Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X68 – Rá, rá, ráv jor bót!

2021. január 21. 11:23 - Laura Ingalls

 

kepernyofelvetel_315.jpg

A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a törődést.
A nyomoroncok tegnap reggel biztosan érezték a törődést, mikor Mozart Requiemjére ébredtek. Igazán humoránál volt a Johnny aki ezt az ébresztő muzsikát választotta. A gyászzene tökéletesen illik a reggeli hangulathoz. Mivel a büntisúlyokkal kellett aludni, az éjszaka mondhatni álmatlanra sikeredett sokaknak. Robi 10+ kilóval próbált aludni, majd reggel elkészülni. Mó nem zavartatta magát, ledobta a kéretlen terhet és berongyolt a budiba egy utána visszaveszem!-mel. Ebbű bünti lesz komám!
Bálint hangulata is igazodik a zenéhez, amikor meglátja a konyhát. Mindjárt eret vág magán, vagy inkább a többieken. Ezt a disznóólat! Mosatlan edényhalmok, mindenféle lom és el nem pakolt ennivaló, ételmaradék a pulton. Innen nézve is borzalmas látvány, hát még amikor ott állsz a csatatér közepén és azt mérlegeled ezt most el kell pakolnom, vagy egyenként fojtom meg egy kávéskanál sósavban a lakótársaimat. Sósavat nekik azt mondom, de Bálint nem ilyen véres szájú és kegyetlen, így legyint egyet. Dögöljetek ti meg, lefosom.

kepernyofelvetel_298.jpg

kepernyofelvetel_299.jpg

 

kepernyofelvetel_301.jpg

kepernyofelvetel_303.jpg

kepernyofelvetel_304.jpg

Ökomókus Csilla néni tartja az első órát. Kukázzunk gyerekek, nézzük meg hogyan megy a szelektív hulladékgyűjtés. A szelektálás jól megy, viszont a szerves kukában csúnya dolgok vannak. Az első bűnjel a banánhéj. Igazi komposztálóba ilyet nem teszünk, mert tele van kemikáliával. Viszont nincs bünti, mert most igazi komposztáló sincs. A következő bűnjel egy félig elfogyasztott kakaós csiga. Ej, ej, ej, szégyelljétek magatokat! – jön azonnal a dorgálás. Éééés … Vivi előhúz egy egész rántott húst! Retorzió lesz és skandallum! Borzalom! Mi-hi-hi-ért csináljátok ezt? Mert két napig a pulton volt és nem akartam, hogy valaki megegye a romlott húst! – feleli Robi. Most derül ki, hogy Virág amellett hogy nem túl okos, még rendetlen is. Nem teszi vissza az ételt a hűtőbe, nem pakol el maga után, sőt a hűtő ajtaját is nyitva hagyja. (Meg sem lepődöm azon, hogy a konyha úgy néz ki ahogy, mert most Virág a villamester.) Virág az egész jelenetből a következőket emeli ki a riportban: Vivcsó volt a hülye, hogy megmutatta Csilla néninek a rántott húst, mert égő. Egyébként is, Virág rántotta a húst és milyen dolog, hogy ezt dobják ki. Az a tény, hogy ha beteszi a hűtőbe nem romlik meg és nem kerül a kukába, az nem jut el az egybites agyáig. Miután vége az órának Bálint rákiabál Vivire, hogy nem kellett volna kivennie a húst a kukából, Dani és a többiek csatlakoznak. Vivi azzal védekezik, hogy tele volt a kuka ételmaradékkal. Jól tetted, hogy kivetted, ne dobjatok ki ennivalót! Pont. Ezután Bálint mégis önkritikát gyakorol és hozzáteszi, hogy mindenki nyakig benne van a pazarlásban. Ennyike.
A házi feladat az, hogy a lehető legtöbb műanyagot távolítsák el a lakók a villából. Elkezdenek dobozokba, üvegekbe és poharakba kiönteni mindenfélét (tejet, testápolót, öblítőt, olajakat stb.), de erősen döcög a folyamat. Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, Mó hangot ad annak, hogy ez a környezetvédelem nem az ő kenyere. Átfogalmaznám helyette: ez SEM.

Itt van újra Uncle Andrew és a kezdő csoportnak tart fejtágítást. Vivi bombasztikusnak hívja az ő kis négyesüket és nem áll messze a valóságtól. Le a kalappal Andrew előtt, én kockásra marnám magam Mercitől, Virágtól, Vivitől és Danitól. Bemelegítő beszélgetés – erős túlzás a beszélgetés szó – után éneklős feladat van. Megkapták leírva a Raw your boat liriccset és miután átbeszélték, el kellene énekelni. Uncle Andrew számtalanszor mondja hogy „Ró jor bót", mire simán elkezdik ’Rav’-val és mikor fordítani kellene a szuperprodukció után a szöveget, Merci a „Ró” elhangzása után instant rávágja ’Ráv’. Küzd, mint malac a jégen, de közös erővel sikerül összehozni egy kissé móricka fordítást. Merci hűen példázza mit is csinál a nyelveket nem beszélő egyszeri magyar: egyre hangosabban beszél és kalimpál. Minél nehezebben megy a fordítás, annál hangosabban mondja a szavakat és különböző kézmozdulatokkal segíti az érthetőséget. Uncle Andrew is fennhangon beszél, hogy pariban legyenek. Milyen érdekes, hogy ilyenkor sehol sincs Merdzsó cincogása. Rá sem lehet ismerni! Ezután mágnestáblán kell állatokat összepárosítani színekkel. Andrew mondja melyik állatot milyen színű korongra tegyék, az ovisok meg több kevesebb sikerrel végrehajtják az utasításokat. Kretén Dániel picit megakad a circle szónál, circle-purple, Virág don’t segít, aztán valahogy mégis összejön ez a feladat is. Merdzsónak gondoz okoz, hogy a shitet, vagy a sheepet rakja a megfelelő színű körre, nekem meg közben bevillan a Drót és a bűvös szó a kormányzótól (vagy csak polgi?): Shiiiiiiiiiit!
Míg Vivi kisebb sikereket ér el a nappaliban az angol óra közben, a hálóban Özvegy Éleslátásúné, Mó, Robi és Bálint rajta nevetnek. A téma az, hogy Vivi úgy alakítja a tevékenységeit, hogy Bálint közelében lehessen. Nekem ez nem vicces sorry. Ez már a sokadik, hogy a barátai Vivin nevetnek és nem vele. Értem én, hogy kiakasztó lehet nap, mint nap vele lenni, de ez a képmutatás netovábbja.

Akrojóga. Vivcsó újra visít. Mivel a feszítés nem megy neki, a belső feszültség enyhítését hangeffektekkel oldja meg. Mindenki azzal dolgozik amije van, nem? Egyébként meg egyre ügyesebb. Amíg az erő az akrojógásokkal van, addig Merdzsó valahogy kezd átbillenni a sötét oldalra. Behívja ugyanis Mót a nyugiba, hogy a maga kis egysejtű módján megtartott prezentáció keretében / útján rávegye az úriembert, hogy megd.gja. Nem kell ezt szépíteni, ezt szeretné már hetek óta. A következőkkel akarja vonzóvá tenni magát: a lány (tehát Merdzsó) érett nő, lakott már egyedül, dolgozott már gyárban és bejárta már … majdnem egész Magyarországot. Most őszintén. Ezt az ajánlatot ki tudná elutasítani? Segítek: Szlépka Armand Úr. Sértődés a vége természetesen. Merdzsó nem bír magával, pedig ő is érzi, hogy ez egyre megalázóbb. Awkward.

kepernyofelvetel_343.jpg

kepernyofelvetel_345.jpg

kepernyofelvetel_346.jpg

kepernyofelvetel_347.jpg

kepernyofelvetel_348.jpg

kepernyofelvetel_349.jpg

kepernyofelvetel_350.jpg


Kezdetét veszi a mai hangszeres 5 perc. Míg a furulyás szekciónak Bálint segít elsajátítani a Dance Monkeyt és a billentyűsök a nappaliban gyakorolnak, addig Vivcsó gitározni tanul a nyugiban. Ha lehet egy véleményem: mivel nincs zenei előképzettsége, sem hallása, sem ritmusérzéke bátor vállalás a kezébe nyomni egy gitárt, de éljenek a kihívások azt mondom!
Míg Vivi lelkesedéssel pótolja a hiányosságait, Merdzsó akkorákat ásít a nappaliban, hogy látni mit ebédelt. Ő nem tudja, nem érdekli, nem csinálja és egyébként is mikor fújná a hangszert „az oxigén kimegy A agyából”. Viszont bele akarna sípolni az előadásba, mert csak úgy random szeretné fújkálni a furulyát. Oh boy, ez kibírhatatlan.
Egyelőre addig eljutottunk, hogy Vivi penget az egyik kezével, a másikkal meg igyekszik lefogni a húrokat, de az akkordok nem felismerhetőek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Robi nem ismerte fel, hogy Vivcsó a Dance Monkeyt gitározta. Nem baj! Innen szép nyerni, hajrá Vivi!
Nem bírom szó nélkül hagyni: Ancsa sokadik alkalommal humorosnak szánt megjegyzésekkel nyírja a kedvenc gyökereimet. Ideje önkritikát gyakorolni Anikó: 1. nem vagy vicces, 2. nem a zenetanárnak kellene felmondani, hanem sokkal inkább neked egy-egy ilyen jól sikerült összefoglaló után, 3. csak egy féllel vagy okosabb, mint akiket kritizálsz, 4. az első három együtt, 5. megérett a meggy.

kepernyofelvetel_356.jpg

kepernyofelvetel_357.jpg

kepernyofelvetel_358.jpg

kepernyofelvetel_359.jpg

kepernyofelvetel_360.jpg

 

kepernyofelvetel_361.jpg

kepernyofelvetel_362.jpg


Auntie Eleonóra nekem nagyon fura. Ma kicsit kilóg a lóláb. Hosszasan beszél és azt vettem észre, hogy elkezdett idegesíteni. Erőltetettnek érzem ahogyan beszél és azért mert választékosan próbálja kifejezni magát, de nem akar neki összejönni. Én például nem szoktam tudatosan tudni valamit, hanem tudatosan csinálok valamit, vagy tudom, hogy mit csinálok. A szokásaimat sem szoktam letenni, hanem változtatok rajtuk és az érzelmeimet nem változékonyan fejezem ki, viszont ha mindenáron ezt a szót akarjuk használni, akkor változatosan. Az egész bejátszó alatt inkább ezen kattogok és emellett elhalványul a téma, hogy miért beszélnek csúnyán a gyökerek. Viszont új erőre kapok, amikor a herevakarás kerül szóba. Miért fogdosod, s vakarod non-stop a zacsit Kretén? – kérdezi Ms. Illem. Há’ mer’ tripperes lett a trapperem…- mondja Kretén. … Az én világomban mindenképp így hangzott a válasz. Egyébként meg mindegy is mit hadovál, hogy bemelegszik és nagyon izzad, vagy szűk a gatya és igazítja vagy bárakármi miatt is, de nagyon tré amit csinál, így Kretén és Mó szuszpenzort kapnak 24 órára. Mót nem hatja meg, hokizáskor is ezt viseli. Viszont Kreténnél az ellenkezőjét fogják elérni, mert a majom folyamatosan igazgatni fogja a csomagját a műanyag burok miatt. És már látjuk is ahogy prezentálja az előző mondatomat.
Megmondom én mit kell csinálni: nyissz! Problem solved. Question?
Jah és egyébként a büntisúlyokat mindenki levehette magáról, kivéve Mót, mert neki az a büntetése a reggeli súlytalan wc-zés után, hogy visszavonásig viselnie kell mindet. Nemcsak a szavaknak, hanem a tetteknek is súlya van. Muhahaha!

Az esti adásban Merci idegösszeroppan, amit ki más okozhatna, mint Mó. Ha nem lenne ez elég baj, még meg is fogják büntetni, mert nem viselte a szuszpenzorát másfél órán keresztül. Őrület mik vannak. Ezt viszont már nem én hogyvótozom, jövő héten találkozunk. Pusszantás.

954 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.21. 23:33:14

A popsi az új pini, Lóbelt 2021 Múja? Akkor nem lesz benne az utolsó 3-ban

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 23:35:08

@Kosztarika: mindig a vicc jut róluk eszembe, h kuss, ott fúrok lyukat magamnak, ahol akarok..:))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 23:36:37

@ppupu: Csak nehogy eljussanak odáig, amivel Mercike mindenkit sokkolt, amikor kijelentette, hogy ő felvágná, megnézze, mi van belül. :D Remélem, Lóbeltnek több esze van ennél, nem cseszheti el egy ilyen szállal.
@Krétagarbó: Bizony.

ppupu #Fantom for President 2021.01.21. 23:39:49

Virágszálaim eldobom a billentyűzetet, olvasok egy kicsi aztán még lehet vissza nézek egy kicsit.

Viszont kezdek aggódni Vadmalac miatt, remélem nem lett belőle pörkölt.

Ármándójózsi 2021.01.21. 23:42:24

Ha nem lenne bent Dani, vagy Virág ez egy kurva jó, élvezhető műsor lenne és fogadjunk, hogy mi is többet írnánk róla itt. Még Kuszafog is feljönne és itt a válasz arra a kérdésre, hogy mi lett volna ha nem szerelmesedik bele abba a csicskagyász vadállatba. Ettől még ő egy gonosz törpe marad, de tudna vidám pillanatokaz is okozni. És igen, nekem ez az igazi való világ, ahol még a veszekedések is ilyen Merci-Moh szinten zajlanak, ahogy ma láttuk és nem az üvöltözős, alázós alja szinten...

Kosztarika 2021.01.21. 23:43:40

@ppupu: a vadmalacokra vadászati tilalom van. De a sékelekért kinyírhatták. :(

Ármándójózsi 2021.01.21. 23:45:02

@Kosztarika: Mondjuk én is aggódom érte és most nem a sékelek miatt... :(

.Zsu 2021.01.21. 23:45:05

@ppupu: szija teveúr, majd ha még visszanézel meséld el mit olvastál :)

Kosztarika 2021.01.21. 23:46:09

@Ármándójózsi:
Imádom azt az okos kis fejedet.
(amelyik a nyakadon van!)
Buksisimi :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 23:47:20

@Kosztarika: Zavarba hozol... (elpirultam smiley)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.21. 23:48:06

@ppupu: Jó éjt! :-)))
Fálki sincs.
@Ármándójózsi: ekg.

Mára én is eltolom a bringát. Jó éjt nektek! :-))))

Gia 2021.01.21. 23:49:25

Bála elintézi,hogy Vivi menjen párbajozni..
Egyébként amikor Vivi az ágyon ülve vigyorgott egészen szép volt.Jól áll neki a mosoly és a copf.

.Zsu 2021.01.21. 23:50:24

@Ármándójózsi: hiányzik innen a vadmalac.
a judaista népnevelő bizottság figyelte az internetes tevékenységeit, és a rabbija eltiltotta őt tőlünk.

Kosztarika 2021.01.21. 23:52:47

Miután az állatkert bezárt, a nyúl és a teve is alszik már, még megnézem Renátó videóját és elmegyek rémálmodni.
Jóccakát mindenkinek. :)

Ármándójózsi 2021.01.21. 23:53:44

És ugye még azt mondják, hogy ennek a műsorfajtának nincs jövője... Olyan biztosan nincs, amilyen irányba megy évadról évadra, de sokan mondtuk már, hogy az ilyennek, amit ma láttunk és nagyrészt a belevalóban, annak szerintem lehetne. Persze mi itt többségében ezt szeretjük, mert könnyed szórakozást akarunk, felhőtlen nevetést, elgondolkodást, izgalmas esélylatolgatást. És nem folyamatos fejet fogást, szemeltakarást, kínos pillanatozást, és emellé tömény unalmat...

Krétagarbó 2021.01.21. 23:54:54

@ppupu: @Kiégett Hobbynyúl: jó éjt!

Én is megyek, see you soon:)

.Doktor.Szöszi. 2021.01.21. 23:56:10

@Kosztarika: ha nagyon mazochista vagy, van egy első része is a videónak XD
jóéjt!

Ármándójózsi 2021.01.21. 23:57:43

@.Zsu: Lehet, hogy ez történt??? De vajon m lehet az oka? A kapzsiság? A szószátyárkodás? A kapcsos zárójelek használata smiley-nak??? Ki tudja...

Malackaaaaaaaaa!!!! Ne törödj a látszattal, mi igazából szeretünk!!! <3

Ármándójózsi 2021.01.21. 23:58:59

A nyugovóra térőknek jó éjszakát, szép álmokat!!! :)

.Zsu 2021.01.22. 00:00:18

@Ármándójózsi: fogok mostmár szerezni nézettségi adatokat, mert érdekelne h melyik korosztályban igazán nézett. tippre akik a VV indulásakor voltak fiatalok, belőlük maradt egy masszívabb nézői kör.
de kikéne termelnie egy fiatalabb nézői csapatot is, h fennmaradjon, de nem hiszem h ebben sikerrel járna.

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:01:21

Mist ébredtem :)! Történt valami érdekes?

.Zsu 2021.01.22. 00:02:53

@MsIreneAdler: khm, háát, én egy dolgot ki tudnék emelni :DD

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:03:39

@.Zsu: emeld már ki nekem lécci, ha ráérsz :D!

SirLemming 2021.01.22. 00:04:16

Malac tegnap is failholtra melózta magát.
Vagy csak elhasználta a havi karakterkvótát.

SirLemming 2021.01.22. 00:05:15

@.Zsu: Bálintnak kukija van és nedves a bőre ha zuhanyzik? :D

.Zsu 2021.01.22. 00:07:02

@MsIreneAdler: találd ki ezek közül melyik:
folytatódott az önfejlesztő hét
marci és moha torzsalkodtak
fru nézegette a naptárját
bálint meztelenül fürdött

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:08:53

@.Zsu: Jó, végülis az én okoskodásom is tulajdonképpen csak tipp, mert én (mi) ezt szeretnénk látni, aztán lehet, hogy az meg másokat, innen körön kívül nem érdekelne, de azért ezt kétlem.
Az első széria volt az etalon. Azt kellene tudni "másolni", persze új ötletekkel stb. Meg tudta verni az előbb indult BB-t, mert sokkal érdekesebb, változatosabb volt. És ebben tagadhatatlan érdemeket szerzett Á. A. A kinti programok, a belátogató vendégek, a sokkal komolyabb és ötletesebb tematikus hetek és a sokkal jobb szereplőválogatás kiegészítve a sokkal motíváltabb stábbal, akinek kihívás volt elkészíteni magas színvonalon azt a műsort.

Nosztalgia OFF

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:08:54

@.Zsu: meztelenül?? Ne már! Azannya :D
(Bálint csupaszon is jóféle, én ezt már az elején megállapítottam)
Ja meg a többi izé amit írtál az is érdekes ám :)

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:11:32

@MsIreneAdler: Összefoglalom Neked. Bálint belepisilt a zuhanyzóba. Ahogy minden rendes pasi és szerintem nő is teszi. :DDD

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:14:50

@Ármándójózsi: ezt honnan tudjuk :)? Mármint ha diszkréten odapisil az nem látszik.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.22. 00:17:31

@MsIreneAdler: már fent van az rtlmoston a belevaló :DD

.Zsu 2021.01.22. 00:17:39

@Ármándójózsi: én akkoriban még kisleány voltam igencsak, de emlékszem h nekem eleinte a BB sokkal jobban tetszett, és a VV nagyon nem volt szimpi.
aztán bele bele néztem, és persze megszerettem, a Villarappet pl a mai napig kívülről tudom :D
nincs igénye a csatornának arra h fejlesszen ezen a formátumon. ami kb most is újdonság az a tiktokozás, meg a nagy lepukkantság. sajnálom ezt, mert sztm tök jó formátum.
és én abszolút veled vagyok, és nekem is a maihoz hasonló hangulatú VV-k jönnek be.
(mondjuk akkor is nézzük ha szar...:D - de ez egy speciális faja a lakosságnak:))

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:19:24

@.Doktor.Szöszi.: oh, köszi szépen, de félek úgy megdobogtatná a szívem, hogy utána már nem tudnék visszaaludni :)

.Zsu 2021.01.22. 00:19:48

@MsIreneAdler: a Józsi figyel ezekre a pisilős dolgokra.

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:21:57

@MsIreneAdler: Premier plánban mutatták és miközben Mohával beszél, kecsesen lefelé írányítja a szerszámot a kezével ahogy kell és ott is a golden shower, csak a lefolyóba. :DDD

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:22:21

@.Zsu: jó, neki nem vonja el a figyelmét Bálint maga, szóval tud ilyesmire is koncentrálni :D

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:24:16

@Ármándójózsi: ja, hogy nem egyedül volt... Hát mondjuk egy közös zuhanyzás alkalmával nem biztos, hogy szeretnék oldalba brunyálva lenni :D. (Bálint ide vagy oda)

Pink Martini 2021.01.22. 00:25:06

@Ármándójózsi: nekem úgy rémlik, a korábbi szériákban mintha több játékos lett volna képes értelmes(ebb) mondatokban kifejezni magát. Bár lehet, hogy csak az idő szépíti az emlékeket....

.Zsu 2021.01.22. 00:26:03

@MsIreneAdler: igenigen. más szemmel nézi.
engem a kezdeti sokkos állapot, mert erre nem voltam felkészítve, elvonta a figyelmem. :)))

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:26:11

@MsIreneAdler: Áááájjjjj, egyedül volt a zuhanyzóban, azért is mondom, hogy ment a lefolyóba, Moha fogat mosott közben. :D

.Zsu 2021.01.22. 00:27:49

@MsIreneAdler: :D :D :D
értem, akkor te a brunyálás előtt húzod meg a határt :D

hhogy ily késői órán toppantál be? fárasztó nap volt?

.Doktor.Szöszi. 2021.01.22. 00:30:31

@.Zsu: tényleg belepisilt...megnéztem...a biztonság kedvéért kétszer is...XDD

Ármándójózsi 2021.01.22. 00:33:04

@.Doktor.Szöszi.: Nem hisztek nekem mi? :D Sólyomszem!!! :DDD

SirLemming 2021.01.22. 00:34:18

@.Zsu: Bocsi, spontán jött. :)

Megyek csicsika az állatkert többi tagja már rég húzza a lóbőrt.

(Jó Bálintozást nektek aztán) álmodjatok szépeket.

.Zsu 2021.01.22. 00:34:56

@.Doktor.Szöszi.: elhittem én már akkor is amikor @Ármándójózsi: írta :))
de azért fő a duplaellenőrzés Szöszi ;))

.Zsu 2021.01.22. 00:36:34

@SirLemming: jaj dehogyis, mulattam a kommenteden :))

jóééjszakát!
lassan én is ágybabújok szokás szerint még telóról lehet benézek.

pusszantás!

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:39:02

@Ármándójózsi: oh, akkor még van remény! Bálint, zuhanyzom veleeed!!

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:41:47

@.Zsu: ja, hát valahol meg kell húzni, nem? Ha engedem a pisit, mi lesz a következő, amit leművel a zuhany alatt :D??
Igazából az egész hét rohadt fárasztó volt, a mai nap különösen, de ez egy jó nap volt legalább :)

MsIreneAdler 2021.01.22. 00:53:15

@.Doktor.Szöszi.: asszem a solyóm szeme elaludt :D

.Doktor.Szöszi. 2021.01.22. 01:00:26

@MsIreneAdler: nagyon úgy néz ki :D

mindenki alszik, megyek én is...

jó éjszakát!

PYT 2021.01.22. 04:49:55

@.Zsu: @Ármándójózsi: @vágtázó vadmalac: annyira de annyira veletek vagyok ebben, az elmúlt két nap öfije nagyon tetszett, olyan jó kis klasszikus reality fílinget hoztak, de még a Belevalók is, főként a mai, nagyon top volt - oké, kivéve a wc-ben oralizáló (hogy is híjják ezt abban a szubkulturában, human toilette? vagy vmi ilyesmi, Fálki jobban tudná;)) szal, a proli-párost én szívesen elfelejteném, ők már nagyon uncsik és szánalomra méltók is egyben, mert a világon semmi egyebet nem hoznak, mint a perma szexet, de annak is a legaljább fajtáját, én nemtom, miért, de valamiért annyira de annyira taszítóak... Ettől eltekintve most jó a műsor, ezt az irányt kéne megtartaniuk a szerkiknek, szerintem.

Na csak ennyit akartam, visszaolvasni most még mindig semmi időm, csak erre az utolsó kommentoldalra futotta, és már megyek is pihire, mert az ünnepek körüli jó kis lazulások után most hirtelen elborított a munka és maga alá is temetett; hiába akartam én minden nap benézni ide, egyszerűen nem maradt rá energiám, de hiányoztatok, hétvégére jövök, talán már holnap is, addig meg csak annyi, hogy... - just wait for it - ...

PYT 2021.01.22. 04:50:42

UTOLSÓÓÓ!!™©®

Nets 2021.01.22. 05:08:21

Kezdem egyre inkább azt érezni, hogy megfogják nyeretni Vivivel a játékot az emberek, mert minden nem szivárványos megszólalás felé a bántalmazás kategóriába van gyömöszölve, Renátóval egy lapon említve.

A manipulációi miatt sajnálnám leginkább, de ha ez kell, akkor élvezzék felőlem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 05:42:13

@SelyemSonkaPini: Úgy tudom, hogy államvizsgára készül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 05:47:06

@Fu Szekh Li: Én is belenéztem a linkbe, tényleg jó régen itt vagyok már én is. A VV7-et ritkán szoktátok idézni, szerintem egy nagyon jó, és izgalmas kis széria volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 05:59:23

@.Zsu: Van derékra köthetős dildód ? :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 06:23:09

@PYT: Nagy nosztalgia party volt ma a komment szekcióban. Sajnos én is csak utólag olvastam. Fuszekli kezdte késő délután egy VV7-es komment részlet linkkel. Többeket bevonzott read onlyból is. Szeretném megkérdezni, hogy Te PYT előtt milyen neveken futottál itt ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 06:23:56

@PYT: Nagy nosztalgia party volt ma a komment szekcióban. Sajnos én is csak utólag olvastam. Fuszekli kezdte késő délután egy VV7-es komment részlet linkkel. Többeket bevonzott read onlyból is. Szeretném megkérdezni, hogy Te PYT előtt milyen neveken futottál itt ?

Krétagarbó 2021.01.22. 06:40:49

@VV Erőlegény: nagyon megosztó széria volt. Pl. Zsú-t teljesen eltérően ítéltük meg, és ezekből jó nagy csaták voltak a komment szekcióban.

Krétagarbó 2021.01.22. 06:42:25

@VV Erőlegény: PYT is régi tag? Ki ő?:) Izgi.

ficekence 2021.01.22. 07:03:52

@VV Erőlegény: Szerintem... OH MY lehetett. Neki voltak ilyen lendületes, lényeglátó megnyilvánulásai és ő is mindig későn jelentkezett be.

ficekence 2021.01.22. 07:06:36

@Nets: Egyetértek, én is ezt látom, de nagyon remélem, hogy ez a manipulatív nő nem nyeri meg a főnyereményt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 07:39:39

@ficekence: Sztem is illenek a stílusjegyek, de szerintem még Oh my... előtt is voltak nikkjei. Oh my nagyon hasonló volt... Remélem, hogy felfedi a VV-s kilétét!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 07:47:08

@Krétagarbó: De pont ezért volt izgalmas. Nekünk pl. VV7 Edina nem volt ellenszenves karakter (bár kétségtelen, hogy néha egy kicsit sokk volt), de nagyon sokan őt érezték a mocsár központnak Lacival, míg nekünk a mocsár a Dennis/Fanni páros körül volt inkább, aztán a kettő között valamikor a műsorfolyam utolsó negyedében hirtelen felbukkant a tapétamintából Robin, és elvitte a díjat.

ficekence 2021.01.22. 07:50:02

@VV Erőlegény: Nekem is voltak nikkjeim, de mindig elfelejtettem a jelszót, ha emlékeztetőt kértem utána nem engedett be, inkább még egyszer regeltem.

Krétagarbó 2021.01.22. 07:55:30

@ficekence: a profilképed viszont régi:)

TMG 2021.01.22. 08:05:34

@plutopluto: 58 - 2 legyen az arány és a szerelmi évődés ebben a 2.

Krétagarbó 2021.01.22. 08:07:13

@ficekence: én is elfelejtem mindig a jelszót, de kértem újat. Sajnáltam volna a nicknevem.

ficekence 2021.01.22. 08:09:39

@Krétagarbó: Szeretem ezt a képet előtte Motkány voltam a Jégkorszakból. Ebben élem ki a gyerekes énemet. :)

ficekence 2021.01.22. 08:12:46

@VV Erőlegény: Zsolyo voltam, még levelet is váltottunk. Kommenteltem, inkább olvasta. Ha szóltam azt is megbántam. Ide kikapcsolódni jövök. Tavaly Selyempini, alias Moletty mindenféle hülyének állatnak.... stb elhordott. Na..erre nincs szükségem. Vivivel kapcsolatban már most is volt kioktatásom, vissza is húzódok, egyébként is rengeteg az OFF, amire nem vagyok kiváncsi.

ficekence 2021.01.22. 08:27:48

@VV Erőlegény: Jajaja, még Encek is voltam. :)))

ficekence 2021.01.22. 08:30:41

@Krétagarbó: Rád kezdettől fogva emlékszem a kreatív neved miatt. Nagy VV rajongó vagyok, az ismerőseim előtt titkolom, a családom nem éééértíííí!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 08:35:33

@ficekence: Bocsi, ezt pedig már tudni kellett volna (mert már megbeszéltük, de elfelejtettem), és más nem voltál ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 08:42:10

@ficekence: Sztem nem szabad ilyenekre megsértődni. Fálkira sem, meg Malackára sem, Molettyre meg főleg. Nagyon sokan vannak/vagyunk itt a komment szekcióban kettős, meg többes énnel, ezeket pedig váltogatjuk, és hol a szimpatikusabb, hol a kevésbé szimpatikusabb énünkkel kommentelünk. Szerintem mindig egy kis távolságtartással kell szemlélni az eseményeket. A nikkek túlnyomó többsége szerethető sztem. Én megpróbálok mindenkinél az általam érdekesnek vélt dolgokkal foglalkozni. Méltányolom mindenkiben, hogy hasonló az egyik hobbink (szeretjük a valóság showkat iszonyatosan részletesen kiértékelni ).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 08:45:30

@ficekence: Kréta név és avatar választása sztem 110%-osan ütős kombó, persze ehhez még azért kellenek az értelmes kommentek is ! :-)

Ármándójózsi 2021.01.22. 08:49:02

Láttam, hogy Ármándót kihagytad...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.01.22. 08:55:39

@Ármándójózsi: Téged a régiek között tartalak nyilván!

KékCsöcsűPini 2021.01.22. 09:03:43

Heló Röfik!-hogy klasszikust idézzek :)

Van egy jó hírem Ficekencének : Már nem haragszom rá, sőt nem is emlékszem, hogy ekéztem volna :)
Ettől még biztos igaz. Ha igen akkor scak egy oka lehetett: VAdbarom Zsút támogatta !
( Az a nő még ma is felbasz idegileg ha eszembe jut, de állítólag azóta is olyan....)
De már (még:) NINCS harag Húgom ! nyújtom a békejobbom... hopp ez nem az volt, na most :)

Vivi annyira át tud forgatni engem:
1 vérhülye ez -
2 tetszik nekem mint nő, nagyon ez +
3 nem gonosz ez nagyon +
4 de beszél összevissza és hazudik mint állat (nem rosszindulatból) ez -

Szóval...... De ha megnyeri nem szurkálom össze a vudubabáját.... talán :D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.22. 09:04:42

@VV Erőlegény: Kösz az infot MMKK-ról, bár tök véletlen hogy megláttam így reggel :D

KékCsöcsűPini 2021.01.22. 09:10:48

Most mennem kell: Az Erő Legyenek vVeletek és sose hagyjon el a Remény !
JAh és a TISZTELET ! A kibaszott kurva életbe TISZTELET, csicskagyászok !!!
Mert aki itt tiszteletlen azt szájbaköpi és lekurvázza Renátó de Tshula nemeslelkű don !

ficekence 2021.01.22. 09:28:19

@VV Erőlegény: Jajj, dehogy sértődtem meg. :))) Csak nem szeretek házhoz menni a pofonért. Inkább hagyom, mert nagyon gáz ilyen emberek miatt ölre menni kommenttársakkal. :)) Persze mindenkit birok, hiszen itt lopom a napot évek óta. :))

ficekence 2021.01.22. 09:30:25

@SelyemSonkaPini: Nekem is van egy jó hírem, akkor sem és most sem érdekel a véleményed. Te ilyen vagy és én elfogadlak, hiszen most is itt vagyok.... a francba. :))

.Zsu 2021.01.22. 09:41:48

@vágtázó vadmalac: @PYT: sziasztook! :)))
jó látni titeket, jöttök amikor tudtok/ráértek.

@VV Erőlegény: idáig nem gondoltam bele az akciótervbe :D
más eszköz is megfelelő ilyesmire nem? vagy ez a legprofibb?
+itt valaki posztonként váltogatja a nickeit, esetleg épp ahogy kedve tartja? omg. tiszta őrület.

@ficekence: én nagyon bírtam h tök más pl. Vivivel kapcsolatban a véleményed.
mert pl engem is kimozdítottál a komfort gondolataimból, és megvizsgáltam a dolgokat más aspektusban is.
uncsi amikor mindenki egyetért.
itt (féligmeddig) emberi karakterek vannak, fura is lenne ha mindenki azonos véleményen lenne.

ficekence 2021.01.22. 09:51:00

@.Zsu: Ennek örülök, nem mindenki volt ezen a véleményen, nem is hangoztatom naponta, nincs szükségem a kioktatásra. Az a baj és tényleg, hogy nagyon jól ismerem a hozzá hasonló embereket elég sok bajt hoztak az életembe. Egyszer sajnos volt alkalmam beszélni egy szexuálisan bántalmazott nővel, nagyon megrázott a beszélgetés, sokáig pátyolgattam a lelkét. Utána azt látom a VV-van, hogy Vivike vad idegen embereknek meséli a történetét, pedig csak nem tudta elvégezni a paraván mögötti feladatot és ezzel hárított. Mindezt és az azóta történteket is látom, a kiiválasztás előtti színjátékot és azzal, hogy ennyi embert megvezet csak még dühösebb leszek. :))) Persze nem komoly.
süti beállítások módosítása