Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x14 - Kegyetlen gyomros, vérfagyasztó dráma

2018. október 12. 10:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-10-12_8_25_16.png

A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések cselszövésből és taktikázásból szőtt fonalát.

Szóva megvolt a big szüpríz, hogy Gagambáék nem úgy teccettek szavazni, ahogy az előre meg volt beszélve. Dr. Csöcsi Alexandra kapott hármat, meg Viki is ugyanannyit, így párbajoztak, amit Viki bebukott. Na, a készítők biztos örültek, hogy a jócsaj maradhatott a szigeten, így Gábor PUA akadémiás próbálkozásaira is lehet számítani a jövőben, mint lehetséges hasznos nyersanyag. Nade, hogy göthös atyaúristenbe alakult ki ez a mexikói felállás? Valljunk színt tesvírek! A gitározás nélküli tábortüzezésnél Beni bevallja, hogy ő kavart egyet szaron, aztán Emese is kiböki, hogy Vera addig stuffolta, míg nem ő is Vikire pakolta. De álljunk meg egy kósza pillanatra! Nem úgy volt, hogy én nem kapok egy szavazatot se? - kérdezi műkörmös Emese Verát. Vót olyan, de én végül rád szavaztam, mert elszámoltam magam. Első körben itt most reál tárgyakból felmentést kapott a tesi tanárnő, mert most a szavahihetőség került terítékre, hogy nem ez lett mondva, ígérve, oszt tessék. Persze, ha a fíregség a taktika része, akkor oké. Eközben Alexa csak nagyban legyez a gigászi műszempilláival, hogy végre nem ő hajtja páros lábbal a szopórollert tátott szájjal a faszerdő közepén.

Másnap reggel se jobb a helyzet. Mindenki úgy néz ki az okos kis fejéből, mintha csak egy brutális bukakegangbang  party vágott volna gerincre a bánat. A gyászos hangulaton segít a lövéééél meg a zsákmányszerzés. A tét pár előre feldarabolt fa, amit prímán el lehet égetni. Nem érzem túl nagy segítségnek, de ettől még le kell tolni a feladatot. A vízen felállított játék lényege, hogy két ember beül egy kis kádnak kinéző ladikba, amibe az ellenség csapata oldalról locsolja a vizet. Ez egy ilyen falusi húsvéti locsolást idéző Titanic-szimuláció, amit első körben a lilák nyernek. És itt vége is a játéknak, mert Balázs elájul. És ez nem vicc. Gyorsan itatnak vele egy kis vizet, leöntik, megmérik a pulzusát, vérnyomását, úgy néz ki, hogy minden oké. Feláll, Bence oldalán megpróbál kistálni a partra, de majdnem összeesik, mondja, hogy nem mozdul a lába. A partra kiérve sokkot kap. Fekszik a földön, tágra nyílt szemekkel néz maga elé. Úgy látszik, mintha teljesen önkívületi állapotban lenne. Próbálják szóval tertani. Ki vagy, mi a te neved? Látszik Balázs fején az erőlködés, de nem tud válaszolni. Ilyen brutális jelenetet én még életemben nem láttam realityben. Az orvosok is mondják, hogy Balázs nagyon durván kiszáradt. Ez pedig nem vicc. El is viszik a helyszínről, a játéknak vége, mindenki megy vissza a maga szigetére. És itt eszembe se jut, hogy nyilván nem mutatták volna, ha ezek után valami komoly baja történt volna Balázsnak, mert annyira beszippantott az igazi dráma. Ezért is basztam föl magam az égig azon, hogy a lila törzs tagjai bele se gondolnak abba, hogy ha a csávó kiszárad, és nem marad meg benne a folyadék, akkor konkrétan károsodhat az agya. Nóri, Tomi, Eszti és a többi két lábon járó érzelmi intelligencia még el is kezdték magukat mosdatni, hogy ők szóltak neki, hogy igyon, illetve áldozathibáztatás deluxe: Balázs ezt magának köszönheti, sőt, már az elején se volt jól. És persze a két bélpoklos, a pizzazabáló Esztike meg a hamburgerfaló Fannikám is ezt a passzátszelet fújja. Itt jut eszembe: nem tudom, hogy ők miként oldották meg a wc-dolgot, de én az ilyen "feladatok" után azért megnézném, hogy ki szart szilárdat a pöcegödörbe. Egyből le lehet bukni. Mivel (talán mondták is a tavalyi játékosok), hogy azért x nap kókuszozás után elég híg az ember széklete. Egy ilyen hamburgeres kalóriabombától meg olyan picsarepesztő szikla kemény féltéglákat lehet fektetni, hogy na.  Visszatérve, ha esetleg elhozták volna a krumplit, akkor lehet, hogy a csávó nem szárad ki. Ha főtt krumplit csinálnak, akkor azért, ha héjában sültet, akkor meg azért (mert jobban megkívánja a folyadékot). Szerencsére Balázs feltámadt poraiból, ivel intravénásan kapott 2,5 liter vizet, meg szájon át is ugyanannyit. A táborba visszatérve máris megy az instant örömködés, de csak visszafogottan, holott Zseremí fejben már el is kapálta a gyereket. De Balázs levonta a konzekvenciát, ami  Tibi atya mottója is lehetne, miszerint:

Mindig inni kell! (Dícsértessék!)

A nyomorúságos másnap reggelen is hamar tova lendülünk, mert jön egy újabb feladat. Itt is előre lehet tudni, hogy búvárkodni kell. Így elég könnyen fel lehet készülni abból, hogy kit érdemes küldeni és kit nem. A sárgáknál Vera megint menne, de igazából át is passzolná a lehetőséget. Dr. Csöcsi Alexandra rájön, hogy most már elég lesz az alibizésből, így kijelenti, hogy ő megy, vízálló a műszempillája, de azt azért mindenki rögzítse a jegyzőkönyvbe, hogy nem garantálja a győzelmet. Ja, ha így, akkor Kitti is benne van a buliban. És életében először megnézi, hogy egyáltalán ki tudja-e nyitni a szemét a víz alatt. Oké, a H2O sótartalma kicsit nehezítő körülmény, de szpojler: nem ezen fog múlni, merthogy ez még csak-csak megy neki. A liláknál Balázs megy bizonyítani meg a szintén nem éppen egy ebihal Fannikám. Bence vázolja a feladatot: különböző mélységekben el vannak helyezve különböző színű párnák, ami különböző pontokat érnek. Igen, a legtöbb PONTOT szerző csapat fog nyerni egy kis hagymát, fokhagymát, erős paprikát és étolajat. A tét tehát nem kicsi, hanem nagy, hisz valamelyik törzs tagjai ma este egymás büdös pofájába lihegve hajthatják álomra a fejüket. A versenyzők kaptak bűvárszemüveget, úgyhogy így még könnyebb, mint amúgy.

ke_pernyo_foto_2018-10-12_8_38_22.png

Mintha magamat látnám, amikor óvodásként Józsi bácsi leküldött a medence aljára, hogy hozzam fel a 20 forintost. Csak én nem voltam annyira deltás, mint Balázs. Ő az, aki 10 másodperc alatt lemegy a legmélyebben lévő párnácskáért és megy is vissza vele. A másik csapatnál Beni sem akkora határ nagy balfasz, de Kitti produkciója akkora fos, hogy még a Szenzációs Négyesbe se mehetne el vele. Bence is basztatja a sportriporteri állásból, hogy 

Kitti lemegy a víz alá, 3, 2, 1 és már vissza is tért a 15 centis mélységből.

Talán nem most kellett volna eljönni kipróbálni, hogy milyen a víz. Azt a napsugár csoporttal is megtehette volna a felkészítő időszakban. Egyértelműen a lilák viszik a zsákmányt. Beni és Kitti kullognak haza, hogy elújságolják a rosszabbnál rosszabb híreket, hogy egyrészt nincs hagyma. Jóvan, nem köll, kitizgat, mondja Vera. Másrészt Balázs él és virul. Hát ezt nem hiszem el, bazmeg, tegnap meg volt halva az ember, most meg itt búvárkundozik? Aki szarul van, elájul, az menjen haza! Így fakadt ki Vera, aki valamiért a magyar kormányhoz hasonlóan egy kreált ellenséget szapul, üldöz, amikor Kittit teljes joggal elküldhetné a sündörgős faszba, amiért megint nem csinált semmit. De Vera szerint itt most nagyobb családi erő van, mint a Halálos Iramban-filmekben összesen. Lol, mondja magában Alexandra, majd meg is osztja ezt a magvas gondolatot Gáborral a dzsungel sűrűjében egy rapid randira összefutva.

Ennyi. Az előzetesből kiderül, hogy Balázs megint szar arc a többiek szerint, illetve kötélhúzós védettségi játékon dráma várható.

Apró érdekesség: még a nagy berosszulást megelőzően Balázs segített Tominak összetákolni egy bambuszokból készült padot, hogy legyen, min mereszteni a picsájukat. Illetve megnézték, hogy a hálójukba bele akadt-e bármi. Igen, egy-két kisebb hal, aminek megint úgy örült Eszti, aki 24 órával korábban hülyére zabálta magát, mintha sose látott volna még kaját. 

Nagy állatbarát vagyok, otthon is van kutyusom, így oda se mentem, amikor kioltottak szegény halacska kis életét, de amikor megsült, az nagyon finom volt.

Egyrészt: mi már ez a duma? Másrészt: én a többiek helyében megkérdeztem volna már tőle, hogy nem rokona-e véletlenül ez a gyerek.

 

190 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karoton 2018.10.12. 16:16:47

@Nem Penny hajója: pontosan így láttam én is azt a szitut, önmagában a leoltás tényleg nagyon nagy jelenet volt, de mindkettőjüknek ártott vele, ráadásul ösztönből jött.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 16:18:29

@Voyoshka:

" Az utolsó mondatod miatt érkeztem el arra a pontra, hogy leírjam ide Nektek: én nem hiszem, hogy Balázs magától ilyen. Hogy egyik percben tevékeny, a másik percben undok egoista. Azt sokkal inkább hiszem, hogy instrukciókat kap. (És persze nem ő az egyetlen.) Gyerekek, különben mi a pék faszénnel tüzelt sütőjéből csinálnának műsort?
Már másnál is olvastam, hogy "többször vehették fel". Én RENGETEGSZER érzem, a "figylej.... Most indulj el/most mondd azt, hogy... , stb. Annyira átlátszó. "

Ezt pofázom én is már sokadszorra, ezek a műsorok meghalnának ha nem lennének vezetési tanácsadók , dramaturgok a stábban, ez olyan kint az Éjjelnappalbp, csak egy szigeten játszódik.
TV2-es Legfaszább páros is így működik, és az RTL-es Nyerő páros is, a generált konfliktusok nem véletlenek egy ilyen műsorban, ezek kerülnek másnap a címlapra, ebben van pénz, minden a lóvéról szól.
De a Balázs rosszulléte pont jól jött nekik, mert az tisztán látszott hogy nem kamu.

karoton 2018.10.12. 16:22:20

@csillagporszem: Csak megerősíteni tudom, egész nyáron pereltem szülővel-nagyszülővel, pl. meló egész du. tűző napon nulla folyadékkal, és hiába mondod folyamatosan, hogy inni-inni nem igénylik-elfelejtik stb. Egyet lehetett tenni kivinni nekik rendszeresen az orruk alá tolva.
Ezt a szeretteimért gond nélkül megteszem, de egy olyan stílusban visszaszólogató minket magasról lesz*ró figuráért, mint amit Balázs nyom, az x. figyelmeztetés után rántanék egyet a vállamon és azt mondanám: akkor csinálj amit akarsz...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 16:25:54

@csillagporszem:
Azért taktikáznak a sárgák mert még mindig jóval többen vannak mint az újpestiek, mindig ki kell állítani valakit a játékból, bár ilyenkor mikor lesérülnek, meg bogárcsípésre kapnak rokikártyát jól jön a plusz néhány fő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 16:28:55

@mentolos lecsó:

Linkelné valaki az instaViki isnta oldalát végreh ?

mindenévfoglalt 2018.10.12. 16:37:57

@mentolos lecsó: de genyó vagy! :)

A face oldalát megnéztem, hát van gond a csajjal.
Az oldala tele van pöpecre photoshoppolt fotókkal. Még a Survivoros fotóin is úgy néz ki, kb. mintha Alexa teste lenne az övé helyett...
Hozzá hasonló agyatlanok meg dicsérgetik a manipulált képeket.
Nagyon gáz.

2018.10.12. 16:41:10

@szociál: @mindenévfoglalt: tényleg elnézést kérek!... de belülről feszített, nem tudtam tovább magamban tartani...

Nevem senki. 2018.10.12. 16:49:43

Eszterrel nincs semmi bajom. Az hogy ilyen hangja van arról ő nem tehet.
Fannika eleinte nem volt szimpatikus, de már kezdem őt is megkedvelni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 16:50:06

@mindenévfoglalt:

Mijanevenekije ?
Titokzatoskodtok itt :)

@mentolos lecsó:

De legalább kigyütt aminek kikellett gyünnie :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 16:52:45

@mentolos lecsó:

Mondom hogy nem dagadt.
Akkor lenne malacka ha belet is eresztett volna, de van dereka, tisztán kivehető :)
Szerintem jó alakja van, inkább ő mint a két pálcás Alexandra.

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Fannikába szerelmes vagyok :)

2018.10.12. 16:56:17

@szociál: tudom, hogy nagy segg fétised van ! :)))) Tényleg vonzó is lehetne a csaj....
Alakja van, csak esze nincs ! Én ezt figuráztam ki !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 16:59:39

@mentolos lecsó:

Kányaveszt vagy melyik az a mankee aki döglik a nagy seggért, lehet dobná a kardasiant ha meglátná Vikikét :)
De nekem is bejönnek ;)

2018.10.12. 17:04:07

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Esztert hurcolnám legelőször a vackomra az összes "lány" közül !!! De térden állva könyörgök, ugye neki nem bóti csöcsei vannak ??!
Nem egy Nastassja Kinski. Éééésss ? Ugyanakkor az egész "csomag": picit suta, picit lapátfülű, rekedtes hangú, DE ESZE NAGYON VAN amikor kell... SZERELMES VAGYOK !!! :)))

HufnágelSteve 2018.10.12. 17:06:10

@mentolos lecsó: Hát a mondás úgy tartja, hogy "Nagy kufferba jó pakolni" :). Kardash-híján szegény ember pótléka InstaViki. Mocskos férfiállatként azt mondanám "egy patront megér" :)
@szociál: Fannikának helyenként elég érdekes bajsza volt, mivel a barna bőrön a szőke bajuszka elég jól látszik (mondjuk ez valami borotvát feltételez, mert nem minden adásban látom).

mindenévfoglalt 2018.10.12. 17:06:11

@szociál: facebook oldala (is).
Én sem mondanám kövérnek, persze, és nekem tök mindegy, hogyan néz ki. Engem, mint nézőt a szennyes belsője taszít, bárki más esetében is így lenne, nemtől függetlenül.
Az meg megint más kérdés, hogy mennyire nincs rendben magával, máskülönben nem tolná fullba a manipulált képeket.
De ha ennyire nem elégedett magával, akkor meg miért nem tesz ellene...ja, mert pl. a parton napozni egyszerűbb.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 17:11:42

@HufnágelSteve:
Fanniknak szakálla is lehet, úgy is kell a szöszi :)

@mindenévfoglalt:
Instant oldalan vannak guggolos képek is néha lejár a gymbe :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 17:13:50

@mentolos lecsó:
Egerbe vagy szerelmes?
Kototuvel atszurnam a fülem, úgy esetleg.

doktor faktor 2018.10.12. 17:14:37

@mentolos lecsó: Waaaa, azt hittem, csak szemetkedtek, mikor mondjatok, hogy csak a segget fotozza.. :-o

Nevem senki. 2018.10.12. 17:16:47

@mentolos lecsó: Nem dehogy.
@szociál: Nekem az Esztike volt a nagy szerelmem. :) Kár hogy úgy távozott ahogy... Meg kellet volna kérnie a többieket hogy szavazzák ki. Mint ahogy azt egyszer már felvázolta oviapunak is. :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 17:21:34

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Jah Esztike szép volt.
Mi a neve a karkogo egérnek,aki burgert evett Fannival?
Na őt bottal sem, meg Hellokittyt se zaklatnam szexuálisan.

HufnágelSteve 2018.10.12. 17:28:58

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Igen, a vörösesszőke bájos Esztike volt a leghelyesebb, de még nagyon "gyerek" volt. Szerintem kell neki egy nagy pofon az élettől, hogy ő fel tudjon nőni és nagybetűs NŐ-vé váljon.

Nevem senki. 2018.10.12. 17:38:29

@szociál: Ő Eszter. Kittyt én se zaklatnám nagyon fiús feje van. Nem lepne meg ha kiderülne hogy leszbikus.

2018.10.12. 17:41:12

@szociál: kötőtűvel a füledben is úgy alád kavarna, hogy a szemeden át vennéd a levegőt 1 hétig...
meggyőződésem, hogy egy "vadmacska"... ááááhhh... megyek és kiverem....
A balhét a Zasszonynál, mert látta mikek írogatok ide, és ütötte közben a fejemet :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 17:45:40

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Jah volt Eszti és van Eszter,már vágom.

@mentolos lecsó:
Túl egér feje van Eszternek, akkor inkább Sára Konor.

2018.10.12. 17:47:42

@HufnágelSteve: vallási meggyőződésből, kizárólag olyan seggben hiszek, amit félpofánként is egy tenyérrel irányítás alatt tudok tartani ! :)))))

Ha jól emlékszem:
Jónás de genere Botsinka 1. könyv, 4. vers, 2. versszak

doktor faktor 2018.10.12. 17:49:47

Rohogok, hogy az ultimate jononek bekuldott DrBotoxot senki sem emlegeti.

Nevem senki. 2018.10.12. 17:49:56

@HufnágelSteve: Szerintem meg nem volt neki való ez a játék. Fogalma se volt hogy hova jelentkezett. Tipikus jólelkű csaj. (még van ilyen) Képtelen lett volna hátba döfni, szart kavarni, taktikázni, meg a többi negatív szart végigcsinálni amit ez a játék kihoz az emberből. Itt ha kell patkánynak kell lenni hogy "életben" maradj. Ő erre képtelen lett volna. Egy "taktikai húzása volt," mikor elmondta Zsérémynek mire készülnek a csajok. Jaj szegény olyan őszinte volt. :)))) Nem kellett volna. Bár végül a szavazást nem befolyásolta semennyire. :)

2018.10.12. 17:50:52

@szociál: Sára Konor fenekének/testének minden útikönyvben szerepelnie kellene (főleg a Galaxisban utazók részére), de a szoftvert lehetne azért néha frissíteni nem ?!

Nevem senki. 2018.10.12. 17:53:16

@doktor faktor: Alexandra? Gagamba legjobb nője. Mondjuk olyan felhozatal mellett nem nehéz. :)

Nevem senki. 2018.10.12. 17:54:51

Sára konor kockásra dolgozott hasa már kicsit sok(k).

csillagporszem 2018.10.12. 17:55:04

@szociál:
“Azért taktikáznak a sárgák mert még mindig jóval többen vannak mint az újpestiek, mindig ki kell állítani valakit a játékból, bár ilyenkor mikor lesérülnek, meg bogárcsípésre kapnak rokikártyát jól jön a plusz néhány fő.”

És? Miért baj hogy többen vannak? Nincs előírva, hogy mindkét csapatból felváltva kell kiesniük :)
Van egy olyan érzésem, hogy azért túlják tol, mert az rtl beleverte a fejükbe, hogy a taktikáról szóljon a műsor és ne az erőről. Így most kavargatnak összevissza :D

2018.10.12. 17:55:45

@doktor faktor: mert az Ő eredeti foglakozását tekintve SÁNDOR !
Ez már minden férfiember számára világos a Hogyvolton...

Olyan, mint a zsiráf és az egyszeri parasztember:
"Szép... szép, de azért otthonra nem kellene..."

csillagporszem 2018.10.12. 17:58:58

@karoton:
“Ezt a szeretteimért gond nélkül megteszem, de egy olyan stílusban visszaszólogató minket magasról lesz*ró figuráért, mint amit Balázs nyom, az x. figyelmeztetés után rántanék egyet a vállamon és azt mondanám: akkor csinálj amit akarsz...”

Én se itatnám, de azért ha látják szerencsétlen megszívta mert nem ivott akkor legalább egy kis empátiát mutathatnának irányába és sajnálhatnák picit :)

2018.10.12. 18:00:15

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Hát már, milyen szusi vacsorát lehetne feltálalni azokon a kockás hasizmokon ??! :)))))))

2018.10.12. 18:04:15

@szociál: "Túl egér feje van Eszternek, akkor inkább Sára Konor. "
Sára Konort szerinted ki meri "megugrani" ???
Ha rossz napja van ledarál és megkajál reggelire... :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 18:05:27

@mentolos lecsó:

Látod ezért válaszd inkább Sára Konort egérfej helyett, tuti levinne földre mint az MMA-s csajok ;)
Nekem marad Fanniszpirsz, kis bajuszkájával ;)

@csillagporszem:
Mondjuk az eléggé visszatetsző mikor Gábor a játékok előtt megkérdi Dávidot hogy most nyerjenek e vagy ne harcoljanak :)
Túl lazázzák ezzel a nincs vesztenivalónk taktikával, díjaznám ha nem Kitty repülne hanem a túltaktikás Gábor vagy Dávid, nagyon biztosnak érzik a helyüket.
A játék melyik szakaszában volt tavaly játékos csere ?
Tudjátok mikor Ferit áttették a másik csapatba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 18:07:35

@mentolos lecsó:
:)
Képzeld el azt a hete amikor menstrizik Verocska, bár lehet hogy ő nem mert kemény :))

Nevem senki. 2018.10.12. 18:09:48

@mentolos lecsó: a kockás hasizom annyira nem nőies. Amúgy megnézném a Vérát szépen csinosan felöltözve. biztos nem nézne ki rosszul. :)

doktor faktor 2018.10.12. 18:15:14

@szociál: Az sztem nem torvenyszeru, de Ferivel az elso torzse zsinorban negy vedettseget nyert, vagy mennyit. (aztan atraktak es onnantol meg azok nyertek..)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 18:17:31

@doktor faktor:
Balázs Vera csere kéne szerintem.
Zseremit gatyába rázná Sára Konor :)

bElannaTorres 2018.10.12. 18:18:13

@csillagporszem: sajnálták azért, végiggondolták az egészet, eszükbe jutott hogy szóltak neki, hogy igyon, plusz látták is hogy jó kezekbe került, ott van orvos.

Ha nem lett volna akkora bunkó , lehet lett volna olyan is aki sír

2018.10.12. 18:19:44

@szociál: Nem akarom elképzelni Verocskát így !
Részben azért, mert megint látja a Zasszony, hogy miket írogatok... :)))
Részben azért, mert néha szeretem, ha én győzök !!! :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 18:24:15

@mentolos lecsó:

Jobb ha azért tud lebirkózni mert erős, és nem azért mert 200 kiló :)
Válassz, instant Viki vagy Sára Konor McGregor :))

csillagporszem 2018.10.12. 18:27:54

@szociál:
“Túl lazázzák ezzel a nincs vesztenivalónk taktikával, díjaznám ha nem Kitty repülne hanem a túltaktikás Gábor vagy Dávid, nagyon biztosnak érzik a helyüket..”

Én meg szeretném ha nem fulladna unalomba a műsor, úgyhogy először inkább Emese húzzon haza :D Nem jó az ha az érdekes karaktereket küldik haza, akkor mit nézünk majd? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 18:34:57

@csillagporszem:

Nem tudom miért mondod ezt, Emese nagyon színes, mindig pörög....., alfája és omegája a műsornak :)
Emese télleg elhúzhatna :)

csillagporszem 2018.10.12. 18:36:22

@bElannaTorres:
“ sajnálták azért, végiggondolták az egészet, eszükbe jutott hogy szóltak neki, hogy igyon, plusz látták is hogy jó kezekbe került, ott van orvos.

Ha nem lett volna akkora bunkó , lehet lett volna olyan is aki sír”

Bunkó? Hát nem tudom, szerintem eddig nem volt bunkó, legalábbis nem vészesen. Megérkezett a csávó a lilálkhoz ugye lelkesen. Tett-vett, halat nyert nekik, lakhelyet épített és mi volt a köszönet? Kiakarták szavazni. Ezekután én sem lennék lelkes. Mit csináltak a lilák kb 1 hétig? Vagyis a lila csajok? Semmit. És még röhögtek is rajta hogy ők semmit nem csinálnak. Majd most mikor Balázs ugyanezt csinálja akkor kollektívan nekiesnek mind. Csak egy baj van Balázzsal. Későn jött és nincsenek mellette szövetségesek. Valószínűleg akkor sem lenne ha a szívétlelkét kiteszi, mert ezek összezártak, megvannak már a klikkel. Jót tenne neki egy játékoscsere.

Chuck Νorris 2018.10.12. 18:48:50

ekkora hájas valagra hogy birja bárki is mondani hogy nem dagadt :)) ha mindene csontváz lenne a seggén kivül akkor is tulsulyos lenne

Chuck Νorris 2018.10.12. 18:52:13

ezt a müsort már csak az birná feldobni ha betennék farm atit, örökké szerelmes Éden gyulát, kacskaszáju veronkát, meg a manuperálo noémit :) meg Pákót hagy legyen ázsia királya (is).

mindenévfoglalt 2018.10.12. 18:52:38

@szociál: "Instant oldalan vannak guggolos képek is néha lejár a gymbe :)"

Nem vagyok elég bátor, ahhoz hogy megnézzem. :)

2018.10.12. 19:02:51

@szociál: erősen sajnálnám..., de sajnos kinézem belőle :((((
Annyira teljesítmény és bizonyítás orientált a csajszi, hogy valóban a nőies vonásai rovására megy...
Az hogy, nekem tetszik a gondolkodása, hogy szálkás, izmos, számomra baromi vonzó... de nem tudnám elképzelni a gyermekeim anyjának...

Gyermekeim anyja mégis "amazon" típusú csaj... Meg tudná magát védeni... Mégis, aki ferdén néz rá, azonnal kiharapom a gégéjét és kéjesen cuppogva elfogyasztom, pirított hagymával!

Rakjátok össze a mondanivalómat b@zzzzmeeg !

Sanda.Ipse 2018.10.12. 19:07:29

@csillagporszem:
Lehet, hogy elfogult vagyok. Egy fiatalember hatalmas egója és önérzetessége - aki akár kiemelkedő lehetett volna sportban, munkában tanulásban , de a leggusztustalanabb utat választotta az érvényesüléshez - számomra hiteltelen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 19:09:03

@mentolos lecsó:
Tudom ám hogy ezt az asszony diktálta le neked :))
Különben egy hétig semmi keksz :)

Chuck Νorris 2018.10.12. 19:11:33

képzelt riport egy magyar survivor nélkülözövel
- szia elmesélnéd hogy birtad ki a hányattatásokat?
- huu nagyon kemény volt, hazaérkezés után elsö dolgom a konditerembe vezetett, de csak másfél honap alatt tudtam leadni az uszogumim.

bElannaTorres 2018.10.12. 19:11:42

@csillagporszem: nem így látom, Balázs úgy is tehetett volna mintha elfogadná a fiúk szabályait, aztán kitapasztalja hol a jobb neki a lányok mellett vagy a fiúknál. Ehelyett durcáskodott fagyasztotta a levegőt. Másnap halat nyert, de akkor más látszott, hogy mivel szocális játék a halnál többet ér ha valaki szimpatikus is tud lenni, vagy könnyű vele kijönni.

Lányok nagyon sokat tettek játék szempontjából először volt 4-4 megcsinálták, hogy ők kerüljenek többségbe, Eszti lelépése után a lányok lettek kevesebben ezt tudták fordítani úgy, hogy próbálták “édesgetni” az egyébként egyáltaán nem szociális Balázst. Legalább a lányoknál látok játékot, aki csak az ügyessége miatt megy arra vannak más játékok is. Utána esélye lett volna a lányok szövetségében maradni, de már megint mindent borítania kellett, és ezt addig folytatja, amíg a három lány a két fiúval már egész jól kijön és ő marad egyedül.

Másik oldalon Emese sokkal könnyebben boldogul, pedig ő is beugrós volt, ott volt a célkereszt a hátán sokáig

2018.10.12. 19:23:04

@szociál: átlátsz rajtam, mint a homályüvegen... :))) :D :D

Hori1 2018.10.12. 19:37:01

Mekkora kukker ez a Balázs istenem. :D

Chuck Νorris 2018.10.12. 19:41:26

vera és balázs ideális pár lenne

HufnágelSteve 2018.10.12. 19:54:31

@Chuck Νorris: Te is túl válogatós vagy. InstaViki egész estét (meg szobát) betöltő feneke vagy székely MMA-s kockahasa alatt is csak van luk.
Amúgy Balázs mégis azért ment ki, amiért én is kimentem volna.

csillagporszem 2018.10.12. 19:54:32

@Sanda.Ipse: elfogult? Én ezt inkább előítéletességnek hívnám.

Niké88 2018.10.12. 19:58:02

Ez jó volt:)) : Mit keresel Balázs?? - Kötelet - Mit akarsz csinálni? :)

Chuck Νorris 2018.10.12. 20:06:32

kemény ez a nélkülözés, egész nap henyélni, hereverészni, lubickolni, meg süttetni a segget, kevés ember birná ki :) és ezek a köcsög tévések, mindenféle faszombaszom feladatokra is elcitálnak, nem hagynak nyugodtan szenvedni

csillagporszem 2018.10.12. 20:18:38

Szomorú hogy ezért esett ki Robi aki számomra szórakoztató volt, hogy Balázs pár nap után feladja. Nem bánnám ha őt hoznák vissza :D

HufnágelSteve 2018.10.12. 20:23:16

Nem látszott az előzetesben, de gyanítom Robi jön vissza, majd jön a merge, és a látottak alapján már egyéni küzdelemmel.

jóképűkirály 2018.10.12. 20:25:56

Nálam ez a Fanni lány az abszolút top a szigeten.Ahogy ,hogy hasalt ááááááááááááá.
Ránéztem a face-re , most is jó de ott 5-7kg-mal könnyeb.full.

Berborosz 2018.10.12. 20:26:16

@csillagporszem: Hát ... mikor Viki kiesett, ő várta a szállodában. Tehát nem küldték még haza.
Én viszont bánnám, ha ő lenne az "új".

csillagporszem 2018.10.12. 20:31:00

@Berborosz: ő legalább vicces, legalábbis számomra :D Az mennyivel lenne jobb ha behoznának egy másik Emesét? Az újat simán kiszaváznák, akár egyéniben akár törzsben tolják tovább mert nincsenek szövetségesei, Robinak több esélye lenne, egy kicsivel legalábbis biztos :)

Sanda.Ipse 2018.10.12. 20:36:01

Két napja írtam ide, hogy Balázs olyan labilis és kiegyensúlyozatlan személyiség, hogy várható, hogy a közeljövőben feladja a játékot. A lottó ötösöm jönne így be!
A másik csapatnak, ha egy csepp esze van Verát küldi haza. Ő a legnagyobb ellenfelük a végjátékban.

Sanda.Ipse 2018.10.12. 20:36:55

@csillagporszem:
Robicsek jöhet! Sajnáltam, mikor őt zavarták haza.

Sanda.Ipse 2018.10.12. 20:39:52

@csillagporszem:
Nyugodtan hívd annak, aminek akarod. Sem férfiben, sem nőben nem csípem a fajtáját.

csillagporszem 2018.10.12. 20:51:53

Tuti Robi jön vissza :) Megnéztem az rtl-re felrakott előzetest és ott mutatják a többiek reakcióját mikor meglátják az új játékost és néhányan nevetnek, Nóri meg fogja a fejét :D Már ezért a reakcióért megéri az egész, nagyon nem bírom a nőt :(

Niké88 2018.10.12. 21:00:21

@Sanda.Ipse: Eszembe is jutott, hogy valamelyikőtök írta...

,, 2018.10.12. 21:52:37

@mindenévfoglalt: azt láttad hogy 1-2 éve kb 45 kiló volt?

bElannaTorres 2018.10.12. 21:54:52

Balázs húzzon is haza, nem is értem , úgy játszott mint aki szívességet tesz, mint akinek könyörögtek bírja már ki a szutykok közt pár napig.
Nagyon nem hiányzik a játéka, de még mindig inkább mint a feladás.

Nóri most szimpatikusabb lett mint eddig, meg Jeremy is akivel amióta éhes annyira könnyű kijönni.
Ha robi jönne vissza annak annyira nem örülnék, mert csóró lányokat már az ág is húzza, eszti is feladta, kaptak egy ilyen idiótát a csapatba, aztán visszajön Robi egyértelműen azzal hogy kirúgja nórit. De ő legalább ő vicces volt

Nem Penny hajója 2018.10.12. 22:23:55

Mi van, ha azt küldik át Aligára, akit a sárgák kiszavaznak?

Chuck Νorris 2018.10.12. 22:26:32

lehet az elözöben látott vikinget hozzák megint, aki nem tudta merre kell szaladni :D

mindenévfoglalt 2018.10.12. 22:32:55

Ez úton szeretnék gratulálni az RTL Klub - Survivor műsorának szereplőválogatásban részt vevő dolgozóinak, hogy a pótjátékosokat (is) kifejezetten nagy sikerrel válogatták össze, tavaly is és idén is.

karoton 2018.10.12. 23:05:25

@mindenévfoglalt: csatlakozom. Jó hogy azzal kezdtük az évad beharangozónál a "szomszédban", hogy reméljük a tavalyi castingbakik nem jönnek elő. Ha jól számolom 5-nél tartunk 2 évad alatt, tényleg meg kellene néznem, hogy a 30 körüli amcsi survivor évadban amit láttam, volt-e ennyi összesen...
De remélem a következő évad előtt is megmutatják, milyen komoly fizikai kiképzést kaptak a versenyzők a kiutazás előtt, az hogy eddig az összes kieső a mentális kihívást tartja komolyabbnak továbbra se zavarja a készítőket, csak így tovább...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.12. 23:35:26

Ez a Nóri férfiasabb mint Steven Seagal, ahogy ott ült a padon és dagadtak az erei mikor beolvasott Balázsnak.... :O

Bízzunk benne hogy Kittyt csapatják ki, és nem lesz valami csavar a történetben.
De akkor Vera kivel fog kéz a kézben sétálni ???

Robika mit fog hozzá tenni a játékhoz, bártenderkedni fog, vagy mi a túrót ?
Mert máshoz nem igen ért, csak szerencsétlenkedett míg ki nem "savazták" :)

woofesz 2018.10.12. 23:52:21

Nagyon esélyes hogy Vera megy. Most lenne jó ha lenne fordulat benne. Például amit írt valaki itt, Verát kiszavazzák de mivel Balázs lelép ott be kell tölteni a helyet és átmegy oda Vera.

Nevem senki. 2018.10.13. 00:49:07

@Chuck Νorris: + Benkő Danit meg Sebeők Ferkót. :D

Nevem senki. 2018.10.13. 01:09:29

Balázst erre szerződtette a retek? Meg különben is mi az hogy feladja! Milyen szerződést írt ez alá hogy fel lehet adni!?! Én Sanyit tenném a helyére.
Azt meg felejtsétek már el hogy Robi vicces volt. Benin kívül itt nem tudtam még senkin röhögni. Robi egy idióta szerencsétlen pancser volt semmi több. Remélem nem hozzák vissza. Ha meg igen, addig nem nézem amíg ott van. Tavaly sem néztem amikor a kis hülye Nóri meg az a másik szerencsétlen visszajött, csak a holtak szigetétől.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 07:07:53

@woofesz:

Sztem ilyen csavart azért nem visz bele az RTL hogy Vera Konort kiszavazás esetén egyből átpakolják Zseremiékhez.
Előttem a kép ahogy a két rivális (Vera és Nóri) nyelves tsókkal köszönti egymást , és ezt Tamás megkönnyezi, Fanni pedig ledob mindent magáról örömében és hosszú másodpercig mutatják és én akkor boldog leszek :szerelem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 08:22:36

Hagyjátok meg nekem Fannikát, hisz szerelmes vagyok beléje :)
Osztozzatok Bonecollector Alexen ;)
Vagy Sára Konor Mekgregoron :)

Sanda.Ipse 2018.10.13. 10:04:16

Ha csepp esze lett volna Balázsnak, kihasználja a rosszullétét és akkor lép le. Megúszhatta volna arcvesztés nélkül. Így csak egy gyáva pöcs.

doktor faktor 2018.10.13. 10:40:09

Ha en lennek a retek, tuti hagynek magamnak dontesi szabadsagot es egy kis teret, es mivel Balazs elore bejelentette, hogy lelep, nekem realis, hogy ok mondtak neki, hogy varjon meg egy napot, ami lehetoseget ad egy esetlegesen a sargaktol kiszavazott, am erdekes jatekost benttartani. Ha meg erdektelen hullik, max visszajon Robicsek ( de nincs ketsegem, hogyha Viki helyett Szandra megy, akkor ot is visszahoztak volna). Ennek menten azt is el tudom kepzelni, hogy Balazs feladta volna mar a panikroham utan, de vegul igy egyeztek meg, epp emiatt.

bElannaTorres 2018.10.13. 10:56:44

@doktor faktor: vagy nem volt jobb jelentkező, vagy tényleg azt hiszik ez a műsor az izomagyúakról szól. Vagy félnek a sérülésektől ezért vesznek be még idősebbe is konditeremben járót, meg ha már idős nő akkor legyen szilikonja legalább, mert még kihánynák a belüket a férfiak ha csúnya, öreg nőt kéne nézni fürdőruhában. Azt sem tudom a strandok hogy tudnak működni, de ők bevállalják azt a kockázatot hogy mindenkit beengednek :D

2018.10.13. 13:23:59

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: már a múltkor is javasoltam, hogy a feladós játékosokkal az RTL fizettessen kötbért ! (kifizeti az út minden forintját)
De élek a gyanúperrel, hogy SZÁNDÉKOSAN FELADÓS casting illetve szerződés is van.

Nevem senki. 2018.10.13. 14:16:55

@mentolos lecsó: Szerintem is. És így visszatudnak hozni olyan kiesetteket, akik szerintük növelné a nézettséget.

Nevem senki. 2018.10.13. 14:26:21

Amcsi változatban is volt aki sérülés miatt kieset, de nem hoztak vissza játékosokat. Megoldották úgy hogy 3-as döntő helyet 2-es döntő lett, vagy kihagytak egy védettségi játékot. Csak ezek a retkek nem olyan rugalmasak hogy ezt így megoldják. A nézettségért inkább csalnak valaki javára valaki kárára. :( Az a legdurvább ha még védettséget is kap ez a felhizlalt visszatérő. :/

Nevem senki. 2018.10.13. 14:28:35

Undorító hogy ez a téma, és nem az hogy ki fog menni Gagambáéktól. :(
süti beállítások módosítása