majd arra kényszerít, hogy érthetetlen üzenetet varrjon a felkarjára, amit csak a nagyon ronda seriffasszony bír elolvasni, és ami mellesleg külföldieknek nem jár, és ezért rettenetesen elveri egy pár suhanc. Ennek örülünk. És igen, ennyi a flesbekk, ne is emlegessük többet. A szigeten közben kiderül, hogy a klasszikus, szemet-szemért elveket követik Benék, azaz Juliet ki lesz nyírva, mert lelőtte Dannyt.

Ez a sorozat többi része szempontjából nem jó hír, így Dzsekk inkább összebandázik a lófejű csajjal, akit mindenki Ben lányának tart, és feláldozza magát, na persze hogy, hiszen ő a hős doktor. Bevállalja, hogy gondozza Bent, aki nélküle még a budira sem fog tudni többé kimenni, és ez így jól is van - cserébe Juliet kap egy fasza Dharma billogot a derekára, Dzsekk pedig egy ígéretet, miszerint majd egyszer elmehet innen Juliettel együtt. Ja, és az is kiderül, hogy a halottnak hitt, és korábban elrabolt stewardess és a kiskölykök jól vannak, a Dharma család tagjai, és kaptak új ruhát, meg plüssmacit.

Szójerék visszaérnek a saját szigetükre, majd a szerelmi bánattól sírva picsogó Karltól megtudják, hogy az ádörök faluja is itt van valahol, sőt, van nekik kertjük, meg minden egyéb olyan dolguk, amiért a parti népség simán ölne. Ja, és Katinka pofánvágja Szójert, mert az köcsög vele, és nem mondja ki, hogy szereti, meg minden. Pedig Katinka kurvára nem is Szójerbe van beleesve, hanem Dzsekkbe. Ez volt a Barátok közt áthallás. A minden bizonnyal súlyos tudamódosító szerek hatása alatt készült epizód végén Jack elhajózik az ádörökkel vissza a szigetre, jövő héten sokkal jobb résszel folytatjuk.

Címkék: lost
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenda 2007.12.11. 16:16:25

... egy ketrec összkomfort :> lol

Mirko 2007.12.11. 17:38:11

Rákerestem a Google Images-ben, és minden jel arra mutat, hogy Bai Ling kifejezetten szereti melleit villogtatni. Sajnos.

doktor.dikhed 2007.12.11. 18:41:51

Vannak mellei?

Mondjuk a Lostról 1 szezon után lejött, hogy lehúzás az egész. Eleinte egy ötletes, érdekes sorozatnak tűnt, tehetséges színészekkel.

Aztán kiderült, hogy a készítők csak keresni akarnak vele, egyáltalán nem áll szándékukban lezárni bármit is, vagy megmagyarázni néhány dolgot, és a következetlenül megírt karakterek is önmaguk paródiájává váltak. Voltam olyan hülye, hogy még a 3. szezonba is belenéztem, szóval tényleg addiktív, de egy idő után már nem szórakoztató. Időpocsékolás.

El kell szakadni tőle. ami szar, az bukjon.

Gabba 2007.12.11. 19:07:45

doktor.dikhed, erre sztem felkapja a vizet a sokmillás rajongótábor...

Én nem vagyok nagy fan, de azért ez a rész is megért volna egy hosszabb hogyvótot, de mit tehetünk, ha sixxnek nem fexik.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.11. 19:11:04

eccerűen fizikai fájdalmat éreztem, miközben néztem, ráadásul én fordítottam a dvd-re is, így harmadjára nem voltam képes többet kiizzadni magamból.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.11. 19:14:28

Na, a következő lesz semmi... illetve pontosan hogy semmi lesz (ha jól emlékszem...) Jönnek a hideg napok! :-(

candyperfumegirl 2007.12.11. 19:50:07

Vázz, ez az epizód valóban tökéletesen definiálja a dögunalom fogalmát, fájdalmas volt. Bár én most, hogy már harmadszorra néztem (tesztelem a tűrőképességemet) már kínomban képes voltam röhögni olyanokon, hogy a tökéletesen dráma-mentes pillanatban kurvára drámai háttérzenére Jack drámainak szánt arckifejezéssel Achara arcába ordítja, hogy tetoválja rá a feliratot. So fucking what? Hozzá Matthew Fox fájdalmas erőlködését látni külön "élmény" volt.
Ezen már tényleg csak röhögni lehet, annyira szánalmas, de a 3. évad többi epizódja ismeretében megbocsátom nekik ezt a részt.

candyperfumegirl 2007.12.11. 19:55:30

A szerelmi háromszöggel kapcsolatban amúgy nem értek egyet, Kata azért rágott be Szójerre, mert azt mondta, hogy csak azért feküdt le vele, mert megsajnálta, pedig a nők nem így működnek, és ez egy kurva nagy sértés volt, meg is értem, hogy kiosztotta Jamest. Ha Dzsekket szeretné, vele dugott volna, ez ilyen egyszerű.
De amit az írók ezekkel néha művelnek, az már kegyetlenség a javából, több következetesség nem ártana, de azért ezen a ponton még ki lehet rajtuk igazodni szerintem.

s3v3n 2007.12.11. 22:15:19

szerintem nem volt olyan katasztrófális.. az elöző 2 részhez képest nyilván egy nagy semmi volt, de elszórakoztatott. az ezutáni részek viszont mind jók.

doktordikhed... lol. minden sorozat a pénz miatt készül.

amúgy egy mystery dráma mitől mystery szerinted, attól ha mindent megmagyaráznak azonnal?

f3 2007.12.12. 08:35:37

Közepesen unalmas rész volt. Néhány jó jelenettel. A flahbacket ki lehetett volna hagyni. (Habár az biztosan benne van a Matthew Fox szerződésében, hogy mindegyik részben egyszer legalább sírnia vagy szenvednie kell. Nem lesz Grace Klinika Lost crossover? :)) ) A ketrecben Jacket néző Dharma látogatói csoport nagyon jó volt! És Juliettet is mindíg öröm látni :)

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.12. 10:48:07

És Juliettet is mindíg öröm látni :)
Ez esetben ajánlom neked az előző posztot :-D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.12. 11:03:54

Hú, hát ez jó rövidre sikerült :-) Már majdnem azt írtam, hogy ez volt eddig a legrövidebb hogyvolt, amit olvastam, de aztán rájöttem, hogy volt egy Hősök rész (hogyvolt.blog.hu/2007/07/12/hogy_volt_hosok_1x20_ot_ev_mulva), amiről azt írtad, hogy fölösleges volt, ezért nem részletezed. A vicc az, hogy szerintem soha annyi komment nem érkezett egy hogyvolthoz sem (számszerint 246), mint ahhoz, mivel mi meg nem értettünk veled egyet :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.12. 11:05:34

adott volt, hogy senki nem fog egyetérteni velem, de tartom magam az akkori álléspontomhoz, sőt, egyre inkább úgy érzem, hogy a második évadból eddig jó, ha 4 epizódnsk vot értelme, a többit össze lehetett volna csapni kettőbe.
süti beállítások módosítása